#gorgoeusbyrcw

Instagram photos and videos

#codkajang#codsemenyih#codmantin#codbangi#codnilai#nucifera#nuciferateethwhitening#testimoninucifera#gorgoeusbyrcw#perfumemurah#produkcheta#byrcw#perfumecheta#preciousbyrcw#bauexclusivecheta#agentsahnucifera#nuciferachallenge#Nucifera#NuciferaTeethWhitening#TestimoniNucifera#Kesanterbaik#produkhot#teamhazadi

Hashtags #gorgoeusbyrcw for Instagram

FEEDBACK NATURACTOR FOUNDATION . 💯 original japan, xda bahan kimia, organik, sgt selamat, ada vit e , jojoba oil supaya kulit x kering, halal lg tau. Kilang yg hasilkn ni sgt hygiene, bersih gilaa. Byk perikrifaran dpt tmsuk dri iso semua. Bukan kilo bukan repack. Klu kt japan mmg ada outlet dia sndiri mcm mac semua tu.
Whatapp 0174283965 #naturactorfoundation #naturactorfoundationmalaysia #queenblink #dtrim #dtrimcom #babiesblink5in1 #babiesblink #meikocosmeticsmalaysia #meikofoundation #naturactorjapan #muamalaysia #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #makeupmalaysia #foundationmeiko #sayajual #babiesblinkoriginal #babiesblink5in1 #babiesblink2016 #dtrim #dtrimcom #gorgoeusbyrcw #naturactorfoundationmalaysia #meikocosmeticsmalaysia #sayajual #sayajualmurah #naturactorfoundationoriginal #naturactorfoundationoriginaljapan #honeybee #nafura #nafurahoneybee #nafurahoneybeeoriginal #nafurahoneybeemurah #honeybeevenom


3

Apa beza cf naturactor dan mcct?
-cf lebih murah dri mcct
-cf ada uv protection sdgkn mcct ada vit c untuk rawat kulit
-dua2 sesuai untuk semua skin -mcct pakai sambil merawat sbb ada vit c dan sgt sesuai untuk kulit sensitif sbb dia lebih matte
Byk lg kelebihan nk hurai. Apa pon klu pakai mmg tkkn myesal tau.
Naturactor rm4*
Mcct rm6*

exc pos
Semua 💯 original dan tiada fake item sini ye. Jgn tya lagi dh btol ori ke takkk. Penat jawabb tauuu 💆🏼‍♀️ RAJIN BACA CAPTION ‼️‼️
Whatapp 0174283965 #naturactorfoundation #naturactorfoundationmalaysia #queenblink #dtrim #dtrimcom #babiesblink5in1 #babiesblink #meikocosmeticsmalaysia #meikofoundation #naturactorjapan #muamalaysia #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #makeupmalaysia #foundationmeiko #sayajual #babiesblinkoriginal #babiesblink5in1 #babiesblink2016 #dtrim #dtrimcom #gorgoeusbyrcw #naturactorfoundationmalaysia #meikocosmeticsmalaysia #sayajual #sayajualmurah #naturactorfoundationoriginal #naturactorfoundationoriginaljapan #honeybee #nafura #nafurahoneybee #nafurahoneybeeoriginal #nafurahoneybeemurah #honeybeevenom


0

Nk clear stock, ada lg 2 botol je. Rugi gilerr x grab. Klu x nk jadikan primer guna b4 sleeping. Ada 24k bgus untuk anti aging n fine lines. Mmg best sgt sbb hydrate muka. So xda la muka kering, kalau muka kering cpt tua tau. Titik sikit je uols. Yg pasti 💯 original beli dari sephora. Farsali gold flakes ni mmg best tau. Harga sebotol besar kt sephora rm250 tau. Rm30 walaupun botol kcil tapi boleh guna sebulan keatas. Mmg best.
Whatapp 0174283965

