#byrcw

Instagram photos and videos

#byrcw#RCW#beauty#nellaestheticamy#AlwaysSupportCheTa#Rozitachewan#RCWlover#RCWSupporter#Celebrity#Woman#Inspired#CheTaFan#byRCW#CheTa#SerumNo1#NellSerum#Serum#Organic#NellaestheticaMY#bazarpaknil#cariduitlebih#preciousbyrcw#gorgeousbyrcw#Beauty#payudarabesar#rozitachewan#payudaramontok#precious#gorgeous

Hashtags #byrcw for Instagram

.
Ada yg naik bdn masa raya ni ? Lemang, rendang, ketupat habis dok balun masa raya. Hehe .
.
Tak salah nk mkn. Tp cukup dlm kuantiti nk rasa jer. Bukan mkn mcm esok nk kiamat.. Huhu.. Amik hat ni skit, hat tu skit.. Pun dh blh kenyang tau.. Sok lusa ada open house, blh mkn lg. Kan ?
.
Dan. Elakkan banyak mnum air manis. Sbb ia membuatkan perut anda cpt kembung. Malah, akan membuatkan anda semakin lapar walau baru lepas telan seekor kambing hihihihi taklah gurau ja. Tp mnum byk air xkan membuatkan anda knyng. Jadi, mnum ja air masak slps mkn. Jgn minum makan minum makan tau .
.
Tp klau nk makan jgak tnpa risau dan was2, mnum skali #JusQurusCheTa daripada #ByRcw Mkn byk mana pon x yah risau. Malah berat bdn akan turun dgn cemerlang. Barulah seimbang, sbb ia membantu 'detox' semua kolestrol dan lemak dlm bdn .
.
#sarawak #sabah #malaysiaigshop #shop #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajualonline #visitmyigshop #iklan #melaka #healthyskin #dropshipmalaysia #instaniaga #dropshipagent #JusGoyangRapat #PencuciGoyangSegar #Perfume_Gorgeous #Perfume_Precious #LosyenPutihAjaib #raya2018 #awek #sayanakputih #instafamousmalaysia .
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Pos 1 Malaysia


6

β€’
Hi semuaaa!
β€’
Sis nak bagi diskaun RM5 khas untuk semua followers sis‼️Siapa nak?? πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ
β€’
Syarat-syaratnya adalah sepeti dibawah πŸ‘‡πŸ»
1️⃣ Whatsapp sis 0175774297 atau terus klik link dekat bio, JANGAN DM ok untuk deal ni.
2️⃣ Order any items yang sis jual sehingga RM 100 dan ke atas, uolls akan dapat diskaun RM5
3️⃣ Items yang tengah SALE pun uolls boleh order untuk dapatkan extra RM5 off
4️⃣ Deal ini hanya terhad kepada pengeposan ke semenanjung mahupun sabah/sarawak, NO FOR COD!
5️⃣ Promosi RM5 OFF ni akan bermula pada hari sabtu (23/06/2018) sehingga ahad (24/06/2018)
6️⃣ Payment harus dibuat sebelum jam 12 tengah malam ahad (24/06/2018)
7️⃣ Pengeposan untuk deal ini akan dibuat pada hari Isnin (25/06/2018)
β€’
Selamat mencuba πŸ’•
β€’
#agentdiperlukan #sayajualmurah #sayajual #nsabeau #nsasquad #nsabeauty #hellopeachplease #ohmychocolate #lovelieemurah #luvbabesagent #lovelieebeauty #lovelieepenang #byrcwperlis #babypeachmalaysia #byrcw #anasapam #anasism #anasismpenang #poslaju #posmalaysia


0

Ehem Ehem😁

Serius ramai giler yg dok DM & Whats App tanya PROMO RAYA!

Nahhh ni utk kowang yg dok tertanyaΒ² tuπŸ™‹πŸ»β€β™€οΈπŸ˜Œ
.
Meh cpt grab PRE ORDER SALES ni sbb once ready stock price back to normal 1 β€’ RM159 / 2 β€’ RM318!
Again Once Ready Stock korang nangis guling² pun tetap fix price😭
.

Skrg tunggu ape lg?
G click wasap link kat ats tuhπŸ˜‹πŸ’¦
.
.
Raya2 ni melantak x hengat, x takut ke bdn tu belipat2🀭
.
.
.
.
#fitgen #sayanakkurus #sayajualubatkurus #ubatkurus #jomkurus #kurus7hari #slimmingpills #tehkurus #taknakgemuk #plussizemalaysia #jemaimabeauty #slimbeautycare #fabulousfit #slimtea #byrcw #fastslim #fitgenslimming #whitening #gorgeousleem #garniciaburnermurah #fitgenweightmanagement #kurusselepasraya #skinnylegstea #dietatkins #dietatkinsmalaysia #atkinsdiet #nur #misimengecil #rahsiahatiperempuan #nur #kurusputihserentak


1

Hai semua. Selamat berhujung minggu uollss πŸ€— Before tu jom admin share testimoni yg sudah menggunakan Nell Age Lock Serum πŸ˜‰
.
FEEDBACK CUSTOMER AGELOCK NELL SERUM 😍😍😍
.
- Juita -
.
β€œKulit terasa TEGANG 😱"
.
"PORI MAKIN TERTUTUP 😍😐"
.
.
Nell Serum juga turut menegangkan kulit wajah 🀩🀩
.
Amalkan pakai 2 kali sehari untuk mendapatkan kesan yang maxima. ☺️
.
.
Jom cecepat grab Nell Serum. Semua dah happy sebab kulit yang kusam dah cakap bye-bye. Uolss bila lagi? .
Jom cepat dapatkan Nell Age Lock Serum untuk cantik masa Raya ni ‼️
.
More detail whatsapp us πŸ˜‰
.
http://www.wasap.my/60108040123
http://www.wasap.my/601135113233
http://www.wasap.my/601115303233
http://www.wasap.my/601136053846
.
#NellaestheticaMY #testimoni #byRCW #Organic #Serum #Beauty #NellSerum #nellaestheticamy #SerumNo1 #RCW #Rozitachewan #CheTa #Love #BeautyFul #beauty #Loveher #Lovehersmile #AlwaysSupportCheTa #RCWlover #RCWSupporter #❀️ #RCW #Actress #Celebrity #Woman #Inspired #beauty #HighClass #Love #CheTaFan #bazarpaknil #cariduitlebih


3

Make up jadi kan perempuan nampak CANTIK. Tapi akan LEBIH CANTIK bila badan TIPTOP depan belakang. Tak berkelip cik abang tengok 😍
.
UNTUK LELAKI PUN BOLEH! HADIAH KAN BUAT ISTERI ANDA ATAU BAKAL ISTERI ANDA, MAKIN CAIR DIBUATNYA 😘😘
.
.
#officialhushhushagent #breast #breastfirmingcream #breastenlargement #payudara #payudarabesar #payudaramantap #payudaramontok #payudaraanjal #projekikatsuami #krimtetek #krimpayudara #viral #trending #hotitem #giftideas #gift #hantaran #birthdaygift #makeuptutorial #pinkladyoriginal #lovepotionbyhushhush #lipsmatte #byrcw #jusgoyangrapat #lovepotiontestimoni #punggungseksi


0

#Repost @rozitachewan1 with @get_repost
・・・
Qaya qaya ni dah melantak segantang nasi , berkawah qendang , ni ubat dia!!!
Buang balik 3 haqi punya qaya !!!
.
Cussssssss ja dalam kamar kecil tu.. tk payah nak qemot muka nk kluarkan..
.
Tak payah nk berbengkong bagai !!
.
Tak payah nak edit gambaq sakan ! .. ada jgk yg dlm ig punyalah nak nampak keck (dlm ig ja kecik) , edit pinggang tu mcm kena mkn dgn tikuih , punya haluih ! Lg haluih dr tengkok ! Tk yah la menipu diqi sendiqi ..
.
Minum ja QURUS CHE TA .. tk yah tipu sapa2.. tak yah la nk buang duit qibu qiban potong usus bagai .. simpan duit tu kita g holiday ok.. muah !. Yg penting tetap ramping dgn QURUS CHE TA!! #byrcw @byrcw @byrcwtestimoni .
.
019 963 3618


