#eidmubarak

Instagram photos and videos

#eidmubarak#sampulrayaTARBIAHCINTA#sampulrayamurah#agenrasmiSRT#aidilfitri2018#selamathariraya#sampulrayacustommade#sampulrayacustom#eid#sampulduitraya2018#moneypacket#sampulduitrayamurah#sampulduitraya#sampulraya2018#sampulraya#moneypacket2018#sampulduitrayamalaysia#ramadhan#bridal#ramadhankareem#pakistan

Hashtags #eidmubarak for Instagram

MY LIFE ISN'T PERFECT, BUT I AM THANKFUL FOR EVERYTHING.
.
M Untuk Muhammad. M juga sesuai utk pencinta kucing sama macam nabi kita🐱

Sesuai kan? Try la tag kawan2 kalian yg suka sgt kucing tu!
.
RM1.80 per packet (5 pcs)
.
(ETA MAY : HANYA UNTUK CUSTOMER YANG PENYABAR😘) - Allah suka tau.
.
Dah ramai yang tunggu design baru kan? Jadi kami keluarkan 26 design readymade baru utk kalian.
.
βœ…Lebih 20 design menarik
βœ…Beli 40 packs dpt free postage SM
βœ…Tak perlu lagi nk tulis nama penerima duit raya bawah lipatan sampul
βœ…130sgm glossy art paper
βœ…Muat untuk masukkan duit tanpa lipat
.
🌸CARA TEMPAHAN
.
Whatsapp +6011-3906 5475
.
#sampulrayaTARBIAHCINTA
#agenrasmiSRT
#moneypacket
#moneypacket2018
#sampulraya
#sampulraya2018
#sampulduitraya
#sampulduitrayamurah
#sampulduitrayamalaysia
#sampulduitraya2018
#sampulrayamurah
#sampulrayacustom
#sampulrayacustommade
#selamathariraya
#eidmubarak
#aidilfitri2018
#RBFamily


0

Ada yang suka corak modern lines macam ni? Hipster bak kata mak cik bawangπŸ™Š
.
Sampul raya L ini utk anda!RM1.80 per packet (5 pcs)
.
(ETA MAY : HANYA UNTUK CUSTOMER YANG PENYABAR😘) - Allah suka tau.
.
Dah ramai yang tunggu design baru kan? Jadi kami keluarkan 26 design readymade baru utk kalian.
.
βœ…Lebih 20 design menarik
βœ…Beli 40 packs dpt free postage SM
βœ…Tak perlu lagi nk tulis nama penerima duit raya bawah lipatan sampul
βœ…130sgm glossy art paper
βœ…Muat untuk masukkan duit tanpa lipat
.
🌸CARA TEMPAHAN
.
Whatsapp +6011-3906 5475
.
#sampulrayaTARBIAHCINTA
#agenrasmiSRT
#moneypacket
#moneypacket2018
#sampulraya
#sampulraya2018
#sampulduitraya
#sampulduitrayamurah
#sampulduitrayamalaysia
#sampulduitraya2018
#sampulrayamurah
#sampulrayacustom
#sampulrayacustommade
#selamathariraya
#eidmubarak
#aidilfitri2018
#RBFamily


0

Alhamdulillah dah RAMAI yang JOIN PREORDER πŸ˜‰
_
βœ…28 Design READYMADE menarik .
_
βœ…Beli 40 Packs dapat Free Postage SM .
_
βœ…130sgm Glossy Art Paper , LEBIH TEBAL DARI KEBANYAKAN SAMPUL DI MALAYSIA .
_
#SampulRayaTARBIAHCINTA
#AgenRasmiSRT
#MoneyPacket
#MoneyPacket2018
#SampulRaya
#SampulRaya2018
#SampulDuitRaya
#SampulDuitRayaMurah
#SampulDuitRayaMalaysia
#SampulDuitRaya2018
#SampulRayaMurah
#SelamatHariRaya
#EidMubarak
#AidilFitri2018


0

Semoga Kau Kurniakan Syurga Buat Kedua-Dua Orang Tua Kami

AHLAN WASAHLAN YA RAMADHAN 😊
24 Hari Menuju Ramadhan .
Allahumma Barik Lana Fi Rajab Wa Sha'ban Wa Ballighna Ramadan .

