#duckscarf

Instagram photos and videos

#duckscarf#tudung#tipscantik#duckscarfmurah#customerfeedback#tudungraya2018#krimpayudara#lovepotionbyhushhush#sabunpayudara#trustedseller#kamamax#viral2018#kadkahwin#kasutmurah#ubatbesartetek#produkpayudara#produkputihgebu#produkbesarkanpunggung#duckscarvestoletgo#jamudara#ubatlelaki#duckscarvesforsale

Hashtags #duckscarf for Instagram

preloved tudung Diyana Halik , lush camo green army
pakai 1 kali jer
harga asal rm129
letgo for RM79 termasuk pos
#diyanahaliktudung
#prelovedstuff
#prelovedshawl
#arianilovers
#duckscarf
#camoshawl
#printedshawl
#prelovedauthentic
#prelovedoriginal
#nofakeitem
#trustedseller


0

FIT MOM DARIPADA TEAM #GETFITNOWONLINE
.
Result saya total lost 28KG, 15KG selepas bersalin anak pertama dan 13KG selepas bersalin anak kedua. Sekarang maintain pinggang kerengga perut firm๐Ÿ˜†
.
Coach Sara dah turun 14KG dan masih menurun lagi berat tu๐Ÿ‘๐ŸผTengok la kaki tu! Halus norrr! Daripada size XXL kepada M๐Ÿ˜ฑ
.
APA KAMI BUAT; JOIN ONLINE COACHING
โœ…Makan nasi tak miss
โœ… Jadual makan customized dan zigzag menu so hari2 tak makan benda yg sama
โœ… Siap dengan resipi sihat
โœ…Tak bersenam pun takpe tapi still turun berat & lemak
โœ…Coach personal dan group secara online
โœ…Whatsapp group untuk support system message je dlm group especially bila rasa diet nak terbabas dan nak give up n mesti tak jadi sebab geng support ๐Ÿ‘ญ
โœ… Berat boleh turun 3-7KG sebulan
.
Platform terbaik untuk awak jugak, Weight Loss Challenge. Click link di bio, tempat adalah terhad. Ps. Pendaftaran dikenakan yuran untuk setiap penyertaan
.
Ilyani Wajdi 0125885877
.
#coachilyani #ilyaniwajdi #menukurus #cadanganmakan #jjcm #loseweightfast #turun5kgsebulan #jomkurus #blousebesar #hijab #hijabister #fitmuslimah #ootd #tipskurus #tipsdiet #jk1m #makannasi #kevinzahri #calories #burncalories #sharerecipe #duckscarf #kukus #panggang #steam #nakkurus #jomkurus #jk1m #selfie


1

THANK YOU PRETTY ๐Ÿ’•
.
Penampilan seseorang hijabis apabila bergelar ratu sehari perlu dititikberatkan agar penampilan anda sopan dan tidak terlalu menonjol๐Ÿ˜Ž
.
Pemakaian hijab yang betul dan sempurna juga memainkan peranan yang penting bagi memastikan penampilan anda mematuhi syariat dan dalam pada masa yang sama tampak anggun dan menawan๐Ÿ˜Š
.
Ingin tampil anggun dan menawan di hari #wedding anda? Team #mellisyahscarf sedia bantu anda utk dptkan warna tudung matching dgn baju anda๐Ÿ˜˜
.
Wassap
013-997 0076
013-997 0076

#bawal #bawalorganza #bawalmurah #organzaori #bawalorganzamurah #bawalorganzaprinted #bawalorganzaplain #organzascarf #nealofarhijab #neelofa #fareeda #ariani #scarf #scarfmurah #tipscantik #fattzura #innerlace #duckscarf #bawalviral #bawalborong #squarebawal #scarves #pengantin #tudungnikah #bawalpengantin #scarvesmurah #scarface #bawalmurahmalaysia


0

Bagi yang suka tampil luar biasa setiap kali keluar, pastinya tudung bawal organza eksklusif ni menjadi pilihan untuk kelihatan menonjol๐Ÿ˜‰. .
.
Lagi pula jika buah hati turut serta menjadi teman setia di sisi, sudah tentu penampilan harus nampak segar dan istimewa๐Ÿ˜˜
.
Nak penampilan sentiasa segar dan istimewa bersama #MellisyahScarf? ๐Ÿ˜‰
Wassap
013-997 0076
013-997 0076

#bawal #bawalorganza #bawalmurah #organzaori #bawalorganzamurah #bawalorganzaprinted #bawalorganzaplain #organzascarf #nealofarhijab #neelofa #fareeda #ariani #scarf #scarfmurah #tipscantik #nakcantik #fattzura #innerlaceborong #innerlace #innerlaceeyelash #duckscarf #bawalviral #bawalborong #squarebawal #sajat #scarves #scarvesmurah #scarface #bawalmurahmalaysia


0

No frets for those without Sephora Beauty Passes. Kirim your make up with me and you too can recieve this Rose Gold Table Miror *for purchases above RM300. Service charge is RM 3 per item and RM 12 for postage. Same day delivery ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #Repost @sephoramy (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Mirror, mirror on the wall, who's the glowiest of them all? โœจ Beauty Pass Exclusive: Get this gorgeous Rose Gold Table Mirror when you spend RM300 or more on makeup items.* #SephoraGlowUp


1

Just nak inform...
.
Promo raya dah tamat tapi combo ni still available. Grab cepat yea before yg ni pon tamat.
.
Cuma klik link pada bio utk order
.
.
.


