#bellaammara

Instagram photos and videos

#bellaammara#bellaammaralovers#bazaarpaknil#chasiakurung#NaelydiaJubah#tudungmurah#daisysatinsilk#bakini#leeyanarahman#bajurenangmuslimah#bajurenang#bakiniswimwear#stokinrenangsafa#reszararamlee#officialdsbellaammara#ootdraya2018#bajukurungmoden#BellaAmmara#tudungbawal#hijabfashion#aidijuma#BAlovers#stokin

Hashtags #bellaammara for Instagram

One of the most top selling colour of #NaelydiaJubah 🌸🌸🌸 tunggu apa lagi sis sis tu ? Nak grab pm saya cepat sementara stock masih adaπŸ˜—πŸ˜—πŸ˜— #BAlovers #bellaraya2018 #bellaammara


0

Cantiknya #NaelydiaJubah ni🌸😍 cepat book sebab ramai nak jubah ni !! Grab sebelum habis stock❀️❀️❀️ #bellaammara #BAlovers


0

#Naelydia Jubah
___
Design: A-Cut Jubah with tie sleeves
Material: Exclusive Crepe –Lightweight Flowing
Detailing: BA Plate
Feature: Hidden Pocket, Breast Feeding and Wudhu Friendly .
Colour: Mauve
___
Price: RM112 only !!
Product Care: Suitable for machine wash. Iron steam or dry with medium heat
___
.
Product care: Suitable for hand wash. Iron with medium heat temperature .
#NaelydiaJubah #BellaAmmara


0

🌺AURORA SX 🌺 .
.
Kelebihan Aurora SX
.
βœ…Melembapkan kulit dalam masa 24 jam βœ…Membuatkan kulit semakin flawless, gebuΒ  dan glow seolah olah memakai makeup.
βœ…Lembut apabila disentuh
βœ…Kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg SANGAT singkat
βœ…Jeragat semakin pudar seawal sebijik pengambilan Aurora
βœ…Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang. βœ…SANGAT PANTAS βœ…Parut slowly akan dirawat dan dihilangkan
βœ…Mengecilkan pori-pori muka dan membuang blackhead
βœ…Kulit awet muda, tegang dan cantik serta banyak lgi kebaikan lain . βœ…Diluluskan KKM dan tiada kesan sampingan sebab Aurora bebas racun merbahaya hasil ujikaji makmal drpd USM βœ…Halal Bumiputera serta mendapat pengiktirafan halal drpd Pakistan
βœ…Tak ada apa-apa pantang termasok caffein .
.
.
#PerlashineKapsulMutiara
#Perlashine
#PerlashineJohor
#PerlashineOriginal
#ProdukCantik
#ProdukJerawat
#ProdukPutih
#ProdukJeragat
#Supliment
#SafieyIlias
#aurorasx
#aurorasxpremium
#fattahamin
#lofattah
#ctdk
#neelofa
#bellaammara
#bazar
#laudyacynthiabella
#recipe #foodporn #cooking #recipes #cook #foodie #delicious #healthy #health #leeyanarahman #raya2018


0

#NaelydiaJubah
Price : RM112 ONLY !!
Colour : Beige

#bellaammara #bellaraya2018


0

Dapatkan sekarang BAkini by BellaAmmara pd harga promo RM189!sementara stock masih ada 😊 Whatssapp 0192748091 .

Utk lihat stock boleh click disini:
https://bajurenangformuslimah.com/listofstocks/60192748091

#sayajual
#bajurenangmuslimah #bajumandimuslimah #swimming #holiday #vacation #beach #pulauredang #pulautioman #malaysia #singapura #brunei #sabah #sarawak #muslimahfashion #bajurenangmuslimahmalaysia #shortvacay #travel #vacation #holiday #trip #swimmingclass #bellaammara #bakini #swimmingsocks #stokinrenang


0

#NaelydiaJubah
Price : RM112
Colour : Apple Green
#bellaraya2018 #bellaammara #dropshipbellaammara


0

Price : RM112 ONLY
.
#NaelydiaJubah
Colour : Pastel Yellow
Material: Exclusive como crepe
.
#bellaraya2018 #dropshipbellaammara #bellaammara


0

#NaelydiaJubah
Material: Exclusive como crepe
Price : RM112 only exclude postage
Colour : Salmon

DM OR WHATSAPP 0122616349
.
#bellaraya2018 #dropshipbellaammara #bellaammara


0

KEBAIKAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER
. ❀️Anti penuaan - mengurangkan kedutan dan liang roma
. ❀️Melembap - melembap dan mengurangkan kekeringan kulit
. ❀️Mencerah - mencerahkan pigmentasi dan jeragat
. ❀️Menegang - menegangkan payudara dan pinggul
. ❀️Menyubur - menyuburkan rambut, kulit, kuku
. ❀️Meningkatkan Pergerakan - Badan lebih bertenaga dan aktif
. ❀️Mengembalikan keanjalan-kulit lebih muda dan bermaya
.

Dapatkan harga promosi collagen powder shaklee dgn pembelian twinpack. Best!!
.

Wasap ida okay
. . . πŸ’Œsms/whatsapp/telegram 0174636210 .

DELIVERY/CODπŸš—
AREA KEMAMAN
.