#Ramadhan
#RamadhanKareem
#SampulRayaTARBIAHCINTA
#AgenRasmiSRT
#MoneyPacket
#MoneyPacket2018
#SampulRaya
#SampulRaya2018
#SampulDuitRaya
#SampulDuitRayaMurah
#SampulDuitRayaMalaysia
#SampulDuitRaya2018
#SampulRayaMurah
#SelamatHariRaya
#EidMubarak
#AidilFitri2018


0

SAMPUL RAYA 2018|TARBIAH CINTA:
RM1.80/ PACK
1 PACK = 5 PCS
.
DAN kalian tahu tak kalau beli alphabet series ni A-Z dapat peluang untuk menang wang tunai?
.
Cepat whatsapp kami di +6010-773 6200
.
#ramadhan
#ramadhankareem
#sampulrayaTARBIAHCINTA
#agenrasmiSRT
#moneypacket
#moneypacket2018
#sampulraya
#sampulraya2018
#sampulduitraya
#sampulduitrayamurah
#sampulduitrayamalaysia
#sampulduitraya2018
#sampulrayamurah
#sampulrayacustom
#sampulrayacustommade
#selamathariraya
#eidmubarak
#aidilfitri2018


0

Semoga Kau kurniakan Syurga buat kedua-dua orang tua kami
.
AHLAN WASAHLAN YA RAMADHAN😊
24 hari menuju Ramadhan .
Allahumma barik lana fi Rajab wa Sha'ban wa ballighna Ramadan.
.
#ramadhan
#ramadhankareem
#sampulrayaTARBIAHCINTA
#agenrasmiSRT
#moneypacket
#moneypacket2018
#sampulraya
#sampulraya2018
#sampulduitraya
#sampulduitrayamurah
#sampulduitrayamalaysia
#sampulduitraya2018
#sampulrayamurah
#sampulrayacustom
#sampulrayacustommade
#selamathariraya
#eidmubarak
#aidilfitri2018


0

Easy breezy cambric superfine work Kurtas can be clubbed with chiffon dupTta Mukaish and crochet work , if this dress πŸ‘— pulls you enquire and book soon πŸ˜ƒπŸ˜€πŸ˜„.Wear it white or dye in your own colour and feel classy and graceful look. Team up this and Feel the Royal πŸ‘‘ Dye facility available. DM for price. πŸ˜„πŸ˜ƒπŸ˜€πŸ˜πŸ‘—β€οΈπŸ‘—β€οΈπŸ‘—β€οΈπŸ‘—β€οΈπŸ˜
#malaysianwedding #handembroidery #chikan
#badla #mukaishwork #bridal #wedding #bridal #hyderabad
#ramadan #threadwork #ukwedding #indianwedding #chandigarh #dupattas #ahmedabad #londonwedding #london #chikankari #eid #eidmubarak #trousseau #punjabisuit #punjabi #punjabiwedding #mumbai #muscat #dubai #uae #delhi #mukaish


0

Easy breezy cambric superfine work Kurtas can be clubbed with chiffon dupTta Mukaish and crochet work , if this dress πŸ‘— pulls you enquire and book soon πŸ˜ƒπŸ˜€πŸ˜„.Wear it white or dye in your own colour and feel classy and graceful look. Team up this and Feel the Royal πŸ‘‘ Dye facility available. DM for price. πŸ˜„πŸ˜ƒπŸ˜€πŸ˜πŸ‘—β€οΈπŸ‘—β€οΈπŸ‘—β€οΈπŸ‘—β€οΈπŸ˜
#malaysianwedding #handembroidery #chikan
#badla #mukaishwork #bridal #wedding #bridal #hyderabad
#ramadan #threadwork #ukwedding #indianwedding #chandigarh #dupattas #ahmedabad #londonwedding #london #chikankari #eid #eidmubarak #trousseau #punjabisuit #punjabi #punjabiwedding #mumbai #muscat #dubai #uae #delhi #mukaish


0

NI ANTARA DESIGN FAVOURITE ADMIN DALAM BANYAK2 DESIGN. 😍
.
Eh eh, tapi admin tak bias tau. Semua pun cantik πŸ™Š
.
RM1.80 per packet (5 pcs)
.
(ETA MAY : HANYA UNTUK CUSTOMER YANG PENYABAR😘) - Allah suka tau.
.
Dah ramai yang tunggu design baru kan? Jadi kami keluarkan 26 design readymade baru utk kalian.
.
βœ…Lebih 20 design menarik
βœ…Beli 40 packs dpt free postage SM
βœ…Tak perlu lagi nk tulis nama penerima duit raya bawah lipatan sampul
βœ…130sgm glossy art paper
βœ…Muat untuk masukkan duit tanpa lipat
.
🌸CARA TEMPAHAN
.
Whatsapp +6011-3906 5475
.
#sampulrayaTARBIAHCINTA
#agenrasmiSRT
#moneypacket
#moneypacket2018
#sampulraya
#sampulraya2018
#sampulduitraya
#sampulduitrayamurah
#sampulduitrayamalaysia
#sampulduitraya2018
#sampulrayamurah
#sampulrayacustom
#sampulrayacustommade
#selamathariraya
#eidmubarak
#aidilfitri2018


0

Chocolate Chip Cookies
.
Ini antara kuih raya yang wajib ada di setiap rumah menjelang Raya Aidilfitri akan datang... Tetamu anda mesti akan tanya.. " Chocolate Chip Cookies ada? " πŸ˜€πŸ˜€ πŸ˜…πŸŽ‰
1 drpd 10 jenis pilihan kuih raya untuk tahun 2018 ini..
πŸ’₯πŸ’₯ anda boleh lihat katalog penuh kuih raya #anisbakery untuk 2018 ini di website kami sekarang - www.anisbakery.net @ anda boleh klik pada link di profile kamiπŸ‘†πŸ‘†
.
.
=====//====
#tempahan #kuihraya2018 #chocolatechipcookies


