#bawalviral

Instagram photos and videos

#bawalviral#bawalchiffonvoile#bawalmurah#bawalchiffonmurah#bawalchiffon#bawalplain#bawalbidang60#tudungmurah#bawalchiffonvoilemurah#bawalsatin#bawalchiffonborong#bawallabuh#tudungbawal#BawalCantik#Bawal45#BawalAiris#BawalSatin#BawalMurahMalaysia#BawalCrepe#BawalLabuh#turbansilang#Bawalover#BawalPucci

Hashtags #bawalviral for Instagram

Bawal Satin Laser Cut
Bidang 45
.
RM18 exclude postage
Buy 3 pcs Free Postage
.
Postage
(SM RM7 / SS RM9)
.
DETAILS:
Limited colors
Material: Premium Heavy Dull Satin
Laser cut sangat kemas
Tidak jarang
Kain tidak panas
Mudah dibentuk
Color may be different due to lighting
.
WHATSAPP 0182125241 TO ORDER
.
.
#bawallasercutmurah #bawalviral #bawalmurah #shawlviral #shawlmurah #bawallasercutrm18 #shawlarab #tudungviralmurah #sisjualmurah #tudungonline #sisjualonline #tudungmalaysia #tudunglasercut #tudungmurahgila #tudungraya #murahmurahdisini #bawalsatinlasercut #jualanmurah #lebaran #promositudung #tudunghighquality #tudungsenangbentuk #tudungmalas #tudunglabuh #bawalbidang45 #shawlalakeknis #bawallabuh #sisjualtudung #promoraya #tudungsenangbentuk


0

AS IS SALE MILALA BARAKSI BUAT KALI PERTAMAπŸ”₯ SEMUA HARGA MEMANG KAW KAW KERBAU‼️.
.
"KASI SAMBAR SAMPAI LICIN STOK!".
.
Semua items dijual dengan HARGA DURIAN RUNTUH KAW KAW! Kebanyakan items hanya terdapat MINOR DEFECT yang minimum dan boleh diterima pakai.
.
⏰Bermula dari 11/6/2018 sehingga 24/6/2018.
🚚Postage dilakukan bermula 22/6/2018 secara berperingkat.
.
❌NO RETURNABLE
❌NO REFUND
❌NO FUSSY BUYER
❌NO SPAM WS ADMIN.
.
Nak Order anda selamat tanpa menunggu admin reply berkali kali?.
.
1) BACA DAHULU DETAILS HARGA DI ATAS ATAU DETAILS ITEMS DI @hasragalleries
2) KLIK LINK WS DI BIO DAN HANTARKAN FORMAT ORDER SEPERTI DI BAWAH :.
.
Assalamualaikum sis hasra. Saya nak order.
NAMA: Γ—Γ—Γ—Γ—
ALAMAT: Γ—Γ—Γ—Γ—
NO TEL: Γ—Γ—Γ—Γ—
ITEMS DAN SAIZ: (contoh) AARA BASIC BIDANG 50
WARNA: (contoh) GRAPE, BELACAN, DUSTY PINK
BACKUP ORDER: (contoh) BEIGE, PEANUT, NAVY.
.
SEMUA PAYMENT PERLU DILAKUKAN DALAM MASA 48 JAM ATAU ORDER ANDA AKAN DIBATALKAN TANPA PEMBERITAHUAN.
.
#bawallabuh #teamilala1848 #milalatire #aarabasic50 #aarabasic60 #aarabasic #bawalmurah #bawalonline #trustedseller #onlinebussines #lebaran2018 #rayacollection #tudungmuslimah #bawalexclusive #aarapremium #bawalviral #bawal #tudungraya2018 #palazzo #shawl #basicwideshawl #shawlinstant #bawalsakura #bawalchiffonaritachi #bawalchiffonmurah #bawalchiffon #tudunglabuh #tudung #shawlabuh


0

🌸 Tudung Bawal Plain 🌸

Material : cotton ( macam aidijuma )
Bidang : 48
Harga: rm 7 each
Postage : rm7 sm RM10 ss

#tudungbawal #tudungbawalcotton #tudunglabuh #tudungbawalmurah #tudungcantik #tudungbidang50 #tudungraya2018 #bawalcotton #bawalmurah #aidijuma #bawallover #bawal #bawalplain #bawalviral #bawalsquare


1

@ustazahnorhafizahmusa in tudung Nadine El Sajida 😍 Korang jangan lupa tag elsajida kalau beraya pakai elsajida k. #tudungNadineELsajida #elsajidaLovers #ootdRayaElsajida2018


