#bodydreammelaka

Instagram photos and videos

#bodydreammelaka#bodydream#bodydreamsenawang#bodydreamseremban#bodydreamnilai#bodydreambangi#bodydreamkajang#bodydreamportdickson#bodydreamnegerisembilan#fibermax#zaraagentseremban#bodydreamzarazana#bodydreambukitkatil#bodydreamseremban2#bodydreamayerkeroh#ubatkurus#kurus#utcmelaka#bodydreamkotaseriemas

Hashtags #bodydreammelaka for Instagram

New sachet lebih exclusive๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.

Ingredients tetap sama๐Ÿ‘Œ
.
.

Sesiapa yang masih ada sachet lama masih boleh guna seperti biasa๐Ÿ‘Œ

Dengan pembelian Fibermax juga anda akan berpeluang untuk join
Contest Menang London๐ŸŒ‰ & Paris๐Ÿ—ผ version tengah order food.
How to join this contest:

1. Beli minimum 1 box coco s/ fibermax sebulan dan total 6 box untuk 6 bulan sehingga 25 october 2018 ( korang pun dah kurus masa tu minum coco S/fibermax ๐Ÿ˜)
2. Hanya SAH pada pembelian harga rm95 sekotak.
3. Simpan kesemua box yang anda beli berserta resit pembelian/ resit online transfer daripada HQ atau agent bodydream.
4. Hanya SAH untuk box yang mempunyai sticker dan batch number. .
.
.
#bodydreampenang
#bodydreamkanada
#bodydreammalaysia
#bodydreammelaka
#bodydreamperak
#newpackaging
#ingrediantstillsame


2

Bayangkan....
Cantik je tersarung Baju Raya 2018 kali ni.....
Tanpa ganggu Aset anda yang sedia ada..... ๐Ÿ‘
Selain turunkan berat badan, body lebih shaping and curvy....
Bulan puasa ni , lebih kenyang dan lebih bertenaga! ๐Ÿ’‹

#bodydreamzarazana๐Ÿ’‹
@bodydream_cometrue .
.

Dear boleh whatsapp zara skrg!
Ready stock!!
.

012-2971734
012-2971734
012-2971734
(Whatsapp link di bio)

COD AREA SEREMBANโ™ฅ๏ธSENAWANGโ™ฅ๏ธ NILAIโ™ฅ๏ธPDโ™ฅ๏ธK.PILAHโ™ฅ๏ธKAJANGโ™ฅ๏ธ BANGIโ™ฅ๏ธMELAKAโ™ฅ๏ธ
.
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamseremban
#bodydreamseremban2
#bodydreamnilai
#bodydreamportdickson
#bodydreamkotaseriemas
#bodydreamsenawang
#bodydreambangi
#bodydreamkajang
#bodydreammelaka
#codnegerisembilan
#zaraagentseremban

#raya2018
#kuruscepat
#healthyeating
#health
#foodsupplement
#supplements
#slimming
#healthfood
#diet


0

HAPPY VOTING! Choose the best!
Love Bodydream_cometrue
.
.
jom whatsapp zara okay
๐Ÿ‘‰ 012-2971734
๐Ÿ‘‰ 012-2971734
๐Ÿ‘‰ 012-2971734 .
.
TEKAN WHATSAPP LINK DI BIO
.
.

COD HARI-HARI TAWWW๐Ÿ˜๏ธ๏ธ
SEREMBANโ™ฅ๏ธSEREMBAN2โ™ฅ๏ธ SENAWANGโ™ฅ๏ธRASAHโ™ฅ๏ธPDโ™ฅ๏ธNILAI
โ™ฅ๏ธKUALA PILAHโ™ฅ๏ธJELEBUโ™ฅ๏ธBANGI
โ™ฅ๏ธKAJANGโ™ฅ๏ธSEPANGโ™ฅ๏ธMELAKA

#negerisembilan
#seremban
#utcseremban
#utcmelaka
#healthyeating
#slimmingworld
#slimmingdrinks
#raya2018
#health
#healthyfood
#sayajualonline
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamseremban
#bodydreamseremban2
#bodydreamsenawang
#bodydreamsepang
#bodydreamnilai
#bodydreamkotaseriemas
#bodydreamkajang
#bodydreamportdickson
#bodydreammelaka
#bodydreamzarazana๐Ÿ’‹
#zaraagentseremban


0

Psttrrr๐Ÿ˜ŽGuyss, ni nk bagitau ๐Ÿ‘‡
.
Coco S minum selepas sarapan
Fibermax minum lepas makan malam atau sebelum tidur ya...
.
.
Nak kurus ramping bak kerengga?
jom cuba Coco S dengan Fibermax
Amalkan secara konsisten.. Konfem body letopss!
.
Jom Whatsapp #zaraagentseremban
@bodydream_cometrue . โš ๏ธ 012-291734
Tekan Whatsapp link di bio๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ‘‰Free post โœ”๏ธโœ”๏ธ ๐Ÿ‘‰Free gift โœ”๏ธโœ”๏ธ ๐Ÿ‘‰Free guide โœ”๏ธโœ”๏ธ #bodydreamnegerisembilan
#bodydreamseremban
#bodydreamseremban2
#bodydreamnilai
#bodydreamsenawang
#bodydreamkotaseriemas
#bodydreamsepang
#bodydreambangi
#bodydreamkajang
#bodydreamportdickson
#bodydreamputrajaya
#bodydreammelaka
#bodydreamzarazana๐Ÿ’‹
#curves
#bodycurvy
#bodypositive
#raya2018
#love
#slimming
#slimfast
#slimey
#strong
#pengantin2018


0

... Tips Paling Mudah, Minum 3 Liter Sehari

Minum 2 gelas air, sebaik sahaja bangun dari tidur dapat mengaktifkan dan mencergaskan organ dalaman.
๐Ÿฅ›Minum air 1 gelas selepas solat subuh.
๐Ÿฅ›Minum air 1 gelas sebelum mandi.
๐Ÿฅ›Minum air 1 gelas Selepas mandi dapat membantu mengurangkan tekanan darah rendah.
๐Ÿฅ›Minum air 1 gelas selepas solat zuhur
๐Ÿฅ›Minum 2 gelas air 20 minit, sebelum makan, membantu sistem penghadaman
๐Ÿฅ›Minum 1 gelas air selepas solat asar
๐Ÿฅ›Minum 1 gelas air sebelum mandi petang.
๐Ÿฅ›Minum 1 gelas air selepas solat maghrib
๐Ÿฅ›Minum 1 gelas air selepas solat isyak
๐Ÿฅ›Minum 1 gelas air sebelum tidur, mampu menggelakkan strok dan serangan jantung pada waktu malam
.
.

#regrann
#tips
#minum
#negerisembilan
#n9
#seremban
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamseremban
#bodydreamseremban2
#bodydreamsenawang
#bodydreamnilai
#bodydreambangi
#bodydreamkotaseriemas
#bodydreamkajang
#bodydreamsepang
#bodydreammelaka
#codnegerisembilan
#curves
#bodyshaper
#health
#drinks
#kurussihat


1

...
Jom Sarapan Uols! ๐Ÿ’œ
๐Ÿ›โ˜•๏ธ๐Ÿค—
.
Mee Goreng + Telur Dadar
+ Coco S Hot Chocolate!
= Boom! ๐Ÿ’ฅ
.
.
Stay Fit, Stay Lentik! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Walaupon melantak mee goreng pepagi nih! ๐Ÿ’‹
.
Dengan BODYDREAM COCO S :
๐Ÿ’œ TAK PERLU DIET
๐Ÿ’œ TAK PERLU NAK PANTANG
๐Ÿ’œ TAK PERLU BERSENAM
๐Ÿ’œ KULIT MAKIN CANTIK
.
.
TAKKAN TENGOK JE UOLSs?!
.
.
KENA CUBA!
.
JOM! Whatsapp #zaraagentseremban
.
.
๐Ÿ“ฒ 012-2971734
.
๐Ÿ“ฒ 012-2971734
.
๐Ÿ“ฒ 012-2971734
.
.
FREE POSTAGE : โœ”๏ธ ๐Ÿ“ฆ
FREE GIFT : โœ”๏ธ ๐ŸŽ
.
POSTAGE ISNIN HINGGA JUMAAT
.
๐ŸšœCOD HARI-HARI๐Ÿšœ
SEREMBAN, SENAWANG, NILAI, PD, BANGI, KAJANG, MELAKA
.
DI MONITOR SEHINGGA KURUS :BERAT IDEAL & SIHAT
.
#bodydream
#raya2018
#kurus
#bodypositive
#instagraffiti
#outfitoftheday
#ig_malaysia
#healthyfood
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamseremban
#bodydreamsenawang
#bodydreamnilai
#bodydreamkajang
#bodydreambangi
#bodydreamkotaseriemas
#bodydreamportdickson
#bodydreammelaka
#sayajualonline
#negerisembilan
#seremban
#senawang
#bodydreamzarazana๐Ÿ’‹
#zaraagentseremban


0

. . .
I LOVE BODYDREAM
.
.
๐Ÿ•ถ๏ธ๏ธABANG PUN BOLE MINUM
๐Ÿ•ถ๏ธ๏ธABANG PUN NAK KURUS
๐Ÿ•ถ๏ธ๏ธABANG PUN NAK BERGAYA DI HARI RAYA
๐Ÿ•ถ๏ธ๏ธABANG PUN NAK PERUT KEMPES
๐Ÿ•ถ๏ธ๏ธABANG PUN NAK NAMPAK HEBAT
๐Ÿ•ถ๏ธ๏ธABANG PUN NAK BUANG LEMAK
๐Ÿ•ถ๏ธ๏ธABANG PUN NAK PAKAI SAIZ M
๐Ÿ•ถ๏ธ๏ธABANG PUN NAK MEMBAWANG OOOPPPSSSS๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
.
.
JOM ABANG... KURUS SEBELUM RAYA
(WHATSAPP LINK DI BIO)

