#gadisliar

Instagram photos and videos

#gadisliar#instagood#photooftheday#GadisLiar#luwak#instadaily#happy#sukakopi#pecintakopi#kedaikopi#drinks#love#like#kopihitam#instamood#picoftheday#bestoftheday#follow#robustacoffee#drink#luwakcoffee#prialiar#luwakliar#kopiluwak#luwakrobusta#kopirobusta#pacewetan#kopipacewetan#kopipacitan#jomblo#dendamaurora

Hashtags #gadisliar for Instagram

Wanita itu selalu minder
Uang dan ilmu yang bisa membuatnya percaya diri
Jika hanya karena cantik itu namanya kePEDEan πŸ‘»
#GadisNgapak
#GadisLiAr


0

Gunung Datuk , Rembau most wanted yawww checked ! βœ… track dia sumpah membunuh . pacak tak ada diskaun dari awal sampai akhir . sampai kaki jalan bersepah pun lantakkan je . tapi view and the wind , so refreshing rasa macam nak tidur situ jeee ! tapi terpaksa balik sebab kerja pagi keesokkan hari πŸ‘‰πŸ»πŸ‘ˆπŸ» aim for sunrise pula ! πŸ’ͺ🏻 #nighthike #triptaksantai #pewai #tapitakserik #biarnaiklambatasalkantaklipak #throwbacklastnight #gadisliar


21

Happy graduation @vita_angraini
Semoga ilmunya berkah
#gadisliar


0

Weolls sehati sejiwa when it comes to food..end up dah ada kat sini..hahahaa

#gadisliar
#missingbaizurahere


21

Ni lah geng yang paling senang nak ajak keluar makan, ajak buat jahat, bergosip n sebagainye hahahahaa πŸ˜‚πŸ˜‚πŸƒπŸƒ
#gadisliar πŸ˜‚


12

"Tidak ada kebahagiaan, ketika apa yang ada dalam hati berbeda dengan apa yang kita lakukan." -Freya Stark
.
.
.
.
.
.
By: @gitamakaghee
Loc: Gunung Mahawu, Tomohon
#instagpendaki #wanitapencintaalam #mytrip #gadisliar #baronsulut #pambapontar #exploremanado #northsulawesi


0

bu bos .
ibu negara .
ibu liar . .
ibu legendaris ... yallah . . apa muka gua ke ibu"an ia ??? hhhhh -_- . . . .
lvyu anak"quh ({}) . .
ttp jadi liar iyaww :-p

#gadisliar
#gadisbadung
#wonderwomen
#throwback
#latepost


0

Perempuan kan, kalau die melintas jalan, die fefeeling die dia la wanitah paling lemah di muka bumi . Kau bagi la moto ke, kereta ke, komuter , MRT, burung gagak melintas, sekali pon, tak ada makne nye die nak lajukan pergerakkan.

Puihhh. Heyyy pompuan, kau ingat kau ade kerang , lelaki macam mak ni akan kesian kan kau?

Hell no. *pose tari tualang tiga.

#vsco #gadisliar #gadislincah #roziesangdewi #


4

Hampir 2 taun jgak la rapat ngan die ni...hahaha...geng balik lmbat..geng lepak...geng panjat bukit..geng mudah g mne2 la...geng luah prasaan..geng bagi motivasi...hahaha...mcm2 gelaran dpt #gadisliar#gadissgisap#anaksyurga..hahaha..rindu semua tu..πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…..akhirnya trcapai jgak impian kn...btw..gud luck n all the best dgn kerjaya yg baru dan khidupan yg baru...thanks being a very good friend to me...😘😘😘
#penanggal
#ssmkuantan


2

Thanks korg sbb sanggup layan kerenah i. Kekeke #lubyouolls #gadisliar @adlinamdnor u osem jugak sbb ikot hari tu! Hehehe #happy


0

#Repost @rengfars with @repostapp.
・・・
Ini lah diaaa jadinya apabila #GadisLiar bertemu dgn #BapakHayamTerliarSeantero .. Hahaha... Kemainnn pose yerrr....


14

Ini lah diaaa jadinya apabila #GadisLiar bertemu dgn #BapakHayamTerliarSeantero .. Hahaha... Kemainnn pose yerrr....


1

#Repost @rengfars
・・・
Kami di Utusan Melayu Chan Sow Lin utk sesi Chatting bersama Aril.. #ArilLovers #ArilAF7 #GadisLiar #KemainBahanAku


0

Kami di Utusan Malaysia Chan Sow Lin utk sesi Chatting bersama Aril.. #ArilLovers #ArilAF7 #GadisLiar #KemainBahanAku


33

Bila kakak aku cakap aku tak cantek aku tak caya tapi bila aku tgk gambar aku ni,memang kompom tak cantek!! selalunya aku tgk muka aku cantek ja,tp yg ni pulak buruk naw! ahahahhahahahaahahaha! korang tak rasa ke aku jd psiko sejak masuk @arillovers ni? I need some explaination! ahahahahhahahahaahahhahaa! mak help me!! #stressfulweek #stressward #aurabidanNangNak #aurabidan


34

Fuuhh!! #2009 #ThrowBack tak perasan pulak selama ni lobang idong tu besar, boleh parking lori dalam tu..


60

Sure mood long holiday suda mari kan so jgn buang masa Jom kita kerjakan ini borang. Nak tanda sape adalah rahsia kan Hihihihihi. Day 1 duty done....good luck kepada semua calon-calon yang berjaya ke peringkat akhir anugerah ABPBH 2014...lawan tetap lawan Ngeh ngeh ngeh


26

Ingat #F1 or #MotoGP je ada gadis litar? Puii! Aku pun ada la #GadisLiar utk @arillovers nak sign up? Kanan sekali tu ketua dia.. Nampak menggiurkan tak #GadisLiar aku? πŸ˜‚πŸ˜‚


51

With Silent Migration #jammingsession #amanstudio #zionis #gadisliar


6

The end of the page