2

Restock selepas raya pun dh nak abes !!
.
FIRST PAY FIRST SERVE ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
Semua printed Rm70
.
Semua printed withbox rm80
.
Semua duck plain flat price rm 50
.
.
โœ…Jahitan eyelashes
โœ…Corak sabijik ( PREMIUM COPY ๐Ÿ’ฏ)
โœ…Material Satin Silk
โœ…Plastik packaging sama
โœ…Duck charm ( label besi )
.
Sape nk pm cpt!!
.
Nak pilih design or Nak order! PM JE! โค๏ธ
.
#duckmurah #arianimurah #duckscarves #duckscarvesinspired #duckscarf #duckscarfmurah #duckscarftoletgo #arianishawl #arianisquare #duckscarvesmurah #tudungduck #duckies #duckblooming #duckklcc #duckinspired #tudungmurah #shawlmurah #bawalmurah #bloomingseries #bloomingduck #thebutterflyduck #duckbutterfly #duckvietnam #arianivietnam #tudungvietnam #tudungraya2018 #tudungduckvietnam #thelondonduck


4

SIS DAH RESTOCK SEMUA COLOR!!
.
SEMUA COLOR AVAILABLE ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
Semua duck plain flat price rm 50
.
.
โœ…Jahitan eyelashes
โœ…Corak sabijik ( PREMIUM COPY ๐Ÿ’ฏ)
โœ…Material Satin Silk
โœ…Plastik packaging sama
โœ…Duck charm ( label besi )
.
Sape nk pm cpt!!
.
Nak pilih design or Nak order! PM JE! โค๏ธ
.
#duckmurah #arianimurah #duckscarves #duckscarvesinspired #duckscarf #duckscarfmurah #duckscarftoletgo #arianishawl #arianisquare #duckscarvesmurah #tudungduck #duckies #duckblooming #duckklcc #duckinspired #tudungmurah #shawlmurah #bawalmurah #bloomingseries #bloomingduck #thebutterflyduck #duckbutterfly #duckvietnam #arianivietnam #tudungvietnam #tudungraya2018 #tudungduckvietnam #thelondonduck


0

HILANGKAN KESAN MAKEUP, MINYAK & KOTORAN LAIN
.
Raya haritu mesti makeup kan? Mesti ada kesan makeup tertinggal kat tudung.
.
Nak basuh dlm washing machine takut tudung rosak. Nak sental guna tangan malas la, takde masa la.
.
Apa kata sayang-sayang semua rendam, bilas & sidai je guna Niqa Hijab Wash?


2

THANK YOU PRETTY ๐Ÿ’•
.
Penampilan seseorang hijabis apabila bergelar ratu sehari perlu dititikberatkan agar penampilan anda sopan dan tidak terlalu menonjol๐Ÿ˜Ž
.
Pemakaian hijab yang betul dan sempurna juga memainkan peranan yang penting bagi memastikan penampilan anda mematuhi syariat dan dalam pada masa yang sama tampak anggun dan menawan๐Ÿ˜Š
.
Ingin tampil anggun dan menawan di hari #wedding anda? Team #mellisyahscarf sedia bantu anda utk dptkan warna tudung matching dgn baju anda๐Ÿ˜˜
.
Wassap
013-997 0076
013-997 0076

#bawal #bawalorganza #bawalmurah #organzaori #bawalorganzamurah #bawalorganzaprinted #bawalorganzaplain #organzascarf #nealofarhijab #neelofa #fareeda #ariani #scarf #scarfmurah #tipscantik #fattzura #innerlace #duckscarf #bawalviral #bawalborong #squarebawal #scarves #pengantin #tudungnikah #bawalpengantin #scarvesmurah #scarface #bawalmurahmalaysia


1

Bagi yang suka tampil luar biasa setiap kali keluar, pastinya tudung bawal organza eksklusif ni menjadi pilihan untuk kelihatan menonjol๐Ÿ˜‰. .
.
Lagi pula jika buah hati turut serta menjadi teman setia di sisi, sudah tentu penampilan harus nampak segar dan istimewa๐Ÿ˜˜
.
Nak penampilan sentiasa segar dan istimewa bersama #MellisyahScarf? ๐Ÿ˜‰
Wassap
013-997 0076
013-997 0076

#bawal #bawalorganza #bawalmurah #organzaori #bawalorganzamurah #bawalorganzaprinted #bawalorganzaplain #organzascarf #nealofarhijab #neelofa #fareeda #ariani #scarf #scarfmurah #tipscantik #nakcantik #fattzura #innerlaceborong #innerlace #innerlaceeyelash #duckscarf #bawalviral #bawalborong #squarebawal #sajat #scarves #scarvesmurah #scarface #bawalmurahmalaysia


1

New/Preloved Duck Lattice Scarf in variety of colours.