012-2971734
012-2971734
012-2971734

COD HARI-HARI
#abangsado
#bro
#abang
#lelaki
#supplimentkurus
#lelakiidaman
#bodydream
#nakkurus

#bodydreamseremban
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamseremban2
#bodydreamsenawang
#bodydreamkotaseriemas
#bodydreamnilai
#bodydreambangi
#bodydreamportdickson
#bodydreamkajang
#bodydreammelaka
#utcmelaka
#utcseremban
#bodydreamzarazana๐Ÿ’‹
#zaraagentseremban


2

#Repost @mieraleyana
ใƒปใƒปใƒป
Siapa kata tak sempat nak Kurus sebelum raya? Miera sendiri dari size M now dah bole muat size XS dalam masa 6 bulan minum coco S ni ( size down from M to XS! )
then only now Miera berani nak try dress2 ikut body. Ok, so u all jangan stress atau susah hati. Start amalkan coco S bodydream sekarang. Selain dari tu , bodydream coco S juga bagi kenyang lebih lama & give u all extra energy, tak penat time puasa nanti. Try now!

@bodydream_cometrue
@bodydream_cometrue
@bodydream_cometrue
.
.
๐Ÿš—COD SETIAP HARI
๐Ÿ’ŒFREE POS (2KOTAK)
๐Ÿ’œFREE GIFT

012-2971734
012-2971734
012-2971734
(whatsapp link di bio)

#bodydream
#bodydream_cometrue
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamseremban
#bodydreamseremban2
#bodydreamsenawang
#bodydreamnilai
#bodydreamkotaseriemas
#bodydreambangi
#bodydreamkajang
#bodydreammelaka
#bodydreamzarazana๐Ÿ’‹
#zaraagentseremban

#fatburner
#fattzura
#nelydiasenrose
#artismalaysia
#fattahamin
#bodygoals
#dreambody
#trending


2

Zarazana 012-29717314
(Whatsapp link di bio)

Harga puluh2 je jangan berkira kalau nak kuruih ok?
#kitaok ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ’‹
yess cam tu la...
harga mampu milik tau

Dijamin berpuasa hati sampai jatuh cintann berkali-kali..
Nak isteri kuruih n yantekkk be4 raya??
Nak gf kuruih n yantekkk be4 raya??
Nak diri sdiri kuruih n yantekkk be4 raya??
.
.
#bodydream
#bodygoals
#nakkurus
#pengantin
#supplimentkurus
#bodycurvy
#bodycurvy
#healthyfood
#healthybreakfast
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamseremban
#bodydreamseremban2
#bodydreamsenawang
#bodydreamportdickson
#bodydreamkotaseriemas
#bodydreamnilai
#bodydreammelaka
#bodydreambangi
#bodydreamkajang
#bodydreamsepang
#sayajualonline
#codnegerisembilan
#bodydreamzarazana๐Ÿ’‹
#zaraagentseremban


0

๐Ÿ”ฅLemak yang banyak adalah pembawa penyakit. ๐Ÿ”ฅLemak visceral (dikawasan perut) yang tinggi adalah salah satu sebab utama datangnya penyakit kronik spt sakit jantung, strok, kencing manis, kanser.
.
๐Ÿ”ฅKalau berat badan anda hari ni dah over, dan anda masih continue amalkan cara makan, cara gaya hidup seperti dahulu, berat badan Anda akan terus continue naik. Itโ€™s time to THINK WISELY. Perlu sedar diri. Adakah anda rasa OK biarkan berat badan terus naik?
.
๐Ÿ’œANDA MASIH ADA PILIHAN UNTUK MENURUNKAN BERAT BADAN DENGAN CARA YANG SELAMAT & SIHAT TANPA PERLU BERLAPAR๐Ÿ’œ
.
๐ŸŒผWhatsapp Zarazana๐ŸŒผ
012-2971734
012-2971734
012-2971734
๐Ÿ‘‰Klik Link Whatsapp di Bio
.
โ˜‚๏ธFree Pos (2 boxes)
โ˜‚๏ธSpecial Free Gift
.
๐Ÿš—COD SETIAP HARI๐Ÿš—
AREA SEREMBANโœ“ SENAWANGโœ“ NILAIโœ“ SEPANGโœ“ PORT DICKSONโœ“ KAJANGโœ“ BANGIโœ“ SIMPANG AMPATโœ“ ALOR GAJAHโœ“

#fitness
#fatburner
#slimfast
#burnfatburn
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamseremban
#bodydreamseremban2
#bodydreamsenawang
#bodydreamnilai
#bodydreamkajang
#bodydreambangi
#bodydreamsepang
#bodydreamportdickson
#bodydreammelaka
#zaraagentseremban
#bodydreamzarazana๐Ÿ’‹


0

๐Ÿ”ฅTESTIMONI DIRI SENDIRI๐Ÿ”ฅ
๐Ÿ”ฅTANPA DIET KETAT๐Ÿ”ฅ
๐Ÿ”ฅTAKDE PANTANG MAKAN๐Ÿ˜ TAPI JGN MELANTAK๐Ÿ™„๐Ÿ™„
๐Ÿ‹๏ธ๏ธTAK PERLU EXERCISE๐Ÿ‹๏ธ๏ธ
๐Ÿ”ฅ1 SACHET BURN CALORIES SAMA SPT BERJALAN SEJAUH 5KM
๐Ÿ’ชMINUM 2-3 LITER AIR KOSONG SEHARI๐Ÿ’ช
.
.
๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
.
.
๐ŸŒผTAHUN 2014-2016
๐Ÿ‘‰75kg
๐ŸŒผTAHUN 2017
๐Ÿ‘‰62kg

LOSS 13kg
.
๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
.
CONSUME 5 KOTAK COCO S TURUN 13KG (2 1/2 BULAN )
YESSSSSS๐Ÿ’ƒ๐Ÿ•บ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ•บ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ•บ .
๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
.
#sharethedream @bodydream_cometrue .
๐Ÿ“ฒzarazana 012-2971734
(CLICK LINK DI BIO)
.
๐Ÿ’–COD SETIAP HARI ๐Ÿ’–

SEREMBAN๐Ÿ‘‰ SENAWANG๐Ÿ‘‰ NILAI๐Ÿ‘‰ PD๐Ÿ‘‰ KAJANG๐Ÿ‘‰ BANGI๐Ÿ‘‰ MELAKA .

#bodydream
#testimonidirisendiri
#supplementkurus
#jomkurus
#sayajualonline
#kurustanpadiet

#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamseremban
#bodydreamseremban2
#bodydreamsenawang
#bodydreamportdickson
#bodydreamnilai
#bodydreambangi
#bodydreamkotaseriemas
#bodydreamkajang
#bodydreammelaka
#codnegerisembilan
#zaraagentseremban
#bodydreamzarazana๐Ÿ’‹


3

#secalit lemak gelebeh pasti hilang.. Jangan tak percaya uolls ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Dicipta khas untuk awak yang takde masa nk buat sit up ๐Ÿคท so boleh gunakan QURVE LOTION untuk bantu awak calit2 kat mana2 part yg awak rasa ada lemak gelebeh k!
.
๐Ÿ’œSEKALI PAKAI SAMA SEPERTI 200 KALI SIT UP๐Ÿ’œ
.
.
๐ŸŒผzarazana๐ŸŒผ
012-2971734
012-2971734
012-2971734
.

#curvelotion
#lotionkurus
#calitcalitcantik
#slimlotion
#hotlotion
#bodycurvy
#bodycurves
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamseremban
#bodydreamsenawang
#bodydreamnilai
#bodydreamportdickson
#bodydreamkotaseriemas
#bodydreambangi
#bodydreamkajang
#bodydreammelaka
#zaraagentseremban
#bodydreamzarazana๐Ÿ’‹
#sayajualonline
#codnegerisembilan


0

Pagi yang indah dihiasi dgn my favourite Loti Canai n Currypap๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ yummeh #bodydreamkanada
.
.
Whatsapp zarazana @bodydream_cometrue
๐Ÿ’‹012-2971734
๐Ÿ’‹012-2971734
๐Ÿ’‹012-2971734
.
๐Ÿšฅ๐Ÿš—๐Ÿš— COD๐Ÿš—๐Ÿš—๐ŸšฅCOD๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿšฅ
SEREMBAN|SENAWANG|PD|NILAI|BANGI|KAJANG|MELAKA
.
#bodydream
#bodydreamkanada
#supplementkurus
#pengantin
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamseremban
#bodydreamsenawang
#bodydreamnilai
#bodydreamkajang
#bodydreamportdickson
#bodydreambangi
#bodydreammelaka
#sayajualonline
#codnegerisembilan
#bodydreamzarazana๐Ÿ’‹
#zaraagentseremban


4

Raya Tahun 2015 size L
Raya Tahun 2016 size XL
Raya Tahun 2017 size XL lagi
Bila nak kurus betul2 ni sayang?...
Kalau tak kuat hati nak diet secara normal...
Diet asyik fail.... godaan makanan banyak... ๐Ÿ˜... maksudnya ... anda harus cuba #bodydreamcocosslimming
@bodydream_cometrue
Rugii.... Baju Raya tahun ni daripada designers semua letop letop...
Tanya diri sendiri.. ada size ke? .

