#bazarkarat

Instagram photos and videos

#bazarkarat#bazarpaknil#bazarpaknilmurah#bazarmurah#audela#seluarplussizemalaysia#plussizepant#plussizepants#seluarplussize#seluarsaizbesar#bundlemalaysiamurah#bundleklang#plussizejeansmalaysia#oversizejeans#selangor#bazarmalaysia#uitm#bazarpaknilprodukkecantikkan#uthm#kevinzahari#nakcantikcarisaya#1stinmalaysiatrending

Hashtags #bazarkarat for Instagram

@adore.audelabeauty_kl_selangor -
.
[ MINUMAN TERPALING MEWAH AUDELA ]
.
.
Seriously Audela ada Travel Pack ?!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Yee betul Guys !! ๐Ÿ˜
Audela Premium 5 sekarang ada dalam bentuk Travel Pack yang mengandungi 14 sachet dalam 1 kotak ! ๐Ÿ˜
Hargaa yangg sangatt mampu milik uols !! ๐Ÿ’ƒ
.
Kalau korang ada niat nak mencuba Audela, Kak Dela sarankan korang beli yang travel pack nie , sesuai je untuk uols korang boleh terus grab 1 tub pulak lepas nie okey ! ๐Ÿ˜˜
.
Macam mana nak dapatkan Audela Premium 5 Travel Pack nie ??
.
Nak Order? ๐Ÿ‘‡
AUDELA Free postage seluruh malaysia๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp " AUDELA " ke 0192803115
๐Ÿ“ฒWhatsapp " AUDELA " ke 0192803115
.
#audela #selangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari #putrajaya
#audelastokisklang #audela #audelalovers #audelateam #audelaminumanterpalingmewah
#audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain
#audelacombox5 #audelapertamadimalaysia
#detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending
#kurusputihserentak #antipenuaan #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat #nakcantikcarisaya #kelabbloggerbenashaari


1

@adore.audelabeauty_kl_selangor -
.
[ MINUMAN TERPALING MEWAH AUDELA ]
.
.
Seriously Audela ada Travel Pack ?!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Yee betul Guys !! ๐Ÿ˜
Audela Premium 5 sekarang ada dalam bentuk Travel Pack yang mengandungi 14 sachet dalam 1 kotak ! ๐Ÿ˜
Hargaa yangg sangatt mampu milik uols !! ๐Ÿ’ƒ
.
Kalau korang ada niat nak mencuba Audela, Kak Dela sarankan korang beli yang travel pack nie , sesuai je untuk uols korang boleh terus grab 1 tub pulak lepas nie okey ! ๐Ÿ˜˜
.
Macam mana nak dapatkan Audela Premium 5 Travel Pack nie ??
.
Nak Order? ๐Ÿ‘‡
AUDELA Free postage seluruh malaysia๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp " AUDELA " ke 0192803115
๐Ÿ“ฒWhatsapp " AUDELA " ke 0192803115
.
#audela #selangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari #putrajaya
#audelastokisklang #audela #audelalovers #audelateam #audelaminumanterpalingmewah
#audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain
#audelacombox5 #audelapertamadimalaysia
#detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending
#kurusputihserentak #antipenuaan #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat #nakcantikcarisaya #kelabbloggerbenashaari


2

@adore.audelabeauty_kl_selangor -
.
[ MINUMAN TERPALING MEWAH AUDELA ]
.
.
Seriously Audela ada Travel Pack ?!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Yee betul Guys !! ๐Ÿ˜
Audela Premium 5 sekarang ada dalam bentuk Travel Pack yang mengandungi 14 sachet dalam 1 kotak ! ๐Ÿ˜
Hargaa yangg sangatt mampu milik uols !! ๐Ÿ’ƒ
.
Kalau korang ada niat nak mencuba Audela, Kak Dela sarankan korang beli yang travel pack nie , sesuai je untuk uols korang boleh terus grab 1 tub pulak lepas nie okey ! ๐Ÿ˜˜
.
Macam mana nak dapatkan Audela Premium 5 Travel Pack nie ??
.
Nak Order? ๐Ÿ‘‡
AUDELA Free postage seluruh malaysia๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp " AUDELA " ke 0192803115
๐Ÿ“ฒWhatsapp " AUDELA " ke 0192803115
.
#audela #selangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari #putrajaya
#audelastokisklang #audela #audelalovers #audelateam #audelaminumanterpalingmewah
#audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain
#audelacombox5 #audelapertamadimalaysia
#detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending
#kurusputihserentak #antipenuaan #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat #nakcantikcarisaya #kelabbloggerbenashaari


