#bynurhafizah

Instagram photos and videos

#bynurhafizah#jubahsyarie#kurungsyarie#kurungyusra#jelitawardrobe#teamjelita#bjraya2018#kurtayusuf#kurtahamzah#mardinasafiyyah#KoleksiRayaMs2018#trendyfashion#muslimah#JWTJ#JWTeamJelita#jwteamjelita#jelitateam#tunicjasminne#sysuka#syarie#wardrobe#RAYASAKAN#kurtatareeq#kurtaraya#koleksiraya2018#teampremium1

Hashtags #bynurhafizah for Instagram

Meh nak share testimoni dari custs sempena musim raya ni.. .
.
Berminat wsap ummi direct yer!!
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> byNH>> +60132225962
Type >> byNH>>
+60132225962
Type >> byNH>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #bynurhafizah
#teampremium1


0

Meh nak share testimoni dari custs sempena musim raya ni.. .
.
Berminat wsap ummi direct yer!!
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> byNH>> +60132225962
Type >> byNH>>
+60132225962
Type >> byNH>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #bynurhafizah
#teampremium1


0

Meh nak share testimoni dari custs sempena musim raya ni.. .
.
Berminat wsap ummi direct yer!!
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> byNH>> +60132225962
Type >> byNH>>
+60132225962
Type >> byNH>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #bynurhafizah
#teampremium1


0

Meh nak share testimoni dari custs sempena musim raya ni.. .
.
Berminat wsap ummi direct yer!!
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> byNH>> +60132225962
Type >> byNH>>
+60132225962
Type >> byNH>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #bynurhafizah
#teampremium1


2

Meh nak share testimoni dari custs sempena musim raya ni.. .
.
Berminat wsap ummi direct yer!!
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> byNH>> +60132225962
Type >> byNH>>
+60132225962
Type >> byNH>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #bynurhafizah
#teampremium1


0

Meh nak share testimoni dari custs sempena musim raya ni.. .
.
Berminat wsap ummi direct yer!!
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> byNH>> +60132225962
Type >> byNH>>
+60132225962
Type >> byNH>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #bynurhafizah
#teampremium1


0

TODAY!! 24JUNE LAST PROMO SALE #RAYASAKAN!! .
Agak2 ada yang nak lanjutkan sales tak?
.
Kalau ramai NAK mungkin Kita boleh lanjutkan sikit lagi 😃
_
Kurta Hamzah FROSTED MINT available S M L XL
.
Harga OFFER Kurta Hamzah RM79 (NP RM119)
.
Order ⤵️
1.whatsapp 0132170927
2.Klik link di bio
.


4

Assalamualaikum semua.😊
Harap semua sihat2 selepas raya nie. Maaf la Kak San lama menyepi beraya baru2 ni..Hihi. .
Haa.. ni Kak San nak share testimoni drpd customer sebelum raya.. Alhamdulillah, smua puas hati dengan baju raya diorang. Tq ye customer SanHumairaa sudi share testimoni korang.
Semoga kita semua dimurahkan rezeki..aamiin😊
.
#testimoniSanHumairaa
#bajumelayfeeq
#bynurhafizah
#rayamesticun
#SanHumairaaShoppe


0

Assalamualaikum semua.😊
Harap semua sihat2 selepas raya nie. Maaf la Kak San lama menyepi beraya baru2 ni..Hihi. .
Haa.. ni Kak San nak share testimoni drpd customer sebelum raya.. Alhamdulillah, smua puas hati dengan baju raya diorang. Tq ye customer SanHumairaa sudi share testimoni korang.
Semoga kita semua dimurahkan rezeki..aamiin😊
.
#testimoniSanHumairaa
#bajumelayfeeq
#bynurhafizah
#rayamesticun
#SanHumairaaShoppe


0

Assalamualaikum semua.😊
Harap semua sihat2 selepas raya nie. Maaf la Kak San lama menyepi beraya baru2 ni..Hihi. .
Haa.. ni Kak San nak share testimoni drpd customer sebelum raya.. Alhamdulillah, smua puas hati dengan baju raya diorang. Tq ye customer SanHumairaa sudi share testimoni korang.
Semoga kita semua dimurahkan rezeki..aamiin😊
.
#testimoniSanHumairaa
#bajumelayfeeq
#bynurhafizah
#rayamesticun
#SanHumairaaShoppe


0

Assalamualaikum semua.😊
Harap semua sihat2 selepas raya nie. Maaf la Kak San lama menyepi beraya baru2 ni..Hihi. .
Haa.. ni Kak San nak share testimoni drpd customer sebelum raya.. Alhamdulillah, smua puas hati dengan baju raya diorang. Tq ye @faezie_
& pelanggan SanHumairaa sudi share testimoni korang.
Semoga kita semua dimurahkan rezeki..aamiin😊
.
#testimoniSanHumairaa
#bajumelayfeeq
#bynurhafizah
#rayamesticun
#SanHumairaaShoppe


0

🎀ASmodestyles Feedback🙋
.
Customer satisfaction is our top priority😘😘😘
.
#as_modestyles
#ASMfeedback
#as_modestylista
#kurtafeeq
#kurunglaura
#bynurhafizah
#iamyourtrustedseller


0

❤️sale raya sakan❤️

Cepat cepat.

Valid daric22 hingga 24 jun sahaja.😉. #kurungyusra
#JWSyawal2018
#bypenputih
#bynurhafizah
#danella


0

❤️sale raya sakan❤️

Cepat cepat.

Valid daric22 hingga 24 jun sahaja.😉. #JWSyawal2018
#bypenputih
#bynurhafizah
#danella


0

🎀ASmodestyles Feedback🎀
.
Sape tema raya dia warna hijau macam sis ni cer angkat tangan ckit..🙋
.
#as_modestyles
#ASMfeedback
#as_modestylista
#mardinasafiyyahijab
#bynurhafizah
#iamyourtrustedseller


0

🎉 SALE PROMOSI #RAYASAKAN 🎊
.
Bermula (22-24June) 3hari berturut2!
.
Stock limited Yang terawal booking akan di dahulukan!
.
Order ⤵️
1.whatsapp 0132170927
2.Klik link di bio
.


5

🎉 SALE PROMOSI #RAYASAKAN 🎊
.
Bermula (22-24June) 3hari berturut2!
.
Stock limited Yang terawal booking akan di dahulukan!
.
Order ⤵️
1.whatsapp 0132170927
2.Klik link di bio
.


6

🎉 SALE PROMOSI #RAYASAKAN 🎊
.
Bermula (22-24June) 3hari berturut2!
.
Stock limited Yang terawal booking akan di dahulukan!
.
Order ⤵️
1.whatsapp 0132170927
2.Klik link di bio
.


