#charmsperak

Instagram photos and videos

#charmsperak#charmssolekdanrawat#charmsipoh#dramamonalisa#charmsgallery#jerungcharmsfarika#kosmetikhalaljakim#charms#charmscosmetichalal#dramanur#cleansercharms#raya2018#makeupremover#jerungteamfarika#charmsfoundationmalaysia#halalkanhatiyangkucuri#fattzura#charmskualakangsar#fungsitreaplus#treapluscharms

Hashtags #charmsperak for Instagram

*TIPS PENJAGAAN KULIT DENGAN CHARMS GLAM*
Kak yong nak kongsikan sedikit TIPS PENJAGAAN KULIT DENGAN CHARMS GLAM .
.
🌸TREAPLUS -Keman sebiji waktu pagi dan sebiji waktu malam dan jangan lupa minum air 8 gelas sehari .
.
🌸STARGLOW SCRUB-Skrub wajah anda seminggu sekali bagi kulit normal dan seminggu dua kali bagi kulit berminyak
Nak lagi tips da info2 yang menarik . Mehh follow kakyong 😊😊 #charmsipoh
#tipscharms
#starglowscrub
#treaplus
#dramamonalisa
#worldcup2018
#charmsperak
#charmssolekdanrawat
#charmskosmetikhalal


0

*CARA2 PEMAKAIAN SET SUSUK MODEN 2.0*

Hai uolsss,πŸ€— Ok‼️
Kakyong nak kongsikan antara cara-cara pemakaian Set Susuk Moden 2.0 😍
.
.

Cara pemakaian produk haruslah betul taw untuk mendapatkan kesan yg optimum dan berkesan.😘 Nak lagi tips2 dan info menarikπŸ‘ŒπŸ». Meh follow kakyong ye.

#charmsipoh
#jerungcharmsfarika
#charms
#dramamonalisa
#worldcup2018
#charmskosmetikhalal
#charmsolekdanrawat
#charmsperak


0

*Fungsi & Kelebihan Charms TreaPlus Tablet* . βœ…Kaya ANTIOKSIDAN bagi mencegah radikal bebas punca kepada pelbagai penyakit
βœ…Mencerah, menganjal, melembut & melembabkan kulit
βœ…Memperbaharui & memperbaiki tekstur kulit
βœ…Memudarkn parut & jeragat
βœ…Mengatasi masalah kulit kusam
βœ…Mengecilkan liang pori
βœ…Menguatkan kuku & rambut
βœ…Mensekatakan tona kulit
βœ…Menaikkan seri wajah
βœ…Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
βœ…Boleh di ambil ibu hamil & menyusui bayi βœ…Bebas Kolagen / Susu, Pengawet, Pewarna

Ualls nak tahu lebih details❓❓mari pm kakyong πŸ“²www.wasap.my/01139380204

#jerungteamfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsipoh
#charmsperak
#fungsitreaplus


0

[REAL RESULT] *PERTAMA KALI CUBA FOUNDATION CHARMS MEMANG TERBAIK*

Alhamdulillah memang puas hati .First time mencuba foundation charms memang terbaik .Sebab saya memang jenis taksuka pakai bedak .-pengguna charms 😍😍 Ualls nak tahu lebih details❓❓mari pm kakyong πŸ“²www.wasap.my/01139380204

#jerungteamfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsipoh
#charmsperak
#foundationcharms


0

*TIPS PENJAGAAN KULIT DENGAN CHARMS GLAM*
Haii uolsss πŸ€—, Kakyong nak kongsikan sedikit TIPS PENJAGAAN KULIT DENGAN CHARMS GLAM .
.
🌸TREAPLUS -Keman sebiji waktu pagi dan sebiji waktu malam dan jangan lupa minum air 8 gelas sehari .
.
🌸STARGLOW SCRUB-Skrub wajah anda seminggu sekali bagi kulit normal dan seminggu dua kali bagi kulit berminyak
Nak lagi tips da info2 yang menarik . Mehh follow kakyong 😊😊 #tipscharms
#starglowscrub
#treaplus
#dramamonalisa
#worldcup2018
#charmsperak
#charmssolekdanrawat
#charmskosmetikhalal
#ctdk
#drrizalabubakar
#aaisyahdhiarana
#sitiaafiyahsicomelpipimerah


1

*TIPS PENJAGAAN KULIT DENGAN CHARMS GLAM*
Haii uolsss πŸ€—, Kakyong nak kongsikan sedikit TIPS PENJAGAAN KULIT DENGAN CHARMS GLAM .
.
🌸TREAPLUS -Keman sebiji waktu pagi dan sebiji waktu malam dan jangan lupa minum air 8 gelas sehari .
.
🌸STARGLOW SCRUB-Skrub wajah anda seminggu sekali bagi kulit normal dan seminggu dua kali bagi kulit berminyak
Nak lagi tips da info2 yang menarik . Mehh follow kakyong 😊😊 #charmsipoh
#tipscharms
#starglowscrub
#treaplus
#dramamonalisa
#worldcup2018
#charmsperak
#charmssolekdanrawat
#charmskosmetikhalal
#charmstasek
#codipoh_tasek_gunungrapat
#codklebang_hrpb
#codstation18


0

[REAL RESULT] *PERTAMA KALI CUBA FOUNDATION CHARMS MEMANG TERBAIK*

Alhamdulillah memang puas hati .First time mencuba foundation charms memang terbaik .Sebab saya memang jenis taksuka pakai bedak .-pengguna charms 😍😍 Ualls nak tahu lebih details❓❓mari pm kakyong πŸ“²www.wasap.my/0126240644

#jerungteamfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsipoh
#charmsperak
#foundationcharms


0

*Fungsi & Kelebihan Charms TreaPlus Tablet* βœ…Kaya ANTIOKSIDAN bagi mencegah radikal bebas punca kepada pelbagai penyakit
βœ…Mencerah, menganjal, melembut & melembabkan kulit
βœ…Memperbaharui & memperbaiki tekstur kulit
βœ…Memudarkn parut & jeragat
βœ…Mengatasi masalah kulit kusam
βœ…Mengecilkan liang pori
βœ…Menguatkan kuku & rambut
βœ…Mensekatakan tona kulit
βœ…Menaikkan seri wajah βœ…Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
βœ…Boleh di ambil ibu hamil & menyusui bayi βœ…Bebas Kolagen / Susu, Pengawet, Pewarna

Ualls nak tahu lebih details❓❓mari pm kakyong πŸ“²www.wasap.my/0126240644

#jerungteamfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsipoh
#charmsperak
#fungsitreaplus


0

*CARA2 PEMAKAIAN SET SUSUK MODEN 2.0*

Hai uolsss,πŸ€— Ok‼️
Kakyong nak kongsikan antara cara-cara pemakaian Set Susuk Moden 2.0 😍
.
.

Cara pemakaian produk haruslah betul taw untuk mendapatkan kesan yg optimum dan berkesan.😘 Nak lagi tips2 dan info menarikπŸ‘ŒπŸ». Meh follow kakyong ye.

#charmsipoh
#jerungcharmsfarika
#charms
#dramamonalisa
#worldcup2018
#charmskosmetikhalal
#charmsolekdanrawat
#charmsperak


0

[REAL RESULT] *PERTAMA KALI CUBA FOUNDATION CHARMS MEMANG TERBAIK*

Alhamdulillah memang puas hati .First time mencuba foundation charms memang terbaik .Sebab saya memang jenis taksuka pakai bedak .-pengguna charms 😍😍 Ualls nak tahu lebih details❓❓mari pm kakyong πŸ“²www.wasap.my/0175022060

#jerungteamfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsipoh
#charmsperak
#foundationcharms
#charmsipoh
#codipoh_tasek_gunungrapat


0

*TIPS PENJAGAAN KULIT DENGAN CHARMS GLAM*
Haii uolsss πŸ€—,Akak Charms nak kongsikan sedikit TIPS PENJAGAAN KULIT DENGAN CHARMS GLAM .
.
🌸TREAPLUS -Keman sebiji waktu pagi dan sebiji waktu malam dan jangan lupa minum air 8 gelas sehari .
.
🌸STARGLOW SCRUB-Skrub wajah anda seminggu sekali bagi kulit normal dan seminggu dua kali bagi kulit berminyak
Nak lagi tips da info2 yang menarik . Mehh follow Akak Charms 😊😊 #charmskotabharu
#tipscharms
#starglowscrub
#treaplus
#dramamonalisa
#worldcup2018
#charmsperak
#charmssolekdanrawat
#charmskosmetikhalal


