#bazarpaknil

Instagram photos and videos

#bazarpaknil#kasutmurah#uitm#kasutperempuan#malaysia#kasutmurahmalaysia#kasutlelaki#kasutcantik#lokalah#sayajual#likeforlike#trustedseller#kasutreadystock#kasutmurahonline#kasutraya#kajang#carbootsale#kuim#utem#trustedsellermalaysia#cashondelivery#like4like#ukm#conversemalaysia#putrajaya#bisnesonlinemalaysia

Hashtags #bazarpaknil for Instagram

INFO MASKER TERBAIK !!! Masker Spirulina Tiens merupakan masker wajah alami yang terbuat dari bahan dasar Ganggang Biru langka yang telah hidup 3,6 juta tahun yang lalu. Masker yang mempunyai kandungan gizi nutrisi tertinggi ini dikemas dalam bentuk kapsul, di dalamnya berisi bubuk ganggang biru spirulina…

Di dalam Masker Spirulina Tiens banyak mengandung zat antioksidan Vit C,B1,B5,B6,manganese, mineral zinc, beta-carotene, copper,amino, achid methionine dan Vit E. Spirulina ini juga mempunyai kandungan khusus yaitu gamma-linoleic achid yang hanya ditemukan pada buah-buahan dan biji-bijian. Gamma-linoleic achid bermanfaat untuk menjaga antara sel kulit dan otot. Di dalam kandungan spirulina terdapat 18 amino esensial yang berkhasiat untuk menjaga kesehatan dan kelembaban sel kulit dan otot anda.

Bisa anda ketahui, spirulina mempunyai kandungan nutrisi tertinggi di dunia karena nutrisi pada 1 kg spirulina sebanding dengan 1000 kg sayuran segar dan sekali anda memakai masker spirulina sama efektifnya dengan memberikan 0,5 kg nutrisi pada buah-buahan dan sayuran segar ke dalam kulit anda. Jadi tidak heran jika masker spirulina tiens sangat tepat buat anda untuk dijadikan sebagai masker wajah karena bisa menghilangkan jerawat dan mencerahkan kulit sehingga membuat anda Tampil Cantik Alami dan Percaya Diri.

Order ? chat disini !!
📲 LINE : chonita128
📲 WA. : +6285221706512

#fitness #fitnessmotivation #model #kolkata #india #indian #bajukurung #sayajual #ootdmalaysia #neelofa #pleatedtop #blousemuslimah #pleatedpants #igersmy #fashionstyle #bazarpaknil #kurungsaree #fathialatiff #kimonocardigan #cullotes #kurungmoden #bajubridesmaid #peplummurah #zarainspired #hipstermalaysia #tshirtmurah #statementtee #fazura #fattahamin #fattzura


0

Moh cuci mate.. kalau berkenan leh wassap kita ye.. free cod sekitar ipoh-chemor. Klik link wasap kat atas☝️ Tupperware ni mmg dah terkenal lama. Tak perlu sis nak cite kebaikan tupperware ni. Dah terkenal seantero dunia.. meh lekaih pm sis utk oder.. klik link wasap diatas ye.. sis bagi harga kasih sayang je ni.

#tuperwaremurah #tupperwareori #tupperware #bazarpaknil #murahmurah #tupperwareipoh #tupperwarechemor #tupperwarepenang #ipohipohaje #offer #tupperwaresale #penangtupperware #ctdk #ipohisawesome #penang #tupperwareoriginal


1

PROMOSI RAYA..!!
.
===========
Kasut Converse
===========
.
*Made in Vietnam
*Tapak jenis jahit @ berbulu
*100% cotton canvas
.
SIZE AVAILABLE : 36-44
.
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
.
Click link dibawah untuk lihat feedback2 customer kami ⤵️⤵️
Instagram.com/kedaistylomurahfeedback
.
Jangan lepaskan peluang untuk memborong bersama kami..
Harga yang kami berikan 100% murah daripada harga pasaran dengan kualiti superb..
.
Untuk order sila click link dibawah ⤵️⤵️
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
.
Jangan lupa share & tag pada rakan2 mana tahu ada peminat converse..😘😘 #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #bangi #kajang #ukm #conversemalaysia #promosiraya2018 #like4like #likeforlike #like4follow #likeforfollow #malaysia #cyberjaya #bisnesonlinemalaysia #putrajaya #uitm #cashondelivery #trustedseller #trustedsellermalaysia #utem #kuim #carbootsale #kasutraya #kasutcantik #kasutlelaki #kasutmurahonline #kasutreadystock #kasutperempuan


2

PROMOSI RAYA..!!
.
===========
Kasut Converse
===========
.
*Made in Vietnam
*Tapak jenis jahit @ berbulu
*100% cotton canvas
.
SIZE AVAILABLE : 36-44
.
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
.
Click link dibawah untuk lihat feedback2 customer kami ⤵️⤵️
Instagram.com/kedaistylomurahfeedback
.
Jangan lepaskan peluang untuk memborong bersama kami..
Harga yang kami berikan 100% murah daripada harga pasaran dengan kualiti superb..
.
Untuk order sila click link dibawah ⤵️⤵️
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
.
Jangan lupa share & tag pada rakan2 mana tahu ada peminat converse..😘😘 #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #bangi #kajang #ukm #conversemalaysia #promosiraya2018 #like4like #likeforlike #like4follow #likeforfollow #malaysia #cyberjaya #bisnesonlinemalaysia #putrajaya #uitm #cashondelivery #trustedseller #trustedsellermalaysia #utem #kuim #carbootsale #kasutraya #kasutcantik #kasutlelaki #kasutmurahonline #kasutreadystock #kasutperempuan


0

PROMOSI RAYA..!!
.
===========
Kasut Converse
===========
.
*Made in Vietnam
*Tapak jenis jahit @ berbulu
*100% cotton canvas
.
SIZE AVAILABLE : 36-44
.
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
.
Click link dibawah untuk lihat feedback2 customer kami ⤵️⤵️
Instagram.com/kedaistylomurahfeedback
.
Jangan lepaskan peluang untuk memborong bersama kami..
Harga yang kami berikan 100% murah daripada harga pasaran dengan kualiti superb..
.
Untuk order sila click link dibawah ⤵️⤵️
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
.
Jangan lupa share & tag pada rakan2 mana tahu ada peminat converse..😘😘 #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #bangi #kajang #ukm #conversemalaysia #promosiraya2018 #like4like #likeforlike #like4follow #likeforfollow #malaysia #cyberjaya #bisnesonlinemalaysia #putrajaya #uitm #cashondelivery #trustedseller #trustedsellermalaysia #utem #kuim #carbootsale #kasutraya #kasutcantik #kasutlelaki #kasutmurahonline #kasutreadystock #kasutperempuan


