#dropshipneeded

Instagram photos and videos

#dropshipneeded#dropshipwanted#instantbawal#dropshipdiperlukan#agentneeded#dyxybccream#elysianpasirgudang#elysianjohor#serumviral#elysianjohorbahru#elysianbeautymysg#elysianjb#elysianjdt#elysianutm#codkajang#takadacintasepertimu#uitm#codbangi#codputrajaya#malaysia#elysianuitm#dokohmurahmurah#shawlmurah

Hashtags #dropshipneeded for Instagram

Sebotol RM15 tapi kalau 2 botol RM 20. Jimat berbaloi-baloi.
Jom order cepat perfume MURAH & WANGI. Hampir 500 jenis perfume yang kami ada.

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH whatsapp 0129711289 โ˜บ๏ธ

#perfume #perfumebyzettynadzry #sayajual #bazarpaknil #sayajualperfume #sayajualmurah #dubaigred5A #perfumedubai #perfumemurah #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #hargakasihsayang #bazaronline #perfumeonline #dubaigred5A


0

PROMOSI PROMOSI PROMOSI
1 botol perfume RM50
3 botol perfume RM100 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
3 botol perfume RM100 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
3 botol perfume RM100 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
*STOCK TERHAD
*NO BOOKING
*FIRST COME FIRST SERVE

WHATSAPP 0129711289

#perfume #perfumebyzettynadzry #sayajual #bazarpaknil #sayajualperfume #sayajualmurah #dubaigred5A #perfumedubai #perfumemurah #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #hargakasihsayang #bazaronline #perfumeonline #dubaigred5A


0

MEMANG BEST GILERR๐Ÿ‘๐Ÿ‘RINGAN , TAHAN LAMA DAN NAMPAK FLAWLESS๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
!!NI SANGAT SERIUSS X CARI LAIN DAH LEPAS NIE๐Ÿ˜
.
TESTIMONI CUSTOMER XHENTI2 ALAMI KULIT LICIN FLAWLESS NATURAL BEAUTY DALAM MASA 3 SAAT JER
.
!INI BUKAN TIPU OK
!INI BUKAN TIPU OK
!INI BUKAN TIPU OK
.
Dalam masa 3 saat je da dapat kulit licin gebu gebas macam awek korea dengan #bccream. segala parut cela semua hilang tauu seriuss tak tipu..berlambak lambak testimoni berkesan dengan magic touch bcc nihh
.
.
pakai sekali jer tahan lama sampai ke malamโœจGLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sbb bcc nie โŒtak berminyak dan โŒtak melekit langsung
.
BEST GILERR sebab ada spf 50++ yg bole lindungi kulit dari sinaran uv sesuai sangat utk korang yang suka aktiviti outdoor
๐Ÿ™‹JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH
.
๐Ÿ™‹JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#putihkankulit
#dyxybccream
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras
#ctdk
#viral
#raya


0

Seriuss la dari kulit menggerutu boleh jadi pelolesss mcm ni. Memang soo shantikk. Setahun guna nak dapatkan kulit cantik macam ni tau. .
.

Maaf la kalau nak cepat cantik fatie memang tak boleh nak bantu. Tapiiii kalau korang nak cantik untuk jangka masa panjang tanpa kesan sampingan. In shaa Allah fatie sedia membantu. .
.

Whatsapp je 0123203856 atau nak mudah klik je link dekat bio tu.
#skincarenatural #skincareorganik #kulitkusam #produkjerawat #bazaarpaknilprodukkecantikan #produkcerah #bazaarpaknil #produkjeragat #freecontest #pakejkahwin #muamalaysia #muaseremban #pakejfacialmurah #tatesnow #tatesnowseremban #tatesnownilai #tatedaybalm #tatesnownaturalfacepolishing #dropshipneeded #agentneeded #extraincome #lafazkankalimahcintamu #tatesnowlukut #tatesnowsenawang #tatesnowsepang #tiadaarahjodohkita #tatesnown9


0

Alhamdulillah.. Sejak akhir2 ni dapat bantu sales dropship sampai beribu! Rezeki dorang.
__

Sales tertinggi dapat reward Bag branded, Emas 916, Duit Cash. & FREE palazo / skirt jugak wehuuu!! Best kannn ๐Ÿ˜˜ .
__

Tak biasaa?
__

Dont worry coaching dari founder sendiri. Ilmu follow up & close sales pun adee. In shaa Allah kongsi rezeki sama2.
__

JOM SERTAI SKG #01110224033 SEBELUM PENDAFTARAN DITUTUP!!
.
.
#dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipmalaysia #dropshipagent


1

Selamat malam kesayangan kak esah n sis miera๐Ÿ’–๐Ÿ’–
Bestkan kalau kulit kita bersih dan sihat?
Tak perlu nak putih sangat pun tapi kalau dah tiada sebarang masalah kulit memang kau pakai gincu secalit, kening dua calit dah CHINGS โœจ
โ €โ €
Tak perlu lagi risau nak solat nak tepek lagi makeup 10 inci, nak pergi raya rumah orang bersiap 2 jam. Kan?
โ €โ €
Confident level akan menjadi seperti anak patung barbie yang baru keluar dari kotak je, nak campak masuk kolam pun ONZ.
โ €โ €
Lepasni tak perlu dah nak pening nak pakai apa, nak makan ikut timing ke apa? Tak perlu sebab ada #kudapkudapteruscantik yang sebelum tidur makan 1 / 2 sachet tak perlu bancuh terus masuk dalam mulut sambil tengok netflix atas katil ๐Ÿ˜Œ
โ €โ €
Ni tengah ada FREE GIFT, cepat dapatkan untuk kulit cantik di bulan puasa โค๏ธ
Dm/ws sis miera 01114460490 noww๐Ÿ’–๐Ÿ’–
#testimonibeaufe #testimonielcahco #agentbeaufekedah #agentbeaufekedah #agentelcahcokedah #agentkakesah #agentkedah #beaufekedah #elcahco #elcahcokedah #raya2018 #cantikraya #ramadhan2018 #codpadangserai #codlunas #codkulim #codjitra #jomcantik #kulitbersih #supplementterbaik #supplementelcahco #jomjadidropship #dropshipneeded #openfordropship #openforminiagent #miniagent


0

Selamat malam kesayangan kak esah n sis miera๐Ÿ’–๐Ÿ’–
Bestkan kalau kulit kita bersih dan sihat?
Tak perlu nak putih sangat pun tapi kalau dah tiada sebarang masalah kulit memang kau pakai gincu secalit, kening dua calit dah CHINGS โœจ
โ €โ €
Tak perlu lagi risau nak solat nak tepek lagi makeup 10 inci, nak pergi raya rumah orang bersiap 2 jam. Kan?
โ €โ €
Confident level akan menjadi seperti anak patung barbie yang baru keluar dari kotak je, nak campak masuk kolam pun ONZ.
โ €โ €
Lepasni tak perlu dah nak pening nak pakai apa, nak makan ikut timing ke apa? Tak perlu sebab ada #kudapkudapteruscantik yang sebelum tidur makan 1 / 2 sachet tak perlu bancuh terus masuk dalam mulut sambil tengok netflix atas katil ๐Ÿ˜Œ
โ €โ €
Ni tengah ada FREE GIFT, cepat dapatkan untuk kulit cantik di bulan puasa โค๏ธ
Dm/ws sis miera 01114460490 noww๐Ÿ’–๐Ÿ’–
#testimonibeaufe #testimonielcahco #agentbeaufekedah #agentbeaufekedah #agentelcahcokedah #agentkakesah #agentkedah #beaufekedah #elcahco #elcahcokedah #raya2018 #cantikraya #ramadhan2018 #codpadangserai #codlunas #codkulim #codjitra #jomcantik #kulitbersih #supplementterbaik #supplementelcahco #jomjadidropship #dropshipneeded #openfordropship #openforminiagent #miniagent


0

10 amalan Rasulullah di bulan ramadhan . jom kita sama sama amalkan ! .