PENGEPOSAN🚚
SELURUH MALAYSIA🌹

#shakleeisgreat #shakleekemaman #shaklee #shakleeindependentdistributor #shakleemalaysia #pengedarshaklee #pengedarshakleekemaman #liveamazing #bisnesdarirumah #lokalah #inikalillah #bazaaronline #bazaarpaknil #teaminstamf #bellaammara #visitmyig #hilangkanjerawat #jerawat #hamil #nakcantik #ubatkurus #slimming #nakkurus #antiaging #awetmuda #antipenuaan #immunebooster #kuatkansistemimun #anaksihat #keephealthyandbeauty


0

#NaelydiaJubah
Price after 0% GST: RM112 .
Colour : Metal Blue
DM OR WHATSAPP 0122616349 !
.
#bellaraya2018 #bellaammara


0

#NaelydiaJubah ni salah satu collection yang sangat lovely dan sweet. nak tahu ak kenapa?
________

Sebab colour untuk collection ni sangat sweet, sesuai untuk yang suka pastel colors... cantikkknyaaaaa
_________________________________________________

#NaelydiaJubah are available at website www.bellaammara.com and all Bella Ammara boutique.

#NaelydiaJubah #BellaAmmara


0

Syoknyaaa cuci muka dengan sabun tomato #serisoap ni. Fresh sangat rasa, bau pun wangii😍

Whatsapp 0104547960 cepat sementara tengah promosi lagi ni

#SeriBeauty


1

MADU CINTA
Madu special import dari TURKI khas untuk anda suami isteri yang mengidamkan zuriat πŸ‘ΌπŸ» In sha allah dapat bantu anda yg inginkan zuriat mencapai Mimpi anda jadi kenyataan

100% NATURAL PRODUCT!! Item: Madu Cinta
Berat: 43 grams
Bahan: Diperbuat daripada campuran asli Daun Epimedium (Horny Goat Weed), Herba Chinese Yin Yang Huo, Madu Royal Jelly, Halia, Ginseng, Kulit Kayu Manis dan Vanilla
Negara asal: Turki (kami import dari Turki)
Harga: RM60
Siapa nak "Madu Cinta" ini boleh WA fatin 013.4080449
#maducinta #maduturki #macun #gbop #teamserisuperpower #serisuperpower #bellaammara #leeyanarahman #elrah #minaz


0

GENETIK GEMUK....BETUL KE??
.

Genetik memang ada faktor penyumbang kepada tahap metabolisma tapi HANYA KURANG drpd 5% !! Jadi, sebenarnya, lebih 90% fakto penyebab gemuk datang daripada lifestyle dan cara pemakanan.
.
Cuba tengok lifestyle satu family, suka makan dari pagi smpi malam...Snacking pun manis2, dinner dan lunch yg sgt2 heavy..
.
Jadi, sebab tu yang penting ialah check balik macam mana lifestyle kita sama ada menyumbang kepada obesiti dan jangan salahkan genetik sahaja. Banyak sangat penyakit metabolik seperti jantung, kencing manis & darah tinggi yang dapat kita atasi dengan mengubah lifestyle kita.
.
Ambil langkah yang segera dari sekarang πŸ€—
.
#eatwisenotless
#teamrafiqrazali
Coach Shue πŸ“ž0199835738
Klik link di bio untuk dapatkan detail program weight loss online
.

#naelofarhijab #zaloraraya2018 #resepisihat #bajuplussize #klikpengantinmusimsalju #eatclean #syedsaddiq #resepikuihraya #hitsfm #teamnickhinhussien #menueatclean #mediaprima #beritahariini #muladiet #fattzuraloverz #bajuxxl #tv3malaysia #tutorialshawl #plussizemodel #hotfm #siakapkeli #tvalhijrah #bellaammara #sinarfm #tunmahathir #masakanmama #cintafatamorgana #healthylifestyle


0

LESSA PEPLUM
.
🌿 Material super como crepe
🌿 Dihiasai Lace 3D batu berkilauan
🌿 Design Peplum
🌿 Cutting loose berdutt belakang
🌿 Leher bulat berzip di belakang
🌿 Jenis kain potongan A cut
🌿 Pinggang kain bergetah kiri dan kanan dan zip disebelah kiri
🌿 Available XS to XL
.
🌺RM119SM/RM124SS
.
#raya #nursing #bellaammara #minaz #minimalaceraya #blouse #tunic #openhouse #syawal #1439H #aidilfitri #rayasale #zaloraraya #bajuraya #leeyanarahman #teamraya #moodraya #sale #dress #inikanraya #rayasebulan #meriahbersama #eidmubarak #siblings #teamrayajohor #teamrayapenang #teamrayakedah #teamrayaterengganu #rayakelantan #rayabelahmertua


1

Harini Pud nak share dengan semua khasiat bahan - bahan yang ada dalam Madu Cinta ni πŸ’ͺ
.
Yang pertama adalah Mulberry. Kalau check kat kotak madu tu, anda akan nampak β€˜Mulberry Molasses’
.
Mulberry adalah sejenis berri dan β€˜molasses’ tu pulak maksudnya juice coklat pekat yang terhasil apabila gula mentah di proses
.
Okay Khasiat Mulberry ni ada banyak antaranya:
.
βœ… Bahan antioksida yang hebat
βœ… Mengandungi β€˜flavanoids’ yang merupakan suatu bahan yang memainkan peranan dalam pencegahan sakit kanser
βœ… Research disebuah Universiti di UK mendapati Mulberry mengandungi Resveratol iaitu bahan yang mampu mencegah dan merawat kanser
βœ… Anti - penuaan
.
Bila Pud buat research, ini la dia antara khasiat - khasiat Mulberry kepada badan kita
.
Jadi kepada sesiapa yang nak cuba madu cinta ni boleh DM / whatsapp Pud 😊
.
Esok Pud share lagi khasiat semua bahan - bahan yang ada dalam madu cinta ni okay? ❀️


