#fattahamin

Instagram photos and videos

#fattahamin#neelofa#fattzura#bazarpaknil#fazura#ctdk#uitm#noradanish#igshopmalaysia#rahsiahatiperempuan#meletop#missfazura#bawallovers#viral#emmamaembong#bawalchiffondiamond#followtofollow#tudung#bajuakadnikah#bajusanding#assalamualaikumsemua#bungatangan#wifetobe#bridetobe#freegift#veilfreeshawl#veildaisy

Hashtags #fattahamin for Instagram

๐ŸŒบAURORA SX ๐ŸŒบ .
.
Kelebihan Aurora SX
.
โœ…Melembapkan kulit dalam masa 24 jam โœ…Membuatkan kulit semakin flawless, gebuย  dan glow seolah olah memakai makeup.
โœ…Lembut apabila disentuh
โœ…Kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg SANGAT singkat
โœ…Jeragat semakin pudar seawal sebijik pengambilan Aurora
โœ…Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang. โœ…SANGAT PANTAS โœ…Parut slowly akan dirawat dan dihilangkan
โœ…Mengecilkan pori-pori muka dan membuang blackhead
โœ…Kulit awet muda, tegang dan cantik serta banyak lgi kebaikan lain . โœ…Diluluskan KKM dan tiada kesan sampingan sebab Aurora bebas racun merbahaya hasil ujikaji makmal drpd USM โœ…Halal Bumiputera serta mendapat pengiktirafan halal drpd Pakistan
โœ…Tak ada apa-apa pantang termasok caffein .
.
.
#PerlashineKapsulMutiara
#Perlashine
#PerlashineJohor
#PerlashineOriginal
#ProdukCantik
#ProdukJerawat
#ProdukPutih
#ProdukJeragat
#Supliment
#SafieyIlias
#aurorasx
#aurorasxpremium
#fattahamin
#lofattah
#ctdk
#neelofa
#bellaammara
#bazar
#laudyacynthiabella
#recipe #foodporn #cooking #recipes #cook #foodie #delicious #healthy #health #leeyanarahman #raya2018


0

Jadi seorang surirumah tangga
bukan alasan untuk tidak
menjaga kecantikan dan kesihatan diri.

Cer try bau badan tu?
Ada segala bau bawang,ikan masin,kari, sotong kering bagai...
Ish..ish...๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Nk tahu mcm mana nk hilangkan bau tengik tu semua?

Saya ada penyelesaiannya....๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€
.
. #Sabunanggunpesona
#masalahketiakberbau #cofeelover #aroma #scrub #makeupartist #mua#mervecosmetic #shakleemalaysia #malaysian #instagram #murahmurah #peluangusaha #sideincome #artis #peluangbisnes #utara #fattahAmin #fazura #malemodel #denim #sixphotography #moba #analog #trending #fattzura


0

APA YANG MENARIK TENTANG MADU ASLI INI ๐Ÿ˜ฑ
๐Ÿ Melancarkan peredaran darah
๐Ÿ Anti Oksida
๐Ÿ 1001 Khasiat
๐Ÿ Baik bagi jantung dan pembuluh darah
๐Ÿ Baik bagi sistem pencernaan ๐Ÿ Melembapkan kulit wajah
ADA SIZE YANG BERBEZA ๐Ÿ˜ฑ
๐Ÿ50g ๐Ÿ100g ๐Ÿ300g ๐Ÿ700g

#madu #maduasli #maduaslimurah #madumalaysia #sarangmadu #sarangmaduasli
#rahsiahatiperempuan #teamhanan #fazura #wanitaterindah #dfkl2018 #wannaoneinkl #andainyatakdir #meletop #nur #halalkanhatiyangkucuri #ctdk #eradma2017 #fattahamin #fattzura #comelpipimerah #fattzurafamily #fattahrians #andainyatakdir2 #tiamosweetheart #mrgrey #sejutarasabuatadelia #monalisa #apajuttmak #klikpengantinmusimsalju


0

ADA MASALAH KULIT GELAP ?? BERDAKI,yang SUSAH NAK TANGGAL ?? KULIT TAK SEKATA ?? NAK PUTIH MELEPAK ?? TAKUT NAK MKN UBAT PUTIH ?? JOM cuba HONEY GLOW SOAP ๐Ÿ˜˜

MEMANG RESULT AAA++ okeyh !! COMFORM PUTIH MELEPAK,daki tanggal teruss !! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Š DM/WhatsApp : 0123869897

#sabunbuangdaki #sabunpemutih #fattzura #perlashine #neelofa #audela #pipipink #fattahamin #tiamosweetheart100hari #nelydiasenrose #klikpengantinmusimsalju #raya2018 #jannanick #mirafilzah #rahsiahatiperempuan #aydajebat #emmamaembong #bazarpaknil #isteriuntukdiiktiraf #feedbackhoneyglow #faridkamil #zulariffin #dyxy #igshopmalaysia #norahwax #sitinurhaliza #bangisentral #zulofa #honeygloworiginal #sabunmadu


0

๐Ÿ†
Done Postage Untuk Hari ini 25/6/18..alhamdulillah ๐Ÿ‘โœŒ๏ธ๐Ÿ˜Š
.
3 Botol LGB Oil dengan pelbagai free gift menarik โœŒ๏ธ๐Ÿ˜€
.
Beli Sekarang dan Dapat Free Gift Special daripada kami ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜˜
.
Wasap Sekarang sementara stok masih ada ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜€
.
014-5292804
014-5292804
014-5292804
.
.


1

ADA KELULUSAN KKM

Sis selalu dapat soalan "selamat ke nak guna set pencerah honeyglowโ€‹ ni?" .

Jangan risau!! ni sis nak tunjuk bukti yang produk honeyglow ni mmg selamat digunakan kerana mendapatkan kelulusan dari KKM.
.

Jom dapatkan segera set honeyglow ni lebih2 lagi sekarang tengah promosi tau!
.

