#blouseironless

Instagram photos and videos

#blouseironless#blouselabuh#blousemuslimah#blouse#blousemurah#blousetakpayahgosok#blousetravel#blousenursing#ironlessblouse#ironless#blouseprinted#blouseplain#wardrobesue#antikedut#blouseantikedut#blousemalaysia#jubahmurah#nursingfriendly#BlouseAntiKedut#blouseberpoket#dressmalaysiamurah#blousenursingfriendly

Hashtags #blouseironless for Instagram

TUNIC QEEN (blouse shj)
.
fast selling item -limited stock .
SIZE S. M. L. XL. 2XL
.
(+) MATERIAL LUXURY COMO CPREPE
"LUXURY COMO CREPE" yg super selesa, tak mudah berkedut malah senang iron lagi tu. Jimat la masa uols nak bersiap ke mana2 selepas ni.
.
(+) SPECIAL CUTTING
.
direka khas dengan SPECIAL CUTTING. Cutting bawah nya yg KEMBANG dan FLOWY bukan setakat mampu buat uols acah2 PRINCESS jer bila angin tiup, tapi jugak kekalkan effect "SLIM" tau
.
(+) MESRA WUDHU DAN BF .
ada zip ditangan dan didada. Mudah la lepas ni nak ambil wdhu. Bg yg bf kan bby, smbil uols bergaya dgn tunic Qeen, uols boleh jugak sambil2 jalankan tanggungjwb "ibu" gitu.
.
(+) REKAAN SIMPLE BUT TRENDY
.
Design Tunic Qeen yg WOW tapi tak OVER ni memang sesuai untuk uolls pakai ke mana saja. Nak match dgn seluar + skirt pun sesuai sgt.
.
(+) 2 MAGIC POCKET KIRI DAN KANAN
.
keluaran bju yg ada pocket ni bukan semata2 utk nampak lebih STYLO jer tau, tp MEMUDAHKAN uols nak selit duit. Tak ada purses pun tak ada hal la kalau bergaya dengan Tunic Qeen ni! .
(+) MUMMY PREGGY PUN BOLEH BERGAYA DENGAN TUNIC QEEN
.
Wah.. ini gud news utk mummy2. Mummy pn boleh BERGAYA dengan tunic ni. Design tunic Qeen yg loose dibahagian bawah ni, boleh sembunyikan bentuk perut mummy tau. "Sukanya! Bukan sng nk cari blouse utk preggy mummy yg stylo mcm Tunic Qeen ni"
.
RM 79 FREE POSTAGE
.
‼️POS MULAI 25/4 ( 2-3 haRi keRja )
.
πŸ“ŒSILA UKUR SEBELUM BUAT PEMBELIANπŸ“Œ
.
Berminat? click link niπŸ‘‡
http://www.wasap.my/60134807386
.
❗️ig : click link whatsapp kt pRofile ig sy
.
#sayajualmurah# #blousemalaysia# #rashidahumairahrk# #blouselabuh# #blousemuslimah# #topmuslimah# #blousecantik# #topmurah# #blouseplussizemalaysia# #bajuraya2018# #casualblousemalaysia# #dropshipneededmalaysia# #dropshipdiperlukan##agenbaju# #rcollections# #dropshipbaju# #blousepeplum# #blouseraya2018
#blouseplain #blouseironless #blouseprintedmalaysia #blouseprinted #blouseplain #blousejeans #offermalaysia #salemalaysia


0

TUNIC QEEN (blouse shj)
.
fast selling item -limited stock .
SIZE S. M. L. XL. 2XL
.
(+) MATERIAL LUXURY COMO CPREPE
"LUXURY COMO CREPE" yg super selesa, tak mudah berkedut malah senang iron lagi tu. Jimat la masa uols nak bersiap ke mana2 selepas ni.
.
(+) SPECIAL CUTTING
.
direka khas dengan SPECIAL CUTTING. Cutting bawah nya yg KEMBANG dan FLOWY bukan setakat mampu buat uols acah2 PRINCESS jer bila angin tiup, tapi jugak kekalkan effect "SLIM" tau
.
(+) MESRA WUDHU DAN BF .
ada zip ditangan dan didada. Mudah la lepas ni nak ambil wdhu. Bg yg bf kan bby, smbil uols bergaya dgn tunic Qeen, uols boleh jugak sambil2 jalankan tanggungjwb "ibu" gitu.
.
(+) REKAAN SIMPLE BUT TRENDY
.
Design Tunic Qeen yg WOW tapi tak OVER ni memang sesuai untuk uolls pakai ke mana saja. Nak match dgn seluar + skirt pun sesuai sgt.
.
(+) 2 MAGIC POCKET KIRI DAN KANAN
.
keluaran bju yg ada pocket ni bukan semata2 utk nampak lebih STYLO jer tau, tp MEMUDAHKAN uols nak selit duit. Tak ada purses pun tak ada hal la kalau bergaya dengan Tunic Qeen ni! .
(+) MUMMY PREGGY PUN BOLEH BERGAYA DENGAN TUNIC QEEN
.
Wah.. ini gud news utk mummy2. Mummy pn boleh BERGAYA dengan tunic ni. Design tunic Qeen yg loose dibahagian bawah ni, boleh sembunyikan bentuk perut mummy tau. "Sukanya! Bukan sng nk cari blouse utk preggy mummy yg stylo mcm Tunic Qeen ni"
.
RM 79 FREE POSTAGE
.
‼️POS MULAI 25/4 ( 2-3 haRi keRja )
.
πŸ“ŒSILA UKUR SEBELUM BUAT PEMBELIANπŸ“Œ
.
Berminat? click link niπŸ‘‡
http://www.wasap.my/60134807386
.
❗️ig : click link whatsapp kt pRofile ig sy
.
#sayajualmurah# #blousemalaysia# #rashidahumairahrk# #blouselabuh# #blousemuslimah# #topmuslimah# #blousecantik# #topmurah# #blouseplussizemalaysia# #bajuraya2018# #casualblousemalaysia# #dropshipneededmalaysia# #dropshipdiperlukan##agenbaju# #rcollections# #dropshipbaju# #blousepeplum# #blouseraya2018
#blouseplain #blouseironless #blouseprintedmalaysia #blouseprinted #blouseplain #blousejeans #offermalaysia #salemalaysia


0

====================
PRE ORDER SPECIAL DISCOUNT
====================
* Harga valid 19/4 hingga 26/4/2018 saja*
. * Pengeposan adalah pada 27/4/2017 *

1 helai RM89
2 helai RM160
3 helai RM240

Product description: .
🌼NURSING FRIENDLY TIERED MAXI DRESS * With cuff*
🌼A FLARE cutting
🌼Ironless .
🌼Wuduk friendly
🌼Maternity friendly .
*Colour may be slightly different due to Screen resolution & lighting* .
🌼Material : Korean Lycra
.
#blouseironless #ironlessblouse #nursingfriendlyblouse #nursingfriendly #mesramenyusu #blouseiris #blouselabuh #blousemuslimah #teamIMANNABDUL
#nursingfriendly #breastfeedfriendly #bffriendlyjubah #jubahmenyusu #maxinayla #maxidress #imannabdul #jubahmuslimah #jubahmurah #blousekanakkanak #blousekids #blousenurra #nayla2.0 #maxinayla2.0 #blousehayya #azatunic #maxinaylakids


0

====================
PRE ORDER SPECIAL DISCOUNT
====================
* Harga valid 19/4 hingga 26/4/2018 saja*
. * Pengeposan adalah pada 27/4/2017 *

1 helai RM89
2 helai RM160
3 helai RM240

Product description: .
🌼NURSING FRIENDLY TIERED MAXI DRESS * With cuff*
🌼A FLARE cutting
🌼Ironless .
🌼Wuduk friendly
🌼Maternity friendly
.
*Colour may be slightly different due to Screen resolution & lighting* .
. . 🌼Material : Korean Lycra
.
#blouseironless #ironlessblouse #nursingfriendlyblouse #nursingfriendly #mesramenyusu #blouseiris #blouselabuh #blousemuslimah #teamIMANNABDUL
#nursingfriendly #breastfeedfriendly #bffriendlyjubah #jubahmenyusu #maxinayla #maxidress #imannabdul #jubahmuslimah #jubahmurah #blousekanakkanak #blousekids #blousenurra #nayla2.0 #maxinayla2.0 #blousehayya #azatunic #maxinaylakids


0

TUNIC QEEN (blouse shj)
.
fast selling item -limited stock .
SIZE S. M. L. XL. 2XL
.
(+) MATERIAL LUXURY COMO CPREPE
"LUXURY COMO CREPE" yg super selesa, tak mudah berkedut malah senang iron lagi tu. Jimat la masa uols nak bersiap ke mana2 selepas ni.
.
(+) SPECIAL CUTTING
.
direka khas dengan SPECIAL CUTTING. Cutting bawah nya yg KEMBANG dan FLOWY bukan setakat mampu buat uols acah2 PRINCESS jer bila angin tiup, tapi jugak kekalkan effect "SLIM" tau
.
(+) MESRA WUDHU DAN BF .
ada zip ditangan dan didada. Mudah la lepas ni nak ambil wdhu. Bg yg bf kan bby, smbil uols bergaya dgn tunic Qeen, uols boleh jugak sambil2 jalankan tanggungjwb "ibu" gitu.
.
(+) REKAAN SIMPLE BUT TRENDY
.
Design Tunic Qeen yg WOW tapi tak OVER ni memang sesuai untuk uolls pakai ke mana saja. Nak match dgn seluar + skirt pun sesuai sgt.
.
(+) 2 MAGIC POCKET KIRI DAN KANAN
.
keluaran bju yg ada pocket ni bukan semata2 utk nampak lebih STYLO jer tau, tp MEMUDAHKAN uols nak selit duit. Tak ada purses pun tak ada hal la kalau bergaya dengan Tunic Qeen ni! .
(+) MUMMY PREGGY PUN BOLEH BERGAYA DENGAN TUNIC QEEN
.
Wah.. ini gud news utk mummy2. Mummy pn boleh BERGAYA dengan tunic ni. Design tunic Qeen yg loose dibahagian bawah ni, boleh sembunyikan bentuk perut mummy tau. "Sukanya! Bukan sng nk cari blouse utk preggy mummy yg stylo mcm Tunic Qeen ni"
.
RM 79 FREE POSTAGE
.
‼️POS MULAI 25/4 ( 2-3 haRi keRja )
.
πŸ“ŒSILA UKUR SEBELUM BUAT PEMBELIANπŸ“Œ
.
Berminat? click link niπŸ‘‡
http://www.wasap.my/60134807386
.
❗️ig : click link whatsapp kt pRofile ig sy
.
#sayajualmurah# #blousemalaysia# #rashidahumairahrk# #blouselabuh# #blousemuslimah# #topmuslimah# #blousecantik# #topmurah# #blouseplussizemalaysia# #bajuraya2018# #casualblousemalaysia# #dropshipneededmalaysia# #dropshipdiperlukan##agenbaju# #rcollections# #dropshipbaju# #blousepeplum# #blouseraya2018
#blouseplain #blouseironless #blouseprintedmalaysia #blouseprinted #blouseplain #blousejeans #offermalaysia #salemalaysia


