#bisnesonline

Instagram photos and videos

#bisnesonline#delgado#jutawanproduk#bazarpaknil#selamathariraya#kkmproduct#sabunjerawat#whiteningsoap#sabunwhitening#sabunhomemade#serumviral#serumwhitening#cosmetics#bazaarterimakasih#serumbotoxkkm#jutawanproduksendiri#serumbotoxbymami#promosi#usahawanonline#hargadirectkilang#kilangkosmetikjenamasendiri

Hashtags #bisnesonline for Instagram

Cuba teka dimana saya haha!

Ramai dah jadi keluarga cuckoo.

Anda bile lagi?

Nak info lanjut macam mana nk jadi #usahawancuckoo boleh whatsapp saya
www.wasap.my/60172349397 atau
www.cuckooforlife.com

#cuckoo #usahawancuckoo #instafamous #instashop #fff #bisnesonline #bisnesspartime #bangi #kotadamansara #uitm #ukm #usm #upm #um #cheras #kamelmuhamad #bukitjalil #sungaibesi #semenyih #kajang #subangjaya #nilai


0

Mark 42
( Play Imaginative )
Die-Cast Metal
Height 19 inch Scale 1:4
โœ‹ Limited Stock
M42pi0018500000
๐Ÿ–’Dm for detail
๐Ÿ‘ŒWhatsapp: www.wasap.my/60133387161
Cod area sungai besi dan berdekatan
#mainan
#mainanmurah
#mainanfigura
#figura
#kartun
#karanime
#hobi
#suka
#kedaionline
#jualtoys
#bundleonline
#thinkwaytoys
#barangmainanmurah
#toysmalaysia
#sayajualmainan
#bisnesonline
#bisnesonlinemalaysia
#youcanduit
#eusahawan
#surirumah
#terapiinstagram
#erezeki
#bazarkarat
#kelincitoys
#picihsangoogle


0

Kenapa kedua2 vitamin ni wajib diambil oleh ibu hamil?
======================================== VITA-LEA MULTIVITAMIN

Ibu hamil wajib ambil dua vitamin ni kerana
Vita-lea mengandungi zat besi yang diperlukan untuk ibu hamil bagi membantu mengelakan ibu hamil dari anemia.

Anemia berbahaya kepada ibu dan bayi semasa bersalin..oleh itu pengambilan multivitamin sangat digalakan.

VITAMIN C

Membantu meningkatkan kadar serapan zat besi yang sangat penting untuk pembentukan hemoglobin yang membawa oksigen dalam darah.

Pengambilan dua2 jenis vitamin ini sangat digalakan.. Untuk maklumat lanjut..hubungi saya
www.wasap.my/60165554582

#shakleekmpk#shakleehargastudent#shakleekampar#shakleegopeng#bisnesonline#suplemensemulajadi#shakleeeffect#shakleemurah#shakleemalimnawar#shakleebatugajah#shakleetamanindah#shakleebandarseribotani#shakleegunungrapat#shakleehargaahli#shakleehargamurah#shakleepromo#shakleemalaysia#shakleeikeacheras#shakleeahli#shakleesogo#shakleemontkiara#shakleekualaterengganu#shakleeutp#shakleeupm#setcantik#setkurus ๐Ÿ†Puan Nur Hidayah Ahmad
๐Ÿ“ฒ016 555 45 82
โœˆ๏ธPOS : Seluruh Malaysia
๐Ÿš•COD : Ipoh,Kampar,Gopeng


0

Mencari iphone termurah di pasaran โ“โ“
.
Jangan risau Malaysia Mobile Wholesale menjual iphone dengan yang tersangat murah di pasaran๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Original Iphone
Condition 95% like new
.
.
Dijamin puas hati ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Nak list harga iphone? Mehh pm tepi. Kita bagi harga kaw kaw murah๐Ÿ”ฅ
.
Siap FREE POSTAGE lagi โ—๏ธโ—๏ธ Wahhh. Bestnyaaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
ORDER NOW โ—๏ธ ๐Ÿƒ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
๐Ÿ“ฒ WhatsApp 010-2265276
๐Ÿ“ฒ WhatsApp 010-2265276
๐Ÿ“ฒ WhatsApp 010-2265276
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
#iphonemurah #iphonemalaysia #iphoneoriginal #iphone6 #barangmurah #bisnesonline #bazarpaknil #iphone #iphone5 #iphone5s #iphone5c #iphone7 #iphone7plus #iphonemurahmalaysia #malaysiamobilewholesale #handphonemurahgadget


