#coklatsedap

Instagram photos and videos

#coklatsedap#coklatmurah#bazarpaknil#sayajual#chocolatejar#chocojar#utp#dropshipper#coklatcair#ejen#chocomelt#uitm#studentlife#uum#ukm#uiabest#agent#hantucoklat#agentcoklat#krunchychocomelt#doorgiftexclusive#ipohawesomecity#sayajualmetime#bazaarpaknil#takberpasir#crispy#genggua#ootd#bubblerice#breakfast

Hashtags #coklatsedap for Instagram

Chocolate bar sesuai utk apa jua majlis.
Majlis perkahwinan?
Majlis pertunangan?
Birthday party?
Open house?
Majlis hari raya?

You name it.

#doorgift
#doorgiftmurah
#coklat
#coklatsedap
#chocolate
#chocolatebar
#peniagaonline
#assalamualaikum
#ajimaura
#terapiinstagram
#malaysianfood
#malaysia
#fattzura


5

FEEDBACK CUSTOMER πŸ’•
.
Alhamdulillah lega rasa bila customer puas hati 😍😍 memang sedap!! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» coklat melimpah.. rangup... topping tak kedekut!! .
Yang penting boleh terus makan. Tak perlu cairkan coklat πŸ™ˆ
.
To order boleh whatsapp 017 2583034πŸ“²πŸ“²
.
#kpmbm #kpmbmstudent #coklatsedap #coklatmurah #coklatlovers #coklathomemade #coklatpanas #chocojar #chocojarmelaka #chocojarbangi #chocojarserdang #chocojarkajang #chocojarputrajaya #chocoby #chocobymurah #chocobynestum #chocobymalaysia #chocobycornflakes #chocobynips #chocobycaptainmunch


0

FEEDBACK CUSTOMER πŸ’•
.
Alhamdulillah lega rasa bila customer puas hati 😍😍 memang sedap!! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» coklat melimpah.. rangup... topping tak kedekut!! .
Yang penting boleh terus makan. Tak perlu cairkan coklat πŸ™ˆ
.
To order boleh whatsapp 017 2583034πŸ“²πŸ“²
.
#kpmbm #kpmbmstudent #coklatsedap #coklatmurah #coklatlovers #coklathomemade #coklatpanas #chocojar #chocojarmelaka #chocojarbangi #chocojarserdang #chocojarkajang #chocojarputrajaya #chocoby #chocobymurah #chocobynestum #chocobymalaysia #chocobycornflakes #chocobynips #chocobycaptainmunch


0

FEEDBACK CUSTOMER πŸ’•
.
Alhamdulillah lega rasa bila customer puas hati 😍😍 memang sedap!! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» coklat melimpah.. rangup... topping tak kedekut!! .
Yang penting boleh terus makan. Tak perlu cairkan coklat πŸ™ˆ
.
To order boleh whatsapp 017 2583034πŸ“²πŸ“²
.
#kpmbm #kpmbmstudent #coklatsedap #coklatmurah #coklatlovers #coklathomemade #coklatpanas #chocojar #chocojarmelaka #chocojarbangi #chocojarserdang #chocojarkajang #chocojarputrajaya #chocoby #chocobymurah #chocobynestum #chocobymalaysia #chocobycornflakes #chocobynips #chocobycaptainmunch


0

Eh eksklusif tau bagi sekeping Chocolate Bar macam ni.

Tambahan pula kami menggunakan coklat yg berkualiti tinggi, bukan biasa2.

#coklat
#chocolatebar
#coklatsedap
#chocolate
#doorgiftmurah
#doorgift
#igsingapore
#igbrunei
#terapiinstagram
#ajimaura
#assalamualaikum
#beautiful
#amazing
#love
#malaysia
#malaysianfood
#aidilfitri2018
#peniagaonline
#onlinebusiness


9

Good evening!! Tea time everyone

If u want to order please Find our agent near your area.maybe can get DUIT RAYA RM200.so, What β€˜re u waiting for?

Hi KCMers semua!! Masih ramai lg yg DM akak Tanya mcmna nk order.syg syg syg semua, g kt bio link kami kt bwh tu.terus nnt ke admin KCM.lg 1 Klo nk tau mcmna nk menang duit raya carik ejen kami yg terdekat dgn anda.hanya pd ejen sah kami shj yg terdapat QR code utk anda scan bg mengetahui anda layak atau tidak memenangi RM200 duit raya de KCM
.
. β€œTerus Makan, Hatiku Tertawan!"
KRUNCHY CHOCO MELTS
.
πŸ“ž011-2001.9403
πŸ“ž014-330.3189
FB : krunchy choco melts hq
IG : krunchychocomeltshq
.
#hantucoklat #chocojar #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #bazarpaknil #chocolatedelicious #crispy #dropshipwanted #chocolatejar #chocomelt #bubblerice #breakfast #uitm #studentlife #uum #ukm #uiabest #utp #ipohawesomecity #agent #ejen #agentchocolate #agentcoklat #krunchychocomelt #doorgiftexclusive #menangduitraya #duitraya #scandanmenang


0

Homemade.ML ( Mini choco rice )
.
🍫Coklat Penuh Dan Padat
🍫Tidak Perlu Dicairkan,Boleh Terus Makan
🍫Topping Percuma ( Boleh Pilih )
🍫 Self-pickup & COD Hulu Langat (selangor)
🍫Postage RM8-RM15
🍫Everyday Open Order

#coklat #coklatjar #coklatmurah #coklatjarmurah #ramen #sayajual #bazaarpaknil #igers #ootd #chocolate #bubblerice #chocolatejar #coklathomemade #bujibuchempel #theyusufiskandar #coklatsedap #coklatjarhululangat #coklatcair #coklatmurah #hululangat #homemade #chocolaterice