2

@adore.audelabeauty_kl_selangor -
.
Dapatkan Pelbagai Promosi Istimewa Aidilfitri setiap Produk Audela sepanjang JUNE ini ๐Ÿ˜
.
Kekal Cantik Yakin dan Sihat dengan Audela ๐Ÿ’ƒ
.
โœ”๏ธPOSTAGE
.
โœ”๏ธFREE COD
.
โœ”๏ธFREE CONSULTATION
.
๐ŸššCOD FREE
.
NAK ORDER?? JOMMM...
๐Ÿ“ฒWhatsapp " AUDELA " ke 0192803115
๐Ÿ“ฒWhatsapp " AUDELA " ke 0192803115
.
COD area .
๐Ÿš˜ seluruhโœ”๏ธ kl-โœ”๏ธshah alam-โœ”๏ธsubang-โœ”๏ธdamansara-โœ”๏ธpuchong-โœ”๏ธserdang-โœ”๏ธkajang-โœ”๏ธputrajaya-โœ”๏ธgombak-โœ”๏ธkepong-โœ”๏ธkeramat
. . .
. ๐Ÿ“ฎFREE poslaju seluruh Malaysia.
. .
#adoreaudelabeautyklselangor
#audela #selangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari
#audelastokisklang #audela #audelalovers #audelateam #audelaminumanterpalingmewah
#audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain
#audelacombox5 #audelapertamadimalaysia
#detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending
#kurusputihserentak #antipenuaan #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat #nakcantikcarisaya


1

@adore.audelabeauty_kl_selangor -
.
Dapatkan Pelbagai Promosi Istimewa Aidilfitri setiap Produk Audela sepanjang JUNE ini ๐Ÿ˜
.
Kekal Cantik Yakin dan Sihat dengan Audela ๐Ÿ’ƒ
.
โœ”๏ธPOSTAGE
.
โœ”๏ธFREE COD
.
โœ”๏ธFREE CONSULTATION
.
๐ŸššCOD FREE
.
NAK ORDER?? JOMMM...
๐Ÿ“ฒWhatsapp " AUDELA " ke 0192803115
๐Ÿ“ฒWhatsapp " AUDELA " ke 0192803115
.
COD area .
๐Ÿš˜ seluruhโœ”๏ธ kl-โœ”๏ธshah alam-โœ”๏ธsubang-โœ”๏ธdamansara-โœ”๏ธpuchong-โœ”๏ธserdang-โœ”๏ธkajang-โœ”๏ธputrajaya-โœ”๏ธgombak-โœ”๏ธkepong-โœ”๏ธkeramat
. . .
. ๐Ÿ“ฎFREE poslaju seluruh Malaysia.
. .
#adoreaudelabeautyklselangor
#audela #selangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari
#audelastokisklang #audela #audelalovers #audelateam #audelaminumanterpalingmewah
#audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain
#audelacombox5 #audelapertamadimalaysia
#detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending
#kurusputihserentak #antipenuaan #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat #nakcantikcarisaya


1

Descente Hoodie (J12)
- Pit 19, Length 24
- With Hoodie
.
Price: RM 40
Free postage
.
For any inquiries,
https://www.wasap.my/601117575764
.
#MOT_AVAILABLE


1

Wahhh grab 2 btol serum teruss!! Thank youu!! Enjoy ur serumm.. #freesampulrayaaaa
.
[ DONE COD ]
.
Thank youu Ainaa loverS!! ๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.

NAK ORDER?? JOMMM...
. .๐Ÿ“ฒWhatsapp " AINA SERUM" ke 014-2645938
๐Ÿ“ฒWhatsapp " AINA SERUM " ke 014-2645938
.
COD area .
๐Ÿš˜ seluruhโœ”๏ธ kl-โœ”๏ธshah alam-โœ”๏ธsubang-โœ”๏ธdamansara-โœ”๏ธpuchong-โœ”๏ธserdang-โœ”๏ธkajang-โœ”๏ธputrajaya-โœ”๏ธgombak-โœ”๏ธkepong-โœ”๏ธkeramat . . .
. ๐Ÿ“ฎFREE poslaju seluruh Malaysia.
. .
#ainaaserum #selangor #stokis #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari #putrajaya
#ainaastokisselangor #syafiqahaina #nsalovers #1stinmalaysiatrending
#jomcantik #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #nakcantikcarisaya #kelabbloggerbenashaari


0

Thank youu dear !
.
.
[ DONE COD ]
.
Thank youu Ainaa loverS!! ๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.

NAK ORDER?? JOMMM...
. .๐Ÿ“ฒWhatsapp " AINA SERUM" ke 014-2645938
๐Ÿ“ฒWhatsapp " AINA SERUM " ke 014-2645938
.
COD area .
๐Ÿš˜ seluruhโœ”๏ธ kl-โœ”๏ธshah alam-โœ”๏ธsubang-โœ”๏ธdamansara-โœ”๏ธpuchong-โœ”๏ธserdang-โœ”๏ธkajang-โœ”๏ธputrajaya-โœ”๏ธgombak-โœ”๏ธkepong-โœ”๏ธkeramat . . .
. ๐Ÿ“ฎFREE poslaju seluruh Malaysia.
. .
#ainaaserum #selangor #stokis #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari #putrajaya
#ainaastokisselangor #syafiqahaina #nsalovers #1stinmalaysiatrending
#jomcantik #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #nakcantikcarisaya #kelabbloggerbenashaari