#bodydream #kurustanpapantang #supplimentkurus #bodycurvy #bodycurves #bodyshaper #bodydreamnegerisembilan #bodydreamseremban #bodydreamseremban2 #bodydreamnilai
#bodydreamsenawang
#bodydreambangi #bodydreamportdickson #bodydreamkajang #bodydreamkotaseriemas #bodydreammelaka #bodydreamzarazana๐Ÿ’‹ #zaraagentseremban


0

โค๏ธGOOD MORNING SWEETIEโค๏ธ Jangan lupa ye minum 3L air sehari untuk membantu mempercepatkan proses pengurangkan berat badan ๐Ÿญ menstabilkan emosi ๐Ÿญ melembabkan kulit ๐Ÿญ awet muda๐Ÿญ badan cergas๐Ÿญ menggalakkan penghasilan susu ibu๐Ÿญ .
.
@bodydream_cometrue
Zarazana 012-2971734
012-2971734
012-2971734
.
.
COD SEREMBAN|SENAWANG|NILAI|PORTDICKSON|KAJANG|BANGI|MELAKA

#bodydream
#bodydreamkanada
#bodycurvy
#bodycurves
#bodykerengga
#pengantin
#supplimentkurus
#suppliment
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamseremban
#bodydreamseremban2
#bodydreamsenawang
#bodydreamnilai
#bodydreamportdickson
#bodydreambangi
#bodydreamkajang
#bodydreammelaka
#utcmelaka
#utcseremban
#utcnegerisembilan


0

BERAT SEBELUM 68KG ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅBURN FAT

BERAT SELEPAS 65KG .

Hari Raya dah nak dekat! Ape kata raya tahun ni buktikan yg body uolls masih cantik seperti dulu ๐Ÿ˜.. dah takde gelembung2 sana sini๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Sempat lagi nak adjust sayang๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
Jadi tunggu ape lg Whatsapp zarazana ๐Ÿ“ฒ 012-2971734 sekarang .
(Testimoni ini adalah dari pengguna sebenar Bodydream CoCo S.Namun hasil turun berat badan ini mungkin berbeza bagi setiap individu)
.
.
COD SEREMBAN, SENAWANG, MELAKA, BANGI, KAJANG
.
.
#bodydreamseremban
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamsenawang
#bodydreamnilai
#bodydreamportdickson
#bodydreamkajang
#bodydreambangi
#bodydreamkotaseriemas
#bodydreammelaka
#utcseremban
#utcnegerisembilan
#utcmelaka
#bodydreamseremban2
#negerisembilan
#bodycurvy
#pengantin
#kurustanpadiet
#bodydream
#bodydreamzarazana๐Ÿ’‹
#zaraagentseremban


2

๐ŸŒŸMISI KURUS RAYA 2018๐ŸŒŸ

Sempat lg kalau uolls nk bergaya dgn baju kebaya di hari lebaran yg akan dtg๐ŸŒ 
.
. โšก๏ธMeh akk nak bantu merealisasikan MISI KURUS UOLLSโšก๏ธ
.
. โ˜‚๏ธโ˜‚๏ธ AKAK TOLONG PAYUNGKAN TIPS KEBABOMโ˜‚๏ธ
.
WHATSAPP 012-2971734
012-2971734
012-2971734
.
.
COD NEGERI 9 / BANGI / KAJANG / MELAKA

#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamportdickson
#bodydreamseremban
#bodydreambangi
#bodydreamnilai
#bodydreamseremban2
#bodydreamkajang
#bodydreammelaka
#bodydreamsenawang
#bodydreamzarazana๐Ÿ’‹
#zaraagentseremban
#bodycurvy
#misikurus2018
#misikurusraya2018
#bodybuilder
#bodypositive


0

Regrann from #Repost @mieraleyana
ใƒปใƒปใƒป
Rakyat Malaysia ni especially perempuan, kalau tanya nak perut sexy flat macam siapa .. mesti korang kata nak perut Flat macam Kendal Jenner, tapi nak makan banyak mcm kenduri 7 hari 7 malam!... another 2 weeks.. korang kata nak perut flat macam Miera Leyana pula ๐Ÿ˜˜.. on going progress now.

Apapun, #fibermax memang the best! Rasa sedap, proses membuang pun goes smoothly without sakit perut dan berry berry banyak kali.

Cepatla korang try ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ @bodydream_cometrue

@bodydream_cometrue

@bodydream_cometrue

whatsapp 012-2971732

whatsapp 012-2971734

whatsapp 012-2971734

COD SEREMBAN | SENAWANG | NILAI | KAJANG | BANGI | MELAKA

#fibermax
#detoxflattummy
#fiber
#ubatsembelit
#perutkempis
#fibermaxseremban
#fibermaxsenawang
#fibermaxnilai
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamseremban
#bodydreamsenawang
#bodydreambangi
#bodydreamkajang
#bodydreamportdickson
#bodydreamseremban2
#bodydreamnilai
#bodydreammelaka
#utcseremban
#utcmelaka


0

Dengan CocoS & Fibermax , nothing to worry about . Bedal je apa pun nak makan ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
#mysunday
#bodydreammelaka
#cocoSmelaka
#fibermaxmelaka .
Ws 011-33311544


0

CocoS understand us very well . ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
You will never feel the difference until u drink it.

Coco-S memang sgt best, sgt sedap, sgt berkesan.

Pelaburan yang bijak adalah pelaburan yang mendatangkan hasil.
Same goes to Coco-S!

Uolls patut cuba jika masih belum cuba & masih berkira-kira utk cuba. Dah cuba, i sure, uolls pasti nak lagi.

Pm/whatsapp okay ๐Ÿ˜Š

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+601133311544

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydream
#bodydreammelaka
#bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #bodydream #cocos
#cocossingapore
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermaxmelaka #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvesingapore


0

Assalamualaikum & good morning everyone!

don't forget to drink Coco-S after your breakfast, okay๐Ÿ˜‰

Kalau uolls berminat, roger je k . Nak tanya apa pun boleh. Kita cuba sedaya upaya bantu uolls.
Jangan malu & segan.

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+601133311544

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydream #bodydreammelaka #bodydreamsingapore #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocos
#cocossingapore
#bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#fibermax #fibermax #fibermaxsingapore #fibermaxcutanddetox
#qurvelotion #qurvelotionbodydream #qurvebodydream #qurvesingapore


0

Selamat Tahun Baru Cina 2018 (Chinese New Year)diucapkan kepada seluruh kaum Tioghua dan Cina. Semoga perayaan pada tahun ini akan menghadiahkan semangat baru buat semua. Raikan tahun baru ini bersama keluarga yang tersayang!๐Ÿ’‹ Gong Xi Fa Cai ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐Ÿฎbodydream_cometrue .
.

#gongxifacai2018
#bodydreamnegerisembilan
#kongsirezekihanania
#bodydreamseremban
#bodydreamportdickson
#bodydreamnilai
#bodydreambangi
#bodydreamkajang
#bodydreamsenawang
#bodydreammelaka
#bodydreamseremban2
#bodydreamzarazana๐Ÿ’‹
#zaraagentseremban


1

BODYDREAM COCO S

Sekotak pown dah bleh tgk hasil nya
Dan
.
Jangan terkejut jika lemak2 awk2 semua pupus
.
Sejak minum bodydream
.
So rasakan penangan "BODYDREAM COCO S"
.
Whatsapp Aja NOW! ๐Ÿ’œ
.
๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/60126487499
#teamemmadiana
#detox #flaxseed #ubatkurusย  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #upm #uiam #ramping #uitmbandarmelaka #utemmelaka #melaka #sayajual #fibermax #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreammelaka #bodydreammitc #bodydreambandarmelaka #bodydreambukitkatil
#bodydreamayerkeroh


3

Tak da masa nak workout ?? Tak da masalah ,
Body Dream kan ada ๐Ÿ˜
Settle masalah ๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp 011-33311544
.
#bodydreammelaka
#stokisbodydream
#stokisbodydreammelaka
#freecodmelaka
#cocoslimmingdrink
#fibermaxcutanddetox


0

Kita org pmpuan ni lah yg paling xde masa nk p gym kan ? Mana xnya byk lagi kerja lain yg nak disettlekan . Betul x ?
Bestnya dgn CocoS xperlu dah nk p gym lagi .
Siap boleh kurus dgn sndirinya taw ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Jgn tnggu lagi , wsap i skrg ๐Ÿ˜˜
011-33311544
.
#bodydreammelaka
#stokisbodydream
#stokisbodydreammelaka
#freecodmelaka
#cocoslimmingdrink
#fibermaxdetox


0

Hi semua ๐Ÿ˜Š
Dah sarapan ke tu ?
Jangan lupa sarapan ye .
.
Lepastu boleh ambil Body Dream CocoS .
Confirm bertenaga & segar je sepanjang hari ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Ws 011-33311544
#bodydreammelaka
#bodydreamstokismelaka


0

Be A Hot Mama With Body Dream CocoS ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ.
.
Whatsapp now 011-33311544
#bodydreammelaka
#stokisbodydream
#stokisbodydreammelaka
#bodydreamfreecodmelaka


0

Siapa ingat pelakon cerita Memori Cinta Suraya @mieraleyana ni ?
Dulu semangatkan bdn dia? Dgn double chinnya . Skrg kemain slim lawa lagi ๐Ÿ˜. Semua penangan BODY DREAM uolls .
Tak nak ke slim dpt body idaman korg tu ? Jgn sampai gigit jari nanti ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…. .
Meh pm skrg kita ada promosi taw sempena CNY ni . Siap ada freegift lagi ๐Ÿ˜˜.
.
Wsap 011-33311544
#bodydreammelaka


0

Body Dream CocoS ๐Ÿ’œ
& Fibermax Detox ๐Ÿ’š

Dengan adanya combo ni, xperlu pening2 dah pikir mcm mana cara nk kuruskan badan..
senang je , ambil 1sachet bancuh dan minum setiap hari..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
mudah dgn body dream cocoS & fibermax ni .
Cukup 15 hari , in shaa Allah pasti ada penurunan dr segi lose weight @ lose inch body.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜..
ia sgt2 bagus untuk diminum bg pesakit kencing manis dan darah tinggi.. Sebbnya dapt mengawal paras gula , tekanan darah dan juga kolestrol dlm badan .. xperlu risau sbb body dream ialah minuman coco yg SIHAT.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jom KURUS & SIHAT dgn BODY DREAM.. Berminat klik link Http://www.wasap.my/601133311544
#bodydreammelaka
#bodydream


0

Amboi!! Bukan main Cun lagi kakak Polis Kita.. Segak dan fit selepas minum bodydream! Dah try produk lain tapi tak jadi.. Alhamdulillahhh dengan 2 box bodydream, berat turun dengan Pantas! .

