#fibremax

Instagram photos and videos

#bodydream#fibremax#bodydreamkanada#kuruscantik#cocoslimming#cocos#jomkurus#bodydreamcocos#bodygoals#cocoslimmingdrink#bazaarpaknil#fibremaxmurah#stokiscocoslim#bodydreamtestimoni#bodydreammalaysia#cocoslim#kurusbadan#kedah#kurusselamat#kuruslangsing#sayanakkurus#kuruspantas#kurustanpasenaman#kurusdalam2minggu

Hashtags #fibremax for Instagram

FibreMax
Shake
Superhero Detoks Anda.
Satu sajian menyediakan 40% serat dalam sehari sesuai rekomendasi.
100% natural, menyehatkan usus & pencernaan.
Serat yang tidak larut dalam air membersihkan usus Anda.
Serat yang larut membuat Anda kenyang lebih lama.
Kombinasi eksklusif ini membantu toksin keluar lebih cepat melalui perut dan usus.
Minum 15g (2 sendok) 1-2 kali sehari.
FOR INFO please contact:
@newimage_indonesia
Telp/SMS/WA: 0818272500
[email protected]: @princesshop54 (use symbol '@')
.
#fibremax
#fibremaxmurah
#fibremaxnewimage
#newimagefibremax
#fibermax
#fibermurah


0

Tips consume #cocosbodydream dan #fibremax sepanjang bulan Ramadhan !
_______________________________

Sebelum Raya Aidilfitri korang ada impian ? Nak capai berat badan ideal? Nak capai bentuk badan menarik? Nak pastikan tahap kesihatan terkawal dan terjaga ? Bebas kolestrol dan gula tinggi ? Bukan itu je bulan Ramadhan bulan beramal ibadat untuk tambahkan pahala kita. Nak dapatkan badan yang sihat bertenaga dan tidak lesu sepanjang hari walaupun berpuasa?
JAMINAN COCO-S BODY DREAM DAPAT MEMBANTU CAPAIKAN IMPIAN ANDA !
Hai sy Putry Intan #AgenSahBodyDream dah bersedia capai impian anda ?
Nak tau lebih lanjut Whatsap di www.wasap.my/60134716197/bd
#sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #kosmetikmalaysia #skincare #origibalazanisscarserum #azanisscarserum #baazar #baazarmalaysia #scar #serum #artismalaysia #blogger #makeupmalaysia #muamalaysia #muqshoppe #murah #murahmalaysia #dropshipwanted #love #myboo #baby #food #ramadhan #fat #reshapebody


0

🌹NewImage ——— 全新🆕FibreMax™️活益素🌹
来看看对人体🈶️哪些好处?
✅降低血胆固醇
膳食纤维对降低血清胆固醇效果较好。
膳食纤维,可以降低低密度脂蛋白(LDL),而不改变高蜜度脂蛋白(HDL),
这一般认为对心血管大有好处。

一天一杯活益素,排清体内毒素堆积
健康洋溢,笑容欢喜❤️
#SasaTeam #FibreMax #便秘的救星 #肚腩杀手 #worldclassproduct #NewZealand 🌹Wechat:jesnise_920808


1

BodyDream Coco-S! ☕️💜
Mulakkan pagi anda dengan coco s rasa coklat yang sedap dan lazat. 😘
.
.
So, u must make sure sachet Coco S sentiasa ada dgn anda!
Senang nanti nk sarapan dah tak perlu risau nak makan yang berat2!
.
Jom semak balik cara consume BODYDREAM COCO S yang betul :

1. Sehari 1 sachet Bodydream Coco S! TAPI jika berat anda LEBIH 80kg digalakan ambik 2 sachet sehari!

2. Minum Coco S SELEPAS SARAPAN dengan air panas/suam 150ml (setengah cawan)

3. Wajib minum air kosong supaya senang berat nak turun sekurang-kurangnya 3 liter sehari

4. Breast feeding mom boleh consume seawal baby 1 bulan

5. Info for GIRLS only - Period, boleh diamalkan selepas hari ketiga Period
.
.
JOM KURUS SIHAT! . .
CEPAT! Klik2 link bio ig sis. Laju jew sis reply taw
.
.
#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #codlangkawi #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkl #codkualalumpur #jdt #kedah #fibremax #fibremaxmurah


2

早餐非常的重要💞💞
#我的活力早餐牛初乳➕#FibreMax
你知道什么是牛初乳吗❓那什么又是fibre max 呢❓为什么那么重要呢❓以下为你解答👇

牛初乳的功效: 牛初乳中含有7种以上的生长因子、免疫球蛋白、生物活性肽结合蛋白及人体所需的维生素和微量元素,从而赋予牛初乳一系列的保健功能。大量动物、人体功能实验证实,口服牛初乳可提高系统免疫力、调节肠道菌群,并促进胃肠道生长发育或肠道组织创伤的愈合、延缓衰老、促进生长发育等。
牛初乳的作用:
📌增强抵抗力和免疫力
📌促进生长发育和提高智商
📌消除疲劳、延缓衰老
📌调节血糖
📌病后术后回复
📌增强体质、提高运动性能
📌调节肠道菌群、促进胃肠组织发育及其创伤愈合

主要成分: 
初乳、Alpha Lipid脂质、钙、肠道益生菌 【「生命营养素」内含维生素矿物质、强力生长因子、免疫因子、抗体、抗氧化因子、抗炎因子、Alpha Lipid脂质、钙、肠道益生菌】葡萄糖(右旋)、磷酸钙、脱脂奶粉、初乳粉、关华豆胶、玉米糖胶、α脂质、乳酸杆菌、双歧乳酸杆菌、维生素-A,B1,B2,B6,B12,C,D3,E、烟碱酸、本多酸钙、叶酸、生物素、丁烯二酸亚铁、氧化镁等等... Fibre Max ■身體三鮮!從【腸】計議:
腸道保鮮:通暢無比!讓您清暢自在!
曲線保鮮:具飽足感!讓您纖細苗條!
身體保鮮:常保代謝均衡!讓您晶瑩剔透!

活益素!
滿足您一天必需的纖維量!
現代人不均衡的飲食、高熱量、高脂肪、低纖維,
使得胖肥、排便不順..........等文明病成為健康的頭號天敵! ■膳食纖維對人體健康的幫助!
1、增加糞便的體積、重量與含水量!
2、促進腸道蠕動!
3、增加飽足感!
4、使糞便較柔軟而易於排出!
5、改善腸道細菌叢生態! ■活益素-身體均衡的好幫手! ■適用對象:

1、少吃青菜或水果者,如上班族或嗜吃肉類者!
2、老人家牙齒不好者!
3、經常吃精緻美食者!
4、維持身材者!
5、排便不順者!
6、體重控制者!
7、消化不良者!