I haxce a few Lattice Ducks in different conditions and colours.
RM 240-300 inc postage to WMsia.

DM me for more info.

Kindly expect up to one week for delivery.

PLEASE NOTE THIS IS AN ORIGINAL SCARF & NOT AN INSPIRED ONE. UPON PURCHASE YOU WILL RECIEVE THE BOX, RIBBON AND CARD.

DM for purchase.
#prelovedduckscarves #duckscarvesforsale #duckscarf #duckscarfmurahmalaysia #duckscarfmalaysia #tudung #mixedcrepeshawl #duckscarfmurah #duckscarveswanted #belitudung #duckorginal #bambooscarf #tudungraya2018 #makeupmurah #personalshopperduck #personalshopper #personalshoppersephoramalaysia #pssephoramalaysia #psduckmalaysia #personalshoppermalaysia #sephoramy #sephoraoriginal #sephorapersonalshoppermalaysia #tudungmattesatinsilk #mattesatinsilkshawl #duckmattesatinsilk #duckscarvestoletgo


1

Good Morning!

This is a long post on my day skin care routine. I always try my best to use products that are natural, organic, paraben free etc.
First thing in the morning I will use the Biocleanse 3 in 1 Cleasing Foam by Estelle & Thild.

About the brand: This brand is truly amazing. They are from Sweden and claim to use effective formulas in nature, using all-natural organic active ingredients that will not harm anybodyโ€™s skin. So (yay) safe for the skin.

Now about this product, firstly its foam and comes in a dispenser type. Soo nnti tekan je atas tu kluar dah the foam. This is good bcus you can reduce wastage by accidental using too much. 2 pumps usually is enough for me.

For efficiency, I would say this cleanser is great to softly clean your skin and the smell is amazing too. Now tbhonest you wont see any balckheads going away after 1 wash, but maintainance is the key. It also acts as a great light make up remover. The best think is that its certifird organic, less harmful to your skin and great for those with sensitive skin!

Item is around RM 107.00 @SephoraMalaysia but hey one bottle lasts me for 6 months of daily use!

Psttt Sephora is having there mid year sale with up to 70% off on selected items. If you wanna try this item, just go ahead and dm me. Ill go purchase it for you. So what do you say? Let's give it a try. ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€


1

Preloved Duck Matte Satin Silk Scarf in Rustic Coral *such a pretty colour.
RM 120 inc postage to WMsia.
Kindly expect up to one week for delivery.

PLEASE NOTE THIS IS AN ORIGINAL SCARF & NOT AN INSPIRED ONE. UPON PURCHASE YOU WILL RECIEVE THE BOX, RIBBON AND CARD.

DM for purchase.
#prelovedduckscarves #duckscarvesforsale #duckscarf #duckscarfmurahmalaysia #duckscarfmalaysia #tudung #mixedcrepeshawl #duckscarfmurah #duckscarveswanted #belitudung #duckorginal #bambooscarf #tudungraya2018 #makeupmurah #personalshopperduck #personalshopper #personalshoppersephoramalaysia #pssephoramalaysia #psduckmalaysia #personalshoppermalaysia #sephoramy #sephoraoriginal #sephorapersonalshoppermalaysia #tudungmattesatinsilk #mattesatinsilkshawl #duckmattesatinsilk #duckscarvestoletgo


0

Preloved Duck Mixed Crepe Scarf in Ribena Berry. *no charm, it has fallen off

RM 105 inc postage to WMsia.
Kindly expect up to one week for delivery.

PLEASE NOTE THIS IS AN ORIGINAL SCARF & NOT AN INSPIRED ONE. UPON PURCHASE YOU WILL RECIEVE THE BOX, RIBBON AND CARD.

DM for purchase.
#prelovedduckscarves #duckscarvesforsale #duckscarf #duckscarfmurahmalaysia #duckscarfmalaysia #tudung #mixedcrepeshawl #duckscarfmurah #duckscarveswanted #belitudung #duckorginal #bambooscarf #tudungraya2018 #makeupmurah #personalshopperduck #personalshopper #personalshoppersephoramalaysia #pssephoramalaysia #psduckmalaysia #personalshoppermalaysia #sephoramy #sephoraoriginal #sephorapersonalshoppermalaysia #tudungmattesatinsilk #mattesatinsilkshawl #duckmattesatinsilk #duckscarvestoletgo


0

Preloved Duck Bamboo Cotton Scarf in Mint Frosting
RM 110 inc postage to WMsia.
This scarf is very comfy, unfortunately its no longer produced by duck.
Kindly expect up to one week for delivery.

PLEASE NOTE THIS IS AN ORIGINAL SCARF & NOT AN INSPIRED ONE. UPON PURCHASE YOU WILL RECIEVE THE BOX, RIBBON AND CARD.

