#dyxyviral

Instagram photos and videos

#dyxyviral#dyxycosmetics#dyxybccream#dyxybrush#dyxymascara#bccreambydyana#dyxyfacemistgreentea#dyxymurah#dyxykedah#dyxylipstick#dyxylover#dyxylipstik#dyxyterengganu#dyxymelaka#dyxygreenteafacemist#dyxyfacemist#dyxycoddungun#dyxycodkerteh#dyxyflawless#dyxycodpaka#coddungun#flawless#glowingskin#mybbzeefamily

Hashtags #dyxyviral for Instagram

Mudahnya nak pakai lipstick dyxy 😍

Sekali calit confirm jatih cinta, jangan tunggu lama lama tau

klik link 👇👇
www.wasap.my/60199891021
#dyxybydyana #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstik #dyxymascara #dyxykuantan #teamDYXYazma #dyxycosmetics #dyxyviral #regrann


0

🔺
.
KENAPA PERLU AMBIL SET PERFAECT DYXY ??
.
Set Perfect dyxy ni ada 4 item dimana sungguh menjimatkan sewaktu bermake up.🤗
.
❤️Lipstik DYXY 3 dalam 1
❤️Bc cream DYXY 4 dalam 1
.
❤️ Facemist DYXY sebagai pelembab dan toner .
❤️ Berus Gemuk DYXY Menjimatkan Bc cream DYXY
.
🌷🌷Sangat jimat dan tampil berkeyakinan🌷🌷
.
SET PERFECT LADY D RM195
​(normal price RM250)​
1x Bc Cream
1x Green Tea Mineral Face Mist
1x Brush
1x Lipstick
🎁FREE POSTAGE 🎁FREE GIFT LIMITED
.
Dah sedia nk beli dengan @dyxy.nur_syuhada??✋
.
Jom wsp @dyxy.nur_syuhada sekarang tau kite risik2 dulu 📲60176352097
.
atau klik je link whatsapp @dyxy.nur_syuhada kt bio :)
.
.
#dyxy #dyxyviral #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyteam #dyxylipstick #tutorialmakeup #makeup #makeupnikah #makeuptunang #dyxymurah #makeupmurah #makeupartist #dyxytestimoni #dyxyfoundation #dyxylover #dyxytutorial #dyxybrush #dyxynatural #dyxybeige #dyxyselangor #dyxykajang #dyxymascara #dyxylovers


0

Bccream dyxy adalah gabungan bbcream + concealer yang memudahkan uols untuk bermake up! Tekstur bccream yang mousse cream akan menghasilkan kesan matte 😍 .
.
Jangan risau, bila bccream dah meresap ke dalam kulit, uols akan nampak natural jurrr. Tu yang kita nak. Siap pakej GLOWING + FLAWLESS uols 😘
.
.
Perlukan consultation? Jangan segan segan untuk dm atau ws kay. Iols beri you layanan 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!
.
. 📲WHATSAP 0199891021
#dyxybydyana #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstik #dyxymascara #dyxykuantan #teamDYXYazma #dyxycosmetics #dyxyviral #regrann


0

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 -Didatangi dengan 2 tona warna.
-Tidak melekit dan berminyak
-Dilengkapi dengan SPF50
-Sesuai untuk semua jenis kulit
-Menutup dan memudarkan parut/cela/jerawat
-Tekstur matte
.
😍Inilah Dyxy BcCream.😍 .
#teamfaizahdyxy
#dyxybccream #dyxycosmetics #dyxy #dyxyviral #dyxybccreambeige #dyxybccreamnatural


0

Ceria muka customer dapat DYXY COSMETICS 😍❤️
Terima kasih membeli #DyxyCosmetics .
.
Cepat 📲WHATSAP 0199891021
#dyxybydyana #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstik #dyxymascara #dyxykuantan #teamDYXYazma #dyxycosmetics #dyxyviral #regrann


0

Akak nak share video tutorial pakai kosmetik viral FULL SET DYXY COSMETICS.. Okey kita ikot cara akak ni pakai yea 🤗🤗 Packaging face mist dah tukar mudah serap, ada mascara fibre dan lipstick.. Memang sangat ringan berkilat!
Mudah sangat untuk korang yang nak cantik cepat sambil rawat kulit sampai glowing tak kira cuaca sejuk ke panas.
Akak suggestkan korang grab set Complete DYXY dari. Sekarang tengah offer diskaun potongan sehingga RM60 dan ada extra Free Gift yang best2 lagi... klik link 👇👇
www.wasap.my/60199891021
#dyxybydyana #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstik #dyxymascara #dyxykuantan #teamDYXYazma #dyxycosmetics #dyxyviral #regrann


0

"Muka kusam tak bermaya?😰 😞😭
.
.
.
Meh kita tolong adik/kakak/makcik jadi FLAWLESS GLOWING & CANTIK dalam masa 3 minit je😍😍😍 dah takpayah pakai makeup tebal-tebal pakai nipis je pun da cantikk 😘😘
.
DYXY BC CREAM tak bercapuk taw. Muka kita akn sentiasa nmpak GLOWING. Best sngat pakai #dyxybccream ❤️❤️❤️
.
Jom whatsapp kita cepat-cepat, siapa lambat rugi gila taw sbb stock sangat terhad ni ramai yang beratur nak cantik dengan DYXY COSMETICS❣️❣️❣️❣️
.
ORDER NOW💨💨
📲 019 918 7252
📲 019 918 7252
📲 019 918 7252
.
#teamifa
#mybbzeefamily
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxykerteh
#dyxycoddungun
#coddungun
#dyxycodpaka
#dyxycodkerteh
#dyxyterengganu
#dyxycosmetics
#dyxyviral
#dyxyflawless
#dyxyfreecod
#dyxyfreepostage
#dyxyfreegift


0

"Muka kusam tak bermaya?😰 😞😭
.
.
.
Meh kita tolong adik/kakak/makcik jadi FLAWLESS GLOWING & CANTIK dalam masa 3 minit je😍😍😍 dah takpayah pakai makeup tebal-tebal pakai nipis je pun da cantikk 😘😘
.
DYXY BC CREAM tak bercapuk taw. Muka kita akn sentiasa nmpak GLOWING. Best sngat pakai #dyxybccream ❤️❤️❤️
.
Jom whatsapp kita cepat-cepat, siapa lambat rugi gila taw sbb stock sangat terhad ni ramai yang beratur nak cantik dengan DYXY COSMETICS❣️❣️❣️❣️
.
ORDER NOW💨💨
📲 019 918 7252
📲 019 918 7252
📲 019 918 7252
.
#teamifa
#mybbzeefamily
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxykerteh
#dyxycoddungun
#coddungun
#dyxycodpaka
#dyxycodkerteh
#dyxyterengganu
#dyxycosmetics
#dyxyviral
#dyxyflawless
#dyxyfreecod
#dyxyfreepostage
#dyxyfreegift


0

"Muka kusam tak bermaya?😰 😞😭
.
.
.
Meh kita tolong adik/kakak/makcik jadi FLAWLESS GLOWING & CANTIK dalam masa 3 minit je😍😍😍 dah takpayah pakai makeup tebal-tebal pakai nipis je pun da cantikk 😘😘
.
DYXY BC CREAM tak bercapuk taw. Muka kita akn sentiasa nmpak GLOWING. Best sngat pakai #dyxybccream ❤️❤️❤️
.
Jom whatsapp kita cepat-cepat, siapa lambat rugi gila taw sbb stock sangat terhad ni ramai yang beratur nak cantik dengan DYXY COSMETICS❣️❣️❣️❣️
.
ORDER NOW💨💨
📲 019 918 7252
📲 019 918 7252
📲 019 918 7252
.
#teamifa
#mybbzeefamily
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxykerteh
#dyxycoddungun
#coddungun
#dyxycodpaka
#dyxycodkerteh
#dyxyterengganu
#dyxycosmetics
#dyxyviral
#dyxyflawless
#dyxyfreecod
#dyxyfreepostage
#dyxyfreegift