0

PROMOSI RAYA..!!
.
===========
Kasut Converse
===========
.
*Made in Vietnam
*Tapak jenis jahit @ berbulu
*100% cotton canvas
.
SIZE AVAILABLE : 36-44
.
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
.
Click link dibawah untuk lihat feedback2 customer kami ⤵️⤵️
Instagram.com/kedaistylomurahfeedback
.
Jangan lepaskan peluang untuk memborong bersama kami..
Harga yang kami berikan 100% murah daripada harga pasaran dengan kualiti superb..
.
Untuk order sila click link dibawah ⤵️⤵️
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
.
Jangan lupa share & tag pada rakan2 mana tahu ada peminat converse..😘😘 #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #bangi #kajang #ukm #conversemalaysia #promosiraya2018 #like4like #likeforlike #like4follow #likeforfollow #malaysia #cyberjaya #bisnesonlinemalaysia #putrajaya #uitm #cashondelivery #trustedseller #trustedsellermalaysia #utem #kuim #carbootsale #kasutraya #kasutcantik #kasutlelaki #kasutmurahonline #kasutreadystock #kasutperempuan


0

PROMOSI RAYA..!!
.
===========
Kasut Converse
===========
.
*Made in Vietnam
*Tapak jenis jahit @ berbulu
*100% cotton canvas
.
SIZE AVAILABLE : 36-44
.
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
.
Click link dibawah untuk lihat feedback2 customer kami ⤵️⤵️
Instagram.com/kedaistylomurahfeedback
.
Jangan lepaskan peluang untuk memborong bersama kami..
Harga yang kami berikan 100% murah daripada harga pasaran dengan kualiti superb..
.
Untuk order sila click link dibawah ⤵️⤵️
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
.
Jangan lupa share & tag pada rakan2 mana tahu ada peminat converse..😘😘 #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #bangi #kajang #ukm #conversemalaysia #promosiraya2018 #like4like #likeforlike #like4follow #likeforfollow #malaysia #cyberjaya #bisnesonlinemalaysia #putrajaya #uitm #cashondelivery #trustedseller #trustedsellermalaysia #utem #kuim #carbootsale #kasutraya #kasutcantik #kasutlelaki #kasutmurahonline #kasutreadystock #kasutperempuan


0

PROMOSI RAYA..!!
.
===========
Kasut Converse
===========
.
*Made in Vietnam
*Tapak jenis jahit @ berbulu
*100% cotton canvas
.
SIZE AVAILABLE : 36-44
.
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
.
Click link dibawah untuk lihat feedback2 customer kami ⤵️⤵️
Instagram.com/kedaistylomurahfeedback
.
Jangan lepaskan peluang untuk memborong bersama kami..
Harga yang kami berikan 100% murah daripada harga pasaran dengan kualiti superb..
.
Untuk order sila click link dibawah ⤵️⤵️
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
.
Jangan lupa share & tag pada rakan2 mana tahu ada peminat converse..😘😘 #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #bangi #kajang #ukm #conversemalaysia #promosiraya2018 #like4like #likeforlike #like4follow #likeforfollow #malaysia #cyberjaya #bisnesonlinemalaysia #putrajaya #uitm #cashondelivery #trustedseller #trustedsellermalaysia #utem #kuim #carbootsale #kasutraya #kasutcantik #kasutlelaki #kasutmurahonline #kasutreadystock #kasutperempuan


0

"TEKSTUR SPS TAK BERMINYAK ATAU MELEKIT"

Kalau nak tahu. SPS ni cepat meresap ke dalam kulit. Lepas apply SPS boleh terus apply foundation atau bedak. Cepat dan senang.
Whatsapp hakak
📲011-3631 6537
.
📮Postage (RM7/RM10 SS)
🚗COD TAIPING .

#skinpotionoil #teamlunna #skinpotionoiltaiping #skinpotionoilbyileesh #ileesh #spotaiping #ileeshtaiping #jerawat #serumviral #multipurposeoil #makeup #mua #skincare #beautycare #collagen #skinrepair #moodrepublik #serumorganik #faceserum #arganoil #bazarpaknil #lokalah #igreview #skinroutine #facemist #makeupbase #skinpotionoilmalaysia #teamlunnalicious #dyxytaiping #primer


0

"SETITIS JA SAPU DEKAT JERAWAT ATAU RUAM, SKIN DAH ELOK SEMULA"

Tak sempat masalah nak datang dekat skin, skin dah licin balik. 😊

Jom lah skin lawa sama-sama.
Whatsapp hakak
📲011-3631 6537
.
📮Postage (RM7/RM10 SS)
🚗COD TAIPING .

#skinpotionoil #teamlunna #skinpotionoiltaiping #skinpotionoilbyileesh #ileesh #spotaiping #ileeshtaiping #jerawat #serumviral #multipurposeoil #makeup #mua #skincare #beautycare #collagen #skinrepair #moodrepublik #serumorganik #faceserum #arganoil #bazarpaknil #lokalah #igreview #skinroutine #facemist #makeupbase #skinpotionoilmalaysia #teamlunnalicious #dyxytaiping #primer


0

❤️ Nak tambah tinggi?
❤️ Segan girlfriend lagi tinggi dari korg?
❤️ Nak cari kerja tapi xcukup tinggi?
❤️ Sering dipanggil sipendek?
❤️ X tahan sakit pakai heels tinggi2? whatsapp: +60 16-803 4045

#sayajualmurah #bazarpaknil #cikguseo #terapiinstagram #sayajual #bazaronline #kasutmurah #kasutmalaysia #igersmalaysia #lokalbrand #viralmalaysia #ikutcarakita #igshopmalaysia #ootdmalaysia #budakhipster #smallbiz #parodymalaysia #sekmung #instagood #fresh #photooftheday #kickstagram #walklikeus #peepmysneaks #flykicks


0

PROMOSI RAYA..!!
.
===========
Kasut Converse
===========
.
*Made in Vietnam
*Tapak jenis jahit @ berbulu
*100% cotton canvas
.
SIZE AVAILABLE : 36-44
.
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
.
Click link dibawah untuk lihat feedback2 customer kami ⤵️⤵️
Instagram.com/kedaistylomurahfeedback
.
Jangan lepaskan peluang untuk memborong bersama kami..
Harga yang kami berikan 100% murah daripada harga pasaran dengan kualiti superb..
.
Untuk order sila click link dibawah ⤵️⤵️
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
.
Jangan lupa share & tag pada rakan2 mana tahu ada peminat converse..😘😘 #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #bangi #kajang #ukm #conversemalaysia #promosiraya2018 #like4like #likeforlike #like4follow #likeforfollow #malaysia #cyberjaya #bisnesonlinemalaysia #putrajaya #uitm #cashondelivery #trustedseller #trustedsellermalaysia #utem #kuim #carbootsale #kasutraya #kasutcantik #kasutlelaki #kasutmurahonline #kasutreadystock #kasutperempuan


