#cassandrablouse

Instagram photos and videos

#cassandrablouse#jubahpengantinmurah#blouselabuhcantik#combo3pcs#qisyaalongtop#rozerrafashionblouse#vyorenneexclusive#raudablouse#tyarapesonablouse#blouse#blouselabuh#blousemuslimah#blouselabuhmurahmalaysia#blouselabuhmurah#anggunzara#blousemuslimahmurah#weddingdress#bajupengantin#bajupengantincantik

Hashtags #cassandrablouse for Instagram

PRE RAMADHAN SALE
Senarai harga
.
🌹Erina
RM100
Combo 2 jualan rm180 .
.
🌹Zahra suit
RM130
Combo 2
Jualan-rm240 .
.
🌹Hyoona
RM60 ..
.
🌹alessandra,neyla,jasmine,sofea,delisha
Rm55 .
.
🌹Mawaddah
RM149
.
.


1

ANGGUN ZARRA
.
HARGA PROMOSI 3 HARI SAHAJA (Sah 20-22 April 2018)
.
WAJIB DAPATKAN #anggunzara πŸ‘‡
.
πŸ‘‰ REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY
Anggun zarra rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan β€œbelt” , dan pleated ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt
.
πŸ‘‰ PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL
Yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz shgga ke 5XL. Boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt.
.
πŸ‘‰ MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! Uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg β€œbest ever” dlm hdup.
.
πŸ‘‰ 7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU
7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 dipilih utk rekaan kali ni. Pasti akan memukau mata uols. Kak Jel percaya, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa β€œamazing” giler...
.
πŸ‘‰ POKET STYLISH DI BAHAGIAN HADAPAN
Kak Jel reka kan khas poket dibahagian hdpn yg nampak stylish dgn rekaan poket terletak. Uols jugak blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, Special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak purse 24 jam.
.
πŸ‘‰ BF N WUDHU FRIENDLY
Anggun Zarra blouse ni jugak bf n wudhu friendly tau. Best la uols smbil bergaya blh bf kan baby!
.
N/p RM 79 βœ–οΈ
#saleprice RM75 βœ…
#combo3pcs RM210 πŸŽ‰
πŸ™Œ FREE POSTAGE πŸ™Œ
.
Can mix with other blousesπŸ‘‡
#qisyaalongtop
#cassandrablouse
#rozerrafashionblouse
#vyorenneexclusive
#raudablouse
#tyarapesonablouse
.
To order, whatsapp 019-9038323 or CLICK the link in the bio❀️
.
#blouse #blouselabuh #blousemuslimah #blouselabuhmurahmalaysia #blouselabuhcantik #blouselabuhmurah #blousemuslimahmurah #weddingdress #bajupengantin #bajupengantincantik #bajupengantinmurah #bridesmaid #bridesmaids #bridesmaiddress #bride #jubahpengantin #jubahpengantinmurah


0

ANGGUN ZARRA
.
HARGA PROMOSI 3 HARI SAHAJA (Sah 20-22 April 2018)
.
WAJIB DAPATKAN #anggunzara πŸ‘‡
.
πŸ‘‰ REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY
Anggun zarra rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan β€œbelt” , dan pleated ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt
.
πŸ‘‰ PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL
Yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz shgga ke 5XL. Boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt.
.
πŸ‘‰ MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! Uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg β€œbest ever” dlm hdup.
.
πŸ‘‰ 7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU
7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 dipilih utk rekaan kali ni. Pasti akan memukau mata uols. Kak Jel percaya, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa β€œamazing” giler...
.
πŸ‘‰ POKET STYLISH DI BAHAGIAN HADAPAN
Kak Jel reka kan khas poket dibahagian hdpn yg nampak stylish dgn rekaan poket terletak. Uols jugak blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, Special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak purse 24 jam.
.
πŸ‘‰ BF N WUDHU FRIENDLY
Anggun Zarra blouse ni jugak bf n wudhu friendly tau. Best la uols smbil bergaya blh bf kan baby!
.
N/p RM 79 βœ–οΈ
#saleprice RM75 βœ…
#combo3pcs RM210 πŸŽ‰
πŸ™Œ FREE POSTAGE πŸ™Œ
.
Can mix with other blousesπŸ‘‡
#qisyaalongtop
#cassandrablouse
#rozerrafashionblouse
#vyorenneexclusive
#raudablouse
#tyarapesonablouse
.
To order, whatsapp 019-9038323 or CLICK the link in the bio❀️
.
#blouse #blouselabuh #blousemuslimah #blouselabuhmurahmalaysia #blouselabuhcantik #blouselabuhmurah #blousemuslimahmurah #weddingdress #bajupengantin #bajupengantincantik #bajupengantinmurah #bridesmaid #bridesmaids #bridesmaiddress #bride #jubahpengantin #jubahpengantinmurah


