#ceodesa

Instagram photos and videos

#ceodesa#skinnylegsteamalaysia#skinnyteamalaysia#teatoxgombaksetia#medinadesire#vdolly#detoxteaMalaysia#slimmingteaMalaysia#medinadesire1#teatoxmalaysia#legsteamalaysia#teatoxgombak#kakicantiqtea#slimmingteamalaysia#detoxteamalaysia#slimyoudytoxtea#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#skinnylegstea#supplementputih

Hashtags #ceodesa for Instagram

Good night 😘 sayang, jgn lupa minum SDT sebelum tidur tau. Toksin wajib dibuang tau
=============================
.
πŸ”΅Dalam 1 pack SDT ada 15 uncang tau. Hq baru je upgrade dan hadiahkan korang lagi 2 uncang teh, so total dari 15 uncang dari 17 uncang
============================
.
πŸ”΅ Tahan 17 hari (sehari sekali je minum), sebab kakak tak suggest minum 2 kali ialah kali kedua korang rendam tu maybe nutrient dah banyak hilang. So sia-sia syok sendiri je minumπŸ˜‚
============================
KALAU MINUM SECARA KONSISTEN DAN & BERDISIPLIN, KESAN SEAWAL SEMINGGU KORANG BOLEH RASAKAN πŸ‘‡. KORANG BOLEH LOST SAMPAI 5KG TAU:
=============================
KORANG AKAN DAPAT FEEL MACAM NI πŸ‘‡
.
.
πŸ’„ Perut semakin kempis
πŸ’„ Masalah sembelit akan semakin kurang. Jadual membuang akan jadi mudah. Dah xpayah menderita masa nak membuang πŸ˜ΏπŸ’©
πŸ’„ Dulu membuang seminggu sekali, sekarang hari2
πŸ’„angin bnyk dlm badan boleh keluar (sendawa/kentut)
πŸ’„gemuk lepas bersalin sangat sesuai tau minum
πŸ’„gemuk daging boleh diselesaikan
πŸ’„ proses penyingkiran toksin lebih mudah (jerawat kurang / berat cepat turun/ supplement cepat menjadi)
πŸ’„cuci usus. part paling penting dan best. sebab bila korang dah cuci usus, supplement ape pon xkan menjadi
=============================
.β™₯️ APA YANG TERJADI LEPAS ONCE UOLS MINUM SDT?
.
korang akan berak selepas 5-8 jam bergantung kepada badan seseorang (bukan cirit)
.
Waktu minum
selepas dinner BERAT (terakhir) @ sebelum tido
.
Kalau bulan puasa : selepas berbuka (makesure lepas tu xmakan apa dah/ pukul 12 malam / before tido)
. =============================
. Bagi yang nak πŸ§œβ€β™€οΈ body macam model atau at least fit kena start dari sekarang tau. Bukan nak esok today baru consume🀨
.
Whatsapp sekarang di 018 3983 583 atau just tekan link dekat atas korang dah xpayah nak save number akak. As simple as ABC πŸ“’
.
.
#teatoxgombaksetia #skinnyteamalaysia #slimyoudytoxtea #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kakicantiqtea #syurgayangkedua #teatoxgombak #legsteamalaysia #kekasihpaksarela #medinadesire #medinadesire1 #teatoxmalaysia #ceodesa #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #skinnylegsteamalaysia #vdolly


