#dianzvitamin

Instagram photos and videos

#dianzvitamin#bajurayaviral#effatihah#bajuterkini#bajukebaya2018#bajukurungmodern#bajuraya2018#fashionbajuraya2018#bajurayatermurah#bajurayacantik2018#collectionbajurayaterkimi#sitiaafiyah#bajuibudananak#bajurayasedondon2018#flawless#boosterwhitening#tatiskincare#bajulacesmurahsangat#dianz#nanolightener

Hashtags #dianzvitamin for Instagram

Dianz Vitamin bebas chemical yer .
Sebab tu la tadek konsep arini makan esok terus gebu ploless jelita yer .

Apa yang paling penting is K O N S I S T E N .
Konsisten consume, ikut tips yang kita bagi, in sha Allah , dianz vitamin takkan menghampakan awak ๐Ÿ˜˜

Dianz Vitamin
RM58 SM | RM62 SS (termasuk postage)
30biji | 1biji setiap hari / 2biji untuk turbo

www.wasap.my/60174154353/dianzvitamin

#dianzvitamin


0

T A U T A K?
ada 4 jenis kandungan dlm 1 tablet dianz vitamin - vitamin C
- vitamin E
- gluthathion - collagen

4 bahan ni sgt2 memberi impact pada kulit kita kalau diamalkan secara konsisten

So tak hairanlah byk masalah kulit selesai lepas consume dianz ni

Korang yg nak kulit cantik, nak kulit sihat
Mehlah amalkan dianz ni
Supplement kulit paling senang utk dimakan
Hisap hisap jer awak ๐Ÿ˜€
.
.

Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0125344244
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0125344244
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0125344244

Nak lagi sonang klik link kt bio ye๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #dianzvitamin #dianzvitaminc #dianzvitc #supplements #parut #jerawat #resdung #terapiinstagram #igers #igshopmalaysia #igshop #ajimaura #bazaar #bazaarpaknil #viralmalaysia #meletop #flawless #fattzura #fattahamin #neolofa #team #codserikembangan #codequinepark #codpuncakjalil #ampang #puchong #bangi #raya #2018 #cantiksehat


0

Hai semua ๐ŸŒ™sempena kita sambut Ramadhan Bakal Menjelang..untuk kali ini seperti biasa, korang boleh bagi suggestion untuk promosi ๐Ÿ•ŒMEGA RAYA SALES KAUZS ๐Ÿ•‹jom komen produk dan kosmetik apa yang anda nak request untuk promosikan...Inshaa Allah Harga JIMAT MURAH kita buatkan ๐Ÿ˜

We Accept All Credit Card & Debit Card ๐Ÿ’ณ

Alamat Kedai:
1. Outlet Shah Alam HQ:
Kauzs Sdn Bhd
C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan โ˜Ž๏ธ03-55235406

2. Outlet Johor Bahru:
Kauzs Sdn Bhd
No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru โ˜Ž๏ธ07-239 6006
Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda.

Cara Order: SMS/Whatsapp: 013 377 7786 #dyxy #dyxybccream #ephyra #pinklady
#tabita #upm #glowglowing #kauzs #dyxycosmetic #karismacosmetic #susumaaez #DeejaCosmetic #okayafoundation #tatiskincare #dexandraperfume #uitm #lemonex #tabita #jamunenek #dianzvitamin #honeyglowsoap #susukambingkurmamadu #babiesblink #jubah #bazzarpaknil #tudung#babiesblink5in1 #tudungmurah #nealofarhijab #uitmshahalam


1

ringkas dan comei mengenai dianz vitamin -kakchik-
#agentgentinghighlands
#dianzvitamin


0

feedback ibu menyusu mengamalkan dianz vitamin
.
.
tak lupa sebelum tidur Dianz Vitamin ๐Ÿ˜
.
.
-kakchik-
#dianzvitamin
#agentgentinghighlands


0

dalam Dianz Vitamin kandungan collagen untuk buat kulit anjal dan tegang serta awet muda ( sebab tu kulit kakchik anjal ๐Ÿ˜)
.
.
bahan-bahan dari naturals based . .
.

Vit c dari oren ๐ŸŠ
๐Ÿ‘‰ maka nya rasa vitamin itu masam dikittt
.
.
Vit e dari maquiberry ๐Ÿ‡ ๐Ÿ‘‰ ini pula punca nya vitamin ini berasa maniss sedikitt (maquiberry nya gak ada foto maka nya aku gantiin dengan anggur aja๐Ÿคฃ)
.
.
Collagen berkualiti dari sumber ikan ๐Ÿ‘‰ iyaa ikan Talapia ๐ŸŸ
(juga gak ada fotonya hahaha)
ini ikan sedap bangat cihh aku suka ini ikan .. lagi dibakar lagi sedap rasa nya ๐Ÿ˜˜
.
.
pistt .. aku mahu pesan ini jika kamu ada itu alahan sama ikan Talapia kamu harus dapatkan nasihat doktor dulu yaa .
.
ngerti gakk kamu ?? ๐Ÿ˜‚ -kakchik-
#dianzvitamin


0

โค๏ธ JELAJAH LENTIK DARA 2018 - MELAKA โค๏ธ
.
.
Masya Allah hebatnya agen/stokis #LentikDara MELAKA!!! Ada yang dah berjaya jana income RM17000, ada RM13000, ada RM9500, setakat RM2K tu bersepah sebab tak susah pun wat bisnes online hanya dari rumah ni dengan bimbingan leader #TopStokisLentikDara macam abam Mazrul Abdul Jalil nie dan tak kisah walau di mana chuolls berada di seluruh #Malaysia #Brunei & #Singapore tetap boleh buat duit ribu ribu bersama Lentik Dara ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜๐Ÿ‘
.
.
Maknanya apa chuols??? Maknanya produk memang laku keras baq anggg!!! Orang berebut-rebut nak minum Lentik Dara sebab produk terbukti berkesan dan terbukti dengan ribuan testimoni berjaya!!! .
.
Harga pun mampu milik! Customer repeat order setiap bulan lepas cuba sebotol!!! Takyah susah promote produk...tunjuk jer bukti-bukti testimoni real, orang terus setuju nak beli..best ke besttt??
.
.
Kepada chuolls yang sedang tercari-cari peluang bisnes buat duit dari rumah, chuolls wajib cari produk yg ada permintaan tinggi!!! Produk senang jual!!! Dan paling penting SUPPORT MARKETING dari HQ gila-gila utk uols senang close sales!!!
.
.
Kalau nampak HQ ada pasang billboard sepanjang highway...masuk TV3 ke Astro ke, masuk radio ke...JOIN LAH CEPAT company tu!!! Jangan buang masa lagik! InshaaAllah pasti ada rezeki menanti uolls...stokis & ejen sah Lentik Dara kami dah buktikan!!! Sebelum masuk TV3 pon dah buat income ribu riban mcm nie...bayangkan lepas keluar TV3 nanti berapa pulak income dorang??? Bayangkan cepat...mumumu ๐Ÿ˜…
.
.
SO UOLS TUNGGU APA LAGI??? Jom jadi stokis & agent Lentik Dara sekarang jugak!!! Jom join bisnes Lentik Dara bersama #TeamLentikDaraMazim under #TopStokisLentikDara MAZRUL ABDUL JALIL in sya Allah berbaloi, abam akan share kan segala formula marketing hebat & kita sama-sama buat ๐Ÿ˜๐Ÿ’ช
.
.
MAZRUL ABDUL JALIL
@lentikdaraoriginal
๐Ÿ“ฒ011-55017234
.
.
#ProjekTarikDuit
#LentikDaraMalaysiaHQ
#90DaysSuccessFormula
.
.
#EllyMazlein #MentorOtai #TerataiKemboja #KerjaKosong #EjenDiperlukan / #DropshipDiperlukan / #StokisDiperlukan #RakanNiaga / #DropshipMalaysia


2


2

Nak share feedback DV ni.. Dulu, sis ni muka banyak parut jerawat,
Tappiiii !! Alhamdullilah lepas consume DV seminggu jerr..
Segala luka dan parut jerawat dah kering.
Bukan saja kering tapi dah pudar dan pololess .

