#chihuahuadailylife

Instagram photos and videos

#chihuahuadailylife#chihuahua#suomenchihuahuaomistajat#chihuahuasofinstagram#simothechihuahua#chihuahualover#chihuahuas#chihuahualife#chi#chihuahuapuppy#petjakarta#Lunachihuahua#Alphachihuahua#alunathechi#chihuahuasforever#chihuahuasdaily#Pet#petportrait#petlove#dailylifechihuahua#pettangerang#petsagram

Hashtags #chihuahuadailylife for Instagram

I love these rainy days, because I am very lazy, and I don’t need to go outπŸ™ˆπŸΎπŸ’¦#suomenchihuahuaomistajat #chihuahua #simothechihuahua #chihuahuadailylife #rainydayβ˜”οΈ #sataa


2

Whaaat?? As you can see on face, I’m boored, but still too lazy to go outπŸ™ˆπŸΎ#suomenchihuahuaomistajat #chihuahua #chihuahuadailylife #simothechihuahua


1

Mama said that I look very funny and cute❀️🐾#suomenchihuahuaomistajat #chihuahua #simothechihuahua #chihuahuadailylife


4

Im the type of girl who will burst laughing in dead silence because of something that happened yesterday... #funnysimone #julietteslook #babygirls #chihuahuas #myprincesses #lol #thereisonlyonelikeher
#dogsofinstagram #chihuahuadailylife


8

Summer is so nice because it’s warm and sunny, but what about bugs, mama?🐾🌿#suomenchihuahuaomistajat #chihuahua #chihuahuadailylife #simothechihuahua #summer


4

Hadiah untuk Alpha dari @candy.and.lolo , di design sendiri lho background dan frame nyaa.. (tp icon alpha dan luna nya dari qta sendiri ya didesign ama forbidden love nya Alpha @pieceoffluffy_store πŸ™ˆ) bagus banget kannn, bisa di pajang lagi.. trus dapet mamam lg.. suka bangettt ama hadiahnya, maaciii yaaa onty oncle . Alpha Woof You ❀️ kalau ada yg berminat dbkinin frame bgni, bisa contact langsung ke Pawrents nya Candol ya , dijamin ga kecewa πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
.
.
.
.
#Lunachihuahua #Alphachihuahua #alunathechi #chihuahua #chihuahuasofinstagram #chihuahualife #chihuahuapuppy #chihuahualover #chihuahuasforever #chihuahuasdaily #Pet #petportrait #petlove #petsagram #puppy #puppylove #pupstagram #puppyofinstagram #chihuahuaindo #chihuahuaindonesia #chihuahuajakarta #chihuahuatangerang #chihuahuaTNG #ilovechihuahua #chi #petjakarta #petindonesia #pettangerang #dailylifechihuahua #chihuahuadailylife


5

Dear my Alpha, Happy 1st Barkday, hope you will always stay Happy, Healthy, and Long Live so you and Luna can always with me forever and ever. Amen πŸ™πŸ»
.
.
Cake made by @bonjourdogbakery , Begitu selesai tiup lilin, ga pake ancang2, itu kue langsung di bawa kabur ama Alpha. Delicous banget dan anak2 semua sukaa.. thank you so much Devi ❀️ , ngak pernah kecewa sama cake dan cookies buatan mu πŸ‘πŸ»
.
.
#Lunachihuahua #Alphachihuahua #alunathechi #chihuahua #chihuahuasofinstagram #chihuahualife #chihuahuapuppy #chihuahualover #chihuahuasforever #chihuahuasdaily #Pet #petportrait #petlove #petsagram #puppy #puppylove #pupstagram #puppyofinstagram #chihuahuaindo #chihuahuaindonesia #chihuahuajakarta #chihuahuatangerang #chihuahuaTNG #ilovechihuahua #chi #petjakarta #petindonesia #pettangerang #dailylifechihuahua #chihuahuadailylife