1

Mencari iphone termurah di pasaran โ“โ“
.
Jangan risau Malaysia Mobile Wholesale menjual iphone dengan yang tersangat murah di pasaran๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Original Iphone
Condition 95% like new
.
.
Dijamin puas hati ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Nak list harga iphone? Mehh pm tepi. Kita bagi harga kaw kaw murah๐Ÿ”ฅ
.
Siap FREE POSTAGE lagi โ—๏ธโ—๏ธ Wahhh. Bestnyaaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
ORDER NOW โ—๏ธ ๐Ÿƒ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
๐Ÿ“ฒ WhatsApp 010-2265276
๐Ÿ“ฒ WhatsApp 010-2265276
๐Ÿ“ฒ WhatsApp 010-2265276
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
#iphonemurah #iphonemalaysia #iphoneoriginal #iphone6 #barangmurah #bisnesonline #bazarpaknil #iphone #iphone5 #iphone5s #iphone5c #iphone7 #iphone7plus #iphonemurahmalaysia #malaysiamobilewholesale #handphonemurahgadget


0

Mencari iphone termurah di pasaran โ“โ“
.
Jangan risau Malaysia Mobile Wholesale menjual iphone dengan yang tersangat murah di pasaran๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Original Iphone
Condition 95% like new
.
.
Dijamin puas hati ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Nak list harga iphone? Mehh pm tepi. Kita bagi harga kaw kaw murah๐Ÿ”ฅ
.
Siap FREE POSTAGE lagi โ—๏ธโ—๏ธ Wahhh. Bestnyaaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
ORDER NOW โ—๏ธ ๐Ÿƒ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
๐Ÿ“ฒ WhatsApp 010-2265276
๐Ÿ“ฒ WhatsApp 010-2265276
๐Ÿ“ฒ WhatsApp 010-2265276
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
#iphonemurah #iphonemalaysia #iphoneoriginal #iphone6 #barangmurah #bisnesonline #bazarpaknil #iphone #iphone5 #iphone5s #iphone5c #iphone7 #iphone7plus #iphonemurahmalaysia #malaysiamobilewholesale #handphonemurahgadget


0

โ˜ฎ๏ธ
Heyhey kami cari mereka yang ingin buat duit sampingan dari rumah! Perlukan 5 orang, tag rakan-rakan anda! Peluang menangi hadiah istimewa setiap bulan! ๐Ÿ˜
__
DM atau Whatsapp kami segera!
__
#orenLah
#pakcikmalique
#dropshipagent
#dropshipping
#kerjadarirumah
#partime
#bisnesonline
#ejendropship
#hibiscus
#herbalhairtreatment


0

๐ŸŽ€ JUS LENTIK DARA (JLD) - 250ml
.
JUS PEMBAKAR LEMAK UNTUK BADAN SIHAT & MANTAP .
Jus Lentik Dara dihasilkan dari 100% bahan semulajadi TERBAIK DUNIA dengan kesan berganda. .
Boleh digunakan oleh wanita dan juga lelaki. Kesan seawal 7 hari pengambilan. .
.
FUNGSI :
โ˜‘๏ธ 6x membakar lemak, membuang toksin & racun di dalam badan
โ˜‘๏ธ 4x detox
โ˜‘๏ธ Berkesan untuk menyekat gula & karbohidrat
โ˜‘๏ธ Mengawal nafsu makan, sentiasa kenyang & bertenaga
โ˜‘๏ธ Memutihkan & melembapkan kulit
โ˜‘๏ธ Merawat kulit dari jerawat, parut, kedutan & luka
โ˜‘๏ธ Meningkatkan imunisasi badan
โ˜‘๏ธ Melancarkan peredaran darah
โ˜‘๏ธ Tiada cirit birit, sembelit atau kesan yang tidak menyenangkan
โ˜‘๏ธ Fokus pada tempat2 lemak senang berkumpul terutama sekali perut, lengan, pinggul dan bawah dagu
โ˜‘๏ธ Tak perlu diet ketat
โ˜‘๏ธ Tak perlu bersenam
โ˜‘๏ธ Tak perlu bancuh, hanya minum begitu sahaja & rasa yg sangat sedap !
.
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp 0133698864 untuk detail dan order.
.
.
#juslentikdara #juslentikdaraviral #juslentikdaramurah #ellymazlein #pikatsuami #suamiisteri #sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #igbiz #onlineshopping #kedaionline #bisnesonline #produkkecantikan #trustedseller #klikpengantinmusimsalju #nur #rahsiahatiperempuan #bilaaidiladafitri #monalisa #halalkanhatiyangkucuri #produkisteri #tiamosweetheart100hari
#produkwanita #fattzura


