#codkl

Instagram photos and videos

#codkl#ratuslimmingjelly#jomkurus#codselangor#ubatkurus#ratuslimmingjellybyamyera#freegift#promo#sexybody#bodygoals#ratuslimmingmurah#ladyqissquad#ratufeedbacks#mangomixedjelly#Ratuslimmingjellytestimoni#1stinmalaysia#ratuslimmingjellykl#ratuslimmingjellyoriginal#letscantik#amyerabeauty#freecod#freepostage

Hashtags #codkl for Instagram

Finally I am baking again! Thank you, Mak for the oven and mixer! ๐Ÿ˜˜โค๏ธ It is the return of the Quiche and ๐Ÿ Apple Pie ๐Ÿฅง! Open for order! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ Chicken ๐Ÿ“ or Mushroom ๐Ÿ„ Quiche
6 inches - RM20.00/pc
2.5 inches - RM3.50/pc ๐Ÿด๐Ÿช๐Ÿด๐Ÿช๐Ÿด๐Ÿช๐Ÿด๐Ÿช๐Ÿด Apple ๐Ÿ Pie
6 inches - RM15.00/pc
2.5 inches - RM2.50/pc

Please place your orders minimum 2 days in advance for early preparation. We take orders for your own guilty pleasure, and also events and open houses. You can order freshly baked or frozen ones.
#quichemalaysia #applepiemalaysia #quicheshahalam #applepieshahalam #codshahalam #codselangor #codkl #openorderforraya #openorderforevents


3

Order dibuka for this weekend!!! .
Bulan raya ni mesti ramai yang buat open house kan.
So for those yang nak tempah untuk open house ke or any majlis boleh wassap sis laju2 ye.
.
Book your slot now.
.
Order will be close on this Friday.
Selamat Hari Raya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
.
โญ๏ธMini
.
โœ”๏ธSingle Set (7 pcs) | RM10
**For single set minimum order 2 set for delivery
โœ”๏ธFamily Set (15pcs) | RM 20
โœ”๏ธParty Set ( 30pcs) | RM 40
.
โญ๏ธBesar
.
โœ”๏ธSingle Set (7 pcs) | RM15
โœ”๏ธFamily Set (15pcs) | RM 30
โœ”๏ธParty Set ( 30pcs) | RM 50
.
Kindly place your order at least 1 day before ๐Ÿ˜
.
For order : Wassap 011-10370404 .
or
.
Click link at my bio .๐ŸŒธ
.
#yogurtbythenomnom #lunchbox #overnightoatmalaysia #overnightoatkl #overnightoat
#yogurts #tiadaarahjodohkita
#healthyfoodmalaysia
#foodfordiet
#makananuntukkurus
#fruitsdelivery
#codKL #tauhubegedil
#tauhubegedilkl


0

PEIYEN DEAR DARLING ICE CREAM TINT 5 IN 1
RM 20 / 1 box
.
BORONG
RM 15 min 3 box
๐Ÿ“ฎpostage RM8sm RM12ss
๐Ÿš—COD area KL
๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
To Order SCREENSHOT & SEND to
Whatsapp - please click link in bio
#liptintmurah#lipstickmurah#spongemurah#kosmetikmurah#eyeshadowmurah#makeupmurah#codsentul#codkl#sayajual#skinnymascaramurah#sayajuallipstick#sayajualliptint#brushmurah#liptint#peinifenmurah#sentul#peiyen#peiyenmurah#srbliptint


0

PEIYEN SOLID LIP GLAZE
RM 20
.
1 PCS RM 5
BORONG
RM 15 mins 3 BOX
๐Ÿ“ฎpostage RM7sm RM11ss
๐Ÿš—COD area KL/UTC SENTUL
๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
To Order Screenshot items you want & send to
Whatsapp - please click link in bio
#brushmakeupmurah#brushmakeup#kabukibrushmurah#10pcsbrush#sayajualmakeup#sayajualbrushmakeup#codkl#codsentul#esokstockavailable#sayajual#makeupmurah#kosmetikmurah#ftf#makeup#brushes#codlrt#codutcsentul#sentul


0

HI-CAL I
10g x 10 bungkus

Ciri-ciri khas :
Kalsium ini diperolehi daripada tulang belakang lembu dari Mongolia, China. (diperakui halal oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia) Setiap 10g bungkusan mengandungi lebih daripada 400mg kalsium yang berbentuk asid amino yang mudah diserap terus kedalam badan menerusi lapisan membran dengan kadar yang lebih cepat.
Ia mengandungi nisbah piawai 2:1 bagi kalsium dan fosforus.
Ia kaya dengan protin, asid amino, vitamin dan unsur mikro.
Ia adalah 100semulajadi, tidak mengandungi bahan pengawet dan sedap rasanya.
Ia merupakan suplemen kalsium yang sempurna.
.
Cara Penggunaan :
1 bungkus, 1 - 2 kali sehari. Campurkan dengan air suam 60'C - 70'C ataupun campurkan dengan minuman yang lain.
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami โœ†โœ‰๏ธโ˜
๐Ÿ“ฑWechat Id : herbaltinggikl
๐Ÿ“ฑWhatsapp : +6016 5583 861
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
#sayajualkasutmurah #kasut #kasutmurahmalaysia #jualbeli #jualbelionline #jualbelionlinemurah #codkl #vansmurah #vansmurahmalaysia #vansoldskool #vansoldskoolmurah #vansoldskoolmurahmalaysia #kedaionline #kedaionlinemalaysia #kasutlawa #kasutcantik #trustedseller #readystock #style #repost #eaachievers #excellentaccomplishmentsachievers #geny #unitamanah #unittrust #shariah #investment #publicmutual #supersix #malaysianhair


0

๐ŸŒนSET COMPLETE LADY COMBO
.
(NEW PACKAGING) .
SALES GILA JIMAT TAW๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
Grab it now sayang2 semuaโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ .
.
.
Tak nak ke grab peluang tgh2 sales ni sayang2๐Ÿค—
.
Hanya click link pada Bio dan terus ws sis ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
โœ…Fast reply
โœ…Fast service
โœ…Original Guaranteed
Banyak FREE GIFT kita akan bagiii ๐ŸŽ ๐ŸŽ ๐ŸŽ ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ .
.
.
.
Jangan terlepasss๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ .
.
๐ŸŒนBC CREAM
๐ŸŒนFACEMIST
๐ŸŒนMASCARA
๐ŸŒนLIPSTICK.

