#gv4

Instagram photos and videos

#gv4#aurainsta#semenchu#aurainstabatch4#suplemen#pengedarshakleekotatinggi#airtawar1#airtawar2#airtawar3#airtawar4#airtawar5#merokok#umrah#tamanpasakindah#shakleekotatinggijohor#vivix#shakleelokheng#sidpro#tdb#kolesterol#kotatinggi#vitamin#gemagegarvaganza#GV4#shakleekotatinggi#InnateEnt#gegarvaganza

Hashtags #gv4 for Instagram

Listo para este nuevo reto y esta nueva experiencia con la selecciΓ³n mexicana de baloncesto. Aprender y mejorar son cosas que te darΓ‘n camino al Γ©xito que deseas. πŸ”΄EstΓ©n al pendiente en mis redes sociales el dΓ­a miΓ©rcoles para la sorpresa que les tengoπŸ”΄
β€’
β€’
β€’
Etiqueta a tus amigos basketboleros en esta publicaciΓ³n para que sigan mi pΓ‘gina y puedan participar el dΓ­a miΓ©rcoles🀭🀭 #nuestrojuegoπŸ€πŸ‡²πŸ‡½ #TrustTheProcess #TheFuture #12Guerreros #gv4 #striveforgreatnessπŸš€ #OneWorldTeam @mexbasquet πŸ“ΈπŸ‘ŒπŸ»


8

Stealing A New BikeπŸ˜‚πŸ‘ŒπŸ»
#gv4 #gangstarvegas4


1

β­•οΈβœ… I know the next project gone top this times a million #InnateEnt #SlimsChances Winter 19 #solid but until then, #Slim2None Vol 1 otw #KpSuckaFree #GV4 πŸ€™πŸΎπŸ€™πŸΎ


0

Tbt #Litty on #UStreet #dc #SuckaFreeGang #InnateEnt #Solid #GV4 #KpSuckaFree my ma'fuckin brotha @kdotcheek #Slim2None Vol 1 Otw Summer 18 πŸ€™πŸΎπŸ€™πŸΎSlim's Chances LP Winter 18


2

Penyanyi dan pencipta lagu, Hazami mengakui dia semakin dikenali dikalangan peminat remaja selepas menyertai pertandingan gromram realiti Gegar Vaganza musim keempat (GV4), tahun lalu.

Baca artikel penuh di insta story #malaysiandigest #hazami #gv4 #gegarvaganza4 #mdhiburan


0

Last series before we head to TijuanaπŸ˜€ Ven y apoya a tus @caballeroscln hoy y maΓ±ana en punto de las 8:00pm #cibacopa #jaladosculiacΓ‘n #naciΓ³ncabs #myninjas #TheFuture #RookieSeason #gv4 #TrustTheProcess #StriveForGreatnessπŸš€
β€’
β€’
β€’
β€’
Photo creds: @xoldphotographs & @dalia_cabcont_


2

Alhamdulillah. Kak ct dapat feedback yang baik dari customer. Untuk ketahui cerita lebih lanjut, follow @koleksitestimonishaklee dari customer kak ct atau dari pengguna shaklee yang lain. .
.
.
.
.. .
.

Hadiah Nikmat Kesihatan Itu lebih Bernilai Dari Segalanya.
.
.

Lagi anda ingin tahu, lagi anda teruja untuk memilikinya. Ikuti juga info lanjut di :.
.

Http://damiapitshop.com .
.
ORDER WHATSAPP ---->>013 7374 958
ORDER WHATSAPP ---->>013 7374 958
ORDER WHATSAPP ------>> 013 7374 958
.
.
.
.
#shakleekotatinggi #gv4
#kotatinggi #kolesterol #tdb #sidpro #shakleelokheng #vivix #shakleekotatinggijohor #aurainsta
#tamanpasakindah #merokok #aurainstabatch4 #airtawar5 #airtawar4 #airtawar3 #airtawar2 #airtawar1 #semenchu #aurainsta #pengedarshakleekotatinggi #suplemen #vitamin #umrah #gemagegarvaganza


0

Alhamdulillah. Bila dapat feedback macam ni, kak ct rasa bersyukur sangat. .
.
Mereka risaukan kesihatan ibu ayah dan cuba cari alternatif yang terbaik untuk mengurangkan masalah mereka. .
.
Dalam kes ini, ayah customer ada masalah kencing manis dan ada luka luka juga.
Masih meneruskan pengambilan ubat dari hospital, ayah wati juga mengambil vivix untuk menambah tenaga seharian. .
.