0

๐ŸŽ€ JUS LENTIK DARA (JLD) - 250ml
.
JUS PEMBAKAR LEMAK UNTUK BADAN SIHAT & MANTAP .
Jus Lentik Dara dihasilkan dari 100% bahan semulajadi TERBAIK DUNIA dengan kesan berganda. .
Boleh digunakan oleh wanita dan juga lelaki. Kesan seawal 7 hari pengambilan. .
.
FUNGSI :
โ˜‘๏ธ 6x membakar lemak, membuang toksin & racun di dalam badan
โ˜‘๏ธ 4x detox
โ˜‘๏ธ Berkesan untuk menyekat gula & karbohidrat
โ˜‘๏ธ Mengawal nafsu makan, sentiasa kenyang & bertenaga
โ˜‘๏ธ Memutihkan & melembapkan kulit
โ˜‘๏ธ Merawat kulit dari jerawat, parut, kedutan & luka
โ˜‘๏ธ Meningkatkan imunisasi badan
โ˜‘๏ธ Melancarkan peredaran darah
โ˜‘๏ธ Tiada cirit birit, sembelit atau kesan yang tidak menyenangkan
โ˜‘๏ธ Fokus pada tempat2 lemak senang berkumpul terutama sekali perut, lengan, pinggul dan bawah dagu
โ˜‘๏ธ Tak perlu diet ketat
โ˜‘๏ธ Tak perlu bersenam
โ˜‘๏ธ Tak perlu bancuh, hanya minum begitu sahaja & rasa yg sangat sedap !
.
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp 0133698864 untuk detail dan order.
.
.
#juslentikdara #juslentikdaraviral #juslentikdaramurah #ellymazlein #pikatsuami #suamiisteri #sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #igbiz #onlineshopping #kedaionline #bisnesonline #produkkecantikan #trustedseller #klikpengantinmusimsalju #nur #rahsiahatiperempuan #bilaaidiladafitri #monalisa #halalkanhatiyangkucuri #produkisteri #tiamosweetheart100hari
#produkwanita #fattzura


0

Di dalam #herbariumJSD terdapat buah yang sangat tinggi kandungan ANTIOKSIDA.
.
.
Difahami kebaikan ANTIOKSIDA adalah sangat bagus untuk kaum wanita.
.
.
Hanya1 SCOOP dari COLLAGEN HERBARIUM, anda akan mendapat setiap kebaikan dari #lemon #blueberry #rosella #delima.
.
.
Kulit cerah sekata dari wajah hingga seluruh badan.
.
.
Tak sungguh tak kata..
.
.
Cuba dulu baru tau๐Ÿ˜˜
.
Whsap Iman k.
๐Ÿ“ฒ 011.1194.5595
Stokist Sah JSD
.
#jamusususukdara
#jsd
#herbariumjsd
#collagenblueberryherbarium
#collagendrink
#minumanjsd
#sayajual
#sayajualjsd
#aurainsta
#produkviral
#terapiinstagram
#syukurselalu
#eusahawan
#erezeki
#youcanduit
#usahawanmuda
#bisnesonline
#shoppingonline
#jutawanmuda
#trustedseller
#bazaarpaknil
#ruangniagahanania
#sabah
#sarawak
#empireaurafidarich


0

Alhamdulillah. Feedback yang sangat positif daripada agentopup team JT.โ €
.
.
Kepakaran admin adalah membantu agentopup JT untuk:โ €
.
.
1- Belajar berniaga topup pada orang sekeliling hanya secara online sahaja.โ €
.
.
2- Belajar dan praktiskan Teknik Whatsapp Marketing untuk bisnes topup.โ €
.
.
3- Belajar dan buat rekod jualan topup secara bulanan.โ €
.
.
4- Belajar Teknik Dapatkan Pelanggan Untuk Join Agentopupโ €
.
.
5- Belajar Teknik Close Sale Agentopupโ €
.
.
Dan banyak lagi ilmu-ilmu berkaitan bisnes yang admin kongsikan pada agentopup JT.โ €
.
.
Ingin menjadi sebahagian daripada Team Agentopup JT?โ €
.
.
KLIK JE LINK PADA BIO UNTUK BANTUAN PANTAS!โ €
.
.
SEJENIS PERNIAGAAN YANG TIADA ISTILAH RUGI! Cuma untung sikit atau banyak je. Rajin usaha dapat la banyak .โ €
.
.
.
.
#dropshipmalaysia #kredithp #agenttopup #buatduit #onlinemurah #agentopup #jualtopup #topup #dealership #onlinemalaysia #dealertopup #bisnesonline #topupmurah #topup2rich #dropshipmurah #kedaitopup #bisnestopup #bisnesjualtopup #topupreload #ekspoterengganu2018 #cikguseo #love #igers #like #instadaily #igdaily #beautiful #bestofthedays


