#brawl

Instagram photos and videos

#brawl#fight#mobilelegends#gaming#clash#gamer#royale#supercell#coc#clashofclan#clashofclans#clashroyales#clashroyale#brawlstars#clans#brawlstar#star#stars#mrgsquad#raffrags#clanbattle#mobilelegend#legend#royales#royal#clashroyal#clan#memeclashroyales#clashroyalefanart#clashroyalememes#game#Brawl#MTG#legends

Hashtags #brawl for Instagram

SAVAGE BRAWL 😂, gg irithell, see that critical! And area damage! #savage #brawl #savagemobilelegends #gege


0

[Del 10] Fler veteraner ska uppdateras! I detta inlägg fokuserar vi på alla Third.Party karaktärer!
-
🔶Sonic the Hedgehog (Sonic the Hedgehog) - Har varit med sedan Brawl, men va planerade att vara med i Melee. Mästaren på att vara dålig är så dålig i Smash, men han skulle dock behöva en moveset som gör han starkare, för det vore trevligt.
-
🔶Solid Snake (Metal Gear Solid) - Va bara med i Brawl. Jag tror inte han återvänder till Smash, för han har ingen spel på Switch än. Och så är rättigheterna till Metal Gear Solid väldigt jobbigt att få tag i, nu när Konami och Kojima vägrar samarbeta. Dock tror jag vi kommer att få en Konami-karaktärer i den här Smash Bros.
-
🔶Mega Man (Mega Man) - Va med i Smash 4. Många är oroliga är att han kommer att försvinna, men jag tror det är säkert att säga att han kommer att återvända. För han kommer att få ett nytt spel i jul, så om Capcom vill ge spelet reklam så måste då låta Mega Man i Smash, för jag är ganska säker på att Smash Switch släpps före Mega Man 11. Men om hantwy återvänder så borde han ha sin design från Mega Man 11 och använda någon attack därifrån.
-
🔶Pac-Man (Pac-Man) - Va med i Smash 4. Ser ingen anledning varför han inte skulle återvända...Han har ju redan bra attacker.
-
🔶Ryu (Street Fighter) - Va DLC i Smash 4. Han passar i Smash och jag tror att han redan har en bra moveset. Så han är nog redo att återvända som han är.
-
🔶Bayonetta (Bayonetta) - Va DLC i Smash 4. Bayonetta är OP i Smash 4 och förbjuden i turneringar. Så kommer hon att återvända? Ja. Bayonetta 3 är påväg och om är nästan en Nintendo karaktär. Hon kommer att återvända, men kommer att vara helt förstörd iställetz vilket jag tror är en bra idé.
-
🔶Cloud (Final Fantasy VII) - Va DLC i Smash 4. Jag tror faktiskt att han inte kommer att återvända. Detta är då att Cloud i Smash är ett mirakel och han kommer inte ha turnen att återvända. Square Enix är ibland välsogt konstiga. Nintendo säger att han "makes sence" i Smash 4. Såååå...Om han återvänder så tror jag att han kommer att ha samma moveset.
-
🔥Det va allt! Men det finns en sista del, Del 11! Men vem/vilka kommer att uppdateras då...?


1

Odette expwert wingman
#odette #mlbb #heroes #brawl #mage


0

It's time! Dominaria!!As a mainly EDH player, I have been very excited for this set. Can't wait to crack some packs and share my pulls with you guys!
What have been your guys best pulls?! #MagicTheGathering #Brawl #EDH #Commander #MTG #WizardsOfTheCoast #MTGTCG #TCG


0

Rate this #ufc225 poster #MMA fans!


9

@exotictunez going crazy on niggas in THE COOK UP EPISODE 4 shot by @seussleroy
Watch "THE COOK UP EPISODE 4 on YouTube
https://youtu.be/rbBSvu9nysg

#thecookup #movie #webisode #traphouseboomintv #exotictunez #usbcartel #trap #fight #brawl #youtube


2

#NewMusicFriday the definition of this hit #record #music #love #hiphop #rap called by #OnSomeBullashit
strug·gle
ˈstrəɡəl/
noun
1. 1. 
a forceful or violent effort to get free of restraint or resist attack.
2. synonyms:
3. #fight, scuffle, #brawl, tussle, #wrestling bout, skirmish, fracas, #mellee; breach of the #peace; informalscrap “@smokedmp & @5ivefrmdasix @osbshit were #arrested without a #struggle@UneekMusic @BigU1 #newmusicalert true story told to you the fans raw and uncut The #UneekWay #ComingSoon #Spring/#Summer 2k18 “#ItsaStruggle


2

Former #UFC #champion @jonnybones responds to former #challenger @alexthemauler . #mma fans think these two will ever really clash again in a #fight and find out?


29

H U U H W O O A A A A A A A H H H


1

#mtg #brawl azorious control!