0

Good night 😘 sayang, jgn lupa minum SDT sebelum tidur tau. Toksin wajib dibuang tau
=============================
.
πŸ”΅Dalam 1 pack SDT ada 15 uncang tau. Hq baru je upgrade dan hadiahkan korang lagi 2 uncang teh, so total dari 15 uncang dari 17 uncang
============================
.
πŸ”΅ Tahan 17 hari (sehari sekali je minum), sebab kakak tak suggest minum 2 kali ialah kali kedua korang rendam tu maybe nutrient dah banyak hilang. So sia-sia syok sendiri je minumπŸ˜‚
============================
KALAU MINUM SECARA KONSISTEN DAN & BERDISIPLIN, KESAN SEAWAL SEMINGGU KORANG BOLEH RASAKAN πŸ‘‡. KORANG BOLEH LOST SAMPAI 5KG TAU:
=============================
KORANG AKAN DAPAT FEEL MACAM NI πŸ‘‡
.
.
πŸ’„ Perut semakin kempis
πŸ’„ Masalah sembelit akan semakin kurang. Jadual membuang akan jadi mudah. Dah xpayah menderita masa nak membuang πŸ˜ΏπŸ’©
πŸ’„ Dulu membuang seminggu sekali, sekarang hari2
πŸ’„angin bnyk dlm badan boleh keluar (sendawa/kentut)
πŸ’„gemuk lepas bersalin sangat sesuai tau minum
πŸ’„gemuk daging boleh diselesaikan
πŸ’„ proses penyingkiran toksin lebih mudah (jerawat kurang / berat cepat turun/ supplement cepat menjadi)
πŸ’„cuci usus. part paling penting dan best. sebab bila korang dah cuci usus, supplement ape pon xkan menjadi
=============================
.β™₯️ APA YANG TERJADI LEPAS ONCE UOLS MINUM SDT?
.
korang akan berak selepas 5-8 jam bergantung kepada badan seseorang (bukan cirit)
.
Waktu minum
selepas dinner BERAT (terakhir) @ sebelum tido
.
Kalau bulan puasa : selepas berbuka (makesure lepas tu xmakan apa dah/ pukul 12 malam / before tido)
. =============================
. Bagi yang nak πŸ§œβ€β™€οΈ body macam model atau at least fit kena start dari sekarang tau. Bukan nak esok today baru consume🀨
.
Whatsapp sekarang di 018 3983 583 atau just tekan link dekat atas korang dah xpayah nak save number akak. As simple as ABC πŸ“’
.
.
#teatoxgombaksetia #skinnyteamalaysia #slimyoudytoxtea #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kakicantiqtea #syurgayangkedua #teatoxgombak #legsteamalaysia #kekasihpaksarela #medinadesire #medinadesire1 #teatoxmalaysia #ceodesa #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #skinnylegsteamalaysia #vdolly


0

Good night 😘 sayang, jgn lupa minum SDT sebelum tidur tau. Toksin wajib dibuang tau
=============================
.
πŸ”΅Dalam 1 pack SDT ada 15 uncang tau. Hq baru je upgrade dan hadiahkan korang lagi 2 uncang teh, so total dari 15 uncang dari 17 uncang
============================
.
πŸ”΅ Tahan 17 hari (sehari sekali je minum), sebab kakak tak suggest minum 2 kali ialah kali kedua korang rendam tu maybe nutrient dah banyak hilang. So sia-sia syok sendiri je minumπŸ˜‚
============================
KALAU MINUM SECARA KONSISTEN DAN & BERDISIPLIN, KESAN SEAWAL SEMINGGU KORANG BOLEH RASAKAN πŸ‘‡. KORANG BOLEH LOST SAMPAI 5KG TAU:
=============================
KORANG AKAN DAPAT FEEL MACAM NI πŸ‘‡
.
.
πŸ’„ Perut semakin kempis
πŸ’„ Masalah sembelit akan semakin kurang. Jadual membuang akan jadi mudah. Dah xpayah menderita masa nak membuang πŸ˜ΏπŸ’©
πŸ’„ Dulu membuang seminggu sekali, sekarang hari2
πŸ’„angin bnyk dlm badan boleh keluar (sendawa/kentut)
πŸ’„gemuk lepas bersalin sangat sesuai tau minum
πŸ’„gemuk daging boleh diselesaikan
πŸ’„ proses penyingkiran toksin lebih mudah (jerawat kurang / berat cepat turun/ supplement cepat menjadi)
πŸ’„cuci usus. part paling penting dan best. sebab bila korang dah cuci usus, supplement ape pon xkan menjadi
=============================
.β™₯️ APA YANG TERJADI LEPAS ONCE UOLS MINUM SDT?
.
korang akan berak selepas 5-8 jam bergantung kepada badan seseorang (bukan cirit)
.
Waktu minum
selepas dinner BERAT (terakhir) @ sebelum tido
.
Kalau bulan puasa : selepas berbuka (makesure lepas tu xmakan apa dah/ pukul 12 malam / before tido)
. =============================
. Bagi yang nak πŸ§œβ€β™€οΈ body macam model atau at least fit kena start dari sekarang tau. Bukan nak esok today baru consume🀨
.
Whatsapp sekarang di 018 3983 583 atau just tekan link dekat atas korang dah xpayah nak save number akak. As simple as ABC πŸ“’
.
.
#teatoxgombaksetia #skinnyteamalaysia #slimyoudytoxtea #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kakicantiqtea #syurgayangkedua #teatoxgombak #legsteamalaysia #kekasihpaksarela #medinadesire #medinadesire1 #teatoxmalaysia #ceodesa #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #skinnylegsteamalaysia #vdolly