0

TUNIC QEEN (blouse shj)
.
fast selling item -limited stock .
SIZE S. M. L. XL. 2XL
.
(+) MATERIAL LUXURY COMO CPREPE
"LUXURY COMO CREPE" yg super selesa, tak mudah berkedut malah senang iron lagi tu. Jimat la masa uols nak bersiap ke mana2 selepas ni.
.
(+) SPECIAL CUTTING
.
direka khas dengan SPECIAL CUTTING. Cutting bawah nya yg KEMBANG dan FLOWY bukan setakat mampu buat uols acah2 PRINCESS jer bila angin tiup, tapi jugak kekalkan effect "SLIM" tau
.
(+) MESRA WUDHU DAN BF .
ada zip ditangan dan didada. Mudah la lepas ni nak ambil wdhu. Bg yg bf kan bby, smbil uols bergaya dgn tunic Qeen, uols boleh jugak sambil2 jalankan tanggungjwb "ibu" gitu.
.
(+) REKAAN SIMPLE BUT TRENDY
.
Design Tunic Qeen yg WOW tapi tak OVER ni memang sesuai untuk uolls pakai ke mana saja. Nak match dgn seluar + skirt pun sesuai sgt.
.
(+) 2 MAGIC POCKET KIRI DAN KANAN
.
keluaran bju yg ada pocket ni bukan semata2 utk nampak lebih STYLO jer tau, tp MEMUDAHKAN uols nak selit duit. Tak ada purses pun tak ada hal la kalau bergaya dengan Tunic Qeen ni! .
(+) MUMMY PREGGY PUN BOLEH BERGAYA DENGAN TUNIC QEEN
.
Wah.. ini gud news utk mummy2. Mummy pn boleh BERGAYA dengan tunic ni. Design tunic Qeen yg loose dibahagian bawah ni, boleh sembunyikan bentuk perut mummy tau. "Sukanya! Bukan sng nk cari blouse utk preggy mummy yg stylo mcm Tunic Qeen ni"
.
RM 79 FREE POSTAGE
.
‼️POS MULAI 25/4 ( 2-3 haRi keRja )
.
πŸ“ŒSILA UKUR SEBELUM BUAT PEMBELIANπŸ“Œ
.
Berminat? click link niπŸ‘‡
http://www.wasap.my/60134807386
.
❗️ig : click link whatsapp kt pRofile ig sy
.
#sayajualmurah# #blousemalaysia# #rashidahumairahrk# #blouselabuh# #blousemuslimah# #topmuslimah# #blousecantik# #topmurah# #blouseplussizemalaysia# #bajuraya2018# #casualblousemalaysia# #dropshipneededmalaysia# #dropshipdiperlukan##agenbaju# #rcollections# #dropshipbaju# #blousepeplum# #blouseraya2018
#blouseplain #blouseironless #blouseprintedmalaysia #blouseprinted #blouseplain #blousejeans #offermalaysia #salemalaysia


0

F E E D B A C K #BlouseAntiKedut .
.
Alhamdulillah.Ramai dah TERGODA dengan Blouse Travel Anti Kedut..😍😍😍
.
Happy customer, Happy kami jugaπŸ’•
.
Cantik kan? Kini Tak perlu Runsing nak gosok baju lagi..😘
Jimat masa Jimat Letrik✌️

Apa keistimewaan BLOUSE ANTI KEDUT ni?
.
πŸ’•Lengkap berpoket, zip nursing untuk ibu menyusu, cutting yang loose, perincian cuff di tangan, dan semestinya TAK PAYAH IRON😍
.
"Solat, Nursing and travel friendly."
Bersiap pantas. PenampilanΒ  sentiasa anggun.
.
Grab sehelai sekarang !
Psst.Ada PROMOSI tau sesape beli 2 helai sue bagi diskaun RM18 Lagi 😍😍😍
.
So,Whatsapp sue cepat 010-5129282 @ Click je  link kat bio atas tu ye 😘
.
.
#blouseironless #blousetakpayahgosok #blouselabuh #blousenursing #blouseantikedut #wardrobesue #blouse #ironless #antikedut #blousetravel #blousemurah


0

F E E D B A C K #BlouseAntiKedut .
.
Alhamdulillah.Ramai dah TERGODA dengan Blouse Travel Anti Kedut..😍😍😍
.
Happy customer, Happy kami jugaπŸ’•
.
Cantik kan? Kini Tak perlu Runsing nak gosok baju lagi..😘
Jimat masa Jimat Letrik✌️

Apa keistimewaan BLOUSE ANTI KEDUT ni?
.
πŸ’•Lengkap berpoket, zip nursing untuk ibu menyusu, cutting yang loose, perincian cuff di tangan, dan semestinya TAK PAYAH IRON😍
.
"Solat, Nursing and travel friendly."
Bersiap pantas. PenampilanΒ  sentiasa anggun.
.
Grab sehelai sekarang !
Psst.Ada PROMOSI tau sesape beli 2 helai sue bagi diskaun RM18 Lagi 😍😍😍
.
So,Whatsapp sue cepat 010-5129282 @ Click je  link kat bio atas tu ye 😘
.
.
#blousemuslimah #blouseironless #blousetakpayahgosok #blouselabuh #blousenursing #blouseantikedut #blouseantirenyok #blousemesrawudhuk #blousemesrasolat #blousetravelfriendly #wardrobesue #blouse #ironless #antikedut #blousetravel #blousemurah


0

TUNIC QEEN (blouse shj)
.
fast selling item -limited stock .
SIZE S. M. L. XL. 2XL
.
(+) MATERIAL LUXURY COMO CPREPE
"LUXURY COMO CREPE" yg super selesa, tak mudah berkedut malah senang iron lagi tu. Jimat la masa uols nak bersiap ke mana2 selepas ni.
.
(+) SPECIAL CUTTING
.
direka khas dengan SPECIAL CUTTING. Cutting bawah nya yg KEMBANG dan FLOWY bukan setakat mampu buat uols acah2 PRINCESS jer bila angin tiup, tapi jugak kekalkan effect "SLIM" tau
.
(+) MESRA WUDHU DAN BF .
ada zip ditangan dan didada. Mudah la lepas ni nak ambil wdhu. Bg yg bf kan bby, smbil uols bergaya dgn tunic Qeen, uols boleh jugak sambil2 jalankan tanggungjwb "ibu" gitu.
.
(+) REKAAN SIMPLE BUT TRENDY
.
Design Tunic Qeen yg WOW tapi tak OVER ni memang sesuai untuk uolls pakai ke mana saja. Nak match dgn seluar + skirt pun sesuai sgt.
.
(+) 2 MAGIC POCKET KIRI DAN KANAN
.
keluaran bju yg ada pocket ni bukan semata2 utk nampak lebih STYLO jer tau, tp MEMUDAHKAN uols nak selit duit. Tak ada purses pun tak ada hal la kalau bergaya dengan Tunic Qeen ni! .
(+) MUMMY PREGGY PUN BOLEH BERGAYA DENGAN TUNIC QEEN
.
Wah.. ini gud news utk mummy2. Mummy pn boleh BERGAYA dengan tunic ni. Design tunic Qeen yg loose dibahagian bawah ni, boleh sembunyikan bentuk perut mummy tau. "Sukanya! Bukan sng nk cari blouse utk preggy mummy yg stylo mcm Tunic Qeen ni"
.
RM 79 FREE POSTAGE
.
‼️POS MULAI 25/4 ( 2-3 haRi keRja )
.
πŸ“ŒSILA UKUR SEBELUM BUAT PEMBELIANπŸ“Œ
.
Berminat? click link niπŸ‘‡
http://www.wasap.my/60134807386
.
❗️ig : click link whatsapp kt pRofile ig sy
.
#sayajualmurah# #blousemalaysia# #rashidahumairahrk# #blouselabuh# #blousemuslimah# #topmuslimah# #blousecantik# #topmurah# #blouseplussizemalaysia# #bajuraya2018# #casualblousemalaysia# #dropshipneededmalaysia# #dropshipdiperlukan##agenbaju# #rcollections# #dropshipbaju# #blousepeplum# #blouseraya2018
#blouseplain #blouseironless #blouseprintedmalaysia #blouseprinted #blouseplain #blousejeans #offermalaysia #salemalaysia