1

K - KEEP GOING. πŸƒπŸ»
.
Jangan pernah menyerah!
.
Sampul raya K ini utk anda!RM1.80 per packet (5 pcs)
.
(ETA MAY : HANYA UNTUK CUSTOMER YANG PENYABAR😘) - Allah suka tau.
.
Dah ramai yang tunggu design baru kan? Jadi kami keluarkan 26 design readymade baru utk kalian.
.
βœ…Lebih 20 design menarik
βœ…Beli 40 packs dpt free postage SM
βœ…Tak perlu lagi nk tulis nama penerima duit raya bawah lipatan sampul
βœ…130sgm glossy art paper
βœ…Muat untuk masukkan duit tanpa lipat
.
🌸CARA TEMPAHAN
.
Whatsapp +6011-3906 5475
.
#sampulrayaTARBIAHCINTA
#agenrasmiSRT
#moneypacket
#moneypacket2018
#sampulraya
#sampulraya2018
#sampulduitraya
#sampulduitrayamurah
#sampulduitrayamalaysia
#sampulduitraya2018
#sampulrayamurah
#sampulrayacustom
#sampulrayacustommade
#selamathariraya
#eidmubarak
#aidilfitri2018
#RBfamily


0

RAYA TAK LAMA LAGI. CEPAT SEDIAKAN KELENGKAPAN RAYA, NNT BOLEH FOKUS JALANKAN IBADAH PUASA.
RM1.80 per packet (5 pcs)
.
(ETA MAY : HANYA UNTUK CUSTOMER YANG PENYABAR😘) - Allah suka tau.
.
Dah ramai yang tunggu design baru kan? Jadi kami keluarkan 26 design readymade baru utk kalian.
.
βœ…Lebih 20 design menarik
βœ…Beli 40 packs dpt free postage SM
βœ…Tak perlu lagi nk tulis nama penerima duit raya bawah lipatan sampul
βœ…130sgm glossy art paper
βœ…Muat untuk masukkan duit tanpa lipat
.
🌸CARA TEMPAHAN
.
Whatsapp +6011-3906 5475
.

#sampulrayaTARBIAHCINTA
#agenrasmiSRT
#moneypacket
#moneypacket2018
#sampulraya
#sampulraya2018
#sampulduitraya
#sampulduitrayamurah
#sampulduitrayamalaysia
#sampulduitraya2018
#sampulrayamurah
#sampulrayacustom
#sampulrayacustommade
#selamathariraya
#eidmubarak
#aidilfitri2018
#RBFamily


0

New Indian Stock
Gorgette Chikankari shirts.
Unstitched 6800/Rs
#indian #gorgeous #gorgette #chikankari #eidmubarak #newvariety #usa #usagirl #summerstyles


0

i - I choose to be the best version of myself
.
RM1.80 per packet (5 pcs)
.
(ETA MAY : HANYA UNTUK CUSTOMER YANG PENYABAR😘) - Allah suka tau.
.
Dah ramai yang tunggu design baru kan? Jadi kami keluarkan 26 design readymade baru utk kalian.
.
βœ…Lebih 20 design menarik
βœ…Beli 40 packs dpt free postage SM
βœ…Tak perlu lagi nk tulis nama penerima duit raya bawah lipatan sampul
βœ…130sgm glossy art paper
βœ…Muat untuk masukkan duit tanpa lipat
.
🌸CARA TEMPAHAN
.
Whatsapp +6011-3906 5475
.
#sampulrayaTARBIAHCINTA
#agenrasmiSRT
#moneypacket
#moneypacket2018
#sampulraya
#sampulraya2018
#sampulduitraya
#sampulduitrayamurah
#sampulduitrayamalaysia
#sampulduitraya2018
#sampulrayamurah
#sampulrayacustom
#sampulrayacustommade
#selamathariraya
#eidmubarak
#aidilfitri2018
#RBFamily


0

Need Eid gifts this year? These are perfect gifts which will bring a smile to anyones face! They can also be ordered in bulk with a discount πŸ˜‰ ...
β€”β€’β€”β€’β€”β€’β€”β€’β€”β€’β€”β€’β€”β€’β€”β€’β€”β€’β€”β€’β€”β€’β€”
β–ͺ️Dm for any enquiresπŸ“₯ @dmartsuk ▫️All canvases are handpaintedπŸ–ŒοΈ
β–ͺ️P&P available within UKπŸ“¦
▫️2-3 weeks notice πŸ“Œ
β–ͺ️Paypal/Bank Transfers excepted
▫️Customise your home with our exclusive and unique canvases! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 🚫Ignore🚫
#art#calligraphy #arabic#canvas#islam#islamiccanvas#islamicart#bismillah#alhumdullilah#watercolour#photography#artist#muslim#paint#homedecor#bespoke#gift#islamicgift#personalisedgift#handmadegifts#like4like#followforfollow#eid#eid2018#eidgift#eidgifts#eidgiftideas#eidmubarak#eidcollection