1.Melaksanakan amalan sahur
2.Menyegerakan berbuka puasa
3.Bertadarus & mengkhatamkan Al Quran
4.Menyebarkan kebaikan
5.Memberi makanan berbuka puasa kepada orang lain
6.Solat tarawih
7.Bertaubat
8.Iโ€™tikaf
9.Menghidupkan malam lailatulqadar
10.Umrah


3

Kenapa korang perlu ada DYXY COSMETICS?
.
โœ”๏ธ Pakai BCC ni tak perlu pakai bedak dah
โœ”๏ธ SPF 50++ ( tak perlu pakai sunblock tauu)
โœ”๏ธSesuai utk semua jenis kulit termasuk KULIT SENSITIF & BERMINYAK
โœ”๏ธ Tekstur yang RINGAN & meresap ke dalam kulit
โœ”๏ธ Lagi lama lagi glowing โœ”๏ธ BERIBU FEEDBACK POSITIVE dari dyxylovers
โœ”๏ธ Brush yang sgt padat and senang utk ratakan bcc di muka
โœ”๏ธ Facemist yang boleh melembabkan muka
โœ”๏ธ Facemist yang boleh kecutkan jerawat
.
.
Berminat??sebarang pertanyaan direct whatsappโคต๏ธ
๐Ÿ“ฒ0192068307
.
Nk #codputrajaya #codkajang #codbangi #codserikembangan #codpuchong dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer๐Ÿš—
.
#bccreambydyana
#codputrajaya
#codbangi
#codkajang
#dyxykajang
#dyxybangi
#dyxyputrajaya
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#muaputrajaya
#muakajang
#muabangi
#brushdyxy
#lipsticsdyxy
#maskaradyxy
#lipstikmatte
#putrajaya
#kajang
#bangi
#serikembangan
#puchong
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#teamFL


1

MINERAL FACEMIST ๐Ÿƒ

No 1 Teknologi Micro Nano spray utk mist muka yang lebih lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama

Pemakaian mist dgn kadar minimum lebih jimat dengan sekali semburan sahaja untuk dapatkan effect maksimum glowing dan makeup tahan lama lebih dari 8jam

Kelebihan DYXY facemist adalah bole membantu merawat kulit berminyak , mengecilkan pori kulit dan melembapkan kulit seharian . โœจ JOM DAPATKAN DYXY FACEMIST YANG BERWAJAH BARU DENGAN TEKNOLOGI HEBAT
.
.
Berminat??sebarang pertanyaan direct whatsappโคต๏ธ
๐Ÿ“ฒ0192068307
.
Nk #codputrajaya #codkajang #codbangi #codserikembangan #codpuchong dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer๐Ÿš—
.
#bccreambydyana
#codputrajaya
#codbangi
#codkajang
#dyxykajang
#dyxybangi
#dyxyputrajaya
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#muaputrajaya
#muakajang
#muabangi
#brushdyxy
#lipsticsdyxy
#maskaradyxy
#lipstikmatte
#putrajaya
#kajang
#bangi
#serikembangan
#puchong
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#teamFL


1

Kenapa korang perlu ada DYXY COSMETICS?
.
โœ”๏ธ Pakai BCC ni tak perlu pakai bedak dah
โœ”๏ธ SPF 50++ ( tak perlu pakai sunblock tauu)
โœ”๏ธSesuai utk semua jenis kulit termasuk KULIT SENSITIF & BERMINYAK
โœ”๏ธ Tekstur yang RINGAN & meresap ke dalam kulit
โœ”๏ธ Lagi lama lagi glowing โœ”๏ธ BERIBU FEEDBACK POSITIVE dari dyxylovers
โœ”๏ธ Brush yang sgt padat and senang utk ratakan bcc di muka
โœ”๏ธ Facemist yang boleh melembabkan muka
โœ”๏ธ Facemist yang boleh kecutkan jerawat
.
.
Berminat??sebarang pertanyaan direct whatsappโคต๏ธ
๐Ÿ“ฒ0192068307
.
Nk #codputrajaya #codkajang #codbangi #codserikembangan #codpuchong dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer๐Ÿš—
.
#bccreambydyana
#codputrajaya
#codbangi
#codkajang
#dyxykajang
#dyxybangi
#dyxyputrajaya
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#muaputrajaya
#muakajang
#muabangi
#brushdyxy
#lipsticsdyxy
#maskaradyxy
#lipstikmatte
#putrajaya
#kajang
#bangi
#serikembangan
#puchong
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#teamFL


1

DYXYBCCREAM FOUNDATION GLOWING MOWING ada 2 Tone
.
NATURALโคต๏ธ
-- sesuai untuk kulit sederhana cerah/gelap.

BEIGE โคต๏ธ
-- Heavy makeup user.
-- sesuai untuk kulit cerah.
.
BCCREAM mampu menutup parut jerawat, cela2 kat muka kita.. dan paling best BCC ni OIL CONTROL CREAM sesuai untuk kulit muka berminyak & for those yg kuat berpeluh tau. Lepas ni FLAWLESS, GLOWING laa..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
Berminat??sebarang pertanyaan direct whatsappโคต๏ธ
๐Ÿ“ฒ0192068307
.
Nk #codputrajaya #codkajang #codbangi #codserikembangan #codpuchong dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer๐Ÿš—
.
#bccreambydyana
#codputrajaya
#codbangi
#codkajang
#dyxykajang
#dyxybangi
#dyxyputrajaya
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#muaputrajaya
#muakajang
#muabangi
#brushdyxy
#lipsticsdyxy
#maskaradyxy
#lipstikmatte
#putrajaya
#kajang
#bangi
#serikembangan
#puchong
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#teamFL


1

yay itโ€™s a new colours of #BBSSTARS! โœจ
.
.
only ุงู„ู„ู‡ know how much I love this team hehehehe very supportive & kind-hearted person you are ๐Ÿ’›
.
.
letโ€™s meroket samaยฒ tau #BBSSTARS!
.
.
#bougasbeautyserum#bougas#bougasbeauty#bougasserum#bougasbeautyterengganu#bougasbeautytganu#bougasbeautydungun#bougasserumterengganu#dungun#terengganu#serumviral#agentneededmalaysia#agentneeded#dropshipneeded#dropshipneededmalaysia#BBSSTARS


