#gorgeousbyrcw

Instagram photos and videos

#rozitachewan#perfume#preciousbyrcw#gorgeousbyrcw#gorgeous#precious#love#elegant#sayajual#bazaarpaknil#celebrity#sayapakai#teamSITI#neelofa#payudarabesar#payudarakencang#payudaraindah#payudaramontok#putih#mantap#ketatpadat#student#kahwin#pinklady#entrepreneur#bazarpaknilprodukkecantikkan#nursajat02#tokyoorganicroseserumxannenita

Hashtags #gorgeousbyrcw for Instagram

Regrann from rozitachewan1 - Qaya qaya ni dah melantak segantang nasi , berkawah qendang , ni ubat dia!!!
Buang balik 3 haqi punya qaya !!!
.
Cussssssss ja dalam kamar kecil tu.. tk payah nak qemot muka nk kluarkan..
.
Tak payah nk berbengkong bagai !!
.
Tak payah nak edit gambaq sakan ! .. ada jgk yg dlm ig punyalah nak nampak keck (dlm ig ja kecik) , edit pinggang tu mcm kena mkn dgn tikuih , punya haluih ! Lg haluih dr tengkok ! Tk yah la menipu diqi sendiqi ..
.
Minum ja QURUS CHE TA .. tk yah tipu sapa2.. tak yah la nk buang duit qibu qiban potong usus bagai .. simpan duit tu kita g holiday ok.. muah !. Yg penting tetap ramping dgn QURUS CHE TA!!
.
.
wsap 0126170312
.
.
#penatnakkurus #rahsiakuruscheta #quruscheta #jusquruscheta #kuruscaraselamat #produkslimming #slimmingworld #juskurus #jusslim #badanlangsing #ratujamu #jamutradisional #quruschetasepang #jusquruschetasepang #dietsihat #detox #slimming #kurusdanglowing #rcw #rozitachewan #lokalah #fattzura #produkkurus #preciousbyrcw #luxebyrcw #gorgeousbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #perfume


0


Uollssss‼️ Ada yang nak order product sis jual tapi tak nak by postage? Haa boleh ja terus contact sis untuk COD tau.
-
Sebab maklum lah sekarang ni kan dah nak dekat raya, trafik postage yang diterima tu banyak sangat sangat. So apa kata uolls COD ja dengan sis, nak tak?
-
📲DM OR WHATSAPP 0175774297 TO ORDER
-
#sayajualmurah #sayajual #byrcwpenang #bazarpaknilmurah #bazaarpaknil #babypeachsunscreen #babypeachteamaruneetomeyshop #babypeach #lovelieemurah #lovelieebeauty #lovelieepenang #luvbabesagent #luvebabes #ohmychocolate #hellopeachplease #codkulim #codpenang #byrcw #poslaju #posmalaysia #preciousbyrcw #preciousluxebyrcw #gorgeousbyrcw #jusquruscheta #ainaacosmetics #nsabeauty


1

.
Perfume follow you, it chases you and lingers behind you. 🌹
.
.
Kelebihan wangian #byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik ⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume
.
.
#pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrity #lotionputihajaibbyrcw #awek #sayanakputih #instafamousmalaysia #lawakkerder #lawakkeder
.
Berminat boleh dm atau whatsapp +60132403382. Cod area Sungai Rambai - Merlimau (Melaka). Pos 1 Malaysia


0

SERLAHKAN KEYAKINAN DIRI ANDA DENGAN WANGIAN EAU DE PARFUME GORGEOUS & PRECIOUS BY RCW 😍😍
.
🌸 HALAL
🌸 MESRA SOLAT
🌸 Tidak meninggalkan kesan pada baju
🌸 Tahan lebih 12jam++
🌸 Senang di bawa ke mana2
.
Jom walk in ke outlet @myonlineshopes utk dapatkan banyak lagi perfume selebriti! Boleh juga shopping online di website kami di www.myonlineshopes.my !!
.
Utk info lanjut boleh whatsapp 📱0108408600 sekarang !!
.
.
#myonlineshopes #pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrityperfume #shoppingonline #miri #sarawak #brunei