0

[REAL RESULT] *PERTAMA KALI CUBA FOUNDATION CHARMS MEMANG TERBAIK*

Alhamdulillah memang puas hati .First time mencuba foundation charms memang terbaik .Sebab saya memang jenis tak suka pakai bedak .-pengguna charms 😍😍 Ualls nak tahu lebih details❓❓mari pm Akak πŸ“²www.wasap.my/0194766009

#jerungteamfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsperak
#foundationcharms
#StokisTaiping


0

KHASIAT EKSTRAK SAKURA 🌸

Bunga sakura mempunyai kandungan antioksidan dan anti peradangan sehingga sangat baik di jadikan untuk perawatan kulit. Tidak heran apabila banyak orang yang melakukan perawatan kulitnya dengan menggunakan ekstrak sakura. Selain antioksidan bunga sakura memiliki kandungan isoflavin yang bekerja untuk mencegah enzim tirosinase dan protein yang digunakan untuk membuat pigmen melanin kulit.
APAKAH KANDUGAN TREAPLUS❓
-salah satunya treaplus mempunyai ekstrak sakura yang terkandung di dalamnya.
-mempunyai antioksidan dan anti peradangan yang sangat baik πŸ‘πŸ»πŸ˜Š Ualls nak jadi cantik dan putih melepak seperti orang japan❓❓❓mari pm kakyong cepat untuk dapatkan treaplus charms ni. πŸ“²www.wasap.my/0126240644

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsipoh
#charmsperak
#charmscosmeticshalal
#charmshalaljakim
#khasiatekstraksakura


0

*TREAPLUS VITAMINS BY CHARMS MALAYSIA*

CHARMS TREAPLUS, Vit Putih Gebus gabungan β€˜mixed berries’ dan ekstrak sakura. Khas utk PUTIHKAN SATU BADAN TERMASUK CELAHAN.πŸ€— Supplement putih dari JEPUN ni dirumus khas dari bahan semulajadi yg neutral mcm SAKURA, AIR BERAS (CERAMIDE) ni boleh di consume oleh SEMUA ORANG! TANPA SUSU, TANPA KOLAGEN, TANPA JAGUNG, TANPA PENGAWET❗️ ☎️www.wasap.my/60126240644

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#treapluscharms
#kosmetikhalaljakim
#charmsipoh
#charmsperak
#dramamonalisa
#charms


0

*TIPS CLEANSER &MAKEUP REMOVER* *ELAKKAN* mencuci wajah dengan pembersih wajah yang mengandungi SLS kerana ianya boleh menyebabkan kulit menjadi kering dan mengelupas .

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsperak
#charmsipoh
#charmscosmetichalal
#kosmetikhalaljakim
#cleansercharms
#makeupremover
#raya2018
#dramanur
#tips
#dramamonalisa
#charms


0

πŸŒ™ *NIGHT SPA TREATMENT CREAM*
Diformulasikan daripada ekstrak daun sirih yg merawat mslah jeragat. Dan terdapat shea butter yg menyembuhkan ruam,kesan luka serta bintik2 hitam. Antioksida yg mghalang radikal bebas yg mnjdi punca kulit kering serta vitamin c yang bertindak melembabkan kulit dan bertindak sbgai toner . βœ…Whitening
βœ…Tightening
βœ…Moisturizing

Anda ingin dapatkan night spa treatment cream ni❓whatsapp kakyong ok πŸ“²www.wasap.my/60129787275

#charmsampang
#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmperak
#charmsgallery
#charmsperak
#charmsipoh
#charmscosmetichalal
#kosmetikhalaljakim
#nightspatreatment
#salamramadhan
#ramadhankareem
#betulbetulraya
#dramanur
#dramamonalisa
#charms


0

*Fungsi & Kelebihan Charms TreaPlus Tablet* βœ…Kaya ANTIOKSIDAN bagi mencegah radikal bebas punca kepada pelbagai penyakit
βœ…Mencerah, menganjal, melembut & melembabkan kulit
βœ…Memperbaharui & memperbaiki tekstur kulit
βœ…Memudarkn parut & jeragat
βœ…Mengatasi masalah kulit kusam
βœ…Mengecilkan liang pori
βœ…Menguatkan kuku & rambut
βœ…Mensekatakan tona kulit
βœ…Menaikkan seri wajah βœ…Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
βœ…Boleh di ambil ibu hamil & menyusui bayi βœ…Bebas Kolagen / Susu, Pengawet, Pewarna

Ualls nak tahu lebih details❓❓mari pm kakyong πŸ“²www.wasap.my/01151101461

#jerungteamfarika
#charmssolekdanrawat
#fungsitreaplus
#CHARMSTELUKINTAN #charmsfoundationmalaysia #agentcharmstelukintan #klikpengantinmusimsalju #stokischarmstelukintan
#charmsperak
#charmskualakangsar
#charmsbagandatuk #rahsiahatiperempuan #dropshipdiperlukan #janganpadamrindu #foundationmesrasolat #ciksempurna #janganbencicintaku #makcun4 #fattzura #andainyatakdir2 #TiAmoSweetheart100 #isteriuntukdiiktiraf #dramamonalisa
#halalkanhatiyangkucuri


0

*Fungsi & Kelebihan Charms TreaPlus Tablet* βœ…Kaya ANTIOKSIDAN bagi mencegah radikal bebas punca kepada pelbagai penyakit
βœ…Mencerah, menganjal, melembut & melembabkan kulit
βœ…Memperbaharui & memperbaiki tekstur kulit
βœ…Memudarkn parut & jeragat
βœ…Mengatasi masalah kulit kusam
βœ…Mengecilkan liang pori
βœ…Menguatkan kuku & rambut
βœ…Mensekatakan tona kulit
βœ…Menaikkan seri wajah βœ…Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
βœ…Boleh di ambil ibu hamil & menyusui bayi βœ…Bebas Kolagen / Susu, Pengawet, Pewarna

Ualls nak tahu lebih details❓❓mari pm kakyong πŸ“²www.wasap.my/01151101461

#jerungteamfarika
#charmssolekdanrawat
#fungsitreaplus
#CHARMSTELUKINTAN #charmsfoundationmalaysia #agentcharmstelukintan #klikpengantinmusimsalju #stokischarmstelukintan
#charmsperak
#charmskualakangsar
#charmsbagandatuk #rahsiahatiperempuan #dropshipdiperlukan #janganpadamrindu #foundationmesrasolat #ciksempurna #janganbencicintaku #makcun4 #fattzura #andainyatakdir2 #TiAmoSweetheart100 #isteriuntukdiiktiraf #dramamonalisa
#halalkanhatiyangkucuri


0

*Fungsi & Kelebihan Charms TreaPlus Tablet* βœ…Kaya ANTIOKSIDAN bagi mencegah radikal bebas punca kepada pelbagai penyakit
βœ…Mencerah, menganjal, melembut & melembabkan kulit
βœ…Memperbaharui & memperbaiki tekstur kulit
βœ…Memudarkn parut & jeragat
βœ…Mengatasi masalah kulit kusam
βœ…Mengecilkan liang pori
βœ…Menguatkan kuku & rambut
βœ…Mensekatakan tona kulit
βœ…Menaikkan seri wajah βœ…Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
βœ…Boleh di ambil ibu hamil & menyusui bayi βœ…Bebas Kolagen / Susu, Pengawet, Pewarna

Ualls nak tahu lebih details❓❓mari pm kakyong πŸ“²www.wasap.my/01151101461

#jerungteamfarika
#charmssolekdanrawat
#fungsitreaplus
#CHARMSTELUKINTAN #charmsfoundationmalaysia #agentcharmstelukintan #klikpengantinmusimsalju #stokischarmstelukintan
#charmsperak
#charmskualakangsar
#charmsbagandatuk #rahsiahatiperempuan #dropshipdiperlukan #janganpadamrindu #foundationmesrasolat #ciksempurna #janganbencicintaku #makcun4 #fattzura #andainyatakdir2 #TiAmoSweetheart100 #isteriuntukdiiktiraf #dramamonalisa
#halalkanhatiyangkucuri