DM for purchase.
#prelovedduckscarves #duckscarvesforsale #duckscarf #duckscarfmurahmalaysia #duckscarfmalaysia #tudung #mixedcrepeshawl #duckscarfmurah #duckscarveswanted #belitudung #duckorginal #bambooscarf #tudungraya2018 #makeupmurah #personalshopperduck #personalshopper #personalshoppersephoramalaysia #pssephoramalaysia #psduckmalaysia #personalshoppermalaysia #sephoramy #sephoraoriginal #sephorapersonalshoppermalaysia #tudungmattesatinsilk #mattesatinsilkshawl #duckmattesatinsilk #duckscarvestoletgo


0

SUAMI SY SURUH BELI LAGI BUAT PAKAI JALAN2 ๐Ÿ˜‰ KAIN MEMANG SELESA DAN CANTIK ๐Ÿ‘ PAKAI TUDUNG NI SEMUA ORG PUJI SY๐Ÿ˜˜
.
THANK YOU SYG & SELAMAT PENGANTIN BARU ๐Ÿ’•
.
Pernah tak korang pkai tudung bawal and semua org puji korang ? Tambah2 wedding day? Memang taklah nak pakai tudung bawal pada hri nikah ye dok? Dahla tudung kena iron lama2, buang masa jehh. Takpun kena letak strach dlu, kalau tak memang confirm tak jdi tudung tu. Nak pakai shawl takut muka jadi bulat pulak โ—๏ธ Hmmm mcm2 masalah ๐Ÿ˜ญ
.
Kalau korang nak nampak muka bujur sireh dan nak semua orang puji korang mcm akak ni, korang WAJIB pkai bawal #organza taww ๐Ÿ˜˜ .
Nak suami bagi duit shopping setiap bulan kenalah pakai cantik2 dlu depan suami. Bila suami dah berkenan dgn penampilan kita yg wow tu confirm suami tak berat nak hulur duit uk shopping. Cantik utk suami bru suami tak cri lain. Yedokk? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Wassap
013-997 0076
013-997 0076

#bawal #bawalorganza #bawalmurah #organzaori #bawalorganzamurah #bawalorganzaprinted #bawalorganzaplain #organzascarf #nealofarhijab #neelofa #fareeda #ariani #scarf #scarfmurah #tipscantik #nakcantik #fattzura #innerlaceborong #innerlace #innerlaceeyelash #duckscarf #bawalviral #bawalborong #squarebawal #sajat #scarves #scarvesmurah #scarface #bawalmurahmalaysia


0

SIAPA YANG CARIK BLOOMING ROSE PINK! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
SIS DAH RESTOCK!!
.
FIRST PAY FIRST SERVE TAU, SBB TAK BANYAK NI ๐Ÿ˜†
.
Design yang with box rm80
.
Semua duck plain flat price rm 50
.
.
โœ…Jahitan eyelashes
โœ…Corak sabijik ( PREMIUM COPY ๐Ÿ’ฏ)
โœ…Material Satin Silk
โœ…Plastik packaging sama
โœ…Duck charm ( label besi )
.
Sape nk pm cpt!!
.
Nak pilih design or Nak order! PM JE! โค๏ธ
.
#duckmurah #arianimurah #duckscarves #duckscarvesinspired #duckscarf #duckscarfmurah #duckscarftoletgo #arianishawl #arianisquare #duckscarvesmurah #tudungduck #duckies #duckblooming #duckklcc #duckinspired #tudungmurah #shawlmurah #bawalmurah #bloomingseries #bloomingduck #thebutterflyduck #duckbutterfly #duckvietnam #arianivietnam #tudungvietnam #tudungraya2018 #tudungduckvietnam #thelondonduck #thedoilyduck #duckraya2018


1

Cantik tak tudung raya sis ๐Ÿ˜
.
Semua duck plain flat price rm 50
.
.
โœ…Jahitan eyelashes
โœ…Corak sabijik ( PREMIUM COPY ๐Ÿ’ฏ)
โœ…Material Satin Silk
โœ…Plastik packaging sama
โœ…Duck charm ( label besi )
.
Sape nk pm cpt!!
.
Nak pilih design or Nak order! PM JE! โค๏ธ
.
#duckmurah #arianimurah #duckscarves #duckscarvesinspired #duckscarf #duckscarfmurah #duckscarftoletgo #arianishawl #arianisquare #duckscarvesmurah #tudungduck #duckies #duckblooming #duckklcc #duckinspired #tudungmurah #shawlmurah #bawalmurah #bloomingseries #bloomingduck #thebutterflyduck #duckbutterfly #duckvietnam #arianivietnam #tudungvietnam #tudungraya2018 #tudungduckvietnam #thelondonduck


2

SIS DAH RESTOCK SEMUA COLOR!!
.
SEMUA COLOR AVAILABLE ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
Semua duck plain flat price rm 50
.
.
โœ…Jahitan eyelashes
โœ…Corak sabijik ( PREMIUM COPY ๐Ÿ’ฏ)
โœ…Material Satin Silk
โœ…Plastik packaging sama
โœ…Duck charm ( label besi )
.
Sape nk pm cpt!!
.
Nak pilih design or Nak order! PM JE! โค๏ธ
.
#duckmurah #arianimurah #duckscarves #duckscarvesinspired #duckscarf #duckscarfmurah #duckscarftoletgo #arianishawl #arianisquare #duckscarvesmurah #tudungduck #duckies #duckblooming #duckklcc #duckinspired #tudungmurah #shawlmurah #bawalmurah #bloomingseries #bloomingduck #thebutterflyduck #duckbutterfly #duckvietnam #arianivietnam #tudungvietnam #tudungraya2018 #tudungduckvietnam #thelondonduck


2

Preloved Duck Matte Satin Silk Scarf in Midnight Glow

RM 115 inc postage to WMsia. Retails for RM 122.85

Kindly expect up to one week for delivery.