0

One Piece Rucksack
___________________________
โ–ช๏ธMade in China ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ณ
โ–ช๏ธCondition 9/10
โ–ช๏ธRM80 include postage
โ–ช๏ธSabah/Sarawak +RM5
โ–ช๏ธWhatsApp 013-7192271
___________________________
Klik #AAStoreAvailable untuk melihat semua barang yang masih available
___________________________
#onepiece #onepiecemalaysia #begbundle #begmalaysia #begbundlemalaysia #slingbag #bazarkarat #bazarkaratjb #bazarkaratpg #utm #uniten #uthm #uum #uitm #unikl #polijb #pmm #begonepiece #bundlemalaya #aastorebundle


0

Lesportsac Sling Bag
___________________________
โ–ช๏ธMade in China ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ณ
โ–ช๏ธ100% Polyester
โ–ช๏ธCondition 8/10
โ–ช๏ธRM60 include postage
โ–ช๏ธSabah/Sarawak +RM5
โ–ช๏ธWhatsApp 013-7192271
___________________________
Klik #AAStoreAvailable untuk melihat semua barang yang masih available
___________________________
#lesportsac #lesportsacmalaysia #begbundle #begmalaysia #begbundlemalaysia #slingbag #bazarkarat #bazarkaratjb #bazarkaratpg #utm #uniten #uthm #uum #uitm #unikl #polijb #pmm #klkix #joho #bundlemalaya #aastorebundle


0

Polo Country Rucksack
____________________________
โ–ช๏ธMade in China ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ณ
โ–ช๏ธCondition 9/10
โ–ช๏ธRM70 include postage
โ–ช๏ธSabah/Sarawak +RM5
โ–ช๏ธWhatsApp 013-7192271
____________________________
Klik #AAStoreAvailable untuk melihat semua barang yang masih available
____________________________
#begbundle #begbundlemalaysia #bundlebeg #bundlemalaysia #bundlemalaya #bagpack #backpackmalaysia #begmalaysia #bazarkarat #bazarkaratjb #bazarkaratpg #trustedseller #rucksackbag #begporter #aastorebundle


1

" EKZEMA BABY SEMAKIN PULIH! "
.
Derita masalah kulit ni hanya yang pernah alami je tau perasaan tu macam mana. Tak semua faham, sebab yang tanggungnya adalah kita. Lagi-lagi kalau tengok orang yang kita sayang merengek-rengek sebab tahan sakit. Sedih kan?
.

Belum lagi cerita bab orang tegur kulit kita atau orang yang kita sayang. Lagi sedihhhh! Nak buat macam mana, bukan taknak sembuh tapi masa tu belum jumpa lagi dengan Susu Maaez ni๐Ÿ˜.
.

Hari tu ada sis sorang ni share tentang masalah kulit anak dia. Bagi try Susu Maaez, Alhamdulillah baru 5 hari bagi minum tangan dan badan sembuh sepenuhnya. Biasalah baby, memang senang kena masalah kulit.
.

Masalah ekzema pun sesuai dengan Susu Maaez ni. Yang ada masalah ekzema ni tau lah rasa pedih dan sakit dia macam mana.
.

Masalah kulit teruk macam mana sekalipun, kena cuba ikhtiar sembuhkan dia. Nak tunggu dia sembuh sendiri entah bila lah kan.
.

Whatsapp ija 019-6021261 untuk order yea ๐Ÿ˜˜
.
.
#sofieyabeauty #sofieybeautyhq #sofieyabeautycosmetics #bellezacollagen #susumaaez #susuviral2017
#susuajaib #susuuntukkulit
#susukambing #milkbooster #tipsputih #tipskulitsehat #masalahkulit #kulitkering #kulitkasar #ekzema #kulitkusam
#putihgebu #gebu
#halusmulusย  #instashop #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan
#bazar #bazarkarat


0

.
Alhamdulillah๐Ÿ˜‡
Semalam pos ke Kuala Lumpur 19/6 (Selasa) hari ni 20/6 (Rabu) dah sampai.
.
Lupa bagitahu Faiza da start Pos barang ya & yang nak self-collect Kat rumah Faiza pun boleh whatsApp dulu sebelum datang.
.
Thank you so muchโค๏ธ
WhatsApp: +60187808588
Facebook: ScarFaiza Square Scarf
Facebook page: Scarfaizaccessories
.
#scarfaiza #satinscarf #sayajualsatin #satinprinted #satinmatte #satinexclusive #bawalsatin #satin #dullsatin #mesticantikpakaiscarfaiza #bazarkarat #scarfaizasaythankyou #bazaarpaknil #ootd #hijab #alhamdulillah #hijabearrings #hijabfashion #earrings #johorbahru #accessories #trendhijab #malaysia #singapore #brunei #indonesia #ssmregistered #weshipworldwide #worldwideshipping #raya2018


0

Everlast Windbreaker (J10)
- Pit 20, Length 25.5
- With Hoodie
.
Price: RM 40
Free postage
.
For any inquiries,
https://www.wasap.my/601117575764
.
#MOT_AVAILABLE