18

3rd Gathering with pawfellas from @pawnationindonesia , sambil ngerayain barkday nya anak2.. thank you banget semua yang uda kasi kado buat Alpha, Alpha Love you all.. ❀️
.
Thank you buat mommy nya chocky @micheal_chocky tau aja Alpha suka sma pork jerky nyaa πŸ™ˆ
.
Thank you buat mommy nya one @heypaw.id , One energy nya ga abis2, kapan2 qta playdate breng lg yaaa ❀️❀️ .
Thank you buat mommy nya mylo @mylo.themaltipoo , Alpha jdi makin ganteng, mudah2an Luna tetap cinta walaupun Alpha nya sudah pindah ke lain hati.. *lirik Zara @teamyukimiku πŸ™ˆ
.
For the last, thank you @pawnationindonesia karna uda ngerayain ultahnya anak2.. semoga qta semua tetap kompak dan solid terus.. ✌🏻✌🏻
.
.
.
#Lunachihuahua #Alphachihuahua #alunathechi #chihuahua #chihuahuasofinstagram #chihuahualife #chihuahuapuppy #chihuahualover #chihuahuasforever #chihuahuasdaily #Pet #petportrait #petlove #petsagram #puppy #puppylove #pupstagram #puppyofinstagram #chihuahuaindo #chihuahuaindonesia #chihuahuajakarta #chihuahuatangerang #chihuahuaTNG #ilovechihuahua #chi #petjakarta #petindonesia #pettangerang #dailylifechihuahua #chihuahuadailylife


5

Walking Club πŸ‘Ÿ
7 days / week
From 6 am to 11 on
What are you waiting? Join us!
#myclan #chihuahuas
#chihuahuastyle #chihuahuadailylife #walkingclub #jeansjacket #yesihave4 #arenttheycute #myfurbabies #summer #enjoy


4

Early Birthday Gift for Alpha from @benfevy.thefurkids , thank you Ontyyy..❀️ tumbler nya di design sendiri lho by mommy nya @benfevy.thefurkids (tpi icon alpha dan luna nya dari qta yaa), talented banget yaaa πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» hasilnya bagus banget, kalau ada yg minat bikin, lgsung cus contact ke mommy nya BenFevy yaa, dijamin ngak akan nyesel 😘
.
.
.
.
.
.
.
.
#Lunachihuahua #Alphachihuahua #alunathechi #chihuahua #chihuahuasofinstagram #chihuahualife #chihuahuapuppy #chihuahualover #chihuahuasforever #chihuahuasdaily #Pet #petportrait #petlove #petsagram #puppy #puppylove #pupstagram #puppyofinstagram #chihuahuaindo #chihuahuaindonesia #chihuahuajakarta #chihuahuatangerang #chihuahuaTNG #ilovechihuahua #chi #petjakarta #petindonesia #pettangerang #dailylifechihuahua #chihuahuadailylife


3

Oh no! I stepped on a crack hopefully it doesn’t break my moms back! πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈπŸ€£ Haha Happy Friday everyoneπŸŽ‰


1

Mom can you please stop taking pictures and drop the treat already?!! I really want it!! #imbeggingyou #prettyplease πŸ˜‹πŸ‘πŸ»


3

Y’all this Texas weather is killing me! It’s so hot!! β˜€οΈ
β€’β€’β€’ Happy #tongueouttuesday everyone and try to stay cool my friends!


3

Soft smiles for Monday blues. At least mom took me on a nice long walk this morningπŸ™‚


3

This is the first toy that my mom gave me and today may it Rest In Peace because I chewed it to death πŸ’πŸ»β€β™€οΈ ... it was such a good first toy!


2

My mom thinks this could be my perfect headshot picture for my modeling career.... and I have to agree cuz I’m hott stuffπŸ”₯πŸ˜‰ Hehe Happy Cinco de Mayo everyone!


5

It’s FUN Friday! I get to play with mom all weekend long and I am so excited πŸ˜†πŸ’•


5

I’m currently on the hunt for the weekend! Friday where you at??β˜€οΈπŸΎπŸƒ


4

You gotta stop and smell the flowers every once in a while! It’s Tuesday y’all! 🌸


3

The end of the page