0

yay itโ€™s a new colours of #BBSSTARS! โœจ
.
.
only ุงู„ู„ู‡ know how much I love this team hehehehe very supportive & kind-hearted person you are ๐Ÿ’›
.
.
letโ€™s meroket samaยฒ tau #BBSSTARS!
.
.
#bougasbeautyserum#bougas#bougasbeauty#bougasserum#bougasbeautyterengganu#bougasbeautytganu#bougasbeautydungun#bougasserumterengganu#dungun#terengganu#serumviral#agentneededmalaysia#agentneeded#dropshipneeded#dropshipneededmalaysia#BBSSTARS


0

yay itโ€™s a new colours of #BBSSTARS! โœจ
.
.
only ุงู„ู„ู‡ know how much I love this team hehehehe very supportive & kind-hearted person you are ๐Ÿ’›
.
.
letโ€™s meroket samaยฒ tau #BBSSTARS!
.
.
#bougasbeautyserum#bougas#bougasbeauty#bougasserum#bougasbeautyterengganu#bougasbeautytganu#bougasbeautydungun#bougasserumterengganu#dungun#terengganu#serumviral#agentneededmalaysia#agentneeded#dropshipneeded#dropshipneededmalaysia#BBSSTARS


0

Feedback #stea ๐Ÿ˜
================================
Semakin lama semakin mengancam
Yang penting produk natural semula jadi
Sihat dari dalaman & luaran
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป BUANG ANGIN
๐Ÿ‘‰๐Ÿป HILANG 5kg KE ATAS ๐Ÿ‘‰๐Ÿป MELAWASKAN PEMBUANGAN
๐Ÿ‘‰๐Ÿป MENGURANGKAN SELERA MAKAN
๐Ÿ‘‰๐Ÿป MENINGKATKAN METABOLISMA
๐Ÿ‘‰๐Ÿป MENINGKATKAN TENAGA
๐Ÿ‘‰๐Ÿป BADAN RASA SIHAT SELALU
.
.
Sms/Whatsapp
๐Ÿ“ž 019.666.7293
๐Ÿ“ž 019.666.7293
๐Ÿ“ž 019.666.7293
.
#stea
#bangsar
#bangsarsouth
#steamy
#slimtea
#slimteamy
#steamalaysia
#steakl
#teamsteaiqaa
#steabyiqaa
#plussizemalaysia
#tehhijaumalaysia
#detoxteamalaysia
#teatoxmalaysia
#jk1m
#fitmalaysia
#pureslimmalaysia
#neelofattah
#dropshipneeded
#agentneeded
#dropshipwanted
#agentwanted
#kualalumpur
#steatehhijau


0

Feedback #stea ๐Ÿ˜
================================
Semakin lama semakin mengancam
Yang penting produk natural semula jadi
Sihat dari dalaman & luaran
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป BUANG ANGIN
๐Ÿ‘‰๐Ÿป HILANG 5kg KE ATAS ๐Ÿ‘‰๐Ÿป MELAWASKAN PEMBUANGAN
๐Ÿ‘‰๐Ÿป MENGURANGKAN SELERA MAKAN
๐Ÿ‘‰๐Ÿป MENINGKATKAN METABOLISMA
๐Ÿ‘‰๐Ÿป MENINGKATKAN TENAGA
๐Ÿ‘‰๐Ÿป BADAN RASA SIHAT SELALU
.
.
Sms/Whatsapp
๐Ÿ“ž 019.666.7293
๐Ÿ“ž 019.666.7293
๐Ÿ“ž 019.666.7293
.
#stea
#bangsar
#bangsarsouth
#steamy
#slimtea
#slimteamy
#steamalaysia
#steakl
#teamsteaiqaa
#steabyiqaa
#plussizemalaysia
#tehhijaumalaysia
#detoxteamalaysia
#teatoxmalaysia
#jk1m
#fitmalaysia
#pureslimmalaysia
#neelofattah
#dropshipneeded
#agentneeded
#dropshipwanted
#agentwanted
#kualalumpur
#steatehhijau


0

Ha yg ni pulak kes untuk korang2 yg terlebih makan yek. Dah mkn byk2 jgn lupa minum stea eh. Hahaha. Bukan apa, sbb nak kasi cover balik apa yg korang makan byk td.
.
.
Ada sesapa nak beli stea lagi ?
Whatsap iqaa yea ๐Ÿ˜‰
๐Ÿ“ž 019.666.7293
๐Ÿ“ž 019.666.7293
๐Ÿ“ž 019.666.7293
.
.
#stea
#bangsar
#bangsarsouth
#steamy
#slimtea
#slimteamy
#steamalaysia
#steakl
#steabyiqaa
#plussizemalaysia
#tehhijaumalaysia
#detoxteamalaysia
#teatoxmalaysia
#jk1m
#fitmalaysia
#pureslimmalaysia
#neelofattah
#dropshipneeded
#agentneeded
#dropshipwanted
#agentwanted
#steatehhijau


0

MUKA KUSAM?? PARUT JERAWAT JERAGAT??๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ
.
Kini tidak lagi๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑProduk viral lagi hot, DYXY COSMETICS mampu menyelesaikan semua masalah korang tu๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
tak percaya??๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑMEH TRY DULU SATU SET, CONFIRM MENYESAL TAK BELI AWAL AWAL๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set๐Ÿ’–Ada FREE GIFT best2 kite nak bagi tau๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ€๐ŸŽ€
.
๐Ÿ™‹JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH
.
๐Ÿ™‹JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
๐Ÿ’01159286102
.
.#dyxymattelipstikb
#dyxy #cosmetic #dyxymurah #dropshipdyxydiperlukan
#dropshipneeded #dropshipwanted #dyxybccream #sayajual #cosmeticmalaysia #kosmetikmalaysia #produkhot
#dyxygreenteamist #dyxymalaysia #teamfl
#dyxybrush #mua #muakl #dyxylover #dyxylovers
#dyxyselangor #dyxyampang #wangsamaju #klcc #gombak #muaampang #dyxycheras #dyxyklang #Viral #raya


0

DROPSHIP DIPERLUKAN DI SETIAP NEGERI

INGIN MENJADI KELUARGA DROPSHIP @powerbankmurah_my ?

JUAL POWERBANK PINENG ORIGINAL
๐Ÿ”ฅUNTUNG 1 BARANG RM10
๐Ÿ”ฅSEBULAN ANDA MAMPU DAPAT RM2000
๐Ÿ”ฅTIDAK PERLU SIMPAN STOK
๐Ÿ”ฅTIDAK PERLU URUS POSTAGE
๐Ÿ”ฅKHAS UNTUK STUDENT DAN SURI RUMAH

NAK DAPAT INCOME TAMBAHAN?
WHATSAPP 0135904880 SEKARANG

#powerbank #powerbankpineng #pinengmurah #powerbankmalaysia #iphone #samsungmalaysia #kedah #perlis #kelantan #pahang #terengganu #perak #selangor #n9 #jdt #melaka #penang #sabah #sarawak #malaysia #igers #dropship #dropshipper #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #dropshipmalaysia