2

LOTTO SANDAL USED ITEM
.
SIZE : 7UK
CONDITION : 9/10
REMARKS : SUITABLE FOR HIKING AND TREKKING
PRICE : RM50
FREE POSTAGE .
๐Ÿ‘‰๐Ÿป019-7639636
๐Ÿ‘‰๐Ÿป019-7639636
๐Ÿ‘‰๐Ÿป019-7639636
.
#kasutbundle #kasuthikingmurah #kasuthiking #kasuthikingmalaysia #bundlesale #kasutbundlemurah #kasutbundlemalaysia #genggunungganas #kakihiking #kakidaki #hikermalaya #backpackmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #klspecialforce


0

H&M Ribbon Top
Condition : New with tag
Price beli : RM 89.00
Price jual : RM 75.00
Size : S, M, L, XL
Color : Red
Postage : RM10.00
.
.
.
Dm or whatsapp dkt link bio ig
.
.
P / s : beli lebih untuk boria dgn bff, tp dh jd nk pakai.. sapa nk dm.. cpt cpt
.
FAST PAYMENT and SERIOUS BUYER ONLYโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
.
.
#zarapreloved #longskirt #preloved #araredpreloved #preloved #preloved #prelovedmurah #prelovedbranded #syaifulbaharimpreloved #fashionvalet #raya2017 #raya2018 #zaraprelovedmurah #fattzurafairytale #fattzura #uniqlopreloved #naelofarhijablover #naelofar #naelofarhijaboriginal #naelofarhijabmurah #paknil #paknilbazar #paknilonline #paknilreviewpercuma #fnapreloved #emmamaembong #jannanickers #babyctdk #preloved #prelovedmalaysia #prelovedmalaysia #prelovedmurah #prelovedmurah #bazaronline #bazarkarat #bazarig #uniqlopreloved #zarapreloved


0

BFL Outdoor Windbreaker (J08)
- Pit 18, Length 24.5
- With Hoodie
.
Price: RM 40
Free postage
.
For any inquiries,
https://www.wasap.my/601117575764
.
#MOT_AVAILABLE


1

Assalamualaikum semua.. Seperti yang dijanjikan. Saya up load kain ready stock yang available di tangan kami sekarang ye. Kain ni x bnyak.. Ade yang tinggal 1 hingga 3 meter sahaja. Jika korang berkenan dan nak join postage esok infm secepat mungkin ye. Quantiti limited. TQ

#cottonmurah #cottonmetermurah #kaincute #bagmakers #tailor #bazarkarat #love #cottonlovermurah #love #shoppingonline #Cutecottonshop


0

VTG NIKE ICARUS 93 โŒSOLDโŒ .
.
Makasih banyak bossku dari indo udah berani berani belinya sama aku , walaupun masih dalam cuti hari raya barang baik didahulukan harap semua berjalan dengan baik ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
.
Geng korang boleh follow bro @rmariooo serious buyer
mana tahu ada rezeki korang kan . .
.
Admin mula bercuti dari 21/6 hingga 27/6 pulang ke kampung dan sangat sibuk jadi sebarang pertanyaan whatsapp je dekat bio senang cerita


1

VTG NIKE ICARUS 93 โŒSOLDโŒ .
.
Makasih banyak bossku dari indo udah berani berani belinya sama aku , walaupun masih dalam cuti hari raya barang baik didahulukan harap semua berjalan dengan baik ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
.
Geng korang boleh follow bro @rmariooo serious buyer
mana tahu ada rezeki korang kan . .
.
Admin mula bercuti dari 21/6 hingga 27/6 pulang ke kampung dan sangat sibuk jadi sebarang pertanyaan whatsapp je dekat bio senang cerita


2

VTG NIKE ICARUS 93 โŒSOLDโŒ .
.
Makasih banyak bossku dari indo udah berani berani belinya sama aku , walaupun masih dalam cuti hari raya barang baik didahulukan harap semua berjalan dengan baik ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
.
Geng korang boleh follow bro @rmariooo serious buyer
mana tahu ada rezeki korang kan . .
.
Admin mula bercuti dari 21/6 hingga 27/6 pulang ke kampung dan sangat sibuk jadi sebarang pertanyaan whatsapp je dekat bio senang cerita


3

Mystery Ranch Hip Monkey Waistbag .

1. Multicamo. โŒSOLDโŒ
2. Charcoal Grey. โŒSOLDโŒ .
3. Digital Camo .

Made in : Vietnam
Size : OS
Condition : 10/10 (DS)

Price : RM250/Each
๐Ÿ‘‰๐ŸผPostage S/M +10
๐Ÿ‘‰๐ŸผPostage S/S +15 .
๐Ÿ‘‰๐ŸผWhatsapp +60137867039
#bagbundle
#kedaibundle
#carbooth
#sneakers
#prelovedmy
#backpack
#brandedbundle
#bundlekasut
#converse
#vscomalaysia
#sneakers
#prelovedmalaysia
#igshop
#instashop
#klsole
#letshoppingbundle
#uitm
#politeknik
#kptm
#uthm
#hiking
#bazarkarat
#streetwear
#bagbundle
#bundle