0

ANDA PERNAH DENGAR RICH DAD POOR DAD?
=================
Rich Dad Poor Dad adalah buku kewangan terbaik yang sudah berjaya mengubah hidup jutaan pembaca di seluruh dunia. Buku ini mengubah perspektif kita kepada wang dan mengeluarkan kita daripada kitaran sia-sia Rat Race. Bangun pagi, balik petang, dapat gaji, bayar hutang. Bangun pagi, balik petang, dapat gaji, bayar hutang. Ramai orang terperangkap dalam kitaran sia-sia ini.Dan macam-macam lagi,hanya yang memilikinya sahaja tahu‼️ .
Buku Rich Dad Poor Dad membantu kita:
.
Membina kekayaan berasaskan kewangan yang kukuh
.
Membezakan antara aset yang menambah kekayaan dengan liabiliti yang menghabiskan wang
.
Mencapai kebebasan kewangan dan kepuasan bekerja
.
Menjadikan wang bekerja untuk kita
.
β€œKita menghabiskan masa bertahun-tahun di sekolah tetapi tidak belajar apa-apa berkenaan wang. Inilah sebab utama kita menghadapi masalah kewangan. Akibatnya, kita hanya belajar cara bekerja untuk wang, bukannya belajar cara menjadikan wang bekerja untuk kita.”
.
- Robert T. Kiyosaki
================
RAMAI YANG INGIN MEMILIKI BUKU RICH DAD FULL DAD,TAPI SATU BUKU DAH RM35,TAPI NI 21 BUKU PROMOSI HANYA RM70 DARI HARGA ASAL RM479‼️TERHAD YANG TERAWAL‼️
================
Bagaimanakah saya ingin memiliki Ebook ini?
.
mudah Whatapp saya sekarang www.wasap.my/60199003833ebookkoleksiRobert
.
www.wasap.my/60199003833ebookkoleksiRobert
.
www.wasap.my/60199003833ebookkoleksiRobert
.
.
#TrustedSellersince2010
#ikutcarakita #dakwah #fattahaminz #murahmurah #syukurselalu #virginia #bisnesonline #igmalaysia #igermalaysia #murah #kualalumpur #ceodesa #neelofa #noradanish ##igshopmalaysia #mirafilzah #fattahamin #bazarpaknil #ctdk #sifu #hartanah #pelaburan #najib #promosi #promotion #lelong #stokis


1

#Assalamualaikum Awak 😊
.
Jangan lupa sertai Contest Selfie Sambal.
.
ada RM1000 untuk DIMENANGI
πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°
.
wang tunai RM100 akan diberikan kepada 10 orang bertuah.
.
Bagaimana Caranya ?
.
ikut step ini πŸ‘‡
.
1) Selfie bersama sekurang-kurangnya 2 pek Sambal Menangis atau Sambal Meraung atau kedua-duanya.

2) Postkan gambar selfie anda ke Facebook / Instagram anda.

3) pastikan anda letak hashtag #aquadasambal #sambalmenangis #sambalmeraung pada caption post anda.

4) jangan lupa inform pada seller anda πŸ˜‰. 5) rm100 akan diberikan pada 10 orang yang bertuah

6) tempoh contest dari 12 april - 12 jun 2018

7) boleh hantar sebanyak mungkin gambar. jadi buatlah sekreatif anda πŸ˜‰. NAK ORDER SAMBAL ?
.
roger Pn Ayuni πŸ‘‡
.
πŸ“±WHATSAPP +60126831570
.
πŸ“±WHATSAPP +60126831570
.
πŸ“±WHATSAPP +60126831570

#SambalSedap #SambalViral #SelfieSambal #DuitRaya2018 #sambalcod #sambaldelivery #sambalkl #ordersambal #jualsambal #sambalhitam #sambalminang #sambalhijau #sambalpahang #sambalklang #sambalcilipadi #sambalhomemade #sambalikanbilis #sambalbelimbing #sambalbelimbingbuluh #eusahawan2018 #ceodesa #cikguseo #sambalgaring #malaysiafoodporn #jalanjalancarimakan #aquada


2

Hello & Assalamualaikum you allsπŸ’•Nak kurus tak boleh tunggu esok lusaπŸ˜€β€ΌοΈsetiap hari akan ada postage πŸ€ͺ. Tak rugi awak spend rm40 untuk sesuatu yang menyihatkan. Kesihatan dan kegembiraan adalah benda yg paling penting dalam hidupπŸ’•
==============================
Whatsapp sekarang di 018 3983 583 atau just tekan link dekat atas korang dah xpayah nak save number akak. As simple as ABC πŸ“’
.
=============================
#teatoxgombaksetia #skinnyteamalaysia #slimyoudytoxtea #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kakicantiqtea #syurgayangkedua #teatoxgombak #legsteamalaysia #kekasihpaksarela #medinadesire #medinadesire1 #teatoxmalaysia #ceodesa #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #skinnylegsteamalaysia #vdolly #mrp #skinnyteamalaysia #skinnyteamurahΒ  #skinnylegsteaΒ  #skinnylegsteamalaysia #supplementputih #teamkakakkurus #sayajualmedinadesire #melawatimall #dbonthego #misikurus