0

"Muka kusam tak bermaya?😰 😞😭
.
.
.
Meh kita tolong adik/kakak/makcik jadi FLAWLESS GLOWING & CANTIK dalam masa 3 minit je😍😍😍 dah takpayah pakai makeup tebal-tebal pakai nipis je pun da cantikk 😘😘
.
DYXY BC CREAM tak bercapuk taw. Muka kita akn sentiasa nmpak GLOWING. Best sngat pakai #dyxybccream ❤️❤️❤️
.
Jom whatsapp kita cepat-cepat, siapa lambat rugi gila taw sbb stock sangat terhad ni ramai yang beratur nak cantik dengan DYXY COSMETICS❣️❣️❣️❣️
.
ORDER NOW💨💨
📲 019 918 7252
📲 019 918 7252
📲 019 918 7252
.
#teamifa
#mybbzeefamily
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxykerteh
#dyxycoddungun
#coddungun
#dyxycodpaka
#dyxycodkerteh
#dyxyterengganu
#dyxycosmetics
#dyxyviral
#dyxyflawless
#dyxyfreecod
#dyxyfreepostage
#dyxyfreegift


0

"Muka kusam tak bermaya?😰 😞😭
.
.
.
Meh kita tolong adik/kakak/makcik jadi FLAWLESS GLOWING & CANTIK dalam masa 3 minit je😍😍😍 dah takpayah pakai makeup tebal-tebal pakai nipis je pun da cantikk 😘😘
.
DYXY BC CREAM tak bercapuk taw. Muka kita akn sentiasa nmpak GLOWING. Best sngat pakai #dyxybccream ❤️❤️❤️
.
Jom whatsapp kita cepat-cepat, siapa lambat rugi gila taw sbb stock sangat terhad ni ramai yang beratur nak cantik dengan DYXY COSMETICS❣️❣️❣️❣️
.
ORDER NOW💨💨
📲 019 918 7252
📲 019 918 7252
📲 019 918 7252
.
#teamifa
#mybbzeefamily
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxykerteh
#dyxycoddungun
#coddungun
#dyxycodpaka
#dyxycodkerteh
#dyxyterengganu
#dyxycosmetics
#dyxyviral
#dyxyflawless
#dyxyfreecod
#dyxyfreepostage
#dyxyfreegift


0

"Muka kusam tak bermaya?😰 😞😭
.
.
.
Meh kita tolong adik/kakak/makcik jadi FLAWLESS GLOWING & CANTIK dalam masa 3 minit je😍😍😍 dah takpayah pakai makeup tebal-tebal pakai nipis je pun da cantikk 😘😘
.
DYXY BC CREAM tak bercapuk taw. Muka kita akn sentiasa nmpak GLOWING. Best sngat pakai #dyxybccream ❤️❤️❤️
.
Jom whatsapp kita cepat-cepat, siapa lambat rugi gila taw sbb stock sangat terhad ni ramai yang beratur nak cantik dengan DYXY COSMETICS❣️❣️❣️❣️
.
ORDER NOW💨💨
📲 019 918 7252
📲 019 918 7252
📲 019 918 7252
.
#teamifa
#mybbzeefamily
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxykerteh
#dyxycoddungun
#coddungun
#dyxycodpaka
#dyxycodkerteh
#dyxyterengganu
#dyxycosmetics
#dyxyviral
#dyxyflawless
#dyxyfreecod
#dyxyfreepostage
#dyxyfreegift


0

Mascara Dyxy double tripple wow! Harga insyallah mampu milik untuk semua yang nak cuba 👍👍👍 ape yang menarik sangat dengan mascara ni? Nak tahu tak? Jom! Jom!

THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁
✔️ Waterproof
✔️ Senang cuci
✔️ Melentik dengan pantas
✔️ Tak tanggalkan bulu mata
✔️ Tahan 12 jam
✔️ Tak hitamkan bawah mata

Kelebihan 💁
✔️Kalis air
✔️Berus tebal
✔️Senang untuk dicuci
✔️Melentikan bulu mata
✔️Melebatkan bulu mata
✔️Tahan melebihi 12 jam
✔️Mudah di bawa ke mana sahaja
✔️Boleh digunakan di bawah mata
.
.
❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata

Nak oderr Meh Whatsapp ain👇👇
.
.
📲017-2833206
.
.
📲017-2833206
.
.
📲017-2833206
.
.

#teamdyxyHas
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics
#dyxylover
#dyxyviral
#dyxymascara
#dyxybrushgemok
#dyxymascara
#dyxykl
#dyxymalaysia
#dyxylipstik
#sayajualdyxy


0

Hai awak😉
.
Dah ada koleksi Lipstick dari DYXY Cosmetics?🤔
.
Belum?
.
Waduuuuhhh. Rugi banget.
.
Kaler semua cantiks-cantiks chuolls😘
.
Selain warnanya yang membikin kita jatuh cinta, 3 in 1 Long Lasting Matte Lipstick ni mampu mencipta efek bibir matte dengan warna yang Soft, Nude & Seksiiii. Teksturnya bukan jenis cair. Terasa halus bila disapu ke bibir dan kelihatan matte.
.
Walaupun teksturnya matte tapi ianya tidak mengeringkan bibir. Dan tidak mudah pudar ketika makan atau minum dan mudah dibersihkan. Guna wet tissue atau remover supaya bibir betul-betul bersih. DYXY Lipstick ini mampu bertahan HINGGA 12 JAM.
.
Dah try confirm JATUH HATI💘
.
Pastinya dengan DYXY Lipstick. Merecik kaler lipstik DYXY ni.
.
Muah ciked💋
.
SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte.
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan.
💄 Bau fruity yang wangi.
💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit.

Berminat??Jom DM or wasap fieza
📲01137109080

#teamathen #bccreambydyana #trustedseller #dyxykepalabatas #dyxypenang #dyxyviral #dyxylipstick #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxymascara #produkviral #bazaarpaknil #produkmurah


0

❤️ Belum cuba belum tau😆
.

Sekali dah cuba emmm baru ku tahu. Guna bc cream pipi ku jadi gebuuu🙅
. ❤️ Tekstur bc cream like mousse cream. Meresap dap dap dap jer dah siap🙆
. ❤️ OFFER COMBO SET STILL ON
✔️ Free cod
✔️ Free postage
✔️ Free gift 😍😍😍
.
.
.

Whatsapp 📲
0178840834
0178840834
0178840834

#teamfl
#teamikais
#teamdyxy
#dyxykedah
#dyxyalorsetar
#dyxymergong
#dyxymelaka
#dyxymelakatengah
#dyxynegerisembilan
#dyxyselangor
#dyxypenang
#dyxyperak
#dyxyperlis
#dyxypetalingjaya
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#foundationmurah
#dyxyviral
#bccreambydyana
#muamelaka
#muabellaz
#dyxyoriginal
#dyxyseremban
#dyxyklang
#putrajaya
#codkedah
#codalorsetar
#codjitra
#codlanggar
#codmergong


0

Bc cream (foundation+concealer+bb cream) gabungan yang tak perlu beli asing2 . JIMAT ?💰✨ Ekstrak arbutin ialah sejenis tumbuhan berries🍓 berfungsi untuk merawat & mencerahkan kulit😱✨
.
.