#naturactorfoundation #naturactorfoundationmalaysia #queenblink #dtrim #dtrimcom #babiesblink5in1 #babiesblink #meikocosmeticsmalaysia #meikofoundation #naturactorjapan #muamalaysia #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #makeupmalaysia #foundationmeiko #sayajual #babiesblinkoriginal #babiesblink5in1 #babiesblink2016 #dtrim #dtrimcom #gorgoeusbyrcw #naturactorfoundationmalaysia #meikocosmeticsmalaysia #sayajual #sayajualmurah #naturactorfoundationoriginal #naturactorfoundationoriginaljapan #honeybee #nafura #nafurahoneybee #nafurahoneybeeoriginal #nafurahoneybeemurah #honeybeevenom


0

Dengan hanya rm40 hampa mampu jadi glowing flawless ttup segala parut cela dekat muka tu haa. Mmg elok sgtt. Rugi kott sapa x pernah try. Saya pengguna 8 TAHUN OKAYY ‼️‼️. Makin pakai makin elok kulit sbb ada vit e dan minyak jojoba rawat wajah hampa. So mmg xkan rosak kulit janji cuci bersih2 sebelum tidoq okay. Mmg best sgttt. Nk lg elok pakai dgn primer base sebelum guna naturactor okay

Yg penting dekat km 100% ori. Xdk juai dkt kedai mna2. Hanya dengan km ori direct dari japan . Meiko cosmetics dan saya adalah dealer sah ‼️‼️ Whatapp 0174283965 #naturactorfoundation #naturactorfoundationmalaysia #queenblink #dtrim #dtrimcom #babiesblink5in1 #babiesblink #meikocosmeticsmalaysia #meikofoundation #naturactorjapan #muamalaysia #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #makeupmalaysia #foundationmeiko #sayajual #babiesblinkoriginal #babiesblink5in1 #babiesblink2016 #dtrim #dtrimcom #gorgoeusbyrcw #naturactorfoundationmalaysia #meikocosmeticsmalaysia #sayajual #sayajualmurah #naturactorfoundationoriginal #naturactorfoundationoriginaljapan #honeybee #nafura #nafurahoneybee #nafurahoneybeeoriginal #nafurahoneybeemurah #honeybeevenom


10

Please take noted okay. Dah mention dekat gambar dekat caption but still tanya banyak kali. #silarajinbaca semua caption . And please NO BACKOUT BUYER ‼️‼️ CONFIRM NAK BELI BARU WHATAPP ATAU DM . Tak yakin saja2 nk whataapp tanya boleh GOOGLE . Banyak info yg boleh tahu.yang pasti semua item i jual 💯 original tau. Nk worries. Tk ori jaminan pulangan wang

#naturactorfoundation #naturactorfoundationmalaysia #queenblink #dtrim #dtrimcom #babiesblink5in1 #babiesblink #meikocosmeticsmalaysia #meikofoundation #naturactorjapan #muamalaysia #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #makeupmalaysia #foundationmeiko #sayajual #eliseeyelashes #elisemalaysia #eliseyelashesmalaysia #dtrim #dtrimcom #gorgoeusbyrcw #naturactorfoundationmalaysia #meikocosmeticsmalaysia #sayajual #sayajualmurah #naturactorfoundationoriginal #naturactorfoundationoriginaljapan #honeybee #nafura #nafurahoneybee #nafurahoneybeeoriginal #nafurahoneybeemurah #honeybeevenom


0

COD PAGI NI, ALHAMDULILLAH REZEKI AWL PAGI, TQ CUST 😘😘
..
..
"THE BEST PRODUCT FOR THE BEST PERSON ONLY"
.
Memperkenalkan produk NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER khusus untuk perawatan mulut anda! 😉
.
Diformulasikan dengan menggunakan bahan semulajadi iaitu ARANG TEMPURUNG KELAPA BERGRED FARMASEUTIKAL yang semestinya suci & berkesan! 😚
.
.
Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON. 🤚🤚
.
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER berupaya merawat masalah berkaitan mulut seperti :
✔️GIGI KUNING
✔️KARANG GIGI
✔️KAVITI
✔️BAU MULUT
.
Dan yang paling penting, ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa 👸
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI 💕
.
DM sis sekarang untuk harga promosi best gila! 🎊🎁🎈
..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer


2

Foundation paling best abad ini. Sebab apa best ? Full coverage ‼️ bila pakai makin lama makin glowing ‼️ makin flawless ‼️Tutup segala kawah jerawat jeragat dan cela di wajah anda ‼️ hanya sekali sapuan kesan yang menakjubkan ‼️‼️ tak percaya ❓ tanya pada peminat tegar NATURACTOR FOUNDATION ‼️ tak bertampung, tak bercapuk, tak cakey . Yang PENTING 💯 ORIGINAL DARI MEIKO COSMETICS JAPAN ‼️ bukan CHINA bukan dari KOREA ‼️‼️ HANYA ORIGINAL DARI JAPAN DAN SAYA ADALAH DEALER YANG SAH DARI MEIKO COSMETICS JAPAN ‼️‼️ ORIGINAL JAMINAN TIADA BAHAN KIMIA DAN TERLARANG ‼️‼️ 💯 organic dari minyak jojoba dan vitamin E . Sgt sesuai untuk semua kulit termasuk kulit sensitif ‼️ saya adalah pengguna selama 8 tahun dan tiada kulit rosak . Tak percaya mai berhadapan dengan saya 😘 HARGA MURAH, kualiti terjamin, pakai bertahun2 kerana tahan sehingga 2 tahun jika sudah buka 👍🏼 #naturactorfoundation #naturactorfoundationmalaysia #queenblink #dtrim #dtrimcom #babiesblink5in1 #babiesblink #meikocosmeticsmalaysia #meikofoundation #naturactorjapan #muamalaysia #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #makeupmalaysia #foundationmeiko #sayajual #babiesblinkoriginal #babiesblink5in1 #babiesblink2016 #dtrim #dtrimcom #gorgoeusbyrcw #naturactorfoundationmalaysia #meikocosmeticsmalaysia #sayajual #sayajualmurah #naturactorfoundationoriginal #naturactorfoundationoriginaljapan #honeybee #nafura #nafurahoneybee #nafurahoneybeeoriginal #nafurahoneybeemurah #honeybeevenom


9

*7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera*

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer


2

ARANG NUCIFERA VS ARANG BIASA 🌸 Nucifera merupakan serbuk arang aktif bergred pharmaseutikal. 🌸 Nucifera tidak bertindak dengan menghakis, ia bertindak dengan menyerap food chemical, bakteria, poison, asid. Ini telah terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical, bacteria serta poison. 🌸 Kerajaan Malaysia juga telah mengambil langkah awal dimana telah diperkenalkan ubat activated charcoal untuk merawat penyakit keracunan makanan.. ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer


0

Dinner with @rozitachewan1 ..
..
tq untuk malam ni, super excted n happy ❤️
..
..
KORANG, NAK TAU TAK PERFUME BY RCW SUPERB WANGI DAN EXCLUSIVE!. BAU TAHAN 8-12 JAM 😱😱
..
DM OR WTSP UNTUK BELI YA 😍😍
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin
#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta


0

ARANG NUCIFERA VS ARANG BIASA 🌸 Nucifera merupakan serbuk arang aktif bergred pharmaseutikal. 🌸 Nucifera tidak bertindak dengan menghakis, ia bertindak dengan menyerap food chemical, bakteria, poison, asid. Ini telah terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical, bacteria serta poison. 🌸 Kerajaan Malaysia juga telah mengambil langkah awal dimana telah diperkenalkan ubat activated charcoal untuk merawat penyakit keracunan makanan. ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer


1

"THE BEST PRODUCT FOR THE BEST PERSON ONLY"
.
Memperkenalkan produk NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER khusus untuk perawatan mulut anda! 😉
.
Diformulasikan dengan menggunakan bahan semulajadi iaitu ARANG TEMPURUNG KELAPA BERGRED FARMASEUTIKAL yang semestinya suci & berkesan! 😚
.
.
Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON. 🤚🤚
.
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER berupaya merawat masalah berkaitan mulut seperti :
✔️GIGI KUNING
✔️KARANG GIGI
✔️KAVITI
✔️BAU MULUT
.
Dan yang paling penting, ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa 👸
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI 💕
.
DM sis sekarang untuk harga promosi best gila! 🎊🎁🎈 ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer


0

Terbaikkk. . Testimoni fresh ❤️❤️❤️ ..
..
*7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera*

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer


0

Dasyat kesan Nucifera 😱😱😱😱 .
.
NUCIFERA BERTINDAK DARI SEGI SAINS 🛑 Bahan nucifera adalah dari bahan semulajadi iaitu tempurung kelapa - yang dipilih/dijaga. 🛑 arang aktif bergred pharmaseutikal bersaiz -200 mash (sgt halus) 🛑 tidak sama langsung dengan arang biasa 🛑 proses pembuatan dibakar dalam oven menggunakan gas tanpa oksigen dengan suhu yg tinggi untuk membuka liang liang pori pada tempurung kelapa seterusnya menjadi arang aktif. 🛑 nucifera bertindak dengan menyerap bukan menghakis. Cara penyerapan adalah dari liang liang pori yg telah terbuka. 🛑 penyerapan adalah kepada bahan2 chemical, poison dan bakteria. Hal ni dah terbukti dari kajian universiti dan lab2 luar negara seperti US, Canada dll. (Boleh buat rujukan/carian dalam laman sesawang) banyak projek dan lab test yg dh di pdf kan. ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer


0

@Regranned from @mjcosmetics_fatinfasiha - *7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera*

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti - #regrann ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer


0

"THE BEST PRODUCT FOR THE BEST PERSON ONLY"
.
Memperkenalkan produk NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER khusus untuk perawatan mulut anda! 😉
.
Diformulasikan dengan menggunakan bahan semulajadi iaitu ARANG TEMPURUNG KELAPA BERGRED FARMASEUTIKAL yang semestinya suci & berkesan! 😚
.
.
Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON. 🤚🤚
.
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER berupaya merawat masalah berkaitan mulut seperti :
✔️GIGI KUNING
✔️KARANG GIGI
✔️KAVITI
✔️BAU MULUT
.
Dan yang paling penting, ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa 👸
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI 💕
.
DM sis sekarang untuk harga promosi best gila! 🎊🎁🎈 ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer


0

FOUNDATION YANG PALING BEST KALAU UOLS GUNAA. Tahan lamaa dan berpatutan. Yang pasti ada vit e dan minyak jojoba yang bantu jaga kulit uols . Ada uv protection.
Dan PALING PENTING ‼️ 💯 original dari japan. Sebabnya kita agen sah . Bukan org kedua bukan org ketiga dalam pengurusan stock ‼️ mmg direct dari sana !! Berita sedih naturactor bakal naik hargaa TAPIII BUKAN SEKARANG ‼️‼️ sementara harga masih murah cpt2 grab sebabnya harga di kaunter rm71 okayy. Harga saya lebih murah dan 💯 original dari japan . Hrga saya dh kira murah taw compare uols pegi sndiri japan pegi beli. Ni dah x payah, whatapp je terus smpai depan mata abam posmen antr. Xpyh tunggu berminggu2 stok delivery dari japan sebabnya kita ready stok ‼️ Whatapp 0174283965
#naturactorfoundation #naturactorfoundationmalaysia #queenblink #dtrim #dtrimcom #babiesblink5in1 #babiesblink #meikocosmeticsmalaysia #meikofoundation #naturactorjapan #muamalaysia #kosmetikmalaysia #kosmetikmurah #makeupmalaysia #foundationmeiko #sayajual #babiesblinkoriginal #babiesblink5in1 #babiesblink2016 #dtrim #dtrimcom #gorgoeusbyrcw #naturactorfoundationmalaysia #meikocosmeticsmalaysia #sayajual #sayajualmurah #naturactorfoundationoriginal #naturactorfoundationoriginaljapan #honeybee #nafura #nafurahoneybee #nafurahoneybeeoriginal #nafurahoneybeemurah #honeybeevenom