Tetapi, Alhamdulilah. Selain badan makim cergas, mampu berpuasa, bacaan gula dalam darah pun cantik je. Syukur Alhamdulillah.
Nikmat kesihatan itu lebih baik dari segalanya kan?
.
.
. .
.

Hadiah Nikmat Kesihatan Itu lebih Bernilai Dari Segalanya.
.
.

Lagi anda ingin tahu, lagi anda teruja untuk memilikinya. Ikuti juga info lanjut di :.
.

Http://damiapitshop.com .
.
ORDER WHATSAPP ---->>013 7374 958
ORDER WHATSAPP ---->>013 7374 958
ORDER WHATSAPP ------>> 013 7374 958
.
.
.
.
#shakleekotatinggi #gv4
#kotatinggi #kolesterol #tdb #sidpro #shakleelokheng #vivix #shakleekotatinggijohor #aurainsta
#tamanpasakindah #merokok #aurainstabatch4 #airtawar5 #airtawar4 #airtawar3 #airtawar2 #airtawar1 #semenchu #aurainsta #pengedarshakleekotatinggi #suplemen #vitamin #umrah #gemagegarvaganza


0

Supergirl , super super girl ❀️ These women aa so cute 😍 @sitinordiana @aishahjmm #sitinordiana #aishah #gv2 #gv4 #meriahbersama #supergirl


1

Morning!! Kak @aishahjmm Dah ber spa. Dah manjakan diri di @sutramayawellness Anda bila lagi??? Cecepat la whatsapps
018-9899282
018-9899282
018-9899282
Untuk pertanyaan lanjut.. #sutramayawellness #spasetapak #spagombak #spadanaukota #spacantik #spabalisetapak #spaartis #spaviral #viralatasinstagram #viral #trends #trendingmalaysia #fattzura #aishahjmm #gv4 #promoramadhan #promomurah #spamurah #spamualimah


3

πŸ—£οΈCause if rap don't work then it's back to moving soft more (Sophomore) like 10th graders... πŸŽ™οΈπŸŽ™οΈπŸŽ™οΈπŸŽ™οΈπŸŽ™οΈπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ’―πŸ€™πŸΎπŸ€™πŸΎπŸ€™πŸΎπŸ€™πŸΎπŸ€™πŸΎ slight work from Fridays radio air play on @103jamzradio @djbeeonline #DoubleSalute #SuckaFreeGang #InnateEnt #Slim2None #GV4 #InnateEnt #Slim2None Vol 1 #SouthSideSlim #SureShotSlim #SeptemberSlim #LoyaltyAboveItAll


2

Finally this is it!! To #teamLH tak kire dimana pun anda berada Jgn lupe save the date!

See you there.

Sblm tu jgn lupe terus kan undi #mimpi di muzik-muzik33 OkπŸ˜‰πŸ‘ #Repost @lizahanim79
β€’ β€’ β€’
Finally the news is out!!! Akak akan buat persembahan di Konsert Dua Diva bersama dengan my sistah @aishahjmm pada 13/7/2018 di Esplanade Concert Hall Singapura!!! My first ever concert uolls. I am very excited... Jom berhibur bersama !! Dua Diva by Wan Aishah Wan Ariffin and Liza Hanim LH Unique (Malaysia)

Still sizzling from their performances at Malaysian televised singing competition Gegar Vaganza 4, Malay powerhouses Aishah and Liza Hanim combine powers to set the roof on fire in a one-night only concert of their greatest ’90s–’00s hits. With music direction by composer Datuk Ramli MS.