0

SERLAHKAN KEYAKINAN DIRI ANDA DENGAN WANGIAN EAU DE PARFUME GORGEOUS & PRECIOUS BY RCW 😍😍
.
🌸 HALAL
🌸 MESRA SOLAT
🌸 Tidak meninggalkan kesan pada baju
🌸 Tahan lebih 12jam++
🌸 Senang di bawa ke mana2
.
Jom walk in ke outlet @myonlineshopes utk dapatkan banyak lagi perfume selebriti! Boleh juga shopping online di website kami di www.myonlineshopes.my !!
.
Utk info lanjut boleh whatsapp 📱0108408600 sekarang !!
.
.
#myonlineshopes #pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrityperfume #shoppingonline #miri #sarawak #brunei


0

SERLAHKAN KEYAKINAN DIRI ANDA DENGAN WANGIAN EAU DE PARFUME GORGEOUS & PRECIOUS BY RCW 😍😍
.
🌸 HALAL
🌸 MESRA SOLAT
🌸 Tidak meninggalkan kesan pada baju
🌸 Tahan lebih 12jam++
🌸 Senang di bawa ke mana2
.
Jom walk in ke outlet @myonlineshopes utk dapatkan banyak lagi perfume selebriti! Boleh juga shopping online di website kami di www.myonlineshopes.my !!
.
Utk info lanjut boleh whatsapp 📱0108408600 sekarang !!
.
.
#myonlineshopes #pencucigoyangsegarbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #rozitachewan #gorgeousbyrcw #preciousbyrcw #byrcw #precious #gorgeous #perfume #love #elegant #celebrityperfume #shoppingonline #miri #sarawak #brunei


0

Hye uolls 🌹 mesti semuanya masih dlm mood raya lagi kan? heheeee...
.
Sis nak info kami dah start buat postage harini 20 June 2018. So pada uolls yg nk order terus boleh wsap sis di 0126170312 ye..!!
.
Stok limited tau...😘
.
.
#penatnakkurus #rahsiakuruscheta #quruscheta #jusquruscheta #kuruscaraselamat #produkslimming #slimmingworld #juskurus #jusslim #badanlangsing #ratujamu #jamutradisional #quruschetasepang #jusquruschetasepang #dietsihat #detox #slimming #kurusdanglowing #rcw #rozitachewan #lokalah #fattzura #produkkurus #preciousbyrcw #luxebyrcw #gorgeousbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #perfume


0

Hye uolls 🌹 mesti semuanya masih dlm mood raya lagi kan? heheeee...
.
Sis nak info kami dah start buat postage harini 20 June 2018. So pada uolls yg nk order terus boleh wsap sis di 0126170312 ye..!!
.
Stok limited tau...😘
.
.
#penatnakkurus #rahsiakuruscheta #quruscheta #jusquruscheta #kuruscaraselamat #produkslimming #slimmingworld #juskurus #jusslim #badanlangsing #ratujamu #jamutradisional #quruschetasepang #jusquruschetasepang #dietsihat #detox #slimming #kurusdanglowing #rcw #rozitachewan #lokalah #fattzura #produkkurus #preciousbyrcw #luxebyrcw #gorgeousbyrcw #jusgoyangrapatbyrcw #pencucigoyangsegarbyrcw #perfume


0

..
.
Part 1 - Assalamualaikum..dengan rasa rendah diri..saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..Maaf Zahir dan Batin..😍🙏🏻
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


1

..
.
Part 2 - Assalamualaikum..dengan rasa rendah diri..saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..Maaf Zahir dan Batin..😍🙏🏻
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


2

..
.
Part 3 - Assalamualaikum..dengan rasa rendah diri..saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri..Maaf Zahir dan Batin..😍🙏🏻
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


7

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD 🍀 RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK 🍀 RM120.00
.
- Harga 👆🏻👆🏻👆🏻 tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Wasap ☎️ 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


1

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD 🍀 RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK 🍀 RM120.00
.
- Harga 👆🏻👆🏻👆🏻 tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Wasap ☎️ 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


2

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD 🍀 RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK 🍀 RM120.00
.
- Harga 👆🏻👆🏻👆🏻 tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Wasap ☎️ 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