PLEASE NOTE THIS IS AN ORIGINAL SCARF & NOT AN INSPIRED ONE. UPON PURCHASE YOU WILL RECIEVE THE BOX, RIBBON AND CARD.

DM for purchase.
#prelovedduckscarves #duckscarvesforsale #duckscarf #duckscarfmurahmalaysia #duckscarfmalaysia #tudung #mixedcrepeshawl #duckscarfmurah #duckscarveswanted #belitudung #duckorginal #bambooscarf #tudungraya2018 #makeupmurah #personalshopperduck #personalshopper #personalshoppersephoramalaysia #pssephoramalaysia #psduckmalaysia #personalshoppermalaysia #sephoramy #sephoraoriginal #sephorapersonalshoppermalaysia #tudungmattesatinsilk #mattesatinsilkshawl #duckmattesatinsilk #duckscarvestoletgo


1

New/Preloved Yummy Duck in Kuih Lapis

RM 335 inc postage to WMsia (new)
RM 255 inc postage to WMsia (preloved)
Kindly expect up to one week for delivery.

PLEASE NOTE THIS IS AN ORIGINAL SCARF & NOT AN INSPIRED ONE. UPON PURCHASE YOU WILL RECIEVE THE BOX, RIBBON AND CARD.

DM for purchase.
#prelovedduckscarves #duckscarvesforsale #duckscarf #duckscarfmurahmalaysia #duckscarfmalaysia #tudung #mixedcrepeshawl #duckscarfmurah #duckscarveswanted #belitudung #duckorginal #bambooscarf #tudungraya2018 #makeupmurah #personalshopperduck #personalshopper #personalshoppersephoramalaysia #pssephoramalaysia #psduckmalaysia #personalshoppermalaysia #sephoramy #sephoraoriginal #sephorapersonalshoppermalaysia #tudungmattesatinsilk #mattesatinsilkshawl #duckmattesatinsilk #duckscarvestoletgo


0

"Puas hati sgt br seminggu dah bulat menganjal. Husband suka."
.
"Punggung pun dah bulat & naik."
.
.
Terima kasih sebab sudi share feedback best mcm ni. Happy sgt bila Love Potion dapat bantu korang dapat results yang diidamkan ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ’•
.
.
#lustsecretcustomerfeedback #trustedseller #customerfeedback #viral2018 #kadkahwin #kasutmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatlelaki #kamamax #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #handbagmurah #aurawhite #perempuancantik #wanitaseksi #abangsado #lelakihandsome #awekcun #awekseksi #isteripuas #quputeh #lovepotionbyhushhush #tipscantik #duckscarf #tetekbesar #sabunpayudara


0

Sesuai untuk ๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐Ÿคง Kulit Berminyak
๐Ÿคง Kulit Sensitif
๐Ÿคง Kulit Normal

Produk ini adalah untuk mengurangkan kewujudan minyak pada wajah & mengekalkan kelembapan pada kulit wajah. Jadi OFHG ini sesuai digunakan untuk kulit yg BERMINYAK & KOMBINASI โœ… Tekstur gel yg sangat ringan & mudah meresap
โœ… Mengawal minyak & melembapkan kulit
โœ… Menjadikan asas makeup yg menjadikan makeup tahan lama
โœ… Cooling gel
โœ… Meredakan kulit yg pernah mengalami kerosakan akibat merkuri & meredakan kulit kemerahan โค๏ธ Sis diluar sana, cikya galakkan untuk pakai OFHG ni pun dah memadai untuk rawat kulit muka uolss. Kesan lembap yg sgt SUPERBBBB!! ๐ŸŽ Nak free gift
๐Ÿ“ฆ Nak free postage
๐Ÿ›๏ธ Nak free consultant

Beauty Consultant Cikya
0127754175
.
#Beaumamahq
#beaumamajohor
#beaumamajb
#beaumamaoriginal
#tabletibumengandungno1
#milkbooster
#meeracleserumjohor
#meeracleserumjb
#testimonimeeracle
#meeracleserumoriginal
#stokismeeracle
#minyakherbaasmamujarab
#minyakherbaasmamujarabjb
#minyakherbaasma
#minyakherbaasmak
#codjb
#posseluruhmalaysia
#bondacoffee
#pearlcream
#h2opomade
#pomadeuntuklelaki
#waxlelaki
#duckscarf
#originalminyakherbaasma
#minyakherbaamahq
#marykayjb
#beautyconsultant
#marykayjohorbahru
#marykayoriginal
#marykaycikya


0

IZZAH SQUARE FROM LEEYANA RAHMAN (Nama yg unik pastinye membuatkan si pemakai nampak lagi bergaya๐Ÿ˜)
.
Siapa yg tengah cari bawal yg selesa dipakai, mudah dibentuk & senang iron. Boleh la dapatkan dari Leeyana Rahman. Confirm beli 1 nak lagi๐Ÿ˜
.
.
Price : RM59 (exc postage)
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
Best services from yaya๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
Jom click link di atas / DM/ WS nom bawah๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ“ฒ01115167522
๐Ÿ“ฒ01115167522
๐Ÿ“ฒ01115167522