4

Cantik sangat baju Jasmine Kurung ni! Fall in love berjuta kali. Kombinasi tutu skirt dengan printed baju kurung tu menjadi sangat! Cantik macam princess 😍😍
.
Masih belum terlambat nak dapatkan Jasmine Kurung ni untuk pakai beraya. Raya kan sebulan 😊
.
Sis nak ingatkan yang koleksi tahun ni adalah READY STOCK ye, bukan pre-order. So jom la order dengan sis kalau tak nak melepas design cantik kebabomm ni. 😊 Menangis tak berlagu oiii tak dapat baju idaman! πŸ˜‚
.
❀️ Free service charge
❀️ Free gift
.
πŸ“² Whatsapp ke 013-3484461 untuk ORDER. 😍 Atau klik je link kat bio profile ig ni.
.
#bellaammara #bellaammararaya2018 #bellaammaralovers #personalshopper #minazmy #minazlovers #minazforzalora2018 #leeyanarahman #leeyanarahmanlovers #minazbloomingraya2018 #leeyanaraya2018 #TeamPSAtiqah #jasminluxeminaz #minazluxeraya


0

Oil-free Makeup Remover β™₯️ Yes botol makeup remover ni dgn softener nak sama tapi lain ye fungsi nya πŸ˜‰

Adakah anda memakai makeup remover dari oil? Jangan tau, sgt bahaya!

Area mata kita hanya ada kulit semata sahaja. Tiada lapisan lain yg back up so sgt lembut tau kulit di area mata tu. Cuba anda check ni. πŸ‘‰ Area mata byk garisan halus
πŸ‘‰ Area mata sembap
πŸ‘‰ Area mata mempunyai oil seed

Kalau anda ada semua yang diatas ni, maknanya anda dah salah pakai product.

OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER ni mengandungi 80% AIR dan 20% SILICONE.

Nak share juga kebanyakkan yg pakai *OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER* ni bgtau oil seed beransur hilang. Wow!!! Hebat kan 😍

Kalau ikut logic nak get rid of oil usually mmg pakai air kan πŸ‘

Jadi apa lagi mari la jaga mata anda!! Bila pakai *OIL FREE EYE MAKE UP REMOVER* ni automatik mata akan cengkang sbb adanya silicone 😍 #MaryKayPerak #freegift #marykaysampel #marykaymalaysia #freesample #mekapfree #testimonimarykay #marykaytestimoni #tati #dnars #dms360 #makeupmurah #bellaammara #bellaammaralovers #duckscarves #duckscarvestoletgo #bokitta #bokittalovers #bokittahijab #marykaymachangbubok #marykaydesignvillage #marykaykosmetik #marykaycareer #marykaykulimhitech #marykaybukitmertajam #marykay #marykaysarawak #like4like #marykaymurah #ipreview @preview.app


0

Hii !!! Label Tag Besi termurah guys!! πŸ˜±πŸŽ‰
.
.
PERCUMA Designβœ“
PERCUMA Postageβœ“
PERCUMA Diamondβœ“
PERCUMA 10 pscβœ“
PERCUMA Woven Tagβœ“
.
.
MOQ 500pcs
MOQ 1000pcs
MOQ 2000pcs - Free Diamond 😱
.
.
@labeltag_murah
@labeltag_murah
@labeltag_murah
.
.
Dijamin termurah di pasaran πŸ’―
.
.
Berminat ?? Untuk ketahui lebih lanjut, Boleh terus WhatsApp kami 0192442437
.
.
#labeltagmalaysia #labeltudung
#labelbesiperak #labelshawl #labelmurah #labeltagmurah #hijabstyle #hijabista #aidijuma
#hijabfashion
#tudungmurah #bellaammara
#neolofarhijab #aidijuma
#shawllabuh #tudungbawal #bazaarpaknil #tudungbawal #metaltagmurah


1

Hii !!! Label Tag Besi termurah guys!! πŸ˜±πŸŽ‰
.
.
PERCUMA Designβœ“
PERCUMA Postageβœ“
PERCUMA Diamondβœ“
PERCUMA 10 pscβœ“
PERCUMA Woven Tagβœ“
.
.
MOQ 500pcs
MOQ 1000pcs
MOQ 2000pcs - Free Diamond 😱
.
.
@labeltag_murah
@labeltag_murah
@labeltag_murah
.
.
Dijamin termurah di pasaran πŸ’―
.
.
Berminat ?? Untuk ketahui lebih lanjut, Boleh terus WhatsApp kami 0192442437
.
.
#labeltagmalaysia #labeltudung
#labelbesiperak #labelshawl #labelmurah #labeltagmurah #hijabstyle #hijabista #aidijuma
#hijabfashion
#tudungmurah #bellaammara
#neolofarhijab #aidijuma
#shawllabuh #tudungbawal #bazaarpaknil #tudungbawal #metaltagmurah


0

Hii !!! Label Tag Besi termurah guys!! πŸ˜±πŸŽ‰
.
.
PERCUMA Designβœ“
PERCUMA Postageβœ“
PERCUMA Diamondβœ“
PERCUMA 10 pscβœ“
PERCUMA Woven Tagβœ“
.
.
MOQ 500pcs
MOQ 1000pcs
MOQ 2000pcs - Free Diamond 😱
.
.
@labeltag_murah
@labeltag_murah
@labeltag_murah
.
.
Dijamin termurah di pasaran πŸ’―
.
.
Berminat ?? Untuk ketahui lebih lanjut, Boleh terus WhatsApp kami 0192442437
.
.
#labeltagmalaysia #labeltudung
#labelbesiperak #labelshawl #labelmurah #labeltagmurah #hijabstyle #hijabista #aidijuma
#hijabfashion
#tudungmurah #bellaammara
#neolofarhijab #aidijuma
#shawllabuh #tudungbawal #bazaarpaknil #tudungbawal #metaltagmurah