2

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


1

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


1

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


1

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


1

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


1

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

[ JANGAN PENING LAGI, KINI LELAKI DAN WANITA BOLEH MEMAKAI PERFUME KELUARAN TERBARU BYRCW – Perfume Precious Luxe ] .
.
Kali ini pada tahun 2018, Perfume Precious Luxe menampilkan perfume bercitarasa mewah dengan satu keistimewaan yang unik dengan membolehkan lelaki mahupun wanita mencuba citarasa pilihan Rozita Che Wan.
.
.
Bau yang mahal dan lembut bakal membuatkan hati gundah gulana bagi sesiapa yang menghidunya. Sesuai digunakan untuk ke pejabat, majlis-majlis formal dan juga aktiviti kasual, menjadikan Precious Luxe pilihan paling ideal untuk semua aktiviti. Tidak kira siang atau malam, percayalah, perfume ini akan menjadi pilihan pertama anda.
.
.
Dengan gaya mewah dan memikat ini, pasti anda semua akan terkejut dengan harganya yang mampu milik. Bau Perfume Precious Luxe memang tahan lama. Dengan hanya satu semburan sahaja sudah menjadikan si pemakai jimat ratusan ringgit. Bau mewah, harga mampu milik. Ini bermaksud, pelajar-pelajar IPTA dan IPTS juga boleh memakai perfume Precious Luxe


1

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD 🍀 RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK 🍀 RM120.00
.
- Harga 👆🏻👆🏻👆🏻 tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Wasap ☎️ 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


1

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD 🍀 RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK 🍀 RM120.00
.
- Harga 👆🏻👆🏻👆🏻 tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Wasap ☎️ 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD 🍀 RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK 🍀 RM120.00
.
- Harga 👆🏻👆🏻👆🏻 tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Wasap ☎️ 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


2

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD 🍀 RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK 🍀 RM120.00
.
- Harga 👆🏻👆🏻👆🏻 tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Wasap ☎️ 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD 🍀 RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK 🍀 RM120.00
.
- Harga 👆🏻👆🏻👆🏻 tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Wasap ☎️ 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


2

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD 🍀 RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK 🍀 RM120.00
.
- Harga 👆🏻👆🏻👆🏻 tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Wasap ☎️ 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD 🍀 RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK 🍀 RM120.00
.
- Harga 👆🏻👆🏻👆🏻 tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Wasap ☎️ 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


1

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD 🍀 RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK 🍀 RM120.00
.
- Harga 👆🏻👆🏻👆🏻 tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Wasap ☎️ 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD 🍀 RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK 🍀 RM120.00
.
- Harga 👆🏻👆🏻👆🏻 tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Wasap ☎️ 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


1

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


2

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

Sembuq sket ja dah cukup di Hari Raya. Jimatttt 🤗❤️
.
Regrann from @naelofarandmore - I think perfume is more than just an accessory for a woman. It's part of her aura.
.
★ SMELL LIKE A STAR ★ .
.
#PreciousbyRCW
25ml
RM29.90
.
#PreciousLuxebyRCW
25ml
RM39
.
Walk in:
@butikorlingallery Taipan Senawang
.
Online shop:
www.naelofarandmore.com
.
WhatsApp?
Klik http://naelofarandmore.wasap.my atau Simpan +60 12-659 4070 📲
.
.
#PreciousbyRCW #GorgeousbyRCW #perfume #precious #gorgeous #luxurysmell #smelllikeastar #ascentofsuccess #affordableprice #halalperfume #stayfresh #staytrue #stayprecious #staygorgeous #blessed #grateful #luxe #rozitachewan #kekalwangisepanjanghari #perfumecheta #cheta #edp #halal #jakim #luxebyrcw #preciousluxe #preciousluxebyrcw #luxeperfume #luxeperfumebyrcw
#PreciousbyRCW #PreciousLuxebyRCW


