#bazarfestival

Instagram photos and videos

#bazarfestival#bazarpaknil#sayajualcheesepowder#bazarmalaysia#sayajual#bangigateway#bangi#selangor#kualalumpur#cheesepowder#cheesepowdermalaysia#cheezywedges#sayajualmurah#cheesepowderhalal#bazariaonline#uiam#bazarpaknilmurah#serbukcheesemurah#serbukcheese#serbukcheesekfc#makananwestern#cheezycheese#cheesepowdersedap

Hashtags #bazarfestival for Instagram

insyallah hari ini dan besok cuaca mendukung, pengunjung ramai datang, dan banyak yg bisa dibantu untuk solusi sehat dg pola makan dan gaya hidup aktif.
#bazaremerald
#masjidyoungpreuner
#bazarfestival
#masjidashshaff


0

BISMILLAH... Nyok dateng rame-rame ke acara "FESTIVAL CIJANTUNG"
Jangan lupa mampir di Stand kita yah... "ARSADEWA_CAKE IS COME BACK"

Nikmati kue mini dengan harga mini... Ada blackforestalpukat, blackforestmangga, blackforestblueberry, blackforeststrawberry dan satu lagi produk baru kita "pudot_pudding sedot"
Di jamin kantong aman dengan harga yang mini 😍

#jualkuetart #jualkuelamaran #jualan #jualkue #jualkueulangtahun #jualkueultah #jualkueonline #homeindustri #homemadefood #homeindustries #homeindustry #terimapesanan #terimapesanankue #silkypudding #pudingsedot #minupudding #cupcakes #cupcake #cupcakelove #rainbowcake #blackforestcake #tiramisucake #bazarcijantung #festivalcijantung #bazarfestival


1

⚠️PREPARE YOURSELF⚠️

UKM KM SENJA PROUDLY PRESENT

KRETA SENJA G8 "Culture On Future"
📌 Dance Competition👯
With special performance of
FEEILAND and BANGTAN EVILS!!
And gueststar of KPOP Cover Dance is SCREAM!
📌Dance Cover Competition Categories
✔️ Rookie Only
📌 Band Performance🎵
With Mystery Special Performance
📌 Bazzar Festival
📌 Special Performance From SENJA📛📛
You can registration your dance group and band group and you can registration for bazzar festival

KRETA SENJA G8 "Culture on Future" release date
📅 Sunday, May 13th 2018

DON'T MISS IT!
DON'T REGRET IT!
REMINDER THE DATE AND ENLIVEN THIS EVENT!
COME AND JOIN WITH US!
LET'S HAVE FUN TOGETHER AND YOU WILL GET AN UNFORGETTABLE EXPERIENCE!

for more information
📞 elga99 (line) 081377813062 (wa)/band registration
📞 anggi_rahmat31 (line) 089617154271 (WA)/dance competition
📞 mutia72 (line) 088218447441 (wa)/bazar

#culture #on #future #KRETASENJA #KRETASENJAG8 #unjani #senja #seni_unjani #dance #coverdance #band #music #musictraditional #taritraditional #eventkampus #eventcampusbandung #eventkampuscimahi
#accoustic #art #artperform #cimahi #bandung #bazzar #bazar #bazarfestival #bazzarfestival #foodfestival


21

Carmela Whitening Soap
Sabun seluruh badan (face to toe)
Berfungsi ✔️mencerahkan satu badan
✔️menghilangkan jerawat
✔️memudarkan parut ✔️mencerahkan bahagian celahan peha dan ketiak 💕kesan seawal 3 hari
Whatsapp Kak As untuk order 0143404510

#carmelawhiteningsoap #lafazkankalimahcintamu #tiamorsweetheart100hari #fattzura #bazarfestival


4

"WOWW...TERKEJUT AKU BUDAK OFFICE TEGUR MUKA AKU CANTIK MACAM ARTIS "
.
.
.
Dlu slalu kena perli muka berjerawat la ,hitam la sekarang terkejut tgok muka aku licin dan kulit dah putih...
.