1

.
.
19/6
Tracking
Abdul qhayum
238454246192
Wanies tieka
238454244976
Naz
238454245470
Nurul fadila aswan 238454245525
Noor haslinda radzi 238454245805
Nurul salamah azuan 238454245820
Yai 238454245960
Atikah
238454245735
Solehah ismail
238435812543
Intan fatihah
238454246074
Fetty shop
238454244711
Ju arifin
238454245271
Intan najiha
238454246085 . .
Poslaju
Penny prescila
Eh830449421my
Puan lina said
Eh830449090my
Kartinie
Eh830448766my
Leesa ramli
Eh830449470my
Mohd hadi mabri
Eh830449506my
Nuradila
Eh830448939my
Norlyn
Eh830448797my
Noraftizah hayati
Eh830449449my
.
.
#serumjenamasendiri
#serumbioessence
#kilangserum
#kilangoemproduk
#kilangkosmetikjenamasendiri
#hargadirectkilang
#usahawanonline
#promosi
#bisnesonline
#serumbotoxbymami
#jutawanproduk
#jutawanproduksendiri
#kkmproduct
#bazaarterimakasih
#cosmetics
#serumbotoxkkm
#serumwhitening
#serumviral
#serumberhantu
#sabunjenamasendiri
#sabunhomemade
#krimkilo
#sabunwhitening
#whiteningsoap
#sabunjerawat
#krimkilomurah
#kilangsabun
#selamathariraya


0

โœˆ๏ธPRE ORDER โ€ข
WS1381
Choose 1 size bigger
RM52
Size 35 to 39
Sm rm9 ss rm14
โ€ข
To order whatsapp 014-6741189 (Floria) or just click link in bio โ™ก
โ€ข
#korean #hipster #heels #shoes #kasutwanita #sandal #flatshoes #kasuttumittinggi #girl #love #koreanstuff #sayajual #sayajualmurah #instaniaga #bisnesonline #fashion #ootd #instafashion #igshop #malaysia #like #likeforlike #fashionaddict #floriashopco #igshopmalaysia


0

ะžะ›ะ•ะ“ ะ˜ ะะะะ ะงะ•ะ ะะฏะฅะžะ’ะกะšะ˜ะ• DT-5
@wowporno
.
ะšะ›ะฃะ‘ ะœะ˜ะ›ะ›ะ˜ะžะะ•ะ ะžะ’ #nlinternational
.
ะกะŸะะกะ˜ะ‘ะž ะ—ะ ะ ะะ‘ะžะงะฃะฎ ะ’ะกะขะ ะ•ะงะฃ.
.
#moscowcity #moscow #bisnesonline #ะฒะพั€ะพะฝะตะถ #vrn #ั…ะพั€ะพัˆะตะตะฝะฐัั‚ั€ะพะตะฝะธะต #ัะฐะผั‹ะตะปัƒั‡ัˆะธะต #photo #ะดั€ะตัะบะพะด #likers


2

AHLI J APPS RAYA SAKAN LAH TAHUN NI ๐Ÿ˜

Alhamdulillah, tak boleh berhenti bersyukur sebab ditemukan dengan bisnes hebat + senang macam ni โค๏ธ
_
๏ธ Dulu bergantung 100% dengan gaji sebulan sekali, tapi sekarang tidak lagi.
_
_
๐Ÿ”ฅ Kini, Full Time Housewife boleh jana total income RM50,000 dengan Jutawan App.
_
๐Ÿ”ฅ Kini, bagi Pegawai Penjara, Polis, dan lain-lain Penjawat Awam tiada lagi istilah gaji sebulan sekali.
_
๐Ÿ”ฅ Kini, Student umur seawal 12 tahun dah boleh jana income ribu-riban setiap bulan macam orang berkerja.
_
Syukur Alhamdulillah, kami sayang Jutawan App ๐Ÿ˜ญ
_
Jom jadi macam kami, Whatsapp 0136694020/ CLICK LINK DI BIO โค๏ธ
_
#jutawanapp #appbuatduit #jappfighters #dropshipneeded #agentneeded #jobvacancy #jawatankosong #parttimebusiness #bisnesdirumah #surirumahbergaji #musicallyindo #tiktokindo #musicallyamalaysia #musersmalaysia #aplikasijanaincome #usahawanmuda #jutawanmuda #japps #jappfighter #bisnesparttime #stockistneeded #onlinebusiness #bisnesonline #robotbuatduit #caramudahbuatduit #buatduitgunaphone #kerjakosong #fattzura #rahsiabuatduit #surirumahberjaya


0

Anda buat bisnes online??? Follower tak ada??? Follower adalah prospek, prospek adalah cust. Raya dah dekat, jom jadikan igshop anda meriah dengan follower yang ramai. Jom usha ig for sale ini. Wsap 01136970520.
#igforsale
#igforsalemalaysia
#igforsalemurah
#iguntukdijual
#iguntukdijualmurah
#iguntukdijualmalaysia
#realfollowers
#reallike
#bisnesonline
#trustedseller


