#bawalsakura

Instagram photos and videos

#bawalsakura#tudung#bawalchiffon#nasihat#jualonline#rambang#syjualmurah#promosi#borongmurah#borongtudung#jualanonline#onlineshopping#onlineshop#murah#bajumurah#diskaun#paidreviewmurah#testimonial#mlm#aydajebat#bazaarmalaysia#reviewmurah#moodrepublik#baazarpaknil#igreviewmalaysia#borong#sarungsofa#tudungchiffonsakura

Hashtags #bawalsakura for Instagram

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


0

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


1

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


0

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


0

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


1

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


4

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


2

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


0

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


0

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


0

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


0

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


2

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


0

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


0

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketínggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketínggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
ㅤㅤ
------------------------------------------------------------ .

#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung


0

💖 Details Bawal Mayya Batch 11.0
.
✨Dua Bucu Curve & Dua Bucu Tajam. 😍
✨Mudah dibentuk🙆🏻
✨Senang digosok🤗
✨Size : Bidang 50,55, & 60😃
✨Material : High quality chiffon😇
✨Jahitan tepi : Baby seam😉
____________________________________

Bidang 50 RM27
Bidang 55 RM28
Bidang 60 RM29

Postage add RM8 SM/ RM15 SS
BUY 4 RM100 FREE POS & FREE GIFT
.
Note : Colour slightly may be differ due to the editing. Each colours are very limited. So first come, first serve! 💖
.
To order, whatsApp +60195581006 atau klik link di bio ye.💕
.
#bawalsaudiamurah #bawalsaudia #bawalchiffonlabuhmurah #bawalchiffonmurah #bawalchiffonlabuh #bawalchiffon #bawalbidang60 #bawalbidang60murah #bawallabuh #bawalheavychiffonmurah #bawalmurah #bawalheavychiffon #bawalsakura #bawalsakuramurah #bawalsakuraborong #bawalsakuracantik #bawalmudahbentuk #bawalsenangbentuk #bawalheavychiffonmurah #bawalheavychiffonborong


0

💖 Details Bawal Mayya Batch 11.0
.
✨Dua Bucu Curve & Dua Bucu Tajam. 😍
✨Mudah dibentuk🙆🏻
✨Senang digosok🤗
✨Size : Bidang 50,55, & 60😃
✨Material : High quality chiffon😇
✨Jahitan tepi : Baby seam😉
____________________________________

Bidang 50 RM27
Bidang 55 RM28
Bidang 60 RM29

Postage add RM8 SM/ RM15 SS
BUY 4 RM100 FREE POS & FREE GIFT
.
Note : Colour slightly may be differ due to the editing. Each colours are very limited. So first come, first serve! 💖
.
To order, whatsApp +60195581006 atau klik link di bio ye.💕
.
#bawalsaudiamurah #bawalsaudia #bawalchiffonlabuhmurah #bawalchiffonmurah #bawalchiffonlabuh #bawalchiffon #bawalbidang60 #bawalbidang60murah #bawallabuh #bawalheavychiffonmurah #bawalmurah #bawalheavychiffon #bawalsakura #bawalsakuramurah #bawalsakuraborong #bawalsakuracantik #bawalmudahbentuk #bawalsenangbentuk #bawalheavychiffonmurah #bawalheavychiffonborong


0

💖 Details Bawal Mayya Batch 11.0
.
✨Dua Bucu Curve & Dua Bucu Tajam. 😍
✨Mudah dibentuk🙆🏻
✨Senang digosok🤗
✨Size : Bidang 50,55, & 60😃
✨Material : High quality chiffon😇
✨Jahitan tepi : Baby seam😉
____________________________________

Bidang 50 RM27
Bidang 55 RM28
Bidang 60 RM29

Postage add RM8 SM/ RM15 SS
BUY 4 RM100 FREE POS & FREE GIFT
.
Note : Colour slightly may be differ due to the editing. Each colours are very limited. So first come, first serve! 💖
.
To order, whatsApp +60195581006 atau klik link di bio ye.💕
.
#bawalsaudiamurah #bawalsaudia #bawalchiffonlabuhmurah #bawalchiffonmurah #bawalchiffonlabuh #bawalchiffon #bawalbidang60 #bawalbidang60murah #bawallabuh #bawalheavychiffonmurah #bawalmurah #bawalheavychiffon #bawalsakura #bawalsakuramurah #bawalsakuraborong #bawalsakuracantik #bawalmudahbentuk #bawalsenangbentuk #bawalheavychiffonmurah #bawalheavychiffonborong


0

Haii.. Selamat Malam :).
Sye nak sharing manfaat Supplement Peninggi Badan TIENS™️ , yg sudi utk mendapat info mengenai produk sila teruskan bacaan sehingga ke akhir yee.. tak panjang pon..pendek jee
Okayy, Set Peninggi Badan TIENS ialah penggabungan 2 jenis supplement kesihatan drpda syarikat Tiens Group International.
Supplement tersebut ialah HI-CALSIUM & ZINC 💞💞 Apakah manfaatnya?
1. MENAMBAH TINGGI BADAN - Secara alami tanpa pembedahan ataupun penggunaan bahan terlarang. Bahan-bahan yg digunakan ialah berasaskan herba dan bahan organik sahaja.

2. MENGUATKAN TULANG - HI-CAL I sangat membantu utk membina tulang yg kuat dan sihat.
3. MENCEGAH / MENGUBATI PENYAKIT OSTEOPOROSIS - Kekurangan Kalsium kpd tubuh badan akan mengakibatkan banyak jenis penyakit antaranya penyakit Osteoporosis / Keropos Tulang / Tulang Rapuh.