Pakai bc cream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan flawless mawless serta merta🌟✨
.
✔️Menutup cela
✔️Mengandungi spf50 (sunblock)
✔️Vitamin E
✔️Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
✔️Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
✔️Oil control
✔️Mudah dicuci/wuduk friendly
✔️Tahan lebih 8 jam
.
.

Grab NOW📲 013-4385397
Grab NOW📲 013-4385397
.
.

#bccreambydyana
#dyxybccream
#foundationmalaysia
#dyxygreenteafacemist
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxybrushgemok
#teamFL
#dyxykedah
#dyxyalorsetar
#dyxysungaipetani
#dyxyjitra
#dyxypokoksena
#dyxypendang
#dyxykulim
#dyxypenang
#dyxysik
#dyxyperlis
#dyxyperak
#dyxyutara
#dyxylovers
#makeuptoturials
#dyxyviral
#tipskecantikan


0

.
Hi assalamualaikum.. Alhamdullilah 😍 Testimoni tak henti2 dari customers DYXY COSMETICS
.
HAPPY SANGAT2 ramai yg BERPUAS HATI SANGAT2 dgn BC CREAM NI ☺️ kami rasa sgt terharu & tenkiu for keep supporting DYXY COSMETICS😘😚 mmuaahhh banyak ciked
.
FEEDBACK customers 💯 sangat2 berpuas hati dengan ORIGINAL BC CREAM Foundation
.
.
RUGI X BELI ❗️ FLAWLESS GLOWING MOWING ❗️CANTIK GEBU SERTA MERTA
.
.
Sekali pakai and guna terus nampak flawless and kulit sekata serta merta BOLEH TUTUP PARUT JERAWAT, JERAGAT, PORI TERBUKA
.
.
#teamtyka #teamyayaMyra #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxybrush #dyxybccreamfoundation #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxymascara #dyxykedah #dyxyjohor #dyxykluang #dyxysegamat #dyxymelaka #dyxynegerisembilan #dyxylabis #dyxyyongpeng #dyxychaah #dyxylayanglayang #dyxysimpangrenggam #vendorsegamat #codsegamat #marykaysegamat #uitmsegamat #kolejkomunitisegamat #segamat #dyxyviral #aidilfitri #dropshipmalaysia #lagisyantikdance


0

.
Hi assalamualaikum.. Alhamdullilah 😍 Testimoni tak henti2 dari customers DYXY COSMETICS
.
HAPPY SANGAT2 ramai yg BERPUAS HATI SANGAT2 dgn BC CREAM NI ☺️ kami rasa sgt terharu & tenkiu for keep supporting DYXY COSMETICS😘😚 mmuaahhh banyak ciked
.
FEEDBACK customers 💯 sangat2 berpuas hati dengan ORIGINAL BC CREAM Foundation
.
.
RUGI X BELI ❗️ FLAWLESS GLOWING MOWING ❗️CANTIK GEBU SERTA MERTA
.
.
Sekali pakai and guna terus nampak flawless and kulit sekata serta merta BOLEH TUTUP PARUT JERAWAT, JERAGAT, PORI TERBUKA
.
.
#teamtyka #teamyayaMyra #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxybrush #dyxybccreamfoundation #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxymascara #dyxykedah #dyxyjohor #dyxykluang #dyxysegamat #dyxymelaka #dyxynegerisembilan #dyxylabis #dyxyyongpeng #dyxychaah #dyxylayanglayang #dyxysimpangrenggam #vendorsegamat #codsegamat #marykaysegamat #uitmsegamat #kolejkomunitisegamat #segamat #dyxyviral #aidilfitri #dropshipmalaysia #lagisyantikdance


0

DYXY COSMETICS menitik beratkan kualiti dan kepuasan hati semua wanita di Malaysia dan Asia Tenggara.
.
Kelebihan Dyxy?
.
🌹 mudah dibawa kemana-mana .
🌹 Produk yang jimat .
🌹 Lulus KKM .
🌹 Halal .
🌹 Penggunaan yang lama 3-6 bulan .
🌹 Tahan 8 -12 jam .
🌹 All in ONE : ✅ bedak ✅ toner ✅ day cream ✅ sunblock ✅ concealer
.
.
Setiap pembelian by set anda layak mendapat FREE GIFT selagi stock masih ada.
.
.
whatsapp @dyxy.nur_syuhada sekarang 📲60176352097
.
atau klik link whatsapp kt bio @dyxy.nur_syuhada :)
.
.
#dyxy #dyxyviral #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyteam #dyxylipstick #tutorialmakeup #makeup #makeupnikah #makeuptunang #dyxymurah #makeupmurah #makeupartist #dyxytestimoni #dyxyfoundation #dyxylover #dyxytutorial #dyxybrush #dyxynatural #dyxybeige #dyxyselangor #dyxykajang #dyxymascara #dyxylover


0

.
Hi assalamualaikum.. Alhamdullilah 😍 Testimoni tak henti2 dari customers DYXY COSMETICS
.
HAPPY SANGAT2 ramai yg BERPUAS HATI SANGAT2 dgn BC CREAM NI ☺️ kami rasa sgt terharu & tenkiu for keep supporting DYXY COSMETICS😘😚 mmuaahhh banyak ciked
.
FEEDBACK customers 💯 sangat2 berpuas hati dengan ORIGINAL BC CREAM Foundation
.
.
RUGI X BELI ❗️ FLAWLESS GLOWING MOWING ❗️CANTIK GEBU SERTA MERTA
.
.
Sekali pakai and guna terus nampak flawless and kulit sekata serta merta BOLEH TUTUP PARUT JERAWAT, JERAGAT, PORI TERBUKA
.
.
#teamtyka #teamyayaMyra #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxybrush #dyxybccreamfoundation #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxymascara #dyxykedah #dyxyjohor #dyxykluang #dyxysegamat #dyxymelaka #dyxynegerisembilan #dyxylabis #dyxyyongpeng #dyxychaah #dyxylayanglayang #dyxysimpangrenggam #vendorsegamat #codsegamat #marykaysegamat #uitmsegamat #kolejkomunitisegamat #segamat #dyxyviral #aidilfitri #dropshipmalaysia #lagisyantikdance


0

🎉❤️ PROMOSI JULAI DYXY ❤️🎉
.
✔️ Banyak POTONGAN HARGAA untk customers
.
✔️ Special FREE GIFT super bestt 🎁 .
Cepat cepat order sementara stok masih ada 💖💖💖
.
🔥*SET LAKU KERAS* 💋 *SET WAJIB ADE UTK SEMUA*
.
☎️Klik link untk pertanyaan dan order ☎️
.
http://DyxySkyScha.wasap.my http://DyxySkyScha.wasap.my .
#dyxy #dyxyfacemist #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxycosmeticsmalaysia #dyxyviral #dyxylipstick #dyxycantik #dyxymascara #dyxybccream #dyxyfoundation #dramatv3 #dyxybrush #dyxykelantan #dyxybccream #dyxybccreamfoundation #dyxybeauty #dyxygreenteafacemist #dyxyspecialoffer #dyxydropship #syawal #janganbencicintaku #virals #zahirahmacwilson