14

Qaya qaya ni dah melantak segantang nasi , berkawah qendang , ni ubat dia!!!
Buang balik 3 haqi punya qaya !!!
.
Cussssssss ja dalam kamar kecil tu.. tk payah nak qemot muka nk kluarkan..
.
Tak payah nk berbengkong bagai !!
.
Tak payah nak edit gambaq sakan ! .. ada jgk yg dlm ig punyalah nak nampak keck (dlm ig ja kecik) , edit pinggang tu mcm kena mkn dgn tikuih , punya haluih ! Lg haluih dr tengkok ! Tk yah la menipu diqi sendiqi ..
.
Minum ja QURUS CHE TA .. tk yah tipu sapa2.. tak yah la nk buang duit qibu qiban potong usus bagai .. simpan duit tu kita g holiday ok.. muah !. Yg penting tetap ramping dgn QURUS CHE TA!! #byrcw @byrcw @byrcwtestimoni .
.
019 963 3618


294

Good Morning uols. Hari ni meh admin nak kongsikan sebahagian testimoni Nell Age Lock Serum byRCW ni khas utk uols 🀩
.
FEEDBACK CUSTOMER AGELOCK NELL SERUM 😍😍😍
.
- azana -
.
β€œMuka rasa tegang lepas gunakan AGELOCK SERUM NELL 😱"
.
Muka nampak makin berseri dan tak kusam lepas gunakan NELL SERUM 🀩🀩
.
Amalkan pakai 2 kali sehari untuk mendapatkan kesan yang maxima. ☺️
.
Jom cecepat grab Nell Serum. SEKARANG KAMI TENGAH BUAT HARGA PROMO LEBARAN TAW 😱 RUGI KALAU HAMPA TAK GRAB AWALΒ². HIHI πŸ˜‰
.
Fb : nellaesthetica
Ig : @nellaestheticamy
.
Whatsapp :
.
http://www.wasap.my/60108040123
http://www.wasap.my/601135113233
http://www.wasap.my/601115303233
http://www.wasap.my/601136053846
.
#NellaestheticaMY #testimoni #byRCW #Organic #Serum #Beauty #NellSerum #nellaestheticamy #SerumNo1 #RCW #Rozitachewan #CheTa #Love #BeautyFull #beauty #Loveher #Lovehersmile #AlwaysSupportCheTa #RCWlover #RCWSupporter #❀️ #RCW #Actress #Celebrity #Woman #Inspired #beauty #HighClass #Love #CheTaFan #bazarpaknil #cariduitlebih #duitpoket


0

Pejam celik pejam celik dah masuk RAYA KE 7 kan 😍 siapa kat sini yang dah guna AGELOCK NELL SERUM raya ni 😘 seronok kan ? HIHI 😍
.
AGELOCK NELL SERUM ni bukan setakat perempuan je boleh pakai taw, LELAKI pun boleh uollsss πŸ€—πŸ€—πŸ€— Betul ke ni lelaki pon boleh pakai? Haishhh tak kan la perempuan je nak kulit bersih & cantik. Zaman sekarang ni lelaki kadang-kadang lagi pandai maintain kulit cantik dari perempuan. .
.
Jadiiii.. kami memang custome formulation Nell Age Lock serum ni supaya sesuai dengan kulit wanita dan LELAKI! .
.
Untuk educate abang-abang guna Nell Age Lock Serum ni jangan malu-malu untuk whatsaap kami. Kami kasi tau macam mana nak kulit cantik, bersih, segar dan kekal muda.
.
.
Bahan-bahan power dalam serum ni memang sangat berkesan dekat kulit muka tau. Kalau nak rasa keberkesanan serum ni, nak cantik, nak segar, nak muka tegang, nak rasa confident RAYA ni cepat whatsapp kami tawww πŸ‘‡πŸ‘‡ http://www.wasap.my/60108040123
http://www.wasap.my/601135113233
http://www.wasap.my/601115303233
http://www.wasap.my/601136053846

#nell #nellaestheticamy
#agentwanted #dropshipwanted #jerawat #agelock #serum #byrcw #gojes #letos #raya2018 #cantik #freechemical


0

β€œ6 HARI TURUN 3.5KG, TRY DIET SENDIRI ALAHAI SUSAHNYA...ALHAMDULILLAH MAKAN FITGEN NI BERBALOIII”
.
.
Tulis caption panjang Β² belum tentu rajin baca ye dakπŸ˜‚πŸ˜‚
Yg penting of cos kzie syg syuhada juga😘😘
.
Maka dgn ini sesape yg nk kurus selepas raya jgn segan silu naπŸ˜‹πŸ’¦
.
.
βœ… FITGEN DGN MONEY BACK GUARANTEE
βœ… RM159
βœ… 30 biji utk sebulan
βœ… free postage SM&SS
.
.
NAK ORDER? KLIK JE LINK KAT ATS TU 😚
.
.
#fitgen #sayanakkurus #sayajualubatkurus #ubatkurus #jomkurus #kurus7hari #slimmingpills #tehkurus #taknakgemuk #plussizemalaysia #jemaimabeauty #slimbeautycare #fabulousfit #slimtea #byrcw #fastslim #fitgenslimming #whitening #gorgeousleem #garniciaburnermurah #fitgenweightmanagement #kurusselepasraya #skinnylegstea #dietatkins #dietatkinsmalaysia #atkinsdiet #nur #misimengecil #rahsiahatiperempuan #nur


0

Make up jadi kan perempuan nampak CANTIK. Tapi akan LEBIH CANTIK bila badan TIPTOP depan belakang. Tak berkelip cik abang tengok 😍
.
UNTUK LELAKI PUN BOLEH! HADIAH KAN BUAT ISTERI ANDA ATAU BAKAL ISTERI ANDA, MAKIN CAIR DIBUATNYA 😘😘
.
.
#rahsiahatiperempuan #officialhushhushagent #breast #breastfirmingcream #breastenlargement #payudara #payudarabesar #payudaramantap #payudaramontok #payudaraanjal #projekikatsuami #krimtetek #krimpayudara #viral #trending #hotitem #giftideas #gift #hantaran #birthdaygift #makeuptutorial #pinkladyoriginal #lovepotionbyhushhush #lipsmatte #byrcw #jusgoyangrapat #lovepotiontestimoni #punggungseksi


2

β€’
Uollssss‼️ Ada yang nak order product sis jual tapi tak nak by postage? Haa boleh ja terus contact sis untuk COD tau.
-
Sebab maklum lah sekarang ni kan dah nak dekat raya, trafik postage yang diterima tu banyak sangat sangat. So apa kata uolls COD ja dengan sis, nak tak?
-
πŸ“²DM OR WHATSAPP 0175774297 TO ORDER
-
#sayajualmurah #sayajual #byrcwpenang #bazarpaknilmurah #bazaarpaknil #babypeachsunscreen #babypeachteamaruneetomeyshop #babypeach #lovelieemurah #lovelieebeauty #lovelieepenang #luvbabesagent #luvebabes #ohmychocolate #hellopeachplease #codkulim #codpenang #byrcw #poslaju #posmalaysia #preciousbyrcw #preciousluxebyrcw #gorgeousbyrcw #jusquruscheta #ainaacosmetics #nsabeauty


1

Make up jadi kan perempuan nampak CANTIK. Tapi akan LEBIH CANTIK bila badan TIPTOP depan belakang. Tak berkelip cik abang tengok 😍
.
UNTUK LELAKI PUN BOLEH! HADIAH KAN BUAT ISTERI ANDA ATAU BAKAL ISTERI ANDA, MAKIN CAIR DIBUATNYA 😘😘
.
.
#officialhushhushagent #breast #breastfirmingcream #breastenlargement #payudara #payudarabesar #payudaramantap #payudaramontok #payudaraanjal #projekikatsuami #krimtetek #krimpayudara #viral #trending #hotitem #giftideas #gift #hantaran #birthdaygift #makeuptutorial #pinkladyoriginal #lovepotionbyhushhush #lipsmatte #byrcw #jusgoyangrapat #lovepotiontestimoni #punggungseksi


