#elaksembelit

Instagram photos and videos

#ElakSembelit#Energybooster#Tamargo#Milkbooster#TabletKurma#elaksembelit#BatukHilang#TambahSeleraMakan#BRAINBOOSTER#MILKBOOSTER#MakananSunnah#SusuPekat#TamargoBangi#SusuBanyak#BrainBooster#Malaysia#ZabeauTeam#Probiotik#MilkBooster#Madu#EnergyBooster#Habbatussauda#Ramadhan#IqBooster#StokisSah#ShahAlam

Hashtags #elaksembelit for Instagram

Nak maintain kurang lemak?
.
Boleh je kalau nak
.
Yang penting kene tahu ape yang perlu diambil
.
Lecithin sebagai pengemulsi minyak dan lemak
.
OmegaGuard sebagai pembakar lemak
.
Tapi jangan la pulak pelahap melampaui batas
.
Makan pun beragak la jugak ye
.
Nak order klik je pada bio
.
Atau save my number
.
0126865269
0126865269
0126865269
.
http://ordershakleedisini.wasap.my
.
#Kurus #Slim #Cantik #ElakSembelit #Shaklee #ShakleeMalaysia #ShakleePahang #ShakleeKuantan #Lokalah #SisCuba


1

Ramai duk usha usha 3 item ini

Ramadan dah kurus masuk syawal gemuk semula

jommm kurus semula
order sekarang 0179521151

#kurusbadan #kurussihatcantik #shaklee #shakleemalaysia #murahmurah #cepatbeli #bakarlemak #perutkempis #elaksembelit


1

Semalam pi beraya rumah jiran lama my mother in law kat Taiping. Founder @anom.abubakar sharing dan bagi souvenir Tamargo untuk mokcik tu. Since dia dah nak gerak, dia mintak akak tunjuk dan explain cara nak makan Tamargo.
Ai pun bagi lah mokcik tu, anaknya dan cucu2 rasa Tamargo from my stok.
.
End up, anak mokcik tu beli 3 botol terus. Lepaslah duit check in hotel iolls ari ni hahahahha. πŸ˜‰ .
Founder Sharing, Stokis selling. Gitewwww. πŸ’•πŸ’• .
Good collaboration kan.

Sape yang belum merasa lagi tablet yang #LakuKeras ni, jangan segan silu kontek iolls. Masih lagi harga pengenalan RM45 sebotol.
Nak lagi jimat, grab Combo 3 atau 5 botol terus.

#BerayaPunNakSoftSelling
#TabletKurma #ZabeauTeam
#LoveSharingGoodThings
#SharingIsCaring #BazarPakNil #SayangRaya #SyukurSelalu #SayangRamadhan #KosongKosong #Malaysia #MakananSunnah #RezekiDiManaMana #CTDK #Viral #ShahAlam #StokisSah
#SihatSekeluarga #GingerCandy #Gindy #ElakSembelit #TambahTenaga #TambahSusu
#PekatkanSusu #IqBooster #BrainBooster #JomSihat


1

Sape2 yg balik ke kampung hari ni selamat pulang ke kampung halaman. .
.
Korang yg drive sendiri tu hati-hati di jalan raya... Ingatlah orang yg tersayang. .
.
Pandu cermat, jiwa selamat
.
.
SALAM 29 RAMADHAN..
.
.
#balikkampung #kelantan #panducermat #jiwaselamat #29ramadhan #hariterakhirpuasa #shaklee #peppermint #herblax #lecithin #lawaskanperut #elaksembelit #kuruskanbadan


0

SAKIT PINGGANG DAH HILANG, LEGAKAN SEMBELIT

Kandungan dalam Ostematrix:
.
πŸ’ͺKalsium (1000mg) - Sumber semulajadi yang berkonsentrasi dan mudah diserap
πŸ’ͺMagnesium (400mg) - Bantu mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang & menguatkannya
πŸ’ͺVitamin D (400IU) - Merangsangkan penyerapan kalsium
πŸ’ͺBoron - Bantu dalam metabolisme tulang
πŸ’ͺMangan, tembaga & zink - Mengaktifkan enzim yang membantu dalam pembinaan kepadatan tulang
.
.
Manfaat Ostematrix
.
✨ Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
✨ Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
✨ Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
✨ Meringankan stress
✨ Menstabilkan tekanan darah
✨ Melegakan sakit ketika haid
✨ Membantu dalam masalah gastrik
✨ Penting untuk pembekuan darah, menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkan otot sewaktu kontraksi
✨ Mengurangkan risiko praeklampsia
✨ Membantu mengurangkan sakit belakang
✨ Mengurangkan risiko osteoporosis
✨ Membantu mengurangkan kebas dan sesemut
✨ Membantu melegakan sembelit
✨ Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah
✨ Membantu masalah kolestrol
✨ Menggalakkan kulit yang cantik
✨ Melegakan sakit-sakit sendi
✨ Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
✨ Membantu melembutkan najis
✨ Membantu mengatasi migrain
✨ Membantu masalah buasir

So, siapa yang sesuai ambil OSTEMATRIX ni?
.
βœ”οΈ Ibu hamil
βœ”οΈ Ibu berpantang
βœ”οΈ Ibu menyusu
βœ”οΈ Yang pernah ada history patah tulang
βœ”οΈ Mak ayah yang ada sakit lutut
βœ”οΈ Selalu sakit sendi
βœ”οΈ Sembelit
βœ”οΈ Sukar tidur
βœ”οΈ Migrain
βœ”οΈ Lenguh badan

@ika.shakleedistributor
013-7549178

#shakleeshahalam #shakleekotakemuning #shakleeklang #shakleeselangor #shakleekotadamansara #shakleesubangjaya #cashondeliveryshahalam #ikashaklee #elaksembelit #setkehamilan #hamil #ostematrixshaklee #kalsium #hilangkansakitsendi #kakikrem #simpulbiawak #osteoporosis #omegaguardshaklee #sakitlutut


0

CALCIUM NIH PENTING KE?
Okay korang pernah tak sakit badan, belakang dan pinggang sebab duduk terlalu lama?
Tak kisah lah sama ada sebab duduk lama dalam class ke, atau menghadap laptop kat office. Or may be travel jauh duduk lama dalam kenderaan ke.

Even housewife yang banyak berdiri, buat kerja rumah dan angkat barang ke sana sini pun akan alami masalah nih jugak. Dapat bonus sekali sakit lutut sakit kaki πŸ˜”
Tapi dengan pengambilan Calcium yang cukup setiap hari inshaaAllah dapat membantu mengatasi semua masalah nih.
Kalau korang nak tahu, 99.9% customers yang dah try OSTEMATRIX nih beri feedback positive selepas consistent amalkan setiap hari.
Ehh, kenapa kena amalkan hari hari?
Sebab badan kita memang perlukan certain amount of calcium intake setiap hari.
Age 16-54 : 800 mg / day
Age 55 & above : 1000 mg / day
Pregnancy : 1100 mg / day
Breastfeeding: 1200 mg / day
Kalau you jenis minum susu hari hari atau pengambilan makanan yang mempunyai sumber calcium dengan secukupnya, then it's fine.
Tapi kalau you jenis tak consistent, kena start ambil kira untuk ambil calcium tablet dari sekarang.
1 tablet OSTEMATRIX = 250 mg ❀️ So 1 bottle boleh tahan up to 1 month if you consume 4 tablets daily.
Korang ada masalah yang Ika sebutkan tadi?
Start your action now, jangan biarkan masalah tu berlarutan sebab salah satu kesan lack of calcium intake boleh membawa kepada masalah Osteoporosis (tulang rapuh). Yang pregnant or dah nak bersalin lagi bagus amalkan sebab baby serap 90% daripada calcium ibu. Jadinya memang kena sentiasa pastikan calcium intake adalah mencukupi setiap hari.
Jaga kesihatan tulang daripada sekarang, jangan tunggu dah sakit nanti baru nak menyesal okayh 😊

@ika.shakleedistributor
013-7549178

#shakleeshahalam #shakleekotakemuning #shakleeklang #shakleeselangor #shakleekotadamansara #shakleesubangjaya #cashondeliveryshahalam #ikashaklee #elaksembelit #setkehamilan #hamil #ostematrixshaklee #kalsium #hilangkansakitsendi #kakikrem #simpulbiawak #osteoporosis #omegaguardshaklee #sakitlutut


0

OSTEMATRIX BANTU LEBIH LAWAS

Kandungan dalam Ostematrix:
.
πŸ’ͺKalsium (1000mg) - Sumber semulajadi yang berkonsentrasi dan mudah diserap
πŸ’ͺMagnesium (400mg) - Bantu mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang & menguatkannya
πŸ’ͺVitamin D (400IU) - Merangsangkan penyerapan kalsium
πŸ’ͺBoron - Bantu dalam metabolisme tulang
πŸ’ͺMangan, tembaga & zink - Mengaktifkan enzim yang membantu dalam pembinaan kepadatan tulang
.
.
Manfaat Ostematrix
.
✨ Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
✨ Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
✨ Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
✨ Meringankan stress
✨ Menstabilkan tekanan darah
✨ Melegakan sakit ketika haid
✨ Membantu dalam masalah gastrik
✨ Penting untuk pembekuan darah, menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkan otot sewaktu kontraksi
✨ Mengurangkan risiko praeklampsia
✨ Membantu mengurangkan sakit belakang
✨ Mengurangkan risiko osteoporosis
✨ Membantu mengurangkan kebas dan sesemut
✨ Membantu melegakan sembelit
✨ Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah
✨ Membantu masalah kolestrol
✨ Menggalakkan kulit yang cantik
✨ Melegakan sakit-sakit sendi
✨ Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
✨ Membantu melembutkan najis
✨ Membantu mengatasi migrain
✨ Membantu masalah buasir

So, siapa yang sesuai ambil OSTEMATRIX ni?
.
βœ”οΈ Ibu hamil
βœ”οΈ Ibu berpantang
βœ”οΈ Ibu menyusu
βœ”οΈ Yang pernah ada history patah tulang
βœ”οΈ Mak ayah yang ada sakit lutut
βœ”οΈ Selalu sakit sendi
βœ”οΈ Sembelit
βœ”οΈ Sukar tidur
βœ”οΈ Migrain
βœ”οΈ Lenguh badan

@ika.shakleedistributor
013-7549178

#shakleeshahalam #shakleekotakemuning #shakleeklang #shakleeselangor #shakleekotadamansara #shakleesubangjaya #cashondeliveryshahalam #ikashaklee #elaksembelit #setkehamilan #hamil #ostematrixshaklee #kalsium #hilangkansakitsendi #kakikrem #simpulbiawak #osteoporosis #omegaguardshaklee #sakitlutut


0

Kalau lenguh2 badan, elok sangat ambil Ostematrix ni.