0

Tengok la perubahan sebelum dan selepas 😱😱sebab tu ramai yang jatuh cinta dengan dyxy nie..
.
.
Nak pakai pon 5 minit ja..yang bestnya parut dan jerawat boleh tutup dengan dyxy,tak payah lagi nak edit gambar bagai..cuba dyxy pasti puas hati
.
.
Cuba la satu set baru korang tahu apa yang lain dengan dyxy ni..sekali cuba terus terpaut 😘😘
wasap kakak cepat untuk harga promosi dan best freegift
.
Nad 0135903662
Nad 0135903662
.
#lovedyxy #ootd #cute #dyxyviral #setbasicdyxy #promosidyxy #bccreamdyxy #fecemistdyxy #berusdyxy #dyxycodputrajaya #dyxycodserikembangan #dyxycodpuchong #dyxycodbangi #dyxyoriginal


0

CANTIK COLOUR DIA 💄💄 Rasa macam nak makan 🍉🍉🍉 Siapa yang belum dapatkan lipstick dyxy ni cepat cepat order tau 💛

Mmg best seller ni, dah la bau wangi pastu tak keringkan bibir and tahan lamaaaaaaa sampai 8 jam tau ☝🏻 Jum jum order cepat cepat,
Boleh pakai raya haji..😉😉 Nak oderr Meh Whatsapp ain👇👇
.
.
📲017-2833206
.
.
📲017-2833206
.
.
📲017-2833206
.
.

#teamdyxyHas
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics
#dyxylover
#dyxyviral
#dyxymascara
#dyxybrushgemok
#dyxymascara
#dyxykl
#dyxymalaysia
#dyxylipstik
#sayajualdyxy


1

TERIMA KASIH beli DYXY COSMETICS dengan kami 💕
.
.

Kenapa perlu beli DYXY SET dengan kami?
.
. ✅freegift banyak
✅Trusted seller Stokis/Agent HQ
✅kita consult awak guna dyxy
✅penghantaran cepat
✅FREE POSTAGE gais!
✅harga less kebabom
✅cod kawasan loqstaq sepantas kilat
✅mesra pelanggan
✅1001 feedback positif dri Customer .
. 🎁 “FREE GIFT BANYAK!
PRODUCT BEST”
.
.

MEMANG BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamzyda!!”
.
.
Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod !
.
.

Whatsapp 📲
0178840834
0178840834
0178840834

#teamfl
#teamikais
#teamdyxy
#dyxykedah
#dyxyalorsetar
#dyxymergong
#dyxymelaka
#dyxymelakatengah
#dyxynegerisembilan
#dyxyselangor
#dyxypenang
#dyxyperak
#dyxyperlis
#dyxypetalingjaya
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#foundationmurah
#dyxyviral
#bccreambydyana
#muamelaka
#muabellaz
#dyxyoriginal
#dyxyseremban
#dyxyklang
#putrajaya
#codkedah
#codalorsetar
#codjitra
#codlanggar
#codmergong


0

Daily makeup
.
Ramai confuse pergi kerja nak makeup macam mana dengan keluar dating nak makeup macam mana??
.
Bagi ain kalau daily makeup kita try makeup colour NUDE nampak soft+cepat siap..Dating pulak haruslah tebal sikit supaya cik abang tak pandang yang lain..🙈🙈
.
patutlah syukri yahya sayang sangat dekat tya adnan ni makeup natural jeee terus nampak cantik tapi tya makeup guna SET DYXY je😍😱
.
Yang lain kalau taknak cik abang pandang yang lain jom cepat2 ubah penampilan kita😍😍😘 .
.
Nak oderr Meh Whatsapp ain👇👇
.
.
📲017-2833206
.
.
📲017-2833206
.
.
📲017-2833206

#teamdyxyHas
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics
#dyxylover
#dyxyviral
#dyxymascara
#dyxybrushgemok
#dyxymascara
#dyxykl
#dyxymalaysia
#dyxylipstik
#sayajualdyxy


1

YEAAY!!! BERITA GEMBIRA UTK PARA DYXY LOVERS 💖💖💖
.
.
PROMOSI DI LANJUTKAN SEHINGGA 31 JULAI 2018 !!!
.
.
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖
.
😊SAPA YG PERNAH TRY, CONFIRM TAU BEST DIA MACAMANA..PASTI JATUH CINTA BERTIMPA-TIMPA 😋💋
.
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
.
CONFIRM TAK TIPU 🤗🤗
.
. 💞JOM CANTIK SAMA-SAMA DENGAN #dyxycosmetics💞 .
.
HARGA PROMOSI JIMAT RM50 TAU!! CEPAT CEPAT 📲📲📲
.
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
.
.
Setiap pembelian SET COMBO akan dapat extraaa 🎁freegift .
.
Nak direct order whatsapp KLIK LINK BIO 👆🏿👆🏿👆🏿
.
.
📲 0149932214 / @ridhanlee888.dyxy .
.
#bccdyxy#foundationdyxy#bcccreamdyxy#fmdyxy#fmgreenteadyxy#facemistgreenteadyxy#facemistdyxy#mascaradyxy#lipstickdyxy#lipstickmattedyxy#lipscherryreddyxy#lipssexynudedyxy#lipsflirtymedyxy#dyxyviral#dyxyviral2k17#dyxyviral2k18#dyxycosmetics#dyxyswk#dyxyteamsarawak#dyxysarawak#dyxyteamlawas#dyxylawas#dyxyteamlimbang#dyxylimbang#dyxyteamfl#dyxyteamfizasaiza#dyxylover#teamfizasaiza#teamfl


0

Bc cream (foundation+concealer+bb cream) gabungan yang tak perlu beli asing2 . JIMAT ?💰✨ Ekstrak arbutin ialah sejenis tumbuhan berries🍓 berfungsi untuk merawat & mencerahkan kulit😱✨
.
.

Pakai bc cream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan flawless mawless serta merta🌟✨
.
✔️Menutup cela
✔️Mengandungi spf50 (sunblock)
✔️Vitamin E
✔️Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
✔️Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
✔️Oil control
✔️Mudah dicuci/wuduk friendly
✔️Tahan lebih 8 jam
.
.

Grab NOW📲 013-4385397
Grab NOW📲 013-4385397
.
.

#bccreambydyana
#dyxybccream
#foundationmalaysia
#dyxygreenteafacemist
#dyxylipstick
#dyxymascara
#dyxybrushgemok
#teamFL
#dyxykedah
#dyxyalorsetar
#dyxysungaipetani
#dyxyjitra
#dyxypokoksena
#dyxypendang
#dyxykulim
#dyxypenang
#dyxysik
#dyxyperlis
#dyxyperak
#dyxyutara
#dyxylovers
#makeuptoturials
#dyxyviral


0

DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖
.
😊SAPA YG PERNAH TRY, CONFIRM TAU BEST DIA MACAMANA..PASTI JATUH CINTA BERTIMPA-TIMPA 😋💋
.
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
.
CONFIRM TAK TIPU 🤗🤗
. 💞JOM CANTIK SAMA-SAMA DENGAN #dyxycosmetics💞 .
.
HARGA PROMOSI JIMAT RM50 TAU!! CEPAT CEPAT 📲📲📲 .
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
.
.
Setiap pembelian SET COMBO akan dapat extraaa 🎁freegift .
.
Nak direct order whatsapp KLIK LINK BIO 👆🏿👆🏿👆
.
.
🏿📲 0149932214 / @ridhanlee888.dyxy .
#bccdyxy#foundationdyxy#bcccreamdyxy#fmdyxy#fmgreenteadyxy#facemistgreenteadyxy#facemistdyxy#mascaradyxy#lipstickdyxy#lipstickmattedyxy#lipscherryreddyxy#lipssexynudedyxy#lipsflirtymedyxy#dyxyviral#dyxyviral2k17#dyxyviral2k18#dyxycosmetics#dyxyswk#dyxyteamsarawak#dyxysarawak#dyxyteamlawas#dyxylawas#dyxyteamlimbang#dyxylimbang#dyxyteamfl#dyxyteamfizasaiza#dyxylover#teamfizasaiza#teamfl


