#dyxykulim

Instagram photos and videos

#dyxykulim#dyxycosmetics#bccreambydyana#dyxykedah#dyxypenang#dyxyalorsetar#dyxybccream#dyxylipstick#dyxyjitra#dyxylovers#dyxymascara#dyxyutara#dyxyperlis#dyxysungaipetani#dyxysik#dyxyperak#dyxypokoksena#dyxybaling#teamathen#dyxybcc#greenteafacemist#dyxyviral#dyxy#teamFL#dyxypendang#dyxymurah#dyxybrushgemok

Hashtags #dyxykulim for Instagram

Feedbacks letopss๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅWajah kusam๐Ÿ˜ฑ Ohh tidak ! Sejak pakai DYXY bertambah berseri-seri๐Ÿ˜ Foundation magicโœจmakin flawless, tona kulit sekata๐Ÿ˜ Make up all's in one๐Ÿ˜ . .

Cepat, jimat, serta mudah tanggal๐Ÿ˜
.

Dapatkan set dyxy harga super jimat ๐Ÿ”ฅ
FREE GIFT best2 ๐ŸŽ
Klikk link dalam bio ๐Ÿ“ฒ 013-4385397
Grab Grab ๐Ÿ’จ๐Ÿ“ฒ 013-4385397 .
.

#teamFL #dyxycosmetics #bccreambydyana #greenteafacemist #dyxymascara #dyxylipstick #dyxymascara #dyxybrushgemok #originalhq #specialgift #dyxycosmetics #dyxykedah #dyxyalorsetar #amancentral #dyxyjitra #dyxybaling #dyxysik #dyxysungaipetani #dyxykulim #dyxyperlis #dyxypenang #dyxyperak #dyxykelantan #dyxylangkawi #dyxyutara #dyxylovers #dyxykualalumpur #dyxypahang #dyxyjohor #makeuptutorialsmurah #dyxyfeedbacks #dyxyviral


0

Bulan syawal nii bukan je banyak Open House, kenduri pun banyak kan?
.
Nasib baik Aten dah grab set Complete Lady. So dah tak runsing nak siap sepantas 5 min ๐Ÿ™Š
.
Awak dah dapatkan #dyxy yg Tengah #viral ni ke belom? Kalo belom, meh roger Aten.
.
Klik link di bio Aten ๐Ÿ’Œ
.
.
#teamathen
#trustedseller
#dyxycosmetics
#dyxybccream
#dyxyfacemistgreentea
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxymascara
#bccreambydyana
#dyxypenang
#dyxyperlis
#dyxykedah
#dyxykulim
#dyxyalorsetar
#dyxypokoksena
#dyxykualanerang
#dyxyjitra
#bazarpaknil
#belofa
#ilofayou
#fattzura
#teamrayakedah
#ootd
#ootdraya2018


0

Bulan syawal nii bukan je banyak Open House, kenduri pun banyak kan?
.
Nasib baik Aten dah grab set Complete Lady. So dah tak runsing nak siap sepantas 5 min ๐Ÿ™Š
.
Awak dah dapatkan #dyxy yg Tengah #viral ni ke belom? Kalo belom, meh roger Aten.
.
Klik link di bio Aten ๐Ÿ’Œ
.
.
#teamathen
#trustedseller
#dyxycosmetics
#dyxybccream
#dyxyfacemistgreentea
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxymascara
#bccreambydyana
#dyxypenang
#dyxyperlis
#dyxykedah
#dyxykulim
#dyxyalorsetar
#dyxypokoksena
#dyxykualanerang
#dyxyjitra
#bazarpaknil
#belofa
#ilofayou
#fattzura
#teamrayakedah
#ootd
#ootdraya2018


0

Bulan syawal nii bukan je banyak Open House, kenduri pun banyak kan?
.
Nasib baik Aten dah grab set Complete Lady. So dah tak runsing nak siap sepantas 5 min ๐Ÿ™Š
.
Awak dah dapatkan #dyxy yg Tengah #viral ni ke belom? Kalo belom, meh roger Aten.
.
Klik link di bio Aten ๐Ÿ’Œ
.
.
#teamathen
#trustedseller
#dyxycosmetics
#dyxybccream
#dyxyfacemistgreentea
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxymascara
#bccreambydyana
#dyxypenang
#dyxyperlis
#dyxykedah
#dyxykulim
#dyxyalorsetar
#dyxypokoksena
#dyxykualanerang
#dyxyjitra
#bazarpaknil
#belofa
#ilofayou
#fattzura
#teamrayakedah
#ootd
#ootdraya2018


0

5 Super Hot๐Ÿ”ฅitems by #dyxycosmetics wajib try๐Ÿ˜˜ alat kosmetik magicโœจโœจ flawless mawless serta merta๐Ÿ˜ make up aweks koreaโœจ๐Ÿ˜ EVERY LADY DESERVE TO BE PRETTY๐Ÿ‘‘ .
.

BC CREAMโœจ
FACEMIST GREEN TEA๐ŸŒฟ
BRUSH ๐Ÿ’‹
MASCARA FIBRE๐Ÿ˜ฑ
LIPSTICK ๐Ÿ’„ .
.

Grab Grab๐Ÿ˜š๐Ÿ“ฒ 013-4385397
Grab Grab๐Ÿ˜š๐Ÿ“ฒ 013-4385397 .
.

#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxylipstick
#dyxybrushgemok
#dyxyteam
#teamFL
#dyxykedah
#dyxyalorsetar
#amancentral
#dyxysungaipetani
#dyxyjitra
#dyxypendang
#dyxykulim
#dyxypenang
#dyxypokoksena
#dyxysik
#dyxyperlis
#dyxyperak
#dyxyutara
#dyxykualalumpur
#dyxyjohor
#dyxylovers
#makeuptoturialmurah
#dyxyviral


0

Selamat petang..
.
.
Sambil2 tu jom baca apa kebaikan Dyxy Bccream ni.. Banyak taw kelebihannya yang korang tak tahu.
.
.
Hanya guna 1 foundation ja boleh flawless sampai petang. .
.
#dyxy
#dyxybcc
#bccreambydyana
#bcc
#dyxybccreambydyana
#bccream
#dyxyviral
#dyxylovers
#dyxyfoundation
#dyxypenang
#foundationmalaysia
#dyxykulim


0

Macam2 foundation dah sye try.. tapi still nak kena touch up sbb tak tahan lama!!!
So apa beza DYXY tu??๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”
.
.
Dah penat cuba mcm2 foundation & bedak?๐Ÿ˜ฅ tapi hasil muka tetap gitu jee๐Ÿ˜”
๐Ÿ˜ŸKUSAM
โ˜น๏ธKULIT JADI BERMINYAK GILER
๐Ÿ˜•BERTEPEK2 TEBAL KAT MUKA
๐Ÿ˜žTAK TAHAN LAMA
๐Ÿ˜ฉASYIK KENA TOUCH UP BALIK JEE
.
.
Ofcoz la DYXY ni berbeza awak!!๐Ÿ˜Š Tak sama macam foundation yg awak dah try sblm ni..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
Haaa ni Iela nk share rahsianyeee..
SAY NO TO COMPACT POWDER & FOUNDATION TEBAL2๐Ÿ™…๐Ÿ™… .
Full Set DYXY Cosmetics dah cukup!!๐Ÿ’–
๐Ÿ‘ALL in ONE
(BB CREAM+CONCEALER+SPF50)
๐Ÿ‘TEKSTUR RINGAN DAN SELESA
๐Ÿ‘KAWAL MINYAK DIMUKA
๐Ÿ‘MENUTUPI PARUT & CELA
๐Ÿ‘KOSMETIK YG MERAWAT WAJAH
๐Ÿ‘JIMAT DUIT๐Ÿ’ต & JIMAT MASAโฐ
๐Ÿ‘TAHAN SAMPAI 3-6 BULANโ—๏ธ
.
.
Dan mcm2 lagi Fungsi DYXY yg belum awak ketahui taw๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Tak sabar nak tahu ke!?.. atau Tak sabar nak try!?๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Jom orderr๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป
.
๐Ÿ“ฑ 0143026206
๐Ÿ“ฑ 0143026206
๐Ÿ“ฑ 0143026206