Saya sendiri yg bf baby ni memang ambik Oste ni sebelum tidur.

Bila bangun tidur, rasa ringan je.. tak ingat dah pasal lenguh semalam.. huhu.

Kalau korang pon nak rasa macam ni wasap ye.. 012-6830069
Bazilah

#ostematrix #ostematrixshaklee #shaklee #shakleeeffect #shakleebukitrangin #shakleekuantan #shakleebanting #shakleetamantas #shakleekanchongdarat #shakleeinderamahkota #shakleepermatangbadak #shakleepayabesar #shakleekampungpandan #lenguhbadan #lenguh #sakitbelakang #sembelit #elaksembelit #tulangkuat #kalsium #sumberkalsium #tulang #osteoporosis #osteoarthritis #arthritis #lenguhkaki #cramp #kejang #bfmom #ibumenyusu


0

Happy weekend uolls 😘... .
Tau tak uolls enerfiber boleh mengempiskan perut kita dengan cepat asalkan mengikuti 3prinsip πŸ€”. 1, Penjagaan pemakanan , 2, buat senaman 3, dapatkan rehat yg secukupnya ... pasti berbaloi uolls 😍, β€’
#enerfiber #health #healthy #healthyfood #healthylifestyle #kurusdalam2minggu #diet #dietsihat #detox #detoxdrink #detoxfiber #dietsenang #cuciusus #sihat #sihatselalu #sihatcantik #elaksakit #elaksembelit #international #china #europe #indonesia #hongkong #malaysia #vietnam #sabah #sarawak #kotakinabalu #amalkandetox #amalkanhidupsihat


1

Sape yang nak cari duit lebih shopping raya? Kot-kot lah nak tuko langsir, sofa, beli Duck scarf, golang atau rantai omeh, baju lace dan lain-lain lagi. Mohlah join team power puff girls hakak jual #TabletKurma TAMARGO yang tengah superhot la ni.
.
Best bebeno ke TAMARGO ni?
1) Product Pioneer
2) Tiada Saingan
3) Tablet Pertama Di Dunia berasaskan Kurma
4) Mengandungi 6 Makanan Sunnah
#Kurma
#Kismis
#Habbatussauda
#Susu Kambing
#Buah Tin
#Madu
dengan bonus tambahan #Probiotik

5) Perasa koko
6) Banyak khasiat untuk
#MilkBooster
#TenagaTambahan
#TingkatImunisasiBadan
#BrainBooster
#IqBooster
#KeringkanLuka
#ElakSembelit dan banyak lagi

7) Banyak #Testimoni baik tentang TAMARGO
8) Ilmu pemasaran guiding dan coaching pun hado
.
Hakak dah tak menang tangan ni. TOLONNNGGG!! Sesape yang ada keazaman yang tinggi serta serius nak ubah ekonomi keluarga tu, mohlah sama-sama berperang dengan team power puff girls akak. Zero knowledge dan pengalaman pun tak pe, akak sudi bantu. Let's fly high together. Cepat-cepat klik link kat bawah ye ⬇️⬇️⬇️ Http://tamargoizz.wasap.my/

#ZabeauTeam #EnergyBooster #ShahAlam #JutawanTamargo #NakCariAgent #Dropshipper #CariDuitRaya #Malaysia #StokisSah #MisiRaya #Ramadhan #BulanPuasa #Viral


0

Sape yang nak cari duit lebih shopping raya? Kot-kot lah nak tuko langsir, sofa, beli Duck scarf, golang atau rantai omeh, baju lace dan lain-lain lagi. Mohlah join team power puff girls hakak jual #TabletKurma TAMARGO yang tengah superhot la ni.
.
Best bebeno ke TAMARGO ni?
1) Product Pioneer
2) Tiada Saingan
3) Tablet Pertama Di Dunia berasaskan Kurma
4) Mengandungi 6 Makanan Sunnah
#Kurma
#Kismis
#Habbatussauda
#Susu Kambing
#Buah Tin
#Madu
dengan bonus tambahan #Probiotik

5) Perasa koko
6) Banyak khasiat untuk
#MilkBooster
#TenagaTambahan
#TingkatImunisasiBadan
#BrainBooster
#IqBooster
#KeringkanLuka
#ElakSembelit dan banyak lagi

7) Banyak #Testimoni baik tentang TAMARGO
8) Ilmu pemasaran guiding dan coaching pun hado
.
Hakak dah tak menang tangan ni. TOLONNNGGG!! Sesape yang ada keazaman yang tinggi serta serius nak ubah ekonomi keluarga tu, mohlah sama-sama berperang dengan team power puff girls akak. Zero knowledge dan pengalaman pun tak pe, akak sudi bantu. Let's fly high together. Cepat-cepat klik link kat bawah ye ⬇️⬇️⬇️ Http://tamargoizz.wasap.my/

#ZabeauTeam #EnergyBooster #ShahAlam #JutawanTamargo #NakCariAgent #Dropshipper #CariDuitRaya #Malaysia #StokisSah #MisiRaya #Ramadhan #BulanPuasa #Viral


0

Sape yang nak cari duit lebih shopping raya? Kot-kot lah nak tuko langsir, sofa, beli Duck scarf, golang atau rantai omeh, baju lace dan lain-lain lagi. Mohlah join team power puff girls hakak jual #TabletKurma TAMARGO yang tengah superhot la ni.
.
Best bebeno ke TAMARGO ni?
1) Product Pioneer
2) Tiada Saingan
3) Tablet Pertama Di Dunia berasaskan Kurma
4) Mengandungi 6 Makanan Sunnah
#Kurma
#Kismis
#Habbatussauda
#Susu Kambing
#Buah Tin
#Madu
dengan bonus tambahan #Probiotik

5) Perasa koko
6) Banyak khasiat untuk
#MilkBooster
#TenagaTambahan
#TingkatImunisasiBadan
#BrainBooster
#IqBooster
#KeringkanLuka
#ElakSembelit dan banyak lagi

7) Banyak #Testimoni baik tentang TAMARGO
8) Ilmu pemasaran guiding dan coaching pun hado
.
Hakak dah tak menang tangan ni. TOLONNNGGG!! Sesape yang ada keazaman yang tinggi serta serius nak ubah ekonomi keluarga tu, mohlah sama-sama berperang dengan team power puff girls akak. Zero knowledge dan pengalaman pun tak pe, akak sudi bantu. Let's fly high together. Cepat-cepat klik link kat bawah ye ⬇️⬇️⬇️ Http://tamargoizz.wasap.my/

#ZabeauTeam #EnergyBooster #ShahAlam #JutawanTamargo #NakCariAgent #Dropshipper #CariDuitRaya #Malaysia #StokisSah #MisiRaya #Ramadhan #BulanPuasa #Viral


1

Sape yang nak cari duit lebih shopping raya? Kot-kot lah nak tuko langsir, sofa, beli Duck scarf, golang atau rantai omeh, baju lace dan lain-lain lagi. Mohlah join team power puff girls hakak jual #TabletKurma TAMARGO yang tengah superhot la ni.
.
Best bebeno ke TAMARGO ni?
1) Product Pioneer
2) Tiada Saingan
3) Tablet Pertama Di Dunia berasaskan Kurma
4) Mengandungi 6 Makanan Sunnah
#Kurma
#Kismis
#Habbatussauda
#Susu Kambing
#Buah Tin
#Madu
dengan bonus tambahan #Probiotik

5) Perasa koko
6) Banyak khasiat untuk
#MilkBooster
#TenagaTambahan
#TingkatImunisasiBadan
#BrainBooster
#IqBooster
#KeringkanLuka
#ElakSembelit dan banyak lagi

7) Banyak #Testimoni baik tentang TAMARGO
8) Ilmu pemasaran guiding dan coaching pun hado
.
Hakak dah tak menang tangan ni. TOLONNNGGG!! Sesape yang ada keazaman yang tinggi serta serius nak ubah ekonomi keluarga tu, mohlah sama-sama berperang dengan team power puff girls akak. Zero knowledge dan pengalaman pun tak pe, akak sudi bantu. Let's fly high together. Cepat-cepat klik link kat bawah ye ⬇️⬇️⬇️ Http://tamargoizz.wasap.my/

#ZabeauTeam #EnergyBooster #ShahAlam #JutawanTamargo #NakCariAgent #Dropshipper #CariDuitRaya #Malaysia #StokisSah #MisiRaya #Ramadhan #BulanPuasa #Viral


0

Sape yang nak cari duit lebih shopping raya? Kot-kot lah nak tuko langsir, sofa, beli Duck scarf, golang atau rantai omeh, baju lace dan lain-lain lagi. Mohlah join team power puff girls hakak jual #TabletKurma TAMARGO yang tengah superhot la ni.
.
Best bebeno ke TAMARGO ni?
1) Product Pioneer
2) Tiada Saingan
3) Tablet Pertama Di Dunia berasaskan Kurma
4) Mengandungi 6 Makanan Sunnah
#Kurma
#Kismis
#Habbatussauda
#Susu Kambing
#Buah Tin
#Madu
dengan bonus tambahan #Probiotik

5) Perasa koko
6) Banyak khasiat untuk
#MilkBooster
#TenagaTambahan
#TingkatImunisasiBadan
#BrainBooster
#IqBooster
#KeringkanLuka
#ElakSembelit dan banyak lagi

7) Banyak #Testimoni baik tentang TAMARGO
8) Ilmu pemasaran guiding dan coaching pun hado
.
Hakak dah tak menang tangan ni. TOLONNNGGG!! Sesape yang ada keazaman yang tinggi serta serius nak ubah ekonomi keluarga tu, mohlah sama-sama berperang dengan team power puff girls akak. Zero knowledge dan pengalaman pun tak pe, akak sudi bantu. Let's fly high together. Cepat-cepat klik link kat bawah ye ⬇️⬇️⬇️ Http://tamargoizz.wasap.my/

#ZabeauTeam #EnergyBooster #ShahAlam #JutawanTamargo #NakCariAgent #Dropshipper #CariDuitRaya #Malaysia #StokisSah #MisiRaya #Ramadhan #BulanPuasa #Viral