0

.
Perfume follow you, it chases you and lingers behind you. 🌹
.
.
Kelebihan wangian #byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik ⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #awek #sayanakputih #instafamousmalaysia #lawakkerder #lawakkeder
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Pos 1 Malaysia


0

SERLAHKAN KEYAKINAN DIRI ANDA DENGAN WANGIAN EAU DE PARFUME GORGEOUS & PRECIOUS BY RCW 😍😍
.
🌸 HALAL
🌸 MESRA SOLAT
🌸 Tidak meninggalkan kesan pada baju
🌸 Tahan lebih 12jam++
🌸 Senang di bawa ke mana2
.
Jom walk in ke outlet @myonlineshopes utk dapatkan banyak lagi perfume selebriti! Boleh juga shopping online di website kami di www.myonlineshopes.my !!
.
Utk info lanjut boleh whatsapp πŸ“±0108408600 sekarang !!
.
.
#myonlineshopes #pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrityperfume #shoppingonline #miri #sarawak #brunei


0

SERLAHKAN KEYAKINAN DIRI ANDA DENGAN WANGIAN EAU DE PARFUME GORGEOUS & PRECIOUS BY RCW 😍😍
.
🌸 HALAL
🌸 MESRA SOLAT
🌸 Tidak meninggalkan kesan pada baju
🌸 Tahan lebih 12jam++
🌸 Senang di bawa ke mana2
.
Jom walk in ke outlet @myonlineshopes utk dapatkan banyak lagi perfume selebriti! Boleh juga shopping online di website kami di www.myonlineshopes.my !!
.
Utk info lanjut boleh whatsapp πŸ“±0108408600 sekarang !!
.
.
#myonlineshopes #pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrityperfume #shoppingonline #miri #sarawak #brunei


0

SERLAHKAN KEYAKINAN DIRI ANDA DENGAN WANGIAN EAU DE PARFUME GORGEOUS & PRECIOUS BY RCW 😍😍
.
🌸 HALAL
🌸 MESRA SOLAT
🌸 Tidak meninggalkan kesan pada baju
🌸 Tahan lebih 12jam++
🌸 Senang di bawa ke mana2
.
Jom walk in ke outlet @myonlineshopes utk dapatkan banyak lagi perfume selebriti! Boleh juga shopping online di website kami di www.myonlineshopes.my !!
.
Utk info lanjut boleh whatsapp πŸ“±0108408600 sekarang !!
.
.
#myonlineshopes #pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrityperfume #shoppingonline #miri #sarawak #brunei


0

Cantik itu pilihan.
nell Age Lock Serum pilihan saya untuk kekal cantik,jelita & awet muda sentiasa .
More detail direct whatsapps team Nell πŸ˜‰
.
http://www.wasap.my/60108040123
http://www.wasap.my/601135113233
http://www.wasap.my/601115303233
http://www.wasap.my/601136053846
.
#NellaestheticaMY #byRCW #Organic #Serum #Beauty #NellSerum #SerumNo1 #RCW #Rozitachewan #CheTa #BeautyFul #beauty #AlwaysSupportCheTa #RCWlover #RCWSupporter #Celebrity #Woman #Inspired #beauty #HighClass #CheTaFan #bazarpaknil #cariduitlebih #rayaconfirmcantik #rayakansebulan #cantikdiAidilFitri


2

β€’
Hi uolls!
-
Seronok beraya sakan tahun ni??? Puas ke tidakk dapat makan lemang, ketupat, rendang, kuih raya dan macam macam lagi tuuuu.
-
Rasa naik berat badan? Rasa tak lawa dah, nak lawa lagi?
-
HAA JOM DAPATKAN SEMUA PRODUCT DENGAN SIS OK. Semua ready stock dan postage serta COD pun dah berjalan seperti biasa.
-
DM or Whatsapp 0175774297 to order tauu.
-
#sayajualmurah #sayajual #ainaacosmetics #ohmychocolate #hellopeachplease #ratuslimmingjelly #anasism #byrcw #codkulim #codpenang #poslaju #posmalaysia


0

Slowly but surely and safely 😍
.
.
Kesan memang tergantung pada kulit individu dan kebanyakannya memang akan nampak kesan baik kerana bahan-bahan Nell Serum adalah organik natural banyak lagi feedback positif yang sentiasa masuk setiap hari, alhamdulillah. .
.
DM sekarang!
DM sekarang!
DM sekarang!
.
.
More detail direct whatsapps team Nell πŸ˜‰
.
http://www.wasap.my/60108040123
http://www.wasap.my/601135113233
http://www.wasap.my/601115303233
http://www.wasap.my/601136053846
.
#NellaestheticaMY #byRCW #Organic #Serum #Beauty #NellSerum #SerumNo1 #RCW #Rozitachewan #CheTa #BeautyFul #beauty #AlwaysSupportCheTa #RCWlover #RCWSupporter #Celebrity #Woman #Inspired #beauty #HighClass #CheTaFan #bazarpaknil #cariduitlebih #rayaconfirmcantik #rayakansebulan #cantikdiAidilFitri


1

NAK KULIT SIHAT, ANJAL KETIKA DAH BERUSIA?
.

Start consume Collagen from now πŸ‘
.

Collagen Powder Shaklee (CPS). Diperbuat daripada Type-1 Collagen, iaitu dari sisik ikan merah lautan sejuk di Jepun. Tahan lasak! Maka kualiti collagen pon de' BOMB ✴️
.

KANDUNGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE
.
🌷 Ekstrak biji Camellia Japonica (pelembap kulit, antioksidan semulajadi)
🌷 Ekstrak Pfaffia (menjadikan kulit lembat, lembut, licin)
🌷 Elastin daripada Collagen Ikan (kulit menjadi tegang)
🌷 Vitamin C (menggalakkan penghasilan collagen)
🌷 Vitamin B (membebaskan tenaga utk hasilkan collagen)
🌷 Ekstrak Kekerang (melincirkan pergerakan sendi)
🌷 Lactobacillus Acidophilus (meningkatkan penyerapan collagen)
-

KEBAIKAN CPS:
.
🌹Anti-Penuaan – mengurangkan kedutan, mengurangkan liang roma
🌹Melembap – melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit
🌹Mencerah – mengurangkan pigmentasi jeragat
🌹Mengembalikan keanjalan kulit
🌹Meningkatkan pergerakan
🌹Menyubur
🌹Menegangkan payudara dan punggung
.

Collagen on promotion
❀️ Buy 2 get 10% discount
❀️ Buy 7 at 6
.

NAQUIA ESIR
πŸ“² 0️⃣1️⃣9️⃣2️⃣1️⃣8️⃣3️⃣4️⃣1️⃣9️⃣
πŸ’» @naquia.beauty
Founder of FANTABULOUS EMPIRE
. πŸƒBe FANTASTIC & FABULOUS with ShakleeπŸƒ

#shakleewithquia #quiashakleejourney
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesendayan #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleerasah #shakleelukut #shakleeportdickson #byrcw


0

Jauh nau serum kami travel, sampai ke Jepun tu! Thanks for the support!
.
#Repost @nabila_asyiqin with @get_repost
・・・
Moshi moshi~
Kalini pergi Japan Ekin bawa serum from @nellaestheticamy sebab senang nak pakai & boleh bawa ke mana-mana je.
Ekin always pakai before keluar & it keeps my skin moist throughout the cold weather 🌸
Lepas ni takde excuse utk jaga kulit macam @rozitachewan1 okay? πŸ˜‹πŸ˜‹
@nellaestheticamy
.
Kalau nak rasa keberkesanan serum ni, nak cantik, nak segar, nak muka tegang bulan, nak rasa confident RAYA ni cepat whatsapp kami tawww πŸ‘‡πŸ‘‡ http://www.wasap.my/60108040123
http://www.wasap.my/601135113233
http://www.wasap.my/601115303233
http://www.wasap.my/601136053846

#nell #nellaestheticamy
#agentwanted #dropshipwanted #jerawat #agelock #serum #byrcw #gojes #letos #raya2018 #cantik #freechemical


0

SELAMAT MALAM πŸ€—

Tengah bersiap nak tidur ke tu? Jangan lupa pakai Nell Aesthetica Conception Serum untuk kesegaran wajah sepanjang hari πŸ˜‰
.
.