2

Kawasan yg terdapat EJEN KCM βœ… Damansara Damai Asyikin +60 13-413 3934
βœ…Bukit Antarabangsa
Fazlin +6018-236 2603
βœ…Sg Buloh
Shera +6017-622 0714
βœ…Kajang
Farah +6016-420 6441
.
πŸ’΅πŸ’΅πŸ’΅πŸ’΅
NAK JANA PENDAPATAN sambil sambil income masuk account?!
DAFTAR SEBAGAI AGEN KRUNCHY CHOCO KAMI dengan serendah RM 171 dapat 30 balang!!
(Agen setiap negeri adalah terhad) .
🍫COKLAT KETAGIH
🍫TAK PERLU RENDAM AIR PANAS
🍫2 jenis COKLAT PUTIH atau COKLAT MILK
🍫PILIH 4 TOPPING PERCUMA KEGEMARAN ANDA
🍫COKLAT CAIR DAN ISI YANG RANGUP!
🍫JADIKAN SARAPAN / BRUNCH SEGERA ANDA
🍫MAKAN BEGITU SAJA ATAU SAPU PADA ROTI πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
"Terus Makan, Hatiku Tertawan!"
KRUNCHY CHOCO MELTS
.
πŸ“ž011-2001.9403
πŸ“ž014-330.3189
FB : krunchy choco melts hq
IG : krunchychocomeltshq
.
#hantucoklat #chocojar #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #bazarpaknil #chocolatedelicious #crispy #genggua #chocolatejar #chocomelt #coklatcair #dapur #bakes #breakfast #takefive #uitm #studentlife #uum #ukm #uiabest #utp #ipohawesomecity #agent #ejen #agentchocolate #agentcoklat #krunchychocomelt #doorgiftexclusive


0

Premium topping for you guys!

KCM anyone??
.
🍫COKLAT KETAGIH
🍫TAK PERLU RENDAM AIR PANAS
🍫2 jenis COKLAT PUTIH atau COKLAT MILK
🍫PILIH 4 TOPPING PERCUMA KEGEMARAN ANDA
🍫COKLAT CAIR DAN ISI YANG RANGUP!
🍫JADIKAN SARAPAN / BRUNCH SEGERA ANDA
🍫MAKAN BEGITU SAJA ATAU SAPU PADA ROTI πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
"Terus Makan, Hatiku Tertawan!"
KRUNCHY CHOCO MELTS
.
πŸ“ž011-2001.9403
πŸ“ž014-330.3189
FB : krunchy choco melts hq
IG : krunchychocomeltshq
.
#hantucoklat #chocojar #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #bazarpaknil #utp #crispy #genggua #chocolatejar #chocomelt #coklatcair #dapur #bakes #kedahan #dropshipper #takefive #uitm #studentlife #uum #ukm #uiabest #utp #ipohawesomecity #agent #ejen #agentchocolate #agentcoklat #krunchychocomelt #doorgiftexclusive


0

Nestum topping!

Which one is your favourite ?
.
🍫COKLAT KETAGIH
🍫TAK PERLU RENDAM AIR PANAS
🍫2 jenis COKLAT PUTIH atau COKLAT MILK
🍫PILIH 4 TOPPING PERCUMA KEGEMARAN ANDA
🍫COKLAT CAIR DAN ISI YANG RANGUP!
🍫JADIKAN SARAPAN / BRUNCH SEGERA ANDA
🍫MAKAN BEGITU SAJA ATAU SAPU PADA ROTI πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
"Terus Makan, Hatiku Tertawan!"
KRUNCHY CHOCO MELTS
.
πŸ“ž011-2001.9403
πŸ“ž014-330.3189
FB : krunchy choco melts hq
IG : krunchychocomeltshq
.
#hantucoklat #chocojar #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #bazarpaknil #utp #crispy #genggua #chocolatejar #chocomelt #coklatcair #dapur #bakes #kedahan #dropshipper #takefive #uitm #studentlife #uum #ukm #uiabest #utp #ipohawesomecity #agent #ejen #agentchocolate #agentcoklat #krunchychocomelt #doorgiftexclusive


0

BUAT PILIHAN YANG BIJAK!
.
.
Pilihan bijak? Yesss, keluaran CHOCOLICIOUS ni khas buat anda yang sukakan coklat. Ramaiii yang minat coklat cair tanpa perlu direndam. Cereal yang rangup & tidak keras. Adakah anda sudah buat pilihan yang bijak? .
.
Tanpa 'topping' pun kami mampu membuatkan ramai chocolate lover jatuh cinta dengan chocolicious. Even coklat yang digunakan adalah coklat yang mahal + coklat import, tetapi kami tetap meletakkan harga mampu milik untuk anda. Kami beri coklat yang terbaik buat anda.
.
.
Untuk sebarang pembelian, whatsapp +60103343697 🍫

https://api.whatsapp.com/send?phone=60103343697

#thebest_chocolicious #rugitakcuba #chocolicious #chocolicioussquad #chocoliciousSquad #chohojarviral #chocojarviralsedap #chocojarchocolicious #chocojarsedapgile #chocojarcoklatcair #chocojarsedapwehh #coklatcair #chocojartakpayahrendam #coklatviralmalaysia #coklatsedapgile #coklatsedap
#coklatsedapgilewehh
#chocolate #chocolateviral #chocolatecair #baazarpaknil #chocoliciouslover


0

"AKHIRNYA JUMPA JUGAK COKLAT TAK PAYAH RENDAM. DAH LAMA TERINGIN!"
.
.
.
.
.
.
Wahhh, nampaknya ramai yang tercari cari chocojar kan sekarang ni? Tapi mestilah nak chocojar yang dapat puaskan perut ye dok? .
.
Apa susah? CHOCOLICIOUS KAN HADO..
.
.
KELEBIHAN CHOCOLICIOUS
πŸŽ€ Coklat bukan coklat masakan. Tapi coklat import dari luar negara.
πŸŽ€ 3 jenis cereal dalam satu bekas. Tak payah pilih pun. πŸŽ€ Cereal yang digunakan semua dari brand Kellogg's. Rangup bebb!
πŸŽ€ Coklat tak perlu rendam dengan air panas. Boleh makan terus. Syoknyaaa!!
πŸŽ€ Harga mampu milik! Tak berbaloi langsung dengan rasanya yang teramat sedap & bahan yang digunakan semua import. πŸŽ€ Boleh makan dengan susu low fat. Sedap gilaaaa lah!
πŸŽ€ Ada expired date. Tak tipu okayy
πŸŽ€ Walaupun takda topping, tapi dah 2 kali masuk paper! Dah viral!

