#codkualalumpur

Instagram photos and videos

#codkualalumpur#codmanjung#fibermax#bodydream#bodydreamkanada#bodydreamtestimoni#bodydreammalaysia#detoxjuice#detoxdrink#bodydreamkedah#codlangkawi#fibermaxmurah#bodydreamlangkawi#bodydreamkualalumpur#codperak#bodydreamperak#codjohor#bodydreamjohor#detox#agentwantedseluruhmalaysia#fibermaxbodydream#cocoslimming

Hashtags #codkualalumpur for Instagram

#feedbackmommyg

Assalamualaikum mommies2. Pagi ni Ummi suruh adik pilih nak makan bubur mana satu tapi adik tak tau nak makan bubur mana satu sebab semuanya sedap2 😑😑😑 Pening kepala adik fikir nak makan bubur apa. Boleh mix semua ke Ummi? Hahaha 😜😜😜 Whatsapp 01126837357 Mommy G atau klik link kat profile ya untuk sebarang pertanyaan 😘

#babyfood #babyfoodpowder #serbukikanbilis #serbukayam #veggiepowder #sayajualmakananbayi #makananbayi #sayajual #murah #codkualalumpur #kualalumpur #terapiinstagram #motherhood #tipsmommynis #makananbaby #makananbayi #homemadebabyfoodmalaysia #babyfoodmalaysia #babymeals #babyliciousbymumyrara #makananbayimurah #makananinstantbaby #makananinstantbayi #homemadebabyfoodkl #instantbabyfoodmalaysia #halalbabyfood #babyfoodshahalam #babyfoodmurah #buburinstant


0

SEMINGGU SET COMBO BODYDREAM TURUN 3KG!.
.
.
Set padu meletop combo by bodydream memang laris taw! Sebab apa? Sebab ramai dah loss berkilo tanpa perlu berlapar dan diet. Hari2 mesti ada orang repeat oder set combo ni. .
.
Coco s bakar lemak 10x lbh cpt. Makan banyak pun berat x naik weh. Fibermax pula detox badan clearly. Makan mcm2 overdose pun x pa. Sebab esoknya fibermax buang toksin dan lemak3 tepu badan korang. .
.
Oder nowww πŸ“±πŸ“±πŸ“±
.
.
.Jom kurus secara sihat tanpa perlu berlapar.
.
. .
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP .
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetani #codalorstar


0

SET COMBO MELETOP BODYDREAM!!! permintaan tinggi dgn harga combo yg berbaloi!!!.. Paling bestt result set combo lagi2 lah berbaloiii!!.
.
.
Siap disini teringin nak kurus? Tapinya belum kurus2 lagi🀣🀣
.
.
Dah tuh diet macam2 dah?? dah excercise bagai nk rak.. Dah cuba juga pelbagai supplement kurus juga dah?
.
.
Tapinya tak kurus2 juga. Malah2 makin naik adalah kilo bdn kita niπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
Okay korang jangan risau. Terus cuba set combo meletop bodydream ni. Comfirm2 berat korang turun perut kempis badan jadi curvyyy uolllsss.. raya ni makan banyak korang x naik berat badan taw. Silap2 boleh kurus lagi. Serius 1 set combo boleh loss 5kg sehingga 10kg!!.
.
.
.
Jom kurus secara sihat tanpa perlu berlapar.
.
. .
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP .
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetani #codalorstar


0

Baru consume 1 botol RATU SLIMMING JELLY, berat dah turun gila gila. Bayangkan, Kalau tetap consistent amalkan ratu ni. Betapa meletop badan sis ni nanti! Rugi kalau Siapa yang belum cuba! Produk slimming no 1 paling berkesan di malaysia tau. Jom beli!
.
.
#deQueensquad #ratuslimmingjellyhululangat #ratufeedbacks #Ratuslimmingjellytestimoni #kurus #diet #codkualalumpur
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellycheras #produkkurus #bengkung #ratuslimmingjellybyamyera #tipskurus #agentmalaysiawanted #codkl #codcheras #codhululangat #jomkurus #raya2018 #ubatkurus #ratuslimmingmurah #hululangat #bajuraya #promo #malaysiamemilih #rahsiakurus #agentwanted #dropshipwanted


0

RATU SLIMMING JELLY FEEDBACK! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
APA ITU RATU SLIMMING JELLY?
RATU slimming jelly merupakan produk kurus pertama di Malaysia yang diformulasi dalam bentuk JELLY. Diperkaya dengan khasiat Mangga Afrika, Raspberi Ketone, Kopi hijau, Timun beserta L- Carnitine. Ratu slimming jelly menjanjikan kesan yang luar biasa untuk para pengguna untuk mendapatkan bentuk badan yang ideal tanpa kesan sampingan yang membahayakan. Buah Mangga Afrika beserta L-Carnitine memainkan peranan penting dalam membakar lemak dan meningkatkan metabolisma badan.
.
Kelebihan RATU tidak hanya menguruskan badan, bahkan mampu memberi ekstra tenaga kepada pengguna. Antara bahan utama RATU iaitu raspberi ketone yang berfungsi dalam memecahkan lebihan lemak dengan lebih pantas. Khasiat timun juga mampu membuang toksin badan serta meningkatkan metabolisma seseorang khususnya untuk pengguna yang mempunyai masalah perut buncit
.
GOLONGAN YANG SESUAI UNTUK MENGAMALKAN RATU SLIMMING JELLY :
🌸Golongan wanita dan juga lelaki yang mengalami
masalah berat badan, masalah susah nak turunkan berat dan perut buncit.
🌸Golongan ibu yang sedang menyusukan bayi
🌸Remaja seawal 16 tahun
.
.
#deQueensquad #ratuslimmingjellyhululangat #ratufeedbacks #Ratuslimmingjellytestimoni #kurus #diet #codkualalumpur
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellycheras #produkkurus #bengkung #ratuslimmingjellybyamyera #tipskurus #agentmalaysiawanted #codkl #codcheras #codhululangat #jomkurus #raya2018 #ubatkurus #ratuslimmingmurah #hululangat #bajuraya #promo #malaysiamemilih #rahsiakurus #agentwanted #dropshipwanted


0

Our founder, Datin @amyera.zainal mother of two! Hasil consume RATU SLIMMING JELLY, badan letop macam anak dara, pinggang size 24 you olls! Jangan makan hati tengok, jom try ratu slimming jelly! Dah beribu feedback & testimoni berjaya. Harga murah, selamat, dan kesan sangat cepat! .
.
#deQueensquad #ratuslimmingjellyhululangat #ratufeedbacks #Ratuslimmingjellytestimoni #kurus #diet #codkualalumpur
#ratuslimmingjelly #ratuslimmingjellykl #ratuslimmingjellycheras #produkkurus #bengkung #ratuslimmingjellybyamyera #tipskurus #agentmalaysiawanted #codkl #codcheras #codhululangat #jomkurus #raya2018 #ubatkurus #ratuslimmingmurah #hululangat #bajuraya #promo #malaysiamemilih #rahsiakurus #agentwanted #dropshipwanted


0

Power la!! Order cust menderu x sabar nak rambut lurus dengan mudah, jimat!!😍😍 Korang baik booking n grab korang punya.

Memang berbaloi giler

Jom gunakan StraightPro. Luruskan rambut tanpa rebonding dan iron. Jimat duit xyah g saloon. πŸ“² whatsapp 01137230477sekarang!