10

Ramai yg tanya saya, bagaimana cara Nucifera bertindak pada gigi? .

1) Gigi kita kuning/berplak/karang adalah disebabkan oleh bahan2 food chemical seperti fast food, jeruk, air kopi, teh nescafe, pengambilan nicotine (perokok) dll .

2) Kebanyakan produk/makanan/minuman kita dimalaysia dah banyak menggunakan food chemical .

3) Punca mulut berbau disebabkan asid yg dah lama berada pada dinding mulut yg perlu didetoks untuk mengurangkan seterusnya menghilangkan .

4) Mulut, gigi dan gusi yg bebas dari asid, food chemical serta bakteria akan menyebabkan gigi menjadi lebih kuat, sihat dan tidak terancam pada sakit2 dan kerosakan gigi . ..
.. #nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codpantaidalam #codbangsar #coddataranKL #codcheras #codkajang #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta


0

Repost from @nuciferawhitening_rc @TopRankRepost #TopRankRepost Selamat pagi #nuciferalovers 💘

Ramai yg tanya saya, bagaimana cara Nucifera bertindak pada gigi? .

1) Gigi kita kuning/berplak/karang adalah disebabkan oleh bahan2 food chemical seperti fast food, jeruk, air kopi, teh nescafe, pengambilan nicotine (perokok) dll .

2) Kebanyakan produk/makanan/minuman kita dimalaysia dah banyak menggunakan food chemical .

3) Punca mulut berbau disebabkan asid yg dah lama berada pada dinding mulut yg perlu didetoks untuk mengurangkan seterusnya menghilangkan .

4) Mulut, gigi dan gusi yg bebas dari asid, food chemical serta bakteria akan menyebabkan gigi menjadi lebih kuat, sihat dan tidak terancam pada sakit2 dan kerosakan gigi . ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta


2

*7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera*

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer


6

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 TAK SABAR NAK GUNA NUCIFERA? TAK NAK POS? NAK BAYAR ON CASH?
TERBUKA KEPADA SEMUA CUST SEKITAR SEREMBAN SAHAJA, ADA YANG NAK JOIN COD SEREMBAN ? AHAD NI KITA COD NUCIFERA YA, ADA FREE GIFT MENANTI 😱😱😱 ..
..
RM5 CAJ COD DIKENAKAN.
CEPAT DM ATAU WTSP SIS YA,
KLIK LINK DI BIO 😘😘😘 ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer


2

ARANG NUCIFERA VS ARANG BIASA 🌸 Nucifera merupakan serbuk arang aktif bergred pharmaseutikal. 🌸 Nucifera tidak bertindak dengan menghakis, ia bertindak dengan menyerap food chemical, bakteria, poison, asid. Ini telah terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical, bacteria serta poison. 🌸 Kerajaan Malaysia juga telah mengambil langkah awal dimana telah diperkenalkan ubat activated charcoal untuk merawat penyakit keracunan makanan. ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer


2

FAQ

S: Apa kesan menggunakan Nucifera ini?
J: Nucifera ini bukan sekadar memutihkan gigi tetapi ianya juga memastikan gigi anda putih, bersih dan sihat.Selain itu Nucifera juga: ❤️ Meneutralkan PH dalam mulut. ❤️ Membunuh bakteria. ❤️ Berkesan dalam mencegah dalam kerosakan gigi. ❤️ Menyerap kotoran pada gigi seperti kesan kopi, teh, rokok dan lain-lain.