4. MENCEGAH PERTUMBUHAN TERBANTUT - Salah satu faktor pertumbuhan terbantut ialah disebabkan masalah hormone, kekurangan zat/gizi dlm pemakanan dan faktor genetik. Oleh itu zinc sgt membantu menyelesaikan masalah tersebut.

5. MERAWAT PATAH/RETAK TULANG - HI-CAL I akan membekalkan zat kalsium utk merawat tulang yg patah ataupun retak itu

6. KESIHATAN TUBUH BADAN - Kalsium dan Zinc sngat diperlukan utk mengekalkan kesihatan dan kecergasan tubuh ======================================= .Untuk info lanjut dan free consultation, .
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------ .
#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #baazarpaknil #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #bawalsakura #tudung #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah


0

Haii.. Selamat Malam :).
Sye nak sharing manfaat Supplement Peninggi Badan TIENS™️ , yg sudi utk mendapat info mengenai produk sila teruskan bacaan sehingga ke akhir yee.. tak panjang pon..pendek jee
Okayy, Set Peninggi Badan TIENS ialah penggabungan 2 jenis supplement kesihatan drpda syarikat Tiens Group International.
Supplement tersebut ialah HI-CALSIUM & ZINC 💞💞 Apakah manfaatnya?
1. MENAMBAH TINGGI BADAN - Secara alami tanpa pembedahan ataupun penggunaan bahan terlarang. Bahan-bahan yg digunakan ialah berasaskan herba dan bahan organik sahaja.

2. MENGUATKAN TULANG - HI-CAL I sangat membantu utk membina tulang yg kuat dan sihat.
3. MENCEGAH / MENGUBATI PENYAKIT OSTEOPOROSIS - Kekurangan Kalsium kpd tubuh badan akan mengakibatkan banyak jenis penyakit antaranya penyakit Osteoporosis / Keropos Tulang / Tulang Rapuh.

4. MENCEGAH PERTUMBUHAN TERBANTUT - Salah satu faktor pertumbuhan terbantut ialah disebabkan masalah hormone, kekurangan zat/gizi dlm pemakanan dan faktor genetik. Oleh itu zinc sgt membantu menyelesaikan masalah tersebut.

5. MERAWAT PATAH/RETAK TULANG - HI-CAL I akan membekalkan zat kalsium utk merawat tulang yg patah ataupun retak itu

6. KESIHATAN TUBUH BADAN - Kalsium dan Zinc sngat diperlukan utk mengekalkan kesihatan dan kecergasan tubuh ======================================= .Untuk info lanjut dan free consultation, .
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------ .
#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #baazarpaknil #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #bawalsakura #tudung #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah


0

Haii.. Selamat Malam :).
Sye nak sharing manfaat Supplement Peninggi Badan TIENS™️ , yg sudi utk mendapat info mengenai produk sila teruskan bacaan sehingga ke akhir yee.. tak panjang pon..pendek jee
Okayy, Set Peninggi Badan TIENS ialah penggabungan 2 jenis supplement kesihatan drpda syarikat Tiens Group International.
Supplement tersebut ialah HI-CALSIUM & ZINC 💞💞 Apakah manfaatnya?
1. MENAMBAH TINGGI BADAN - Secara alami tanpa pembedahan ataupun penggunaan bahan terlarang. Bahan-bahan yg digunakan ialah berasaskan herba dan bahan organik sahaja.

2. MENGUATKAN TULANG - HI-CAL I sangat membantu utk membina tulang yg kuat dan sihat.
3. MENCEGAH / MENGUBATI PENYAKIT OSTEOPOROSIS - Kekurangan Kalsium kpd tubuh badan akan mengakibatkan banyak jenis penyakit antaranya penyakit Osteoporosis / Keropos Tulang / Tulang Rapuh.

4. MENCEGAH PERTUMBUHAN TERBANTUT - Salah satu faktor pertumbuhan terbantut ialah disebabkan masalah hormone, kekurangan zat/gizi dlm pemakanan dan faktor genetik. Oleh itu zinc sgt membantu menyelesaikan masalah tersebut.

5. MERAWAT PATAH/RETAK TULANG - HI-CAL I akan membekalkan zat kalsium utk merawat tulang yg patah ataupun retak itu

6. KESIHATAN TUBUH BADAN - Kalsium dan Zinc sngat diperlukan utk mengekalkan kesihatan dan kecergasan tubuh ======================================= .Untuk info lanjut dan free consultation, .
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------ .
#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #baazarpaknil #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #bawalsakura #tudung #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah


1

Haii.. Selamat Malam :).
Sye nak sharing manfaat Supplement Peninggi Badan TIENS™️ , yg sudi utk mendapat info mengenai produk sila teruskan bacaan sehingga ke akhir yee.. tak panjang pon..pendek jee
Okayy, Set Peninggi Badan TIENS ialah penggabungan 2 jenis supplement kesihatan drpda syarikat Tiens Group International.
Supplement tersebut ialah HI-CALSIUM & ZINC 💞💞 Apakah manfaatnya?
1. MENAMBAH TINGGI BADAN - Secara alami tanpa pembedahan ataupun penggunaan bahan terlarang. Bahan-bahan yg digunakan ialah berasaskan herba dan bahan organik sahaja.

2. MENGUATKAN TULANG - HI-CAL I sangat membantu utk membina tulang yg kuat dan sihat.
3. MENCEGAH / MENGUBATI PENYAKIT OSTEOPOROSIS - Kekurangan Kalsium kpd tubuh badan akan mengakibatkan banyak jenis penyakit antaranya penyakit Osteoporosis / Keropos Tulang / Tulang Rapuh.