#straightpro#krimpelurusrambut#krimrambut#pelembutrambut#krimrebonding#pomademurah#minyakrambut#bazaronline#igshop#lokalah #pomade #sayajual #kualalumpurmalaysia #sapotlokal #codkl #codkualalumpur # straightprokl


0

1 BOX COCO S LOSS 6KG!!.
.
.
Untuk yang masih ragu2, takot2 nk cuba coco s. Orang lain dah raya dengan body saiz s ni asbab consume coco s. Uollss ja mash saiz badan lama ☺️☺️☺️
.
.
X pa sayang2 semua. Boleh start consume coco s sekarang juga. Untuk raya haji ni mash berpeluang look gojes saiz s taw. Tngk akak ni dari 71 sekarang 65kg. Baru sekotak coco s ja. No diet no pantang no senaman2 taw πŸ’‹ in 1 box u can see the result.
Jadi uollss. Cepat2 grabbb.
.
.
.Jom kurus secara sihat.
.
.
AGENT WANTED SELURUH πŸ‡²πŸ‡Ύ .
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP πŸ‘ΈπŸ»SIS FUZAπŸ‘ΈπŸ»
.
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetani #codmelaka


1

REPEAT ODER! 2BOX LOSS 8KG
.
.
kalau beli dari stokis dan agent sah bodydream mesti turun berat badan kan. Ye la. Kami bukan sekadar jual tapi kami pastikan customer kami loss berat badan taw. .
.
Tengok customer ni siap bagi love2 lagi dekat we ollls. Raya ni pun dia melaram saiz badan baru.bulan syawal ni comfrim rumah terbuka banyak ni.so, better uollss standby coco s siap2. Makan bnyak pun berat stil maintain πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
.
.Jom kurus secara sihat.
.
.
AGENT WANTED SELURUH πŸ‡²πŸ‡Ύ .
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP πŸ‘ΈπŸ»SIS FUZAπŸ‘ΈπŸ»
.
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetani #codmelaka


0

Sapu sapu dah cerah.

Apetu?
Tu namanya nano cream. Guna lepas mandi tiap hari. Seminggu dah nampak cerah.

#dianznanolightenercream #dianzvitamin #dianzvitamin #dianzperfume #cerahsekata #krimsejuk #sapusapudahpinkish #codkualalumpur #codshahalam #codseksyen7


0

Untuk pengetahuan semua, yup memang betul, cold wax ni memang tak perlu dipanaskan dan berkesan buang bulu sampai akar seluruh badan.
_
Malas nak panas-panaskan wax? Cold wax ni memang the best untuk korang cuba. Tak perlu masa yang lama nak waxing, cuma sapu, tampal kain, urut2 dan tarik.
_
Benefitnya? Korang dapat kulit licin mulus, bulu yang lambat tumbuh dan kalau selalu guna bulu makin kurang. Tambah yang ketiak hitam selalu mencukur tu, ketiak akan makin cerah tau.
_
Thank you @elfiraloy @regrann
Tak nak cakap banyak, kalau nak order korang boleh klik πŸ‘‡πŸ»
-
-
Contact ERNI πŸ“² 012-7903374
Dm terus kami @produkcabutbulu_organic
View ig feedback customers di @testimoni.produkcabutbulu .
-
-
#reviewhairremoval #candyhotwax #wawacoldwax #homespa #brazilianwax #travelfriendly #bridetobe2018 #masalahbululebat #kulitlicintanpabulu #tiadalagikulitgelap #codkualalumpur #codampang #codklsentral #codklcc #muabellaz #muaampang #muakajang #muakualalumpur #lawaktahapdewa #kitaok #senorita #gambarviral #igviewmalaysia #viralposts #viralvideos #lakukerasss‼️ #organicproducts #halal #jaminberkesan #teamJariEmasWawaCandy


0

Dalam bekas bulat ni, candy wax (Hot wax) kena panaskan dulu sehingga cair. Bila dah suam2 suku baru boleh apply pada kulit tau😁.
-
Candy boleh digunakan untuk satu badan termasuk muka dan private part. Sangat jimat sebab satu bekas besar ni kandungan nya 450gram.
-
Sangat sesuai yang suka *Home SPA* 😍.
-
Good news. Dear tahu tak... Dalam candy ni ada
Lemon, Gula, Chamomile, & Rosewater.
-
Yang risau sakit sakit tu jangan risau sebab Wax ni diperbuat daripada Madu.
-
Madu bertindak melemahkan akar,dan mudah nak tarik bulu😍
-
Candy perlu dipanaskan. Kelebihannya: Haba membantu liang roma mudah terbuka dan bulu mudah dicabut daripada akar.
-
Ada 3 cara untuk panaskan Candy wax⬇️
-
πŸ‘‰πŸ»boleh guna microwave 2-3minit
-
πŸ‘‰πŸ»Boil dalam air atas dapur sampai cair
-
πŸ‘‰πŸ»rendam dalam air panas
-
Waxing dengan Candy Hot Wax. Quick and so Easy! -
-
Contact ERNI πŸ“² 012-7903374
Dm terus kami @produkcabutbulu_organic
View ig feedback customers di @testimoni.produkcabutbulu .
-
-
#reviewhairremoval #candyhotwax #wawacoldwax #homespa #brazilianwax #travelfriendly #bridetobe2018 #masalahbululebat #kulitlicintanpabulu #tiadalagikulitgelap #codkualalumpur #codampang #codklsentral #codklcc #muabellaz #muaampang #muakajang #muakualalumpur #lawaktahapdewa #kitaok #senorita #gambarviral #igviewmalaysia #viralposts #viralvideos #lakukerasss‼️ #organicproducts #halal #jaminberkesan #teamJariEmasWawaCandy


0

Sekali tarik selesai masalah badan berbulusss.
.

KELEBIHAN Wawa Cold Wax adalah :
-
πŸ“£ Tidak perlu dipanaskan.
πŸ“£ Kelikatannya mampu mampu mencabut bulu sehingga ke akar.
πŸ“£ Sesuai digunakan pada seluruh bahagian anggota badan termasuk area muka dan private part.
πŸ“£ Bulu tumbuh dalam jangka yang lama 2-3 minggu .
πŸ“£ Bulu baru tumbuh lebih halus dan jarang2.
πŸ“£ Packaging in tube sesuai for travel.
-
Get great gifts 🎁 for every purchase! πŸ‘πŸ»
Buy 2 will get more free gifts dan harga lebih murah❗️
-
-
BERMINAT NAK WAXING BERSAMA WAWA WAX ⁉️ STOCK LIMITED
BELI 1 DAPAT 9GIFTTTπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽŠ
-
Contact πŸ“± ERNI: 012-7903374
Dm terus kami di @produkcabutbulu_organic
View ig kami di @testimoni.produkcabutbulu -
-
#reviewhairremoval #candyhotwax #wawacoldwax #homespa #brazillianwax #travelfriendly #masalahbululebat #kulitlicinbebasbulu #tiadalagikulitgelap #bridetobe2018 #codkualalumpur #codampang #codklcc #codklsentral #muabellaz #muakajang #muakualalumpur #muaampang
#igviewmalaysia #viralvideos #viralposts #lawaktahapdewa #organicproducts #berkeyakinantinggi #kitaok #senorita #lakukerasss‼️ #rezekiallahituluas #teamsoldoutEA


0

Tq syg2 pilih set mimybeauty. Nnt kita putih gebu sama2 πŸ€—

Postage hr isnin ya. Nk cod anytime bole.
Wassap kakmin naa 019 5595904

#stokismimybeautykl
#codkualalumpur
#codkl
#mimybeautypakarputihgebu
#mimybeautypakarkulitanda
#putihpinksish
#putihgebu


0

Nak kurus ... Wajib baca ni k ...
.
.
BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK
.
.
β˜•οΈ Anda yg mempunyai masalah berat badan wajib baca info ini ! ! ! ! !
.
.
β˜•οΈ Jangan cepat putus asa jika pernah mencuba slimming drink @ ubat kurus tapi tidak menjadi dan tiada apa2 kesan pun....!!!!!!.
.
.
β˜•οΈ Dengan consume BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK ramai pengguna2 sgt berpuas hati dan telah pun berjaya mendapat berat badan yg di idam-idamkan....!!!!!!!.
.
.
πŸƒKELULUSAN KKM
πŸƒKELULUSAN GMP
πŸƒHALAL
πŸƒBUATAN MALAYSIA.
.
.
BODY DREAM COCO-S Slimming Drink
🍫 Berperisa coklat yg lazatπŸ˜‹πŸ˜‹
β˜•οΈ 1 box mengandungi 15 sachet boleh hilangkan 3kg hingga 6kg
β˜•οΈ Sesuai utk lelaki & wanita
β˜•οΈ Mudah dibancuh setiap hari
β˜•οΈ mengawal selera makan
β˜•οΈ Tiada kesan sampingan seperti cirit birit, muntah atau sebagainya
β˜•οΈ Selamat utk ibu yg menyusukan bayi berusia sebulan ke atas
β˜•οΈ Tiada pantang larang
β˜•οΈ Tak perlu tahan lapar
β˜•οΈ Tiada jadual pemakanan utk diet
β˜•οΈ Memberikan tenaga sepanjang hari
β˜•οΈ Badan tidak lesu.
.
.
Jom kurus secara sihat.
.
.
AGENT WANTED SELURUH πŸ‡²πŸ‡Ύ .
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
www.wassap.my/+601112521626
β˜‡011-12521626β˜‡
β˜‡011-12521626β˜‡
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP πŸ‘ΈπŸ»SIS WANA πŸ‘ΈπŸ»
.
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetani #codalorstar #codmelaka