1

Tuan @carlsamsudin import hampir 2 ribu botol madu hebat dari negara Islam hebat Turki ni. Madu untuk lelaki dan perempuan sesuai sangat untuk tenaga pasangan dan untuk mereka-mereka yang sedang ikhtiar untuk dapatkan cahaya mata
.
Salah satu penyumbang utama terhasilnya Baby Umar Khalif (anak ke-2 Tuan Carl) adalah dengan pengambilan madu ini lah. After 7-8 months finally madu yang takda di Malaysia ini sudah berada di tangan saya. Saya dah jadi distributor untuk madu ini
.
Siapa nak "Madu Cinta" ini cuba drop komen dekat bawah dan lepastu DM saya no contact awak ok πŸ‘‡
#maducinta #maduturki #macun #gbop #teamserisuperpower #serisuperpower #bellaammara #leeyanarahman #elrah #minaz #ubatkuat


0

#chasiakurung
Pricing RM282 (after GST)
Design yg cantik dgn material yg sgt berkualiti.
So bila uolls pakai kurung ni time open house, attend wedding atau pi mana mana event seriously mmg cantik sgt sgt . .
.
Sbb material baldu yg tampak exclusive ni disertakan dgn glitter dkt baju ni .
So mmg uolls akan mengerlip sepanjang masa laa .
And yes baju ni material x panas and sejuk gituww. .
So tunggu ape lagi,
jum wasap nura untuk order πŸ‘‡πŸ‘‡
01121131604 .
#chasiakurung
#officialdsbellaammara
#bellaammara
#bellaammaralovers
#bajukurungmoden


0

Br rasa berbaloi beli 😊😊 bj swimming #bellaammara mmg selesa..cepat kering..x melekat..kembang elok ja bj dia..sluar pun besar elok..kena ambik size tecik skit kot lps ni πŸ˜‚πŸ˜‚


0

.
πŸ’Daisy satin silkπŸ’
Code : E
.
Design: square shape
Material: satin silk
.
Price: RM49
.
Product Care : Suitable dor hand wash on medium temperature
.
#daisysatinsilk
#bellaammara


0

.
πŸ’Daisy satin silkπŸ’
Code : D
.
Design: square shape
Material: satin silk
.
Price: RM49
.
Product Care : Suitable dor hand wash on medium temperature
.
#daisysatinsilk
#bellaammara


0

.
πŸ’Daisy satin silkπŸ’
Code : C
.
Design: square shape
Material: satin silk
.
Price: RM49
.
Product Care : Suitable dor hand wash on medium temperature
.
#daisysatinsilk
#bellaammara


0

.
πŸ’Daisy satin silkπŸ’
Code : B
.
Design: square shape
Material: satin silk
.
Price: RM49
.
Product Care : Suitable dor hand wash on medium temperature
.
#daisysatinsilk
#bellaammara


0

.
πŸ’Daisy satin silkπŸ’
Code : A
.
Design: square shape
Material: satin silk
.
Price: RM49
.
Product Care : Suitable dor hand wash on medium temperature
.
#daisysatinsilk
#bellaammara


0

⚠️ CLEARANCE STOCK ⚠️
πŸ”ΈDESIGN : KURUNG MODEN
πŸ”Έ .
.
πŸ”Έ Size Available
β˜‘οΈ XS
β˜‘οΈ S
β˜‘οΈ M
β˜‘οΈ L
β˜‘οΈ XL
β˜‘οΈ XXL
.
.
πŸ¦‹Corak corak PastelπŸ¦‹
.
πŸ‘‡πŸ‘‡BACA INI SEBELUM MEMBELIπŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ””Cotton gred A(bukan triple AAA)
πŸ””Basuh agak kecut. Tetapi ada juga yg ok. πŸ””Color ada yang luntur sikit and ada yang ok.
.
.
Harga Clearance Stock : RM 55
Kos Postage : RM 7 sm | RM 10 ss
.
.
Berminat? Sila tekan link di bawah SEKARANG!
.
www.wasap.my/601111822104
.
.
InsyaALLAH, kami akan bantu anda membuat belian.
Sementara stok masih ada.
.
.
⬆️⬆️Klik Links WhatsApp Di Bio⬆️⬆️
.
.
#dhiacottonmurah
#trustedsellermalaysia
#bajurayaibuanak
#bajuibuanak
#bajuraya2018
#ootdraya2018
#rayasale2018
#bazaarpaknil
#bellaammara
#jubahmuslimah
#bajumurah
#bawalsatin
#muabellaz
#tudungmurah
#handbagshop
#handbagmurah
#kurungcottonmurah


1

#chasiakurung
Pricing RM282 (after GST)
Design yg cantik dgn material yg sgt berkualiti.
So bila uolls pakai kurung ni time open house, attend wedding atau pi mana mana event seriously mmg cantik sgt sgt . .
.
Sbb material baldu yg tampak exclusive ni disertakan dgn glitter dkt baju ni .
So mmg uolls akan mengerlip sepanjang masa laa .
And yes baju ni material x panas and sejuk gituww. .
So tunggu ape lagi,
jum wasap nura untuk order πŸ‘‡πŸ‘‡
01121131604 .
#chasiakurung
#officialdsbellaammara
#bellaammara
#bellaammaralovers
#bajukurungmoden


0

#chasiakurung
Pricing RM282 (after GST)
Design yg cantik dgn material yg sgt berkualiti.
So bila uolls pakai kurung ni time open house, attend wedding atau pi mana mana event seriously mmg cantik sgt sgt . .
.
Sbb material baldu yg tampak exclusive ni disertakan dgn glitter dkt baju ni .
So mmg uolls akan mengerlip sepanjang masa laa .
And yes baju ni material x panas and sejuk gituww. .
So tunggu ape lagi,
jum wasap nura untuk order πŸ‘‡πŸ‘‡
01121131604 .
#chasiakurung
#officialdsbellaammara
#bellaammara
#bellaammaralovers
#bajukurungmoden