1

Marhaban ya Ramadhanโ€ฆ
Mohon maaf zahir dan batin...
Mari sucikan hati, jernihkan fikiran dan menjaga lisan kita...
Semoga Ramadhan kali ini jauh lebih baik dari sebelumnya dan dapat tingkatkan ketakwaan kita kepada Allah swt. Ameennn ya rabb.
.
#bccreambydyana
#codputrajaya
#codbangi
#codkajang
#dyxykajang
#dyxybangi
#dyxyputrajaya
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#muaputrajaya
#muakajang
#muabangi
#brushdyxy
#lipsticsdyxy
#maskaradyxy
#lipstikmatte
#putrajaya
#kajang
#bangi
#serikembangan
#puchong
#dropshipwanted
#dropshipneeded


0

Marhaban ya Ramadhanโ€ฆ
Mohon maaf zahir dan batin...
Mari sucikan hati, jernihkan fikiran dan menjaga lisan kita...
Semoga Ramadhan kali ini jauh lebih baik dari sebelumnya dan dapat tingkatkan ketakwaan kita kepada Allah swt. Ameennn ya rabb.
.
#bccreambydyana
#codputrajaya
#codbangi
#codkajang
#dyxykajang
#dyxybangi
#dyxyputrajaya
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#muaputrajaya
#muakajang
#muabangi
#brushdyxy
#lipsticsdyxy
#maskaradyxy
#lipstikmatte
#putrajaya
#kajang
#bangi
#serikembangan
#puchong
#dropshipwanted
#dropshipneeded


0

Marhaban ya Ramadhanโ€ฆ
Mohon maaf zahir dan batin...
Mari sucikan hati, jernihkan fikiran dan menjaga lisan kita...
Semoga Ramadhan kali ini jauh lebih baik dari sebelumnya dan dapat tingkatkan ketakwaan kita kepada Allah swt. Ameennn ya rabb.
.
#bccreambydyana
#codputrajaya
#codbangi
#codkajang
#dyxykajang
#dyxybangi
#dyxyputrajaya
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#muaputrajaya
#muakajang
#muabangi
#brushdyxy
#lipsticsdyxy
#maskaradyxy
#lipstikmatte
#putrajaya
#kajang
#bangi
#serikembangan
#puchong
#dropshipwanted
#dropshipneeded


2

PROMOSI PROMOSI PROMOSI
1 botol perfume RM50
3 botol perfume RM100 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
3 botol perfume RM100 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
3 botol perfume RM100 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
*STOCK TERHAD
*NO BOOKING
*FIRST COME FIRST SERVE

WHATSAPP 0129711289

#perfume #perfumebyzettynadzry #sayajual #bazarpaknil #sayajualperfume #sayajualmurah #dubaigred5A #perfumedubai #perfumemurah #dropship #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #hargakasihsayang #bazaronline #perfumeonline #dubaigred5A


1

PROMOSI JOM CANTIK KINI KEMBALI ๐Ÿ˜ฑ ZA SECRET GLOW SERUM boleh bantu anda utk merawat pelbagai jenis masalah kulit tau sperti kulit kering , kusam , jerawat , jeragat & parut ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
โ€ข
Jom grab peluang ini sekarang ! Serum ni sesuai untuk semua jenis kulit sbb bahan yg digunakan dlm serum ni adalah bahan2 natural sahaja which is aloe vera yg trdpat dlm serum ni boleh bantu merawat pelbagai jenis masalah kulit serta melembapkan kulit . So tggu apa lagi guys ? Jom dapatkan segera ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
โ€ข
#bismillahirrahmanirrahim #serumviral #serumaloevera #aloeveraextract #zasecretglowserum #serumorganik #serum #healthyskin #freshskin #glowing #zasecretglowserumbynurfatika #agentwanted #agentneeded #dropshipneeded #dropshipwanted


0

PROMOSI JOM CANTIK KINI KEMBALI ๐Ÿ˜ฑ ZA SECRET GLOW SERUM boleh bantu anda utk merawat pelbagai jenis masalah kulit tau sperti kulit kering , kusam , jerawat , jeragat & parut ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
โ€ข
Jom grab peluang ini sekarang ! Serum ni sesuai untuk semua jenis kulit sbb bahan yg digunakan dlm serum ni adalah bahan2 natural sahaja which is aloe vera yg trdpat dlm serum ni boleh bantu merawat pelbagai jenis masalah kulit serta melembapkan kulit . So tggu apa lagi guys ? Jom dapatkan segera ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
โ€ข
#bismillahirrahmanirrahim #serumviral #serumaloevera #aloeveraextract #zasecretglowserum #serumorganik #serum #healthyskin #freshskin #glowing #zasecretglowserumbynurfatika #agentwanted #agentneeded #dropshipneeded #dropshipwanted


0

WowwwWowwWoww!!
Promo Raya datang lagi๐Ÿ˜

Time ni lah uols boleh restok stok uols banyak-banyak. Bukan selalu Elysian buat promo tau๐Ÿ˜˜

Pembelian RM140 ke atas akan dapat free gift Normalising Night Mask๐Ÿ’

Pembelian RM135 ke atas dapat Free Gift sample Booster Serum๐Ÿ’

Best tak Best tak.. Jengah profile untuk direct Link whatsapp akak

Atau๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒWhatsapp KakYana +60197095195 untuk sebarang pertanyaan berkaitan Elysian ๐Ÿ’ฐJom kongsi rezeki buat duit bersama. Dropship diperlukan seluruh Malaysia. ๐Ÿš— COD available Pasir Gudang / Johor Bahru / Nusajaya
#elysianpasirgudang
#elysianjohor
#elysianjohorbahru
#elysianjdt
#elysianbeautymysg
#elysianjb
#dropshipneeded
#dropshipdiperlukan
#elysianutm
#elysianuitm
#takadacintasepertimu


0

WowwwWowwWoww!!
Promo Raya datang lagi๐Ÿ˜

Time ni lah uols boleh restok stok uols banyak-banyak. Bukan selalu Elysian buat promo tau๐Ÿ˜˜

Pembelian RM140 ke atas akan dapat free gift Normalising Night Mask๐Ÿ’

Pembelian RM135 ke atas dapat Free Gift sample Booster Serum๐Ÿ’

Best tak Best tak.. Jengah profile untuk direct Link whatsapp akak

Atau๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒWhatsapp KakYana +60197095195 untuk sebarang pertanyaan berkaitan Elysian ๐Ÿ’ฐJom kongsi rezeki buat duit bersama. Dropship diperlukan seluruh Malaysia. ๐Ÿš— COD available Pasir Gudang / Johor Bahru / Nusajaya
#elysianpasirgudang
#elysianjohor
#elysianjohorbahru
#elysianjdt
#elysianbeautymysg
#elysianjb
#dropshipneeded
#dropshipdiperlukan
#elysianutm
#elysianuitm
#takadacintasepertimu


0

RM25 SEBOTOL
.
3 BOTOL SY BAGI RM60 FREE POSTAGE ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Wassap : 0168745808 (order) .
MULTI GLOW SERUM yang diguna ramai oleh para LELAKI DAN WANITA Malaysia ๐Ÿ˜

