#foundation

Instagram photos and videos

#foundation#makeup#eyeshadow#cosmetics#beauty#lipstick#concealer#lips#eyebrows#beautiful#eyes#eyeliner#mascara#lashes#instamakeup#lip#gloss#palettes#glitter#powder#fashion#cosmetic#glue#lash#crease#primers#base#makeupartist#tar#mua#highlight#followforfollow#blush#contour#primer#bronzer#highlighter#lipgloss

Hashtags #foundation for Instagram

Qual a sua base favorita? A @karlaalexandrinamakeup veio aqui dar varias dicas e gostou muitoooo da base Air Matt da Bourjois Paris. E você? Que tipo de base que você prefere? #bases #vemparaworld #vemproriomar #northshopping #makeup #foundation #beauty #makeuplovers #welovemakeup


0

😛😛💫


1

➡️ TWO WAY CAKE HIGHLY RECCOMENDED
.
Bedak two way cake berfungsi sebagai base make-up yang mampu menutupi segala kekurangan pada kulit wajah seperti bintik hitam, jerawat, pori-pori besar, dan garis-garis halus pada wajah, sehingga kulit wajah tampak lebih cantik, lebih segar dan lebih bercahaya
.
Melia Two Way Cake terbuat dari Micro-Powder dengan partikel halus yang terasa ringan dan lembut di wajah saat digunakan. Bisa juga berfungsi sebagai foundation yang mampu menyerap minyak wajah sehingga tidak menimbulkan kilat pada wajah. Bahan dasar yang digunakan untuk Melia Two Way Cake adalah herbal alami
.
Tersedia dalam 2 shade :
- NATURAL
- LIGHT
.
.
.
#twowaycake #reccomended #beauty #bedak #bedakpadat #foundation #dailyroutine #twowaycakemelia #bedakwajah #bedakbagus #bedaksejuk #bedakdingin #bedaktahanlama #skincare #facecare #facecareroutine #bedakglowing #jualbedak #skincarebandung


0

•
🌈GIORGIO ARMANI -
💄 Neo Nude A-Highlight
💅🏼 No.10
———————————
HKD$300✨
-
依枝係輕紗裸粉亮采液🧚🏼‍♀️
淺香檳色可以令你營造清新光芒既感覺✨
貼薄自然 可以幫個妝做到亮澤光采🌟
推薦 推薦🙌🏿🙌🏿
———————————————
📲DM/whatsapp+852 64653306查詢/下單
🏧入數後約7-14日到貨
📦順豐到付/📮平郵
👾貨品出門不設退換👉🏿👈🏿
🐣如入數後缺貨將全數退回🕊️
—————————————
💡新開期間會做限時優惠 各位靚靚們記得follow + 開帖子通知留意我地既Post🙇🏿‍♀❤️ #mmmerrilyco
#hkig #852 #852girl #cushion #makeup #follow #foundation #armani #armanihk #唇膏控 #試色 #giorgioarmani #armanibeauty #armani代購 #全新化妝品#正貨 #好評 #化妝品現貨 #化妝品代購 #化妝品分享


0

✨วันแต่งงาน เจ้าบ่าวก็ต้องหล่อ มั่นใจ ช่างแต่งหน้าส่วนใหญ่เลือกใช้รองพื้นรัน เนื้อบางเบาแต่ปกปิด รอยสิว รอยดำ รอยคล้ำใต้ตาได้ดีเยี่ยม✨ 👉รองพื้นรัน 5 เฉดสี ปกปิดสมบูรณ์แบบ Full Coverage 👉Makeup by : risa_makeupartist
👉รองพื้นรันเบอร์ 03

#รันรีทีช #รีทัช #รองพื้นรัน #รันมินิ #foundation
#ranretouchskin


0

just received some goodies 👅🍭
@kkwbeauty #KKWBEAUTY @kimkardashian #kimkardashian