0

TUNIC QEEN (blouse shj)
.
fast selling item -limited stock .
SIZE S. M. L. XL. 2XL
.
(+) MATERIAL LUXURY COMO CPREPE
"LUXURY COMO CREPE" yg super selesa, tak mudah berkedut malah senang iron lagi tu. Jimat la masa uols nak bersiap ke mana2 selepas ni.
.
(+) SPECIAL CUTTING
.
direka khas dengan SPECIAL CUTTING. Cutting bawah nya yg KEMBANG dan FLOWY bukan setakat mampu buat uols acah2 PRINCESS jer bila angin tiup, tapi jugak kekalkan effect "SLIM" tau
.
(+) MESRA WUDHU DAN BF .
ada zip ditangan dan didada. Mudah la lepas ni nak ambil wdhu. Bg yg bf kan bby, smbil uols bergaya dgn tunic Qeen, uols boleh jugak sambil2 jalankan tanggungjwb "ibu" gitu.
.
(+) REKAAN SIMPLE BUT TRENDY
.
Design Tunic Qeen yg WOW tapi tak OVER ni memang sesuai untuk uolls pakai ke mana saja. Nak match dgn seluar + skirt pun sesuai sgt.
.
(+) 2 MAGIC POCKET KIRI DAN KANAN
.
keluaran bju yg ada pocket ni bukan semata2 utk nampak lebih STYLO jer tau, tp MEMUDAHKAN uols nak selit duit. Tak ada purses pun tak ada hal la kalau bergaya dengan Tunic Qeen ni! .
(+) MUMMY PREGGY PUN BOLEH BERGAYA DENGAN TUNIC QEEN
.
Wah.. ini gud news utk mummy2. Mummy pn boleh BERGAYA dengan tunic ni. Design tunic Qeen yg loose dibahagian bawah ni, boleh sembunyikan bentuk perut mummy tau. "Sukanya! Bukan sng nk cari blouse utk preggy mummy yg stylo mcm Tunic Qeen ni"
.
RM 79 FREE POSTAGE
.
‼️POS MULAI 25/4 ( 2-3 haRi keRja )
.
πŸ“ŒSILA UKUR SEBELUM BUAT PEMBELIANπŸ“Œ
.
Berminat? click link niπŸ‘‡
http://www.wasap.my/60134807386
.
❗️ig : click link whatsapp kt pRofile ig sy
.
#sayajualmurah# #blousemalaysia# #rashidahumairahrk# #blouselabuh# #blousemuslimah# #topmuslimah# #blousecantik# #topmurah# #blouseplussizemalaysia# #bajuraya2018# #casualblousemalaysia# #dropshipneededmalaysia# #dropshipdiperlukan##agenbaju# #rcollections# #dropshipbaju# #blousepeplum# #blouseraya2018
#blouseplain #blouseironless #blouseprintedmalaysia #blouseprinted #blouseplain #blousejeans #offermalaysia #salemalaysia


0

TUNIC QEEN (blouse shj)
.
fast selling item -limited stock .
SIZE S. M. L. XL. 2XL
.
(+) MATERIAL LUXURY COMO CPREPE
"LUXURY COMO CREPE" yg super selesa, tak mudah berkedut malah senang iron lagi tu. Jimat la masa uols nak bersiap ke mana2 selepas ni.
.
(+) SPECIAL CUTTING
.
direka khas dengan SPECIAL CUTTING. Cutting bawah nya yg KEMBANG dan FLOWY bukan setakat mampu buat uols acah2 PRINCESS jer bila angin tiup, tapi jugak kekalkan effect "SLIM" tau
.
(+) MESRA WUDHU DAN BF .
ada zip ditangan dan didada. Mudah la lepas ni nak ambil wdhu. Bg yg bf kan bby, smbil uols bergaya dgn tunic Qeen, uols boleh jugak sambil2 jalankan tanggungjwb "ibu" gitu.
.
(+) REKAAN SIMPLE BUT TRENDY
.
Design Tunic Qeen yg WOW tapi tak OVER ni memang sesuai untuk uolls pakai ke mana saja. Nak match dgn seluar + skirt pun sesuai sgt.
.
(+) 2 MAGIC POCKET KIRI DAN KANAN
.
keluaran bju yg ada pocket ni bukan semata2 utk nampak lebih STYLO jer tau, tp MEMUDAHKAN uols nak selit duit. Tak ada purses pun tak ada hal la kalau bergaya dengan Tunic Qeen ni! .
(+) MUMMY PREGGY PUN BOLEH BERGAYA DENGAN TUNIC QEEN
.
Wah.. ini gud news utk mummy2. Mummy pn boleh BERGAYA dengan tunic ni. Design tunic Qeen yg loose dibahagian bawah ni, boleh sembunyikan bentuk perut mummy tau. "Sukanya! Bukan sng nk cari blouse utk preggy mummy yg stylo mcm Tunic Qeen ni"
.
RM 79 FREE POSTAGE
.
‼️POS MULAI 25/4 ( 2-3 haRi keRja )
.
πŸ“ŒSILA UKUR SEBELUM BUAT PEMBELIANπŸ“Œ
.
Berminat? click link niπŸ‘‡
http://www.wasap.my/60134807386
.
❗️ig : click link whatsapp kt pRofile ig sy
.
#sayajualmurah# #blousemalaysia# #rashidahumairahrk# #blouselabuh# #blousemuslimah# #topmuslimah# #blousecantik# #topmurah# #blouseplussizemalaysia# #bajuraya2018# #casualblousemalaysia# #dropshipneededmalaysia# #dropshipdiperlukan##agenbaju# #rcollections# #dropshipbaju# #blousepeplum# #blouseraya2018
#blouseplain #blouseironless #blouseprintedmalaysia #blouseprinted #blouseplain #blousejeans #offermalaysia #salemalaysia


0

BLACK | MUST HAVE! .
====================
PRE ORDER SPECIAL DISCOUNT
====================
* Harga valid dari 19/4 hingga 26/4/2018 saja * .
* Pengeposan adalah pada 27/4/2017 *

1 helai RM89
2 helai RM160
3 helai RM240

Product description: .
🌼NURSING FRIENDLY TIERED MAXI DRESS * With cuff*
🌼A FLARE cutting
🌼Ironless .
🌼Wuduk friendly
🌼Maternity friendly
. .
*Colour may be slightly different due to Screen resolution & lighting*
. . 🌼Material : Korean Lycra
.
Free postage Semenanjung Malaysia
.
#blouseironless #ironlessblouse #nursingfriendlyblouse #nursingfriendly #mesramenyusu #blouseiris #blouselabuh #blousemuslimah #teamIMANNABDUL
#nursingfriendly #breastfeedfriendly #bffriendlyjubah #jubahmenyusu #maxinayla #maxidress #imannabdul #jubahmuslimah #jubahmurah #blousekanakkanak #blousekids #blousenurra #nayla2.0 #maxinayla2.0 #blousehayya #azatunic #maxinaylakids


0

TUNIC QEEN (blouse shj)
.
fast selling item -limited stock .
SIZE S. M. L. XL. 2XL
.
(+) MATERIAL LUXURY COMO CPREPE
"LUXURY COMO CREPE" yg super selesa, tak mudah berkedut malah senang iron lagi tu. Jimat la masa uols nak bersiap ke mana2 selepas ni.
.
(+) SPECIAL CUTTING
.
direka khas dengan SPECIAL CUTTING. Cutting bawah nya yg KEMBANG dan FLOWY bukan setakat mampu buat uols acah2 PRINCESS jer bila angin tiup, tapi jugak kekalkan effect "SLIM" tau
.
(+) MESRA WUDHU DAN BF .
ada zip ditangan dan didada. Mudah la lepas ni nak ambil wdhu. Bg yg bf kan bby, smbil uols bergaya dgn tunic Qeen, uols boleh jugak sambil2 jalankan tanggungjwb "ibu" gitu.
.
(+) REKAAN SIMPLE BUT TRENDY
.
Design Tunic Qeen yg WOW tapi tak OVER ni memang sesuai untuk uolls pakai ke mana saja. Nak match dgn seluar + skirt pun sesuai sgt.
.
(+) 2 MAGIC POCKET KIRI DAN KANAN
.
keluaran bju yg ada pocket ni bukan semata2 utk nampak lebih STYLO jer tau, tp MEMUDAHKAN uols nak selit duit. Tak ada purses pun tak ada hal la kalau bergaya dengan Tunic Qeen ni! .
(+) MUMMY PREGGY PUN BOLEH BERGAYA DENGAN TUNIC QEEN
.
Wah.. ini gud news utk mummy2. Mummy pn boleh BERGAYA dengan tunic ni. Design tunic Qeen yg loose dibahagian bawah ni, boleh sembunyikan bentuk perut mummy tau. "Sukanya! Bukan sng nk cari blouse utk preggy mummy yg stylo mcm Tunic Qeen ni"
.
RM 79 FREE POSTAGE
.
‼️POS MULAI 25/4 ( 2-3 haRi keRja )
.
πŸ“ŒSILA UKUR SEBELUM BUAT PEMBELIANπŸ“Œ
.
Berminat? click link niπŸ‘‡
http://www.wasap.my/60134807386
.
❗️ig : click link whatsapp kt pRofile ig sy
.
#sayajualmurah# #blousemalaysia# #rashidahumairahrk# #blouselabuh# #blousemuslimah# #topmuslimah# #blousecantik# #topmurah# #blouseplussizemalaysia# #bajuraya2018# #casualblousemalaysia# #dropshipneededmalaysia# #dropshipdiperlukan##agenbaju# #rcollections# #dropshipbaju# #blousepeplum# #blouseraya2018
#blouseplain #blouseironless #blouseprintedmalaysia #blouseprinted #blouseplain #blousejeans #offermalaysia #salemalaysia


0

THIRAA PREMIUM LONG TOP
.
βœ”οΈUpgrade material yg lbh BERKUALITI, SEDAP & SELESA dipakai.
High Quality Como Crepe Korean.
βœ”οΈ Labuh patuh syariah.
βœ”οΈ Line dipergelangan tgn pon Upgrade tau! Lebih kemas dan cantik.
βœ”οΈ Cutting loose. Takde 'dart'.
βœ”οΈ Ada poket kali ni. Yeayy!!.
βœ”οΈ Available size S - 2 XL.
βœ”οΈ Ada lebih 8 warna yg cantik dan buat awak lg rambang mata. βœ”οΈ Bf friendly. ada zip sorok dibahagian dada.
βœ”οΈ Upgrade Zip dibahagian tangan. Mmg lain kali ni . Wuduk friendly!
HARGA ASAL : RM65

Harga PROMOSI TERHAD
πŸ‘‰RM60 .
COMBO JIMAT 2 HELAI
πŸ‘‰RM100 πŸ‘‰RM100
.
Berminat? Sila whatsapp cepat~ nanti habis size dgn warna kesukaan kan rugi..
.
πŸ‘‰ 0189144582
πŸ‘‰ 0189144582
.