0

Hello & Assalamualaikum you allsπŸ’•Nak kurus tak boleh tunggu esok lusaπŸ˜€β€ΌοΈsetiap hari akan ada postage πŸ€ͺ. Tak rugi awak spend rm40 untuk sesuatu yang menyihatkan. Kesihatan dan kegembiraan adalah benda yg paling penting dalam hidupπŸ’•
==============================
Whatsapp sekarang di 018 3983 583 atau just tekan link dekat atas korang dah xpayah nak save number akak. As simple as ABC πŸ“’
.
=============================
#teatoxgombaksetia #skinnyteamalaysia #slimyoudytoxtea #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kakicantiqtea #syurgayangkedua #teatoxgombak #legsteamalaysia #kekasihpaksarela #medinadesire #medinadesire1 #teatoxmalaysia #ceodesa #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #skinnylegsteamalaysia #vdolly #mrp #skinnyteamalaysia #skinnyteamurahΒ  #skinnylegsteaΒ  #skinnylegsteamalaysia #supplementputih #teamkakakkurus #sayajualmedinadesire #melawatimall #dbonthego #misikurus


0

Hello & Assalamualaikum you allsπŸ’•Nak kurus tak bokeh tunggu esok lusaπŸ˜€β€ΌοΈsetiap hari akan ada postage πŸ€ͺ. Tak rugi awak spend rm40 untuk sesuatu yang menyihatkan. Kesihatan dan kegembiraan adalah benda yg paling penting dalam hidupπŸ’•
==============================
Whatsapp sekarang di 018 3983 583 atau just tekan link dekat atas korang dah xpayah nak save number akak. As simple as ABC πŸ“’
.
=============================
#teatoxgombaksetia #skinnyteamalaysia #slimyoudytoxtea #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kakicantiqtea #syurgayangkedua #teatoxgombak #legsteamalaysia #kekasihpaksarela #medinadesire #medinadesire1 #teatoxmalaysia #ceodesa #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #skinnylegsteamalaysia #vdolly #mrp #skinnyteamalaysia #skinnyteamurahΒ  #skinnylegsteaΒ  #skinnylegsteamalaysia #supplementputih #teamkakakkurus #sayajualmedinadesire #melawatimall #dbonthego #misikurus


0

Hello & Assalamualaikum you allsπŸ’•Nak kurus tak bokeh tunggu esok lusaπŸ˜€β€ΌοΈsetiap hari akan ada postage πŸ€ͺ. Tak rugi awak spend rm40 untuk sesuatu yang menyihatkan. Kesihatan dan kegembiraan adalah benda yg paling penting dalam hidupπŸ’•
==============================
Whatsapp sekarang di 018 3983 583 atau just tekan link dekat atas korang dah xpayah nak save number akak. As simple as ABC πŸ“’
.
=============================
#teatoxgombaksetia #skinnyteamalaysia #slimyoudytoxtea #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kakicantiqtea #syurgayangkedua #teatoxgombak #legsteamalaysia #kekasihpaksarela #medinadesire #medinadesire1 #teatoxmalaysia #ceodesa #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #skinnylegsteamalaysia #vdolly #mrp #skinnyteamalaysia #skinnyteamurahΒ  #skinnylegsteaΒ  #skinnylegsteamalaysia #supplementputih #teamkakakkurus #sayajualmedinadesire #melawatimall #dbonthego #misikurus


0

Hello & Assalamualaikum you allsπŸ’•Nak kurus tak bokeh tunggu esok lusaπŸ˜€β€ΌοΈsetiap hari akan ada postage πŸ€ͺ. Tak rugi awak spend rm40 untuk sesuatu yang menyihatkan. Kesihatan dan kegembiraan adalah benda yg paling penting dalam hidupπŸ’•
==============================
Whatsapp sekarang di 018 3983 583 atau just tekan link dekat atas korang dah xpayah nak save number akak. As simple as ABC πŸ“’
.
=============================
#teatoxgombaksetia #skinnyteamalaysia #slimyoudytoxtea #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kakicantiqtea #syurgayangkedua #teatoxgombak #legsteamalaysia #kekasihpaksarela #medinadesire #medinadesire1 #teatoxmalaysia #ceodesa #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #skinnylegsteamalaysia #vdolly #mrp #skinnyteamalaysia #skinnyteamurahΒ  #skinnylegsteaΒ  #skinnylegsteamalaysia #supplementputih #teamkakakkurus #sayajualmedinadesire #melawatimall #dbonthego #misikurus