TIPS~~
🌹Gunakan Nell Aesthetica Conception Serum ni untuk β€˜prepare’ kulit anda sebelum makeup. Dah sapu Nell Aesthetica Serum, barulah makeup nampak β€˜fresh’ dan β€˜smooth’ sentiasa. πŸ’‹πŸ’‹
.
Bahan-bahan power dalam serum ni memang sangat berkesan dekat kulit muka tau. Kalau nak rasa keberkesanan serum ni, nak cantik, nak segar, nak muka tegang bulan, nak rasa confident RAYA ni cepat whatsapp kami tawww πŸ‘‡πŸ‘‡ http://www.wasap.my/60108040123
http://www.wasap.my/601135113233
http://www.wasap.my/601115303233
http://www.wasap.my/601136053846

#nell #nellaestheticamy
#agentwanted #dropshipwanted #jerawat #agelock #serum #byrcw #gojes #letos #raya2018 #cantik #freechemical


0

Repost from @hannafaresha @TopRankRepost #TopRankRepost Thank you @nellaestheticamy for this great serum , i used it for two weeks and it’s really works on me . It lightens my under eye and really recommended for those who searching for anti aging serum . It helps a lot ! .
More detail direct whatsapps team Nell πŸ˜‰
.
http://www.wasap.my/60108040123
http://www.wasap.my/601135113233
http://www.wasap.my/601115303233
http://www.wasap.my/601136053846
.
#NellaestheticaMY #byRCW #Organic #Serum #Beauty #NellSerum #SerumNo1 #RCW #Rozitachewan #CheTa #BeautyFul #beauty #AlwaysSupportCheTa #RCWlover #RCWSupporter #Celebrity #Woman #Inspired #beauty #HighClass #CheTaFan #bazarpaknil #cariduitlebih #rayaconfirmcantik #rayakansebulan #cantikdiAidilFitri


0

Selamat Hari Raya Aidilfitri kami ucapkan kepada semua. Pasti ramai yang sedang berpusu-pusu pulang ke kediaman masing-masing kan πŸ€— berhati-hati pulang ke kediaman semuaaaa 😍😍😍
.
.
Siapa kat sini yang belum dapatkan AGELOCK NELL SERUM ? Ada yang berminat tak nak rawat kulit wajah RAYA ni ? Jom dapatkan serum NO1 uollsss 😘😘😘 JOM KEKAL MENAWAN macam CHE TAAAA πŸ™ˆ
.
Kalau berminat boleh direct whatsapp dengan TEAM NELL okay πŸ™Š
.
http://www.wasap.my/60108040123
http://www.wasap.my/601135113233
http://www.wasap.my/601115303233
http://www.wasap.my/601136053846
.
#NellaestheticaMY #byRCW #Organic #Serum #Beauty #NellSerum #nellaestheticamy #SerumNo1 #RCW #Rozitachewan #CheTa #AlwaysSupportCheTa #RCWlover #RCWSupporter #RCW #Actress #Celebrity #Woman #Inspired #beauty #CheTaFan #bazarpaknil #cariduitlebih #rayaconfirmcantik #rayakansebulan #cantikdiAidilFitri


0

Cecepat order Nell Age Lock Serum sekarang. 😍
.
Untuk kulit muka tegang, anjal, cerah, dan kurangkan kedutan mesti cuba Nell Age Lock Serum ni. Kesan akan bergantung kepada kulit individu masing2, ada yang 3 hari dah nampak beza, selalunya dalam 1 minggu sudah nampak perbezaannya 😱
.
.
DM sekarang!

#NellaestheticaMY #testimoni #byRCW #Organic #Serum #Beauty #NellSerum #salluretouchz #nellaestheticamy #SerumNo1 #RCW #Rozitachewan #CheTa #Love #BeautyFul #beauty #Loveher #Lovehersmile #AlwaysSupportCheTa #RCWlover #RCWSupporter #❀️ #RCW #Actress #Celebrity #Woman #Inspired #beauty #HighClass #Love #CheTaFan #bazarpaknil #cariduitlebih


0

Salah satu serum yg kita suka.
#salluretouchz

Regrann from HQ - Feel Raya dah ada kan?? Raya dah tak lama dah! Cecepat order Nell Age Lock Serum sekarang. 😍
.
Untuk kulit muka tegang, anjal, cerah, dan kurangkan kedutan mesti cuba Nell Age Lock Serum ni. Kesan akan bergantung kepada kulit individu masing2, ada yang 3 hari dah nampak beza, selalunya dalam 1 minggu sudah nampak perbezaannya 😱
.
.
DM sekarang!
DM sekarang!
DM sekarang! .
.
#NellaestheticaMY #testimoni #byRCW #Organic #Serum #Beauty #NellSerum #nellaestheticamy #SerumNo1 #RCW #Rozitachewan #CheTa #Love #BeautyFul #beauty #Loveher #Lovehersmile #AlwaysSupportCheTa #RCWlover #RCWSupporter #❀️ #RCW #Actress #Celebrity #Woman #Inspired #beauty #HighClass #Love #CheTaFan #bazarpaknil #cariduitlebih


0

NAK KULIT SIHAT, ANJAL KETIKA DAH BERUSIA?
.

Start consume Collagen from now πŸ‘
.

Collagen Powder Shaklee (CPS). Diperbuat daripada Type-1 Collagen, iaitu dari sisik ikan merah lautan sejuk di Jepun. Tahan lasak! Maka kualiti collagen pon de' BOMB ✴️
.

KANDUNGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE
.
🌷 Ekstrak biji Camellia Japonica (pelembap kulit, antioksidan semulajadi)
🌷 Ekstrak Pfaffia (menjadikan kulit lembat, lembut, licin)
🌷 Elastin daripada Collagen Ikan (kulit menjadi tegang)
🌷 Vitamin C (menggalakkan penghasilan collagen)
🌷 Vitamin B (membebaskan tenaga utk hasilkan collagen)
🌷 Ekstrak Kekerang (melincirkan pergerakan sendi)
🌷 Lactobacillus Acidophilus (meningkatkan penyerapan collagen)
-

KEBAIKAN CPS:
.
🌹Anti-Penuaan – mengurangkan kedutan, mengurangkan liang roma
🌹Melembap – melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit
🌹Mencerah – mengurangkan pigmentasi jeragat
🌹Mengembalikan keanjalan kulit
🌹Meningkatkan pergerakan
🌹Menyubur
🌹Menegangkan payudara dan punggung
.

Collagen on promotion
❀️ Buy 2 get 10% discount
❀️ Buy 7 at 6
.

NAQUIA ESIR
πŸ“² 0️⃣1️⃣9️⃣2️⃣1️⃣8️⃣3️⃣4️⃣1️⃣9️⃣
πŸ’» @naquia.beauty
Founder of FANTABULOUS EMPIRE
. πŸƒBe FANTASTIC & FABULOUS with ShakleeπŸƒ

#shakleewithquia #quiashakleejourney
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesendayan #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleerasah #shakleelukut #shakleeportdickson #byrcw


0

NAK KULIT SIHAT, ANJAL KETIKA DAH BERUSIA?
.

Start consume Collagen from now πŸ‘
.

Collagen Powder Shaklee (CPS). Diperbuat daripada Type-1 Collagen, iaitu dari sisik ikan merah lautan sejuk di Jepun. Tahan lasak! Maka kualiti collagen pon de' BOMB ✴️
.

KANDUNGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE
.
🌷 Ekstrak biji Camellia Japonica (pelembap kulit, antioksidan semulajadi)
🌷 Ekstrak Pfaffia (menjadikan kulit lembat, lembut, licin)
🌷 Elastin daripada Collagen Ikan (kulit menjadi tegang)
🌷 Vitamin C (menggalakkan penghasilan collagen)
🌷 Vitamin B (membebaskan tenaga utk hasilkan collagen)
🌷 Ekstrak Kekerang (melincirkan pergerakan sendi)
🌷 Lactobacillus Acidophilus (meningkatkan penyerapan collagen)
-

KEBAIKAN CPS:
.
🌹Anti-Penuaan – mengurangkan kedutan, mengurangkan liang roma
🌹Melembap – melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit
🌹Mencerah – mengurangkan pigmentasi jeragat
🌹Mengembalikan keanjalan kulit
🌹Meningkatkan pergerakan
🌹Menyubur
🌹Menegangkan payudara dan punggung
.

Collagen on promotion
❀️ Buy 2 get 10% discount
❀️ Buy 7 at 6
.

NAQUIA ESIR
πŸ“² 0️⃣1️⃣9️⃣2️⃣1️⃣8️⃣3️⃣4️⃣1️⃣9️⃣
πŸ’» @naquia.beauty
Founder of FANTABULOUS EMPIRE
. πŸƒBe FANTASTIC & FABULOUS with ShakleeπŸƒ

#shakleewithquia #quiashakleejourney
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesendayan #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleerasah #shakleelukut #shakleeportdickson #byrcw


0

NAK KULIT SIHAT, ANJAL KETIKA DAH BERUSIA?
.

Start consume Collagen from now πŸ‘
.

Collagen Powder Shaklee (CPS). Diperbuat daripada Type-1 Collagen, iaitu dari sisik ikan merah lautan sejuk di Jepun. Tahan lasak! Maka kualiti collagen pon de' BOMB ✴️
.

KANDUNGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE
.
🌷 Ekstrak biji Camellia Japonica (pelembap kulit, antioksidan semulajadi)
🌷 Ekstrak Pfaffia (menjadikan kulit lembat, lembut, licin)
🌷 Elastin daripada Collagen Ikan (kulit menjadi tegang)
🌷 Vitamin C (menggalakkan penghasilan collagen)
🌷 Vitamin B (membebaskan tenaga utk hasilkan collagen)
🌷 Ekstrak Kekerang (melincirkan pergerakan sendi)
🌷 Lactobacillus Acidophilus (meningkatkan penyerapan collagen)
-

KEBAIKAN CPS:
.
🌹Anti-Penuaan – mengurangkan kedutan, mengurangkan liang roma
🌹Melembap – melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit
🌹Mencerah – mengurangkan pigmentasi jeragat
🌹Mengembalikan keanjalan kulit
🌹Meningkatkan pergerakan
🌹Menyubur
🌹Menegangkan payudara dan punggung
.

Collagen on promotion
❀️ Buy 2 get 10% discount
❀️ Buy 7 at 6
.

NAQUIA ESIR
πŸ“² 0️⃣1️⃣9️⃣2️⃣1️⃣8️⃣3️⃣4️⃣1️⃣9️⃣
πŸ’» @naquia.beauty
Founder of FANTABULOUS EMPIRE
. πŸƒBe FANTASTIC & FABULOUS with ShakleeπŸƒ

#shakleewithquia #quiashakleejourney
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesendayan #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleerasah #shakleelukut #shakleeportdickson #byrcw


0

NAK KULIT SIHAT, ANJAL KETIKA DAH BERUSIA?
.

Start consume Collagen from now πŸ‘
.

Collagen Powder Shaklee (CPS). Diperbuat daripada Type-1 Collagen, iaitu dari sisik ikan merah lautan sejuk di Jepun. Tahan lasak! Maka kualiti collagen pon de' BOMB ✴️
.

KANDUNGAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE
.
🌷 Ekstrak biji Camellia Japonica (pelembap kulit, antioksidan semulajadi)
🌷 Ekstrak Pfaffia (menjadikan kulit lembat, lembut, licin)
🌷 Elastin daripada Collagen Ikan (kulit menjadi tegang)
🌷 Vitamin C (menggalakkan penghasilan collagen)
🌷 Vitamin B (membebaskan tenaga utk hasilkan collagen)
🌷 Ekstrak Kekerang (melincirkan pergerakan sendi)
🌷 Lactobacillus Acidophilus (meningkatkan penyerapan collagen)
-

KEBAIKAN CPS:
.
🌹Anti-Penuaan – mengurangkan kedutan, mengurangkan liang roma
🌹Melembap – melembapkan kulit dan mengurangkan kekeringan kulit
🌹Mencerah – mengurangkan pigmentasi jeragat
🌹Mengembalikan keanjalan kulit
🌹Meningkatkan pergerakan
🌹Menyubur
🌹Menegangkan payudara dan punggung
.

Collagen on promotion
❀️ Buy 2 get 10% discount
❀️ Buy 7 at 6
.

NAQUIA ESIR
πŸ“² 0️⃣1️⃣9️⃣2️⃣1️⃣8️⃣3️⃣4️⃣1️⃣9️⃣
πŸ’» @naquia.beauty
Founder of FANTABULOUS EMPIRE
. πŸƒBe FANTASTIC & FABULOUS with ShakleeπŸƒ

#shakleewithquia #quiashakleejourney
#shakleeseremban #shakleeseremban2 #shakleesendayan #shakleeampangan #shakleeparoi #shakleerasah #shakleelukut #shakleeportdickson #byrcw


0

Say goodbye to WRINKLE .. πŸ‘‹πŸΏ INSTANT LIFTING ! SapuΒ² ja dan dan cekang !!!! Sesuai untuk kulit sensitif okay 😘 PAKAI TIME RAYA MESTI NAMPAK GOJESSS UOLLSSSS 😍
.
#serumpilihanCheTa #nellaestheticamy .

Kalau nak dapat kesan yang menawan, cepat2 whatsapp admin NellπŸ˜‰
.
http://www.wasap.my/60108040123
http://www.wasap.my/601135113233
http://www.wasap.my/601115303233
http://www.wasap.my/601136053846
.
#NellaestheticaMY #testimoni #byRCW #Organic #Serum #Beauty #NellSerum #nellaestheticamy #SerumNo1 #RCW #Rozitachewan #CheTa #Love #BeautyFul #beauty #Loveher #Lovehersmile #AlwaysSupportCheTa #RCWlover #RCWSupporter #❀️ #RCW #Actress #Celebrity #Woman #Inspired #beauty #HighClass #Love #CheTaFan #bazarpaknil #cariduitlebih


0

ALOE VERA ~ SALAH SATU BAHAN YANG PALING β€˜IN’ SEKARANG!

Mungkin ramai yang tidak tahu bahawa ALOE VERA mengandungi hampir 100% air. ALOE VERA juga mengandungi lebih 200 komponen aktif seperti vitamin, mineral dan acid amino. .
.

Kami rungkaikan sedikit kepada anda khasiat ALOE VERA antara bahan yang paling POWER dalam Nell Aesthetica Conception Serum. .
.
πŸƒ MEMBANTU MENGATASI MASALAHΒ  JERAWAT
πŸƒ MELAMBATKAN PROSES PENUAAN
πŸƒ MELEMBAPKAN KULIT DENGAN SEGERA
πŸƒ MEMBUAT KULIT WAJAH KEMBALI BERSINAR
πŸƒ MENCERAHKAN KULIT
.
.