0

Sape yang nak cari duit lebih shopping raya? Kot-kot lah nak tuko langsir, sofa, beli Duck scarf, golang atau rantai omeh, baju lace dan lain-lain lagi. Mohlah join team power puff girls hakak jual #TabletKurma TAMARGO yang tengah superhot la ni.
.
Best bebeno ke TAMARGO ni?
1) Product Pioneer
2) Tiada Saingan
3) Tablet Pertama Di Dunia berasaskan Kurma
4) Mengandungi 6 Makanan Sunnah
#Kurma
#Kismis
#Habbatussauda
#Susu Kambing
#Buah Tin
#Madu
dengan bonus tambahan #Probiotik

5) Perasa koko
6) Banyak khasiat untuk
#MilkBooster
#TenagaTambahan
#TingkatImunisasiBadan
#BrainBooster
#IqBooster
#KeringkanLuka
#ElakSembelit dan banyak lagi

7) Banyak #Testimoni baik tentang TAMARGO
8) Ilmu pemasaran guiding dan coaching pun hado
.
Hakak dah tak menang tangan ni. TOLONNNGGG!! Sesape yang ada keazaman yang tinggi serta serius nak ubah ekonomi keluarga tu, mohlah sama-sama berperang dengan team power puff girls akak. Zero knowledge dan pengalaman pun tak pe, akak sudi bantu. Let's fly high together. Cepat-cepat klik link kat bawah ye ⬇️⬇️⬇️ Http://tamargoizz.wasap.my/

#ZabeauTeam #EnergyBooster #ShahAlam #JutawanTamargo #NakCariAgent #Dropshipper #CariDuitRaya #Malaysia #StokisSah #MisiRaya #Ramadhan #BulanPuasa #Viral


0

Sape yang nak cari duit lebih shopping raya? Kot-kot lah nak tuko langsir, sofa, beli Duck scarf, golang atau rantai omeh, baju lace dan lain-lain lagi. Mohlah join team power puff girls hakak jual #TabletKurma TAMARGO yang tengah superhot la ni.
.
Best bebeno ke TAMARGO ni?
1) Product Pioneer
2) Tiada Saingan
3) Tablet Pertama Di Dunia berasaskan Kurma
4) Mengandungi 6 Makanan Sunnah
#Kurma
#Kismis
#Habbatussauda
#Susu Kambing
#Buah Tin
#Madu
dengan bonus tambahan #Probiotik

5) Perasa koko
6) Banyak khasiat untuk
#MilkBooster
#TenagaTambahan
#TingkatImunisasiBadan
#BrainBooster
#IqBooster
#KeringkanLuka
#ElakSembelit dan banyak lagi

7) Banyak #Testimoni baik tentang TAMARGO
8) Ilmu pemasaran guiding dan coaching pun hado
.
Hakak dah tak menang tangan ni. TOLONNNGGG!! Sesape yang ada keazaman yang tinggi serta serius nak ubah ekonomi keluarga tu, mohlah sama-sama berperang dengan team power puff girls akak. Zero knowledge dan pengalaman pun tak pe, akak sudi bantu. Let's fly high together. Cepat-cepat klik link kat bawah ye ⬇️⬇️⬇️ Http://tamargoizz.wasap.my/

#ZabeauTeam #EnergyBooster #ShahAlam #JutawanTamargo #NakCariAgent #Dropshipper #CariDuitRaya #Malaysia #StokisSah #MisiRaya #Ramadhan #BulanPuasa #Viral


1

Sape yang nak cari duit lebih shopping raya? Kot-kot lah nak tuko langsir, sofa, beli Duck scarf, golang atau rantai omeh, baju lace dan lain-lain lagi. Mohlah join team power puff girls hakak jual #TabletKurma TAMARGO yang tengah superhot la ni.
.
Best bebeno ke TAMARGO ni?
1) Product Pioneer
2) Tiada Saingan
3) Tablet Pertama Di Dunia berasaskan Kurma
4) Mengandungi 6 Makanan Sunnah
#Kurma
#Kismis
#Habbatussauda
#Susu Kambing
#Buah Tin
#Madu
dengan bonus tambahan #Probiotik

5) Perasa koko
6) Banyak khasiat untuk
#MilkBooster
#TenagaTambahan
#TingkatImunisasiBadan
#BrainBooster
#IqBooster
#KeringkanLuka
#ElakSembelit dan banyak lagi

7) Banyak #Testimoni baik tentang TAMARGO
8) Ilmu pemasaran guiding dan coaching pun hado
.
Hakak dah tak menang tangan ni. TOLONNNGGG!! Sesape yang ada keazaman yang tinggi serta serius nak ubah ekonomi keluarga tu, mohlah sama-sama berperang dengan team power puff girls akak. Zero knowledge dan pengalaman pun tak pe, akak sudi bantu. Let's fly high together. Cepat-cepat klik link kat bawah ye ⬇️⬇️⬇️ Http://tamargoizz.wasap.my/

#ZabeauTeam #EnergyBooster #ShahAlam #JutawanTamargo #NakCariAgent #Dropshipper #CariDuitRaya #Malaysia #StokisSah #MisiRaya #Ramadhan #BulanPuasa #Viral


2

Sape yang nak cari duit lebih shopping raya? Kot-kot lah nak tuko langsir, sofa, beli Duck scarf, golang atau rantai omeh, baju lace dan lain-lain lagi. Mohlah join team power puff girls hakak jual #TabletKurma TAMARGO yang tengah superhot la ni.
.
Best bebeno ke TAMARGO ni?
1) Product Pioneer
2) Tiada Saingan
3) Tablet Pertama Di Dunia berasaskan Kurma
4) Mengandungi 6 Makanan Sunnah
#Kurma
#Kismis
#Habbatussauda
#Susu Kambing
#Buah Tin
#Madu
dengan bonus tambahan #Probiotik

5) Perasa koko
6) Banyak khasiat untuk
#MilkBooster
#TenagaTambahan
#TingkatImunisasiBadan
#BrainBooster
#IqBooster
#KeringkanLuka
#ElakSembelit dan banyak lagi

7) Banyak #Testimoni baik tentang TAMARGO
8) Ilmu pemasaran guiding dan coaching pun hado
.
Hakak dah tak menang tangan ni. TOLONNNGGG!! Sesape yang ada keazaman yang tinggi serta serius nak ubah ekonomi keluarga tu, mohlah sama-sama berperang dengan team power puff girls akak. Zero knowledge dan pengalaman pun tak pe, akak sudi bantu. Let's fly high together. Cepat-cepat klik link kat bawah ye ⬇️⬇️⬇️ Http://tamargoizz.wasap.my/

#ZabeauTeam #EnergyBooster #ShahAlam #JutawanTamargo #NakCariAgent #Dropshipper #CariDuitRaya #Malaysia #StokisSah #MisiRaya #Ramadhan #BulanPuasa #Viral


0

Sape yang nak cari duit lebih shopping raya? Kot-kot lah nak tuko langsir, sofa, beli Duck scarf, golang atau rantai omeh, baju lace dan lain-lain lagi. Mohlah join team power puff girls hakak jual #TabletKurma TAMARGO yang tengah superhot la ni.
.
Best bebeno ke TAMARGO ni?
1) Product Pioneer
2) Tiada Saingan
3) Tablet Pertama Di Dunia berasaskan Kurma
4) Mengandungi 6 Makanan Sunnah
#Kurma
#Kismis
#Habbatussauda
#Susu Kambing
#Buah Tin
#Madu
dengan bonus tambahan #Probiotik

5) Perasa koko
6) Banyak khasiat untuk
#MilkBooster
#TenagaTambahan
#TingkatImunisasiBadan
#BrainBooster
#IqBooster
#KeringkanLuka
#ElakSembelit dan banyak lagi

7) Banyak #Testimoni baik tentang TAMARGO
8) Ilmu pemasaran guiding dan coaching pun hado
.
Hakak dah tak menang tangan ni. TOLONNNGGG!! Sesape yang ada keazaman yang tinggi serta serius nak ubah ekonomi keluarga tu, mohlah sama-sama berperang dengan team power puff girls akak. Zero knowledge dan pengalaman pun tak pe, akak sudi bantu. Let's fly high together. Cepat-cepat klik link kat bawah ye ⬇️⬇️⬇️ Http://tamargoizz.wasap.my/

#ZabeauTeam #EnergyBooster #ShahAlam #JutawanTamargo #NakCariAgent #Dropshipper #CariDuitRaya #Malaysia #StokisSah #MisiRaya #Ramadhan #BulanPuasa #Viral


1

Sape yang nak cari duit lebih shopping raya? Kot-kot lah nak tuko langsir, sofa, beli Duck scarf, golang atau rantai omeh, baju lace dan lain-lain lagi. Mohlah join team power puff girls hakak jual #TabletKurma TAMARGO yang tengah superhot la ni.
.
Best bebeno ke TAMARGO ni?
1) Product Pioneer
2) Tiada Saingan
3) Tablet Pertama Di Dunia berasaskan Kurma
4) Mengandungi 6 Makanan Sunnah
#Kurma
#Kismis
#Habbatussauda
#Susu Kambing
#Buah Tin
#Madu
dengan bonus tambahan #Probiotik

5) Perasa koko
6) Banyak khasiat untuk
#MilkBooster
#TenagaTambahan
#TingkatImunisasiBadan
#BrainBooster
#IqBooster
#KeringkanLuka
#ElakSembelit dan banyak lagi

7) Banyak #Testimoni baik tentang TAMARGO
8) Ilmu pemasaran guiding dan coaching pun hado
.
Hakak dah tak menang tangan ni. TOLONNNGGG!! Sesape yang ada keazaman yang tinggi serta serius nak ubah ekonomi keluarga tu, mohlah sama-sama berperang dengan team power puff girls akak. Zero knowledge dan pengalaman pun tak pe, akak sudi bantu. Let's fly high together. Cepat-cepat klik link kat bawah ye ⬇️⬇️⬇️ Http://tamargoizz.wasap.my/

#ZabeauTeam #EnergyBooster #ShahAlam #JutawanTamargo #NakCariAgent #Dropshipper #CariDuitRaya #Malaysia #StokisSah #MisiRaya #Ramadhan #BulanPuasa #Viral