0

Hello & Assalamualaikum you allsπŸ’•Nak kurus tak bokeh tunggu esok lusaπŸ˜€β€ΌοΈsetiap hari akan ada postage πŸ€ͺ. Tak rugi awak spend rm40 untuk sesuatu yang menyihatkan. Kesihatan dan kegembiraan adalah benda yg paling penting dalam hidupπŸ’•
==============================
Whatsapp sekarang di 018 3983 583 atau just tekan link dekat atas korang dah xpayah nak save number akak. As simple as ABC πŸ“’
.
=============================
#teatoxgombaksetia #skinnyteamalaysia #slimyoudytoxtea #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kakicantiqtea #syurgayangkedua #teatoxgombak #legsteamalaysia #kekasihpaksarela #medinadesire #medinadesire1 #teatoxmalaysia #ceodesa #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #skinnylegsteamalaysia #vdolly #mrp #skinnyteamalaysia #skinnyteamurahΒ  #skinnylegsteaΒ  #skinnylegsteamalaysia #supplementputih #teamkakakkurus #sayajualmedinadesire #melawatimall #dbonthego #misikurus


0

Hello & Assalamualaikum you allsπŸ’•Nak kurus tak bokeh tunggu esok lusaπŸ˜€β€ΌοΈsetiap hari akan ada postage πŸ€ͺ. Tak rugi awak spend rm40 untuk sesuatu yang menyihatkan. Kesihatan dan kegembiraan adalah benda yg paling penting dalam hidupπŸ’•
==============================
Whatsapp sekarang di 018 3983 583 atau just tekan link dekat atas korang dah xpayah nak save number akak. As simple as ABC πŸ“’
.
=============================
#teatoxgombaksetia #skinnyteamalaysia #slimyoudytoxtea #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kakicantiqtea #syurgayangkedua #teatoxgombak #legsteamalaysia #kekasihpaksarela #medinadesire #medinadesire1 #teatoxmalaysia #ceodesa #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #skinnylegsteamalaysia #vdolly #mrp #skinnyteamalaysia #skinnyteamurahΒ  #skinnylegsteaΒ  #skinnylegsteamalaysia #supplementputih #teamkakakkurus #sayajualmedinadesire #melawatimall #dbonthego #misikurus


0

PROMOSI RM160 DAPAT 2 PASANG BAJU KURUNG
.
BOLEH PILIH SIZE, BOLEH PILIH WARNA
(tertakluk pada stok yang ada)
.
.
BOLEH MIX DENGAN BAJU KOD #PDE #PMC #ACM #GJS #GBH #GLS #RBC #LSH #VMC #GPS
.
.
PROMOSI SAH HINGGA 30 APRIL 2018
.
HOW TO ORDER ?
.
snap gambar item pilihan anda, & hantar ke πŸ‘‡
.
πŸ“±WHATSAPP +60126831570
.
πŸ“±WHATSAPP +60126831570
.
πŸ“±WHATSAPP +60126831570
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Paloma Mystique Collection
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
Special Rich dan Elegant Color.
.
Fesyen Baju Kurung Moden & Kain Lipat Batik (tidak berbelah)
.
Rekaan yang unik 😊 Lengan baju bercorak dengan 2 kombinasi warna yang sepadan.
.
Baju Polos dari kain jenis Twill Paloma yang bermutu tinggi-HOT SELLING FABRIC!
material yang lembut, tak mudah kedut, senang iron, tahan lasak.
.
material kain pula dari jenis galaxy printed creepe dengan corak yang memukau, lembut & sejuk.
.
ready stok
.
size SS, S, M, L, XL
.
.
#palomamystiquecollection #salebajukurung #PromosiBajuKurung #sale2baju #BajuKurung #BajuKurungRaya #BajuKurungRaya2018 #BajuRaya2018 #BajuKurungKerja #bajuoffice #BajuKuliah #CantikAniq #starina #CikguSeo #bajubridemaids #bajupengapit #assalamualaikum #ceodesa #bajukurungonline


8

PROMOSI RM160 DAPAT 2 PASANG BAJU KURUNG
.
BOLEH PILIH SIZE, BOLEH PILIH WARNA
(tertakluk pada stok yang ada)
.
.
BOLEH MIX DENGAN BAJU KOD #PDE #PMC #ACM #GJS #GBH #GLS #RBC #LSH #VMC #GPS
.
.
PROMOSI SAH HINGGA 30 APRIL 2018
.
HOW TO ORDER ?
.
snap gambar item pilihan anda, & hantar ke πŸ‘‡
.
πŸ“±WHATSAPP +60126831570
.
πŸ“±WHATSAPP +60126831570
.
πŸ“±WHATSAPP +60126831570
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Paloma Mystique Collection
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
Special Rich dan Elegant Color.
.
Fesyen Baju Kurung Moden & Kain Lipat Batik (tidak berbelah)
.
Rekaan yang unik 😊 Lengan baju bercorak dengan 2 kombinasi warna yang sepadan.
.
Baju Polos dari kain jenis Twill Paloma yang bermutu tinggi-HOT SELLING FABRIC!
material yang lembut, tak mudah kedut, senang iron, tahan lasak.
.
material kain pula dari jenis galaxy printed creepe dengan corak yang memukau, lembut & sejuk.
.
ready stok
.
size SS, S, M, L, XL
.
.
#palomamystiquecollection #salebajukurung #PromosiBajuKurung #sale2baju #BajuKurung #BajuKurungRaya #BajuKurungRaya2018 #BajuRaya2018 #BajuKurungKerja #bajuoffice #BajuKuliah #CantikAniq #starina #CikguSeo #bajubridemaids #bajupengapit #assalamualaikum #ceodesa #bajukurungonline