Jom order sekarang!!
Dm @ whatsapp
010-3343697
(Tekan link di bio)

#thebest_chocolicious #rugitakcuba #chocolicious #chocolicioussquad #chocoliciousSquad #chohojarviral #chocojarviralsedap #chocojarchocolicious #chocojarsedapgile #chocojarcoklatcair #chocojarsedapwehh #coklatcair #chocojartakpayahrendam #coklatviralmalaysia #coklatsedapgile #coklatsedap
#coklatsedapgilewehh
#chocolate #chocolateviral #chocolatecair #baazarpaknil #chocoliciouslover


0

Dah cari doorgift utk majlis ke?
Chocolate Bar ni merupakan antara doorgift yang jadi pilihan pelanggan.
Simple dan eksklusif.

Whatsapp 0175368696 utk order dan pertanyaan.

#assalamualaikum
#doorgift
#doorgiftkahwin
#coklat
#coklatsedap
#doorgiftcantik
#ajimaura
#peniagaonline
#bisnesonline
#terapiinstagram


8

Kami kembali beroperasi πŸ™ŒπŸ™Œ
Jom grab pek 250gram. Tinggal 5 pek lagi. Satu pek RM28 sahaja.
Kami juga menawarkan free gift pada pembeli kami.
.
Beli 2 pek 250gram free 1 pek 100gm teh tarik bronis.
.
Beli 5 pek 250gram free 3 pek 100gm teh tarik bronis
.
Jom grab sebelum terlambat πŸ™ŒπŸ™Œ
.
Cod
Shah alam
Glenmarie
Padang jawa
Subang jaya
PJ
.
www.wasap.my/60174891504/synkbronis
.
#shahalam #selangor #malaysia #alamavenue #raya #raikanraya #sayajual #coklatsedap #brownies


2

assalamualaikum selamat pagi😊selamat hari raya semua.. korang dah habis beraya belum😁hari ni sis open cod mcm biasaπŸ€—

kalau ade yg nk cod diluar area sis.. xpe jgn risau sbb agen chocodaps ade diseluruh malaysia😊

ape2 boleh whatsapp/DM sis
okπŸ‘Œ
tekan je link whatsaap kt bio tu😘

#chocodaps #coklatsedap #coklatmurah #maribeli #freecod #neelofa #ctdk #selamathariraya


0

Sekurang-kurangnya Me time dapat menyekat selera makan yang keterlaluan!!
Boleh DM/ WHATSAPP untuk dapatkan Me time anda ye!!
.
.
Whatsapp liza πŸ’―
☎️010 232 2602 ☎️010 232 2602 ☎️010 232 2602 .
.
#minumminumjekurus #sayajual #sayajualmetime #nakkurus #kurusecepat #kurusduaminggu #coklatsedap #takberpasir


2

Walaupun tengah mood beraya, masih lagi boleh dapatkan Me time ye dari agen dan stokis yang berdaftar. .
.
Kalau nak tahu info lanjut direct DM atau Whatsapp liza ye πŸ’―
☎️ 010 232 2602 ☎️ 010 232 2602 ☎️ 010 232 2602 .
.
#minumminumjekurus #nakkurus #sayajualmetime #sayajual #coklatsedap #kurusecepat #kurusduaminggu #takberpasir


3

Beli dari agen/ stokis sah kami sahaja!!
Stokis K.Lumpur
Renia (012- 3477076)
Ig :@metimekualalumpur.stokis .
Stokis Penang & Utara
Cik June (013 -9371907
Ig: @metimepenang.stokis
.
Agen
Putrajaya / Cyberjaya / Kota warisan
Sue Aad (011-10488285)
Ig : @metimeatputrajaya
.
Selangor
Bangi / Kajang / Sepang
Siti (011-10303671)
Ig : @metime.city
.
Meru/ Puchong/ Shah Alam / Klang / Putra Heigts
Ana (019-6174657)
Ig : @metimeshahalam
.
Subang Bestari/K.Damansara/M Damansara / Bandar Sri Damansara
Fana (016-6922060)
Ig : @metime.my
.
Skudai / Mersing / Senai
Linda (019-6095607)
Ig: @metime.johorbahru
.
KL Sentral / Bangsar / Midvalley area
Aza (013-3808900)
Ig: @metime.af
.
Damansara / Bandar utama / TTDI
Ziq (018-8710495)
Ig: @metime.damansara
.
Sungai Buloh /Kepong / Sri Kembangan / Balakong /Cheras
Maria (012-6998306)
Ig:@metimemalaysia.maria
.
Seluruh Pahang
Yasmin (017-9013877)
Ig: @metime.pantaitimur
.
Seluruh Terengganu
Kak Ida (017-9697417) .
Ampang/ Pasar Seni/
Wangsa Maju/Setapak
Anis (013-8800744)
.
Seluruh Kelantan
Anis Eliana (014-8049698)
.
Pulau Pinang
Rabsha (017-9444428)
.
,
#minumminumjekurus #sayajual #sayajualmetime #nakkurus #kurusduaminggu #coklatsedap #takberpasir


2

πŸ”₯Chocorice banjir kinderbuenoπŸ”₯
Raya raya pun kita makan chocorice tau🀭 Memang paduπŸ’― Korang simpan duit dulu k, 1/7 open order terus grab jee tauuu😘
#chocorice #choclover #akuyangjualkauyangpanas #coklatsedap #coklatmurah