0

Nak kurus ... Wajib baca ni k ...
.
.
BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK
.
.
β˜•οΈ Anda yg mempunyai masalah berat badan wajib baca info ini ! ! ! ! !
.
.
β˜•οΈ Jangan cepat putus asa jika pernah mencuba slimming drink @ ubat kurus tapi tidak menjadi dan tiada apa2 kesan pun....!!!!!!.
.
.
β˜•οΈ Dengan consume BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK ramai pengguna2 sgt berpuas hati dan telah pun berjaya mendapat berat badan yg di idam-idamkan....!!!!!!!.
.
.
πŸƒKELULUSAN KKM
πŸƒKELULUSAN GMP
πŸƒHALAL
πŸƒBUATAN MALAYSIA.
.
.
BODY DREAM COCO-S Slimming Drink
🍫 Berperisa coklat yg lazatπŸ˜‹πŸ˜‹
β˜•οΈ 1 box mengandungi 15 sachet boleh hilangkan 3kg hingga 6kg
β˜•οΈ Sesuai utk lelaki & wanita
β˜•οΈ Mudah dibancuh setiap hari
β˜•οΈ mengawal selera makan
β˜•οΈ Tiada kesan sampingan seperti cirit birit, muntah atau sebagainya
β˜•οΈ Selamat utk ibu yg menyusukan bayi berusia sebulan ke atas
β˜•οΈ Tiada pantang larang
β˜•οΈ Tak perlu tahan lapar
β˜•οΈ Tiada jadual pemakanan utk diet
β˜•οΈ Memberikan tenaga sepanjang hari
β˜•οΈ Badan tidak lesu.
.
.
Jom kurus secara sihat.
.
.
AGENT WANTED SELURUH πŸ‡²πŸ‡Ύ .
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
www.wassap.my/+601112521626
β˜‡011-12521626β˜‡
β˜‡011-12521626β˜‡
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP πŸ‘ΈπŸ»SIS WANA πŸ‘ΈπŸ»
.
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetani #codalorstar #codmelaka


0

Nak kurus ... Wajib baca ni k ...
.
.
BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK
.
.
β˜•οΈ Anda yg mempunyai masalah berat badan wajib baca info ini ! ! ! ! !
.
.
β˜•οΈ Jangan cepat putus asa jika pernah mencuba slimming drink @ ubat kurus tapi tidak menjadi dan tiada apa2 kesan pun....!!!!!!.
.
.
β˜•οΈ Dengan consume BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK ramai pengguna2 sgt berpuas hati dan telah pun berjaya mendapat berat badan yg di idam-idamkan....!!!!!!!.
.
.
πŸƒKELULUSAN KKM
πŸƒKELULUSAN GMP
πŸƒHALAL
πŸƒBUATAN MALAYSIA.
.
.
BODY DREAM COCO-S Slimming Drink
🍫 Berperisa coklat yg lazatπŸ˜‹πŸ˜‹
β˜•οΈ 1 box mengandungi 15 sachet boleh hilangkan 3kg hingga 6kg
β˜•οΈ Sesuai utk lelaki & wanita
β˜•οΈ Mudah dibancuh setiap hari
β˜•οΈ mengawal selera makan
β˜•οΈ Tiada kesan sampingan seperti cirit birit, muntah atau sebagainya
β˜•οΈ Selamat utk ibu yg menyusukan bayi berusia sebulan ke atas
β˜•οΈ Tiada pantang larang
β˜•οΈ Tak perlu tahan lapar
β˜•οΈ Tiada jadual pemakanan utk diet
β˜•οΈ Memberikan tenaga sepanjang hari
β˜•οΈ Badan tidak lesu.
.
.
Jom kurus secara sihat.
.
.
AGENT WANTED SELURUH πŸ‡²πŸ‡Ύ .
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
www.wassap.my/+601112521626
β˜‡011-12521626β˜‡
β˜‡011-12521626β˜‡
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP πŸ‘ΈπŸ»SIS WANA πŸ‘ΈπŸ»
.
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetani #codalorstar #codmelaka


0

SERING BERCUKUR MENYEBABKAN KULIT MENJADI GELAP DAN BULU LEBAT.
.
.
jom bertukar kepada WAWA WAX kenapa wawa wax? .
. βœ”οΈTak perlu dipanaskan ,picit macam ubat gigi.
βœ”οΈMencabut bulu sehingga ke akar.
βœ”οΈMelembutkan dan menghaluskan kulit.
βœ”οΈMelambatkan penumbuhan bulu.
βœ”οΈMenangalkan Sel kulit mati.
βœ”οΈBulu tumbuh lebih halus dan tampa rasa gatal.
βœ”οΈMelenyapkan penumbuhan bulu baru dengan penggunaan yang kerap.
βœ”οΈMemutihkan semula kulit di kawasan ynag gelap kesan kerap bercukur.
βœ”οΈMudah untuk dibawa berjalan sebab packaging yang lebih ringan.
.
.
Last 4 UNIT

Beli 1 dapat 9 Gift
.
Contact πŸ“± ERNI: 012-7903374
DM terus @produkcabutbulu_organic
View ig feedback customers @testimoni.produkcabutbulu .
.
#reviewhairremoval #candyhotwax #wawacoldwax #masalahbululebat #brazillianwax #kulitlicintanpabulu #tiadalagikulitgelap #bridetobe2018 #codkualalumpur #codklcc #codklcc #cod1malaysia #codampang #muabellaz #muakajang #muakualalumpur #muaampang #lawaktahapdewa #homespa #berkeyakinantinggi #jaminberkesan #fallinlovewithyou #kitaok #lakukerasss‼️ #jutawanmuda #teamsoldoutEA


4

CC CREAM SPF15! .
Okay sis nak share sikit pasal cc cream bleh tak
.
.
Kenapa cc cream mary kay ni orang sangat sangat suka? Dan juga sis pun sangat la suka πŸ’ͺ
.
.
Sebab first βœ”οΈ, cc cream ni bagi natural look. Pakai mcm tak pakai apa apa. Ni yg sis paling suka ni, dia buat mcm skin kita ni natural cantik hihi pada hal ada je parut parut degil yg berselindung kanπŸ™Š
.
.
Second, bagi sis cc cream ni tak melekit atau berminyak lansung βœ”οΈ. Sebab ni lah yg orang akan stay dengan sesuatu krim tu kan? Its either bercapuk, or minyak gila, or tak rasa apa apa. Mesti korang nak yg tak rasa apa2 kan? Haaa kena cuba cc cream marykay ni
.
.
Lepas tu sis suka sbb cc cream ni ada SPF 15 βœ”οΈ,so dia berfungsi sbg sunblock jugak. So klau anda jenis tak suka pakai sunprotector kan, so cc cream ni memang sgt helpful lahπŸ’ͺ
.
.
And last sekali, cc cream marykay is non comedogenic which it’s wont clog pores βœ”οΈ. Apa tu? Hehe. Maksud nya ianya tak akan sekat pori wajah okay. So takde lah sebab pakai cc cream ni nanti pori tersumbat , then jerawat naik. NoπŸ™…β€β™€
.
.
#cccreammarykay #cccream #foundationbest #foundationmarykay #mekapmarykay #codkualalumpur #codmarykay #promocccream #nabilarazali #vivyyusof #tiamo100harisweetheart