4

Reunion Ceo Desa..
Di Desa Permai Pulau Aur.. Thank you Mr Professor @zahabyzainuddin and Mr Olympus Duta @shamkhaleefa for awesome photosss.

Semoga jumpa lagi.

#pulauaur #sebukangbayresort #ceodesa #sifufbads #olympus #reunion #beherenow


0

Khamis ada postage πŸ€ͺ. Tak rugi awak spend rm40 untuk sesuatu yang menyihatkan. Kesihatan dan kegembiraan adalah benda yg paling penting dalam hidupπŸ’•
==============================
.
Bagi yang nak πŸ§œβ€β™€οΈ body macam model atau at least fit kena start dari sekarang tau. Bukan nak esok today baru consume🀨
.
Whatsapp sekarang di 018 3983 583 atau just tekan link dekat atas korang dah xpayah nak save number akak. As simple as ABC πŸ“’
.
=============================
#teatoxgombaksetia #skinnyteamalaysia #slimyoudytoxtea #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kakicantiqtea #syurgayangkedua #teatoxgombak #legsteamalaysia #kekasihpaksarela #medinadesire #medinadesire1 #teatoxmalaysia #ceodesa #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #skinnylegsteamalaysia #vdolly #mrp #skinnyteamalaysia #skinnyteamurahΒ  #skinnylegsteaΒ  #skinnylegsteamalaysia #supplementputih #teamkakakkurus #sayajualmedinadesire #melawatimall #dbonthego #misikurus


0

Keep going.
No matter what you do,
Or how many times you screw up,
No matter how many people tell you cant do it,
Keep going!
Dont quit!
.
Keep heads up, and keep looking up.
.
Our goal will much closer.
.
#sebukangbayresort #teamrumizi #sebukangbayresortteam #ceodesa #orangkampung #beherenow #traveltonature #loveyourself #lovenature


0

Bismilillah. Minggu ini sekali lagi di sini. Berprogram bersama usahawan terpilih #mcbs #ceodesa . Sebab hari ni hari Khamis, so saya pun #ootd #batiklelaki #batikeksklusif .
.
#lokmanalharraz #niarichempire #projectconsultant #businesscoach #coaching #training


2

Khamis ada postage πŸ€ͺ. Tak rugi awak spend rm40 untuk sesuatu yang menyihatkan. Kesihatan dan kegembiraan adalah benda yg paling penting dalam hidupπŸ’•
==============================
.
Bagi yang nak πŸ§œβ€β™€οΈ body macam model atau at least fit kena start dari sekarang tau. Bukan nak esok today baru consume🀨
.
Whatsapp sekarang di 018 3983 583 atau just tekan link dekat atas korang dah xpayah nak save number akak. As simple as ABC πŸ“’
.
=============================
#teatoxgombaksetia #skinnyteamalaysia #slimyoudytoxtea #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kakicantiqtea #syurgayangkedua #teatoxgombak #legsteamalaysia #kekasihpaksarela #medinadesire #medinadesire1 #teatoxmalaysia #ceodesa #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #skinnylegsteamalaysia #vdolly #mrp #skinnyteamalaysia #skinnyteamurahΒ  #skinnylegsteaΒ  #skinnylegsteamalaysia #supplementputih #teamkakakkurus #sayajualmedinadesire #melawatimall #dbonthego #misikurus


0

KUNDASANG RANAU JALAN TERUS !

Hari ini perjalanan Kak Bibi untuk melawat lokasi alumni RichGrads diteruskan. Tempat pilihan hari ini ialah Kundasang dan Ranau.

Pada usahawan yang ingin mendapatkan Buku Bisnes Bibi & Buku Pelaris Untuk Tokeh Restoran boleh hubungi 018-9647349. Kita buat penghantaran direct siap dengan autograph Kak Bibi.

Jam 12 tengah hari kami akan berada di Pekan Ranau. Lokasi akan kami share. Jom lah kupi-kupi. Ok. Jumpa nanti !
.
.
.
.
@Regrann from @unique_borneo - πŸ“· By @justinlingg β€œSerenity πŸŽ„"


1

Happy Balance Life


1

Be Happy.