5

Terhad raya ini sehingga bisa memukau dan mentakluk seluruh pakatan mak mertua di kampung . Malah tiba tiba nampak "LEBIH TINGGI" dengan potongan serong kurung Qiztina.. Potongan Kain skirt duyung syarie kembang beralun supaya tiada masaalah melangkah ke rumah ibu mertua kita. Batu bling swarovski dibhgn baju dan lengan sampai silau orang kiri kanan kita nak senduk rendang. Dan Sis ada 11 warna menyilau nyilau di hari raya seperti PALEPINK, ROSEWOOD, FOREST GREEN, JADE , NAVY BLUE.

SILK CREEPE PRINTED- 1 st in Malaysia kain “silk creepe printed”, corak timbul eksklusif di permukaan kain yang belum ada di pasaran Malaysia ! kalau korang nak rasa limited raya design ni wajib korang kena grab … sbb 799 pcs je akan di keluarkan raya ini! “Ingat limited edition raya, ingat qizztina”

POTONGAN SKIRT DUYUNG SYARIE– something special ! inspirasi skirt dari kakfizah sendiri .. biasa kita tengok kain kembang payung ketat kann.. kali ni no more ! first keluaran skirt cutting duyung tapi versi syarie .. mmg letak elok kembang beralun skirt qizztina . mmg mcm princess pagi raya nnt.. kompem !

POTONGAN 2 LAYER- potong serong 2 layer memberi effect tinggi dekat korang .. yang mana nak rasa tinggi mmg suggest sgt ! plus pakai heels .. mmg gojes habis korang bila ootd nnt .. BATU SWAROVSKI – batu swarovski di hiasi di bahagian tangan dan bahagian bawah baju memberi effect “mewah” , mmg letops combine dengan corak bunga timbul , raya sakan sis2 gojes lepas ni .. harga mampu milik , limited , mewah !

11 warna – 11 warna high demand raya 2018 ada di warna-warna baju qizztina kurung syarie kali ni ! up to date wey raya ni.. warna-warna qizztina warna memberi effect “mewah” , shh! Jgn borong semua warna qizztina tauu .. sbb sgt limited !

HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN– khas untuk sis2 gojes malas nak bawa handbeg time raya ni.. no more handbeg ! letak je sampul raya , handphone dalam poket …

WHUDU FRIENDLY AND BF FRIENDLY

Pm atau whatsapp untuk order 😊


2

Terhad raya ini sehingga bisa memukau dan mentakluk seluruh pakatan mak mertua di kampung . Malah tiba tiba nampak "LEBIH TINGGI" dengan potongan serong kurung Qiztina.. Potongan Kain skirt duyung syarie kembang beralun supaya tiada masaalah melangkah ke rumah ibu mertua kita. Batu bling swarovski dibhgn baju dan lengan sampai silau orang kiri kanan kita nak senduk rendang. Dan Sis ada 11 warna menyilau nyilau di hari raya seperti PALEPINK, ROSEWOOD, FOREST GREEN, JADE , NAVY BLUE.

SILK CREEPE PRINTED- 1 st in Malaysia kain “silk creepe printed”, corak timbul eksklusif di permukaan kain yang belum ada di pasaran Malaysia ! kalau korang nak rasa limited raya design ni wajib korang kena grab … sbb 799 pcs je akan di keluarkan raya ini! “Ingat limited edition raya, ingat qizztina”

POTONGAN SKIRT DUYUNG SYARIE– something special ! inspirasi skirt dari kakfizah sendiri .. biasa kita tengok kain kembang payung ketat kann.. kali ni no more ! first keluaran skirt cutting duyung tapi versi syarie .. mmg letak elok kembang beralun skirt qizztina . mmg mcm princess pagi raya nnt.. kompem !

POTONGAN 2 LAYER- potong serong 2 layer memberi effect tinggi dekat korang .. yang mana nak rasa tinggi mmg suggest sgt ! plus pakai heels .. mmg gojes habis korang bila ootd nnt .. BATU SWAROVSKI – batu swarovski di hiasi di bahagian tangan dan bahagian bawah baju memberi effect “mewah” , mmg letops combine dengan corak bunga timbul , raya sakan sis2 gojes lepas ni .. harga mampu milik , limited , mewah !

11 warna – 11 warna high demand raya 2018 ada di warna-warna baju qizztina kurung syarie kali ni ! up to date wey raya ni.. warna-warna qizztina warna memberi effect “mewah” , shh! Jgn borong semua warna qizztina tauu .. sbb sgt limited !

HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN– khas untuk sis2 gojes malas nak bawa handbeg time raya ni.. no more handbeg ! letak je sampul raya , handphone dalam poket …

WHUDU FRIENDLY AND BF FRIENDLY

Pm atau whatsapp untuk order 😊


1

Terhad raya ini sehingga bisa memukau dan mentakluk seluruh pakatan mak mertua di kampung . Malah tiba tiba nampak "LEBIH TINGGI" dengan potongan serong kurung Qiztina.. Potongan Kain skirt duyung syarie kembang beralun supaya tiada masaalah melangkah ke rumah ibu mertua kita. Batu bling swarovski dibhgn baju dan lengan sampai silau orang kiri kanan kita nak senduk rendang. Dan Sis ada 11 warna menyilau nyilau di hari raya seperti PALEPINK, ROSEWOOD, FOREST GREEN, JADE , NAVY BLUE.

SILK CREEPE PRINTED- 1 st in Malaysia kain “silk creepe printed”, corak timbul eksklusif di permukaan kain yang belum ada di pasaran Malaysia ! kalau korang nak rasa limited raya design ni wajib korang kena grab … sbb 799 pcs je akan di keluarkan raya ini! “Ingat limited edition raya, ingat qizztina”

POTONGAN SKIRT DUYUNG SYARIE– something special ! inspirasi skirt dari kakfizah sendiri .. biasa kita tengok kain kembang payung ketat kann.. kali ni no more ! first keluaran skirt cutting duyung tapi versi syarie .. mmg letak elok kembang beralun skirt qizztina . mmg mcm princess pagi raya nnt.. kompem !

POTONGAN 2 LAYER- potong serong 2 layer memberi effect tinggi dekat korang .. yang mana nak rasa tinggi mmg suggest sgt ! plus pakai heels .. mmg gojes habis korang bila ootd nnt .. BATU SWAROVSKI – batu swarovski di hiasi di bahagian tangan dan bahagian bawah baju memberi effect “mewah” , mmg letops combine dengan corak bunga timbul , raya sakan sis2 gojes lepas ni .. harga mampu milik , limited , mewah !

11 warna – 11 warna high demand raya 2018 ada di warna-warna baju qizztina kurung syarie kali ni ! up to date wey raya ni.. warna-warna qizztina warna memberi effect “mewah” , shh! Jgn borong semua warna qizztina tauu .. sbb sgt limited !

HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN– khas untuk sis2 gojes malas nak bawa handbeg time raya ni.. no more handbeg ! letak je sampul raya , handphone dalam poket …

WHUDU FRIENDLY AND BF FRIENDLY

Pm atau whatsapp untuk order 😊


1

Terhad raya ini sehingga bisa memukau dan mentakluk seluruh pakatan mak mertua di kampung . Malah tiba tiba nampak "LEBIH TINGGI" dengan potongan serong kurung Qiztina.. Potongan Kain skirt duyung syarie kembang beralun supaya tiada masaalah melangkah ke rumah ibu mertua kita. Batu bling swarovski dibhgn baju dan lengan sampai silau orang kiri kanan kita nak senduk rendang. Dan Sis ada 11 warna menyilau nyilau di hari raya seperti PALEPINK, ROSEWOOD, FOREST GREEN, JADE , NAVY BLUE.

SILK CREEPE PRINTED- 1 st in Malaysia kain “silk creepe printed”, corak timbul eksklusif di permukaan kain yang belum ada di pasaran Malaysia ! kalau korang nak rasa limited raya design ni wajib korang kena grab … sbb 799 pcs je akan di keluarkan raya ini! “Ingat limited edition raya, ingat qizztina”

POTONGAN SKIRT DUYUNG SYARIE– something special ! inspirasi skirt dari kakfizah sendiri .. biasa kita tengok kain kembang payung ketat kann.. kali ni no more ! first keluaran skirt cutting duyung tapi versi syarie .. mmg letak elok kembang beralun skirt qizztina . mmg mcm princess pagi raya nnt.. kompem !

POTONGAN 2 LAYER- potong serong 2 layer memberi effect tinggi dekat korang .. yang mana nak rasa tinggi mmg suggest sgt ! plus pakai heels .. mmg gojes habis korang bila ootd nnt .. BATU SWAROVSKI – batu swarovski di hiasi di bahagian tangan dan bahagian bawah baju memberi effect “mewah” , mmg letops combine dengan corak bunga timbul , raya sakan sis2 gojes lepas ni .. harga mampu milik , limited , mewah !

11 warna – 11 warna high demand raya 2018 ada di warna-warna baju qizztina kurung syarie kali ni ! up to date wey raya ni.. warna-warna qizztina warna memberi effect “mewah” , shh! Jgn borong semua warna qizztina tauu .. sbb sgt limited !

HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN– khas untuk sis2 gojes malas nak bawa handbeg time raya ni.. no more handbeg ! letak je sampul raya , handphone dalam poket …

WHUDU FRIENDLY AND BF FRIENDLY

Pm atau whatsapp untuk order 😊


1

Terhad raya ini sehingga bisa memukau dan mentakluk seluruh pakatan mak mertua di kampung . Malah tiba tiba nampak "LEBIH TINGGI" dengan potongan serong kurung Qiztina.. Potongan Kain skirt duyung syarie kembang beralun supaya tiada masaalah melangkah ke rumah ibu mertua kita. Batu bling swarovski dibhgn baju dan lengan sampai silau orang kiri kanan kita nak senduk rendang. Dan Sis ada 11 warna menyilau nyilau di hari raya seperti PALEPINK, ROSEWOOD, FOREST GREEN, JADE , NAVY BLUE.

SILK CREEPE PRINTED- 1 st in Malaysia kain “silk creepe printed”, corak timbul eksklusif di permukaan kain yang belum ada di pasaran Malaysia ! kalau korang nak rasa limited raya design ni wajib korang kena grab … sbb 799 pcs je akan di keluarkan raya ini! “Ingat limited edition raya, ingat qizztina”

POTONGAN SKIRT DUYUNG SYARIE– something special ! inspirasi skirt dari kakfizah sendiri .. biasa kita tengok kain kembang payung ketat kann.. kali ni no more ! first keluaran skirt cutting duyung tapi versi syarie .. mmg letak elok kembang beralun skirt qizztina . mmg mcm princess pagi raya nnt.. kompem !

POTONGAN 2 LAYER- potong serong 2 layer memberi effect tinggi dekat korang .. yang mana nak rasa tinggi mmg suggest sgt ! plus pakai heels .. mmg gojes habis korang bila ootd nnt .. BATU SWAROVSKI – batu swarovski di hiasi di bahagian tangan dan bahagian bawah baju memberi effect “mewah” , mmg letops combine dengan corak bunga timbul , raya sakan sis2 gojes lepas ni .. harga mampu milik , limited , mewah !

11 warna – 11 warna high demand raya 2018 ada di warna-warna baju qizztina kurung syarie kali ni ! up to date wey raya ni.. warna-warna qizztina warna memberi effect “mewah” , shh! Jgn borong semua warna qizztina tauu .. sbb sgt limited !

HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN– khas untuk sis2 gojes malas nak bawa handbeg time raya ni.. no more handbeg ! letak je sampul raya , handphone dalam poket …

WHUDU FRIENDLY AND BF FRIENDLY

Pm atau whatsapp untuk order 😊


1

Terhad raya ini sehingga bisa memukau dan mentakluk seluruh pakatan mak mertua di kampung . Malah tiba tiba nampak "LEBIH TINGGI" dengan potongan serong kurung Qiztina.. Potongan Kain skirt duyung syarie kembang beralun supaya tiada masaalah melangkah ke rumah ibu mertua kita. Batu bling swarovski dibhgn baju dan lengan sampai silau orang kiri kanan kita nak senduk rendang. Dan Sis ada 11 warna menyilau nyilau di hari raya seperti PALEPINK, ROSEWOOD, FOREST GREEN, JADE , NAVY BLUE.

SILK CREEPE PRINTED- 1 st in Malaysia kain “silk creepe printed”, corak timbul eksklusif di permukaan kain yang belum ada di pasaran Malaysia ! kalau korang nak rasa limited raya design ni wajib korang kena grab … sbb 799 pcs je akan di keluarkan raya ini! “Ingat limited edition raya, ingat qizztina”

POTONGAN SKIRT DUYUNG SYARIE– something special ! inspirasi skirt dari kakfizah sendiri .. biasa kita tengok kain kembang payung ketat kann.. kali ni no more ! first keluaran skirt cutting duyung tapi versi syarie .. mmg letak elok kembang beralun skirt qizztina . mmg mcm princess pagi raya nnt.. kompem !

POTONGAN 2 LAYER- potong serong 2 layer memberi effect tinggi dekat korang .. yang mana nak rasa tinggi mmg suggest sgt ! plus pakai heels .. mmg gojes habis korang bila ootd nnt .. BATU SWAROVSKI – batu swarovski di hiasi di bahagian tangan dan bahagian bawah baju memberi effect “mewah” , mmg letops combine dengan corak bunga timbul , raya sakan sis2 gojes lepas ni .. harga mampu milik , limited , mewah !

11 warna – 11 warna high demand raya 2018 ada di warna-warna baju qizztina kurung syarie kali ni ! up to date wey raya ni.. warna-warna qizztina warna memberi effect “mewah” , shh! Jgn borong semua warna qizztina tauu .. sbb sgt limited !

HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN– khas untuk sis2 gojes malas nak bawa handbeg time raya ni.. no more handbeg ! letak je sampul raya , handphone dalam poket …

WHUDU FRIENDLY AND BF FRIENDLY

Pm atau whatsapp untuk order 😊


1

Terhad raya ini sehingga bisa memukau dan mentakluk seluruh pakatan mak mertua di kampung . Malah tiba tiba nampak "LEBIH TINGGI" dengan potongan serong kurung Qiztina.. Potongan Kain skirt duyung syarie kembang beralun supaya tiada masaalah melangkah ke rumah ibu mertua kita. Batu bling swarovski dibhgn baju dan lengan sampai silau orang kiri kanan kita nak senduk rendang. Dan Sis ada 11 warna menyilau nyilau di hari raya seperti PALEPINK, ROSEWOOD, FOREST GREEN, JADE , NAVY BLUE.

SILK CREEPE PRINTED- 1 st in Malaysia kain “silk creepe printed”, corak timbul eksklusif di permukaan kain yang belum ada di pasaran Malaysia ! kalau korang nak rasa limited raya design ni wajib korang kena grab … sbb 799 pcs je akan di keluarkan raya ini! “Ingat limited edition raya, ingat qizztina”

POTONGAN SKIRT DUYUNG SYARIE– something special ! inspirasi skirt dari kakfizah sendiri .. biasa kita tengok kain kembang payung ketat kann.. kali ni no more ! first keluaran skirt cutting duyung tapi versi syarie .. mmg letak elok kembang beralun skirt qizztina . mmg mcm princess pagi raya nnt.. kompem !

POTONGAN 2 LAYER- potong serong 2 layer memberi effect tinggi dekat korang .. yang mana nak rasa tinggi mmg suggest sgt ! plus pakai heels .. mmg gojes habis korang bila ootd nnt .. BATU SWAROVSKI – batu swarovski di hiasi di bahagian tangan dan bahagian bawah baju memberi effect “mewah” , mmg letops combine dengan corak bunga timbul , raya sakan sis2 gojes lepas ni .. harga mampu milik , limited , mewah !

11 warna – 11 warna high demand raya 2018 ada di warna-warna baju qizztina kurung syarie kali ni ! up to date wey raya ni.. warna-warna qizztina warna memberi effect “mewah” , shh! Jgn borong semua warna qizztina tauu .. sbb sgt limited !

HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN– khas untuk sis2 gojes malas nak bawa handbeg time raya ni.. no more handbeg ! letak je sampul raya , handphone dalam poket …

WHUDU FRIENDLY AND BF FRIENDLY

Pm atau whatsapp untuk order 😊


1

Terhad raya ini sehingga bisa memukau dan mentakluk seluruh pakatan mak mertua di kampung . Malah tiba tiba nampak "LEBIH TINGGI" dengan potongan serong kurung Qiztina.. Potongan Kain skirt duyung syarie kembang beralun supaya tiada masaalah melangkah ke rumah ibu mertua kita. Batu bling swarovski dibhgn baju dan lengan sampai silau orang kiri kanan kita nak senduk rendang. Dan Sis ada 11 warna menyilau nyilau di hari raya seperti PALEPINK, ROSEWOOD, FOREST GREEN, JADE , NAVY BLUE.

SILK CREEPE PRINTED- 1 st in Malaysia kain “silk creepe printed”, corak timbul eksklusif di permukaan kain yang belum ada di pasaran Malaysia ! kalau korang nak rasa limited raya design ni wajib korang kena grab … sbb 799 pcs je akan di keluarkan raya ini! “Ingat limited edition raya, ingat qizztina”

POTONGAN SKIRT DUYUNG SYARIE– something special ! inspirasi skirt dari kakfizah sendiri .. biasa kita tengok kain kembang payung ketat kann.. kali ni no more ! first keluaran skirt cutting duyung tapi versi syarie .. mmg letak elok kembang beralun skirt qizztina . mmg mcm princess pagi raya nnt.. kompem !

POTONGAN 2 LAYER- potong serong 2 layer memberi effect tinggi dekat korang .. yang mana nak rasa tinggi mmg suggest sgt ! plus pakai heels .. mmg gojes habis korang bila ootd nnt .. BATU SWAROVSKI – batu swarovski di hiasi di bahagian tangan dan bahagian bawah baju memberi effect “mewah” , mmg letops combine dengan corak bunga timbul , raya sakan sis2 gojes lepas ni .. harga mampu milik , limited , mewah !

11 warna – 11 warna high demand raya 2018 ada di warna-warna baju qizztina kurung syarie kali ni ! up to date wey raya ni.. warna-warna qizztina warna memberi effect “mewah” , shh! Jgn borong semua warna qizztina tauu .. sbb sgt limited !

HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN– khas untuk sis2 gojes malas nak bawa handbeg time raya ni.. no more handbeg ! letak je sampul raya , handphone dalam poket …

WHUDU FRIENDLY AND BF FRIENDLY

Pm atau whatsapp untuk order 😊


2

Terhad raya ini sehingga bisa memukau dan mentakluk seluruh pakatan mak mertua di kampung . Malah tiba tiba nampak "LEBIH TINGGI" dengan potongan serong kurung Qiztina.. Potongan Kain skirt duyung syarie kembang beralun supaya tiada masaalah melangkah ke rumah ibu mertua kita. Batu bling swarovski dibhgn baju dan lengan sampai silau orang kiri kanan kita nak senduk rendang. Dan Sis ada 11 warna menyilau nyilau di hari raya seperti PALEPINK, ROSEWOOD, FOREST GREEN, JADE , NAVY BLUE.

SILK CREEPE PRINTED- 1 st in Malaysia kain “silk creepe printed”, corak timbul eksklusif di permukaan kain yang belum ada di pasaran Malaysia ! kalau korang nak rasa limited raya design ni wajib korang kena grab … sbb 799 pcs je akan di keluarkan raya ini! “Ingat limited edition raya, ingat qizztina”

POTONGAN SKIRT DUYUNG SYARIE– something special ! inspirasi skirt dari kakfizah sendiri .. biasa kita tengok kain kembang payung ketat kann.. kali ni no more ! first keluaran skirt cutting duyung tapi versi syarie .. mmg letak elok kembang beralun skirt qizztina . mmg mcm princess pagi raya nnt.. kompem !

POTONGAN 2 LAYER- potong serong 2 layer memberi effect tinggi dekat korang .. yang mana nak rasa tinggi mmg suggest sgt ! plus pakai heels .. mmg gojes habis korang bila ootd nnt .. BATU SWAROVSKI – batu swarovski di hiasi di bahagian tangan dan bahagian bawah baju memberi effect “mewah” , mmg letops combine dengan corak bunga timbul , raya sakan sis2 gojes lepas ni .. harga mampu milik , limited , mewah !