DM/WhatsApp : 0123869897

#sabunbuangdaki #honeyglow #dianzvitamin
#situnurhaliza #sitinordiana #buangdaki #aydajebat #neelofa #fattahamin #jannanick #miaahmad #sitinordiana#kulitputih #feedbackhoneyglow #daki #bazarpaknil


0

DAPATKAN YANG ORIGINAL!
.

Honeyglow dengan kotak yg lebih besar dan hanya dijual oleh HQ. Tiada di kedai ยฒ dan dijual online melalui fb/ig sahaja.
.
Kalau ada di kedai ยฒ tu tiruan dan jangan salah kan sis kalau jadi apaยฒ sebab sis dah bagitau awalยฒ๐Ÿ˜Š

DM/WhatsApp: 012-3869897

#sabunbuangdaki #buangdaki #honeyglow #audela #feedbackhoneyglow #norahwax #fattzura #tiamosweetheart100hari #isteriuntukdiiktiraf #dramamrgrey #iphonemalaysia #jubahmurah #fattahamin #aydajebat #neelofa #dramamonalisa #shawlmurah #igshopmalaysia #quputeh#dianzvitamin #sabunmadu #instaartis #bazarpaknil #neelofa #miaahmad #jannanick #uum #um #ukm #uia #uitm


0

ANDA MENGALAMI MASALAH EKZEMA?
.

Jom cuba honeyglow sekarang!! Alhamdulillah.. ada beberapa cust sis semakin baik kulit mereka lepas guna honeyglow
.

Yang penting kena konsisten guna sabun honeyglow dan yakin Allah sebaik2 penyembuh!!
.

DM/WhatsApp : 0123869897

#sabunbuangdaki #sabunpemutih #lofattah #dianzvitamin #neelofa #pipipink #zulofa #fattahamin #klikpengantinmusimsalju #lemonex #rahsiahatiperempuan #zulariffin #norahwax #bangisentral #tiamosweetheart100hari #saharulridzwan #miaahmad #jannanick #mirafilzah #kcolly #aydajebat #parut #feedbackhoneyglow #fattzura #emmamaembong #bazarpaknil #sitiaafiyah #sitinurhaliza #honeygloworiginal #sabunmadu


0

SEKARANGKAN DEMAM BOLA WORLD CUP !!
.
DAH JATUH CINTA DGN DYXY SET COMBO ๐Ÿ˜๐Ÿ’•
.
๐Ÿ’„MALAS MAKEUP
๐Ÿ’„LECEH NAK MAKEUP
๐Ÿ’„TAK RETI MAKEUP
.
Tp nak nampak cantik dan flawless? ๐Ÿ˜Šโ˜บ๏ธ NI HAA DYXY MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA๐Ÿ˜˜
.
Sgt CEPAT, SENANG dan MUDAH
Dalam kereta pun boleh nak makeup..
60 saat je dh boleh siap๐Ÿ˜ฑ
.
RUGI TERUK KALAU X DAPAT GRAB SET COMBO LAKU KERAS
POSTAGE kami tanggung๐Ÿ˜˜
FREE GIFT kami kasi๐Ÿ˜
.
Jom Whatsapp Scha cepat untuk dapatkan best offer! Free gift pun banyak Scha nak bagi ni ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฒ syasya 0105575123
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush
#teamdyxy
#dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxykajang
#dyxybangi
#dyxysemenyih
#dyxyputrajaya
#dyxykl
#dyxycheras
#codkajang
#setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #tamanrakan #dyxymalaysia #agentdyxykajang #agentdyxy #stokisdyxykajang #dropshipwanted #mycoffeeprince
#fattahamin
#fattzura
#dyxyroadto50k


0

SEKARANGKAN DEMAM BOLA WORLD CUP !!
.
DAH JATUH CINTA DGN DYXY SET COMBO ๐Ÿ˜๐Ÿ’•
.
๐Ÿ’„MALAS MAKEUP
๐Ÿ’„LECEH NAK MAKEUP
๐Ÿ’„TAK RETI MAKEUP
.
Tp nak nampak cantik dan flawless? ๐Ÿ˜Šโ˜บ๏ธ NI HAA DYXY MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA๐Ÿ˜˜
.
Sgt CEPAT, SENANG dan MUDAH
Dalam kereta pun boleh nak makeup..
60 saat je dh boleh siap๐Ÿ˜ฑ
.
RUGI TERUK KALAU X DAPAT GRAB SET COMBO LAKU KERAS
POSTAGE kami tanggung๐Ÿ˜˜
FREE GIFT kami kasi๐Ÿ˜
.
Jom Whatsapp Scha cepat untuk dapatkan best offer! Free gift pun banyak Scha nak bagi ni ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฒ syasya 0105575123
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush
#teamdyxy
#dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxykajang
#dyxybangi
#dyxysemenyih
#dyxyputrajaya
#dyxykl
#dyxycheras
#codkajang
#setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #tamanrakan #dyxymalaysia #agentdyxykajang #agentdyxy #stokisdyxykajang #dropshipwanted #mycoffeeprince
#fattahamin
#fattzura
#dyxyroadto50k


0

Halo guys ^.^ Apakah merasa malu karenaย  merasa kurus dan kerempeng? Apakah Anda selalu menjadi bahan tertawaan teman-teman karena badan yang kurang berisi? Apakah Anda mencari cara menambah berat badan yang mudah, cepat, dan juga aman?

Kenyataannya, ada sebagian orang yang justru berbakat kurus. Sulit gemuk! Semakin tua, tubuh mereka bukannya semakin melar, malah semakin kecil dan menyusut. Orang-orang itu terkadang frustrasi.
Mereka justru ingin tahu cara menggemukkan badan, Mereka:
Susah gemuk, padahal sudah makan banyak Sehari-hari, sudah makan dengan โ€œporsi kuliโ€, tapi timbangan tak kunjung naik, Kurang nafsu makan, sehingga badan menjadi mudah lesu, Merasa minder lantaran sering diledek kerangka berjalan, papan tripleks, bodi kerupuk (kena angin langsung melayang), dsb.