Assalamualaikum. Good morning.
.
.
.
.
@Regrann from @foundr


2

I am Possible !
.
.
.
.
.
@Regrann from @foundr


2

Dari lensa seorang teman hebat ceo desa: Sham Khaleefa

Sepetang di depan resort kami.
Benamkan mentari..
Terbitkan impian.. .
Pulau Aur ini indah..
Pulau ini juga permai dan harmoni.
.
Syukur di beri peluang, untuk selalu menikmati panaroma yang meruntun rindu ini.
.
Jangan pernah tanya kenapa aku selalu mahu pulang ke sini.. dan tak kan pernah jemu...
.
Thanks Sham, for awesome picture.

#sebukangbayresort #pulauaur #beherenow #aurisland #ceodesa #olympus


2

Harini ada postage πŸ€ͺ. Free gift minggu ni TUMBLER. So senangla korang nak buat teh nt kan❀️. Seriously worth for your money. Valid untuk set combo🀩
==============================
.
Bagi yang nak πŸ§œβ€β™€οΈ body macam model atau at least fit kena start dari sekarang tau. Bukan nak esok today baru consume🀨
.
Whatsapp sekarang di 018 3983 583 atau just tekan link dekat atas korang dah xpayah nak save number akak. As simple as ABC πŸ“’
.
=============================
#teatoxgombaksetia #skinnyteamalaysia #slimyoudytoxtea #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kakicantiqtea #syurgayangkedua #teatoxgombak #legsteamalaysia #kekasihpaksarela #medinadesire #medinadesire1 #teatoxmalaysia #ceodesa #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #skinnylegsteamalaysia #vdolly #mrp #skinnyteamalaysia #skinnyteamurahΒ  #skinnylegsteaΒ  #skinnylegsteamalaysia #supplementputih #teamkakakkurus #sayajualmedinadesire #melawatimall #dbonthego #misikurus


0

FINANCIAL INTELLIGENCE
.
.
.
.
.
@Regrann from @foundr - Learn the key fundamentals of a successful brand with @thesharkdaymond

#foundr #sharktank


2

Have faith !

Assalamualaikum. Good morning. .
.
.
.

@Regrann from @foundr


2

Puasa tinggal lagi sebulan je. Free gift minggu ni TUMBLER. So senangla korang nak buat teh nt kan❀️. Seriously worth for your money. Valid untuk set combo🀩
==============================
.
Bagi yang nak πŸ§œβ€β™€οΈ body macam model atau at least fit kena start dari sekarang tau. Bukan nak esok today baru consume🀨
.
Whatsapp sekarang di 018 3983 583 atau just tekan link dekat atas korang dah xpayah nak save number akak. As simple as ABC πŸ“’
.
=============================
#teatoxgombaksetia #skinnyteamalaysia #slimyoudytoxtea #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kakicantiqtea #syurgayangkedua #teatoxgombak #legsteamalaysia #kekasihpaksarela #medinadesire #medinadesire1 #teatoxmalaysia #ceodesa #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #skinnylegsteamalaysia #vdolly #mrp #skinnyteamalaysia #skinnyteamurahΒ  #skinnylegsteaΒ  #skinnylegsteamalaysia #supplementputih #teamkakakkurus #sayajualmedinadesire #melawatimall #dbonthego #misikurus


0

#throwback aura-aura hebat yg menggegarkan bumi malaysia πŸ‘πŸ» @awalashaari @fizoomar DS @aliffsyukriterlajaklaris #CEODesa


1

Seronok rasa bila lihat sahabat usahawan di bawah seliaan saya gembira, teruja dan dalam masa yang sama kelam kabut nak siapkan website untuk bisnes masing-masing. Pastu dapat belajar pula teknik fbads dan instagram dari Master Trainer.
.
Siap minta nak buat kelas tambahan lagi. Memang terbaiklah semua.
.
In syaa Allah, minggu hadapan kami akan berjumpa lagi dalam kelas yang berikutnya.
.
#lokmanalharraz #training #mdec #mcbs #ceodesa #businesscoaching #coach #coaching #usahawan


8

Kami Pilih Biru!!! Biru tua atau muda terpulang masing-masing ya. huuu panasss... Apabila professional photographer ambik gambo macam ni pun cantik ek. Kita tengok hasil Encik Sham nanti camne. Eh, beliau peserta #ceodesa jugak la haritu.

Encik Zahaby the winner kategori idea perniagaan pun ada join hari ni, yang H2Go tu. Nantikan apa idea beliau untuk resort kami.

Selamat mengembara!