0

********* Anaya lawn ******** Anaya lawn embroidery suit chiffon printed duppatta now available master replica
Front printed
Neck embroidery
Daman embroidery pati
Slvees printed
Back printed
Plan trousers
Chiffon printed duppatta
Now available master replica ********* Rs 2250*********** Now Avilable
.
Any queries DM OR Watsapp at (+92)3323660501
COD Available | Free delivery.
To join our Watsapp group send us your name at our no. given above.
.
#sargodha #pakistan #pakistanifashion #karachibloggers #sialkot #mydubai #eidmubarak #eid #india #pakistani #fashion #punjabians #africanprint #lahore #multan #quetta #ladiesfashion #makeup #karachigirls #pakistanibride #pakistaniwedding #rawalpindi


0

maria b lawn collection 2018
printed lawn front with embroidered daman boarder with cut work
printed lawn back
printed lawn sleeves with embroidered boarder with cut work
printed trozer
net embroidered dupta with 4 side jackert lace attachment
rate only....2500

Now Avilable
.
Any queries DM OR Watsapp at (+92)3323660501
COD Available | Free delivery.
To join our Watsapp group send us your name at our no. given above.
.
#sargodha #pakistan #pakistanifashion #karachibloggers #sialkot #mydubai #eidmubarak #eid #india #pakistani #fashion #punjabians #africanprint #lahore #multan #quetta #ladiesfashion #makeup #karachigirls #pakistanibride #pakistaniwedding #rawalpindi


0

maria b lawn collection 2018
printed lawn front with embroidered daman boarder with cut work
printed lawn back
printed lawn sleeves with embroidered boarder with cut work
printed trozer
net embroidered dupta with 4 side jackert lace attachment
rate only....2500

Now Avilable
.
Any queries DM OR Watsapp at (+92)3323660501
COD Available | Free delivery.
To join our Watsapp group send us your name at our no. given above.
.
#sargodha #pakistan #pakistanifashion #karachibloggers #sialkot #mydubai #eidmubarak #eid #india #pakistani #fashion #punjabians #africanprint #lahore #multan #quetta #ladiesfashion #makeup #karachigirls #pakistanibride #pakistaniwedding #rawalpindi


0

ÈLAN lawn now available
Full suit on lawn with *jacquard net dupatta*
*Neck Embroidered bunch*
*2 trouser Embroidered bunches*
Rate 2250 .
Any queries DM OR Watsapp at (+92)3323660501
COD Available | Free delivery.
To join our Watsapp group send us your name at our no. given above.
.
#sargodha #pakistan #pakistanifashion #karachibloggers #sialkot #mydubai #eidmubarak #eid #india #pakistani #fashion #punjabians #africanprint #lahore #multan #quetta #ladiesfashion #makeup #karachigirls #pakistanibride #pakistaniwedding #rawalpindi


0

ÈLAN lawn now available
Full suit on lawn with *jacquard net dupatta*
*Neck Embroidered bunch*
*2 trouser Embroidered bunches*
Rate 2250 .
Any queries DM OR Watsapp at (+92)3323660501
COD Available | Free delivery.
To join our Watsapp group send us your name at our no. given above.
.
#sargodha #pakistan #pakistanifashion #karachibloggers #sialkot #mydubai #eidmubarak #eid #india #pakistani #fashion #punjabians #africanprint #lahore #multan #quetta #ladiesfashion #makeup #karachigirls #pakistanibride #pakistaniwedding #rawalpindi


0

Maysori
Fabric : Maysoori & HandWork (3 Pcs Unstitch)
After had a successful design # 1

Now available * Design # 2 *
This Design includes: *Front Maysoori Fabric Heavy Dori Embroidered*
* Sleeves on Maysoori Fabric & HandWork Beads*
* Back Maysoori Handwork stone *
*Maysori Handwork Dupatta*
*BANARSI PRINTED TROUSER WITH HEAVY DORI EMBROIDRY *
*INNER ALSO MAYSORI BANARSI*
*Rate : 3650 /-* .
Any queries DM OR Watsapp at (+92)3323660501
COD Available | Free delivery.
To join our Watsapp group send us your name at our no. given above.
.
#sargodha #pakistan #pakistanifashion #karachibloggers #sialkot #mydubai #eidmubarak #eid #india #pakistani #fashion #punjabians #africanprint #lahore #multan #quetta #ladiesfashion #makeup #karachigirls #pakistanibride #pakistaniwedding #rawalpindi