0

KHASIAT EKSTRAK SAKURA 🌸

Bunga sakura mempunyai kandungan antioksidan dan anti peradangan sehingga sangat baik di jadikan untuk perawatan kulit. Tidak heran apabila banyak orang yang melakukan perawatan kulitnya dengan menggunakan ekstrak sakura. Selain antioksidan bunga sakura memiliki kandungan isoflavin yang bekerja untuk mencegah enzim tirosinase dan protein yang digunakan untuk membuat pigmen melanin kulit.
APAKAH KANDUGAN TREAPLUS❓
-salah satunya treaplus mempunyai ekstrak sakura yang terkandung di dalamnya.
-mempunyai antioksidan dan anti peradangan yang sangat baik πŸ‘πŸ»πŸ˜Š Ualls nak jadi cantik dan putih melepak seperti orang japan❓❓❓mari pm kakyong cepat untuk dapatkan treaplus charms ni. πŸ“²www.wasap.my/01151101461

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmscosmeticshalal
#charmshalaljakim
#khasiatekstraksakura
#CHARMSTELUKINTAN #charmsfoundationmalaysia #agentcharmstelukintan #klikpengantinmusimsalju #stokischarmstelukintan
#charmsperak
#charmskualakangsar
#charmsbagandatuk #rahsiahatiperempuan #dropshipdiperlukan #janganpadamrindu #foundationmesrasolat #ciksempurna #janganbencicintaku #makcun4 #fattzura #andainyatakdir2 #TiAmoSweetheart100 #isteriuntukdiiktiraf #dramamonalisa
#halalkanhatiyangkucuri


0

KHASIAT EKSTRAK SAKURA 🌸

Bunga sakura mempunyai kandungan antioksidan dan anti peradangan sehingga sangat baik di jadikan untuk perawatan kulit. Tidak heran apabila banyak orang yang melakukan perawatan kulitnya dengan menggunakan ekstrak sakura. Selain antioksidan bunga sakura memiliki kandungan isoflavin yang bekerja untuk mencegah enzim tirosinase dan protein yang digunakan untuk membuat pigmen melanin kulit.
APAKAH KANDUGAN TREAPLUS❓
-salah satunya treaplus mempunyai ekstrak sakura yang terkandung di dalamnya.
-mempunyai antioksidan dan anti peradangan yang sangat baik πŸ‘πŸ»πŸ˜Š Ualls nak jadi cantik dan putih melepak seperti orang japan❓❓❓mari pm kakyong cepat untuk dapatkan treaplus charms ni. πŸ“²www.wasap.my/01151101461

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmscosmeticshalal
#charmshalaljakim
#khasiatekstraksakura
#CHARMSTELUKINTAN #charmsfoundationmalaysia #agentcharmstelukintan #klikpengantinmusimsalju #stokischarmstelukintan
#charmsperak
#charmskualakangsar
#charmsbagandatuk #rahsiahatiperempuan #dropshipdiperlukan #janganpadamrindu #foundationmesrasolat #ciksempurna #janganbencicintaku #makcun4 #fattzura #andainyatakdir2 #TiAmoSweetheart100 #isteriuntukdiiktiraf #dramamonalisa
#halalkanhatiyangkucuri


0

KHASIAT EKSTRAK SAKURA 🌸

Bunga sakura mempunyai kandungan antioksidan dan anti peradangan sehingga sangat baik di jadikan untuk perawatan kulit. Tidak heran apabila banyak orang yang melakukan perawatan kulitnya dengan menggunakan ekstrak sakura. Selain antioksidan bunga sakura memiliki kandungan isoflavin yang bekerja untuk mencegah enzim tirosinase dan protein yang digunakan untuk membuat pigmen melanin kulit.
APAKAH KANDUGAN TREAPLUS❓
-salah satunya treaplus mempunyai ekstrak sakura yang terkandung di dalamnya.
-mempunyai antioksidan dan anti peradangan yang sangat baik πŸ‘πŸ»πŸ˜Š Ualls nak jadi cantik dan putih melepak seperti orang japan❓❓❓mari pm kakyong cepat untuk dapatkan treaplus charms ni. πŸ“²www.wasap.my/01151101461

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmscosmeticshalal
#charmshalaljakim
#khasiatekstraksakura
#CHARMSTELUKINTAN #charmsfoundationmalaysia #agentcharmstelukintan #klikpengantinmusimsalju #stokischarmstelukintan
#charmsperak
#charmskualakangsar
#charmsbagandatuk #rahsiahatiperempuan #dropshipdiperlukan #janganpadamrindu #foundationmesrasolat #ciksempurna #janganbencicintaku #makcun4 #fattzura #andainyatakdir2 #TiAmoSweetheart100 #isteriuntukdiiktiraf #dramamonalisa
#halalkanhatiyangkucuri


0

*TREAPLUS VITAMINS BY CHARMS MALAYSIA*

CHARMS TREAPLUS, Vit Putih Gebus gabungan β€˜mixed berries’ dan ekstrak sakura. Khas utk PUTIHKAN SATU BADAN TERMASUK CELAHAN.πŸ€— Supplement putih dari JEPUN ni dirumus khas dari bahan semulajadi yg neutral mcm SAKURA, AIR BERAS (CERAMIDE) ni boleh di consume oleh SEMUA ORANG! TANPA SUSU, TANPA KOLAGEN, TANPA JAGUNG, TANPA PENGAWET❗️ ☎️www.wasap.my/60129787275

#charmsampang
#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#treapluscharms
#kosmetikhalaljakim
#charmsipoh
#charmsperak
#dramamonalisa
#charms


0

β™₯️SET NONA MANISβ™₯️
.
Apa yg ada dlm set niπŸ‘‡
⏩STARGLOW ⏩FOUNDATION CHARMS .
STARGLOW SCRUB
🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊
Fungsinya..
βœ”οΈMemudarkan parut lekuk.
βœ”οΈMenanggalkan sel-sel kulit mati.
βœ”οΈMenjadikan kulit wajah segar dan sihat.
βœ”οΈMembersihkan kulit wajah secara mendalam.
βœ”οΈMembantu memelihara keremajaan dan keanjalan kulit.
βœ”οΈMembantu memudarkan parut jerawat.
βœ”οΈTahan sehingga 3bln penggunaan.
.
FOUNDATION CHARMS
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
Fungsinya.
βœ”οΈMenghaluskan sapuan FOUNDATION pada kulit wajah.
βœ”οΈMencerahkan kulit daripada masalah kekusaman,tona tidak sekata,kulit berjeragat dan membantu memudarkan parut jerawat.
βœ”οΈMelindungi kulit daripada sinar UV merbahaya dan radikal bebas.
βœ”οΈMesra Solat
βœ”οΈTahan sehingga setahun penggunaan.
.
www.wasap.my/60194337476/SetNonaManis
.
#charmsfoundationmalaysia
#raiseyourlife #charmsHalal
#HalalJakim #solekdanrawat
#kkmapproved #labtested
#charmsviral #charms #charmsmagic
#teammagicacharms
#charmskerohbaling
#charmsperak #bazarpaknil #fattzura


0

β™₯️SET NONA MANISβ™₯️
.
Apa yg ada dlm set niπŸ‘‡
⏩STARGLOW ⏩FOUNDATION CHARMS .
STARGLOW SCRUB
🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊
Fungsinya..
βœ”οΈMemudarkan parut lekuk.
βœ”οΈMenanggalkan sel-sel kulit mati.
βœ”οΈMenjadikan kulit wajah segar dan sihat.
βœ”οΈMembersihkan kulit wajah secara mendalam.
βœ”οΈMembantu memelihara keremajaan dan keanjalan kulit.
βœ”οΈMembantu memudarkan parut jerawat.
βœ”οΈTahan sehingga 3bln penggunaan.
.
FOUNDATION CHARMS
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
Fungsinya.
βœ”οΈMenghaluskan sapuan FOUNDATION pada kulit wajah.
βœ”οΈMencerahkan kulit daripada masalah kekusaman,tona tidak sekata,kulit berjeragat dan membantu memudarkan parut jerawat.
βœ”οΈMelindungi kulit daripada sinar UV merbahaya dan radikal bebas.
βœ”οΈMesra Solat
βœ”οΈTahan sehingga setahun penggunaan.
.
www.wasap.my/60194337476/SetNonaManis
.
#charmsfoundationmalaysia
#raiseyourlife #charmsHalal
#HalalJakim #solekdanrawat
#kkmapproved #labtested
#charmsviral #charms #charmsmagic
#teammagicacharms
#charmskerohbaling
#charmsperak #bazarpaknil #fattzura