1

ANGGUN ZARRA
.
HARGA PROMOSI 3 HARI SAHAJA (Sah 20-22 April 2018)
.
WAJIB DAPATKAN #anggunzara πŸ‘‡
.
πŸ‘‰ REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY
Anggun zarra rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan β€œbelt” , dan pleated ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt
.
πŸ‘‰ PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL
Yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz shgga ke 5XL. Boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt.
.
πŸ‘‰ MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! Uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg β€œbest ever” dlm hdup.
.
πŸ‘‰ 7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU
7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 dipilih utk rekaan kali ni. Pasti akan memukau mata uols. Kak Jel percaya, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa β€œamazing” giler...
.
πŸ‘‰ POKET STYLISH DI BAHAGIAN HADAPAN
Kak Jel reka kan khas poket dibahagian hdpn yg nampak stylish dgn rekaan poket terletak. Uols jugak blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, Special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak purse 24 jam.
.
πŸ‘‰ BF N WUDHU FRIENDLY
Anggun Zarra blouse ni jugak bf n wudhu friendly tau. Best la uols smbil bergaya blh bf kan baby!
.
N/p RM 79 βœ–οΈ
#saleprice RM75 βœ…
#combo3pcs RM210 πŸŽ‰
πŸ™Œ FREE POSTAGE πŸ™Œ
.
Can mix with other blousesπŸ‘‡
#qisyaalongtop
#cassandrablouse
#rozerrafashionblouse
#vyorenneexclusive
#raudablouse
#tyarapesonablouse
.
To order, whatsapp 019-9038323 or CLICK the link in the bio❀️
.
#blouse #blouselabuh #blousemuslimah #blouselabuhmurahmalaysia #blouselabuhcantik #blouselabuhmurah #blousemuslimahmurah #weddingdress #bajupengantin #bajupengantincantik #bajupengantinmurah #bridesmaid #bridesmaids #bridesmaiddress #bride #jubahpengantin #jubahpengantinmurah


1

ANGGUN ZARRA
.
HARGA PROMOSI 3 HARI SAHAJA (Sah 20-22 April 2018)
.
WAJIB DAPATKAN #anggunzara πŸ‘‡
.
πŸ‘‰ REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY
Anggun zarra rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan β€œbelt” , dan pleated ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt
.
πŸ‘‰ PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL
Yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz shgga ke 5XL. Boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt.
.
πŸ‘‰ MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! Uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg β€œbest ever” dlm hdup.
.
πŸ‘‰ 7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU
7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 dipilih utk rekaan kali ni. Pasti akan memukau mata uols. Kak Jel percaya, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa β€œamazing” giler...
.
πŸ‘‰ POKET STYLISH DI BAHAGIAN HADAPAN
Kak Jel reka kan khas poket dibahagian hdpn yg nampak stylish dgn rekaan poket terletak. Uols jugak blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, Special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak purse 24 jam.
.
πŸ‘‰ BF N WUDHU FRIENDLY
Anggun Zarra blouse ni jugak bf n wudhu friendly tau. Best la uols smbil bergaya blh bf kan baby!
.
N/p RM 79 βœ–οΈ
#saleprice RM75 βœ…
#combo3pcs RM210 πŸŽ‰
πŸ™Œ FREE POSTAGE πŸ™Œ
.
Can mix with other blousesπŸ‘‡
#qisyaalongtop
#cassandrablouse
#rozerrafashionblouse
#vyorenneexclusive
#raudablouse
#tyarapesonablouse
.
To order, whatsapp 019-9038323 or CLICK the link in the bio❀️
.
#blouse #blouselabuh #blousemuslimah #blouselabuhmurahmalaysia #blouselabuhcantik #blouselabuhmurah #blousemuslimahmurah #weddingdress #bajupengantin #bajupengantincantik #bajupengantinmurah #bridesmaid #bridesmaids #bridesmaiddress #bride #jubahpengantin #jubahpengantinmurah