#dyxytestimonials #dyxy #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxyagent #dyxycream #dyxycomboset #dyxygreenteafacemist #dyxykualalumpur #dyxybrush#freegiftlimited #dyxyfreegift #codkl #teamfl #dyxyforever #dyxylipmatte #dyxylakukeras #dyxymurah #dyxyori #bccreamfoundation #dyxymascara #dyxycantikmolek


1

Berita gembira untk uolls sebab kita bagi uolls semua FREEGIFT EXCLUSIVE ni taw๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
Nak bagi free jaa, nak tak??
Pening fikir nak yg mana satu?? Tak perlu risau sis belanja semua ni guysss๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Bagi tau cepat, kita bagi kat awak ๐Ÿ˜˜โค๏ธ
.
Jangan tunggu lama lama dapatkan SET BEAUTY sekarang โ€ผ๏ธ.
Stock terhad uolls dah banyak yang dah grab, wasap untk rebut free gift exclusive nie ๐Ÿ’
๐Ÿ“ฒ60178869054
.
#dyxycosmetics
#dyxyteamains
#teamainslegacy
#bccreambydyana
#dyxytestimonials
#dyxy
#dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxybccreamfoundationmalaysia
#dyxyagent
#dyxycream
#dyxycomboset
#dyxygreenteafacemist
#dyxykualalumpur
#dyxybrush
#freegiftlimited
#dyxyfreegift
#codkl
#teamfl
#dyxyforever
#dyxylipmatte
#dyxylakukeras
#dyxymurah
#dyxyori
#bccreamfoundation
#dyxymascara
#dyxycantikmenyerlah


0

Ainaa cosmetics is just lit okay๐Ÿ’ž baru release dah habis terus!! Aina sendiri pun belum try lg sbb kite bg all my customers dulu try๐Ÿ˜ญ
.
Haaa kalau korg nak, boleh wasap2 je okeh. Free cod + gift akak bg!!! Haaa awak taknak ke? ๐Ÿ˜›
.
Free postage lagi kalau beli sekali dgn ainaa serum/ainaa cleanser!!๐Ÿ˜—
.
๐Ÿ’žFREE COD + FREE GIFT
- KL SENTRAL
- LRT UNIVERSITI
- KL GATEWAY
- TAMAN BUKIT ANGKASA
- LRT BANGSAR
- LRT ABDULLAH HUKUM
- LRT KERINCHI
- UNIVERSTI MALAYA CENTRAL
&
๐ŸššPOSTAGE KE SELURUH MALAYSIA
.
#ainaaserum #ainaaserumkl #ainaaserummurah #ainaaserumbest #ainaaserumum #ainaaserumklsentral #ainaaserumkerinchi #ainaaserumseremban #ainaaserumsenawang #ainaaserummidvalley #ainaaserumpantaidalam #syafiqahaina #hafizmahamad #codkl #ainaacleanser #ainacleansersenawang #ainaacleanserkl #nsabeauty #nsabeau #nsabeautykualalumpur #ainaaserumkuantan #nsabeautyofficial #nsabeautyagent #nsabeautyfeedback #nsabeautybabes


0

Hye assalamualaikum ... JOM dapatkan set meeracle dengan amy ... Confirm puas hati ! Dengan sapuan serum Makeup korang tahan lebih lama ... Kulit yang bermasalah pun dapat diatasi ... Yang bestnya ada batu mewah seperti diamond - ruby - pearl ๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž๐Ÿ’Ž so korang yang ada kulit kusam / berjerawat / berjeragat / eyeback bawah mata / kulit gelap / kulit kering / kulit berminyak boleh pakai meeracle set nih ye ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ PROMOSI RAYA RM125 tahan selama 1 bulan lebih - 2 bulan ... Bagi yang tinggal sekitar KL boleh COD : .
.
#postagesetiaphari
#codampang
#codampangpark
#codkl
#codklcc
#codkeramat
.
.
Berminat boleh direct whatsApp amy di 0123366492


0

Ramai nye yg dah grab combo ni utk join lucky draw emas๐Ÿ’–
.
Combo utk both items hanya RM150 shj, aina bagi free pos + free gift kalau order dgn aina je okay๐Ÿ˜˜
.
Free cod pun hado, tkpyh nk susah2 nk bayar caj cod lagi๐Ÿ˜
.
๐Ÿ’žFREE COD + FREE GIFT
- KL SENTRAL
- LRT UNIVERSITI
- KL GATEWAY
- TAMAN BUKIT ANGKASA
- LRT BANGSAR
- LRT ABDULLAH HUKUM
- LRT KERINCHI
- UNIVERSTI MALAYA CENTRAL
&
๐ŸššPOSTAGE KE SELURUH MALAYSIA
.
#ainaaserum #ainaaserumkl #ainaaserummurah #ainaaserumbest #ainaaserumum #ainaaserumklsentral #ainaaserumkerinchi #ainaaserumseremban #ainaaserumsenawang #ainaaserummidvalley #ainaaserumpantaidalam #syafiqahaina #hafizmahamad #codkl #ainaacleanser #ainacleansersenawang #ainaacleanserkl #nsabeauty #nsabeau #nsabeautykualalumpur #ainaaserumkuantan #nsabeautyofficial #nsabeautyagent #nsabeautyfeedback #nsabeautybabes