#SellerSahDianz
#dianzvitamin
#hisaphisapteruscantik


0

Hai uolss...sory lama x update. Buzy set up kedai lagi satu๐Ÿคฃ
.
Ni nak bagitahu. Set dalam kalendar 1 May 2018,i nak buat JUALAN CUCI KEDAI untuk MEZZO sahaja!!Sebab nak bagi laluan kat STOK BARU ok๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Uols jangan risau .HARGA TERLAJAK MATI SIS BAGI!!
.
Jangan lupa 1 May 2018 - 2 MAY 2018 sahaja sis buAT JUALAN CUCI KEDAI๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
SAVE THE DATE
SAVE THE DATE
SAVE THE DATA
.
JUALAN CUCI KEDAI MEZZO๐Ÿ˜Ž
.
.

#facemaskmalaysia #MUA #kdollbeauty #dexandra #terapiistagram #sugarbelle #sugarbellecosmetic #dermapenseremban #dianzvitamin #dms360 #kdollbeauty #boosterwhitening #sugarbelle #mervecosmetic #parutlekuk #jerawatpasir #marykaymalaysia #muamalaysia #mervecosmetics #nurraysa #jamujelita #ruangrezekihanania #organicskincare #melaka #coduitmjasin #codpoliteknik #mezzomurah #mezzoserumviral #mezzoorithailand


0

๐ŸŒธBerminat berniaga sendiri tetapi tiada modal?๐Ÿ˜”
Inginkan pendapatan ribuan ringgit ๐Ÿ˜ฑwalau hanya duduk dirumah๐Ÿก? Sertai kami ๐Ÿ™‹๐Ÿปsebagai agent dropship produk kecantikan ๐Ÿ’„di Maysara Collection. .
๐Ÿ“SYARAT MENJADI AGEN DROPSHIP KAMI ADALAH:
โœ…Latar belakang internet ๐ŸŒŽyang baik
โœ…Aktif, penyabar ๐Ÿ˜Œdan tidak terburu-buru
โœ…Sentiasa mempunyai ๐Ÿ‘ญhubungan komunikasi yang baik
โœ…tiada yuran
โœ…tidak perlu ๐Ÿ™…๐Ÿผsimpan stock
โœ…hanya promosikan produk kami di ig/ fb / blog jualan andaโœˆ๏ธ
โœ…komisen / untung atas angin anda dapat
โœ…berumur 18tahun dan ke atas
โœ…mempunyai online banking
โœ…dan paling penting ๐Ÿ’ช๐Ÿปrajin berusaha!
.

Senang๐Ÿ‘๐Ÿป kan? Apa tunggu lagi. hubungi๐Ÿ“ž kami segera. ๐Ÿ“ฒWHTSAPP 0193851102

#dropship #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipper #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipwelcome #ephyradealer #okaya #ephyrapremium #glowglowing #glutacapsblister #heightup #kcolly #lesandasweetfoundation #satinskinzwhitebooster #evelinhairremoval #maskervietnam #provencaps #ephyraskinsnow #dianzvitamin #elysianbeauty #dmsone #sabunpemutihhoneyglow #iflawless #milocube #juslentikdara #fiirabreastserum #beevenomskinnymascara #dollyvshape


0

Agent dah syok guna teknik baru
haaa pasni sila terus meroket
.
Ada yang nak rebut peluang jadi agent dianz?
yang tak tau, jangan risau, kak fiza ajar
rebut sementara pendaftaran masih buka
.
- kak fiza dianvitamin
0136077966
.
.
.
#agentwanted #dropshipwanted #dianputrajaya #dianzvitamin #dianvitaminoriginal #dianz #dianvitaminmurah #vitaminc #agentdian #agentdianvitamin #dianzhq #dianhq #diankl #diankajang #parut #jerawat #jeragat #tonataksekata #nakputih #nakcantik #terkenaminyakpanas #mukabreakout #kulitbreakout #breakout #periodtakteratur #period #haidtakteratur #rambutgugur #resdung


2

.
AJAIB BETUL, BARU CUCI SEKALI GATAL KAT MISS V HILANG TERUS - Pengguna @miss.v.perfume .
.
Salam manis. Alhamdulillah kak ila hepi sangat dapat feedback 'ajaib' nii.. tq adikku sayang
Moga produk ni terus beri manfaat terbaik buat adik ya..
.
.
Seronok nak jalani hari dan yang paling penting selesa nak buat amal ibadah. Alhamdulillah.
.
.
Jom tengok feedback lain โฌ‡๏ธ
@nakbaby.2018
@nakbaby.2018
@ubat.period.stoberi
.
Harga mampu milik RM48 sebotol. Untuk order terus klik link wasap dekat profile @nakbaby.2018 okeyhhh ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘Œ
.
__________________________________


5

๐Ÿ‘HELLO PEACH, PLEASE!๐Ÿ‘๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š .
.
Uollss tak jealous ke orang lain dah otw nak lawa macam awek korea?? ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ jom purchase cepat sebelum terlambat ๐Ÿ˜ฑ
.
Jangan nnti uolls gigit jari sambil menangis dekat tepi bucu katil pula ye sbb orang lain dah cun melecun ikut jejak ASYALLIEE ๐Ÿ˜‹
.
โ˜˜๏ธPRICE;
๐Ÿ‘RM 89 / BOX๐Ÿ‘
.
๐Ÿ’ฆPOSTAGE; rm 9 sm, rm12 ss
.
๐Ÿ‘HELLO PEACH, PLEASE ! ๐Ÿ‘
originally from LOVELIEE hq by Asyalliee
.
Open for ORDER ๐Ÿค—
CEPAT BOOKING BEFORE STOCK LICIN ๐Ÿ”Š .
Cod area ๐Ÿ’žRAWANG ๐Ÿ’žKUANG ๐Ÿ’žBATU ARANG ๐Ÿ’žSUNGAI BULOH ๐Ÿ’žSELAYANG ๐Ÿ’žGOMBAK and ๐Ÿ’žpostage ke seluruh malaysia. โฃ๏ธUolss akan dpt freegift yg super best tau ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ“ฒ014-2309779
๐Ÿ“ฒ014-2309779
๐Ÿ“ฒ014-2309779
.
#LUVliees #LUVBabes #hellopeachplease #codrawang #asyalliee #lovelieehellopeachplease
#quputeh #naksihat #nakcantik
#boosterwhitening #nakflawless #nakgebu
#ubatputih #kulitputih ย #abanglongfadil2 #titiancinta#zulariffin #tiamosweetheart
#neelofa #bellezacollagen #bellezamurah #serummurah #vitamincroseship #magandaglow #dianzvitamin
#lofattah #hsc #fattzura #ramenchallenge #fattzurafairytales


0

๐Ÿ’ŸVITAMIN C ROSEHIP USA ๐Ÿ’Ÿ
.
Vitamin C 1000mg + Extract Rosehip 500mg= 1500mg!
.
โœ”๏ธDibuat dari kilang GMP .
โœ”๏ธFrom USA .
โœ”๏ธHalal .
โœ”๏ธRecommended by doctors .
.
.
๐Ÿ”ฅ KEBAIKAN VITAMIN C ROSEHIP BY AZIE ๐Ÿ”ฅ
.
๐ŸŒŸ mengecutkan jerawat .
๐ŸŒŸ mengatasi masalah jerawat .
๐ŸŒŸ bantu memudarkan parut .
๐ŸŒŸ melicinkan kulit muka badan .
๐ŸŒŸ melembapkan kulit muka badan .
๐ŸŒŸ mengatasi masalah kulit kering .
๐ŸŒŸ mengatasi masalah selesema berpanjangan .
๐ŸŒŸ mengatasi masalah resdung .
๐ŸŒŸ mengatasi masalah tona kulit tak sekata .
๐ŸŒŸ membantu atasi masalah alergik seafood .
๐ŸŒŸ bantu kurangkan rambut gugur .
๐ŸŒŸ bantu kawal keputihan (wanita) .
๐ŸŒŸ bantu sembuhkan luka luaran & dalaman dengan cepat (eg: operation, bersalin dll) .
๐ŸŒŸ tingkatkan imunisasi badan (susah dapat sakit demam, selesema dll) .
.
.
๐ŸŒทHARGA VITAMIN C ROSEHIP BY AZIE ๐ŸŒท.
.
๐Ÿ’Ÿ 1 botol:RM 40
๐Ÿ’Ÿ 2 botol:RM 80 .
(*postage RM 7 sm/ RM 10 ss) .
.
๐Ÿ’Ÿ 3 botol: RM 120 (FREE POSTAGE SEM! / ADD RM 5 SS) .
.
๐Ÿ’Ÿ 4 botol: RM 140 (FREE POSTAGE SEM & SS!).
.
.
๐ŸŒทSebotol 30 biji ( untuk 15 hari penggunaan) .
*Anda digalakkan consume 2 botol (sebulan penggunaan) sekurang-kurangnya untuk dapatkan kesan terbaik. .
.
โœ”๏ธBanyakkan MINUM AIR MASAK & makan vitamin dengan KONSISTEN untuk dapatkan kesan terbaik & lebih cepat nampak kesan. .
.
Scroll ig for testimony ๐Ÿ”ฅ
.
Info/order: wassap ke 011-10717699 cepat2x ๐Ÿ˜˜
.
.
#terapiinstagram #instafamous #instashop #instashopmalaysia #lazada #vitc #ubatputih #borong #lawak #injectionputih #injectionputihgebu #berkesan #shakleemalaysia #dianzvitamin #vitamin #produkputih #produkputihgebu #produkputihkankulit #resdung #jerawat #bersin #ubatresdung #assalamualaikum #AME2018 #hiburan #anugerahmeletopera #iphonemurah #iphonemurahoriginal #moodrepublik #takadacintasepertimu