Bodydream ni dah la SEDAP, KENYANG BERTENAGA SEPANJANG HARI & MENGAWAL SELERA MAKAN. .

COD AVAILABLE untuk area SEREMBAN|SENAWANG|PORTDICKSON|NILAI|BANGI|KAJANG|PUTRAJAYA & MELAKA

Whatsapp ZARAZANA
๐Ÿ“ฒ012-2971734
๐Ÿ“ฒ012-2971734

#bodydreamseremban
#bodyseremban
#bodydreamsenawang
#bodydreamnilai
#bodydreamportdickson
#bodydreamputrajaya
#bodydreamkotaseriemas
#bodydreamalorgajah
#bodydreammelaka
#seremban


1

โ“Apakah itu FIBERMAX sis?
.
.
ใ€ฐ๏ธ FIBERMAX MINUMAN UNTUK MEMBANTU MENGURANGI BERAT BADANโœ”๏ธMENCEGAH PERUT BOROIโœ”๏ธMENYINGKIR TOKSINโœ”๏ธMELEGAKAN SEMBELITโœ”๏ธ DAN MELANCARKAN PERGERAKAN USUSโœ”๏ธ โ“Apakah kelebihan FIBERMAX sis? โ—๏ธMempercepatkan proses penurunan berat badan
โ—๏ธ Mengekalkan berat badan ideal
โ—๏ธ Membersihkan usus secara menyeluruh dan menormalkan kembali fungsi usus
โ—๏ธ Melancarkan proses pembuangan sekaligus MENGHILANGKAN MASALAH SEMBELITโš ๏ธ
โ—๏ธ meningkatkan METABOLISME โ—๏ธ Menurunkan paras KOLESTROL JAHATโš ๏ธ
โ—๏ธ Menyerap nutrien sekaligus memberi kesan pantas keatas pengambilan suppliment
โ—๏ธ Menstabilkan paras GLUKOSA DALAM DARAHโš ๏ธ
โ—๏ธ โ—๏ธโ—๏ธMENUKAR KEMBALI ANGKA USIA BIOLOGI & MEMBERI KESAN AWET MUDA ๐Ÿ’ฅREVERSE AGING๐Ÿ’ฅ
๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—
.
๐ŸšฉUNTUK KESAN YANG LEBIH PANTAS, FIBERMAX BOLEH DIAMBIL BERSAMA BODYDREAM COCO SLIMMING๐Ÿนโ˜•๏ธ
.
๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’— .
.
โ“ Cara pengambilan sis? .
โ˜•๏ธ Ambil COCO S selepas sarapan pagi
๐Ÿน FIBERMAX selepas makan malam
โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ Tipsโœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
MINUM AIR 3 LITER SEHARI UNTUK PROSES PENYINGKIRAN LEMAK DAN TOKSIN DALAM BADAN DENGAN LEBIH CEPAT DAN BERKESAN

Whatsapp zarazana๐Ÿ˜ป
๐Ÿ“ณ 012-2971734
๐Ÿ“ณ 012-2971734
๐Ÿ“ณ 012-2971734 .
๐Ÿ†“gift ๐Ÿ™†
๐Ÿ†“pos ๐Ÿ™†
COD NEGERI SEMBILAN & MELAKA

#bodydream#youcandoit#bodydreamnegerisembilan#bodydreamseremban#bodydreamsenawang#bodydreamnilai#bodydreamkotaseriemas#bodydreamportdickson#bodydreamkajang#bodydreambangi#bodydreamzarazana๐Ÿ’‹ #zaraagentseremban#utcmelaka#utcnegerisembilan#utcseremban#bodydreammelaka#pengantin#codseremban#seremban#seremban2#codnegerisembilan#bodygoals#bodycurvy#bodycurves#nakkurus


1

Hi guys!! Pagi ni akk nk syer sikit kelebihan coco s yang betul2 ajaib!! JOM CUCI MATA tgk pic akk yg BERBAJU HIJO tu..hikhikkk #pictakedit #testimonisendiri

Akak mmg ske pakai baju kaler gelap yg pd firasat akk dpt la sorokkan lemak2 dr nmpak terbonjol2 kankankannn. Tapi KANTOI jugak bila akk dh terbiasa dgn HOBI MENCEKAK PINGGANG ALA2 MODELS๐Ÿ˜๐Ÿ˜ (BAHASA KASAR MENCEKAK LEMAK)

PIC NI YG MEMBUATKAN MATA TERBELIAK & MOLOT AKK TERLOPONG SELAMA 1 JAM SAMPAI CRAMP TULANG RAHANG OIIIII๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ท 2 bulan JE consume coco s... SETIAP PAGI SELEPAS HEAVY BREAKFAST๐Ÿ›๐Ÿโ˜•๏ธ SELEPAS 2 BULAN akk buat lagi aksi mencekak lemak kat majlis kahwin๐Ÿ˜ DANNN....๐Ÿ”Š๐Ÿ”ŠLEMAK DAH TAK ADA... DANN... ITU ADALAH SEBENAR!! BENAR!! BENAR!! PINGGANGGG AKKK YG AKK CARI2 SELAMA NI TELAH DIJUMPAIโœ”๏ธโœ”๏ธ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ ALHAMDULILLAH. โœ”๏ธAKHIRNYAAAA AKK LOSS 13KG โœ”๏ธPIPI DAH TAK TEMBAM โœ”๏ธPEHA & LENGAN KURANG 4 INCH โœ”๏ธSELUAR LEVI'S BOOT CUT AKK BELI SAIZ 28 UOLLS๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ BOLEH TERUS BERCEKAK PINGGANG DENGAN GUMBIRA!!! YESSSSS .
.
โŒTAK PERLU PAKAI KORSET MAHAL
โŒPERLU TERPEDAYA LAGI DGN PRODUK PELANGSINGAN YG HANYA NK KAUT UNTUNG
โŒTAK PERLU DIET SETAHUN X MKN NASI โŒTAK PERLU JOGGING SAMPAI SAKIT BETIS
โŒTAK PERLU KONON2 NAK KONTROL SELERA LA SGT
.
๐Ÿ’—JOM KURUS BERJEMAAH๐Ÿ’—
CEPAT-CEPAT WHATSAPP AKK.. COD PUN BOLEY๐Ÿ˜Ž
๐Ÿ“ฒ 012-2971734
๐Ÿ“ฒ 012-2971734
๐Ÿ“ฒ 012-2971734

#bodydreamnegerisembilan #bodydreamseremban #bodydreamsenawang #bodydreamnilai
#bodydreamportdickson
#bodydreamkotaseriemas
#bodydreambangi
#bodydreamkajang
#bodydreammelaka
#bodydream
#bodycurvy
#bodygoals
#pengantin
#pengantincantik
#pengantinkurus
#kuruscepat
#kuruslangsing
#utcmelaka


0

BODYDREAM COCO S
.
.
Hampir kebanyakan daripada masyarakat kita ingin memiliki tubuh badan yang sempurna. Ada yang sanggup berlapar atau โ€˜dietโ€™ dengan cara yang tidak sihat untuk kurus.Ini amat berbahaya.Dan ada juga yang sanggup berhabis duit semata-mata untuk tampil kurus, cantik dan menawan.
.
Tapi kini tidak perlu lagi...
.
Bodydream CoCo S dapat membantu anda tanpa perlu membuang duit serta tidak perlu berlapar.
.
Hasil gabungan bahan-bahan semulajadi dan salah satu bahan yang terdapat dalam CoCo s ialah Garcinia cambogia dimana berfungi mengawal selera makan secara semula jadi membakar lemak,meningkatkan tenaga.Menghalang pembentukan lemak asid (lipid synthesis) dan juga mampu menghalang penukaran makanan bergula dan berkanji kepada lemak. .
.
.
Whatsapp Aja NOW! ๐Ÿ’œ
.
๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/60126487499
#teamemmadiana
#detox #flaxseed #ubatkurusย  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #upm #uiam #ramping #uitmbandarmelaka #utemmelaka #melaka #sayajual #fibermaxย  #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreammelaka #bodydreammitc #bodydreambandarmelaka #bodydreambukitkatil
#bodydreamayerkeroh


1

CHOCOLATE flavour! โ˜•๏ธ๐Ÿ’œ
.
๐Ÿ”ฅ CONTROL YOUR FOOD INTAKE! .
๐Ÿ”ฅ BURN FAT! .
๐Ÿ”ฅ REDUCE CELLULITE!
๐Ÿ”ฅ TIGHTEN SLACKING SKIN!.
๐Ÿ”ฅ INCREASE ENERGY LEVEL!
.
STAY SLIM! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
STAY FIT! ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ
.
WANNA TRY??
.
LETS ORDER COCO S NOW!
.
Whatsapp Aja NOW! ๐Ÿ’œ
.
๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/60126487499
#teamemmadiana
#detox #flaxseed #ubatkurusย  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #upm #uiam #ramping #uitmbandarmelaka #utemmelaka #melaka #sayajual #fibermaxย  #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreammelaka #bodydreammitc #bodydreambandarmelaka #bodydreambukitkatil
#bodydreamayerkeroh


1

BODYDREAM COCO S

Ada sape2 rasa yang sama tak?
.
.
selalu terbabas..kalau diet
tak bleh tahan makan sedappp๐Ÿ˜ƒ๐Ÿคฃ
.
.