#longtop #longtopletops #longtopberkualiti #longtopmurah #longtopcantik #blouselabuh #blouseironless #blousemurah #blouse #bajumuslimah #bajumurah #tiamosweetheart100hari #tiadaarahjodohkita #cintatiadaganti #thiraalongtop #neelofa #fattzura #longtopironless #lafazkankhalimahcintamu #thiraapremiumplavapink #teamapplescarf


0

THIRAA PREMIUM LONG TOP
.
βœ”οΈUpgrade material yg lbh BERKUALITI, SEDAP & SELESA dipakai.
High Quality Como Crepe Korean.
βœ”οΈ Labuh patuh syariah.
βœ”οΈ Line dipergelangan tgn pon Upgrade tau! Lebih kemas dan cantik.
βœ”οΈ Cutting loose. Takde 'dart'.
βœ”οΈ Ada poket kali ni. Yeayy!!.
βœ”οΈ Available size S - 2 XL.
βœ”οΈ Ada lebih 8 warna yg cantik dan buat awak lg rambang mata. βœ”οΈ Bf friendly. ada zip sorok dibahagian dada.
βœ”οΈ Upgrade Zip dibahagian tangan. Mmg lain kali ni . Wuduk friendly!
HARGA ASAL : RM65

Harga PROMOSI TERHAD
πŸ‘‰RM60 .
COMBO JIMAT 2 HELAI
πŸ‘‰RM100 πŸ‘‰RM100
.
Berminat? Sila whatsapp cepat~ nanti habis size dgn warna kesukaan kan rugi..
.
πŸ‘‰ 0189144582
πŸ‘‰ 0189144582
.

#longtop #longtopletops #longtopberkualiti #longtopmurah #longtopcantik #blouselabuh #blouseironless #blousemurah #blouse #bajumuslimah #bajumurah #tiamosweetheart100hari #tiadaarahjodohkita #cintatiadaganti #thiraalongtop #neelofa #fattzura #longtopironless #lafazkankhalimahcintamu #thiraapremiumplavapink #teamapplescarf


0

β€œPENYELAMAT SAYA HARI NI!” 😱
.
.
BLOUSE IRDINA yang ironless! Rushing terus sap sarung. Siap! Kakra dah habaq dah korang. Koleksi Iylia Malek ni memang membantu masalah korang tau. 😍
.
.
#TeamIM #IyliaMalek #Blouse
#BlouseIronless
#BlouseCantik #BlouseSelesa


4

Alamak! Terlupa bawa iron masuk dalam beg!😩 Baju semua kedutttttt seribu!
.
Pernah jadi macam ni?
Tau tak, ada baju yang tak payah bawak iron pun takpe lepas ni? πŸ€—
.
Semenjak ada #BlouseTakPayahGosok ni hari sulit menjadi mudah dengan blouse tu je.
.
Nak tahu apa bestyee Blouse Anti Kedut ni?
.
βœ”οΈ Material kain ironless. Tak payah buang masa iron blouse!
βœ”οΈ Material kain lembut & sejuk. Sangat selesa!
βœ”οΈ Berpoket sebelah kanan.
βœ”οΈ Nursing Friendly
βœ”οΈ Tangan Cuff : Boleh tarik sampai ke siku ( kain stretchable )
βœ”οΈ Sesuai untuk Ibu Mengandung walaupun sudah 9 bulan
βœ”οΈ Sesuai untuk Backpackers dan Traveller.
.
.
"Solat, Nursing and travel friendly."
Bersiap pantas. PenampilanΒ  sentiasa anggun.
.
Grab sehelai sekarang !
Psst.Ada PROMOSI tau sesape beli 2 helai sue bagi diskaun RM18 Lagi 😍😍😍
.
So,Whatsapp sue cepat 010-5129282 @ Click je  link kat bio atas tu ye 😘
.
.
#blousemuslimah #blouseironless #blousetakpayahgosok #blouselabuh #blousenursing #blouseantikedut #blouseantirenyok #blousemesrawudhuk #blousemesrasolat #blousetravelfriendly #wardrobesue #blouse #ironless #antikedut #blousetravel #blousemurah


0

#BlouseAntiKedut
"Solat, Nursing and travel friendly."
Bersiap pantas. PenampilanΒ  sentiasa anggun.
.
Grab sehelai sekarang !
Psst.Ada PROMOSI tau sesape beli 2 helai sue bagi diskaun RM18 Lagi 😍😍😍
.
So,Whatsapp sue cepat 010-5129282 @ Click je  link kat bio atas tu ye 😘
.
.
#blousemuslimah #blouseironless #blousetakpayahgosok #blouselabuh #blousenursing #blouseantikedut #blouseantirenyok #blousemesrawudhuk #blousemesrasolat #blousetravelfriendly #wardrobesue #blouse #ironless #antikedut #blousetravel #blousemurah


0

Alamak! Terlupa bawa iron masuk dalam beg!😩 Baju semua kedutttttt seribu!
.
Pernah jadi macam ni?
Tau tak, ada baju yang tak payah bawak iron pun takpe lepas ni? πŸ€—
.
Semenjak ada #BlouseTakPayahGosok ni hari sulit menjadi mudah dengan blouse tu je.
.
Nak tahu apa bestyee Blouse Anti Kedut ni?
.
βœ”οΈ Material kain ironless. Tak payah buang masa iron blouse!
βœ”οΈ Material kain lembut & sejuk. Sangat selesa!
βœ”οΈ Berpoket sebelah kanan.
βœ”οΈ Nursing Friendly
βœ”οΈ Tangan Cuff : Boleh tarik sampai ke siku ( kain stretchable )
βœ”οΈ Sesuai untuk Ibu Mengandung walaupun sudah 9 bulan
βœ”οΈ Sesuai untuk Backpackers dan Traveller.
.
.
"Solat, Nursing and travel friendly."
Bersiap pantas. PenampilanΒ  sentiasa anggun.
.
Grab sehelai sekarang !
Psst.Ada PROMOSI tau sesape beli 2 helai sue bagi diskaun RM18 Lagi 😍😍😍
.
So,Whatsapp sue cepat 010-5129282 @ Click je  link kat bio atas tu ye 😘
.
.
#blousemuslimah #blouseironless #blousetakpayahgosok #blouselabuh #blousenursing #blouseantikedut #blouseantirenyok #blousemesrawudhuk #blousemesrasolat #blousetravelfriendly #wardrobesue #blouse #ironless #antikedut #blousetravel #blousemurah


0

Faraa Lip Butter ada PROMO FREE POSTAGE sehingga akhir bulan April sahaja.

Faster !
Grab yours πŸ’„

#faraalipbuttersquad
#feedbackfaraalipbutter
#handsock
#blouseironless
#nurscloset.co


0

Happy Weekend ✨

Cuti2 ni mesti nak keluar jalan2,dengan Luna Blouse Ironless ni memudahkan urusan perjalanan anda. Siap basuh je terus pakai.
No need to iron 🚫

2pcs for RM100 only πŸ’•

#blouseironless
#faraalipbuttersquad
#handsock


0

Salam subuh !

She's wearing Bella Handsock in mocha mellow 😚

#handsock
#blouseironless
#faraalipbutter
#bawalheavychiffonmurah
#bawalchiffonmurah


0

Tuk tuk.. β€œOiii siap ke belum tu? β€œ
.
Geng bercuti bilik sebelah dah ketuk pintu.
.
Bukak bukak luggage, semua baju kena gosok plus kedut kedut empat segi. Takkan nak suruh kawan tu tunggu kita gosok bajuu pulak. Dah tau kena gosok baju, tapi siap lambat 😩
.
Ituah, kalau ada #blousetakpayahgosok confirm boleh siap cepat πŸ˜„
.
#blousetakpayahgosok #blouse #blousemurah #blousenursing #blouselabuh #blouselabuhmurah #blousenursingmurah #blousenursingfriendly #blousemenyusu #blouseironless #blouseprinted #blouseprintedmurah #blouseberpoket #blousetravel #blousemuslimah #ironlessblouse #ironlessblousemurah #palazzo #palazzocantik #palazzomurah #palazo #palazocantik #palazomurah #borong #borongmurah #borongjubah #borongblouse #uitm #uia #ajimaura


5

BLOUSE LUNA .
πŸŽ€Material Moss Crepe
πŸŽ€RM50 sahaja! ( dengan pembelian combo dua pasang ke atas 😘)
πŸŽ€Takpayah gosok! Takpayah gosok! Takpayah gosok!
πŸŽ€Berpoket!
πŸŽ€Strechable! senang tarik nak ambil wuduk
πŸŽ€Special untuk mak mak gojes! Nursing friendly dengan zip 12 inci 😘
.
BLOUSE LUNA+LOOSE PANTS | RM100
.
*Exclude postage

#blousetakpayahgosok #blousenursing
#blousetakpayahiron #blousemuslimah
#blouseberpoket #blousecantik
#blouselabuh #blousemosscrepe
#blouseironless #ironlessblouse #nursingfriendlyblouse
#blousetakpayahgosok
#gengjimatletrik
#blousetakpayahgosok #blouseberpoket #blousetravel #blousesiapcepat
.