0

If you want to be loved,
love allah first... #ootdraya2018 #bellaammara #RaudahDress #bellaammaralovers #rayakansebulanπŸ’ƒ


0

⚠️ CLEARANCE STOCK ⚠️
πŸ”ΈDESIGN : KURUNG MODEN
πŸ”Έ .
.
πŸ”Έ Size Available
β˜‘οΈ XS
β˜‘οΈ S
β˜‘οΈ M
β˜‘οΈ L
β˜‘οΈ XL
β˜‘οΈ XXL
.
.
πŸ¦‹Corak corak PastelπŸ¦‹
.
πŸ‘‡πŸ‘‡BACA INI SEBELUM MEMBELIπŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ””Cotton gred A(bukan triple AAA)
πŸ””Basuh agak kecut. Tetapi ada juga yg ok. πŸ””Color ada yang luntur sikit and ada yang ok.
.
.
Harga Clearance Stock : RM 55
Kos Postage : RM 7 sm | RM 10 ss
.
.
Berminat? Sila tekan link di bawah SEKARANG!
.
www.wasap.my/601111822104
.
.
InsyaALLAH, kami akan bantu anda membuat belian.
Sementara stok masih ada.
.
.
⬆️⬆️Klik Links WhatsApp Di Bio⬆️⬆️
.
.
#dhiacottonmurah
#trustedsellermalaysia
#bajurayaibuanak
#bajuibuanak
#bajuraya2018
#ootdraya2018
#rayasale2018
#bazaarpaknil
#bellaammara
#jubahmuslimah
#bajumurah
#bawalsatin
#muabellaz
#tudungmurah
#handbagshop
#handbagmurah
#kurungcottonmurah


0

⚠️ CLEARANCE STOCK ⚠️
πŸ”ΈDESIGN : KURUNG MODEN
πŸ”Έ .
.
πŸ”Έ Size Available
β˜‘οΈ XS
β˜‘οΈ S
β˜‘οΈ M
β˜‘οΈ L
β˜‘οΈ XL
β˜‘οΈ XXL
.
.
πŸ¦‹Corak corak PastelπŸ¦‹
.
πŸ‘‡πŸ‘‡BACA INI SEBELUM MEMBELIπŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ””Cotton gred A(bukan triple AAA)
πŸ””Basuh agak kecut. Tetapi ada juga yg ok. πŸ””Color ada yang luntur sikit and ada yang ok.
.
.
Harga Clearance Stock : RM 55
Kos Postage : RM 7 sm | RM 10 ss
.
.
Berminat? Sila tekan link di bawah SEKARANG!
.
www.wasap.my/601111822104
.
.
InsyaALLAH, kami akan bantu anda membuat belian.
Sementara stok masih ada.
.
.
⬆️⬆️Klik Links WhatsApp Di Bio⬆️⬆️
.
.
#dhiacottonmurah
#trustedsellermalaysia
#bajurayaibuanak
#bajuibuanak
#bajuraya2018
#ootdraya2018
#rayasale2018
#bazaarpaknil
#bellaammara
#jubahmuslimah
#bajumurah
#bawalsatin
#muabellaz
#tudungmurah
#handbagshop
#handbagmurah
#kurungcottonmurah


1

Wah..bestnye seritoks ni...sesuai la utk yg ade mslh sembelit..nak membuang pun beberapa hari bru keluar...😒
Xelok tau utk kesihatan badan kita klau susah membuang ni
Jom dptkan dgn sis harga promosi rm27
Tinggal 5 hari je ni 😱😱😱
Ready stock πŸ… serisoap πŸ‹seritoks πŸ“seribella... Jom whatsapp sis 0145072890 dan COD KUALA TERENGGANU πŸ˜±πŸ˜„πŸ˜±πŸ˜„


1

SIMPLE🌺ELEGANT🌺EXCLUSIVE

Jom dapatkan rabecca dress hanya RM 112

Dm or ws Fiena www.wasap.my/60137683767

#rabeccadress
#rabeccajubah
#dresscantik
#dressrayamurah
#dresssimple
#dresssvogue
#dressprincess
#dresspreggy
#dressmurah
#BellaAmmara
#BellaRaya2018
#BAlovers
#BellaAmmaraLovers
#TeamAwesomeBASP


1

I'm Mary Kay Beauty Consultant. 🌺THE WORLD BEST PRODUCT🌺

Khas untuk penjagaan kulit seimbang. Ramai yang mengadu skincare yg mereka pakai tu takda kesan. Especially local products. Even jerawat senang tumbuh macam cendawan ! .
And I rasa ramai yg tak sedar, sebenarnya set yg diambil tak khusus pd jenis kulit masing2. .
SO HOW TO MAKE YOUR SKIN FRESH AND HEALTHY ???? .
Boleh try Botanical Effect dr Marykay. In shaa Allah puas hati !! .
Set botanical effect ada :
1- cleanser
2- hydrate
3- freshen
4- mask
.
Anda nak sy guide kulit anda ?
Meh whatsapp sis
. #MaryKayPerak #freegift #marykaysampel #marykaymalaysia #freesample #mekapfree #testimonimarykay #marykaytestimoni #tati #dnars #dms360 #makeupmurah #bellaammara #bellaammaralovers #duckscarvestoletgo #bokitta #bokittalovers #bokittahijab #marykaymachangbubok #marykaydesignvillage #marykaykosmetik #marykaycareer #marykaysenara #marykaybukitjambul #marykaybalikpulau #marykayqueensbay #marykayseberangjaya #marykaynibongtebal
#azanisserum #serumjerawat @preview.app