欢迎想要美,健康一族的你,欢迎询问详情~~ 想要边喝边美丽健康就在这啦~~
微信📱yenly_831


0

早餐非常的重要💞💞
#我的活力早餐牛初乳➕#FibreMax
你知道什么是牛初乳吗❓那什么又是fibre max 呢❓为什么那么重要呢❓以下为你解答👇

牛初乳的功效: 牛初乳中含有7种以上的生长因子、免疫球蛋白、生物活性肽结合蛋白及人体所需的维生素和微量元素,从而赋予牛初乳一系列的保健功能。大量动物、人体功能实验证实,口服牛初乳可提高系统免疫力、调节肠道菌群,并促进胃肠道生长发育或肠道组织创伤的愈合、延缓衰老、促进生长发育等。
牛初乳的作用:
📌增强抵抗力和免疫力
📌促进生长发育和提高智商
📌消除疲劳、延缓衰老
📌调节血糖
📌病后术后回复
📌增强体质、提高运动性能
📌调节肠道菌群、促进胃肠组织发育及其创伤愈合

主要成分: 
初乳、Alpha Lipid脂质、钙、肠道益生菌 【「生命营养素」内含维生素矿物质、强力生长因子、免疫因子、抗体、抗氧化因子、抗炎因子、Alpha Lipid脂质、钙、肠道益生菌】葡萄糖(右旋)、磷酸钙、脱脂奶粉、初乳粉、关华豆胶、玉米糖胶、α脂质、乳酸杆菌、双歧乳酸杆菌、维生素-A,B1,B2,B6,B12,C,D3,E、烟碱酸、本多酸钙、叶酸、生物素、丁烯二酸亚铁、氧化镁等等... Fibre Max ■身體三鮮!從【腸】計議:
腸道保鮮:通暢無比!讓您清暢自在!
曲線保鮮:具飽足感!讓您纖細苗條!
身體保鮮:常保代謝均衡!讓您晶瑩剔透!

活益素!
滿足您一天必需的纖維量!
現代人不均衡的飲食、高熱量、高脂肪、低纖維,
使得胖肥、排便不順..........等文明病成為健康的頭號天敵! ■膳食纖維對人體健康的幫助!
1、增加糞便的體積、重量與含水量!
2、促進腸道蠕動!
3、增加飽足感!
4、使糞便較柔軟而易於排出!
5、改善腸道細菌叢生態! ■活益素-身體均衡的好幫手! ■適用對象:

1、少吃青菜或水果者,如上班族或嗜吃肉類者!
2、老人家牙齒不好者!
3、經常吃精緻美食者!
4、維持身材者!
5、排便不順者!
6、體重控制者!
7、消化不良者!

欢迎想要美,健康一族的你 欢迎询问详情~~ 想要边喝边美丽健康就在这啦~~
微信📱irenetang2696
Fb 📱青椒卿


0

NewImage 全新🆕升级版FibreMax™️活益素 “膳食纤维是一种多糖,它不能被胃肠道消化吸收,也不能产生能量。
因此,曾一度被认为是一种“🈚️️营养物质”而长期得不足够重视。
然而,随着营养学和相关科学的深入发展,人们逐渐发现了膳食纤维具有相当重要的生理作用。
世界卫生组织早在十年前已将膳食纤维列为和蛋白质、脂肪、碳水化合物、维生素、矿物质与水并列的“第7️⃣️大营养素”

请注意⚠️,这7️⃣️大营养素中,
【只有膳食纤维🈶️防癌功效】 👉毒素, 对于女人👩🏻而言
会让女人变老,变丑,女神形象靠什么拯救呀!
因此排毒对于女人而言,永远很重要,很必须。
👉毒素,对于男人👨🏻而言
会让男人变弱,变烦躁,暖男形象可谓渐行渐远哟!
因此排毒对于男人而言,亦是非常重要,非常重要!
#DiamondSasaTeam #NewImage #Fibremax #Detox #Constipation #Beauty #Slimming #独家瘦身模式 #WorldClassProduct #NewZealand #ModelLover #纤维 #天然膳食 #减肥 #美女最爱 #便秘 #瘦身 #保健产品 #GoodForSlim #排毒 #AntiCancerProduct #HealthCare #JoinUs #InternationalExtraIncome #Diamondclub #HallOfFame #孕妇 #哺乳 #安全使用 🌹Wechat:Richlynne


0

BODYDREAM COCO S

Hello Semua 😘
.
.
Ada lagi 2 bulan utk Hari Raya Aidil Fitri, so bg sapa2 yang berazam nak kurus masa raya
TAPIIIIII tak kurus lagi....
.
.
Jangan risau #bodydreamkanada💋
Dengan Bodydream CoCo S
Tak perlu tunggu 2 bulan
Seawal 3 HARI dah bleh nampak perubahan
.
.
KENAPA TAK PERCAYA😳
.
.
Jom try👍😄 📮 FREE POSTAGE 🎁 FREE GIFT .
.
WhatsApp / DM Linda
.
📲 011-12124500
.
📲 011-12124500
.
@lindashopaholics
@lindashopaholics
.
.
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#kuruscantik
#bazaarpaknil
#jomkurus
#cocoslimming
#cocoslimmingdrink
#cuciusus
#cocos
#fibremax


1

🍶全新🆕升级版—— FibreMax 活益素🍶

提供5️⃣️種豐富天然膳食纖維
包括📍菊苣根、洋車前子、大豆、燕麥、果膠

兼具水溶性與非水溶性纖維,
幫助改變菌叢生態、促進腸道蠕動、
增加飽足感等調節生理機能,
輕鬆滿足一日纖維建議攝取量,
低熱量無負擔,健康搶纖,
從體內環保起步,人生最順暢。
你多久没有顺畅了呢?来杯 Fibre Max吧~
#DiamondSasaTeam #WorldClassProduct #FibreMax
#NewImage #NewZealand #VerySmooth 🌹Wechat:michelledazar


1

Fibremax menyediakan 40% serat bago tubuh #newimage #newimageindonesia #fibremax#alphalipid #hidupsehat


0

🐮牛初乳+FIBREMAX富贵手见证✋🏼👍 话说🎀
今天下午我去JPJ做点事情,过程需要打手指印🌹在还没打印前我就心想一定不过关的啦!因为我之前 有 #敏感富贵手 的关系,已经很久没有指纹了。。之前我还去政府部门做了一张纸证明我的手指是已经没有指纹,以后去政府部门办事就不用解释太多😜也因为每次去银行办事都打不到指纹。
但这一次因为公务员坚持一定要试过了才可以,我就随便把母指放上指纹机🌹但没想到 #一次就搞定😂我和老公都吓到
啦😍啦😍啦😍
🌹非常开心的我,😁因为我的指纹终于回来啦!虽然指纹还有一点蒙,但还是一样过关啦!