0

Sape yang nak cari duit lebih shopping raya? Kot-kot lah nak tuko langsir, sofa, beli Duck scarf, golang atau rantai omeh, baju lace dan lain-lain lagi. Mohlah join team power puff girls hakak jual #TabletKurma TAMARGO yang tengah superhot la ni.
.
Best bebeno ke TAMARGO ni?
1) Product Pioneer
2) Tiada Saingan
3) Tablet Pertama Di Dunia berasaskan Kurma
4) Mengandungi 6 Makanan Sunnah
#Kurma
#Kismis
#Habbatussauda
#Susu Kambing
#Buah Tin
#Madu
dengan bonus tambahan #Probiotik

5) Perasa koko
6) Banyak khasiat untuk
#MilkBooster
#TenagaTambahan
#TingkatImunisasiBadan
#BrainBooster
#IqBooster
#KeringkanLuka
#ElakSembelit dan banyak lagi

7) Banyak #Testimoni baik tentang TAMARGO
8) Ilmu pemasaran guiding dan coaching pun hado
.
Hakak dah tak menang tangan ni. TOLONNNGGG!! Sesape yang ada keazaman yang tinggi serta serius nak ubah ekonomi keluarga tu, mohlah sama-sama berperang dengan team power puff girls akak. Zero knowledge dan pengalaman pun tak pe, akak sudi bantu. Let's fly high together. Cepat-cepat klik link kat bawah ye ⬇️⬇️⬇️ Http://tamargoizz.wasap.my/

#ZabeauTeam #EnergyBooster #ShahAlam #JutawanTamargo #NakCariAgent #Dropshipper #CariDuitRaya #Malaysia #StokisSah #MisiRaya #Ramadhan #BulanPuasa #Viral


0

Individual Pack

Beauty Booster
πŸ”ΉMengurangkan Jerawat
πŸ”ΉMencerahkan Kulit
πŸ”ΉMemperbaiki Sistem Sel Kulit
πŸ”ΉMelembapkan Kulit Sepanjang Masa
πŸ”ΉMemudarkan Parut
πŸ”ΉMeremajakan Kulit Secara Semulajadi

Detox Pro
πŸ”ΉMembuang Toksin Di Dalam Badan
πŸ”ΉMendapatkan Berat Badan Yang Ideal
πŸ”ΉMeningkan Stamina Dan Tenaga Di Dalam Badan
πŸ”ΉMembaikpulih Sistem Penghadaman
πŸ”ΉMembuang Lemak
πŸ”ΉMengurangkan Pembentukan Lemak Dan Penyerapan Karbohidrat
πŸ”ΉElak Sembelit

Vdolly(Jamu Moden)
πŸ”ΉMerawat Masalah Senggugut
πŸ”ΉMerawat Keputihan
πŸ”ΉMengetatkan Miss V
πŸ”ΉMenyuburkan Rahim
πŸ”ΉMenghilangkan Masalah Miss V Berbau
πŸ”ΉMerawat Masalah Haid Tidak Teratur
πŸ”ΉMenganjalkan Punggung Dan Payudara
πŸ”ΉMenguatkan Sistem Peranakan Dan Menyembuhkan Rahim Wanita

Harga murah jer uolss 😍
Harga mampu milik sangat 😁

Each box:

RM59 sm/RM8 postage
RM65 ss/RM10 postage

Trio Combo (Beauty Booster,Detox Pro & Vdolly)

RM150 sm/RM8 postage
RM160 ss/RM10 postage
Free Makeup Pouch

Nak natural beauty,langsing dan sihat luar dlm seperti @missfazura ?? PM/Whatsapp πŸ“²01125049856 to order 😊😊 #trudollybyfazura #vdollybyfazura #fazura #fattzura #puterizarith #trudollymurah #trudollyterbaik #flawless #cerah #awetmuda #haidteraturkembali #buangkeputihan #buangtoksin #buanglemak #jerawatpudar #elaksembelit


0

Tahukah anda?

Kalsium tidak akan dapat diserap kedalam tulang sepenuhnya tanpa bantuan magnesium.

Speciality: 100% berkesan elak sembelit. .
.
#kalsiumterbaikdunia
#elaksembelit
#elakkakikejang


0

Tahukah anda?

Kalsium tidak akan dapat diserap kedalam tulang sepenuhnya tanpa bantuan magnesium.

Speciality: 100% berkesan elak sembelit. .
.
#kalsiumterbaikdunia
#elaksembelit
#elakkakikejang


0

Tahukah anda?

Kalsium tidak akan dapat diserap kedalam tulang sepenuhnya tanpa bantuan magnesium.

Speciality: 100% berkesan elak sembelit. . .
#kalsiumterbaikdunia
#elaksembelit
#elakkakikejang


0

Anak ada masalah sembelit??
Tak tau nak selesaikannya macam mana?? Jom, try tamargo😚

Insyaallah, dapat membantu anak dan juga diri sendiri😍

#tamargo #TamargoBatuPahat #TamargoUntukKanak-kanak #TamargoUntukIbuMengandung #TmargoUntukOrangDewasa #ElakSembelit #Melawas


0

Ostematrik
.
Ini memang benar.. bukan rekaan
.
Bukan utk org hamil juga pantang
.
Utk semua orang
.
Lelaki perempuan
.
Sebab Ostematrik bukan ada kalsium sahaja.
.
Ostematrik juga ada magnesium
.
Kakyan jual 0123851407
.
#PengedarShakleeShahAlam
#PengedarShakleeJalanKebun
#HealthyIsHappy
#ElakSembelit


2

😊Assalamualaikum😊

Masih berminat dengan #Tamargo.
Tablet Kurma Pertama Di Dunia.
Jom dapatkan khasiatnya yang luar biasa 😱. #Energybooster
#MILKBOOSTER
#ElakSembelit
#BRAINBOOSTER
#BatukHilang
#TambahSeleraMakan

Masih ada PROMO! PROMO! 🌸2 botol RM 90🌸
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
🌼🌼🌼
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
(Sekitar Bandar Baru Bangi dan kaw sewaktu dengannya) 😊😊😊😊😊 Cecepat PM lelaju πŸ“±πŸ“±πŸ“±


0

😊Assalamualaikum😊

Masih berminat dengan #Tamargo.
Tablet Kurma Pertama Di Dunia.
Jom dapatkan khasiatnya yang luar biasa 😱. #Energybooster
#MILKBOOSTER
#ElakSembelit
#BRAINBOOSTER
#BatukHilang
#TambahSeleraMakan

Masih ada PROMO! PROMO! 🌸2 botol RM 90🌸
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
🌼🌼🌼
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
(Sekitar Bandar Baru Bangi dan kaw sewaktu dengannya) 😊😊😊😊😊 Cecepat PM lelaju πŸ“±πŸ“±πŸ“±


0

😊Assalamualaikum😊

Masih berminat dengan #Tamargo.
Tablet Kurma Pertama Di Dunia.
Jom dapatkan khasiatnya yang luar biasa 😱. #Energybooster
#MILKBOOSTER
#ElakSembelit
#BRAINBOOSTER
#BatukHilang
#TambahSeleraMakan

Masih ada PROMO! PROMO!
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
🌼🌼🌼
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
(Sekitar Bandar Baru Bangi dan kaw sewaktu dengannya) 😊😊😊😊😊 Cecepat PM lelaju πŸ“±πŸ“±πŸ“±


0

😊Assalamualaikum😊

Masih berminat dengan #Tamargo.
Tablet Kurma Pertama Di Dunia.
Jom dapatkan khasiatnya yang luar biasa 😱. #Energybooster
#MILKBOOSTER
#ElakSembelit
#BRAINBOOSTER
#BatukHilang
#TambahSeleraMakan

Masih ada PROMO! PROMO! 🌸2 botol RM 90🌸
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
🌼🌼🌼
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
(Sekitar Bandar Baru Bangi dan kaw sewaktu dengannya) 😊😊😊😊😊 Cecepat PM lelaju πŸ“±πŸ“±πŸ“±


0

😊Assalamualaikum😊

Masih berminat dengan #Tamargo.
Tablet Kurma Pertama Di Dunia.
Jom dapatkan khasiatnya yang luar biasa 😱. #Energybooster
#MILKBOOSTER
#ElakSembelit
#BRAINBOOSTER
#BatukHilang
#TambahSeleraMakan

Masih ada PROMO! PROMO! 🌸2 botol RM 90🌸
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
🌼🌼🌼
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
(Sekitar Bandar Baru Bangi dan kaw sewaktu dengannya) 😊😊😊😊😊 Cecepat PM lelaju πŸ“±πŸ“±πŸ“±


0

😊Assalamualaikum😊

Masih berminat dengan #Tamargo.
Tablet Kurma Pertama Di Dunia.
Jom dapatkan khasiatnya yang luar biasa 😱. #Energybooster
#MILKBOOSTER
#ElakSembelit
#BRAINBOOSTER
#BatukHilang
#TambahSeleraMakan

Masih ada PROMO! PROMO!
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
🌼🌼🌼
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
(Sekitar Bandar Baru Bangi dan kaw sewaktu dengannya) 😊😊😊😊😊 Cecepat PM lelaju πŸ“±πŸ“±πŸ“±


0

😊Assalamualaikum😊

Masih berminat dengan #Tamargo.
Tablet Kurma Pertama Di Dunia.
Jom dapatkan khasiatnya yang luar biasa 😱. #Energybooster
#MILKBOOSTER
#ElakSembelit
#BRAINBOOSTER
#BatukHilang
#TambahSeleraMakan

Masih ada PROMO! PROMO! 🌸2 botol RM 90🌸
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
🌼🌼🌼
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
(Sekitar Bandar Baru Bangi dan kaw sewaktu dengannya) 😊😊😊😊😊 Cecepat PM lelaju πŸ“±πŸ“±πŸ“±


0

😊Assalamualaikum😊

Masih berminat dengan #Tamargo.
Tablet Kurma Pertama Di Dunia.
Jom dapatkan khasiatnya yang luar biasa 😱. #Energybooster
#MILKBOOSTER
#ElakSembelit
#BRAINBOOSTER
#BatukHilang
#TambahSeleraMakan

Masih ada PROMO! PROMO! 🌸2 botol RM 90🌸
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
🌼🌼🌼
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
(Sekitar Bandar Baru Bangi dan kaw sewaktu dengannya) 😊😊😊😊😊 Cecepat PM lelaju πŸ“±πŸ“±πŸ“±