nasib baik makcik sebelah rumah kenalkan aku dengan CARMELA WHITENING SOAP SEMUA MASALAH KULIT DAPAT DISELESAIKAN.. .==============================
KELEBIHAN CARMELA WHITENING SOAP
==============================
-Baiki kulit rosak
-putihkan kulit muka dan badan
- tegangkan kulit muka dan badan
-Menghilangkan parut di muka dan badan
-Mengurangi garis halus dimuka dan badan
-Menghilangkan parut jerawat di muka dan badan
-Mengurangi kesan sinaran UV
-Sesuai untuk ibu lepas bersalin untuk mengilangkan hitam di perut -memeutihkan ketiak
-Kulit lebih lembut, lembap dan anjal
-Boleh digunkan oleh suami isteri
-Menghilangkan parut demam campak
-Sambil tu boleh promote kat kekawan dpt untung
.
-TERBUKTI SLMT DIGUNAKKAN ! TAK PERCAYA ?NAK TGOK GMBR SAYA LEPAS GUNA CARMELA KOMEN PM YER!!!!
.
KE DAH PERCAYA ?
. .
========================
HARGA SPECIAL
========================
.
HARGA SPECIAL KINI TLH KEMBALI !
.
.
ADA LAGI... SCROLL SAMPAI BAWAH OK..
.
.
UNTUK DAPATKAN HARGA SPEcialL DAN TENGOK GMBR SAYA SELEPAS GUNA CARMELA .
SEGERA KOMEN ▶️"PM" DIBAWAH !
NOW
SEGERA KOMEN ▶️"PM" DIBAWAH ! NOW !
SEGERA KOMEN ▶️"PM" DIBAWAH ! NOW !
.

WHATSAPP SEKARANG!!
----------------------------- ☎️WHATSAPP "CWS ” KE 014-3404510
.
.
AMARAN KERAS : Kpd uolls sume Harga Sangat special & Stock terlalu Limited sape cepat dia dapat !
.
SEBARANG KERAGUAN UOLLS ? . .
(+) JAMINAN! 100% klu dh guna tetapi tak berjaya jugak dgn pantas hubungi hakak ☎️ Whatsapp ke 0143404510 nnti Kak As cuba selesaikn khas utk korang


1

Carmela Whitening Soap
Sabun seluruh badan (face to toe)
Berfungsi ✔️mencerahkan satu badan
✔️menghilangkan jerawat
✔️memudarkan parut ✔️mencerahkan bahagian celahan peha dan ketiak 💕kesan seawal 3 hari
Whatsapp Kak As untuk order 0143404510

#carmelawhiteningsoap #lafazkankalimahcintamu #tiamorsweetheart100hari #fattzura #bazarfestival


0

[ BARU PAKAI 7 HARI DAH NAMPAK PERBEZAAN ]
.
Yang ada masalah sunburn tu boleh sangat2 la guna carmela ni...Almaklumlah musim2 panas ni. Dah banyak feedback sunburn, kulit berbelang, dan tona tak sekata semua elok lepas guna carmela..
Ni feedback freshh freshh dari custmer..
.
carmela boleh guna satu badan tau..so mana2 bahagian badan yg berkerak ke, berbelang ke sebab sunburn boleh tonyohh2 sikit sabun carmela, terus boleh nampak perbezaan..🤗
.
Jangan lupa ambik gambar sebelum guna. Nanti dah 2 minggu ambik gambar after pulak, lepas tu compare tau..😘
.
Sekarang ada promosi cepat2 whatsapp utk dapatkan harga promosi
0143404510
.
#carmelawhiteningsoap
#carmelahq
#carmelasabunpemutih
#carmelasoap #lafazkankalimahcintamu #tiamorsweetheart100hari #bazarfestival #bazaaronline


0

@dewi_arisi_eo ...*Festival Palang Pintu Kemang Ke 13
Tgl 5-6 Mei 2018 Jam 08.00-23.00 wib disepanjang kemang raya - jakarta selatan.

Available untuk booth : fashion, food & beverages, batik & craft, baby & kids wear, automatove, banking, klinik kecantikan, kosmetik, accesories, produk promotion, eat.

Dewi : 081375769956/087878780041
#infobazar #infobazaarjakarta #bazaarjakarta #bazaarjakartaselatan #bazaarkemang #bazaarfestivalpalangpintukemang #bazarfestival #kemangarea #kemangfestival #festivalkemang #fashion #foodtruck #foodbazaar #bazarfood #fashionbazar #accessories #klinikkecantikanjakarta #jualkosmetik #jualbajuanak #bajumuslim #jualhijab #jualbajutidur