#dyxycosmetics
#dyxykulim
#dyxyhitech
#dyxyperda
#dyxymahang


0

maka dengan itu.berbondong2 lah orang mencuba DYXY. ๐Ÿ˜
.
.
jom wassap atin
014-9439545
014-9439545
014-9439545
.
.
cod : KULIM,SEBERANG JAYA,PERMATANG PAUH,PERDA
.
.
#dyxykedah #dyxypenang #dyxyperlis #dyxykulim #dyxyseberangjaya #dyxypermatangpauh #dyxyperda #dyxykangar #muakulim #muapenang #muaperlis


0

Feedbacks letopss๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅWAJIB HAMPA TRY๐Ÿ˜ BC Cream mampu merawat wajah uolls taww๐Ÿ˜ Foundation magicโœจmakin flawless, tona kulit sekata๐Ÿ˜ Make up all's in one๐Ÿ˜ .

Dapatkan set dyxy harga super jimat ๐ŸŽ
Klikk link dalam bio for more info ๐Ÿ˜˜
Grab Grab ๐Ÿ’จ๐Ÿ“ฒ 013-4385397 .
.

#teamFL #dyxycosmetics #bccreambydyana #greenteafacemist #dyxymascara #dyxylipstick #dyxymascara #dyxybrushgemok #originalhq #specialgift #dyxycosmetics #dyxykedah #dyxyalorsetar #amancentral #dyxyjitra #dyxybaling #dyxysik #dyxysungaipetani #dyxykulim #dyxyperlis #dyxypenang #dyxyperak #dyxykelantan #dyxylangkawi #dyxyutara #dyxylovers #dyxykualalumpur #dyxypahang #dyxyjohor #makeuptutorialsmurah #dyxyfeedbacks #dyxyviral


0

๐Ÿ˜ฑ MAGIC TOUCH BC CREAM ๐Ÿ˜โœจ
.
BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yang pakai confirm โค๏ธโค๏ธโค๏ธ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja .๐Ÿ˜
.
๐Ÿ’‹ Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
๐Ÿ’‹ Muka Berjerawat , Berparut , Berjeragat semua HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .โœจ
. .
Whatsapp utk fast reply๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
๐Ÿ“ฒ 013-4385397
๐Ÿ“ฒ 013-4385397
.
.

#teamFL
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #flirtyme #cherryred #sexynude #dyxybccream #greenteafacemist #specialfreegift #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxysungaipetani #dyxykulim #dyxypenang #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykelantan #dyxyutara #dyxyviral #raya2018


0

_KUTU BULANAN BATCH 3_

Syarat Dyxy Kutu: ๐Ÿ”—COPY IC
๐Ÿ”—DI LARANG TARIK DIRI (DUITBURN)
๐Ÿ”—ATTACH RESIT ๐Ÿ–‡๏ธ_NOTE SETIAP PEMAIN DAPAT ๐Ÿ†“BAG MAKEUP +FREEGIFT DARI SAYA (eyebrow pencil,eyeliner white,lipbalm,eyeshadow,blusher,brush,lipstik) ๐Ÿ–‡๏ธ ๐ŸŒธ SET COMPLETE RM250๐ŸŒธ โœ… BC CREAM FOUNDATION _CODE ; BEIGE / NATURAL_
โœ… GREENTEA FACEMIST
โœ… BRUSH DYXY
โœ… LIPSTICK DYXY _CODE ; CHERRY RED / FLIRTY ME / SEXY NUDE_
โœ… MASCARA DYXY

RM 50 / BULANAN ร— 5 PLAYER ร— 5 BULAN

Sis tahu korang berminat dgn dyxy sis nak bantu dgn kutu..Berminat wasap intan ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60175090079
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60175090079
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60175090079

Or tinggalkan no uolls๐Ÿ˜Š

#dyxybyintan
#trustedseller
#dyxycosmetics
#dyxybutterworth
#dyxykulim
#dyxypermatangpauh
#dyxykepalabatas
#teamdyxyintan
#coddyxy


0

โ—๏ธโ—๏ธKALAU TAKUT CANTIK TAK PERLU CUBAโ—๏ธโ—๏ธ
.
๐ŸŒธ Set DYXY Cosmetics ๐ŸŒธ
.
Ribuยฒ set sudah terjual . Ribuยฒ testimoni telah kami terimaa. Mostly semua customer kami dah repeat order.
.
๐ŸŒนBC cream foundation
๐Ÿ”ธTak melekit
๐Ÿ”ธTexture ringan
๐Ÿ”ธMesra wudhuk
๐Ÿ”ธTak bercapuk
๐Ÿ”ธMenutup segala cela
๐Ÿ”ธMemberi effect glowing dan flawless
.
๐ŸŒฟGreen tea face mist
๐Ÿ”ธMelembapkan Muka sesuai untuk kulit kering dan mengelupas
๐Ÿ”ธEffect Glowing serta merta.
๐Ÿ”ธBau Green Tea yang WANGI dan FRESH!
๐Ÿ”ธMakeup Tahan lebih lama (finishing spray)
๐Ÿ”ธBoleh dijadikan makeup based
๐Ÿ”ธMengandungi zat mineral .
๐Ÿ”ธMembantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
๐Ÿ”ธMembantu mengecutkan jerawat pada muka
๐Ÿ”ธSesuai utk lelaki dan perempuan
๐Ÿ”ธBoleh digunakan bila2 masa
๐Ÿ”ธ DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF
๐Ÿ”ธDYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian
.
.
#dyxykedah
#dyxykulim
#kulimhitech
#dyxyalorsetar
#dyxypokoksena
#teamathen
#makeupmurahmalaysia
#flawlessskin
#onlineseller
#dyxycosmetics
#dyxybccream
#dyxyfacemistgreentea
#dyxylipstick
#dyxybrush
#bccreambydyana
#followforfollow
#quoteoftheday
#foundationmurah
#bazaarpaknil
#followforlike
#bazarpaknilmurah
#malaysiaonlineshopping


0

Selamat petang..
.
.
Sambil2 tu jom baca apa kebaikan Dyxy Bccream ni.. Banyak taw kelebihannya yang korang tak tahu.
.
.
Hanya guna 1 foundation ja boleh flawless sampai petang. .
.
#dyxy
#dyxybcc
#bccreambydyana
#bcc
#dyxybccreambydyana
#bccream
#dyxyviral
#dyxylovers
#dyxyfoundation
#dyxypenang
#foundationmalaysia
#dyxykulim