Bahan-bahan power dalam serum ni memang sangat berkesan dekat kulit muka tau. Kalau nak rasa keberkesanan serum ni, nak cantik, nak segar, nak muka tegang bulan, nak rasa confident RAYA ni cepat whatsapp kami tawww πŸ‘‡πŸ‘‡ http://www.wasap.my/60108040123
http://www.wasap.my/601135113233
http://www.wasap.my/601115303233
http://www.wasap.my/601136053846

#nell #nellaestheticamy
#agentwanted #dropshipwanted #jerawat #agelock #serum #byrcw #gojes #letos #raya2018 #cantik #freechemical


1

Ponpon tgh watpe tu ? Tgh dok pulun lg ke?? πŸ˜‚
.
Nihaa testimoni peramπŸ€­πŸ˜‚
Yg penting da tercapai hajat bella nk kurus sebelum raya!
.
Maka dgn ini sesape yg nk kurus selepas raya jgn segan silu naπŸ˜‹πŸ’¦
.
.
βœ… FITGEN DGN MONEY BACK GUARANTEE
βœ… RM159
βœ… 30 biji utk sebulan
βœ… free postage SM&SS
.
.
NAK ORDER? KLIK JE LINK KAT ATS TU 😚
.
.
#fitgen #sayanakkurus #sayajualubatkurus #ubatkurus #jomkurus #kurus7hari #slimmingpills #tehkurus #taknakgemuk #plussizemalaysia #jemaimabeauty #slimbeautycare #fabulousfit #slimtea #byrcw #fastslim #fitgenslimming #whitening #gorgeousleem #garniciaburnermurah #fitgenweightmanagement #kurusselepasraya #skinnylegstea #dietatkins #dietatkinsmalaysia #atkinsdiet #nur #misimengecil #rahsiahatiperempuan #nur


1

Seronok beraya ke tuuu 🀣 HIHI πŸ˜‹ malam ni admin nak share sikit FEEDBACK CUSTOMER YANG MENGGUNAKAN AGELOCK NELL SERUM ni haaaa πŸ‘» meletoppp uollssss siapa yang dah guna serum ni 😘😘😘 FEEDBACK CUSTOMER AGELOCK NELL SERUM 😍😍😍
.
- lisa -
.
β€œKulit muka TEGANG 😱"
.
"Muka nampak LICIN 😍"
.
Nell Serum turut membantu menganjalkan & dapat megurangkan garisan pada kulit wajah kita 🀩🀩
.
Amalkan pakai 2 kali sehari untuk mendapatkan kesan yang maxima. ☺️
.
Kami akan mula postage dan COD bermula 21 Jun ni tawwww 😍 Cepat dapatkan Nell Age Lock Serum untuk cantik sepanjang Raya ni ‼️
.
More detail whatsapp us πŸ˜‰
.
http://www.wasap.my/60108040123
http://www.wasap.my/601135113233
http://www.wasap.my/601115303233
http://www.wasap.my/601136053846
.
#NellaestheticaMY #testimoni #byRCW #Organic #Serum #Beauty #NellSerum #nellaestheticamy #SerumNo1 #RCW #Rozitachewan #CheTa #Love #BeautyFul #beauty #Loveher #Lovehersmile #AlwaysSupportCheTa #RCWlover #RCWSupporter #❀️ #RCW #Actress #Celebrity #Woman #Inspired #beauty #HighClass #Love #CheTaFan #bazarpaknil #cariduitlebih


2

Cakkk, berayaaa kat mana hari ni? 😍
Dah start org buat open house tak ? πŸ™ˆ I nak serannggg ni hihi 😜 nak payunggg sekali skin lawo dengan Nell Age Lock Serum.
.
Nak kulit kekal muda? .
Jom order Nell Age Lock Serum, start postage 20 June ni dah start postage, kalau nak COD pun agent2 Nell adakan utk uols smua. .
Jom whatsapps team Nell .
http://www.wasap.my/60108040123
http://www.wasap.my/601135113233
http://www.wasap.my/601115303233
http://www.wasap.my/601136053846
.
#NellaestheticaMY #byRCW #Organic #Serum #Beauty #NellSerum #SerumNo1 #RCW #Rozitachewan #CheTa #BeautyFul #beauty #AlwaysSupportCheTa #RCWlover #RCWSupporter #Celebrity #Woman #Inspired #beauty #HighClass #CheTaFan #bazarpaknil #cariduitlebih #rayaconfirmcantik #rayakansebulan #cantikdiAidilFitri


3

Selamat Hari Raya Aidilfitri, kami team Nell menyusun sepuluh jari, memohon ampun dan maaf zahir dan batin setulus hati kami ❀️
.
.
Jangan lupa guys, mlm ni LAST PROMO LEBARAN, kalau nak tau berapa RM cepat dm @ direct whatsapps team Nell okay 😘
.
http://www.wasap.my/60108040123
http://www.wasap.my/601135113233
http://www.wasap.my/601115303233
http://www.wasap.my/601136053846
.
#NellaestheticaMY #byRCW #Organic #Serum #Beauty #NellSerum #nellaestheticamy #SerumNo1 #RCW #Rozitachewan #CheTa #AlwaysSupportCheTa #RCWlover #RCWSupporter #RCW #Actress #Celebrity #Woman #Inspired #beauty #CheTaFan #bazarpaknil #cariduitlebih #rayaconfirmcantik #rayakansebulan #cantikdiAidilFitri


1

Selamat Hari Raya Aidilfitri, kami team Nell menyusun sepuluh jari, memohon ampun dan maaf zahir dan batin setulus hati kami ❀️
.
.
Jangan lupa guys, mlm ni LAST PROMO LEBARAN, kalau nak tau berapa RM cepat dm @ direct whatsapps team Nell okay 😘
.
http://www.wasap.my/60108040123
http://www.wasap.my/601135113233
http://www.wasap.my/601115303233
http://www.wasap.my/601136053846
.
#NellaestheticaMY #byRCW #Organic #Serum #Beauty #NellSerum #nellaestheticamy #SerumNo1 #RCW #Rozitachewan #CheTa #AlwaysSupportCheTa #RCWlover #RCWSupporter #RCW #Actress #Celebrity #Woman #Inspired #beauty #CheTaFan #bazarpaknil #cariduitlebih #rayaconfirmcantik #rayakansebulan #cantikdiAidilFitri


0

Ramadhan bakal berlalu pergi,
Syawal menjelma di Aidilfitri,
Seikhlas hati menyusun hari,
Memohon dimaaf kekhilafan diri.
.
Kami dari HQ NELL AESTHETICA CONCEPTION ingin mengucapkan "SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI" kepada semua πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
Jangan lupa pakai AGELOCK NELL SERUM dipagi raya tawww 😍 mesti muka nampak segar, glowing & makeup pon tahan lama. Tak ada lah nampak kusam je masa raya nanti. HIHI πŸ˜‹
.
Salam Aidilfitri, Maaf Zahir Batin 🌹🌹
.
JANGAN LUPA DAPATKAN HARGA PROMOSI RAYA AGELOCK NELL SERUM TAWW 😍😍😍 RUGI TAW KALAU TAK GRAB SEKARANG πŸ€—πŸ€—πŸ€— #nell #nellaestheticamy
#agentwanted #dropshipwanted #jerawat #agelock #serum #byrcw #gojes #letos #raya2018 #cantik #freechemical


0

Selamat Hari Raya Aidilfitri, kami team Nell menyusun sepuluh jari, memohon ampun dan maaf zahir dan batin setulus hati kami ❀️
.
Selamat berhari raya, hati-hati di jalan raya, semoga semuanya gembira dan tenang menyambut lebaran yang mulia. 😍😍
.
.
Jangan lupa guys, mlm ni LAST PROMO LEBARAN, kalau nak tau berapa RM cepat dm @ direct whatsapps team Nell 😘
.
http://www.wasap.my/60108040123
http://www.wasap.my/601135113233
http://www.wasap.my/601115303233
http://www.wasap.my/601136053846
.
#NellaestheticaMY #byRCW #Organic #Serum #Beauty #NellSerum #nellaestheticamy #SerumNo1 #RCW #Rozitachewan #CheTa #AlwaysSupportCheTa #RCWlover #RCWSupporter #RCW #Actress #Celebrity #Woman #Inspired #beauty #CheTaFan #bazarpaknil #cariduitlebih #rayaconfirmcantik #rayakansebulan #cantikdiAidilFitri


0

PUNCA JERAWAT 😱😱😱 Kemunculan jerawat adalah disebabkan liang roma tersumbat. Juga terdapat keadaan di mana sel-sel kulit mati dan lemak yang berlebihan telah mengakibatkan liang roma tersumbat, seterusnya berlakunya pembiakan bakteria pada liang roma yang tersumbat, akhirnya menyebabkan pembentukan jerawat dan keradangan.