0

Testimoni Blouse Thalia #thaliablousenw .Cantikkan! |SWIPE LEFT| utk lihat stok terkini.
.
Jom dapatkan THALIA BLOUSE ni! Harga hanya RM65 FREE POS 😱 😱 .
.
==========
SPECIAL !!!
==========
βœ”οΈ Potongan yang labuh menutupi punggung.
.
βœ”οΈ Super selesa,potongan A CUT.
.
βœ”οΈ Sesuai dipakai ke mana shj atau santai2 hujung minggu.
.
βœ”οΈ Material lycra berkualiti, tak payah gosok..nak travel pn sng..x pyh pikir nak iron. .
.
βœ”οΈ Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada.
.
βœ”οΈ ada poket dibaju ..ha best ni blh letak kunci,duit dll .
.
βœ”οΈ terdapat 7 warna yg gojes .
.
βœ”οΈsaiz s,m,l,xl,2xl,3xl.
.
#thaliablouse #nursingfriendly
.
πŸ“²WhatsApp 0123137346
πŸ“²WhatsApp 0123137346
πŸ“²WhatsApp 0123137346
.
.
#blousemenyusu
#nursingfriendly
#blousepolos
#bajumenyusu
#blouseelysa
#ironless
#blousetravel
#suitmuslimah
#suitmuslimahmalaysia
#blouseironless
#ibu
#cikgu
#tilljannah
#blouselycra
#blouselabuh
#blousemuslimah
#blousenursing
#blousetunic
#blousetravel
#blousemenyusu


0

===========================
PRE ORDER SPECIAL DISCOUNT
===========================
.
βˆ† Harga valid dari hari ini 19/4 hingga 26/4/2018 saja βˆ†
βˆ† Pengeposan adalah pada 27/4/2017 βˆ† .
.
β€’ 1 helai RM89
β€’ 2 helai RM160
β€’ 3 helai RM240
.
Kelebihan dress Kami :- .
.
βœ”οΈ Zip sorok untuk menyusu .
βœ”οΈ Tidak perlu iron .
βœ”οΈ Menutup aurat
βœ”οΈ Sangat selesa .
.
WhatsApp Kami ☎️ +6010 818 6395 .
.
.
.
#teamimannabdul #blousemuslimah #blousemalaysia #blousemurah #blouseironless #dressmalaysia #dressmalaysiamurah #sayajual #sayajualmalaysia #dressmuslimah #dressmalaysiamurah #dressmurah #blousebf #dressbf #jubahmalaysia #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #maxidressmalaysia #maxiskirtmalaysia #maxidress


0

===========================
PRE ORDER SPECIAL DISCOUNT
===========================
.
βˆ† Harga valid dari hari ini 19/4 hingga 26/4/2018 saja βˆ†
βˆ† Pengeposan adalah pada 27/4/2017 βˆ† .
.
β€’ 1 helai RM89
β€’ 2 helai RM160
β€’ 3 helai RM240
.
Kelebihan dress Kami :- .
.
βœ”οΈ Zip sorok untuk menyusu .
βœ”οΈ Tidak perlu iron .
βœ”οΈ Menutup aurat
βœ”οΈ Sangat selesa .
.
WhatsApp Kami ☎️ +6010 818 6395 .
.
.
.
#teamimannabdul #blousemuslimah #blousemalaysia #blousemurah #blouseironless #dressmalaysia #dressmalaysiamurah #sayajual #sayajualmalaysia #dressmuslimah #dressmalaysiamurah #dressmurah #blousebf #dressbf #jubahmalaysia #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #maxidressmalaysia #maxiskirtmalaysia #maxidress


1

===========================
PRE ORDER SPECIAL DISCOUNT
===========================
.
βˆ† Harga valid dari hari ini 19/4 hingga 26/4/2018 saja βˆ†
βˆ† Pengeposan adalah pada 27/4/2017 βˆ† .
.
β€’ 1 helai RM89
β€’ 2 helai RM160
β€’ 3 helai RM240
.
Kelebihan dress Kami :- .
.
βœ”οΈ Zip sorok untuk menyusu .
βœ”οΈ Tidak perlu iron .
βœ”οΈ Menutup aurat
βœ”οΈ Sangat selesa .
.
WhatsApp Kami ☎️ +6010 818 6395 .
.
.
.
#teamimannabdul #blousemuslimah #blousemalaysia #blousemurah #blouseironless #dressmalaysia #dressmalaysiamurah #sayajual #sayajualmalaysia #dressmuslimah #dressmalaysiamurah #dressmurah #blousebf #dressbf #jubahmalaysia #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #maxidressmalaysia #maxiskirtmalaysia #maxidress


0

===========================
PRE ORDER SPECIAL DISCOUNT
===========================
.
βˆ† Harga valid dari hari ini 19/4 hingga 26/4/2018 saja βˆ†
βˆ† Pengeposan adalah pada 27/4/2017 βˆ† .
.
β€’ 1 helai RM89
β€’ 2 helai RM160
β€’ 3 helai RM240
.
Kelebihan dress Kami :- .
.
βœ”οΈ Zip sorok untuk menyusu .
βœ”οΈ Tidak perlu iron .
βœ”οΈ Menutup aurat
βœ”οΈ Sangat selesa .
.
WhatsApp Kami ☎️ +6010 818 6395 .
.
.
.
#teamimannabdul #blousemuslimah #blousemalaysia #blousemurah #blouseironless #dressmalaysia #dressmalaysiamurah #sayajual #sayajualmalaysia #dressmuslimah #dressmalaysiamurah #dressmurah #blousebf #dressbf #jubahmalaysia #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #maxidressmalaysia #maxiskirtmalaysia #maxidress


0

===========================
PRE ORDER SPECIAL DISCOUNT
===========================
.
βˆ† Harga valid dari hari ini 19/4 hingga 26/4/2018 saja βˆ†
βˆ† Pengeposan adalah pada 27/4/2017 βˆ† .
.
β€’ 1 helai RM89
β€’ 2 helai RM160
β€’ 3 helai RM240
.
Kelebihan dress Kami :- .
.
βœ”οΈ Zip sorok untuk menyusu .
βœ”οΈ Tidak perlu iron .
βœ”οΈ Menutup aurat
βœ”οΈ Sangat selesa .
.
WhatsApp Kami ☎️ +6010 818 6395 .
.
.
.
#teamimannabdul #blousemuslimah #blousemalaysia #blousemurah #blouseironless #dressmalaysia #dressmalaysiamurah #sayajual #sayajualmalaysia #dressmuslimah #dressmalaysiamurah #dressmurah #blousebf #dressbf #jubahmalaysia #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #maxidressmalaysia #maxiskirtmalaysia #maxidress


0

.
===========================
PRE ORDER SPECIAL DISCOUNT
===========================
.
βˆ† Harga valid dari hari ini 19/4 hingga 26/4/2018 saja βˆ†
βˆ† Pengeposan adalah pada 27/4/2017 βˆ† .
.
β€’ 1 helai RM89
β€’ 2 helai RM160
β€’ 3 helai RM240
.
Kelebihan dress Kami :- .
.
βœ”οΈ Zip sorok untuk menyusu .
βœ”οΈ Tidak perlu iron .
βœ”οΈ Menutup aurat
βœ”οΈ Sangat selesa .
.
WhatsApp Kami ☎️ +6010 818 6395 .
.
.
.
#teamimannabdul #blousemuslimah #blousemalaysia #blousemurah #blouseironless #dressmalaysia #dressmalaysiamurah #sayajual #sayajualmalaysia #dressmuslimah #dressmalaysiamurah #dressmurah #blousebf #dressbf #jubahmalaysia #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #maxidressmalaysia #maxiskirtmalaysia #maxidress


0

Kalau nak beli #blousetakpayahgosok kena beli lebih dari sehelai tau. Sebab ramai kata nyesal beli sehelai je sebab cantik sangat & selesa πŸ˜πŸ’•
.
Lagipun kalau beli 2 helai terus jimat.
.
1 helai RM59
2 helai ke atas RM50/pcs
Nak borong buat family day? minima 20 pcs sahaja😊
.
#blousetakpayahgosok #blouse #blousemurah #blousenursing #blouselabuh #blouselabuhmurah #blousenursingmurah #blousenursingfriendly #blousemenyusu #blouseironless #blouseprinted #blouseprintedmurah #blouseberpoket #blousetravel #blousemuslimah #ironlessblouse #ironlessblousemurah #palazzo #palazzocantik #palazzomurah #palazo #palazocantik #palazomurah #borong #borongmurah #borongjubah #borongblouse #uitm #uia #ajimaura


3

Lily Peplum 2.0 released esok awakkkk.Last blouse released sbelum keluar design raya tau.

Tapi kalau awak takot saiz kecik cepat habis awk boleh booking dulu 🀀🀀🀀 Nak tau macam mana.jom whatsapp

#blouseironless
#blousecantik #laceblousemurah #bajulabuh #biru #tudungbawal60 #bawalbidang60murah


4

F E E D B A C K #BlouseAntiKedut .
.
Alhamdulillah.Ramai dah TERGODA dengan Blouse Travel Anti Kedut..😍😍😍
.
Happy customer, Happy kami jugaπŸ’•
.
Cantik kan? Kini Tak perlu Runsing nak gosok baju lagi..😘
Jimat masa Jimat Letrik✌️

Apa keistimewaan BLOUSE ANTI KEDUT ni?
.
πŸ’•Lengkap berpoket, zip nursing untuk ibu menyusu, cutting yang loose, perincian cuff di tangan, dan semestinya TAK PAYAH IRON😍
.
"Solat, Nursing and travel friendly."
Bersiap pantas. PenampilanΒ  sentiasa anggun.
.
Grab sehelai sekarang !
Psst.Ada PROMOSI tau sesape beli 2 helai sue bagi diskaun RM18 Lagi 😍😍😍
.
So,Whatsapp sue cepat 010-5129282 @ Click je  link kat bio atas tu ye 😘
.
.
#blousemuslimah #blouseironless #blousetakpayahgosok #blouselabuh #blousenursing #blouseantikedut #blouseantirenyok #blousemesrawudhuk #blousemesrasolat #blousetravelfriendly #wardrobesue #blouse #ironless #antikedut #blousetravel #blousemurah


0

F E E D B A C K #BlouseAntiKedut .
.
Alhamdulillah.Ramai dah TERGODA dengan Blouse Travel Anti Kedut..😍😍😍
.
Happy customer, Happy kami jugaπŸ’•
.
Cantik kan? Kini Tak perlu Runsing nak gosok baju lagi..😘
Jimat masa Jimat Letrik✌️

Apa keistimewaan BLOUSE ANTI KEDUT ni?
.
πŸ’•Lengkap berpoket, zip nursing untuk ibu menyusu, cutting yang loose, perincian cuff di tangan, dan semestinya TAK PAYAH IRON😍
.
"Solat, Nursing and travel friendly."
Bersiap pantas. PenampilanΒ  sentiasa anggun.
.
Grab sehelai sekarang !
Psst.Ada PROMOSI tau sesape beli 2 helai sue bagi diskaun RM18 Lagi 😍😍😍
.
So,Whatsapp sue cepat 010-5129282 @ Click je  link kat bio atas tu ye 😘
.
.
#blousemuslimah #blouseironless #blousetakpayahgosok #blouselabuh #blousenursing #blouseantikedut #blouseantirenyok #blousemesrawudhuk #blousemesrasolat #blousetravelfriendly #wardrobesue #blouse #ironless #antikedut #blousetravel #blousemurah


