#bwsbeautyfirmsdiaries

Instagram photos and videos

#bwsbeautyfirmsdiaries#kurus#slimmingworldfollowers#slimmingworldtargetmember#ruangrezekihanania#bazaarpaknil#fatburner#glowingskin#kurusdanlangsing#cantik#kulitglowing#kulitflawless#binabadan#kurusdancantik#bodygoals#slimmingproduct#supplementkurus#fitness#kuruspantas#kuruscepat#nakkuruscepat#sado#gym

Hashtags #bwsbeautyfirmsdiaries for Instagram

Selamat pagi semua. Uolls dah makan belum? Ad sesiapa yg tgh diet? Jgn lupa breakfast k kalau nak kurus. Meh sis share sikit kelebihan XCarbs ni. 3 in 1. Kurus, fit and glowing. Boleh dptkan semua dlm 1. Best x? Best kan? Jimat kan? PM sis 0126576067 utk promosi. Cepat2. .
#bwsbeautyfirmsdiaries #kuruspantasdgnxcarbs #kuruscepatdgnxcarbs #xcarbs #diet #nakkuruscepat #kuruscepat #kuruspantas #fitness #supplementkurus #sado #slimmingworldtargetmember #slimmingproduct #bodygoals #kurus #enotkurus #binabadan #kulitflawless #kulitglowing
#cantik #kurusdanlangsing #kurusdancantik #slimmingworldfollowers #glowingskin #fatburner #bazaarpaknil #ruangrezekihanania


3

Selamat pagi semua. Uolls dah makan belum? Ad sesiapa yg tgh diet? Jgn lupa breakfast k kalau nak kurus. Meh sis share sikit kelebihan XCarbs ni. 3 in 1. Kurus, fit and glowing. Boleh dptkan semua dlm 1. Best x? Best kan? Jimat kan? PM sis 0126576067 utk promosi. Cepat2. .
#bwsbeautyfirmsdiaries #kuruspantasdgnxcarbs #kuruscepatdgnxcarbs #xcarbs #diet #nakkuruscepat #kuruscepat #kuruspantas #fitness #supplementkurus #sado #slimmingworldtargetmember #slimmingproduct #bodygoals #kurus #enotkurus #binabadan #kulitflawless #kulitglowing
#cantik #kurusdanlangsing #kurusdancantik #slimmingworldfollowers #glowingskin #fatburner #bazaarpaknil #ruangrezekihanania


0

Selamat tengahhari dan salam zohor. Uolls dah makan belum? Ni sikit panduan yg sis ambik dari KKM. So, pada yg nak kurus nak langsing nak diet nak maintain tu boleh la amalkan. No minyak no lemak hokayyy. Sihat makanan kita!! .
.
#bwsbeautyfirmsdiaries #lunch #healthyfood #xcarbs #diet #nakkuruscepat #kuruscepat #kuruspantas #fitness #supplementkurus #sado #slimmingworldtargetmember #slimmingproduct #bodygoals #kurus #gym #binabadan #kulitflawless #kulitglowing
#cantik #kurusdanlangsing #kurusdancantik #slimmingworldfollowers #glowingskin #fatburner #bazaarpaknil #ruangrezekihanania


0

Dinner time!! Patut nya makan sebelum jam 8. Tapi harini terlebih pulakk. Its okay. Yg penting kgn lebih kalori k kalau nak jaga badan. .
.
Jom kita makan ayam panggang!! No minyak no lemak hokayyy. Sihat makanan kita!! .
.
#bwsbeautyfirmsdiaries #dinner #healthyfood #grilledchicken #diet #nakkuruscepat #kuruscepat #kuruspantas #fitness #supplementkurus #sado #slimmingworldtargetmember #slimmingproduct #bodygoals #kurus #gym #binabadan #kulitflawless #kulitglowing
#cantik #kurusdanlangsing #kurusdancantik #slimmingworldfollowers #glowingskin #fatburner #bazaarpaknil #ruangrezekihanania


2

Salam Asar!!!
.
.
Aktiviti harini 6.45 pagi - 8.45 pagi dgn 10 round berjoging & 15 round berjalan πŸ’ƒ
.
.
Next kemas rumah 9.00 pg sampai 1.30 ptg 🏑
.
.
Now sambung jogging petang pula!!!
.
.
#mutaurahmusakofficial #bcb #pnbb #bwsbeautyfirmsdiaries #slim #aglow #firms #fits #vniaga #msc #mdec #fgg #networkmarketing #blueoceanstrategy #business #ecommerce #peoplefranchise