0

❤️ Nak tambah tinggi?
❤️ Segan girlfriend lagi tinggi dari korg?
❤️ Nak cari kerja tapi xcukup tinggi?
❤️ Sering dipanggil sipendek?
❤️ X tahan sakit pakai heels tinggi2? whatsapp: +60 16-803 4045

#sayajualmurah #bazarpaknil #cikguseo #terapiinstagram #sayajual #bazaronline #kasutmurah #kasutmalaysia #igersmalaysia #lokalbrand #viralmalaysia #ikutcarakita #igshopmalaysia #ootdmalaysia #budakhipster #smallbiz #parodymalaysia #sekmung #instagood #fresh #photooftheday #kickstagram #walklikeus #peepmysneaks #flykicks


0

PROMOSI RAYA..!!
.
===========
Kasut Converse
===========
.
*Made in Vietnam
*Tapak jenis jahit @ berbulu
*100% cotton canvas
.
SIZE AVAILABLE : 36-44
.
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
.
Click link dibawah untuk lihat feedback2 customer kami ⤵️⤵️
Instagram.com/kedaistylomurahfeedback
.
Jangan lepaskan peluang untuk memborong bersama kami..
Harga yang kami berikan 100% murah daripada harga pasaran dengan kualiti superb..
.
Untuk order sila click link dibawah ⤵️⤵️
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
.
Jangan lupa share & tag pada rakan2 mana tahu ada peminat converse..😘😘 #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #bangi #kajang #ukm #conversemalaysia #promosiraya2018 #like4like #likeforlike #like4follow #likeforfollow #malaysia #cyberjaya #bisnesonlinemalaysia #putrajaya #uitm #cashondelivery #trustedseller #trustedsellermalaysia #utem #kuim #carbootsale #kasutraya #kasutcantik #kasutlelaki #kasutmurahonline #kasutreadystock #kasutperempuan


0

ARSYA SWEET LIPMATTE
.
BUKAN LIPMATTE BIASA² , LIPMATTE BOLEH MERAWAT BIBIR SEKALI
.
Ingat macam lipmatte lain, rupanya yang ni boleh merawat BIBIR KERING & MEREKAH sekali.
.
Calit- calit cun. Tak perlu nak makeup tebal² lagi. Nak cantik tak ?
.
Apa yg BEST tentang ARSYA SWEET LIPMATTE :
💋 Mudah dipakai
💋 Bibir lembap sentiasa
💋 Tak melekit
💋 5 warna yang mengikut TREND masa kini
💋 Mengandungi SHEA BUTTER yg merawat bibir KERING & MEREKAH
💋 Mengandungi "VIT E" yg berfungsi sebagai PELEMBAP BIBIR
.
.
Harga 🌸:
1 PCS RM20 (add postage RM8/SM & RM12/SS)
5 PCS RM100 (FREE POSTAGE+FREE GIFT)
.
click whatsapp link di bio @Lipmatte_arsya atau @arsyabeaute untuk sebarang pertanyaan/order
.
#Ipoh#Taiping#Sitiawan#SimpangEmpat#TelukIntan#BatuGajah#Lumut#KampungKoh#KualaKangsar#SungaiSiputUtara#Tapah#Bidor#ParitBuntar#AyerTawar#BaganSerai#TanjungMalim#PantaiRemis#Kangar#KualaPerlis#lipmattemurah#lipmattemalaysia#lipmattecream#lipmatteviral#bazarpaknil#sayajuallipmatte#arsyabeaute


0

PROMOSI RAYA..!!
.
===========
Kasut Converse
===========
.
*Made in Vietnam
*Tapak jenis jahit @ berbulu
*100% cotton canvas
.
SIZE AVAILABLE : 36-44
.
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
.
Click link dibawah untuk lihat feedback2 customer kami ⤵️⤵️
Instagram.com/kedaistylomurahfeedback
.
Jangan lepaskan peluang untuk memborong bersama kami..
Harga yang kami berikan 100% murah daripada harga pasaran dengan kualiti superb..
.
Untuk order sila click link dibawah ⤵️⤵️
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
.
Jangan lupa share & tag pada rakan2 mana tahu ada peminat converse..😘😘 #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #bangi #kajang #ukm #conversemalaysia #promosiraya2018 #like4like #likeforlike #like4follow #likeforfollow #malaysia #cyberjaya #bisnesonlinemalaysia #putrajaya #uitm #cashondelivery #trustedseller #trustedsellermalaysia #utem #kuim #carbootsale #kasutraya #kasutcantik #kasutlelaki #kasutmurahonline #kasutreadystock #kasutperempuan


0

PROMOSI RAYA..!!
.
===========
Kasut Converse
===========
.
*Made in Vietnam
*Tapak jenis jahit @ berbulu
*100% cotton canvas
.
SIZE AVAILABLE : 36-44
.
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
.
Click link dibawah untuk lihat feedback2 customer kami ⤵️⤵️
Instagram.com/kedaistylomurahfeedback
.
Jangan lepaskan peluang untuk memborong bersama kami..
Harga yang kami berikan 100% murah daripada harga pasaran dengan kualiti superb..
.
Untuk order sila click link dibawah ⤵️⤵️
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
.
Jangan lupa share & tag pada rakan2 mana tahu ada peminat converse..😘😘 #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #bangi #kajang #ukm #conversemalaysia #promosiraya2018 #like4like #likeforlike #like4follow #likeforfollow #malaysia #cyberjaya #bisnesonlinemalaysia #putrajaya #uitm #cashondelivery #trustedseller #trustedsellermalaysia #utem #kuim #carbootsale #kasutraya #kasutcantik #kasutlelaki #kasutmurahonline #kasutreadystock #kasutperempuan


0

"BIBIR DAN KULIT MUKA DAH ELOK DENGAN SKIN POTION SERUM"

APA ITU SKIN POTION SERUM?

Skin Potion Serum [SPS] adalah sejenis Serum Water Gel Based / Face Serum yang diformulasikan kaya dengan bahan untuk mencerahkan kulit, melembapkan kulit dan merawat masalah kulit [Tona tidak sekata, parut, jerawat/jeragat dan pori terbuka]. Testimoni yang banyak kami dapat dari pengguna, Skin Potion Serum dapat mengecutkan jerawat dengan sangat pantas tanpa meninggalkan parut hitam! Bukan itu saja, dia dapat sekatakan tona kulit asal dan dapat mencerahkan kulit tanpa pengelupasan tau.
Best kan?

Whatsapp hakak
📲011-3631 6537
.
📮Postage (RM7/RM10 SS)
🚗COD TAIPING .