0

I think perfume is more than just an accessory for a woman. It's part of her aura.
.
★ SMELL LIKE A STAR ★ .
.
#PreciousbyRCW
25ml
RM29.90
.
#PreciousLuxebyRCW
25ml
RM39
.
Walk in:
@butikorlingallery Taipan Senawang
.
Online shop:
www.naelofarandmore.com
.
WhatsApp?
Klik http://naelofarandmore.wasap.my atau Simpan +60 12-659 4070 📲
.
.
#PreciousbyRCW #GorgeousbyRCW #perfume #precious #gorgeous #luxurysmell #smelllikeastar #ascentofsuccess #affordableprice #halalperfume #stayfresh #staytrue #stayprecious #staygorgeous #blessed #grateful #luxe #rozitachewan #kekalwangisepanjanghari #perfumecheta #cheta #edp #halal #jakim #luxebyrcw #preciousluxe #preciousluxebyrcw #luxeperfume #luxeperfumebyrcw
#PreciousbyRCW #PreciousLuxebyRCW


1

[ JANGAN PENING LAGI, KINI LELAKI DAN WANITA BOLEH MEMAKAI PERFUME KELUARAN TERBARU BYRCW – Perfume Precious Luxe ] .
.
Kali ini pada tahun 2018, Perfume Precious Luxe menampilkan perfume bercitarasa mewah dengan satu keistimewaan yang unik dengan membolehkan lelaki mahupun wanita mencuba citarasa pilihan Rozita Che Wan.
.
.
Bau yang mahal dan lembut bakal membuatkan hati gundah gulana bagi sesiapa yang menghidunya. Sesuai digunakan untuk ke pejabat, majlis-majlis formal dan juga aktiviti kasual, menjadikan Precious Luxe pilihan paling ideal untuk semua aktiviti. Tidak kira siang atau malam, percayalah, perfume ini akan menjadi pilihan pertama anda.
.
.
Dengan gaya mewah dan memikat ini, pasti anda semua akan terkejut dengan harganya yang mampu milik. Bau Perfume Precious Luxe memang tahan lama. Dengan hanya satu semburan sahaja sudah menjadikan si pemakai jimat ratusan ringgit. Bau mewah, harga mampu milik. Ini bermaksud, pelajar-pelajar IPTA dan IPTS juga boleh memakai perfume Precious Luxe


4

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD 🍀 RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK 🍀 RM120.00
.
- Harga 👆🏻👆🏻👆🏻 tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Wasap ☎️ 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


3

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD 🍀 RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK 🍀 RM120.00
.
- Harga 👆🏻👆🏻👆🏻 tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Wasap ☎️ 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


1

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD 🍀 RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK 🍀 RM120.00
.
- Harga 👆🏻👆🏻👆🏻 tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Wasap ☎️ 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD 🍀 RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK 🍀 RM120.00
.
- Harga 👆🏻👆🏻👆🏻 tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Wasap ☎️ 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD 🍀 RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK 🍀 RM120.00
.
- Harga 👆🏻👆🏻👆🏻 tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Wasap ☎️ 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 SEKARANG..
.
READY STOCK NOW..
.
JOM DAPATKAN SEKARANG..
.
YANG BELUM DAPATKAN LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02..JOM BELI DARI SAYA @nursajat_stokis_kotadamansara..
.
Syukur alhamdulillah..ramai gila and berebut-rebut nak beli LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD & LET’S GIRDLE TONGGEK by @nursajat02 ni uolls..
.
Sebab barang ni laku keras and ramai yang nak cepat untuk dapatkan bengkung & girdle ni..
.
Ramai yang nak pakai time raya kan..sebab tu uolls kena cepat-cepat beli tau..
.
Raya kan sebulan..so mesti ramai yang buat open house sana sini..
.
Bukan time raya je nak pakai tau..lepas raya pun kena pakai juga..baru la uolls boleh dapat BODY SHAPE macam @nursajat02..tak gitew..
.
LET’S BENGKUNG DIAMOND GOLD 🍀 RM139.90
.
LET’S GIRDLE TONGGEK 🍀 RM120.00
.
- Harga 👆🏻👆🏻👆🏻 tidak termasuk cod / postage -
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dptkan bengkung & girdle by @nursajat02 dr sy..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Wasap ☎️ 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#nursajatbeautician
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#byrcw
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#anakdara
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


1

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer @fzrh___..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