0

This was a fight Mousasi was gonna take to the ground...
-
MMA content updated daily!
-
Regrann from @puncher_mma_ - 🤔 Что выберешь ты ❓👇🏻
🤙🏻 BJJ или Кикбоксинг 🤸🏼‍♀️
🇳🇱 Gegard Mousasi🆚Melvin Manhoef🇳🇱
🎬 Dream 6 (2008)
✖️ @puncher_mma_
#gegardmousasi #melvinmanhoef


11

Who should Conor McGregor fight in his return fight? Khabib right away for the title? Or a top contender first (Tony Ferguson? Already beat Dustin or if Max moves up, already beat him). My oick is straight to the fight everyone wants...Khabib Nurmagomedov!
-
MMA content updated daily!
-
Regrann from @fightgame.tm - 🔥Дебют Конора в UFC
@thenotoriousmma
🔸THIS IS | THE FIGHT GAME
🔸Следите за последними новостями у нас в группе @fightgame.tm
▫️
▫️
▫️
▫️
#конормакгрегор #KhabibNurmagomedov #tonyferguson


8

Francis Ngannou vs Derrick Lewis for UFC 226!! Excellent fight. Who takes it?
-
MMA content updated daily!
-
Regrann from @against_the_cage - @francisngannou 🆚 @thebeastufc added to #UFC226 —————————————————————📸 @mmajunkiedotcom
#francisngannou #derricklewis


13

@miraadasavagee been whoopin some from the beginning of times simple 💯🤐 #fight #brawl #femLe #summithighschool #southside


0

[Del 9] Vi fortsätter med att uppdatera veteraner! I detta inlägg fokuserar vi på alla andra Nintendo veteraner!
-
🔶Shulk (Xenoblade Chronicles) - Kom in i Smash 4. Är en väldigt unik karaktär och fungerar sjukt bra, så det vore synd om han försvann. Det finns dock en chans att det kan hända, då Sakurai skulle kunna ta in fler Karaktärer från 2:an istället. Men jag tror han klarar sig. Uppdatera dock inte han!
-
🔶Little Mac (Punch-Out!!) - Kom också in i Smash 4. Hört att vissa inte gillar han, men jag tycker att han fungerar som han är. Behöver inte uppdateras så mycket (om nu inte ARMS-Karaktärer är där och är väldigt lik Little Mac).
-
🔶Mr. Game & Watch (Game & Watch) - Har varit med sedan Melee, för där va han en WTF-karaktär. Om det går, uppdatera han. Men han fungerar bra som han gör nu.
-
🔶Ice Climbers (Ice Climbers) - Har varit med sedan Melee, men kunde inte vara med i Smash 4 pga 3DS tekniska gränser. Kommer dock att återvända i nästa Smash med en ny moveset. Det kommer att hända. 100%. Lika säkert som Inklings.
-
🔶R.O.B (???) - Är en WTF-karaktär från Melee. Är även med i Smash 4. Kommer nog att återvända, men kan ersättas mot en nyare karaktär, men jag hoppas inte det! Hans attacker fungerar dock bra.
-
🔶Wii Fit Trainer (Wii Fit) - En WFT (Wii-Fit-Trainer) i Smash 4. Kommer att återvämda och bör bli starkare. Dock inga uppdaterade attacker.
-
🔶Duck Hunt (Duck Hunt) - Änn u en WTF i Smash 4. De passar i Smash, för de är unika och delar en viktig historia med Nintendo. Så de kommer att återvända, med kanske uppdaterade attacker.
-
🔶Mii Fighters (Mil) - Va med i Smash 4 Kommer troligen att återvända, men kommer att ha ett mindre fokus. Detta är då att Miis är påväg att dö, men de är redan i Smash, så de kan vara kvar, men har ett mindre fokus.
-
🔥Jag tror det va alla Nintendo Veteraner i Smash. Men ännu mer i del 10 - Third-Party Veteraner!


1

A #fight between @thebeastufc vs @francisngannou for #ufc226??? #MMA fans think the #UFC makes this happen?


4

One last show this morning of Debut! @transitdance #choreograpgy #abimopectore #brawl #meatmarket #transitdance