Diantara punca-punca jerawat ialah :- 🌼Perubahan Hormon.
Hormon Androgens dapat merangsangkan kelenjar sebum untuk menghasilkan lebih banyak sebum. Perubahan hormon dapat berlaku secara tidak langsungnya, seperti semasa zaman remaja, mengandung dan kitaran haid.
🌼Ubat-ubatan
Sesetengah ubat yang mampu mengakibatkan perubahan hormon (Contohnya: androgen, kortikosteroid, litium, barbiturat), seterusnya menyimbulkan masalah jerawat.
🌼Produk Berminyak
Krim yang berminyak, emulsi, losyen, produk kecantikan rambut, krim pelindung matahari, dan produk kosmetik adalah mampu menyebabkan liang roma tersumbat.
🌼Pemakanan
Makanan tertentu juga berpotensi menyebabkan keadaan jerawat lebih serius. Produk tenusu dan makanan seperti roti, keledek dan coklat mampu mengakibatkan serta memburukkan masalah jerawat.
🌼Tekanan
Walaupun tekanan hidup tidak akan menyebabkan pembentukan jerawat, tetapi akan memburukkan keadaan.

TAPI, ANDA JANGAN RISAU BILA ADA MASALAH SEBEGINI. SETIAP MASALAH BOLEH DISELESAIKAN 😱 NAK TAHU MACAM MANA ?
JOM DAPATKAN PRODUK BERASASKAN BAHAN NATURAL TANPA CHEMICAL IAITU AGELOCK NELL SERUM BY RCW 😍😍😍 LETOPPSSS UOLLSSS πŸ€— sekarang tengah buat PROMO LEBARAN tawwww 😱 RUGI KALAU TAK GRAB SEKARANGGGGG !!!! Whatsapp :

http://www.wasap.my/60108040123
http://www.wasap.my/601135113233
http://www.wasap.my/601115303233
http://www.wasap.my/601136053846

#nell #nellaestheticamy
#agentwanted #dropshipwanted #jerawat #agelock #serum #byrcw #gojes #letos #raya2018 #cantik #freechemical


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD πŸ€ RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK πŸ€ RM120.00
.
- Harga πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
β–ͺ️ZUERA
β–ͺ️TRUSTED STOCKIST
β–ͺ️Wasap ☎️ 012 3838 545
β–ͺ️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
β–ͺ️COD - RM10.00
β–ͺ️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
β–ͺ️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


1

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD πŸ€ RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK πŸ€ RM120.00
.
- Harga πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
β–ͺ️ZUERA
β–ͺ️TRUSTED STOCKIST
β–ͺ️Wasap ☎️ 012 3838 545
β–ͺ️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
β–ͺ️COD - RM10.00
β–ͺ️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
β–ͺ️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


2

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD πŸ€ RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK πŸ€ RM120.00
.
- Harga πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
β–ͺ️ZUERA
β–ͺ️TRUSTED STOCKIST
β–ͺ️Wasap ☎️ 012 3838 545
β–ͺ️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
β–ͺ️COD - RM10.00
β–ͺ️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
β–ͺ️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

[ JANGAN PENING LAGI, KINI LELAKI DAN WANITA BOLEH MEMAKAI PERFUME KELUARAN TERBARU BYRCW – Perfume Precious Luxe ] .
.
Kali ini pada tahun 2018, Perfume Precious Luxe menampilkan perfume bercitarasa mewah dengan satu keistimewaan yang unik dengan membolehkan lelaki mahupun wanita mencuba citarasa pilihan Rozita Che Wan.
.
.
Bau yang mahal dan lembut bakal membuatkan hati gundah gulana bagi sesiapa yang menghidunya. Sesuai digunakan untuk ke pejabat, majlis-majlis formal dan juga aktiviti kasual, menjadikan Precious Luxe pilihan paling ideal untuk semua aktiviti. Tidak kira siang atau malam, percayalah, perfume ini akan menjadi pilihan pertama anda.
.
.
Dengan gaya mewah dan memikat ini, pasti anda semua akan terkejut dengan harganya yang mampu milik. Bau Perfume Precious Luxe memang tahan lama. Dengan hanya satu semburan sahaja sudah menjadikan si pemakai jimat ratusan ringgit. Bau mewah, harga mampu milik. Ini bermaksud, pelajar-pelajar IPTA dan IPTS juga boleh memakai perfume Precious Luxe


1

🌟 LEBARAN PROMO 🌟 .

FLAT RATE SALE ‼️
(sale akak pejam mata ketat2 nk bg korg discount bbaloi gila nak meninggal 😭😭😭😭)
.
.
Sale discount dari 09 Jun-15 Jun 2018 MALAM RAYA πŸ˜±β€ΌοΈ
.
Sale mmg 7 hari tapi .... akak tak janji stok cukup ya sbb siyes tak tipu stok laju mcm air terjun mencurah curah musim raya dan cuti skolah ni. Siapa cepat, dia cantik dulu. Yg lambat, ha nasib la jah. Raya thun lps dah la kena pulau, raya tahun ni pun harap2 mak tak perap kau suruh cuci pinggan kt dapo aje, takpun suruh duduk bawah tangga jerr.. Sadis gila 😭😭😭 .
.
Make sure korg grab sale ni sbb mmg akak pejam mata ketat2 ni. Syg punya pasal πŸ™ˆπŸ˜πŸ˜πŸ˜ COD available atau blh tgu postage pd 20.6.18. .
Yes DISCOUNT SAMPAI RM89.70. Pemurah kan? I KNOWWWWW 😎 lepasni kulit tegang, anjal, cerah mcm Che Ta laa korang 😍
.
.
Dapatkan Nell Age Lock Serum dengan HARGA PROMOSI sekaranggg 😱😱
.
_
Nak tau sekarang NELL bt promo discount tinggal berapa RM takπŸ˜±β‰οΈ
Kalau nak tau jom cepat2 whatsapp admin NellπŸ˜‰
.
http://www.wasap.my/60108040123
http://www.wasap.my/601135113233
http://www.wasap.my/601115303233
http://www.wasap.my/601136053846
.
#NellaestheticaMY #byRCW #Organic #Serum #NellSerum #nellaestheticamy #SerumNo1 #RCW #Rozitachewan #CheTa #AlwaysSupportCheTa #RCWlover #RCWSupporter #RCW #Actress #Celebrity #Woman #Inspired #beauty #CheTaFan #bazarpaknil #cariduitlebih #rayaconfirmcantik #rayakansebulan #cantikdiAidilFitri


1

Make up jadi kan perempuan nampak CANTIK. Tapi akan LEBIH CANTIK bila badan TIPTOP depan belakang. Tak berkelip cik abang tengok 😍
.
UNTUK LELAKI PUN BOLEH! HADIAH KAN BUAT ISTERI ANDA ATAU BAKAL ISTERI ANDA, MAKIN CAIR DIBUATNYA 😘😘
.
.
#lustsecretxhushhushlovepotion #officialhushhushagent #breast #breastfirmingcream #breastenlargement #payudara #payudarabesar #payudaramantap #payudaramontok #payudaraanjal #projekikatsuami #krimtetek #krimpayudara #viral #trending #hotitem #giftideas #gift #hantaran #birthdaygift #makeuptutorial #pinkladyoriginal #lovepotionbyhushhush #lipsmatte #byrcw #jusgoyangrapat #lovepotiontestimoni #punggungseksi