0

๐Ÿ’– NAMPAK KE MEMANG NAMPAK !!! ๐Ÿ’–
.
.
๐ŸŽถ๐ŸŽถ Milik siapakah gadis ini ..lama telah ku impikan gadiss sepertinya~~
โœ”๏ธ Tudia..di kala redup2 sayup ni berlagu riang hakak dik non oi ๐Ÿ˜‚
โœ”๏ธ Lagu ni akak tujukan khas untuk abang2 kat luar sane
โœ”๏ธ Nak istri @awek2 abang ade badan cun melecun camni??
โœ”๏ธ Meh la blikan sebotol 2 SW untuk yang tersayang ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
.
.
โœ”๏ธ Cik kak smua..please jaga badan uolls k
โœ”๏ธ Baru la suami makin syang..pandang tak berkedip 24jam ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
โœ”๏ธ Adik cantik ni baru je minum SW ni sebotol tau
.
.
๐ŸŒธ Uolls yang nak cantik dan slim untuk tersayang meh wassup hakak ๐ŸŒธ
๐Ÿ“ฒ+6013-3674881
๐Ÿ“ฒ+6013-3674881
๐Ÿ“ฒ+6013-3674881
.
.
#kurustanpadiet #kuruscepat #kurus #kurusdalam2minggu #kurussihat #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurusselamat #kurussebelumnikah #nakkuruskanbadan #nakkurusbadan #nakkuruscepat #nakkurus #slimmewhite #codkl #kl #agentkl #jomkurus1malaysia #jomkahwin #jomkurus #pilkurus #juskurus #produkkurus #produkkurusterbaik


0

๐Ÿ’– HILANG 6KG + KULIT FLAWLESS JELITA ๐Ÿ’–
.
.
๐ŸŽถ Pandanglah lihat..pinggangku yang ramping
๐ŸŽถ Menarik dan menawan..gittew !!~~
๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰ Nampak tak uolls bile 6kg hilang
๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰ Head to toe tau berubah tros..semua mengecik
๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰ Lepas ni nak beli baju ke seluar ke tak perlu rungsing da
๐Ÿ‘๐Ÿ˜‰ Confirm ade size !!!
.
.
๐ŸŒธ Uolls nak memilih baju tanpa pening kepala..meh wassup hakak meh ๐Ÿ˜‰ ๐ŸŒธ
๐Ÿ“ฒ+6013-3674881
๐Ÿ“ฒ+6013-3674881
๐Ÿ“ฒ+6013-3674881
.
.
#produkkurusterbaik #slimmingpills #slimmingproducts #slimmewhite #ubatkurusberkesan #tipskuruscepat #tipsdietsehat #juskurus #kurusdalam2minggu #kurustanpadiet
#tipskurus #tipsdiet #ubatkurussgtberkesan #ubatkurus #jomkurus1malaysia #jomkurus #codkl #agentkl #kl #slimmingproduct #produkkurus #kurusselamat #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat - #regrann


0

Belom cuba belom tahu sesuai x dengan kulit akak2 adik2 ...Best choice to your skin problems' solution!! Grab ainaa serum now for a healthy and flawless skin.. PM dalila utk order ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ013-4938607
#nsabeautyserum #ainaaserum #makeyourskinmorehealthy #besyantikklikesyafiqahaina #testimoniainaserum #flawlessskin #teamroket #meletopp #terlajaklaris #rayaniekulitokey #lavidaraya #codkl #codjb #syafiqahaina #sayajual #gethealthyskin


0

Mereka Sudah Anda Bila lagi? .
.
โ€ผ๏ธREADY STOCK RATU HEREโ€ผ๏ธ
.
Hiii semua! boleh dapatkan #ratuslimmingjelly dari saya @therjhannaratusarawak
.
1 bottle RM75 ๐Ÿ“ฎ postage add rm7sm or rm11ss
.
Buy 2 bottles RM150
๐Ÿ“ฎ FREE POSTAGE
.
C.O.D AREA :-
๐Ÿš— Petrajaya, Matang, Malihah
๐Ÿš— Satok, Jalan Keretapi, MJC, Batu Kawa
๐Ÿš— Padungan, Pending
๐Ÿš— Simpang 3, BDC, Tabuan
๐Ÿš— Jalan Airport, Kuching Central)
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE EVERYDAY
โœจ FREE GIFT
๐Ÿ’ FREE CONSULTANT
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp me now 0163185289 or click link kat Bio for order โœ… Agent/ Dropship Wanted โœ…
.
#ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl#ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimmingjellysarawak #ratuslimmingjellykuching #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codkelantan #codjohor #codsarawak #codipoh #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #promo #freegift


0

Mereka Sudah Anda Bila lagi? .
.
โ€ผ๏ธREADY STOCK RATU HEREโ€ผ๏ธ
.
Hiii semua! boleh dapatkan #ratuslimmingjelly dari saya @therjhannaratusarawak
.
1 bottle RM75 ๐Ÿ“ฎ postage add rm7sm or rm11ss
.
Buy 2 bottles RM150
๐Ÿ“ฎ FREE POSTAGE
.
C.O.D AREA :-
๐Ÿš— Petrajaya, Matang, Malihah
๐Ÿš— Satok, Jalan Keretapi, MJC, Batu Kawa
๐Ÿš— Padungan, Pending
๐Ÿš— Simpang 3, BDC, Tabuan
๐Ÿš— Jalan Airport, Kuching Central)
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE EVERYDAY
โœจ FREE GIFT
๐Ÿ’ FREE CONSULTANT
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp me now 0163185289 or click link kat Bio for order โœ… Agent/ Dropship Wanted โœ…
.
#ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl#ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimmingjellysarawak #ratuslimmingjellykuching #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codkelantan #codjohor #codsarawak #codipoh #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #promo #freegift