0

πŸ”₯Chocorice banjir kinderbuenoπŸ”₯
Raya raya pun kita makan chocorice tau🀭 Memang paduπŸ’― Korang simpan duit dulu k, 1/7 open order terus grab jee tauuu😘
#chocorice #choclover #akuyangjualkauyangpanas #coklatsedap #coklatmurah


0

πŸ”₯Chocorice banjir kinderbuenoπŸ”₯
Raya raya pun kita makan chocorice tau🀭 Memang paduπŸ’― Korang simpan duit dulu k, 1/7 open order terus grab jee tauuu😘
#chocorice #choclover #akuyangjualkauyangpanas #coklatsedap #coklatmurah


0

Topping nestum "Terus Makan, Hatiku Tertawan!"
KRUNCHY CHOCO MELTS
.
πŸ“ž019-689-0144
πŸ“ž019-689-0144
FB : krunchy choco melts melaka(by Nur)
IG : krunchy_choco_melts_melaka
.
#hantucoklat #chocojar #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #bazarpaknil #melaka #psasstudent #johorean #genggua #chocolatejar #chocomelt #coklatcair #dapur #bakes #breakfast #kuih #uitm #studentlife #uum #ukm #uiabest #utp #ipohawesomecity #agent #ejen #buatduit #agentcoklat #krunchychocomelt #doorgiftexclusive


2

Kawasan yg terdapat EJEN KCM
.
βœ…Rembau
Nisa 012-2978954
βœ…Kuala Pilah
Atiqah 016-739 3279
βœ… Senawang
Alysha 019-639 1216
βœ… Seremban
Nadia 010-875 8286
.
πŸ’΅πŸ’΅πŸ’΅πŸ’΅
NAK JANA PENDAPATAN sambil sambil income masuk account?!
DAFTAR SEBAGAI AGEN KRUNCHY CHOCO KAMI dengan serendah RM 171 dapat 30 balang!!
(Agen setiap negeri adalah terhad) .
🍫COKLAT KETAGIH
🍫TAK PERLU RENDAM AIR PANAS
🍫2 jenis COKLAT PUTIH atau COKLAT MILK
🍫PILIH 4 TOPPING PERCUMA KEGEMARAN ANDA
🍫COKLAT CAIR DAN ISI YANG RANGUP!
🍫JADIKAN SARAPAN / BRUNCH SEGERA ANDA
🍫MAKAN BEGITU SAJA ATAU SAPU PADA ROTI πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
"Terus Makan, Hatiku Tertawan!"
KRUNCHY CHOCO MELTS
.
πŸ“ž011-2001.9403
πŸ“ž014-330.3189
FB : krunchy choco melts hq
IG : krunchychocomeltshq
.
#hantucoklat #chocojar #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #rembau #chocolatedelicious #crispy #genggua #chocolatejar #chocomelt #coklatcair #dapur #rembaumostwanted #negerisembilan #bubblerice #uitm #studentlife #uum #ukm #uiabest #utp #melakaagent #agent #ejen #agentchocolate #agentcoklat #krunchychocomelt #doorgiftexclusive


2

We’re back!
Open order now.xan WhatsApp Us at bio link.we prefer u can directly order with our agent near by your area.
.
"Terus Makan, Hatiku Tertawan!"
KRUNCHY CHOCO MELTS
.
πŸ“ž011-2001.9403
πŸ“ž014-330.3189
FB : krunchy choco melts hq
IG : krunchychocomeltshq
.
#hantucoklat #chocojar #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #bazarpaknil #chocolatedelicious #crispy #genggua #chocolatejar #chocomelt #coklatcair #dapur #bakes #breakfast #takefive #uitm #studentlife #uum #ukm #uiabest #utp #ipohawesomecity #agent #ejen #buatduit #agentcoklat #krunchychocomelt #doorgiftexclusive


2

Raya dh abes ker?masa utk ketupat rendang abis dh.so Jom order KCM cpt.we’re back!!
.
"Terus Makan, Hatiku Tertawan!"
KRUNCHY CHOCO MELTS
.
πŸ“ž011-2001.9403
πŸ“ž014-330.3189
FB : krunchy choco melts hq
IG : krunchychocomeltshq
.
#hantucoklat #chocojar #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #bazarpaknil #melaka #psasstudent #johorean #genggua #chocolatejar #chocomelt #coklatcair #dapur #bakes #breakfast #kuih #uitm #studentlife #uum #ukm #uiabest #utp #ipohawesomecity #agent #ejen #buatduit #agentcoklat #krunchychocomelt #doorgiftexclusive


0

Terima kasih customer order coklat ngan sis 😍

Coklat homemade @wanieys_sweets korang boleh design sesuka hati korang 😍

Cepat order coklat homemade kami !!!
βœ”οΈ customized
βœ”οΈ murah
βœ”οΈ sedap
βœ”οΈ banyak design cute dan kreatif

Mudah sahaja hanya whatapps 0176082382 , coklat sampai depan rumah !

#coklathomemade #homemadechocolate #coklathalal #coklatmurah #coklatbajet #cheapchocolate #coklatsedap #deliciouschocolate #coklathantaran #coklatbirthday #birthdaygift #coklatanniversary #anniversarygift #chocolatedoorgift #coklatdoorgift #doorgiftmurah #doorgiftviral #doorgiftevent #doorgiftbirthday #doorgifttunang #doorgiftkahwin #doorgiftkhatan #doorgiftaqiqah


0

Kawasan KCM agent :
βœ…Pagoh
Farah - 011.28602243
βœ…Segamat
Erna-019 799 9441
βœ…Ulu Tiram
Syamim 019-757 2949
.
"Terus Makan, Hatiku Tertawan!"
KRUNCHY CHOCO MELTS
.
πŸ“ž011-2001.9403
πŸ“ž014-330.3189
FB : krunchy choco melts hq
IG : krunchychocomeltshq
.
#hantucoklat #chocojar #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #bazarpaknil #melaka #psasstudent #johorean #genggua #chocolatejar #chocomelt #coklatcair #dapur #bakes #breakfast #kuih #uitm #studentlife #uum #ukm #uiabest #utp #ipohawesomecity #agent #ejen #buatduit #agentcoklat #krunchychocomelt #doorgiftexclusive


