#bujibu

Instagram photos and videos

#bajunakbranded#bujibu#dress#bazarpaknil#trustedseller#bajuraya#igshopmalaysia#bajukurung#sayajual#laraalana#shantik#womenclothing#gerobokakhwat#jubah_trendy#dropship#kebaya#bajumurah#promosijubah#sayajualmurah#bajuraya2018#SitiAfiyaah#sale#jubahbawahRM100#yusufiskandar#zulariffin#purseperfume#miniperfume

Hashtags #bujibu for Instagram

Assalamualaikum Dearest ๐Ÿ˜œ
.
Cantik Tak Dress ni ? Bella Rasa Cantik ceh ceh ๐Ÿ˜œ
.
Harga Bawah RM 100 JEA, TAPI Saiz Dah Tak Banyak
Sorry Taw ๐Ÿ˜€
.
๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ŠDRESS 86175๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. ๐Ÿ‘‘ Measurement:ย 
Size S: Length: 140cm Bust: 88cm Shoulder: 36cm Sleeve: 58.5cm Waist: 78cm
Material : Full Lace With Full Inner Liningย 
Description: Back Zip , Hidden Side Pocket
.
.
๐Ÿ˜€HARGA AWESOME NO DISCOUNT
RM 85.00 sem
RM 89.00.ss
Harga Sudah Termasuk Postage .
.
๐Ÿ˜ Jadi Dapatkan Segera, jubah kami sentiasa mendapat sambutan luar biasa

#JubahWanita #Jubah #JUBAHMODEN
#JUBAHMALAYSIA #JUBAHMUSLIMAHSIMPLE #KoleksiJubahRaya #JubahMuslimahMurah #JubahMuslimahModen
#DressOnline
#JubahNursingfriendly
#JubahMenyusu #JubabMenyusuMurah
#jubahRaya #JubahRayaSimple

#Raya2018
#BajuRaya2018
#SitiNurhaliza #Noradanish
#CTDK #BUJIBU
#TERAPIINSTAGRAM
#BAZAARPAKNIL
#BAZAARPAKNILRAYA
#BajuRayaHAJI #JubahRayaHaji
#jubahRayaMurahMuraH
#JUBAHBAWAHRM100


1

Assalamualaikum Dearest ๐Ÿ˜œ
.
Cantik Tak Dress ni ? Bella Rasa Cantik ceh ceh ๐Ÿ˜œ
.
Harga Bawah RM 100 JEA, TAPI Saiz Dah Tak Banyak
Sorry Taw ๐Ÿ˜€
.
๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ŠDRESS 86175๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. ๐Ÿ‘‘ Measurement:ย 
Size S: Length: 140cm Bust: 88cm Shoulder: 36cm Sleeve: 58.5cm Waist: 78cmย 
Size M: Length: 141cm Bust: 92cm Shoulder: 37cm Sleeve: 59cm Waist: 82cm
Material : Full Lace With Full Inner Liningย 
Description: Back Zip , Hidden Side Pocket
.
.
๐Ÿ˜€HARGA AWESOME NO DISCOUNT
RM 85.00 sem
RM 89.00.ss
Harga Sudah Termasuk Postage .
.
๐Ÿ˜ Jadi Dapatkan Segera, jubah kami sentiasa mendapat sambutan luar biasa

#JubahWanita #Jubah #JUBAHMODEN
#JUBAHMALAYSIA #JUBAHMUSLIMAHSIMPLE #KoleksiJubahRaya #JubahMuslimahMurah #JubahMuslimahModen
#DressOnline
#JubahNursingfriendly
#JubahMenyusu #JubabMenyusuMurah
#jubahRaya #JubahRayaSimple

#Raya2018
#BajuRaya2018
#SitiNurhaliza #Noradanish
#CTDK #BUJIBU
#TERAPIINSTAGRAM
#BAZAARPAKNIL
#BAZAARPAKNILRAYA
#BajuRayaHAJI #JubahRayaHaji
#jubahRayaMurahMuraH
#JUBAHBAWAHRM100


0

Assalamualaikum Dearest ๐Ÿ˜œ
.
Cantik Tak Dress ni ? Bella Rasa Cantik ceh ceh ๐Ÿ˜œ
.
Harga Bawah RM 100 JEA, TAPI Saiz Dah Tak Banyak
Sorry Taw ๐Ÿ˜€
.
๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ŠDRESS 86175๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. ๐Ÿ‘‘ Measurement:ย 
Size S: Length: 140cm Bust: 88cm Shoulder: 36cm Sleeve: 58.5cm Waist: 78cm
Material : Full Lace With Full Inner Liningย 
Description: Back Zip , Hidden Side Pocket
.
.
๐Ÿ˜€HARGA AWESOME NO DISCOUNT
RM 85.00 sem
RM 89.00.ss
Harga Sudah Termasuk Postage .
.
๐Ÿ˜ Jadi Dapatkan Segera, jubah kami sentiasa mendapat sambutan luar biasa

#JubahWanita #Jubah #JUBAHMODEN
#JUBAHMALAYSIA #JUBAHMUSLIMAHSIMPLE #KoleksiJubahRaya #JubahMuslimahMurah #JubahMuslimahModen
#DressOnline
#JubahNursingfriendly
#JubahMenyusu #JubabMenyusuMurah
#jubahRaya #JubahRayaSimple

#Raya2018
#BajuRaya2018
#SitiNurhaliza #Noradanish
#CTDK #BUJIBU
#TERAPIINSTAGRAM
#BAZAARPAKNIL
#BAZAARPAKNILRAYA
#BajuRayaHAJI #JubahRayaHaji
#jubahRayaMurahMuraH
#JUBAHBAWAHRM100
O


0

Jubah Hyori

Fabrik : Peach Koshibo
Saiz : S - 5XL
Potongan : A-Cut - Tangan lepas dan dihiasi reben comel.
- Mempunyai zip bf
- 6warna

Harga : RM75 penghantaran percuma ke Semenanjung Malaysia.

Sabah, Sarawak dan Labuan tambah RM5.. #dress #shantik #bajukurung #bajuraya #bajuraya2018 #kebaya #jubah_trendy #promosijubah #sale #SitiAfiyaah #bujibu #bajunakbranded #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


2

Jubah Hyori

Fabrik : Peach Koshibo
Saiz : S - 5XL
Potongan : A-Cut - Tangan lepas dan dihiasi reben comel.
- Mempunyai zip bf
- 6warna

Harga : RM75 penghantaran percuma ke Semenanjung Malaysia.

Sabah, Sarawak dan Labuan tambah RM5.. #dress #shantik #bajukurung #bajuraya #bajuraya2018 #kebaya #jubah_trendy #promosijubah #sale #SitiAfiyaah #bujibu #bajunakbranded #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


0

Jubah Hyori

Fabrik : Peach Koshibo
Saiz : S - 5XL
Potongan : A-Cut - Tangan lepas dan dihiasi reben comel.
- Mempunyai zip bf
- 6warna

Harga : RM75 penghantaran percuma ke Semenanjung Malaysia.

Sabah, Sarawak dan Labuan tambah RM5.. #dress #shantik #bajukurung #bajuraya #bajuraya2018 #kebaya #jubah_trendy #promosijubah #sale #SitiAfiyaah #bujibu #bajunakbranded #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


2

Jubah Hyori

Fabrik : Peach Koshibo
Saiz : S - 5XL
Potongan : A-Cut - Tangan lepas dan dihiasi reben comel.
- Mempunyai zip bf
- 6warna

Harga : RM75 penghantaran percuma ke Semenanjung Malaysia.

Sabah, Sarawak dan Labuan tambah RM5.. #dress #shantik #bajukurung #bajuraya #bajuraya2018 #kebaya #jubah_trendy #promosijubah #sale #SitiAfiyaah #bujibu #bajunakbranded #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


2

Jubah Hyori

Fabrik : Peach Koshibo
Saiz : S - 5XL
Potongan : A-Cut - Tangan lepas dan dihiasi reben comel.
- Mempunyai zip bf
- 6warna

Harga : RM75 penghantaran percuma ke Semenanjung Malaysia.