4. MENCEGAH PERTUMBUHAN TERBANTUT - Salah satu faktor pertumbuhan terbantut ialah disebabkan masalah hormone, kekurangan zat/gizi dlm pemakanan dan faktor genetik. Oleh itu zinc sgt membantu menyelesaikan masalah tersebut.

5. MERAWAT PATAH/RETAK TULANG - HI-CAL I akan membekalkan zat kalsium utk merawat tulang yg patah ataupun retak itu

6. KESIHATAN TUBUH BADAN - Kalsium dan Zinc sngat diperlukan utk mengekalkan kesihatan dan kecergasan tubuh ======================================= .Untuk info lanjut dan free consultation, .
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------ .
#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #baazarpaknil #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #bawalsakura #tudung #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah


0

Haii.. Selamat Malam :).
Sye nak sharing manfaat Supplement Peninggi Badan TIENS™️ , yg sudi utk mendapat info mengenai produk sila teruskan bacaan sehingga ke akhir yee.. tak panjang pon..pendek jee
Okayy, Set Peninggi Badan TIENS ialah penggabungan 2 jenis supplement kesihatan drpda syarikat Tiens Group International.
Supplement tersebut ialah HI-CALSIUM & ZINC 💞💞 Apakah manfaatnya?
1. MENAMBAH TINGGI BADAN - Secara alami tanpa pembedahan ataupun penggunaan bahan terlarang. Bahan-bahan yg digunakan ialah berasaskan herba dan bahan organik sahaja.

2. MENGUATKAN TULANG - HI-CAL I sangat membantu utk membina tulang yg kuat dan sihat.
3. MENCEGAH / MENGUBATI PENYAKIT OSTEOPOROSIS - Kekurangan Kalsium kpd tubuh badan akan mengakibatkan banyak jenis penyakit antaranya penyakit Osteoporosis / Keropos Tulang / Tulang Rapuh.

4. MENCEGAH PERTUMBUHAN TERBANTUT - Salah satu faktor pertumbuhan terbantut ialah disebabkan masalah hormone, kekurangan zat/gizi dlm pemakanan dan faktor genetik. Oleh itu zinc sgt membantu menyelesaikan masalah tersebut.

5. MERAWAT PATAH/RETAK TULANG - HI-CAL I akan membekalkan zat kalsium utk merawat tulang yg patah ataupun retak itu

6. KESIHATAN TUBUH BADAN - Kalsium dan Zinc sngat diperlukan utk mengekalkan kesihatan dan kecergasan tubuh ======================================= .Untuk info lanjut dan free consultation, .
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------ .
#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #baazarpaknil #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #bawalsakura #tudung #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah


0

Haii.. Selamat Malam :).
Sye nak sharing manfaat Supplement Peninggi Badan TIENS™️ , yg sudi utk mendapat info mengenai produk sila teruskan bacaan sehingga ke akhir yee.. tak panjang pon..pendek jee
Okayy, Set Peninggi Badan TIENS ialah penggabungan 2 jenis supplement kesihatan drpda syarikat Tiens Group International.
Supplement tersebut ialah HI-CALSIUM & ZINC 💞💞 Apakah manfaatnya?
1. MENAMBAH TINGGI BADAN - Secara alami tanpa pembedahan ataupun penggunaan bahan terlarang. Bahan-bahan yg digunakan ialah berasaskan herba dan bahan organik sahaja.

2. MENGUATKAN TULANG - HI-CAL I sangat membantu utk membina tulang yg kuat dan sihat.
3. MENCEGAH / MENGUBATI PENYAKIT OSTEOPOROSIS - Kekurangan Kalsium kpd tubuh badan akan mengakibatkan banyak jenis penyakit antaranya penyakit Osteoporosis / Keropos Tulang / Tulang Rapuh.

4. MENCEGAH PERTUMBUHAN TERBANTUT - Salah satu faktor pertumbuhan terbantut ialah disebabkan masalah hormone, kekurangan zat/gizi dlm pemakanan dan faktor genetik. Oleh itu zinc sgt membantu menyelesaikan masalah tersebut.

5. MERAWAT PATAH/RETAK TULANG - HI-CAL I akan membekalkan zat kalsium utk merawat tulang yg patah ataupun retak itu

6. KESIHATAN TUBUH BADAN - Kalsium dan Zinc sngat diperlukan utk mengekalkan kesihatan dan kecergasan tubuh ======================================= .Untuk info lanjut dan free consultation, .
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------ .
#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #baazarpaknil #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #bawalsakura #tudung #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah


0

Haii.. Selamat Malam :).
Sye nak sharing manfaat Supplement Peninggi Badan TIENS™️ , yg sudi utk mendapat info mengenai produk sila teruskan bacaan sehingga ke akhir yee.. tak panjang pon..pendek jee
Okayy, Set Peninggi Badan TIENS ialah penggabungan 2 jenis supplement kesihatan drpda syarikat Tiens Group International.
Supplement tersebut ialah HI-CALSIUM & ZINC 💞💞 Apakah manfaatnya?
1. MENAMBAH TINGGI BADAN - Secara alami tanpa pembedahan ataupun penggunaan bahan terlarang. Bahan-bahan yg digunakan ialah berasaskan herba dan bahan organik sahaja.

2. MENGUATKAN TULANG - HI-CAL I sangat membantu utk membina tulang yg kuat dan sihat.
3. MENCEGAH / MENGUBATI PENYAKIT OSTEOPOROSIS - Kekurangan Kalsium kpd tubuh badan akan mengakibatkan banyak jenis penyakit antaranya penyakit Osteoporosis / Keropos Tulang / Tulang Rapuh.

4. MENCEGAH PERTUMBUHAN TERBANTUT - Salah satu faktor pertumbuhan terbantut ialah disebabkan masalah hormone, kekurangan zat/gizi dlm pemakanan dan faktor genetik. Oleh itu zinc sgt membantu menyelesaikan masalah tersebut.