1

Lama tak bersiaran dgn CHOCOLICIOUS.. πŸ˜‰ Ni chocolicious versi dalam dulang Hantaran.. 😘😘 Baru rare, asyik letak coklat biasa je kan.. 😁😁
.
#bubblerice #chocolicious #coklatleleh #coklatsedap #bazaarpaknil #pekan #doorgift#kuantan #coklatbubblerice #coklatinjar #bubblericebanjir #bubblericesedap #bubblericepekan #bubblericepekan #bubblericeinjarmurah #bubblericeinjarkuantan


0

Sinple je pon makeup tapi nampak wow sangat kan. Sweet jee. Skin pon cantik je, flaless je, glowing je. Rajin rajinlah berscrub. Singkir kulit mati, blackhead whitehead, kusam tu semua. Kulit kwmbali bwrnafas sempurna bila berscrub apalagi kalau dengan #Dyasscrub .

Whatsapp 0109774569

#DyasHapusJerawat
#cikyatiScrub
#Dyasscrub
#coklatlovers
#maskercoklat
#coklatsedap
#maskerkoko
#vitaminc
#maskermurah
#scrubmurah
#scrubmuka
#kulitglowing
#makeupglowing
#dyasofficial
#orange
#boosterorange
#collagenplus
#herbs
#mint
#vanilla
#goatmilk
#aurainsta
#matchalatte
#shoppingonline
#bazaarpaknil
#bazarig
#bazaronline
#ootd
#sayapakaisayajual


0

Makeup raya korang akan lebih flawless bila dengan scrub. Kenapa ? Scrub ni wajib ok sebelum kita apply mana mana base makeup. Time tu korang akan rasa sendiri macam mana lembutnya skin tu. Aummm kita plak yang suka pegang pipi kita selalu. Hhaha yela lembut macam baby. Nak cuba pegang tak ? ehhh tk boleh la. Kena la scrub muka korang dulu baru la boleh rasakannya.

Jom risik risik dengan cikyati

#DyasHapusJerawat
#cikyatiScrub
#Dyasscrub
#coklatlovers
#maskercoklat
#coklatsedap
#maskerkoko
#vitaminc
#maskermurah
#scrubmurah
#scrubmuka
#kulitglowing
#makeupglowing
#dyasofficial
#orange
#boosterorange
#collagenplus
#herbs
#mint
#vanilla
#goatmilk
#aurainsta
#matchalatte
#shoppingonline
#bazaarpaknil
#bazarig
#bazaronline
#ootd
#sayapakaisayajual


0

Orang yang melihat juga nampak perubahan pada kulit😍

Antara kebaikan DYAS SCRUB yang korang semua perlu tahu;
βœ… Membersih kulit dengan intensif.
βœ… Menyingkirkan sel kulit mati .
βœ…Menjadi detox pada kulit yang mengandungi kotoran/masalah
βœ… Menggalakkan proses penumbuhan sel baru yang baik
βœ… Menanggalkan segala sisa makeup atau kotoran harian
βœ… Merawat masalah kulit jerawat, kulit kusam, tona tak sekata dan parut.
βœ… Membuang blackhead/whitehead yang tertanam dalam pori

Harga :
πŸ‘‰ Herbs ( anti acne )
⏩ Rm10 - 50 gram
⏩ Rm30 - 200 gram
πŸ‘‰ Peppermint ( anti bakteria )
⏩ Rm14 - 50 gram
⏩ Rm35 - 200 gram
πŸ‘‰ Goatmilk ( extra white )
⏩ Rm14 - 50 gram
⏩ Rm35 - 200 gram
πŸ‘‰ Vanilla ( protective skin )
⏩ Rm14 - 50 gram
⏩ Rm35 - 200 gram
πŸ‘‰ Orange ( collagen plus )
⏩ Rm 14 - 50gram
⏩ Rm35 - 200gram
πŸ‘‰ Matcha Latte ( antioksidan )
⏩ Rm14 - 50gram

Fungsi setiap flavourπŸ˜‰
➑️ Peppermint
Untuk kulit yg normal tapi berminyak dan mempunyai liang pori yg terbuka.
➑️ Vanilla
Untuk kulit yg normal tapi kusam dan perlu diberi nafas dengan aromatherapy dan anti-oksidan.
➑️ Herbs
Untuk kulit jenis jerawat teruk dan resdung.Herbs yg terkandung akan merawat jerawat untuk mempercepatkan proses penyembuhannya.
➑️ Goat Milk
Untuk kulit jenis normal,sensitive dan kusam berbelang (burn). Jika anda mempunyai salah satu masalah ini,cubalah flavour ini kerana ia mengandungi vitamin A yang dapat melembabkan kulit anda agar kembali 'hidup'!
➑️Orange
Kaya vitamin C, melembut,mencerah serta melembapkan kulit. Menggalakkan pembentukan Collagen.
➑️ Matcha Latte
Tinggi kandungan antioksidan, anti penuaan, mengurangi lingkaran gelap bawah mata, melindungi kulit dari sinar uv serta agen terbaik mengatasi jerawat dan parut.