0

Anda buat bisnes online??? Follower tak ada??? Follower adalah prospek, prospek adalah cust. Raya dah dekat, jom jadikan igshop anda meriah dengan follower yang ramai. Jom usha ig for sale ini. Wsap 01136970520.
#igforsale
#igforsalemalaysia
#igforsalemurah
#iguntukdijual
#iguntukdijualmurah
#iguntukdijualmalaysia
#realfollowers
#reallike
#bisnesonline
#trustedseller


0

Anda buat bisnes online??? Follower tak ada??? Follower adalah prospek, prospek adalah cust. Raya dah dekat, jom jadikan igshop anda meriah dengan follower yang ramai. Jom usha ig for sale ini. Wsap 01136970520.
#igforsale
#igforsalemalaysia
#igforsalemurah
#iguntukdijual
#iguntukdijualmurah
#iguntukdijualmalaysia
#realfollowers
#reallike
#bisnesonline
#trustedseller


0

Stokis sabah balik johor, otw nk blik sabah transit satu mlm dekat KL. Menyempatkan restock 50 botol dengan kkta tadi dekt sg buloh.

Kepda yg duduk tawau atau sandakn boleh cri stokis kakta @normaamri
.
.
Wassap for order : 0132916608
.
.
#kaktasayangteamkakta
#minyakkayuputih #lavender
#aloevera #testimoni #MMGSuperTop
#itadidi #minyakurutmoden #leadership #leader #team #teamciktagojes #marvellousmassagegel #pantasmelegakan #sapusapulega #waterbased #wangi #lavender #tidakberminyak #topstokisselangor #bazaar #bazaaronline #instagood #bisnesonline #online #mmgtop #comelsipipimerah #viral #bazaarpaknil #sitiaafiyahkhalid


1

Korang makan apa jer tengah hari ni..Brother Max makan roti boom dengan Luchos Kari jaa ni.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹
.
.
dah raya ni dah x boleh makan heavy sangat..kena diet sikitยฒ balik sebab takut badan naik.. ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚
.
.
nak tau detail pasal Luchos komen jer 'DM' ataupun tekan jer link whatsapp kat bio
.
.
#luchos
#kerepek
#makan


2

Baru seminggu makan EPM WOMEN BREAST, suami cakap ketat ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š opssss!!! Dah pecah rahsia tambat suami. Apa tunggu lagi? Jom grab sebotol 60biji tahan 2 bulan cuma rm320 sahaja ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ super jimat! Tak perlu 10 produk utk ketat, gebu, anjal, padat. EPM WOMEN BREAST ada segalanya ๐Ÿ‘ wasap 0173807523
.
#senggugut #pregnant #masalahperiod #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #entrepreneurs #business #businesscasual #home #jamunenek #organicflowertea #sayajualteatox #sayajualtehorganik #sayajualflowertea #lawosokmo #wanita #goji #jamupengantindara #vgrip #symabeauty #susukkekaldara #hijabista #jubahmurah #tenagabatin #sayapakaisayajual #suamisteri #gelgambirjantan #resdung #vimax #abamsado


0

JUALAN MOOD RAYA utk semua!! utk 20 orang yg kita offer ni hingga slot full ya๐Ÿ™‚ PROMO RM299 mmg amat jarang sis up.jadi pasni bila habis jgn minta2 lg yek dan harga ni amat la murah bg uolls yg nak ada jenama sendiri
.
so, jgn segan2 klik link di profile utk terus whatsapp sis & terus grab jualan ni sbb kalau terlepas sangat2 la rugi!!
.
#sayagunasayajual #serumbulumata #foundation
#liptint #liptintjenamasendiri #produkjenamasendiri #jutawankosmetik #liptinthomemade #foundation #produk #liptintmurah #jutawanproduk #jutawankosmetik #jutawankosmetikbermuladisini #lipmatte #pembekalkosmetik #coffeescrubmurah #liptintjenamasendiri #liptintnatural #liptinthomemade #produkjenamasendiri #liptintcushion #kosmetikjenamasendiri #kosmetikhalal #serumbulumatajenamasendiri #serumbulumata #foundation #lipmatte #bisneswanita #bisnesonline #bisnessonline #bisnesstudent #selamathariraya #aidilfitri #raya2018


0

New Testimoni IDUL FITRI 1439 H
Kamis Ceria ๐Ÿ˜Š

Alhamdulillah Herbal BEE hari ini, mendapatkan testi baru lagi ๐Ÿ˜๐Ÿคฐ๐Ÿป Kamis, 21 Juni 2018
Nama: Bunda Juli
Alamat: Jakarta Timur
Usia: Istri (36th) & Suami (37th)
Usia pernikahan: 8 bulan
Keluhan
Istri > miom
Suami > sperma encer & Diabetes
Konsumsi ๐Ÿ‘‰ Alfalfa 2
๐Ÿ‘‰ Seagold 2
๐Ÿ‘‰ Neuven 1