0

Hi assalamualaikum, pika just nak bagitahu harini dah bermula nya postage untuk Ainaa Cleanser, Ainaa Serum & Ainaa Cosmetics tau so korang yg jauh jauh tu boleh lah cepat order untuk di post terus ke rumah korang. If korang nak cod depan rumah pun boleh jugak just whatsapp je pika πŸ’•
.
Whatsapp 0193107484
Whatsapp 0193107484


1

The most wanted Cleansing Water in town.. .
_____________________
Go Beyond Cleansing !
.
Hermosa Cleansing Water is suitable for Sensitive and Acne Prone Skin. Not only it removes makeup and impurities, it also cares for your skin with Super Ingredients (Aloe Vera & Chamomile).
.
The FIRST OF ITS KIND in Malaysia.
.
Go Natural . Go Local . Go Hermosa.
_____________________ .
WEIGHT 50ml
MAIN INGREDIENTS: Aloe Vera & Chamomile Extract
NATURAL based product
FUNCTION: Water-base Makeup Remover & Gentle Cleanser
Travel FRIENDLY
_____________________

RETAIL PRICE: RM 45 each (For Classic Cleansing Water)
RM55 each ( For Brightening & Hydrating Cleansing Water)
*price excluding postage*
.
_____________________

To order whatsapp
(+60102751770) Aina 🌸
_____________________

#soothingskin #wudhukfriendly #nochemicals #noalcohol #organicskincare #organicproduct #naturalskincare #hermosabybelinda #hermosalovers #hermosacleansingwater #supporthermosa #hermosamalaysia #teamwanameri #l4l #likesforlikes #exlikes #byainahalim #ainabeautyhermosa #teamwanamerimeroketπŸš€ #teamwanameri #CleansingWaterPertamaMy
#CleansingWaterNo1My
#BestCleansingWater
#TreatmentCleansingWater
#VitaminCleansingWater
#BestSellingCleansingWater #ainabeautyhermosa
#byainahalim #codkualalumpur #codkl #codampang


0

JERAWAT KECUT, PARUT DAN JERAGAT HILANG
.
Masalah yang sering menghantui setiap gugirl kan πŸ‘»
Nak biar je ke kulit awak macam tue?? 🀨
Ingat boleh pulih sendiri ke?? 😏
.
Hei nie bukan main magic magic, ting je terus hilang 😜
Usaha dengan DYXY COSMETICS sebab dyxy boleh merawat kulit wajah tau πŸ‘πŸΌ
.
Sementara nak hilangkan masalah tue πŸ’―% dengan sekelip mata je dah boleh cover semua masalah πŸ€©πŸ‘πŸΌ
.
Nak tak??
Cepat grab SET PROMOSI SEKARANG sebelum semua LICIN
HABIS IS HABIS YE UOLLS
Wasap saya
πŸ“²0139836744 (fast respon) .
#manir
#codkualaterengganu
#codkualalumpur
#ampang
#klcc
#bukitbintangΒ 
#dyxyterengganu
#dyxykualaterengganu
#kualaterengganu
#terengganu
#unimas
#jururawatmalaysiaΒ 
#sabahan
#dyxykl
#kudat
#kotamarudu
#kotabelud
#beluran
#tuaran
#putatan
#penampang
#sipitang
#tawau
#ranau
#keningau
#wangsamaju
#sandakan
#dyxykgbaru
#kampungbaru
#kgbaru


1

1 BOX COCO S LOSS 6KG!!.
.
.
Untuk yang masih ragu2, takot2 nk cuba coco s. Orang lain dah raya dengan body saiz s ni asbab consume coco s. Uollss ja mash saiz badan lama ☺️☺️☺️
.
.
X pa sayang2 semua. Boleh start consume coco s sekarang juga. Untuk raya haji ni mash berpeluang look gojes saiz s taw. Tngk akak ni dari 71 sekarang 65kg. Baru sekotak coco s ja. No diet no pantang no senaman2 taw πŸ’‹ in 1 box u can see the result.
Jadi uollss. Cepat2 grabbb.
.
.
.Jom kurus secara sihat.
.
.
πŸ”₯0174324642πŸ”₯
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP .
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetani #codmelaka


0

1 BOX COCO S LOSS 6KG!!.
.
.
Untuk yang masih ragu2, takot2 nk cuba coco s. Orang lain dah raya dengan body saiz s ni asbab consume coco s. Uollss ja mash saiz badan lama ☺️☺️☺️
.
.
X pa sayang2 semua. Boleh start consume coco s sekarang juga. Untuk raya haji ni mash berpeluang look gojes saiz s taw. Tngk akak ni dari 71 sekarang 65kg. Baru sekotak coco s ja. No diet no pantang no senaman2 taw πŸ’‹ in 1 box u can see the result.
Jadi uollss. Cepat2 grabbb.
.
.
.Jom kurus secara sihat.
.
.
πŸ”₯0174324642πŸ”₯
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP .
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetani #codmelaka


0

1 BOX COCO S LOSS 6KG!!.
.
.
Untuk yang masih ragu2, takot2 nk cuba coco s. Orang lain dah raya dengan body saiz s ni asbab consume coco s. Uollss ja mash saiz badan lama ☺️☺️☺️
.
.
X pa sayang2 semua. Boleh start consume coco s sekarang juga. Untuk raya haji ni mash berpeluang look gojes saiz s taw. Tngk akak ni dari 71 sekarang 65kg. Baru sekotak coco s ja. No diet no pantang no senaman2 taw πŸ’‹ in 1 box u can see the result.
Jadi uollss. Cepat2 grabbb.
.
.
.Jom kurus secara sihat.
.
.
πŸ”₯0174324642πŸ”₯
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP .
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetani #codmelaka


0

Raya Tahun 2015 size L
Raya Tahun 2016 size XL
Raya Tahun 2017 size XL lagi
Bila nak kurus betul2 ni sayang?...
Kalau tak kuat hati nak diet secara normal.
.
.
Diet asyik fail.
godaan makanan banyak.
😁... maksudnya..
.
.
anda harus cuba #bodydreamcocosslimming.. Rugii.... Baju Raya tahun ni daripada designers semua letop letop.Tanya diri sendiri.. ada size ke? Kalau x dak saiz cepat2 grabb coco s sekarang. 1 sachet sehari can change your weight!.
.
. β€œ TIADA YANG MUSTAHIL WITH BODYDREAM!.
.
.
Jom kurus secara sihat.
.
πŸ”₯0174324642πŸ”₯
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP .
.
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetanikedah #bodydreamtestimonibyain


0

13 KG LOSS WITH BODYDREAM COCOS
.
.
Untuk yang masih ragu2, takot2 nk cuba coco s. Orang lain dah raya dengan body saiz s ni asbab consume coco s. Uollss ja mash saiz badan lama ☺️☺️☺️
.
.
No diet no pantang no senaman2 taw πŸ’‹ in 1 box u can see the result.
Jadi uollss. Cepat2 grabbb.
.
.
.Jom kurus secara sihat.
.
.
AGENT WANTED SELURUH πŸ‡²πŸ‡Ύ .
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP πŸ‘Έ
.
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetani #codmelaka


1

CARA PEMGAMBILAN :-
.
.
πŸ”΅Cara minum , bancuh satu sachet fibermax di dalam cawan. Gunakan air biasa atau pun air sejuk. Ambil Fibermax selepas makan malam atau sebelum tido.
.
.
πŸ”΅Untuk lemak degil dan perut boroi di sarankan ambil satu sachet setiap hari selama 15hari.
.
.πŸ”΅Pengambilan fibermax boleh di ambil selang sehari selepas pengguna berpuas hati dengan kesan di rasai.
.
.
πŸ”΅Fibermax adalah 100% bahan semulajadi dan boleh diminum oleh semua lapisan umur termasuk wanita mengandung.
.
.
πŸ”΅Untuk kesan yang lebih pantas Fibermax boleh diambil bersama bodydream coco slimming.
.
.
CARA PENGAMBILAN FIBERMAX & BODYDREAM COCO-S
.
.
πŸ’ Ambil coco-s selepas sarapan pagi dan Fibermax selepas makan malam. Minum air 3liter sehari untuk proses penyingkiran lemak dan toksin dalam badan dengan lebih cepat dan berkesan.
.
Wasap utk info lanjut
.
.
JOM DETOX SEKARANG
.
. .
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP .
.
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetani #codshahalam #codalorstar #codarau #codmelaka