0

Takleh move on tengok budak nii. Segak nakmati! Sis jeles dgn bulu mata dia. Melentik oii! Bulu mata ori na? Pakai mascara Dyxy jaa bagi nampak lebat ๐Ÿ˜

Siapa yg bulu mata pendek tak lentik tuuuu boleh pm Kyra ๐Ÿ˜‚ Kita kasi try dyxy mascara tengok mcm mna pergi diaa. Kalo cun, wajib grab satu! ๐Ÿ˜‹ ๐Ÿ“ฒ 0133383248
๐Ÿ“ฒ 0133383248
๐Ÿ“ฒ 0133383248

#dyxystokis
#dyxykulim
#dyxyalorsetar
#dyxypokoksena
#bccreambydyana


0

RAHSIA WANITA CANTIK BERSERI DI PAGI RAYA.
.
Sekarang dah tak rahsia lagii. Pakai dyxy jee uollss. Tak sampai 5 minit dah siap utk pegi open house ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Ada lagi yg belom grab dyxy yg tengah viral nii? Come and grab now. Klik link di bio Aten utk fast respond ๐Ÿ’Œ
.
.
#teamrayakedah
#teamdyxy
#teamathen
#dyxystokis
#dyxyutara
#dyxykulim
#dyxyalorsetar
#dyxypokoksena
#dyxyjitra
#dyxykualanerang
#dyxypendang
#ootd
#ootdraya
#ootdraya2018


0

RAHSIA WANITA CANTIK BERSERI DI PAGI RAYA.
.
Sekarang dah tak rahsia lagii. Pakai dyxy jee uollss. Tak sampai 5 minit dah siap utk pegi open house ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Ada lagi yg belom grab dyxy yg tengah viral nii? Come and grab now. Klik link di bio Aten utk fast respond ๐Ÿ’Œ
.
.
#teamrayakedah
#teamdyxy
#teamathen
#dyxystokis
#dyxyutara
#dyxykulim
#dyxyalorsetar
#dyxypokoksena
#dyxyjitra
#dyxykualanerang
#dyxypendang
#ootd
#ootdraya
#ootdraya2018


0

RAHSIA WANITA CANTIK BERSERI DI PAGI RAYA.
.
Sekarang dah tak rahsia lagii. Pakai dyxy jee uollss. Tak sampai 5 minit dah siap utk pegi open house ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Ada lagi yg belom grab dyxy yg tengah viral nii? Come and grab now. Klik link di bio Aten utk fast respond ๐Ÿ’Œ
.
.
#teamrayakedah
#teamdyxy
#teamathen
#dyxystokis
#dyxyutara
#dyxykulim
#dyxyalorsetar
#dyxypokoksena
#dyxyjitra
#dyxykualanerang
#dyxypendang
#ootd
#ootdraya
#ootdraya2018


0

Feedbacks letopss๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅWAJIB HAMPA TRY๐Ÿ˜
BC Cream mampu merawat wajah uolls taww๐Ÿ˜ Foundation magicโœจmakin flawless, tona kulit sekata๐Ÿ˜ Make up all's in one๐Ÿ˜ .

Dapatkan set dyxy harga super jimat ๐ŸŽ
Klikk link dalam bio for more info ๐Ÿ˜˜
Grab Grab ๐Ÿ’จ๐Ÿ“ฒ 013-4385397 .
.

#teamFL #dyxycosmetics #bccreambydyana #greenteafacemist #dyxymascara #dyxylipstick #dyxymascara #dyxybrushgemok #originalhq #specialgift #dyxycosmetics #dyxykedah #dyxyalorsetar #amancentral #dyxyjitra #dyxybaling #dyxysik #dyxysungaipetani #dyxykulim #dyxyperlis #dyxypenang #dyxyperak #dyxykelantan #dyxylangkawi #dyxyutara #dyxylovers #dyxykualalumpur #dyxypahang #dyxyjohor #makeuptutorialsmurah #dyxyfeedbacks #dyxyviral


0

Cantik2 pon kena jaga kebersihan alat kosmetik awak nyor๐Ÿ˜๐Ÿ˜ biar kasi alat kosmetik tahan lama sikitโœจ๐Ÿ™ˆ .
.

Brush DYXY gemok berfungsi menjimatkan penggunaan BC Cream selama 5 bulan ke atas๐Ÿ˜˜
Bulu brush dyxy gentle, lembut serta waterproof , bersifat menyerap sedikit cecair sahaja๐Ÿ˜ BEST? .
.
Jomm-jomm basuh brush foundation ๐Ÿ™ˆ seeloknya basuh 1-2 kali seminggu hokayyyy๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.

Whatsapp utk fast reply๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
๐Ÿ“ฒ 013-4385397
.
.

#teamFL
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxymascara #dyxylipstik #flirtyme #cherryred #sexynude #dyxybccream #greenteafacemist
#dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxysungaipetani #dyxykulim #dyxypenang #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykelantan #dyxypahang #dyxyterengganu #dyxykualalumpur #dyxyjohor
#freegiftbrushegg #freepostage #dyxyviral #raya2018


0

Dengan adanya DYXY dalam handbag.. I dh tk perlu risauu lagi klw nak berjalan jauh.. tk perlu nak usung beg makeup sebesar alam ๐Ÿ˜.. pejam mata pun qasa happy๐Ÿ˜‡.. .
DYXY LOVER โฃ๏ธ
.
AGENT DYXY PENANG๐Ÿ’–
.
#sayajualsayapakai #dyxybccreamfoundation #dyxyfacemistgreentea #dyxybrushgemok #dyxymachangbubok #dyxyalma #dyxykulim #dyxysimpangempat #teameddyanati #teamdyxypenang


0

๐ŸงKenapa mesti BC CREAM DYXY COSMETICS๐Ÿง
.
DYXY Bccream Foundation ada semua dalam 1 :
.
โœจ Foundation โœจ Concealer โœจ Bedak โœจ Sunblock/UV Cream โœจ Whitening Cream โœจ Mampu menutup, menghilangkan parut jerawat
.
Jom grab DYXY COSMETICS BC CREAM yang tengah hot di pasaran malaysia sekarang.๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Jom laju2 whatsapp weee allzzz๐Ÿ˜˜๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
www.wasap.my/60135282840
www.wasap.my/60135282840
.
COD available berdekatan Bukit Mertajam - Kulim โค๏ธโค๏ธ๐Ÿš—๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Untuk yang masih tercari-cari dimana dan bagaimana untuk mendapatkan DYXY, boleh terus click link whatsapp dekat bio ya. COD dan postage dijalankan setiap hari
.
#dyxycosmetics #dyxylover #teamEddyAnati #dyxyagent #dyxybukitmertajam #dyxykulim #dyxyairmerah #dyxyjuru #dyxyalma #dyxybccream #dyxysale #sale #freecod #bukitmertajam


0

Haa cik customers tersaiyangg๐Ÿ’ž GURANTEE ๐Ÿ‘daa kompom #dyxycosmetics best superb power๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜ wajib hampa try๐Ÿ˜ BC Cream mampu merawat uolls taww๐Ÿ˜ magic dak ๐Ÿ˜ฑ makin poleless lagi auchh๐Ÿ™ˆ ๐Ÿ’•memudarkan bintik hitam lagi haa ๐Ÿ‘
.
.