Dari riwayat Bunda Juli kita seharusnya sadar, bahwa yang terpenting adalah keyakinan yg besar, karena selama apapun pernikahan anda & berapapun usia anda, selama kita yakin akan ikhtiar kita, maka segala sesuatu yg tidak mungkin semuanya akan menjadi mungkin, PERCAYALAH...!!! Lakukan sekarang atau tidak akan pernah terjadi ๐Ÿ˜”
Karena Tuhan bersama dgn orang2 yg yakin & tidak berputus asa. ๐Ÿ˜‡

Salam 2 garis merah bundaโœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜˜
๏ธโœ”๏ธ contact person :
โœ”๏ธ W/A : 085927441300


2

LEPAS RAYA MESTI RAMAI DAH POKAI KAN...MEH SAYA KONGSI CARA BUAT DUIT TAMBAHAN TERUS MASUK ACC BANK ANDA SETIAP HARI.. Bukan RM10,Bukan RM20, Bukan Bukan 50, TAPI RM200- Rm1000 Sehari.. โœ…Ada Hp ๐Ÿ“ฑ
โœ…Facebook , IG ๐Ÿ’ป
โœ…Akaun bank (gaji) ๐Ÿ’ฐ
โœ… Kerja Promosi โŒSijil ๐ŸŽ“
โŒIC ๐Ÿ™‚
โŒKeluar rumah ๐Ÿ˜๏ธ
โŒPos barang ๐Ÿ“ฌ

Berminat nak tahu jom follow ig @part_time_di_rumah atau whatsapp saya 0134347389 ๐Ÿ’ชsaya kongsi cara dgn anda..
Tak percaya abaikan saja๐Ÿ‘Œ

#bisnesonline
#bisnesdirumah
#jombuatduit


12

#testimoniYeng2 .
.
Baru 2 minggu amalkan #delgado , dah nmpk perubahan ketara .
Plg best tanpa perlu berpantang makan .
.
.
Hebat kan !!! .
.
Cepat dptkan #delgado sekarang !!! .
.
Promo syawal sehingga 12 July 2018

#delgado #kurus #detoks #slim #rasaberries #detokssemulajadi #selamat #tiadaciritbirit #kuruskanbadan #igers #bazaronline #bazarpaknil #bisnesonline #jomkurusdengandelgado


0

#delgado ni takkan bg effect #cirit tau .
.
.
#delgado cuma membantu utk #pecahkan lemak, #detoks semulajadi & #loss weight .
.
.
Kunyah2 shj 2 biji sehari #delgado utk kekal #slim #bertenaga .
.
.
Hebat kan !!! #delgado #kurus #detoks #slim #rasaberries #detokssemulajadi #selamat #tiadaciritbirit #kuruskanbadan #igers #bazaronline #bazarpaknil #bisnesonline #jomkurusdengandelgado


0

Skrg tak perlu risau lagi ....#delgado kan ada ๐Ÿ˜Š
.
.
Jom pakat order #delgado skrg , barulah dpt beraya sakan . .
.
Info #DELGADO ๐Ÿ˜Š .
.

Semua bahan yg terkandung diyakini SELAMAT

Malah, ia juga bantu menjaga jantung dan tubuh kita... Ini kerana White Kidney Bean berfungsi โœ”๏ธ mampu mengurangi risiko penyakit jantung
โœ”๏ธ menjaga kestabilan gula dan darah
โœ”๏ธ mencegah sembelit dan gangguan pencernaan

Hebat kan... Sambil kita MENGURUSKAN BERAT BADAN, sambil kita jaga kesihatan.

Dan DELGADO ni berbentuk tablet gula-gula rasa masam manis..diakui SEDAP. "JOM KITA KURUS"

#delgado #kurus #detoks #slim #rasaberries #detokssemulajadi #selamat #tiadaciritbirit #kuruskanbadan #igers #bazaronline #bazarpaknil #bisnesonline #jomkurusdengandelgado


2

"RUGI BANG TAK TENGOK...BARANG BAIK PUAS HATI"
.
โœ”๏ธMencari jam berkualiti ?
โœ”๏ธTREND Terkini?
.
[ G SHOCK DW5600 COUPLE SET ]
.
Gred AA..Waranti 3 bulan enjin jam.. Waterpoof๐ŸŠ..sesuai untuk abangยฒ serta akakยฒ hensem,cantik bergaya๐Ÿ˜Ž
.
Harga sepasang : Rm110 sahaja
Beli seunit Rm60
.
โœ”๏ธFree Pos Semenanjung๐Ÿ“ฎ
โœ”๏ธAdd Rm5 pos ke Sabah/Sarawak
โœ”๏ธFree Gshock Love Box๐Ÿ“ฆ
โœ”๏ธArea Sri Gombak boleh COD
.
Sebarang pertanyaan stok,warna lain serta order, whatsapp ke;
011-28686784
011-28686784
011-28686784