4

Warna dah la cantik-cantik, tergoda sisπŸ’•
.
Harga pun menawan je, 5 HELAI RM100 jerr. Kalau SS tambah RM10 jer.😍
.
Korang taknak ke?Jangan menangis tau kalau tak sempat grab😭
.
5 HELAI RM100/ +RM10 ss
5 HELAI RM100/ +RM10ss
.
#bawalchiffonmurah #bawalchiffonlabuh #bawalchiffon60 #bawalchiffoncantik #bawaltanpastarch #bawalselesa #bawalsejuk #bawallabuh #bawalheavychiffon #bawalchiffonmudahbentuk #bawalchiffonmalaysiamurah #bawalonline #bawalselendang #bawallover #bawalbucutajam #bawalbucubulat #bawalviral #bawalchiffonbidang60 #chiffonpremium #chiffoncrepe


0

ehem ada nampak kuih raya baru tak ? 😍✨
.
✨5 color untuk dipilih
✨material high quality premium
✨design unik lain dari yang lain
.
.
stock sangat sangat terhad so please cepat cepat wasap sis untuk order kalau taknak nanti dah sold out menangis kat bucu katil pulak
.
.
berminat whatsapp πŸ“²0145006704

#bawalaslimurah
#bawalasli
#teamairin
#bawaltabur
#bawalmanik
#bawalberlian
#bawalvoile
#bawalviral
#bawalcotton
#bawalcantik
#bawalcantikmurah
#bawalmurah
#bawalmurahmalaysia


0

😻 LILY SQUARE BIDANG 50 😻
.
🌹 NOW : RM19 sehelai
🌹 Normal Price : RM29
πŸ’– 5 HELAI RM100sm/RM105ss(termasuk pos)
.
🌹 Ukuran : +- 50inci Γ— 50inci
🌹 Bucu : 2 tajam dan 2 curve
🌹 Jahitan : Baby seam
🌹 Material : Grand Chiffon lily
.
🐳Senang bentuk(anti starch)
🐳Senang digosok
🐳Tidak panas, tidak luntur
🐳Tidak jarang (warna2 yang terlalu cerah untuk lebih selamat mungkin perlukan inner)
.
🌹 Lembut dan flowy, serta sederhana tebal.
.
- warna mungkin ada sedikit perbezaan dari yang asal kerana faktor2 cahaya
- Postage 1-3 helai RM7.50sm/RM11ss
πŸ“²Order klik link di bio atau WS 01111991910
.
.
.
#LilyB50GH3
#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonmurahmalaysia #bawalchiffonbidang60 #bawalchiffonbidang60murah #bawalchiffonbidang50 #bawalchiffonbidang50murah #bawalchiffonb60 #bawalchiffonb60murah #bawalchiffonb50murah #bawalchiffonb50 #bawalviral #bawalchiffonmalaysia #borongbawalchiffon #tudungchiffon #tudungmurah #bawalpastel #tudungtermurah #bawalchiffonrm19 #bawalchiffonpastel #tudungchiffonbidang50
#bawallabuh #bawalchiffonlabuh #bawalheavychiffon #bawalchiffonb55Β  #bawalchiffonbidang55 #bawalchiffonbidang55murah


0

😻 LILY SQUARE BIDANG 50 😻
.
🌹 NOW : RM19 sehelai
🌹 Normal Price : RM29
πŸ’– 5 HELAI RM100sm/RM105ss(termasuk pos)
.
🌹 Ukuran : +- 50inci Γ— 50inci
🌹 Bucu : 2 tajam dan 2 curve
🌹 Jahitan : Baby seam
🌹 Material : Grand Chiffon lily
.
🐳Senang bentuk(anti starch)
🐳Senang digosok
🐳Tidak panas, tidak luntur
🐳Tidak jarang (warna2 yang terlalu cerah untuk lebih selamat mungkin perlukan inner)
.
🌹 Lembut dan flowy, serta sederhana tebal.
.
- warna mungkin ada sedikit perbezaan dari yang asal kerana faktor2 cahaya
- Postage 1-3 helai RM7.50sm/RM11ss
πŸ“²Order klik link di bio atau WS 01111991910
.
.
.
#LilyB50GH3
#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonmurahmalaysia #bawalchiffonbidang60 #bawalchiffonbidang60murah #bawalchiffonbidang50 #bawalchiffonbidang50murah #bawalchiffonb60 #bawalchiffonb60murah #bawalchiffonb50murah #bawalchiffonb50 #bawalviral #bawalchiffonmalaysia #borongbawalchiffon #tudungchiffon #tudungmurah #bawalpastel #tudungtermurah #bawalchiffonrm19 #bawalchiffonpastel #tudungchiffonbidang50
#bawallabuh #bawalchiffonlabuh #bawalheavychiffon #bawalchiffonb55Β  #bawalchiffonbidang55 #bawalchiffonbidang55murah