Dapatkan set dyxy super jimat box๐Ÿ”ฅ Klikk link dalam bio for more info ๐Ÿ˜˜ Grab grab๐Ÿ“ฒ 013-4385397
.
. +FREE GIFT๐ŸŽbest2 kita offer
+FREE ๐Ÿ“ฎ POSTAGE
+FREE ๐Ÿš—๐Ÿ’จ COD +FREE FLYERS๐Ÿ“
+FREE PAPERBAG EXCLUSIVE๐Ÿ‘œ
.
.

#bccreambydyana #greenteafacemist #dyxymascara #dyxylipstick #dyxymascara #dyxybrushgemok #originalhq #specialgift #dyxycosmetics #dyxykedah #dyxyalorsetar #amancentral #dyxyjitra #dyxybaling #dyxysik
#dyxysungaipetani #dyxykulim #dyxyperlis #dyxypenang #dyxyperak #dyxykelantan #dyxylangkawi #dyxyutara #dyxylovers #dyxykualalumpur #dyxypahang #makeuptutorialsmurah #dyxyfeedbacks
#dyxyviral #raya2018


0

SET DYXY MAHAL? ๐Ÿ˜ก Sapa yang cakap macamtu? Mai nak cabai mulut sikit. Amboiiii jadi bawang bertempat sikit. Study bagi habih dulu naaah.. Ehh , cuba fikir sekali lagi ๐Ÿ˜ bila beli 1 set DYXY COSMETIC dah tak perlu pakai โŽ๏ธBedak compact
โŽ๏ธConcealer
โŽ๏ธFoundation
โŽ๏ธPelembap
โŽ๏ธPrimer
โŽ๏ธMakeup setting
โŽ๏ธDay cream
โŽ๏ธMatte powder
โŽSpf krim
โŽSunblock

Dalam set DYXY COSMETIC memang dah cukup lengkap dengan semua yang kat atas ๐Ÿ‘†๐Ÿป tu, dap dap sikit 3 min dah siap ๐Ÿ’

Bukan jimat masa jer , duit anda pun jimat !! boleh tahan lebih 5 bulan taw๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Jadiilah pengguna yang BIJAKโ—๏ธ

Cukup bijak x lagi skrg? ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Whatsapp segera ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60133383248
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60133383248
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60133383248

#dyxyfacemistgreentea #dyxykedah #dyxybccream #dyxykulim #dyxybrush #dyxylipstick #dyxylipstick #dyxycosmetics #dyxymalaysia #dyxytestimoni #andainyatakdir2 #halalkanhatiyangkucuri #rahsiaseorangperempuan #tiamo100harisweetheart #monalisa


0

SET DYXY MAHAL? ๐Ÿ˜ก Sapa yang cakap macamtu? Mai nak cabai mulut sikit. Amboiiii jadi bawang bertempat sikit. Study bagi habih dulu naaah.. Ehh , cuba fikir sekali lagi ๐Ÿ˜ bila beli 1 set DYXY COSMETIC dah tak perlu pakai โŽ๏ธBedak compact
โŽ๏ธConcealer
โŽ๏ธFoundation
โŽ๏ธPelembap
โŽ๏ธPrimer
โŽ๏ธMakeup setting
โŽ๏ธDay cream
โŽ๏ธMatte powder
โŽSpf krim
โŽSunblock

Dalam set DYXY COSMETIC memang dah cukup lengkap dengan semua yang kat atas ๐Ÿ‘†๐Ÿป tu, dap dap sikit 3 min dah siap ๐Ÿ’

Bukan jimat masa jer , duit anda pun jimat !! boleh tahan lebih 5 bulan taw๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Jadiilah pengguna yang BIJAKโ—๏ธ

Cukup bijak x lagi skrg? ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Whatsapp segera ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60133383248
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60133383248
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60133383248

#dyxyfacemistgreentea #dyxykedah #dyxybccream #dyxykulim #dyxybrush #dyxylipstick #dyxylipstick #dyxycosmetics #dyxymalaysia #dyxytestimoni #andainyatakdir2 #halalkanhatiyangkucuri #rahsiaseorangperempuan #tiamo100harisweetheart #monalisa


0

Cara pakai pon senang๐Ÿ˜˜ cantik sambil merawat & mencerahkan kulit๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Makin poleless la hakak. Makin suka belai muka sendiri ๐Ÿ’ž๐Ÿ˜ .
.

Jom dapatkan set dyxy dengan harga super special ๐Ÿ”ฅKorang akan dapat ๐Ÿ†“gift best2๐ŸŽ๐Ÿ†“ postage๐Ÿ“ฎ lagi haaa๐Ÿ˜ .
.
Klikk link dalam bio๐Ÿ“ฒ super fast respons๐Ÿ”ฅ Wassap๐Ÿ’จ 013-4385397
.

#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxylipstick
#dyxybrushgemok
#dyxyteam
#teamFL
#dyxykedah
#dyxyalorsetar
#dyxysungaipetani
#dyxyjitra
#dyxykotasarangsemut
#dyxypendang
#dyxykulim
#dyxypenang
#dyxysik
#dyxyperlis
#dyxyperak
#dyxyutara
#dyxylovers
#makeuptoturials
#noradanish
#intannajuwa
#raya2018


0

Make up awok tak kan perfect kalau awak tak beli lipstick dyxy super gojes ๐Ÿ˜‹ . Paling awesomee๐Ÿ˜ boleh dijadikan :
๐Ÿ’‹EYESHADOW ๐Ÿ’‹BLUSHER
.

DYXY COSMECTICโœจ .
.
PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
๐Ÿ’ฅKualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI๐Ÿ˜
.

Hotline ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ž 013-4385397

#bccreambydyana #greenteafacemist #dyxymascara #dyxylipstick #dyxybrushgemok #originalhq #specialgift #dyxycosmetics #dyxykedah #dyxyalorsetar #amancentral
#dyxysungaipetani #dyxyperlis #dyxypenang #dyxyperak #dyxykelantan #dyxylangkawi #dyxykulim #dyxyutara #dyxylovers #dyxyfeedbacks #raya2018


0

Selamat pagi..
.
.
Sambil2 tu jom baca apa kebaikan Dyxy Bccream ni.. Banyak taw kelebihannya yang korang tak tahu.
.
.
Hanya guna 1 foundation ja boleh flawless sampai petang. .
.
#dyxy
#dyxybcc
#bccreambydyana
#bcc
#dyxybccreambydyana
#bccream
#dyxyviral
#dyxylovers
#dyxyfoundation
#dyxypenang
#foundationmalaysia
#dyxykulim


0

PRODUK ORGANIK๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ๐ŸŒฟ tak perlu rasa was was tau nak pakai dyxy cosmetics ni sebab memang 100% organik bebas bahan kimia tau.
So lets support dyxy cosmetics n look gorgeous with dyxy cosmetics ๐Ÿ˜

#bccreamdyxy #dyxybccream #dyxykedah #dyxykulim #dyxyhitech #dyxymahang #dyxyperda #dyxybukitmertajam


1

Haa cik customers tersaiyangg๐Ÿ’ž GURANTEE ๐Ÿ‘daa kompom #dyxycosmetics best superb power๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜ wajib hampa try๐Ÿ˜
BC Cream mampu merawat uolls taww๐Ÿ˜ magic dak syg syg sekalian๐Ÿ˜ฑ
.