0

Mereka Sudah Anda Bila lagi? .
.
โ€ผ๏ธREADY STOCK RATU HEREโ€ผ๏ธ
.
Hiii semua! boleh dapatkan #ratuslimmingjelly dari saya @therjhannaratusarawak
.
1 bottle RM75 ๐Ÿ“ฎ postage add rm7sm or rm11ss
.
Buy 2 bottles RM150
๐Ÿ“ฎ FREE POSTAGE
.
C.O.D AREA :-
๐Ÿš— Petrajaya, Matang, Malihah
๐Ÿš— Satok, Jalan Keretapi, MJC, Batu Kawa
๐Ÿš— Padungan, Pending
๐Ÿš— Simpang 3, BDC, Tabuan
๐Ÿš— Jalan Airport, Kuching Central)
.
๐Ÿ“ฎPOSTAGE EVERYDAY
โœจ FREE GIFT
๐Ÿ’ FREE CONSULTANT
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp me now 0163185289 or click link kat Bio for order โœ… Agent/ Dropship Wanted โœ…
.
#ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl#ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimmingjellysarawak #ratuslimmingjellykuching #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codkelantan #codjohor #codsarawak #codipoh #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #promo #freegift


0

Sebab sis lambat wish, sis hadiahkan satu lagi #tipsnakcantik untuk you all..๐Ÿ˜ Amalkan selalu ye.. #marykaycheras
#marykay
#marykaymalaysia
#marykayhululangat
#marykayampang
#codkl #codhululangat #codampang


0

Sekarang ni perla coffee dah berubah wajah modern 2018 ๐Ÿ˜‚ PERLA COFFEE EXCLUSIVE
โค๏ธ Putih โค๏ธ Slimming โค๏ธ Intim
Lebih jimat
Lebih tahan lama
Perla coffee box yg dulu 400g (20 sachet)
TERBARU 700g dalam 1 botol.
Sebotol yg baru ni boleh tahan SEBULAN
JIMAT SEDAP DAN PADAT!
.
.
Harga masih sama seperti perla coffee box tau awak awak.
Naik 10sen je! ๐Ÿ˜‚
RM60 tunai.
Cepat WS untuk order.
Dengar khabar perla coffee exclusive 3 in 1 akan cepat habis stock nanti ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
.
Whatsapp 0182545196 @ can click wasap on my bio ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #perlacoffeeexclusive #perlacoffeebaru #perlacoffee3in1 #perlalovers #musttry #rugitakcuba #putihlangsingintim #codampang #codkl #teamciknana


0

Sekarang ni perla coffee dah berubah wajah modern 2018 ๐Ÿ˜‚ PERLA COFFEE EXCLUSIVE
โค๏ธ Putih โค๏ธ Slimming โค๏ธ Intim
Lebih jimat
Lebih tahan lama
Perla coffee box yg dulu 400g (20 sachet)
TERBARU 700g dalam 1 botol.
Sebotol yg baru ni boleh tahan SEBULAN
JIMAT SEDAP DAN PADAT!
.
.
Harga masih sama seperti perla coffee box tau awak awak.
Naik 10sen je! ๐Ÿ˜‚
RM60 tunai.
Cepat WS untuk order.
Dengar khabar perla coffee exclusive 3 in 1 akan cepat habis stock nanti ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
.
Whatsapp 0182545196 @ can click wasap on my bio ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #perlacoffeeexclusive #perlacoffeebaru #perlacoffee3in1 #perlalovers #musttry #rugitakcuba #putihlangsingintim #codampang #codkl #teamciknana


0

Sekarang ni perla coffee dah berubah wajah modern 2018 ๐Ÿ˜‚ PERLA COFFEE EXCLUSIVE
โค๏ธ Putih โค๏ธ Slimming โค๏ธ Intim
Lebih jimat
Lebih tahan lama
Perla coffee box yg dulu 400g (20 sachet)
TERBARU 700g dalam 1 botol.
Sebotol yg baru ni boleh tahan SEBULAN
JIMAT SEDAP DAN PADAT!
.
.
Harga masih sama seperti perla coffee box tau awak awak.
Naik 10sen je! ๐Ÿ˜‚
RM60 tunai.
Cepat WS untuk order.
Dengar khabar perla coffee exclusive 3 in 1 akan cepat habis stock nanti ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
.
Whatsapp 0182545196 @ can click wasap on my bio ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #perlacoffeeexclusive #perlacoffeebaru #perlacoffee3in1 #perlalovers #musttry #rugitakcuba #putihlangsingintim #codampang #codkl #teamciknana


0

Berita gembira untk uolls sebab kita bagi uolls semua FREEGIFT EXCLUSIVE ni taw๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
Nak bagi free jaa, nak tak??
Pening fikir nak yg mana satu?? Tak perlu risau sis belanja semua ni guysss๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Bagi tau cepat, kita bagi kat awak ๐Ÿ˜˜โค๏ธ
.
Jangan tunggu lama lama dapatkan SET BEAUTY sekarang โ€ผ๏ธ.
Stock terhad uolls dah banyak yang dah grab, wasap untk rebut free gift exclusive nie ๐Ÿ’
๐Ÿ“ฒ60178869054
.
#dyxycosmetics
#dyxyteamains
#teamainslegacy
#bccreambydyana
#dyxytestimonials
#dyxy
#dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxybccreamfoundationmalaysia
#dyxyagent
#dyxycream
#dyxycomboset
#dyxygreenteafacemist
#dyxykualalumpur
#dyxybrush
#freegiftlimited
#dyxyfreegift
#codkl
#teamfl
#dyxyforever
#dyxylipmatte
#dyxylakukeras
#dyxymurah
#dyxyori
#bccreamfoundation
#dyxymascara
#dyxycantikmenyerlah


0

BETUL KE ADA KHASIAT?
Tengoklah sendiri apa khasiat vitamin c rosehip ni.
Banyak giler khasiatnya.. Harga pun cuma rm60 jer sebotol.
Whatsapp 011-29559915

#vitaminputihkanbadan
#PutihGebu #KulitPutih #CaraPutihkanKulit #Jerawat #HilangkanJerawat #PetuaKulitPutih #CodKL #BazaarPaknil #PromoRamadhan #Jeragat #KulitGelap #KulitCantik #MimyBeauty #VitcRosehip #VitcrosehipMimyBeauty
#supplementputihkankulit


0


2


2


2

Lama tak up dalam ig.. kini kembali.. biasa dalam Fb je.. ๐Ÿคญ sini da sibuk dgn mkeup,dgn barang makeup.. ๐Ÿ˜†