Sudah ramai pengguna yang berpuas hati dan memberikan feedback positif selepas menggunakannya . MULTI GLOW SERUM memberi kesan seawal 7 - 14 hari bergantung kepada jenis kulit dan tahap masalah kulit anda .
MULTI GLOW SERUM yang mengandungi VITAMIN C DAN E sangat sangat membantu masalah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ‘‰KULIT WAJAH ROSAK AKIBAT SALAHGUNA PRODUK
๐Ÿ‘‰ WAJAH BERJERAWAT DAN JERAGAT
๐Ÿ‘‰KULIT WAJAH KUSAM DAN KERING ๐Ÿ‘‰ LIANG PORI WAJAH TERBUKA ๐Ÿ‘‰KULIT MUKA AKIBAT PARUT JERAWAT ๐Ÿ‘‰ KULIT MUKA TERBAKAR (SUNBURN) ๐Ÿ‘‰ TONA KULIT TAK SEKATA
.
๐ŸŒบKEBAIKKAN MULTI GLOW SERUM ๐ŸŒบ .
๐ŸŒธ Mencerahkan ,menegang , dan menganjalkan kulit
๐ŸŒธMenghilangkan kedutan dan garis halus
๐ŸŒธMembaiki struktur kulit
๐ŸŒธMenghilangkan jeragat
๐ŸŒธKulit lebih glowing dan lebih anjal
๐ŸŒธMelambatkan proses penuaan
๐ŸŒธMengatasi masalah kulit berminyak
๐ŸŒธMerawat kulit terbakar (sunburn)
๐ŸŒธMenghaluskan dan melembutkan kulit yang kusam/kering ๐ŸŒธ Anti- aging mengurangkan pigmentasi
๐ŸŒธMengecil dan menutup pori2 dimuka ๐ŸŒธMenghilangkan whitehead/blackhead
๐ŸŒธMengurangkan eyebag dan memberi keserian kepada wajah
.
#serumviral #serum #serumbotox #vitaminc #serumvitaminc #serumvitc #skincare #masalahkulit #pencerahkulit #ubatjerawat #ubatjeragat #quputih #rahsiakulitputih #serumviral #serummuka #dherb #terlajaklaris #whiteningserum #glowglowing #meletop #fattzura #whiteningserum #produkviral #dropshipneeded #scarserum


2

WowwwWowwWoww!!
Promo Raya datang lagi๐Ÿ˜

Time ni lah uols boleh restok stok uols banyak-banyak. Bukan selalu Elysian buat promo tau๐Ÿ˜˜

Pembelian RM140 ke atas akan dapat free gift Normalising Night Mask๐Ÿ’

Pembelian RM135 ke atas dapat Free Gift sample Booster Serum๐Ÿ’

Best tak Best tak.. Jengah profile untuk direct Link whatsapp akak

Atau๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒWhatsapp KakYana +60197095195 untuk sebarang pertanyaan berkaitan Elysian ๐Ÿ’ฐJom kongsi rezeki buat duit bersama. Dropship diperlukan seluruh Malaysia. ๐Ÿš— COD available Pasir Gudang / Johor Bahru / Nusajaya
#elysianpasirgudang
#elysianjohor
#elysianjohorbahru
#elysianjdt
#elysianbeautymysg
#elysianjb
#dropshipneeded
#dropshipdiperlukan
#elysianutm
#elysianuitm
#takadacintasepertimu


0

Assalamualaikum guys!! ๐Ÿ‘‹
Panas๐Ÿ”ฅpanas๐Ÿ”ฅpanas๐Ÿ”ฅ
TOTEBAG MURAH GILER
DESIGN MENGIKUT TREND๐Ÿ˜Ž
______________________________
๐Ÿ’ฒHARGA CUMA RM30
๐ŸššITEM SEMUA READY STOCK
๐Ÿ๏ธPOSTAGE (RM10)
โ€ข
๐Ÿ’•BARANG SEMUA LAWA LAWA
๐Ÿ˜ŽTERBAIK BOHH BARANG NI
๐Ÿ˜ฑTERBAIK DARI LADANG NI
๐Ÿ”ฐITEM PREMIUM QUALITY โ€ข
๐Ÿ˜ŽNak order? ๐Ÿ“ฒTekan link di bio ya tq

#totebagmarvel #marvel #totebagmurahbangetbanget #totebagmurah #totebagmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipmalaysia #murah #agentneeded #totebagdropship #dropshipbagmurah


0

RM25 SEBOTOL
.
3 BOTOL SY BAGI RM60 FREE POSTAGE ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Wassap : 0168745808 (order) .
MULTI GLOW SERUM yang diguna ramai oleh para LELAKI DAN WANITA Malaysia ๐Ÿ˜

Sudah ramai pengguna yang berpuas hati dan memberikan feedback positif selepas menggunakannya . MULTI GLOW SERUM memberi kesan seawal 7 - 14 hari bergantung kepada jenis kulit dan tahap masalah kulit anda .
MULTI GLOW SERUM yang mengandungi VITAMIN C DAN E sangat sangat membantu masalah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ‘‰KULIT WAJAH ROSAK AKIBAT SALAHGUNA PRODUK
๐Ÿ‘‰ WAJAH BERJERAWAT DAN JERAGAT
๐Ÿ‘‰KULIT WAJAH KUSAM DAN KERING ๐Ÿ‘‰ LIANG PORI WAJAH TERBUKA ๐Ÿ‘‰KULIT MUKA AKIBAT PARUT JERAWAT ๐Ÿ‘‰ KULIT MUKA TERBAKAR (SUNBURN) ๐Ÿ‘‰ TONA KULIT TAK SEKATA
.
๐ŸŒบKEBAIKKAN MULTI GLOW SERUM ๐ŸŒบ .
๐ŸŒธ Mencerahkan ,menegang , dan menganjalkan kulit
๐ŸŒธMenghilangkan kedutan dan garis halus
๐ŸŒธMembaiki struktur kulit
๐ŸŒธMenghilangkan jeragat
๐ŸŒธKulit lebih glowing dan lebih anjal
๐ŸŒธMelambatkan proses penuaan
๐ŸŒธMengatasi masalah kulit berminyak
๐ŸŒธMerawat kulit terbakar (sunburn)
๐ŸŒธMenghaluskan dan melembutkan kulit yang kusam/kering ๐ŸŒธ Anti- aging mengurangkan pigmentasi
๐ŸŒธMengecil dan menutup pori2 dimuka ๐ŸŒธMenghilangkan whitehead/blackhead
๐ŸŒธMengurangkan eyebag dan memberi keserian kepada wajah
.
#serumviral #serum #serumbotox #vitaminc #serumvitaminc #serumvitc #skincare #masalahkulit #pencerahkulit #ubatjerawat #ubatjeragat #quputih #rahsiakulitputih #serumviral #serummuka #dherb #terlajaklaris #whiteningserum #glowglowing #meletop #fattzura #whiteningserum #produkviral #dropshipneeded #scarserum


0

WowwwWowwWoww!!
Promo Raya datang lagi๐Ÿ˜

Time ni lah uols boleh restok stok uols banyak-banyak. Bukan selalu Elysian buat promo tau๐Ÿ˜˜

Pembelian RM140 ke atas akan dapat free gift Normalising Night Mask๐Ÿ’

Pembelian RM135 ke atas dapat Free Gift sample Booster Serum๐Ÿ’