归功于🌹 #牛初乳+ #FIBREMAX 把我的富贵手医好了
#坚持每天一杯
#NEWIMAGE
#纽西兰进口
产品询问微信🌹ivycy88
#BrandUInternatinalGroup
#拥有产品2000纽币保险


0

🐮牛初乳+FIBREMAX富贵手见证✋🏼👍 话说🎀
今天下午我去JPJ做点事情,过程需要打手指印🌹在还没打印前我就心想一定不过关的啦!因为我之前 有 #敏感富贵手 的关系,已经很久没有指纹了。。之前我还去政府部门做了一张纸证明我的手指是已经没有指纹,以后去政府部门办事就不用解释太多😜也因为每次去银行办事都打不到指纹。
但这一次因为公务员坚持一定要试过了才可以,我就随便把母指放上指纹机🌹但没想到 #一次就搞定😂我和老公都吓到
啦😍啦😍啦😍
🌹非常开心的我,😁因为我的指纹终于回来啦!虽然指纹还有一点蒙,但还是一样过关啦!

归功于🌹 #牛初乳+ #FIBREMAX 把我的富贵手医好了
#坚持每天一杯
#NEWIMAGE
#纽西兰进口

产品询问微信📲 baobei_881128

#BrandUInternatinalGroup
#拥有产品2000纽币保险


2

Selamat Petang semua!! .
Harini nak pesan sikit khas untuk ibu-ibu yang baru
lepas bersalin tu.. mesti ada yang risau berat badan
naik lepas bersalin kan??
.
Haa, jangan risau..
Dengan Bodydream badan still maintain
kurus & ramping lepas bersalin.
Jom order!!!
.
📲 011-12124500
.
📲 011-12124500
.
📲 011-12124500

DM kat IG pun boleh
@lindashopaholics
.
.
.

#bodydream
#bodydreamkanada
#cocodream
#jomkurus
#cocos
#cocoslimming
#cocoslimmingdrink
#fibremax


0

BODYDREAM COCO S

Hilang berat .
.
benda yang paling best dlm hidup
.
.
Jangan berlengah lagi
Order CoCo S untuk hapuskan lagi
berat.. Go!! .Go!!.. Go!!
📲 011-12124500 👌👌
.
.
.
#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamcocos
#bodygoals
#kuruscantik
#jomkurus
#cocos
#cocoslimming
#cocoslimmingdrink
#fibremax


0

BODYDREAM COCO S

Pejam mata sekejap dan bayangkan ullos "kurus" & "ramping"
Saiz "S" idaman semua kanzz👙
.
.
Sangat cantik pada pandangan mata.
Fesyen baju boleh dipakai tanpa risau spare tayar yang terkuar
.
.
Tak perlu risau or takut nak cepat pakai baju saiz "S"
Cousemu with CoCo S confirm your weight loses darling💋
.
.
🎁 Free Gift
📮 Free Postage

Cepat order 011-12124500

#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#kuruscantik
#cocos
#cocoslimming
#cocoslimmingdrink
#fibremax


0

BODYDREAM COCO S

Keep Calm And Drink CoCo S

Swiss CoCo

Salah satu kandungan yang terdapat di dalam CoCo S
Membantu meningkatkan metabolisma serta menurunkan
berat badan.
.
.
Ekstrak Biji Anggur

Diperkaya dengan khasiat anti-oksida iaitu
menghalang dari radikal-radikal serta mencantikkan
kulit.
.
.
CoCo S bukan sahaja membantu ullos menurukan berat badan
malahan mencantikkan kulit serta menyihatkan badan.
.
📮 FREE POSTAGE 🎁 FREE GIFT
WhatsApp aisya / DM @lindashopaholics
.
📲 011-12124500
.
📲 011-12124500
.
📲 011-12124500
.
.
.

#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#kuruscantik
#bazaarpaknil
#jomkurus
#cocodream
#cocos
#cocoslimming
#cocoslimmingdrink
#fibremax


0

BODYDREAM COCO S

Selamat Pagi ❤️

Sarapan likess King tanpa rasa bersalah
.
.
Sebab CoCo S dapat menghapuskan lemak-lemak anda
dengan pantas dengan hanya 1 sachet setiap pagi selepas sarapan
.
.
selain tu dapat memberi tenaga sepanjang hari 🌤️ 📮 FREE POSTAGE 🎁 FREE GIFT
WhatsApp / DM @lindashopaholics
.
📲 011-12124500
.
📲 011-12124500
.
📲 011-12124500
.
.
.
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#kuruscantik
#bazaarpaknil
#jomkurus
#cocos
#cocoslimming
#cocoslimmingdrink
#fibremax


0

*Repost *memey.azhar
・・・
Kalau seluar dah tak muat, Baju dah tak boleh butang... Memey selalu guna Bodydream Coco s je 😘 senang tak payah berpantang ataupun diet😆

Korang nak badan slim tapi malas nak diet ,Memey mmg highly recommend minum Bodydream Coco s👍

JOM Kurus sebelum raya bersama Bodydream Cocos 💕

WHATSAPP 👇
📲011-12124500
📲011-12124500
📲011-12124500

dan jangan lupa follow instagram 📷
.
.
@lindashopaholics

@lindashopaholics

@lindashopaholics

#bodydream #kurustanpapantang
#cocos
#cocoslimming
#cocoslimmingdrink
#fibremax
#bodydreamkanada


0

*Repost *nitaliehatta
・・・
www.wasap.my/+601112124500/ @lindashopaholics
www.wasap.my/+601112124500/@lindashopaholics
www.wasap.my/+601112124500/@lindashopaholics
.
Tak perlu berendam air mata lagi😢...sape nak slimm,cantikk n lentikk before raya come and join me guys..don't forget to drink #bodydreamcocos setiap pagi sebelum breakfast.Guys kalau rasa hati tak kuat nak diet secara normal tu sedar-sedar diri lah yerrr...godaan makanan terlalu banyak kt Malaysia niii... tak perlu pusing kepala lagi...#bodydreamkanada😘😍 Semua boleh minum yee👌🏻😀
Mak org
Anak dara
Abam sado
Kakak adik
Adik kakak

Bestkannnn #kurustanpapantang💪😋 Sekali lagi Me yg bernama Nitaliehatta nak ingatkan ullos dekat luar tu jom kurus belum raya dengan #bodydreamcocos..dan jng lupa follow ig 👇🏻👇🏻 @lindashopaholics
@lindashopaholics
@lindashopaholics

Muahhh cikit💋💋💋💋 #bodydream
#cocoslimming #kurustanpapantang #bodydreamcocosslimming
#cocos
#fibremax
#cocoslimmingdrink


0

Coco S is calling!!! ☀️💜
JANGAN LUPA! ☝🏽
Minum CoCo S Hot Chocolate! ☕️
.
COCO S membantu uols rasa kenyang lebih lama
selain tu dapat memberi tenaga sepanjang hari! 💪🏽😘
.
Jadikan minuman Coco S sebagai minuman harian sarapan pagi uols ok?!
.
.
KEEP SLIM👙
KEEP ENERGY💪
KEEP HEALTHY🏃
STAY FIT👗
.
DM
@lindashopaholics
@lindashopaholics
@lindashopaholics
.
Whatsapp 👇
📲 011-12124500
.
📲 011-12124500
.
📲 011-12124500
.
📮 FREE POSTAGE : YES!
. 🎁 FREE GIFT : YES! .
POSTAGE : ISNIN-JUMAAT KECUALI CUTI UMUM
.
.
.
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#fibermax
#slimming