#wdta
#wdtakl
#wdtacheras
#wdtalovers
#wdtaciklaa
#wdtafellarahim
#wdtaadvance
#codkl
#codsripermaisuri
#codbandartunhusseinon


0

Berita gembira untk uolls sebab kita bagi uolls semua FREEGIFT EXCLUSIVE ni taw๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
Nak bagi free jaa, nak tak??
Pening fikir nak yg mana satu?? Tak perlu risau sis belanja semua ni guysss๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Bagi tau cepat, kita bagi kat awak ๐Ÿ˜˜โค๏ธ
.
Jangan tunggu lama lama dapatkan SET BEAUTY sekarang โ€ผ๏ธ.
Stock terhad uolls dah banyak yang dah grab, wasap untk rebut free gift exclusive nie ๐Ÿ’
๐Ÿ“ฒ60178869054
.
#dyxycosmetics
#dyxyteamains
#teamainslegacy
#bccreambydyana
#dyxytestimonials
#dyxy
#dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxybccreamfoundationmalaysia
#dyxyagent
#dyxycream
#dyxycomboset
#dyxygreenteafacemist
#dyxykualalumpur
#dyxybrush
#freegiftlimited
#dyxyfreegift
#codkl
#teamfl
#dyxyforever
#dyxylipmatte
#dyxylakukeras
#dyxymurah
#dyxyori
#bccreamfoundation
#dyxymascara
#dyxycantikmenyerlah


0

Nasib lah ada PERLA COFFEE EXCLUSIVE ni . Letak air panas je terusssss siap !
Cukup rasa kopi, cukup rasa susu, serba serbi cukup mcm minum coffee dalam tin.
Tapi coffee dlm tin tu penuh gula x ada apa2 banefit pun. .
.
.
Boleh whatsapp nisa 0182545196 okay. Nak pos boleh, nak cod pun boleh. Hari2 kita on jerr ๐Ÿ˜
๐Ÿ”ฅFree Gift๐Ÿ”ฅ
#perlacoffeeexclusive #perlacoffeebaru #perlacoffee3in1 #perlalovers #musttry #rugitakcuba #putihlangsingintim #codampang #codkl #nisaagenampang #nisaagenpce #produkcantik #hadiahisteri #teamciknana


0

Nasib lah ada PERLA COFFEE EXCLUSIVE ni . Letak air panas je terusssss siap !
Cukup rasa kopi, cukup rasa susu, serba serbi cukup mcm minum coffee dalam tin.
Tapi coffee dlm tin tu penuh gula x ada apa2 banefit pun. .
.
.
Boleh whatsapp nisa 0182545196 okay. Nak pos boleh, nak cod pun boleh. Hari2 kita on jerr ๐Ÿ˜
๐Ÿ”ฅFree Gift๐Ÿ”ฅ
#perlacoffeeexclusive #perlacoffeebaru #perlacoffee3in1 #perlalovers #musttry #rugitakcuba #putihlangsingintim #codampang #codkl #nisaagenampang #nisaagenpce #produkcantik #hadiahisteri #teamciknana


0

Nasib lah ada PERLA COFFEE EXCLUSIVE ni . Letak air panas je terusssss siap !
Cukup rasa kopi, cukup rasa susu, serba serbi cukup mcm minum coffee dalam tin.
Tapi coffee dlm tin tu penuh gula x ada apa2 banefit pun. .
.
.
Boleh whatsapp nisa 0182545196 okay. Nak pos boleh, nak cod pun boleh. Hari2 kita on jerr ๐Ÿ˜
๐Ÿ”ฅFree Gift๐Ÿ”ฅ
#perlacoffeeexclusive #perlacoffeebaru #perlacoffee3in1 #perlalovers #musttry #rugitakcuba #putihlangsingintim #codampang #codkl #nisaagenampang #nisaagenpce #produkcantik #hadiahisteri #teamciknana


0

Alhamdulillah..another positive feedback from our beloved customer..mmg padu kalau makan RATU SLIMMING JELLY..xpayah bancuh2 minum ke apa ke..kunyah je mcm makan kuih..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚..RM 69 je uollss..order hari ni minggu depan dah turun 2-3 kilo..raya nnt boleh pakai baju idaman..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
*Harga*
RM69SM/RM75SS exc postage
.
Macam mana nak order? Whatsapp 014 7402175. Kalau malas save number tekan link terus kt bio sis ye ๐Ÿ˜˜ .
#ladyqissquad
#ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming
#amyerabeauty
#freecod
#freepostage
#codkl
#codselangor
#codkelantan
#codshahalam
#shahalam
#codsubang
#codklang
#jomkurus
#letscantik
#ubatkurus
#ratuslimmingmurah
#bodygoals
#sexybody
#sitiaafiyahkhalid
#promo
#freegift


1

Alhamdulillah..another positive feedback from our beloved customer..mmg padu kalau makan RATU SLIMMING JELLY..xpayah bancuh2 minum ke apa ke..kunyah je mcm makan kuih..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚..RM 69 je uollss..order hari ni minggu depan dah turun 2-3 kilo..raya nnt boleh pakai baju idaman..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
*Harga*
RM69SM/RM75SS exc postage
.
Macam mana nak order? Whatsapp 014 7402175. Kalau malas save number tekan link terus kt bio sis ye ๐Ÿ˜˜ .
#ladyqissquad
#ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming
#amyerabeauty
#freecod
#freepostage
#codkl
#codselangor
#codkelantan
#codshahalam
#shahalam
#codsubang
#codklang
#jomkurus
#letscantik
#ubatkurus
#ratuslimmingmurah
#bodygoals
#sexybody
#sitiaafiyahkhalid
#promo
#freegift