0

😻 LILY SQUARE BIDANG 50 😻
🌹 NOW : RM19 sehelai
🌹 Normal Price : RM29
πŸ’– 5 HELAI RM100sm/RM105ss(termasuk pos)
.
🌹 Ukuran : +- 50inci Γ— 50inci
🌹 Bucu : 2 tajam dan 2 curve
🌹 Jahitan : Baby seam
🌹 Material : Grand Chiffon lily
.
🐳Senang bentuk(anti starch)
🐳Senang digosok
🐳Tidak panas, tidak luntur
🐳Tidak jarang (warna2 yang terlalu cerah untuk lebih selamat mungkin perlukan inner)
.
🌹 Lembut dan flowy, serta sederhana tebal.
.
- warna mungkin ada sedikit perbezaan dari yang asal kerana faktor2 cahaya
- Postage 1-3 helai RM7.50sm/RM11ss
πŸ“²Order klik link di bio atau WS 01111991910
.
.
.
#LilyB50GH3
#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonmurahmalaysia #bawalchiffonbidang60 #bawalchiffonbidang60murah #bawalchiffonbidang50 #bawalchiffonbidang50murah #bawalchiffonb60 #bawalchiffonb60murah #bawalchiffonb50murah #bawalchiffonb50 #bawalviral #bawalchiffonmalaysia #borongbawalchiffon #tudungchiffon #tudungmurah #bawalpastel #tudungtermurah #bawalchiffonrm19 #bawalchiffonpastel #tudungchiffonbidang50
#bawallabuh #bawalchiffonlabuh #bawalheavychiffon #bawalchiffonb55Β  #bawalchiffonbidang55 #bawalchiffonbidang55murah


0

😻 LILY SQUARE BIDANG 50 😻
🌹 NOW : RM19 sehelai
🌹 Normal Price : RM29
πŸ’– 5 HELAI RM100sm/RM105ss(termasuk pos)
.
🌹 Ukuran : +- 50inci Γ— 50inci
🌹 Bucu : 2 tajam dan 2 curve
🌹 Jahitan : Baby seam
🌹 Material : Grand Chiffon lily
.
🐳Senang bentuk(anti starch)
🐳Senang digosok
🐳Tidak panas, tidak luntur
🐳Tidak jarang (warna2 yang terlalu cerah untuk lebih selamat mungkin perlukan inner)
.
🌹 Lembut dan flowy, serta sederhana tebal.
.
- warna mungkin ada sedikit perbezaan dari yang asal kerana faktor2 cahaya
- Postage 1-3 helai RM7.50sm/RM11ss
πŸ“²Order klik link di bio atau WS 01111991910
.
.
.
#LilyB50GH3
#bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonmurahmalaysia #bawalchiffonbidang60 #bawalchiffonbidang60murah #bawalchiffonbidang50 #bawalchiffonbidang50murah #bawalchiffonb60 #bawalchiffonb60murah #bawalchiffonb50murah #bawalchiffonb50 #bawalviral #bawalchiffonmalaysia #borongbawalchiffon #tudungchiffon #tudungmurah #bawalpastel #tudungtermurah #bawalchiffonrm19 #bawalchiffonpastel #tudungchiffonbidang50
#bawallabuh #bawalchiffonlabuh #bawalheavychiffon #bawalchiffonb55Β  #bawalchiffonbidang55 #bawalchiffonbidang55murah


0

❀️LILY SQUARE BIDANG 60❀️
.
🌹 Ukuran : +- 56inci Γ— 56inci
Yang biasa pakai Bidang 55 pun boleh pakai πŸ˜‰
🌹 Bucu : Tajam
🌹 Jahitan : Baby seam
.
🌹 Material : Grand Chiffon lily iaitu Senang bentuk(anti starch), senang digosok, tidak panas, tidak luntur, tidak jarang

Warna2 yang terlalu cerah untuk lebih selamat mungkin perlukan inner. Tapi kalau ikut feedback customer kami tak pakai inner utk warna cerah sbb tak jarang katanya πŸ˜†
.
🌹 Harga Sale : RM19 sehelai
🌹 Normal Price : RM29
πŸ’– 5 HELAI RM100sm/RM105ss(termasuk pos)

Harga kaw kaw murah kita bagi untuk korang tau 😻. Siapa yang suka simple simple je boleh grab Bawal Lily B55/60 ni pakai pergi kelas atau pergi mana mana je 🌹
.
Postage 1-3 helai RM8sm/RM11ss
.
.
Berminat nak tengok warna lain boleh terus klik link di bio atau WS 01111991910 πŸ™‚
.
Atau klik shja #LilyB60GH3


6

Cantiknya sis ni pakai bawal mayya 😍 . Comel je .
Sekrang semua wrna masih available . Beli 4 rm100 je . 😊😊 .