0

Haaa raya sakann kan..mkn kuih raya, mkn kacang2 xengat2,kann naik jerawat dh muka tu...open houss bnyk lg kot...segannn ehh muka naik jerawat...πŸ˜₯xpyhh risauu lah Charms kn adoo....mehhh ushaa set mnis letinggg ni.... 😘 β™₯️SET NONA MANISβ™₯️
.
Apa yg ada dlm set niπŸ‘‡
⏩STARGLOW ⏩FOUNDATION CHARMS .
STARGLOW SCRUB
🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊
Fungsinya..
βœ”οΈMemudarkan parut lekuk.
βœ”οΈMenanggalkan sel-sel kulit mati.
βœ”οΈMenjadikan kulit wajah segar dan sihat.
βœ”οΈMembersihkan kulit wajah secara mendalam.
βœ”οΈMembantu memelihara keremajaan dan keanjalan kulit.
βœ”οΈMembantu memudarkan parut jerawat.
βœ”οΈTahan sehingga 3bln penggunaan.
.
FOUNDATION CHARMS
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
Fungsinya.
βœ”οΈMembantu mengecutkan jerawat
βœ”οΈMenghaluskan sapuan FOUNDATION pada kulit wajah.
βœ”οΈMencerahkan kulit daripada masalah kekusaman,tona tidak sekata,kulit berjeragat dan membantu memudarkan parut jerawat.
βœ”οΈMelindungi kulit daripada sinar UV merbahaya dan radikal bebas.
βœ”οΈMesra Solat
βœ”οΈTahan sehingga setahun penggunaan.
.
www.wasap.my/60194337476/SetNonaManis
.
#charmsfoundationmalaysia
#raiseyourlife #charmsHalal
#HalalJakim #solekdanrawat
#kkmapproved #labtested
#charmsviral #charms #charmsmagic
#teammagicacharms
#charmskerohbaling
#charmsperak #bazarpaknil #


0

KHASIAT EKSTRAK SAKURA 🌸

Bunga sakura mempunyai kandungan antioksidan dan anti peradangan sehingga sangat baik di jadikan untuk perawatan kulit. Tidak heran apabila banyak orang yang melakukan perawatan kulitnya dengan menggunakan ekstrak sakura. Selain antioksidan bunga sakura memiliki kandungan isoflavin yang bekerja untuk mencegah enzim tirosinase dan protein yang digunakan untuk membuat pigmen melanin kulit.
APAKAH KANDUGAN TREAPLUS❓
-salah satunya treaplus mempunyai ekstrak sakura yang terkandung di dalamnya.
-mempunyai antioksidan dan anti peradangan yang sangat baik πŸ‘πŸ»πŸ˜Š Ualls nak jadi cantik dan putih melepak seperti orang japan❓❓❓mari pm kakyong cepat untuk dapatkan treaplus charms ni. .
.
.
πŸ“²www.wasap.my/0134756679

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmstreaplus
#treaplussakura
#pilputihjepun
#charmsgallery
#charmsipoh
#charmskualakangsar
#stokiskualakangsar
#charmsperak
#charmscosmeticshalal
#charmshalaljakim
#ekstraksakura
#khasiatekstraksakura


0

*Fungsi & Kelebihan Charms TreaPlus Tablet* βœ…Kaya ANTIOKSIDAN bagi mencegah radikal bebas punca kepada pelbagai penyakit
βœ…Mencerah, menganjal, melembut & melembabkan kulit
βœ…Memperbaharui & memperbaiki tekstur kulit
βœ…Memudarkn parut & jeragat
βœ…Mengatasi masalah kulit kusam
βœ…Mengecilkan liang pori
βœ…Menguatkan kuku & rambut
βœ…Mensekatakan tona kulit
βœ…Menaikkan seri wajah βœ…Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
βœ…Boleh di ambil ibu hamil & menyusui bayi βœ…Bebas Kolagen / Susu, Pengawet, Pewarna

Ualls nak tahu lebih details❓❓mari pm kakyong πŸ“²www.wasap.my/0175580490

#jerungteamfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsipoh
#charmsperak
#fungsitreaplus


0

[REAL RESULT] *BAU SEGAR MACAM HERBA,DAH SATU MINGGU MUKA RASA LEMBUT* "Alhamdulillah,Selepas menggunakan cleanser & makeup remover kulit muka rasa lembut dan bau yang menyegarkan seperti bau herba " pengguna charms 😍

Nak dapatkan cleanser 2 in 1 charms. Tekan je link dibawah ni ye. πŸ‘‡πŸΌ ☎️ www.wasap.my/60126240644

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsperak
#charmsipoh
#charmscosmetichalal
#kosmetikhalaljakim
#cleansercharms
#makeupremover
#raya2018
#dramanur
#dramamonalisa
#charms


0

[REAL RESULT] *SET BASIC* "Alhamdulillah serasi setelah 8bulan memggunakan SET BASIC. Parut jerawat pun dah hilang. Cleanser and makeup remover best. Foundation pun best "
Nak dapatkan cleanser 2 in 1 charms. Tekan je link dibawah ni ye. πŸ‘‡πŸΌ ☎️ www.wasap.my/60126240644

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsperak
#charmsipoh
#charmscosmetichalal
#kosmetikhalaljakim
#cleansercharms
#makeupremover
#raya2018
#dramanur
#dramamonalisa
#charms


0

*FUNGSI CLEANSER &MAKE UP REMOVER* 🌸Membersihkan kulit wajah secara mendalam tanpa mengeringkan kulit dan mengimbangi minyak pada wajah 🌸Memganjalkan kulit wajah dan mengurangkan jerawat serata iritasi kulit dengan kandungan pati witch hazel dan kamomil
Malah ia juga bantu awak dapatkan kulit yang cantik, bersih lagi flawlessβ—οΈπŸ˜˜ Nak dapatkan cleanser 2 in 1 charms. Tekan je link dibawah ni ye. πŸ‘‡πŸΌ ☎️ www.wasap.my/60126240644

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsperak
#charmsipoh
#charmscosmetichalal
#kosmetikhalaljakim
#cleansercharms
#makeupremover
#salamramadhan
#raya2018
#dramanur
#dramamonalisa
#charms


0

*CLEANSER CHARMS TEKNOLOGI FUNGSI 2 IN 1, CLEANSER DAN JUGA MAKE-UP REMOVER MEMBERSIH SERTA MERAWAT.πŸ€—* Kenapa nak beli 2-3 jenis produk kalau kita boleh dapat 2 manfaat hanya dalam 1 botolβ“πŸ˜œ Charms Cleanser bukan sekadar pencuci muka biasa. Ia mampu menanggalkan makeup dengan sangat-sangat mudah❗️Jimat masa awak tau.

Dan yang paling best, Charms Cleanser ni di adun dari bahan semulajadi. Ia padat dengan nutrisi yang mampu perbaiki kulit kita.πŸ€— Charms Cleanser bukan sahaja menjimatkan masa awak menanggalkan makeup dan membersihkan wajah.

Malah ia juga bantu awak dapatkan kulit yang cantik, bersih lagi flawlessβ—οΈπŸ˜˜ Nak dapatkan cleanser 2 in 1 charms. Tekan je link dibawah ni ye. πŸ‘‡πŸΌ ☎️ www.wasap.my/60126240644

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsperak
#charmsipoh
#charmscosmetichalal
#kosmetikhalaljakim
#cleansercharms
#raya2018
#dramanur
#dramamonalisa
#charms


0

[REAL RESULT] *PERTAMA KALI CUBA FOUNDATION CHARMS MEMANG TERBAIK*

Alhamdulillah memang puas hati .First time mencuba foundation charms memang terbaik. Sebab saya memang jenis taksuka pakai bedak .-pengguna charms 😍😍 Ualls nak tahu lebih details❓❓mari pm cheq Yanti. πŸ“²www.wasap.my/0127051751

#jerungteamfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsjb
#charmspasirgudang
#charmsipoh
#charmsperak
#foundationcharms
#charmsagent
#charmsviral
#charmsglow
#charmsfoundation
#codcharms


0

*CLEANSER CHARMS TEKNOLOGI FUNGSI 2 IN 1, CLEANSER DAN JUGA MAKE-UP REMOVER MEMBERSIH SERTA MERAWAT.πŸ€—* Kenapa nak beli 2-3 jenis produk kalau kita boleh dapat 2 manfaat hanya dalam 1 botolβ“πŸ˜œ Charms Cleanser bukan sekadar pencuci muka biasa. Ia mampu menanggalkan makeup dengan sangat-sangat mudah❗️Jimat masa awak tau.