Order? www.wasap.my/60109774569
#DyasHapusJerawat
#cikyatiScrub
#Dyasscrub
#coklatlovers
#maskercoklat
#coklatsedap
#maskerkoko
#vitaminc
#maskermurah
#scrubmurah
#scrubmuka
#kulitglowing
#makeupglowing
#dyasofficial
#orange
#boosterorange
#collagenplus
#herbs
#mint
#vanilla
#goatmilk
#aurainsta
#matchalatte
#shoppingonline
#bazaarpaknil
#bazarig
#bazaronline
#ootd
#sayapakaisayajual


0

Skin sensitif pun sesuai pakai dyas scrub. Terbukti bila adik manis ni dah share feedback ! Ramai dah tegur tau. Wahhh tq adik sebab still setia dengan dyas.
Jom siapa nak join team dyas pun boleh. Pm cikyati yaπŸ˜‰

#DyasHapusJerawat
#cikyatiScrub
#Dyasscrub
#coklatlovers
#maskercoklat
#coklatsedap
#maskerkoko
#vitaminc
#maskermurah
#scrubmurah
#scrubmuka
#kulitglowing
#makeupglowing
#dyasofficial
#orange
#boosterorange
#collagenplus
#herbs
#mint
#vanilla
#goatmilk
#aurainsta
#matchalatte
#shoppingonline
#bazaarpaknil
#bazarig
#bazaronline
#ootd
#sayapakaisayajual


0

Segak dihari raya dengan #Dyasscrub
Antara kebaikan DYAS SCRUB yang korang semua perlu tahu;
βœ… Membersih kulit dengan intensif.
βœ… Menyingkirkan sel kulit mati .
βœ…Menjadi detox pada kulit yang mengandungi kotoran/masalah
βœ… Menggalakkan proses penumbuhan sel baru yang baik
βœ… Menanggalkan segala sisa makeup atau kotoran harian
βœ… Merawat masalah kulit jerawat, kulit kusam, tona tak sekata dan parut.
βœ… Membuang blackhead/whitehead yang tertanam dalam pori

Harga :
πŸ‘‰ Herbs ( anti acne )
⏩ Rm10 - 50 gram
⏩ Rm30 - 200 gram
πŸ‘‰ Peppermint ( anti bakteria )
⏩ Rm14 - 50 gram
⏩ Rm35 - 200 gram
πŸ‘‰ Goatmilk ( extra white )
⏩ Rm14 - 50 gram
⏩ Rm35 - 200 gram
πŸ‘‰ Vanilla ( protective skin )
⏩ Rm14 - 50 gram
⏩ Rm35 - 200 gram
πŸ‘‰ Orange ( collagen plus )
⏩ Rm 14 - 50gram
⏩ Rm35 - 200gram
πŸ‘‰ Matcha Latte ( antioksidan )
⏩ Rm14 - 50gram

Fungsi setiap flavourπŸ˜‰
➑️ Peppermint
Untuk kulit yg normal tapi berminyak dan mempunyai liang pori yg terbuka.
➑️ Vanilla
Untuk kulit yg normal tapi kusam dan perlu diberi nafas dengan aromatherapy dan anti-oksidan.
➑️ Herbs
Untuk kulit jenis jerawat teruk dan resdung.Herbs yg terkandung akan merawat jerawat untuk mempercepatkan proses penyembuhannya.
➑️ Goat Milk
Untuk kulit jenis normal,sensitive dan kusam berbelang (burn). Jika anda mempunyai salah satu masalah ini,cubalah flavour ini kerana ia mengandungi vitamin A yang dapat melembabkan kulit anda agar kembali 'hidup'!
➑️Orange
Kaya vitamin C, melembut,mencerah serta melembapkan kulit. Menggalakkan pembentukan Collagen.
➑️ Matcha Latte
Tinggi kandungan antioksidan, anti penuaan, mengurangi lingkaran gelap bawah mata, melindungi kulit dari sinar uv serta agen terbaik mengatasi jerawat dan parut.

Order? www.wasap.my/60109774569
#DyasHapusJerawat
#cikyatiScrub
#Dyasscrub
#coklatlovers
#maskercoklat
#coklatsedap
#maskerkoko
#vitaminc
#maskermurah
#scrubmurah
#scrubmuka
#kulitglowing
#makeupglowing
#dyasofficial
#orange
#boosterorange
#collagenplus
#herbs
#mint
#vanilla
#goatmilk
#aurainsta
#matchalatte
#shoppingonline
#bazaarpaknil
#bazarig
#bazaronline
#ootd
#sayapakaisayajual


0

Niat nk dtg beraya tp bile nmpk #chocodap terus borong #coklatlover sedap katanyeπŸ˜πŸ˜™πŸ˜˜....tq sis @nurul.shafinazamira jom pm kak yan utk order #coklatsedap
http://www.wasap.my/60177006108/Order+Chocodap

#syjualchocodap #syagentchocodapjb #chocodaplarkin #runnerchocodapjb #coklatviral #timienyan7 #teamjohor #timkakjaja


0

Assalamualaikum tokey besar dr kl borong chocodap utk anak2 tq sis @murnie_my @han__zack 😍😘😘....jom pm order #coklatsedap

http://www.wasap.my/60177006108/Order+Chocodap

#syjualchocodap #chocodapjb #agentchocodaplarkin #runnerchocodapjb #chocodaplarkin #timienyan7 #teamjohor #timkakjaja


1

Remember this kan??
Beli Me time dengan mana-mana agen dan stokis Liza yang berdaftar, korang minum dengan konsisten, rekodkan jumlah penurunan berat badan dan jangan lupa hantar penyertaan pada 30 JUN 2018 ini!!
.
.
Jom kurus dan menang RM500 #cabarankurusmetime
#jomkurus
#kurusecepat #kurusduaminggu
#sayajual #sayajualmetime #takberpasir #coklatsedap #slimmingdrink #bazarpaknil