9

Consume 3 botol Dianz Vitamin
Bekas chicken pork hilang..bukan setakat chicken pork segalan datok nenek jerawat pun takut nk keluar..meh whatsapp niesa agen sah Dianz Vitamin ad give nak bgi dengan pembelian sebotol Dianz taw,walaupun beli sebotol je tetap ad give x nk ke... www.wasap.my/60193670857

#dianzvitamin


0

bestnyaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #dianzvitamin dapat bantu selesaikan mslh deorang ๐Ÿ˜
.
.
sapa sini mcm deorang nie?? cer angkat kening ๐Ÿ˜†
hampa nk try tak?boleh dapatkan sample dulu dari amani
mna tahu berkesan ka?sample free, byar duit pos ja..
.
.
lepas tue kalau ok, boleh repeat ๐Ÿ˜
wasap amani utk pertnyaan lebih lanjut, ๐Ÿ‘‰๐Ÿ“ฒ 0103805277


0

Jangan lupa #dianzvitamin sebelum tidur


0

Mulai hari ini belian memana produk Dian Legacy ๐Ÿ’œ akan dapat tisu dan bag percuma!! ๐Ÿ˜ tapi tersangatlah limited ๐Ÿ˜ฃ
.
๐Ÿ’œ
Siapa cepat dia dapat lah ya. Boleh dapatkan dgn kakak ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ’œ
#agentdianzvitamin #sellerDianzVitamin #dianzvitamin #dianz #dianzvitaminoriginal #dianzvitamintulen #dianzvitaminmalaysia #dianzvitaminjohorbahru #dianzvitaminskudai #vitamin #hisaphisapteruscantik


0

In sha Allah, Allah beri jalan keluar


1

Nak cantik?
Jom try petua cantik dengan buah-buahan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.


4

Hari ni dah calit Nano Lightener cream by Dianz?
.
Cream terbest setakat ni.
Tak melekit tak berminyak.
Calit sikit je dah cukup.
.
Fungsi cream ni,
Untuk cerahkan kawasan berdaki dan gelap.
Sesuai dipakai di ketiak, lutut, siku dan miss v.
.
๐Ÿ“ฑ+60134963612 (kak feera)
.
#nanolightenercream
#cerahkanmissv
#cerahkanketiak
#cerahkanlutut
#persiapankahwin
#wedding
#putih
#pinkylady
#serum
#dianzvitamin
#likeforlike


0

Dianz Vitamilk Milk Booster
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Harga RM53 (Postage๐Ÿ’ŒRM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
๐Ÿ“ฒ017-907 9990
๐Ÿ“ฒ017-907 9990
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ010-512 0990
๐Ÿ“ฒ http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
๐Ÿ’ฅMeningkatkan pengeluaran susu badan
๐Ÿ’ฅMenambahkan tenaga
๐Ÿ’ฅMengekalkan keseimbangan hormon ketika mengandung
๐Ÿ’ฅMenguatkan rahim
๐Ÿ’ฅMenegangkan payudara dan punggung
๐Ÿ’ฅKulit menjadi lembut
๐Ÿ’ฅMuka berseri dan 'pinky'
๐Ÿ’ฅAwet muda
๐Ÿ’ฅMenguatkan sistem imunisasi badan
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
CARA PENGGUNAAN:
โžก๏ธ1 sachet sehari selepas makan
โžก๏ธJika peningkatan pengeluaran susu menjadi terlalu banyak, amalkan selang sehari
โžก๏ธBoleh dimakan bersama Dianz Vitamin tetapi ambil di waktu malam
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
#dianzvitamin #vitamilk #dianzvitamilk #dianzmilkbooster #dianzvitamilkmilkbooster #vitamilkmurah #dianzvitamilkmurah #dianzvitamilkoriginal #vitamilkmurah #dianz #dianzmurah #dianzvitamince #dianzvitaminmurah #sayajual #sayajualdianz #dianzvitaminoriginalmurah #sayajualdianzvitamin #dianzvitaminoriginal #dianzvitaminorimurah #dianzvitaminoriginalmurah #dianzvitaminbaru #dianzvitamilkmurah #dianzvitamilkoriginal #milkboosterdianz #dianzmilkbooster
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–


1

BELUM HABIS SEBOTOL CONSUME DIANZ VITAMIN, KULIT DAH SEMAKIN GLOWING! ๐Ÿ˜

Dulu kulit muka sis ni banyak bekas parut jerawat & kulit pun agak gelap. Teringin juga nak kulit bersih & glowing mcm org lain.

Sis ni usya2 la produk apa yg sesuai utk setelkan masalah dia ni. Sampai la jumpa dgn si muncit #dianzvitamin,jadi dia try la sebotol. ๐Ÿ˜˜

Apa yg bestnya,tak habis lagi sebotol dia consume dianz vitamin ni, dah nampak perubahan dah pada kulit muka dia.
Parut jerawat dah hilang. Kulit pun makin glowing. ๐Ÿ˜

Suka ke suka sangat? Uolls ada masalah sama mcm sis ni? Meh try sebotol dianz vitamin ni meh. Harga sangat mampu milik.
#Hisap2teruscantik๐Ÿ˜ฑ
#AgentDianz
#TeamAuraDianz


0

www.effatihah.com
.
DIANZ VITAMIN .
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
โœ”๏ธ 5 kali ganda lebih cepat penyerapan dengan extra GLUTATHIONE dan ASCORBIC ACID.
โœ”๏ธ Berperisa BERRY (masam masam manis).
โœ”๏ธ Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun dan ke atas. #effatihah
โœ”๏ธ Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu bayi. #effatihah
โœ”๏ธ Sesuai untuk mereka yang berkulit sensitif.
โœ”๏ธ Boleh diambil ketika period dan dalam pantang.
โœ”๏ธ Baik untuk tumit kaki, rambut dan kuku.
โœ”๏ธ Selamat dan berkesan.#effatihah
โœ”๏ธ Tiada gelatin dan 100% halal.
โœ”๏ธ Produk muslim dan kilang bertaraf GMP.
โœ”๏ธ Diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di bawah AKTA FARMASI (MAL16095012NC).
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
CARA PENGGUNAAN
.
โœ”๏ธย Berperisa berry (boleh di hisap, di kemam dan dikunyah). #effatihah
โœ”๏ธย Sebotol 35 biji
โœ”๏ธย 1 biji sehari selepas makan/2 biji untuk whitening booster.
โœ”๏ธ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari. #effatihah
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐Ÿฅhttp://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐Ÿฅhttp://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐Ÿฅhttp://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
.
๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€๐ŸŒ€
.
#dianzvitamin#dianzvitaminnew#dianzvitamin2017#dianzvitaminoriginal#dianzvitaminborong#dianzvitaminborongmurah#effatihah#dianzvitaminmurah#dianzvitaminmurahborong#dianzvitaminshahalam#olicandymurah#olicandyborong#igkosmetikmurah#kosmetikmurahmalaysia#kosmetikshahalam#hisaphisapteruscantik#dianzvitaminoriginalmurah