0

Tqsm sayang2.. sudi share ootd baju raya memasing.. yg paling best semua pakat pakai koleksi #baimonds yg super hot ni😊

#iauniscollection
#bellaammara


0

Stokin Renang SAFA
(Red Rose)
.
.
RM39.00
(( READY STOCK ))
.
βœ“ HIGH QUALITY MATERIAL CHIFTON FABRIC + UPF50
.
βœ“ FREE SIZE AND STRETCHABLE MATERIAL
.
βœ“ SKIN PROTECTION
.
βœ“ ANTI SLIP
.
.
*Colour may be slightly different due to lighting.
.
.
#reszararamlee
#stokinrenangsafa
#bellaammara #bakiniswimwear #bakini #bajurenangmuslimah #bajurenang #stokin


0

Stokin Renang SAFA (Dark Blue)
.
.
RM39.00
(( READY STOCK ))
.
βœ“ HIGH QUALITY MATERIAL CHIFTON FABRIC + UPF50
.
βœ“ FREE SIZE AND STRETCHABLE MATERIAL
.
βœ“ SKIN PROTECTION
.
βœ“ ANTI SLIP
.
.
*Colour may be slightly different due to lighting.
.
.
#reszararamlee
#stokinrenangsafa
#bellaammara #bakiniswimwear #bakini #bajurenangmuslimah #bajurenang #stokin


0

Stokin Renang SAFA (Sweet Pink)
.
.
RM39.00
(( READY STOCK ))
.
βœ“ HIGH QUALITY MATERIAL CHIFTON FABRIC + UPF50
.
βœ“ FREE SIZE AND STRETCHABLE MATERIAL
.
βœ“ SKIN PROTECTION
.
βœ“ ANTI SLIP
.
.
*Colour may be slightly different due to lighting.
.
.
#reszararamlee
#stokinrenangsafa
#bellaammara #bakiniswimwear #bakini #bajurenangmuslimah #bajurenang #stokin


0

⚠️ CLEARANCE STOCK ⚠️
πŸ”ΈDESIGN : KURUNG MODEN
πŸ”Έ .
.
πŸ”Έ Size Available
β˜‘οΈ XS
β˜‘οΈ S
β˜‘οΈ M
β˜‘οΈ L
β˜‘οΈ XL
β˜‘οΈ XXL
.
.
πŸ¦‹Corak corak PastelπŸ¦‹
.
πŸ‘‡πŸ‘‡BACA INI SEBELUM MEMBELIπŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ””Cotton gred A(bukan triple AAA)
πŸ””Basuh agak kecut. Tetapi ada juga yg ok. πŸ””Color ada yang luntur sikit and ada yang ok.
.
.
Harga Clearance Stock : RM 55
Kos Postage : RM 7 sm | RM 10 ss
.
.
Berminat? Sila tekan link di bawah SEKARANG!
.
www.wasap.my/601111822104
.
.
InsyaALLAH, kami akan bantu anda membuat belian.
Sementara stok masih ada.
.
.
⬆️⬆️Klik Links WhatsApp Di Bio⬆️⬆️
.
.
#dhiacottonmurah
#trustedsellermalaysia
#bajurayaibuanak
#bajuibuanak
#bajuraya2018
#ootdraya2018
#rayasale2018
#bazaarpaknil
#bellaammara
#jubahmuslimah
#bajumurah
#bawalsatin
#muabellaz
#tudungmurah
#handbagshop
#handbagmurah
#kurungcottonmurah


1

⚠️ CLEARANCE STOCK ⚠️
πŸ”ΈDESIGN : KURUNG MODEN
πŸ”Έ .
.
πŸ”Έ Size Available
β˜‘οΈ XS
β˜‘οΈ S
β˜‘οΈ M
β˜‘οΈ L
β˜‘οΈ XL
β˜‘οΈ XXL
.
.
πŸ¦‹Corak corak PastelπŸ¦‹
.
πŸ‘‡πŸ‘‡BACA INI SEBELUM MEMBELIπŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ””Cotton gred A(bukan triple AAA)
πŸ””Basuh agak kecut. Tetapi ada juga yg ok. πŸ””Color ada yang luntur sikit and ada yang ok.
.
.
Harga Clearance Stock : RM 55
Kos Postage : RM 7 sm | RM 10 ss
.
.
Berminat? Sila tekan link di bawah SEKARANG!
.
www.wasap.my/601111822104
.
.
InsyaALLAH, kami akan bantu anda membuat belian.
Sementara stok masih ada.
.
.
⬆️⬆️Klik Links WhatsApp Di Bio⬆️⬆️
.
.
#dhiacottonmurah
#trustedsellermalaysia
#bajurayaibuanak
#bajuibuanak
#bajuraya2018
#ootdraya2018
#rayasale2018
#bazaarpaknil
#bellaammara
#jubahmuslimah
#bajumurah
#bawalsatin
#muabellaz
#tudungmurah
#handbagshop
#handbagmurah
#kurungcottonmurah


1

Stokin Renang SAFA (Yellow Shine)
.
.
RM39.00
(( READY STOCK ))
.
βœ“ HIGH QUALITY MATERIAL CHIFTON FABRIC + UPF50
.
βœ“ FREE SIZE AND STRETCHABLE MATERIAL
.
βœ“ SKIN PROTECTION
.
βœ“ ANTI SLIP
.
.
*Colour may be slightly different due to lighting.
.
.
#reszararamlee
#stokinrenangsafa
#bellaammara #bakiniswimwear #bakini #bajurenangmuslimah #bajurenang #stokin