0

Fungsi Wawa wax dan Candy wax sama je guys. Mencabut bulu sehingga ke akar dan boleh digunakan pada area πŸ‘‡πŸ»
-
πŸ“ŽMuka (untuk buang whitehead)
πŸ“ŽJanggut
πŸ“ŽMisai
πŸ“ŽTangan
πŸ“ŽKaki
πŸ“ŽKetiak
πŸ“ŽBadan
πŸ“ŽPrivate part
-
Stock Wawa wax sekarang available 10 unit dan Candy wax tinggal 30 unit! Beli 1 dapat 9 Gift 🎁 Mari cepat-cepat jangan lambat-lambat! 😍
-
-
Contact ERNI πŸ“² 012-7903374
Dm terus kami @produkcabutbulu_organic
View ig feedback customers di @testimoni.produkcabutbulu .
-
-
#reviewhairremoval #candyhotwax #wawacoldwax #homespa #brazilianwax #travelfriendly #bridetobe2018 #masalahbululebat #kulitlicintanpabulu #tiadalagikulitgelap #codkualalumpur #codampang #codklsentral #codklcc #muabellaz #muaampang #muakajang #muakualalumpur #lawaktahapdewa #kitaok #senorita #gambarviral #igviewmalaysia #viralposts #viralvideos #lakukerasss‼️ #organicproducts #halal #jaminberkesan #teamJariEmasWawaCandy


0

haaa tengok ni!! bukan perempuan je tau boleh ada kulit cantik, lelaki pun boleh okay 😍 boleh beli utk husband/boyf,boleh sama sama cantikkkkk!! tunggu apa lagi jom cepat 😍.
.
.
.
#scrubdistrictkl #scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #codkualalumpur #codkl #barbielife #barbiescrubdistrict #flawlessskin #scrubmukadanbadan #scrubbadan #scrubmuka #scrubviral #sayajualscrub #beautyguru #beautycare


2

The most wanted Cleansing Water in town.. .
_____________________
Go Beyond Cleansing !
.
Hermosa Cleansing Water is suitable for Sensitive and Acne Prone Skin. Not only it removes makeup and impurities, it also cares for your skin with Super Ingredients (Aloe Vera & Chamomile).
.
The FIRST OF ITS KIND in Malaysia.
.
Go Natural . Go Local . Go Hermosa.
_____________________ .
WEIGHT 50ml
MAIN INGREDIENTS: Aloe Vera & Chamomile Extract
NATURAL based product
FUNCTION: Water-base Makeup Remover & Gentle Cleanser
Travel FRIENDLY
_____________________

RETAIL PRICE: RM 45 each (For Classic Cleansing Water)
RM55 each ( For Brightening & Hydrating Cleansing Water)
*price excluding postage*
.
_____________________

To order whatsapp
(+60102751770) Aina 🌸
_____________________

#soothingskin #wudhukfriendly #nochemicals #noalcohol #organicskincare #organicproduct #naturalskincare #hermosabybelinda #hermosalovers #hermosacleansingwater #supporthermosa #hermosamalaysia #teamwanameri #l4l #likesforlikes #exlikes #byainahalim #ainabeautyhermosa #teamwanamerimeroketπŸš€ #teamwanameri #CleansingWaterPertamaMy
#CleansingWaterNo1My
#BestCleansingWater
#TreatmentCleansingWater
#VitaminCleansingWater
#BestSellingCleansingWater #ainabeautyhermosa
#byainahalim #codkualalumpur #codkl #codampang


0

1 BOX COCO S LOSS 6KG!!.
.
.
Untuk yang masih ragu2, takot2 nk cuba coco s. Orang lain dah raya dengan body saiz s ni asbab consume coco s. Uollss ja mash saiz badan lama ☺️☺️☺️
.
.
X pa sayang2 semua. Boleh start consume coco s sekarang juga. Untuk raya haji ni mash berpeluang look gojes saiz s taw. Tngk akak ni dari 71 sekarang 65kg. Baru sekotak coco s ja. No diet no pantang no senaman2 taw πŸ’‹ in 1 box u can see the result.
Jadi uollss. Cepat2 grabbb.
.
.
.Jom kurus secara sihat.
.
.
AGENT WANTED SELURUH πŸ‡²πŸ‡Ύ .
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP
.
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetani #codmelaka


0

1 BOX COCO S LOSS 6KG!!.
.
.
Untuk yang masih ragu2, takot2 nk cuba coco s. Orang lain dah raya dengan body saiz s ni asbab consume coco s. Uollss ja mash saiz badan lama ☺️☺️☺️
.
.
X pa sayang2 semua. Boleh start consume coco s sekarang juga. Untuk raya haji ni mash berpeluang look gojes saiz s taw. Tngk akak ni dari 71 sekarang 65kg. Baru sekotak coco s ja. No diet no pantang no senaman2 taw πŸ’‹ in 1 box u can see the result.
Jadi uollss. Cepat2 grabbb.
.
.
.Jom kurus secara sihat.
.
.
AGENT WANTED SELURUH πŸ‡²πŸ‡Ύ .
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP
.
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetani #codmelaka


0

1 BOX COCO S LOSS 6KG!!.
.
.
Untuk yang masih ragu2, takot2 nk cuba coco s. Orang lain dah raya dengan body saiz s ni asbab consume coco s. Uollss ja mash saiz badan lama ☺️☺️☺️
.
.
X pa sayang2 semua. Boleh start consume coco s sekarang juga. Untuk raya haji ni mash berpeluang look gojes saiz s taw. Tngk akak ni dari 71 sekarang 65kg. Baru sekotak coco s ja. No diet no pantang no senaman2 taw πŸ’‹ in 1 box u can see the result.
Jadi uollss. Cepat2 grabbb.
.
.
.Jom kurus secara sihat.
.
.
AGENT WANTED SELURUH πŸ‡²πŸ‡Ύ .
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP
.
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetani #codmelaka


0

The most wanted Cleansing Water in town.. .
_____________________
Go Beyond Cleansing !
.
Hermosa Cleansing Water is suitable for Sensitive and Acne Prone Skin. Not only it removes makeup and impurities, it also cares for your skin with Super Ingredients (Aloe Vera & Chamomile).
.
The FIRST OF ITS KIND in Malaysia.
.
Go Natural . Go Local . Go Hermosa.
_____________________ .
WEIGHT 50ml
MAIN INGREDIENTS: Aloe Vera & Chamomile Extract
NATURAL based product
FUNCTION: Water-base Makeup Remover & Gentle Cleanser
Travel FRIENDLY
_____________________

RETAIL PRICE: RM 45 each (For Classic Cleansing Water)
RM55 each ( For Brightening & Hydrating Cleansing Water)
*price excluding postage*
.
_____________________

To order whatsapp
(+60102751770) Aina 🌸
_____________________

#soothingskin #wudhukfriendly #nochemicals #noalcohol #organicskincare #organicproduct #naturalskincare #hermosabybelinda #hermosalovers #hermosacleansingwater #supporthermosa #hermosamalaysia #teamwanameri #l4l #likesforlikes #exlikes #byainahalim #ainabeautyhermosa #teamwanamerimeroketπŸš€ #teamwanameri #CleansingWaterPertamaMy
#CleansingWaterNo1My
#BestCleansingWater
#TreatmentCleansingWater
#VitaminCleansingWater
#BestSellingCleansingWater #ainabeautyhermosa
#byainahalim #codkualalumpur #codkl #codampang


0

salam
hai πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ pernah tak rasa kulit muka melekit, kusam pastu tak bermaya walau pun selepas cuci muka.. maknenya ada masalah dari dalam.. kalau hormon tengah tak stabil jerawat mula keluar kan? jadi penyelesaian supplement ufora ni akan membantu dalam semua masalah.. lebih baik mencuba dan berusaha dari tengok orang kulit gebu gebas flawless dari orang lain.