0

www.effatihah.com
.
NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ
.
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
โœ”๏ธ Kesan seawal 7 hari
โœ”๏ธ Memutihkan masalah utama wanita #effatihah
โœ”๏ธ Sesuai untuk semua peringkat umur
โœ”๏ธ Digunakan di bahagian ketiak, celahan miss v, siku dan lutut (tidak di galakan sapu di bahagian dada)
โœ”๏ธ Krim unik tanpa bahan kimia (perlu di simpan di dalam peti ais) untuk kekal lama. Jika tidak disimpan di dalam peti ais pon boleh tapi kemungkinan lebih cepat krim bertukar warna.
โœ”๏ธ Selepas dibuka, krim perlu dihabiskan dalam masa 1 bulan maksima 2 bulan sebelum krim bertukar kehitaman (natural based memang begitu perlu dihabiskan segera)
โœ”๏ธ Tiada bau-bauan
โœ”๏ธ Krim berwarna light purple #effatihah
โœ”๏ธ KKM approved
.
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
CARA PENGGUNAAN
.
โœ”๏ธ Sapu nipis 2 kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah (gelap)
โœ”๏ธ Tak perlu di bilas
โœ”๏ธ Boleh memakai deodorant selepas menggunakan krim ini
1 botol / 10gm boleh di gunakan maksima 2 bulan jika disimpan di dalam peti ais (contoh tempat telur) selepas dibuka #effatihah
.
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
๐ŸŒบhttp://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
๐ŸŒบhttp://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
๐ŸŒบhttp://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor. #effatihah
.
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
#nanolighternercreambydianz#nanolightenercream#nanolightener#effatihah#nanolightenercreammurah#sayajualnanolightenercream#dianzvitamin #dianzvitaminmurah#dianznanolightener#nanolightnerborong#igkosmetikmurah#dianznanolightenercreamoriginal#dianznano#nanolightnerori#dianznanolightenermurah#instamalaysia#instashop
#instaniaga#igshopmalaysia#dianzmurah
#dianzborong


0

soalan femes dianz ..
untuk yang rajin baca sahaja dah habis ringkas dah ni .

mengandung ?
- 3mggu kehamilan dah leh makan

menyusu ?
- boleh je utk ibu menyusu , nnt anak sama2 gebu

berpantang ?
- boleh tp seeloknye pas anak lepas kuning time period kena stop ke ?
- tak payah boleh teruskan macam biasa - ibu mengandung ada kencing manis ?
tak boleh.. kalau takde boleh - penyakit g6pd ?
tak boleh , tanya dr dahulu
cara makan ?
- selepas makan . hisap , kunyah , telan ikut la guana pun asal masuk dlm badan . rasa berry sedap

cyst dan fibroid , tyroid ?
- tak boleh , sbb ada collagen . rujuk dktor dlu
tk berani nk memandai

dah kawin ?nak ketat ?
- laki ppuan leh mkn tp utk ketat cri produk len . dianz vitamin bukan jamu

budak leh makan ?
- jgn buat pasai , 16 tahun ke atas

nak gemuk ? - tkleh ..kalau leh gemuk dian buang dlu vitamin ni nak kurus ?
- pun tak lehh , bukan ubat kurus

nak putih ? muka jerawat , jeragat , kusam
- elokkkk sgt

ekzema ?
-pun bolehhh . ELOK !
parut muka , badan , ciken pox ?
-boleh sgt ! take time parut baru n lama
kencing manis ,darah tinggi ,sakit jantung ?
- tak boleh makan , nk makan tnya doktor dlu ,cheq tak berani nk memandai .

ada kkm ?
- opkos kkm farmasi lagii, tkde cikai2 nye .

rasa apa ?
-berry sedap mcm apeton
nak jadi #dropship
Wasap 013.908.3537

harga ? - rm50 /30biji , tahan sebulan .
kalau nk lajuuu turbo makan 2bji sehari
senang kan ? malas baca ?
simple mcm ni malas lg , tak dapek den nk tolong ๐Ÿ˜˜

#dianzvitaminkotabharu#dianzvitaminkelantan#dianzvitamin#dianzvit#dianzvitaminc#dianzvitaminoriginal#dianzvitaminlegacy#dianzproduk#dianzlover#dianzmalaysia#dianzori#sayajualdianz#agentdianz#setiapadayangsatu#sukacantik#bebasjerawat


0

DIAMOND GOLD SKINCARE DAH RESTOCK GAISSSS! โœจ
.
Tu baru jeee rak belah atas, blom tgk rak blah bawahhh penuhhh caneeeee! Hehe kita lanje 1 gambar cukup kot yedak? ๐Ÿ˜˜
.
Nak tanya sikit lah, alang2 lisa dah restock ni, kome tak nak ke cantik sebelum ghayeee? #sistanyejerrrr ๐Ÿ˜‹
.
KLIK LINK DI BIO FOR FAST RESPOND
.
#diamondgoldskincare
#dianzvitamin
#vitamilkbooster
#nanolightener
#myleaserum
#agensah
#codipoh
#tambun
#klebang
#bercham
#station18
#kampar
#gopeng
#botani
#meru
#tanjungrambutan
#barbiedollfoundation
#luasrezeki198
#luluskkm


0

DIAMOND GOLD SKINCARE DAH RESTOCK GAISSSS! โœจ
.
Tu baru jeee rak belah atas, blom tgk rak blah bawahhh penuhhh caneeeee! Hehe kita lanje 1 gambar cukup kot yedak? ๐Ÿ˜˜
.
Nak tanya sikit lah, alang2 lisa dah restock ni, kome tak nak ke cantik sebelum ghayeee? #sistanyejerrrr ๐Ÿ˜‹
.
KLIK LINK DI BIO FOR FAST RESPOND
.
#diamondgoldskincare
#dianzvitamin
#vitamilkbooster
#nanolightener
#myleaserum
#agensah
#codipoh
#tambun
#klebang
#bercham
#station18
#kampar
#gopeng
#botani
#meru
#tanjungrambutan
#barbiedollfoundation
#luasrezeki198
#luluskkm


0

DIAMOND GOLD SKINCARE DAH RESTOCK GAISSSS! โœจ
.
Tu baru jeee rak belah atas, blom tgk rak blah bawahhh penuhhh caneeeee! Hehe kita lanje 1 gambar cukup kot yedak? ๐Ÿ˜˜
.
Nak tanya sikit lah, alang2 lisa dah restock ni, kome tak nak ke cantik sebelum ghayeee? #sistanyejerrrr ๐Ÿ˜‹
.
KLIK LINK DI BIO FOR FAST RESPOND
.
#diamondgoldskincare
#dianzvitamin
#vitamilkbooster
#nanolightener
#myleaserum
#agensah
#codipoh
#tambun
#klebang
#bercham
#station18
#kampar
#gopeng
#botani
#meru
#tanjungrambutan
#barbiedollfoundation
#luasrezeki198
#luluskkm


0

SEMUA ORANG WAJIB AMBIL ESP SHAKLEE! ๐Ÿ˜

Semuaaaa orang yang nak kulit CANTIK and HALUS and GEBUS and BEBAS JERAWAT wajib amalkan ESP!
Why? Sebab ESP ni merupakan all in one! Seriously bila amalkan akan nampak banyakkk sangat beza kat kulit tauu! ๐Ÿ˜Š

ESP ni protein. So macam akan repair segala cells badan and akan renew sel badan yang rosak tu. So bila sel badan dah healthy of course la kulit jadi cantik !
Jadi kalau anda mengalami kulit kusam ke kulit berjerawat ke pori kulit besar ke kulit kering ke kulit menggerutu ke can give it a try naa :) Andcbagi mereka yang pemalaih nak makan pills boleh la amik ESP ni! Minum je and perfect dah!
So much love lah untuk ESP ni! Bukan saya sahaja.. Ramai dah jatuh cinta tau!
Teringin? Meh cari saya

Klik nombor di bio atau watsap terus
Kak de 0134971612๐Ÿ˜


2

SEMUA ORANG WAJIB AMBIL ESP SHAKLEE! ๐Ÿ˜

Semuaaaa orang yang nak kulit CANTIK and HALUS and GEBUS and BEBAS JERAWAT wajib amalkan ESP!
Why? Sebab ESP ni merupakan all in one! Seriously bila amalkan akan nampak banyakkk sangat beza kat kulit tauu! ๐Ÿ˜Š

ESP ni protein. So macam akan repair segala cells badan and akan renew sel badan yang rosak tu. So bila sel badan dah healthy of course la kulit jadi cantik !
Jadi kalau anda mengalami kulit kusam ke kulit berjerawat ke pori kulit besar ke kulit kering ke kulit menggerutu ke can give it a try naa :) Andcbagi mereka yang pemalaih nak makan pills boleh la amik ESP ni! Minum je and perfect dah!
So much love lah untuk ESP ni! Bukan saya sahaja.. Ramai dah jatuh cinta tau!
Teringin? Meh cari saya

Klik nombor di bio atau watsap terus
Kak de 0134971612๐Ÿ˜


2

SEMUA ORANG WAJIB AMBIL ESP SHAKLEE! ๐Ÿ˜

Semuaaaa orang yang nak kulit CANTIK and HALUS and GEBUS and BEBAS JERAWAT wajib amalkan ESP!
Why? Sebab ESP ni merupakan all in one! Seriously bila amalkan akan nampak banyakkk sangat beza kat kulit tauu! ๐Ÿ˜Š

ESP ni protein. So macam akan repair segala cells badan and akan renew sel badan yang rosak tu. So bila sel badan dah healthy of course la kulit jadi cantik !
Jadi kalau anda mengalami kulit kusam ke kulit berjerawat ke pori kulit besar ke kulit kering ke kulit menggerutu ke can give it a try naa :) Andcbagi mereka yang pemalaih nak makan pills boleh la amik ESP ni! Minum je and perfect dah!
So much love lah untuk ESP ni! Bukan saya sahaja.. Ramai dah jatuh cinta tau!
Teringin? Meh cari saya

Klik nombor di bio atau watsap terus
Kak de 0134971612๐Ÿ˜


2

Assalamualaikum .