5. MERAWAT PATAH/RETAK TULANG - HI-CAL I akan membekalkan zat kalsium utk merawat tulang yg patah ataupun retak itu

6. KESIHATAN TUBUH BADAN - Kalsium dan Zinc sngat diperlukan utk mengekalkan kesihatan dan kecergasan tubuh ======================================= .Untuk info lanjut dan free consultation, .
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------ .
#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #baazarpaknil #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #bawalsakura #tudung #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah


0

Haii.. Selamat Malam :).
Sye nak sharing manfaat Supplement Peninggi Badan TIENS™️ , yg sudi utk mendapat info mengenai produk sila teruskan bacaan sehingga ke akhir yee.. tak panjang pon..pendek jee
Okayy, Set Peninggi Badan TIENS ialah penggabungan 2 jenis supplement kesihatan drpda syarikat Tiens Group International.
Supplement tersebut ialah HI-CALSIUM & ZINC 💞💞 Apakah manfaatnya?
1. MENAMBAH TINGGI BADAN - Secara alami tanpa pembedahan ataupun penggunaan bahan terlarang. Bahan-bahan yg digunakan ialah berasaskan herba dan bahan organik sahaja.

2. MENGUATKAN TULANG - HI-CAL I sangat membantu utk membina tulang yg kuat dan sihat.
3. MENCEGAH / MENGUBATI PENYAKIT OSTEOPOROSIS - Kekurangan Kalsium kpd tubuh badan akan mengakibatkan banyak jenis penyakit antaranya penyakit Osteoporosis / Keropos Tulang / Tulang Rapuh.

4. MENCEGAH PERTUMBUHAN TERBANTUT - Salah satu faktor pertumbuhan terbantut ialah disebabkan masalah hormone, kekurangan zat/gizi dlm pemakanan dan faktor genetik. Oleh itu zinc sgt membantu menyelesaikan masalah tersebut.

5. MERAWAT PATAH/RETAK TULANG - HI-CAL I akan membekalkan zat kalsium utk merawat tulang yg patah ataupun retak itu

6. KESIHATAN TUBUH BADAN - Kalsium dan Zinc sngat diperlukan utk mengekalkan kesihatan dan kecergasan tubuh ======================================= .Untuk info lanjut dan free consultation, .
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------ .
#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #baazarpaknil #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #bawalsakura #tudung #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah


0

Haii.. Selamat Malam :).
Sye nak sharing manfaat Supplement Peninggi Badan TIENS™️ , yg sudi utk mendapat info mengenai produk sila teruskan bacaan sehingga ke akhir yee.. tak panjang pon..pendek jee
Okayy, Set Peninggi Badan TIENS ialah penggabungan 2 jenis supplement kesihatan drpda syarikat Tiens Group International.
Supplement tersebut ialah HI-CALSIUM & ZINC 💞💞 Apakah manfaatnya?
1. MENAMBAH TINGGI BADAN - Secara alami tanpa pembedahan ataupun penggunaan bahan terlarang. Bahan-bahan yg digunakan ialah berasaskan herba dan bahan organik sahaja.

2. MENGUATKAN TULANG - HI-CAL I sangat membantu utk membina tulang yg kuat dan sihat.
3. MENCEGAH / MENGUBATI PENYAKIT OSTEOPOROSIS - Kekurangan Kalsium kpd tubuh badan akan mengakibatkan banyak jenis penyakit antaranya penyakit Osteoporosis / Keropos Tulang / Tulang Rapuh.

4. MENCEGAH PERTUMBUHAN TERBANTUT - Salah satu faktor pertumbuhan terbantut ialah disebabkan masalah hormone, kekurangan zat/gizi dlm pemakanan dan faktor genetik. Oleh itu zinc sgt membantu menyelesaikan masalah tersebut.

5. MERAWAT PATAH/RETAK TULANG - HI-CAL I akan membekalkan zat kalsium utk merawat tulang yg patah ataupun retak itu

6. KESIHATAN TUBUH BADAN - Kalsium dan Zinc sngat diperlukan utk mengekalkan kesihatan dan kecergasan tubuh ======================================= .Untuk info lanjut dan free consultation, .
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------ .
#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #baazarpaknil #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #bawalsakura #tudung #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah


0

Haii.. Selamat Malam :).
Sye nak sharing manfaat Supplement Peninggi Badan TIENS™️ , yg sudi utk mendapat info mengenai produk sila teruskan bacaan sehingga ke akhir yee.. tak panjang pon..pendek jee
Okayy, Set Peninggi Badan TIENS ialah penggabungan 2 jenis supplement kesihatan drpda syarikat Tiens Group International.
Supplement tersebut ialah HI-CALSIUM & ZINC 💞💞 Apakah manfaatnya?
1. MENAMBAH TINGGI BADAN - Secara alami tanpa pembedahan ataupun penggunaan bahan terlarang. Bahan-bahan yg digunakan ialah berasaskan herba dan bahan organik sahaja.

2. MENGUATKAN TULANG - HI-CAL I sangat membantu utk membina tulang yg kuat dan sihat.
3. MENCEGAH / MENGUBATI PENYAKIT OSTEOPOROSIS - Kekurangan Kalsium kpd tubuh badan akan mengakibatkan banyak jenis penyakit antaranya penyakit Osteoporosis / Keropos Tulang / Tulang Rapuh.

4. MENCEGAH PERTUMBUHAN TERBANTUT - Salah satu faktor pertumbuhan terbantut ialah disebabkan masalah hormone, kekurangan zat/gizi dlm pemakanan dan faktor genetik. Oleh itu zinc sgt membantu menyelesaikan masalah tersebut.