2

Alhamdulillah..another positive feedback from our beloved customer..mmg padu kalau makan RATU SLIMMING JELLY..xpayah bancuh2 minum ke apa ke..kunyah je mcm makan kuih..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚..RM 69 je uollss..order hari ni minggu depan dah turun 2-3 kilo..raya nnt boleh pakai baju idaman..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
*Harga*
RM69SM/RM75SS exc postage
.
Macam mana nak order? Whatsapp 014 7402175. Kalau malas save number tekan link terus kt bio sis ye ๐Ÿ˜˜ .
#ladyqissquad
#ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming
#amyerabeauty
#freecod
#freepostage
#codkl
#codselangor
#codkelantan
#codshahalam
#shahalam
#codsubang
#codklang
#jomkurus
#letscantik
#ubatkurus
#ratuslimmingmurah
#bodygoals
#sexybody
#sitiaafiyahkhalid
#promo
#freegift


1

APA ITU RATU SLIMMING JELLY?
RATU slimming jelly merupakan produk kurus pertama di Malaysia yang diformulasi dalam bentuk jeli. Diperkaya dengan khasiat Mangga Afrika, Raspberi Ketone, Kopi hijau, Timun beserta L- Carnitine. Ratu slimming jelly menjanjikan kesan yang luar biasa untuk para pengguna untuk mendapatkan bentuk badan yang ideal tanpa kesan sampingan yang membahayakan. Buah Mangga Afrika beserta L-Carnitine memainkan peranan penting dalam membakar lemak dan meningkatkan metabolisma badan.
.
Kelebihan RATU tidak hanya menguruskan badan, bahkan mampu memberi ekstra tenaga kepada pengguna. Antara bahan utama RATU iaitu raspberi ketone yang berfungsi dalam memecahkan lebihan lemak dengan lebih pantas. Khasiat timun juga mampu membuang toksin badan serta meningkatkan metabolisma seseorang khususnya untuk pengguna yang mempunyai masalah perut buncit.
.
*Bahan utama serta kebaikan* *Mango Afrika*
-meningkatkan kadar metabolisma
-membantu mengawal selera makan -tinggi serat untuk memberikan rasa kenyang *L- carnitine* membakar lemak dan menukarkan kepada tenaga *Kopi Hijau* -membantu pengeluaran toksin dalam badan serta berfungsi sebagai agen pelangsing badan

Timun
- membantu melancarkan sistem pencernaan dan melegakan sembelit

Raspberi Ketone
- menghalang obesiti dan membantu memecahkan lemak berlebihan dengan pantas
- menghalang pembentukan lemak di hati *Cara makan*
Ambil 1 to 2 sachet pada waktu pagi atau setengah jam sebelum exercise
SIAPAKAH GOLONGAN YANG SESUAI? - Golongan wanita dan juga lelaki yang mengalami masalah berat badan, masalah susah nak turunkan berat dan perut buncit.
- Golongan ibu yang sedang menyusukan bayi
- Remaja seawal 16 tahun *Harga*
RM69SM/RM75SS.
.
#ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codkelantan #codshahalam #shahalam #codsubang #codklang #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #sitiaafiyahkhalid #promo #freegift


1

APA ITU RATU SLIMMING JELLY?
RATU slimming jelly merupakan produk kurus pertama di Malaysia yang diformulasi dalam bentuk jeli. Diperkaya dengan khasiat Mangga Afrika, Raspberi Ketone, Kopi hijau, Timun beserta L- Carnitine. Ratu slimming jelly menjanjikan kesan yang luar biasa untuk para pengguna untuk mendapatkan bentuk badan yang ideal tanpa kesan sampingan yang membahayakan. Buah Mangga Afrika beserta L-Carnitine memainkan peranan penting dalam membakar lemak dan meningkatkan metabolisma badan.
.
Kelebihan RATU tidak hanya menguruskan badan, bahkan mampu memberi ekstra tenaga kepada pengguna. Antara bahan utama RATU iaitu raspberi ketone yang berfungsi dalam memecahkan lebihan lemak dengan lebih pantas. Khasiat timun juga mampu membuang toksin badan serta meningkatkan metabolisma seseorang khususnya untuk pengguna yang mempunyai masalah perut buncit.
.
*Bahan utama serta kebaikan* *Mango Afrika*
-meningkatkan kadar metabolisma
-membantu mengawal selera makan -tinggi serat untuk memberikan rasa kenyang *L- carnitine* membakar lemak dan menukarkan kepada tenaga *Kopi Hijau* -membantu pengeluaran toksin dalam badan serta berfungsi sebagai agen pelangsing badan

Timun
- membantu melancarkan sistem pencernaan dan melegakan sembelit

Raspberi Ketone
- menghalang obesiti dan membantu memecahkan lemak berlebihan dengan pantas
- menghalang pembentukan lemak di hati *Cara makan*
Ambil 1 to 2 sachet pada waktu pagi atau setengah jam sebelum exercise
SIAPAKAH GOLONGAN YANG SESUAI? - Golongan wanita dan juga lelaki yang mengalami masalah berat badan, masalah susah nak turunkan berat dan perut buncit.
- Golongan ibu yang sedang menyusukan bayi
- Remaja seawal 16 tahun *Harga*
RM69SM/RM75SS.
.
#ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codkelantan #codshahalam #shahalam #codsubang #codklang #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #sitiaafiyahkhalid #promo #freegift


0

APA ITU RATU SLIMMING JELLY?
RATU slimming jelly merupakan produk kurus pertama di Malaysia yang diformulasi dalam bentuk jeli. Diperkaya dengan khasiat Mangga Afrika, Raspberi Ketone, Kopi hijau, Timun beserta L- Carnitine. Ratu slimming jelly menjanjikan kesan yang luar biasa untuk para pengguna untuk mendapatkan bentuk badan yang ideal tanpa kesan sampingan yang membahayakan. Buah Mangga Afrika beserta L-Carnitine memainkan peranan penting dalam membakar lemak dan meningkatkan metabolisma badan.
.
Kelebihan RATU tidak hanya menguruskan badan, bahkan mampu memberi ekstra tenaga kepada pengguna. Antara bahan utama RATU iaitu raspberi ketone yang berfungsi dalam memecahkan lebihan lemak dengan lebih pantas. Khasiat timun juga mampu membuang toksin badan serta meningkatkan metabolisma seseorang khususnya untuk pengguna yang mempunyai masalah perut buncit.
.
*Bahan utama serta kebaikan* *Mango Afrika*
-meningkatkan kadar metabolisma
-membantu mengawal selera makan -tinggi serat untuk memberikan rasa kenyang *L- carnitine* membakar lemak dan menukarkan kepada tenaga *Kopi Hijau* -membantu pengeluaran toksin dalam badan serta berfungsi sebagai agen pelangsing badan