Sabah, Sarawak dan Labuan tambah RM5.. #dress #shantik #bajukurung #bajuraya #bajuraya2018 #kebaya #jubah_trendy #promosijubah #sale #SitiAfiyaah #bujibu #bajunakbranded #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


0

Jubah Hyori

Fabrik : Peach Koshibo
Saiz : S - 5XL
Potongan : A-Cut - Tangan lepas dan dihiasi reben comel.
- Mempunyai zip bf
- 6warna

Harga : RM75 penghantaran percuma ke Semenanjung Malaysia.

Sabah, Sarawak dan Labuan tambah RM5.. #dress #shantik #bajukurung #bajuraya #bajuraya2018 #kebaya #jubah_trendy #promosijubah #sale #SitiAfiyaah #bujibu #bajunakbranded #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


1

Jubah Hyori

Fabrik : Peach Koshibo
Saiz : S - 5XL
Potongan : A-Cut - Tangan lepas dan dihiasi reben comel.
- Mempunyai zip bf
- 6warna

Harga : RM75 penghantaran percuma ke Semenanjung Malaysia.

Sabah, Sarawak dan Labuan tambah RM5.. #dress #shantik #bajukurung #bajuraya #bajuraya2018 #kebaya #jubah_trendy #promosijubah #sale #SitiAfiyaah #bujibu #bajunakbranded #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


2

โœด๏ธREADY STOCK โ•
.
Pearl Sling Bag
.
๐Ÿ’ฒ RM 29.90
.
COD PUCHONG & BANGI (MUST 3 SET AND ABOVE)
.
โ‡๏ธColour available
.
Whatsapp 01126298952

#fatzura #handbagmurah #srivida #supplierhandbag #aliffsyukriterlajaklaris #bujibu #murah #shoppingtime #boronghandbag #agent35shop


0

MUDAH DIBAWA & RINGAN. ๐Ÿ‘œ๐Ÿ‘›
.
Uolls mesti nak pergi kerja bau wangi je sampai malam? 20ml pocket perfume yg ringan dan mudah dibawa. Bau yg sangat loooong lasting, uolls sembur pagi malam pun bau wangi lekat tau.
.
.
Untuk laki ada, untuk perempuan pun ada ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™‚
.
BELI 4 BOTOL
PERCUMA 1 BOTOL

RM 20 / SEBOTOL
FREE POSTAGE
TAMBAH RM8 SS

RM 60 / 4 BOTOL
FREE SEBOTOL BOLEH PILIH
FREE POSTAGE
TAMBAH RM 8 SS

Cepat cepat pilih mana yang dah berkenan kat hati tu pastu sent gambar kat whatsapp cik nz tekan je link kt bio atas tu โ˜๐Ÿฝ๐Ÿ˜ธ / ๐Ÿ“ฒ +6013-682 8573
.
.

#miniperfume#pocketperfume#purseperfume#perfumemalaysia#sayajualperfume#bujibu#zulariffin#bazarpaknil#yusufiskandar#pkr#tunmahathir#pakatanrakyat#tunm#pru14


0

MUDAH DIBAWA & RINGAN. ๐Ÿ‘œ๐Ÿ‘›
.
Uolls mesti nak pergi kerja bau wangi je sampai malam? 20ml pocket perfume yg ringan dan mudah dibawa. Bau yg sangat loooong lasting, uolls sembur pagi malam pun bau wangi lekat tau.
.
.
Untuk laki ada, untuk perempuan pun ada ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™‚
.
BELI 4 BOTOL
PERCUMA 1 BOTOL

RM 20 / SEBOTOL
FREE POSTAGE
TAMBAH RM8 SS

RM 60 / 4 BOTOL
FREE SEBOTOL BOLEH PILIH
FREE POSTAGE
TAMBAH RM 8 SS

Cepat cepat pilih mana yang dah berkenan kat hati tu pastu sent gambar kat whatsapp cik nz tekan je link kt bio atas tu โ˜๐Ÿฝ๐Ÿ˜ธ / ๐Ÿ“ฒ +6013-682 8573
.
.

#miniperfume#pocketperfume#purseperfume#perfumemalaysia#sayajualperfume#bujibu#zulariffin#bazarpaknil#yusufiskandar#pkr#tunmahathir#pakatanrakyat#tunm#pru14


1

MUDAH DIBAWA & RINGAN. ๐Ÿ‘œ๐Ÿ‘›
.
Uolls mesti nak pergi kerja bau wangi je sampai malam? 20ml pocket perfume yg ringan dan mudah dibawa. Bau yg sangat loooong lasting, uolls sembur pagi malam pun bau wangi lekat tau.
.
.
Untuk laki ada, untuk perempuan pun ada ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™‚
.
BELI 4 BOTOL
PERCUMA 1 BOTOL

RM 20 / SEBOTOL
FREE POSTAGE
TAMBAH RM8 SS

RM 60 / 4 BOTOL
FREE SEBOTOL BOLEH PILIH
FREE POSTAGE
TAMBAH RM 8 SS

Cepat cepat pilih mana yang dah berkenan kat hati tu pastu sent gambar kat whatsapp cik nz tekan je link kt bio atas tu โ˜๐Ÿฝ๐Ÿ˜ธ / ๐Ÿ“ฒ +6013-682 8573
.
.

#miniperfume#pocketperfume#purseperfume#perfumemalaysia#sayajualperfume#bujibu#zulariffin#bazarpaknil#yusufiskandar#pkr#tunmahathir#pakatanrakyat#tunm#pru14


0

MUDAH DIBAWA & RINGAN. ๐Ÿ‘œ๐Ÿ‘›
.
Uolls mesti nak pergi kerja bau wangi je sampai malam? 20ml pocket perfume yg ringan dan mudah dibawa. Bau yg sangat loooong lasting, uolls sembur pagi malam pun bau wangi lekat tau.
.
.
Untuk laki ada, untuk perempuan pun ada ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™‚
.
BELI 4 BOTOL
PERCUMA 1 BOTOL

RM 20 / SEBOTOL
FREE POSTAGE
TAMBAH RM8 SS

RM 60 / 4 BOTOL
FREE SEBOTOL BOLEH PILIH
FREE POSTAGE
TAMBAH RM 8 SS

Cepat cepat pilih mana yang dah berkenan kat hati tu pastu sent gambar kat whatsapp cik nz tekan je link kt bio atas tu โ˜๐Ÿฝ๐Ÿ˜ธ / ๐Ÿ“ฒ +6013-682 8573
.
.

#miniperfume#pocketperfume#purseperfume#perfumemalaysia#sayajualperfume#bujibu#zulariffin#bazarpaknil#yusufiskandar#pkr#tunmahathir#pakatanrakyat#tunm#pru14


1

Assalamualaikum -- Sila Whatsapp Bella Untuk Sebarang Urusan ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
.
Siapa Cepat Dia dapat
Jubah Simple Selalu Laku Keras Uolls ๐Ÿ˜Š
. ๐Ÿ˜ŠJUBAH AYANA ๐Ÿ˜Š
.
Ready Stock
. โœจKali niy admin keluarkan jubah yang Simple tapi cantik .
Bunga Manik 3D menaikkan lagi seri jubah juga pada sipemakai ๐Ÿคญ
Boleh lah cuba beli Jubah Alana untuk nampak cantik ๐Ÿ’•
โœจMempunyai 8 colour yang semestinyaa kelihatan lebih trendy dah boleh beri effect slim tauu
โœจBoleh digayakan ke majlis kenduri kendara ,
Majlis Santai santai , baju untuk bridesmaid pon boleh.
๐Ÿ˜ŠJubah cutting A - Cut selesa untuk dipakai seharian
,
,
โœจMaterial High Quality Como Crepe menjadi keutamaan kerana mudah digosok dan dapat menjimatkan masa
,
โœจMempunyai Zip 12inci didada bagi memudahkan mommyยฒ untuk menyusukan anak dan mempunyai Zip 8inci di tangan bagi memudahkan untuk berwuduk ,
๐Ÿ˜ŠSaiz semestinya dari
saiz S sehingga 5XL .
Best kan ? ,
,
โœจHarga bawah SERATUS . Memang mampu milik dan sangat berpatutan
๐ŸŽ€HARGA AWESOME NO DISCOUNT
RM 85.00 sem
RM 89.00 ss
Harga Sudah Termasuk Postage
.
.
๐Ÿ˜ Jadi Dapatkan Segera, jubah kami sentiasa mendapat sambutan luar biasa

