#dianatunic

Instagram photos and videos

#dianatunic#atasanbatik#cardibatiksogan#cardibatik#outersoganbatik#longcardisogan#longcardi#mandiralongcardi#dianatunik#blousebatik#tuniksohgan#tunicsogan#tunicselingsogan#tuniksoganseling#longcardibatik#outer#outersogan#tunickancing#tunicsinaranlonceng#tunicsinaran#tunicqeen#like4like#bazar#longtopqisya

Hashtags #dianatunic for Instagram

by @hushhushpakarpayudara

PAYUDARA ANJAL TEGANG BOOLAT BESAR IDAMAN PARA SUAMI.. .
.
Seorang suami ni kalau dia tak cakap pun dia SUKA payudara besar, tapi kita sebagai seorang perempuan/isteri mesti nak baginyang terbaik untuk si dia tu.. .
.
Biasanya kalau dia tak komen tu tak bermakna dia tak kisah... .
.
Cuba hadiahkan dia PAYUDARA MANTOP, gerenti tak tidur malam dia.. Termimpi mimpi aje.. Tak habis² memuji.. Dan nak sentuh selalu.. 😍😍😍
.
So ISTERI kena peka tu semua untuk kebahagiaan rumahtangga kita juga
.
.
Guna LOVE POTION 2 kali sehari.. Dalam 2 minggu dah boleh nampak hasil kebaboommm!! .
.
Whatsapp lelaju


3

by @redprism13

Week two in the sewing lab. Just finished our first assignment 😻👗💖 #stcatherineuniversity #fashion #apparel #design #dianatunic #drape

St. Catherine University
1

by @ieqa_closet.catalogue

ERYNN CASUAL

_

MATERIAL
Luxe Como Crepe. Sejuk, embut, selesa, senang gosok😉

DESIGN SIMPLE, CASUAL, TRENDY
Design yg casual tapi tak kosong sangat. Just nice. Sesuai dipakai ke mana sahaja.

8 PILIHAN WARNA
-Firebrick
-Nude
-Sky Blue
-Sandy
-Tulip
-Tiffany
-Violet
-Mist

LOOSE CUTTING
Features wajib dari Qeen's Closet, loose cut. Ini demi mengekalkan ciri2 muslimah yg menjaga adab dan auratnya. Tak mo fit2 sangat ye sayang. Sesuai dgn moto kita kan, Muslimah Attire Experts.

BF AND WUDHU FRIENDLY
Yg ni pun features yg Kak Qeen tak boleh nak tinggal. Zip kat lengan dan dada untuk memudahkan uolls berwudhu dan geng MOMMY2 nak BF kan baby2 cute tu. Sambil berfesyen, sambil menjalankan tanggungjawab gitu.

MAGIC POCKET
Features yg byk customer tak nak Kak Qeen lupuskan, POCKET kat kiri dan kanan Blouse. Senang nak selit duit katanya.
SIZE
terdapat dalam size

S, M, L, XL, 2XL


1

by @anmi.co

🌹CINTA TUNIC🌹
-
-
📌Tunik A cut
📌Bukaan zip melintang untuk menyusu
📌Bukaan zip di lengan untuk wudhu
📌Material: Como Creepe
📌Available Size : S to XXL
-
-
💰RM69 SEHELAI
🛇Combo 3pcs : RM195
🚚 FREE POSTAGE 1 MALAYSIA
-
-
-
-
-
#jubaharyani #palomakurung #tunicdiana #dianatunic #raudalogtop #longtoprauda #tunicqeen #longtopqisya
#likeforlikealways #like4like #bazarpaknil #like4follow #abaya #mimpiabaya #sayanglongtop #cintatunic #tuniccinta #longtopsayang #likesforlikes #blousekhawla #khawlablouse #bazar #likess #likeforfollow #bawalruffles


1

by @anmi.co

🌹CINTA TUNIC🌹
-
-
📌Tunik A cut
📌Bukaan zip melintang untuk menyusu
📌Bukaan zip di lengan untuk wudhu
📌Material: Como Creepe
📌Available Size : S to XXL
-
-
💰RM69 SEHELAI
🛇Combo 3pcs : RM195
🚚 FREE POSTAGE 1 MALAYSIA
-
-
-
-
-
#jubaharyani #palomakurung #tunicdiana #dianatunic #raudalogtop #longtoprauda #tunicqeen #longtopqisya
#likeforlikealways #like4like #bazarpaknil #like4follow #abaya #mimpiabaya #sayanglongtop #cintatunic #tuniccinta #longtopsayang #likesforlikes #blousekhawla #khawlablouse #bazar #likess #likeforfollow #bawalruffles


0

by @olshopbunda_jeje

46475-jumbo diana tunic @85rb(baby terri) fit to XXL,pj 97cm,LD110cm,berat 0,34kg (merah,abu tua) tangan bisa di serut.
Tunik cantik murah cocok buat hijab!
#olshopindo
#tunik #dianatunic
#tunikmurah#longtunik
#atasandewasa #setelancelana
#bajumusim #bajumuslimmurah
#gamismurah #maximurah
#maxidress #bajudewasamurah
#bajuwanitamuslimah #hijabsyari
#bajuwarnawarni #bajudewasamurah
#bajupestadewasa
#olshopjakarta


0

by @safeea_fashion_shop

🐾250818
Baca caption.. 👇👇👇
Maaf.., chat iG jarang kebaca kaka..
Tanya/Order wa 085105096211

IDR 105
👉 1pc harga normal
👉 3pc diskon 5rb/pc - boleh mix

Detail on pict 📸

JOINT GROUP WA..
UPLOAD TIAP HARI, LEBIH LENGKAP
Isi Format👇👇
Nama:
No. Hp:
Alamat lengkap:
Send to Wa: 085 1050 96211

#safeea #hijab #dress #gamis #syari #maxy #jeans #pants #blouse #skirt #top #couple #kemeja #tshirt #casual #muslimah #dressjeans #tunik #olshop #solo
#hijabfashion #gamissyari #hijabsyari #hijabootd #ootd # #moslemfashion #grosirbajumuslim #anahijab #dianatunic #byanahijab


1