Jika Anda termasuk orang-orang โ€œkelas ringanโ€ ini, jangan khawatir! Karena kurus atau gemuk bukanlah takdir. Semua bisa diubah. Dan kebetulan, kami mengetahui rahasia cara menggemukkan badan. Cara menambah berat badan yang aman, sehat, dan 100terbukti ini mungkin tak pernah Anda coba sebelumnya. Jadi, jika Anda bertekat membuat badan lebih berisi SEKARANG JUGA, Konsultasi sekarang juga dengan kami di :) Chat aja langsung , ๐Ÿ“ฒ LINE : chonita128
๐Ÿ“ฒ WA. : +6285221706512

#fitness #fitnessmotivation #model #kolkata #india #indian #bajukurung #sayajual #ootdmalaysia #neelofa #pleatedtop #blousemuslimah #pleatedpants #igersmy #fashionstyle #bazarpaknil #kurungsaree #fathialatiff #kimonocardigan #cullotes #kurungmoden #bajubridesmaid #peplummurah #zarainspired #hipstermalaysia #tshirtmurah #statementtee #fazura #fattahamin #fattzura


2

APA YANG MENARIK TENTANG MADU ASLI INI ๐Ÿ˜ฑ
๐Ÿ Melancarkan peredaran darah
๐Ÿ Anti Oksida
๐Ÿ 1001 Khasiat
๐Ÿ Baik bagi jantung dan pembuluh darah
๐Ÿ Baik bagi sistem pencernaan ๐Ÿ Melembapkan kulit wajah
ADA SIZE YANG BERBEZA ๐Ÿ˜ฑ
๐Ÿ50g ๐Ÿ100g ๐Ÿ300g ๐Ÿ700g

#madu #maduasli #maduaslimurah #madumalaysia #sarangmadu #sarangmaduasli
#rahsiahatiperempuan #teamhanan #fazura #wanitaterindah #dfkl2018 #wannaoneinkl #andainyatakdir #meletop #nur #halalkanhatiyangkucuri #ctdk #eradma2017 #fattahamin #fattzura #comelpipimerah #fattzurafamily #fattahrians #andainyatakdir2 #tiamosweetheart #mrgrey #sejutarasabuatadelia #monalisa #apajuttmak #klikpengantinmusimsalju


0

APA YANG MENARIK TENTANG MADU ASLI INI ๐Ÿ˜ฑ
๐Ÿ Melancarkan peredaran darah
๐Ÿ Anti Oksida
๐Ÿ 1001 Khasiat
๐Ÿ Baik bagi jantung dan pembuluh darah
๐Ÿ Baik bagi sistem pencernaan ๐Ÿ Melembapkan kulit wajah
ADA SIZE YANG BERBEZA ๐Ÿ˜ฑ
๐Ÿ50g ๐Ÿ100g ๐Ÿ300g ๐Ÿ700g

#madu #maduasli #maduaslimurah #madumalaysia #sarangmadu #sarangmaduasli
#rahsiahatiperempuan #teamhanan #fazura #wanitaterindah #dfkl2018 #wannaoneinkl #andainyatakdir #meletop #nur #halalkanhatiyangkucuri #ctdk #eradma2017 #fattahamin #fattzura #comelpipimerah #fattzurafamily #fattahrians #andainyatakdir2 #tiamosweetheart #mrgrey #sejutarasabuatadelia #monalisa #apajuttmak #klikpengantinmusimsalju


0

Anda cabut bulu ketiak? Janganโ€ผ๏ธBuang masa dan buat sakit je ketiak tu. Cubalah guna Norah Wax ni. Bukan sahaja sangat senang dan jimat masa, malah mampu mencabut bulu hingga ke akar dan mencerahkan kulit lagi. Best tau. Jom kita berNorah ๐Ÿ˜‰
.
.
.
#norahwax #organichairremoval #waxing #organicwaxing #hairremoval #norahwaxipoh #norahwaxbukitjalil #dakwah #norahwaxserdang #bazarpaknil #jalanjalancarimakan #ootd #raya2018 #ikutcarakita #dakwah #makeuptutorial #syukurselalu #igmalaysia #igersmalaysia #terapiinstagram #ajimaura #buangbulu #fattzura #neelofa #fattahamin #buangmisai #comelpipimerah #swipereview #homespa #norahwaxbysha


0

๐ŸŒน ROSSY CRISSCROSS INNER ๐ŸŒน
(Light Grey)
.
.
Price: RM 25
.
.
.
Material: Premium lycra cotton
.
.
Features:
Soft fabric, comfortable, breathable & sweat absorbent.
Ready to wear crisscross design, no wrapping/tying needed.
Perfect length to create a neat bun. .
.
.
Dm or whatsapp 0146525710 to order ๐Ÿ’‹
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#crisscrossinner #innersilang #ootdraya #lebaran2018 #neelofa #fattzura #fattahamin #fazura #lavidaraya #tiktok #shadedough #timerayaje #sephora #duckcosmetics #zulofa #ctdk #fazbulous #naelofarhijab #vivyyusof #syedsaddiq #syafiqkyle #nur #rahsiahatiperempuan #tiamosweetheart100hari #zaloraraya #meletop #naelofaraya2018 #kkcity


0

.
Regrann from @stalkerscafe_ - We are usually closed on Monday..but Today we are openโœŒ๏ธ
.
#stalkerscafe #StalkersCafeByFattahAmin #fattahamin #fattzura #petalingjaya #kotadamansara #jjcm #lokalah - #regrann