#JubahWanita
#Jubah #SitiAfiyaah
#Zizanrazak
#Bujibu
#Noradanish
#KoleksiJubahRaya #JubahMuslimahModen
#DressOnline
#JubahRayaBawahRM100
#JUBAHBAWAHRM100
#dress
#BAjuMengandung #DressMengandung
#jubahcorakBunga #JubahBungaMurah
#JubahPrinted
#JubahMuslimahMurahMurah
#JubahMurahMurah
#Raya2018 #BajuRaya2018
#JubahOffer #PromosiJubah
#jubahMenyusuMURAH
#JUBAHMESRAWUDHUK
#JubahPlainPlussize
#JubahSimple
#JubahSimpleMurah
#KoleksiJubaWanita
#JubahOnlineMalaysia


0

Assalamualaikum -- Sila Whatsapp Bella Untuk Sebarang Urusan ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
.
Siapa Cepat Dia dapat
Jubah Simple Selalu Laku Keras Uolls ๐Ÿ˜Š
. ๐Ÿ˜ŠJUBAH AYANA ๐Ÿ˜Š
.
Ready Stock
. โœจKali niy admin keluarkan jubah yang Simple tapi cantik .
Bunga Manik 3D menaikkan lagi seri jubah juga pada sipemakai ๐Ÿคญ
Boleh lah cuba beli Jubah Alana untuk nampak cantik ๐Ÿ’•
โœจMempunyai 8 colour yang semestinyaa kelihatan lebih trendy dah boleh beri effect slim tauu
โœจBoleh digayakan ke majlis kenduri kendara ,
Majlis Santai santai , baju untuk bridesmaid pon boleh.
๐Ÿ˜ŠJubah cutting A - Cut selesa untuk dipakai seharian
,
,
โœจMaterial High Quality Como Crepe menjadi keutamaan kerana mudah digosok dan dapat menjimatkan masa
,
โœจMempunyai Zip 12inci didada bagi memudahkan mommyยฒ untuk menyusukan anak dan mempunyai Zip 8inci di tangan bagi memudahkan untuk berwuduk ,
๐Ÿ˜ŠSaiz semestinya dari
saiz S sehingga 5XL .
Best kan ? ,
,
โœจHarga bawah SERATUS . Memang mampu milik dan sangat berpatutan
๐ŸŽ€HARGA AWESOME NO DISCOUNT
RM 85.00 sem
RM 89.00 ss
Harga Sudah Termasuk Postage
.
.
๐Ÿ˜ Jadi Dapatkan Segera, jubah kami sentiasa mendapat sambutan luar biasa

#JubahWanita
#Jubah #SitiAfiyaah
#Zizanrazak
#Bujibu
#Noradanish
#KoleksiJubahRaya #JubahMuslimahModen
#DressOnline
#JubahRayaBawahRM100
#JUBAHBAWAHRM100
#dress
#BAjuMengandung #DressMengandung
#jubahcorakBunga #JubahBungaMurah
#JubahPrinted
#JubahMuslimahMurahMurah
#JubahMurahMurah
#Raya2018 #BajuRaya2018
#JubahOffer #PromosiJubah
#jubahMenyusuMURAH
#JUBAHMESRAWUDHUK
#JubahPlainPlussize
#JubahSimple
#JubahSimpleMurah
#KoleksiJubaWanita
#JubahOnlineMalaysia


0

Assalamualaikum -- Sila Whatsapp Bella Untuk Sebarang Urusan ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
.
Siapa Cepat Dia dapat
Jubah Simple Selalu Laku Keras Uolls ๐Ÿ˜Š
. ๐Ÿ˜ŠJUBAH AYANA ๐Ÿ˜Š
.
Ready Stock
. โœจKali niy admin keluarkan jubah yang Simple tapi cantik .
Bunga Manik 3D menaikkan lagi seri jubah juga pada sipemakai ๐Ÿคญ
Boleh lah cuba beli Jubah Alana untuk nampak cantik ๐Ÿ’•
โœจMempunyai 8 colour yang semestinyaa kelihatan lebih trendy dah boleh beri effect slim tauu
โœจBoleh digayakan ke majlis kenduri kendara ,
Majlis Santai santai , baju untuk bridesmaid pon boleh.
๐Ÿ˜ŠJubah cutting A - Cut selesa untuk dipakai seharian
,
,
โœจMaterial High Quality Como Crepe menjadi keutamaan kerana mudah digosok dan dapat menjimatkan masa
,
โœจMempunyai Zip 12inci didada bagi memudahkan mommyยฒ untuk menyusukan anak dan mempunyai Zip 8inci di tangan bagi memudahkan untuk berwuduk ,
๐Ÿ˜ŠSaiz semestinya dari
saiz S sehingga 5XL .
Best kan ? ,
,
โœจHarga bawah SERATUS . Memang mampu milik dan sangat berpatutan
๐ŸŽ€HARGA AWESOME NO DISCOUNT
RM 85.00 sem
RM 89.00 ss
Harga Sudah Termasuk Postage
.
.
๐Ÿ˜ Jadi Dapatkan Segera, jubah kami sentiasa mendapat sambutan luar biasa

#JubahWanita
#Jubah #SitiAfiyaah
#Zizanrazak
#Bujibu
#Noradanish
#KoleksiJubahRaya #JubahMuslimahModen
#DressOnline
#JubahRayaBawahRM100
#JUBAHBAWAHRM100
#dress
#BAjuMengandung #DressMengandung
#jubahcorakBunga #JubahBungaMurah
#JubahPrinted
#JubahMuslimahMurahMurah
#JubahMurahMurah
#Raya2018 #BajuRaya2018
#JubahOffer #PromosiJubah
#jubahMenyusuMURAH
#JUBAHMESRAWUDHUK
#JubahPlainPlussize
#JubahSimple
#JubahSimpleMurah
#KoleksiJubaWanita
#JubahOnlineMalaysia


0

Assalamualaikum -- Sila Whatsapp Bella Untuk Sebarang Urusan ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
.
Siapa Cepat Dia dapat
Jubah Simple Selalu Laku Keras Uolls ๐Ÿ˜Š
. ๐Ÿ˜ŠJUBAH AYANA ๐Ÿ˜Š
.
Ready Stock
. โœจKali niy admin keluarkan jubah yang Simple tapi cantik .
Bunga Manik 3D menaikkan lagi seri jubah juga pada sipemakai ๐Ÿคญ
Boleh lah cuba beli Jubah Alana untuk nampak cantik ๐Ÿ’•
โœจMempunyai 8 colour yang semestinyaa kelihatan lebih trendy dah boleh beri effect slim tauu
โœจBoleh digayakan ke majlis kenduri kendara ,
Majlis Santai santai , baju untuk bridesmaid pon boleh.
๐Ÿ˜ŠJubah cutting A - Cut selesa untuk dipakai seharian
,
,
โœจMaterial High Quality Como Crepe menjadi keutamaan kerana mudah digosok dan dapat menjimatkan masa
,
โœจMempunyai Zip 12inci didada bagi memudahkan mommyยฒ untuk menyusukan anak dan mempunyai Zip 8inci di tangan bagi memudahkan untuk berwuduk ,
๐Ÿ˜ŠSaiz semestinya dari
saiz S sehingga 5XL .
Best kan ? ,
,
โœจHarga bawah SERATUS . Memang mampu milik dan sangat berpatutan
๐ŸŽ€HARGA AWESOME NO DISCOUNT
RM 85.00 sem
RM 89.00 ss
Harga Sudah Termasuk Postage
.
.
๐Ÿ˜ Jadi Dapatkan Segera, jubah kami sentiasa mendapat sambutan luar biasa

#JubahWanita
#Jubah #SitiAfiyaah
#Zizanrazak
#Bujibu
#Noradanish
#KoleksiJubahRaya #JubahMuslimahModen
#DressOnline
#JubahRayaBawahRM100
#JUBAHBAWAHRM100
#dress
#BAjuMengandung #DressMengandung
#jubahcorakBunga #JubahBungaMurah
#JubahPrinted
#JubahMuslimahMurahMurah
#JubahMurahMurah
#Raya2018 #BajuRaya2018
#JubahOffer #PromosiJubah
#jubahMenyusuMURAH
#JUBAHMESRAWUDHUK
#JubahPlainPlussize
#JubahSimple
#JubahSimpleMurah
#KoleksiJubaWanita
#JubahOnlineMalaysia


0

JUBAH HANIS

Fabrik : Royal Silk
- Licin dan lembut tapi bukan kilat
- Beralun
- Mudah di gosok
- Tidak jarang

Ciriยฒ :-
1. Mesra wudhu dan menyusu. ( Zip depan dah hujung lengan)
2. Potongan A-cut
3. Mempunyai potongan di bahagian tengah.