Jom I nak share sikit bagaiman mana
CoCo S dapat bantu korg untuk turunkan berat badan
.
.

Salah satu bahan yang terdapat didlm nya ialah GARCINIA CAMBOGIA
-DAPAT MENGAWAL SELERA MAKAN SECARA SEMULAJADI
-MEMBAKAR LEMAK -BERTINDAK MENGHALANG PENUKARAN MAKANAN BERGULA DAN BERKANJI KEPADA LEMAK
.
Whatsapp Aja NOW! ๐Ÿ’œ
.
๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/60126487499
#teamemmadiana
#detox #flaxseed #ubatkurusย  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #upm #uiam #ramping #uitmbandarmelaka #utemmelaka #melaka #sayajual #fibermaxย  #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreammelaka #bodydreammitc #bodydreambandarmelaka #bodydreambukitkatil
#bodydreamayerkeroh


1

Mulakan setiap Hari dengan BODY DREAM !!
.
Rasa Chocolate yang Super Sedapp ...
Paling BEST!!!... Rasa kenyang sepanjang hari & dapat mengurangkan berat badan
3-6 Kg ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช dalam hanya 7 HARI '!!! ๐Ÿ’‹LOOSE WEIGHT !!
๐Ÿ’‹PEHA SEMAKIN KECIL !!
๐Ÿ’‹PERUT DAH TAK BUNCIT LAGI !! COMFIRM โ—๏ธ
KURUS CANTIK DGN PRODUK HEBAT BODY DREAM COCO S๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ Semakin ramai yang dah berjaya Kurus & Sihat dgn Body dream.. terbukti BERKESAN serta SELAMAT & mendapat kelulusan dari KKM.. Whatsapp Aja NOW! ๐Ÿ’œ
.
๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/60126487499
#teamemmadiana
#detox #flaxseed #ubatkurusย  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #upm #uiam #ramping #uitmbandarmelaka #utemmelaka #melaka #sayajual #fibermax #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreammelaka #bodydreammitc #bodydreambandarmelaka #bodydreambukitkatil
#bodydreamayerkeroh


1

Hi uolss.. ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๐Ÿ’œ
Dah breakfast ke tu?? ๐Ÿคจ๐Ÿค”
Please' don't skip breakfast tau! ๐Ÿ˜˜
.
Don't forget! Daily routine pagi2 lepas breakfast
minum CoCo S hot chocolate! โ˜•๏ธ
Biar semua lemak2 tu BURN ๐Ÿ”ฅ
.
Tapi?! KENA RAJiN MiNUM AiR kosong!
Haa amalkan 3 litters air kosong sehari ๐Ÿ˜‰
.
Whatsapp Aja NOW! ๐Ÿ’œ
.
๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/60126487499
#teamemmadiana
#detox #flaxseed #ubatkurusย  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #upm #uiam #ramping #uitmbandarmelaka #utemmelaka #melaka #sayajual #fibermax #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreammelaka #bodydreammitc #bodydreambandarmelaka #bodydreambukitkatil
#bodydreamayerkeroh


2

DRINK COCO S NOW!
AS YOUR DAILY ROUTINES! ๐Ÿ’‹
.

EAT LIKE KING ๐Ÿ‘‘ BODY LIKE QUEEN ๐Ÿ‘‘
.

STAY SLIM ๐Ÿ’ƒ
STAY ENERGETIC ๐Ÿ’ช
STAY HEALTHY ๐Ÿƒ
STAY FIT ๐Ÿค—
.

GET IT NOW!
.
Whatsapp Aja NOW! ๐Ÿ’œ
.
๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/60126487499
#teamemmadiana
#detox #flaxseed #ubatkurusย  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #upm #uiam #ramping #uitmbandarmelaka #utemmelaka #melaka #sayajual #fibermax #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreammelaka #bodydreammitc #bodydreambandarmelaka #bodydreambukitkatil
#bodydreamayerkeroh


1

Dah masuk 2018!.
Tapi x kurus2 juga. Azam setiap tahun nak kurus, tapi x kurus3 juga sebabnya selalu terbabas.
.
.
Tapiiiii dengan coco s comfirm uollss x kan terbabas. Ye la. Kan coco s uollls boleh kurus sihat tanpa perlu berlapar atau diet. Dan x payah susah2 nk pergi gym setiap hari.
.
Just drink coco s dan 3liter air kosong setiap hari. Ni bukan janji kosong..ni janji mesti turun juga berat uollsss.
.
.
Sekarang ada promosi. Beli 1box pun masih dapat botol air bodydream ni.
Jom kurus on 2018. Just klik2 link bio ig ๐Ÿ˜˜
.
Whatsapp Aja NOW! ๐Ÿ’œ
.
๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/60126487499
#teamemmadiana
#detox #flaxseed #ubatkurusย  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #upm #uiam #ramping #uitmbandarmelaka #utemmelaka #melaka #sayajual #fibermax #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreammelaka #bodydreammitc #bodydreambandarmelaka #bodydreambukitkatil
#bodydreamayerkeroh


6

Coco s BODYDREAM
.
Sangat sesuai untuk orang yanggggg
.
.
๐Ÿ˜ญPantang tengok makanan.
๐Ÿ˜ญTak boleh kawal nasfu..Makan takleh nak kontrol. Mulut suka mengunyah.
๐Ÿ˜ญSuka minum manis-manis..dari pagi Sampai sebelum nak tido
๐Ÿ˜ญTiap-tiap hari ngidam junk food dan fast food.
๐Ÿ˜ญPantang tengok Kedai makan Viralโ€ฆsemua nak pergi cuba try test Mknโ€ฆhahahaโ€ฆ
.
.
Lepas tuh mula lah uollsss .
๐Ÿ˜กStress bila baju tahun lepas dah tak muat..saiz baju makin lama makin membesar
๐Ÿ˜กseluar semakin sendat
๐Ÿ˜กLemak kt Tepi perut nie dah mcm spare tayar loriโ€ฆsiap leh Tarik-tarikโ€ฆ
๐Ÿ˜กMuke dah melebar macam Dulang kenduri
๐Ÿ˜กkena shooping baju sebab dh tak muat. Duit lagi.
๐Ÿ˜กBila timbang..cakap timbang tipu sebab meter timbang tu tak turun2..asyik naik je!
.
Hahahaha. Sebab tuh wajib ambil coco s setiap hari. Coco s untuk orang yang suka makan tapi nak kurus ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
.
Whatsapp Aja NOW! ๐Ÿ’œ
.
๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/60126487499
#teamemmadiana
#detox #flaxseed #ubatkurusย  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #upm #uiam #ramping #uitmbandarmelaka #utemmelaka #melaka #sayajual #fibermax #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreammelaka #bodydreammitc #bodydreambandarmelaka #bodydreambukitkatil
#bodydreamayerkeroh


3

BODYDREAM COCO S

Hot chocolate Always Good
.
.
Sape ckp minum hot chocolate tak boleh kurus?
.
.
Anda Silap sama sekali
.
.
CoCo S hasil gabungan bahan-bahan semulajadi
membuatkan anda tampil langsing serta bertenaga
sepanjang hari bahkan rasa kenyang yang lama dan
kekal aktif pluss chentekkkk.
.
Whatsapp Aja NOW! ๐Ÿ’œ
.
๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/60126487499
#teamemmadiana
#detox #flaxseed #ubatkurusย  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #upm #uiam #ramping #uitmbandarmelaka #utemmelaka #melaka #sayajual #fibermax #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreammelaka #bodydreammitc #bodydreambandarmelaka #bodydreambukitkatil
#bodydreamayerkeroh


1

BUY 3 BOXES AND GET FREE 1 BOTTLE BODYDREAM

Good News

Dengan pembelian 3 kotak COCO S atau FIBERMAX atau MIXkan (COCOS + FIBERMAX)
Anda akan memdapat 1 botal air bodydream secara percuma.