Nak share testimoni DV ni.
Dulu tona kulit sis ni tak sekata.
Parut2 jerawat pun ada gak.
Tak habis consume 1 botol DV,
Kulit dah makin licin. Parut2 semua dah hilang.
Glowingg jerr katenyerr.. .

Direct from hq๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #healthandbeauty #nakcantik #flawless #dianzvitamin #produk #kecantikan #produkkesihatan #ploles #consume #dianz #vitamin #vitamindianz #originaldianzvitamin #directfromhq #kulitcantikgebu #cantikberseri #dianzvitamin #naklawa #naklawamehdmpm #feedbackdianzvitamin #testimoniberjaya


1

Jom serbu dapatkan BARGAIN SALE harga murah!! Stock terhad.
We Accept All Credit Card & Debit Card ๐Ÿ’ณ

Alamat Kedai:
1. Outlet Shah Alam HQ:
Kauzs Sdn Bhd
C-3A-Ground Floor, Alam Avenue Jalan Serai Wangi H 16/H Seksyen 16 40200 Shah Alam Selangor. Landmark JPJ Padang Jawa, Belakang Pizza Hut . Sila Hubungi Jika Ada Pertanyaan โ˜Ž๏ธ03-55235406

2. Outlet Johor Bahru:
Kauzs Sdn Bhd
No.34 Jalan Padi Emas 1/7 Bandar Baru Uda 81200 Johor Bahru โ˜Ž๏ธ07-239 6006
Landmark Sederet Dengan Domino Pizza Bandar Baru Uda.

Cara Order: SMS/Whatsapp: 013 377 7786 #dyxy #dyxybccream #ephyra #pinklady
#tabita #upm #glowglowing #kauzs #dyxycosmetic #karismacosmetic #susumaaez #DeejaCosmetic #okayafoundation #tatiskincare #dexandraperfume #uitm #lemonex #tabita #jamunenek #dianzvitamin #honeyglowsoap #susukambingkurmamadu #babiesblink #jubah #gambiremas #tudung#babiesblink5in1 #tudungmurah #nealofarhijab #uitmshahalam #perla


1

FREE SAMPLE !

#FREESAMPLE Dianz Vitamin untuk hangpa !

Yes,betul !
Yang dah lama teringin nak try
Yang dah lama nak tahu rasa nya camna
Inilah masanya untuk korang cuba try test rasa #dianzvitamin yang sedap lagi awesome ๐Ÿ˜Ž

Hanya untuk 50 orang yang pertama sahaja !! Wasap akak ๐Ÿ‘‰๐Ÿป www.wasap.my/601121401082/dvsample
CEPAT2, SAPA LAMBAT STOK HABIS !! #agendianz


0

SOBELLA LIPSTICK .
.
RM38 + POS RM7 SM/ RM11 SS
.
๐Ÿ“ฒ+6013-4930050
.
.
CODE AVAILABLE: .
.
๐Ÿ„ DUSTY ORCHID .
๐Ÿ„ SWEET PINK .
๐Ÿ„ TEH TARIK .
๐Ÿ„ SAY CHEESE .
.
SOBELLA LOVE EDITION: .
.
๐Ÿ„ DEAR MUMTAZ .
๐Ÿ„ DEAR ROSE .
.
๐Ÿ”ธ Warna yang limited edition ๐Ÿ”ธ Tahan lebih 8 Jam++
๐Ÿ”ธ Mesra wudhuk dan bebas allkohol
๐Ÿ”ธ Tidak menghitamkan bibir
๐Ÿ”ธ Merawat bibir yang merekah
๐Ÿ”ธ Dihasilkan dari madu ASLI
๐Ÿ”ธ Tekstur lipstick yg soft & smooth bila apply kt bibir
.
.
Sobella Lipstick Honey Matte ni mengandungi bahan-bahan yang terbaik, iaitu:
๐ŸŒธ Cocoa Butter
๐ŸŒธ Pure Honey Extract
๐ŸŒธ Coconut Oil
๐ŸŒธ Aloe Vera
๐ŸŒธ Argan oil
๐ŸŒธ Collagen
.
.
@glittzglow_ida
@idarahaman88 .
.
#sobellalipstick #sobellalipsticks #lipstick #lidaslimming #glowglowing5in1 #tatiskincareori #deejacosmeticoriginal #quyitmasker #sexyladylotion #pootehturboocoffe #dianzvitamin #satinzskin #shampoosantan #shaliciousbeautyfoundation #nafuracentella #secretskinkawaiijihan #perfumeparadisexmuabellaz #muaterkenal #ratuslimmingjellybyamyera #gelamani #maxxslim #glittzglow #freskinwhite


0

Perempuan dan KEPUTIHAN tak DAPAT DIPISAHKAN!
.
.
selalu bila ada KEPUTIHAN mesti โœ”๏ธmissv GATAL GATAL
โœ”๏ธmissv BASAH
โœ”๏ธmissv BERBAU
โœ”๏ธRASA TAK SELESA
.
.
hmmm runsingggggggg... maluuuuuuuuu
.
.
Guna ja #fefet masalah2 missv korang dapat diselesaikan. In shaa Allah.
.
.
Tekan link wasap di bio utk order ๐Ÿ˜Š
.
.
#keputihanberdarah
#keputihangatal
#hilangkankeputihan
#keputihanhijau
#keputihanteruk
#keputihanibuhamil
#keputihankronik
#jspgold
#neelofa
#fattahamin #fazura
#redvelvet
#olicandy
#jsd
#dianzvitamin
#laurelmixberryplus
#satinskinz
#seribella
#pencuciwanita
#pembersihwanita
#femininewash
#vcsannona
#dyxy
#blouselabuhmurah
#dresslabuhmurah
#kakijalan
#kakitravel
#shawlmurah #wideshawl


2

Uv krim nurraysa @ baby doll foundation
.
Pakai ni je pun dah best yg amaattt
.
Sapu tipis je sis x perlu tebal2 dah cukup lindungkan kulit wajah kita tau...
.
Sangat2 best, mesra wuduk, tanpa silicon ..mudah nak tanggalkan utk berwuduk
.
www.wasap.my/60196404110/ .
.
#nurraysa #produkmesrawuduk #kulitsihat #produkhalal #flawless #glowing #beautiful #confident #happy #smoothskin #brighter #glow #trustedSeller #Alhamdulillah #syukur #muar #BukitGambir #johor #dianzVitamin #CLelf #celebritylass #NanoLightenercream #selfConfident #Halal #Love #LoveYourSelf #Makeup #perfect