1

Nak lihat perubahan wajah korang, cantik dan flawless di hari raya? Hanya dengan ZAWARA MIRACLE EE FOUNDATION, 🤗🤗💕💕💕
.
Rugi sgt korang tak cuba. ZAWARA MIRACLE EE FOUNDATION wajib cuba confirm puas hati😘😘
.
ZAWARA MIRACLE EE FOUNDATION ada 3 tone tau.. .
🌷 01 IVORY
🌷 02 BEIGE
🌷 03 NATURAL
.
Sesuai untuk semua jenis kulit. Ha aaa pilih mana yang sesuai dengan kulit korang ya😄😄😂
Tak perlu mekap tebal tebal, pakai nipis nipis je dah cukup😱😱
.
Tengok tekstur die fuhh..gebu,halus dan ringan je. Cuba imagine bile MIRACLE EE FOUNDATION ni tercalit di wajah korang?? Semestinya glowing,flawless sepanjang hari uolls.😍
.
Dah la tak melekit,tak berminyak tak bercapuk pulak tu. Rugi rugi sape yang tak guna.
.
Boleh dapatkan dengan agen-agen sah ZAWARA dan dapatkan senarai di www.zawara.com/find-agent
.
#zawara
#zawaranatics
#zawaramiracleeefoundation
#zawarafoundation
#zawaraagen
#cosmetics
#foundation
#zawaracosmeticswellness


0

Neutral tones w/a pop of color on her lips ✨
Makeup by me: @pristineglam
_____________________________________________________________ For rates & availability ( Makeup✨Hair✨Dressing services) contact me via- 📧 pristineglam@gmail.com 📲559-765-8885
_____________________________________________________________ Taking 👰🏻Bridal booking for 2018/19/20 - taking non-bridal booikings for 2018
_____________________________________________________________ #pristineglam #wedding #reception #highlight #receptionlook #makeuplook #weddinglook #fresnomakeupartist #clovismakeupartist #californiamua #behindthechair #anastasiabrows #nonbridalmakeup #dyfl #makeupartistworldwide #wakeupandmakeup #clovis #beautyblogger #instamakeup #makeupinspo #makeupfanatic1 #hudabeauty #anastasiabeverlyhills #fresno #slave2beauty #foundation #concealer #mua #makeupartist #bridal


1

Proven fact: Spending time away from PHX makes you love it even more. Trust us, we didn't know it was possible either. Our lovely founders are back from making things happen abroad & across California, all to make more things happen for our members, @cohootsfdn & this wonderful city of ours. Welcome home, @poondingo & @sundayenespanol!

#yesphx #coworklocal #entreprenerds #hoothoot


1

So obsessed with this eye look on @katie_ryannn
#Primer - @smashboxcosmetics Photo Finish Foundation Primer #smashbox
#Foundation - @narsisist Sheer Glow in 'Mont Blanc’
#Concealer - @meccamaxima Life Proof Creamy Concealer in ‘Ivory’ & @narsissist Soft Matte Complete Concealer in ‘Crème Brulée’
#Contour - @smashboxcosmetics Contour Trio Set in ‘Contour’
#Powder - @meccamaxima Banana Bake Skin Filter & @urbandecaycosmetics Naked Skin Ultra Definition In ‘Medium Light Neutral’
#Contour - @benefitaustralia Hoola
#Bronzer - @toofaced Chocolate Soleil in ‘Medium/Dark Matte Bronzer’
#Blush - @benefitcosmetics Rockateur
#Highlight - @toofaced Love Light in ‘Ray of Light’
#Brows - Client had tinted eyebrows
#Eyeshadow - @anastasiabeverlyhills Modern Renaissance Palette & @stilacosmetics Liquid Eyeshadows in ‘Kitten Karma’ & ‘Pigalle’
#Mascara - @nutrimetics_aus_nz 4-in-1 Mascara
#Lashes - @kiss.cos
#Lipstick - @mellowcosmetics Matte Liquid Lip Paint in ‘Tehran’
#SettingSpray - @meccamaxima Maximum Security Setting Spray