Saiz : S sehingga 5XL

Tiga corak berbeza. Setiap corak mempunyai 5pilihan warna.

#dress #shantik #bajukurung #bajuraya #bajuraya2018 #kebaya #jubah_trendy #promosijubah #sale #SitiAfiyaah #bujibu #bajunakbranded #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


0

JUBAH HANIS

Fabrik : Royal Silk
- Licin dan lembut tapi bukan kilat
- Beralun
- Mudah di gosok
- Tidak jarang

Ciriยฒ :-
1. Mesra wudhu dan menyusu. ( Zip depan dah hujung lengan)
2. Potongan A-cut
3. Mempunyai potongan di bahagian tengah.

Saiz : S sehingga 5XL

Tiga corak berbeza. Setiap corak mempunyai 5pilihan warna.

#dress #shantik #bajukurung #bajuraya #bajuraya2018 #kebaya #jubah_trendy #promosijubah #sale #SitiAfiyaah #bujibu #bajunakbranded #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


0

JUBAH HANIS

Fabrik : Royal Silk
- Licin dan lembut tapi bukan kilat
- Beralun
- Mudah di gosok
- Tidak jarang

Ciriยฒ :-
1. Mesra wudhu dan menyusu. ( Zip depan dah hujung lengan)
2. Potongan A-cut
3. Mempunyai potongan di bahagian tengah.

Saiz : S sehingga 5XL

Tiga corak berbeza. Setiap corak mempunyai 5pilihan warna.

#dress #shantik #bajukurung #bajuraya #bajuraya2018 #kebaya #jubah_trendy #promosijubah #sale #SitiAfiyaah #bujibu #bajunakbranded #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


0

JUBAH HANIS

Fabrik : Royal Silk
- Licin dan lembut tapi bukan kilat
- Beralun
- Mudah di gosok
- Tidak jarang

Ciriยฒ :-
1. Mesra wudhu dan menyusu. ( Zip depan dah hujung lengan)
2. Potongan A-cut
3. Mempunyai potongan di bahagian tengah.

Saiz : S sehingga 5XL

Tiga corak berbeza. Setiap corak mempunyai 5pilihan warna.

#dress #shantik #bajukurung #bajuraya #bajuraya2018 #kebaya #jubah_trendy #promosijubah #sale #SitiAfiyaah #bujibu #bajunakbranded #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


0

FREE SHIPPING SALE!
SAVE RM8/RM12 SS!! RESTOCK!
Peplum Aqeela Lace
Harga: Rm135
Postage: Rm8/12ss

Label S dan XL
(Rujuk carta ukuran)-swipe left

Material: Moss crepe dan Lace, layer pleated lace bahagian hujung bawah baju (ropol yg gebu dan cantik). Layer atas dan bawah ada organza lace utk membentuk lengkok keras dan beralun.
.
โค๏ธlayer bersilang tampak cantik dan exclusive
โค๏ธfull lace baju dan skirt (full lining)
โค๏ธbahagian atas pinggang dihiasi lace batu (tampal) yg menambahkan seri baju
โค๏ธmudah gosok dan tidak jarang kerana baju dan skirt ada lining
โค๏ธpotongan peplum, tampak exclusive dihiasi
โค๏ธmenghasilkan alunan kepok2 pada baju
โค๏ธzip belakang baju utk mudah pakai
โค๏ธzip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
โค๏ธskirt mermaid cut dan pinggang getah.
โค๏ธwarna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
.
๐Ÿ“ฒ 011-36404164
(Klik link di bio)
.
SETIAP PEMBELIAN & TESTIMONI LAYAK UNTUK DAPAT NO 'APPRECIATION GIFT' (LUCKY DRAW) BULANAN.
__________________________________________________
__________________________________________________
#bajuopenhouse2018 #bajutunang #bajudinner #bajukahwin #bajunikah #bajukurung #bajukebaya #bajupeplum #sayajual #sayajualbajukurung #bazaaronline #bazaarpaknil #viralmalaysia #malaysia #bajukurungmoden #malaysiaonlineshop #igersmalaysia #kurunglace #kurunglacemurah #kurungmoden #igshopmalaysia #seribusatucerita #bajubridemaids #honestreview #bajucantik #bajukurungmurah #lagisyantik #kurungmoden #jomshopping #bujibu


0

KURUNG SONGKET HAYFA EDISI AIDILADHA๐Ÿ•Œ๐Ÿ•Œ๐Ÿ•Œ KURUNG HAYFA 3.0๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท BAJU
๐ŸŒนmaterial hight quality como crepe
๐ŸŒนkain yg tak mudah kedut dan senang iron....
๐ŸŒนA cut. lose bahagian bawah bila pakai kembang2 gitu
๐ŸŒนAda zip. BF friendly
๐ŸŒนBahagian hujung tanggan ada sambungan corak songket
๐ŸŒนTanggan lose. Mudah wuduk

KAIN
๐ŸŒนmaterial hight quality como creep Tebal dan tak jarang
๐ŸŒนbahagian pingang getah keliling
๐ŸŒนcutting kain duyung

harga asal
rm95 sm/rm100
free postage

sempena launcing bju songket hayfa kaknor nak bgi harga hangus terbakar utk koleksi aidiladha kali ni (NC)

harga retail
rm85 sm/rm90 ss
free postage

harga borong
6 pcs ke atas
rm75 sm/rm80 ss free postage

#dress #shantik #bajukurung #bajuraya #bajuraya2018 #kebaya #jubah_trendy #promosijubah #sale #SitiAfiyaah #bujibu #bajunakbranded #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


0

KURUNG SONGKET HAYFA EDISI AIDILADHA๐Ÿ•Œ๐Ÿ•Œ๐Ÿ•Œ KURUNG HAYFA 3.0๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท BAJU
๐ŸŒนmaterial hight quality como crepe
๐ŸŒนkain yg tak mudah kedut dan senang iron....
๐ŸŒนA cut. lose bahagian bawah bila pakai kembang2 gitu
๐ŸŒนAda zip. BF friendly
๐ŸŒนBahagian hujung tanggan ada sambungan corak songket
๐ŸŒนTanggan lose. Mudah wuduk

KAIN
๐ŸŒนmaterial hight quality como creep Tebal dan tak jarang
๐ŸŒนbahagian pingang getah keliling
๐ŸŒนcutting kain duyung

harga asal
rm95 sm/rm100
free postage

sempena launcing bju songket hayfa kaknor nak bgi harga hangus terbakar utk koleksi aidiladha kali ni (NC)

harga retail
rm85 sm/rm90 ss
free postage

harga borong
6 pcs ke atas
rm75 sm/rm80 ss free postage

#dress #shantik #bajukurung #bajuraya #bajuraya2018 #kebaya #jubah_trendy #promosijubah #sale #SitiAfiyaah #bujibu #bajunakbranded #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


1

KURUNG SONGKET HAYFA EDISI AIDILADHA๐Ÿ•Œ๐Ÿ•Œ๐Ÿ•Œ KURUNG HAYFA 3.0๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท BAJU
๐ŸŒนmaterial hight quality como crepe
๐ŸŒนkain yg tak mudah kedut dan senang iron....
๐ŸŒนA cut. lose bahagian bawah bila pakai kembang2 gitu
๐ŸŒนAda zip. BF friendly
๐ŸŒนBahagian hujung tanggan ada sambungan corak songket
๐ŸŒนTanggan lose. Mudah wuduk