0

YEAAY!! BERITA GEMBIRA UTK PARA DYXY LOVERS💖💖💖
.
.
PROMOSI DI LANJUTKAN SEHINGGA 31 JULAI 2018!!!!
.
.
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖
.
😊SAPA YG PERNAH TRY, CONFIRM TAU BEST DIA MACAMANA..PASTI JATUH CINTA BERTIMPA-TIMPA 😋💋
.
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
.
CONFIRM TAK TIPU 🤗🤗 .
.
💞JOM CANTIK SAMA-SAMA DENGAN #dyxycosmetics💞 .
.
HARGA PROMOSI JIMAT RM50 TAU!! CEPAT CEPAT 📲📲📲
.
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
.
.
Setiap pembelian SET COMBO akan dapat extraaa 🎁freegift .
.
Nak direct order whatsapp KLIK LINK BIO 👆🏿👆🏿👆
.
🏿📲 0149932214 / @ridhanlee888.dyxy .
.
#bccdyxy#foundationdyxy#bcccreamdyxy#fmdyxy#fmgreenteadyxy#facemistgreenteadyxy#facemistdyxy#mascaradyxy#lipstickdyxy#lipstickmattedyxy#lipscherryreddyxy#lipssexynudedyxy#lipsflirtymedyxy#dyxyviral#dyxyviral2k17#dyxyviral2k18#dyxycosmetics#dyxyswk#dyxyteamsarawak#dyxysarawak#dyxyteamlawas#dyxylawas#dyxyteamlimbang#dyxylimbang#dyxyteamfl#dyxyteamfizasaiza#dyxylover#teamfizasaiza#teamfl


0

"MAHALNYE LAHAI DYXY NI"
.
Mestilaa sikit mahal. Kualiti tiptop high class macam Kylie Jenner. Diformulasikan 100% di Korea lagi tau di mana di sana dah bertahun- tahun buat R&D beauty products yang sesuai untuk kulit orang-orang Asia.
Kesimpulannya, uols nak muka nampak mahal ke murah? Kikiki.

Mane tau ika nak offer free gift best2 lagi hari ni?
.
.
.

Whatsapp 📲
0178840834
0178840834
0178840834

#teamfl
#teamikais
#teamdyxy
#dyxykedah
#dyxyalorsetar
#dyxymergong
#dyxymelaka
#dyxymelakatengah
#dyxynegerisembilan
#dyxyselangor
#dyxypenang
#dyxyperak
#dyxyperlis
#dyxypetalingjaya
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#foundationmurah
#dyxyviral
#bccreambydyana
#muamelaka
#muabellaz
#dyxyoriginal
#dyxyseremban
#dyxyklang
#putrajaya
#codkedah
#codalorsetar
#codjitra
#codlanggar
#codmergong


0

❤️ Belum cuba belum tau😆
.

Sekali dah cuba emmm baru ku tahu. Guna bc cream pipi ku jadi gebuuu🙅
. ❤️ Tekstur bc cream like mousse cream. Meresap dap dap dap jer dah siap🙆
. ❤️ OFFER COMBO SET STILL ON
✔️ Free cod
✔️ Free postage
✔️ Free gift 😍😍😍
.
.
.

Whatsapp 📲
0178840834
0178840834
0178840834

#teamfl
#teamikais
#teamdyxy
#dyxykedah
#dyxyalorsetar
#dyxymergong
#dyxymelaka
#dyxymelakatengah
#dyxynegerisembilan
#dyxyselangor
#dyxypenang
#dyxyperak
#dyxyperlis
#dyxypetalingjaya
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#foundationmurah
#dyxyviral
#bccreambydyana
#muamelaka
#muabellaz
#dyxyoriginal
#dyxyseremban
#dyxyklang
#putrajaya
#codkedah
#codalorsetar
#codjitra
#codlanggar
#codmergong


0

💫 JULY FANTASTIC COMBO .
.
Di atas permintaan ramai set duo dan trio limited khas utk DYXY LOVERS .
.
🔥 DYXY FANTASTIC DUO 🔥
.
.
DYXY Lipstick
DYXY Mascara
💗 NOW : RM100 ONLY
.
.
DYXY Bc cream
DYXY Mascara
💗 NOW : RM140 ONLY
.
.
DYXY Facemist
DYXY Mascara
💗 NOW : RM110 ONLY
.
.
📦 FREE POSTAGE TO SM
SS ADD RM5 .
.
💞ORDER LAJU2 sementara stok masih ada .

Jom whatsapp sis cpat2😘
📲0164806268/ click link order dkt bio
📲0164806268/ click link order dkt bio

#dyxy #dyxycosmetic #dyxyyan #ajimaura #terapiinstagram


1

Nak cantik...???
Nak Glowing....??
Nak Flawless...?
Nak makeup cepat...???
Semua ni situasi mak2 yang bekerja...
Betul tak??? Dyxy Cosmetics kan adoooo...
Apo tunggu lagi...
Jangan dok tengok jew...
Orang lain lama dah cantik2 ploless dengan DYXY Cosmetics...💃💃 Nak ke nak???
Law nak meh wasap kita laju2... #dyxycosmetics
#dyxyviral


0

LIKE • KOMEN • TAG • FOLLOW •
.
.
MENANG FREE SET BASIC UNTUK FOLLOWERS BERTUAH ✅ GIVEAWAY JULY 2018 CONTEST IS ON NOW 🔊🔊🔊
.
.
AGENT DYXY COSMETICS
.
.
Ok harini nak bercerita sikit, inilah uollss pemilik akaun ig shop @norliyana_zainal iaitu Kak Liyana 🙆🙆🙆
.
Korang jangan segan silu whatsapp je terus mereka nak tanya harga, nak tanya cara pemakaian yg betul, nak tanya barangan ori ke x? Semua boleh tau anything for u guys 😘
.
Klik je link pada bio mereka ye 🙋
COD seluruh Rembau ye 🚗🚗🚗
.
#myhananifamily
#hanani3legacy
#dyxycosmetics
#trustedseller
#dyxybccream
#dyxyfacemist
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxymascara
#dyxymurah
#dyxyoriginal
#dyxymalaysia
#dyxyviral
#dyxynegerisembilan
#dyxyrembau
#dyxyseremban
#dyxysenawang
#dyxytampin
#dyxyjohor
#dyxymelaka
#dyxyperak
#dyxypahang
#dyxyperlis
#dyxykedah
#dyxykelantan
#dyxysabah
#dyxysarawak
#dyxyterengganu
#dyxylover