0

F E E D B A C K #BlouseAntiKedut .
.
Alhamdulillah.Ramai dah TERGODA dengan Blouse Travel Anti Kedut..😍😍😍
.
Happy customer, Happy kami jugaπŸ’•
.
Cantik kan? Kini Tak perlu Runsing nak gosok baju lagi..😘
Jimat masa Jimat Letrik✌️

Apa keistimewaan BLOUSE ANTI KEDUT ni?
.
πŸ’•Lengkap berpoket, zip nursing untuk ibu menyusu, cutting yang loose, perincian cuff di tangan, dan semestinya TAK PAYAH IRON😍
.
"Solat, Nursing and travel friendly."
Bersiap pantas. PenampilanΒ  sentiasa anggun.
.
Grab sehelai sekarang !
Psst.Ada PROMOSI tau sesape beli 2 helai sue bagi diskaun RM18 Lagi 😍😍😍
.
So,Whatsapp sue cepat 010-5129282 @ Click je  link kat bio atas tu ye 😘
.
.
#blousemuslimah #blouseironless #blousetakpayahgosok #blouselabuh #blousenursing #blouseantikedut #blouseantirenyok #blousemesrawudhuk #blousemesrasolat #blousetravelfriendly #wardrobesue #blouse #ironless #antikedut #blousetravel #blousemurah


0

#tunicmedina batch ke-3 restok!!
Dengan material moss crepe benang hitam yg eksklusif.
.
Harga RM39 sehelai !!
.
πŸ“Œ ada poket
πŸ“Œ tak perlu gosok
πŸ“Œ finger hole. Tak perlu pakai handsock lagi 😘😘 #dshijabgaleria
#HG206 πŸ“² 0102386838

#blouseironless #blouseironlessmurah #mosscrepe


0

Shades of grey of Bella Handsock

Come in three size S M and L.
Asyik restock je handsock bella ni. Selalu je sold out πŸ˜…

#handsock
#blouseironless
#faraalipbuttersquad
#bawalheavychiffonmurah
#bawalchiffonmurah


0

Kalau boleh berdua, kenapa nak sorang sorang?
Kalau boleh JIMAT bila beli set couple, kenapa nak susah susah beli sepasang 😘
.
🌸Material utama Cotton Germany , heavy, tak jarang, tak shining dan tak panas.
🌸MINIMAL IRONING. Iron memalas gitu je, jimat masa di pagi hari ok?
🌸BAJU KURUNG DRESS. Potongan kurung sopan, tak ikut bentuk badan dan nursing friendly.
🌸KURTA ada button exclusive pada lengan. Senang nak amik wudhuk kan? Ada 3 functional poket. Letak iphone. Letak kunci kete. Kunci rumah. Eh. πŸ˜‚
🌸Stock exclusive. Takut takde restock da πŸ˜…
.
BERAPA HARGANYA?
.
🌹BELIAN ASING (Jubah/Kurta)
.
- KURTA EXCLUSIVE : RM129
- BAJU KURUNG DRESS : RM199
.
πŸ’‹ 1 SET SONATA πŸ’‹
RM278 (Kurung & Kurta)
***Tak Termasuk Postage
.
😍 5 color exclusive :
πŸ’™ BLUE
πŸ’š GREEN
❀️ MAROON
πŸ’œ PURPLE
πŸ–€ BLACK
.
WHATSAPP 01126860944
WHATSAPP 01126860944
WHATSAPP 01126860944

#ummuazzahracollection #teambelloscraves #jubah #kurta #blouse #tudungbawal #shawl #blouseironless #tunic #jubahraya #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuraya2018 #jubahplain #bajukurung #bajukurungdress #raya #raya2018 #sayajualjubahmurah
#SetCouple #setcoupleraya #muslimcouple


0

Kalau boleh berdua, kenapa nak sorang sorang?
Kalau boleh JIMAT bila beli set couple, kenapa nak susah susah beli sepasang 😘
.
🌸Material utama Cotton Germany , heavy, tak jarang, tak shining dan tak panas.
🌸MINIMAL IRONING. Iron memalas gitu je, jimat masa di pagi hari ok?
🌸BAJU KURUNG DRESS. Potongan kurung sopan, tak ikut bentuk badan dan nursing friendly.
🌸KURTA ada button exclusive pada lengan. Senang nak amik wudhuk kan? Ada 3 functional poket. Letak iphone. Letak kunci kete. Kunci rumah. Eh. πŸ˜‚
🌸Stock exclusive. Takut takde restock da πŸ˜…
.
BERAPA HARGANYA?
.
🌹BELIAN ASING (Jubah/Kurta)
.
- KURTA EXCLUSIVE : RM129
- BAJU KURUNG DRESS : RM199
.
πŸ’‹ 1 SET SONATA πŸ’‹
RM278 (Kurung & Kurta)
***Tak Termasuk Postage
.
😍 5 color exclusive :
πŸ’™ BLUE
πŸ’š GREEN
❀️ MAROON
πŸ’œ PURPLE
πŸ–€ BLACK
.
WHATSAPP 01126860944
WHATSAPP 01126860944
WHATSAPP 01126860944

#ummuazzahracollection #teambelloscraves #jubah #kurta #blouse #tudungbawal #shawl #blouseironless #tunic #jubahraya #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuraya2018 #jubahplain #bajukurung #bajukurungdress #raya #raya2018 #sayajualjubahmurah
#SetCouple #setcoupleraya #muslimcouple


0

Kalau boleh berdua, kenapa nak sorang sorang?
Kalau boleh JIMAT bila beli set couple, kenapa nak susah susah beli sepasang 😘
.
🌸Material utama Cotton Germany , heavy, tak jarang, tak shining dan tak panas.
🌸MINIMAL IRONING. Iron memalas gitu je, jimat masa di pagi hari ok?
🌸BAJU KURUNG DRESS. Potongan kurung sopan, tak ikut bentuk badan dan nursing friendly.
🌸KURTA ada button exclusive pada lengan. Senang nak amik wudhuk kan? Ada 3 functional poket. Letak iphone. Letak kunci kete. Kunci rumah. Eh. πŸ˜‚
🌸Stock exclusive. Takut takde restock da πŸ˜…
.
BERAPA HARGANYA?
.
🌹BELIAN ASING (Jubah/Kurta)
.
- KURTA EXCLUSIVE : RM129
- BAJU KURUNG DRESS : RM199
.
πŸ’‹ 1 SET SONATA πŸ’‹
RM278 (Kurung & Kurta)
***Tak Termasuk Postage
.
😍 5 color exclusive :
πŸ’™ BLUE
πŸ’š GREEN
❀️ MAROON
πŸ’œ PURPLE
πŸ–€ BLACK
.
WHATSAPP 01126860944
WHATSAPP 01126860944
WHATSAPP 01126860944

#ummuazzahracollection #teambelloscraves #jubah #kurta #blouse #tudungbawal #shawl #blouseironless #tunic #jubahraya #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuraya2018 #jubahplain #bajukurung #bajukurungdress #raya #raya2018 #sayajualjubahmurah
#SetCouple #setcoupleraya #muslimcouple


0

THIRAA PREMIUM LONG TOP
.
βœ”οΈUpgrade material yg lbh BERKUALITI, SEDAP & SELESA dipakai.
High Quality Como Crepe Korean.
βœ”οΈ Labuh patuh syariah.
βœ”οΈ Line dipergelangan tgn pon Upgrade tau! Lebih kemas dan cantik.
βœ”οΈ Cutting loose. Takde 'dart'.
βœ”οΈ Ada poket kali ni. Yeayy!!.
βœ”οΈ Available size S - 2 XL.
βœ”οΈ Ada lebih 8 warna yg cantik dan buat awak lg rambang mata. βœ”οΈ Bf friendly. ada zip sorok dibahagian dada.
βœ”οΈ Upgrade Zip dibahagian tangan. Mmg lain kali ni . Wuduk friendly!
HARGA ASAL : RM65

Harga PROMOSI TERHAD
πŸ‘‰RM60 .
COMBO JIMAT 2 HELAI
πŸ‘‰RM100 πŸ‘‰RM100
.
Berminat? Sila whatsapp cepat~ nanti habis size dgn warna kesukaan kan rugi..
.
πŸ‘‰ 0189144582
πŸ‘‰ 0189144582
.

#longtop #longtopletops #longtopberkualiti #longtopmurah #longtopcantik #blouselabuh #blouseironless #blousemurah #blouse #bajumuslimah #bajumurah #tiamosweetheart100hari #tiadaarahjodohkita #cintatiadaganti #thiraalongtop #neelofa #fattzura #longtopironless #lafazkankhalimahcintamu #thiraapremiumplavapink #teamapplescarf


0

THIRAA PREMIUM LONG TOP
.
βœ”οΈUpgrade material yg lbh BERKUALITI, SEDAP & SELESA dipakai.
High Quality Como Crepe Korean.
βœ”οΈ Labuh patuh syariah.
βœ”οΈ Line dipergelangan tgn pon Upgrade tau! Lebih kemas dan cantik.
βœ”οΈ Cutting loose. Takde 'dart'.
βœ”οΈ Ada poket kali ni. Yeayy!!.
βœ”οΈ Available size S - 2 XL.
βœ”οΈ Ada lebih 8 warna yg cantik dan buat awak lg rambang mata. βœ”οΈ Bf friendly. ada zip sorok dibahagian dada.
βœ”οΈ Upgrade Zip dibahagian tangan. Mmg lain kali ni . Wuduk friendly!
HARGA ASAL : RM65

Harga PROMOSI TERHAD
πŸ‘‰RM60 .
COMBO JIMAT 2 HELAI
πŸ‘‰RM100 πŸ‘‰RM100
.
Berminat? Sila whatsapp cepat~ nanti habis size dgn warna kesukaan kan rugi..
.
πŸ‘‰ 0189144582
πŸ‘‰ 0189144582
.