0

😊Assalamualaikum😊

Masih berminat dengan #Tamargo.
Tablet Kurma Pertama Di Dunia.
Jom dapatkan khasiatnya yang luar biasa 😱. #Energybooster
#MILKBOOSTER
#ElakSembelit
#BRAINBOOSTER
#BatukHilang
#TambahSeleraMakan

FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
🌼🌼🌼
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
(Sekitar Bandar Baru Bangi dan kaw sewaktu dengannya) 😊😊😊😊😊 Cecepat PM lelaju πŸ“±πŸ“±πŸ“±


0

😊Assalamualaikum😊

Masih berminat dengan #Tamargo.
Tablet Kurma Pertama Di Dunia.
Jom dapatkan khasiatnya yang luar biasa 😱. #Energybooster
#MILKBOOSTER
#ElakSembelit
#BRAINBOOSTER
#BatukHilang
#TambahSeleraMakan

Masih ada PROMO! PROMO! 🌸2 botol RM 90🌸
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
🌼🌼🌼
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
(Sekitar Bandar Baru Bangi dan kaw sewaktu dengannya) 😊😊😊😊😊 Cecepat PM lelaju πŸ“±πŸ“±πŸ“±


0

😊Assalamualaikum😊

Masih berminat dengan #Tamargo.
Tablet Kurma Pertama Di Dunia.
Jom dapatkan khasiatnya yang luar biasa 😱. #Energybooster
#MILKBOOSTER
#ElakSembelit
#BRAINBOOSTER
#BatukHilang
#TambahSeleraMakan

Masih ada PROMO! PROMO! 🌸2 botol RM 90🌸
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
🌼🌼🌼
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
(Sekitar Bandar Baru Bangi dan kaw sewaktu dengannya) 😊😊😊😊😊 Cecepat PM lelaju πŸ“±πŸ“±πŸ“±


0

😊Assalamualaikum😊

Masih berminat dengan #Tamargo.
Tablet Kurma Pertama Di Dunia.
Jom dapatkan khasiatnya yang luar biasa 😱. #Energybooster
#MILKBOOSTER
#ElakSembelit
#BRAINBOOSTER
#BatukHilang
#TambahSeleraMakan

Masih ada PROMO! PROMO! 🌸2 botol RM 90🌸
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
🌼🌼🌼
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
(Sekitar Bandar Baru Bangi dan kaw sewaktu dengannya) 😊😊😊😊😊 Cecepat PM lelaju πŸ“±πŸ“±πŸ“±


0

😊Assalamualaikum😊

Masih berminat dengan #Tamargo.
Tablet Kurma Pertama Di Dunia.
Jom dapatkan khasiatnya yang luar biasa 😱. #Energybooster
#MILKBOOSTER
#ElakSembelit
#BRAINBOOSTER
#BatukHilang
#TambahSeleraMakan

Masih ada PROMO! PROMO! 🌸2 botol RM 90🌸
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
🌼🌼🌼
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
(Sekitar Bandar Baru Bangi dan kaw sewaktu dengannya) 😊😊😊😊😊 Cecepat PM lelaju πŸ“±πŸ“±πŸ“±


0

😊Assalamualaikum😊

Masih berminat dengan #Tamargo.
Tablet Kurma Pertama Di Dunia.
Jom dapatkan khasiatnya yang luar biasa 😱. #Energybooster
#MILKBOOSTER
#ElakSembelit
#BRAINBOOSTER
#BatukHilang
#TambahSeleraMakan

Masih ada PROMO! PROMO! 🌸2 botol RM 90🌸
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
🌼🌼🌼
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
(Sekitar Bandar Baru Bangi dan kaw sewaktu dengannya) 😊😊😊😊😊 Cecepat PM lelaju πŸ“±πŸ“±πŸ“±


0

😊Assalamualaikum😊

Masih berminat dengan #Tamargo.
Tablet Kurma Pertama Di Dunia.
Jom dapatkan khasiatnya yang luar biasa 😱. #Energybooster
#MILKBOOSTER
#ElakSembelit
#BRAINBOOSTER
#BatukHilang
#TambahSeleraMakan

Masih ada PROMO! PROMO! 🌸2 botol RM 90🌸
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
🌼🌼🌼
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
(Sekitar Bandar Baru Bangi dan kaw sewaktu dengannya) 😊😊😊😊😊 Cecepat PM lelaju πŸ“±πŸ“±πŸ“±


0

😊Assalamualaikum😊

Masih berminat dengan #Tamargo.
Tablet Kurma Pertama Di Dunia.
Jom dapatkan khasiatnya yang luar biasa 😱. #Energybooster
#MILKBOOSTER
#ElakSembelit
#BRAINBOOSTER
#BatukHilang
#TambahSeleraMakan

Masih ada PROMO! PROMO! 🌸2 botol RM 90🌸
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
🌼🌼🌼
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
(Sekitar Bandar Baru Bangi dan kaw sewaktu dengannya) 😊😊😊😊😊 Cecepat PM lelaju πŸ“±πŸ“±πŸ“±


0

😊Assalamualaikum😊

Masih berminat dengan #Tamargo.
Tablet Kurma Pertama Di Dunia.
Jom dapatkan khasiatnya yang luar biasa 😱. #Energybooster
#MILKBOOSTER
#ElakSembelit
#BRAINBOOSTER
#BatukHilang
#TambahSeleraMakan

Masih ada PROMO! PROMO! 🌸2 botol RM 90🌸
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
🌼🌼🌼
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
(Sekitar Bandar Baru Bangi dan kaw sewaktu dengannya) 😊😊😊😊😊 Cecepat PM lelaju πŸ“±πŸ“±πŸ“±


0

😊Assalamualaikum😊

Masih berminat dengan #Tamargo.
Tablet Kurma Pertama Di Dunia.
Jom dapatkan khasiatnya yang luar biasa 😱. #Energybooster
#MILKBOOSTER
#ElakSembelit
#BRAINBOOSTER
#BatukHilang
#TambahSeleraMakan

Masih ada PROMO! PROMO! 🌸2 botol RM 90🌸
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
FREE POSTAGE!
🌼🌼🌼
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
FREE DELIVERY!
(Sekitar Bandar Baru Bangi dan kaw sewaktu dengannya) 😊😊😊😊😊 Cecepat PM lelaju πŸ“±πŸ“±πŸ“±


0

Kalau tak pekena sehari, memang tak sah!! Dewasa, 1@2 sachet (Sehari)
- Nak ambil 1 pagi & 1 malam BOLEH.
- Nak ambil 2 sachet sekaligus, PUN BOLEH.
- Nak MIX 1vanilla+1coklat LAGI LAH BOLEH.

Rugi tau lambat2... (^_^) Vanilla@Coklat

#pepaginampakcustomerwhatsapp
#alhamdulillah
#hasanahdoasemogaberolehmanfaat
#takrugicuba
#takrugikonsisten
#mamadilsusurizqi
#bukansekadaruntukkulit
#milkbooster
#elaksembelit
#naikkanHB
#beritenaga
#imunkuat
#macam2
#naksihatcantik
#jommamadil
#halal
#lulusKKM
#tiadagulaputih
#susukambing


0

KISAH BENAR : MENYUSU DAN MENGANDUNG ADALAH SITUASI YG SGT TOUGH DLM BLN RAMADHAN.

Ramadhan lepas yana alami sendiri. Allahu. Sangat mencabar. Preggy dgn 3 boboboi yang lasak tahap maksimum punya. Mmg mencabar okeh! Dah preggy mau tak runsing risau tak larat puasa. Kena bangun prepare sahur lagi. Fuh! bukan senang kan nak dpt pahala.πŸ˜…
.
Cari punya cari, terpikat dgn Tamargo. Susu terus byk baru cuba sehari. Yana terus wajibkan ambil #Tamargo untuk Ramadhan for #Energybooster, #ElakSembelit dan #Milkbooster sebab yana masih susukan 2 orang anak lagi.
.
Ramadhan tahun 2017, Yana dpt puasa penuh walaupun mengandung. Yana amalkan Tablet kurma ni 4 biji masa sahur. Tahap energy lain macam, tak mcm preggy anak2 lain. Best sbb ada 6 makanan Sunnah. Settle sape yang tak suka susu kambing dan buah tin macam yana. .
Mommies- mommies yg susukan anak dan takut susu tak byk. Meh klik link ni Yana share ye β€”>>> http://tamargoyana.wasap.my/
.
Jom share pada kwn2 sahabat andai atau Tag la suami mintak belanja hehe
#TamargoBangi #TabletKurma
#MakananSunnah #Milkbooster
#Energybooster #ElakSembelit
#SusuBanyak #SusuPekat


0

KISAH BENAR : MENYUSU DAN MENGANDUNG ADALAH SITUASI YG SGT TOUGH DLM BLN RAMADHAN.

Ramadhan lepas yana alami sendiri. Allahu. Sangat mencabar. Preggy dgn 3 boboboi yang lasak tahap maksimum punya. Mmg mencabar okeh! Dah preggy mau tak runsing risau tak larat puasa. Kena bangun prepare sahur lagi. Fuh! bukan senang kan nak dpt pahala.πŸ˜…
.
Cari punya cari, terpikat dgn Tamargo. Susu terus byk baru cuba sehari. Yana terus wajibkan ambil #Tamargo untuk Ramadhan for #Energybooster, #ElakSembelit dan #Milkbooster sebab yana masih susukan 2 orang anak lagi.
.
Ramadhan tahun 2017, Yana dpt puasa penuh walaupun mengandung. Yana amalkan Tablet kurma ni 4 biji masa sahur. Tahap energy lain macam, tak mcm preggy anak2 lain. Best sbb ada 6 makanan Sunnah. Settle sape yang tak suka susu kambing dan buah tin macam yana. .
Mommies- mommies yg susukan anak dan takut susu tak byk. Meh klik link ni Yana share ye β€”>>> http://tamargoyana.wasap.my/
.
Jom share pada kwn2 sahabat andai atau Tag la suami mintak belanja hehe
#TamargoBangi #TabletKurma
#MakananSunnah #Milkbooster
#Energybooster #ElakSembelit
#SusuBanyak #SusuPekat


0

KISAH BENAR : MENYUSU DAN MENGANDUNG ADALAH SITUASI YG SGT TOUGH DLM BLN RAMADHAN.