Dapatkan set dyxy super jimat box๐Ÿ”ฅ Klikk link dalam bio for more info ๐Ÿ˜˜ Grab grab๐Ÿ“ฒ 013-4385397
.
. +FREE GIFT๐ŸŽbest2 kita offer
+FREE ๐Ÿ“ฎ POSTAGE
+FREE ๐Ÿš—๐Ÿ’จ COD +FREE FLYERS๐Ÿ“
+FREE PAPERBAG EXCLUSIVE๐Ÿ‘œ
.
.

#bccreambydyana #greenteafacemist #dyxymascara #dyxylipstick #dyxymascara #dyxybrushgemok #originalhq #specialgift #dyxycosmetics #dyxykedah #dyxyalorsetar #amancentral #dyxyjitra #dyxybaling #dyxysik
#dyxysungaipetani #dyxykulim #dyxyperlis #dyxypenang #dyxyperak #dyxykelantan #dyxylangkawi #dyxyutara #dyxylovers #dyxykualalumpur #dyxypahang #makeuptutorialsmurah #dyxyfeedbacks


0

Haa cik customers tersaiyangg๐Ÿ’ž GURANTEE ๐Ÿ‘daa kompom #dyxycosmetics best superb power๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜ wajib hampa try๐Ÿ˜ Mascara Fibre membuatkan mata hakak melentik memukau๐Ÿ˜๐Ÿ’
.

Dapatkan set dyxy super jimat box๐Ÿ”ฅ Klikk link dalam bio for more info ๐Ÿ˜˜ Grab grab๐Ÿ“ฒ 013-4385397
.
. +FREE GIFT๐ŸŽbest2 kita offer
+FREE ๐Ÿ“ฎ POSTAGE
+FREE ๐Ÿš—๐Ÿ’จ COD 1 MALAYSIA
+FREE FLYERS๐Ÿ“
+FREE PAPERBAG EXCLUSIVE๐Ÿ‘œ
.
.

#bccreambydyana #greenteafacemist #dyxymascara #dyxylipstick #dyxymascara #dyxybrushgemok #originalhq #specialgift #dyxycosmetics #dyxykedah #dyxyalorsetar #amancentral #dyxyjitra #dyxybaling #dyxysik
#dyxysungaipetani #dyxykulim #dyxyperlis #dyxypenang #dyxyperak #dyxykelantan #dyxylangkawi #dyxyutara #dyxylovers #dyxykualalumpur #makeuptutorialsmurah


0

Jom jomm dapatkan set dyxy dengan harga super jimat๐ŸŽ free gift superb
best2 ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Nak suprise bagi tercinta๐Ÿ’ž
Nanak set hantaran๐Ÿ˜ semua available๐Ÿ˜˜
.

Slot set budget also available๐Ÿ˜˜ Klikk link dalam bio for more info๐Ÿ˜š Just DM๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
๐Ÿ“ฒ 013-4385397
๐Ÿ“ฒ 013-4385397 .
. +FREE ๐Ÿ“ฎ POSTAGE
+FREE ๐Ÿš—๐Ÿ’จ COD 1 MALAYSIA
+FREE FLYERS๐Ÿ“
+FREE PAPERBAG EXCLUSIVE๐Ÿ‘œ
.
.

#bccreambydyana #greenteafacemist #dyxymascara #dyxylipstick #dyxybrushgemok #originalhq #sayajualsayapakai #specialgift #dyxycosmetics #dyxykedah #dyxyalorsetar #amancentral #dyxyjitra #dyxybaling #dyxysik #dyxypokoksena
#dyxysungaipetani #dyxykulim #dyxyperlis #dyxypenang #dyxyperak #dyxykelantan #dyxylangkawi #dyxyutara #dyxylovers


2

dapat cover yang merah2. best sangat.
.
.
jom wassap
014-9439545
014-9439545
014-9439545
.
.
COD seberang jaya,permatang pauh,kulim,perlis
.
.
#dyxybccream #dyxypermatangpauh #dyxyseberangjaya #dyxykangar #dyxykulim #dyxykedah


0

โค๏ธ Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) Tak payah pakai BEDAK lagi beb ๐Ÿ˜ฑ BEST tak??๐Ÿ˜˜
.
.
๐Ÿ’ฅKualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM๐Ÿ‘‡๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
. โœ”๏ธBukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
โœ”๏ธFoundation matte glowing serta merta
โœ”๏ธNatural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
โœ”๏ธDengan hanya sekali sapu tutup segala cela
โœ”๏ธAda concealer sebab tuh tak melekit
โœ”๏ธMakeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam๐Ÿ˜
.
.

Grab now ๐Ÿ’จ๐Ÿ“ฒ 013-4385397
Grab now ๐Ÿ’จ๐Ÿ“ฒ 013-4385397 .
.

#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxylipstick
#dyxybrushgemok
#dyxyteam
#teamFL
#dyxykedah
#dyxyalorsetar
#dyxysungaipetani
#dyxyjitra
#dyxypendang
#dyxykulim
#dyxypenang
#dyxysik
#dyxyperlis
#dyxyperak
#dyxyutara
#dyxylovers
#makeuptoturials


0

COMBO yg Menjadi kegilaan #dyxylovers .
SET WAJIB ADA DALAM BEG SETIAP GADIS ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•. Kenapa? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐ŸŒธComplete set 5 item
๐ŸŒธBekas bccream ada lock supaya secure
๐ŸŒธRingan dibawa
๐ŸŒธRingan di muka
๐ŸŒธCalit calit siap sepantas 3 minit
๐ŸŒธGreentea spray mnggantikan pelembab muka
๐ŸŒธUV protection spf 50 ๐Ÿ˜ฑ
๐ŸŒธSekali sapuan tahan 8 jam tidak bercapuk .
.
SET COMPLETE SET PALING LAKU LARIS SEPERTI GORENG PISANG PANAS ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
Wasaap hajar:01140275537
.
#dyxykedah
#dyxykulim
#kulimhitech
#dyxyalorsetar
#dyxypokoksena
#teamathen
#makeupmurahmalaysia
#flawlessskin
#onlineseller
#dyxycosmetics
#dyxybccream
#dyxyfacemistgreentea
#dyxylipstick
#dyxybrush
#bccreambydyana
#followforfollow
#quoteoftheday
#foundationmurah
#bazaarpaknil
#followforlike
#bazarpaknilmurah
#malaysiaonlineshopping
#promorayakawkaw


0

Morning dyxy lovers ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน Moh lerr kita COD yang mana nak dapatkan dyxy cosmetics depan mata yeee๐Ÿ˜˜