0

๐ŸŒน ROSSY CRISSCROSS INNER ๐ŸŒน
(Black)
.
.
Price: RM 25
.
.
.
Material: Premium lycra cotton
.
.
Features:
Soft fabric, comfortable, breathable & sweat absorbent.
Ready to wear crisscross design, no wrapping/tying needed.
Perfect length to create a neat bun. .
.
.
Dm or whatsapp 0146525710 to order ๐Ÿ’‹
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#crisscrossinner #innersilang #ootdraya #lebaran2018 #neelofa #fattzura #fattahamin #fazura #lavidaraya #tiktok #shadedough #timerayaje #sephora #duckcosmetics #zulofa #ctdk #fazbulous #naelofarhijab #vivyyusof #syedsaddiq #syafiqkyle #nur #rahsiahatiperempuan #tiamosweetheart100hari #zaloraraya #meletop #naelofaraya2018 #kkcity


0

๐ŸŒน ROSSY CRISSCROSS INNER ๐ŸŒน
(Light Grey)
.
.
Price: RM 25
.
.
.
Material: Premium lycra cotton
.
.
Features:
Soft fabric, comfortable, breathable & sweat absorbent.
Ready to wear crisscross design, no wrapping/tying needed.
Perfect length to create a neat bun. .
.
.
Dm or whatsapp 0146525710 to order ๐Ÿ’‹
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#crisscrossinner #innersilang #ootdraya #lebaran2018 #neelofa #fattzura #fattahamin #fazura #lavidaraya #tiktok #shadedough #timerayaje #sephora #duckcosmetics #zulofa #ctdk #fazbulous #naelofarhijab #vivyyusof #syedsaddiq #syafiqkyle #nur #rahsiahatiperempuan #tiamosweetheart100hari #zaloraraya #meletop #naelofaraya2018 #kkcity


0

Positive mind. Positive vibes. Positives life.
๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค
.
.
Credit ๐Ÿ“ท : @fattahaminz
Edit by : @kaka.souljah .
.
#fattahamin #fattahrians #fattahriansninjass


1

Berminat nak dapatkan topeng?
.
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP @ CLICK LINK ON BIO


1

#LeenaPeplumKurungwithBeads
Cantik baju ni kalau bridemaids pakai. Sedondon ramai2. Yang suka warna nude2 tu, sesuai sangat untuk korang.
RM150 sahaja. Whatsapp hakak mention Leena ya. Im waitingggggg

#like4like #brunei #singapore #malaysia #contest #freegiveaway #activefollower #bajuraya #bajuraya2018 #bajubridemaids #bazarpaknil #gegariafest #bestseller #fazura #fattahamin #bajutunang #bajutunangmurah #followtofollow #WawaLaceDress #SakuraLacePeplum #bestsellers #IrenePleatedKurung


0

Kurung Tiara ๐Ÿ’ dari material como crepe, mudah digosok dan selesa dipakai
๐Ÿ’ada poket di kanan baju untuk kemudahan sis
๐Ÿ’ zip nursing di depan baju sgt sesuai utk bf mommies
๐Ÿ’ wudhu friendly dengan lengan mudah sinsing
๐Ÿ’ cutting ala peplum dan fishtail di belakang
๐Ÿ’ kain cutting duyung tapi luas di bahagian peha untuk mudah pergerakan, kain dengan zip sorok dan getah separuh.
PROMOSI MINGGU INI
26 june hingga 1 julai
RM69 SAHAJA RETAIL

INC POS KE SM,
SS ADD RM5 Siapa nak? Jom order ๐Ÿ™‚ melalui WHATSAPP SAHAJA ya #0169624793 . Nak lagi mudah tekan je link WA kat bio @jom.melawa ya
Assalamualaikum! Alhamdulillah @jom.melawa dah start beroperasi ya.
Open order utk baju raya, rumah terbuka, kenduri kahwin dan lain2..... Harga In sha Allah murah berpatutan ๐Ÿ™‚
#jomraya #bajumelayumurah #bajurayakanakkanak #bajuraya2018 #bajuraya2k18 #peplumbudak #lace #kurungmoden #kebaya #kebarung #rumahterbuka #rumahterbukaraya #raya2k18 #raya2018 #bajukurung #meletops #neelofa #fattahamin #uqashasenrose #duitraya #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropship #cariduitraya #cariduitlebih #trustedseller #jomdotmelawa #jomdotmelawa2 #0169624793


0

BAWAL CHIFFON VOILE โœจ
-
Price :
๐ŸŒป Bawal Plain : RM12
๐ŸŒป Batu tabur biasa : RM15
Postage : RM8 (SM) | RM11 (SS)

Material : Chiffon Voile
Jahitan : Kelim
Bidang : 45'

Colour may vary due to lighting and screen resolution

Simply whatsapp us at +6011-33060146 to place your order ๐Ÿ˜†

NO RESERVATION
First pay, first served basis
ใ…คใ…ค
#bawalchiffonvoile #bawallovers #bawalchiffonmurah #bawalchiffonvoilediamond #bawalchiffondiamond #bawaltabur #bawalchiffontabur #mtbawalchiffonvoilediamond #bawallovers #kptm #uitm #titiancinta #fattzura #bawalplain #fattahamin #tudung #kekasihpaksarela #tudungbawal #bazarpaknil #tudung #viral #bawal #bawalchiffon #bawalchiffondiamond


0

BAWAL CHIFFON VOILE โœจ
-
Price :
๐ŸŒป Bawal Plain : RM12
๐ŸŒป Batu tabur biasa : RM15
Postage : RM8 (SM) | RM11 (SS)

Material : Chiffon Voile
Jahitan : Kelim
Bidang : 45'

Colour may vary due to lighting and screen resolution

Simply whatsapp us at +6011-33060146 to place your order ๐Ÿ˜†

NO RESERVATION
First pay, first served basis
ใ…คใ…ค
#bawalchiffonvoile #bawallovers #bawalchiffonmurah #bawalchiffonvoilediamond #bawalchiffondiamond #bawaltabur #bawalchiffontabur #mtbawalchiffonvoilediamond #bawallovers #kptm #uitm #titiancinta #fattzura #bawalplain #fattahamin #tudung #kekasihpaksarela #tudungbawal #bazarpaknil #tudung #viral #bawal #bawalchiffon #bawalchiffondiamond