0

AMNA MASTER REPLICA

JAZMIN LAWN

DETAIL:
FRONT:
Heavy embroidered

SLEEVES:
Ful embroidered

DUPATTA(NET):
pallu embroidered

TROUZER:
Dyed cottan

PRICE:RS 2750
.
Any queries DM OR Watsapp at (+92)3323660501
COD Available | Free delivery.
To join our Watsapp group send us your name at our no. given above.
.
#sargodha #pakistan #pakistanifashion #karachibloggers #sialkot #mydubai #eidmubarak #eid #india #pakistani #fashion #punjabians #africanprint #lahore #multan #quetta #ladiesfashion #makeup #karachigirls #pakistanibride #pakistaniwedding #rawalpindi


0

🌟Eid Collection🌟 🌟Anarkali - Chikankari hand embroidery with Gotapatti🌟Pure Chiffon. 🌟Dyeable, dye facility available. DM for Price. Book your Order Now ! #lucknowichikan #canada #dubai #uk #uae #pakistan #india #cotton #summers #pastels #delhi #mumbai #pastels #egypt #jordan #saudiarabia #dubai #uae #uk #ukweddings #London #punjabi #europe #eidmubarak #eid #ramzanmubarak #dyeable #kaamdaniwork #bridalwear #chikankariembroidery #hand embroidery #exclusive #designercollection


1

Semperit Legend Cookies
.
Memang legend cookies ni.. Anda kena ambik dua balang cookies ni.. Satu untuk makan sebelum raya & satu lagi untuk makan masa raya... πŸ˜€πŸ˜€ .
1 drpd 10 jenis pilihan kuih raya untuk tahun 2018 ini..
πŸ’₯πŸ’₯ anda boleh lihat katalog penuh kuih raya #anisbakery untuk 2018 ini di website kami sekarang - www.anisbakery.net @ anda boleh klik pada link di profile kamiπŸ‘†πŸ‘†
.
.
=====//====
#tempahan #kuihraya2018 #semperit


1

For a better smile 😁 book your appointment now with Dr. Sabiana πŸ‘©πŸ»β€βš•οΈ Ω„Ψ§Ψ¨ΨͺΨ³Ψ§Ω…Ψ© Ψ§Ψ¬Ω…Ω„ 😁احجز Ω…ΩˆΨΉΨ―Ωƒ Ψ§Ω„Ψ§Ω† Ω…ΨΉ Ψ§Ω„Ψ―ΩƒΨͺورة/Ψ³Ψ§Ψ¨ΩŠΨ§Ω†Ψ§ πŸ‘©πŸ»β€βš•οΈ Ω„Ω„Ψ­Ψ¬Ψ² و Ω„Ω„Ψ§Ψ³Ψͺفسار: ☎️ 44694801
πŸ“± 55818253
#Qatar #Doha #Altakhasosy_dental_Center #Teeth #Smile #Dental #HollywoodSmile #Teeth_whiteninng #Veneers #Teeth_Brush#eidmubarak #Ω‚Ψ·Ψ± #دوحة #Ψ§Ω„Ψ£Ψ³Ω†Ψ§Ω† #Ψ§Ψ¨ΨͺΨ³Ψ§Ω…Ψ© #ΩΩ†ΩŠΨ±Ψ²


0

satu lagi gambar Peanut Butter Cookies...! πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜ƒ
.
1 drpd 10 jenis pilihan kuih raya untuk tahun 2018 ini..
πŸ’₯πŸ’₯ anda boleh lihat katalog penuh kuih raya #anisbakery untuk 2018 ini di website kami sekarang - www.anisbakery.net @ anda boleh klik pada link di profile kamiπŸ‘†πŸ‘†
.
.
=====//====
#tempahan #kuihraya2018
#peanutbutter


1

#elysianlebaran2018 🌺🌸🌷🌹
Nostalgic πŸ“Ί
=============================
Shop with us via:
β€’ website: www.shearasol.com
β€’ whatsapp: +6019.692.6209
=============================
#zaloraya2018 #raya #lebaran #aidilfitri #ramadhan #bajuraya #eid #eidmubarak #zalora #zaloramy #bajukurung #bajukurungmoden #designer


0

#CMWArtMonday from @lillyandluluco: ✨ Wood cake toppers ✨ β€’ β€’ β€’
Share your latest 🎨 work with us by using CMWArtMonday hashtag and tagging @CreativeMuslimWomen! πŸŽ¨βœ’οΈβœοΈπŸ“πŸ“πŸ“πŸ’ΊπŸ“‚πŸ’ΎπŸ“‹πŸ“·βœ‚οΈπŸŽ­πŸ“…πŸŽ₯πŸ’»πŸŒΏπŸ΄πŸπŸŽ‚πŸ°πŸ›€πŸ‘°πŸ’πŸ’Ž #CreativeMuslimWomen


1

Alhamdulillah makin ramai yng dah pre order. βœ…28 design READYMADE menarik
βœ…Beli 40 packs dpt free postage SM
βœ…130sgm glossy art paper, LEBIH TEBAL DARI KEBANYAKAN SAMPUL DI MALAYSIA
.
🌸CARA TEMPAHAN
.
Whatsapp +6019-3080433 .
Powered by : @tarbiahcinta.bookstore
.
#sampulrayaTARBIAHCINTA
#agenrasmiSRT
#moneypacket
#moneypacket2018
#sampulraya
#sampulraya2018
#sampulduitraya
#sampulduitrayamurah
#sampulduitrayamalaysia
#sampulduitraya2018
#sampulrayamurah
#sampulrayacustom
#sampulrayacustommade
#selamathariraya
#eidmubarak
#aidilfitri2018