1

PUTIH GEBU SAMPAI NAMPAK URAT HIJAU !!! TAK PERLU TELAN HARI2 !! CUKUP 1 CAPS SELANG 4 HARI!! .๐Ÿ‘ฐ๐Ÿฟ๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป
.
.
๐Ÿ’ŸBOOSTER WHITENING๐Ÿ’Ÿ
๐Ÿ’œMemutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
๐Ÿ’œPutih sepantas injection .
๐Ÿ’œTidak Ada kesan sampingan .
๐Ÿ’œDigalakan Untuk Ibu menyusu bayi
๐Ÿ’œMenghapuskan toksin dlm badan
๐Ÿ’œMenaikan seri rona merah pada Kulit .
๐Ÿ’œMengecutkan jerawat .
๐Ÿ’œMenghilangkan Parut hitam yg lame
๐Ÿ’œKulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
๐Ÿ’๐ŸผSatu botol tahan satu bulan
๐Ÿ’๐Ÿผ100% halal ๐Ÿ’๐ŸผProduk malaysia
.
Mkn 3 capsules insyallah dah ada kesan ๐Ÿ˜€
.
.
WHATSAPP UNTUK HARGA MELETOP SPECIAL.
TEKAN JE LINK DI BIO OK! ๐Ÿ˜˜ 017-5451126
.
#boosterwhitening #letscantik
#titiancinta #malaysia
#dukun #produkkecantikan
#jepsari #jannanick #putihmelepak
#boosterwhiteningpremium
#quputeh #gogegaria #astro
#nenosaysido #aurawhite
#panamachallenge #auramen #sajat
#moodrepublik #abanglongfadil2
#tatiskincare #2018 #kapsulmutiara
#dherbs #datoaliffsyukri #nursajat
#boosterwhiteningmurah #dianzvitamin


0

PUTIH GEBU SAMPAI NAMPAK URAT HIJAU !!! TAK PERLU TELAN HARI2 !! CUKUP 1 CAPS SELANG 4 HARI!! .๐Ÿ‘ฐ๐Ÿฟ๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป
.
.
๐Ÿ’ŸBOOSTER WHITENING๐Ÿ’Ÿ
๐Ÿ’œMemutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
๐Ÿ’œPutih sepantas injection .
๐Ÿ’œTidak Ada kesan sampingan .
๐Ÿ’œDigalakan Untuk Ibu menyusu bayi
๐Ÿ’œMenghapuskan toksin dlm badan
๐Ÿ’œMenaikan seri rona merah pada Kulit .
๐Ÿ’œMengecutkan jerawat .
๐Ÿ’œMenghilangkan Parut hitam yg lame
๐Ÿ’œKulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
๐Ÿ’๐ŸผSatu botol tahan satu bulan
๐Ÿ’๐Ÿผ100% halal ๐Ÿ’๐ŸผProduk malaysia
.
Mkn 3 capsules insyallah dah ada kesan ๐Ÿ˜€
.
.
WHATSAPP UNTUK HARGA MELETOP SPECIAL.
TEKAN JE LINK DI BIO OK! ๐Ÿ˜˜ 017-5451126
.
#boosterwhitening #letscantik
#titiancinta #malaysia
#dukun #produkkecantikan
#jepsari #jannanick #putihmelepak
#boosterwhiteningpremium
#quputeh #gogegaria #astro
#nenosaysido #aurawhite
#panamachallenge #auramen #sajat
#moodrepublik #abanglongfadil2
#tatiskincare #2018 #kapsulmutiara
#dherbs #datoaliffsyukri #nursajat
#boosterwhiteningmurah #dianzvitamin


0

PUTIH GEBU SAMPAI NAMPAK URAT HIJAU !!! TAK PERLU TELAN HARI2 !! CUKUP 1 CAPS SELANG 4 HARI!! .๐Ÿ‘ฐ๐Ÿฟ๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป
.
.
๐Ÿ’ŸBOOSTER WHITENING๐Ÿ’Ÿ
๐Ÿ’œMemutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
๐Ÿ’œPutih sepantas injection .
๐Ÿ’œTidak Ada kesan sampingan .
๐Ÿ’œDigalakan Untuk Ibu menyusu bayi
๐Ÿ’œMenghapuskan toksin dlm badan
๐Ÿ’œMenaikan seri rona merah pada Kulit .
๐Ÿ’œMengecutkan jerawat .
๐Ÿ’œMenghilangkan Parut hitam yg lame
๐Ÿ’œKulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
๐Ÿ’๐ŸผSatu botol tahan satu bulan
๐Ÿ’๐Ÿผ100% halal ๐Ÿ’๐ŸผProduk malaysia
.
Mkn 3 capsules insyallah dah ada kesan ๐Ÿ˜€
.
.
WHATSAPP UNTUK HARGA MELETOP SPECIAL.
TEKAN JE LINK DI BIO OK! ๐Ÿ˜˜ 017-5451126
.
#boosterwhitening #letscantik
#titiancinta #malaysia
#dukun #produkkecantikan
#jepsari #jannanick #putihmelepak
#boosterwhiteningpremium
#quputeh #gogegaria #astro
#nenosaysido #aurawhite
#panamachallenge #auramen #sajat
#moodrepublik #abanglongfadil2
#tatiskincare #2018 #kapsulmutiara
#dherbs #datoaliffsyukri #nursajat
#boosterwhiteningmurah #dianzvitamin


0

UV KRIM NURRAYSA ni tersangatlah BEST uolss !
.
Sebabnya, bila apply je kat muka langsung tak melekit..
Pastu UV Krim ni ada spf 50 tau, so dapat la melindungi kulit dari sinaran matahari..Jadi
uolss tak payah lah nak risau lagi takut sunburn ke hape..hihi ๐Ÿ˜Š
Yang penting ada penJIMAT tau..UV Krim ni boleh tahan sampai berbulan tau ikut penggunaan kita..
Jimatkan ? ๐Ÿ˜
.
KELEBIHAN UV KRIM
.
๐Ÿ‘ Tidak berminyak
๐Ÿ‘ Tahan sehingga 18 jam ๐Ÿ‘ Anti rekahan dan anti penuaan
๐Ÿ‘ Mempunyai spf 50 sebagai pelindung
๐Ÿ‘ Tidak perlu guna bedak untuk kesan glowing
๐Ÿ‘ Merawat jerawat, parut, jeragat, kulit kusam
๐Ÿ‘ Mempunyai collagen untuk menegangkan kulit ๐Ÿ‘ Menutup cela hampir 100% (jeragat, parut, pori) .
Utk order bole ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
Dm @ klik link bawah yeee
www.wasap.my/60196404110/ .
.
#nurraysa #produkmesrawuduk #kulitsihat #produkhalal #flawless #glowing #beautiful #confident #happy #smoothskin #brighter #glow #trustedSeller #Alhamdulillah #syukur #muar #BukitGambir #johor #dianzVitamin #CLelf #celebritylass #NanoLightenercream #selfConfident #Halal #Love #LoveYourSelf #Makeup #perfect


1

๐Ÿ FERYAL ARGON OIL ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ
.
Harga sale :
1-Rm64
2-Rm120
.
โœ”๏ธ Feryal Miracle Rejuv merupakan produk kesihatan rambut yang
paling berkesan.
โœ”๏ธ Lebih 15000 pengguna sangat berpuas hati
menggunakan Feryal Miracle Rejuv.
โœ”๏ธ Di Proses MenggunakanTeknologi Terkini Sehingga "LANGSUNG TIDAK BERMINYAK & TIDAK MELEKIT".
โœ”๏ธ Formulasi hebat ini telah diuji dan 100% BEBAS dari bahan kimia yang merbahaya. .

FUNGSI:
.

Membuang sel kulit mati atau kelemumur dan kudis.
Membersihkan dan melindungi rambut dan kulit kepala anda.
Mengawal peratusan keguguran rambut untuk mengelak
masalah kebotakan.
Meningkatkan pertumbuhan & menumbuhkan rambut baru.
Mencegah kelemumur.
Mencegah keradangan folikel rambut.
Menghilangkan stress dan kurangkan migrain.
Membantu mengurangkan masalah uban rambut,
Memberi bau yang segar pada rambut.
.

KELEBIHAN:
Lelaki dan perempuan boleh guna.
Halal & ada KMM No. (NOT140502941K).
Kesan dalam 1 minggu.
Boleh pakai solat.
1 botol 100ml tahan 80 hari.
Mudah dibawa bersama ke mana-mana saja..
.
Dijamin 100% originalโœ”๏ธ
Money back guaranteeโœ”๏ธ
Ready stok.โœ”๏ธ
.

Free pos ๐Ÿšš ke semenanjung malaysia.
โœˆ๏ธsabah/sarawak tmbh rm6.
.