1

Salam & happy lunch pretties!!! πŸ₯˜ #bawalchiffonvoile PLAIN STILL AVAILABLE PRETTIES 😚😚😚 kalau rasa wardrobe tak cukup #bawalchiffonvoile tu, haaa meh sini tambah koleksi dengan @bawalgrace πŸ€—
.
.
#bawalchiffonvoile#bawalviral#bawalchiffonvoilemurah#bawalplain#bawalmurah#bawalchiffon#bawalchiffonmurah
.
.
⛔️SOLD OUT⛔️
πŸ’›LIGHT GREY
πŸ’›ROSE PINK


2

Salam & happy lunch pretties!!! πŸ₯˜ #bawalchiffonvoile PLAIN STILL AVAILABLE PRETTIES 😚😚😚 kalau rasa wardrobe tak cukup #bawalchiffonvoile tu, haaa meh sini tambah koleksi dengan @bawalgrace πŸ€—
.
.
#bawalchiffonvoile#bawalviral#bawalchiffonvoilemurah#bawalplain#bawalmurah#bawalchiffon#bawalchiffonmurah
.
.
⛔️SOLD OUT⛔️
πŸ’›NAVY BLUE


0

Salam & happy lunch pretties!!! πŸ₯˜ #bawalchiffonvoile PLAIN STILL AVAILABLE PRETTIES 😚😚😚 kalau rasa wardrobe tak cukup #bawalchiffonvoile tu, haaa meh sini tambah koleksi dengan @bawalgrace πŸ€—
.
.
#bawalchiffonvoile#bawalviral#bawalchiffonvoilemurah#bawalplain#bawalmurah#bawalchiffon#bawalchiffonmurah
.
. ⛔️SOLD OUT ⛔️
πŸ’›BLACK
πŸ’›TAWNY
πŸ’›SOFT BROWN


0

Salam & happy lunch pretties!!! πŸ₯˜ #bawalchiffonvoile PLAIN STILL AVAILABLE PRETTIES 😚😚😚 kalau rasa wardrobe tak cukup #bawalchiffonvoile tu, haaa meh sini tambah koleksi dengan @bawalgrace πŸ€—
.
.
#bawalchiffonvoile#bawalviral#bawalchiffonvoilemurah#bawalplain#bawalmurah#bawalchiffon#bawalchiffonmurah


0

Salam & happy lunch pretties!!! πŸ₯˜ #bawalchiffonvoile PLAIN STILL AVAILABLE PRETTIES 😚😚😚 kalau rasa wardrobe tak cukup #bawalchiffonvoile tu, haaa meh sini tambah koleksi dengan @bawalgrace πŸ€—
.
.
#bawalchiffonvoile#bawalviral#bawalchiffonvoilemurah#bawalplain#bawalmurah#bawalchiffon#bawalchiffonmurah


0

Salam & happy lunch pretties!!! πŸ₯˜ #bawalchiffonvoile PLAIN STILL AVAILABLE PRETTIES 😚😚😚 kalau rasa wardrobe tak cukup #bawalchiffonvoile tu, haaa meh sini tambah koleksi dengan @bawalgrace πŸ€—
.
.
#bawalchiffonvoile#bawalviral#bawalchiffonvoilemurah#bawalplain#bawalmurah#bawalchiffon#bawalchiffonmurah


0

BAWAL SATIN PRINTED

Harga : Rm23 Exclude postage
Size : Bidang 45
Material : Satin matte
Postage : Rm7 SM / Rm10 SS
βœ”οΈ MUDAH BENTUK
βœ”οΈ TIDAK JARANG
βœ”οΈ ANTI PEKAK

Cara pembelian
1. Whatsapp www.wasap.my/60177084906.com www.wasap.my/60132590723.com
2. COD - JB, PG

#bawal #bawalmurah #bawalchiffon #bawal3d #forherjb #tudungbawal #tudung #shawl #bawalsatin #bawalviral #hijabfashion #tutorialhijab


0

Hai korang. Ada nampak benda baru tak?
.
Cun tak cun? Baru release ni. Sngatla limited. Hq kluarkan 45 helai ja ntk setiap wrna
.
Ws iqa 0194022717 cecepat tau

#Bawal #BawalMurah #BawalTabur #BawalManik #BawalBerlian #BawalBling #BawalLover #BawalSatin #BawalCrepe #BawalLabuh #BawalPucci #BawalPlain #BawalCotton #BawalLovers #TudungBawal #Bazaarpaknil #Bawalover #BawalCantik #BawalRuffle #BawalBorong #Bawal45 #BawalMurahMalaysia #BawalAiris #BawalViral