Dan yang paling best, Charms Cleanser ni di adun dari bahan semulajadi. Ia padat dengan nutrisi yang mampu perbaiki kulit kita.πŸ€— Charms Cleanser bukan sahaja menjimatkan masa awak menanggalkan makeup dan membersihkan wajah.

Malah ia juga bantu awak dapatkan kulit yang cantik, bersih lagi flawlessβ—οΈπŸ˜˜ Nak dapatkan cleanser 2 in 1 charms. Tekan je link dibawah ni ye. πŸ‘‡πŸΌ ☎️ www.wasap.my/60163736571
#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsperak
#charmsipoh
#charmscosmetichalal
#kosmetikhalaljakim
#cleansercharms
#raya2018
#dramanur
#dramamonalisa
#charms


1

*Fungsi & Kelebihan Charms TreaPlus Tablet* βœ…Kaya ANTIOKSIDAN bagi mencegah radikal bebas punca kepada pelbagai penyakit
βœ…Mencerah, menganjal, melembut & melembabkan kulit
βœ…Memperbaharui & memperbaiki tekstur kulit
βœ…Memudarkn parut & jeragat
βœ…Mengatasi masalah kulit kusam
βœ…Mengecilkan liang pori
βœ…Menguatkan kuku & rambut
βœ…Mensekatakan tona kulit
βœ…Menaikkan seri wajah βœ…Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
βœ…Boleh di ambil ibu hamil & menyusui bayi βœ…Bebas Kolagen / Susu, Pengawet, Pewarna

Ualls nak tahu lebih details❓❓mari pm kakyong πŸ“²www.wasap.my/0175903637

#jerungteamfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsipoh
#charmsperak
#fungsitreaplus


0

KHASIAT EKSTRAK SAKURA 🌸

Bunga sakura mempunyai kandungan antioksidan dan anti peradangan sehingga sangat baik di jadikan untuk perawatan kulit. Tidak heran apabila banyak orang yang melakukan perawatan kulitnya dengan menggunakan ekstrak sakura. Selain antioksidan bunga sakura memiliki kandungan isoflavin yang bekerja untuk mencegah enzim tirosinase dan protein yang digunakan untuk membuat pigmen melanin kulit.
APAKAH KANDUGAN TREAPLUS❓
-salah satunya treaplus mempunyai ekstrak sakura yang terkandung di dalamnya.
-mempunyai antioksidan dan anti peradangan yang sangat baik πŸ‘πŸ»πŸ˜Š Ualls nak jadi cantik dan putih melepak seperti orang japan❓❓❓mari pm kakyong cepat untuk dapatkan treaplus charms ni. πŸ“²www.wasap.my/0175903637

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsipoh
#charmsperak
#charmscosmeticshalal
#charmshalaljakim
#khasiatekstraksakura


0

TREAPLUS VITAMINS BY CHARMS MALAYSIA

CHARMS TREAPLUS, Vit Putih Gebus gabungan β€˜mixed berries’ dan ekstrak sakura. Khas utk PUTIHKAN SATU BADAN TERMASUK CELAHAN.πŸ€— Supplement putih dari JEPUN ni dirumus khas dari bahan semulajadi yg neutral mcm SAKURA, AIR BERAS (CERAMIDE) ni boleh di consume oleh SEMUA ORANG! TANPA SUSU, TANPA KOLAGEN, TANPA JAGUNG, TANPA PENGAWET❗️ ☎️www.wasap.my/60175903637

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#treapluscharms
#kosmetikhalaljakim
#charmsipoh
#charmsperak
#dramamonalisa
#charms


0

*Fungsi & Kelebihan Charms TreaPlus Tablet* βœ…Kaya ANTIOKSIDAN bagi mencegah radikal bebas punca kepada pelbagai penyakit
βœ…Mencerah, menganjal, melembut & melembabkan kulit
βœ…Memperbaharui & memperbaiki tekstur kulit
βœ…Memudarkn parut & jeragat
βœ…Mengatasi masalah kulit kusam
βœ…Mengecilkan liang pori
βœ…Menguatkan kuku & rambut
βœ…Mensekatakan tona kulit
βœ…Menaikkan seri wajah βœ…Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
βœ…Boleh di ambil ibu hamil & menyusui bayi βœ…Bebas Kolagen / Susu, Pengawet, Pewarna

Ualls nak tahu lebih details❓❓mari pm kakyong πŸ“²www.wasap.my/0175903637

#jerungteamfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsipoh
#charmsperak
#fungsitreaplus


0

*Fungsi & Kelebihan Charms TreaPlus Tablet* βœ…Kaya ANTIOKSIDAN bagi mencegah radikal bebas punca kepada pelbagai penyakit
βœ…Mencerah, menganjal, melembut & melembabkan kulit
βœ…Memperbaharui & memperbaiki tekstur kulit
βœ…Memudarkn parut & jeragat
βœ…Mengatasi masalah kulit kusam
βœ…Mengecilkan liang pori
βœ…Menguatkan kuku & rambut
βœ…Mensekatakan tona kulit
βœ…Menaikkan seri wajah βœ…Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
βœ…Boleh di ambil ibu hamil & menyusui bayi βœ…Bebas Kolagen / Susu, Pengawet, Pewarna

Ualls nak tahu lebih details❓❓mari pm kakyong πŸ“²www.wasap.my/0175022060

#jerungteamfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsipoh
#charmsperak
#fungsitreaplus
#charmsgirlsπŸ‘§
#charmsipohperak
#codipoh_tasek_gunungrapat


0

*Fungsi & Kelebihan Charms TreaPlus Tablet* βœ…Kaya ANTIOKSIDAN bagi mencegah radikal bebas punca kepada pelbagai penyakit
βœ…Mencerah, menganjal, melembut & melembabkan kulit
βœ…Memperbaharui & memperbaiki tekstur kulit
βœ…Memudarkn parut & jeragat
βœ…Mengatasi masalah kulit kusam
βœ…Mengecilkan liang pori
βœ…Menguatkan kuku & rambut
βœ…Mensekatakan tona kulit
βœ…Menaikkan seri wajah βœ…Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
βœ…Boleh di ambil ibu hamil & menyusui bayi βœ…Bebas Kolagen / Susu, Pengawet, Pewarna

Ualls nak tahu lebih details❓❓mari pm kakyong πŸ“²www.wasap.my/0175022060

#jerungteamfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsipoh
#charmsperak
#fungsitreaplus
#charmsgirlsπŸ‘§
#charmsipohperak
#codipoh_tasek_gunungrapat


0

[REAL RESULT] *PERTAMA KALI CUBA FOUNDATION CHARMS MEMANG TERBAIK*

Alhamdulillah memang puas hati .First time mencuba foundation charms memang terbaik .Sebab saya memang jenis taksuka pakai bedak .-pengguna charms 😍😍 Ualls nak tahu lebih details❓❓mari pm kakyong πŸ“²www.wasap.my/0126300831

#jerungteamfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsipoh
#charmsperak
#foundationcharms
#sitiaafiyah
#aaisyahdhiarana


1

KHASIAT EKSTRAK SAKURA 🌸

Bunga sakura mempunyai kandungan antioksidan dan anti peradangan sehingga sangat baik di jadikan untuk perawatan kulit. Tidak heran apabila banyak orang yang melakukan perawatan kulitnya dengan menggunakan ekstrak sakura. Selain antioksidan bunga sakura memiliki kandungan isoflavin yang bekerja untuk mencegah enzim tirosinase dan protein yang digunakan untuk membuat pigmen melanin kulit.
APAKAH KANDUGAN TREAPLUS❓
-salah satunya treaplus mempunyai ekstrak sakura yang terkandung di dalamnya.
-mempunyai antioksidan dan anti peradangan yang sangat baik πŸ‘πŸ»πŸ˜Š Ualls nak jadi cantik dan putih melepak seperti orang japan❓❓❓mari pm kakyong cepat untuk dapatkan treaplus charms ni. πŸ“²www.wasap.my/0175903637

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsipoh
#charmsperak
#charmscosmeticshalal
#charmshalaljakim
#khasiatekstraksakura