0

Stokin Renang SAFA (Pure Black)
.
.
RM39.00
(( READY STOCK ))
.
βœ“ HIGH QUALITY MATERIAL CHIFTON FABRIC + UPF50
.
βœ“ FREE SIZE AND STRETCHABLE MATERIAL
.
βœ“ SKIN PROTECTION
.
βœ“ ANTI SLIP
.
.
*Colour may be slightly different due to lighting.
.
.
#reszararamlee
#stokinrenangsafa
#bellaammara #bakiniswimwear #bakini #bajurenangmuslimah #bajurenang #stokin


1

AFTER 6 months ! 🌸😍 orang sama ! Jika anda tengok post saya yang ni anda wajib buka wall saya dan tengok sendiri perkembangan nisya pakai mk😍
.
Thank you nisya baik hati share perubahan nisya dengan Mary Kay ! πŸ’•
.
Perubahan kulit mengikut timeline masing2. Ada yang cepat dan ada yang lambat. Contoh macam nisya, hanya 6 bulan sahaja miracle happens .. gambar sebelh kiri masa bulan 8 sebelum nisya start pakai Mary Kay dan nisya mula pasa akhir tahun 2017.. sehingga ke raya lepas, kulit nisya dah licin mulus😍😍
.
Lawa nisya kan ? Apa yang nisya guna ? Back to basic je ! Nak sihatkan kulit pakai set basic asas skincare iaitu perlu ada:
.
1. Pencuci
2. Toner
3. Pelembap
4. Mask
5. Sun protector
.
Namun keperluan setiap individu berbeza. Hubungi Beauty Consultant untuk bantu cari yang sesuai dengan kulit anda. Kami akan suggest apa yang sesuai mengikut kulit anda.. biasanya kami akan tengok dari sejarah penggunaan, jenis kulit, masalah kulit hadapi, umur dan kami akan sarankan yang sesuai.. namun mata kami bukan mesinπŸ˜‚ sometimes apa yang kita sarankan tK betul2 tepat dengat kulit terutama kulit yang sangat sensitiff .. kulit macam ni Ada sesetengah tak perlu mask lagi, ada yang sensitif spf.. macam2 kerana itulah Mary Kay sediakan warranty 90 hari dari tarikh pembelian anda.
.
Mary Kay company yang baik kan untuk pengguna ?
.
Dan untuk cari yang sesuai anda perlu bimbingan beauty consultant supaya kulit anda lawa dan sihat tanpa membuang masa , tenaga dan duit begituu sahaja πŸ˜„πŸ˜„
.
Nak lawa macam nisya jom jadi pengguna Mary Kay macam kami😍 free consultation iaitu khidmat nasihat jika awak pm saya setiap masa ! 😍😍
.
Psssttt nanti mary kay akan keluarkan mesin analyzer kulit tau ! Nantikan πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Nur atiqah,
Ind Beauty Consultant,
Mary Kay Malaysia,
018-2710227.
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #marykayperak #marykayjohor #marykaymelaka #marykayseremban #marykayserdang #marykaybalakong
#marykaytanahmerah #marykaykotabharu #marykaykuantan #marykaypasirgudang #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykualalumpur #bellaammara #ctdk #malaysia #RAYYANHAYYA #marykaykuching #marykayjeli #testimonimarykay


0

#chasiakurung
Pricing RM282 (after GST)
Design yg cantik dgn material yg sgt berkualiti.
So bila uolls pakai kurung ni time open house, attend wedding atau pi mana mana event seriously mmg cantik sgt sgt . .
.
Sbb material baldu yg tampak exclusive ni disertakan dgn glitter dkt baju ni .
So mmg uolls akan mengerlip sepanjang masa laa .
And yes baju ni material x panas and sejuk gituww. .
So tunggu ape lagi,
jum wasap nura untuk order πŸ‘‡πŸ‘‡
01121131604 .
#chasiakurung
#officialdsbellaammara
#bellaammara
#bellaammaralovers
#bajukurungmoden


0

Stokin Renang SAFA
.
.
RM39.00
(( READY STOCK ))
.
βœ“ HIGH QUALITY MATERIAL CHIFTON FABRIC + UPF50
.
βœ“ FREE SIZE AND STRETCHABLE MATERIAL
.
βœ“ SKIN PROTECTION
.
βœ“ ANTI SLIP
.
.
*Colour may be slightly different due to lighting.
.
.
#reszararamlee
#stokinrenangsafa
#bellaammara #bakiniswimwear #bakini #bajurenangmuslimah #bajurenang #stokin


0

#chasiakurung
Pricing RM282 (after GST)
Design yg cantik dgn material yg sgt berkualiti.
So bila uolls pakai kurung ni time open house, attend wedding atau pi mana mana event seriously mmg cantik sgt sgt . .
.
Sbb material baldu yg tampak exclusive ni disertakan dgn glitter dkt baju ni .
So mmg uolls akan mengerlip sepanjang masa laa .
And yes baju ni material x panas and sejuk gituww. .
So tunggu ape lagi,
jum wasap nura untuk order πŸ‘‡πŸ‘‡
01121131604 .
#chasiakurung
#officialdsbellaammara
#bellaammara
#bellaammaralovers
#bajukurungmoden


0

#chasiakurung
Pricing RM282 (after GST)
Design yg cantik dgn material yg sgt berkualiti.
So bila uolls pakai kurung ni time open house, attend wedding atau pi mana mana event seriously mmg cantik sgt sgt . .
.
Sbb material baldu yg tampak exclusive ni disertakan dgn glitter dkt baju ni .
So mmg uolls akan mengerlip sepanjang masa laa .
And yes baju ni material x panas and sejuk gituww. .
So tunggu ape lagi,
jum wasap nura untuk order πŸ‘‡πŸ‘‡
01121131604 .
#chasiakurung
#officialdsbellaammara
#bellaammara
#bellaammaralovers
#bajukurungmoden


0

Siapa suka makan eskrem dengan roti macam saya ? πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ kalau ada jerawat elakkan makanan manis tau πŸ˜„πŸ€—
.
Tip untuk kulit sihat selain mengamalkan skincare routineπŸ’• analogy paling senang , kalau nak elakkan demam, make sure tak main panas, jangan overwork, minum air banyak2 , makan buah2an dan sayur2anπŸ’• jum baca petikan yang diambil daripada majalah EH !
.