0

BAWAL CHIFFON VOILE โœจ
-
Price :
๐ŸŒป Bawal Plain : RM12
๐ŸŒป Batu tabur biasa : RM15
Postage : RM8 (SM) | RM11 (SS)

Material : Chiffon Voile
Jahitan : Kelim
Bidang : 45'

Colour may vary due to lighting and screen resolution

Simply whatsapp us at +6011-33060146 to place your order ๐Ÿ˜†

NO RESERVATION
First pay, first served basis
ใ…คใ…ค
#bawalchiffonvoile #bawallovers #bawalchiffonmurah #bawalchiffonvoilediamond #bawalchiffondiamond #bawaltabur #bawalchiffontabur #mtbawalchiffonvoilediamond #bawallovers #kptm #uitm #titiancinta #fattzura #bawalplain #fattahamin #tudung #kekasihpaksarela #tudungbawal #bazarpaknil #tudung #viral #bawal #bawalchiffon #bawalchiffondiamond


0

BAWAL CHIFFON VOILE โœจ
-
Price :
๐ŸŒป Bawal Plain : RM12
๐ŸŒป Batu tabur biasa : RM15
Postage : RM8 (SM) | RM11 (SS)

Material : Chiffon Voile
Jahitan : Kelim
Bidang : 45'

Colour may vary due to lighting and screen resolution

Simply whatsapp us at +6011-33060146 to place your order ๐Ÿ˜†

NO RESERVATION
First pay, first served basis
ใ…คใ…ค
#bawalchiffonvoile #bawallovers #bawalchiffonmurah #bawalchiffonvoilediamond #bawalchiffondiamond #bawaltabur #bawalchiffontabur #mtbawalchiffonvoilediamond #bawallovers #kptm #uitm #titiancinta #fattzura #bawalplain #fattahamin #tudung #kekasihpaksarela #tudungbawal #bazarpaknil #tudung #viral #bawal #bawalchiffon #bawalchiffondiamond


0

BAWAL CHIFFON VOILE โœจ
-
Price :
๐ŸŒป Bawal Plain : RM12
๐ŸŒป Batu tabur biasa : RM15
Postage : RM8 (SM) | RM11 (SS)

Material : Chiffon Voile
Jahitan : Kelim
Bidang : 45'

Colour may vary due to lighting and screen resolution

Simply whatsapp us at +6011-33060146 to place your order ๐Ÿ˜†

NO RESERVATION
First pay, first served basis
ใ…คใ…ค
#bawalchiffonvoile #bawallovers #bawalchiffonmurah #bawalchiffonvoilediamond #bawalchiffondiamond #bawaltabur #bawalchiffontabur #mtbawalchiffonvoilediamond #bawallovers #kptm #uitm #titiancinta #fattzura #bawalplain #fattahamin #tudung #kekasihpaksarela #tudungbawal #bazarpaknil #tudung #viral #bawal #bawalchiffon #bawalchiffondiamond


0

FILA COLOUR PINK
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
dekat luar harga RM200๐Ÿ˜ฑ. serious mahal gila padahal quality sama je tetapi kalau dekat auss.streetwear harga bawah dari tu nak tahu berapa? CLICK LINK DI BIO
.
๐Ÿ”ฅFILA+ FREE POSTAGE๐Ÿ”ฅ
READY STOCK๐Ÿ“ฆ
โ€ขโ€ขโ€ข
๐Ÿ’ขQUALITY TINGGI
๐Ÿ’ขSIZE 40 - 44
๐Ÿ’ขGRED COPY ORI/ GRED BIASA
๐Ÿ’ขFREE POSTAGE
๐Ÿ› ๏ธLIMITED STOCKโš’๏ธ
โ€ขโ€ขโ€ข
No whatsapp 0129437150
Malas? Tekan link di bio
โ€ขโ€ขโ€ข
.
#kasutmurah
#kasut
#kasutmurahmalaysia
#repost
#AUSS.
#kasutmurahmalaysia #kasutmurah #kasutmurahgila #kasutrare #kasutcustom #kasutmalaysia #neelofa #fattzura #tolongdengar #malaystyle #igersmalaysia #niagaonline #mirafilzah #sayasayangawak #topimalaysia #elrahxsass #lawakhambar #lawakboring #lawak_hambar #fattahamin #fattzura #fazura #neelofa #dramamrgrey #mobilelegendsmalaysia.


0

HARGA PROMOSI ๐Ÿ’› ๐Ÿ’–Veil Daisy -------- rm115
.
.
๐Ÿ’–Veil Tiara -------- RM 95
.
.
๐Ÿ’–Veil Qish ---------RM99 .
.
๐Ÿ’–Veil Candy QISH -------- RM80 - Batu : Pink, Gold
.
.
๐Ÿ’–Veil Q Qish --------- RM80 -Batu : Silver, Gold, Grey
.
.
.
*FREE INNER DIAMOND (PROMO RAYA)
POSTAGE
- RM8 (sm)
- RM11(ss)
.
.
whatsapp +60136342347

#veildaisy #veilqisha #veilmurah #veilbajet #veilcantik #veilchiffon #veilhalfmoon #veilfreeshawl #freegift #missfazura #neelofa #fattahamin #zarrashoppie #followtofollow #assalamualaikumsemua #bridetobe #wifetobe #bungatangan #bajusanding #bajuakadnikah ===========================


0

HARGA PROMOSI ๐Ÿ’› ๐Ÿ’–Veil Daisy -------- rm115
.
.
๐Ÿ’–Veil Tiara -------- RM 95
.
.
๐Ÿ’–Veil Qish ---------RM99 .
.
๐Ÿ’–Veil Candy QISH -------- RM80 - Batu : Pink, Gold
.
.
๐Ÿ’–Veil Q Qish --------- RM80 -Batu : Silver, Gold, Grey
.
.
.
*FREE INNER DIAMOND (PROMO RAYA)
POSTAGE
- RM8 (sm)
- RM11(ss)
.
.
whatsapp +60136342347