Timun
- membantu melancarkan sistem pencernaan dan melegakan sembelit

Raspberi Ketone
- menghalang obesiti dan membantu memecahkan lemak berlebihan dengan pantas
- menghalang pembentukan lemak di hati *Cara makan*
Ambil 1 to 2 sachet pada waktu pagi atau setengah jam sebelum exercise
SIAPAKAH GOLONGAN YANG SESUAI? - Golongan wanita dan juga lelaki yang mengalami masalah berat badan, masalah susah nak turunkan berat dan perut buncit.
- Golongan ibu yang sedang menyusukan bayi
- Remaja seawal 16 tahun *Harga*
RM69SM/RM75SS
.
#ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codkelantan #codshahalam #shahalam #codsubang #codklang #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #sitiaafiyahkhalid #promo #freegift


0

MOH2 SIHAT PULAK?? Khasiat Kapsul tunjuk langit .
.
.
๐Ÿ‘‰ Menstabilkan bacaan tekanan darah.
๐Ÿ‘‰ mengawal bacaan gula dalam@darah
๐Ÿ‘‰ mengatasi sakit sendi, urat dan kebas kebas.
๐Ÿ‘‰ mengatasi asid urik
๐Ÿ‘‰ mengurangkan kandungan kolestrol jahat.
๐Ÿ‘‰ mengatasi masalah kekejangan otot
๐Ÿ‘‰ memberi tenaga
๐Ÿ‘‰ membantu penyakit strok
๐Ÿ‘‰ mengatasi masalah jantung
๐Ÿ‘‰ merawat masalah tenaga batin.
.
.
#produkNdlife #kapsulTunjukLangit #tunjukLangitNdlife #diabetes #kencingManis #darahTinggi #penawarStrok #tenagaBatinLelaki #menurunkanKolestrol #paritJawa #herbaTunjukLangit #codKL #sentul #setiawangsa #wangsaMaju


2

๐Ÿ’• READY STOCK RATU SLIMMING JELLY ๐Ÿ’•
โœ… RM75 (SS) EXCLUDE POSTAGE .
โœ… Buy 2 Bottles RM150 FREE POSTAGE AND FREEGIFT ๐ŸŒธ
.
.
Place your order Now ๐Ÿ“ฒ016 3185289 or Click Link at Bio
.
.
COD IS AVAILABLE FOR KUCHING CITY CENTRE:-
๐Ÿš— Petrajaya, Matang, Malihah
๐Ÿš— Satok, Jalan Keretapi, MJC, Batu Kawa
๐Ÿš— Padungan, Pending
๐Ÿš— Simpang 3, BDC, Tabuan
๐Ÿš— Jalan Airport, Kuching Central
.
.
#ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl#ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimmingjellysarawak #ratuslimmingjellykuching #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codkelantan #codjohor #codsarawak #codipoh #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #promo #freegift


0

๐Ÿ’• READY STOCK RATU SLIMMING JELLY ๐Ÿ’•
โœ… RM75 (SS) EXCLUDE POSTAGE .
โœ… Buy 2 Bottles RM150 FREE POSTAGE AND FREEGIFT ๐ŸŒธ
.
.
Place your order Now ๐Ÿ“ฒ016 3185289 or Click Link at Bio
.
.
COD IS AVAILABLE FOR KUCHING CITY CENTRE:-
๐Ÿš— Petrajaya, Matang, Malihah
๐Ÿš— Satok, Jalan Keretapi, MJC, Batu Kawa
๐Ÿš— Padungan, Pending
๐Ÿš— Simpang 3, BDC, Tabuan
๐Ÿš— Jalan Airport, Kuching Central
.
.
#ladyqissquad #ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl#ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimmingjellysarawak #ratuslimmingjellykuching #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codkelantan #codjohor #codsarawak #codipoh #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #promo #freegift


0

๐ŸŒธReal Testimoni๐ŸŒธ Mereka sudahh anda bila lagi?? Jom dapatkan Ratu sekarang!!
.
๐Ÿ’•READY STOCK!! READY STOCK!!๐Ÿ’•
.
Hi! Berminat untuk order Ratu Slimming Jelly by Amyera Beauty? Whatsapp 011-36180154 atau klik link instagram saya @ratuofficial.sabah untuk info lanjut.
.
๐ŸŒธHarga๐ŸŒธ
.
โžก๏ธ1 Bottle (15Sachet) Rm69sm Rm75 ss (exclude pos &cod)
โžก๏ธ2 Bottle Rm138sm Rm150ss (include pos&cod) .
๐ŸŽFreegift
.
๐Ÿ“ŒCod area ๐Ÿ‘‰ Indah Permai , Sepanggar, sulaman Sentral, Uitm, Ums, Kk_City dan kawasan sekitar๐Ÿš˜Luar KK by Pos๐Ÿ›ซ
.
.
#ladyqissquad#ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia
#ratuslimmingjelly#ratuslimmingjellysabah#ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codjohor #codsarawak #codsabah #codipoh #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #promo #freegift #ratubabes