#leeyanaraya2018 #izzahsquare #ps_nadzirahmisran #leeyanarahman #bajukurung #bajuraya #2018 #bestdesign #bestcollections #bajumurah #duckscarf #dropship #teamgeroboklemari #ps_nadzirahmisran #dsteamgeroboklemari #love #cendol #ctdk #exclusivedesign #murah #jubah #pants #blouse #bawalLR #shawl #tudung #hijab


1

Merecik tak tengok koleksi Leeyana Rahman ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Mesti tak nak lepas kan design ni kan... Rugi korang tak grab... .
.
Nak order click link di bio/DM @ WS no bawah๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ“ฒ01115167522
๐Ÿ“ฒ01115167522
๐Ÿ“ฒ01115167522

#leeyanaraya2018 #newcollections #ps_nadzirahmisran #leeyanarahman #bajukurung #bajuraya #2018 #bestdesign #bestcollections #bajumurah #duckscarf #dropship #teamgeroboklemari #ps_nadzirahmisran #dsteamgeroboklemari #love #cendol #ctdk #exclusivedesign #murah #jubah #pants #blouse #bawalLR #shawl #tudung #hijab


0

2 FACE SQUARE FROM LEEYANA RAHMAN
.
Siapa yg tengah cari bawal yg selesa dipakai, mudah dibentuk & senang iron. Boleh la dapatkan dari Leeyana Rahman. Confirm beli 1 nak lagi๐Ÿ˜
.
.
Price : RM69 (exc postage)
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
Best services from yaya๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
Jom click link di atas / DM/ WS nom bawah๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ“ฒ01115167522
๐Ÿ“ฒ01115167522
๐Ÿ“ฒ01115167522

#leeyanaraya2018 #scandalouseluxe #ps_nadzirahmisran #leeyanarahman #bajukurung #bajuraya #2018 #bestdesign #bestcollections #bajumurah #duckscarf #dropship #teamgeroboklemari #ps_nadzirahmisran #dsteamgeroboklemari #love #cendol #ctdk #exclusivedesign #murah #jubah #pants #blouse #bawalLR #shawl #tudung #hijab


2

LILY SQUARE FROM LEEYANA RAHMAN
.
Siapa yg tengah cari bawal yg selesa dipakai, mudah dibentuk & senang iron. Boleh la dapatkan dari Leeyana Rahman. Confirm beli 1 nak lagi๐Ÿ˜
.
.
Price : RM69 (exc postage)
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
Best services from yaya๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
Jom click link di atas / DM/ WS nom bawah๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ“ฒ01115167522
๐Ÿ“ฒ01115167522
๐Ÿ“ฒ01115167522

#leeyanaraya2018 #lilysquare #ps_nadzirahmisran #leeyanarahman #bajukurung #bajuraya #2018 #bestdesign #bestcollections #bajumurah #duckscarf #dropship #teamgeroboklemari #ps_nadzirahmisran #dsteamgeroboklemari #love #cendol #ctdk #exclusivedesign #murah #jubah #pants #blouse #bawalLR #shawl #tudung #hijab


1

SCANDALOUS TRIPLE FROM LEEYANA RAHMAN
.
Siapa yg tengah cari bawal yg selesa dipakai, mudah dibentuk & senang iron. Boleh la dapatkan dari Leeyana Rahman. Confirm beli 1 nak lagi๐Ÿ˜
.
.
Price : RM49 (exc postage)
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
Best services from yaya๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
Jom click link di atas / DM/ WS nom bawah๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ“ฒ01115167522
๐Ÿ“ฒ01115167522
๐Ÿ“ฒ01115167522

#leeyanaraya2018 #scandaloustriple #ps_nadzirahmisran #leeyanarahman #bajukurung #bajuraya #2018 #bestdesign #bestcollections #bajumurah #duckscarf #dropship #teamgeroboklemari #ps_nadzirahmisran #dsteamgeroboklemari #love #cendol #ctdk #exclusivedesign #murah #jubah #pants #blouse #bawalLR #shawl #tudung #hijab


0

Done COD NIQA kepada #niqalover โค๏ธ Bergaya la MOKCIK dengan #TudungSITIMURNI

Terima kasih kakIDA...si kecik tu pun nak masuk gak..tapi tak mau pandang camre๐Ÿ˜‚

#NIQAQUINNBANGSAR #TudungAjaib


2

Done COD NIQA kepada #niqalover โค๏ธ

Terima kasih kakIDA...si kecik tu pun nak masuk gak..tapi tak mau pandang camre๐Ÿ˜‚

#NIQAQUINNBANGSAR


1

THE BEST MAKEUP REMOVER ๐Ÿ’ฆ

Cikya dah guna 2 botol ๐Ÿคฃ Oil- Free Makeup Remover Mary Kay one of the best makeup remover tau ๐Ÿ’