0

*TREAPLUS VITAMINS BY CHARMS MALAYSIA*

CHARMS TREAPLUS, Vit Putih Gebus gabungan β€˜mixed berries’ dan ekstrak sakura. Khas utk PUTIHKAN SATU BADAN TERMASUK CELAHAN.πŸ€— Supplement putih dari JEPUN ni dirumus khas dari bahan semulajadi yg neutral mcm SAKURA, AIR BERAS (CERAMIDE) ni boleh di consume oleh SEMUA ORANG! TANPA SUSU, TANPA KOLAGEN, TANPA JAGUNG, TANPA PENGAWET❗️ ☎️www.wasap.my/60175903637

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#treapluscharms
#kosmetikhalaljakim
#charmsipoh
#charmsperak
#dramamonalisa
#charms


0

*Fungsi & Kelebihan Charms TreaPlus Tablet* βœ…Kaya ANTIOKSIDAN bagi mencegah radikal bebas punca kepada pelbagai penyakit
βœ…Mencerah, menganjal, melembut & melembabkan kulit
βœ…Memperbaharui & memperbaiki tekstur kulit
βœ…Memudarkn parut & jeragat
βœ…Mengatasi masalah kulit kusam
βœ…Mengecilkan liang pori
βœ…Menguatkan kuku & rambut
βœ…Mensekatakan tona kulit
βœ…Menaikkan seri wajah βœ…Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
βœ…Boleh di ambil ibu hamil & menyusui bayi βœ…Bebas Kolagen / Susu, Pengawet, Pewarna

Ualls nak tahu lebih details❓❓mari pm kakyong πŸ“²www.wasap.my/0139520266

#jerungteamfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsipoh
#charmsperak
#fungsitreaplus
#charmskotabharu


0

KHASIAT EKSTRAK SAKURA 🌸

Bunga sakura mempunyai kandungan antioksidan dan anti peradangan sehingga sangat baik di jadikan untuk perawatan kulit. Tidak heran apabila banyak orang yang melakukan perawatan kulitnya dengan menggunakan ekstrak sakura. Selain antioksidan bunga sakura memiliki kandungan isoflavin yang bekerja untuk mencegah enzim tirosinase dan protein yang digunakan untuk membuat pigmen melanin kulit.
APAKAH KANDUGAN TREAPLUS❓
-salah satunya treaplus mempunyai ekstrak sakura yang terkandung di dalamnya.
-mempunyai antioksidan dan anti peradangan yang sangat baik πŸ‘πŸ»πŸ˜Š Ualls nak jadi cantik dan putih melepak seperti orang japan❓❓❓mari pm akk charms cepat untuk dapatkan treaplus charms ni. πŸ“²www.wasap.my/0139520266

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsipoh
#charmsperak
#charmscosmeticshalal
#charmshalaljakim
#khasiatekstraksakura
#charmskotabharu


0

*TREAPLUS VITAMINS BY CHARMS MALAYSIA*

CHARMS TREAPLUS, Vit Putih Gebus gabungan β€˜mixed berries’ dan ekstrak sakura. Khas utk PUTIHKAN SATU BADAN TERMASUK CELAHAN.πŸ€— Supplement putih dari JEPUN ni dirumus khas dari bahan semulajadi yg neutral mcm SAKURA, AIR BERAS (CERAMIDE) ni boleh di consume oleh SEMUA ORANG! TANPA SUSU, TANPA KOLAGEN, TANPA JAGUNG, TANPA PENGAWET❗️ ☎️www.wasap.my/60135840712

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#treapluscharms
#kosmetikhalaljakim
#charmsipoh
#charmsperak
#dramamonalisa
#charmsfizaipoh


0

*TREAPLUS VITAMINS BY CHARMS MALAYSIA*

CHARMS TREAPLUS, Vit Putih Gebus gabungan β€˜mixed berries’ dan ekstrak sakura. Khas utk PUTIHKAN SATU BADAN TERMASUK CELAHAN.πŸ€— Supplement putih dari JEPUN ni dirumus khas dari bahan semulajadi yg neutral mcm SAKURA, AIR BERAS (CERAMIDE) ni boleh di consume oleh SEMUA ORANG! TANPA SUSU, TANPA KOLAGEN, TANPA JAGUNG, TANPA PENGAWET❗️ ☎️www.wasap.my/601151101461

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#treapluscharms
#kosmetikhalaljakim
#CHARMSTELUKINTAN #charmsfoundationmalaysia #agentcharmstelukintan #klikpengantinmusimsalju #stokischarmstelukintan
#charmsperak
#charmskualakangsar
#charmsbagandatuk #rahsiahatiperempuan #dropshipdiperlukan #janganpadamrindu #foundationmesrasolat #ciksempurna #janganbencicintaku #makcun4 #fattzura #andainyatakdir2 #TiAmoSweetheart100 #isteriuntukdiiktiraf #dramamonalisa
#halalkanhatiyangkucuri


0

*TREAPLUS VITAMINS BY CHARMS MALAYSIA*

CHARMS TREAPLUS, Vit Putih Gebus gabungan β€˜mixed berries’ dan ekstrak sakura. Khas utk PUTIHKAN SATU BADAN TERMASUK CELAHAN.πŸ€— Supplement putih dari JEPUN ni dirumus khas dari bahan semulajadi yg neutral mcm SAKURA, AIR BERAS (CERAMIDE) ni boleh di consume oleh SEMUA ORANG! TANPA SUSU, TANPA KOLAGEN, TANPA JAGUNG, TANPA PENGAWET❗️ ☎️www.wasap.my/601151101461

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#treapluscharms
#kosmetikhalaljakim
#CHARMSTELUKINTAN #charmsfoundationmalaysia #agentcharmstelukintan #klikpengantinmusimsalju #stokischarmstelukintan
#charmsperak
#charmskualakangsar
#charmsbagandatuk #rahsiahatiperempuan #dropshipdiperlukan #janganpadamrindu #foundationmesrasolat #ciksempurna #janganbencicintaku #makcun4 #fattzura #andainyatakdir2 #TiAmoSweetheart100 #isteriuntukdiiktiraf #dramamonalisa
#halalkanhatiyangkucuri


0

*TREAPLUS VITAMINS BY CHARMS MALAYSIA*

CHARMS TREAPLUS, Vit Putih Gebus gabungan β€˜mixed berries’ dan ekstrak sakura. Khas utk PUTIHKAN SATU BADAN TERMASUK CELAHAN.πŸ€— Supplement putih dari JEPUN ni dirumus khas dari bahan semulajadi yg neutral mcm SAKURA, AIR BERAS (CERAMIDE) ni boleh di consume oleh SEMUA ORANG! TANPA SUSU, TANPA KOLAGEN, TANPA JAGUNG, TANPA PENGAWET❗️ ☎️www.wasap.my/601151101461

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#treapluscharms
#kosmetikhalaljakim
#CHARMSTELUKINTAN #charmsfoundationmalaysia #agentcharmstelukintan #klikpengantinmusimsalju #stokischarmstelukintan
#charmsperak
#charmskualakangsar
#charmsbagandatuk #rahsiahatiperempuan #dropshipdiperlukan #janganpadamrindu #foundationmesrasolat #ciksempurna #janganbencicintaku #makcun4 #fattzura #andainyatakdir2 #TiAmoSweetheart100 #isteriuntukdiiktiraf #dramamonalisa
#halalkanhatiyangkucuri


0

*TREAPLUS VITAMINS BY CHARMS MALAYSIA*

CHARMS TREAPLUS, Vit Putih Gebus gabungan β€˜mixed berries’ dan ekstrak sakura. Khas utk PUTIHKAN SATU BADAN TERMASUK CELAHAN.πŸ€— Supplement putih dari JEPUN ni dirumus khas dari bahan semulajadi yg neutral mcm SAKURA, AIR BERAS (CERAMIDE) ni boleh di consume oleh SEMUA ORANG! TANPA SUSU, TANPA KOLAGEN, TANPA JAGUNG, TANPA PENGAWET❗️ .
.
.
☎️www.wasap.my/60134766679

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#treapluscharms
#pilputihjepun
#sakura
#ekstraksakura
#kosmetikhalaljakim
#charmsipoh
#charmskualakangsar
#stokiskualakangsar
#charmsperak
#dramamonalisa
#charms
#salamsyawal
#salamaidilfitri


0

*TREAPLUS VITAMINS BY CHARMS MALAYSIA*

CHARMS TREAPLUS, Vit Putih Gebus gabungan β€˜mixed berries’ dan ekstrak sakura. Khas utk PUTIHKAN SATU BADAN TERMASUK CELAHAN.πŸ€— Supplement putih dari JEPUN ni dirumus khas dari bahan semulajadi yg neutral mcm SAKURA, AIR BERAS (CERAMIDE) ni boleh di consume oleh SEMUA ORANG! TANPA SUSU, TANPA KOLAGEN, TANPA JAGUNG, TANPA PENGAWET❗️ ☎️www.wasap.my/60139520266