#PerutKempis
#kuruscantik
#kurusCepat
#supplementkurus
#turunberatbadan
#kurustanpapantang

#jomkurus
#jomsihat
#nakkurus
#bakarlemak
#ubatkurus
#cuciusus
#detox

#fibremax
#sayajual
#MisiKurusSihat


1

*Repost *mieraleyana
・・・
Miera dah consume coco S #bodydream 2 bulan lebih. Ramai tegur Miera.. bila Miera compare gambar2 sebelum ni dengan gambar ni yang paling latest.. memang obviously pipi chubby Miera dah semakin slim dan kecil. Im soo soo in love! Thank You bodydream, the best ever slimming drinks supplement. Boleh Miera tau, siapa nak turunkan berat badan tahun 2018 ni? .
📲 011-12124500
📲 011-12124500
📲 011-12124500
.
@lindashopaholics
@lindashopaholics
@lijdashopaholics
.
.
.

#bodydream
#bodydreamkanada
#cocoslimming #kurustanpapantang
#slimming
#cocos
#cocoslimming
#cocoslimmingdrink
#kuruscantik
#fibremax


0

Raya Tahun 2015 size L
Raya Tahun 2016 size XL
Raya Tahun 2017 size XL lagi
Raya tahun ni?.... mesti ramai dikalangan korang yang mengalami situasi yang sama dah fed up kan, diet tap asyik tak menjadi.
Kalau tak kuat hati nak diet secara normal...
Diet asyik fail.... godaan makanan banyak... 😁... maksudnya ... anda sama macam Miera tak tahan godaan makanan dan harussss cuba
Rugii.... Rugi tau! Baju Raya tahun ni daripada designers semua meletopz!
Jadikan raya tahun ini raya terindah.
Bodydream Raya 2018!
Whatsapp 📲 011-12124500
📲 011-12124500
📲 011-11124500
.
@lindashopaholics
@lindashopaholics
@lindashopaholics
.
.
.
#bodydreamkanada
#bodydream #kurustanpapantang
#kuruscantik
#cocos
#cocoslimming
#cocoslimmingdrink
#fibremax


0

Bodydream Coco-S
.
Bukan hanya kurus semata-mata, tapi badan
uols akan terasa sihat lepas consume Bodydream
dengan konsisten 😘
.
Uols yg belum cuba Coco-S mesti cuba ya ☺️
tak rugi cuba Bodydream, lemak dalam badan bukan
saja mudah dihilangkan, tapi badan akan terasa sihat tauu 💋💋
.
Yg nk cuba Bodydream boleh order .
📲 011-12124500
📲 011-12124500
📲 011-12124500
.
DM kat IG pun boleh
.
@lindashopaholics
@lindashopaholics
@lindashopaholics
.
.
.
#bodydream
#bodydreamkanada
#kuruscantik
#jomkurus
#cocodream
#cocoslimming
#cocoslimmingdrink
#fibremax


0

BODYDREAM COCO S

Wake up & enjoy the day with CoCo S Hot Chocolate💋☕️ .
Guys,let's try : 📲 011-12124500
@lindashopaholics
.
.
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#kuruscantik
#cocos
#jomkurus
#cocoslimming
#cocoslimmingdrink
#fibremax
#slimming


0

TESTIMONI CUSTOMER BODYDREAM COCO S
.
.
Berat turun dari 85kg ke 77.5kg
Turun almost 9kg guyss.. .
.
Woww! Coco S memang menjadii
tak percaya? Jom cuba Coco S
.
Order wssp/ DM
.
📲 011-12124500
📲 011-12124500
📲 011-12124500
.
@lindashopaholics
@lindashopaholics
@lindashopaholics
.
.
(Testimoni ini adalah dari pengguna sebenar Bodydream CoCo S.Namun hasil turun berat badan ini mungkin berbeza bagi setiap individu)
.
.
.
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#kuruscantik
#jomkurus
#cocos
#cocoslimming
#cocoslimmingdrink
#fibremax


1

New Testimoni Customer with New Box Bodydream CoCo s
.
.
BERAT SEBELUM 51KG
.
.
🔥🔥BURN FAT
.
.
BERAT SELEPAS 45KG .
.
Kepada yang masih mencari atau yang masih belum mencuba.
Hanya 1 sachet bodydream disetiap pagi anda dan resultnya anda nilai sendiri
Dapatkan CoCo S sila DM/whatsapp:-
.
.
📲 011-12124500
📲 011-12124500
📲 011-12124500
.
@lindashopaholics
@lindashopaholics
@lindashopaholics
.
.
(Testimoni ini adalah dari pengguna sebenar Bodydream CoCo S.Namun hasil turun berat badan ini mungkin berbeza bagi setiap individu)
.
.
.
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#kuruscantik
#jomkurus
#cocos
#cocoslimming
#cocoslimmingdrink
#fibremax
#slimming


0

TESTIMONI CUSTOMER BODYDREAM COCO S
.
.
berat turun 9kg lepas minum Bodydream
.
.
Hanya minum secara konsisten
Konfem lemak akan terbakar
.
Jom uolss, everyone can slimm..
Try now..
.
Whatsapp/DM Linda
.
📲 011-12124500
📲 011-12124500
📲 011-12124500
.
@lindashopaholics
@lindashopaholics
@lindashopaholics
.
.
Testimoni ini adalah dari pengguna sebenar Bodydream CoCo S.Namun hasil turun berat badan ini mungkin berbeza bagi setiap individu)
.
.
.
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#kuruscantik
#jomkurus
#cocos
#cocoslimming
#cocoslimmingdrink
#fibremax


0

TESTIMONI CUSTOMER BODYDREAM COCO S
.
.
Berat turun 14kg lepas minum Bodydream
.
.
Bodydream memang superbb!
.
Uols nak turun berat macam cust ni tak??
Jom order Bodydream dengan saya .
Whatsapp/DM Linda
.
📲 011-12124500
📲 011-12124500
📲 011-12124500
.
@lindashopaholics
@lindashopaholics
@lindashopaholics
.
.
(Testimoni ini adalah dari pengguna sebenar Bodydream CoCo S.Namun hasil turun berat badan ini mungkin berbeza bagi setiap individu)
.
.
.
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#kuruscantik
#jomkurus
#cocos
#cocoslimming
#cocoslimmingdrink
#fibremax


0

TESTIMONI BODYDREAM COCO S

BERAT SEBELUM 68KG
BERT SELEPAS 58KG
🔥BURN FAT

Tersenyum besar kakak kita ni.
Hanya minum CoCo S sahaja berat turun sebanyak
10 kg
.
Jom cuba Coco S
WhatsApp/ DM
.
📲 011-12124500 📲 011-12124500
📲 011-12124500
.
@lindashopaholics
@lindashopaholics
@lindashopaholics
.
.
Testimoni ini adalah dari pengguna sebenar Bodydream CoCo S.Namun hasil turun berat badan ini mungkin berbeza bagi setiap individu)
.
.
.
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#kuruscantik
#jomkurus
#cocos
#cocoslimming
#cocoslimmingdrink
#fibremax