1

Kawan Baik ๐Ÿ˜Š
.
.
๐Ÿฐ Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
.
๐ŸŽช Service PAID REVIEW di @lawak.amerika dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks
ใ…ค
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
.
.
.
#lawakhambar #igersmy #igersmalaysia #instamalaysia #kedaionline #kedaionlinemalaysia #ajimaura #aurainsta #eusahawan #terapiinstagram #kakishopping #fattzura #uitmpuncakalam #uitm #janganmengata #comelpipimerah #babyctdk #fazura #meletop #kitaok #videolawak #jomrepost #bazaronline #bazarpaknilmurah #bazarkarat #sayajual #visitmyig #intrendmalaysia #jeragat


15

Extreme Windbreaker (J06)
- Pit 23, Length 29
- No Hoodie
- Water Resistant
.
Price: RM 30
Free postage
.
For any inquiries,
https://www.wasap.my/601117575764
.
#MOT_AVAILABLE


1

(GA)

SONGKET DANG ANUM
Material : SB Line High Quality ๐Ÿ“ŒLembut, Tak Jarang, Mudah Digosok
๐Ÿ“ŒDesign Kurung Moden
๐Ÿ“ŒWudhuk Friendly, Tangan Baju yg Mudah Diselak, Memudahkan utk Urusan Mengambil Wudhuk
๐Ÿ“ŒCutting Kain Duyung ( Loose Tidak Ketat )
๐Ÿ“Œ Mempunyai Datt Belakang
๐Ÿ“Œ Getah Kiri dan Kanan pada Pinggang Kain
๐Ÿ“ŒAvailable Size S,M,L,XL,XXL
๐Ÿ“Œ Zip Sebelah Kiri โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข Harga RM130sm/140ss
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60105426983/SONGKETDANGANUM
๐Ÿ“ฒig.me/fiqtiewardrobe
๐Ÿ“ฒfb.me/fiqtiewardrobe ๐Ÿ“Warna di Gambar Adalah 95% Real/Sama dgn Warna Asal. Sila Ambil Kira Faktor Kecerahan Pd Paparan Monitor Screen Hp Anda. โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
๐Ÿ“ŒREADYSTOCK โ—๏ธโ—๏ธ ๐Ÿ“ŒNO BOOKING ๐Ÿ“ŒPENGEPOSAN SELEPAS RAYA BERMULA 25/6

#songketdanganum #kurungsongketcantik #kurungsongketmalaysia #kurungsongketmoden #fiqtiewardrobe #trustedseller #bazarkarat #bazarpaknil #bazaronline #onlinesseller #onlinestore #onlineshop #onlineboutique #instaboutique #instafashion #instafamous #instaglam #instaglamour


0

๐Ÿ”ฅLIMITED TIME RAYA SALE ๐Ÿ”ฅ
Luke 1977 tee
๐Ÿ‘Ÿ PRE ORDER ๐Ÿ‘Ÿ
๐Ÿ‘‰๐Ÿป S, M, L, XL, 2XL, 3XL
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Fullpayment
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Normal RM180
๐Ÿ‘‰๐Ÿป ๐Ÿ”ฅRM100๐Ÿ”ฅ
Whastapp Utk Pertanyaan
๐Ÿ“ฒ +601127817748 - iqbal
๐Ÿ“ฒ +60177741867 - wan

#ellessemalaysia #polomalaysia #ellesse #peacefulhooligan #lyleandscott #mastrum #malaysianterrace #bazarpaknil #jalanrajabot #bazarkarat #malaysiancasual #sneakersmalaysia #sneakerlovers #nikemalaysia #tommybundle #tommycap #kasutmalaysia #thematespreorder


0

๐Ÿ”ฅLIMITED TIME RAYA SALE ๐Ÿ”ฅ
Weekend Offender tee
๐Ÿ‘Ÿ PRE ORDER ๐Ÿ‘Ÿ
๐Ÿ‘‰๐Ÿป S, M, L, XL, 2XL, 3XL
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Fullpayment
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Normal RM200
๐Ÿ‘‰๐Ÿป ๐Ÿ”ฅRM120๐Ÿ”ฅ
Whastapp Utk Pertanyaan
๐Ÿ“ฒ +601127817748 - iqbal
๐Ÿ“ฒ +60177741867 - wan

#ellessemalaysia #polomalaysia #ellesse #peacefulhooligan #lyleandscott #mastrum #malaysianterrace #bazarpaknil #jalanrajabot #bazarkarat #malaysiancasual #sneakersmalaysia #sneakerlovers #nikemalaysia #tommybundle #tommycap #kasutmalaysia #thematespreorder


0

๐Ÿ”ฅLIMITED TIME RAYA SALE ๐Ÿ”ฅ
Weekend Offender tee
๐Ÿ‘Ÿ PRE ORDER ๐Ÿ‘Ÿ
๐Ÿ‘‰๐Ÿป S, M, L, XL, 2XL, 3XL
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Fullpayment
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Normal RM200
๐Ÿ‘‰๐Ÿป ๐Ÿ”ฅRM120๐Ÿ”ฅ
Whastapp Utk Pertanyaan
๐Ÿ“ฒ +601127817748 - iqbal
๐Ÿ“ฒ +60177741867 - wan