Ramadhan lepas yana alami sendiri. Allahu. Sangat mencabar. Preggy dgn 3 boboboi yang lasak tahap maksimum punya. Mmg mencabar okeh! Dah preggy mau tak runsing risau tak larat puasa. Kena bangun prepare sahur lagi. Fuh! bukan senang kan nak dpt pahala.πŸ˜…
.
Cari punya cari, terpikat dgn Tamargo. Susu terus byk baru cuba sehari. Yana terus wajibkan ambil #Tamargo untuk Ramadhan for #Energybooster, #ElakSembelit dan #Milkbooster sebab yana masih susukan 2 orang anak lagi.
.
Ramadhan tahun 2017, Yana dpt puasa penuh walaupun mengandung. Yana amalkan Tablet kurma ni 4 biji masa sahur. Tahap energy lain macam, tak mcm preggy anak2 lain. Best sbb ada 6 makanan Sunnah. Settle sape yang tak suka susu kambing dan buah tin macam yana. .
Mommies- mommies yg susukan anak dan takut susu tak byk. Meh klik link ni Yana share ye β€”>>> http://tamargoyana.wasap.my/
.
Jom share pada kwn2 sahabat andai atau Tag la suami mintak belanja hehe
#TamargoBangi #TabletKurma
#MakananSunnah #Milkbooster
#Energybooster #ElakSembelit
#SusuBanyak #SusuPekat


0

KISAH BENAR : MENYUSU DAN MENGANDUNG ADALAH SITUASI YG SGT TOUGH DLM BLN RAMADHAN.

Ramadhan lepas yana alami sendiri. Allahu. Sangat mencabar. Preggy dgn 3 boboboi yang lasak tahap maksimum punya. Mmg mencabar okeh! Dah preggy mau tak runsing risau tak larat puasa. Kena bangun prepare sahur lagi. Fuh! bukan senang kan nak dpt pahala.πŸ˜…
.
Cari punya cari, terpikat dgn Tamargo. Susu terus byk baru cuba sehari. Yana terus wajibkan ambil #Tamargo untuk Ramadhan for #Energybooster, #ElakSembelit dan #Milkbooster sebab yana masih susukan 2 orang anak lagi.
.
Ramadhan tahun 2017, Yana dpt puasa penuh walaupun mengandung. Yana amalkan Tablet kurma ni 4 biji masa sahur. Tahap energy lain macam, tak mcm preggy anak2 lain. Best sbb ada 6 makanan Sunnah. Settle sape yang tak suka susu kambing dan buah tin macam yana. .
Mommies- mommies yg susukan anak dan takut susu tak byk. Meh klik link ni Yana share ye β€”>>> http://tamargoyana.wasap.my/
.
Jom share pada kwn2 sahabat andai atau Tag la suami mintak belanja hehe
#TamargoBangi #TabletKurma
#MakananSunnah #Milkbooster
#Energybooster #ElakSembelit
#SusuBanyak #SusuPekat


0

KISAH BENAR : MENYUSU DAN MENGANDUNG ADALAH SITUASI YG SGT TOUGH DLM BLN RAMADHAN.

Ramadhan lepas yana alami sendiri. Allahu. Sangat mencabar. Preggy dgn 3 boboboi yang lasak tahap maksimum punya. Mmg mencabar okeh! Dah preggy mau tak runsing risau tak larat puasa. Kena bangun prepare sahur lagi. Fuh! bukan senang kan nak dpt pahala.πŸ˜…
.
Cari punya cari, terpikat dgn Tamargo. Susu terus byk baru cuba sehari. Yana terus wajibkan ambil #Tamargo untuk Ramadhan for #Energybooster, #ElakSembelit dan #Milkbooster sebab yana masih susukan 2 orang anak lagi.
.
Ramadhan tahun 2017, Yana dpt puasa penuh walaupun mengandung. Yana amalkan Tablet kurma ni 4 biji masa sahur. Tahap energy lain macam, tak mcm preggy anak2 lain. Best sbb ada 6 makanan Sunnah. Settle sape yang tak suka susu kambing dan buah tin macam yana. .
Mommies- mommies yg susukan anak dan takut susu tak byk. Meh klik link ni Yana share ye β€”>>> http://tamargoyana.wasap.my/
.
Jom share pada kwn2 sahabat andai atau Tag la suami mintak belanja hehe
#TamargoBangi #TabletKurma
#MakananSunnah #Milkbooster
#Energybooster #ElakSembelit
#SusuBanyak #SusuPekat


0

KISAH BENAR : MENYUSU DAN MENGANDUNG ADALAH SITUASI YG SGT TOUGH DLM BLN RAMADHAN.

Ramadhan lepas yana alami sendiri. Allahu. Sangat mencabar. Preggy dgn 3 boboboi yang lasak tahap maksimum punya. Mmg mencabar okeh! Dah preggy mau tak runsing risau tak larat puasa. Kena bangun prepare sahur lagi. Fuh! bukan senang kan nak dpt pahala.πŸ˜…
.
Cari punya cari, terpikat dgn Tamargo. Susu terus byk baru cuba sehari. Yana terus wajibkan ambil #Tamargo untuk Ramadhan for #Energybooster, #ElakSembelit dan #Milkbooster sebab yana masih susukan 2 orang anak lagi.
.
Ramadhan tahun 2017, Yana dpt puasa penuh walaupun mengandung. Yana amalkan Tablet kurma ni 4 biji masa sahur. Tahap energy lain macam, tak mcm preggy anak2 lain. Best sbb ada 6 makanan Sunnah. Settle sape yang tak suka susu kambing dan buah tin macam yana. .
Mommies- mommies yg susukan anak dan takut susu tak byk. Meh klik link ni Yana share ye β€”>>> http://tamargoyana.wasap.my/
.
Jom share pada kwn2 sahabat andai atau Tag la suami mintak belanja hehe
#TamargoBangi #TabletKurma
#MakananSunnah #Milkbooster
#Energybooster #ElakSembelit
#SusuBanyak #SusuPekat


0

KISAH BENAR : MENYUSU DAN MENGANDUNG ADALAH SITUASI YG SGT TOUGH DLM BLN RAMADHAN.

Ramadhan lepas yana alami sendiri. Allahu. Sangat mencabar. Preggy dgn 3 boboboi yang lasak tahap maksimum punya. Mmg mencabar okeh! Dah preggy mau tak runsing risau tak larat puasa. Kena bangun prepare sahur lagi. Fuh! bukan senang kan nak dpt pahala.πŸ˜…
.
Cari punya cari, terpikat dgn Tamargo. Susu terus byk baru cuba sehari. Yana terus wajibkan ambil #Tamargo untuk Ramadhan for #Energybooster, #ElakSembelit dan #Milkbooster sebab yana masih susukan 2 orang anak lagi.
.
Ramadhan tahun 2017, Yana dpt puasa penuh walaupun mengandung. Yana amalkan Tablet kurma ni 4 biji masa sahur. Tahap energy lain macam, tak mcm preggy anak2 lain. Best sbb ada 6 makanan Sunnah. Settle sape yang tak suka susu kambing dan buah tin macam yana. .
Mommies- mommies yg susukan anak dan takut susu tak byk. Meh klik link ni Yana share ye β€”>>> http://tamargoyana.wasap.my/
.
Jom share pada kwn2 sahabat andai atau Tag la suami mintak belanja hehe
#TamargoBangi #TabletKurma
#MakananSunnah #Milkbooster
#Energybooster #ElakSembelit
#SusuBanyak #SusuPekat


0

KISAH BENAR : MENYUSU DAN MENGANDUNG ADALAH SITUASI YG SGT TOUGH DLM BLN RAMADHAN.

Ramadhan lepas yana alami sendiri. Allahu. Sangat mencabar. Preggy dgn 3 boboboi yang lasak tahap maksimum punya. Mmg mencabar okeh! Dah preggy mau tak runsing risau tak larat puasa. Kena bangun prepare sahur lagi. Fuh! bukan senang kan nak dpt pahala.πŸ˜…
.
Cari punya cari, terpikat dgn Tamargo. Susu terus byk baru cuba sehari. Yana terus wajibkan ambil #Tamargo untuk Ramadhan for #Energybooster, #ElakSembelit dan #Milkbooster sebab yana masih susukan 2 orang anak lagi.
.
Ramadhan tahun 2017, Yana dpt puasa penuh walaupun mengandung. Yana amalkan Tablet kurma ni 4 biji masa sahur. Tahap energy lain macam, tak mcm preggy anak2 lain. Best sbb ada 6 makanan Sunnah. Settle sape yang tak suka susu kambing dan buah tin macam yana. .
Mommies- mommies yg susukan anak dan takut susu tak byk. Meh klik link ni Yana share ye β€”>>> http://tamargoyana.wasap.my/
.
Jom share pada kwn2 sahabat andai atau Tag la suami mintak belanja hehe
#TamargoBangi #TabletKurma
#MakananSunnah #Milkbooster
#Energybooster #ElakSembelit
#SusuBanyak #SusuPekat


0

KISAH BENAR : MENYUSU DAN MENGANDUNG ADALAH SITUASI YG SGT TOUGH DLM BLN RAMADHAN.

Ramadhan lepas yana alami sendiri. Allahu. Sangat mencabar. Preggy dgn 3 boboboi yang lasak tahap maksimum punya. Mmg mencabar okeh! Dah preggy mau tak runsing risau tak larat puasa. Kena bangun prepare sahur lagi. Fuh! bukan senang kan nak dpt pahala.πŸ˜…
.
Cari punya cari, terpikat dgn Tamargo. Susu terus byk baru cuba sehari. Yana terus wajibkan ambil #Tamargo untuk Ramadhan for #Energybooster, #ElakSembelit dan #Milkbooster sebab yana masih susukan 2 orang anak lagi.
.
Ramadhan tahun 2017, Yana dpt puasa penuh walaupun mengandung. Yana amalkan Tablet kurma ni 4 biji masa sahur. Tahap energy lain macam, tak mcm preggy anak2 lain. Best sbb ada 6 makanan Sunnah. Settle sape yang tak suka susu kambing dan buah tin macam yana. .
Mommies- mommies yg susukan anak dan takut susu tak byk. Meh klik link ni Yana share ye β€”>>> http://tamargoyana.wasap.my/
.
Jom share pada kwn2 sahabat andai atau Tag la suami mintak belanja hehe
#TamargoBangi #TabletKurma
#MakananSunnah #Milkbooster
#Energybooster #ElakSembelit
#SusuBanyak #SusuPekat


0

KISAH BENAR : MENYUSU DAN MENGANDUNG ADALAH SITUASI YG SGT TOUGH DLM BLN RAMADHAN.