Best tak Best tak.. Jengah profile untuk direct Link whatsapp akak

Atau๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒWhatsapp KakYana +60197095195 untuk sebarang pertanyaan berkaitan Elysian ๐Ÿ’ฐJom kongsi rezeki buat duit bersama. Dropship diperlukan seluruh Malaysia. ๐Ÿš— COD available Pasir Gudang / Johor Bahru / Nusajaya
#elysianpasirgudang
#elysianjohor
#elysianjohorbahru
#elysianjdt
#elysianbeautymysg
#elysianjb
#dropshipneeded
#dropshipdiperlukan
#elysianutm
#elysianuitm
#takadacintasepertimu


0

Assalamualaikum guys!! ๐Ÿ‘‹
Panas๐Ÿ”ฅpanas๐Ÿ”ฅpanas๐Ÿ”ฅ
TOTEBAG MURAH GILER
DESIGN MENGIKUT TREND๐Ÿ˜Ž
______________________________
๐Ÿ’ฒHARGA CUMA RM30
๐ŸššITEM SEMUA READY STOCK
๐Ÿ๏ธPOSTAGE (RM10)
โ€ข
๐Ÿ’•BARANG SEMUA LAWA LAWA
๐Ÿ˜ŽTERBAIK BOHH BARANG NI
๐Ÿ˜ฑTERBAIK DARI LADANG NI
๐Ÿ”ฐITEM PREMIUM QUALITY โ€ข
๐Ÿ˜ŽNak order? ๐Ÿ“ฒTekan link di bio ya tq

#totebagmarvel #totebag #totebagmurah #totebagmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipmalaysia #murah #agentneeded #totebagdropship #dropshipbagmurah


0

WowwwWowwWoww!!
Promo Raya datang lagi๐Ÿ˜

Time ni lah uols boleh restok stok uols banyak-banyak. Bukan selalu Elysian buat promo tau๐Ÿ˜˜

Pembelian RM140 ke atas akan dapat free gift Normalising Night Mask๐Ÿ’

Pembelian RM135 ke atas dapat Free Gift sample Booster Serum๐Ÿ’

Best tak Best tak.. Jengah profile untuk direct Link whatsapp akak

Atau๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒWhatsapp KakYana +60197095195 untuk sebarang pertanyaan berkaitan Elysian ๐Ÿ’ฐJom kongsi rezeki buat duit bersama. Dropship diperlukan seluruh Malaysia. ๐Ÿš— COD available Pasir Gudang / Johor Bahru / Nusajaya
#elysianpasirgudang
#elysianjohor
#elysianjohorbahru
#elysianjdt
#elysianbeautymysg
#elysianjb
#dropshipneeded
#dropshipdiperlukan
#elysianutm
#elysianuitm
#takadacintasepertimu


0

Assalamualaikum guys!! ๐Ÿ‘‹
Panas๐Ÿ”ฅpanas๐Ÿ”ฅpanas๐Ÿ”ฅ
TOTEBAG MURAH GILER
DESIGN MENGIKUT TREND๐Ÿ˜Ž
______________________________
๐Ÿ’ฒHARGA CUMA RM30
๐ŸššITEM SEMUA READY STOCK
๐Ÿ๏ธPOSTAGE (RM10)
โ€ข
๐Ÿ’•BARANG SEMUA LAWA LAWA
๐Ÿ˜ŽTERBAIK BOHH BARANG NI
๐Ÿ˜ฑTERBAIK DARI LADANG NI
๐Ÿ”ฐITEM PREMIUM QUALITY โ€ข
๐Ÿ˜ŽNak order? ๐Ÿ“ฒTekan link di bio ya tq

#totebagmarvel #totebag #totebagmurah #totebagmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipmalaysia #murah #agentneeded #totebagdropship #dropshipbagmurah


0

WowwwWowwWoww!!
Promo Raya datang lagi๐Ÿ˜

Time ni lah uols boleh restok stok uols banyak-banyak. Bukan selalu Elysian buat promo tau๐Ÿ˜˜

Pembelian RM140 ke atas akan dapat free gift Normalising Night Mask๐Ÿ’

Pembelian RM135 ke atas dapat Free Gift sample Booster Serum๐Ÿ’

Best tak Best tak.. Jengah profile untuk direct Link whatsapp akak

Atau๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒWhatsapp KakYana +60197095195 untuk sebarang pertanyaan berkaitan Elysian ๐Ÿ’ฐJom kongsi rezeki buat duit bersama. Dropship diperlukan seluruh Malaysia. ๐Ÿš— COD available Pasir Gudang / Johor Bahru / Nusajaya
#elysianpasirgudang
#elysianjohor
#elysianjohorbahru
#elysianjdt
#elysianbeautymysg
#elysianjb
#dropshipneeded
#dropshipdiperlukan
#elysianutm
#elysianuitm
#takadacintasepertimu


0

WowwwWowwWoww!!
Promo Raya datang lagi๐Ÿ˜

Time ni lah uols boleh restok stok uols banyak-banyak. Bukan selalu Elysian buat promo tau๐Ÿ˜˜

Pembelian RM140 ke atas akan dapat free gift Normalising Night Mask๐Ÿ’

Pembelian RM135 ke atas dapat Free Gift sample Booster Serum๐Ÿ’

Best tak Best tak.. Jengah profile untuk direct Link whatsapp akak

Atau๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒWhatsapp KakYana +60197095195 untuk sebarang pertanyaan berkaitan Elysian ๐Ÿ’ฐJom kongsi rezeki buat duit bersama. Dropship diperlukan seluruh Malaysia. ๐Ÿš— COD available Pasir Gudang / Johor Bahru / Nusajaya
#elysianpasirgudang
#elysianjohor
#elysianjohorbahru
#elysianjdt
#elysianbeautymysg
#elysianjb
#dropshipneeded
#dropshipdiperlukan
#elysianutm
#elysianuitm
#takadacintasepertimu


0

WowwwWowwWoww!!
Promo Raya datang lagi๐Ÿ˜

Time ni lah uols boleh restok stok uols banyak-banyak. Bukan selalu Elysian buat promo tau๐Ÿ˜˜

Pembelian RM140 ke atas akan dapat free gift Normalising Night Mask๐Ÿ’

Pembelian RM135 ke atas dapat Free Gift sample Booster Serum๐Ÿ’

Best tak Best tak.. Jengah profile untuk direct Link whatsapp akak

Atau๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒWhatsapp KakYana +60197095195 untuk sebarang pertanyaan berkaitan Elysian ๐Ÿ’ฐJom kongsi rezeki buat duit bersama. Dropship diperlukan seluruh Malaysia. ๐Ÿš— COD available Pasir Gudang / Johor Bahru / Nusajaya
#elysianpasirgudang
#elysianjohor
#elysianjohorbahru
#elysianjdt
#elysianbeautymysg
#elysianjb
#dropshipneeded
#dropshipdiperlukan
#elysianutm
#elysianuitm
#takadacintasepertimu


0

RM25 SEBOTOL
.
3 BOTOL SY BAGI RM60 FREE POSTAGE ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Wassap : 0168745808 (order) .
MULTI GLOW SERUM yang diguna ramai oleh para LELAKI DAN WANITA Malaysia ๐Ÿ˜