#skinpotionoil #teamlunna #skinpotionoiltaiping #skinpotionoilbyileesh #ileesh #spotaiping #ileeshtaiping #jerawat #serumviral #multipurposeoil #makeup #mua #skincare #beautycare #collagen #skinrepair #moodrepublik #serumorganik #faceserum #arganoil #bazarpaknil #lokalah #igreview #skinroutine #facemist #makeupbase #skinpotionoilmalaysia #teamlunnalicious #dyxytaiping #primer


0

PROMOSI RAYA..!!
.
===========
Kasut Converse
===========
.
*Made in Vietnam
*Tapak jenis jahit @ berbulu
*100% cotton canvas
.
SIZE AVAILABLE : 36-44
.
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
.
Click link dibawah untuk lihat feedback2 customer kami ⤵️⤵️
Instagram.com/kedaistylomurahfeedback
.
Jangan lepaskan peluang untuk memborong bersama kami..
Harga yang kami berikan 100% murah daripada harga pasaran dengan kualiti superb..
.
Untuk order sila click link dibawah ⤵️⤵️
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
.
Jangan lupa share & tag pada rakan2 mana tahu ada peminat converse..😘😘 #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #bangi #kajang #ukm #conversemalaysia #promosiraya2018 #like4like #likeforlike #like4follow #likeforfollow #malaysia #cyberjaya #bisnesonlinemalaysia #putrajaya #uitm #cashondelivery #trustedseller #trustedsellermalaysia #utem #kuim #carbootsale #kasutraya #kasutcantik #kasutlelaki #kasutmurahonline #kasutreadystock #kasutperempuan


1

PROMOSI RAYA..!!
.
===========
Kasut Converse
===========
.
*Made in Vietnam
*Tapak jenis jahit @ berbulu
*100% cotton canvas
.
SIZE AVAILABLE : 36-44
.
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
.
Click link dibawah untuk lihat feedback2 customer kami ⤵️⤵️
Instagram.com/kedaistylomurahfeedback
.
Jangan lepaskan peluang untuk memborong bersama kami..
Harga yang kami berikan 100% murah daripada harga pasaran dengan kualiti superb..
.
Untuk order sila click link dibawah ⤵️⤵️
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
.
Jangan lupa share & tag pada rakan2 mana tahu ada peminat converse..😘😘 #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #bangi #kajang #ukm #conversemalaysia #promosiraya2018 #like4like #likeforlike #like4follow #likeforfollow #malaysia #cyberjaya #bisnesonlinemalaysia #putrajaya #uitm #cashondelivery #trustedseller #trustedsellermalaysia #utem #kuim #carbootsale #kasutraya #kasutcantik #kasutlelaki #kasutmurahonline #kasutreadystock #kasutperempuan


2

PROMOSI RAYA..!!
.
===========
Kasut Converse
===========
.
*Made in Vietnam
*Tapak jenis jahit @ berbulu
*100% cotton canvas
.
SIZE AVAILABLE : 36-44
.
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
.
Click link dibawah untuk lihat feedback2 customer kami ⤵️⤵️
Instagram.com/kedaistylomurahfeedback
.
Jangan lepaskan peluang untuk memborong bersama kami..
Harga yang kami berikan 100% murah daripada harga pasaran dengan kualiti superb..
.
Untuk order sila click link dibawah ⤵️⤵️
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
.
Jangan lupa share & tag pada rakan2 mana tahu ada peminat converse..😘😘 #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #bangi #kajang #ukm #conversemalaysia #promosiraya2018 #like4like #likeforlike #like4follow #likeforfollow #malaysia #cyberjaya #bisnesonlinemalaysia #putrajaya #uitm #cashondelivery #trustedseller #trustedsellermalaysia #utem #kuim #carbootsale #kasutraya #kasutcantik #kasutlelaki #kasutmurahonline #kasutreadystock #kasutperempuan


0

PROMOSI RAYA..!!
.
===========
Kasut Converse
===========
.
*Made in Vietnam
*Tapak jenis jahit @ berbulu
*100% cotton canvas
.
SIZE AVAILABLE : 36-44
.
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
.
Click link dibawah untuk lihat feedback2 customer kami ⤵️⤵️
Instagram.com/kedaistylomurahfeedback
.
Jangan lepaskan peluang untuk memborong bersama kami..
Harga yang kami berikan 100% murah daripada harga pasaran dengan kualiti superb..
.
Untuk order sila click link dibawah ⤵️⤵️
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
.
Jangan lupa share & tag pada rakan2 mana tahu ada peminat converse..😘😘 #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #bangi #kajang #ukm #conversemalaysia #promosiraya2018 #like4like #likeforlike #like4follow #likeforfollow #malaysia #cyberjaya #bisnesonlinemalaysia #putrajaya #uitm #cashondelivery #trustedseller #trustedsellermalaysia #utem #kuim #carbootsale #kasutraya #kasutcantik #kasutlelaki #kasutmurahonline #kasutreadystock #kasutperempuan


0

PROMOSI RAYA..!!
.
===========
Kasut Converse
===========
.
*Made in Vietnam
*Tapak jenis jahit @ berbulu
*100% cotton canvas
.
SIZE AVAILABLE : 36-44
.
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
.
Click link dibawah untuk lihat feedback2 customer kami ⤵️⤵️
Instagram.com/kedaistylomurahfeedback
.
Jangan lepaskan peluang untuk memborong bersama kami..
Harga yang kami berikan 100% murah daripada harga pasaran dengan kualiti superb..
.
Untuk order sila click link dibawah ⤵️⤵️
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
.
Jangan lupa share & tag pada rakan2 mana tahu ada peminat converse..😘😘 #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #bangi #kajang #ukm #conversemalaysia #promosiraya2018 #like4like #likeforlike #like4follow #likeforfollow #malaysia #cyberjaya #bisnesonlinemalaysia #putrajaya #uitm #cashondelivery #trustedseller #trustedsellermalaysia #utem #kuim #carbootsale #kasutraya #kasutcantik #kasutlelaki #kasutmurahonline #kasutreadystock #kasutperempuan


1

.
Terjaga dari tidur yang lena.
.
Rasa perit tekak ni. Telan air liur terasa sakit.
Alamak!!
Tanda-tanda nak sakit tekak le ni.
.
Tetiba teringat si Thieves ni. Jeng jeng jeng.
Kita guna khidmat cik Thieves la.
Maka dititiskan 1 drop Thieves.
Kemam kemam kemam.
Rasa macam makan gula-gula hacks hitam.
.
Alhamdulillah lega sikit.
Moga pagi ni terhindar dari sakit tekak berpanjangan.
.