saya AGENT UFORA GLOWHITE COLLAGEN KUALA LUMPUR. πŸ‘πŸ» nak cod pun boleh πŸ˜„ πŸ‘πŸ» nak postage pun bolehπŸ€— πŸ‘πŸ»harga berpatutan
πŸ‘πŸ»bagi tips cara makan untuk cepat berkesan 😘
πŸ‘πŸ» ready stok
helooooo free postage ok 😍😍😍 CEPAT CEPAT DAPAT TAW!! LIMITED STOK SANGAT ❀️❀️ boleh contact saya : πŸ“²
mimie 017-6361826

#ufora #uforacollagen #uforabeautycollagen #uforabeauty #codkualalumpur #readystok #codgombak #codbatucaves #codtamanmelati #codtamanmelawati #codkeramat


0

1 BOX COCO S LOSS 6KG!!.
.
.
Untuk yang masih ragu2, takot2 nk cuba coco s. Orang lain dah raya dengan body saiz s ni asbab consume coco s. Uollss ja mash saiz badan lama ☺️☺️☺️
.
.
X pa sayang2 semua. Boleh start consume coco s sekarang juga. Untuk raya haji ni mash berpeluang look gojes saiz s taw. Tngk akak ni dari 71 sekarang 65kg. Baru sekotak coco s ja. No diet no pantang no senaman2 taw πŸ’‹ in 1 box u can see the result.
Jadi uollss. Cepat2 grabbb.
.
.
.Jom kurus secara sihat.
.
.
AGENT WANTED SELURUH πŸ‡²πŸ‡Ύ .
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️ 01120767570️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️ .
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetani #codmelaka


1

1 BOX COCO S LOSS 6KG!!.
.
.
Untuk yang masih ragu2, takot2 nk cuba coco s. Orang lain dah raya dengan body saiz s ni asbab consume coco s. Uollss ja mash saiz badan lama ☺️☺️☺️
.
.
X pa sayang2 semua. Boleh start consume coco s sekarang juga. Untuk raya haji ni mash berpeluang look gojes saiz s taw. Tngk akak ni dari 71 sekarang 65kg. Baru sekotak coco s ja. No diet no pantang no senaman2 taw πŸ’‹ in 1 box u can see the result.
Jadi uollss. Cepat2 grabbb.
.
.
.Jom kurus secara sihat.
.
.
AGENT WANTED SELURUH πŸ‡²πŸ‡Ύ .
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP πŸ‘ΈπŸ»SIS AIENπŸ‘ΈπŸ»
.
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetani #codmelaka


0

Sapa ada mengalami masalah macam ni???.
.
.
Sebelum raya baik punya dah slim. Confident level pun tinggi.
Tapi baru pagi raya ja baju dah start sendat 🀭 tu makna nye korg perlukan BODY DREAM COCO S. 😜
Makan banyak2 pun x gemuk. Sebab cocos meningkatkn metabolisma korang bakar lemak secara pantas.
.
.
Raya ni nak makan banyak tapi nak kurus? meh cepat oder coco s dengan kakak manis ni ☺️
.
.
Jom kurus secara sihat tanpa perlu berlapar
.
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️ 01120767570️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetanikedah #codshalalam #codsetiaalam #codsubang #codmelaka


0

SERI ORKED..
Amacam?? Menawan kan??
Uollss just tekan link kat bio Aki untuk oder..☝️☝️☝️
Aki pos setiap hari..
Aki COD area KL & Selangor setiap hari..
Cuma RM 38 excluding postage.. #sobellalipstick
#sobellalipstic #sobellasolawa #sobellakualalumpur #sobellaselangor #seriorked #edisiraya #syantik #emanglagisyantik #manja #emanglagimanjah #akijualsobella #codkualalumpur #codselangor #xsesuaiuntuklelaki


0

Raya Tahun 2015 size L
Raya Tahun 2016 size XL
Raya Tahun 2017 size XL lagi
Bila nak kurus betul2 ni sayang?...
Kalau tak kuat hati nak diet secara normal.
.
.
Diet asyik fail.
godaan makanan banyak.
😁... maksudnya..
.
.
anda harus cuba #bodydreamcocosslimming.. Rugii.... Baju Raya tahun ni daripada designers semua letop letop.Tanya diri sendiri.. ada size ke? Kalau x dak saiz cepat2 grabb coco s sekarang. 1 sachet sehari can change your weight!.
.
. β€œ TIADA YANG MUSTAHIL WITH BODYDREAM!.
.
.
Jom kurus secara sihat.
.
πŸ”₯0174324642πŸ”₯
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP .
.
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetanikedah #bodydreamtestimonibyain


0

Raya Tahun 2015 size L
Raya Tahun 2016 size XL
Raya Tahun 2017 size XL lagi
Bila nak kurus betul2 ni sayang?...
Kalau tak kuat hati nak diet secara normal.
.
.
Diet asyik fail.
godaan makanan banyak.
😁... maksudnya..
.
.
anda harus cuba #bodydreamcocosslimming.. Rugii.... Baju Raya tahun ni daripada designers semua letop letop.Tanya diri sendiri.. ada size ke? Kalau x dak saiz cepat2 grabb coco s sekarang. 1 sachet sehari can change your weight!.
.
. β€œ TIADA YANG MUSTAHIL WITH BODYDREAM!.
.
.
Jom kurus secara sihat.
.
πŸ”₯0174324642πŸ”₯
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP .
.
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetanikedah #bodydreamtestimonibyain


0

Hermosa Bc Foundation kegemaran gegadis 🌸
.
Bc Foundation;
β€’ Argan Oil πŸ’‘
β€’ Vitamin C & E 🍊
β€’ Collagen 🍼
β€’ SPF 20 πŸŒ₯️
.
Bc Foundation ni dah tak perlu nak pakai loose powder ke compact powder ke, awak tepek bc ni je pun dah cantik meletops tau.
.
Bc Foundation ni jugak boleh merawat kulit awak tau haaa. Best kan ada foundation yg boleh merawat kulit awak sekali? πŸ€—
.
Jadi tunggu apa lagi? Jom la grab sekarang😘 meh order mehhh
.
#teamwanameri
#hermosabybelinda #hermosacleansingwater #skincarefirstmakeupsecond #organicskincare #agenthermosabatucaves #skincaremalaysia #liquidlipstickmalaysia #organicbeauty #nontoxicbeauty #naturalskincare #natural #hermosa #sayajual #bcfoundation #foundation #l4l #exlikes #likesforlikes #foundationmurah #blemishcontrol #byainahalim #ainabeautyhermosa #teamwanamerimeroketπŸš€ #codkualalumpur #codampang #codkl


0

Hermosa Signature Lipcreme with 7 gorgeous colors !πŸ’•
_____________________

Hermosa Signature Lipcreme is formulated to treat dry skin with Collagen & Vitamin E. .
Hydrating, Full Coverage, VANILLA FLAVOR.
.
The texture is creamy and smooth.
.
It comes in 7 gorgeous colors: <<Nude Thrill<>Spice><Posh><Belle><Ginger><Peaches><Lolita>>
.
.
Go Natural . Go Local . Go Hermosa.
_____________________ .
WEIGHT 7ml
ACTIVE INGREDIENTS: Collagen & Vit E
BENEFITS: It's not drying compared to the other Matte Lipcream brands.
_____________________

RETAIL PRICE: RM 39 each.
.
[RM 47 inclusive postage to SM]
[RM 49 inclusive postage to SS]
.
BUY MORE & SAVE MORE.
_____________________

To order +60102751770.
(Aina) 🌸
_____________________

#soothingskin #wudhukfriendly #nochemicals #noalcohol #organicskincare #organicproduct #naturalskincare #hermosabybelinda #hermosalovers #hermosacleansingwater #supporthermosa #hermosamalaysia #hermosalipcreme #lipcrememattebyhermosa #lipcremematte #lipstick #likesforlikes #exlikes #l4l #teamwanameri #teamwanamerimeroketπŸš€ #byainahalim #ainabeautyhermosa #codkl #codkualalumpur #codampang #tescoampang