0

SAMPUL RAYA 2018|TARBIAH CINTA:
Alhamdulillah makin ramai yng dah pre order. βœ…28 design READYMADE menarik
βœ…Beli 40 packs dpt free postage SM
βœ…130sgm glossy art paper, LEBIH TEBAL DARI KEBANYAKAN SAMPUL DI MALAYSIA
.
🌸CARA TEMPAHAN
.
Whatsapp +6010-773 6200
.
Powered by : @tarbiahcinta.bookstore
.
#sampulrayaTARBIAHCINTA
#agenrasmiSRT
#moneypacket
#moneypacket2018
#sampulraya
#sampulraya2018
#sampulduitraya
#sampulduitrayamurah
#sampulduitrayamalaysia
#sampulduitraya2018
#sampulrayamurah
#sampulrayacustom
#sampulrayacustommade
#selamathariraya
#eidmubarak
#aidilfitri2018


0

Peanut Butter Cookies..
Cuba tengok betul 2 apa ada kat dalam kuih raya ni..πŸ˜€ .. Yes #peanutbutter! Cookies tu pun ada campuran peanut butter & kat dlm setiap cookies tu pun siap ada filling peanut butter.. πŸŽ‰πŸŽ‰πŸ’₯
.
1 drpd 10 jenis pilihan kuih raya untuk tahun 2018 ini..
πŸ’₯πŸ’₯ anda boleh lihat katalog penuh kuih raya #anisbakery untuk 2018 ini di website kami sekarang - www.anisbakery.net @ anda boleh klik pada link di profile kamiπŸ‘†πŸ‘†
.
.
=====//====
#tempahan #kuihraya2018


1

Chocolate Oat Cookies..
1 drpd 10 jenis pilihan kuih raya untuk tahun 2018 ini..
πŸ’₯πŸ’₯ anda boleh lihat katalog penuh kuih raya #anisbakery untuk 2018 ini di website kami sekarang - www.anisbakery.net @ anda boleh klik pada link di profile kamiπŸ‘†πŸ‘†
.
.
=====//====
#tempahan #kuihraya2018 #chocolate #oatmeal #oatcookies


2

Summer and Cambrics compliment each other ......Enquire for Available ones ......What a colour palate to have in your closet .... cambrics........ALL SOLD out , check for available ones ..........if this dress πŸ‘— pulls you enquire and book soon πŸ˜ƒπŸ˜€πŸ˜„.Wear it white or dye in your own colour and feel classy and graceful look. Team up this and Feel the Royal πŸ‘‘ Dye facility available. DM for price. πŸ˜„πŸ˜ƒπŸ˜€πŸ˜πŸ‘—β€οΈπŸ‘—β€οΈπŸ‘—β€οΈπŸ‘—β€οΈπŸ˜
#malaysianwedding #handembroidery #chikan
#badla #mukaishwork #bridal #wedding #bridal #hyderabad
#ramadan #threadwork #ukwedding #indianwedding #chandigarh #dupattas #ahmedabad #londonwedding #london #chikankari #eid #eidmubarak #trousseau #punjabisuit #punjabi #punjabiwedding #mumbai #muscat #dubai #uae #delhi #mukaish


0

What a colour palate to have in your closet .... cambrics / Georgette’s ........ALL SOLD out , check for available ones ..........if this dress πŸ‘— pulls you enquire and book soon πŸ˜ƒπŸ˜€πŸ˜„.Wear it white or dye in your own colour and feel classy and graceful look. Team up this and Feel the Royal πŸ‘‘ Dye facility available. DM for price. πŸ˜„πŸ˜ƒπŸ˜€πŸ˜πŸ‘—β€οΈπŸ‘—β€οΈπŸ‘—β€οΈπŸ‘—β€οΈπŸ˜
#malaysianwedding #handembroidery #chikan
#badla #mukaishwork #bridal #wedding #bridal #hyderabad
#ramadan #threadwork #ukwedding #indianwedding #chandigarh #dupattas #ahmedabad #londonwedding #london #chikankari #eid #eidmubarak #trousseau #punjabisuit #punjabi #punjabiwedding #mumbai #muscat #dubai #uae #delhi #mukaish


0

Alhamdulillah makin ramai yng dah pre order. βœ…28 design READYMADE menarik
βœ…Beli 40 packs dpt free postage SM
βœ…130sgm glossy art paper, LEBIH TEBAL DARI KEBANYAKAN SAMPUL DI MALAYSIA
.
🌸CARA TEMPAHAN
.
Whatsapp +6018-2948718
.
Powered by : @tarbiahcinta.bookstore
.
#sampulrayaTARBIAHCINTA
#agenrasmiSRT
#moneypacket
#moneypacket2018
#sampulraya
#sampulraya2018
#sampulduitraya
#sampulduitrayamurah
#sampulduitrayamalaysia
#sampulduitraya2018
#sampulrayamurah
#sampulrayacustom
#sampulrayacustommade
#selamathariraya
#eidmubarak
#aidilfitri2018
#novel
#pencintanovel
#buku
#ulatbuku