3

PROMOSI RAYA..!!
.
===========
Kasut Converse
===========
.
*Made in Vietnam
*Tapak jenis jahit @ berbulu
*100% cotton canvas
.
SIZE AVAILABLE : 36-44
.
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
HARGA RM50.00 SAHAJA!!
.
Click link dibawah untuk lihat feedback2 customer kami ⤵️⤵️
Instagram.com/kedaistylomurahfeedback
.
Jangan lepaskan peluang untuk memborong bersama kami..
Harga yang kami berikan 100% murah daripada harga pasaran dengan kualiti superb..
.
Untuk order sila click link dibawah ⤵️⤵️
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
http://www.wasap.my/60108951937/
.
Jangan lupa share & tag pada rakan2 mana tahu ada peminat converse..😘😘 #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #bangi #kajang #ukm #conversemalaysia #promosiraya2018 #like4like #likeforlike #like4follow #likeforfollow #malaysia #cyberjaya #bisnesonlinemalaysia #putrajaya #uitm #cashondelivery #trustedseller #trustedsellermalaysia #utem #kuim #carbootsale #kasutraya #kasutcantik #kasutlelaki #kasutmurahonline #kasutreadystock #kasutperempuan


0

.
Djeans Pants
.
💰RM50.00
🚚RM8SM/RM12SS
.
XS S M L XL 2XL 3XL
.
🌸strechy denim lembut, sedap pakai
.
SIZE XS
Pinggang 26" - 28"
Punggung 32" - 36"
peha 18" - 20"
Panjang 38"
.
SIZE S
Pinggang 28" - 30"
Punggung 34" - 38"
peha 20" - 24"
Panjang 38"
.
SIZE M
Pinggang 30" - 32"
Punggung 36" - 40"
peha 22" - 25"
Panjang 38"
.
SIZE L
Pinggang 34" - 36"
Punggung 38" - 42"
peha 23" - 26"
Panjang 38"
.
SIZE XL
Pinggang 36" - 38"
Punggung 42" - 48"
peha 25" - 28"
Panjang 39"
.
Size 2XL
Pinggang 38" - 40"
Punggung 44" - 48"
Peha 28" - 32"
Panjang 40"
.
Size 3XL
Pinggang 40" - 42"
Punggung 46" - 50"
Peha 30" - 34"
Panjang 41"
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muamalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouse


1

Basic top v2
1-RM40
2-RM73
3-RM100

Postage
1-2pcs
Semenanjung-RM7
Sabah sarawak-RM10

3PCS
Semenanjung-RM8
Sabah Sarawak-RM13
_________________________
.
Boleh campur yg sama harga ya
More item click 👉#lamodastorehappyhour

Ukuran👇
Bahu : 40cm/16 Inci
Dada : 102cm/40Inci
Arm hole : 50cm/20Inci
Labuh Lengan : 58cm/23Inci
Labuh : 68cm/27 Inci
Punggung : 106cm/42inci
Free size best fit S-SMALL L

Free size
Material :crepe(tak jarang)
_______________________________________
Untuk order sila whatsapp +60173263999😘
NO❗️ order through DM
#lamodastoreavailable
._______________________________________
.


2

Cantik bawah RM 100, tapi kalau pilih serum Meeracle... bawah RM 80 tau... Tak semestinya kena belanja lebih untuk cantik.
.

Produk yang menjaminkan keselamatan kulit wajah kita, kenapa nak gadaikan nya dengan produk yang berbahaya, yang ada campuran bahan kimia bagai.
.

Kita tak salah nak cantik, tapi mesti bijak memilih. Betul tak?
.

Yang belum cuba tu jom cuba Meeracle...💎
.

Serum hanya RM79 dan cleanser RM49. Tapi kalau beli 1 set hari ni saja.... Ckksue akan bagi lagi lagi harga kasih sayang.❤️
.

Jom lekaih wasap ciksue cepat-cepat ye😘


1

Cantik bawah RM 100, tapi kalau pilih serum Meeracle... bawah RM 80 tau... Tak semestinya kena belanja lebih untuk cantik.
.

Produk yang menjaminkan keselamatan kulit wajah kita, kenapa nak gadaikan nya dengan produk yang berbahaya, yang ada campuran bahan kimia bagai.
.

Kita tak salah nak cantik, tapi mesti bijak memilih. Betul tak?
.

Yang belum cuba tu jom cuba Meeracle...💎
.

Serum hanya RM79 dan cleanser RM49. Tapi kalau beli 1 set hari ni saja.... Ckksue akan bagi lagi lagi harga kasih sayang.❤️
.

Jom lekaih wasap ciksue cepat-cepat ye😘


2

Cantik bawah RM 100, tapi kalau pilih serum Meeracle... bawah RM 80 tau... Tak semestinya kena belanja lebih untuk cantik.
.

Produk yang menjaminkan keselamatan kulit wajah kita, kenapa nak gadaikan nya dengan produk yang berbahaya, yang ada campuran bahan kimia bagai.
.

Kita tak salah nak cantik, tapi mesti bijak memilih. Betul tak?
.

Yang belum cuba tu jom cuba Meeracle...💎
.

Serum hanya RM79 dan cleanser RM49. Tapi kalau beli 1 set hari ni saja.... Ckksue akan bagi lagi lagi harga kasih sayang.❤️
.

Jom lekaih wasap ciksue cepat-cepat ye😘


1

Cantik bawah RM 100, tapi kalau pilih serum Meeracle... bawah RM 80 tau... Tak semestinya kena belanja lebih untuk cantik.
.

Produk yang menjaminkan keselamatan kulit wajah kita, kenapa nak gadaikan nya dengan produk yang berbahaya, yang ada campuran bahan kimia bagai.
.

Kita tak salah nak cantik, tapi mesti bijak memilih. Betul tak?
.

Yang belum cuba tu jom cuba Meeracle...💎
.

Serum hanya RM79 dan cleanser RM49. Tapi kalau beli 1 set hari ni saja.... Ckksue akan bagi lagi lagi harga kasih sayang.❤️
.

Jom lekaih wasap ciksue cepat-cepat ye😘


1

STRESS BERAT NAIK LEPAS RAYA? 😱😱😱
.

Actually berat naik lepas raya adalah perkara normal. Sebab badan kita banyak simpan air dan makan makanan tinggi garam. Semua tu boleh dikurangkan semula utk anda dpt berat yg asal sblm raya. .
.
1) Follow semula Meal Plan diet anda. Sudah2 la makanan raya 😝 simpan sikit kalori utk jemputan open house nt.
.

2) Makan ikut keperluan kalori yang badan kita boleh bakar. Ingat hukum kalori, setiap 7700kcal berat kita akan naik 1kg.
.

3) Elakkan makanan berlemak & berminyak. Kita takmo lemak.
.

4) Minum air kosong 3liter sehari. Air membantu utk meningkatkan metabolism. So lg cpt bntu burn fat. .
.
5)Maintain dtrim obesity solution sehari sebiji sebelum sarapan dan kawal diet pemakanan korang.Jika weekend korang ada masa plsss bersenam tak perlu lama sekurangnya jogging dah memadai.Set your goal and mind set.YAKIN BOLEH!
.
Okay semoga bermanfaat. 😘
.
Kami jual yg original sahaja.Jgn tersalah beli produk fake dan terdapat kesan sampingan lain.