5. MERAWAT PATAH/RETAK TULANG - HI-CAL I akan membekalkan zat kalsium utk merawat tulang yg patah ataupun retak itu

6. KESIHATAN TUBUH BADAN - Kalsium dan Zinc sngat diperlukan utk mengekalkan kesihatan dan kecergasan tubuh ======================================= .Untuk info lanjut dan free consultation, .
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------ .
#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #baazarpaknil #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #bawalsakura #tudung #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah


0

Haii.. Selamat Malam :).
Sye nak sharing manfaat Supplement Peninggi Badan TIENS™️ , yg sudi utk mendapat info mengenai produk sila teruskan bacaan sehingga ke akhir yee.. tak panjang pon..pendek jee
Okayy, Set Peninggi Badan TIENS ialah penggabungan 2 jenis supplement kesihatan drpda syarikat Tiens Group International.
Supplement tersebut ialah HI-CALSIUM & ZINC 💞💞 Apakah manfaatnya?
1. MENAMBAH TINGGI BADAN - Secara alami tanpa pembedahan ataupun penggunaan bahan terlarang. Bahan-bahan yg digunakan ialah berasaskan herba dan bahan organik sahaja.

2. MENGUATKAN TULANG - HI-CAL I sangat membantu utk membina tulang yg kuat dan sihat.
3. MENCEGAH / MENGUBATI PENYAKIT OSTEOPOROSIS - Kekurangan Kalsium kpd tubuh badan akan mengakibatkan banyak jenis penyakit antaranya penyakit Osteoporosis / Keropos Tulang / Tulang Rapuh.

4. MENCEGAH PERTUMBUHAN TERBANTUT - Salah satu faktor pertumbuhan terbantut ialah disebabkan masalah hormone, kekurangan zat/gizi dlm pemakanan dan faktor genetik. Oleh itu zinc sgt membantu menyelesaikan masalah tersebut.

5. MERAWAT PATAH/RETAK TULANG - HI-CAL I akan membekalkan zat kalsium utk merawat tulang yg patah ataupun retak itu

6. KESIHATAN TUBUH BADAN - Kalsium dan Zinc sngat diperlukan utk mengekalkan kesihatan dan kecergasan tubuh ======================================= .Untuk info lanjut dan free consultation, .
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------ .
#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #baazarpaknil #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #bawalsakura #tudung #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah


0

Haii.. Selamat Malam :).
Sye nak sharing manfaat Supplement Peninggi Badan TIENS™️ , yg sudi utk mendapat info mengenai produk sila teruskan bacaan sehingga ke akhir yee.. tak panjang pon..pendek jee
Okayy, Set Peninggi Badan TIENS ialah penggabungan 2 jenis supplement kesihatan drpda syarikat Tiens Group International.
Supplement tersebut ialah HI-CALSIUM & ZINC 💞💞 Apakah manfaatnya?
1. MENAMBAH TINGGI BADAN - Secara alami tanpa pembedahan ataupun penggunaan bahan terlarang. Bahan-bahan yg digunakan ialah berasaskan herba dan bahan organik sahaja.

2. MENGUATKAN TULANG - HI-CAL I sangat membantu utk membina tulang yg kuat dan sihat.
3. MENCEGAH / MENGUBATI PENYAKIT OSTEOPOROSIS - Kekurangan Kalsium kpd tubuh badan akan mengakibatkan banyak jenis penyakit antaranya penyakit Osteoporosis / Keropos Tulang / Tulang Rapuh.

4. MENCEGAH PERTUMBUHAN TERBANTUT - Salah satu faktor pertumbuhan terbantut ialah disebabkan masalah hormone, kekurangan zat/gizi dlm pemakanan dan faktor genetik. Oleh itu zinc sgt membantu menyelesaikan masalah tersebut.

5. MERAWAT PATAH/RETAK TULANG - HI-CAL I akan membekalkan zat kalsium utk merawat tulang yg patah ataupun retak itu

6. KESIHATAN TUBUH BADAN - Kalsium dan Zinc sngat diperlukan utk mengekalkan kesihatan dan kecergasan tubuh ======================================= .Untuk info lanjut dan free consultation, .
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------ .
#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #baazarpaknil #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #bawalsakura #tudung #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah


0

Haii.. Selamat Malam :).
Sye nak sharing manfaat Supplement Peninggi Badan TIENS™️ , yg sudi utk mendapat info mengenai produk sila teruskan bacaan sehingga ke akhir yee.. tak panjang pon..pendek jee
Okayy, Set Peninggi Badan TIENS ialah penggabungan 2 jenis supplement kesihatan drpda syarikat Tiens Group International.
Supplement tersebut ialah HI-CALSIUM & ZINC 💞💞 Apakah manfaatnya?
1. MENAMBAH TINGGI BADAN - Secara alami tanpa pembedahan ataupun penggunaan bahan terlarang. Bahan-bahan yg digunakan ialah berasaskan herba dan bahan organik sahaja.

2. MENGUATKAN TULANG - HI-CAL I sangat membantu utk membina tulang yg kuat dan sihat.
3. MENCEGAH / MENGUBATI PENYAKIT OSTEOPOROSIS - Kekurangan Kalsium kpd tubuh badan akan mengakibatkan banyak jenis penyakit antaranya penyakit Osteoporosis / Keropos Tulang / Tulang Rapuh.

4. MENCEGAH PERTUMBUHAN TERBANTUT - Salah satu faktor pertumbuhan terbantut ialah disebabkan masalah hormone, kekurangan zat/gizi dlm pemakanan dan faktor genetik. Oleh itu zinc sgt membantu menyelesaikan masalah tersebut.