11 warna – 11 warna high demand raya 2018 ada di warna-warna baju qizztina kurung syarie kali ni ! up to date wey raya ni.. warna-warna qizztina warna memberi effect “mewah” , shh! Jgn borong semua warna qizztina tauu .. sbb sgt limited !

HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN– khas untuk sis2 gojes malas nak bawa handbeg time raya ni.. no more handbeg ! letak je sampul raya , handphone dalam poket …

WHUDU FRIENDLY AND BF FRIENDLY

Pm atau whatsapp untuk order 😊


1

Terhad raya ini sehingga bisa memukau dan mentakluk seluruh pakatan mak mertua di kampung . Malah tiba tiba nampak "LEBIH TINGGI" dengan potongan serong kurung Qiztina.. Potongan Kain skirt duyung syarie kembang beralun supaya tiada masaalah melangkah ke rumah ibu mertua kita. Batu bling swarovski dibhgn baju dan lengan sampai silau orang kiri kanan kita nak senduk rendang. Dan Sis ada 11 warna menyilau nyilau di hari raya seperti PALEPINK, ROSEWOOD, FOREST GREEN, JADE , NAVY BLUE.

SILK CREEPE PRINTED- 1 st in Malaysia kain “silk creepe printed”, corak timbul eksklusif di permukaan kain yang belum ada di pasaran Malaysia ! kalau korang nak rasa limited raya design ni wajib korang kena grab … sbb 799 pcs je akan di keluarkan raya ini! “Ingat limited edition raya, ingat qizztina”

POTONGAN SKIRT DUYUNG SYARIE– something special ! inspirasi skirt dari kakfizah sendiri .. biasa kita tengok kain kembang payung ketat kann.. kali ni no more ! first keluaran skirt cutting duyung tapi versi syarie .. mmg letak elok kembang beralun skirt qizztina . mmg mcm princess pagi raya nnt.. kompem !

POTONGAN 2 LAYER- potong serong 2 layer memberi effect tinggi dekat korang .. yang mana nak rasa tinggi mmg suggest sgt ! plus pakai heels .. mmg gojes habis korang bila ootd nnt .. BATU SWAROVSKI – batu swarovski di hiasi di bahagian tangan dan bahagian bawah baju memberi effect “mewah” , mmg letops combine dengan corak bunga timbul , raya sakan sis2 gojes lepas ni .. harga mampu milik , limited , mewah !

11 warna – 11 warna high demand raya 2018 ada di warna-warna baju qizztina kurung syarie kali ni ! up to date wey raya ni.. warna-warna qizztina warna memberi effect “mewah” , shh! Jgn borong semua warna qizztina tauu .. sbb sgt limited !

HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN– khas untuk sis2 gojes malas nak bawa handbeg time raya ni.. no more handbeg ! letak je sampul raya , handphone dalam poket …

WHUDU FRIENDLY AND BF FRIENDLY

Pm atau whatsapp untuk order 😊


1

Terhad raya ini sehingga bisa memukau dan mentakluk seluruh pakatan mak mertua di kampung . Malah tiba tiba nampak "LEBIH TINGGI" dengan potongan serong kurung Qiztina.. Potongan Kain skirt duyung syarie kembang beralun supaya tiada masaalah melangkah ke rumah ibu mertua kita. Batu bling swarovski dibhgn baju dan lengan sampai silau orang kiri kanan kita nak senduk rendang. Dan Sis ada 11 warna menyilau nyilau di hari raya seperti PALEPINK, ROSEWOOD, FOREST GREEN, JADE , NAVY BLUE.

SILK CREEPE PRINTED- 1 st in Malaysia kain “silk creepe printed”, corak timbul eksklusif di permukaan kain yang belum ada di pasaran Malaysia ! kalau korang nak rasa limited raya design ni wajib korang kena grab … sbb 799 pcs je akan di keluarkan raya ini! “Ingat limited edition raya, ingat qizztina”

POTONGAN SKIRT DUYUNG SYARIE– something special ! inspirasi skirt dari kakfizah sendiri .. biasa kita tengok kain kembang payung ketat kann.. kali ni no more ! first keluaran skirt cutting duyung tapi versi syarie .. mmg letak elok kembang beralun skirt qizztina . mmg mcm princess pagi raya nnt.. kompem !

POTONGAN 2 LAYER- potong serong 2 layer memberi effect tinggi dekat korang .. yang mana nak rasa tinggi mmg suggest sgt ! plus pakai heels .. mmg gojes habis korang bila ootd nnt .. BATU SWAROVSKI – batu swarovski di hiasi di bahagian tangan dan bahagian bawah baju memberi effect “mewah” , mmg letops combine dengan corak bunga timbul , raya sakan sis2 gojes lepas ni .. harga mampu milik , limited , mewah !

11 warna – 11 warna high demand raya 2018 ada di warna-warna baju qizztina kurung syarie kali ni ! up to date wey raya ni.. warna-warna qizztina warna memberi effect “mewah” , shh! Jgn borong semua warna qizztina tauu .. sbb sgt limited !

HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN– khas untuk sis2 gojes malas nak bawa handbeg time raya ni.. no more handbeg ! letak je sampul raya , handphone dalam poket …

WHUDU FRIENDLY AND BF FRIENDLY

Pm atau whatsapp untuk order 😊


1

Terhad raya ini sehingga bisa memukau dan mentakluk seluruh pakatan mak mertua di kampung . Malah tiba tiba nampak "LEBIH TINGGI" dengan potongan serong kurung Qiztina.. Potongan Kain skirt duyung syarie kembang beralun supaya tiada masaalah melangkah ke rumah ibu mertua kita. Batu bling swarovski dibhgn baju dan lengan sampai silau orang kiri kanan kita nak senduk rendang. Dan Sis ada 11 warna menyilau nyilau di hari raya seperti PALEPINK, ROSEWOOD, FOREST GREEN, JADE , NAVY BLUE.

SILK CREEPE PRINTED- 1 st in Malaysia kain “silk creepe printed”, corak timbul eksklusif di permukaan kain yang belum ada di pasaran Malaysia ! kalau korang nak rasa limited raya design ni wajib korang kena grab … sbb 799 pcs je akan di keluarkan raya ini! “Ingat limited edition raya, ingat qizztina”

POTONGAN SKIRT DUYUNG SYARIE– something special ! inspirasi skirt dari kakfizah sendiri .. biasa kita tengok kain kembang payung ketat kann.. kali ni no more ! first keluaran skirt cutting duyung tapi versi syarie .. mmg letak elok kembang beralun skirt qizztina . mmg mcm princess pagi raya nnt.. kompem !

POTONGAN 2 LAYER- potong serong 2 layer memberi effect tinggi dekat korang .. yang mana nak rasa tinggi mmg suggest sgt ! plus pakai heels .. mmg gojes habis korang bila ootd nnt .. BATU SWAROVSKI – batu swarovski di hiasi di bahagian tangan dan bahagian bawah baju memberi effect “mewah” , mmg letops combine dengan corak bunga timbul , raya sakan sis2 gojes lepas ni .. harga mampu milik , limited , mewah !