#ellessemalaysia #polomalaysia #ellesse #peacefulhooligan #lyleandscott #mastrum #malaysianterrace #bazarpaknil #jalanrajabot #bazarkarat #malaysiancasual #sneakersmalaysia #sneakerlovers #nikemalaysia #tommybundle #tommycap #kasutmalaysia #thematespreorder


0

Lecaf Running Jacket (J05)
- Pit 23, Length 27.5
- No Hoodie
- Water Resistant
.
Price: RM 30
Free postage
.
For any inquiries,
https://www.wasap.my/601117575764
.
#MOT_AVAILABLE


1

Fjallraven Totepack No.1

Made in : Vietnam
Size : OS
Condition : 8/10
Remarks : Ada kesan kotor sikit blm cuci .
Price : โŒโŒSOLDโŒโŒ
๐Ÿ‘‰๐ŸผPostage S/M +10
๐Ÿ‘‰๐ŸผPostage S/S +15 .
๐Ÿ‘‰๐ŸผWhatsapp +60137867039
#bagbundle
#kedaibundle
#carbooth
#sneakers
#prelovedmy
#backpack
#brandedbundle
#bundlekasut
#converse
#vscomalaysia
#sneakers
#prelovedmalaysia
#igshop
#instashop
#klsole
#letshoppingbundle
#uitm
#politeknik
#kptm
#uthm
#hiking
#bazarkarat
#streetwear
#bagbundle
#bundle


8

Awak rendah?
Jangan kecewa.. Zaman sekarang ubat tinggi pun ada tau.. ..
DIJAMIN ORIGINAL & MURAH. MONEY BACK GUARANTEE sekiranya didapati fake.
Nak tau harga? jom pm ๐Ÿ˜Š.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami โœ†โœ‰๏ธโ˜
๐Ÿ“ฑWechat Id : herbaltinggikl
๐Ÿ“ฑWhatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
. #bazarpaknil #bazaar #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarniaga #bazarkarat #bazarmalaysia #offer #promosi #promosimurah #liverpool #newbalance #bazarartis #bazarwanita #thisyearisouryear #ynwa #fooball #jersey #design #instadesign #instapic #instadailyphoto #instalike #instasize #insta #hobby #passion #footyheadlines #prodirect #unisportstore #kitbag


0

KOLON SPORT USED ITEM
.
SIZE : 7UK/8US/26CM
CONDITION : 9/10
REMARKS : SUITABLE FOR HIKING AND TREKKING
PRICE : RM50
FREE POSTAGE .
๐Ÿ‘‰๐Ÿป019-7639636
๐Ÿ‘‰๐Ÿป019-7639636
๐Ÿ‘‰๐Ÿป019-7639636
.
#kasutbundle #kasuthikingmurah #kasuthiking #kasuthikingmalaysia #bundlesale #kasutbundlemurah #kasutbundlemalaysia #genggunungganas #kakihiking #kakidaki #hikermalaya #backpackmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #klspecialforce


0

White Pia Jacket (J04)
- Pit 22, Length 27.5
- No Hoodie
- Water Resistant
.
Price: RM 35
Free postage
.
For any inquiries,
https://www.wasap.my/601117575764
.
#MOT_AVAILABLE


1

Crumpler The Seedy Bar

Made in : China
Size : 25L
Condition : 9+/10
Remarks : Max 15โ€ laptop .

Price : RM260
๐Ÿ‘‰๐ŸผPostage S/M +10
๐Ÿ‘‰๐ŸผPostage S/S +15 .
๐Ÿ‘‰๐ŸผWhatsapp +60137867039
#bagbundle
#kedaibundle
#carbooth
#sneakers
#prelovedmy
#backpack
#brandedbundle
#bundlekasut
#converse
#vscomalaysia
#sneakers
#prelovedmalaysia
#igshop
#instashop
#klsole
#letshoppingbundle
#uitm
#politeknik
#kptm
#uthm
#hiking
#bazarkarat
#streetwear
#bagbundle
#bundle


2

2 USB CAR CHARGER
================
HARGA TERKINI:
RM30โ€ผ๏ธ
RM30โ€ผ๏ธ
RM30โ€ผ๏ธ
================= POSLAJU :
SM RM8 / SS RM12

HARGA PASARAN : RM70

DETAIL :

SPECIAL DESIGN: Compact designed car cup charger. Make your car much neater while charging ย INDEPENT ON/OFF SWITCH : Control the two cigarette lighter separately. Make your vehicle safer with it and you can leave everything plugged in and just press a button when getting in or out of the car.

VOLTAGE MONITORING: Have a LED screen can display flashing number while car battery voltage is less than 12V. Help you monitor your car battery voltage ย HIGH SAFETY STANDARDS: Built-in protective circuits and charge will stop automatically when battery is full. Can protect your device against overheating and overcharging

PERFECT COMPATIBILITY: With dual USB ports and 2 cigarette lighter splitter.

DUAL USB produce Max 5V/3.1A output current, support to charge all electronic devices with USB charging port such like smartphone, tablet, camera, etc.

HIGH SPEED CHARGING

Fit DC 12-24V voltage, suitable for various cars, such as truck, SUV, off-road, bus, etc.