#mua #sydneymua #makeup #sydneymakeupartist


2

BUILDING SOLID FOUNDATIONS 🙌🏼
⠀
It’s not all glamour or dark deep diving into the soul.
⠀
These days oftentimes it’s as simple as waking up each day and asking myself ‘what do you need?’ and doing my best to go get those things.
⠀
Getting real about the parts I’ve skipped over, noticing the imbalances and off kilter behaviours and addressing the root causes has been a very eye rolling affair for me lately.
⠀
It takes a while to create solid foundations for oneself.
⠀
My mantras - MEET YOUR EMOTIONAL NEEDS. HAVE FUN. GROW ABUNDANCE.
⠀
Easily said, slowly and methodically done. Over time. With dedication.
⠀
What needs are you not meeting?
⠀
#needs #foundation #rocks #brokenhead #personaldevelopment


0

🖤
“We shall meet defeat many times, but must never be defeated.”
~Scottie Somers | @scottieltdf
LIVING THE DREAM FOUNDATION
#scottiesomers #quotes #ltdfoundation #livingthedream #foundation #family #dream #fav #talnts #page #instalike @ltdfoundation


0

Orden de aplicación de productos faciales !
Súper importante para el cuidado de nuestra piel y que el maquillaje quede perfecto y dure mucho más tiempo.
#makeup #skincare #cleanser #primer #foundation #bronzer #blush #highlighter


0

Dream big, out work everyone and keep pushing. That is the foundation for greatness! #greatness #foundation #dream #big


0

.
Beauty With Mary Kay❤️
.
Wow cantik , gojes & flawless gitu...100% fully skin care + makeup by Mary Kay😍😍
.
✅Satu Set Time wise Miracle
✅Liquid foundation ivory 5
✅Cheek colour duo Juicy guava
✅Mineral loose powder foundation.
.
Set Time wise Miracle sgt2 HIGHLY RECOMMENDED!👍🏼 Kulit sis ni dah nampak berseri , bersih, awet muda dan yg penting kena sabar & konsisten. Takde nya korang boleh dapat kulit sihat dalam masa 3hari.
.
So sape yg nak masalah kulit kusam, tak bermaya boleh la try skincare time wise ni. Berbaloi2 ..tahan berbulan2 uollls 👍👍
.
Any order?? Pm mira skrg.. All item ready stock..everyday postage..👍🏼
.
.
.
📱014-9692450 Mira
Mary Kay Beauty Consultant

#botanicaleffectsevolution #foundation
#foundationmarykay #marykaysoftener #testimonimarykay #timewiseskincare #timewisemarykay #marykaytestimoni #marykaybeautyconsultant #settimewise #setantipenuaan #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayproducts #marykaykedah #marykayjitra #marykayperak #marykaykulim #marykaysarawak #marykaysabah
#marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykaylovers #produkmarykay #mkmenskincare #mkmencleanser #mkmenhydrator


0

thought I’d go for a more “natural” look today! (Also sorry for all of the crazy selfie locations, I was trying to find the best lighting!! haha) What kind of looks would you like to see me do next?
•
If you’d like me to work your next event, email me at: ayannasloanmua@gmail.com
•
•
•
•
•
#makeup #makeupartist #makeupgoals #makeupvideos #makeupgeek #teenagemakeupartist #art #beatingfaces #pretty #girls #girlsmakeup #funmakeup #goingoutmakeup #easymakeup #teenmakeupartist #wintermakeup #eyeshadow #foundation #blush #highlight #concealer #settingpowder #settingspray #photoshoot #facebeat #eyebrows #eyebrowtutorial #makeuplover


1

.
#testimoni 👉🏼👉🏼
STOK OFFER HEBAT MAKIN SUSUTTT 😭
LAJU CUSTOMER ORDER
.
!!! INFO PRODUK YANG HEBAT!!!
.
FOUNDATION MILO 15GRAM
1 PCS RM56
2 PCS RM110 [ RM55 EACH ]
3 PCS RM162 [ RM54 EACH ]
.
foundation kalis peluh.. biar berpanas pun foundation tidak bercapuk tidak luntur , malah makin lama pakai semakin glowing.. harga mampu milik gaiss..
.
✔️Produk berkualiti bertaraf antarabangsa yang diformulasikan dari Korea 😍😍😍
✔️Foundation pertama yang boleh diguna tepuk bersama air dan sikit pun tak luntur😍😍
✔️Hasil ketara serta merta.
✔️Boleh ditambah terus pada muka yang dah siap mekap tanpa risau solekan jadi berterabur! Ia akan sebati dengan MAKEUP sedia ada dan kemasan jadi makin padat dan rapi
.
Nak order?
📲ORDER = TEKAN LINK DI BIO
📮BAYARAN = SEBELUM JAM 1, POS HARI YG SAMA
.
#millofoundation #foundationmillo #tepuktepukteruslawa #foundationlumpur #foundation #mua #prelovedmalaysia