S: Adakah Nucifera ini boleh merosakkan enemal gigi?
J: Tidak, kerana serbuk Nucifera ini sangat halus sehingga 200 mesh dan berasaskan 100% bahan organik.

S: Bagaimana jika saya ada gigi sensitif ?
J: Anda boleh menggunakan Nucifera kerana ianya 100% organik dan tidak merosakkan gigi. Dapatkan nasihat doktor gigi anda jika anda meraguinya.

S: Jika saya perokok & penggemar kopi ? Sesuai ke?
J: saya syorkan anda patut mencuba Nucifera.

S: Biasanya berapa lama kesan yang diperolehi apabila menggunakan Nucifera ini?
J: Untuk kesan gigi putih anda akan dapat merasai perbezaan pada warna gigi selepas 3 ke 7 hari pemakaian, harus diingat ianya hanya perbezaan warna, bukan kesan putih serta merta kerana untuk mendapatkan gigi putih perlu dilihat beberapa faktor lain. Bagaimanapun, anda pasti merasai perbezaan pada warna gigi anda. Perlu diingat juga, gigi putih sahaja belum tentu sihat dan bersih.

S: Adakah Nucifera Lulus KKM ?
J: YA, Nucifera mempunyai sijil KKM. No. sijil NOT160303473K.

S: Berapa kali sehari saya perlu pakai Nucifera ?
J: Untuk tempoh permulaan 7 hari bermula hari pertama, kami sarankan guna sehari 2 kali iaitu pagi dan malam. Selepas 7 hari anda boleh gunakan sehari sekali pada waktu malam. ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifer


0

*Nucifera Teeth whitening Powder*
*KKM - ( NOT160303473K )* Apa yang Anda Dapat Jika Menggunakan Nucifera :) *Nucifera 5 dalam 1 :-*
➡️  Memutihkan gigi serta membuang plak
➡️  Detoks mulut dan gigi
➡️  pH Balance mulut
➡️  Menghalang kaviti
➡️  Menghalang mulut berbau *Berapa lama ambil masa untuk gigi putih?*
➡️ Kesan Perubahan Awal dalam 7 hari ***_Bergantung pada keadaan gigi semasa_ *Ada Kesan sampingan?*
➡️ Tiada *Apa Kandungan Nucifera?*
➡️ 100organik Coconut Shell
➡️ Serbuk Arang Aktif gred pharmaseutikal *Bagaimana Cara Guna?*
➡️ Guna berus gigi (basahkan berus) ➡️ Celup / sentuh berus pada serbuk dan gosok gigi mcm biasa, secara perlahan-lahan.
➡️ Boleh Guna dengan ubat gigi. ***_Kenapa berus gigi secara perlahan-lahan - supaya serbuk arang dapat menyerap baik serta bertindak balas pada gigi & mulut (lagi baik jika biarkan 2-4 minit)_
..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta
..
..


0

#Repost from @nuciferawhitening_rc
Sis cukup bangga jadi sebahagian kecil Hazadi Empire team. !! in syaa Allah tgh kejar peluang yg lg besar. . @ilihanis_ 💪 ..
..
Korang nak tau tak? Kita ada promosi smpai akhir bulan, sekali dgn special gift 😱😱 HARGA PROMOSI GILA KAW! PUNYA.
Dah la sis bg harga promosi, bagi lak free gift, DAPAT LAK GIGI PUTIH BERSERI, SENYUMAN MENAWAN. .
ADUH! TERPIKAT BETUL LA PAKAI NUCIFERA NI. .
..
..
KELEBIHAN NUCIFERA?
KEISTIMEWAAN NUCIFERA?
NAK TAU DETAIL?
..
..
Dm atau KLIK LINK DI BIO CEPATTT!!! 🎉🎉🎉🎉🎉 ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta


8

Sis cukup bangga jadi sebahagian kecil Hazadi Empire team. !! in syaa Allah tgh kejar peluang yg lg besar. . @ilihanis_ 💪 ..
..
Korang nak tau tak? Kita ada promosi smpai akhir bulan, sekali dgn special gift 😱😱 HARGA PROMOSI GILA KAW! PUNYA.
Dah la sis bg harga promosi, bagi lak free gift, DAPAT LAK GIGI PUTIH BERSERI, SENYUMAN MENAWAN. .
ADUH! TERPIKAT BETUL LA PAKAI NUCIFERA NI. .
..
..
KELEBIHAN NUCIFERA?
KEISTIMEWAAN NUCIFERA?
NAK TAU DETAIL?
..
..
Dm atau KLIK LINK DI BIO CEPATTT!!! 🎉🎉🎉🎉🎉 ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta


2

Q: Lepas guna nucifera ni, perlu guna lagi ke ubat gigi?
A:
Nucifera dia akan bagi effect "bersih sepanjang hari" - mengurangkan plak muncul = kurang berbau

Manakala ubat gigi ni hanya kesan "segar sementara"
Pakai pagi, tengahari sudah rasa plak (yang tebal2) mula ada = buat mulut berbau

Cik boleh guna macam mana yang cik rasa selesa😊 ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta


16

FAQ

S: Apa kesan menggunakan Nucifera ini?
J: Nucifera ini bukan sekadar memutihkan gigi tetapi ianya juga memastikan gigi anda putih, bersih dan sihat.Selain itu Nucifera juga: ❤️ Meneutralkan PH dalam mulut. ❤️ Membunuh bakteria. ❤️ Berkesan dalam mencegah dalam kerosakan gigi. ❤️ Menyerap kotoran pada gigi seperti kesan kopi, teh, rokok dan lain-lain.

S: Adakah Nucifera ini boleh merosakkan enemal gigi?
J: Tidak, kerana serbuk Nucifera ini sangat halus sehingga 200 mesh dan berasaskan 100% bahan organik.

S: Bagaimana jika saya ada gigi sensitif ?
J: Anda boleh menggunakan Nucifera kerana ianya 100% organik dan tidak merosakkan gigi. Dapatkan nasihat doktor gigi anda jika anda meraguinya.

S: Jika saya perokok & penggemar kopi ? Sesuai ke?
J: saya syorkan anda patut mencuba Nucifera.

S: Biasanya berapa lama kesan yang diperolehi apabila menggunakan Nucifera ini?
J: Untuk kesan gigi putih anda akan dapat merasai perbezaan pada warna gigi selepas 3 ke 7 hari pemakaian, harus diingat ianya hanya perbezaan warna, bukan kesan putih serta merta kerana untuk mendapatkan gigi putih perlu dilihat beberapa faktor lain. Bagaimanapun, anda pasti merasai perbezaan pada warna gigi anda. Perlu diingat juga, gigi putih sahaja belum tentu sihat dan bersih.

S: Adakah Nucifera Lulus KKM ?
J: YA, Nucifera mempunyai sijil KKM. No. sijil NOT160303473K.

S: Berapa kali sehari saya perlu pakai Nucifera ?
J: Untuk tempoh permulaan 7 hari bermula hari pertama, kami sarankan guna sehari 2 kali iaitu pagi dan malam. Selepas 7 hari anda boleh gunakan sehari sekali pada waktu malam. ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta


0

*7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera*

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta


4

Nucifera Teeth Whitening Powder ➡️ KKM ( NOT160303473K )
➡️ Tiada kesan sampingan
➡️ 100% organik
➡️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➡️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➡️ Tidak sama dengan arang biasa
➡️ Tiada kesan sampingan
➡️ Tiada flourida
➡️ Bukan ubat gigi biasa ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta


4