Tiada masa untuk melakukan rawatan kulit di pusat pakar kecantikan? Anda masih boleh memanjakan kulit anda dengan penjagaan kulit yang mudah. Kulit dan gaya hidup yang sihat boleh melambatkan proses penuaan kulit dan sekaligus mengelakkan dari masalah kulit. Ketahui tip mudah ini untuk menjaga kulit agar kekal cantik dan muda.
.
Diet sihat
Pemakanan yang baik dan sihat menjamin kulit yang cantik dan kesihatan yang baik. Banyakkan mengambil buah-buahan dan sayur-sayuran. Jika anda seorang yang mudah mendapat masalah jerawat, kerapkan pengambilan Vitamin C dan kurangkan pengambilan lemak.
.
Elak stres
Stres yang tidak terkawal boleh menyebabkan kulit menjadi lebih sensitif dan jerawat mula mengambil tempat pada kulit wajah. Untuk menggalakkan kulit dan kesihatan yang baik, ambil langkah untuk mengurangkan stres anda agar tidak memberi kesan kepada kesihatan kulit dan tubuh badan.
.
Kulit wajah adalah aset penting apabila berurusan dengan insan lain samada untuk urusan formal atau tidak formla.. jadi jum jaga kulit kita mulai hari iniπŸ’•
.

Nur atiqah,
Ind Beauty Consultant,
Mary Kay Malaysia,
018-2710227.
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #marykayperak #marykayjohor #marykaymelaka #marykayseremban #marykayserdang #marykaybalakong
#marykaytanahmerah #marykaykotabharu #marykaykuantan #marykaypasirgudang #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykualalumpur #bellaammara #ctdk #malaysia #RAYYANHAYYA #marykaykuching #marykayjeli #testimonimarykay #ariani #minaz #jakel #duckscarves #bellaammara


3

AFTER 6 months ! 🌸😍
.
Thank you nisya baik hati share perubahan nisya dengan Mary Kay ! πŸ’•
.
Perubahan kulit mengikut timeline masing2. Ada yang cepat dan ada yang lambat. Contoh macam nisya, hanya 6 bulan sahaja miracle happens .. gambar sebelh kiri masa bulan 8 sebelum nisya start pakai Mary Kay dan nisya mula pasa akhir tahun 2017.. sehingga ke raya lepas, kulit nisya dah licin mulus😍😍
.
Lawa nisya kan ? Apa yang nisya guna ? Back to basic je ! Nak sihatkan kulit pakai set basic asas skincare iaitu perlu ada:
.
1. Pencuci
2. Toner
3. Pelembap
4. Mask
5. Sun protector
.
Namun keperluan setiap individu berbeza. Hubungi Beauty Consultant untuk bantu cari yang sesuai dengan kulit anda. Kami akan suggest apa yang sesuai mengikut kulit anda.. biasanya kami akan tengok dari sejarah penggunaan, jenis kulit, masalah kulit hadapi, umur dan kami akan sarankan yang sesuai.. namun mata kami bukan mesinπŸ˜‚ sometimes apa yang kita sarankan tK betul2 tepat dengat kulit terutama kulit yang sangat sensitiff .. kulit macam ni Ada sesetengah tak perlu mask lagi, ada yang sensitif spf.. macam2 kerana itulah Mary Kay sediakan warranty 90 hari dari tarikh pembelian anda.
.
Mary Kay company yang baik kan untuk pengguna ?
.
Dan untuk cari yang sesuai anda perlu bimbingan beauty consultant supaya kulit anda lawa dan sihat tanpa membuang masa , tenaga dan duit begituu sahaja πŸ˜„πŸ˜„
.
Nak lawa macam nisya jom jadi pengguna Mary Kay macam kami😍 free consultation iaitu khidmat nasihat jika awak pm saya setiap masa ! 😍😍
.
Psssttt nanti mary kay akan keluarkan mesin analyzer kulit tau ! Nantikan πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Nur atiqah,
Ind Beauty Consultant,
Mary Kay Malaysia,
018-2710227.
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #marykayperak #marykayjohor #marykaymelaka #marykayseremban #marykayserdang #marykaybalakong
#marykaytanahmerah #marykaykotabharu #marykaykuantan #marykaypasirgudang #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykualalumpur #bellaammara #ctdk #malaysia #RAYYANHAYYA #marykaykuching #marykayjeli #testimonimarykay #duck #elrah #minaz #leeyanarahman #calaqisya


0

.
Daisy Satin Silk .
Design: Square Shape
Material: Satin Silk .

Price: RM49 .

Product Care: Suitable for hand wash. Iron on medium temperature.
.
Whatsapp 0133774667
.
#terapiinstagram
#bellaammara
#bellaammaralovers
#kurungraya2018
#kurungbellaammara
#dressbellaammara
#dressraya2018
#jubahbellaammara
#jubahraya2018
#shawlbellaammara


0

.
Daisy Satin Silk .
Design: Square Shape
Material: Satin Silk .

Price: RM49 .

Product Care: Suitable for hand wash. Iron on medium temperature.
.
Whatsapp 0133774667
.
#terapiinstagram
#bellaammara
#bellaammaralovers
#kurungraya2018
#kurungbellaammara
#dressbellaammara
#dressraya2018
#jubahbellaammara
#jubahraya2018
#shawlbellaammara


0