0

ANGGUN ZARRA
.
HARGA PROMOSI 3 HARI SAHAJA (Sah 20-22 April 2018)
.
WAJIB DAPATKAN #anggunzara πŸ‘‡
.
πŸ‘‰ REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY
Anggun zarra rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan β€œbelt” , dan pleated ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt
.
πŸ‘‰ PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL
Yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz shgga ke 5XL. Boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt.
.
πŸ‘‰ MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! Uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg β€œbest ever” dlm hdup.
.
πŸ‘‰ 7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU
7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 dipilih utk rekaan kali ni. Pasti akan memukau mata uols. Kak Jel percaya, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa β€œamazing” giler...
.
πŸ‘‰ POKET STYLISH DI BAHAGIAN HADAPAN
Kak Jel reka kan khas poket dibahagian hdpn yg nampak stylish dgn rekaan poket terletak. Uols jugak blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, Special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak purse 24 jam.
.
πŸ‘‰ BF N WUDHU FRIENDLY
Anggun Zarra blouse ni jugak bf n wudhu friendly tau. Best la uols smbil bergaya blh bf kan baby!
.
N/p RM 79 βœ–οΈ
#saleprice RM75 βœ…
#combo3pcs RM210 πŸŽ‰
πŸ™Œ FREE POSTAGE πŸ™Œ
.
Can mix with other blousesπŸ‘‡
#qisyaalongtop
#cassandrablouse
#rozerrafashionblouse
#vyorenneexclusive
#raudablouse
#tyarapesonablouse
.
To order, whatsapp 019-9038323 or CLICK the link in the bio❀️
.
#blouse #blouselabuh #blousemuslimah #blouselabuhmurahmalaysia #blouselabuhcantik #blouselabuhmurah #blousemuslimahmurah #weddingdress #bajupengantin #bajupengantincantik #bajupengantinmurah #bridesmaid #bridesmaids #bridesmaiddress #bride #jubahpengantin #jubahpengantinmurah


0

ANGGUN ZARRA
.
HARGA PROMOSI 3 HARI SAHAJA (Sah 20-22 April 2018)
.
WAJIB DAPATKAN #anggunzara πŸ‘‡
.
πŸ‘‰ REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY
Anggun zarra rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan β€œbelt” , dan pleated ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt
.
πŸ‘‰ PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL
Yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz shgga ke 5XL. Boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt.
.
πŸ‘‰ MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! Uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg β€œbest ever” dlm hdup.
.
πŸ‘‰ 7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU
7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 dipilih utk rekaan kali ni. Pasti akan memukau mata uols. Kak Jel percaya, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa β€œamazing” giler...
.
πŸ‘‰ POKET STYLISH DI BAHAGIAN HADAPAN
Kak Jel reka kan khas poket dibahagian hdpn yg nampak stylish dgn rekaan poket terletak. Uols jugak blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, Special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak purse 24 jam.
.
πŸ‘‰ BF N WUDHU FRIENDLY
Anggun Zarra blouse ni jugak bf n wudhu friendly tau. Best la uols smbil bergaya blh bf kan baby!
.
N/p RM 79 βœ–οΈ
#saleprice RM75 βœ…
#combo3pcs RM210 πŸŽ‰
πŸ™Œ FREE POSTAGE πŸ™Œ
.
Can mix with other blousesπŸ‘‡
#qisyaalongtop
#cassandrablouse
#rozerrafashionblouse
#vyorenneexclusive
#raudablouse
#tyarapesonablouse
.
To order, whatsapp 019-9038323 or CLICK the link in the bio❀️
.
#blouse #blouselabuh #blousemuslimah #blouselabuhmurahmalaysia #blouselabuhcantik #blouselabuhmurah #blousemuslimahmurah #weddingdress #bajupengantin #bajupengantincantik #bajupengantinmurah #bridesmaid #bridesmaids #bridesmaiddress #bride #jubahpengantin #jubahpengantinmurah


0

ANGGUN ZARRA
.
HARGA PROMOSI 3 HARI SAHAJA (Sah 20-22 April 2018)
.
WAJIB DAPATKAN #anggunzara πŸ‘‡
.
πŸ‘‰ REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY
Anggun zarra rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan β€œbelt” , dan pleated ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt
.
πŸ‘‰ PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL
Yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz shgga ke 5XL. Boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt.
.
πŸ‘‰ MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! Uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg β€œbest ever” dlm hdup.
.
πŸ‘‰ 7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU
7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 dipilih utk rekaan kali ni. Pasti akan memukau mata uols. Kak Jel percaya, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa β€œamazing” giler...
.
πŸ‘‰ POKET STYLISH DI BAHAGIAN HADAPAN
Kak Jel reka kan khas poket dibahagian hdpn yg nampak stylish dgn rekaan poket terletak. Uols jugak blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, Special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak purse 24 jam.
.
πŸ‘‰ BF N WUDHU FRIENDLY
Anggun Zarra blouse ni jugak bf n wudhu friendly tau. Best la uols smbil bergaya blh bf kan baby!
.
N/p RM 79 βœ–οΈ
#saleprice RM75 βœ…
#combo3pcs RM210 πŸŽ‰
πŸ™Œ FREE POSTAGE πŸ™Œ
.
Can mix with other blousesπŸ‘‡
#qisyaalongtop
#cassandrablouse
#rozerrafashionblouse
#vyorenneexclusive
#raudablouse
#tyarapesonablouse
.
To order, whatsapp 019-9038323 or CLICK the link in the bio❀️
.
#blouse #blouselabuh #blousemuslimah #blouselabuhmurahmalaysia #blouselabuhcantik #blouselabuhmurah #blousemuslimahmurah #weddingdress #bajupengantin #bajupengantincantik #bajupengantinmurah #bridesmaid #bridesmaids #bridesmaiddress #bride #jubahpengantin #jubahpengantinmurah