11 warna – 11 warna high demand raya 2018 ada di warna-warna baju qizztina kurung syarie kali ni ! up to date wey raya ni.. warna-warna qizztina warna memberi effect “mewah” , shh! Jgn borong semua warna qizztina tauu .. sbb sgt limited !

HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN– khas untuk sis2 gojes malas nak bawa handbeg time raya ni.. no more handbeg ! letak je sampul raya , handphone dalam poket …

WHUDU FRIENDLY AND BF FRIENDLY

Pm atau whatsapp untuk order 😊


1

Kak baey nak tanyaa ada ke yang nak ber zinnirah jubah lagi? Haaa kak baey nak bagi tahuu #zinnirahjubah ni masih in stock tauuu. Jadi buat yang kepengen tu maii grab cepat cepat sebelum saiz korang habisss😉
.

Untuk maklumat lanjut sila tekan link di bio😊
.

#bynurhafizah #baeyzamansah #jubahzinnirah


4

🎊 KOLEKSI-KOLEKSI SALE #RAYASAKAN! (22-24june!) 🎊 📦 SEMUA SALE FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📭

PREMIUM BLOUSE
Elvyna
Np RM85 🎉Promo RM55

Bella
Np RM85
🎉Promo RM59

Aafiyah
Np RM69
🎉 Promo RM50

Camelia
Np RM79
🎉 Promo RM50 —— ABAYA CALISTA
Np RM99
🎉Promo RM60 ——- KURUNG PREMIUM

Danella
Np RM179
🎉 Promo RM149

Yusra
Np RM199
Promo RM149 —- JUBAH SYARIE EKSLUSIF

Np RM229
🎉 Promo RM169 —- KURTA PREMIUM
Kurta Hamzah
Np RM119
Promo RM79
.
http://www.wasap.my/+60123575256
http://www.wasap.my/+60123575256
http://www.wasap.my/+60123575256
.
#mardinasafiyyah #jelitawardrobe #bynurhafizah #bjraya2018 #trendyfashion #muslimah #wardrobe #syarie #sysuka #tunicjasminne #kurungsyarie #jelitateam #jwteamjelita #JWTeamJelita #JWTJ #teamjelita #kurungyusra #kurtayusuf #jubahsyarie #KoleksiRayaMs2018 #kurtahamzah


0

🎊 KOLEKSI-KOLEKSI SALE #RAYASAKAN! (22-24june!) 🎊 📦 SEMUA SALE FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📭

PREMIUM BLOUSE
Elvyna
Np RM85 🎉Promo RM55

Bella
Np RM85
🎉Promo RM59

Aafiyah
Np RM69
🎉 Promo RM50

Camelia
Np RM79
🎉 Promo RM50 —— ABAYA CALISTA
Np RM99
🎉Promo RM60 ——- KURUNG PREMIUM

Danella
Np RM179
🎉 Promo RM149

Yusra
Np RM199
Promo RM149 —- JUBAH SYARIE EKSLUSIF

Np RM229
🎉 Promo RM169 —- KURTA PREMIUM
Kurta Hamzah
Np RM119
Promo RM79
.
http://www.wasap.my/+60123575256
http://www.wasap.my/+60123575256
http://www.wasap.my/+60123575256
.
#mardinasafiyyah #jelitawardrobe #bynurhafizah #bjraya2018 #trendyfashion #muslimah #wardrobe #syarie #sysuka #tunicjasminne #kurungsyarie #jelitateam #jwteamjelita #JWTeamJelita #JWTJ #teamjelita #kurungyusra #kurtayusuf #jubahsyarie #KoleksiRayaMs2018 #kurtahamzah


0

🎊 KOLEKSI-KOLEKSI SALE #RAYASAKAN! (22-24june!) 🎊 📦 SEMUA SALE FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📭

PREMIUM BLOUSE
Elvyna
Np RM85 🎉Promo RM55

Bella
Np RM85
🎉Promo RM59

Aafiyah
Np RM69
🎉 Promo RM50

Camelia
Np RM79
🎉 Promo RM50 —— ABAYA CALISTA
Np RM99
🎉Promo RM60 ——- KURUNG PREMIUM

Danella
Np RM179
🎉 Promo RM149

Yusra
Np RM199
Promo RM149 —- JUBAH SYARIE EKSLUSIF

Np RM229
🎉 Promo RM169 —- KURTA PREMIUM
Kurta Hamzah
Np RM119
Promo RM79
.
http://www.wasap.my/+60123575256
http://www.wasap.my/+60123575256
http://www.wasap.my/+60123575256
.
#mardinasafiyyah #jelitawardrobe #bynurhafizah #bjraya2018 #trendyfashion #muslimah #wardrobe #syarie #sysuka #tunicjasminne #kurungsyarie #jelitateam #jwteamjelita #JWTeamJelita #JWTJ #teamjelita #kurungyusra #kurtayusuf #jubahsyarie #KoleksiRayaMs2018 #kurtahamzah


0

🎊 KOLEKSI-KOLEKSI SALE #RAYASAKAN! (22-24june!) 🎊 📦 SEMUA SALE FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📭

PREMIUM BLOUSE
Elvyna
Np RM85 🎉Promo RM55

Bella
Np RM85
🎉Promo RM59

Aafiyah
Np RM69
🎉 Promo RM50

Camelia
Np RM79
🎉 Promo RM50 —— ABAYA CALISTA
Np RM99
🎉Promo RM60 ——- KURUNG PREMIUM

Danella
Np RM179
🎉 Promo RM149

Yusra
Np RM199
Promo RM149 —- JUBAH SYARIE EKSLUSIF

Np RM229
🎉 Promo RM169 —- KURTA PREMIUM
Kurta Hamzah
Np RM119
Promo RM79
.
http://www.wasap.my/+60123575256
http://www.wasap.my/+60123575256
http://www.wasap.my/+60123575256
.
#mardinasafiyyah #jelitawardrobe #bynurhafizah #bjraya2018 #trendyfashion #muslimah #wardrobe #syarie #sysuka #tunicjasminne #kurungsyarie #jelitateam #jwteamjelita #JWTeamJelita #JWTJ #teamjelita #kurungyusra #kurtayusuf #jubahsyarie #KoleksiRayaMs2018 #kurtahamzah


1

🎊 KOLEKSI-KOLEKSI SALE #RAYASAKAN! (22-24june!) 🎊 📦 SEMUA SALE FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📭

PREMIUM BLOUSE
Elvyna
Np RM85 🎉Promo RM55

Bella
Np RM85
🎉Promo RM59

Aafiyah
Np RM69
🎉 Promo RM50

Camelia
Np RM79
🎉 Promo RM50 —— ABAYA CALISTA
Np RM99
🎉Promo RM60 ——- KURUNG PREMIUM