1

[Del 8] Dags att uppdatera för veteraner! I detta inlägg fokuserar vi på EarthBound, F-Zero, Pikmin och Animal Crossing Veteraner!
-
🔶Ness (EarthBound/Mother) - Har varit med ända eedan början. Eftersom Mother-serien är död så ser jag inte hans attacker uppdateras så mycket...Dessutom gillar spelare hans attacker ändå.
-
🔶Lucas (EarthBound/Mother) - Va med i Brawl, men kom in i Smash 4 som DLC (tillsammans med Roy). Han är då från Mother 3, men samma som Ness så ser jag inte hans attacker ändras så mycket. Fast vem vet? Retro kanske arbetar på Mother 4...
-
🔶Captain Falcon (F-ZERO) - Har varit med sedan början - Du kan inte uppdatera perfektion ;). Nä men enda sättet att uppdatera han är om det kommer en Nåny F-Zero, så vi har nya attacker att hitta på. Fast det lär inte hända på ett tag...Fast vem vet? Retro kanske arbetar på en ny F-Zero...
-
🔶Captain Olimar/Alph (Pikmin) - Olimar har varit med sedan Brawl, och Alph vart en alt. Costume till han i Smash 4. De är en vådligt unik karaktär då de använder sig av Pikmins, vilket gör de väldigt avancerade. Jag kan dock se Sakurai ge dessa kaptener en ny Pikmin från Pikmin 4 (Om spelet innehåller nya Pikmins, förstås!). Fast vet vet? Retro kanske arbetar på en Pikmin 4...Nej, det gör de inte :(
-
🔶 Villanger (Animal Crossing) - Villanger har varit med sedan Smash 4, för han va lika självklar som Inklings är idag för denna Smash. De kan få nya attacker från Animal Crossing Switch, eller kanske även nya alt. costumes. Ser de annars inte ändras så mycket. Fast en sak vet vi; Retro gör inte nästa Animal Crossing.
-
🔥Det va allt här! Mer i Del 9 - Andra Nintendo Veteraner!


1

🎉🎉🎉Best selling model of the month!!🎉🎉🎉
Andaseat Gaming Chair Viper Series
Wonder what comes with the chair ?
Eye-catching style
Ergonomic design
120% Comfortness
Lifetime warranty

The pretty girls are on you.


1

I'm proud of this thumbnail lol, New video up on my channel, link in my bio
----------------------------------------------------------------------------
Brothers in Arms (Not Literal Brothers)
-@traplord.vader
-@squanchorlando
-@saltbringr
-@sam_doerr ----------------------------------------------------------------------------
-
-
#gaming #game #forhonor #Ubisoft #gameplay #art #picture #screen #screenshot #knight #samurai #gladiator #season5 #Viking #Berserker #1v1 #2v2 #multiplayer #YouTube #gamer #video #bestie #brawl #fight #duel


1

Якщо раптом хтось захоче до нас причепитись. Дамо пезди.
#mkx #scorpion #subzero #fight #raiden #brawl #irish #true #men #male #guard #gaming #twitch #stream #strenght #flex #ternopil #protec #attacc #bro #force #pc #ps4 #fatality #hdr #ph #pics #foto #guys #ninja


2

Brett Johns returns tomorrow night against Aljamain Sterling. Who wins?
-
MMA content updated daily!
-
Regrann from @ufc - THIRTY SECOND CALF SLICER❗️ @BrettJohnsMMA looks to amaze once again this weekend at #UFCAC


48

Rate his chin...and his head movement lol
-
MMA content updated daily!
-
Regrann from @thefightbusiness - Rate his chin 😬
Yi Long stands in front of Brad Riddell hands down and takes haymakers to the face!


23

The official weights!
-
MMA content updated daily!
-
Regrann from @mmaoutline - The UFC Atlantic City weigh in results are in. Both Kevin Lee and Aspen Ladd miss weight. The main event will continue as planned at catchweight.
#ufcatlanticcity #kevinlee #frankieedgar #edsonbarboza #cubswanson


1

Will Edson bounce back from his drumming from Khabib?
-
MMA content updated daily!
-
Regrann from @mmaoutline - Edson Barboza is ready to go the full 5 rounds with Kevin Lee if needed. |
#ufcatlanticcity #kevinlee #edsonbarboza


3

Regrann from @mmaoutline - Kevin Lee comes in heavy at 157 pounds at the UFC AtlanticCity weigh ins. Edson and his team have agreed to continue with the fight. Lee will have to forfeit 20% of his purse to Barboza.
#kevinlee #edsonbarboza #ufcatlanticcity -


12

Come one, come all! We are excited to announce our official Hyper Universe community tournament that will take place on May 12! Details here >> http://bit.ly/HUTourney
.
.
.
.
#playhyper #gaming #brawler #anime #brawl #2d #MOBA #tournament


1

I made this for @redwolfrum , it's his Kensei but with a slightly transparent dragon wrapped around it with Oda Clan's colors
----------------------------------------------------------------------------
Brothers in Arms (Not Literal Brothers)
-@traplord.vader
-@squanchorlando
-@saltbringr
-@sam_doerr ----------------------------------------------------------------------------
-
-
#gaming #game #forhonor #Ubisoft #gameplay #art #picture #screen #screenshot #knight #samurai #gladiator #season5 #Viking #Berserker #1v1 #2v2 #multiplayer #YouTube #gamer #video #bestie #brawl #fight #duel


0

Tonight we are casually playing the new format Brawl! For MTG. Have a deck? Come out and try it on the battlefield!!
#mtgbrawl #brawl #MTG #fnmtg


0

BRAWL WIN A PRERELEASE PARTITO!!! 💚💚💚
.
.
.
#brawl #mtg #format #magic #labirinto #lab #prerelease #night #new #milano


0

The end of the page