KAIN
๐ŸŒนmaterial hight quality como creep Tebal dan tak jarang
๐ŸŒนbahagian pingang getah keliling
๐ŸŒนcutting kain duyung

harga asal
rm95 sm/rm100
free postage

sempena launcing bju songket hayfa kaknor nak bgi harga hangus terbakar utk koleksi aidiladha kali ni (NC)

harga retail
rm85 sm/rm90 ss
free postage

harga borong
6 pcs ke atas
rm75 sm/rm80 ss free postage

#dress #shantik #bajukurung #bajuraya #bajuraya2018 #kebaya #jubah_trendy #promosijubah #sale #SitiAfiyaah #bujibu #bajunakbranded #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


0

KURUNG SONGKET HAYFA EDISI AIDILADHA๐Ÿ•Œ๐Ÿ•Œ๐Ÿ•Œ KURUNG HAYFA 3.0๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท BAJU
๐ŸŒนmaterial hight quality como crepe
๐ŸŒนkain yg tak mudah kedut dan senang iron....
๐ŸŒนA cut. lose bahagian bawah bila pakai kembang2 gitu
๐ŸŒนAda zip. BF friendly
๐ŸŒนBahagian hujung tanggan ada sambungan corak songket
๐ŸŒนTanggan lose. Mudah wuduk

KAIN
๐ŸŒนmaterial hight quality como creep Tebal dan tak jarang
๐ŸŒนbahagian pingang getah keliling
๐ŸŒนcutting kain duyung

harga asal
rm95 sm/rm100
free postage

sempena launcing bju songket hayfa kaknor nak bgi harga hangus terbakar utk koleksi aidiladha kali ni (NC)

harga retail
rm85 sm/rm90 ss
free postage

harga borong
6 pcs ke atas
rm75 sm/rm80 ss free postage

#dress #shantik #bajukurung #bajuraya #bajuraya2018 #kebaya #jubah_trendy #promosijubah #sale #SitiAfiyaah #bujibu #bajunakbranded #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


0

KURUNG SONGKET HAYFA EDISI AIDILADHA๐Ÿ•Œ๐Ÿ•Œ๐Ÿ•Œ KURUNG HAYFA 3.0๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท BAJU
๐ŸŒนmaterial hight quality como crepe
๐ŸŒนkain yg tak mudah kedut dan senang iron....
๐ŸŒนA cut. lose bahagian bawah bila pakai kembang2 gitu
๐ŸŒนAda zip. BF friendly
๐ŸŒนBahagian hujung tanggan ada sambungan corak songket
๐ŸŒนTanggan lose. Mudah wuduk

KAIN
๐ŸŒนmaterial hight quality como creep Tebal dan tak jarang
๐ŸŒนbahagian pingang getah keliling
๐ŸŒนcutting kain duyung

harga asal
rm95 sm/rm100
free postage

sempena launcing bju songket hayfa kaknor nak bgi harga hangus terbakar utk koleksi aidiladha kali ni (NC)

harga retail
rm85 sm/rm90 ss
free postage

harga borong
6 pcs ke atas
rm75 sm/rm80 ss free postage

#dress #shantik #bajukurung #bajuraya #bajuraya2018 #kebaya #jubah_trendy #promosijubah #sale #SitiAfiyaah #bujibu #bajunakbranded #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


2

Katalog penuh dah sampai..mana2 yg rasa berkenan bleh order cepat.Sbb ada antaranya dh nak abis di book. Belum keluar nama pn org dh risik camner tu..terlajak lawa letew
.
Harga : RM25/pcs
Postage : RM8/pos (Sabah dgn Sarawak kami kira sama je rate)
.
#bujibu #bazarpaknil #trustedseller #sitiafiyaah #dropship #sayajualmurah #sale #igshopmalaysia #bajunakbranded #bajukurung #jubahbawahrm100 #jubah_trendy #bajumurah #promosijubah #laraalana #bajuraya #kebaya #bajuraya2018 #sayajual #gerobokakhwat #shantik #womenclothing #dress #purseperfume #yusufiskandar #miniperfume #zulariffin #tunmahathir #tunm #mirabelle


3

[SOLD OUT]
Katalog penuh dah sampai..mana2 yg rasa berkenan bleh order cepat.Sbb ada antaranya dh nak abis di book. Belum keluar nama pn org dh risik camner tu..terlajak lawa letew
.
Harga : RM25/pcs
Postage : RM8/pos (Sabah dgn Sarawak kami kira sama je rate)
.
#bujibu #bazarpaknil #trustedseller #sitiafiyaah #dropship #sayajualmurah #sale #igshopmalaysia #bajunakbranded #bajukurung #jubahbawahrm100 #jubah_trendy #bajumurah #promosijubah #laraalana #bajuraya #kebaya #bajuraya2018 #sayajual #gerobokakhwat #shantik #womenclothing #dress #purseperfume #yusufiskandar #miniperfume #zulariffin #tunmahathir #tunm #mirabelle


0

Katalog penuh dah sampai..mana2 yg rasa berkenan bleh order cepat.Sbb ada antaranya dh nak abis di book. Belum keluar nama pn org dh risik camner tu..terlajak lawa letew
.
Harga : RM25/pcs
Postage : RM8/pos (Sabah dgn Sarawak kami kira sama je rate)
.
#bujibu #bazarpaknil #trustedseller #sitiafiyaah #dropship #sayajualmurah #sale #igshopmalaysia #bajunakbranded #bajukurung #jubahbawahrm100 #jubah_trendy #bajumurah #promosijubah #laraalana #bajuraya #kebaya #bajuraya2018 #sayajual #gerobokakhwat #shantik #womenclothing #dress #purseperfume #yusufiskandar #miniperfume #zulariffin #tunmahathir #tunm #mirabelle


0

Katalog penuh dah sampai..mana2 yg rasa berkenan bleh order cepat.Sbb ada antaranya dh nak abis di book. Belum keluar nama pn org dh risik camner tu..terlajak lawa letew
.
Harga : RM25/pcs
Postage : RM8/pos (Sabah dgn Sarawak kami kira sama je rate)
.
#bujibu #bazarpaknil #trustedseller #sitiafiyaah #dropship #sayajualmurah #sale #igshopmalaysia #bajunakbranded #bajukurung #jubahbawahrm100 #jubah_trendy #bajumurah #promosijubah #laraalana #bajuraya #kebaya #bajuraya2018 #sayajual #gerobokakhwat #shantik #womenclothing #dress #purseperfume #yusufiskandar #miniperfume #zulariffin #tunmahathir #tunm #mirabelle


1

[SOLD OUT]
Katalog penuh dah sampai..mana2 yg rasa berkenan bleh order cepat.Sbb ada antaranya dh nak abis di book. Belum keluar nama pn org dh risik camner tu..terlajak lawa letew
.
Harga : RM25/pcs
Postage : RM8/pos (Sabah dgn Sarawak kami kira sama je rate)
.
#bujibu #bazarpaknil #trustedseller #sitiafiyaah #dropship #sayajualmurah #sale #igshopmalaysia #bajunakbranded #bajukurung #jubahbawahrm100 #jubah_trendy #bajumurah #promosijubah #laraalana #bajuraya #kebaya #bajuraya2018 #sayajual #gerobokakhwat #shantik #womenclothing #dress #purseperfume #yusufiskandar #miniperfume #zulariffin #tunmahathir #tunm #mirabelle


0

Katalog penuh dah sampai..mana2 yg rasa berkenan bleh order cepat.Sbb ada antaranya dh nak abis di book. Belum keluar nama pn org dh risik camner tu..terlajak lawa letew
.
Harga : RM25/pcs
Postage : RM8/pos (Sabah dgn Sarawak kami kira sama je rate)
.
#bujibu #bazarpaknil #trustedseller #sitiafiyaah #dropship #sayajualmurah #sale #igshopmalaysia #bajunakbranded #bajukurung #jubahbawahrm100 #jubah_trendy #bajumurah #promosijubah #laraalana #bajuraya #kebaya #bajuraya2018 #sayajual #gerobokakhwat #shantik #womenclothing #dress #purseperfume #yusufiskandar #miniperfume #zulariffin #tunmahathir #tunm #mirabelle