0

BODYDREAM COCO S

May The CoCo S
.
.
Be With You .
.
Happy Weekend💋 .
.
Order now 📲 011-12124500

#bodydream
#bodydreamkanada #bodydreamcocos
#bodygoals
#kuruscantik
#bazaarpaknil
#jomkurus
#kuruscantik
#cocos
#cocoslimming
#cocoslimmingdrink
#fibremax


0

BODYDREAM COCO S

Sape nak Kurus?
.
.
Dah tak perlu risau k
.
.
Grab Bodydream CoCo S now by WhatsApp to this number: 📲 011-12124500 (link whatsapp di profile)

#bodydream
#bodydreamkanada #bodydreamcocos
#bodygoals
#kuruscantik
#jomkurus
#cocos
#cocoslimming
#cocoslimmingdrink
#fibremax


1

BODYDREAM COCO S

Drink Me CoCo S
.
.
Flat tummy and hips
.
.

Grab Bodydream CoCo S now by WhatsApp/ DM Linda
.
📲 011-12124500
.
📲 011-12124500
.
📲 011-12124500
.
@lindashopaholics
.
@lindashopaholics
.
@lindashopaholics
.
.
.
#bodydream
#bodydreamkanada #bodydreamcocos
#bodygoals
#kuruscantik
#bazaarpaknil
#jomkurus
#cocos
#cocoslimming
#cocoslimmingdrink
#fibremax


0

*Repost *kilafairyofficial ....
Sejak consume Bodydream Coco S ni, badan rasa lebih light and curvy. Berat badan still turun walaupun makan tak jaga sangat. Food, maintaining body weights and being healthy is my definition of being happy. I couldn't be happier with my life right now. Thank you, #Bodydream for making me more healthy & fit!

So, on this special day, Kila nak wish all the best to all of u yang berazam nak turunkan berat badan. Start now, it's never to late! Try Bodydream Coco S now 💋

@lindashopaholics
@lindashopaholics
@lindashopaholics .

SM 1 BOX RM95

SS 1 BOX RM100 .
.
OR Get Promo now 😘👍👍.
.
.
Whatsapp now.
.
.
📲 011-12124500
📲 011-12124500
📲 011-12124500
.
.
Free postage termasuk sabah sarawak.
📮 FREE POSTAGE
🎁 FREE GIFT
.
.
.
#bodydream
#cocoslimming
#kuruscantik
#kurustanpapantang
#cocodream
#cocos
#fibremax


0

BODYDREAM COCO S

Hello Semua 😘
.
.
Ada lagi 2 bulan utk Hari Raya Aidil Fitri, so bg sapa2 yang berazam nak kurus masa raya
TAPIIIIII tak kurus lagi....
.
.
Jangan risau #bodydreamkanada💋
Dengan Bodydream CoCo S
Tak perlu tunggu 2 bulan
Seawal 3 HARI dah bleh nampak perubahan
.
.
KENAPA TAK PERCAYA😳
.
.
Jom try👍😄 📮 FREE POSTAGE 🎁 FREE GIFT .
.
WhatsApp / DM Linda
.
📲 011-12124500
.
📲 011-12124500
.
@lindashopaholics
@lindashopaholics
.
.
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#kuruscantik
#bazaarpaknil
#jomkurus
#cocoslimming
#cocoslimmingdrink
#cuciusus
#cocos
#fibremax


3

BODYDREAM COCO S Mulakan pagi anda dengan CoCo S. Tapi jng skip breakpast pesan cikgu melur..CoCo S yg best nya dapat burnkan lemak2 yg kt part2 yg susah n firm plus mantap body tau..tu yg cikgu melurr suke💋 Jom order
WhatsApp / DM Linda .
@lindashopaholics @lindashopaholics
.
📲 011-12124500
.
📲 011-12124500
.
.
.
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#kuruscantik
#cocos
#jomkurus
#fibremax


0

BODYDREAM COCO S

Pagi semua..jangan lupa senyum tau!!💋
.
.
Dah sarapan jangan lupa ambil CoCo S Hot Chocolate
Dapat membantu untuk rasa mengenyangkan lebih lama
selain tu dapat memberi tenaga sepanjang hari 🌤️
.
.
Jom order semua 📮 FREE POSTAGE & 🎁 FREE GIFT
Whatsapp/ DM Linda at
@lindashopaholics
@lindashopaholics
.
📲 011-12124500
.
📲 011-12124500
.
.
.
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#kuruscantik
#cocos
#jomkurus
#fibremax


1

🐮牛初乳+FIBREMAX富贵手见证✋🏼👍 话说🎀
今天下午我去JPJ做点事情,过程需要打手指印🌹在还没打印前我就心想一定不过关的啦!因为我之前 有 #敏感富贵手 的关系,已经很久没有指纹了。。之前我还去政府部门做了一张纸证明我的手指是已经没有指纹,以后去政府部门办事就不用解释太多😜也因为每次去银行办事都打不到指纹。
但这一次因为公务员坚持一定要试过了才可以,我就随便把母指放上指纹机🌹但没想到 #一次就搞定😂我和老公都吓到
啦😍啦😍啦😍
🌹非常开心的我,😁因为我的指纹终于回来啦!虽然指纹还有一点蒙,但还是一样过关啦!

归功于🌹 #牛初乳+ #FIBREMAX 把我的富贵手医好了
#坚持每天一杯
#NEWIMAGE
#纽西兰进口
产品询问微信🌹colly 711
#BrandUInternatinalGroup
#拥有产品2000纽币保险


0

Dari mata bukan turun ke hati, tapi dari mata turun ke coco S #bodydream . Siapa yang consume bodydream coco S ni memang akan " jatuh cinta " , berkali-kali. Kila dah consume hampir 4 bulan, rasa tak lengkap tanpa bodydream CoCo S dipagi hari. I just love the way it taste. Go easy on the delicious chocolate flavour but keep my body slim and trim. Let me share with you guys 5 reasons why I LOVE THIS PURPLE BOX SO MUCH! 💜: 1. Rasa bodydream coco S somemang terbaik! Seriously tak rasa macam typical slimming product. U can have it everyday without boring. Indulging nyum!
2. Its make me happy , lebih energetic, badan lebih rasa ringan.
3. TANPA PANTANG - so tak pening nak makan menu apa hari2, easy & convenient.
4. Rasa kenyang sampai petang, and control appetite. Kila makan jumlah yang sepatutnya sahaja.
5. Body lebih shaping and trim. Berat turun cepat & ideal.
So kila rasa these reasons pun u all mesti suka kan? Everyone's dream. Cepat2 bole whatsapp: 📲 011-12124500
📲 011-12124500
@lindashopaholics
@lindashopaholics

#bodydream
#cocoslimming
#kurustanpapantang
#kuruscantik
#cocos
#fibremax


1

幸运的拿到luckydraw
#new image 新产品
#fibreMax


0

BODYDREAM Coco-S ni perasa Coklat!.😋
.
Rasa sedap!
Boleh kenyang sehingga petang! haa.. 😎
.
Nak kekal kurus cantik dan menawan??.
Nak badan bentuk S SHAPE?.
.
Kena la CONSISTENT minum Coco-Sss! 😘
.
Jom! Dapatkan Bodydream Coco-S sekarang! 😘
.
KLIK LINK DI BIO❤️
.
.