#dyxybccream #dyxycosmetics #dyxykulim #dyxykedah #bccreamdyxy #bccreambydyana


0

โ—๏ธโ—๏ธKALAU TAKUT CANTIK TAK PERLU CUBAโ—๏ธโ—๏ธ
.
๐ŸŒธ Set DYXY Cosmetics ๐ŸŒธ
.
Ribuยฒ set sudah terjual . Ribuยฒ testimoni telah kami terimaa. Mostly semua customer kami dah repeat order.
.
๐ŸŒนBC cream foundation
๐Ÿ”ธTak melekit
๐Ÿ”ธTexture ringan
๐Ÿ”ธMesra wudhuk
๐Ÿ”ธTak bercapuk
๐Ÿ”ธMenutup segala cela
๐Ÿ”ธMemberi effect glowing dan flawless
.
๐ŸŒฟGreen tea face mist
๐Ÿ”ธMelembapkan Muka sesuai untuk kulit kering dan mengelupas
๐Ÿ”ธEffect Glowing serta merta.
๐Ÿ”ธBau Green Tea yang WANGI dan FRESH!
๐Ÿ”ธMakeup Tahan lebih lama (finishing spray)
๐Ÿ”ธBoleh dijadikan makeup based
๐Ÿ”ธMengandungi zat mineral .
๐Ÿ”ธMembantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
๐Ÿ”ธMembantu mengecutkan jerawat pada muka
๐Ÿ”ธSesuai utk lelaki dan perempuan
๐Ÿ”ธBoleh digunakan bila2 masa
๐Ÿ”ธ DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF
๐Ÿ”ธDYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian
.
Klik link di bio Nabila for more details ๐Ÿ’Œ
.
. ๐Ÿ“ฒws: 0134449716 (nabila)

#dyxykedah
#dyxykulim
#kulimhitech
#dyxyalorsetar
#dyxypokoksena
#teamathen
#makeupmurahmalaysia
#flawlessskin
#onlineseller
#dyxycosmetics
#dyxybccream
#dyxyfacemistgreentea
#dyxylipstick
#dyxybrush
#bccreambydyana
#followforfollow
#quoteoftheday
#foundationmurah
#bazaarpaknil
#followforlike
#bazarpaknilmurah
#malaysiaonlineshopping


1

KOMBINASI TERBAIK ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
All time favourite ๐Ÿ’•
.
Siapa yg tergolong dlm scenario mcm ni?
.
๐Ÿ™…makeup tak tahan lama
๐Ÿ™…makeup capuk & cepat crack
๐Ÿ™…kulit kering, sensitif, kusam, berminyak
๐Ÿ™…nak cepat siap tapi nak melawa ๐Ÿ™…nak perlindungan uv yg tinggi
๐Ÿ™…nak produk yg tak tebal di muka
๐Ÿ™…nak jimatkan masa
๐Ÿ™…nak produk yg ade vit utk penjagaan kulit
๐Ÿ™…nak hasil makeup letop mcm mua hebat
๐Ÿ™…nak produk yg tak berminyak & tak melekit
.
DYXY Laa jawapannya ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
.
Dengan perlindungan uv SPF50 & vitamin E serta Arbutin. Sangat lah disarankan untuk uols bersiap SECARA HARIAN dengan Bccream ๐Ÿ˜˜. Merawat kulit sambil memberi protection & menutup cela ๐Ÿ’•
.
Klik link di bio for more details ๐Ÿ’Œ
.
.
#dyxykedah
#dyxykulim
#kulimhitech
#dyxyalorsetar
#dyxypokoksena
#teamathen
#makeupmurahmalaysia
#flawlessskin
#onlineseller
#dyxycosmetics
#dyxybccream
#dyxyfacemistgreentea
#dyxylipstick
#dyxybrush
#bccreambydyana
#followforfollow
#quoteoftheday
#foundationmurah
#bazaarpaknil
#followforlike
#bazarpaknilmurah
#malaysiaonlineshopping


0

โ—๏ธโ—๏ธKALAU TAKUT CANTIK TAK PERLU CUBAโ—๏ธโ—๏ธ
.
๐ŸŒธ Set DYXY Cosmetics ๐ŸŒธ
.
Ribuยฒ set sudah terjual . Ribuยฒ testimoni telah kami terimaa. Mostly semua customer kami dah repeat order.
.
๐ŸŒนBC cream foundation
๐Ÿ”ธTak melekit
๐Ÿ”ธTexture ringan
๐Ÿ”ธMesra wudhuk
๐Ÿ”ธTak bercapuk
๐Ÿ”ธMenutup segala cela
๐Ÿ”ธMemberi effect glowing dan flawless
.
๐ŸŒฟGreen tea face mist
๐Ÿ”ธMelembapkan Muka sesuai untuk kulit kering dan mengelupas
๐Ÿ”ธEffect Glowing serta merta.
๐Ÿ”ธBau Green Tea yang WANGI dan FRESH!
๐Ÿ”ธMakeup Tahan lebih lama (finishing spray)
๐Ÿ”ธBoleh dijadikan makeup based
๐Ÿ”ธMengandungi zat mineral .
๐Ÿ”ธMembantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
๐Ÿ”ธMembantu mengecutkan jerawat pada muka
๐Ÿ”ธSesuai utk lelaki dan perempuan
๐Ÿ”ธBoleh digunakan bila2 masa
๐Ÿ”ธ DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF
๐Ÿ”ธDYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian
.
Klik link di bio kyra for more details ๐Ÿ’Œ
.
.
#dyxykedah
#dyxykulim
#kulimhitech
#dyxyalorsetar
#dyxypokoksena
#teamathen
#makeupmurahmalaysia
#flawlessskin
#onlineseller
#dyxycosmetics
#dyxybccream
#dyxyfacemistgreentea
#dyxylipstick
#dyxybrush
#bccreambydyana
#followforfollow
#quoteoftheday
#foundationmurah
#bazaarpaknil
#followforlike
#bazarpaknilmurah
#malaysiaonlineshopping


2

Shantikk sambil merawat wajah. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Ajum try sekali๐Ÿ™ˆ BEST KE SUPER BEST??
Rata2 dah try, siap feedback letopss๐Ÿ”ฅ.. Awak bila lagi??๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
.

Grab grab๐Ÿ˜š๐Ÿ“ฒ 013-4385397
Grab grab๐Ÿ˜š๐Ÿ“ฒ 013-4385397
.
.

Free Gift Best2 kita offer kat awok๐ŸŽ๐Ÿ˜
.
.

#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxylipstick
#dyxybrushgemok
#dyxyteam
#teamFL
#dyxykedah
#dyxyalorsetar
#dyxysungaipetani
#dyxyjitra
#dyxychanglun
#dyxypendang
#dyxykulim
#dyxypenang
#dyxypenanghill
#dyxysik
#dyxyperlis
#dyxyperak
#dyxyutara
#dyxylovers
#makeuptoturials
#dyxyfeedbacks


0

Nak Shantikk2 polelessโœจโœจ pilih #dyxycosmetics ๐Ÿ˜˜ dah try dyxy belom??๐Ÿ™ˆ Ajum shopping set budget๐Ÿ›๏ธ
Just DM ๐Ÿ’จ๐Ÿ“ฒ 013-4385397
. + FREE POSTAGE ๐Ÿ“ฎ
+ FREE GIFT best2 kita offer ๐ŸŽ .
.

DYXY, EVERYTHING NEEDED TO LOOK FABULOUS ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.