Sudah ramai pengguna yang berpuas hati dan memberikan feedback positif selepas menggunakannya . MULTI GLOW SERUM memberi kesan seawal 7 - 14 hari bergantung kepada jenis kulit dan tahap masalah kulit anda .
MULTI GLOW SERUM yang mengandungi VITAMIN C DAN E sangat sangat membantu masalah ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ‘‰KULIT WAJAH ROSAK AKIBAT SALAHGUNA PRODUK
๐Ÿ‘‰ WAJAH BERJERAWAT DAN JERAGAT
๐Ÿ‘‰KULIT WAJAH KUSAM DAN KERING ๐Ÿ‘‰ LIANG PORI WAJAH TERBUKA ๐Ÿ‘‰KULIT MUKA AKIBAT PARUT JERAWAT ๐Ÿ‘‰ KULIT MUKA TERBAKAR (SUNBURN) ๐Ÿ‘‰ TONA KULIT TAK SEKATA
.
๐ŸŒบKEBAIKKAN MULTI GLOW SERUM ๐ŸŒบ .
๐ŸŒธ Mencerahkan ,menegang , dan menganjalkan kulit
๐ŸŒธMenghilangkan kedutan dan garis halus
๐ŸŒธMembaiki struktur kulit
๐ŸŒธMenghilangkan jeragat
๐ŸŒธKulit lebih glowing dan lebih anjal
๐ŸŒธMelambatkan proses penuaan
๐ŸŒธMengatasi masalah kulit berminyak
๐ŸŒธMerawat kulit terbakar (sunburn)
๐ŸŒธMenghaluskan dan melembutkan kulit yang kusam/kering ๐ŸŒธ Anti- aging mengurangkan pigmentasi
๐ŸŒธMengecil dan menutup pori2 dimuka ๐ŸŒธMenghilangkan whitehead/blackhead
๐ŸŒธMengurangkan eyebag dan memberi keserian kepada wajah
.
#serumviral #serum #serumbotox #vitaminc #serumvitaminc #serumvitc #skincare #masalahkulit #pencerahkulit #ubatjerawat #ubatjeragat #quputih #rahsiakulitputih #serumviral #serummuka #dherb #terlajaklaris #whiteningserum #glowglowing #meletop #fattzura #whiteningserum #produkviral #dropshipneeded #scarserum


0

WowwwWowwWoww!!
Promo Raya datang lagi๐Ÿ˜

Time ni lah uols boleh restok stok uols banyak-banyak. Bukan selalu Elysian buat promo tau๐Ÿ˜˜

Pembelian RM140 ke atas akan dapat free gift Normalising Night Mask๐Ÿ’

Pembelian RM135 ke atas dapat Free Gift sample Booster Serum๐Ÿ’

Best tak Best tak.. Jengah profile untuk direct Link whatsapp akak

Atau๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒWhatsapp KakYana +60197095195 untuk sebarang pertanyaan berkaitan Elysian ๐Ÿ’ฐJom kongsi rezeki buat duit bersama. Dropship diperlukan seluruh Malaysia. ๐Ÿš— COD available Pasir Gudang / Johor Bahru / Nusajaya
#elysianpasirgudang
#elysianjohor
#elysianjohorbahru
#elysianjdt
#elysianbeautymysg
#elysianjb
#dropshipneeded
#dropshipdiperlukan
#elysianutm
#elysianuitm
#takadacintasepertimu


0

WowwwWowwWoww!!
Promo Raya datang lagi๐Ÿ˜

Time ni lah uols boleh restok stok uols banyak-banyak. Bukan selalu Elysian buat promo tau๐Ÿ˜˜

Pembelian RM140 ke atas akan dapat free gift Normalising Night Mask๐Ÿ’

Pembelian RM135 ke atas dapat Free Gift sample Booster Serum๐Ÿ’

Best tak Best tak.. Jengah profile untuk direct Link whatsapp akak

Atau๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒWhatsapp KakYana +60197095195 untuk sebarang pertanyaan berkaitan Elysian ๐Ÿ’ฐJom kongsi rezeki buat duit bersama. Dropship diperlukan seluruh Malaysia. ๐Ÿš— COD available Pasir Gudang / Johor Bahru / Nusajaya
#elysianpasirgudang
#elysianjohor
#elysianjohorbahru
#elysianjdt
#elysianbeautymysg
#elysianjb
#dropshipneeded
#dropshipdiperlukan
#elysianutm
#elysianuitm
#takadacintasepertimu


0

WowwwWowwWoww!!
Promo Raya datang lagi๐Ÿ˜

Time ni lah uols boleh restok stok uols banyak-banyak. Bukan selalu Elysian buat promo tau๐Ÿ˜˜

Pembelian RM140 ke atas akan dapat free gift Normalising Night Mask๐Ÿ’

Pembelian RM135 ke atas dapat Free Gift sample Booster Serum๐Ÿ’

Best tak Best tak.. Jengah profile untuk direct Link whatsapp akak

Atau๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒWhatsapp KakYana +60197095195 untuk sebarang pertanyaan berkaitan Elysian ๐Ÿ’ฐJom kongsi rezeki buat duit bersama. Dropship diperlukan seluruh Malaysia. ๐Ÿš— COD available Pasir Gudang / Johor Bahru / Nusajaya
#elysianpasirgudang
#elysianjohor
#elysianjohorbahru
#elysianjdt
#elysianbeautymysg
#elysianjb
#dropshipneeded
#dropshipdiperlukan
#elysianutm
#elysianuitm
#takadacintasepertimu


0

โค๏ธโค๏ธ SET BASIC LADY โค๏ธโค๏ธ
.
.
.
Risau kulit muka anda?
Takut tak cantik masa raye ? .
.
EH DYXY KAN ADA ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
CEPAT GRAB BEFORE RAYA.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Banyak tau freegift melimpah ruahh mnunggu anda ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
๐Ÿ“ฒ0177984684
๐Ÿ“ฒ0177984684
๐Ÿ“ฒ0177984684


2

Nak belajar cara penulisan berkesan? Tulisan tak menarik hati customer?
.
Malam nie kelas best dari Senior Supervisor Aisyah. Walaupun bulan puasa , kelas shaklee still berjalan seperti biasa.
.
After terawih akan ada kelas shaklee untuk leader hebat share ilmu dan tips masing-masing.
.
Memang tak rugi siapa yg berada dalam team shaklee nadia. In shaa Allah mentor-mentor, ahli dalam team akan banyak beri tunjuk ajar.
.
Siapa nak join team nadia , jom whatsapp sekarang!
๐Ÿ“ฒNadia 0146086386