SPECIFICATION :

Type: USB Car Charger

Material: ABS Quantity: 1pc

Item Color: Black

Operating Voltage: DC 12V-24V

USB Output: DC 5V 3.1A Max

Dual Cigarette Lighter Power: 120W

Voltage Detection Range: 5-30V

Cigarette Lighter Inner Diameter: 2.1cm / 0.8โ€ณ

Cable Length: Approx. 50cm / 20โ€ณ

Diameter: Top: 7.7m, Bottom: 6.1cm

Size: 7.7 x 8.1cm (DxH)

NOTE : ย The cigarette lighter socket can NOT light the cigarettes. ย Before order this product, itโ€™s better to check the size to make sure this product fits for your carโ€™s cup holder. ย Compatible with voltage between 12V~24V, please do not try other range vehicle.

WHAT INCLUDE :

1 x Car Charger

1 x Package Box
.
=================
WA/TELEGRAM:-
01123231781
ATAU

http://www.wasap.my/+601123231781

#myvi #proton #produa #toyota #honda #carpartsmurah #barangkereta #carcharger #bazarpaknil #barangunik #barangmurah #bazarkarat #kualalumpur #johor #selangor


1

KOTA KINABALU - KUNDASANG 3D2N
MIX TRIP INCLUDE TICK FLIGHT .
๐Ÿ’บ RM629 PER ADULT
๐Ÿ’บ RM519 PER CHILD (4-12Y/O)
๐Ÿ’บ RM349 PER CHILD (2-3Y/O)
๐Ÿ’บ RM220 PER INFANT
.
โ€ผ๏ธ DEPOSIT RM350 PER PERSON
.
*13-15 OGOS 2018*
*19-21 SEPT 2018*
*15-17 OKT 2018*
*22-24 OKT 2018*
*29-31 OKT 2018* .
PRICE INCLUDED :
.
โœ… Tiket penerbangan KUL-BKI-KUL
โœ… Penginapan 1 malam di Kundasang
โœ… Penginapan 1 malam di KK
โœ… Pengangkutan + Petrol
โœ… Driver cum tour guide
โœ… Lawatan menarik sepanjang trip
โœ… Entrance fee as itinerary
.
PRICE EXCLUDED :
โŒ Luggage
โŒ Makan
โŒ Insurance flight
.
Lawatan ke :
- Kinabalu National Park
- Dairy Farm
- Filipino Market
- Rumah Terbalik
- Jabatan Gantung Tamparuli
- Natural Fish Massage
- Hot Spring
- Likas Floating Mosque
- Signal Hill
- Dan banyak lagi!
.
FAST RESPOND :-
WhatsApp 0178831392 Fairus (NH011)
WhatsApp 0178831392 Fairus (NH011)
WhatsApp 0178831392 Fairus (NH011)
.
#AydenAverroesHolidays #vscom #pakejjogja #pakejperth #pakejbajet #pakejbali #pakejbandung #pakejbercutimurah #pakejpercutian #pakejkrabidrkl #bazarkarat #pakejkorea #pakejkrabi #pakejseoul #pakejkrabimurah #pakejmampumilik #pakejhatyai #pakejphuket #pakejlangkawi #pakejtioman #pakejperhentian #pakejpangkor #bandungtrip #airasia #bissnessonline #onlineshopping #honeymoonpakej #pakejbercutimakjah #trustedagent


0

๐Ÿ”ฅLIMITED TIME RAYA SALE ๐Ÿ”ฅ
Marshall Artist tee
๐Ÿ‘Ÿ PRE ORDER ๐Ÿ‘Ÿ
๐Ÿ‘‰๐Ÿป S, M, L, XL, 2XL, 3XL (need to check)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Fullpayment
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Normal RM200
๐Ÿ‘‰๐Ÿป ๐Ÿ”ฅRM160๐Ÿ”ฅ
Whastapp Utk Pertanyaan
๐Ÿ“ฒ +601127817748 - iqbal
๐Ÿ“ฒ +60177741867 - wan

#ellessemalaysia #polomalaysia #ellesse #peacefulhooligan #lyleandscott #mastrum #malaysianterrace #bazarpaknil #jalanrajabot #bazarkarat #malaysiancasual #sneakersmalaysia #sneakerlovers #nikemalaysia #tommybundle #tommycap #kasutmalaysia #thematespreorder


0

๐Ÿ”ฅLIMITED TIME RAYA SALE ๐Ÿ”ฅ
Marshall Artist tee
๐Ÿ‘Ÿ PRE ORDER ๐Ÿ‘Ÿ
๐Ÿ‘‰๐Ÿป S, M, L, XL, 2XL, 3XL (need to check)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Fullpayment
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Normal RM200
๐Ÿ‘‰๐Ÿป ๐Ÿ”ฅRM160๐Ÿ”ฅ
Whastapp Utk Pertanyaan
๐Ÿ“ฒ +601127817748 - iqbal
๐Ÿ“ฒ +60177741867 - wan