#teamFL
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxymalaysia #dyxymascara #dyxylipstik #sexynude #flirtyme #cherryred #dyxybccream #codenatural #codebeige #greenteafacemist #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyperlis #dyxykulim #dyxyjitra #dyxykepalabatas #dyxypenang #dyxyperak #dyxykotabharu #dyxyutara #dyxyjohor #dyxylovers๐Ÿ’•


0

Nak Shantikk2 polelessโœจโœจ pilih #dyxycosmetics ๐Ÿ˜˜ dah try dyxy belom??๐Ÿ™ˆ Ajum shopping set budget๐Ÿ›๏ธ Just DM ๐Ÿ’จ๐Ÿ“ฒ 013-4385397
. . + FREE POSTAGE ๐Ÿ“ฎ
+ FREE GIFT best2 kita offer ๐ŸŽ .
.

DYXY, EVERYTHING NEEDED TO LOOK FABULOUS ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.

#teamFL
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxymalaysia #dyxymascara #dyxylipstik #sexynude #flirtyme #cherryred #dyxybccream #codenatural #codebeige #greenteafacemist #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyperlis #dyxykulim #dyxyjitra #dyxykepalabatas #dyxybaling #dyxysik #dyxypendang #dyxypenang #dyxyperak #dyxykotabharu #dyxyutara #dyxylovers๐Ÿ’•


2

Seperti yang dijanjikan ๐Ÿ˜˜ .
AINAA NAK SHARE RAHSIA WANITA YANG TIADA SKILL MAKEUP NAMPAK BERSERI GLOWING??๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Tahun ni, beraya dengan muka lebih flawless berbanding tahun lepas..Jgn risau sis2 sekalian masih sempat lagi nak siapkan juadah raya! Bersiap sekejap sangat sangat tau. Depan cermin tu dengan Dyxy 5 minit je paling lama!
.
Lepastu ainaa suka sangat liptick dyxy bukan je boleh pakai dibibir tapi boleh dijadikan eyeshadow dan blusher sekali๐Ÿ˜. Maskara dia pulak superduper lentik dan senang dicuci pakai air je tau.
.
Tudiaaa aih! Betul! Terbukti tau. Terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan DYXY ni pasai apa ni?? ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
Khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. Tak perlu berlapis lapis Foundation dan tinggal sapu jeeeee sis! ๐ŸŒนKhas Formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain
#dyxy #dyxykulim #dyxykedah #dyxylover #dyxyperak #dyxycodpenang #dyxycosmetics #dyxykepalabatas #dyxysungaidua #dyxysungaipetani #dyxyseberangjaya #dyxymurah


0

Dah ramai pun dah try produk DYXY yang viral , lepas tu ramai yang cakap best. Diorang semua bagitahu Dyxy mmg best !!
.
.
Didatangi 5item iaitu Bc cream , facemist green tea , brush , lipstick & maskara.
Dyxy ni ringan, senang serap dan paling penting dah ada Fibre Mascara baru. Boleh lebatkan bulu mata ๐Ÿ˜๐Ÿ˜xpayah pakai curler pun meletoppp tau.. best best best nak cuci pun xcomot uolss..
Cukup pakai Set complete dah tampil cantik berseri2..,๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
.
.
Cepat cepat sbb ade byk ๐ŸŽ freegift kalau beli set macam hakak ni pakai dan kalau nak banyak lagi OFFER BEST!!!
.
.
.
ORDER NOW๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
๐Ÿ“ฒHANYA KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE INSTAGRAM NI..
.
#dyxycosmetics
#dyxymascara #dyxycodpenang #dyxypenang #dyxybutterworth #dyxysungaidua #dyxysungaipetani #dyxykulim #dyxy #dyxykepalabatas #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxylipstick #dyxymurah


0

DARIPADA BIASA BIASA TERUS JADI CANTIK LUAR BIASA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
TAK PERLU BARANG MAKEUP MAHALโ€ผ๏ธ
TAK PERLU MAKEUP TEBAL2 โ€ผ๏ธ
.
Cukup dengan pakai Set Complete dari DYXY COSMETICS ni. Makeup uolss tahan dari pagi sampai ke malam. Bertambah cantik & berseri-seri la uolss ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜
.
NAK PERCAYA ATAU TAK KENA LA CUBA SENDIRI BARU RASA BEST KE BEST!!! ๐Ÿ’•๐Ÿ˜˜
.
AWAK KAT SANA TU RUGI LA TAK TRY LAGI!!! JOM WHATSAPP kak yatt LAJU LAJU
.
.Confirm tak cari lain daahhhโค๏ธ๐Ÿ’‹
. .WHATSAPP TERUSโ—๏ธ .

WHATSSAP SEKARANG HANYA KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE INSTAGRAM KAK YATT NI.

#bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang #dyxypenang #dyxybutterworth #dyxykepalabatas #dyxysungaipetani #dyxysungaidua #dyxykulim #dyxytasekgelugor


0

Team playersโšฝ๏ธ mana pilihan hati awak๐Ÿ™ˆ FIFA WORLD CUP 2018 ๐Ÿ† pilihan kosmetik paling awesome๐Ÿ˜.. Whatsapp kaih๐Ÿ’จ
๐Ÿ“ฒ 013-4385397
DYXY ! DYXY ! of course DYXY๐Ÿ˜˜ .
.

Nak Shantikk2 polelessโœจโœจ pilih #dyxycosmetics ๐Ÿ˜˜ dah try dyxy belom??๐Ÿ™ˆ Ajum shopping set budget๐Ÿ›๏ธ
. + FREE POSTAGE available๐Ÿ“ฎ
+ FREE GIFT best2 kita offer ๐ŸŽ
+ FREE COD ๐Ÿš—๐Ÿ’จ 1 MALAYSIA
.
.

DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. ๐Ÿ’ž
.
#teamFL
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxymalaysia #dyxymascara #dyxylipstik #sexynude #flirtyme #cherryred #dyxybccream #codenatural #codebeige #greenteafacemist #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyperlis #dyxykulim #dyxyjitra #dyxykepalabatas #dyxybaling #dyxysik #dyxypendang #dyxypenang #dyxyperak #dyxykotabharu #dyxyutara #dyxylovers๐Ÿ’•#fifaworldcup #russia2018โšฝ๏ธ


0

SET KEGILAAN RAMAI WANITA โš˜
.
Rata rata customer akan feedback๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
'Saya tak reti mekap'
'Saya tak suka mekap'
'Saya malas mekap'

Jawapan ni dah selalu sangat Kami terima. Tapii bila ditanya lagii, 'awak awak pakai bedak tak bila keluar rumah?' Jawapannyaa, 'Pakaii!!' .
.
See! Awak awak masih punya inisiatif utk cantik cantik tapi nak yg simple dan cepat ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
So tggu apa lagii sayang sayang oii?? Jom grab DYXY sementara stok still ada. Bersiap sepantas 3 minit jerrr. Tak perlu skill mekap punn โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
Macam mana nak place order ye? ๐Ÿค” Mudah jer chuolls. Follow step nih โคต๏ธ
.
โœ”๏ธKlik link di bio myra @ ws 01136110871
.
.
#dyxykedah #dyxykulim #dyxyalorsetar #dyxypokoksena #dyxykualanerang #dyxyjitra #kulimhitech #hospitalkulim #teamathen #free #cod #makeupmurah #flawless #bisnesonline #onlineseller #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxybrush #bccreambydyana #quoteoftheday #foundationmurah #bazaarpaknil #agentwanted #dropshipwanted #dropshipmalaysia #bazarpaknilmurah #kosmetikoriginal #malaysiaonlineshopping


2

Team playersโšฝ๏ธ mana pilihan hati awak๐Ÿ™ˆ FIFA WORLD CUP 2018 ๐Ÿ† pilihan kosmetik paling awesome๐Ÿ˜
DYXY ! DYXY ! of course DYXY๐Ÿ˜˜ .
.