0

Hai Bawal Lovers yang sukakan Bawal Plain ☺️

Bawal ni namanya BAWAL CHIFFON VOILE, apa yang bestnya bawal ni, dia senang nak bentuk. Tak perlu gosok pun elok terus terbentuk. Kalau hat mana yang jenis kalut nak cepat kejar tu memang elok sangat la beli. πŸ˜‚

Di bawah saya berikan perbezaan ukuran setiap bidang ye
Bidang 50, 1. 2 meter
Bidang 55, 1. 3 meter
Bidang 60, 1. 4 meter 🌸TUDUNG BAWAL CHIFFON VOILE πŸ‘‰ Bidang 45 (RM 11)
πŸ‘‰ Bidang 50 (RM 14)
πŸ‘‰ Bidang 55 (RM 16)
πŸ‘‰ Bidang 60 (RM 18)
Siapa yang nak cuba, bole terus whatsapp saya www.wasap.my/+60167067595 ☺️

#bawalberhantu #bawal #bawalovers #bawalmurah #bawallabuh #bawalplain #bawallover #bawallovers #bawalcantik #bawalchiffonmurah #bawalborong #bawalcantikmurah #bawalbidang60 #bawalbidang55 #bawalbidang50 #bawalbidang45 #bawalviral #bawalchiffonvoile #bawalmurahmalaysia #bawallabuhmurah #bawalmalaysia #bawalsenangbentuk


0

Mesti ramai yang masih mood beraya lagi kan? Well Just nak remind yang kami dah start mood cuti tau! Tapi jangan risau untuk orders boleh direct ke agent/dropship kami yg berdekatan anda😍 di @tudungkhancrew tau.
Boleh juga follow ig agent2 kami:-
Ig agent

Melaka
@tudungkhanagentmelaka
@tudungkhan_melaka
@tudungkhan_bandarayaMLK

Terenganu
@tudungkhan_dungun

Kuala Lumpur
@tudungkhankl
.
Atau whatsapp +60 14-679 0866

#tudungkhan #bawalexpert #meletop
#princesstudungkhan #bawalexclusive #bawaltranding #bawalviral #bawalmurahdaributik #bazaarpaknil #bawal2017 #fattzura #jutawanmuda #viral #jomcantik #wanitaterakhir #bawalkoreanvoile #ootd #hijabstyle #hijabista #hipster #don’tmesswithmelacca #sicomelpipimerah


1

[READY STOCK] - KITTY RIBBON
.
HARGA :
RM28
.
POSTAGE :
RM8 sm/ RM12 ss
.
BIDANG 45
MATERIAL COTTON MIYUKI
SELESA & SENANG DIBENTUK
.
WS IQA 0194022717 SEKARANG😘

#Bawal #BawalMurah #BawalTabur #BawalManik #BawalBerlian #BawalBling #BawalLover #BawalSatin #BawalCrepe #BawalLabuh #BawalPucci #BawalPlain #BawalCotton #BawalLovers #TudungBawal #Bazaarpaknil #Bawalover #BawalCantik #BawalRuffle #BawalBorong #Bawal45 #BawalMurahMalaysia #BawalAiris #BawalViral


0

[READY STOCK] - BAWAL LOBE TABUR COLOURFUL
.
BIDANG 45
MATERIAL COTTON MIYUKI
BATU 90% COPY ORI
SENANG & SELESA DIBENTUK
.
WS IQA 0194022717 NTK PERTANYAAN ATAU PEMBELIAN

#Bawal #BawalMurah #BawalTabur #BawalManik #BawalBerlian #BawalBling #BawalLover #BawalSatin #BawalCrepe #BawalLabuh #BawalPucci #BawalPlain #BawalCotton #BawalLovers #TudungBawal #Bazaarpaknil #Bawalover #BawalCantik #BawalRuffle #BawalBorong #Bawal45 #BawalMurahMalaysia #BawalAiris #BawalViral