0

The perfect foundation needs the perfect primer.
Come in store and let me show you how to achieve your perfect look. #doublewear
#doublewearornothing #esteelauder #esteebeautyadvisor #elaustralia #foundation #primer #matte #illuminating #smooth #skin #perfectpartners #Leongatha #pharmacy


0

On my face today 👯
.
🌻@etudehousephilippines double lasting foundation in Sand
🌻@sleekmakeup creme to powder blush in gerbera
🌻@clinique high impact mascara
🌻easy drawing eyebrow pencil
🌻@thesaem.official real tint
🌻@nivea_ph fruity shine in cherry
🌻@fscosmetics colorific lipstick in rose bouquet
.
#makeuplover #onmyface #fastapplication #foundation #etudehouse #sleekmakeupph #cremeblush #clinique #mascara #eyebrowpencil #liptint #realtint #lipbalm #nivea #roselipstick #makeup #cosmetics #hobby #likelikelike


0

Bukan hanya membuat wajah tampak sempurna saat dipakai, The ONE BB Bright Perfect juga membantu kulit wajah kamu jadi lebih cerah meski sudah tidak digunakan 👍🏻 Yuk tampil bersinar dengan wajah yang sempurna😍

Cek produk : WA 089655424691 / WA 085945778906

#JualProdukOriflame #jualfoundation #foundation #alasbedak #brightperfect #Oriflame #oriflameindonesia #Kosmetik #makeup #kulit_sehatcantik @kulit_sehatcantik #wajahmulus


0

JOM CANTIK DENGAN AINAA CUSHION STICK FOUNDATION 😘😘 rugi kalau tak try tau👍👍👍
DARI MATA TURUN KE HATI😍😍😘
.
.
🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA BEST FREE GIFTS NAK BAGI 😍😍😍
. 🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG
👇👇👇👇
💝0109730113
💜0102909865
.
#ainasrumcherassentral #ainaaserum #ainaaserumkl #ainacosmetics #ainacosmeticsselangor #ainacosmeticshahalam #ainalip #ainalipmatte #cushionstick #cushion #foundation #ainacushionstickfoundation #ainacosmeticssarawak #ainacosmeticskuching #beautiful #beauty


0

It has been a busy morning upskilling myself on an exciting new service I will be offering soon - can anyone guess what it is? I required a model as I cannot do it on myself 💁‍♀️ On another note I tried out the new @narsissist luminous silk foundation this morning. I love it so far but I will see how it wears throughout the day and see how long it lasts. 💕💕 #mua #makeupartist #freelancemakeupartist #ombrehair #lashes #eyelashextensions #foundation #narscosmetics #instabeauty #instamakeup #bblogger #bblog #beautyblog #excitingtimes #beautyroom #browsandlashes #beautybusiness #girlboss


1

I'm always asking myself what's next. Yesterday is done. Build Forward not Backwards. How do you look in 10years well that depends on the Foundation you set now, work out the problems now. #newcultureentertainment
#newculturetv #filmdirector #newculturestudios #djjustbeats
#chairman #foundation #fortune500companyowner
#sacrifice #freethinker #freelife #vegan #veganlife #healthy #wealthy #smart #livingforme


0

Pride party glam look!