0

ANGGUN ZARRA
.
HARGA PROMOSI 3 HARI SAHAJA (Sah 20-22 April 2018)
.
WAJIB DAPATKAN #anggunzara πŸ‘‡
.
πŸ‘‰ REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY
Anggun zarra rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan β€œbelt” , dan pleated ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt
.
πŸ‘‰ PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL
Yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz shgga ke 5XL. Boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt.
.
πŸ‘‰ MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! Uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg β€œbest ever” dlm hdup.
.
πŸ‘‰ 7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU
7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 dipilih utk rekaan kali ni. Pasti akan memukau mata uols. Kak Jel percaya, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa β€œamazing” giler...
.
πŸ‘‰ POKET STYLISH DI BAHAGIAN HADAPAN
Kak Jel reka kan khas poket dibahagian hdpn yg nampak stylish dgn rekaan poket terletak. Uols jugak blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, Special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak purse 24 jam.
.
πŸ‘‰ BF N WUDHU FRIENDLY
Anggun Zarra blouse ni jugak bf n wudhu friendly tau. Best la uols smbil bergaya blh bf kan baby!
.
N/p RM 79 βœ–οΈ
#saleprice RM75 βœ…
#combo3pcs RM210 πŸŽ‰
πŸ™Œ FREE POSTAGE πŸ™Œ
.
Can mix with other blousesπŸ‘‡
#qisyaalongtop
#cassandrablouse
#rozerrafashionblouse
#vyorenneexclusive
#raudablouse
#tyarapesonablouse
.
To order, whatsapp 019-9038323 or CLICK the link in the bio❀️
.
#blouse #blouselabuh #blousemuslimah #blouselabuhmurahmalaysia #blouselabuhcantik #blouselabuhmurah #blousemuslimahmurah #weddingdress #bajupengantin #bajupengantincantik #bajupengantinmurah #bridesmaid #bridesmaids #bridesmaiddress #bride #jubahpengantin #jubahpengantinmurah


0

ANGGUN ZARRA
.
HARGA PROMOSI 3 HARI SAHAJA (Sah 20-22 April 2018)
.
WAJIB DAPATKAN #anggunzara πŸ‘‡
.
πŸ‘‰ REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY
Anggun zarra rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan β€œbelt” , dan pleated ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt
.
πŸ‘‰ PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL
Yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz shgga ke 5XL. Boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt.
.
πŸ‘‰ MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! Uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg β€œbest ever” dlm hdup.
.
πŸ‘‰ 7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU
7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 dipilih utk rekaan kali ni. Pasti akan memukau mata uols. Kak Jel percaya, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa β€œamazing” giler...
.
πŸ‘‰ POKET STYLISH DI BAHAGIAN HADAPAN
Kak Jel reka kan khas poket dibahagian hdpn yg nampak stylish dgn rekaan poket terletak. Uols jugak blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, Special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak purse 24 jam.
.
πŸ‘‰ BF N WUDHU FRIENDLY
Anggun Zarra blouse ni jugak bf n wudhu friendly tau. Best la uols smbil bergaya blh bf kan baby!
.
N/p RM 79 βœ–οΈ
#saleprice RM75 βœ…
#combo3pcs RM210 πŸŽ‰
πŸ™Œ FREE POSTAGE πŸ™Œ
.
Can mix with other blousesπŸ‘‡
#qisyaalongtop
#cassandrablouse
#rozerrafashionblouse
#vyorenneexclusive
#raudablouse
#tyarapesonablouse
.
To order, whatsapp 019-9038323 or CLICK the link in the bio❀️
.
#blouse #blouselabuh #blousemuslimah #blouselabuhmurahmalaysia #blouselabuhcantik #blouselabuhmurah #blousemuslimahmurah #weddingdress #bajupengantin #bajupengantincantik #bajupengantinmurah #bridesmaid #bridesmaids #bridesmaiddress #bride #jubahpengantin #jubahpengantinmurah