0

BAWAL CHIFFON BY HAYASCARFT
.
πŸ”ΉMaterial : Chiffon mix Voile
πŸ”ΉSize : Bidang 45 (boleh adjust labuh)
πŸ”ΉJahitan : kelim halus
πŸ”ΉMudah sangat DibentukπŸ’―
πŸ”ΉMaterial bukan dari heavy chiffon
πŸ”ΉRingan & sejuk
πŸ”ΉTak jarang & Licin
πŸ”ΉIronless
πŸ”ΉBoleh gayakan bawal @ shawl
.
βœ”οΈBORONG AVAILABLE
.
PRICE : RM10
Add postage : RM8 SM | RM12 SS
.
πŸ“² ORDER | 019-5639802 (⛔️DM)
Colour might be differ than the actual product due to lighting & editing process
.
#bawalchiffonmurah#bawalchiffonvoile#bawalkosong#bawalscarf#bawalchiffonbidang55#bawalchiffonbasic#chiffonvoile#bawalchiffonneelofa#bawallofa#bawalchiffonviral#bawalchiffoncantikmurah#bawalchiffonborong#bawalplain#chiffonplain#bawalchiffon#bawalchiffonmurahmalaysia#bawalmurah#bawalviral#bawalheavychiffon#bawalborong#bawalmalaysia#uitm#fattzura#neelofa#uitmshahalam#uitmpuncakalam#politeknik


0

Viral kan sekarang Bawal Voile Diamond Ribbon ni?

RM50 Sahaja Sehelai tau?

Kita Design Ribbon Dia bg besar sket dr design yg lama n manik dia bg Penuh Sket tp harga tetap sama tau?

Blh pilih Manik Jenis Warna Warni atau Manik Warna Diamond biasa.. ❀️Material Cotton Voile. ❀️Bidang 45"

Bukan Brand Tudung Ruffle tau? Tp kita design sendiri Kualiti standing Tudung Ruffle.

Whatsapp 017-4122347 Utk Order Ye?
#tudungviral #ruffleribbon #ruffleribboninspired #bawalribbonviral #bawalviral #bawalribbon #sayajualmurah #bawalmalaysia #tudungbawal #tudungbawalmurah


3

Viral kan sekarang Bawal Voile Diamond Ribbon ni?

RM50 Sahaja Sehelai tau?

Kita Design Ribbon Dia bg besar sket dr design yg lama n manik dia bg Penuh Sket tp harga tetap sama tau?

Blh pilih Manik Jenis Warna Warni atau Manik Warna Diamond biasa.. ❀️Material Cotton Voile. ❀️Bidang 45"

Bukan Brand Tudung Ruffle tau? Tp kita design sendiri Kualiti standing Tudung Ruffle.

Whatsapp 017-4122347 Utk Order Ye?
#tudungviral #ruffleribbon #ruffleribboninspired #bawalribbonviral #bawalviral #bawalribbon #sayajualmurah #bawalmalaysia #tudungbawal #tudungbawalmurah


0

Viral kan sekarang Bawal Voile Diamond Ribbon ni?

RM50 Sahaja Sehelai tau?

Kita Design Ribbon Dia bg besar sket dr design yg lama n manik dia bg Penuh Sket tp harga tetap sama tau?

Blh pilih Manik Jenis Warna Warni atau Manik Warna Diamond biasa.. ❀️Material Cotton Voile. ❀️Bidang 45"

Bukan Brand Tudung Ruffle tau? Tp kita design sendiri Kualiti standing Tudung Ruffle.

Whatsapp 017-4122347 Utk Order Ye?
#tudungviral #ruffleribbon #ruffleribboninspired #bawalribbonviral #bawalviral #bawalribbon #sayajualmurah #bawalmalaysia #tudungbawal #tudungbawalmurah


1

Viral kan sekarang Bawal Voile Diamond Ribbon ni?

RM50 Sahaja Sehelai tau?

Kita Design Ribbon Dia bg besar sket dr design yg lama n manik dia bg Penuh Sket tp harga tetap sama tau?

Blh pilih Manik Jenis Warna Warni atau Manik Warna Diamond biasa.. ❀️Material Cotton Voile. ❀️Bidang 45"

Bukan Brand Tudung Ruffle tau? Tp kita design sendiri Kualiti standing Tudung Ruffle.

Whatsapp 017-4122347 Utk Order Ye?
#tudungviral #ruffleribbon #ruffleribboninspired #bawalribbonviral #bawalviral #bawalribbon #sayajualmurah #bawalmalaysia #tudungbawal #tudungbawalmurah


0

Viral kan sekarang Bawal Voile Diamond Ribbon ni?

RM50 Sahaja Sehelai tau?

Kita Design Ribbon Dia bg besar sket dr design yg lama n manik dia bg Penuh Sket tp harga tetap sama tau?

Blh pilih Manik Jenis Warna Warni atau Manik Warna Diamond biasa.. ❀️Material Cotton Voile. ❀️Bidang 45"

Bukan Brand Tudung Ruffle tau? Tp kita design sendiri Kualiti standing Tudung Ruffle.

Whatsapp 017-4122347 Utk Order Ye?
#tudungviral #ruffleribbon #ruffleribboninspired #bawalribbonviral #bawalviral #bawalribbon #sayajualmurah #bawalmalaysia #tudungbawal #tudungbawalmurah


1

Viral kan sekarang Bawal Voile Diamond Ribbon ni?