3

Minuman Perisa coklat yang lazat pastinya akan jadi kegemaran rakyat Malaysia!! Kelebihan
πŸ’ membantu menurunkan berat badan
πŸ’ merencatkan nafsu / selera makan
πŸ’ melawaskan sistem perkumuhan
πŸ’ Badan rasa ringan πŸ’ Membantu mengempiskan perut πŸ’ Sesuai lelaki dan wanita
MODAL SERENDAH RM520 untuk 10 kotak pertama untuk anda mulakan BISNES SENDIRI!!!
.
.
Kelebihan agen:
βœ”οΈFree gift
βœ”οΈFlyers
βœ”οΈGambar/ testimonials
βœ”οΈGuide /Coaching
βœ”οΈPersonal reward /Group reward
.
.
Peluang jana duit ribu riban!!
Hubungi HOTLINE ME TIME www.whatsapp.my/+6102322602/metime dan follow @metimemalaysia.hq
.
.
#minumminumjekurus #nakkurus #jomkurus #kurusselamat #coco #coklatsedap #slimmingdrink #minumankurus #sayajual #sayajualmetime #bazarpaknil #kurusecepat #kurusduaminggu #takberpasir #makeyourselfapriority


1

Minuman Perisa coklat yang lazat pastinya akan jadi kegemaran rakyat Malaysia!! Kelebihan
πŸ’ membantu menurunkan berat badan
πŸ’ merencatkan nafsu / selera makan
πŸ’ melawaskan sistem perkumuhan
πŸ’ Badan rasa ringan πŸ’ Membantu mengempiskan perut πŸ’ Sesuai lelaki dan wanita
MODAL SERENDAH RM520 untuk 10 kotak pertama untuk anda mulakan BISNES SENDIRI!!!
.
.
Kelebihan agen:
βœ”οΈFree gift
βœ”οΈFlyers
βœ”οΈGambar/ testimonials
βœ”οΈGuide /Coaching
βœ”οΈPersonal reward /Group reward
.
.
Peluang jana duit ribu riban!!
Hubungi HOTLINE ME TIME www.whatsapp.my/+6102322602/metime dan follow @metimemalaysia.hq
.
.
#minumminumjekurus #nakkurus #jomkurus #kurusselamat #coco #coklatsedap #slimmingdrink #minumankurus #sayajual #sayajualmetime #bazarpaknil #kurusecepat #kurusduaminggu #takberpasir #makeyourselfapriority


0

Minuman Perisa coklat yang lazat pastinya akan jadi kegemaran rakyat Malaysia!! Kelebihan
πŸ’ membantu menurunkan berat badan
πŸ’ merencatkan nafsu / selera makan
πŸ’ melawaskan sistem perkumuhan
πŸ’ Badan rasa ringan πŸ’ Membantu mengempiskan perut πŸ’ Sesuai lelaki dan wanita
MODAL SERENDAH RM520 untuk 10 kotak pertama untuk anda mulakan BISNES SENDIRI!!!
.
.
Kelebihan agen:
βœ”οΈFree gift
βœ”οΈFlyers
βœ”οΈGambar/ testimonials
βœ”οΈGuide /Coaching
βœ”οΈPersonal reward /Group reward
.
.
Peluang jana duit ribu riban!!
Hubungi HOTLINE ME TIME www.whatsapp.my/+6102322602/metime dan follow @metimemalaysia.hq
.
.
#minumminumjekurus #nakkurus #jomkurus #kurusselamat #coco #coklatsedap #slimmingdrink #minumankurus #sayajual #sayajualmetime #bazarpaknil #kurusecepat #kurusduaminggu #takberpasir #makeyourselfapriority


0

Selesai COD di hadapan klinik gunung, bachok. Terima kasih. Saya jual ya. Promosi hari raya tinggal beberapa jam shja lagi gaiss. Sampai jam 12 malam ni dah takda promosi. Jom order dgn harga promosi 😍
.
.
#chococrispy #chococrispybachok #codbachok #takperlurendam #chocojarbachok #chocolatesedap #rangupdansedap #cokelatcair #coklatsedap #chococrispykelantan #chococrispybachokkelantan #chococrispylakukeras #produklakukeras #bachokkelantan #sayamakansayajual #chocojarmurah #chocojarbachok


1

Rezeki harini. Alhamdulillah baru 3hari lepas order 5balang tak habis lagi dah repeat order 6balang pulak . Nampak tak #Chococrispy ni sedap ? 😍
Jom order sekarang ! HARINI LAST PROMOSI RAYA AIDILFITRI πŸ’₯ .
#chococrispy #chococrispybachok #codbachok #takperlurendam #chocojarbachok #chocolatesedap #rangupdansedap #cokelatcair #coklatsedap #chococrispykelantan #chococrispybachokkelantan


0

Akak masih menanti pemenang duit raya

JOM REBUT PELUANG MENANGI DUIT RAYA RM200 !!! Masyukkkkk

CARA NAK MENANG?
3 step mudah je untuk dapatkan Duit Raya Rm200 πŸ’΅πŸ’΅πŸ’΅
.
πŸ€‘ Beli Krunchy Choco Melt πŸ€‘ Scan qr code yg terdapat di label KCM
πŸ€‘ dan MENANG Duit Raya Rm200 jika muncul gambar duit raya selepas scan qrcode

Jadi apa tunggu lagi??cpt2 order dgn ejen kami β€œTerus Makan, Hatiku Tertawan!"
KRUNCHY CHOCO MELTS
.
πŸ“ž011-2001.9403
πŸ“ž014-330.3189
FB : krunchy choco melts hq
IG : krunchychocomeltshq
.
#hantucoklat #chocojar #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #bazarpaknil #chocolatedelicious #crispy #dropshipwanted #chocolatejar #chocomelt #bubblerice #breakfast #uitm #studentlife #uum #ukm #uiabest #utp #ipohawesomecity #agent #ejen #agentchocolate #agentcoklat #krunchychocomelt #doorgiftexclusive #menangduitraya #duitraya #scandanmenang


4

Alhamdulillah, 6 balang sekali borong. Bendo sdp kn? tkcukup satu balang. Mana warga bachokπŸ“£, warga bachokπŸ“£, warga bachokπŸ“£, rugi kepada anda yg melepaskan peluang ini. Pastu didatangkan lg dgn promosi murah gila, tkmasuk akal. Pm laju-laju utk order sebelum habis.πŸ“±πŸ“±πŸ“± #chococrispy #chococrispybachok #codbachok #takperlurendam #chocojarbachok #chocolatesedap #rangupdansedap #cokelatcair #coklatsedap #chococrispykelantan #chococrispybachokkelantan


4

Alhamdulillah, org yg sama je beli. Benda sdp kenapa tk repeat order kn? Cepat cepat sapo nk order lg🎊🎊🎊. Mana warga bachok niπŸ“£πŸ“£. Produk laku keras, rugi sape yg belum try.