0

🔺
.
KENAPA PERLU AMBIL SET BEAUTY LADY DYXY ??
.
Set Beauty Lady dyxy ni ada 4 item dimana sungguh menjimatkan sewaktu bermake up.🤗
.
❤️Mascara DYXY melentikkan dan memanjangkan bulu mata .
❤️Bc cream DYXY 4 dalam 1
.
❤️ Facemist DYXY sebagai pelembab dan toner .
❤️ Berus Gemuk DYXY Menjimatkan Bc cream DYXY
.
🌷🌷Sangat jimat dan tampil berkeyakinan🌷🌷
.
SET BEAUTY LADY D RM215
​(normal price RM270)​
1x Bc Cream
1x Green Tea Mineral Face Mist
1x Brush
1x Mascara
🎁FREE POSTAGE 🎁FREE GIFT LIMITED
.
Dah sedia nk beli dengan @dyxy.nur_syuhada??✋
.
Jom wsp @dyxy.nur_syuhada sekarang tau kite risik2 dulu 📲60176352097
.
atau klik je link whatsapp @dyxy.nur_syuhada kt bio :)
.
.
#dyxy #dyxyviral #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyteam #dyxylipstick #tutorialmakeup #makeup #makeupnikah #makeuptunang #dyxymurah #makeupmurah #makeupartist #dyxytestimoni #dyxyfoundation #dyxylover #dyxytutorial #dyxybrush #dyxynatural #dyxybeige #dyxyselangor #dyxykajang #dyxymascara #dyxylovers


0

.
Hi assalamualaikum.. Alhamdullilah 😍 Testimoni tak henti2 dari customers DYXY COSMETICS
.
HAPPY SANGAT2 ramai yg BERPUAS HATI SANGAT2 dgn BC CREAM NI ☺️ kami rasa sgt terharu & tenkiu for keep supporting DYXY COSMETICS😘😚 mmuaahhh banyak ciked
.
FEEDBACK customers 💯 sangat2 berpuas hati dengan ORIGINAL BC CREAM Foundation
.
.
RUGI X BELI ❗️ FLAWLESS GLOWING MOWING ❗️CANTIK GEBU SERTA MERTA
.
.
Sekali pakai and guna terus nampak flawless and kulit sekata serta merta BOLEH TUTUP PARUT JERAWAT, JERAGAT, PORI TERBUKA
.
.
#teamtyka #teamyayaMyra #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxybrush #dyxybccreamfoundation #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxymascara #dyxykedah #dyxyjohor #dyxykluang #dyxysegamat #dyxymelaka #dyxynegerisembilan #dyxylabis #dyxyyongpeng #dyxychaah #dyxylayanglayang #dyxysimpangrenggam #vendorsegamat #codsegamat #marykaysegamat #uitmsegamat #kolejkomunitisegamat #segamat #dyxyviral #aidilfitri #dropshipmalaysia #lagisyantikdance


0

.
Hi assalamualaikum.. Alhamdullilah 😍 Testimoni tak henti2 dari customers DYXY COSMETICS
.
HAPPY SANGAT2 ramai yg BERPUAS HATI SANGAT2 dgn BC CREAM NI ☺️ kami rasa sgt terharu & tenkiu for keep supporting DYXY COSMETICS😘😚 mmuaahhh banyak ciked
.
FEEDBACK customers 💯 sangat2 berpuas hati dengan ORIGINAL BC CREAM Foundation
.
.
RUGI X BELI ❗️ FLAWLESS GLOWING MOWING ❗️CANTIK GEBU SERTA MERTA
.
.
Sekali pakai and guna terus nampak flawless and kulit sekata serta merta BOLEH TUTUP PARUT JERAWAT, JERAGAT, PORI TERBUKA
.
.
#teamtyka #teamyayaMyra #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxybrush #dyxybccreamfoundation #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxymascara #dyxykedah #dyxyjohor #dyxykluang #dyxysegamat #dyxymelaka #dyxynegerisembilan #dyxylabis #dyxyyongpeng #dyxychaah #dyxylayanglayang #dyxysimpangrenggam #vendorsegamat #codsegamat #marykaysegamat #uitmsegamat #kolejkomunitisegamat #segamat #dyxyviral #aidilfitri #dropshipmalaysia #lagisyantikdance


0

GRAB satu Set BEAUTY LADY✨Potongan harga DISKAUN super WooWw😱🔥 FREE GIFT🎁 best2 kita OFFER. Calit calit,, dapp2 terus Shantik 😘✨
.
Klikk📲 013-4385397
Klikk📲 013-4385397
.

BC CREAM ✨
❤️ Menutup & merawat segala cela pada muka, full coverage, gabungan (foundation+concealer+bb cream+sunblock) spf 50++ tanpa pakai bedak
. .

MASCARA FIBRE
❤️Melentikkan, memanjangkan, melebatkan bulu mata, tak comotkan bawah mata, mesra wudhuk ( senang cuci), waterproof💯
.
. 📮FREE POSTAGE
🎁 FREE EXTRA GIFT
. 📝FREE FLYERS
.
.

#teamFL
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyviral #dyxymascara #dyxylipstik #flirtyme #cherryred #sexynude #dyxybccream #greenteafacemist
#dyxykedah #dyxyalorsetar #amancentral #dyxysungaipetani #dyxykulim #dyxypenang #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykelantan #dyxyutara #dyxykualalumpur #dyxypahang


0

Dyxy Mineral Facemist berwajah baruu😍 Spray2 terus Shantikk , FRESH seharian✨ 🤗

No. 1 Teknologi Mikro Nano spray untuk mist muka yang lebih efektif untuk kesan glowing dan make up tahan lebih lama😍 .
.
Pemakaian mist dengan kadar minimum lebih jimat dengan sekali semburan sahaja untuk dapatkan effect maksimum glowing & make up tahan lebih dari 8 jam😘
.
.
Kelebihan DYXY facemist boleh membantu merawat kulit berminyak, mengecilkan pori kulit dan melembapkan kulit seharian💕
.
.

DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
.
PM @ Whatsapp utk fast reply💨🔥
📲 013-4385397
📲 013-4385397
.
#teamFL
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #flirtyme #cherryred #sexynude #dyxybccream #greenteafacemist #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxysungaipetani #dyxykulim #dyxylangkawi #dyxypenang #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykelantan #dyxyutara #dyxyviral


2

💄TIPS KECANTIKAN 🌹GREENTEA ADALAH UNSUR TERBAIK UNTUK MERAWAT KULIT.. 🌹MAMPU MENEUTRALKAN KULIT WAJAH. 🌹SANGAT PENTING DIAMBIL BAGI YG BERMASALAH KULIT KUSAM.. 🤗🤗JOM PAKAT CARI TRY FACEMIST DYXY🤗🤗 NAK CANTIK PAKAI DYXY COSMETICS JER💆💆💆💆 #teamsarah
#dyxycosmetics
#dyxycosmeticsbysarah
#dyxymersing
#dyxyviral
#dyxycosmeticoriginal
#dyxyjohor
#dyxylover


0

Hi Ladies.. 🌸🌸🌸
.
Ada Yg Tanya Bcc Ni Skincare ke? Boleh Hilangkan Parut Jerawat, sunburn Semua? Berapa Bulan Boleh Hilang?
.
Jawapannya, Bcc ni BUKAN SKINCARE. Bcc stand for BC CREAM FOUNDATION. So, ia adalah satu brand Foundation Yg Boleh COVER parut jerawat, sunburn etc.. Lebih Kepada Make up Bukan Skincare product ya.. Pakai bcc, Sekelip Mata Boleh cover Parut jerawat kakak kakak Semua.. 😊👍
.
Clear Tak?
Facemist Greentea ni Pula Untuk Hydrating and Glowing. Spray2 Je Kat Muka.. Memang Fresh 👍 Abang2 Pun Boleh Pakai ya, Bukan Utk kakak kakak je..😉
So, Jangan Lupa Dapatkan Set Combo Bcc+Facemist.. 💕💕 Whatapps : +60176234291 ( Sue )

#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxycosmetics
#dyxybyhannan
#dyxyviral