Nak Shantikk2 polelessโœจโœจ pilih #dyxycosmetics ๐Ÿ˜˜ dah try dyxy belom??๐Ÿ™ˆ Ajum shopping set budget๐Ÿ›๏ธ
. + FREE POSTAGE available๐Ÿ“ฎ
+ FREE GIFT best2 kita offer ๐ŸŽ
.
.

DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. ๐Ÿ’ž
.
#teamFL
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxymalaysia #dyxymascara #dyxylipstik #sexynude #flirtyme #cherryred #dyxybccream #codenatural #codebeige #greenteafacemist #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyperlis #dyxykulim #dyxyjitra #dyxykepalabatas #dyxybaling #dyxysik #dyxypendang #dyxypenang #dyxyperak #dyxykotabharu #dyxyutara #dyxylovers๐Ÿ’•#fifaworldcup #russia2018โšฝ๏ธ


0

Team playersโšฝ๏ธ mana pilihan hati awak๐Ÿ™ˆ FIFA WORLD CUP 2018 ๐Ÿ† pilihan kosmetik paling awesome๐Ÿ˜
DYXY ! DYXY ! of course DYXY๐Ÿ˜˜ .
.

Nak Shantikk2 polelessโœจโœจ pilih #dyxycosmetics ๐Ÿ˜˜ dah try dyxy belom??๐Ÿ™ˆ Ajum shopping set budget๐Ÿ›๏ธ
. + FREE POSTAGE available๐Ÿ“ฎ
+ FREE GIFT best2 kita offer ๐ŸŽ
.
.

DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. ๐Ÿ’ž
.
#teamFL
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxymalaysia #dyxymascara #dyxylipstik #sexynude #flirtyme #cherryred #dyxybccream #codenatural #codebeige #greenteafacemist #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyperlis #dyxykulim #dyxyjitra #dyxykepalabatas #dyxybaling #dyxysik #dyxypendang #dyxypenang #dyxyperak #dyxykotabharu #dyxyutara #dyxylovers๐Ÿ’•#fifaworldcup #russia2018


0

Dah ramai taw yang cuba dyxy viral ni, dan ramai yang cakap #dyxybcc ni best sangat2 taw in fact ramai yang bagitau very very love dengan #dyxybcc ni .
.
.
Kalau nak taw, bcc dyxy ni ringan dan senang serap taw. Tambahan pulak bila make up ,still nampak natural taw.
.
.
Korang yang baru nak cuba tu,boleh wasap lelaju 01132535305 taw.
.
.
#dyxybcc
#bcc
#dyxybccreambydyana
#dyxy
#bccreambydyana
#dyxylovers
#foundation
#dyxypenang
#foundationmurah
#dyxybukitmertajam
#dyxybcc
#dyxykulim
#foundationmalaysia
#dyxyviral
#dyxymurah


0

Dah ramai taw yang cuba dyxy viral ni, dan ramai yang cakap #dyxybcc ni best sangat2 taw in fact ramai yang bagitau very very love dengan #dyxybcc ni .
.
.
Kalau nak taw, bcc dyxy ni ringan dan senang serap taw. Tambahan pulak bila make up ,still nampak natural taw.
.
.
Korang yang baru nak cuba tu,boleh wasap lelaju 01132535305 taw.
.
.
#dyxybcc
#bcc
#dyxybccreambydyana
#dyxy
#bccreambydyana
#dyxylovers
#foundation
#dyxypenang
#foundationmurah
#dyxybukitmertajam
#dyxybcc
#dyxykulim
#foundationmalaysia
#dyxyviral
#dyxymurah


0

โœจSelamat Hari Raya ๐ŸŽ† Maaf Zahir dan Batin guys๐Ÿ˜˜.. N Happy Holidays ๐Ÿ˜๐ŸŽ†
.
.

Ikan patin ikan tenggiri,
Masak ketupat rendang meriah sekali,
Wajahmu berseri-seri,
Inikan hari raya Aidilfitri .

Andai kata tersilap bicara,
Ampun dipinta dihari mulia.
#kosong_kosong๐Ÿ˜˜
p/s: to all's my beloved friends and customers๐Ÿ’ž .
.

DYXY, THE PERFECT CHOICE FOR GIRLS๐Ÿ’‹ .
.

#bccreambydyana #greenteafacemist #dyxymascara #dyxylipstick #dyxybrushgemok #originalhq #sayajualsayapakai #specialgift #dyxycosmetics #dyxykedah #dyxyalorsetar #amancentral #dyxyjitra #dyxybaling #dyxysik #dyxypokoksena
#dyxychanglun #dyxykulim
#dyxysungaipetani #dyxyperlis #dyxypenang #dyxyperak #dyxykelantan #dyxylangkawi #dyxyutara #dyxylovers
#raya2018 #salamlebaran


0

Dah ramai taw yang cuba dyxy viral ni, dan ramai yang cakap #dyxybcc ni best sangat2 taw in fact ramai yang bagitau very very love dengan #dyxybcc ni .
.
.
Kalau nak taw, bcc dyxy ni ringan dan senang serap taw. Tambahan pulak bila make up ,still nampak natural taw.
.
.
Korang yang baru nak cuba tu,boleh wasap lelaju 01132535305 taw.
.
.
#dyxybcc
#bcc
#dyxybccreambydyana
#dyxy
#bccreambydyana
#dyxylovers
#foundation
#dyxypenang
#foundationmurah
#dyxybukitmertajam
#dyxybcc
#dyxykulim
#foundationmalaysia
#dyxyviral
#dyxymurah


0

"MUKA KUSAM, NAK MEKAP TAK RETI" ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
.
Semudah ABC jee nak pakai DYXY BC CREAM ni.. ๐Ÿ˜
.
.
Dah tak payah duduk bersiap depan cermin lama2 setiap kali nak keluar rumah. Beruban janggut cik abang tunggu awak bersiap.
.
.
Ramai yg suka pakai Dyxy BC Cream ni sebab dia ALL IN ONE. Awak pakai Dyxy BC Cream ni sahaja, dah tak payah pakai ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โŒCONCEALER
โŒSUNBLOCK
โŒDAY CREAM
โŒCOMPACT POWDER
.
.
Pakai Dyxy BC Cream sahaja awak dah boleh cover ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โœ…JERAGAT
โœ…PARUT
โœ…DARK CIRCLE
โœ…SUNBURN
โœ…MERAH2 DI MUKA
.
.
Yg best nya, sekali beli boleh tahan sampai 3-5 bulan. Jimat! .
.
Dah lah jimat masa, jimat duit pulak tu..
.
.
Paling seronok, sambil melawa, sambil merawat tau. Jangan terkejut lah kalau tiba2 jerawat yg berkampung kat muka awak tu hilang. ๐Ÿ˜‰
.
.
#dyxybyshikin
#dyxy
#dyxybcc
#bccream
#dyxybccreambydyana
#dyxylovers
#foundation
#dyxymurah
#dyxypenang
#dyxykulim
#dyxybccream
#dyxyfoundation
#dyxyampang


0