0

ANGGUN ZARRA
.
HARGA PROMOSI 3 HARI SAHAJA (Sah 20-22 April 2018)
.
WAJIB DAPATKAN #anggunzara πŸ‘‡
.
πŸ‘‰ REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY
Anggun zarra rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan β€œbelt” , dan pleated ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt
.
πŸ‘‰ PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL
Yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz shgga ke 5XL. Boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt.
.
πŸ‘‰ MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! Uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg β€œbest ever” dlm hdup.
.
πŸ‘‰ 7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU
7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 dipilih utk rekaan kali ni. Pasti akan memukau mata uols. Kak Jel percaya, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa β€œamazing” giler...
.
πŸ‘‰ POKET STYLISH DI BAHAGIAN HADAPAN
Kak Jel reka kan khas poket dibahagian hdpn yg nampak stylish dgn rekaan poket terletak. Uols jugak blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, Special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak purse 24 jam.
.
πŸ‘‰ BF N WUDHU FRIENDLY
Anggun Zarra blouse ni jugak bf n wudhu friendly tau. Best la uols smbil bergaya blh bf kan baby!
.
N/p RM 79 βœ–οΈ
#saleprice RM75 βœ…
#combo3pcs RM210 πŸŽ‰
πŸ™Œ FREE POSTAGE πŸ™Œ
.
Can mix with other blousesπŸ‘‡
#qisyaalongtop
#cassandrablouse
#rozerrafashionblouse
#vyorenneexclusive
#raudablouse
#tyarapesonablouse
.
To order, whatsapp 019-9038323 or CLICK the link in the bio❀️
.
#blouse #blouselabuh #blousemuslimah #blouselabuhmurahmalaysia #blouselabuhcantik #blouselabuhmurah #blousemuslimahmurah #weddingdress #bajupengantin #bajupengantincantik #bajupengantinmurah #bridesmaid #bridesmaids #bridesmaiddress #bride #jubahpengantin #jubahpengantinmurah


0

ANGGUN ZARRA
.
HARGA PROMOSI 3 HARI SAHAJA (Sah 20-22 April 2018)
.
WAJIB DAPATKAN #anggunzara πŸ‘‡
.
πŸ‘‰ REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY
Anggun zarra rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan β€œbelt” , dan pleated ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt
.
πŸ‘‰ PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL
Yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz shgga ke 5XL. Boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt.
.
πŸ‘‰ MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! Uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg β€œbest ever” dlm hdup.
.
πŸ‘‰ 7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU
7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 dipilih utk rekaan kali ni. Pasti akan memukau mata uols. Kak Jel percaya, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa β€œamazing” giler...
.
πŸ‘‰ POKET STYLISH DI BAHAGIAN HADAPAN
Kak Jel reka kan khas poket dibahagian hdpn yg nampak stylish dgn rekaan poket terletak. Uols jugak blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, Special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak purse 24 jam.
.
πŸ‘‰ BF N WUDHU FRIENDLY
Anggun Zarra blouse ni jugak bf n wudhu friendly tau. Best la uols smbil bergaya blh bf kan baby!
.
N/p RM 79 βœ–οΈ
#saleprice RM75 βœ…
#combo3pcs RM210 πŸŽ‰
πŸ™Œ FREE POSTAGE πŸ™Œ
.
Can mix with other blousesπŸ‘‡
#qisyaalongtop
#cassandrablouse
#rozerrafashionblouse
#vyorenneexclusive
#raudablouse
#tyarapesonablouse
.
To order, whatsapp 019-9038323 or CLICK the link in the bio❀️
.
#blouse #blouselabuh #blousemuslimah #blouselabuhmurahmalaysia #blouselabuhcantik #blouselabuhmurah #blousemuslimahmurah #weddingdress #bajupengantin #bajupengantincantik #bajupengantinmurah #bridesmaid #bridesmaids #bridesmaiddress #bride #jubahpengantin #jubahpengantinmurah