0

Glowing...
Flawlesss...
Hanya dengan DYXY COSMETICS😘😘
.
Makeup ala2 korea gitu...
Nak mekaup dah senang sekarang..
Guna 1 set DYXY pun dah cukup..
.
Lipstik boleh dijadikan Eye Liner dan jugak blusher...dah tak susah nk beli2 brg makeup yg banyak2 tu..just guna 1 set Complete Dyxy jew👏👏💃💃
.
Nak ke nak??
Ofcozz la nak kan...
Meh whatsapp laju2 na.. klik link 👇👇
www.wasap.my/60199891021
#dyxybydyana #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstik #dyxymascara #dyxykuantan #teamDYXYazma #dyxycosmetics #dyxyviral #regrann


0

"OFFER DISKAUN OFF RM40-RM60 DYXY COSMETICS."
--------------------------------------- Sempena DYXY tengah viral teruk kami ade DISKAUN utk setiap set DYXY COSMETICS dan juga extra Free Gift yang best2 untuk uollss..
.
Jangan lepaskan peluang baik ini sementara stok masih ada...Selama sebulan raya sudah 397 set DYXY sudah terjual.
.
Korang tunggu apa lagi..peluang baik jangan lepaskan..nak ploless nak glowing moving nak flawless wajib pilih DYXY taw..
.
Dapatkan dengan Agent2 dan Stokis sah Dyxy sahaja...dan kami akan bantu uolls selesaikan setiap masalah uollsss...😊
.
Jom whatsapp kami sekarang jugak
www.wasap.my/60132362056/dyxyoffer
.
#dyxycosmetics
#myirsyanisfamily
#dyxyviral


0

Nak cantik...???
Nak Glowing....??
Nak Flawless...?
Nak makeup cepat...???
Semua ni situasi mak2 yang bekerja...
Betul tak??? Dyxy Cosmetics kan adoooo...
Apo tunggu lagi...
Jangan dok tengok jew...
Orang lain lama dah cantik2 ploless dengan DYXY Cosmetics...💃💃 Nak ke nak???
Law nak meh wasap kita laju2...
📲 0142076232 fieza

#dyxycosmetics
#dyxyviral


0

SELESA DAN NATURAL❗️❗️❗️
.
.
Kulit muka saya sangat2 sensitif dengan Foundation..salah pilih cikit bila pakai dah mula bercapuk😣
.
.
Tapi DYXY lain..okey sangat..selesa sangat..law tak sebelum ni muka dah mcm opera cina dah😅😅
.
.
Sangat puas hati..nak oder pm je tau 😘 📲WHATSAP 0199891021
#dyxybydyana #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstik #dyxymascara #dyxykuantan #teamDYXYazma #dyxycosmetics #dyxyviral #regrann


0

Musim perkahwinan dah bermula!💑 👰 Ada lagi ke yang masih tak tahu apa lagi boleh nak dijadikan hantaran? Dyxy Cosmetics pun boleh dijadikan hantaran tau!! Best kan.😊😍😍 Bagi sesiapa nak nak future wife cantik Glowing mlowing, meh sini cepat DM sis. .

www.wasap.my/60173229851/DYXY
#teamfl
#teamliana
#bccreamkorea
#foundationkorea
#facemistgreentea
#dyxybrush
#dyxylipstik
#dyxymurah
#dyxymelaka
#dyxyselangor
#dyxybydyanaroslan
#dyxyalorgajah
#dyxybukitrambai
#dyxyjimat
#dyxypromo
#dyxykedah
#dyxysabah
#dyxysarawak
#dyxyklang
#dyxymelakatengah
#dyxycosmetic
#dyxymalaysia
#dyxymascara
#dyxylover
#dyxytestimoni
#dyxyoriginal
#dyxyviral
#dyxyfeedback
#dyxycod
#dyxycosmetics


0

DYXY COSMETICS menitik beratkan kualiti dan kepuasan hati semua wanita di Malaysia dan Asia Tenggara.
.
Kelebihan Dyxy?
.
🌹 mudah dibawa kemana-mana .
🌹 Produk yang jimat .
🌹 Lulus KKM .
🌹 Halal .
🌹 Penggunaan yang lama 3-6 bulan .
🌹 Tahan 8 -12 jam .
🌹 All in ONE : ✅ bedak ✅ toner ✅ day cream ✅ sunblock ✅ concealer
.
.
Setiap pembelian by set anda layak mendapat FREE GIFT selagi stock masih ada.
.
.
whatsapp @dyxy.nur_syuhada sekarang 📲60176352097
.
atau klik link whatsapp kt bio @dyxy.nur_syuhada :)
.
.
#dyxy #dyxyviral #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyteam #dyxylipstick #tutorialmakeup #makeup #makeupnikah #makeuptunang #dyxymurah #makeupmurah #makeupartist #dyxytestimoni #dyxyfoundation #dyxylover #dyxytutorial #dyxybrush #dyxynatural #dyxybeige #dyxyselangor #dyxykajang #dyxymascara #dyxylover


0

D Y X Y SO EXCLUSIVE 🌸

Setiap pembelian Dyxy yolls dpt SPECIAL FREEGIFT by #teamFL wahhh !!!!! Best ke idok ?
Jom shopping dyxy sekarang lokaih !
Special GIFT sangat limited untuk anda yg Terawal !
Jgn tunggu lelamerrrrrr👌

Nk RAYA kenelah cecantik 😍
.
JANGAN TUNGGU LAMA LAMA NANTI MENYESAL TAK SUDAH TAW!!! 🤣🤣🤣
.
0178714684
.
#teamfl #teamIKAiS #teamdyxy #dyxylovers #dyxyviral #dyxyoriginal #bccreamoriginal #bccream #bccreamdyxy #bccreamnatural #bccreambeige #facemist #facemistgreenteadyxy #dyxyfacemistgreentea #dyxyfacemist #mineralgreentea #dyxybrush #brush #dyxymascara #dyxylipmatte #lipstickmate #lipstickcherryred #lipsticksexynude #lipstickflirty #dyxylipstickmatte #lipstick


0

Sharing is caring💕

Tadi sje nak try tngok DYXY ni ada bahan kimia ke x..
Jadi dengan gigihnya try la sapu bccream dengan menggunakan emas tulen 916 (mention lagi sekali emas 916..bukan emas campuran @ emas korea)
Kalau color bertukar tu jd hitam tu maknanya emas anda yg x tulen hokey😆

Alhamdulilah, color bccream masih tak bertukar..masih kekal di warna asal.
Jadi jangan ragu2 dengn produk DYXY COSMETICS🤗

#dyxybydyana #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstik #dyxymascara #dyxykuantan #teamDYXYazma #dyxycosmetics #dyxyviral #regrann


0

HARI-HARI NAMPAK GLOWING 😍.. TAK PERNAH TAK CANTIK AWAK NI 😫😠
.
.
🤔 Ehh.. Jangan ingat saya pakai susuk 🙈.. sebab ada produk yg lagi power dari susuk tau..
.
💕 TAK BERCAPUK
💕 TAHAN LEBIH DARI 8 JAM
💕 MESRA WUDHU'
💕 SIAP DALAM MASA TAK LEBIH DARI 3 MINIT ( cik abang pun tak bebel 😝)
.
.
JOM CANTIK

www.wasap.my/60199187252

#teamifa
#mybbzeefamily
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxykerteh
#dyxycoddungun
#coddungun
#dyxycodpaka
#dyxycodkerteh
#dyxyterengganu
#dyxycosmetics
#dyxyviral
#dyxyflawless
#dyxyfreecod
#dyxyfreepostage
#dyxyfreegift