#veildaisy #veilqisha #veilmurah #veilbajet #veilcantik #veilchiffon #veilhalfmoon #veilfreeshawl #freegift #missfazura #neelofa #fattahamin #zarrashoppie #followtofollow #assalamualaikumsemua #bridetobe #wifetobe #bungatangan #bajusanding #bajuakadnikah ===========================


0

HARGA PROMOSI ๐Ÿ’› ๐Ÿ’–Veil Daisy -------- rm115
.
.
๐Ÿ’–Veil Tiara -------- RM 95
.
.
๐Ÿ’–Veil Qish ---------RM99 .
.
๐Ÿ’–Veil Candy QISH -------- RM80 - Batu : Pink, Gold
.
.
๐Ÿ’–Veil Q Qish --------- RM80 -Batu : Silver, Gold, Grey
.
.
.
*FREE INNER DIAMOND (PROMO RAYA)
POSTAGE
- RM8 (sm)
- RM11(ss)
.
.
whatsapp +60136342347

#veildaisy #veilqisha #veilmurah #veilbajet #veilcantik #veilchiffon #veilhalfmoon #veilfreeshawl #freegift #missfazura #neelofa #fattahamin #zarrashoppie #followtofollow #assalamualaikumsemua #bridetobe #wifetobe #bungatangan #bajusanding #bajuakadnikah ===========================


0

JOM DAPATKAN BABY BLANKET DI : .
===============================
KEDAI KAMI DI MANA & HOW TO CONTACT
=============================== 1- Mom's House Babyshop Shah Alam (HQ)
BLOK G-37-G, ALAM AVENUE 2,
JALAN SERAI WANGI L16/L,
SEKSYEN 16, 40200 SHAH ALAM, SELANGOR
โ˜Ž๏ธ 03-5523 2592 (Call Only)
๐Ÿ“ฑ 012-808 3097 (Wasap Only)
๐Ÿ“ฑ 012-808 3097 (Wasap Only) (Sebelah GIO FABRIC, Bangunan paling hujung ke arah KTM PADANG JAWA)
โฐWAKTU OPERASI RAMADHAN : OPEN DAILY
9.30 PAGI - 9.30 MALAM

@

2- Cawangan di SUNGAI BULOH:
F-1-44, JALAN SP 11/3,
SERI PRISTINA,
SUNGAI BULOH
SELANGOR
๐Ÿ“ฑ018 3568681

@

3- Cawangan di PASIR PUTEH, KELANTAN :
PT 601, SEKSYEN 2,
TINGKAT BAWAH B,
JALAN NARA, PASIR PUTIH,
KELANTAN
๐Ÿ“ฑ013 2533670

@

4- Cawangan di BANGI GATEWAY
B-17-G BANGI GATEWAY
SHOPPING COMPLEX,
PERSIARAN PEKELILING,
SEKSYEN 15, BANGI ๐Ÿ“ฑ016-3145603

@

5- Cawangan di BUKIT JELUTONG Shah Alam :
NO.29-1, TRIVO SUNSURIA,
JALAN BAZAR P U8/P,
BUKIT JELUTONG,
SHAH ALAM
๐Ÿ“ฑ 012.444.6860 ๐Ÿ“ฑ 017.222.6860
@

6- Cawangan berhampiran PUTRAJAYA GATE ONE:
LOT 14211, JALAN SG MERAB,
43650 BANDAR BARU BANGI,
SELANGOR
๐Ÿ“ฑ0111 0822363

@

Beli online di:
www.momshousebabyshop.com #viral #fattahamin #babys #borong #borongmurah #babyshop #blanket #syafiqkyle #worldcup #lavida #murahmurah #murah #rayasales #raya #momshousebabyshop


2

Bawal Crepe๐ŸŽˆ
.
โ€ข Bidang 48โ€™ โ€ข Finishing: jahit tepi โ€ข Handmade
.
RM 12.00 exclude postageโ€ผ๏ธ
๐Ÿ“ฎ Rm 8 sm / Rm 12 ss
.
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Promo buy 3pcs rm 42.00 inc postage Sm๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
Just click link at bio to order ๐Ÿ“ฒ
.
#bawalcrepebidang48 #bawalcrepemurah #bawalcrepereadystock #bawalcreperm12 #sayajualbawal #sayajualtudung #sayajualmurah #bawalcrepeplain #bawalcrepecantik #sayapenjualtudung #sayajualbawalcrepemurah #tudungcrepe #tudungcrepemurahcantik #bawalcrepelawadancantik #bawallovers #ighijabist #bawallopa #bawaltrending #bazarpaknil #fattzurafairytale #fattzura #fattahamin


3

๐Ÿ—ฃ๏ธ๐Ÿ—ฃ๏ธ๐Ÿ—ฃ๏ธ
AISY REMOVAL MAMPU MENANGGALKAN โœ”๏ธTAHI LALAT
โœ”๏ธKETUAT
โœ”๏ธBIJI KOLESTROL
โœ”๏ธKUTIL .
.
๐Ÿ’ฏ dijamin selamatโœ”๏ธ
jaminan pulangan wangโ—๏ธ
.
PRODUK DIJAMIN BERKESANโ—๏ธ
.
BERMINAT DIRECT TEKAN LINK WASAP www.wasap.my/60105702525/removal .
#ubatbuangtahilalat #ubatkutil #ubatketuat #buang #bijiKolestrol #isilebih #uitm #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan #neelofa #aidajebat #noradanish #rozitachewan1 #faridkamil #fattahamin #mawar #missfazura #zizan #datosrivida #ctdk #viral #gosipterkini #mawar #stokis #agen #ministokis #dropshipneeded