0

Şallarımız gibi renkli Akşamlarınız Olsun.🙏🏼😇#iyiaksamlar #bazarfestival


1

🍓 - Susu Maaez sangatt membantu dalam penjagaan kulit selain Ufora Collagen. Kulit akan lebih halus, mulus, dan gebu selepas mengamalkan susu ni.
.
Kalau anda ada masalah kulit kering dan bersisik, tumit kaki pecah, gatal-gatal kulit dan ekzema mmg sangat digalakkan cuba susu ni. Selain itu kandungan makanan sunah dalam susu ni juga sangat bagus untuk minda
.
Para ibu menyusu dan ibu hamil boleh ambik jugak ya. Bagus untuk menambah susu ibu dan mengembalikan seri muka akibat drp alahan
.
Campuran susu kambing dan sarang burung walit menjadikan Susu Maaez ni sangat berkhasiat. Selain itu, ia mengandungi tomato, aprikot, madu, kurma, delima dan makanan sunnah. Sangat sedapppp! Tak hamis, rasa lemak manis. Yummyyy😍
.
🌹milk booster
🌹sesuai untuk masalah kulit seperti ekzema, panau, kurap dan lain-lain.
🌹awet muda
🌹mencantik dan melicinkan kulit
🌹mencerdaskan minda
🌹memberi tenaga
🌹mencerahkan kulit.
.
Nak cuba ikhtiar masalah kulit anda dengan Susu Maaez?.
.
0143404510 ❤️❤️


3

Syukur Susu Maaez mendapat permintaan tinggi pengguna diluar sana. Grab combo set , sambil berjimat tu sambil cantikkan kulit. Feedback banyak sangat yang menunjukkan kesan positif lepas minum susu Maaez.
NAK CUBA ? Whatsapp Kak As 014-340 4510

#Agensah #susumaaez #susumaaezperak #codipoh #agenipoh #tipscantik #nakcantik #bazaarpaknil #bazaaronline #sayagunasayajual #makeupmalaysia #toofacedmalaysia #bazarfestival #pwtc #uia #ukm #uitmshahalam #uitmjengka #uitmtapah #uitmjohor #usm #unitenians #agensusumaaezipoh #susuuntukkulit #kulitcerah #nakcantik #agenperak #susukambing #ekzema #ruam #ruamkulit


0

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

- Syukur Susu Maaez mendapat permintaan tinggi pengguna diluar sana. Grab combo set , sambil berjimat tu sambil cantikkan kulit. Feedback banyak sangat yang menunjukkan kesan positif lepas minum susu Maaez.
NAK CUBA ? Whatsapp Kak As 014-340 4510

#Agensah #susumaaez #susumaaezperak #codipoh #agenipoh #tipscantik #nakcantik #bazaarpaknil #bazaaronline #sayagunasayajual #makeupmalaysia #toofacedmalaysia #bazarfestival #pwtc #uia #ukm #uitmshahalam #uitmjengka #uitmtapah #uitmjohor #usm #unitenians #agensusumaaezipoh #susuuntukkulit #kulitcerah #nakcantik #agenperak #susukambing #ekzema #ruam #ruamkulit


1

Blouse nie cantikkkk sangat. Kain ala2 sweater tapi tak tebal sangat and tak panas. Tinggal 3 warna menarik. Scroll tau untuk tengok warna2 yg lain.

Nie fit size S to M je ye.
Slim cutting.

RM 39

#blousekorea #blousekoreamurah #blousecantik #blousemurah #butikvendorperak #butikvendortaiping #taiping #bazarpaknil #bazarfestival #onlineshoppingmalaysia #vendorbutik #vendor #vendorbutikperak #vendorboutique #vendortaiping #vendorkamunting #butikvendorperak #butikvendortaiping #butiktaiping #butikkamunting #taiping #kamunting


2

Syukur Susu Maaez mendapat permintaan tinggi pengguna diluar sana. Grab combo set , sambil berjimat tu sambil cantikkan kulit. Feedback banyak sangat yang menunjukkan kesan positif lepas minum susu Maaez.
NAK CUBA ? Whatsapp Kak As 014-340 4510

#Agensah #susumaaez #susumaaezperak #codipoh #agenipoh #tipscantik #nakcantik #bazaarpaknil #bazaaronline #sayagunasayajual #makeupmalaysia #toofacedmalaysia #bazarfestival #pwtc #uia #ukm #uitmshahalam #uitmjengka #uitmtapah #uitmjohor #usm #unitenians #agensusumaaezipoh #susuuntukkulit #kulitcerah #nakcantik #agenperak #susukambing #ekzema #ruam #ruamkulit


0

Syukur Susu Maaez mendapat permintaan tinggi pengguna diluar sana. Grab combo set , sambil berjimat tu sambil cantikkan kulit. Feedback banyak sangat yang menunjukkan kesan positif lepas minum susu Maaez. Susu Maaez sangat berkesan bagi merawat masalah berikut :- 🍥 KULIT KERING DAN GATAL
🍥 PARUT JERAWAT DAN LUKA
🍥 EKZEMA
🍥 PSIORISIS
🍥 GASTRIK