0

ANGGUN ZARRA
.
HARGA PROMOSI 3 HARI SAHAJA (Sah 20-22 April 2018)
.
WAJIB DAPATKAN #anggunzara πŸ‘‡
.
πŸ‘‰ REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY
Anggun zarra rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan β€œbelt” , dan pleated ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt
.
πŸ‘‰ PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL
Yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz shgga ke 5XL. Boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt.
.
πŸ‘‰ MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! Uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg β€œbest ever” dlm hdup.
.
πŸ‘‰ 7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU
7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 dipilih utk rekaan kali ni. Pasti akan memukau mata uols. Kak Jel percaya, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa β€œamazing” giler...
.
πŸ‘‰ POKET STYLISH DI BAHAGIAN HADAPAN
Kak Jel reka kan khas poket dibahagian hdpn yg nampak stylish dgn rekaan poket terletak. Uols jugak blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, Special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak purse 24 jam.
.
πŸ‘‰ BF N WUDHU FRIENDLY
Anggun Zarra blouse ni jugak bf n wudhu friendly tau. Best la uols smbil bergaya blh bf kan baby!
.
N/p RM 79 βœ–οΈ
#saleprice RM75 βœ…
#combo3pcs RM210 πŸŽ‰
πŸ™Œ FREE POSTAGE πŸ™Œ
.
Can mix with other blousesπŸ‘‡
#qisyaalongtop
#cassandrablouse
#rozerrafashionblouse
#vyorenneexclusive
#raudablouse
#tyarapesonablouse
.
To order, whatsapp 019-9038323 or CLICK the link in the bio❀️
.
#blouse #blouselabuh #blousemuslimah #blouselabuhmurahmalaysia #blouselabuhcantik #blouselabuhmurah #blousemuslimahmurah #weddingdress #bajupengantin #bajupengantincantik #bajupengantinmurah #bridesmaid #bridesmaids #bridesmaiddress #bride #jubahpengantin #jubahpengantinmurah


0

ANGGUN ZARRA
.
HARGA PROMOSI 3 HARI SAHAJA (Sah 20-22 April 2018)
.
WAJIB DAPATKAN #anggunzara πŸ‘‡
.
πŸ‘‰ REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY
Anggun zarra rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan β€œbelt” , dan pleated ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt
.
πŸ‘‰ PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL
Yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz shgga ke 5XL. Boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt.
.
πŸ‘‰ MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! Uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg β€œbest ever” dlm hdup.
.
πŸ‘‰ 7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU
7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 dipilih utk rekaan kali ni. Pasti akan memukau mata uols. Kak Jel percaya, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa β€œamazing” giler...
.
πŸ‘‰ POKET STYLISH DI BAHAGIAN HADAPAN
Kak Jel reka kan khas poket dibahagian hdpn yg nampak stylish dgn rekaan poket terletak. Uols jugak blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, Special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak purse 24 jam.
.
πŸ‘‰ BF N WUDHU FRIENDLY
Anggun Zarra blouse ni jugak bf n wudhu friendly tau. Best la uols smbil bergaya blh bf kan baby!
.
N/p RM 79 βœ–οΈ
#saleprice RM75 βœ…
#combo3pcs RM210 πŸŽ‰
πŸ™Œ FREE POSTAGE πŸ™Œ
.
Can mix with other blousesπŸ‘‡
#qisyaalongtop
#cassandrablouse
#rozerrafashionblouse
#vyorenneexclusive
#raudablouse
#tyarapesonablouse
.
To order, whatsapp 019-9038323 or CLICK the link in the bio❀️
.
#blouse #blouselabuh #blousemuslimah #blouselabuhmurahmalaysia #blouselabuhcantik #blouselabuhmurah #blousemuslimahmurah #weddingdress #bajupengantin #bajupengantincantik #bajupengantinmurah #bridesmaid #bridesmaids #bridesmaiddress #bride #jubahpengantin #jubahpengantinmurah


0

ANGGUN ZARRA
.
HARGA PROMOSI 3 HARI SAHAJA (Sah 20-22 April 2018)
.
WAJIB DAPATKAN #anggunzara πŸ‘‡
.
πŸ‘‰ REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY
Anggun zarra rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan β€œbelt” , dan pleated ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt
.
πŸ‘‰ PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL
Yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz shgga ke 5XL. Boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt.
.
πŸ‘‰ MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! Uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg β€œbest ever” dlm hdup.
.
πŸ‘‰ 7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU
7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 dipilih utk rekaan kali ni. Pasti akan memukau mata uols. Kak Jel percaya, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa β€œamazing” giler...
.
πŸ‘‰ POKET STYLISH DI BAHAGIAN HADAPAN
Kak Jel reka kan khas poket dibahagian hdpn yg nampak stylish dgn rekaan poket terletak. Uols jugak blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, Special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak purse 24 jam.
.
πŸ‘‰ BF N WUDHU FRIENDLY
Anggun Zarra blouse ni jugak bf n wudhu friendly tau. Best la uols smbil bergaya blh bf kan baby!
.
N/p RM 79 βœ–οΈ
#saleprice RM75 βœ…
#combo3pcs RM210 πŸŽ‰
πŸ™Œ FREE POSTAGE πŸ™Œ
.
Can mix with other blousesπŸ‘‡
#qisyaalongtop
#cassandrablouse
#rozerrafashionblouse
#vyorenneexclusive
#raudablouse
#tyarapesonablouse
.
To order, whatsapp 019-9038323 or CLICK the link in the bio❀️
.
#blouse #blouselabuh #blousemuslimah #blouselabuhmurahmalaysia #blouselabuhcantik #blouselabuhmurah #blousemuslimahmurah #weddingdress #bajupengantin #bajupengantincantik #bajupengantinmurah #bridesmaid #bridesmaids #bridesmaiddress #bride #jubahpengantin #jubahpengantinmurah