0

[SOLD OUT]
Katalog penuh dah sampai..mana2 yg rasa berkenan bleh order cepat.Sbb ada antaranya dh nak abis di book. Belum keluar nama pn org dh risik camner tu..terlajak lawa letew
.
Harga : RM25/pcs
Postage : RM8/pos (Sabah dgn Sarawak kami kira sama je rate)
.
#bujibu #bazarpaknil #trustedseller #sitiafiyaah #dropship #sayajualmurah #sale #igshopmalaysia #bajunakbranded #bajukurung #jubahbawahrm100 #jubah_trendy #bajumurah #promosijubah #laraalana #bajuraya #kebaya #bajuraya2018 #sayajual #gerobokakhwat #shantik #womenclothing #dress #purseperfume #yusufiskandar #miniperfume #zulariffin #tunmahathir #tunm #mirabelle


2

Katalog penuh dah sampai..mana2 yg rasa berkenan bleh order cepat.Sbb ada antaranya dh nak abis di book. Belum keluar nama pn org dh risik camner tu..terlajak lawa letew
.
Harga : RM25/pcs
Postage : RM8/pos (Sabah dgn Sarawak kami kira sama je rate)
.
#bujibu #bazarpaknil #trustedseller #sitiafiyaah #dropship #sayajualmurah #sale #igshopmalaysia #bajunakbranded #bajukurung #jubahbawahrm100 #jubah_trendy #bajumurah #promosijubah #laraalana #bajuraya #kebaya #bajuraya2018 #sayajual #gerobokakhwat #shantik #womenclothing #dress #purseperfume #yusufiskandar #miniperfume #zulariffin #tunmahathir #tunm #mirabelle


1

Katalog penuh dah sampai..mana2 yg rasa berkenan bleh order cepat.Sbb ada antaranya dh nak abis di book. Belum keluar nama pn org dh risik camner tu..terlajak lawa letew
.
Harga : RM25/pcs
Postage : RM8/pos (Sabah dgn Sarawak kami kira sama je rate)
.
#bujibu #bazarpaknil #trustedseller #sitiafiyaah #dropship #sayajualmurah #sale #igshopmalaysia #bajunakbranded #bajukurung #jubahbawahrm100 #jubah_trendy #bajumurah #promosijubah #laraalana #bajuraya #kebaya #bajuraya2018 #sayajual #gerobokakhwat #shantik #womenclothing #dress #purseperfume #yusufiskandar #miniperfume #zulariffin #tunmahathir #tunm #mirabelle


2

JANGAN LUPA CONSUME TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOTS UNTUK MENGHASILKAN SEL BARU, DETOX & MENJAGA KESIHATAN DALAMAN UNTUK KULIT SENTIASA CANTIK DAN BERSERI-SERI ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Apa kelebihan TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOTS?
.
๐ŸŒธ Kesan seawal 3 hari
๐ŸŒธ Menstabilkan tekanan darah dan meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
๐ŸŒธ Membantu menguatkan sendi-sendi
๐ŸŒธ Membantu merawat resdung dan penyakit kencing manis.
๐ŸŒธ Membantu merawat dan mencegah cancer
๐ŸŒธ Membantu merawat dan mencuci buah pinggang
๐ŸŒธ Sesuai untuk lelaki dan wanita
๐ŸŒธ Diperakui HALAL dan diiktiraf KKM
๐ŸŒธ Ramai artis2 mengunakan produk ini. ๐ŸŒธ Rasa yang sangat sedap
๐ŸŒธ Selamat utk ibu mengandung, berpantang dan menyusukan
๐ŸŒธ 100% natural base dan chemical free
๐ŸŒธ Mudah dibawa kemana2 sahaja
.
Jom dapatkan kulit yang cerah & sekata dengan TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOTS ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Macam mane nak dapatkan? :
.
1. Boleh WALK IN manaยฒ outlet myonlineshopes di :
.
Outlet Permaisuri Imperial : 2nd floor. Berdekatan sox world
.
Outlet Econsave : Grd floor. Depan pintu masuk/keluar Econsave ground floor
.
Outlet Emart Tudan : Berdekatan emart supermarket dan Cosway.
.
2. ๐Ÿปโ€ Pembelian di website : www.myonlineshopes.my
.
3. Untuk info lebih lanjut boleh Whatsapp Hotline di 010 840 8600
.
๐ŸŒŽ Postage Worldwide
.
.
#myonlineshopes #shoppingonline #nakcantik #kulitsekata #collagenshots #haniszalikha #bujibu #nakputih #putihsecaraselamat #detox #toujoursadvanced #toujours #tastelikecandy #stokissah #stokissarawak #miri #sarawak #bruneionlineshop


0

Please BUJIBU balik lahh mne.....awk pergi x larat dh main ngn air mata ni rindukan awk
#MYCATMYLOVE
#KENANGAN
#BALIKLAHHH
#BUJIBU


0

๐Ÿ”น ๐Ÿ”น Jubah Aafiya โœ…โœ…
=============
๐Ÿ˜Material: -High quality moss crepe
-Kain sangat flowy & sangat mudah iron
-Kain tak melekat badan & tak bergetah.
-Potongan jubah A cutt & loose cuttingo
-Wudhu fiendly & nursing friendly
-Poket disebelah kanan
.
. ๐ŸŽ€HARGA AWESOME NO DISCOUNT
RM 92.00 sem
RM 97.00 ss
Harga Sudah Termasuk Postage
.
.
๐Ÿ˜ Jadi Dapatkan Segera, jubah kami sentiasa mendapat sambutan luar biasa

#JubahWanita
#Jubah #JUBAHMUSLIMAHSIMPLE #SitiAfiyaah
#Zizanrazak
#Bujibu
#Noradanish
#KoleksiJubahRaya #JubahMuslimahMurah #JubahMuslimahModen
#DressOnline
#JubahNursingfriendly
#JubahRayaBawahRM100
#JUBAHBAWAHRM100
#dress #DressRaya
#DressBajet
#BAjuMengandung #DressMengandung
#jubahcorakBunga #JubahBungaMurah
#JubahPrinted
#JubahMuslimahMurahMurah
#JubahMurahMurah
#Raya2018 #BajuRaya2018
#JubahOffer #PromosiJubah


0

๐Ÿ”น ๐Ÿ”น Jubah Aafiya โœ…โœ…
=============
๐Ÿ˜Material: -High quality moss crepe
-Kain sangat flowy & sangat mudah iron
-Kain tak melekat badan & tak bergetah.
-Potongan jubah A cutt & loose cuttingo
-Wudhu fiendly & nursing friendly
-Poket disebelah kanan
.
. ๐ŸŽ€HARGA AWESOME NO DISCOUNT
RM 92.00 sem
RM 97.00 ss
Harga Sudah Termasuk Postage
.
.
๐Ÿ˜ Jadi Dapatkan Segera, jubah kami sentiasa mendapat sambutan luar biasa

#JubahWanita
#Jubah #JUBAHMUSLIMAHSIMPLE #SitiAfiyaah
#Zizanrazak
#Bujibu
#Noradanish
#KoleksiJubahRaya #JubahMuslimahMurah #JubahMuslimahModen
#DressOnline
#JubahNursingfriendly
#JubahRayaBawahRM100
#JUBAHBAWAHRM100
#dress #DressRaya
#DressBajet
#BAjuMengandung #DressMengandung
#jubahcorakBunga #JubahBungaMurah
#JubahPrinted
#JubahMuslimahMurahMurah
#JubahMurahMurah
#Raya2018 #BajuRaya2018
#JubahOffer #PromosiJubah


0

๐Ÿ”น ๐Ÿ”น Jubah Aafiya โœ…โœ…
=============
๐Ÿ˜Material: -High quality moss crepe
-Kain sangat flowy & sangat mudah iron
-Kain tak melekat badan & tak bergetah.
-Potongan jubah A cutt & loose cuttingo
-Wudhu fiendly & nursing friendly
-Poket disebelah kanan
.
. ๐ŸŽ€HARGA AWESOME NO DISCOUNT
RM 92.00 sem
RM 97.00 ss
Harga Sudah Termasuk Postage
.
.
๐Ÿ˜ Jadi Dapatkan Segera, jubah kami sentiasa mendapat sambutan luar biasa