5. MERAWAT PATAH/RETAK TULANG - HI-CAL I akan membekalkan zat kalsium utk merawat tulang yg patah ataupun retak itu

6. KESIHATAN TUBUH BADAN - Kalsium dan Zinc sngat diperlukan utk mengekalkan kesihatan dan kecergasan tubuh ======================================= .Untuk info lanjut dan free consultation, .
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------ .
#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #baazarpaknil #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #bawalsakura #tudung #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah


0

Haii.. Selamat Malam :).
Sye nak sharing manfaat Supplement Peninggi Badan TIENS™️ , yg sudi utk mendapat info mengenai produk sila teruskan bacaan sehingga ke akhir yee.. tak panjang pon..pendek jee
Okayy, Set Peninggi Badan TIENS ialah penggabungan 2 jenis supplement kesihatan drpda syarikat Tiens Group International.
Supplement tersebut ialah HI-CALSIUM & ZINC 💞💞 Apakah manfaatnya?
1. MENAMBAH TINGGI BADAN - Secara alami tanpa pembedahan ataupun penggunaan bahan terlarang. Bahan-bahan yg digunakan ialah berasaskan herba dan bahan organik sahaja.

2. MENGUATKAN TULANG - HI-CAL I sangat membantu utk membina tulang yg kuat dan sihat.
3. MENCEGAH / MENGUBATI PENYAKIT OSTEOPOROSIS - Kekurangan Kalsium kpd tubuh badan akan mengakibatkan banyak jenis penyakit antaranya penyakit Osteoporosis / Keropos Tulang / Tulang Rapuh.

4. MENCEGAH PERTUMBUHAN TERBANTUT - Salah satu faktor pertumbuhan terbantut ialah disebabkan masalah hormone, kekurangan zat/gizi dlm pemakanan dan faktor genetik. Oleh itu zinc sgt membantu menyelesaikan masalah tersebut.

5. MERAWAT PATAH/RETAK TULANG - HI-CAL I akan membekalkan zat kalsium utk merawat tulang yg patah ataupun retak itu

6. KESIHATAN TUBUH BADAN - Kalsium dan Zinc sngat diperlukan utk mengekalkan kesihatan dan kecergasan tubuh ======================================= .Untuk info lanjut dan free consultation, .
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------ .
#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #baazarpaknil #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #bawalsakura #tudung #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah


0

Haii.. Selamat Malam :).
Sye nak sharing manfaat Supplement Peninggi Badan TIENS™️ , yg sudi utk mendapat info mengenai produk sila teruskan bacaan sehingga ke akhir yee.. tak panjang pon..pendek jee
Okayy, Set Peninggi Badan TIENS ialah penggabungan 2 jenis supplement kesihatan drpda syarikat Tiens Group International.
Supplement tersebut ialah HI-CALSIUM & ZINC 💞💞 Apakah manfaatnya?
1. MENAMBAH TINGGI BADAN - Secara alami tanpa pembedahan ataupun penggunaan bahan terlarang. Bahan-bahan yg digunakan ialah berasaskan herba dan bahan organik sahaja.

2. MENGUATKAN TULANG - HI-CAL I sangat membantu utk membina tulang yg kuat dan sihat.
3. MENCEGAH / MENGUBATI PENYAKIT OSTEOPOROSIS - Kekurangan Kalsium kpd tubuh badan akan mengakibatkan banyak jenis penyakit antaranya penyakit Osteoporosis / Keropos Tulang / Tulang Rapuh.

4. MENCEGAH PERTUMBUHAN TERBANTUT - Salah satu faktor pertumbuhan terbantut ialah disebabkan masalah hormone, kekurangan zat/gizi dlm pemakanan dan faktor genetik. Oleh itu zinc sgt membantu menyelesaikan masalah tersebut.

5. MERAWAT PATAH/RETAK TULANG - HI-CAL I akan membekalkan zat kalsium utk merawat tulang yg patah ataupun retak itu

6. KESIHATAN TUBUH BADAN - Kalsium dan Zinc sngat diperlukan utk mengekalkan kesihatan dan kecergasan tubuh ======================================= .Untuk info lanjut dan free consultation, .
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉️
📱WS: +6016-824-4475
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------ .
#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #baazarpaknil #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #bawalsakura #tudung #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah


0

🌸 READY STOCK BAWAL SAKURA
.
▶️ HARGA SEHELAI
Bidang 50 : RM35
Bidang 55 : RM40
.
Postage 1-2 helai RM8sm RM12ss
Add on next 1-2 helai after combo RM3sm RM5ss
.
▶️ HARGA PRE-RAYA COMBO
🔹Bidang 50 & Bidang 55
3 helai : RM100
- Free postage sm ss
- Free brooch
- Free sampul raya
- Sama bidang SAJA. Tak boleh mix
.
.
.
Whatsapp
0199212154
0199212154
0199212154
.
.
#bawalchiffon #bawalsakura #bawalchiffonaritachi #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalkosong #bawalplain #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalbidangbesar #tudungbawal #bawalmurah #bawallover #bawalviral #muslimah #tudungmuslimah #hijab #hijabista #hijabstyle #hijabis #uitm #ukm #upm #ump #uthm #uum #unimap #usm #ums #rahsiahatiperempuan