2

Morning guys. Kita kena mula sekarang. Bukan esok bukan lusa or bukan kejap lagi. It's now OR never!! .
.
Tak rugi jaga kesihatan diknon oiiii. .
.
Uolls tahu x apa akibat xjaga kesihatan ni? Xjaga pemakanan? Xjaga diet? Xjaga badan? Xjaga kulit? .
.
Nanti sis share okayy. Buruk padahnya uolls. Berjaga2 lah sebelum kena. .
.
.
#bwsbeautyfirmsdiaries #healthylifestyle #healthyfood #bakarlemak #fighthunger #nakkuruscepat #kuruscepat #kuruspantas #fitness #supplementkurus #sado #slimmingworldtargetmember #slimmingproduct #bodygoals #kurus #gym #binabadan #kulitflawless #kulitglowing
#cantik #kurusdanlangsing #kurusdancantik #slimmingworldfollowers #glowingskin #fatburner #bazaarpaknil #ruangrezekihanania


0

Salam Isya' 😊
.
.
'Mutaurah Fruits Juice Sytle'πŸ˜›
.
.
Buah-buahan yg diguna:
.
.
πŸ‘‰Β½ Apple Merah 🍎
.
.
πŸ‘‰Β½ Apple Hijau 🍏
.
.
πŸ‘‰Β½ Buah Tinn
.
.
πŸ‘‰Β½ Lemon πŸ‹
.
.
πŸ‘‰Β½ Limau 🍊
.
.
πŸ‘‰Β½ Karot (Carrot) 🐰
.
.
πŸ‘‰Madu 10mL 🍯
.
.
πŸ‘‰ Air Sejuk Cawan Kecil β˜•οΈ
.
.
Then blend kan semua skali termasuk kulit2nya utk dijadikan Fiber.
.
.
Then siap diminum πŸΊπŸ˜ŠπŸ˜›
.
.
Tips utk Slim, Fits and Glowing 😍
.
.
#mutaurahmusakofficial #bwsbeautyfirmsdiaries #xcarbs #slim #aglow #firms #bcb #pnbb #vniaga #msc #mdec #fgg #networkmarketing #blueoceanstrategy #business #ecommerce #peoplefranchise


2

Info ni dari @bwsbeautyfirmsdiaries
So.. Sis nak lunch spaghetti harini. .
.
Jom baca info ni. .
.
"Sape kate nak diet tak boleh makan langsung? Tahu tak spaghetti paling sesuai utk org tgh jaga badan? .
.
Satu cawan spageti yang dimasak mempunyai kira-kira 220 kalori, 1 gram lemak dan tiada kolesterol. Kebanyakan pasta di pasaran diperkaya dengan iron taw! Pasta bijirin penuh mengandungi kalori yang sama seperti pasta biasa tetapi mempunyai lebih banyak protein, serat dan vitamin. .
.
Caranya ialah membuat pasta sebahagian daripada diet pelbagai."
.
.
#bwsbeautyfirmsdiaries #lunch #healthyfood #spaghetti #italianfood #nakkuruscepat #kuruscepat #kuruspantas #fitness #supplementkurus #bcbworldwideshop #slimmingworldtargetmember #slimmingproduct #bodygoals #kurus #gym #binabadan #kulitflawless #kulitglowing
#cantik #kurusdanlangsing #kurusdancantik #slimmingworldfollowers #glowingskin #fatburner #bazaarpaknil #ruangrezekihanania


0

Petang2 ni nak makan snack lah. Nak kunyah2. Tp xnak yg xsihat. Nak makan apa ye?? Haaa tahu x?? .
.
Dark chocolate ni bagus utk kesihatan? Utk diet lagiiii bagus. Jgn salah anggap yg makan dark chocolate ni menggemukkan taw. Sebaliknya bila makan coklat ni kita akan jd kenyang. Dannnnn coklat ni menenangkan. Hilangkan stress uolls. Bersenam sikit petang2 ni. Lepas tu makan coklat ni. Dark chocolate taw! .
.
Hari ini, coklat dipuji kerana potensi antioksidannya yang luar biasa. Semakin tinggi kandungan koko, manfaat kesihatan yang lebih banyak terdapat dan kurang kandungan gula, yang lebih baik untuk kesihatan. Makan coklat juga boleh mengurangkan tahapΒ kolestrol.
.
#bwsbeautyfirmsdiaries #quicksnack #healthyfood #darkchocolate #kudapkudapan #nakkuruscepat #kuruscepat #kuruspantas #fitness #supplementkurus #sado #slimmingworldtargetmember #slimmingproduct #bodygoals #kurus #gym #binabadan #kulitflawless #kulitglowing
#cantik #kurusdanlangsing #kurusdancantik #slimmingworldfollowers #glowingskin #fatburner #bazaarpaknil #ruangrezekihanania