Ramadhan lepas yana alami sendiri. Allahu. Sangat mencabar. Preggy dgn 3 boboboi yang lasak tahap maksimum punya. Mmg mencabar okeh! Dah preggy mau tak runsing risau tak larat puasa. Kena bangun prepare sahur lagi. Fuh! bukan senang kan nak dpt pahala.πŸ˜…
.
Cari punya cari, terpikat dgn Tamargo. Susu terus byk baru cuba sehari. Yana terus wajibkan ambil #Tamargo untuk Ramadhan for #Energybooster, #ElakSembelit dan #Milkbooster sebab yana masih susukan 2 orang anak lagi.
.
Ramadhan tahun 2017, Yana dpt puasa penuh walaupun mengandung. Yana amalkan Tablet kurma ni 4 biji masa sahur. Tahap energy lain macam, tak mcm preggy anak2 lain. Best sbb ada 6 makanan Sunnah. Settle sape yang tak suka susu kambing dan buah tin macam yana. .
Mommies- mommies yg susukan anak dan takut susu tak byk. Meh klik link ni Yana share ye β€”>>> http://tamargoyana.wasap.my/
.
Jom share pada kwn2 sahabat andai atau Tag la suami mintak belanja hehe
#TamargoBangi #TabletKurma
#MakananSunnah #Milkbooster
#Energybooster #ElakSembelit
#SusuBanyak #SusuPekat


0

KISAH BENAR : MENYUSU DAN MENGANDUNG ADALAH SITUASI YG SGT TOUGH DLM BLN RAMADHAN.

Ramadhan lepas yana alami sendiri. Allahu. Sangat mencabar. Preggy dgn 3 boboboi yang lasak tahap maksimum punya. Mmg mencabar okeh! Dah preggy mau tak runsing risau tak larat puasa. Kena bangun prepare sahur lagi. Fuh! bukan senang kan nak dpt pahala.πŸ˜…
.
Cari punya cari, terpikat dgn Tamargo. Susu terus byk baru cuba sehari. Yana terus wajibkan ambil #Tamargo untuk Ramadhan for #Energybooster, #ElakSembelit dan #Milkbooster sebab yana masih susukan 2 orang anak lagi.
.
Ramadhan tahun 2017, Yana dpt puasa penuh walaupun mengandung. Yana amalkan Tablet kurma ni 4 biji masa sahur. Tahap energy lain macam, tak mcm preggy anak2 lain. Best sbb ada 6 makanan Sunnah. Settle sape yang tak suka susu kambing dan buah tin macam yana. .
Mommies- mommies yg susukan anak dan takut susu tak byk. Meh klik link ni Yana share ye β€”>>> http://tamargoyana.wasap.my/
.
Jom share pada kwn2 sahabat andai atau Tag la suami mintak belanja hehe
#TamargoBangi #TabletKurma
#MakananSunnah #Milkbooster
#Energybooster #ElakSembelit
#SusuBanyak #SusuPekat


0

KISAH BENAR : MENYUSU DAN MENGANDUNG ADALAH SITUASI YG SGT TOUGH DLM BLN RAMADHAN.

Ramadhan lepas yana alami sendiri. Allahu. Sangat mencabar. Preggy dgn 3 boboboi yang lasak tahap maksimum punya. Mmg mencabar okeh! Dah preggy mau tak runsing risau tak larat puasa. Kena bangun prepare sahur lagi. Fuh! bukan senang kan nak dpt pahala.πŸ˜…
.
Cari punya cari, terpikat dgn Tamargo. Susu terus byk baru cuba sehari. Yana terus wajibkan ambil #Tamargo untuk Ramadhan for #Energybooster, #ElakSembelit dan #Milkbooster sebab yana masih susukan 2 orang anak lagi.
.
Ramadhan tahun 2017, Yana dpt puasa penuh walaupun mengandung. Yana amalkan Tablet kurma ni 4 biji masa sahur. Tahap energy lain macam, tak mcm preggy anak2 lain. Best sbb ada 6 makanan Sunnah. Settle sape yang tak suka susu kambing dan buah tin macam yana. .
Mommies- mommies yg susukan anak dan takut susu tak byk. Meh klik link ni Yana share ye β€”>>> http://tamargoyana.wasap.my/
.
Jom share pada kwn2 sahabat andai atau Tag la suami mintak belanja hehe
#TamargoBangi #TabletKurma
#MakananSunnah #Milkbooster
#Energybooster #ElakSembelit
#SusuBanyak #SusuPekat


0

KISAH BENAR : MENYUSU DAN MENGANDUNG ADALAH SITUASI YG SGT TOUGH DLM BLN RAMADHAN.

Ramadhan lepas yana alami sendiri. Allahu. Sangat mencabar. Preggy dgn 3 boboboi yang lasak tahap maksimum punya. Mmg mencabar okeh! Dah preggy mau tak runsing risau tak larat puasa. Kena bangun prepare sahur lagi. Fuh! bukan senang kan nak dpt pahala.πŸ˜…
.
Cari punya cari, terpikat dgn Tamargo. Susu terus byk baru cuba sehari. Yana terus wajibkan ambil #Tamargo untuk Ramadhan for #Energybooster, #ElakSembelit dan #Milkbooster sebab yana masih susukan 2 orang anak lagi.
.
Ramadhan tahun 2017, Yana dpt puasa penuh walaupun mengandung. Yana amalkan Tablet kurma ni 4 biji masa sahur. Tahap energy lain macam, tak mcm preggy anak2 lain. Best sbb ada 6 makanan Sunnah. Settle sape yang tak suka susu kambing dan buah tin macam yana. .
Mommies- mommies yg susukan anak dan takut susu tak byk. Meh klik link ni Yana share ye β€”>>> http://tamargoyana.wasap.my/
.
Jom share pada kwn2 sahabat andai atau Tag la suami mintak belanja hehe
#TamargoBangi #TabletKurma
#MakananSunnah #Milkbooster
#Energybooster #ElakSembelit
#SusuBanyak #SusuPekat


0

KISAH BENAR : MENYUSU DAN MENGANDUNG ADALAH SITUASI YG SGT TOUGH DLM BLN RAMADHAN.

Ramadhan lepas yana alami sendiri. Allahu. Sangat mencabar. Preggy dgn 3 boboboi yang lasak tahap maksimum punya. Mmg mencabar okeh! Dah preggy mau tak runsing risau tak larat puasa. Kena bangun prepare sahur lagi. Fuh! bukan senang kan nak dpt pahala.πŸ˜…
.
Cari punya cari, terpikat dgn Tamargo. Susu terus byk baru cuba sehari. Yana terus wajibkan ambil #Tamargo untuk Ramadhan for #Energybooster, #ElakSembelit dan #Milkbooster sebab yana masih susukan 2 orang anak lagi.
.
Ramadhan tahun 2017, Yana dpt puasa penuh walaupun mengandung. Yana amalkan Tablet kurma ni 4 biji masa sahur. Tahap energy lain macam, tak mcm preggy anak2 lain. Best sbb ada 6 makanan Sunnah. Settle sape yang tak suka susu kambing dan buah tin macam yana. .
Mommies- mommies yg susukan anak dan takut susu tak byk. Meh klik link ni Yana share ye β€”>>> http://tamargoyana.wasap.my/
.
Jom share pada kwn2 sahabat andai atau Tag la suami mintak belanja hehe
#TamargoBangi #TabletKurma
#MakananSunnah #Milkbooster
#Energybooster #ElakSembelit
#SusuBanyak #SusuPekat


0

MENYUSU DAN MENGANDUNG ADALAH SITUASI YG SGT TOUGH DLM BLN RAMADHAN.

Ramadhan lepas yana alami sendiri. Allahu. Sangat mencabar. Preggy dgn 3 boboboi yang lasak tahap maksimum punya. Mmg mencabar okeh! Dah preggy mau tak runsing risau tak larat puasa. Kena bangun prepare sahur lagi. Fuh! bukan senang kan nak dpt pahala.πŸ˜…
.
Cari punya cari, terpikat dgn Tamargo. Susu terus byk baru cuba sehari. Yana terus wajibkan ambil #Tamargo untuk Ramadhan for #Energybooster, #ElakSembelit dan #Milkbooster sebab yana masih susukan 2 orang anak lagi.
.
Ramadhan tahun 2017, Yana dpt puasa penuh walaupun mengandung. Yana amalkan Tablet kurma ni 4 biji masa sahur. Tahap energy lain macam, tak mcm preggy anak2 lain. Best sbb ada 6 makanan Sunnah. Settle sape yang tak suka susu kambing dan buah tin macam yana. .
Mommies- mommies yg susukan anak dan takut susu tak byk. Meh klik link ni Yana share ye β€”>>> http://tamargoyana.wasap.my/
.
Jom share pada kwn2 sahabat andai atau Tag la suami mintak belanja hehe
#TamargoBangi #TabletKurma
#MakananSunnah #Milkbooster
#Energybooster #ElakSembelit
#SusuBanyak #SusuPekat


0

[ Testimoni Ostematrix untuk SEMBELIT ]
.
." Alhamdulillah.. lepas makan Ostematrix tu memang takde SEMBELIT langsung. "
.
Kalau nak tahu, selain Kalsium.. Ostematrix Shaklee ni juga mengandungi Magnesium yang berfungsi untuk 'menarik' air ke dalam usus kita. Ia menyebabkan najis menjadi lembut, dan tak de lah masalah SEMBELIT lagi 😘
.
Biasanya ibu hamil, ibu dalam pantang la yang selalu ada masalah ni. Bonusnya ambil Ostematrix ni, bukan masalah sembelit je hilang, badan pon rasa makin SEGAR, CRAMP tak de, susu badan pon MERIAH!
.
.
.
Liza Ismail,
019.364.4787

#kalsium #susu #gantisusu
#ibuhamil #cramp #sembelit
#lenguhbadan #tidurlena
#sakitpinggang #osteoporosis
#ostematrixshaklee #shakleeuntukhamil
#testimoniostematrix
#shakleebangi #shakleeserdang
#elaksembelit #sembelitsemasahamil