0

🌸 Bawal Basic Petak
Kelainan yang akan buat awak jatuh cinta berkali-kali. Gituu 😁
.
Material: High Quality Crystal Crepe
.
Speciality:
✔️ Bawal basic bucu petak
✔️ Jahitan baby seam
✔️ Cutting besar dan labuh
✔️ Tak jarang dan senang dibentuk
✔️ Lebih berat dan lebih cantik dipakai
✔️ Lightly iron
✔️ Sejuk dan selesa dipakai seharian
✔️ Ada 15 warna pilihan
✔️ Available bidang 50 saja - cutting besar (Ukuran: +-132cm)
.
Whatsapp
📲 019-9212154
📲 019-9212154
📲 019-9212154
.
.
HARGA ASAL: RM49
HARGA PENGENALAN 🤝
.
HARGA
▶️ Sehelai RM45
▶️ Combo 3helai RM130
.
.
- Free postage sm/ss
- Free custom box exclusive untuk setiap helai
- Free sampul raya by Applescarf
- Free tote bag
.
.
.
#bawalchiffon #bawalsakura #bawalchiffonaritachi #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalkosong #bawalplain #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalbidangbesar #tudungbawal #bawalmurah #bawallover #bawalviral #muslimah #tudungmuslimah #hijab #hijabista #hijabstyle #hijabis #uitm #ukm #upm #ump #uthm #uum #unimap #usm #ums #rahsiahatiperempuan


0

OOTD #milalalovers donning Aara Basic code Pastel Purple. Thank you for wearing our collection on Hari Raya! .
.
#feedbackmilala #feedbackaarabasic #bawalchiffon #bawalsakura #bawalchiffonaritachhi #tudungchiffonmurah #tudungchiffonaritachi #tudungchiffonsakura


0

OOTD #milalalovers donning Aara Basic code Baby Blue. Thank you for wearing our collection on Hari Raya! .
.
#feedbackmilala #feedbackaarabasic #bawalchiffon #bawalsakura #bawalchiffonaritachhi #tudungchiffonmurah #tudungchiffonaritachi #tudungchiffonsakura


0

OOTD #milalalovers donning Aara Basic code Nude Brown. Thank you for wearing our collection on Hari Raya! .
.
#feedbackmilala #feedbackaarabasic #bawalchiffon #bawalsakura #bawalchiffonaritachhi #tudungchiffonmurah #tudungchiffonaritachi #tudungchiffonsakura


0

Salam Jumaat 😊 Kak Syu dah open order semula.. untuk yg cari tudung nak pakai open house, blh roger2 Kak Syu kay! Rayakan sebulan 😘
.
.
. 🔥 Kombo 4 helai RM100 exc Postage sm🔥
.
.
.

Thanks😘
.
.

wasap Kak Syu 01128847622 atau klik link profile atas.. kbai 😘
.
.

#bawallabuh #bawalinstant #bawal #bawalsakura #tudungpurple #bymirasya #chiffonsakura #bawalsquare #bawalbidang55 #bawalbidang60 #tudunglabuh #bajuraya #tudungraya #tudunglabuhmurah #bawaltabur #tudungbawal #raya2018 #hameesyaclothing #masyarabia #bentong #hameesya #shawllabuh #giveawaytudung #bajuraya2018 #bawalchiffon #tudungbawal #tudungbawallabuh #bawalbidang50


1

Baru half, ada lagi yang tak sempat basuh sebab pakai untuk beraya 😲
.
.
.
Stay tuned untuk bawal mayya yang bakal release tak lama lagi 💕
.
.
.
WhatsApp ke +60195581006 untuk sebarang pertanyaan.


1

OOTD #milalalovers donning Aara Basic code Baby Pink. Thank you for wearing our collection on Hari Raya! .
.
#feedbackmilala #feedbackaarabasic #bawalchiffon #bawalsakura #bawalchiffonaritachhi #tudungchiffonmurah #tudungchiffonaritachi #tudungchiffonsakura


0

OOTD #milalalovers donning Aara Basic and Basic Wideshawl. Thank you for wearing our collection on Hari Raya! .
.
#feedbackmilala #feedbackaarabasic #bawalchiffon #bawalsakura #bawalchiffonaritachhi #tudungchiffonmurah #tudungchiffonaritachi #tudungchiffonsakura


0

OOTD #milalalovers donning Aara Basic code Dusty Blue. Thank you for wearing our collection on Hari Raya! .
.
#feedbackmilala #feedbackaarabasic #bawalchiffon #bawalsakura #bawalchiffonaritachhi #tudungchiffonmurah #tudungchiffonaritachi #tudungchiffonsakura


0

🌸 READY STOCK BAWAL SAKURA
.
▶️ HARGA SEHELAI
Bidang 50 : RM35
Bidang 55 : RM40
.
Postage 1-2 helai RM8sm RM12ss
Add on next 1-2 helai after combo RM3sm RM5ss
.
▶️ HARGA PRE-RAYA COMBO
🔹Bidang 50 & Bidang 55
3 helai : RM100
- Free postage sm ss
- Free brooch
- Free sampul raya
- Sama bidang SAJA. Tak boleh mix
.
.
.
Whatsapp
0199212154
0199212154
0199212154
.
.
#bawalchiffon #bawalsakura #bawalchiffonaritachi #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalkosong #bawalplain #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalbidangbesar #tudungbawal #bawalmurah #bawallover #bawalviral #muslimah #tudungmuslimah #hijab #hijabista #hijabstyle #hijabis #uitm #ukm #upm #ump #uthm #uum #unimap #usm #ums #rahsiahatiperempuan