Tahukah anda makeup di mata dan bibir tidak boleh dicuci dengan pencuci muka atau baby oilโ“RAMAI YG TIDAK TAHU ATAU TIDAK AMBIL KISAH

Kulit sekitar mata adalah bahagian yg sangat nipis dan sensitif. Jika tidak dijaga dengan betul, proses lingkaran hitam (dark circles), kedutan (wrinkles), eye bag (kantung mata) akan lebih cepat. ๐Ÿ’œ KENAPA OIL-FREE MAKEUP REMOVER BEST๐Ÿ’œ ๐Ÿ‘๏ธ Tidak mengandungi minyak. Sesuai semua jenis kulit
๐Ÿ‘๏ธ Salah satu supplement dalam produk Marykay, kerana ia sebagai pencuci dan pelembap selain dari makeup remover
๐Ÿ‘๏ธ Mampu menanggalkan makeup WARER PROOF dengan satu cucian sahaja ๐ŸŽ Nak free gift
๐Ÿง–๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ Nak free consultant
๐Ÿ“ฆ Free postage
๐Ÿ›๏ธ Free sample ๐Ÿ“ฒ pm Cikya
Beauty Consultant
0127754175
.
#Beaumamahq
#beaumamajohor
#beaumamajb
#beaumamaoriginal
#tabletibumengandungno1
#milkbooster
#meeracleserumjohor
#meeracleserumjb
#testimonimeeracle
#meeracleserumoriginal
#stokismeeracle
#minyakherbaasmamujarab
#minyakherbaasmamujarabjb
#minyakherbaasma
#minyakherbaasmak
#codjb
#posseluruhmalaysia
#bondacoffee
#pearlcream
#h2opomade
#pomadeuntuklelaki
#waxlelaki
#duckscarf
#originalminyakherbaasma
#minyakherbaamahq
#marykayjb
#beautyconsultant
#marykayjohorbahru
#marykayoriginal
#marykaycikya


0

Otw COD #NIQAQUINNBANGSAR


2

SCANDALOUS LUXE FROM LEEYANA RAHMAN
.
Siapa yg tengah cari bawal yg selesa dipakai, mudah dibentuk & senang iron. Boleh la dapatkan dari Leeyana Rahman. Confirm beli 1 nak lagi๐Ÿ˜
.
.
Price : RM39 (exc postage)
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
Best services from yaya๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
Jom click link di atas / DM/ WS nom bawah๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ“ฒ01115167522
๐Ÿ“ฒ01115167522
๐Ÿ“ฒ01115167522

#leeyanaraya2018 #scandalouseluxe #ps_nadzirahmisran #leeyanarahman #bajukurung #bajuraya #2018 #bestdesign #bestcollections #bajumurah #duckscarf #dropship #teamgeroboklemari #ps_nadzirahmisran #dsteamgeroboklemari #love #cendol #ctdk #exclusivedesign #murah #jubah #pants #blouse #bawalLR #shawl #tudung #hijab


2

Rayban Caravan
.
Design Caravan yg petak ni sesuai untuk korang yg memiliki bentuk muka bulat. Agar Wajah nampak lagi runcing dan terbentuk cantik.
.
Lens Kaca With UV400, Sesuai untuk yg silau, dah tak payah nak tahan silau lagi. Drive pun jadi lebih selesa dan selamat
.
Nak bawa g holiday ke, nak drive pun sesuai untuk yg silau tu, lg2 musim Panas Melampau sekarang๐Ÿ˜Ž
.
Kami Tak Jual Low Grade Punya yeโŒ
.
WhatsApp ke 010-9862113 untuk order. DIJAMIN PUAS HATI 500%!!
.
๐Ÿ•ถ๏ธ READY STOCK
๐Ÿ“ฎ FREE Postage SM/SS
.
PRODUCT PACKAGE :
โœ”๏ธBox
โœ”๏ธBooklet
โœ”๏ธHard Case
โœ”๏ธCleaning Cloth
โœ”๏ธPaper Beg
. โ„ข๏ธ @album.shadebyiqah
#produkkecantikkan #kubaguling #kubagulingviral #kelantan #tebengmadu #pokmatpulaupisang #kuantan #kualalumpur #melaka #johor #sabah #serawak #bajumurah #begmurah #fattzura #neelofahijab #duckscarf #barangmurah #viral #sayajualbag #sayajualkasut #sayajualjubah #nsabeautyserum #fattahamin #weddingdress #weddingphotography #weddingnails #hantaranbajet #hantaranmurah #hantarankawin


4

Everyone's excited for the launch of the duck bucket bags tomorrow!! Since I will be going to the duck store tomorrow, (yes) I will be able to buy the duck bucket bags for you!! But since we are still awaiting the price from the duckgroup, please preorder with me latest by 12am. I am only looking towards take 10 preorders.

I only do postage and no COD. Hence you will just pay the bag price+ RM 32 (service charge and postage included). So when I dm you in instagram get your online banking app ready. The bags will be posted on the same day and ill update your tracking number by night time.