Jom ramai2 dapatkan #dtrim untuk turunkan berat badan Whatsapp 012-5794370. Free postage & free gift

#dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #bazaronlinemurah #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil #dtrimborong #slimmingpills #ubatkurus #belisatupercumasatu #dtrimmalaysia #dtrimdotcom #dtrimborongmurah #jomkurus #kurussebelumraya #jomkurus1malaysia #dtrimdotcom #dtrimmurahoriginal #kurustanpadiet #dtrimobesitysolution #kurussihat #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #agentdropship #kurussebelumkahwin #testimonidtrim #jomkahwin #rahsiawanita #akunakkurus #sayanakkurus #sayanakkuruscepat


0

.
Blouse Tasya
.
💰RM40.00
🚚RM8SM/RM12SS
.
Ukuran:-
Bahu 18
Dada 42-44
Ketiak 18
Labuh lengan 16
Labuh baju 25
Material cotton
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muamalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouse


0

RAYA KAN SEBULAN..JOM GRAB UNTUK OPEN HOUSE PLAK😍😍 PEPLUM ANGGUN

HARGA : RM 135
POS : RM 8SM/RM 12SS 🌸 MATERIAL MOSS CREPE WITH LACE
🌸 ZIP DIBELAKANG BAJU MEMUDAHKAN PEMAKAIAN
🌸 ZIP DI PERGELANGAN WUDHUK FRIENDLY

UKURAN

S
BAHU 15"
DADA 36"
KETIAK 16"
PANJANG LENGAN 24"
PINGGANG 30"
PINGGUL 40"
LABUH 24"

SKIRT
PINGGANG 24"-36"
PINGGUL 36"
LABUH 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 XL

BAHU 16"
DADA 38"
KETIAK 16"
PANJANG LENGAN 24"
PINGGANG 39"
PINGGUL 45"
LABUH 25"

SKIRT
PINGGANG 26"-36"
PINGGUL 40"
LABUH 42"

#rr 💓💓💓💓 To order,just WHATSAPP ⤵️

012-9667989
012-9667989

@ KLIK LINK INI⤵️

http://www.wasap.my/60129667989 😍😍😍😍😍 #bajuraya2018#bajurayamurah2018#koleksiraya2018#mekupmurah#jualanmurah#muslimahfashion#hijabfashion#hijabista#printedjubah#bridesmaid#nursingblouse#nursingjubah#blousemurah#dressmurah#jubahmurah#longtop#blousepatch #koleksibajuraya#longcardigan#bajumuslimah#handbagmurah#kasutmurah#igbazarmalaysia#bazarpaknil#igbazarshop#bazaronline


Stay updated on the latest fashion !! Follow us :- @erissa.co
@erissa.co
@erissa.co


3

RAYA KAN SEBULAN..JOM GRAB UNTUK OPEN HOUSE PLAK😍😍 PEPLUM ANGGUN

HARGA : RM 135
POS : RM 8SM/RM 12SS 🌸 MATERIAL MOSS CREPE WITH LACE
🌸 ZIP DIBELAKANG BAJU MEMUDAHKAN PEMAKAIAN
🌸 ZIP DI PERGELANGAN WUDHUK FRIENDLY

UKURAN

S
BAHU 15"
DADA 36"
KETIAK 16"
PANJANG LENGAN 24"
PINGGANG 30"
PINGGUL 40"
LABUH 24"

SKIRT
PINGGANG 24"-36"
PINGGUL 36"
LABUH 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 XL

BAHU 16"
DADA 38"
KETIAK 16"
PANJANG LENGAN 24"
PINGGANG 39"
PINGGUL 45"
LABUH 25"

SKIRT
PINGGANG 26"-36"
PINGGUL 40"
LABUH 42"

#rr 💓💓💓💓 To order,just WHATSAPP ⤵️

012-9667989
012-9667989

@ KLIK LINK INI⤵️

http://www.wasap.my/60129667989 😍😍😍😍😍 #bajuraya2018#bajurayamurah2018#koleksiraya2018#mekupmurah#jualanmurah#muslimahfashion#hijabfashion#hijabista#printedjubah#bridesmaid#nursingblouse#nursingjubah#blousemurah#dressmurah#jubahmurah#longtop#blousepatch #koleksibajuraya#longcardigan#bajumuslimah#handbagmurah#kasutmurah#igbazarmalaysia#bazarpaknil#igbazarshop#bazaronline


Stay updated on the latest fashion !! Follow us :- @erissa.co
@erissa.co
@erissa.co


1

RAYA KAN SEBULAN..JOM GRAB UNTUK OPEN HOUSE PLAK😍😍 PEPLUM ANGGUN

HARGA : RM 135
POS : RM 8SM/RM 12SS 🌸 MATERIAL MOSS CREPE WITH LACE
🌸 ZIP DIBELAKANG BAJU MEMUDAHKAN PEMAKAIAN
🌸 ZIP DI PERGELANGAN WUDHUK FRIENDLY

UKURAN

S
BAHU 15"
DADA 36"
KETIAK 16"
PANJANG LENGAN 24"
PINGGANG 30"
PINGGUL 40"
LABUH 24"

SKIRT
PINGGANG 24"-36"
PINGGUL 36"
LABUH 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 XL

BAHU 16"
DADA 38"
KETIAK 16"
PANJANG LENGAN 24"
PINGGANG 39"
PINGGUL 45"
LABUH 25"

SKIRT
PINGGANG 26"-36"
PINGGUL 40"
LABUH 42"

#rr 💓💓💓💓 To order,just WHATSAPP ⤵️

012-9667989
012-9667989

@ KLIK LINK INI⤵️

http://www.wasap.my/60129667989 😍😍😍😍😍 #bajuraya2018#bajurayamurah2018#koleksiraya2018#mekupmurah#jualanmurah#muslimahfashion#hijabfashion#hijabista#printedjubah#bridesmaid#nursingblouse#nursingjubah#blousemurah#dressmurah#jubahmurah#longtop#blousepatch #koleksibajuraya#longcardigan#bajumuslimah#handbagmurah#kasutmurah#igbazarmalaysia#bazarpaknil#igbazarshop#bazaronline


Stay updated on the latest fashion !! Follow us :- @erissa.co
@erissa.co
@erissa.co


0

RAYA KAN SEBULAN..JOM GRAB UNTUK OPEN HOUSE PLAK😍😍 PEPLUM ANGGUN

HARGA : RM 135
POS : RM 8SM/RM 12SS 🌸 MATERIAL MOSS CREPE WITH LACE
🌸 ZIP DIBELAKANG BAJU MEMUDAHKAN PEMAKAIAN
🌸 ZIP DI PERGELANGAN WUDHUK FRIENDLY