To order Whatapp ๐Ÿ“ฒ +6013-2402196.
.
#feryal #feryalmurah #feryalarganoil #feryalarganoilmurah #feryalborong #magicjelly #dianzvitamin #olicandy #vsireh #azanisscarserum #ubatrambut #feryaloriginal #honeybeevenom #magicskinprimer #missvperfumemolly #gelamani #pomade


0

๐ŸFERYAL SPIRULINA SHAMPOO ๐Ÿ
.
HARGA :
1- RM28
2- RM50
.
Anda mengalami masalah seperti ini ?
โœ”๏ธ Rambut gugur
โœ”๏ธ Rambut Jarang
โœ”๏ธ Uban sebelum usia
โœ”๏ธ Kegatalan kepala
โœ”๏ธbau hapak kepala/rambut
.
Jangan risau dengan kebaikan spirulina masalah rambut anda boleh diatasi .
KELEBIHAN :
๐ŸŒธ Mengandungi protein untuk merawat rambut dan kulit kepala
๐ŸŒธ Mengandungi vitamin untuk menyuburkan kulit kepala
๐ŸŒธ Merawat rambut rosak dari akar hingga ke hujungnya
๐ŸŒธ Menjadikan rambut lebih lembut dan senang diurus
๐ŸŒธ Menguatkan tunjang rambut
๐ŸŒธ Bau yang wangi dan mempesonakan
๐ŸŒธ Produk halal
๐ŸŒธ Tanpa bahan kimia
๐ŸŒธ Selamat digunakan
.
CARA PENGUNAAN .
๐ŸŒผ Basahkan rambut, kemudian sapukan shampoo spirulina.
๐ŸŒผ Lakukan urutan lembut,tunggu beberapa minit kemudian bilas hingga bersih.
.
.
Dijamin 100% originalโœ”๏ธ
Money back guaranteeโœ”๏ธ
Ready stok.โœ”๏ธ
.

Free pos ๐Ÿšš ke semenanjung malaysia.
โœˆ๏ธsabah/sarawak tmbh rm6.
.

To order Whatapp ๐Ÿ“ฒ +6013-2402196.
.
#feryal #feryalmurah #feryalarganoil #feryalarganoilmurah #feryalborong #magicjelly #dianzvitamin #olicandy #vsireh #azanisscarserum #ubatrambut #feryaloriginal #honeybeevenom #magicskinprimer #missvperfumemolly #gelamani #pomade #feryalspirulinashampoo #feryalshampoo #feryalspirulinashampoomurah


0

#dianzvitamin

Masalah jerawat, parut 100% dah hilang,
lepas consume 3 botol DV.๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Kulit sis ni dah makin cerah.
Ploles lak tu. ๐Ÿ˜Ž

Yang xtahannyaaaa, terus jadi dropship utk dianz.wee
Sambil cantik, sambil account bank kaching kaching ๐Ÿ˜˜

#dianzvitamincheras #agentwanted #dropshipwanted #vitamilkcheras #balakong #cherasselatan #alamdamai #batu9langat #semenyih


2

Selamat mencuba ๐Ÿ’ž


1

RM66
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
SNOW QUEEN
.
Snow Queen adalah produk memutihkan seluruh badan
Gebu seperti kenakan suntikan !!! .
.
โœ”๏ธKesan seawal 7 hari โœ”๏ธPutih gebu tanpa perlu bersuntik
.
โ˜† Memutihkan muka dan seluruh badan
โ˜† Menghapuskan jerawat
โ˜† Membaiki struktur kulit dan menjadikan kulit licin, anjal dan sihat secara semulajadi
โ˜† Anti Aging
โ˜† Menghilangkan flek hitam dan noda bekas jerawat
โ˜† Mencantikkan kulit dari dalaman dan luaran
โ˜† Merawat kesan parut lama yang serius
โ˜† Menambahkan tenaga
โ˜† Merawat garis-garis halus sekitar wajah
โ˜† Kulit putih gebu seawal 7 hari .
.
Cara pengambilan : 1 atau 2 biji sehari sebelum makan
.
#snowqueenmurah #snowqueenoriginal #snowqueenvitaminc #vitamincmurah #snowqueenmurahoriginal #pamoga #pamogaquputeh #snowqueenvitc #satinskinzfemininewash #satinskinzevemurah #kawaiicollagen #laromemurah #auramen #jamusedapmalam #krimputihmanjasireh #aloeveragel #nnbeautyserumvitaminc #pharmapahang #dianzvitamin #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

BELUM HABIS SEBOTOL CONSUME DIANZ VITAMIN, KULIT DAH SEMAKIN GLOWING! ๐Ÿ˜

Dulu kulit muka sis ni banyak bekas parut jerawat & kulit pun agak gelap. Teringin juga nak kulit bersih & glowing mcm org lain.

Sis ni usya2 la produk apa yg sesuai utk setelkan masalah dia ni. Sampai la jumpa dgn si muncit #dianzvitamin,jadi dia try la sebotol. ๐Ÿ˜˜

Apa yg bestnya,tak habis lagi sebotol dia consume dianz vitamin ni, dah nampak perubahan dah pada kulit muka dia.
Parut jerawat dah hilang. Kulit pun makin glowing. ๐Ÿ˜

Suka ke suka sangat? Uolls ada masalah sama mcm sis ni? Meh try sebotol dianz vitamin ni meh. Harga sangat mampu milik.
#DealerDianz
#TeamAuraDianz


0

READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
FERYAL ARGAN OIL MIRACLE REJUV !
Masalah -masalah lain juga boleh di atasi dengan Feryal Miracle Rejuv
โœ”๏ธ Rambut GUGUR
โœ”๏ธ Gatal Kepala cam nak kikis
โœ”๏ธ Rambut Berlopong-Lopong
โœ”๏ธ Kepala Berlopak
โœ”๏ธ Kelemumur Berkilo-kilo
โœ”๏ธ Nipis bahagian dahi dah nak jadi macam huruf (M)
.
Selain itu, Feryal Miracle rejuv juga mempunyai kelebihan lain seperti :
โœ”๏ธ ๏ธMenyejukkan Kepala & Rambut.
โœ”๏ธ Menghapuskan Kelemumur.
โœ”๏ธ Memperbaiki Rambut Bercabang.
โœ”๏ธ Rambut Berbau Harum 24jam.
โœ”๏ธ Pertumbuhan rambut Baru.
โœ”๏ธ Melembutkan Rambut.
โœ”๏ธ ๏ธMelegakan Sakit kepala & Migraien.
โœ”๏ธ Memberi Kesegaran berpanjangan.
.
FERYAL SPIRULINA SHAMPOO .
KELEBIHAN :
๐ŸŒธ Mengandungi protein untuk merawat rambut dan kulit kepala
๐ŸŒธ Mengandungi vitamin untuk menyuburkan kulit kepala
๐ŸŒธ Merawat rambut rosak dari akar hingga ke hujungnya
๐ŸŒธ Menjadikan rambut lebih lembut dan senang diurus
๐ŸŒธ Menguatkan tunjang rambut
๐ŸŒธ Bau yang wangi dan mempesonakan
๐ŸŒธ Produk halal
๐ŸŒธ Tanpa bahan kimia
๐ŸŒธ Selamat digunakan
.
.
#feryal #feryalmurah #feryalarganoil #feryalarganoilmurah #feryalborong #magicjelly #dianzvitamin #olicandy #azanisscarserum #ubatrambut #feryaloriginal #honeybeevenom #magicskinprimer #missvperfumemolly #gelamani #pomade #feryalspirulinashampoo #feryalshampoo #feryalspirulinashampoomurah #arganoil
#jojobaoil #rambutgugur #rambutlurus #rambutuban #kelemumur #feryalcombo
#likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme


0

[KOLEKSI RAYA๐Ÿ•Œ] DAPATKAN
HANNAH KEBAYA MODEN SEKARANGโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ SESUAI UTK SEMUA MAJLIS ๐Ÿ˜€

Setiap Design Mempunyai Warna Menarik & Gojes, CONFIRM PUAS HATI โ€ผ๏ธ โค๏ธSIMPLE YET ELEGANT โค๏ธ

Keistimewaan HANNAH KEBAYA Moden by FC yg Menjadi Rebutan Ramai :
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
โœ… Corak UP TO DATE
โœ… Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
โœ… Material SB Line jenis kain lembut
โœ… Cutting Kurung Moden
โœ… Terdapat Saiz S - XXL
โœ… Tak Fit, Terletak Di Badan
โœ… Cutting Kain Mermaid
โœ… Zip Sebelah Kiri
โœ… Pinggang Getah Kiri & Kanan โŒ Jarang
โŒ Mudah Renyuk
โŒ Nipis
โŒ Kecut
โœ… Mudah Digosok
โœ… Selesa Dipakai & Sejuk