0

ANGGUN ZARRA
.
HARGA PROMOSI 3 HARI SAHAJA (Sah 20-22 April 2018)
.
WAJIB DAPATKAN #anggunzara πŸ‘‡
.
πŸ‘‰ REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY
Anggun zarra rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan β€œbelt” , dan pleated ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt
.
πŸ‘‰ PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL
Yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz shgga ke 5XL. Boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt.
.
πŸ‘‰ MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! Uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg β€œbest ever” dlm hdup.
.
πŸ‘‰ 7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU
7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 dipilih utk rekaan kali ni. Pasti akan memukau mata uols. Kak Jel percaya, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa β€œamazing” giler...
.
πŸ‘‰ POKET STYLISH DI BAHAGIAN HADAPAN
Kak Jel reka kan khas poket dibahagian hdpn yg nampak stylish dgn rekaan poket terletak. Uols jugak blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, Special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak purse 24 jam.
.
πŸ‘‰ BF N WUDHU FRIENDLY
Anggun Zarra blouse ni jugak bf n wudhu friendly tau. Best la uols smbil bergaya blh bf kan baby!
.
N/p RM 79 βœ–οΈ
#saleprice RM75 βœ…
#combo3pcs RM210 πŸŽ‰
πŸ™Œ FREE POSTAGE πŸ™Œ
.
Can mix with other blousesπŸ‘‡
#qisyaalongtop
#cassandrablouse
#rozerrafashionblouse
#vyorenneexclusive
#raudablouse
#tyarapesonablouse
.
To order, whatsapp 019-9038323 or CLICK the link in the bio❀️
.
#blouse #blouselabuh #blousemuslimah #blouselabuhmurahmalaysia #blouselabuhcantik #blouselabuhmurah #blousemuslimahmurah #weddingdress #bajupengantin #bajupengantincantik #bajupengantinmurah #bridesmaid #bridesmaids #bridesmaiddress #bride #jubahpengantin #jubahpengantinmurah


0

ANGGUN ZARRA
.
HARGA PROMOSI 3 HARI SAHAJA (Sah 20-22 April 2018)
.
WAJIB DAPATKAN #anggunzara πŸ‘‡
.
πŸ‘‰ REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY
Anggun zarra rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan β€œbelt” , dan pleated ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt
.
πŸ‘‰ PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL
Yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz shgga ke 5XL. Boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt.
.
πŸ‘‰ MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! Uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg β€œbest ever” dlm hdup.
.
πŸ‘‰ 7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU
7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 dipilih utk rekaan kali ni. Pasti akan memukau mata uols. Kak Jel percaya, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa β€œamazing” giler...
.
πŸ‘‰ POKET STYLISH DI BAHAGIAN HADAPAN
Kak Jel reka kan khas poket dibahagian hdpn yg nampak stylish dgn rekaan poket terletak. Uols jugak blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, Special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak purse 24 jam.
.
πŸ‘‰ BF N WUDHU FRIENDLY
Anggun Zarra blouse ni jugak bf n wudhu friendly tau. Best la uols smbil bergaya blh bf kan baby!
.
N/p RM 79 βœ–οΈ
#saleprice RM75 βœ…
#combo3pcs RM210 πŸŽ‰
πŸ™Œ FREE POSTAGE πŸ™Œ
.
Can mix with other blousesπŸ‘‡
#qisyaalongtop
#cassandrablouse
#rozerrafashionblouse
#vyorenneexclusive
#raudablouse
#tyarapesonablouse
.
To order, whatsapp 019-9038323 or CLICK the link in the bio❀️
.
#blouse #blouselabuh #blousemuslimah #blouselabuhmurahmalaysia #blouselabuhcantik #blouselabuhmurah #blousemuslimahmurah #weddingdress #bajupengantin #bajupengantincantik #bajupengantinmurah #bridesmaid #bridesmaids #bridesmaiddress #bride #jubahpengantin #jubahpengantinmurah