#ellessemalaysia #polomalaysia #ellesse #peacefulhooligan #lyleandscott #mastrum #malaysianterrace #bazarpaknil #jalanrajabot #bazarkarat #malaysiancasual #sneakersmalaysia #sneakerlovers #nikemalaysia #tommybundle #tommycap #kasutmalaysia #thematespreorder


0

@adore.audelabeauty_kl_selangor -
.
Makan banyak kt open house pun dh tak risau lagi sbb boleh detox dgn #audela .
Bukan setakat boleh kurus tp boleh bg kulit cantik & bg tenaga sekali !!!
Berbaloiiiii sgttt sis
.
Kekal Cantik Yakin dan Sihat dengan Audela ๐Ÿ’ƒ
.
โœ”๏ธPOSTAGE
.
โœ”๏ธFREE COD
.
โœ”๏ธFREE CONSULTATION
.
๐ŸššCOD FREE
.
NAK ORDER?? JOMMM...
๐Ÿ“ฒWhatsapp " AUDELA " ke 0192803115
๐Ÿ“ฒWhatsapp " AUDELA " ke 0192803115
.
COD area .
๐Ÿš˜ seluruhโœ”๏ธ kl-โœ”๏ธshah alam-โœ”๏ธsubang-โœ”๏ธdamansara-โœ”๏ธpuchong-โœ”๏ธserdang-โœ”๏ธkajang-โœ”๏ธputrajaya-โœ”๏ธgombak-โœ”๏ธkepong-โœ”๏ธkeramat
. . .
. ๐Ÿ“ฎFREE poslaju seluruh Malaysia.
. .
#adoreaudelabeautyklselangor
#audela #selangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari
#audelastokisklang #audela #audelalovers #audelateam #audelaminumanterpalingmewah
#audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain
#audelacombox5 #audelapertamadimalaysia
#detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending
#kurusputihserentak #antipenuaan #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat #nakcantikcarisaya


4

@adore.audelabeauty_kl_selangor - .
.
Jom kongsi khasiat/ kebaikan Audela dgn rakan2 & saudara mara kita.. #samasamacantik sis ๐Ÿ’‹
.
Dapatkan Pelbagai Promosi Istimewa Aidilfitri setiap Produk Audela sepanjang JUNE ini ๐Ÿ˜
.
Kekal Cantik Yakin dan Sihat dengan Audela ๐Ÿ’ƒ
.
โœ”๏ธPOSTAGE
.
โœ”๏ธFREE COD
.
โœ”๏ธFREE CONSULTATION
.
๐ŸššCOD FREE
.
NAK ORDER?? JOMMM...
๐Ÿ“ฒWhatsapp " AUDELA " ke 0192803115
๐Ÿ“ฒWhatsapp " AUDELA " ke 0192803115
.
COD area .
๐Ÿš˜ seluruhโœ”๏ธ kl-โœ”๏ธshah alam-โœ”๏ธsubang-โœ”๏ธdamansara-โœ”๏ธpuchong-โœ”๏ธserdang-โœ”๏ธkajang-โœ”๏ธputrajaya-โœ”๏ธgombak-โœ”๏ธkepong-โœ”๏ธkeramat
. . .
. ๐Ÿ“ฎFREE poslaju seluruh Malaysia.
. .
#adoreaudelabeautyklselangor
#audela #selangor #stokis #slimming #detox #jomkurus #hariraya #subang #shahalam #kevinzahari
#audelastokisklang #audela #audelalovers #audelateam #audelaminumanterpalingmewah
#audelabynadzainal #audelaberbezadariyanglain
#audelacombox5 #audelapertamadimalaysia
#detoxwithaudela #1stinmalaysiatrending
#kurusputihserentak #antipenuaan #bazarmalaysia #bazarkarat #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #kuruscepat #nakcantikcarisaya


1

โ€ผ๏ธKAMI PEMBEKAL DAN PEMBORONG KASUT SNEAKERS ORIGINAL (BUNDLE)
.
.
PRE-ODER UTK JULAI TELAH DIBUKA
HANYA BAYAR 50% DEPOSIT, FULL PAYMENT BOLEH DIBUAT SETELAH BARANG SAMPAI DI MALAYSIA..๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
DETAILS
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒWHATSAPP +60139606590
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒWHATSAPP +60139606590
@ KLIK LINK DI BIO UTK DIRECT WHATSAPP
.
.
.
#sepul_bundle
#joho
#adidaspreloved
#malaysia
#adidasindonesia
#melaka
#johorean
#sneakersbundle
#pahang
#onlinebundle
#selangor
#bazarkarat
#uptownmalaysia
#kasutbundle
#sabahan
#jackparcellmy
#conversmalaysia
#prelovedmurah
#conversmy
#sepatupreloved
#jackparcell
#conversindonesia
#indonesiasecondbrand
#kasutadidas
#kelantanbundle
#conversmalaysiamurah
#indonesia
#jackpurcellmalaysia
#secondindonesia .
.
~ itโ€™s not old but itโ€™s vantage~
.
.
โ€ผ๏ธDONโ€™T FORGET TO TAG AND SHARE WITH YOUR FRIENDS, SHARING IS CARING๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜


1

The end of the page