1

Semoga Kau kurniakan Syurga buat kedua-dua orang tua kami
.
AHLAN WASAHLAN YA RAMADHAN😊
24 hari menuju Ramadhan .
Allahumma barik lana fi Rajab wa Sha'ban wa ballighna Ramadan.
.
#ramadhan
#ramadhankareem
#sampulrayaTARBIAHCINTA
#agenrasmiSRT
#moneypacket
#moneypacket2018
#sampulraya
#sampulraya2018
#sampulduitraya
#sampulduitrayamurah
#sampulduitrayamalaysia
#sampulduitraya2018
#sampulrayamurah
#sampulrayacustom
#sampulrayacustommade
#selamathariraya
#eidmubarak
#aidilfitri2018


0

Seperti yang di janjikan ..
RAFANDA COLLECTION akan buat sale GRAND OPENING
..
Dngn harga yang tak masuk akal
..
Exclusice Square Scarf
Heavy Chiffon Diamond
..
RM 15 !!
RM 15 sahaja!! Sayang2 Rafanda Collection ..
Warna amat-amat terhad
Jom beli sampai licin
CEPAT CEPAT JANGN LAMBAT-LAMBAT
#tudungmurah #tudungcantik #tudungdinner #dinner #majlisbukapuasa #majlisnikah #eidmubarak #hariraya #tudungraya #heavychiffon #diaomond #heavychiffondiamond #berkualiti #cantik
#menawan #anggun
#gadisgelita #murah2
#untuksemua #bidang50 #bidang45 #birthdaygirl #birthdayparty #princess


0

SOLD ... Similar Whites available.... ☺️☺️☺️Affordable kurta chikan Georgette with Gotta patti aari Work embellishments, if this dress πŸ‘— pulls you enquire and book soon πŸ˜ƒπŸ˜€πŸ˜„.Wear it white or dye in your own colour and feel classy and graceful look. Team up this and Feel the Royal πŸ‘‘ Dye facility available. DM for price. πŸ˜„πŸ˜ƒπŸ˜€πŸ˜πŸ‘—β€οΈπŸ‘—β€οΈπŸ‘—β€οΈπŸ‘—β€οΈπŸ˜
#malaysianwedding #handembroidery #chikan
#badla #mukaishwork #bridal #wedding #bridal #hyderabad
#ramadan #threadwork #ukwedding #indianwedding #chandigarh #dupattas #ahmedabad #londonwedding #london #chikankari #eid #eidmubarak #trousseau #punjabisuit #punjabi #punjabiwedding #mumbai #muscat #dubai #uae #delhi #mukaish


2

Mama x Papa β™₯️ #lovetilljannah


12

Alhamdulillah makin ramai yng dah pre order. βœ…28 design READYMADE menarik
βœ…Beli 40 packs dpt free postage SM
βœ…130sgm glossy art paper, LEBIH TEBAL DARI KEBANYAKAN SAMPUL DI MALAYSIA
.
🌸CARA TEMPAHAN
.
Whatsapp +6017-655 8771
.
#sampulrayaTARBIAHCINTA
#agenrasmiSRT
#moneypacket
#moneypacket2018
#sampulraya
#sampulraya2018
#sampulduitraya
#sampulduitrayamurah
#sampulduitrayamalaysia
#sampulduitraya2018
#sampulrayamurah
#sampulrayacustom
#sampulrayacustommade
#selamathariraya
#eidmubarak
#aidilfitri2018 #mhy30


0

Our delicious home made vanilla cocoa biscuit, available in selected hampers packages ✨


1

Jade set Idr500,000 ✨ - 1 jar 350gr of snow white cookies
- 1 jar 350gr of kaastengels
- 1 jar 350gr of flower butter cookies
- 1 jar 350gr of vanilla cocoa biscuit
- 2 jars 150gr of assorted snacks
- 1pc of multiused tea jar with stirrer


1

EID Design 2018 PRIYANKA
Only for RM99

Additional RM7 for postage

Colors are available in: - Lavender
- Gold
- Dark Brown
- Maroon
- Dark Green
- Black

Size: Free Size

Material : Cotton Memeri

Kindly slide right for details of measurement 🌸

#raya2018collection
#eidmubarak
#raya
#rayacollection #gayakoleksiraya2018 #timerayaje