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#treapluscharms
#kosmetikhalaljakim
#charmsipoh
#charmsperak
#dramamonalisa
#charmskotabharu


0

[REAL RESULT] *SET BASIC* "Alhamdulillah serasi setelah 8bulan memggunakan SET BASIC .Parut jerawat pun dah hilang .Cleanser and makeup remover best .Foundation pun best "
Nak dapatkan cleanser 2 in 1 charms. Tekan je link dibawah ni ye. πŸ‘‡πŸΌ ☎️ www.wasap.my/60175580490

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsperak
#charmsipoh
#charmscosmetichalal
#kosmetikhalaljakim
#cleansercharms
#makeupremover
#raya2018
#dramanur
#dramamonalisa
#charms


0

πŸŒ™ *NIGHT SPA TREATMENT CREAM*
Diformulasikan daripada ekstrak daun sirih yg merawat mslah jeragat. Dan terdapat shea butter yg menyembuhkan ruam,kesan luka serta bintik2 hitam. Antioksida yg mghalang radikal bebas yg mnjdi punca kulit kering serta vitamin c yang bertindak melembabkan kulit dan bertindak sbgai toner . βœ…Whitening
βœ…Tightening
βœ…Moisturizing

Anda ingin dapatkan night spa treatment cream ni❓whatsapp akak ok πŸ“²www.wasap.my/60103771121

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmperak
#charmsgallery
#charmsperak
#charmsipoh
#charmscosmetichalal
#kosmetikhalaljakim
#nightspatreatment
#salamramadhan
#ramadhankareem
#betulbetulraya
#dramanur
#dramamonalisa
#charms


0

[SALE 18 JUN 2018 & 20 JUN 2018]
Alhamdulillah 18 JUN 2018 Adik ipar plk dh jatuh cinta dgn FOUNDATION CHARMS sbb RINGAN DAN XCAPUK KLAU PELUH katanya😘 😘xdan snap pic sbb nk terus pakaiπŸ˜‚ πŸ˜‚ ..Syukur yg xterhingga..usaha dan terus usaha..semoga diberi kesihatan yg baik..semoga Allah terus memberi dan mmberi lg..aamiin..tq kpd customer2 azza yg percaya dan yakin utk mncuba produk CHARMS.. Tq en.suami selalu tolong postage dan baby faris teman COD..syg awak ber2.. Nk cuba produk CHARMS HALAL JAKIM BEBAS MERKURI jom wasap azza😍 Special menanti anda😍 😍
www.wasap.my/601116012519

#jerungteamfarika
#charmshalalkosmetik
#charmssolekdanrawat
#charmstreaplusbyazza
#charmsipohn9
#charmsperak
#charmsn9
#codipoh
#trustedseller
#dropshipwanted
#agentwanted
#halalkanhatiyangkucuri
#delisha
#faiq
#hhykc
#tv3


1

[SALE 18 JUN 2018 & 20 JUN 2018]
Alhamdulillah 18 JUN 2018 Adik ipar plk dh jatuh cinta dgn FOUNDATION CHARMS sbb RINGAN DAN XCAPUK KLAU PELUH katanya😘 😘xdan snap pic sbb nk terus pakaiπŸ˜‚ πŸ˜‚ ..Syukur yg xterhingga..usaha dan terus usaha..semoga diberi kesihatan yg baik..semoga Allah terus memberi dan mmberi lg..aamiin..tq kpd customer2 azza yg percaya dan yakin utk mncuba produk CHARMS.. Tq en.suami selalu tolong postage dan baby faris teman COD..syg awak ber2.. Nk cuba produk CHARMS HALAL JAKIM BEBAS MERKURI jom wasap azza😍 Special menanti anda😍 😍
www.wasap.my/601116012519

#jerungteamfarika
#charmshalalkosmetik
#charmssolekdanrawat
#charmstreaplusbyazza
#charmsipohn9
#charmsperak
#charmsn9
#codipoh
#trustedseller
#dropshipwanted
#agentwanted
#halalkanhatiyangkucuri
#delisha
#faiq
#hhykc
#tv3


0

[SALE 18 JUN 2018 & 20 JUN 2018]
Alhamdulillah 18 JUN 2018 Adik ipar plk dh jatuh cinta dgn FOUNDATION CHARMS sbb RINGAN DAN XCAPUK KLAU PELUH katanya😘 😘xdan snap pic sbb nk terus pakaiπŸ˜‚ πŸ˜‚ ..Syukur yg xterhingga..usaha dan terus usaha..semoga diberi kesihatan yg baik..semoga Allah terus memberi dan mmberi lg..aamiin..tq kpd customer2 azza yg percaya dan yakin utk mncuba produk CHARMS.. Tq en.suami selalu tolong postage dan baby faris teman COD..syg awak ber2.. Nk cuba produk CHARMS HALAL JAKIM BEBAS MERKURI jom wasap azza😍 Special menanti anda😍 😍
www.wasap.my/601116012519

#jerungteamfarika
#charmshalalkosmetik
#charmssolekdanrawat
#charmstreaplusbyazza
#charmsipohn9
#charmsperak
#charmsn9
#codipoh
#trustedseller
#dropshipwanted
#agentwanted
#halalkanhatiyangkucuri
#delisha
#faiq
#hhykc
#tv3


0

*FUNGSI CLEANSER &MAKE UP REMOVER* 🌸Membersihkan kulit wajah secara mendalam tanpa mengeringkan kulit dan mengimbangi minyak pada wajah 🌸Memganjalkan kulit wajah dan mengurangkan jerawat serata iritasi kulit dengan kandungan pati witch hazel dan kamomil
Malah ia juga bantu awak dapatkan kulit yang cantik, bersih lagi flawlessβ—οΈπŸ˜˜ Nak dapatkan cleanser 2 in 1 charms. Tekan je link dibawah ni ye. πŸ‘‡πŸΌ ☎️ www.wasap.my/60135931410

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsperak
#charmsipoh
#charmscosmetichalal
#kosmetikhalaljakim
#cleansercharms
#makeupremover
#salamramadhan
#raya2018
#dramanur
#dramamonalisa
#charms


0

*TIPS CLEANSER &MAKEUP REMOVER* *ELAKKAN* mencuci wajah dengan pembersih wajah yang mengandungi SLS kerana ianya boleh menyebabkan kulit menjadi kering dan mengelupas .

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsperak
#charmsipoh
#charmscosmetichalal
#kosmetikhalaljakim
#cleansercharms
#makeupremover
#raya2018
#dramanur
#tips
#dramamonalisa
#charmsfizaipoh


0

*TIPS CLEANSER &MAKEUP REMOVER* *ELAKKAN* mencuci wajah dengan pembersih wajah yang mengandungi SLS kerana ianya boleh menyebabkan kulit menjadi kering dan mengelupas .

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsperak
#charmsipoh
#charmscosmetichalal
#kosmetikhalaljakim
#cleansercharms
#makeupremover
#raya2018
#dramanur
#tips
#dramamonalisa
#charmskotabharu


0

[REAL RESULT] *BAU SEGAR MACAM HERBA,DAH SATU MINGGU MUKA RASA LEMBUT* "Alhamdulillah,Selepas menggunakan cleanser & makeup remover kulit muka rasa lembut dan bau yang menyegarkan seperti bau herba " pengguna charms 😍

Nak dapatkan cleanser 2 in 1 charms. Tekan je link dibawah ni ye. πŸ‘‡πŸΌ ☎️ www.wasap.my/60175903637

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsperak
#charmsipoh
#charmscosmetichalal
#kosmetikhalaljakim
#cleansercharms
#makeupremover
#raya2018
#dramanur
#dramamonalisa
#charms


0

[REAL RESULT] *BAU SEGAR MACAM HERBA,DAH SATU MINGGU MUKA RASA LEMBUT* "Alhamdulillah,Selepas menggunakan cleanser & makeup remover kulit muka rasa lembut dan bau yang menyegarkan seperti bau herba " pengguna charms 😍

Nak dapatkan cleanser 2 in 1 charms. Tekan je link dibawah ni ye. πŸ‘‡πŸΌ ☎️ www.wasap.my/60139520266

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsperak
#charmsipoh
#charmscosmetichalal
#kosmetikhalaljakim
#cleansercharms
#makeupremover
#raya2018
#dramanur
#dramamonalisa
#charmskotabharu


0

*TIPS CLEANSER &MAKEUP REMOVER* *ELAKKAN* mencuci wajah dengan pembersih wajah yang mengandungi SLS kerana ianya boleh menyebabkan kulit menjadi kering dan mengelupas .