RM50 Sahaja Sehelai tau?

Kita Design Ribbon Dia bg besar sket dr design yg lama n manik dia bg Penuh Sket tp harga tetap sama tau?

Blh pilih Manik Jenis Warna Warni atau Manik Warna Diamond biasa.. ❀️Material Cotton Voile. ❀️Bidang 45"

Bukan Brand Tudung Ruffle tau? Tp kita design sendiri Kualiti standing Tudung Ruffle.

Whatsapp 017-4122347 Utk Order Ye?
#tudungviral #ruffleribbon #ruffleribboninspired #bawalribbonviral #bawalviral #bawalribbon #sayajualmurah #bawalmalaysia #tudungbawal #tudungbawalmurah


3

Viral kan sekarang Bawal Voile Diamond Ribbon ni?

RM50 Sahaja Sehelai tau?

Kita Design Ribbon Dia bg besar sket dr design yg lama n manik dia bg Penuh Sket tp harga tetap sama tau?

Blh pilih Manik Jenis Warna Warni atau Manik Warna Diamond biasa.. ❀️Material Cotton Voile. ❀️Bidang 45"

Bukan Brand Tudung Ruffle tau? Tp kita design sendiri Kualiti standing Tudung Ruffle.

Whatsapp 017-4122347 Utk Order Ye?
#tudungviral #ruffleribbon #ruffleribboninspired #bawalribbonviral #bawalviral #bawalribbon #sayajualmurah #bawalmalaysia #tudungbawal #tudungbawalmurah


1

Viral kan sekarang Bawal Voile Diamond Ribbon ni?

RM50 Sahaja Sehelai tau?

Kita Design Ribbon Dia bg besar sket dr design yg lama n manik dia bg Penuh Sket tp harga tetap sama tau?

Blh pilih Manik Jenis Warna Warni atau Manik Warna Diamond biasa.. ❀️Material Cotton Voile. ❀️Bidang 45"

Bukan Brand Tudung Ruffle tau? Tp kita design sendiri Kualiti standing Tudung Ruffle.

Whatsapp 017-4122347 Utk Order Ye?
#tudungviral #ruffleribbon #ruffleribboninspired #bawalribbonviral #bawalviral #bawalribbon #sayajualmurah #bawalmalaysia #tudungbawal #tudungbawalmurah


1

Viral kan sekarang Bawal Voile Diamond Ribbon ni?

RM50 Sahaja Sehelai tau?

Kita Design Ribbon Dia bg besar sket dr design yg lama n manik dia bg Penuh Sket tp harga tetap sama tau?

Blh pilih Manik Jenis Warna Warni atau Manik Warna Diamond biasa.. ❀️Material Cotton Voile. ❀️Bidang 45"

Bukan Brand Tudung Ruffle tau? Tp kita design sendiri Kualiti standing Tudung Ruffle.

Whatsapp 017-4122347 Utk Order Ye?
#tudungviral #ruffleribbon #ruffleribboninspired #bawalribbonviral #bawalviral #bawalribbon #sayajualmurah #bawalmalaysia #tudungbawal #tudungbawalmurah


1

πŸ’–BAWAL MIKAYLAπŸ’–
.
Tudung Fateema
Harga: RM 29
Material: Exclusive satin silk
Finishing: Lazercut
Bidang: 45'
.
Boleh pilih warna bawal lazercut & kita akan customade untuk awak mengikut warna yang awak nak😎
.
To make purchases, whatsapp only at 011-2673 4526πŸ™‹πŸ»
.
Happy shopping, ladies🌷
.
#bawalsilk #bawalplain #inner #bawalmurah #bawalcrepe #bawalbest #bawalchiffonvoilemurah #bawalchiffonvoile #bawalchiffonborong #bawalchiffonvoile #cottonvoile #bawalkanggaroo #bawalonpoint #bawalborong #bawalbidang45 #bawalbidang60 #bawalbidang55 #bawalviral #bawalneelofa #bawalplain #bawalchiffonmurah #bawalchiffonvoilemurah #bawalviral #palazzo #palazzomurah #organzabawalv#bawalsatinmatte #bawalorganzamurah #bawalcrepe #bawalorganzacantik #bawalorganzapremium