#JubahWanita
#Jubah #JUBAHMUSLIMAHSIMPLE #SitiAfiyaah
#Zizanrazak
#Bujibu
#Noradanish
#KoleksiJubahRaya #JubahMuslimahMurah #JubahMuslimahModen
#DressOnline
#JubahNursingfriendly
#JubahRayaBawahRM100
#JUBAHBAWAHRM100
#dress #DressRaya
#DressBajet
#BAjuMengandung #DressMengandung
#jubahcorakBunga #JubahBungaMurah
#JubahPrinted
#JubahMuslimahMurahMurah
#JubahMurahMurah
#Raya2018 #BajuRaya2018
#JubahOffer #PromosiJubah


0

๐Ÿ”น ๐Ÿ”น Jubah Aafiya โœ…โœ…
=============
๐Ÿ˜Material: -High quality moss crepe
-Kain sangat flowy & sangat mudah iron
-Kain tak melekat badan & tak bergetah.
-Potongan jubah A cutt & loose cuttingo
-Wudhu fiendly & nursing friendly
-Poket disebelah kanan
.
. ๐ŸŽ€HARGA AWESOME NO DISCOUNT
RM 92.00 sem
RM 97.00 ss
Harga Sudah Termasuk Postage
.
.
๐Ÿ˜ Jadi Dapatkan Segera, jubah kami sentiasa mendapat sambutan luar biasa

#JubahWanita
#Jubah #JUBAHMUSLIMAHSIMPLE #SitiAfiyaah
#Zizanrazak
#Bujibu
#Noradanish
#KoleksiJubahRaya #JubahMuslimahMurah #JubahMuslimahModen
#DressOnline
#JubahNursingfriendly
#JubahRayaBawahRM100
#JUBAHBAWAHRM100
#dress #DressRaya
#DressBajet
#BAjuMengandung #DressMengandung
#jubahcorakBunga #JubahBungaMurah
#JubahPrinted
#JubahMuslimahMurahMurah
#JubahMurahMurah
#Raya2018 #BajuRaya2018
#JubahOffer #PromosiJubah


0

๐Ÿ”น ๐Ÿ”น Jubah Aafiya โœ…โœ…
=============
๐Ÿ˜Material: -High quality moss crepe
-Kain sangat flowy & sangat mudah iron
-Kain tak melekat badan & tak bergetah.
-Potongan jubah A cutt & loose cuttingo
-Wudhu fiendly & nursing friendly
-Poket disebelah kanan
.
. ๐ŸŽ€HARGA AWESOME NO DISCOUNT
RM 92.00 sem
RM 97.00 ss
Harga Sudah Termasuk Postage
.
.
๐Ÿ˜ Jadi Dapatkan Segera, jubah kami sentiasa mendapat sambutan luar biasa

#JubahWanita
#Jubah #JUBAHMUSLIMAHSIMPLE #SitiAfiyaah
#Zizanrazak
#Bujibu
#Noradanish
#KoleksiJubahRaya #JubahMuslimahMurah #JubahMuslimahModen
#DressOnline
#JubahNursingfriendly
#JubahRayaBawahRM100
#JUBAHBAWAHRM100
#dress #DressRaya
#DressBajet
#BAjuMengandung #DressMengandung
#jubahcorakBunga #JubahBungaMurah
#JubahPrinted
#JubahMuslimahMurahMurah
#JubahMurahMurah
#Raya2018 #BajuRaya2018
#JubahOffer #PromosiJubah


0

MUDAH DIBAWA & RINGAN. ๐Ÿ‘œ๐Ÿ‘›
.
Uolls mesti nak pergi kerja bau wangi je sampai malam? 20ml pocket perfume yg ringan dan mudah dibawa. Bau yg sangat loooong lasting, uolls sembur pagi malam pun bau wangi lekat tau.
.
.
Untuk laki ada, untuk perempuan pun ada ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™‚
.
BELI 4 BOTOL
PERCUMA 1 BOTOL

RM 20 / SEBOTOL
FREE POSTAGE
TAMBAH RM8 SS

RM 60 / 4 BOTOL
FREE SEBOTOL BOLEH PILIH
FREE POSTAGE
TAMBAH RM 8 SS

Cepat cepat pilih mana yang dah berkenan kat hati tu pastu sent gambar kat whatsapp cik nz tekan je link kt bio atas tu โ˜๐Ÿฝ๐Ÿ˜ธ / ๐Ÿ“ฒ +6013-682 8573
.
.

#miniperfume#pocketperfume#purseperfume#perfumemalaysia#sayajualperfume#bujibu#zulariffin#bazarpaknil#yusufiskandar#pkr#tunmahathir#pakatanrakyat#tunm#pru14


1

MUDAH DIBAWA & RINGAN. ๐Ÿ‘œ๐Ÿ‘›
.
Uolls mesti nak pergi kerja bau wangi je sampai malam? 20ml pocket perfume yg ringan dan mudah dibawa. Bau yg sangat loooong lasting, uolls sembur pagi malam pun bau wangi lekat tau.
.
.
Untuk laki ada, untuk perempuan pun ada ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™‚
.
BELI 4 BOTOL
PERCUMA 1 BOTOL

RM 20 / SEBOTOL
FREE POSTAGE
TAMBAH RM8 SS

RM 60 / 4 BOTOL
FREE SEBOTOL BOLEH PILIH
FREE POSTAGE
TAMBAH RM 8 SS

Cepat cepat pilih mana yang dah berkenan kat hati tu pastu sent gambar kat whatsapp cik nz tekan je link kt bio atas tu โ˜๐Ÿฝ๐Ÿ˜ธ / ๐Ÿ“ฒ +6013-682 8573
.
.

#miniperfume#pocketperfume#purseperfume#perfumemalaysia#sayajualperfume#bujibu#zulariffin#bazarpaknil#yusufiskandar#pkr#tunmahathir#pakatanrakyat#tunm#pru14


2

MUDAH DIBAWA & RINGAN. ๐Ÿ‘œ๐Ÿ‘›
.
Uolls mesti nak pergi kerja bau wangi je sampai malam? 20ml pocket perfume yg ringan dan mudah dibawa. Bau yg sangat loooong lasting, uolls sembur pagi malam pun bau wangi lekat tau.
.
.
Untuk laki ada, untuk perempuan pun ada ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™‚
.
BELI 4 BOTOL
PERCUMA 1 BOTOL

RM 20 / SEBOTOL
FREE POSTAGE
TAMBAH RM8 SS

RM 60 / 4 BOTOL
FREE SEBOTOL BOLEH PILIH
FREE POSTAGE
TAMBAH RM 8 SS

Cepat cepat pilih mana yang dah berkenan kat hati tu pastu sent gambar kat whatsapp cik nz tekan je link kt bio atas tu โ˜๐Ÿฝ๐Ÿ˜ธ / ๐Ÿ“ฒ +6013-682 8573
.
.

#miniperfume#pocketperfume#purseperfume#perfumemalaysia#sayajualperfume#bujibu#zulariffin#bazarpaknil#yusufiskandar#pkr#tunmahathir#pakatanrakyat#tunm#pru14


1

MUDAH DIBAWA & RINGAN. ๐Ÿ‘œ๐Ÿ‘›
.
Uolls mesti nak pergi kerja bau wangi je sampai malam? 20ml pocket perfume yg ringan dan mudah dibawa. Bau yg sangat loooong lasting, uolls sembur pagi malam pun bau wangi lekat tau.
.
.
Untuk laki ada, untuk perempuan pun ada ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™‚
.
BELI 4 BOTOL
PERCUMA 1 BOTOL

RM 20 / SEBOTOL
FREE POSTAGE
TAMBAH RM8 SS

RM 60 / 4 BOTOL
FREE SEBOTOL BOLEH PILIH
FREE POSTAGE
TAMBAH RM 8 SS

Cepat cepat pilih mana yang dah berkenan kat hati tu pastu sent gambar kat whatsapp cik nz tekan je link kt bio atas tu โ˜๐Ÿฝ๐Ÿ˜ธ / ๐Ÿ“ฒ +6013-682 8573
.
.