0

๐Ÿ—ฃ๏ธ๐Ÿ—ฃ๏ธ๐Ÿ—ฃ๏ธ
AISY REMOVAL MAMPU MENANGGALKAN โœ”๏ธTAHI LALAT
โœ”๏ธKETUAT
โœ”๏ธBIJI KOLESTROL
โœ”๏ธKUTIL .
.
๐Ÿ’ฏ dijamin selamatโœ”๏ธ
jaminan pulangan wangโ—๏ธ
.
PRODUK DIJAMIN BERKESANโ—๏ธ
.
BERMINAT DIRECT TEKAN LINK WASAP www.wasap.my/60105702525/removal .
#ubatbuangtahilalat #ubatkutil #ubatketuat #buang #bijiKolestrol #isilebih #uitm #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan #neelofa #aidajebat #noradanish #rozitachewan1 #faridkamil #fattahamin #mawar #missfazura #zizan #datosrivida #ctdk #viral #gosipterkini #mawar #stokis #agen #ministokis #dropshipneeded


0

AISY REMOVAL MAMPU MENANGGALKAN โœ”๏ธTAHI LALAT
โœ”๏ธKETUAT
โœ”๏ธBIJI KOLESTROL
โœ”๏ธKUTIL .
.
๐Ÿ’ฏ dijamin selamatโœ”๏ธ
jaminan pulangan wangโ—๏ธ
.
PRODUK DIJAMIN BERKESANโ—๏ธ
.
BERMINAT DIRECT TEKAN LINK WASAP www.wasap.my/60105702525/aisyremoval .
#ubatbuangtahilalat #ubatkutil #ubatketuat #buang #bijiKolestrol #isilebih #uitm #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan #neelofa #aidajebat #noradanish #rozitachewan1 #faridkamil #fattahamin #mawar #missfazura #zizan #datosrivida #ctdk #viral #gosipterkini #mawar #stokis #agen #ministokis #dropshipneeded


0

HARGA PROMOSI ๐Ÿ’› ๐Ÿ’–Veil Daisy -------- rm115
.
.
๐Ÿ’–Veil Tiara -------- RM 95
.
.
๐Ÿ’–Veil Qish ---------RM99 .
.
๐Ÿ’–Veil Candy QISH -------- RM80 - Batu : Pink, Gold
.
.
๐Ÿ’–Veil Q Qish --------- RM80 -Batu : Silver, Gold, Grey
.
.
.
*FREE INNER DIAMOND (PROMO RAYA)
POSTAGE
- RM8 (sm)
- RM11(ss)
.
.
whatsapp +60136342347

#veildaisy #veilqisha #veilmurah #veilbajet #veilcantik #veilchiffon #veilhalfmoon #veilfreeshawl #freegift #missfazura #neelofa #fattahamin #zarrashoppie #followtofollow #assalamualaikumsemua #bridetobe #wifetobe #bungatangan #bajusanding #bajuakadnikah ===========================


0

HARGA PROMOSI ๐Ÿ’› ๐Ÿ’–Veil Daisy -------- rm115
.
.
๐Ÿ’–Veil Tiara -------- RM 95
.
.
๐Ÿ’–Veil Qish ---------RM99 .
.
๐Ÿ’–Veil Candy QISH -------- RM80 - Batu : Pink, Gold
.
.
๐Ÿ’–Veil Q Qish --------- RM80 -Batu : Silver, Gold, Grey
.
.
.
*FREE INNER DIAMOND (PROMO RAYA)
POSTAGE
- RM8 (sm)
- RM11(ss)
.
.
whatsapp +60136342347

#veildaisy #veilqisha #veilmurah #veilbajet #veilcantik #veilchiffon #veilhalfmoon #veilfreeshawl #freegift #missfazura #neelofa #fattahamin #zarrashoppie #followtofollow #assalamualaikumsemua #bridetobe #wifetobe #bungatangan #bajusanding #bajuakadnikah ===========================


0

HARGA PROMOSI ๐Ÿ’› ๐Ÿ’–Veil Daisy -------- rm115
.
.
๐Ÿ’–Veil Tiara -------- RM 95
.
.
๐Ÿ’–Veil Qish ---------RM99 .
.
๐Ÿ’–Veil Candy QISH -------- RM80 - Batu : Pink, Gold
.
.
๐Ÿ’–Veil Q Qish --------- RM80 -Batu : Silver, Gold, Grey
.
.
.
*FREE INNER DIAMOND (PROMO RAYA)
POSTAGE
- RM8 (sm)
- RM11(ss)
.
.
whatsapp +60136342347

#veildaisy #veilqisha #veilmurah #veilbajet #veilcantik #veilchiffon #veilhalfmoon #veilfreeshawl #freegift #missfazura #neelofa #fattahamin #zarrashoppie #followtofollow #assalamualaikumsemua #bridetobe #wifetobe #bungatangan #bajusanding #bajuakadnikah ===========================


0

HARGA PROMOSI ๐Ÿ’› ๐Ÿ’–Veil Daisy -------- rm115
.
.
๐Ÿ’–Veil Tiara -------- RM 95
.
.
๐Ÿ’–Veil Qish ---------RM99 .
.
๐Ÿ’–Veil Candy QISH -------- RM80 - Batu : Pink, Gold
.
.
๐Ÿ’–Veil Q Qish --------- RM80 -Batu : Silver, Gold, Grey
.
.
.
*FREE INNER DIAMOND (PROMO RAYA)
POSTAGE
- RM8 (sm)
- RM11(ss)
.
.
whatsapp +60136342347

#veildaisy #veilqisha #veilmurah #veilbajet #veilcantik #veilchiffon #veilhalfmoon #veilfreeshawl #freegift #missfazura #neelofa #fattahamin #zarrashoppie #followtofollow #assalamualaikumsemua #bridetobe #wifetobe #bungatangan #bajusanding #bajuakadnikah ===========================