Promosi ini bermula dari tarikh 30 Jan 2018 sehingga 28 Feb 2018.
.
.
Yuk Whatsapp Zarazana skrg utk harga yang menarik tertarik ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅkebabommm๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ!!.
.
.
๐Ÿ“ฒ012-2971734
๐Ÿ“ฒ012-2971734
๐Ÿ“ฒ012-2971734 .
.
๐Ÿš๐ŸšCOD NEGERI SEMBILAN & MELAKA

#bodygoals
#bodycurvy
#pengantin
#pengantinlawa
#pengantincantik
#andaman
#nakcantik
#naklawa

#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamnilai
#bodydreamkotaseriemas
#bodydreamportdickson
#bodydreamseremban
#bodydreamsenawang
#bodydreamkajang
#bodydreambangi
#bodydreammelaka
#bodydreamalorgajah
#bodydreamayerkeroh
#utcmelaka
#utcseremban
#utcnegerisembilan
#usim
#uitmlendu
#uitmseremban3
#zaraagentseremban
#bodydreamzarazana๐Ÿ’‹
#bodydream_cometrue
#mybodydream


2

Tak salah BADAN BERISI
Tapi BUKAN GEMOK dan OBISITI taw

Kalau hat ni memang kene buat sesuatu untuk hilangkan berat , BUKAN untuk cantik je, tapi untuk SEHAT ... โœ…Tak yah exercise berat-berat โœ…Tak yah Diet ketat-ketat sampai tak boleh makan nasik โœ…Cume kene RAJIN bancuh Coco-S #bodydream โœ…Dan WAJIB minum air masak 2-3liter sehari
Itu je ๐Ÿ‘†๐Ÿผ๐Ÿ‘†๐Ÿผ Bila berat dah turun, inch (inci) dah kurang.. BUAT apa pon rasa CONFIDENT, BERTENAGA, SIHAT & CERIA ๐Ÿ“NATURAL BASED
๐Ÿ“Lulus KKM, GMP & HALAL
๐Ÿ“Product tempatan

Http://www.wasap.my/60126487499
#teamemmadiana
#detox #flaxseed #ubatkurusย  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #upm #uiam #ramping #uitmbandarmelaka #utemmelaka #melaka #sayajual #fibermax #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreammelaka #bodydreammitc #bodydreambandarmelaka #bodydreambukitkatil
#bodydreamayerkeroh


0

TRY CoCo S now! ๐Ÿ‘
U will love it! ๐Ÿ’œ
.
CoCo Slimming Drink : โ˜•๏ธ
~ Loses Body Weight
~ S-shape Body Figure
~ Focus on Losing Stubborn Fats (stomach, tight, arms & face)
~Tighten slacking Skin
~ Reduce Cellulite
~ Controls Food Intake
~ Full & Energetic!
.
STAY SLIM! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
STAY FIT! ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ
.
.
Whatsapp sis NOW! ๐Ÿ’œ
.
๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/601112521626
#teamain
#detox #flaxseed #ubatkurusย  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #upm #uiam #ramping #uitmbandarmelaka #utemmelaka #melaka #sayajual #fibermax #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreammelaka #bodydreammitc #bodydreambandarmelaka #bodydreambukitkatil
#bodydreamayerkeroh


2

TRY CoCo S now! ๐Ÿ‘
U will love it! ๐Ÿ’œ
.
CoCo Slimming Drink : โ˜•๏ธ
~ Loses Body Weight
~ S-shape Body Figure
~ Focus on Losing Stubborn Fats (stomach, tight, arms & face)
~Tighten slacking Skin
~ Reduce Cellulite
~ Controls Food Intake
~ Full & Energetic!
.
STAY SLIM! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
STAY FIT! ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ
.
.
Whatsapp Aja NOW! ๐Ÿ’œ
.
๐Ÿ“ฒ http://www.wasap.my/60126487499
#teamemmadiana
#detox #flaxseed #ubatkurusย  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #upm #uiam #ramping #uitmbandarmelaka #utemmelaka #melaka #sayajual #fibermax #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreammelaka #bodydreammitc #bodydreambandarmelaka #bodydreambukitkatil
#bodydreamayerkeroh


1

BODYDREAM COCO S

Hot chocolate Always Good
.
.
Sape ckp minum hot chocolate tak boleh kurus?
.
.
Anda Silap sama sekali
.
.
CoCo S hasil gabungan bahan-bahan semulajadi
membuatkan anda tampil langsing serta bertenaga
sepanjang hari bahkan rasa kenyang yang lama dan
kekal aktif pluss chentekkkk.

WHATSAPP ZARAZANA: 012-2971734

FREE GIFT : โœ”๏ธ๐Ÿ’—
COD : โœ”๏ธ๐Ÿ’—
.
.

#jomkurus
#pengantincantik
#pengantinkurus
#nakkurus
#bodycurves
#bodykerengga
#bodydreamkotaseriemas
#bodydreamseremban
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreammelaka
#bodydreamnilai
#bodydreamsenawang
#bodydreamportdickson
#bodydreamayerkeroh
#utcmelaka
#utcseremban
#utcnegerisembilan
#cod
#sayajualon9
#trustedseller
#bodydreamzarazana๐Ÿ’‹
#zaraagentseremban


0

Jangan lupa minum pagi ni ๐Ÿ’‹
.
Daily Routine ๐Ÿ‘—stay slim ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธstay fitt ๐Ÿ’ช2018
.
Untuk order / info & pertanyaan klik link whatsapp โคต๏ธโคต๏ธ www.wasap.my/60126487499
#TEAMEMMADIANA
#bodydream
#bodydreamslimmingdrink
#cocosutara
#fibermax
#bodydreamofficial
#bodydreammelaka
#codmelaka
#cocobodydreammelaka


0

Dah masuk 2018!.
Tapi x kurus2 juga. Azam setiap tahun nak kurus, tapi x kurus3 juga sebabnya selalu terbabas.
.
.
Tapiiiii dengan coco s comfirm uollss x kan terbabas. Ye la. Kan coco s uollls boleh kurus sihat tanpa perlu berlapar atau diet. Dan x payah susah2 nk pergi gym setiap hari.
.
Just drink coco s dan 3liter air kosong setiap hari. Ni bukan janji kosong..ni janji mesti turun juga berat uollsss.
.
.
Sekarang ada promosi. Beli 1box pun masih dapat botol air bodydream ni. .
Jom click link ni untuk order
Http://www.wasap.my/60126487499
.
๐Ÿ“ฒ DM instagram .
#bodydreambukitkatil
#teamemmadiana
#detox #flaxseed #ubatkurusย  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #upm #uiam #ramping #uitmbandarmelaka #utemmelaka #melaka #sayajual #fibermax #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreammelaka #bodydreammitc #bodydreambandarmelaka #bodydreambukitkatil
#bodydreamayerkeroh


2

DRINK COCO S NOW!
AS YOUR DAILY ROUTINES! ๐Ÿ’‹
.

EAT LIKE KING ๐Ÿ‘‘ BODY LIKE QUEEN ๐Ÿ‘‘
.

STAY SLIM ๐Ÿ’ƒ
STAY ENERGETIC ๐Ÿ’ช
STAY HEALTHY ๐Ÿƒ
STAY FIT ๐Ÿค—
.

GET IT NOW!
Jom click link ni untuk order
Http://www.wasap.my/60126487499
.
๐Ÿ“ฒ DM instagram .
#bodydreambukitkatil
#teamemmadiana
#detox #flaxseed #ubatkurusย  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #upm #uiam #ramping #uitmbandarmelaka #utemmelaka #melaka #sayajual #fibermax #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreammelaka #bodydreammitc #bodydreambandarmelaka #bodydreambukitkatil
#bodydreamayerkeroh


0

BODYDREAM COCO S

Bila dah Setahun
DIET!
TAPI?
org ckp MAKIN GEMUK!!๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ kuangggg..kuanggg..kuanggg
makan hatikan awakkkkkkkk!!!!!! so tak perlu nak makan hati sangat laaaaa
#bodydreamkanada
.
๐Ÿ’œAkak monitor sampai selim๐Ÿ’œ
WHATSAPP ZARAZANA ๐Ÿ“ฒ012-2971734

FREE GIFT :โœ”๏ธ FREE POSTAGE :โœ”๏ธ COD : โœ”๏ธ

#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#fibermax
#slimming

#perutKempis
#kuruscantik
#kurusCepat
#supplementkurus
#turunberatbadan
#kurustanpapantang

#pengantinkurus
#pengantincantik
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamseremban
#bodydreamsenawang
#bodydreamnilai
#bodydreamportdickson
#bodydreambangi
#bodydreamputrajaya
#bodydreamkajang
#bodydreammelaka
#bodydreamalorgajah

#utcseremban
#utcnegerisembilan
#utcmelaka


0

TESTIMONI BODYDREAM COCO S
.
.
BERAT SEBELUM 78KG
.
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅBURN FAT
.
BERAT SELEPAS 72KG .