0

Semoga Kau kurniakan Syurga buat kedua-dua orang tua kami
.
AHLAN WASAHLAN YA RAMADHAN😊
24 hari menuju Ramadhan .
Allahumma barik lana fi Rajab wa Sha'ban wa ballighna Ramadan.
.
#ramadhan
#ramadhankareem
#sampulrayaTARBIAHCINTA
#agenrasmiSRT
#moneypacket
#moneypacket2018
#sampulraya
#sampulraya2018
#sampulduitraya
#sampulduitrayamurah
#sampulduitrayamalaysia
#sampulduitraya2018
#sampulrayamurah
#sampulrayacustom
#sampulrayacustommade
#selamathariraya
#eidmubarak
#aidilfitri2018 #mhy30


0

Introducing Special Cover Cookies for Eid Mubarak 1439 H, stay tune on our instagram because we will announce our special hampers this week!
.
πŸ₯šπŸ™†πŸΌβ€οΈ
.
#oeufpatissier #jakarta #bandung #surabaya #instapic #instafood #cookies #cake #dessert #sweet #hampers #desserttable #tablesetting #birthday #party #bridalshower #babyshower #trending #yummy #delicious #f52grams #eeeeeats #happiness #lovefood #foodie #special #2018 #lebaran #eidmubarak


1

Introducing Special Cover Cookies for Eid Mubarak 1439 H, stay tune on our instagram because we will announce our special hampers this week!
.
πŸ₯šπŸ™†πŸΌβ€οΈ
.
#oeufpatissier #jakarta #bandung #surabaya #instapic #instafood #cookies #cake #dessert #sweet #hampers #desserttable #tablesetting #birthday #party #bridalshower #babyshower #trending #yummy #delicious #f52grams #eeeeeats #happiness #lovefood #foodie #special #2018 #lebaran #eidmubarak


1

Introducing Special Cover Cookies for Eid Mubarak 1439 H, stay tune on our instagram because we will announce our special hampers this week!
.
πŸ₯šπŸ™†πŸΌβ€οΈ
.
#oeufpatissier #jakarta #bandung #surabaya #instapic #instafood #cookies #cake #dessert #sweet #hampers #desserttable #tablesetting #birthday #party #bridalshower #babyshower #trending #yummy #delicious #f52grams #eeeeeats #happiness #lovefood #foodie #special #2018 #lebaran #eidmubarak


0

EID Design 2018 KATRINA
Only for RM99

Additional RM7 for postage

Colors are available in: - Navy Blue
- Dark Blue
- Dark Brown
- Maroon
- Black
- Dark Green

Size: Free Size

Material : Cotton Memeri

Kindly slide right for details of measurement 🌸

#raya2018collection
#eidmubarak
#raya
#rayacollection


0

Announcement: participating in Eid Shop, an online group shop, specifically for Ramadan and Eid shopping at one place. EID Shop will go live from 24th of April. #Eid #eidmubarak #Ramadangifts #Ramadan #CanadianArtists #CalgaryArtists #Resinart #Acrylic #Acrylicart # CMW #icnaCalgary #Misfits #ParvinsArt #Homedecor


0

Alhamdulillah makin ramai yang dah pre order. βœ…28 design READYMADE menarik
βœ…Beli 40 packs dpt free postage SM
βœ…130sgm glossy art paper, LEBIH TEBAL DARI KEBANYAKAN SAMPUL DI MALAYSIA
.
🌸CARA TEMPAHAN
.
Whatsapp +6013-2069142
.
Powered by : @tarbiahcinta.bookstore
.
#sampulrayaTARBIAHCINTA
#agenrasmiSRT
#moneypacket
#moneypacket2018
#sampulraya
#sampulraya2018
#sampulduitraya
#sampulduitrayamurah
#sampulduitrayamalaysia
#sampulduitraya2018
#sampulrayamurah
#sampulrayacustom
#sampulrayacustommade
#selamathariraya
#eidmubarak
#aidilfitri2018
#kashafventure


0

Alhamdulillah makin ramai yng dah pre order. βœ…28 design READYMADE menarik
βœ…Beli 40 packs dpt free postage SM
βœ…130sgm glossy art paper, LEBIH TEBAL DARI KEBANYAKAN SAMPUL DI MALAYSIA
.
🌸CARA TEMPAHAN
.
Whatsapp +6018-264 3646
.
Powered by : @tarbiahcinta.bookstore
.
#sampulrayaTARBIAHCINTA
#agenrasmiSRT
#moneypacket
#moneypacket2018
#sampulraya
#sampulraya2018
#sampulduitraya
#sampulduitrayamurah
#sampulduitrayamalaysia
#sampulduitraya2018
#sampulrayamurah
#sampulrayacustom
#sampulrayacustommade
#selamathariraya
#eidmubarak
#aidilfitri2018


0

When your friends can't stand the extra in you 🌝πŸ”₯
.
.
.
#alwaysextra#drama#eid#eidmubarak#favgirl#happy


6

Taqabbal Allahu minna wa minkum
May Allah SWT accept our good deeds, forgive our transgressions & remove all our sufferings.. aameen
I wish blessings for u & ur family.. Remember in duaa.. Eid mubarak

#Eid #eidmubarak #islamicfestival #islam #islamicposts #happiness #familygettogether


0

The end of the page