NAK BORONG POM BOLEHโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐Ÿ”ดHARGA OFFER๐Ÿ”ด
RM100sm RM105ss ๐Ÿ“ŒREADYSTOCK But Stock Limited โ€ผ๏ธ
๐Ÿ“Œ No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED Boleh dm atau ws : +60187876401 link direct di bio

#bajurayasedondon2018 #bajuibudananak #sitiaafiyah #collectionbajurayaterkimi #bajurayaviral #bajurayacantik2018 #bajurayatermurah #bajuterkini #bajuraya2018 #fashionbajuraya2018
#bajukurungmodern #bajukebaya2018 #bajurayasedondon2018 #bajuibudananak #sitiaafiyah #collectionbajurayaterkimi i #bajurayaviral #bajurayacantik2018 #bajurayatermurah #bajuterkini #bajuraya2018 #fashionbajuraya2018
#bajukurungmodern #bajukebaya2018 #bajumurahmurah #bazarpaknil #dianzvitamin #koleksibajuraya2018 #bajumurahsangat #bajusepasang #bajurayafamily #bajurayasedondonibuanak #bajurayaviral #bajusaree #bajulacesmurah #bajurayalacescantik #bajulacesmurahsangat #bajulaces2018 #bajubudakmalaysia #sayajualbajurayamurah #sayajualbajubudak #babyninja


2

[KOLEKSI RAYA๐Ÿ•Œ] DAPATKAN
HANNAH KEBAYA MODEN SEKARANGโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ SESUAI UTK SEMUA MAJLIS ๐Ÿ˜€

Setiap Design Mempunyai Warna Menarik & Gojes, CONFIRM PUAS HATI โ€ผ๏ธ โค๏ธSIMPLE YET ELEGANT โค๏ธ

Keistimewaan HANNAH KEBAYA Moden by FC yg Menjadi Rebutan Ramai :
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
โœ… Corak UP TO DATE
โœ… Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
โœ… Material SB Line jenis kain lembut
โœ… Cutting Kurung Moden
โœ… Terdapat Saiz S - XXL
โœ… Tak Fit, Terletak Di Badan
โœ… Cutting Kain Mermaid
โœ… Zip Sebelah Kiri
โœ… Pinggang Getah Kiri & Kanan โŒ Jarang
โŒ Mudah Renyuk
โŒ Nipis
โŒ Kecut
โœ… Mudah Digosok
โœ… Selesa Dipakai & Sejuk

NAK BORONG POM BOLEHโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐Ÿ”ดHARGA OFFER๐Ÿ”ด
RM100sm RM105ss ๐Ÿ“ŒREADYSTOCK But Stock Limited โ€ผ๏ธ
๐Ÿ“Œ No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED Boleh dm atau ws : +60187876401 link direct di bio

#bajurayasedondon2018 #bajuibudananak #sitiaafiyah #collectionbajurayaterkimi #bajurayaviral #bajurayacantik2018 #bajurayatermurah #bajuterkini #bajuraya2018 #fashionbajuraya2018
#bajukurungmodern #bajukebaya2018 #bajurayasedondon2018 #bajuibudananak #sitiaafiyah #collectionbajurayaterkimi i #bajurayaviral #bajurayacantik2018 #bajurayatermurah #bajuterkini #bajuraya2018 #fashionbajuraya2018
#bajukurungmodern #bajukebaya2018 #bajumurahmurah #bazarpaknil #dianzvitamin #koleksibajuraya2018 #bajumurahsangat #bajusepasang #bajurayafamily #bajurayasedondonibuanak #bajurayaviral #bajusaree #bajulacesmurah #bajurayalacescantik #bajulacesmurahsangat #bajulaces2018 #bajubudakmalaysia #sayajualbajurayamurah #sayajualbajubudak #babyninja


0

[KOLEKSI RAYA๐Ÿ•Œ] DAPATKAN
HANNAH KEBAYA MODEN SEKARANGโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ SESUAI UTK SEMUA MAJLIS ๐Ÿ˜€

Setiap Design Mempunyai Warna Menarik & Gojes, CONFIRM PUAS HATI โ€ผ๏ธ โค๏ธSIMPLE YET ELEGANT โค๏ธ

Keistimewaan HANNAH KEBAYA Moden by FC yg Menjadi Rebutan Ramai :
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
โœ… Corak UP TO DATE
โœ… Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
โœ… Material SB Line jenis kain lembut
โœ… Cutting Kurung Moden
โœ… Terdapat Saiz S - XXL
โœ… Tak Fit, Terletak Di Badan
โœ… Cutting Kain Mermaid
โœ… Zip Sebelah Kiri
โœ… Pinggang Getah Kiri & Kanan โŒ Jarang
โŒ Mudah Renyuk
โŒ Nipis
โŒ Kecut
โœ… Mudah Digosok
โœ… Selesa Dipakai & Sejuk

NAK BORONG POM BOLEHโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐Ÿ”ดHARGA OFFER๐Ÿ”ด
RM100sm RM105ss ๐Ÿ“ŒREADYSTOCK But Stock Limited โ€ผ๏ธ
๐Ÿ“Œ No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED Boleh dm atau ws : +60187876401 link direct di bio

#bajurayasedondon2018 #bajuibudananak #sitiaafiyah #collectionbajurayaterkimi #bajurayaviral #bajurayacantik2018 #bajurayatermurah #bajuterkini #bajuraya2018 #fashionbajuraya2018
#bajukurungmodern #bajukebaya2018 #bajurayasedondon2018 #bajuibudananak #sitiaafiyah #collectionbajurayaterkimi i #bajurayaviral #bajurayacantik2018 #bajurayatermurah #bajuterkini #bajuraya2018 #fashionbajuraya2018
#bajukurungmodern #bajukebaya2018 #bajumurahmurah #bazarpaknil #dianzvitamin #koleksibajuraya2018 #bajumurahsangat #bajusepasang #bajurayafamily #bajurayasedondonibuanak #bajurayaviral #bajusaree #bajulacesmurah #bajurayalacescantik #bajulacesmurahsangat #bajulaces2018 #bajubudakmalaysia #sayajualbajurayamurah #sayajualbajubudak #babyninja


0

[KOLEKSI RAYA๐Ÿ•Œ] DAPATKAN
HANNAH KEBAYA MODEN SEKARANGโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ SESUAI UTK SEMUA MAJLIS ๐Ÿ˜€

Setiap Design Mempunyai Warna Menarik & Gojes, CONFIRM PUAS HATI โ€ผ๏ธ โค๏ธSIMPLE YET ELEGANT โค๏ธ

Keistimewaan HANNAH KEBAYA Moden by FC yg Menjadi Rebutan Ramai :
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
โœ… Corak UP TO DATE
โœ… Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
โœ… Material SB Line jenis kain lembut
โœ… Cutting Kurung Moden
โœ… Terdapat Saiz S - XXL
โœ… Tak Fit, Terletak Di Badan
โœ… Cutting Kain Mermaid
โœ… Zip Sebelah Kiri
โœ… Pinggang Getah Kiri & Kanan โŒ Jarang
โŒ Mudah Renyuk
โŒ Nipis
โŒ Kecut
โœ… Mudah Digosok
โœ… Selesa Dipakai & Sejuk

NAK BORONG POM BOLEHโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐Ÿ”ดHARGA OFFER๐Ÿ”ด
RM100sm RM105ss ๐Ÿ“ŒREADYSTOCK But Stock Limited โ€ผ๏ธ
๐Ÿ“Œ No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED Boleh dm atau ws : +60187876401 link direct di bio

#bajurayasedondon2018 #bajuibudananak #sitiaafiyah #collectionbajurayaterkimi #bajurayaviral #bajurayacantik2018 #bajurayatermurah #bajuterkini #bajuraya2018 #fashionbajuraya2018
#bajukurungmodern #bajukebaya2018 #bajurayasedondon2018 #bajuibudananak #sitiaafiyah #collectionbajurayaterkimi i #bajurayaviral #bajurayacantik2018 #bajurayatermurah #bajuterkini #bajuraya2018 #fashionbajuraya2018
#bajukurungmodern #bajukebaya2018 #bajumurahmurah #bazarpaknil #dianzvitamin #koleksibajuraya2018 #bajumurahsangat #bajusepasang #bajurayafamily #bajurayasedondonibuanak #bajurayaviral #bajusaree #bajulacesmurah #bajurayalacescantik #bajulacesmurahsangat #bajulaces2018 #bajubudakmalaysia #sayajualbajurayamurah #sayajualbajubudak #babyninja


0

The end of the page