Danella
Np RM179
🎉 Promo RM149

Yusra
Np RM199
Promo RM149 —- JUBAH SYARIE EKSLUSIF

Np RM229
🎉 Promo RM169 —- KURTA PREMIUM
Kurta Hamzah
Np RM119
Promo RM79
.
http://www.wasap.my/+60123575256
http://www.wasap.my/+60123575256
http://www.wasap.my/+60123575256
.
#mardinasafiyyah #jelitawardrobe #bynurhafizah #bjraya2018 #trendyfashion #muslimah #wardrobe #syarie #sysuka #tunicjasminne #kurungsyarie #jelitateam #jwteamjelita #JWTeamJelita #JWTJ #teamjelita #kurungyusra #kurtayusuf #jubahsyarie #KoleksiRayaMs2018 #kurtahamzah


0

🎊 KOLEKSI-KOLEKSI SALE #RAYASAKAN! (22-24june!) 🎊 📦 SEMUA SALE FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📭

PREMIUM BLOUSE
Elvyna
Np RM85 🎉Promo RM55

Bella
Np RM85
🎉Promo RM59

Aafiyah
Np RM69
🎉 Promo RM50

Camelia
Np RM79
🎉 Promo RM50 —— ABAYA CALISTA
Np RM99
🎉Promo RM60 ——- KURUNG PREMIUM

Danella
Np RM179
🎉 Promo RM149

Yusra
Np RM199
Promo RM149 —- JUBAH SYARIE EKSLUSIF

Np RM229
🎉 Promo RM169 —- KURTA PREMIUM
Kurta Hamzah
Np RM119
Promo RM79
.
http://www.wasap.my/+60123575256
http://www.wasap.my/+60123575256
http://www.wasap.my/+60123575256
.
#mardinasafiyyah #jelitawardrobe #bynurhafizah #bjraya2018 #trendyfashion #muslimah #wardrobe #syarie #sysuka #tunicjasminne #kurungsyarie #jelitateam #jwteamjelita #JWTeamJelita #JWTJ #teamjelita #kurungyusra #kurtayusuf #jubahsyarie #KoleksiRayaMs2018 #kurtahamzah


0

Bila anak soleh al-hafiz pecinta Al Quran ni buat perangai elok waktu photoshoot,
.
.
Muka umi abi pun mula lah bertukar jd emoticon yg comel2 belaka 😂
.
.
Btw, i'm wearing Kurung Helena in purple 😘
.
.
#bydadaries
#bydadariwardrobe
#feedbackBW
#BW
#bajucoupleraya
#bajuraya2018
#setcoupleraya
#openhouse
#purple
#jubahraya
#kurungraya
#kurtaraya
#bynurhafizah
#koleksiraya2018


2

fefeling princess sangat 👸 both of them in luna peplum 2 in 1, after raya bole padankan dengan pants pula weehu 🎉
___
shopping dengan harga promosi now! kite start post waktu wbh dah habis cuti pada 22 haribulan ya 😘
.
Offer RM149, normal price RM179 (harga exclude postage)
.


4

spotted ukhti2 dari indonesia donning camilla peplum in different colours💕 tq dear for choosing us
__
Camilla Peplum dah sold out tau 😍, tahniah untuk yang berjaya grabbb 🙈
.


3

founder @wardatulbaydha in victoria kurung still available tapi tak banyak da stoknya awaak 🙏🏻
___

Warna ni still available Saiz S M L XL
.
Sale Open House RM149 exclude postage
✔️Normal price rm189
.
Order ⤵️
1.whatsapp 0132170927
2.Klik link di bio
.


3

🎉 SALE PROMOSI #RAYASAKAN 🎊
.
Bermula (22-24June) 3hari berturut2!
.
Stock limited Yang terawal booking akan di dahulukan!
.
Order ⤵️
1.whatsapp 0132170927
2.Klik link di bio
.


4

🎉 SALE PROMOSI #RAYASAKAN 🎊
.
Bermula (22-24June) 3hari berturut2!
.
Stock limited Yang terawal booking akan di dahulukan!
.
Order ⤵️
1.whatsapp 0132170927
2.Klik link di bio
.


6

🎉 SALE PROMOSI #RAYASAKAN 🎊
.
Bermula (22-24June) 3hari berturut2!
.
Stock limited Yang terawal booking akan di dahulukan!
.
Order ⤵️
1.whatsapp 0132170927
2.Klik link di bio
.


3

OPEN HOUSE CRAZY SALE

JUBAH HAWA SYARIE

HARGA PROMOSI BERMULA 21HB & TAMAT PADA 29HB

RM 139 sahaja😱
.
✅ BOLEH TEBUS MENGGUNAKAN GIFT VOUCHER. ✅ FREE CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA ✅ FREE SHAWL LABUH YG EKSKLUSIF ✅ EXTRA BATU “DIAMOND SILVER” ✅ DESIGN NI EKSKLUSIF UTK RAYA SHJ. TIADA RESTOK. DAN HARGA VALID SEHINGGA 29hb SHJ SELAGI STOK MASIH ADA. ✅ TIADA HARGA PROMOSI COMBO/ SET COUPLE
.
http://www.wasap.my/+60123575256
http://www.wasap.my/+60123575256
http://www.wasap.my/+60123575256
.
#mardinasafiyyah #jelitawardrobe #bynurhafizah #bjraya2018 #trendyfashion #muslimah #wardrobe #syarie #sysuka #tunicjasminne #kurungsyarie #jelitateam #jwteamjelita #JWTeamJelita #JWTJ #teamjelita #kurungyusra #kurtayusuf #jubahsyarie #KoleksiRayaMs2018 #kurtahamzah


0

Awwww gorgeousssnyaaa @daradhini pakai #jubahzinnirah nii😍😍😍. Cantikkk dia jealous kita tengokkkk!!! Tapi bukan tu je, paling lagi lagi sweet bila raya ni sis cantik ni matching matching dengan abam cinta hati pakai #bajumelayufeeq. Fuhhh besemutt dah screen tengokk😂💕
.

Yang dah ootd raya jangan lupa tag @baeyzamansah jugak tauuu😘😘
.

#bynurhafizah #baeyzamansah #zinnirahjubah #bajumelayufeeq #baeyzamansahfeedback


8

🎀ASmodestyles Feedback🎀
.
Alhamdulillah..satu lagi feedback customer daripada Sabah..^_^
.
#as_modestyles
#kurtafeeq
#ASMfeedback
#as_modestylista
#bynurhafizah
#iamyourtrustedseller


0

PROMO #SALERAYASAKAN! .
.
Agak Agak Kalau Team lancarkan BIG SUPER SALES selama 3 HARI BERTURUT-TURUT!
.
Untuk SEMUA KOLEKSI KURUNG, JUBAH, KURTA BLOUSE dan BANYAK LAGI!
. .
“Uolls Nak ke Nak Sgt2?
.