1

πŸ’–BAWAL MIKAYLAπŸ’–
.
Tudung Fateema
Harga: RM 29
Material: Exclusive satin silk
Finishing: Lazercut
Bidang: 45'
.
Boleh pilih warna bawal lazercut & kita akan customade untuk awak mengikut warna yang awak nak😎
.
To make purchases, whatsapp only at 011-2673 4526πŸ™‹πŸ»
.
Happy shopping, ladies🌷
.
#bawalsilk #bawalplain #inner #bawalmurah #bawalcrepe #bawalbest #bawalchiffonvoilemurah #bawalchiffonvoile #bawalchiffonborong #bawalchiffonvoile #cottonvoile #bawalkanggaroo #bawalonpoint #bawalborong #bawalbidang45 #bawalbidang60 #bawalbidang55 #bawalviral #bawalneelofa #bawalplain #bawalchiffonmurah #bawalchiffonvoilemurah #bawalviral #palazzo #palazzomurah #organzabawalv#bawalsatinmatte #bawalorganzamurah #bawalcrepe #bawalorganzacantik #bawalorganzapremium


0

πŸ’–BAWAL MIKAYLAπŸ’–
.
Tudung Afeena
Harga: RM 33
Material: Exclusive matte satin
Finishing: Lazercut
Bidang: 45'
.
Boleh pilih warna bawal lazercut & kita akan customade untuk awak mengikut warna yang awak nak😎
.
To make purchases, whatsapp only at 011-2673 4526πŸ™‹πŸ»
.
Happy shopping, ladies🌷
.
#bawalsilk #bawalplain #inner #bawalmurah #bawalcrepe #bawalbest #bawalchiffonvoilemurah #bawalchiffonvoile #bawalchiffonborong #bawalchiffonvoile #cottonvoile #bawalkanggaroo #bawalonpoint #bawalborong #bawalbidang45 #bawalbidang60 #bawalbidang55 #bawalviral #bawalneelofa #bawalplain #bawalchiffonmurah #bawalchiffonvoilemurah #bawalviral #palazzo #palazzomurah #organzabawalv#bawalsatinmatte #bawalorganzamurah #bawalcrepe #bawalorganzacantik #bawalorganzapremium


0

πŸ’–BAWAL MIKAYLAπŸ’–
.
Tudung Afeena
Harga: RM 33
Material: Exclusive matte satin
Finishing: Lazercut
Bidang: 45'
.
Boleh pilih warna bawal lazercut & kita akan customade untuk awak mengikut warna yang awak nak😎
.
To make purchases, whatsapp only at 011-2673 4526πŸ™‹πŸ»
.
Happy shopping, ladies🌷
.
#bawalsilk #bawalplain #inner #bawalmurah #bawalcrepe #bawalbest #bawalchiffonvoilemurah #bawalchiffonvoile #bawalchiffonborong #bawalchiffonvoile #cottonvoile #bawalkanggaroo #bawalonpoint #bawalborong #bawalbidang45 #bawalbidang60 #bawalbidang55 #bawalviral #bawalneelofa #bawalplain #bawalchiffonmurah #bawalchiffonvoilemurah #bawalviral #palazzo #palazzomurah #organzabawalv#bawalsatinmatte #bawalorganzamurah #bawalcrepe #bawalorganzacantik #bawalorganzapremium


1

Herline. πŸ’•
Spotted for ootd rayaaa.
Cun sangaddd. 😊
.
.
Readystock uolls.
Hurry up.
Limited stocks. πŸ˜„
.
.
Order? Klik wasap link at bio profile.Tq

#stokistkekaboo
#tudungkekaboo
#rayacollection2018
#bawallover
#bawalviral
#bawalvoile


0

[NEW RELEASE] - PRE ORDER BAWAL BEADS KIARA
.
Bidang 45
Material cotton miyuki
Batu 90% copy ori
.
Code color : Blue green
.
Boleh ws iqa 0194022717 ntk detail ya

#Bawal #BawalMurah #BawalTabur #BawalManik #BawalBerlian #BawalBling #BawalLover #BawalSatin #BawalCrepe #BawalLabuh #BawalPucci #BawalPlain #BawalCotton #BawalLovers #TudungBawal #Bazaarpaknil #Bawalover #BawalCantik #BawalRuffle #BawalBorong #Bawal45 #BawalMurahMalaysia #BawalAiris #BawalViral


0

[NEW RELEASE] - PRE ORDER BAWAL BEADS KIARA
.
Bidang 45
Material cotton miyuki
Batu 90% copy ori
.
Code color : Shrimp pink
.
Boleh ws iqa 0194022717 ntk detail ya

#Bawal #BawalMurah #BawalTabur #BawalManik #BawalBerlian #BawalBling #BawalLover #BawalSatin #BawalCrepe #BawalLabuh #BawalPucci #BawalPlain #BawalCotton #BawalLovers #TudungBawal #Bazaarpaknil #Bawalover #BawalCantik #BawalRuffle #BawalBorong #Bawal45 #BawalMurahMalaysia #BawalAiris #BawalViral


0