NAK CUBA ? Whatsapp Kak As 014-340 4510

#Agensah #susumaaez #susumaaezperak #codipoh #agenipoh #tipscantik #nakcantik #bazaarpaknil #bazaaronline #sayagunasayajual #makeupmalaysia #toofacedmalaysia #bazarfestival #pwtc #aisy #titiancintatv3 #uitmjengka #uitmtapah #uitmjohor #usm #unitenians #agensusumaaezipoh #susuuntukkulit #kulitcerah #nakcantik #agenperak #susukambing #ekzema #ruam #ruamkulit


0

Bir kuş gördüm sanki 😍üşümüşde şapka takmış hanım😊bir kuş sahiplenmek istiyorsanız Cuma, cumartesi @bazaarfestival1 tasarım festivalinde @tepenautilus olacağım. Unutmayın
#tasarım #kolye #takı #elboyama #tepenautilus #kuş #serçe #bazarfestival


1

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

İyi haftalar☺️ 2017' nin son haftasında da en sevdiğim mekanlardan @bilkentstation ' da en sevdiğim insanlarla @bazaarfestival1 ' deyim. 🙏😍✨ #amigurumi #orguoyuncak #handmade #yeniyil #bazarfestival #happynewyear #christmas #noel #tasarımpazari


0

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

Blouse sulam nie memang tengah trend sekarang kan. serius mmg cantek tau. Fit sampai size L.

RM 49 sahaja korang.

#blousemuslimah #blousecantik #blousesulam #blousemurah #onlineshoppingmalaysia #bazarpaknil #bazarfestival #butikvendorperak #butikvendortaiping #vendorbutiktaiping #vendorbutikperak #taiping


0

Nie pon antara latest trend yang tgh meletop2 sekarang.

Yang nie simple je tapi serius mengancam. Rugi sangat klau tak grab satu tau. Harga sama RM 19 je satu.
Meh grab lekaihhh... .

#spekmatamalaysia #spekmatahipster #spekmurahmalaysia #spekmatamurah #spekmatakpop #cerminmatahitam #spekmatahitam #cerminmatamalaysia #cerminmatamurah #bazarpaknil #bazarfestival #onlineshoppingmalaysia #onlineshopmalaysia #butikvendorperak #butikvendortaiping #taiping


2

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

New Arrival!!! Blouse nie cantikkkk sangat. Kain ala2 sweater tapi tak tebal sangat and tak panas. Tinggal 3 warna ja korang. Scroll tau untuk tengok warna2 yg lain.

Nie fit size S to M je ye.
Slim cutting.

RM 39

#blousekorea #blousekoreamurah #blousecantik #blousemurah #butikvendorperak #butikvendortaiping #taiping #bazarpaknil #bazarfestival #onlineshoppingmalaysia


0

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


2

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


1

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


1

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #cheeseleleh #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


1

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


1

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

Bestnye Serbuk Cheese Powder boleh dipelbagaikan dengan macam2 resepi.⠀
.⠀
Makan sayur Brokoli kukus (steamed), cicah dengan Cheezy Sauce pun sedap .. 😋
.⠀
Kat mana nak beli cheese powder..?⠀
.⠀
Jom follow ig @cheesekenit . Boleh order dengan @cheesekenit . Siapa nak cheese powder, meh whatsapp laju2 ye.. 😊
.⠀
SERBUK CHEESE POWDER⠀
.⠀
200 gm = RM 13⠀
Postage ➡️ RM 8 (Semenanjung) / RM 12 ( Sabah / Sarawak)⠀
.⠀
Sangat mudah untuk disediakan. Bancuh dengan air panas je.😊
.⠀
For order, boleh whatsapp 📱 📱 : 019.604.5098 (Bukhari) / 013.700.3585 (Hawa) 📱📱
.⠀
#bazarpaknil #sayajualonline #sayajual #bangigateway #bangi #selangor #kualalumpur #cheesepowder #cheesepowdermalaysia #cheezywedges #sayajualmurah #cheesepowderhalal #sayajualcheesepowder #bazarfestival #bazariaonline #bazarmalaysia #bazarpaknilmurah #uiam #serbukcheesemurah #serbukcheese #westernfoodmurah #serbukcheesekfc #makananwestern #cheezycheese #cheesepowdersedap #cheesepowdermurah #cheesemurah #seremban #serembanmacammacamada


0

The end of the page