UKURAN

S
BAHU 15"
DADA 36"
KETIAK 16"
PANJANG LENGAN 24"
PINGGANG 30"
PINGGUL 40"
LABUH 24"

SKIRT
PINGGANG 24"-36"
PINGGUL 36"
LABUH 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 XL

BAHU 16"
DADA 38"
KETIAK 16"
PANJANG LENGAN 24"
PINGGANG 39"
PINGGUL 45"
LABUH 25"

SKIRT
PINGGANG 26"-36"
PINGGUL 40"
LABUH 42"

#rr 💓💓💓💓 To order,just WHATSAPP ⤵️

012-9667989
012-9667989

@ KLIK LINK INI⤵️

http://www.wasap.my/60129667989 😍😍😍😍😍 #bajuraya2018#bajurayamurah2018#koleksiraya2018#mekupmurah#jualanmurah#muslimahfashion#hijabfashion#hijabista#printedjubah#bridesmaid#nursingblouse#nursingjubah#blousemurah#dressmurah#jubahmurah#longtop#blousepatch #koleksibajuraya#longcardigan#bajumuslimah#handbagmurah#kasutmurah#igbazarmalaysia#bazarpaknil#igbazarshop#bazaronline


Stay updated on the latest fashion !! Follow us :- @erissa.co
@erissa.co
@erissa.co


0

Minyaj Herba Bidara Najah

#minyakbidara
#sabah
#bazarpaknil


0

RAYA KAN SEBULAN..JOM GRAB UNTUK OPEN HOUSE PLAK😍😍 PEPLUM ANGGUN

HARGA : RM 135
POS : RM 8SM/RM 12SS 🌸 MATERIAL MOSS CREPE WITH LACE
🌸 ZIP DIBELAKANG BAJU MEMUDAHKAN PEMAKAIAN
🌸 ZIP DI PERGELANGAN WUDHUK FRIENDLY

UKURAN

S
BAHU 15"
DADA 36"
KETIAK 16"
PANJANG LENGAN 24"
PINGGANG 30"
PINGGUL 40"
LABUH 24"

SKIRT
PINGGANG 24"-36"
PINGGUL 36"
LABUH 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 XL

BAHU 16"
DADA 38"
KETIAK 16"
PANJANG LENGAN 24"
PINGGANG 39"
PINGGUL 45"
LABUH 25"

SKIRT
PINGGANG 26"-36"
PINGGUL 40"
LABUH 42"

#rr 💓💓💓💓 To order,just WHATSAPP ⤵️

012-9667989
012-9667989

@ KLIK LINK INI⤵️

http://www.wasap.my/60129667989 😍😍😍😍😍 #bajuraya2018#bajurayamurah2018#koleksiraya2018#mekupmurah#jualanmurah#muslimahfashion#hijabfashion#hijabista#printedjubah#bridesmaid#nursingblouse#nursingjubah#blousemurah#dressmurah#jubahmurah#longtop#blousepatch #koleksibajuraya#longcardigan#bajumuslimah#handbagmurah#kasutmurah#igbazarmalaysia#bazarpaknil#igbazarshop#bazaronline


Stay updated on the latest fashion !! Follow us :- @erissa.co
@erissa.co
@erissa.co


0

RAYA KAN SEBULAN..JOM GRAB UNTUK OPEN HOUSE PLAK😍😍 PEPLUM ANGGUN

HARGA : RM 135
POS : RM 8SM/RM 12SS 🌸 MATERIAL MOSS CREPE WITH LACE
🌸 ZIP DIBELAKANG BAJU MEMUDAHKAN PEMAKAIAN
🌸 ZIP DI PERGELANGAN WUDHUK FRIENDLY

UKURAN

S
BAHU 15"
DADA 36"
KETIAK 16"
PANJANG LENGAN 24"
PINGGANG 30"
PINGGUL 40"
LABUH 24"

SKIRT
PINGGANG 24"-36"
PINGGUL 36"
LABUH 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 XL

BAHU 16"
DADA 38"
KETIAK 16"
PANJANG LENGAN 24"
PINGGANG 39"
PINGGUL 45"
LABUH 25"

SKIRT
PINGGANG 26"-36"
PINGGUL 40"
LABUH 42"

#rr 💓💓💓💓 To order,just WHATSAPP ⤵️

012-9667989
012-9667989

@ KLIK LINK INI⤵️

http://www.wasap.my/60129667989 😍😍😍😍😍 #bajuraya2018#bajurayamurah2018#koleksiraya2018#mekupmurah#jualanmurah#muslimahfashion#hijabfashion#hijabista#printedjubah#bridesmaid#nursingblouse#nursingjubah#blousemurah#dressmurah#jubahmurah#longtop#blousepatch #koleksibajuraya#longcardigan#bajumuslimah#handbagmurah#kasutmurah#igbazarmalaysia#bazarpaknil#igbazarshop#bazaronline


Stay updated on the latest fashion !! Follow us :- @erissa.co
@erissa.co
@erissa.co


2

RAYA KAN SEBULAN..JOM GRAB UNTUK OPEN HOUSE PLAK😍😍 PEPLUM ANGGUN

HARGA : RM 135
POS : RM 8SM/RM 12SS 🌸 MATERIAL MOSS CREPE WITH LACE
🌸 ZIP DIBELAKANG BAJU MEMUDAHKAN PEMAKAIAN
🌸 ZIP DI PERGELANGAN WUDHUK FRIENDLY

UKURAN

S
BAHU 15"
DADA 36"
KETIAK 16"
PANJANG LENGAN 24"
PINGGANG 30"
PINGGUL 40"
LABUH 24"

SKIRT
PINGGANG 24"-36"
PINGGUL 36"
LABUH 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 XL

BAHU 16"
DADA 38"
KETIAK 16"
PANJANG LENGAN 24"
PINGGANG 39"
PINGGUL 45"
LABUH 25"

SKIRT
PINGGANG 26"-36"
PINGGUL 40"
LABUH 42"

#rr 💓💓💓💓 To order,just WHATSAPP ⤵️

012-9667989
012-9667989

@ KLIK LINK INI⤵️

http://www.wasap.my/60129667989 😍😍😍😍😍 #bajuraya2018#bajurayamurah2018#koleksiraya2018#mekupmurah#jualanmurah#muslimahfashion#hijabfashion#hijabista#printedjubah#bridesmaid#nursingblouse#nursingjubah#blousemurah#dressmurah#jubahmurah#longtop#blousepatch #koleksibajuraya#longcardigan#bajumuslimah#handbagmurah#kasutmurah#igbazarmalaysia#bazarpaknil#igbazarshop#bazaronline


Stay updated on the latest fashion !! Follow us :- @erissa.co
@erissa.co
@erissa.co