5

PROMO #SALERAYASAKAN! .
.
Agak Agak Kalau Team lancarkan BIG SUPER SALES selama 3 HARI BERTURUT-TURUT!
.
Untuk SEMUA KOLEKSI KURUNG, JUBAH, KURTA BLOUSE dan BANYAK LAGI!
. .
“Uolls Nak ke Nak Sgt2?
.


2

PROMO #SALERAYASAKAN! .
.
Agak Agak Kalau Team lancarkan BIG SUPER SALES selama 3 HARI BERTURUT-TURUT!
.
Untuk SEMUA KOLEKSI KURUNG, JUBAH, KURTA BLOUSE dan BANYAK LAGI!
. .
“Uolls Nak ke Nak Sgt2?
.


2

NANTIKAN [LIMITED EDITION] RASAI SENDIRI KESELESAAN BERGAYA KE MANA SHJ DGN BLOUSE COMEY TER-LATEST SIS - AAFIYAH MODESTY BLOUSE!

Rasa macam baru dua tiga hari lepas je sis release design baru.. ..tup tupp.. keluar pulak lagi satu design baru! Hehehe.. Yelah,

Sis keluarkan design baru ni pun atas permintaan uolls jugak kan, jadinya.. ..berGUMBIRALAH UOLLS SEKALIAN! Huhu.. "Apa je yang BEST sangat dengan design terbaru sis kali ni..??" Nak tahu wassap sis.
.
.
.
#mardinasafiyyah #jelitawardrobe #bynurhafizah#bjraya2018 #trendyfashion #muslimah #wardrobe#syarie #sysuka #tunicjasminne #kurungsyarie#jelitateam #jwteamjelita #JWTeamJelita #JWTJ#teamjelita #kurungyusra #kurtayusuf #jubahsyarie#KoleksiRayaMs2018 #kurtahamzah #kurtatareeq


0

Korang cukup ke tu kurta?😄kurta dari sis , bukan saja pakai semata-mata untuk raya ja tau. InsyaAllah boleh dipakai bila-bila saja. Majlis rasmi atau kenduri dan majlis lain-lain dan boleh pakai masa jalan-jalan sebab tak panas👍 jom dapatkan segera kurta dari sis ni. Stok terhad tau!!!
.
.
.
#mardinasafiyyah #jelitawardrobe #bynurhafizah#bjraya2018 #trendyfashion #muslimah #wardrobe#syarie #sysuka #tunicjasminne #kurungsyarie#jelitateam #jwteamjelita #JWTeamJelita #JWTJ#teamjelita #kurungyusra #kurtayusuf #jubahsyarie#KoleksiRayaMs2018 #kurtahamzah #kurtatareeq


0

Salam Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin
Daripada kami sekeluarga.
#raya2018
#rayasedondon
#nampakberduatapibertiga
#inshaallah
#nextyeartogether
#sabah


6

Selamat hari rayaaa semua. Maaf zahir dan batin😍😍😍. Macam mana raya hari ni best tak? Mesti happy kan beraya dengan baju pilihan hati😉
.

Pssttt. Siapa bidadari tu🙈💕. Cantikknyaaa sis @yuhaqish_ berzinnirah jubah ni. Ayu jeee confirm yang tengok ni tak kelip kelip. Aippp jangan tengok lama lama😂
.

Haaa korang yang dah ootd raya ni jangan lupa tag @baeyzamansah jugak tauu😘
.

#bynurhafizah #baeyzamansahfeedback #zinnirahjubah


10

Dari tudung ke baju beli online 😆
🌸Tudung Instant Shawl Qaleesha dari @wanfaiqahhijab #wfhraya2018 #ootdwfhraya2018 #exclusivedesignwanfaiqahhijab 🌸Baju Kurung Qiztinna Exclusive dari @bynurhafizah
#raya2018 #rayakampung #grey #me #kurungqiztinna #bynurhafizah


2

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR & BATIN.
.
Semoga @insyirahisyam.couture akan sentiasa menjadi pilihan pengguna tanpa mengira lapisan masyarakat di masa hadapan 😊
.
.
.
#mardinasafiyyah #jelitawardrobe #bynurhafizah#bjraya2018 #trendyfashion #muslimah #wardrobe#syarie #sysuka #tunicjasminne #kurungsyarie#jelitateam #jwteamjelita #JWTeamJelita #JWTJ#teamjelita #kurungyusra #kurtayusuf #jubahsyarie#KoleksiRayaMs2018 #kurtahamzah #kurtatareeq


0

Selamat menyambut hari raya aidilfitri 2018 kepada semua umat islam , pelanggan setia sis yang sentiasa support😊 teruskan membeli di @insyirahisyam.couture . Sis mohon maaf jika ada salah silap sis semasa place order , InsyaAllah sis akan perbaiki lebih baik😄 .
.
nanti sis akan buat SALE seterusnya selepas Raya😍 tunggu ye...
.
.
.
#mardinasafiyyah #jelitawardrobe #bynurhafizah#bjraya2018 #trendyfashion #muslimah #wardrobe#syarie #sysuka #tunicjasminne #kurungsyarie#jelitateam #jwteamjelita #JWTeamJelita #JWTJ#teamjelita #kurungyusra #kurtayusuf #jubahsyarie#KoleksiRayaMs2018 #kurtahamzah #kurtatareeq


0

Selamat menyambut hari raya aidilfitri 2018 kepada semua umat islam , pelanggan setia sis yang sentiasa support😊 teruskan membeli di @insyirahisyam.couture . Sis mohon maaf jika ada salah silap sis semasa place order , InsyaAllah sis akan perbaiki lebih baik😄 .
.
nanti sis akan buat SALE seterusnya selepas Raya😍 tunggu ye...
.
.
.
#mardinasafiyyah #jelitawardrobe #bynurhafizah#bjraya2018 #trendyfashion #muslimah #wardrobe#syarie #sysuka #tunicjasminne #kurungsyarie#jelitateam #jwteamjelita #JWTeamJelita #JWTJ#teamjelita #kurungyusra #kurtayusuf #jubahsyarie#KoleksiRayaMs2018 #kurtahamzah #kurtatareeq


0

Esok raya ada tak yang pakai kurung danella nii?😉 jangan lupa tau tag igshop atau #insyirahisyamraya , sis nak tengok korang yang beli baju raya dari sis untuk pakai menyambut hari raya🎆
.
.
#mardinasafiyyah #jelitawardrobe #bynurhafizah#bjraya2018 #trendyfashion #muslimah #wardrobe#syarie #sysuka #tunicjasminne #kurungsyarie#jelitateam #jwteamjelita #JWTeamJelita #JWTJ#teamjelita #kurungyusra #kurtayusuf #jubahsyarie#KoleksiRayaMs2018 #kurtahamzah #kurtatareeq


0