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsperak
#charmsipoh
#charmscosmetichalal
#kosmetikhalaljakim
#cleansercharms
#makeupremover
#raya2018
#dramanur
#tips
#dramamonalisa
#charms


0

[REAL RESULT] *BAU SEGAR MACAM HERBA,DAH SATU MINGGU MUKA RASA LEMBUT* "Alhamdulillah,Selepas menggunakan cleanser & makeup remover kulit muka rasa lembut dan bau yang menyegarkan seperti bau herba " pengguna charms 😍

Nak dapatkan cleanser 2 in 1 charms. Tekan je link dibawah ni ye. πŸ‘‡πŸΌ ☎️ www.wasap.my/60175903637

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsperak
#charmsipoh
#charmscosmetichalal
#kosmetikhalaljakim
#cleansercharms
#makeupremover
#raya2018
#dramanur
#dramamonalisa
#charms


1

*TIPS CLEANSER &MAKEUP REMOVER* *ELAKKAN* mencuci wajah dengan pembersih wajah yang mengandungi SLS kerana ianya boleh menyebabkan kulit menjadi kering dan mengelupas .

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsperak
#charmsipoh
#charmscosmetichalal
#kosmetikhalaljakim
#cleansercharms
#makeupremover
#raya2018
#dramanur
#tips
#dramamonalisa
#charms


0

[REAL RESULT]- SET BASIC "Alhamdulillah serasi setelah 8bulan memggunakan SET BASIC .Parut jerawat pun dah hilang .Cleanser and makeup remover best .Foundation pun best "
Nak dapatkan cleanser 2 in 1 charms. Tekan je link dibawah ni ye. πŸ‘‡πŸΌ ☎️ www.wasap.my/60135840712

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsperak
#charmsipoh
#charmscosmetichalal
#kosmetikhalaljakim
#cleansercharms
#makeupremover
#raya2018
#dramanur
#dramamonalisa
#charmsfizaipoh


0

FUNGSI CLEANSER &MAKE UP REMOVER 🌸Membersihkan kulit wajah secara mendalam tanpa mengeringkan kulit dan mengimbangi minyak pada wajah 🌸Memganjalkan kulit wajah dan mengurangkan jerawat serata iritasi kulit dengan kandungan pati witch hazel dan kamomil
Malah ia juga bantu awak dapatkan kulit yang cantik, bersih lagi flawlessβ—οΈπŸ˜˜ Nak dapatkan cleanser 2 in 1 charms. Tekan je link dibawah ni ye. πŸ‘‡πŸΌ ☎️ www.wasap.my/60135840712

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsperak
#charmsipoh
#charmscosmetichalal
#kosmetikhalaljakim
#cleansercharms
#makeupremover
#salamramadhan
#raya2018
#dramanur
#dramamonalisa
#charmsfizaipoh


0

[REAL RESULT] *BAU SEGAR MACAM HERBA,DAH SATU MINGGU MUKA RASA LEMBUT* "Alhamdulillah,Selepas menggunakan cleanser & makeup remover kulit muka rasa lembut dan bau yang menyegarkan seperti bau herba " pengguna charms 😍

Nak dapatkan cleanser 2 in 1 charms. Tekan je link dibawah ni ye. πŸ‘‡πŸΌ ☎️ www.wasap.my/60194766009

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsperak
#charmsTaiping
#charmscosmetichalal
#kosmetikhalaljakim
#cleansercharms
#makeupremover
#raya2018
#dramanur
#dramamonalisa
#StokisTaiping


0

FUNGSI CLEANSER &MAKE UP REMOVER 🌸Membersihkan kulit wajah secara mendalam tanpa mengeringkan kulit dan mengimbangi minyak pada wajah 🌸Memganjalkan kulit wajah dan mengurangkan jerawat serata iritasi kulit dengan kandungan pati witch hazel dan kamomil
Malah ia juga bantu awak dapatkan kulit yang cantik, bersih lagi flawlessβ—οΈπŸ˜˜ Nak dapatkan cleanser 2 in 1 charms. Tekan je link dibawah ni ye. πŸ‘‡πŸΌ ☎️ www.wasap.my/60175903637

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsperak
#charmsipoh
#charmscosmetichalal
#kosmetikhalaljakim
#cleansercharms
#makeupremover
#salamramadhan
#raya2018
#dramanur
#dramamonalisa
#charms


0

*CLEANSER CHARMS TEKNOLOGI FUNGSI 2 IN 1, CLEANSER DAN JUGA MAKE-UP REMOVER MEMBERSIH SERTA MERAWAT.πŸ€—* Kenapa nak beli 2-3 jenis produk kalau kita boleh dapat 2 manfaat hanya dalam 1 botolβ“πŸ˜œ Charms Cleanser bukan sekadar pencuci muka biasa. Ia mampu menanggalkan makeup dengan sangat-sangat mudah❗️Jimat masa awak tau.

Dan yang paling best, Charms Cleanser ni di adun dari bahan semulajadi. Ia padat dengan nutrisi yang mampu perbaiki kulit kita.πŸ€— Charms Cleanser bukan sahaja menjimatkan masa awak menanggalkan makeup dan membersihkan wajah.

Malah ia juga bantu awak dapatkan kulit yang cantik, bersih lagi flawlessβ—οΈπŸ˜˜ Nak dapatkan cleanser 2 in 1 charms. Tekan je link dibawah ni ye. πŸ‘‡πŸΌ ☎️ www.wasap.my/60194766009/cleanser

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsperak
#charmsTaiping
#charmscosmetichalal
#kosmetikhalaljakim
#cleansercharms
#raya2018
#dramanur
#dramamonalisa


0

FUNGSI CLEANSER &MAKE UP REMOVER 🌸Membersihkan kulit wajah secara mendalam tanpa mengeringkan kulit dan mengimbangi minyak pada wajah 🌸Memganjalkan kulit wajah dan mengurangkan jerawat serata iritasi kulit dengan kandungan pati witch hazel dan kamomil
Malah ia juga bantu awak dapatkan kulit yang cantik, bersih lagi flawlessβ—οΈπŸ˜˜ Nak dapatkan cleanser 2 in 1 charms. Tekan je link dibawah ni ye. πŸ‘‡πŸΌ ☎️ www.wasap.my/60175903637

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsperak
#charmsipoh
#charmscosmetichalal
#kosmetikhalaljakim
#cleansercharms
#makeupremover
#salamramadhan
#raya2018
#dramanur
#dramamonalisa
#charms


0

[REAL RESULT] *SET BASIC* "Alhamdulillah serasi setelah 8bulan memggunakan SET BASIC .Parut jerawat pun dah hilang .Cleanser and makeup remover best .Foundation pun best "
Nak dapatkan cleanser 2 in 1 charms. Tekan je link dibawah ni ye. πŸ‘‡πŸΌ ☎️ www.wasap.my/60139520266

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsperak
#charmsipoh
#charmscosmetichalal
#kosmetikhalaljakim
#cleansercharms
#makeupremover
#raya2018
#dramanur
#dramamonalisa
#charmskotabharu


2

*FUNGSI CLEANSER &MAKE UP REMOVER* 🌸Membersihkan kulit wajah secara mendalam tanpa mengeringkan kulit dan mengimbangi minyak pada wajah 🌸Memganjalkan kulit wajah dan mengurangkan jerawat serata iritasi kulit dengan kandungan pati witch hazel dan kamomil
Malah ia juga bantu awak dapatkan kulit yang cantik, bersih lagi flawlessβ—οΈπŸ˜˜ Nak dapatkan cleanser 2 in 1 charms. Tekan je link dibawah ni ye. πŸ‘‡πŸΌ ☎️ www.wasap.my/60139520266

#jerungcharmsfarika
#charmssolekdanrawat
#charmsgallery
#charmsperak
#charmsipoh
#charmscosmetichalal
#kosmetikhalaljakim
#cleansercharms
#makeupremover
#salamramadhan
#raya2018
#dramanur
#dramamonalisa
#charmskotabharu


0