1

"RUGI BANG TAK TENGOK...BARANG BAIK PUAS HATI"
.
โœ”๏ธMencari jam berkualiti ?
โœ”๏ธTREND Terkini?
.
[ G SHOCK DW5600 COUPLE SET ]
.
Gred AA..Waranti 3 bulan enjin jam.. Waterpoof๐ŸŠ..sesuai untuk abangยฒ serta akakยฒ hensem,cantik bergaya๐Ÿ˜Ž
.
Harga sepasang : Rm110 sahaja
Beli seunit Rm60
.
โœ”๏ธFree Pos Semenanjung๐Ÿ“ฎ
โœ”๏ธAdd Rm5 pos ke Sabah/Sarawak
โœ”๏ธFree Gshock Love Box๐Ÿ“ฆ
โœ”๏ธArea Sri Gombak boleh COD
.
Sebarang pertanyaan stok,warna lain serta order, whatsapp ke;
011-28686784
011-28686784
011-28686784


1

Ini dia Madu Asli Kyrgyztan daripada Olive House!

Madu Asli Kyrgyztan adalah madu 100% tulen yang diambil dari kawasan pergunungan Kyrgyztan. Kandungan air madu ini juga adalah kurang jika dibandingkan dengan madu yang lain.

Senang sahaja untuk dapatkan Madu Asli Kyrgyztan ini. Hanya lawati www.aafiyat2u.com atau hubungi kami di talian 017-202 5211 dan ejen kami sangat berbesar hati untuk membantu anda.

#makanansunnah #bandarbarubangi #petalingjaya #shahalam #kelanajaya #klangvalley #aafiyatlifestyle #aafiyat2u #olivehouse #sayajualmurah #selangor #kajang #halal #damansara #entrepreneur #bisnesonline #cheras #malaysia #agentwanted #sayajual #subang #kl #bangi #ejendiperlukan #agentneeded #subangjaya #klang #hululangat #ampang #bazaronline


0

KIRA2 RUPANYA LAGI JIMAT

Hahai time2 lunch ni amik la mase kejap kira2 ordering list ni..x ganggu lgsung pun kje hakiki..yg penting pndai curi mase..gi toilet,balik toliet ke,turun naik tangga ke..mase tu semua emas taw.. Kira punye kira Ya Allah lupe SHOM ade bagi Rebate GST bulan May punye..jimat sgt dah ni..boleh la topup ape yg patut..๐Ÿค— Sikit2 lama2 jadi bukit..
Susah2 dulu senang2 kemudian..๐Ÿ˜†๐Ÿ˜‰ #bisnessantai2 #bisnesonline #themagicofparttime #projekstg


0

Like, Follow and Tag your Friends๐Ÿ˜˜Promo Raya ๐ŸŽ‰Kasut paling RARE๐Ÿ˜‚Design pun cun melecun๐Ÿ”ฅStok sngat2 terhadโšก๏ธ
.
๐Ÿ“Ready Stock
๐Ÿ“Gred 5A .

Fila Disruptor White
Promo Price: RM155 free postage to Sm/ Add Rm5 Ss
Normal Price: RM190
Size Available : 36-40 .

For Fast response,click link at our bio ๐Ÿ˜‰


2

Mencari iphone termurah di pasaran โ“โ“
.
Jangan risau Malaysia Mobile Wholesale menjual iphone dengan yang tersangat murah di pasaran๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Original Iphone
Condition 95% like new
.
Dijamin puas hati ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Nak list harga iphone? Mehh pm tepi. Kita bagi harga kaw kaw murah๐Ÿ”ฅ
.
ORDER NOW โ—๏ธ ๐Ÿƒ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
๐Ÿ“ฒ WhatsApp 010-2265276
๐Ÿ“ฒ WhatsApp 010-2265276
๐Ÿ“ฒ WhatsApp 010-2265276
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
#iphonemurah #iphonemalaysia #iphoneoriginal #iphone6 #barangmurah #bisnesonline #bazarpaknil #iphone #iphone5 #iphone5s #iphone5c #iphone7 #iphone7plus #iphonemurahmalaysia #malaysiamobilewholesale #handphonemurahgadget