2

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


1

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


2

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


1

..
.
JANGAN BUANG MASA LAGI..KATA NAK CANTIK AND VOGUE SEBELUM RAYA KAN..SO JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA SAYANG..JOM DAPATKAN PRODUK LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq,PRODUK RKAY by @rkayempire_hq DAN PINK LADY SEKARANG..
.
Syukur alhamdulillah..kalau dah rezeki,tak ke mana..betul tak yunk..tq my dear customer..😍
.
Produk LET’S CANTIK by @nursajat02,PERFUME by @rozitachewan1,SERUM ORGANIC by @tokyoorganic_officialhq dan produk RKAY by @rkayempire_hq sangat sesuai untuk lelaki dan wanita..
.
So tunggu apa lagi uolls..
Dapatkan produk2 @nursajat02,@rozitachewan1,@tokyoorganic_officialhq,@rkayempire_hq dan pink lady daripada saya..
.
▪️ZUERA
▪️TRUSTED STOCKIST
▪️Whatsapp - 012 3838 545
▪️Postage - RM10.00 sm / RM15.00 ss
▪️COD - RM10.00
▪️COD AT McD SEKSYEN 6,KOTA DAMANSARA
▪️KIOSK AT UPTOWN KOTA DAMANSARA
.
#teamSITI
#nursajat02
#tokyoorganicroseserum
#tokyoorganicroseserumxannenita
#organicserum
#rozitachewan
#gorgeousbyrcw
#preciousbyrcw
#perfume
#gorgeous
#precious
#love
#celebrity
#elegant
#payudarabesar
#payudarakencang
#payudaramontok
#payudaraindah
#putih
#mantap
#ketatpadat
#student
#kahwin
#pinklady
#entrepreneur
#bazaarpaknil
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#neelofa
#sayapakai
#sayajual


0

[ JANGAN PENING LAGI, KINI LELAKI DAN WANITA BOLEH MEMAKAI PERFUME KELUARAN TERBARU BYRCW – Perfume Precious Luxe ] .
.
Kali ini pada tahun 2018, Perfume Precious Luxe menampilkan perfume bercitarasa mewah dengan satu keistimewaan yang unik dengan membolehkan lelaki mahupun wanita mencuba citarasa pilihan Rozita Che Wan.
.
.
Bau yang mahal dan lembut bakal membuatkan hati gundah gulana bagi sesiapa yang menghidunya. Sesuai digunakan untuk ke pejabat, majlis-majlis formal dan juga aktiviti kasual, menjadikan Precious Luxe pilihan paling ideal untuk semua aktiviti. Tidak kira siang atau malam, percayalah, perfume ini akan menjadi pilihan pertama anda.
.
.
Dengan gaya mewah dan memikat ini, pasti anda semua akan terkejut dengan harganya yang mampu milik. Bau Perfume Precious Luxe memang tahan lama. Dengan hanya satu semburan sahaja sudah menjadikan si pemakai jimat ratusan ringgit. Bau mewah, harga mampu milik. Ini bermaksud, pelajar-pelajar IPTA dan IPTS juga boleh memakai perfume Precious Luxe


1

Ehhhhhh buat apa nak seksa diqi nak jequt pequt berbengkong bagai ???
Menyawa pun susah !
Silap2 angin kentut pun kluaq kot hidung !!!
Cer minum ja QURUS CHE TA , dah la buang toxid , nk membuang pun dgn sekali senyum ja dah chusss, tequih kempih pequt !!! .
Pakai bengkong pun badan lurus mcm hiway ja nak ke mana tu kak?😂😂😂 .
.
QURUS CHE TA kan ada!
Sekali cuba bdn terus mcm anak dara !😘 .


2

Wangian Gorgeous, wangian elegen yang menyerlahkan personaliti si pemakai, rekaan eklusif untuk wanita bergaya.💋💋
.
.
.
Kelebihan wangian byRCW :
⭐️ wangian yang tahan lama (8jam)
⭐️ Mesra Solat (halal)
⭐️ Mudah dibawa (travel)
⭐️ Harga mampu milik ⭐️ Tiada kesan tompokan pada baju selepas semburan
⭐️ Wangian khas byRCW (bukan perfume inspired)
⭐️ Eau de parfum (EDP)
⭐️ Unisex perfume


2