1

๐ŸŽ‰ Luar Biasa Fantastik !!!
.
Jangan menung2 lagi.. jom cantik meletop di pagi raya dgn set DYXY Cosmetics dan dapatkan duit raya yang banyakkkk secara percuma .
*PERCUMA LIMITED tshirt eksklusif DYXY dan RM 5000 untuk dimenangi setiap minggu*
.
๐Ÿ’— Sempena menyambut bulan ramadhan dan hari raya kali ni eksklusif utk DYXY lover,
Dengan setiap pembelian set DYXY Cosmetics akan dapat Free Percuma tshirt exklusif DYXY Cosmetics dan berpeluang untuk memenangi duit tunai RM1000 setiap minggu
.
*Fuhhh Fantastiknyeee DYXY Cosmetics*
.
๐Ÿ’ธ Wang tunai RM100 percuma akan diberikan kepada 10 orang pelanggan bertuah setiap minggu. .
1) Promosi hanya sah utk pelanggan DYXY sahaja
2)Promosi untuk Pembelian set complete lady D sahaja
3) Promosi ini sah sehingga 10 jun 2018 sahaja
4) Tshirt eksklusif DYXY adalah limited dan terhad
.
๐Ÿ’— Pemenang RM100 cash selama 10 orang setiap minggu akan diumumkan di LIVE FB @dyanaroslan pada tarikh berikut :
.
11/5
18/5
25/5
01/6
10/6
.
.
.NAK KE?
AWAK KAT SANA TU NAK KE??
.
.
JOM ORDER SEKARANG
.
meh wassap rina laju2๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ01159286102
๐Ÿ“ฒ01159286102
๐Ÿ“ฒ01159286102
.
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปCepat2..jom dapatkan tawaran gift best2 terhad taw.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป promosi gila gempak xmasuk akal tengah berlangsung
๐Ÿ”ฅrugi siapa tak grab sekarang๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
#dyxymattelipstikb
#dyxy #cosmetic #dyxymurah #dropshipdyxydiperlukan
#dropshipneeded #dropshipwanted #dyxybccream #sayajual #cosmeticmalaysia #kosmetikmalaysia #produkhot
#dyxygreenteamist #dyxymalaysia #teamfl
#dyxybrush #mua #dyxylover #dyxylovers
#dyxyselangor #dyxyampang #wangsamaju #klcc #gombak #muaampang #dyxycheras #dyxyklang #raya #viral #uitm


0

3BOTOL FREEPOSTAGE GUYS๐Ÿ”ฅ .
.
HADIAH HARI RAYA UNTUK KORANG , SIS TANGGUNG POSTAGE โ—๏ธ .
.
ALL FLAVOUR READYSTOCK - KUNYIT - GREENTEA - COFFEE - COKLAT - SUSU
.
.
#lulurflawlessbynaabeautyhq #agentneeded #miniagentneeded #dropshipneeded #scrubkunyit #scrubgreentea#scrubcoffee #scrubsusu#scrubcoklat


0

Sapu Wowskin, rasa mcm nak tidoooo jeee. Yela, sapu je terus sejuk sangat! Mcm kat genting ๐Ÿ˜„ .
.
Wowskin MENCANTIKKAN kembali & mencantikkan kulit yg tersedia cantik .
.
Jgn ingat kulit awak dah cantik, awak tak perlu jaga yeee .
.
Yg dah cantik pon kena jaga sbb kalau tak jaga, makin lama dalaman kulit akan terjejas ๐Ÿ˜ญ .
.
Kalau dalaman terjejas, ia akan bagi efek kat luaran kulit. Nak kea camtu?? .
.
Taknak kan? .
.
Kalau taknak, jgn tunggu harga dah kembali Rm120 baru nak beli ๐Ÿ˜Ž .
.
Beli sementara HARGA PROMASI ni!. .
Makin lama, harga makin naik tauu ๐Ÿ’ƒ .
-
.
.
#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum #sayajual #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted


0

๐Ÿ’•Ayreena Peplum Songket๐Ÿ’• โžก๏ธ#ayreenapeplumsongket
.
Colour : .
Material : Printed English Cotton
๐Ÿ’• Sgt sesuai dengan kulit bayi
๐Ÿ’• Material sgt sejuk dan menyerap peluh
๐Ÿ’•Tidak mudah renyuk dan sgt mudah digosok
๐Ÿ’•Material sgt lembut dan selesa digayakan oleh si comel

Size Available & Price
.
๐Ÿ’— 0-3m & 3-6m (RM 79)
๐Ÿ’— 6m/1y | 2y | 3y/4y (RM 85)
๐Ÿ’— 5y - 7y (RM 89)
.
๐Ÿ“ฎPostage : Rm 9 sm/ RM 11 ss
berminat ws 011-2732 4952 atau klik je link di bio


1

Haaaaa semua dh habis solat terawih ke tuu??? mesti balik masjid lepak2 mamak kan?? minum2 teh dulu๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹
...
sementara korang tengah lepak tu , jum usyar iphone @dayanadians_ , confirm ๐Ÿ’ฏ original refurbished dan banyak freegift tau๐Ÿ˜˜
...
Jum join cod dan postage , tekan link dekat bio untuk whatsapp
...
#iphone8plus #iphonemurah #iphoneoriginal #iphoneoriginalmalaysia #iphone7 #iphoneraya #iphone6s #iphonex #iphonemurahgila #iphonephoto #iphonecod #iphoneselangor #codselangor #codkl #promosiraya #promosi #iphonecamera #iphonelawa #smart #original #instafamous #giftreview #selangor #kl #iphonepalingmurah #dropship #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan #dropshipneeded


1

โค๏ธPERFECT LADY COMBO ๐Ÿ’• There is no such thing as having too much make up ๐Ÿ’–
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI๐Ÿ˜ .
cepat cepat ๐Ÿ“ฒ 0133755705
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras


2

Bertukar lah ada DYXY FOUNDATION ๐Ÿ’•

Kenapa perlu bertukar pd BC Cream Goundation DYXY?๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค” โค๏ธAda 2 tona warna BEIGE / NATURAL
โค๏ธ Tidak melekit dan tidak berminyak
โค๏ธ Dilengkapi SPF50
โค๏ธ Sesuai utk semua jenis kulit
โค๏ธ Menutup dan memudarkan parut / cela / jerawat. FULL COVERAGE
โค๏ธ Tekstur mousse cream

Whtsapp hney sekarang.
Special FREE GIFT ๐ŸŽ nk bg๐Ÿ˜Š
๐Ÿ“ฒ https://www.wasap.my/60104068276
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras -


0

Feedback #stea ๐Ÿ˜
================================
Semakin lama semakin mengancam
Yang penting produk natural semula jadi
Sihat dari dalaman & luaran
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป BUANG ANGIN
๐Ÿ‘‰๐Ÿป HILANG 5kg KE ATAS ๐Ÿ‘‰๐Ÿป MELAWASKAN PEMBUANGAN
๐Ÿ‘‰๐Ÿป MENGURANGKAN SELERA MAKAN
๐Ÿ‘‰๐Ÿป MENINGKATKAN METABOLISMA
๐Ÿ‘‰๐Ÿป MENINGKATKAN TENAGA
๐Ÿ‘‰๐Ÿป BADAN RASA SIHAT SELALU
.
.
Sms/Whatsapp
๐Ÿ“ž 019.666.7293
๐Ÿ“ž 019.666.7293
๐Ÿ“ž 019.666.7293
.
#stea
#bangsar
#bangsarsouth
#steamy
#slimtea
#slimteamy
#steamalaysia
#steakl
#teamsteaiqaa
#steabyiqaa
#plussizemalaysia
#tehhijaumalaysia
#detoxteamalaysia
#teatoxmalaysia
#jk1m
#fitmalaysia
#pureslimmalaysia
#neelofattah
#dropshipneeded
#agentneeded
#dropshipwanted
#agentwanted
#kualalumpur
#steatehhijau


0

The end of the page