0

Mencari iphone termurah di pasaran โ“โ“
.
Jangan risau Malaysia Mobile Wholesale menjual iphone dengan yang tersangat murah di pasaran๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Original Iphone
Condition 95% like new
.
Dijamin puas hati ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Nak list harga iphone? Mehh pm tepi. Kita bagi harga kaw kaw murah๐Ÿ”ฅ
.
ORDER NOW โ—๏ธ ๐Ÿƒ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
๐Ÿ“ฒ WhatsApp 010-2265276
๐Ÿ“ฒ WhatsApp 010-2265276
๐Ÿ“ฒ WhatsApp 010-2265276
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
#iphonemurah #iphonemalaysia #iphoneoriginal #iphone6 #barangmurah #bisnesonline #bazarpaknil #iphone #iphone5 #iphone5s #iphone5c #iphone7 #iphone7plus #iphonemurahmalaysia #malaysiamobilewholesale #handphonemurahgadget


0

Mencari iphone termurah di pasaran โ“โ“
.
Jangan risau Malaysia Mobile Wholesale menjual iphone dengan yang tersangat murah di pasaran๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Original Iphone
Condition 95% like new
.
Dijamin puas hati ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Nak list harga iphone? Mehh pm tepi. Kita bagi harga kaw kaw murah๐Ÿ”ฅ
.
ORDER NOW โ—๏ธ ๐Ÿƒ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
๐Ÿ“ฒ WhatsApp 010-2265276
๐Ÿ“ฒ WhatsApp 010-2265276
๐Ÿ“ฒ WhatsApp 010-2265276
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
#iphonemurah #iphonemalaysia #iphoneoriginal #iphone6 #barangmurah #bisnesonline #bazarpaknil #iphone #iphone5 #iphone5s #iphone5c #iphone7 #iphone7plus #iphonemurahmalaysia #malaysiamobilewholesale #handphonemurahgadget


0

SCAMMER ALERTโ—๏ธ
.
โ™ฅ๏ธ Kepada anda yang ragu- ragu dengan Bisnes Jutawan App, anda wajib baca statement ini. .
Sesungguhnya saya faham kenapa anda perlu khuatir. .
Tidak saya nafikan, sudah banyak statement negatif mengenai Jutawan App di serata media sosial kerana perbuatan manusia yang tidak bertanggungjawab. .
Manusia yang tamak haloba, yang matanya dibutakan dengan duit sehingga lupa halal & haram ! .
Manusia yang pentingkan diri sendiri dan suka mengambil kesempatan di mana tanpa sedar telah menutup periuk nasi kami, agent Jutawan App yang telus berbisnes. .
Kerana nila setitik rosak susu sebelanga, kami yang kena tempiasnya ! .
Oleh itu saya mewakili agent sah Jutawan App yang lain ingin menyatakan bahawa Syarikat tidak pernah menipu kami. Malah, komisen kami elok dibayar setiap minggu. .
Pilihlah penaja yang jujur dan boleh dipercayai. Jangan kerana agent bodoh yang menipu anda, anda menuduh semua agent lain yang telus. .
Ini bukan soal bisnes kami yang menipu, tapi soal individu yang ingin mengaut keuntungan semata2. .
BERHATI-HATI BILA :
.
โŒ Agent arahkan anda bank in ke akaun bank peribadi mereka. โœ… Pembayaran wajib dibuat terus ke Syarikat Jalur Gemilang.
.
โŒ Agent berikan anda akaun orang lain bukan atas nama/ email anda. โœ… Sepatutnya anda beli, atas nama anda bukan orang lain ! .
โŒ Urusan 100% di antara anda dan agent sahaja.
โœ… Sepatutnya penghantaran produk/ app hanya terus daripada syarikat melalui email, bukan agent yang bagi ! .
โŒ Harga terlalu rendah dan tidak tdak logik โžก๏ธHarga paling rendah yg syarikat tawarkn adalah RM390,tdak prnh kurang dari itu
โœ…Jika kurang itu sbgai bonus / faktor pnarik untk join dgn seseorg agent ya, itu logik
โœ… Cth :: harga RM390,awk just bayar RM350, RM40 agent murah hati nak bantu awk. Itu tiada kaitan dgn syarikat
.
TOLONG ALERT!!!!!! ๐Ÿ”ฅSaya dah jmpa rmai buyer yg ditinggalkan agent slth agent dpt komisen dri syarikat
๐Ÿ”ฅ Sbb tu pnting awk buat RESEARC, RESEARCH, RESEARCH!!! tntng agent trsebut sblm awk join ,โŒjgn smpai awk kena tipu
.
#jutawanapp #jutawanmuda #jutawan #caramudahjadijutawan #caramudahbuatduit #carabuatduit #janaincome #janapendapatan #tiktok #musically #2018 #bisnesonline #onlinebisnes


0

The end of the page