0

Promo bulan Jun
.
RM69/botol + postage
RM138/2 botol πŸ”₯πŸ”₯
RM200/3 botol FREE GIFT πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
Free gift 🎁
Free consultation tips
Great service 😘
.
πŸ“² 0173052729 πŸ“² 0173052729 πŸ“² 0173052729 πŸ“² 0173052729
or click link di bio @ratuslimming.sya #ladyqissquad
.
POS SELURUH MALAYSIA πŸ“’

Contact πŸ“² 0173052729


2

Promo bulan Jun
.
RM69/botol + postage
RM138/2 botol πŸ”₯πŸ”₯
RM200/3 botol FREE GIFT πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
Free gift 🎁
Free consultation tips
Great service 😘
.
πŸ“² 0173052729 πŸ“² 0173052729 πŸ“² 0173052729 πŸ“² 0173052729
or click link di bio @ratuslimming.sya #ladyqissquad
.
POS SELURUH MALAYSIA πŸ“’

Contact πŸ“² 0173052729


1

REPEAT ODER! 2BOX LOSS 8KG
.
.
kalau beli dari stokis dan agent sah bodydream mesti turun berat badan kan. Ye la. Kami bukan sekadar jual tapi kami pastikan customer kami loss berat badan taw. .
.
Tengok customer ni siap bagi love2 lagi dekat we ollls. Raya ni pun dia melaram saiz badan baru.bulan syawal ni comfrim rumah terbuka banyak ni.so, better uollss standby coco s siap2. Makan bnyak pun berat stil maintain πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
.
.Jom kurus secara sihat.
.
.
πŸ”₯0174324642πŸ”₯
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP🏻
.
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetani #codmelaka


0

REPEAT ODER! 2BOX LOSS 8KG
.
.
kalau beli dari stokis dan agent sah bodydream mesti turun berat badan kan. Ye la. Kami bukan sekadar jual tapi kami pastikan customer kami loss berat badan taw. .
.
Tengok customer ni siap bagi love2 lagi dekat we ollls. Raya ni pun dia melaram saiz badan baru.bulan syawal ni comfrim rumah terbuka banyak ni.so, better uollss standby coco s siap2. Makan bnyak pun berat stil maintain πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
.
.Jom kurus secara sihat.
.
.
πŸ”₯0174324642πŸ”₯
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP🏻
.
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetani #codmelaka


0

Promo bulan Jun
.
RM69/botol + postage
RM138/2 botol πŸ”₯πŸ”₯
RM200/3 botol FREE GIFT πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
Free gift 🎁
Free consultation tips
Great service 😘
.
πŸ“² 0173052729 πŸ“² 0173052729 πŸ“² 0173052729 πŸ“² 0173052729
or click link di bio @ratuslimming.sya #ladyqissquad
.
POS SELURUH MALAYSIA πŸ“’

Contact πŸ“² 0173052729


1

REPEAT ODER! 2BOX LOSS 8KG
.
.
kalau beli dari stokis dan agent sah bodydream mesti turun berat badan kan. Ye la. Kami bukan sekadar jual tapi kami pastikan customer kami loss berat badan taw. .
.
Tengok customer ni siap bagi love2 lagi dekat we ollls. Raya ni pun dia melaram saiz badan baru.bulan syawal ni comfrim rumah terbuka banyak ni.so, better uollss standby coco s siap2. Makan bnyak pun berat stil maintain πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
.
.Jom kurus secara sihat.
.
.
πŸ”₯0174324642πŸ”₯
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP🏻
.
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetani #codmelaka


0

BODY DREAM COCO-S Slimming Drink
🍫 Berperisa coklat yg lazatπŸ˜‹πŸ˜‹
β˜•οΈ 1 box mengandungi 15 sachet boleh hilangkan 3kg hingga 6kg
β˜•οΈ Sesuai utk lelaki & wanita
β˜•οΈ Mudah dibancuh setiap hari
β˜•οΈ mengawal selera makan
β˜•οΈ Tiada kesan sampingan seperti cirit birit, muntah atau sebagainya
β˜•οΈ Selamat utk ibu yg menyusukan bayi berusia sebulan ke atas
β˜•οΈ Tiada pantang larang
β˜•οΈ Tak perlu tahan lapar
β˜•οΈ Tiada jadual pemakanan utk diet
β˜•οΈ Memberikan tenaga sepanjang hari
β˜•οΈ Badan tidak lesu.
.
.
BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK 😱😱😱 ANTARA KELEBIHAN NYA :
UTK WANITA :-
πŸ’… Mengecilkan wajah, membuang lemak bawah dagu, wajah V - Shape
πŸ’… Menganjalkan & memantapkan eset punggung & payudara
πŸ’… Mengempiskan & membuang lemak degil di bahagian perut
πŸ’… Merampingkan & membentuk pinggang S - Shape
πŸ’… memecahkan lemak & Mengecilkan lengan & peha.
.
.
UTK LELAKI :-
πŸ’ͺ Mengecilkan wajah, membuang lemak bawah dagu, wajah V - Shape
πŸ’ͺ Memantapkan otot dada
πŸ’ͺ Mengempiskan perut yang boroi & membuang lemak tepu yg degil di bahagian perut, lengan & peha.
πŸ‘ŒTidak perlu bersenam
πŸ‘ŒTidak perlu berdiet
πŸ‘ŒTidak ada pantang larang
Hanya 1sachet sehari, mampu memberi anda rasa kenyang yg lama & kekal bertenaga sepanjang hari.
.
.
Jom coco s sekarang jugaaaa!!!.
.
.
Jom kurus secara sihat tanpa perlu berlapar
.
πŸ”₯0174324642πŸ”₯
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP .
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetanikedah #codshalalam #codsetiaalam #codsubang


0

BODY DREAM COCO-S Slimming Drink
🍫 Berperisa coklat yg lazatπŸ˜‹πŸ˜‹
β˜•οΈ 1 box mengandungi 15 sachet boleh hilangkan 3kg hingga 6kg
β˜•οΈ Sesuai utk lelaki & wanita
β˜•οΈ Mudah dibancuh setiap hari
β˜•οΈ mengawal selera makan
β˜•οΈ Tiada kesan sampingan seperti cirit birit, muntah atau sebagainya
β˜•οΈ Selamat utk ibu yg menyusukan bayi berusia sebulan ke atas
β˜•οΈ Tiada pantang larang
β˜•οΈ Tak perlu tahan lapar
β˜•οΈ Tiada jadual pemakanan utk diet
β˜•οΈ Memberikan tenaga sepanjang hari
β˜•οΈ Badan tidak lesu.
.
.
BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK 😱😱😱 ANTARA KELEBIHAN NYA :
UTK WANITA :-
πŸ’… Mengecilkan wajah, membuang lemak bawah dagu, wajah V - Shape
πŸ’… Menganjalkan & memantapkan eset punggung & payudara
πŸ’… Mengempiskan & membuang lemak degil di bahagian perut
πŸ’… Merampingkan & membentuk pinggang S - Shape
πŸ’… memecahkan lemak & Mengecilkan lengan & peha.
.
.
UTK LELAKI :-
πŸ’ͺ Mengecilkan wajah, membuang lemak bawah dagu, wajah V - Shape
πŸ’ͺ Memantapkan otot dada
πŸ’ͺ Mengempiskan perut yang boroi & membuang lemak tepu yg degil di bahagian perut, lengan & peha.
πŸ‘ŒTidak perlu bersenam
πŸ‘ŒTidak perlu berdiet
πŸ‘ŒTidak ada pantang larang
Hanya 1sachet sehari, mampu memberi anda rasa kenyang yg lama & kekal bertenaga sepanjang hari.
.
.
Jom coco s sekarang jugaaaa!!!.
.
.
Jom kurus secara sihat tanpa perlu berlapar
.
πŸ”₯0174324642πŸ”₯
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP .
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetanikedah #codshalalam #codsetiaalam #codsubang