0

🌸 Bawal Basic Petak
Kelainan yang akan buat awak jatuh cinta berkali-kali. Gituu 😁
.
Material: High Quality Crystal Crepe
.
Speciality:
✔️ Bawal basic bucu petak
✔️ Jahitan baby seam
✔️ Cutting besar dan labuh
✔️ Tak jarang dan senang dibentuk
✔️ Lebih berat dan lebih cantik dipakai
✔️ Lightly iron
✔️ Sejuk dan selesa dipakai seharian
✔️ Ada 15 warna pilihan
✔️ Available bidang 50 saja - cutting besar (Ukuran: +-132cm)
.
Whatsapp
📲 019-9212154
📲 019-9212154
📲 019-9212154
.
.
HARGA ASAL: RM49
HARGA PENGENALAN 🤝
.
HARGA
▶️ Sehelai RM45
▶️ Combo 3helai RM130
.
.
- Free postage sm/ss
- Free custom box exclusive untuk setiap helai
- Free sampul raya by Applescarf
- Free tote bag
.
.
.
#bawalchiffon #bawalsakura #bawalchiffonaritachi #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalkosong #bawalplain #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalbidangbesar #tudungbawal #bawalmurah #bawallover #bawalviral #muslimah #tudungmuslimah #hijab #hijabista #hijabstyle #hijabis #uitm #ukm #upm #ump #uthm #uum #unimap #usm #ums #rahsiahatiperempuan


0

OOTD #milalalovers donning Aara Premium code Dusty Green. Thank you for wearing our collection on Hari Raya! .
.
#feedbackmilala #feedbackaarabasic #bawalchiffon #bawalsakura #bawalchiffonaritachhi #tudungchiffonmurah #tudungchiffonaritachi #tudungchiffonsakura


0

OOTD #milalalovers donning Aara Basic code Light Purple and Baby Pink. Thank you for wearing our collection on Hari Raya! .
.
#feedbackmilala #feedbackaarabasic #bawalchiffon #bawalsakura #bawalchiffonaritachhi #tudungchiffonmurah #tudungchiffonaritachi #tudungchiffonsakura


0

OOTD #milalalovers donning Aara Basic code Candy Pink. Thank you for wearing our collection on Hari Raya! .
.
#feedbackmilala #feedbackaarabasic #bawalchiffon #bawalsakura #bawalchiffonaritachhi #tudungchiffonmurah #tudungchiffonaritachi #tudungchiffonsakura


0

Bawal Sakura warna Copper
.
Available untuk bidang 50 & 60
Boleh WhatsApp k lin 0196460526 untuk order yer😘
.
.
Next postage 25 June 2018
.
.
#bawalsakura #tudunglabuh
#bawalsquarelabuh


0

Siapa suka warna pastel? Kita geng 🙋. Warna beige ni masih available tau as-is untuk bidang 50. Boleh whatssap Kakmin sekarang tau untuk order.
.
InsyaAllah postage akan start esok 😊.
.
Contest OOTD RAYA BY TRIPLEHIJAB masih On 🌹!
.
#selamathariraya #selamatpagi #morning #thursday #tudung #tudungbawalinstant #tudungruffle #tudungbidang50 #tudungpastel #tudungbidang60 #tudungchiffonvoile #bawalaritachibidang50 #bawalaritachi #tudungcotton #tudungcottonmurah #tudungcottoncrepe #tudungbawallabuh #BawalSakura #bawalchiffon #bawalcotton #bawalprintedlabuh #Bawalbidang50 #Bawalbidang55 #bawalpolyster


2

Assalamualaikum semua 😊. Selamat pagi. Hopefully korang sihat selalu.
.
Item untuk as-is masih available. Material yang sangat selesa. Sekali dah try mesti nak repeat order 😉. Bagi yang belum pernah ada material ini boleh try beli item as-is ni. Sesambil tu dapat join contest OOTD RAYA TRIPLEHIJAB 💕
.
#selamathariraya #selamatpagi #morning #thursday #tudung #tudungbawalinstant #tudungruffle #tudungbidang50 #tudungpastel #tudungbidang60 #tudungchiffonvoile #tudungcotton #tudungcottonmurah #tudungcottoncrepe #tudungbawallabuh #BawalSakura #bawalchiffon #bawalcotton #bawalprintedlabuh #Bawalbidang50 #Bawalbidang55 #bawalpolyster


0

OOTD #milalalovers donning Aara Basic code Navy Blue. Thank you for wearing our collection on Hari Raya! .
.
#feedbackmilala #feedbackaarabasic #bawalchiffon #bawalsakura #bawalchiffonaritachhi #tudungchiffonmurah #tudungchiffonaritachi #tudungchiffonsakura


0

OOTD #milalalovers donning Aara Basic code Beige. Thank you for wearing our collection on Hari Raya! .
.
#feedbackmilala #feedbackaarabasic #bawalchiffon #bawalsakura #bawalchiffonaritachhi #tudungchiffonmurah #tudungchiffonaritachi #tudungchiffonsakura


0

OOTD #milalalovers donning Aara Basic code Pinky Peach. Thank you for wearing our collection on Hari Raya! .
.
#feedbackmilala #feedbackaarabasic #bawalchiffon #bawalsakura #bawalchiffonaritachhi #tudungchiffonmurah #tudungchiffonaritachi #tudungchiffonsakura


0

🌸 READY STOCK BAWAL SAKURA
.
▶️ HARGA SEHELAI
Bidang 50 : RM35
Bidang 55 : RM40
.
Postage 1-2 helai RM8sm RM12ss
Add on next 1-2 helai after combo RM3sm RM5ss
.
▶️ HARGA PRE-RAYA COMBO
🔹Bidang 50 & Bidang 55
3 helai : RM100
- Free postage sm ss
- Free brooch
- Free sampul raya
- Sama bidang SAJA. Tak boleh mix
.
.
.
Whatsapp
0199212154
0199212154
0199212154
.
.
#bawalchiffon #bawalsakura #bawalchiffonaritachi #bawalbidang50 #bawalbidang55 #bawalkosong #bawalplain #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalbidangbesar #tudungbawal #bawalmurah #bawallover #bawalviral #muslimah #tudungmuslimah #hijab #hijabista #hijabstyle #hijabis #uitm #ukm #upm #ump #uthm #uum #unimap #usm #ums #rahsiahatiperempuan


0