Coco s bantu membakar lemak tepu sekaligus membentuk body shape yg cantik๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ selamat tinggal perut boroi peha besar๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ Sudah ada depan mata.. To Order Whatsapp zarazana
.
๐Ÿ“ฒ012-2971734
๐Ÿ“ฒ012-2971734
๐Ÿ“ฒ012-2971734
.
COD SEREMBAN|SENAWANG|NILAI|PORTDICKSON|KUALAPILAH|PUTRAJAYA|KAJANG|BANGI

#bodygoals
#pengantin
#pengantinkurus
#pengantincantik
#nakkurus
#nakcantik
#bodydreamseremban
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamsenawang
#bodydreamkotaseriemas
#bodydreamnilai
#bodydreamsenawang
#bodydreamportdickson
#bodydreamkualapilah
#bodydreamkajang
#bodydreambangi
#bodydreamkanada๐Ÿ’‹
##bodydreammelaka
#bodydreamalorgajah
#utcmelaka
#utcnegerisembilan
#utcseremban
#uitmseremban3
#uitmlendu
#politeknikmerlimau
#politeknikpd
#usim
#bodydreamzarazana๐Ÿ’‹
#zaraagentseremban
#codn9


4

Drink CoCo-S! โ˜•๏ธ
As Your Daily Routine!
.
Take the Risk or Lose the Chance!
.
KEEP SLIM ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
KEEP ENERGY ๐Ÿ’ช
KEEP HEALTHY ๐Ÿƒ
STAY FIT ๐Ÿ‘—
.
DM @bodydream_cometrue
.
Whatsapp zarazana
.
.
๐Ÿ“ฒ 012-2971734
.
๐Ÿ“ฒ 012-2971734
.
๐Ÿ“ฒ 012-2971734
.
FREE POSTAGE : YES!
.
FREE GIFT : YES! ๐ŸŽ
.
DI MONITOR SEHINGGA KURUS! ๐Ÿ’ƒ

#bodydream
#liveyourdream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#bodycurves
#justfitnessmalaysia
#juzfitbyameerah
#juzfitmalaysia
#bodydreamseremban
#bodydreamsenawang
#bodydreamnilai
#bodydreamkotaseriemas
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreammelaka
#bodydreamalorgajah
#bodydreambangi
#bodydreamkajang
#utcmelaka
#utcnegerisembilan
#uitmseremban3
#uitmlendu
#politeknikmerlimau
#politeknikpd
#bodydreamzarazana๐Ÿ’‹
#zaraagentseremban


2

BODYDREAM COCO S
.
.
100% Semulajadi .
.
Tidak Bahan Terlarang
Tiada Bahan Kimia
.
.
100% Semulajadi .
.
Bagi anda yang mempunyai masalah berat badan yang berlebihan
.
.
Kesan seawal 7 hari
.
.

WHATSAPP zarazana agent sah bodydream Seremban
.
๐Ÿ“ฒ 012-2971734
๐Ÿ“ฒ 012-2971734
๐Ÿ“ฒ 012-2971734
.
FREE POSTAGE
FREE GIFT ๐Ÿ’„๐ŸŽ COD SEREMBAN|SENAWANG|NILAI|PD|BANGI|KAJANG|PUTRAJAYA
.
.
DI MONITOR SEHINGGA KURUS :BERAT IDEAL & SIHAT
.
.
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#fibermax
#slimming

#PerutKempis
#kuruscantik
#kurusCepat
#supplementkurus
#turunberatbadan
#kurustanpapantang

#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamseremban
#bodydreamseremban2
#bodydreamnilai
#bodydreamportdickson
#bodydreamsenawang
#bodydreamkotaseriemas
#bodydreambangi
#bodydreamkajang
#bodydreamputrajaya
#bodydreammelaka
#bodydreamalorgajah
#utcmelaka
#utcnegerisembilan
#uitmseremban3
#uitmlendu
#usim


2

๐Ÿ‘‰Coco Bodydream kan ada
Rasa coklat ๐Ÿซyang sedap. ๐Ÿ‘‰Skip makan bukanlah satu jalan penyelesaian untuk turunkan berat badan. ๐Ÿ‘Œ๐ŸปAwak nak tahu? 1 sachet Coco ni boleh bantu awak bakar lemak dengan aktiviti harian yang awak buat tahu. ๐Ÿ‘ Betul anda selalu skip makan dengan harapan boleh turun berat badan
๐Ÿ‘ Anda takut nak makan sebab takut berat badan naik.
๐Ÿ‘ Sebenarnya anda perlu makan setiap 3jam atau 4-5 hidaangan kecil setiap hari untuk kekalkan metaboslima
๐Ÿ‘ Metabolisma kekal tinggi,anda membakar lemak dengan cepat
๐Ÿ‘ Apa yang penting,anda perlu tahu apa yang anda makan
๐Ÿ‘ Jangan ingat makan biskut itu ringan,kalori dia pun rendah.

Nak Order Wasap okay.๐Ÿ˜˜ Http://www.wasap.my/60126487499


4

BODY DREAM SLIMMING DRINK

SUPPLEMENTS KURUS CEPAT SELAMAT & BERKESAN

GEMOK ?
BOROI ??
SPARE TAYAR DI PEROT ??
PEHA MACAM DRUMSTICK ??
LENGAN BESAR DAN LEMBIK ??? Jangan risau uolls.. Body Dream Coco S Slimming Drink kan ada.. mampu menyelesaikan masalah dengan kesan yang cepat dan pantas selama 2 minggu (15 hari) untuk 1 box #bodydream
Tak susah pon.. hanya 1 sachet untuk 1 hari, minum setiap pagi selepas sarapan. Lelaki dan wanita bole minum termasuk ibu menyusukan anak .Perasa chocolate yang sedap. Tak perlu pantang dan diet
1 box : RM95
2 box : RM180 (1 BOX 15 SACHET)

Http://www.wasap.my/60126487499


4

BODY DREAM SLIMMING DRINK - COCO S

Berapa org kat sini yg boleh kurus dgn cepat hanya dengan menahan lapar je??? Korg jgn tipu la ye... seksa weiii klu lapar kje pon x boleh buat, nak tido pon x boleh... tenaga xde... ๐Ÿ˜ช

So korg xyah susah2 diet berlapar tu, korg konsume je BODY DREAM ni pastu korg makan mcm biasa... lepas sekotak korg tgk la hasilnya... x byk 2kg mesti turun... bergantung pada jenis berat korg.... ramai dah berjaya turunkan berat badan dgn konsume body dream... korg xkn nak tgk je... jom berbody dream ๐Ÿ˜‹

1 kotak RM95 (15 sachet)
2 kotak RM180 (free shaker)
Postage add RM8

Berminat lets wasap
Http://www.wasap.my/60126487499
.
#teamemmadiana
#detox #flaxseed #ubatkurusย  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #upm #uiam #ramping #uitmbandarmelaka #utemmelaka #melaka #sayajual #fibermax #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreammelaka #bodydreammitc #bodydreambandarmelaka #bodydreambukitkatil
#bodydreamayerkeroh


0

BODYDREAM COCO-S ๐Ÿ˜ ๐Ÿ‘‰Sudah cuba macam2 produk untuk kurus tapi tidak berkesan๐Ÿค” ๐Ÿ‘‰Anda rasa putus asa untuk turunkan berat badan๐Ÿค” ๐Ÿ‘‰Tidak selesa dengan berat badan yang makin naik ๐Ÿค” ๐Ÿ‘‰Kurang keyakinan diri sebab badan anda sekarang๐Ÿค” ๐Ÿ‘‰Ingin dapatkan berat badan yang anda impikan๐Ÿ˜Š

Apa yang perlu risau nie BODYDREAM COCO-S kan ada memang sudah ternyata KEBERKESANANNYA so apa tunggu lagi cepat dapatkan segera BODYDREAM COCO-S sementara stok masih ada ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Http://www.wasap.my/60126487499
.
๐Ÿ“ฒ DM instagram .
#bodydreambukitkatil
#teamemmadiana
#detox #flaxseed #ubatkurusย  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #upm #uiam #ramping #uitmbandarmelaka #utemmelaka #melaka #sayajual #fibermax #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreammelaka #bodydreammitc #bodydreambandarmelaka #bodydreambukitkatil
#bodydreamayerkeroh
#bodydream #fibermax #teamemmadiana


2

@Regranned from @mieraleyana - PART 1. Miera masa try bodydream coco S ni mula2.. serious rasa fall in love, cinta pandang pertama. Honestly, masa someone introduce kat Miera.. Miera a bit sceptical to try.. biasala because Miera memang tak pernah try any slimming supplements sebelum ni. Bila kawan kat โ€œ just try Miera without any promising.. Miera pun cuba. Masa cuba tu mmg FEEL HABIS! sebab rasa coco S ni seriously sedap mcm hot chocolate Cadbury. Ingat nak try minum seteguk dua.. tapiiii Dah sedap tu.. Miera pun minum secawan sampai habis! ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ.....sampai ke petang Miera minum air kosong banyak2.
Surprisingly, i feel good on whole day after minum coco S ni. Macam orang tengah fall in love! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜....
Miera rasa lebih bertenaga, rasa kenyang makan bole control , mood best & rasa fresh all day! Coco S ni totally different and i don't feel any side effect that may harm my body. So thats make me continue coco S sampai la skarang, almost 1 month Miera minum coco S ni. ๐Ÿ’˜๐Ÿ’˜
Baju2 dah banyak longgar. Thanks to my friend yang introducekan coco S to me! Because i know this is the right supplement drink that i need to keep my body in shape and energetic!. So bottom line, kalau u all ada problem berat badan or obesiti.. sayangi diri anda. Selain makan secara seimbang & bersukan, u all bole cari tambah inisiatif lain untuk speed up proses menurunkan berat badan & kawal selera makan kalau u all susah nak kawal.. and with this Miera highly recommend Coco S bodydream. Harga pun very very affordable below rm100! Worth it for your total body health. .
@bodydream_cometrue
@bodydream_cometrue
@bodydream_cometrue
.
Free posโœ”๏ธ
Free giftโœ”๏ธ
.
COD Serembanโ™กSenawangโ™กPDโ™กBangiโ™กNilaiโ™กMelakaโ™กPutrajayaโ™กKajang
.
๐Ÿ“ฒ012-2971734 ๐Ÿ“ฒ012-2971734
๐Ÿ“ฒ012-2971734

#bodydream
#bodygoals
#bodydreamcocoslimming
#bodydreamseremban
#bodydreamsenawang
#bodydreamportdickson
#bodydreamnilai
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreammelaka
#bodydreamalorgajah
#bodydreamseremban2
#bodydreambangi
#bodydreamkajang
#bodydreamputrajaya
#uitmseremban3
#uitmlendu
#usim
#politeknikmerlimau
#politeknikpd
#utcmelaka
#utcnegerisembilan
#zaraagentseremban
#bodydreamzarazana๐Ÿ’‹
#bodydream_cometrue