0

๐ŸŒธReal Testimoni๐ŸŒธ Mereka sudahh anda bila lagi?? Jom dapatkan Ratu sekarang!!
.
๐Ÿ’•READY STOCK!! READY STOCK!!๐Ÿ’•
.
Hi! Berminat untuk order Ratu Slimming Jelly by Amyera Beauty? Whatsapp 011-36180154 atau klik link instagram saya @ratuofficial.sabah untuk info lanjut.
.
๐ŸŒธHarga๐ŸŒธ
.
โžก๏ธ1 Bottle (15Sachet) Rm69sm Rm75 ss (exclude pos &cod)
โžก๏ธ2 Bottle Rm138sm Rm150ss (include pos&cod) .
๐ŸŽFreegift
.
๐Ÿ“ŒCod area ๐Ÿ‘‰ Indah Permai , Sepanggar, sulaman Sentral, Uitm, Ums, Kk_City dan kawasan sekitar๐Ÿš˜Luar KK by Pos๐Ÿ›ซ
.
.
#ladyqissquad#ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia
#ratuslimmingjelly#ratuslimmingjellysabah#ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codjohor #codsarawak #codsabah #codipoh #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #promo #freegift #ratubabes


0

๐ŸŒธReal Testimoni๐ŸŒธ Mereka sudahh anda bila lagi?? Jom dapatkan Ratu sekarang!!
.
๐Ÿ’•READY STOCK!! READY STOCK!!๐Ÿ’•
.
Hi! Berminat untuk order Ratu Slimming Jelly by Amyera Beauty? Whatsapp 011-36180154 atau klik link instagram saya @ratuofficial.sabah untuk info lanjut.
.
๐ŸŒธHarga๐ŸŒธ โžก๏ธ1 Bottle (15Sachet) Rm69sm Rm75 ss (exclude pos &cod)
โžก๏ธ2 Bottle Rm138sm Rm150ss (include pos&cod) .
๐ŸŽFreegift
.
๐Ÿ“ŒCod area ๐Ÿ‘‰ Indah Permai , Sepanggar, sulaman Sentral, Uitm, Ums, Kk_City dan kawasan sekitar๐Ÿš˜Luar KK by Pos๐Ÿ›ซ
.
.
#ladyqissquad#ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia
#ratuslimmingjelly#ratuslimmingjellysabah#ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codjohor #codsarawak #codsabah #codipoh #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #promo #freegift #ratubabes


1

Hhahh sapa2 yang selalu busy rushing yang tk sempat nk bfast kat rumah tu korang jugak boleh consume dalam kereta tau so takde alasan tak dapat nak consume Ratu, Sebab Ratu ni paling senang nak consume tau just koyakkan sachet dan terus makan takyah susah2 nak bancuh2 ๐Ÿ˜‰ So korang jangan lupa consume Ratu setiap pagi okey๐Ÿ‘Œ
.
Untuk info lanjut boleh terus whatsapp myra yaa 011-36180154 atau korang klik je link kat bioโคด๏ธ
.
.
#ladyqissquad#ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia
#ratuslimmingjelly#ratuslimmingjellysabah#ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codjohor #codsarawak #codsabah #codipoh #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #promo #freegift #ratubabes


0

Hhahh sapa2 yang selalu busy rushing yang tk sempat nk bfast kat rumah tu korang jugak boleh consume dalam kereta tau so takde alasan tak dapat nak consume Ratu, Sebab Ratu ni paling senang nak consume tau just koyakkan sachet dan terus makan takyah susah2 nak bancuh2 ๐Ÿ˜‰ So korang jangan lupa consume Ratu setiap pagi okey๐Ÿ‘Œ
.
Untuk info lanjut boleh terus whatsapp myra yaa 011-36180154 atau korang klik je link kat bioโคด๏ธ
.
.
#ladyqissquad#ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia
#ratuslimmingjelly#ratuslimmingjellysabah#ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codjohor #codsarawak #codsabah #codipoh #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #promo #freegift #ratubabes


0

Hhahh sapa2 yang selalu busy rushing yang tk sempat nk bfast kat rumah tu korang jugak boleh consume dalam kereta tau so takde alasan tak dapat nak consume Ratu, Sebab Ratu ni paling senang nak consume tau just koyakkan sachet dan terus makan takyah susah2 nak bancuh2 ๐Ÿ˜‰ So korang jangan lupa consume Ratu setiap pagi okey๐Ÿ‘Œ
.
Untuk info lanjut boleh terus whatsapp myra yaa 011-36180154 atau korang klik je link kat bioโคด๏ธ
.
.
#ladyqissquad#ratufeedbacks #mangomixedjelly #Ratuslimmingjellytestimoni #1stinmalaysia
#ratuslimmingjelly#ratuslimmingjellysabah#ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellyoriginal #ratuslimmingjellybyamyera #ratuslimming #amyerabeauty #freecod #freepostage #codkl #codselangor #codjohor #codsarawak #codsabah #codipoh #jomkurus #letscantik #ubatkurus #ratuslimmingmurah #bodygoals #sexybody #perfectbody #promo #freegift #ratubabes


0

Hi selamat hari raya uolss... Mood still raya lg... Pada korang yg nk dapatkn DD Cushion boley wasap / dm @fk.beautyisart taw. Masih lg sempat nk melaram raya @ kerumah terbuka ๐Ÿ˜„
.
wasap.my/60193168479 klik jew link kt bio tu untuk order taw... ๐Ÿ˜‰
.
๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽFREE GIFT AWAITS๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ.
.
#obsesscosmeticscod #squadsyiera #obsesscosmeticmalaysia #obsesscosmetics #obsessddcushion #obsesscosmeticsshahalam #lipstickmatte #bbcushion #laneige #hudabeauty #neelofa #vivyyusof #muakl #muaselangor #muashahalam #makeupmurah #makeupcantik #makeupartismalaysia #makeupartisshahalam #makeupartiskl #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #sayajualmekap #codselangor #dyxy #codkl


0

Nak cantik bukannya susah! Kunyah saje Beauty Booster by Trudolly InshaaAllah kulit glowing secantik @missfazura
.
Rugi jika anda belum dapatkannya. raya ni banyak #openhouse . Bila lagi nak tampil cerah menawan bila berjumpa keluarga dan sanak saudara?
.
Dapatkan sekarang whatsapp 0127814197
#trudolly #fazurabeauty #trudollymurah #fattzura #raya2018 #flawless #glowup #glow #jerawat #kulitcerahseawal7hari #cerah #beautybooster #jerawathilang #codkl #codjb #freeposlaju #codtrudolly


1

The end of the page