1

ANAK SUSAH NAK MAKAN? MEMILIH MAKAN? BERAT MERISAUKAN? .
.
Meal Shakes merupakan PILIHAN SUPPLEMENT yang TERBAIK untuk anak anda yang berumur 2 tahun dan ke atas πŸ‘πŸ» .
.
6 fakta menarik tentang Mealshakes:
.
1. Menyediakan 24 jenis vitamin A- Z, mineral dan β€˜Trace Mineral’.
.
Kekurangan β€˜trace mineral’ akan memberi kesan kepada penyerapan vitamin-vitamin dan menyebabkan enzim tidak aktif. Ia juga mengandungi soya lecithin yang bertindak dengan vitamin larut lemak.
*Sesuai untuk mereka yang β€˜susah’ menelan pil dan juga mereka yang ingin memiliki berat badan yang ideal.
.
2. Membekalkan Nutrien Kepada Sel-sel
.
Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa) yang membantu dalam membentuk kulit, kuku, rambut,organ-organ, darah, sel-sel imunisasi dan sebagainya.
*Badan lebih sihat. Malah Protien juga penting untuk penghasilan susu badan.Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.
.
3. Untuk Pembesaran
.
Mengandungi asid folik, Biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses membesar.
*Sesuai untuk tumbesaran anak-anak dan juga sesuai untuk ibu hamil.
.
4. Anti-oksida
.
Mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan komponen anti-oksidan untuk anti-penuaan.
*Sesuai untuk mereka yang ingin kelihatan lebih muda dan mementingkan kecantikan.
.
5. Pemulihan Kulit
.
Mengandungi lengkap vitamin B-Kompleks, iron, copper untuk membentuk sel darah merah yang sihat, sekali gus meningkatkan warna kulit.
*Sesuai untuk mereka yang inginkan kulit yang cantik dan halus mulus.
.
6.Detox
.
Kaya dengan serat yang membantu (peristalsis kolon dan perut / buang air besar) untuk menyingkirkan lemak berlebihan dan bahan buangan daripada kolon dan perut.
*Sesuai untuk kanak-kanak serta orang dewasa yang sering mengalami masalah sembelit.~ Rasa yang lazat digemari tua dan muda. Minuman lazat dengan fruktosa semulajadi,nutrien yang perlu untuk badan,tidak mengandungi pewarna tiruan dan gula tiruan .
.
#tambahberatbadan #elaksembelit #pemulihankulit #tumbesaran #puasa


0

ANAK SUSAH NAK MAKAN? MEMILIH MAKAN? BERAT MERISAUKAN? .
.
Meal Shakes merupakan PILIHAN SUPPLEMENT yang TERBAIK untuk anak anda yang berumur 2 tahun dan ke atas πŸ‘πŸ» .
.
6 fakta menarik tentang Mealshakes:
.
1. Menyediakan 24 jenis vitamin A- Z, mineral dan β€˜Trace Mineral’.
.
Kekurangan β€˜trace mineral’ akan memberi kesan kepada penyerapan vitamin-vitamin dan menyebabkan enzim tidak aktif. Ia juga mengandungi soya lecithin yang bertindak dengan vitamin larut lemak.
*Sesuai untuk mereka yang β€˜susah’ menelan pil dan juga mereka yang ingin memiliki berat badan yang ideal.
.
2. Membekalkan Nutrien Kepada Sel-sel
.
Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa) yang membantu dalam membentuk kulit, kuku, rambut,organ-organ, darah, sel-sel imunisasi dan sebagainya.
*Badan lebih sihat. Malah Protien juga penting untuk penghasilan susu badan.Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.
.
3. Untuk Pembesaran
.
Mengandungi asid folik, Biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses membesar.
*Sesuai untuk tumbesaran anak-anak dan juga sesuai untuk ibu hamil.
.
4. Anti-oksida
.
Mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan komponen anti-oksidan untuk anti-penuaan.
*Sesuai untuk mereka yang ingin kelihatan lebih muda dan mementingkan kecantikan.
.
5. Pemulihan Kulit
.
Mengandungi lengkap vitamin B-Kompleks, iron, copper untuk membentuk sel darah merah yang sihat, sekali gus meningkatkan warna kulit.
*Sesuai untuk mereka yang inginkan kulit yang cantik dan halus mulus.
.
6.Detox
.
Kaya dengan serat yang membantu (peristalsis kolon dan perut / buang air besar) untuk menyingkirkan lemak berlebihan dan bahan buangan daripada kolon dan perut.
*Sesuai untuk kanak-kanak serta orang dewasa yang sering mengalami masalah sembelit.~ Rasa yang lazat digemari tua dan muda. Minuman lazat dengan fruktosa semulajadi,nutrien yang perlu untuk badan,tidak mengandungi pewarna tiruan dan gula tiruan .
.
#tambahberatbadan #elaksembelit #pemulihankulit #tumbesaran #puasa


0

ANAK SUSAH NAK MAKAN? MEMILIH MAKAN? BERAT MERISAUKAN? .
.
Meal Shakes merupakan PILIHAN SUPPLEMENT yang TERBAIK untuk anak anda yang berumur 2 tahun dan ke atas πŸ‘πŸ» .
.
6 fakta menarik tentang Mealshakes:
.
1. Menyediakan 24 jenis vitamin A- Z, mineral dan β€˜Trace Mineral’.
.
Kekurangan β€˜trace mineral’ akan memberi kesan kepada penyerapan vitamin-vitamin dan menyebabkan enzim tidak aktif. Ia juga mengandungi soya lecithin yang bertindak dengan vitamin larut lemak.
*Sesuai untuk mereka yang β€˜susah’ menelan pil dan juga mereka yang ingin memiliki berat badan yang ideal.
.
2. Membekalkan Nutrien Kepada Sel-sel
.
Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa) yang membantu dalam membentuk kulit, kuku, rambut,organ-organ, darah, sel-sel imunisasi dan sebagainya.
*Badan lebih sihat. Malah Protien juga penting untuk penghasilan susu badan.Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.
.
3. Untuk Pembesaran
.
Mengandungi asid folik, Biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses membesar.
*Sesuai untuk tumbesaran anak-anak dan juga sesuai untuk ibu hamil.
.
4. Anti-oksida
.
Mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan komponen anti-oksidan untuk anti-penuaan.
*Sesuai untuk mereka yang ingin kelihatan lebih muda dan mementingkan kecantikan.
.
5. Pemulihan Kulit
.
Mengandungi lengkap vitamin B-Kompleks, iron, copper untuk membentuk sel darah merah yang sihat, sekali gus meningkatkan warna kulit.
*Sesuai untuk mereka yang inginkan kulit yang cantik dan halus mulus.
.
6.Detox
.
Kaya dengan serat yang membantu (peristalsis kolon dan perut / buang air besar) untuk menyingkirkan lemak berlebihan dan bahan buangan daripada kolon dan perut.
*Sesuai untuk kanak-kanak serta orang dewasa yang sering mengalami masalah sembelit.~ Rasa yang lazat digemari tua dan muda. Minuman lazat dengan fruktosa semulajadi,nutrien yang perlu untuk badan,tidak mengandungi pewarna tiruan dan gula tiruan .
.
#tambahberatbadan #elaksembelit #pemulihankulit #tumbesaran #puasa


0

#Repost @kedai.mamacergas (@get_repost)
・・・
MACROONA SAYUR RESTOCKED

Macroona sayur mengandungi 5 jenis sayur-sayuran segar iaitu: 🌼Sawi 🌼Bayam
🌼Lobak Merah
🌼Labu Manis 🌼Beetroot

Membekalkan nutrien seimbang untuk tumbesaran dan sistem penghadaman anak-anak. - Protein - drpd telur - Karbohidrat drpd tepung - Vitamin & Fiber drpd sayur-sayuran

Harga Macroona Sayur RM9/pek (200g)

Tempahan melalui Whatsapp boleh dibuat dengan KLIK link di bio.

#macroonasayur #meesayur #elaksembelit #highfibrefood #healthybabyfood #toddlerfood #pickyeater #naturalflavor #naturalcolors #nopreservatives #noadditives #noMSG #halalfood #halalfest #healthynoodles #ramadhanmubarak #ramadhankareem #kedaimamacergas


2

MACROONA SAYUR RESTOCKED

Macroona sayur mengandungi 5 jenis sayur-sayuran segar iaitu: 🌼Sawi 🌼Bayam
🌼Lobak Merah
🌼Labu Manis 🌼Beetroot

Membekalkan nutrien seimbang untuk tumbesaran dan sistem penghadaman anak-anak. - Protein - drpd telur - Karbohidrat drpd tepung - Vitamin & Fiber drpd sayur-sayuran

Harga Macroona Sayur RM9/pek (200g)

Tempahan melalui Whatsapp boleh dibuat dengan KLIK link di bio.


1

Happy Monday uolls.
Dah lama cuti ek. Selamat bertugas kembali. Kerja rajin2 naaa..
.
Alhamdulillah, masih diberi peluang menghirup udara segar di bumi Allah ni. Nak breakfast apa tu?
.
Insyaallah, Khamis ni, kita umat Islam seMalaysia akan sambut Ramadhan alMubarak. Nak tau rahsia #TakCepatPancit masa Ramadhan ni?
Jom cuba amalkan #Tamargo, tablet kunyahan yang ada ekstrak 6 #MakananSunnah serta #Probiotik.
Cuma 2 biji masa sahur dan 2 biji masa berbuka sepanjang Ramadhan. Insyaallah, #Bertenaga jee sepanjang hari.
.
Sesuai untuk seisi keluarga. Untuk anak2 pula, cuba bagi 1 biji masa sahur dan 1 biji masa berbuka (nak bagi lebih pun tak pe). Insyaallah kat sekolah, tak ngantukss.
.
Jom cepat grab #Combo3 dan #Combo5 yg super jimat ni. Buat stok banyak2 untuk Ramadhan sebelum HQ naikkan harga.
Sekarang masih lagi Rm45 sebotol untuk semenanjung.
Combo 3 - Rm130
Combo 5 - Rm215
Hak combo akak belanja pos.
.
Cepat sebelum terlambat

#BazaarPakNil #Ramadhan #Kurma #ZabeauTeam #SusuKambing #Kismis #Habbatussauda #Madu #BuahTin #CariPengedar #TambahTenaga #ElakSembelit #BrainBooster #EnergyBooster #MilkBooster #SihatSekeluarga #Promosi #FreePos #CariDuitPoket
#CariAgent #Malaysia


0

The end of the page