#chococrispy #chococrispybachok #codbachok #takperlurendam #chocojarbachok #chocolatesedap #rangupdansedap #cokelatcair #coklatsedap #chococrispykelantan #chococrispybachokkelantan


0

Homemade.ML ( Mini choco rice )
.
🍫Coklat Penuh Dan Padat
🍫Tidak Perlu Dicairkan,Boleh Terus Makan
🍫Topping Percuma ( Boleh Pilih )
🍫 Self-pickup & COD Hulu Langat (selangor)
🍫Postage RM8-RM15
🍫Everyday Open Order

#coklat #coklatjar #coklatmurah #coklatjarmurah #ramen #sayajual #bazaarpaknil #igers #ootd #chocolate #bubblerice #chocolatejar #coklathomemade #bujibuchempel #theyusufiskandar #coklatsedap #coklatjarhululangat #coklatcair #coklatmurah #hululangat #homemade #chocolaterice


0

Homemade.ML ( Mini choco rice )
.
🍫Coklat Penuh Dan Padat
🍫Tidak Perlu Dicairkan,Boleh Terus Makan
🍫Topping Percuma ( Boleh Pilih )
🍫 Self-pickup & COD Hulu Langat (selangor)
🍫Postage RM8-RM15
🍫Everyday Open Order

#coklat #coklatjar #coklatmurah #coklatjarmurah #ramen #sayajual #bazaarpaknil #igers #ootd #chocolate #bubblerice #chocolatejar #coklathomemade #bujibuchempel #theyusufiskandar #coklatsedap #coklatjarhululangat #coklatcair #coklatmurah #hululangat #homemade #chocolaterice


1

Makan macam2..ada amik Me time dah ke sekali sehari?
Standby untuk order Me time ye.
DM or WhatsApp untuk order yeπŸ’―
.
.
☎️010 232 2602 ☎️010 232 2602 ☎️010 232 2602
.
.
#minummijumjekurus #sayajual #sayajualmetime #nakkurus #kurusdenganselamat #coklatsedap #slimmingdrink #kurusdalam2minggu #takberpasir


1

Bila dah makan banyak, nak berjalan/bergerak pun badan rasa berat kan. Jangan lupa me time sekali sehari lepas makan pagi.
.
.
DM or WhatsApp for order πŸ’―
.
.
☎️010 232 2602
☎️010 232 2602
☎️010 232 2602
.
.
#minumminumjekurus #coklatsedap #sayajual #sayajualmetime #nakkurus #kurusdalam2minggu #slimmingdrinks #bazarpaknil #coklat #takberpasir


1

Me Time sekali sehari πŸ’―πŸ˜
.
.
DM or WhatsApp πŸ’―
.
.
☎️010 232 2602 ☎️010 232 2602 ☎️010 232 2602 .
.
#minumminumkurussihatgebu #minumminumjekurus #sayajual #sayajualmetime #bazarpaknil #coklatsedap #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamatdansihat


0

Masih lagi berpeluang memenangi duit raya sebanyak RM200!!tunggu apa lagi?

JOM REBUT PELUANG MENANGI DUIT RAYA RM200 !!! Masyukkkkk

CARA NAK MENANG?
3 step mudah je untuk dapatkan Duit Raya Rm200 πŸ’΅πŸ’΅πŸ’΅
.
πŸ€‘ Beli Krunchy Choco Melt πŸ€‘ Scan qr code yg terdapat di label KCM
πŸ€‘ dan MENANG Duit Raya Rm200 jika muncul gambar duit raya selepas scan qrcode

Jadi apa tunggu lagi??cpt2 order dgn ejen kami β€œTerus Makan, Hatiku Tertawan!"
KRUNCHY CHOCO MELTS
.
πŸ“ž019-689-0145
πŸ“ž019-689-0144
FB : krunchy choco melts melaka(by Nur)
IG : krunchy_choco_melts_melaka
.
#hantucoklat #chocojar #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #bazarpaknil #chocolatedelicious #crispy #dropshipwanted #chocolatejar #chocomelt #bubblerice #breakfast #uitm #studentlife #uum #ukm #uiabest #utp #ipohawesomecity #agent #ejen #agentchocolate #agentcoklat #krunchychocomelt #doorgiftexclusive #menangduitraya #duitraya #scandanmenang


0

Good Morning 🌞
Salam Jumaat 😊
Di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan " Selamat Hari Raya AidilFitri Maaf Zahir & Batin" πŸ™πŸ»πŸ™πŸ» kepada semua sahabat yang menyambutnya πŸ™‚

Ikhlas β™‘ Cy Marvelles Chocolates 😘

#marvelleschocolates #Coklat #koko #Chocolatesgift #coklatkeningau #coklatsedap #koko #bakerskk


0

Assamualaikum dan selamat pagi
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN
Rashipacito ucapkan kelapa seluruh umat Islam di seluruh dunia.. Pastikan rashipacito menjadi pilihan anda. β€οΈπŸ˜˜πŸ™‚


2

selamat hari raya maaf zahir&batin drpd kami team Chocodaps Malaysia😊

ade sape2 nk jemput sis dtg rumah ke? dm je sis okπŸ˜‰

#selamathariraya #coklatsedap #coklatmurah #hatihatidijalanraya #biarlambatasalselamat


0

Ceriakan Hari Raya anda dengan kerepek bronis

#ketagihgila
#coklatsedap
#malaysia
#bronis #selangor


1

The end of the page