0

HARI-HARI NAMPAK GLOWING 😍.. TAK PERNAH TAK CANTIK AWAK NI 😫😠
.
.
🤔 Ehh.. Jangan ingat saya pakai susuk 🙈.. sebab ada produk yg lagi power dari susuk tau..
.
💕 TAK BERCAPUK
💕 TAHAN LEBIH DARI 8 JAM
💕 MESRA WUDHU'
💕 SIAP DALAM MASA TAK LEBIH DARI 3 MINIT ( cik abang pun tak bebel 😝)
.
.
JOM CANTIK

www.wasap.my/60199187252

#teamifa
#mybbzeefamily
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxykerteh
#dyxycoddungun
#coddungun
#dyxycodpaka
#dyxycodkerteh
#dyxyterengganu
#dyxycosmetics
#dyxyviral
#dyxyflawless
#dyxyfreecod
#dyxyfreepostage
#dyxyfreegift


0

HARI-HARI NAMPAK GLOWING 😍.. TAK PERNAH TAK CANTIK AWAK NI 😫😠
.
.
🤔 Ehh.. Jangan ingat saya pakai susuk 🙈.. sebab ada produk yg lagi power dari susuk tau..
.
💕 TAK BERCAPUK
💕 TAHAN LEBIH DARI 8 JAM
💕 MESRA WUDHU'
💕 SIAP DALAM MASA TAK LEBIH DARI 3 MINIT ( cik abang pun tak bebel 😝)
.
.
JOM CANTIK

www.wasap.my/60199187252

#teamifa
#mybbzeefamily
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxykerteh
#dyxycoddungun
#coddungun
#dyxycodpaka
#dyxycodkerteh
#dyxyterengganu
#dyxycosmetics
#dyxyviral
#dyxyflawless
#dyxyfreecod
#dyxyfreepostage
#dyxyfreegift


0

HARI-HARI NAMPAK GLOWING 😍.. TAK PERNAH TAK CANTIK AWAK NI 😫😠
.
.
🤔 Ehh.. Jangan ingat saya pakai susuk 🙈.. sebab ada produk yg lagi power dari susuk tau..
.
💕 TAK BERCAPUK
💕 TAHAN LEBIH DARI 8 JAM
💕 MESRA WUDHU'
💕 SIAP DALAM MASA TAK LEBIH DARI 3 MINIT ( cik abang pun tak bebel 😝)
.
.
JOM CANTIK

www.wasap.my/60199187252

#teamifa
#mybbzeefamily
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxykerteh
#dyxycoddungun
#coddungun
#dyxycodpaka
#dyxycodkerteh
#dyxyterengganu
#dyxycosmetics
#dyxyviral
#dyxyflawless
#dyxyfreecod
#dyxyfreepostage
#dyxyfreegift


0

HARI-HARI NAMPAK GLOWING 😍.. TAK PERNAH TAK CANTIK AWAK NI 😫😠
.
.
🤔 Ehh.. Jangan ingat saya pakai susuk 🙈.. sebab ada produk yg lagi power dari susuk tau..
.
💕 TAK BERCAPUK
💕 TAHAN LEBIH DARI 8 JAM
💕 MESRA WUDHU'
💕 SIAP DALAM MASA TAK LEBIH DARI 3 MINIT ( cik abang pun tak bebel 😝)
.
.
JOM CANTIK

www.wasap.my/60199187252

#teamifa
#mybbzeefamily
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxykerteh
#dyxycoddungun
#coddungun
#dyxycodpaka
#dyxycodkerteh
#dyxyterengganu
#dyxycosmetics
#dyxyviral
#dyxyflawless
#dyxyfreecod
#dyxyfreepostage
#dyxyfreegift


0

HARI-HARI NAMPAK GLOWING 😍.. TAK PERNAH TAK CANTIK AWAK NI 😫😠
.
.
🤔 Ehh.. Jangan ingat saya pakai susuk 🙈.. sebab ada produk yg lagi power dari susuk tau..
.
💕 TAK BERCAPUK
💕 TAHAN LEBIH DARI 8 JAM
💕 MESRA WUDHU'
💕 SIAP DALAM MASA TAK LEBIH DARI 3 MINIT ( cik abang pun tak bebel 😝)
.
.
JOM CANTIK

www.wasap.my/60199187252

#teamifa
#mybbzeefamily
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxykerteh
#dyxycoddungun
#coddungun
#dyxycodpaka
#dyxycodkerteh
#dyxyterengganu
#dyxycosmetics
#dyxyviral
#dyxyflawless
#dyxyfreecod
#dyxyfreepostage
#dyxyfreegift


0

NAK CANTIK , TAPI MALAS SGT NAK BERSIAP. SEBAB APA? ALASAN NYA TAK MEKAP❗️❗️❗️
.
Jgn risau.
.

Pakai je Set Complete DYXY. Tak pandai pon jadi pandai. Muka kusam bertukar MISS WORLD. Berseri-seri lepas guna Dyxy tau.
Apa yang korang dpt bila Grab Set Complete kebabom ?
.
.
✔️ Bccream Ekstrak Arbutin
✔️ Facemist Greentea Nano Technology
✔️ Brush Gebu Padat ✔️ Maskara Fiber Vitamin E
✔️ Lipstik Matte Dyxy .
.

FREE 7 GIFT (LIMITED HOKEY)
FREE POSTAGE
WASAP KAKAK SEKARANG 👇👇
.
💕 0136249168

ADA EXTRA FREE GIFT UTK AWK YANG WASAP LAJU2 ❤️

#bccream #bccreambydyana
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyjitra #greenteafacemist #facemistdyxy #stokisdyxykedah #mascaradyxy
#myrajerfamily #lipstickdyxy #dyxypromosi
#infodyxy #terapiinstagram #tipscantik
#foundationmalaysia #mynafisafamily
#dropshipdyxywanted #berusmakeup
#ajimaura #agentdyxywanted
#foundationviral #dropshipdyxy #stokisdyxy
#dyxyviral #dyxylovers


0

DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM 🤗🤗
.
NAK KE NAK?
.
@dyxy_asyallia
0173443245
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
.
#teamFL
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist #dyxymelaka #agentmakeupmelaka #agentdyxymelaka #dyxysale #makeupsale #makeupjimat #makeupflawless #dropshipneeded #dyxyoriginalhq #dyxyviral #makeupviral #foundation #bccream #makeupartist #makeupsimple #agentmelaka #coddyxymelaka


0

TRUSTED SELLER DYXY COSMETICS
.
.
Ok harini nak bercerita sikit, inilah uollss pemilik akaun ig shop @dyxy_qeylaredz iaitu Qeyla🙆🙆🙆
.
Korang jangan segan silu whatsapp je terus mereka nak tanya harga, nak tanya cara pemakaian yg betul, nak tanya barangan ori ke x? Semua boleh tau anything for u guys 😘
.
Klik je link pada bio mereka ye 🙋
POSTAGE seluruh Malaysia ye 🚗🚗🚗
.
#myhananifamily
#hanani3legacy
#dyxycosmetics
#trustedseller
#dyxybccream
#dyxyfacemist
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxymascara
#dyxymurah
#dyxyoriginal
#dyxymalaysia
#dyxyviral
#dyxynegerisembilan
#dyxyrembau
#dyxyseremban
#dyxysenawang
#dyxytampin
#dyxyjohor
#dyxymelaka
#dyxyperak
#dyxypahang
#dyxyperlis
#dyxykedah
#dyxykelantan
#dyxysabah
#dyxysarawak
#dyxyterengganu
#dyxyloverr


0