1

PERHATIANN!!!! Jika ada terdapat tanda-tanda yang mencurigakan terhadap box bodydream coco s seperti
didalam gambar tersebut.
AWASSSSSS
Iainya bukan dari HQ atau Agent/Stokis yang berdaftar.
Sekiranya berlaku perkara-perkara yang tidak diingini,pihak HQ tidak akan bertanggungjawab terhadap anda.
.
#bodydream
Jom click link ni untuk order
Http://www.wasap.my/60126487499
.
๐Ÿ“ฒ DM instagram .
#bodydreambukitkatil
#teamemmadiana
#detox #flaxseed #ubatkurusย  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #upm #uiam #ramping #uitmbandarmelaka #utemmelaka #melaka #sayajual #fibermax #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreammelaka #bodydreammitc #bodydreambandarmelaka #bodydreambukitkatil
#bodydreamayerkeroh


1

KORANG DAH CUBA COCO S?
BELUM LAGI???.. .
Ruginyaaa korang belum try lagi.
Cuba sekali minum pasti jatuh cinta dengan coco- S ni.
.
โœ”๏ธbody jadi slim solid
โœ”๏ธbertenaga sepanjang hari
โœ”๏ธmengeyangkan dalam tempoh yang lama
โŒ perlu diet dan senaman
โœ”๏ธ 1box loss 3kilo hingga 6kilo
โœ”๏ธ minuman rasa coklat yang sedap.
BERMINAT?
Jom click link ni untuk order
http://www.wasap.my/60126487499
.
.
๐Ÿ“ฒ DM instagram .
#teamemmadiana
#detox #flaxseed #ubatkurusย  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #upm #uiam #ramping #uitmbandarmelaka #utemmelaka #melaka #sayajual #fibermax #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreammelaka #bodydreammitc #bodydreambandarmelaka #bodydreambukitkatil
#bodydreamayerkeroh


0

Ketahuilah berapa banyak kalori perlu dibakar untuk turun 10KG!

Kalau tanya org... siapa nak kurushh atau nak dapat berat badan yang ideal, rasanya semua
org nak. Tapi itulah, kena tahu konsep yang betul!

SO nak tau brp bny kalori perlu dibakar untuk 10kg

Jawapannya "80000 KALORI"๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต Perghhhhhhh banyakkkkk tuuuu!!! Tapi skrg ni tak perlu risau #bodydreamkanada

Yang di tunggu dah tiba
Yang tinggal tak banyak

so cepat la order...
.
@bodydream_cometrue .
Whatsapp zarazana
๐Ÿ“ฒ012-2971734
๐Ÿ“ฒ012-2971734
๐Ÿ“ฒ012-2971734

#bodycurves
#bodyconfidence
#bodygoals
#bodydreamhq
#uitmseremban3
#uitmkualapilah
#usim
#politeknikmerlimau
#politeknikpd
#uitmlendu
#bodydreamnilai
#bodydreamseremban
#bodydreamsenawang
#bodydreamportdickson
#bodydreamkajang
#bodydreambangi
#bodydreamofficial
#bodydreamseremban2
#bodydreammelaka
#utcmelaka
#utcnegerisembilan


2

Ketahuilah berapa banyak kalori perlu dibakar untuk turun 10KG!

Kalau tanya org... siapa nak kurushh atau nak dapat berat badan yang ideal, rasanya semua
org nak. Tapi itulah, kena tahu konsep yang betul!

SO nak tau brp bny kalori perlu dibakar untuk 10kg

Jawapannya "80000 KALORI"๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต Perghhhhhhh banyakkkkk tuuuu!!! Tapi skrg ni tak perlu risau #bodydreamkanada

Yang di tunggu dah tiba
Yang tinggal tak banyak

so cepat la order...
.
@bodydream_cometrue .
Whatsapp zarazana
๐Ÿ“ฒ012-2971734
๐Ÿ“ฒ012-2971734
๐Ÿ“ฒ012-2971734

#bodycurves
#bodyconfidence
#bodygoals
#bodydreamhq
#uitmseremban3
#uitmkualapilah
#usim
#politeknikmerlimau
#politeknikpd
#uitmlendu
#bodydreamnilai
#bodydreamseremban
#bodydreamsenawang
#bodydreamportdickson
#bodydreamkajang
#bodydreambangi
#bodydreamofficial
#bodydreamseremban2
#bodydreammelaka
#utcmelaka
#utcnegerisembilan


1

@Regranned from @bodydream.official - #Repost @mieraleyana
ใƒปใƒปใƒป
Morninggg guysssss...
Semangat tak tengok Miera .. pagi2 dah pukul bola kat golf course nie? ๐Ÿ˜˜
Semenjak consume bodydream Coco S ni memang Miera senang nak bangun, bangun pagi badan jadi ringgan dan cergas.
Yang pentingggg... miera bole pukul 500 kali bola golf โ›ณ๏ธ โšพ๏ธ. So cepat2 join Miera.. minum bodydream coco S sekali ni okey. I wish u guys all the best dan dapat ideal weight yang u all idamkan . .

@bodydream_cometrue
@bodydream_cimetrue
@bodydream_cometrue

COD๐Ÿš๐Ÿš๐Ÿšข๐Ÿšœ
. Serembanโ†”๏ธSenawangโ†”๏ธPDโ†”๏ธNilaiโ†”๏ธBangiโ†”๏ธKajangโ†”๏ธAlorGajahโ†”๏ธ ๐Ÿ“ฒ zarazana 012-2971734
๐Ÿ“ฒ zarazana 012-2971734
๐Ÿ“ฒ zarazana 012-2971734

#bodydream
#bodydreamhq
#bodycurves
#bodygoals
#bodydreamnegerisembilan
#bodydreamnilai
#bodydreamseremban
#bodydreamsenawang
#bodydreamportdickson
#bodydreambangi
#bodydreammelaka
#bodydreamalorgajah
#sihatcantik
#kurusCepat
#sayajualon9
#serembanmacammacamada
#seremban2
#seremban3
#utcmelaka
#utcnegerisembilan
#zaraagentseremban
#bodydreamzarazana๐Ÿ’‹
#regrann


0

AWAK KE YANG BERTUAH? DAPAT FREE GIFT?๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
.
.
.
YE!!!! AWAKLAH!! MMG AWAK DAPAT FREE GIFT BULAN DISEMBER ini๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ .
.
.
Saya nk cod bodydream n free gift ORIGINAL TUPPERWARE kat awak!! Tq Encik dan wife yg menetap di Taman Forest Heights, Seremban..saya jual ye๐Ÿ˜˜
.
.
Uolls Jangan tunggu lagi๐Ÿƒ๐Ÿƒ
.
.
Beli 2 boxes pun dpt gift Tupper ORI
.
.
Beli 4 boxes lagi la dpt Tupper ORI yg cun giler! Eco bottle fliptop cap yg berharga RM30 tau awak๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
.
MINUM COCO S...guna BOTOL AIR NON - TOXIC โ†”๏ธ NON-CARCINOGENIC METERIALS๐Ÿ’–
.
๐Ÿ’‹BULAN KEMPEN KURUS SIHAT DAN NON-TOXIC๐Ÿ’‹ IT'S SAFE FOR U๐Ÿ’‹
.
Nak ke..Nak?๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š whatsapp ๐Ÿ“ฒ zarazana
.
012-2971734
012-2971734
012-2971734
.
PEMBELIAN HANYA SAH DI
.
@bodydream_cometrue
@bodydream_cometrue
@bodydream_cometrue .
Jom rebut peluang BULAN DISEMBER 2017 SAHAJA๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
.
#bodydream
#bodydreamhq
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#kurussihatcantik
#bodyfit
#akuyangkuruskauyangpanas
#jomkurus
#zumbamalaysia
#negerisembilan
#seremban
#seremban2
#bodydreamseremban
#bodydreammelaka
#bodydreamnilai
#bodydreamportdickson
#bodydreamsenawang
#bodydreamserembanmelaka
#bodydreambangi
#bodydreamkajang
#utcmelaka
#utcnegerisembilan
#bodydreamseremban2


0

Hello daling!
Siapa nak shape2 letopss badan mcm @ainulaishah ??
U alllzz boleh try coco s
Kebaikan coco s ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โค๏ธmembantu menurunkan berat badan yang berlebihan (gemuk ๐Ÿ‘‰ kurus)
โค๏ธuntuk bdn yg dah sedia slim, coco s akan mencantikan bentuk badan agar nampak lebih montok , seimbang & sempurna
โค๏ธkulit akan lebih plawwwless & bermaya (extra collagen drpd bhn2 tumbuhan semulajadi)
โค๏ธnafas akan menjadi lebih segar kerana toksid dlm badan sudah berkurangan
โค๏ธbadan akan lebih bertenaga dan bermaya
Dan......byk lg kelebihan bagi pengamal coco s!!
Utk maklumat lebih lanjut blh wasap kami di talian ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ˜™ 012-2971734
๐Ÿ˜™ 012-2971734
๐Ÿ˜™ 012-2971734
๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽextra free gift bakal menanti u allzzzz
#bodydream #bodydreamkualalumpur #bodydreamseremban #bodydreamhq #bodydreamnegerisembilan #bodydreammelaka #bodydreambangi #bodydreamnilai #bodydreamshahalam #bodydreamoriginal #bodydreammurah #ubatkurus #bodydreamsenawang #bodydreamjohor #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreamsale #cocos #ainulaishah #ctdk #kilafairyofficial #kurus #gemuknakkurus #bodydreamcod


2

The end of the page