0

BODY DREAM COCO-S Slimming Drink
🍫 Berperisa coklat yg lazatπŸ˜‹πŸ˜‹
β˜•οΈ 1 box mengandungi 15 sachet boleh hilangkan 3kg hingga 6kg
β˜•οΈ Sesuai utk lelaki & wanita
β˜•οΈ Mudah dibancuh setiap hari
β˜•οΈ mengawal selera makan
β˜•οΈ Tiada kesan sampingan seperti cirit birit, muntah atau sebagainya
β˜•οΈ Selamat utk ibu yg menyusukan bayi berusia sebulan ke atas
β˜•οΈ Tiada pantang larang
β˜•οΈ Tak perlu tahan lapar
β˜•οΈ Tiada jadual pemakanan utk diet
β˜•οΈ Memberikan tenaga sepanjang hari
β˜•οΈ Badan tidak lesu.
.
.
BODY DREAM COCO-S SLIMMING DRINK 😱😱😱 ANTARA KELEBIHAN NYA :
UTK WANITA :-
πŸ’… Mengecilkan wajah, membuang lemak bawah dagu, wajah V - Shape
πŸ’… Menganjalkan & memantapkan eset punggung & payudara
πŸ’… Mengempiskan & membuang lemak degil di bahagian perut
πŸ’… Merampingkan & membentuk pinggang S - Shape
πŸ’… memecahkan lemak & Mengecilkan lengan & peha.
.
.
UTK LELAKI :-
πŸ’ͺ Mengecilkan wajah, membuang lemak bawah dagu, wajah V - Shape
πŸ’ͺ Memantapkan otot dada
πŸ’ͺ Mengempiskan perut yang boroi & membuang lemak tepu yg degil di bahagian perut, lengan & peha.
πŸ‘ŒTidak perlu bersenam
πŸ‘ŒTidak perlu berdiet
πŸ‘ŒTidak ada pantang larang
Hanya 1sachet sehari, mampu memberi anda rasa kenyang yg lama & kekal bertenaga sepanjang hari.
.
.
Jom coco s sekarang jugaaaa!!!.
.
.
Jom kurus secara sihat tanpa perlu berlapar
.
πŸ”₯0174324642πŸ”₯
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP .
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetanikedah #codshalalam #codsetiaalam #codsubang


0

Kutu di MISS V 😱.
.
Kisah tergempar, pada 24 april 17, seorang wanita di serang penyakit kelamin asbab kutu di miss v.
.
Doktor menasihatkan beliau untuk sentiasa membersihkan bulu-bulu di miss v.Untuk mengelakkan kutu miss v.
.
.
Hati-hati wanita di luar sana ☝🏼. Jangan main-main dengan kutu miss v ni,die serang miss v yang lebat & lembab tau.
.
.
.
Dengan berwaxing hati jadi tenang. 3 minit bebas buluπŸ˜‹.
.

Contact πŸ“± ERNI:Β 012-7903374Β atau

DM terus @produkcabutbulu_organic View ig feedback customers @testimoni.produkcabutbulu . .

#reviewhairremoval #candyhotwax #wawacoldwax #masalahbululebat #brazillianwax #kulitlicintanpabulu #tiadalagikulitgelap #bridetobe2018 #codkualalumpur #codklcc #codklcc #cod1malaysia #codampang #muabellaz #muakajang #muakualalumpur #muaampang #lawaktahapdewa #homespa #berkeyakinantinggi #jaminberkesan #fallinlovewithyou #kitaok #lakukerasss‼️ #jutawanmuda #teamsoldoutEA


6

Mawar Merah
So uollss mesti nk bibir mengancam jgk kan??
Jgn risau..boleh order dengan Aki..
Tekan je link kat bio tu ha☝️☝️☝️
Aki pos setiap hari..
Aki #cod #selangor & #KualaLumpur #setiaphari
.
.
#sobellalipstick #sobellalipstic #sobellakualalumpur #sobellaselangor #codkualalumpur #codselangor #mawarmerah #edisiraya #akijualsobella #xsesuaiuntuklelaki #syantik


1

Hanya 1 sachet sehari
Tapi kelebihannya tersangat la "Ramai"πŸ˜πŸ‘Œ BACA DAN HADAM .
.
.
.
πŸ”₯Perisa Hot Chocolate
πŸ”₯Kawal selera makan
πŸ”₯Tak perlu bersenam
πŸ”₯Tiada pandang
πŸ”₯Bakar lemak dengan lemah cepat
πŸ”₯Full energy
πŸ”₯Lebih ramping (clsaa hour shape)
πŸ”₯Aset2 terjaga
.
.
.
Nak kurus on raya 2018 ni? Cepat dm or wassap sis laju2..
.
.
PRETTY AND HEALTHY
IT’S MY PASSIONπŸ•ŠοΈ
.
.
Jom kurus2 secara sihat!
.
.
AGENT WANTED SELURUH πŸ‡²πŸ‡Ύ .
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
www.wassap.my/601112521626
πŸ“ž011-12521626
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP πŸ‘ΈπŸ»WANAπŸ‘ΈπŸ»
.
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetani #codmelaka


0

Hanya 1 sachet sehari
Tapi kelebihannya tersangat la "Ramai"πŸ˜πŸ‘Œ BACA DAN HADAM .
.
.
.
πŸ”₯Perisa Hot Chocolate
πŸ”₯Kawal selera makan
πŸ”₯Tak perlu bersenam
πŸ”₯Tiada pandang
πŸ”₯Bakar lemak dengan lemah cepat
πŸ”₯Full energy
πŸ”₯Lebih ramping (clsaa hour shape)
πŸ”₯Aset2 terjaga
.
.
.
Nak kurus on raya 2018 ni? Cepat dm or wassap sis laju2..
.
.
PRETTY AND HEALTHY
IT’S MY PASSIONπŸ•ŠοΈ
.
.
Jom kurus2 secara sihat!
.
.
AGENT WANTED SELURUH πŸ‡²πŸ‡Ύ .
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
❀️DM πŸ“© / WHATSAPP ❀️
❀️FAST RESPOND INSYAALLAH❀️
.
www.wassap.my/601112521626
πŸ“ž011-12521626
.
πŸ“² CLICK LINK DI BIO IGπŸ‘†πŸ»UTK DIRECT WHATSAPP πŸ‘ΈπŸ»WANAπŸ‘ΈπŸ»
.
#detoxjuice #detox #detoxdrink #fibermax #fibermaxmurah #fibermaxbodydream #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #codlangkawi #bodydreamlangkawi #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codperak #bodydreamperak #codjohor #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #codmanjung #codsungaipetani #codmelaka


0

.
Yaaa sale raya ADIKA masih berjalan sampai habis raya. 😱
.
Harga SALE terlajak jimat ni!!
.
1pc RM26 (excluding postage) tapi kalau beli 3pcs ke atas FREE POSTAGE!!! So cepat2 grab sementara tengah sale masih berjalan lagi ni uolssss..
.
.
BERMINAT? Tak perlu susah-susah nak save nombor, just klik link pada bio page ADIKA terus boleh whatsapp pada HQ. πŸ˜‰πŸ‘πŸ»
.
HQ ADIKA - +601110508643 / +60196700448
.
.
#lipmatte #liquidlipstick #longlastinglipstick #liquidlipstick #arganoil #originalarganoil #arganoilmalaysia #minyakargan #adikatestimoni #testimoni #raya #ramadhan #sale #lipstickraya #malaysia #cod #codshahalam #codshahalamseksyen7 #codbangsar #codkualalumpur #malaysia #makeuptutorial #saleraya #nomercury


0

#feedbackmommyg

Another customers yang grab PROMO BUBUR INSTANT 3 IN 1. Dengan setiap pembelian bubur Instant 3 in 1 mommies2 akan dapat duit raya dalam bekas Instant 3 in 1.

Mumy letak randomly ya πŸ˜‹. Sementara stocks masih ada 😘

Whatsapp 01126837357 Mommy G atau klik link kat profile ya untuk sebarang pertanyaan

#babyfood #babyfoodpowder #serbukikanbilis #serbukayam #veggiepowder #sayajualmakananbayi #makananbayi #sayajual #murah #codkualalumpur #kualalumpur #terapiinstagram #motherhood #tipsmommynis #makananbaby #makananbayi #homemadebabyfoodmalaysia #babyfoodmalaysia #babymeals #babyliciousbymumyrara #makananbayimurah #makananinstantbaby #makananinstantbayi #homemadebabyfoodkl #instantbabyfoodmalaysia #halalbabyfood #babyfoodshahalam #babyfoodmurah #buburinstant


3