0

ANGGUN ZARRA
.
HARGA PROMOSI 3 HARI SAHAJA (Sah 20-22 April 2018)
.
WAJIB DAPATKAN #anggunzara πŸ‘‡
.
πŸ‘‰ REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY
Anggun zarra rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan β€œbelt” , dan pleated ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt
.
πŸ‘‰ PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL
Yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz shgga ke 5XL. Boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt.
.
πŸ‘‰ MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! Uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg β€œbest ever” dlm hdup.
.
πŸ‘‰ 7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU
7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 dipilih utk rekaan kali ni. Pasti akan memukau mata uols. Kak Jel percaya, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa β€œamazing” giler...
.
πŸ‘‰ POKET STYLISH DI BAHAGIAN HADAPAN
Kak Jel reka kan khas poket dibahagian hdpn yg nampak stylish dgn rekaan poket terletak. Uols jugak blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, Special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak purse 24 jam.
.
πŸ‘‰ BF N WUDHU FRIENDLY
Anggun Zarra blouse ni jugak bf n wudhu friendly tau. Best la uols smbil bergaya blh bf kan baby!
.
N/p RM 79 βœ–οΈ
#saleprice RM75 βœ…
#combo3pcs RM210 πŸŽ‰
πŸ™Œ FREE POSTAGE πŸ™Œ
.
Can mix with other blousesπŸ‘‡
#qisyaalongtop
#cassandrablouse
#rozerrafashionblouse
#vyorenneexclusive
#raudablouse
#tyarapesonablouse
.
To order, whatsapp 019-9038323 or CLICK the link in the bio❀️
.
#blouse #blouselabuh #blousemuslimah #blouselabuhmurahmalaysia #blouselabuhcantik #blouselabuhmurah #blousemuslimahmurah #weddingdress #bajupengantin #bajupengantincantik #bajupengantinmurah #bridesmaid #bridesmaids #bridesmaiddress #bride #jubahpengantin #jubahpengantinmurah


0

ANGGUN ZARRA
.
HARGA PROMOSI 3 HARI SAHAJA (Sah 20-22 April 2018)
.
WAJIB DAPATKAN #anggunzara πŸ‘‡
.
πŸ‘‰ REKAAN CASUAL MUSLIMAH YG TRENDY
Anggun zarra rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! Ditambah aksesori tangan berkonsepkan β€œbelt” , dan pleated ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. Jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt
.
πŸ‘‰ PILIHAN SAIZ DARIPADA S SEHINGGA 5XL
Yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz shgga ke 5XL. Boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt.
.
πŸ‘‰ MENGGUNAKAN MATERIAL DUBAI COMO CREPE
Material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! Uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg β€œbest ever” dlm hdup.
.
πŸ‘‰ 7 PILIHAN WARNA 2018 YG MEMUKAU
7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 dipilih utk rekaan kali ni. Pasti akan memukau mata uols. Kak Jel percaya, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa β€œamazing” giler...
.
πŸ‘‰ POKET STYLISH DI BAHAGIAN HADAPAN
Kak Jel reka kan khas poket dibahagian hdpn yg nampak stylish dgn rekaan poket terletak. Uols jugak blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, Special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak purse 24 jam.
.
πŸ‘‰ BF N WUDHU FRIENDLY
Anggun Zarra blouse ni jugak bf n wudhu friendly tau. Best la uols smbil bergaya blh bf kan baby!
.
N/p RM 79 βœ–οΈ
#saleprice RM75 βœ…
#combo3pcs RM210 πŸŽ‰
πŸ™Œ FREE POSTAGE πŸ™Œ
.
Can mix with other blousesπŸ‘‡
#qisyaalongtop
#cassandrablouse
#rozerrafashionblouse
#vyorenneexclusive
#raudablouse
#tyarapesonablouse
.
To order, whatsapp 019-9038323 or CLICK the link in the bio❀️
.
#blouse #blouselabuh #blousemuslimah #blouselabuhmurahmalaysia #blouselabuhcantik #blouselabuhmurah #blousemuslimahmurah #weddingdress #bajupengantin #bajupengantincantik #bajupengantinmurah #bridesmaid #bridesmaids #bridesmaiddress #bride #jubahpengantin #jubahpengantinmurah


0

The end of the page