4

ADIK2, KAKAK2 DAN MAKCIK2 YANG BARU NAK BELI DYXY TU, NIE RINA NAK PESAN TAU😊😊👇👇👇
Sebelum membuat sebarang pembelian produk dyxy, sila pastikan korang semua membeli dengan STOKIS, AGENT DAN DROPSHIP yang SAH sahaja yang mana produk DYXY tersebut mempunyai sticker hologram. Jika tidak mempunyai sticker hologram pada produk, kami pihak HQ tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku sesuatu yang tidak diingini.
.
Kenapa kena pastikan ada logo hologram kerana setiap logo hologram mempunyai data transaksi antara penjual dan pembeli😘
.
DENGAN RINA KORANG TAK PERLU RISAU, SEBAB SEMUA ADA LOGO HOLOGRAM👍👍😘.
.
.
DYXY COSMETICS, PERFECT CHOICE FOR GIRLS💖💖LETS BEAUTY WITH DYXY😘😘
.
.
.🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH
.
🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG
👇👇👇👇
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
.
.#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#putihkankulit
#dyxybccream
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras
#uitm #viral
#raya
#naelofarhijab
#ajimaura #regrann


0

Katalog Juni 2018
Periode 1-30 Juni 2018
Make Up : Giordani Gold
Giordani Gold Age Defying Foundation SPF 8 Rp. 329.000
Warna : Porcelain, Light Ivory, Natural Beige

InsyaAllah sebagian dari penjualan produknya akan disumbangkan ke orang-orang yang membutuhkan😊
Untuk info lebih lengkapnya, mau tanya-tanya produk, mau order produk atau mau join member bisa langsung hubungi contact yang ada di bio yaa😊
Happy Shopping😘
#oriflame #simplebiznet #bisnisoriflame #bisnisbarengbintang #bisnisanakmuda #bisnisanakkuliahan #bisnisirt #anakmudatajir #anakmudagajikantoran #irttajir #irtgajikantoran #makeup #makeuporiflame #giordanigold #foundation #giordanigoldagedefyingfoundationspf8 #katalogoriflame #katalogoriflamejuni #jualanoriflame #oriflameciledug #oriflametangerang #lowongankerja #lowonganbisnis #peluangkerja #peluangbisnis


1

Katalog Juni 2018
Periode 1-30 Juni 2018
Make Up : Giordani Gold
Giordani Gold Age Defying Foundation SPF 8 Rp. 329.000
Warna : Porcelain, Light Ivory, Natural Beige

InsyaAllah sebagian dari penjualan produknya akan disumbangkan ke orang-orang yang membutuhkan😊
Untuk info lebih lengkapnya, mau tanya-tanya produk, mau order produk atau mau join member bisa langsung hubungi contact yang ada di bio yaa😊
Happy Shopping😘
#oriflame #simplebiznet #bisnisoriflame #bisnisbarengbintang #bisnisanakmuda #bisnisanakkuliahan #bisnisirt #anakmudatajir #anakmudagajikantoran #irttajir #irtgajikantoran #makeup #makeuporiflame #giordanigold #foundation #giordanigoldagedefyingfoundationspf8 #katalogoriflame #katalogoriflamejuni #jualanoriflame #oriflameciledug #oriflametangerang #lowongankerja #lowonganbisnis #peluangkerja #peluangbisnis


0


1

Obviamente no podía faltar la base mineralizada de Mac. Viene en todos los tonos para cubrir esas imperfecciones que todas tenemos. Precio: $15.000. Info por inbox o al 3044543058


1

🍁🍂
@maccosmetics lipstick shade “Cosmo”

@nyxcosmetics Eyeshadow Base in “White”,
Matte Bronzer in “Medium”

@morphebrushes 35K Palette eyeshadows

@wetnwildbeauty Photo Focus Foundation Shade “Rose Ivory”, Mattifying Powder “Matte About You” for Setting

@lagirlcosmetics Pro Conceal in “Porcelain”

@elfcosmetics “Poreless” Face Primer,
Instant Lift Brow Pencil in “Neutral Brown”,
Liquid Eyeliner in “Jet Black”,
Volumizing & Defining Mascara,
Moisturizing Foundation Stick in “Almond” to Contour,
Baked Highlighter in “Moonlight Pearls” .
.
.
.
.
.
.
.
#makeup #instamakeup #cosmetic #morphebrushes #cosmetics #envywear #eyeshadow #lipstick #mascara #palettes #eyeliner #lip #wetnwildbeauty #lips #concealer #foundation #powder #eyes #bronzer #nyxcosmetics #mascara #eyeliner #maccosmetics #lagirlcosmetics #elfcosmetics #highlight #morphe35k #Makeupjunkie #Makeuplover #Makeupforever


2

The end of the page