#longtop #longtopletops #longtopberkualiti #longtopmurah #longtopcantik #blouselabuh #blouseironless #blousemurah #blouse #bajumuslimah #bajumurah #tiamosweetheart100hari #tiadaarahjodohkita #cintatiadaganti #thiraalongtop #neelofa #fattzura #longtopironless #lafazkankhalimahcintamu #thiraapremiumplavapink #teamapplescarf


0

F E E D B A C K #BlouseAntiKedut .
.
Alhamdulillah.Ramai dah TERGODA dengan Blouse Travel Anti Kedut..😍😍😍
.
Happy customer, Happy kami jugaπŸ’•
.
Cantik kan? Kini Tak perlu Runsing nak gosok baju lagi..😘
Jimat masa Jimat Letrik✌️

Apa keistimewaan BLOUSE ANTI KEDUT ni?
.
πŸ’•Lengkap berpoket, zip nursing untuk ibu menyusu, cutting yang loose, perincian cuff di tangan, dan semestinya TAK PAYAH IRON😍
.
"Solat, Nursing and travel friendly."
Bersiap pantas. PenampilanΒ  sentiasa anggun.
.
Grab sehelai sekarang !
Psst.Ada PROMOSI tau sesape beli 2 helai sue bagi diskaun RM18 Lagi 😍😍😍
.
So,Whatsapp sue cepat 010-5129282 @ Click je  link kat bio atas tu ye 😘
.
.
#blousemuslimah #blouseironless #blousetakpayahgosok #blouselabuh #blousenursing #blouseantikedut #blouseantirenyok #blousemesrawudhuk #blousemesrasolat #blousetravelfriendly #wardrobesue #blouse #ironless #antikedut #blousetravel #blousemurah


0

F E E D B A C K #BlouseAntiKedut .
.
Alhamdulillah.Ramai dah TERGODA dengan Blouse Travel Anti Kedut..😍😍😍
.
Happy customer, Happy kami jugaπŸ’•
.
Cantik kan? Kini Tak perlu Runsing nak gosok baju lagi..😘
Jimat masa Jimat Letrik✌️

Apa keistimewaan BLOUSE ANTI KEDUT ni?
.
πŸ’•Lengkap berpoket, zip nursing untuk ibu menyusu, cutting yang loose, perincian cuff di tangan, dan semestinya TAK PAYAH IRON😍
.
"Solat, Nursing and travel friendly."
Bersiap pantas. PenampilanΒ  sentiasa anggun.
.
Grab sehelai sekarang !
Psst.Ada PROMOSI tau sesape beli 2 helai sue bagi diskaun RM18 Lagi 😍😍😍
.
So,Whatsapp sue cepat 010-5129282 @ Click je  link kat bio atas tu ye 😘
.
.
#blousemuslimah #blouseironless #blousetakpayahgosok #blouselabuh #blousenursing #blouseantikedut #blouseantirenyok #blousemesrawudhuk #blousemesrasolat #blousetravelfriendly #wardrobesue #blouse #ironless #antikedut #blousetravel #blousemurah


0

Pagi raya pakai baju kurung
Petang raya tukar blouse tak payah gosok lah :P

amboiiiiiii maklumkan orang dapur memang mcmtu, baju raya buat family potrait jer :D
... http://nolyzcollections.wasap.my .. #nolyzcollections #lunablouse #lanablouse #teambelloscarves #ironlessblouse #blouseironless #blouselabuh #blousewudukfriendly #blousenursingfriendly #blouseberpoket #blouse #top #blousemuslimah #testimonilunablouse #onlineshop #basicblouse #syariahcompliance #blousetakpayahgosok
#blousesiapcepat
#blousetravel
#blouseraya


0

Raya pun boleh pakai. Tak raya pun boleh pakai juga!
.
Apa diaaa tu?
Set PILOT COUPLE COLLECTION untuk awak dan si dia 😘
.
Pilot couple :
.
πŸ’• Kurta Pilot
+ Material moss creepe japan
+ 3 poket (depan, kiri dan kanan)
+ Butang
+ Minimal ironing
+ Tak panas.
.
πŸ’• Pilot Jubah
.
+ Material moss creepe japan
+ Poket di bahagian kanan
+ Nursing
+ Wudhuk
+ Maternity friendly
+ Princess cut
+ Minimal ironing
+ Tak panas
.
πŸ“Œ PRICE : RM150 per SET!
πŸ“Œ Harga asing:
Kurta Pilot : RM69
Pilot Jubah : RM89
.
Kadar postage.
Postage per set : RM12(sm)/RM15(ss) Postage 1 pcs : RM7(sm)/RM10(ss)
.
WHATSAPP 01126860944
WHATSAPP 01126860944
WHATSAPP 01126860944

#ummuazzahracollection #teambelloscraves #jubah #kurta #blouse #blouseironless #tunic #telekung #jubahcantik #jubahmurah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #jubahraya #jubahmoden #jubahnursing #jubahonline #sayajualjubah #jubahplain #jubahkoshibo #jubahexclusive #jubahborong #sayajualjubahmurah
#SetPilotCouple
#KurtaPilot
#JubahPilot
#MuslimCouple #pilotcouple #couplepilot #setcouple #couple


0

Raya pun boleh pakai. Tak raya pun boleh pakai juga!
.
Apa diaaa tu?
Set PILOT COUPLE COLLECTION untuk awak dan si dia 😘
.
Pilot couple :
.
πŸ’• Kurta Pilot
+ Material moss creepe japan
+ 3 poket (depan, kiri dan kanan)
+ Butang
+ Minimal ironing
+ Tak panas.
.
πŸ’• Pilot Jubah
.
+ Material moss creepe japan
+ Poket di bahagian kanan
+ Nursing
+ Wudhuk
+ Maternity friendly
+ Princess cut
+ Minimal ironing
+ Tak panas
.
πŸ“Œ PRICE : RM150 per SET!
πŸ“Œ Harga asing:
Kurta Pilot : RM69
Pilot Jubah : RM89
.
Kadar postage.
Postage per set : RM12(sm)/RM15(ss) Postage 1 pcs : RM7(sm)/RM10(ss)
.
WHATSAPP 01126860944
WHATSAPP 01126860944
WHATSAPP 01126860944

#ummuazzahracollection #teambelloscraves #jubah #kurta #blouse #blouseironless #tunic #telekung #jubahcantik #jubahmurah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #jubahraya #jubahmoden #jubahnursing #jubahonline #sayajualjubah #jubahplain #jubahkoshibo #jubahexclusive #jubahborong #sayajualjubahmurah
#SetPilotCouple
#KurtaPilot
#JubahPilot
#MuslimCouple #pilotcouple #couplepilot #setcouple #couple


1

Raya pun boleh pakai. Tak raya pun boleh pakai juga!
.
Apa diaaa tu?
Set PILOT COUPLE COLLECTION untuk awak dan si dia 😘
.
Pilot couple :
.
πŸ’• Kurta Pilot
+ Material moss creepe japan
+ 3 poket (depan, kiri dan kanan)
+ Butang
+ Minimal ironing
+ Tak panas.
.
πŸ’• Pilot Jubah
.
+ Material moss creepe japan
+ Poket di bahagian kanan
+ Nursing
+ Wudhuk
+ Maternity friendly
+ Princess cut
+ Minimal ironing
+ Tak panas
.
πŸ“Œ PRICE : RM150 per SET!
πŸ“Œ Harga asing:
Kurta Pilot : RM69
Pilot Jubah : RM89
.
Kadar postage.
Postage per set : RM12(sm)/RM15(ss) Postage 1 pcs : RM7(sm)/RM10(ss)
.
WHATSAPP 01126860944
WHATSAPP 01126860944
WHATSAPP 01126860944

#ummuazzahracollection #teambelloscraves #jubah #kurta #blouse #blouseironless #tunic #telekung #jubahcantik #jubahmurah #jubahmuslimah #jubahmalaysia #jubahraya #jubahmoden #jubahnursing #jubahonline #sayajualjubah #jubahplain #jubahkoshibo #jubahexclusive #jubahborong #sayajualjubahmurah
#SetPilotCouple
#KurtaPilot
#JubahPilot
#MuslimCouple #pilotcouple #couplepilot #setcouple #couple


0

BESTSELLER | PLUM PURPLE
.
Last time dah restock. Tapi masih banyak permintaan lagi. Ramai dah terpesona dengan warna ni ye. 😍
.
====================
PRE ORDER SPECIAL DISCOUNT
====================
* Harga valid dari hari ini 19/4 hingga 26/4/2018 saja * .
* Pengeposan adalah pada 27/4/2017 *

1 helai RM89
2 helai RM160
3 helai RM240

Product description: .
🌼NURSING FRIENDLY TIERED MAXI DRESS * With cuff*
🌼A FLARE cutting
🌼Ironless .
🌼Wuduk friendly
🌼Maternity friendly
. *Colour may be slightly different due to Screen resolution & lighting* .
. 🌼Material : Korean Lycra

Free postage semenanjung .
#blouseironless #ironlessblouse #nursingfriendlyblouse #nursingfriendly #mesramenyusu #blouseiris #blouselabuh #blousemuslimah #teamIMANNABDUL
#nursingfriendly #breastfeedfriendly #bffriendlyjubah #jubahmenyusu #maxinayla #maxidress #imannabdul #jubahmuslimah #jubahmurah #blousekanakkanak #blousekids #blousenurra #nayla2.0 #maxinayla2.0 #blousehayya #azatunic #maxinaylakids


3

F E E D B A C K #BlouseAntiKedut .
.
Alhamdulillah.Ramai dah TERGODA dengan Blouse Travel Anti Kedut..😍😍😍
.
Happy customer, Happy kami jugaπŸ’•
.
Cantik kan? Kini Tak perlu Runsing nak gosok baju lagi..😘
Jimat masa Jimat Letrik✌️

Apa keistimewaan BLOUSE ANTI KEDUT ni?
.
πŸ’•Lengkap berpoket, zip nursing untuk ibu menyusu, cutting yang loose, perincian cuff di tangan, dan semestinya TAK PAYAH IRON😍
.
"Solat, Nursing and travel friendly."
Bersiap pantas. PenampilanΒ  sentiasa anggun.
.
Grab sehelai sekarang !
Psst.Ada PROMOSI tau sesape beli 2 helai sue bagi diskaun RM18 Lagi 😍😍😍
.
So,Whatsapp sue cepat 010-5129282 @ Click je  link kat bio atas tu ye 😘
.
.
#blousemuslimah #blouseironless #blousetakpayahgosok #blouselabuh #blousenursing #blouseantikedut #blouseantirenyok #blousemesrawudhuk #blousemesrasolat #blousetravelfriendly #wardrobesue #blouse #ironless #antikedut #blousetravel #blousemurah