3

LUNCH TIME!! BUT NOT FAST FOOD YE KAWAN2 SEMUA. .
.
CUTI2 NI OUTING DENGAN FAMILY, FREINDS OR LOVER JGN MAKAN MAKANAN YG TAK SIHAT. HANCUSS LA DIET UOLLS TUUU
.
.
Selamat tengah hari semua. Dah lunch? Sis baru nak lunch. Ni nama dia salah buah beri. Beri sangat bagus utk kulit taw uolls. Kulit sis makin mulus sebab makan buah beri la. Ada banyak jenis beri dalam dunia ni. Amalkan sebagai snack. Boleh jaga kulit boleh jaga badan. Bagus kan? .
.
#bwsbeautyfirmsdiaries #lunch #healthyfood #fighthunger #nofastfood #nakkuruscepat #kuruscepat #kuruspantas #fitness #supplementkurus #sado #slimmingworldtargetmember #slimmingproduct #bodygoals #kurus #gym #binabadan #kulitflawless #kulitglowing
#cantik #kurusdanlangsing #kurusdancantik #slimmingworldfollowers #glowingskin #fatburner #bazaarpaknil #ruangrezekihanania


2

Sape kate nak diet tak boleh makan langsung? Tahu tak spaghetti paling sesuai utk org tgh jaga badan? .
.
Satu cawan spageti yang dimasak mempunyai kira-kira 220 kalori, 1 gram lemak dan tiada kolesterol. Kebanyakan pasta di pasaran diperkaya dengan iron taw! Pasta bijirin penuh mengandungi kalori yang sama seperti pasta biasa tetapi mempunyai lebih banyak protein, serat dan vitamin. .
.
Caranya ialah membuat pasta sebahagian daripada diet pelbagai.
.
.
#bwsbeautyfirmsdiaries #lunch #healthyfood #spaghetti #italianfood #nakkuruscepat #kuruscepat #kuruspantas #fitness #supplementkurus #sado #slimmingworldtargetmember #slimmingproduct #bodygoals #kurus #gym #binabadan #kulitflawless #kulitglowing
#cantik #kurusdanlangsing #kurusdancantik #slimmingworldfollowers #glowingskin #fatburner #bazaarpaknil #ruangrezekihanania


0

Ok jom kita exercise sikit. Jaga badan taw uolls. Jangan malas!! Nanti banyak penyakit!! .
.
Sambil bersenam ni sapu la lotion panas apa2 kat badan. Lagi lemak cepat terbakar. Sis guna fevret sis #laromewarmserum panasss je rasa
. .
Lepas tu minum air kosong secukupnya ye! Tips ada sis upload kat ig ni. Sis kekal fit dengan #xcarbs
.
.
#bwsbeautyfirmsdiaries #jogging #healthylifestyle #chazynash #nakkuruscepat #kuruscepat #kuruspantas #fitness #supplementkurus #sado #slimmingworldtargetmember #slimmingproduct #bodygoals #kurus #binabadan #kulitflawless #kulitglowing
#cantik #kurusdanlangsing #kurusdancantik #slimmingworldfollowers #glowingskin #fatburner #bazaarpaknil #ruangrezekihanania


3

Selamat tengah hari semua. Dah lunch? Sis baru nak lunch. Ni nama dia salah buah beri. Beri sangat bagus utk kulit taw uolls. Kulit sis makin mulus sebab makan buah beri la. Ada banyak jenis beri dalam dunia ni. Amalkan sebagai snack. Boleh jaga kulit boleh jaga badan. Bagus kan? .
.
#bwsbeautyfirmsdiaries #lunch #healthyfood #salad #berries #nakkuruscepat #kuruscepat #kuruspantas #fitness #supplementkurus #sado #slimmingworldtargetmember #slimmingproduct #bodygoals #kurus #gym #binabadan #kulitflawless #kulitglowing
#cantik #kurusdanlangsing #kurusdancantik #slimmingworldfollowers #glowingskin #fatburner #bazaarpaknil #ruangrezekihanania


1

The end of the page