#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #codlangkawi #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkl #codkualalumpur #jdt #kedah #fibremax #fibremaxmurah


0

BODYDREAM COCO S

Tidak terasa lapar
.
.
Dengan CoCo S
.
.
No Senaman
No Diet
No Pantang
.
.
Kalau nak maklumat lebih lanjut boleh whatsapp/ DM Linda di 📲 011-12124500
@lindashopaholics
.
.
#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamcocos
#bodygoals
#kuruscantik
#jomkurus
#cocos
#fibremax


0

BODYDREAM COCO S

Morninggg....bestkan sangatkan if kurus dan sihat
Sihat adalah 1 nikmat hidup yg tiada gantinya
.
.
Pagi ni sape dah minum CoCo S?
.
.
Jangan lupa tau!!.
.
.
And ullos boleh share sikit ngan kwn2 experience ullos yang dah consume CoCo S
.
.
Bagi sape yg blum try jom order dengan saya .
.
Whatsapp 📲 011-12124500 📲 011-12124500 💖IG UTAMA :
@lindashopaholics
@lindashopaholics
.
.
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#kuruscantik
#jomkurus
#nakkurus
#turunberatbadan
#supplementkurus
#bakarlemak
#cocos
#fibremax


1

BODYDREAM COCO S

Tips jika anda....
.
.
Kekadang time pagi hujan-hujan ni..☔️
terlewat bangun pagi..mmg siap pown sepantas kilatlakan
breakfast pown ke laut..coco s pown lupa juga
.
.
Jangan stress k
time lunch stay boleh ambik CoCo S
.
.
Caranya mudah jer..be4 nak pg lunch tu bawak siap2 1 sachet k
Sampai jer kedai mkn order dulu air panas or suam..terus
bancuh dan minum ok💜💋
.
.
Pesan dari saya jika stock nak habis atau nak order text me 📲 011-12124500
📲 011-12124500
.
Slimm Now OR Cry Later😉
.
.
#bodydream
#bodydreamkanada #bodydreamcocos
#bodygoals
#kuruscantik
#cocos
#jomkurus
#fibremax


1

Haa kalau ye pon DIET.. takkan sampai tak boleh makan kan?? 😉
MAKAN je la! Bukannya terus gemuk! 😁
.
JANGAN RISAU!!. CoCo-S ada JAWAPANNYA!
.
Dengan Coco-S anda tak perlu sekat keinginan nak makan tu! SEBAB? : ✔️ PANTAS membakar lemak!
✔️ FOKUS mengurangkan lemak pada PERUT, PEHA, LENGAN & MUKA!
✔️ MELANGSINGKAN tubuh badan - S-SHAPE!
✔️ TANPA kenaikan badan semula!
✔️ TIADA kesan sampingan!
.
TAK PERCAYA??
.
Ha! CEPAT ORDER SEKARANG! 📲 011-12124500 📲 011-12124500

DM kat IG pun boleh!
@lindashopaholics
.
#bodydream
#cocoslimmingdrink
#bodydreamkanada
#bazaarpaknil
#jomkurus
#kuruscantik
#cocos
#fibremax


4

Coco-S! Bawak jangan tak bawak! 😉
Ha sampai merayu-rayu Coco-S ni nak tolong uols kurus! 💃
Nanti senang! Takde la resah gelisah nak makan yang berat2! 😁
Order air panas/suam, lepas makan, terus bancuh 1 sachet Coco-S ni!
MUDAH bukan?? 😁
.
TAK PAYAH MALU2!
JOM! ORDER SEKARANG! (nama)
📲 011-12124500 📲 011-12124500

DM kat IG pun boleh!
@lindashopaholics

#bodydream
#cocoslimmingdrink
#bodydreamkanada
#bazaarpaknil
#jomkurus
#kuruscantik
#cocos
#fibremax


0

BODYDREAM COCO S

Percayala 1 sachet 1 hari
.
.
Dah boleh slim dan fitt👙
.
.
No Senaman
No Diet
No Pantang
.
.
Kalau nak maklumat lebih lanjut boleh whatsapp Linda di 📲 011-12124500

#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#kuruscantik
#bazaarpaknil
#jomkurus
#cocos
#fibremax


0

BODYDREAM COCO S

Good Morning and Have a Nice Day

Cara-caranya "masih pusing kepala"?
.
.
Tak perlu risau semudah 1..2..3
.
.

WhatsApp Linda / DM @lindashopaholics
.
📲011-12124500
📲 011-12124500
📲 011-12124500
.
.
#jomkurus
#bodydream
#cocoslimming
#fibremax
#kuruscantik
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#slimming


2

*Repost *mieraleyana
・・・
Make bodydream coco S as part of your daily routine. Miera remind korang sebab mesti ada yang terlupa nak minum, ada yang dah puas hati dengan coco S ni but remember STICK ON YOUR LONG TERM GOALS, raya dah nak dekat. Dan untuk korang yang masih tercari2 solution untuk turunkan berat badan tu, give a try now! U wont regret dan akan berpuas hati!
@lindashopaholics
@lindashopaholics
@lindashopaholics
.
📲 011-12124500
📲 011-12124500
📲 011-12124500
.
.
#bodydream
#cocoslimming
#fibremax
#kuruscantik
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#slimming


0

BodyDream Coco-S! ☕️💜
Mulakkan pagi anda dengan coco s rasa coklat yang sedap dan lazat. 😘
.
.
So, u must make sure sachet Coco S sentiasa ada dgn anda!
Senang nanti nk sarapan dah tak perlu risau nak makan yang berat2!
.
Jom semak balik cara consume BODYDREAM COCO S yang betul :

1. Sehari 1 sachet Bodydream Coco S! TAPI jika berat anda LEBIH 80kg digalakan ambik 2 sachet sehari!

2. Minum Coco S SELEPAS SARAPAN dengan air panas/suam 150ml (setengah cawan)

3. Wajib minum air kosong supaya senang berat nak turun sekurang-kurangnya 3 liter sehari

4. Breast feeding mom boleh consume seawal baby 1 bulan

5. Info for GIRLS only - Period, boleh diamalkan selepas hari ketiga Period
.
.
JOM KURUS SIHAT! . .
CEPAT! Klik2 link bio ig sis. Laju jew sis reply taw
.
.
#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #codlangkawi #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkl #codkualalumpur #jdt #kedah #fibremax #fibremaxmurah#codsetiaalaam#shahalam