0

HARGA PROMOSI ๐Ÿ’› ๐Ÿ’–Veil Daisy -------- rm115
.
.
๐Ÿ’–Veil Tiara -------- RM 95
.
.
๐Ÿ’–Veil Qish ---------RM99 .
.
๐Ÿ’–Veil Candy QISH -------- RM80 - Batu : Pink, Gold
.
.
๐Ÿ’–Veil Q Qish --------- RM80 -Batu : Silver, Gold, Grey
.
.
.
*FREE INNER DIAMOND (PROMO RAYA)
POSTAGE
- RM8 (sm)
- RM11(ss)
.
.
whatsapp +60136342347

#veildaisy #veilqisha #veilmurah #veilbajet #veilcantik #veilchiffon #veilhalfmoon #veilfreeshawl #freegift #missfazura #neelofa #fattahamin #zarrashoppie #followtofollow #assalamualaikumsemua #bridetobe #wifetobe #bungatangan #bajusanding #bajuakadnikah ===========================


0

HARGA PROMOSI ๐Ÿ’› ๐Ÿ’–Veil Daisy -------- rm115
.
.
๐Ÿ’–Veil Tiara -------- RM 95
.
.
๐Ÿ’–Veil Qish ---------RM99 .
.
๐Ÿ’–Veil Candy QISH -------- RM80 - Batu : Pink, Gold
.
.
๐Ÿ’–Veil Q Qish --------- RM80 -Batu : Silver, Gold, Grey
.
.
.
*FREE INNER DIAMOND (PROMO RAYA)
POSTAGE
- RM8 (sm)
- RM11(ss)
.
.
whatsapp +60136342347

#veildaisy #veilqisha #veilmurah #veilbajet #veilcantik #veilchiffon #veilhalfmoon #veilfreeshawl #freegift #missfazura #neelofa #fattahamin #zarrashoppie #followtofollow #assalamualaikumsemua #bridetobe #wifetobe #bungatangan #bajusanding #bajuakadnikah ===========================


0

Damnnn nice gila ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ‘
โ€ข
Tag member korang ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
.
DM admin lawak korang untuk free shoutout.โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ€ขโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
01129313632 for paid review HANYA RM5 !!!
.
#paidreview #paidreviewrm5 #lawak #hambar #funny #paidreviewmurah #malaysia #kl #selangor #kelakar #ootd #fattahamin #fazura #kelakar #midvalley #johor #kualalumpur


3

๐ŸŒธOriginal Perfume Tester 75-150ml top seller๐ŸŒธ
.
.โœ”๏ธ FREE GIFT
.โœ”๏ธBau kekal sehingga 12 jam. .
.โœ”๏ธMelekat bau Beb xx.
.โœ”๏ธboleh buat pilihan sehingga 100+ jenama
.โœ”๏ธlebih murah Dari pasaran.
.
======================
ORIGINAL PERFUME TESTER 75-150ML* ======================
.
X menyesal punya ๐Ÿ’•Bau melekat setanding kaunter ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’•
.
โŒโŒ bukan grednya perfume โŒโŒ .
โŒโŒ bukan grednya perfume โŒโŒ .
.
====================
Nak list or harga leh wasap.my/60183689256
==================== .
.
#absolutelyelegant #0183689256
#assalammualaikum #fattahamin #minyakwangi20ml #originalperfumetester #borongtudung #hargaborong #perfumeviral #perfumeviral2018 #ppum #minyakwangimurah #uitm #um #bazaarpaknil #bazar #bazaronline #shawl #bajuraya #ryanees #kasutraya #jamraya #borongminyakwangi #kasutraya #miniperfume20ml #perfumemurah #perfumeviral20ml #borongperfumeviral
#pocketperfume #pocketperfumemurah #miniperfumebottle


0

๐Ÿ’™ Fattah Amin @ Ajazrul's bday celebration. Happy Birthday, Ajazrul ! ๐ŸŽ‚ #FattahAmin #Fattzura #AJDeparfum Credit _nurulakmar (Alamak.. Supposed to be a 45s-vid. Apsal die tertrim sndri jadi this pendek ๐Ÿ˜…)


1

Buat skirt saja pn boleh uolls
BATIK PASTEL NOOR ARFA๐Ÿ’ฅ
Material: Cotton
Measurement: 2 Meter
High quality ๐Ÿ’ฏ
Suitable to wear as skirt, baju kurung, blouse๐Ÿ‘•

Price:hrga combo seperti yg telah di post ๐Ÿคฉ
#batikpastel #batikpastelmurah #batiknoorarfa #batikmalaysia #batikpastelrm25 #raya #raya2018 #bajurayacantik #bajurayamurah #bajurayaterkini #bajuraya #bajuraya2018murah #batikpastelraya #noorarfa #batikterengganu #batikmurah
#fattahamin #fattzura
Boleh digayakan sebagai blouse atau cardigan ๐Ÿ’ฏ


0

.
HARGA SUPER JIMAT .
.๐ŸŒธOriginal Perfume Tester 75-150ml top seller๐ŸŒธ
.
.โœ”๏ธ FREE GIFT
.โœ”๏ธBau kekal sehingga 12 jam. .
.โœ”๏ธMelekat bau Beb xx.
.โœ”๏ธboleh buat pilihan sehingga 100+ jenama
.โœ”๏ธlebih murah Dari pasaran.
.
======================
ORIGINAL PERFUME TESTER 75-150ML* ======================
.
X menyesal punya ๐Ÿ’•Bau melekat setanding kaunter ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’•
.
โŒโŒ bukan grednya perfume โŒโŒ .
โŒโŒ bukan grednya perfume โŒโŒ .
.
====================
Nak list or harga leh wasap.my/60183689256
==================== .
.
#absolutelyelegant #0183689256
#assalammualaikum #fattahamin #minyakwangi20ml #originalperfumetester #borongtudung #hargaborong #perfumeviral #perfumeviral2018 #ppum #minyakwangimurah #uitm #um #bazaarpaknil #bazar #bazaronline #shawl #bajuraya #ryanees #kasutraya #jamraya #borongminyakwangi #kasutraya #miniperfume20ml #perfumemurah #perfumeviral20ml #borongperfumeviral
#pocketperfume #pocketperfumemurah #miniperfumebottle


0