1

RAYA KAN SEBULAN..JOM GRAB UNTUK OPEN HOUSE PLAK😍😍 PEPLUM ANGGUN

HARGA : RM 135
POS : RM 8SM/RM 12SS 🌸 MATERIAL MOSS CREPE WITH LACE
🌸 ZIP DIBELAKANG BAJU MEMUDAHKAN PEMAKAIAN
🌸 ZIP DI PERGELANGAN WUDHUK FRIENDLY

UKURAN

S
BAHU 15"
DADA 36"
KETIAK 16"
PANJANG LENGAN 24"
PINGGANG 30"
PINGGUL 40"
LABUH 24"

SKIRT
PINGGANG 24"-36"
PINGGUL 36"
LABUH 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 XL

BAHU 16"
DADA 38"
KETIAK 16"
PANJANG LENGAN 24"
PINGGANG 39"
PINGGUL 45"
LABUH 25"

SKIRT
PINGGANG 26"-36"
PINGGUL 40"
LABUH 42"

#rr 💓💓💓💓 To order,just WHATSAPP ⤵️

012-9667989
012-9667989

@ KLIK LINK INI⤵️

http://www.wasap.my/60129667989 😍😍😍😍😍 #bajuraya2018#bajurayamurah2018#koleksiraya2018#mekupmurah#jualanmurah#muslimahfashion#hijabfashion#hijabista#printedjubah#bridesmaid#nursingblouse#nursingjubah#blousemurah#dressmurah#jubahmurah#longtop#blousepatch #koleksibajuraya#longcardigan#bajumuslimah#handbagmurah#kasutmurah#igbazarmalaysia#bazarpaknil#igbazarshop#bazaronline


Stay updated on the latest fashion !! Follow us :- @erissa.co
@erissa.co
@erissa.co


0

KEJAYAAN DEMI KEJAYAAN telah terbukti mengggunakan produk DTrim Yang Selamat,Berkesan,serta Cepat & Yg Pastinya 100% Original.

Perkongsian Testimoni dari Pengguna DTrim Sendiri Yg Repeat Oder & Mmg Sgt2 Gembira Dgn Keberkesanan DTrim.

Awesome DTrim👍

Saya percaya setiap wanita pasti impikan penampilan yg BERGAYA dan CANTIK MENAWAN

Jom dapatkan segera #dtrim original dengan harga mampu milik bukan mampu tengok😁

D'TRIM produk terhangat dekat pasaran sekarang ne.Yang penting 100% original!


Jom ramai2 dapatkan #dtrim untuk turunkan berat badan Whatsapp 012-5794370.Free postage & free gift
.
#dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #bazaronlinemurah #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil #dtrimborong #slimmingpills #ubatkurus #belisatupercumasatu #dtrimmalaysia #dtrimdotcom #dtrimborongmurah #jomkurus #kurussebelumraya #jomkurus1malaysia #dtrimdotcom #dtrimmurahoriginal #kurustanpadiet #dtrimobesitysolution #kurussihat #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #agentdropship #kurussebelumkahwin #testimonidtrim #jomkahwin #rahsiawanita #akunakkurus #sayanakkurus #sayanakkuruscepat


0

Cantik org Sabah ni...
Welcoem to my New Assistant Supervisor
Morgana Unae
Sharing ttg business Forever..yg banyak membantu mengubah kehidupan ramai org di seluruh dunia
Sharing ttg kebaikan product Forever yg byk membantu org di seluruh dunia utk naik kantaraf kesihatan mereka.

InsyaAllah bakal menyerlah bintang org Sabah ini dlm dunia Forever. ⭐️LETS HELP MORE PEOPLE ⭐️
Niat kan ikhlas hati utk bantu org melalui kebaikan product forever yg dijamin keselamatan dan keberkesanan nya.
Kalau tidak,x mungkin Forever Living Products mampu berada di 162 buah negara.

Hebat bukan? ✅Follow Instagram: kedai_kak_yus_riyadh
➡️Whatsapp: +966594912399

#yuslidaothman
#kedaikakyusriyadh #foreverlivingproducts #clean9 #setkulit #sideincome #business #jombuatduit
#RichTeamForeverYus #tipsmurahrezeki #magnetrezeki #usahawan #usahawanjutawan
#aloeberynectar #aloevera #detox
#foreverliving #kulitcantik #kurus #sihat #supplement #detox #jomcantik #jomkurus #raya #bazarpaknil #madu #maduasli


0

.
Set Kebaya Emilia
.
💰RM60.00
🚚RM10SM/RM15SS
.
Ukuran baju:-
Bahu 16
Dada 40
Ketiak 18
Labuh lengan 22
Labuh baju 23-31
.
Ukuran skirt:-
Pinggang getah 30
Punggung 38
Labuh skirt 39
.
Material crepe
------------------------------------------------—
untuk order boleh tekan link whatsapp di BIO
.
Atau tekan link dibawah
.
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
www.wasap.my/601121180420
.
#sayajualblouse#sayajualbajukurung#sayajualbajumampumilik#bazaronlinemalaysia#bazarpaknil#bazarig#setplussize#setblouse#jeggingmurah#hargaterbaik#jombeli#blousemuslimah#jubahmodenmalaysia#seluarjeanskiabi#jacketjeansmalaysia#ctdk#noradanish#zianazain#peplumplussize#bridesmaidmalaysia#nikahmalaysia#muamalaysia#muakl#muaselangor#bajunikah#bajutunang#igshopmalaysiamurahmurah#setsongketpeplum#jeansplussize#plussizemuslimahblouse


1

😍Raya kan sebulan..Jom grab untuk open house😍

NOREEN EXC KURUNG

HARGA : RM130
POS : RM 8SM/RM 12SS 🌸Material moss crepe with exclusive lace
🌸 Zip dibelakang dan dilengan
🌸skirt Pinggang Bergetah

UKURAN

LABEL S
Bahu 15"
Dada 36"
Panjang Lengan 23"
Labuh Baju 28"

SKIRT
Pinggang 24"-36"
Labuh Skrit 42"
Punggung 36" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 LABEL XL
Bahu 16"
Dada 38"
Panjang Lengan 23"
Labuh baju 28"

SKIRT
Pinggang 24"-38"
Labuh skrit 42"
Punggung 40"

#az 💓💓💓💓 To order,just WHATSAPP ⤵️

012-9667989
012-9667989

@ KLIK LINK INI⤵️

http://www.wasap.my/60129667989 😍😍😍😍😍 #bajuraya2018#bajurayamurah2018#koleksiraya2018#mekupmurah#jualanmurah#muslimahfashion#hijabfashion#hijabista#printedjubah#bridesmaid#nursingblouse#nursingjubah#blousemurah#dressmurah#jubahmurah#longtop#blousepatch #koleksibajuraya#longcardigan#bajumuslimah#handbagmurah#kasutmurah#igbazarmalaysia#bazarpaknil#igbazarshop#bazaronline


Stay updated on the latest fashion !! Follow us :- @erissa.co
@erissa.co
@erissa.co


0