4

Kenapa perlu melabur banyak nak ke GYM??😰💵🏋🏻‍♀
.
.
Cara cepat dan mudah untuk turunkan berat badan
Duit pown tak banyak keluarr
Masih lagi boleh saving
.
.
Tidak perlu ke GYM
Tidak perlu BERLAPAR
Tidak perlu DIET
.
.
SO Slim Now OR Cry Later
Buy Now CoCo S 📲 011-12124509

#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#kuruscantik
#cocos
#jomkurus
#fibremax


1

Don't forget bring Bodydream sachet
wherever you go. .
Keep your body slim & curvy with Coco-S
.
Let's try now.. 📲 011-12124500
📲 011-12124500

#bodydream
#bodydreamkanada
#bodygoals
#kuruscantik
#cocos
#fibremax


0

BODYDREAM COCO S

Morning my sayang-sayang semua💋, dont forget to start your good day with Bodydream Coco S tau! . . .
Nasi lemak..Roti Telur..Tea Tarikk telan jerr ..dengan CoCo S ullos enjoy your food darling😘 .
.
FREE POSTAGE & FREE GIFT .
.
.
#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamcocos
#bodygoals
#kuruscantik
#jomkurus
#coco
#fibremax


1

BodyDream Coco-S! ☕️💜
Mulakkan pagi anda dengan coco s rasa coklat yang sedap dan lazat. 😘
.
.
So, u must make sure sachet Coco S sentiasa ada dgn anda!
Senang nanti nk sarapan dah tak perlu risau nak makan yang berat2!
.
Jom semak balik cara consume BODYDREAM COCO S yang betul :

1. Sehari 1 sachet Bodydream Coco S! TAPI jika berat anda LEBIH 80kg digalakan ambik 2 sachet sehari!

2. Minum Coco S SELEPAS SARAPAN dengan air panas/suam 150ml (setengah cawan)

3. Wajib minum air kosong supaya senang berat nak turun sekurang-kurangnya 3 liter sehari

4. Breast feeding mom boleh consume seawal baby 1 bulan

5. Info for GIRLS only - Period, boleh diamalkan selepas hari ketiga Period
.
.
JOM KURUS SIHAT! . .
CEPAT! Klik2 link bio ig sis. Laju jew sis reply taw
.
.
#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #codlangkawi #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkl #codkualalumpur #jdt #kedah #fibremax #fibremaxmurah


3

*Repost *massieww
・・・
Jatuh cinta pandang pertama with this @bodydream_cocoslimming 💕 .its make me slimmer and fit ! Ladies what else can is happy & confident kan... slimmer ,healthier & curvy body. Baru bole pakai lawa lawa😆 As I already take this #bodydream
I highly recommend you guys to try. Seriussss mmg i give ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ @lindashopaholics
@lindashopaholics 📲 011-12124500
📲 011-12124500
(Link whatsapp di profile.Klik je)
.
.
#coco
#cocos
#bodydream
#bodydreamslimming
#kuruscantik
#fibremax


0

@Repost *bodydream.hq.misikurus ・・・
Bila dah masuk 3 series ni memang ramai yang susah nak turunkan berat badan. Metabolisma badan pun semakin slow 😁...walapupun makan sikit je , tetap berat badan tu naik... biasala dah jadi bini2 orang.. dah jadi mak mak orang 😁😁....siapa ada masalah macam tu?
Tapi alhamdulillah dengan suppliment yang saya amalkan.. berat maintain, shape lebih confident. Korang mesti ada masalah yang sama kan? Lagi2 yang dah ada anak tu.. siapa nak saya bantu turunkan berat badan secara konsisten? .
.
Whatsapp 📲 011-12124500
DM @lindashopaholics
.
.
#founderbodydream
#coco
#cocoslimming
#bodydreams
#kuruscantik
#fibremax


0

*Repost *ekinkamarudin ・・・
#ootd w @bodydream.official !Thank You bodydream.sbb kasi badan terasa lebih bertenaga & fit. Im soo soo in love with CoCo S ❤️
Bestt tak payah pening2 nak pakai product lain utk shapingkan muka lagi.coco s pn leh kasi muka semakin runcing tau uollss.

Ingat yerr! Jangan malas2 dan nak dekat raya ni huhuhu 💋😘 Just simple step yang u guys can easily follow:
1. 1 sachet coco as bodydream after breakfast
2. Don't skip breakfast, lunch & dinner
.
3. Drink a lot of water (3 liter a day)
.
Best ever slimming drink! Mwah👄👌😍 Whatsapp 📲 011-12124500
Whatsapp 📲 011-12124500
Whatsapp 📲 011-12124500
-link whatsapp ada kat profile-
.
@lindashopaholics
@lindashopaholics
@lindashopaholics
.
.
#bodydream
#bodydreamcocoslimming
#routine
#fit
#fibremax
#kuruscantik
#cocos


0

*Repost *zack_zainefer
・・・
Kalau korang rasa seluar dah sempit & pakai dress dah tak cukup nafas .. Cepat2 amalkan minum #bodydream coco s ni. Hari ke 7 dah start nampak perubahan, InsyaAllah... walaupun cuaca kat Malaysia nie tak tentu arah....tetap korang nak makan macam2 kan ( just like Zack 😜)... guys save your body. Long term consume bukan sahaja turunkan berat..tapi membentuk body jd CURVYYYYY!. Ps : guna code #bdzack for free gift.
@lindashopaholics
@lindashopaholics 📲 011-12124500
📲 011-12124500
.
#coco
#cocoslimming
#bodydream
#bodydreamslimming
#kuruscantik
#kurustanpapantang
#fibremax


0

*Repost *nitaliehatta
・・・
Salah satu punca berat badan berlebihan sebab tak ada masa nak bersenam, bila dah penat confirm tak larat and bkl dari opiss p kedai mamak order nasi campur ..blk rumah sureeee nya tido la jawabnya.huhuhuhu😄
.
Tapi tiap2 pagi bangun tido azam nak kurus and dieTT!!Your dream body will come true..KENAPA TAK PERCAYA?? #bodydreamkanada
.
IN LOVE THIS PURPLE BOX SO MUCH!💋 So 15 sachet bodydream for 15 days. Most of pengguna bodydream akan experiences penurunan berat badan atau kurang inchi selepas 15 hari.#bodydream juga mengawal selera makan dan u guys akan rasa kenyang yang lama. Nak tau lebih lanjut, u guys kena

WhatsApp 📲 011-12124500
📲 011-12124500
.
atau
DM
.
@lindashopaholics
@lindashopaholics
.
.
#bodydream
#bodydreamcocoslimming
#cocoslimming
#coco
#kuruscantik
#fibremax