0

Ramadhan semakin meninggalkan kita, syawal kian menjelma. Semestinya ramai yang berpusu-pusu pulang ke kampung halaman kan. Berhati-hati ketika memandu & ingatlah orang tersayang πŸš—
.
.
Siapa kat sini yang dah pakai Nell Age Lock Serum ? Angkat tangan please πŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈ HIHI πŸ˜‹ JOM KONGSIKAN PENGALAMAN MENGGUNAKAN AGELOCK NELL SERUM NI SUPAYA RAMAI YANG TERTARIK UNTUK DAPATKAN NELL SERUM πŸ€—
.
.
Dah tengah hari ni mesti muka masih segar & makeup pon tahan lama. Tak ada lah nampak lesu je, nak nak bulan puasa ni kan. Orang pon confuse puasa ke tidak ni 😝
.
.
Bahan-bahan power dalam serum ni memang sangat berkesan dekat kulit muka tau. Kalau nak rasa keberkesanan serum ni, nak cantik, nak segar, nak muka tegang bulan, nak rasa confident bulan puasa ni cepat whatsapp kami πŸ‘‡πŸ‘‡ http://www.wasap.my/60108040123
http://www.wasap.my/601135113233
http://www.wasap.my/601115303233
http://www.wasap.my/601136053846

JANGAN LUPA DAPATKAN HARGA PROMOSI RAYA AGELOCK NELL SERUM TAWW 😍😍😍 RUGI TAW KALAU TAK GRAB SEKARANG πŸ€—πŸ€—πŸ€—
#nell #nellaestheticamy
#agentwanted #dropshipwanted #jerawat #agelock #serum #byrcw #gojes #letos #raya2018 #cantik #freechemical


1

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD πŸ€ RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK πŸ€ RM120.00
.
- Harga πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
β–ͺ️ZUERA
β–ͺ️TRUSTED STOCKIST
β–ͺ️Wasap ☎️ 012 3838 545
β–ͺ️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
β–ͺ️COD - RM10.00
β–ͺ️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
β–ͺ️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


1

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD πŸ€ RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK πŸ€ RM120.00
.
- Harga πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
β–ͺ️ZUERA
β–ͺ️TRUSTED STOCKIST
β–ͺ️Wasap ☎️ 012 3838 545
β–ͺ️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
β–ͺ️COD - RM10.00
β–ͺ️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
β–ͺ️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD πŸ€ RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK πŸ€ RM120.00
.
- Harga πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
β–ͺ️ZUERA
β–ͺ️TRUSTED STOCKIST
β–ͺ️Wasap ☎️ 012 3838 545
β–ͺ️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
β–ͺ️COD - RM10.00
β–ͺ️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
β–ͺ️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


2

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD πŸ€ RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK πŸ€ RM120.00
.
- Harga πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
β–ͺ️ZUERA
β–ͺ️TRUSTED STOCKIST
β–ͺ️Wasap ☎️ 012 3838 545
β–ͺ️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
β–ͺ️COD - RM10.00
β–ͺ️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
β–ͺ️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD πŸ€ RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK πŸ€ RM120.00
.
- Harga πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
β–ͺ️ZUERA
β–ͺ️TRUSTED STOCKIST
β–ͺ️Wasap ☎️ 012 3838 545
β–ͺ️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
β–ͺ️COD - RM10.00
β–ͺ️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
β–ͺ️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


2

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD πŸ€ RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK πŸ€ RM120.00
.
- Harga πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
β–ͺ️ZUERA
β–ͺ️TRUSTED STOCKIST
β–ͺ️Wasap ☎️ 012 3838 545
β–ͺ️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
β–ͺ️COD - RM10.00
β–ͺ️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
β–ͺ️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD πŸ€ RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK πŸ€ RM120.00
.
- Harga πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
β–ͺ️ZUERA
β–ͺ️TRUSTED STOCKIST
β–ͺ️Wasap ☎️ 012 3838 545
β–ͺ️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
β–ͺ️COD - RM10.00
β–ͺ️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
β–ͺ️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


1

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD πŸ€ RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK πŸ€ RM120.00
.
- Harga πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
β–ͺ️ZUERA
β–ͺ️TRUSTED STOCKIST
β–ͺ️Wasap ☎️ 012 3838 545
β–ͺ️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
β–ͺ️COD - RM10.00
β–ͺ️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
β–ͺ️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD πŸ€ RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK πŸ€ RM120.00
.
- Harga πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
β–ͺ️ZUERA
β–ͺ️TRUSTED STOCKIST
β–ͺ️Wasap ☎️ 012 3838 545
β–ͺ️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
β–ͺ️COD - RM10.00
β–ͺ️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
β–ͺ️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


1

🌟 LEBARAN PROMO 🌟 .
FLAT RATE SALE ‼️
(sale akak pejam mata ketat2 nk bg korg discount bbaloi gila nak meninggal 😭😭😭😭)
.
.
Sale discount dari 09 Jun-15 Jun 2018 MALAM RAYA πŸ˜±β€ΌοΈ
.
Sale mmg 7 hari tapi .... akak tak janji stok cukup ya sbb siyes tak tipu stok laju mcm air terjun mencurah curah musim raya dan cuti skolah ni. Siapa cepat, dia cantik dulu. Yg lambat, ha nasib la jah. Raya thun lps dah la kena pulau, raya tahun ni pun harap2 mak tak perap kau suruh cuci pinggan kt dapo aje, takpun suruh duduk bawah tangga jerr.. Sadis gila 😭😭😭 .
.
Make sure korg grab sale ni sbb mmg akak pejam mata ketat2 ni. Syg punya pasal πŸ™ˆπŸ˜πŸ˜πŸ˜ COD available atau blh tgu postage pd 20.6.18. .
Yes DISCOUNT SAMPAI RM89.70. Pemurah kan? I KNOWWWWW 😎 lepasni kulit tegang, anjal, cerah mcm Che Ta laa korang 😍
.
.
Dapatkan Nell Age Lock Serum dengan HARGA PROMOSI
.
_
Nak tau sekarang NELL bt promo discount tinggal berapa RM takπŸ˜±β‰οΈ
Kalau nak tau jom cepat2 whatsapp admin NellπŸ˜‰
.
http://www.wasap.my/60108040123
http://www.wasap.my/601135113233
http://www.wasap.my/601115303233
http://www.wasap.my/601136053846
.
#NellaestheticaMY #byRCW #Organic #Serum #NellSerum #nellaestheticamy #SerumNo1 #RCW #Rozitachewan #CheTa #AlwaysSupportCheTa #RCWlover #RCWSupporter #RCW #Actress #Celebrity #Woman #Inspired #beauty #CheTaFan #bazarpaknil #cariduitlebih #rayaconfirmcantik #rayakansebulan #cantikdiAidilFitri


1

Pejam celik pejam celik dah nak RAYA kan ? Hihi πŸ˜‹ hampa dah dapatkan produk agelock nell serum by rcw ke belum ? JOM CANTIK SAMA-SAMA RAYA NANTI πŸ€—πŸ€—πŸ€— .
HARGA PROMO MASIH BERJALAN TAWWW 😍
.
#serumpilihanCheTa #nellaestheticamy .
Sekarang tengah ada PROMO LEBARAN 😱, Cepat dapatkan Nell Age Lock Serum untuk cantik time Ramadhan & Raya ni ‼️
.
Nak tau sekarang NELL bt promo discount tinggal berapa RM takπŸ˜±β‰οΈ
Kalau nak tau jom cepat2 whatsapp admin NellπŸ˜‰
.
http://www.wasap.my/60108040123
http://www.wasap.my/601135113233
http://www.wasap.my/601115303233
http://www.wasap.my/601136053846
.
#NellaestheticaMY #testimoni #byRCW #Organic #Serum #Beauty #NellSerum #nellaestheticamy #SerumNo1 #RCW #Rozitachewan #CheTa #Love #BeautyFul #beauty #Loveher #Lovehersmile #AlwaysSupportCheTa #RCWlover #RCWSupporter #❀️ #RCW #Actress #Celebrity #Woman #Inspired #beauty #HighClass #Love #CheTaFan #bazarpaknil #cariduitlebih


2