#pulauaur #mersing #kualamersing #johor #travelmalaysia #sebukangbayresort #sifufbads

#Repost @shamkhaleefa with @get_repost
・・・
Job paling jauh skali stakat ni.. Shot resort di Pulau Aur, Mersing, Johor..


1

Harini ada postage πŸ€ͺ. Free gift minggu ni TUMBLER. So senangla korang nak buat teh nt kan❀️. Seriously worth for your money. Valid untuk set combo🀩
==============================
.
Bagi yang nak πŸ§œβ€β™€οΈ body macam model atau at least fit kena start dari sekarang tau. Bukan nak esok today baru consume🀨
.
Whatsapp sekarang di 018 3983 583 atau just tekan link dekat atas korang dah xpayah nak save number akak. As simple as ABC πŸ“’
.
=============================
#teatoxgombaksetia #skinnyteamalaysia #slimyoudytoxtea #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kakicantiqtea #syurgayangkedua #teatoxgombak #legsteamalaysia #kekasihpaksarela #medinadesire #medinadesire1 #teatoxmalaysia #ceodesa #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #skinnylegsteamalaysia #vdolly #mrp #skinnyteamalaysia #skinnyteamurahΒ  #skinnylegsteaΒ  #skinnylegsteamalaysia #supplementputih #teamkakakkurus #sayajualmedinadesire #melawatimall #dbonthego #misikurus


0

Harini ada postage πŸ€ͺ. Free gift minggu ni TUMBLER. So senangla korang nak buat teh nt kan❀️. Seriously worth for your money. Valid untuk set combo🀩
==============================
.
Bagi yang nak πŸ§œβ€β™€οΈ body macam model atau at least fit kena start dari sekarang tau. Bukan nak esok today baru consume🀨
.
Whatsapp sekarang di 018 3983 583 atau just tekan link dekat atas korang dah xpayah nak save number akak. As simple as ABC πŸ“’
.
=============================
#teatoxgombaksetia #skinnyteamalaysia #slimyoudytoxtea #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kakicantiqtea #syurgayangkedua #teatoxgombak #legsteamalaysia #kekasihpaksarela #medinadesire #medinadesire1 #teatoxmalaysia #ceodesa #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #skinnylegsteamalaysia #vdolly #mrp #skinnyteamalaysia #skinnyteamurahΒ  #skinnylegsteaΒ  #skinnylegsteamalaysia #supplementputih #teamkakakkurus #sayajualmedinadesire #melawatimall #dbonthego #misikurus


0

Puasa tinggal lagi sebulan je. Free gift minggu ni TUMBLER. So senangla korang nak buat teh nt kan❀️. Seriously worth for your money. Valid untuk set combo🀩
==============================
.
Bagi yang nak πŸ§œβ€β™€οΈ body macam model atau at least fit kena start dari sekarang tau. Bukan nak esok today baru consume🀨
.
Whatsapp sekarang di 018 3983 583 atau just tekan link dekat atas korang dah xpayah nak save number akak. As simple as ABC πŸ“’
.
=============================
#teatoxgombaksetia #skinnyteamalaysia #slimyoudytoxtea #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kakicantiqtea #syurgayangkedua #teatoxgombak #legsteamalaysia #kekasihpaksarela #medinadesire #medinadesire1 #teatoxmalaysia #ceodesa #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #skinnylegsteamalaysia #vdolly #mrp #skinnyteamalaysia #skinnyteamurahΒ  #skinnylegsteaΒ  #skinnylegsteamalaysia #supplementputih #teamkakakkurus #sayajualmedinadesire #melawatimall #dbonthego #misikurus


0

Puasa tinggal lagi sebulan je. Free gift minggu ni TUMBLER. So senangla korang nak buat teh nt kan❀️. Seriously worth for your money. Valid untuk set combo🀩
==============================
.
Bagi yang nak πŸ§œβ€β™€οΈ body macam model atau at least fit kena start dari sekarang tau. Bukan nak esok today baru consume🀨
.
Whatsapp sekarang di 018 3983 583 atau just tekan link dekat atas korang dah xpayah nak save number akak. As simple as ABC πŸ“’
.
=============================
#teatoxgombaksetia #skinnyteamalaysia #slimyoudytoxtea #detoxteamalaysia #slimmingteamalaysia #kakicantiqtea #syurgayangkedua #teatoxgombak #legsteamalaysia #kekasihpaksarela #medinadesire #medinadesire1 #teatoxmalaysia #ceodesa #slimmingteaMalaysia #detoxteaMalaysia #skinnylegsteamalaysia #vdolly #mrp #skinnyteamalaysia #skinnyteamurahΒ  #skinnylegsteaΒ  #skinnylegsteamalaysia #supplementputih #teamkakakkurus #sayajualmedinadesire #melawatimall #dbonthego #misikurus


0

The end of the page