0

.
*PASTEL WRAP BLOUSE*

Material : Thick cotton silk

Size available : FREE SAIZ ( Fit from S to Small L)
.
FREE BELT UTK 100 TERAWAL SHJ.
.
Available colour : Pastel Pink , Pastel nude & Pastel blue .
πŸ’‹BF Friendly (Ada Button tgh2)
πŸ’‹High quality cotton silk
πŸ’‹Material kain Anti kedut
πŸ’‹can wear as casual and formal entire
πŸ’‹3 pastel colour
πŸ’‹Breathable
πŸ’‹Boleh adjust pinggang kalau guna belt..
.
#wrapblouse #blousewrap #blousebffriendly #bffblouse #blousebreastfeeding #blouseironless #ironlessblouse #blousecotton #blousepastel #cottonblouse #beltblouse #blousebelt #blousefashion #newfashion2018 #blouse


0

THIRAA PREMIUM LONG TOP
.
βœ”οΈUpgrade material yg lbh BERKUALITI, SEDAP & SELESA dipakai.
High Quality Como Crepe Korean.
βœ”οΈ Labuh patuh syariah.
βœ”οΈ Line dipergelangan tgn pon Upgrade tau! Lebih kemas dan cantik.
βœ”οΈ Cutting loose. Takde 'dart'.
βœ”οΈ Ada poket kali ni. Yeayy!!.
βœ”οΈ Available size S - 2 XL.
βœ”οΈ Ada lebih 8 warna yg cantik dan buat awak lg rambang mata. βœ”οΈ Bf friendly. ada zip sorok dibahagian dada.
βœ”οΈ Upgrade Zip dibahagian tangan. Mmg lain kali ni . Wuduk friendly!
HARGA ASAL : RM65

Harga PROMOSI TERHAD
πŸ‘‰RM60 .
COMBO JIMAT 2 HELAI
πŸ‘‰RM100 πŸ‘‰RM100
.
Berminat? Sila whatsapp cepat~ nanti habis size dgn warna kesukaan kan rugi..
.
πŸ‘‰ 0189144582
πŸ‘‰ 0189144582
.

#longtop #longtopletops #longtopberkualiti #longtopmurah #longtopcantik #blouselabuh #blouseironless #blousemurah #blouse #bajumuslimah #bajumurah #tiamosweetheart100hari #tiadaarahjodohkita #cintatiadaganti #thiraalongtop #neelofa #fattzura #longtopironless #lafazkankhalimahcintamu #thiraapremiumplavapink #teamapplescarf


0

THIRAA PREMIUM LONG TOP
.
βœ”οΈUpgrade material yg lbh BERKUALITI, SEDAP & SELESA dipakai.
High Quality Como Crepe Korean.
βœ”οΈ Labuh patuh syariah.
βœ”οΈ Line dipergelangan tgn pon Upgrade tau! Lebih kemas dan cantik.
βœ”οΈ Cutting loose. Takde 'dart'.
βœ”οΈ Ada poket kali ni. Yeayy!!.
βœ”οΈ Available size S - 2 XL.
βœ”οΈ Ada lebih 8 warna yg cantik dan buat awak lg rambang mata. βœ”οΈ Bf friendly. ada zip sorok dibahagian dada.
βœ”οΈ Upgrade Zip dibahagian tangan. Mmg lain kali ni . Wuduk friendly!
HARGA ASAL : RM65

Harga PROMOSI TERHAD
πŸ‘‰RM60 .
COMBO JIMAT 2 HELAI
πŸ‘‰RM100 πŸ‘‰RM100
.
Berminat? Sila whatsapp cepat~ nanti habis size dgn warna kesukaan kan rugi..
.
πŸ‘‰ 0189144582
πŸ‘‰ 0189144582
.

#longtop #longtopletops #longtopberkualiti #longtopmurah #longtopcantik #blouselabuh #blouseironless #blousemurah #blouse #bajumuslimah #bajumurah #tiamosweetheart100hari #tiadaarahjodohkita #cintatiadaganti #thiraalongtop #neelofa #fattzura #longtopironless #lafazkankhalimahcintamu #thiraapremiumplavapink #teamapplescarf


0

F E E D B A C K #BlouseAntiKedut .
.
Alhamdulillah.Ramai dah TERGODA dengan Blouse Travel Anti Kedut..😍😍😍
.
Happy customer, Happy kami jugaπŸ’•
.
Cantik kan? Kini Tak perlu Runsing nak gosok baju lagi..😘
Jimat masa Jimat Letrik✌️

Apa keistimewaan BLOUSE ANTI KEDUT ni?
.
πŸ’•Lengkap berpoket, zip nursing untuk ibu menyusu, cutting yang loose, perincian cuff di tangan, dan semestinya TAK PAYAH IRON😍
.
"Solat, Nursing and travel friendly."
Bersiap pantas. PenampilanΒ  sentiasa anggun.
.
Grab sehelai sekarang !
Psst.Ada PROMOSI tau sesape beli 2 helai sue bagi diskaun RM18 Lagi 😍😍😍
.
So,Whatsapp sue cepat 010-5129282 @ Click je  link kat bio atas tu ye 😘
.
.
#blousemuslimah #blouseironless #blousetakpayahgosok #blouselabuh #blousenursing #blouseantikedut #blouseantirenyok #blousemesrawudhuk #blousemesrasolat #blousetravelfriendly #wardrobesue #blouse #ironless #antikedut #blousetravel #blousemurah


0

F E E D B A C K #BlouseAntiKedut .
.
Alhamdulillah.Ramai dah TERGODA dengan Blouse Travel Anti Kedut..😍😍😍
.
Happy customer, Happy kami jugaπŸ’•
.
Cantik kan? Kini Tak perlu Runsing nak gosok baju lagi..😘
Jimat masa Jimat Letrik✌️

Apa keistimewaan BLOUSE ANTI KEDUT ni?
.
πŸ’•Lengkap berpoket, zip nursing untuk ibu menyusu, cutting yang loose, perincian cuff di tangan, dan semestinya TAK PAYAH IRON😍
.
"Solat, Nursing and travel friendly."
Bersiap pantas. PenampilanΒ  sentiasa anggun.
.
Grab sehelai sekarang !
Psst.Ada PROMOSI tau sesape beli 2 helai sue bagi diskaun RM18 Lagi 😍😍😍
.
So,Whatsapp sue cepat 010-5129282 @ Click je  link kat bio atas tu ye 😘
.
.
#blouseironless #blousetakpayahgosok #blouselabuh #blousenursing #blouseantikedut #wardrobesue #blouse #ironless #antikedut #blousetravel #blousemurah


0

Hot ke tak warna ni? Ni first time warna ni wujud untuk Maxi Nayla. Sis rasa warna ni cepat sold out. Cecepat ladies!😊
.
====================
PRE ORDER SPECIAL DISCOUNT
====================
* Harga valid dari hari ini 19/4 hingga 26/4/2018 saja * .
* Pengeposan adalah pada 27/4/2017 *

1 helai RM89
2 helai RM160
3 helai RM240

Product description: .
🌼NURSING FRIENDLY TIERED MAXI DRESS * With cuff*
🌼A FLARE cutting
🌼Ironless .
🌼Wuduk friendly
🌼Maternity friendly
. *Colour may be slightly different due to Screen resolution & lighting* .
. 🌼Material : Korean Lycra
.
#blouseironless #ironlessblouse #nursingfriendlyblouse #nursingfriendly #mesramenyusu #blouseiris #blouselabuh #blousemuslimah #teamIMANNABDUL
#nursingfriendly #breastfeedfriendly #bffriendlyjubah #jubahmenyusu #maxinayla #maxidress #imannabdul #jubahmuslimah #jubahmurah #blousekanakkanak #blousekids #blousenurra #nayla2.0 #maxinayla2.0 #blousehayya #azatunic #maxinaylakids


0

F E E D B A C K #BlouseAntiKedut .
.
Alhamdulillah.Ramai dah TERGODA dengan Blouse Travel Anti Kedut..😍😍😍
.
Happy customer, Happy kami jugaπŸ’•
.
Cantik kan? Kini Tak perlu Runsing nak gosok baju lagi..😘
Jimat masa Jimat Letrik✌️

Apa keistimewaan BLOUSE ANTI KEDUT ni?
.
πŸ’•Lengkap berpoket, zip nursing untuk ibu menyusu, cutting yang loose, perincian cuff di tangan, dan semestinya TAK PAYAH IRON😍
.
"Solat, Nursing and travel friendly."
Bersiap pantas. PenampilanΒ  sentiasa anggun.
.
Grab sehelai sekarang !
Psst.Ada PROMOSI tau sesape beli 2 helai sue bagi diskaun RM18 Lagi 😍😍😍
.
So,Whatsapp sue cepat 010-5129282 @ Click je  link kat bio atas tu ye 😘
.
.
#blouseironless #blousetakpayahgosok #blouselabuh #blousenursing #blouseantikedut #wardrobesue #blouse #ironless #antikedut #blousetravel #blousemurah


0

F E E D B A C K #BlouseAntiKedut .
.
Alhamdulillah.Ramai dah TERGODA dengan Blouse Travel Anti Kedut..😍😍😍
.
Happy customer, Happy kami jugaπŸ’•
.
Cantik kan? Kini Tak perlu Runsing nak gosok baju lagi..😘
Jimat masa Jimat Letrik✌️

Apa keistimewaan BLOUSE ANTI KEDUT ni?
.
πŸ’•Lengkap berpoket, zip nursing untuk ibu menyusu, cutting yang loose, perincian cuff di tangan, dan semestinya TAK PAYAH IRON😍
.
"Solat, Nursing and travel friendly."
Bersiap pantas. PenampilanΒ  sentiasa anggun.
.
Grab sehelai sekarang !
Psst.Ada PROMOSI tau sesape beli 2 helai sue bagi diskaun RM18 Lagi 😍😍😍
.
So,Whatsapp sue cepat 010-5129282 @ Click je  link kat bio atas tu ye 😘
.
.
#blouseironless #blousetakpayahgosok #blouselabuh #blousenursing #blouseantikedut #wardrobesue #blouse #ironless #antikedut #blousetravel #blousemurah


0

The end of the page