#miniperfume#pocketperfume#purseperfume#perfumemalaysia#sayajualperfume#bujibu#zulariffin#bazarpaknil#yusufiskandar#pkr#tunmahathir#pakatanrakyat#tunm#pru14


3

MUDAH DIBAWA & RINGAN. ๐Ÿ‘œ๐Ÿ‘›
.
Uolls mesti nak pergi kerja bau wangi je sampai malam? 20ml pocket perfume yg ringan dan mudah dibawa. Bau yg sangat loooong lasting, uolls sembur pagi malam pun bau wangi lekat tau.
.
.
Untuk laki ada, untuk perempuan pun ada ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™‚
.
BELI 4 BOTOL
PERCUMA 1 BOTOL

RM 20 / SEBOTOL
FREE POSTAGE
TAMBAH RM8 SS

RM 60 / 4 BOTOL
FREE SEBOTOL BOLEH PILIH
FREE POSTAGE
TAMBAH RM 8 SS

Cepat cepat pilih mana yang dah berkenan kat hati tu pastu sent gambar kat whatsapp cik nz tekan je link kt bio atas tu โ˜๐Ÿฝ๐Ÿ˜ธ / ๐Ÿ“ฒ +6013-682 8573
.
.

#miniperfume#pocketperfume#purseperfume#perfumemalaysia#sayajualperfume#bujibu#zulariffin#bazarpaknil#yusufiskandar#pkr#tunmahathir#pakatanrakyat#tunm#pru14


1

๐Ÿ’ ๐Ÿ’  JUBAH BUTTON ๐Ÿ’ ๐Ÿ’  ๐Ÿ’ MATERIAL SUPERB COMO CREPE
๐Ÿ’ S ~ 5XL
๐Ÿ’ CUTTING PRINCESS CUT ๐Ÿ’ BF FRIENDLY ZIP NYOROK DIDADA
๐Ÿ’ ZIP NYOROK DIKIRI KANAN LENGAN , EASY WUDUK ๐Ÿ’ KOCEK DISISI KANAN ๐Ÿ’ BUTANG SEBAGAI HIASAN ๐Ÿ’ POTONGAN JUBAH YANG UNIK (6 POTONGAN)

HARGA RETAILS
RM89sm , RM94ss

HARGA BORONG MIN 6PCS
RM79sm, RM85ss

#dress #shantik #bajukurung #bajuraya #bajuraya2018 #kebaya #jubah_trendy #promosijubah #sale #SitiAfiyaah #bujibu #bajunakbranded #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


0

๐Ÿ’ ๐Ÿ’  JUBAH BUTTON ๐Ÿ’ ๐Ÿ’  ๐Ÿ’ MATERIAL SUPERB COMO CREPE
๐Ÿ’ S ~ 5XL
๐Ÿ’ CUTTING PRINCESS CUT ๐Ÿ’ BF FRIENDLY ZIP NYOROK DIDADA
๐Ÿ’ ZIP NYOROK DIKIRI KANAN LENGAN , EASY WUDUK ๐Ÿ’ KOCEK DISISI KANAN ๐Ÿ’ BUTANG SEBAGAI HIASAN ๐Ÿ’ POTONGAN JUBAH YANG UNIK (6 POTONGAN)

HARGA RETAILS
RM89sm , RM94ss

HARGA BORONG MIN 6PCS
RM79sm, RM85ss

#dress #shantik #bajukurung #bajuraya #bajuraya2018 #kebaya #jubah_trendy #promosijubah #sale #SitiAfiyaah #bujibu #bajunakbranded #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


0

๐Ÿ’ ๐Ÿ’  JUBAH BUTTON ๐Ÿ’ ๐Ÿ’  ๐Ÿ’ MATERIAL SUPERB COMO CREPE
๐Ÿ’ S ~ 5XL
๐Ÿ’ CUTTING PRINCESS CUT ๐Ÿ’ BF FRIENDLY ZIP NYOROK DIDADA
๐Ÿ’ ZIP NYOROK DIKIRI KANAN LENGAN , EASY WUDUK ๐Ÿ’ KOCEK DISISI KANAN ๐Ÿ’ BUTANG SEBAGAI HIASAN ๐Ÿ’ POTONGAN JUBAH YANG UNIK (6 POTONGAN)

HARGA RETAILS
RM89sm , RM94ss

HARGA BORONG MIN 6PCS
RM79sm, RM85ss

#dress #shantik #bajukurung #bajuraya #bajuraya2018 #kebaya #jubah_trendy #promosijubah #sale #SitiAfiyaah #bujibu #bajunakbranded #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


0

๐Ÿ’ ๐Ÿ’  JUBAH BUTTON ๐Ÿ’ ๐Ÿ’  ๐Ÿ’ MATERIAL SUPERB COMO CREPE
๐Ÿ’ S ~ 5XL
๐Ÿ’ CUTTING PRINCESS CUT ๐Ÿ’ BF FRIENDLY ZIP NYOROK DIDADA
๐Ÿ’ ZIP NYOROK DIKIRI KANAN LENGAN , EASY WUDUK ๐Ÿ’ KOCEK DISISI KANAN ๐Ÿ’ BUTANG SEBAGAI HIASAN ๐Ÿ’ POTONGAN JUBAH YANG UNIK (6 POTONGAN)

HARGA RETAILS
RM89sm , RM94ss

HARGA BORONG MIN 6PCS
RM79sm, RM85ss

#dress #shantik #bajukurung #bajuraya #bajuraya2018 #kebaya #jubah_trendy #promosijubah #sale #SitiAfiyaah #bujibu #bajunakbranded #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


1

๐Ÿ’ ๐Ÿ’  JUBAH BUTTON ๐Ÿ’ ๐Ÿ’  ๐Ÿ’ MATERIAL SUPERB COMO CREPE
๐Ÿ’ S ~ 5XL
๐Ÿ’ CUTTING PRINCESS CUT ๐Ÿ’ BF FRIENDLY ZIP NYOROK DIDADA
๐Ÿ’ ZIP NYOROK DIKIRI KANAN LENGAN , EASY WUDUK ๐Ÿ’ KOCEK DISISI KANAN ๐Ÿ’ BUTANG SEBAGAI HIASAN ๐Ÿ’ POTONGAN JUBAH YANG UNIK (6 POTONGAN)

HARGA RETAILS
RM89sm , RM94ss

HARGA BORONG MIN 6PCS
RM79sm, RM85ss

#dress #shantik #bajukurung #bajuraya #bajuraya2018 #kebaya #jubah_trendy #promosijubah #sale #SitiAfiyaah #bujibu #bajunakbranded #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


0

istimewa Nayla

potongan A'cut
zip gold - easy bf 12 inci
zip gold - easy wudhuk
jubah tak ber'dart'
potongan x menggikut bentuk badan

harga nayla

rm80 semenanjung
rm85 sabah/serawak

free postage๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ borong 10 pcs ke atas

rm70 semenanjung
rm75 sabah/serawak

#dress #shantik #bajukurung #bajuraya #bajuraya2018 #kebaya #jubah_trendy #promosijubah #sale #SitiAfiyaah #bujibu #bajunakbranded #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


0

istimewa Nayla

potongan A'cut
zip gold - easy bf 12 inci
zip gold - easy wudhuk
jubah tak ber'dart'
potongan x menggikut bentuk badan

harga nayla

rm80 semenanjung
rm85 sabah/serawak

free postage๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ borong 10 pcs ke atas

rm70 semenanjung
rm75 sabah/serawak

#dress #shantik #bajukurung #bajuraya #bajuraya2018 #kebaya #jubah_trendy #promosijubah #sale #SitiAfiyaah #bujibu #bajunakbranded #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


0

istimewa Nayla

potongan A'cut
zip gold - easy bf 12 inci
zip gold - easy wudhuk
jubah tak ber'dart'
potongan x menggikut bentuk badan

harga nayla

rm80 semenanjung
rm85 sabah/serawak

free postage๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ borong 10 pcs ke atas

rm70 semenanjung
rm75 sabah/serawak

#dress #shantik #bajukurung #bajuraya #bajuraya2018 #kebaya #jubah_trendy #promosijubah #sale #SitiAfiyaah #bujibu #bajunakbranded #sayajualmurah #jubahbawahRM100 #sayajual #bajumurah #laraalana #dropship #trustedseller #bazarpaknil #igshopmalaysia #bajunakbranded #gerobokakhwat #womenclothing


0