So yup, ill fight for you bags if needed. ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Oh you can still do order other duck or sephora items from me. Service charge will be RM 3 per item. Postage may be free if you buy the bag as well and delivery is to same address ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€
#prelovedduckscarves #duckscarvesforsale #duckscarf #duckscarfmurahmalaysia #duckscarfmalaysia #tudung #mixedcrepeshawl #duckscarfmurah #duckscarveswanted #belitudung #duckorginal #bambooscarf #tudungraya2018 #makeupmurah #personalshopperduck #personalshopper #personalshoppersephoramalaysia #pssephoramalaysia #psduckmalaysia #personalshoppermalaysia #sephoramy #sephoraoriginal #sephorapersonalshoppermalaysia #tudungmattesatinsilk #mattesatinsilkshawl #duckmattesatinsilk #duckscarvestoletgo #duckbag


2

Korang beli tudung mahal2 tu beli la skali pencuci tudung untuk cuci tudung kesayangan korang tu

Dah tak payah rosakkan tudung masuk dalam mesin basuh.. Rendam. Bilas. Sidai je dengan NIQA

#NIQAQUINNBANGSAR


1

SCANDALOUS BORDER FROM LEEYANA RAHMAN
.
Siapa yg tengah cari bawal yg selesa dipakai, mudah dibentuk & senang iron. Boleh la dapatkan dari Leeyana Rahman. Confirm beli 1 nak lagi๐Ÿ˜
.
.
Price : RM49 (exc postage)
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
Best services from yaya๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
Jom click link di atas / DM/ WS nom bawah๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ“ฒ01115167522
๐Ÿ“ฒ01115167522
๐Ÿ“ฒ01115167522

#leeyanaraya2018 #leeyanarahman #bajukurung #bajuraya #2018 #bestdesign #bestcollections #bajumurah #duckscarf #dropship #teamgeroboklemari #ps_nadzirahmisran #dsteamgeroboklemari #love #cendol #ctdk #exclusivedesign #murah #jubah #pants #blouse #bawalLR #shawl #tudung #hijab


0

LR SIGNATURE SQUARE FROM LEEYANA RAHMAN
.
Siapa yg tengah cari bawal yg selesa dipakai, mudah dibentuk & senang iron. Boleh la dapatkan dari Leeyana Rahman. Confirm beli 1 nak lagi๐Ÿ˜
.
.
Price : RM59 (exc postage)
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
Best services from yaya๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
Jom click link di atas / DM/ WS nom bawah๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ“ฒ01115167522
๐Ÿ“ฒ01115167522
๐Ÿ“ฒ01115167522

#leeyanaraya2018 #leeyanarahman #bajukurung #bajuraya #2018 #bestdesign #bestcollections #bajumurah #duckscarf #dropship #teamgeroboklemari #ps_nadzirahmisran #dsteamgeroboklemari #love #cendol #ctdk #exclusivedesign #murah #jubah #pants #blouse #bawalLR #shawl #tudung #hijab


0

Great news!! I'll be going tomorrow (Friday) and no service charge (yay) for first 3 customers who complete payment. Normal charge is RM 3 per item. So you will only pay for postage. Due to time constraints I cannot do COD.
Last order with payment is at 10am tomorrow and same day postage.

If any items are out of stock you'll get full refund. So let me know soon.
Psssttt Postage is RM 10 for WMsia. If there is an increase I'll let you know before hand.

ONLY VALID FOR ITEMS EXECPT THE DUCK BAG AND MAKEUP BRUSHES LAUNCHING TOMORROW.
#prelovedduckscarves #duckscarvesforsale #duckscarf #duckscarfmurahmalaysia #duckscarfmalaysia #tudung #mixedcrepeshawl #duckscarfmurah #duckscarveswanted #belitudung #duckorginal #bambooscarf #tudungraya2018 #makeupmurah #personalshopperduck #personalshopper #personalshoppersephoramalaysia #pssephoramalaysia #psduckmalaysia #personalshoppermalaysia #sephoramy #sephoraoriginal #sephorapersonalshoppermalaysia #tudungmattesatinsilk #mattesatinsilkshawl #duckmattesatinsilk #duckscarvestoletgo


1

Duck Cosmetics are now available at Sephora KLCC.
Nyum Nyum. Still means I can get my hands on these delicious looking make up. Can't wait to get your hands on them too?

Great news!! I'll be going tomorrow (Friday) and no service charge (yay) for first 3 customers who pay. Normal charge is RM 3 per item.

Last order with payment is at 10am tomorrow and same day postage.

If any items are out of stock you'll get full refund. Let me knoww soooon.

Psssttt Postage is RM 10 for WMsia. If there is an increase I'll let you know before hand.

#prelovedduckscarves #duckscarvesforsale #duckscarf #duckscarfmurahmalaysia #duckscarfmalaysia #tudung #mixedcrepeshawl #duckscarfmurah #duckscarveswanted #belitudung #duckorginal #bambooscarf #tudungraya2018 #makeupmurah #personalshopperduck #personalshopper #personalshoppersephoramalaysia #pssephoramalaysia #psduckmalaysia #personalshoppermalaysia #sephoramy #sephoraoriginal #sephorapersonalshoppermalaysia #tudungmattesatinsilk #mattesatinsilkshawl #duckmattesatinsilk #duckscarvestoletgo


0