0

Special for my bodydream Family. I love u guys so much! "DARI MATA -JAZ".
.
.
Dah sarapan pagi dengan coco s??
Dapatkan coco s dengan segera untuk bantu turunkan berat badan 💋💋
.
SM 1 box X RM95.00
SS 1 box X RM100
or
Take more...get special rate !
.
Wssp
📲 011-12124500
📲 011-12124500
.
.
.
#bodydream
#cocoslimming
#coco
#kuruscantik
#fibremax


0

Selamat Paagiii!! .
Jangan lupa Sarapan tau?!👌 Pastu wajib ada Bodydream Coco-S! 💋
Bancuh 1 sachet je dan terus minum after breakfast! 😘
.
Dengan Bodydream Coco-S ni TAK PERLU DIET! Asalkan makan! 😉
.
Jom grab Bodydream Coco-S! .
Free postage!
.
.
📲 011-12124500
📲 011-12124500
.
DM kat IG pun boleh!
@lindashopaholics
@lindashopaholics
.
.
#bodydream
#coco-s
#bodydreamkanada
#bazaarpaknil
#jomkurus
#kuruscantik
#fibremax


0

BODYDREAM COCO S

Untuk seorang wanita, penampilan adalah perkara yang sangat penting.
Wanita manakah yang tidak mahu mempunyai bentuk badan yang langsing dan menawan? .
.

Pakai baju apa saja..semuanya terletak dan kelihatan cantik dan menarik.
Tak ada lemak2 yang terkuar. .
.
Jangan sedih terlebih okkk...bagi sapa yang ade problum gemuk
.
.

Now BODYDREAM COCO S akan make sure anda tersenyum kepuasan.
.
.

SO Slim Now OR Cry Later
.
.
.
Cepat order 📲 011-12124500
📲 011-12124500
.
.
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#kuruscantik
#bazaarpaknil
#jomkurus
#fibremax


0

BODYDREAM COCO S

Good Morning and Have a Nice Day😘
.
.
Breakfast is ready
.
.
And It's time to take your CoCo S Hot Chocolate
.
.
A cup of Hot Chocolate to warm up your day .
.

Come and grab it .
@lindashopaholics
📲 011-12124500
@lindashopaholics
📲 011-12124500
.
.
.
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#kuruscantik
#bazaarpaknil
#fibremax
#jomkurus


1

SAY HELLO to BODYDREAM 👋
STAY HEALTHY ✌️
STAY SLIM 💃
STAY FIT 💪
SAY GOODBYE to FAT 🙅🙅🏻‍♂ .
DON'T FORGET TO TAKE BODYDREAM EVERY MORNING💋
.
FREE POSTAGE & FREE GIFT .
DI MONITOR SEHINGGA KURUS
.
WhatsApp Linda / DM .
📲 011-12124500
@lindashopaholics
.
.
📲 011-12124500
@lindashopaholics
.
.
.
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#kuruscantik
#bazaarpaknil
#jomkurus
#fibremax


0

BODYDREAM COCO S
.
Life Begins After CoCo S
.
Grab Bodydream CoCo S now by WhatsApp to this number: 📲 011-12124500 or DM @lindashopaholics
.
.
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#kuruscantik
#bazaarpaknil
#jomkurus
#fibremax


0

BODYDREAM COCO S

Tak perlu berlari .
.
Minum jerrr.... kan senang
.
.
Mudah & pantas nak kurus skrg
1 sachet CoCo S slimming setiap pagi selepas breakfast
.
.
Beat part is No Diet & No Pantang😘
.
.
Free Gift & Free Postage
.
Cepat wssp/DM
📲 011-12124500
@lindashopaholics
.
.
#bodydream
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#bodygoals
#kuruscantik
#bazaarpaknil
#jomkurus
#fibremax


0

@bodydream.original.hq

Dah Try Fibermax?
.
.
Belum?
.
KENAPA ANDA PERLU TRY FIBERMAX

Fibermax merupakan produk yang digunakan untuk membantu.
.
🔸mengurangkan berat badan
🔸mencegah perut boroi
🔸menyingkir toksin
🔸melegakan sembelit
🔸melancarkan pergerakan usus. .

WhatsApp 017-4324642 atau nk mudah klik ja link dekat bio ig tuh.

#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #codlangkawi #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkl #codkualalumpur #jdt #kedah #fibremax #fibremaxmurah


1

@bodydream.original.hq

Dah Try Fibermax?
.
.
Belum?
.
KENAPA ANDA PERLU TRY FIBERMAX

Fibermax merupakan produk yang digunakan untuk membantu.
.
🔸mengurangkan berat badan
🔸mencegah perut boroi
🔸menyingkir toksin
🔸melegakan sembelit
🔸melancarkan pergerakan usus. .

WhatsApp 017-4324642 atau nk mudah klik ja link dekat bio ig tuh.

#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #codlangkawi #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkl #codkualalumpur #jdt #kedah #fibremax #fibremaxmurah


1

@bodydream.original.hq

Dah Try Fibermax?
.
.
Belum?
.
KENAPA ANDA PERLU TRY FIBERMAX

Fibermax merupakan produk yang digunakan untuk membantu.
.
🔸mengurangkan berat badan
🔸mencegah perut boroi
🔸menyingkir toksin
🔸melegakan sembelit
🔸melancarkan pergerakan usus. .

WhatsApp 017-4324642 atau nk mudah klik ja link dekat bio ig tuh.

#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #codlangkawi #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkl #codkualalumpur #jdt #kedah #fibremax #fibremaxmurah


3

@bodydream_kurus_cepat_sihat -
2 BOX #BODYDREAM LOSS 12KG!! BERAT BADAN MENGHILANG, NAMPAK AWET MUDA!! 😍
SUKE3.
.
BODYDREAM TELAH MENOLONG RAMAI ORANG YANG MEMPUNYAI MASALAH BERAT BADAN BERLEBIHAN.
❎TANPA PERLU BERLAPAR
❎TANPA PERLU EXERCISE
❎TANPA PANTANG YANG KETAT
✔️LULUS KKM.
.
NAK DAPATKAN BERAT IDAMAN KINI SEMUDAH ABC!! 😉
.
.
JOM CUBA #BODYDREAM SEKARANG!!.
WASAP 📲60174324642 atau nak mudah klik link dekat bio ig tuh
.
www.wasap.my/60174324642
.

#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #codlangkawi #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkl #codkualalumpur #jdt #kedah #fibremax #fibremaxmurah


0

Fibremax
.
.
👉mencegah perut boroi
👉menyingkirkan toksin
👉melancarkan pergerakan usus
👉meningkatkan metabolisma badan
👉menstabilkan paras glukos badan
👉menurunkan kolestrol
.
.
✔️KEMPIS
✔️LAWAS
✔️AWET MUDA
.
Whatsapp
www.wassap.my/601112521626
📲+601112521626
www.wassap.my/601112521626
📲+601112521626
.
@bodydreamlangkawi
@bodydreamlangkawi

#fibremax #fibremaxmurah #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #codlangkawi #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkl #codkualalumpur #jdt #kedah #fibremax #fibremaxmurah


6