Tickets from $45.

BOOK NOW!
https://www.esplanade.com/festivals-and-series/pesta-raya-malay-festival-of-arts/2018/dua-diva

#teamlizahanim #teamLH
#mimpilizahanim #gv4
#konsertduadiva #supergirl
#lhfirstconcert #savethedate #mayAllaheaseeverything


1

Promo Pra- Syawal sehingga 31Mei shj!

Setiap pembelian Lentik Dara @ Lentik Dara Shake akan dapat FREE : πŸ†“ *LOKET EMAS*
πŸ†“ *Sampul Raya LD*
πŸ†“ *Sudu*
πŸ†“ *Keychain LD*
.........and πŸ†“ *Postage* ‼️

Order awal2 ye, sbb nak elakkan parcel anda delay di Poslaju. Rara da pesan sesiap tu. TQ 🌹


2

😎⚽️πŸ₯… lo mejor que le pudo pasar al hombre! #Futbol #Cascarita #RumboARusiaπŸ˜‚ #GV4 #Medio #Magia #ElGorditoDeLaReta #SJR


4

Fwm tho... to my family x friends in the area, y'all come out x show love... 🚨May 21st May 21st May 21st🚨
πŸŽ™οΈπŸŽ™οΈπŸŽ™οΈ #amillyent always putting together dope ass shows #SureShotSlim #SeptemberSlim #SouthSideSlim #SuckaFreeGang #InnateEnt #GV4 #InnateEnt #Solid #Slim2None


2

πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ€™πŸΎπŸ€™πŸΎπŸ€™πŸΎ Tomorrow I'm gracing the stage at Charm'd Lounge, thinking I might cut the beat to talk my shit this time around. #SuckaFreeGang #SureShotSlim #SeptemberSlim #SouthSideSlim #InnateEnt #Solid #GV4 #Slim2None Vol 1 otw #KpSuckaFree #SlimFrazier πŸ€™πŸΎπŸ€™πŸΎπŸ€™πŸΎ


0

Jom sama sama support anak anak untuk berlajar berpuasa. .
.
Kita bantu mereka berpuasa disamping dapatkan nutrisi yang terbaik sepanjang bulan berpuasa. .
.
Malahan, dengan pengambilan air isotonik performance drink membantu anak anak lebih cergas sewaktu sesi persekolahan berlansung. .
.
Belian setiap dua canister mealshake atau dua canister Performance Drink, anda layak dapat DISKAUN sebanyak 10%. Hah. Tawaran ni sehingga 31/5/2018 je tau.
RUGI kalau tak beli sekarang. Lusa dah puasa.
.
.
.
.
.
.
. .
.

Hadiah Nikmat Kesihatan Itu lebih Bernilai Dari Segalanya.
.
.

Lagi anda ingin tahu, lagi anda teruja untuk memilikinya. Ikuti juga info lanjut di :.
.

Http://damiapitshop.com .
.
ORDER WHATSAPP ---->>013 7374 958
ORDER WHATSAPP ---->>013 7374 958
ORDER WHATSAPP ------>> 013 7374 958
.
.
.
.
#shakleekotatinggi #gv4
#kotatinggi #kolesterol #tdb #sidpro #shakleelokheng #vivix #shakleekotatinggijohor #aurainsta
#tamanpasakindah #merokok #aurainstabatch4 #airtawar5 #airtawar4 #airtawar3 #airtawar2 #airtawar1 #semenchu #aurainsta #pengedarshakleekotatinggi #suplemen #vitamin #umrah #gemagegarvaganza


0

Jom sama sama support anak anak untuk berlajar berpuasa. .
.
Kita bantu mereka berpuasa disamping dapatkan nutrisi yang terbaik sepanjang bulan berpuasa. .
.
Malahan, dengan pengambilan air isotonik performance drink membantu anak anak lebih cergas sewaktu sesi persekolahan berlansung. .
.
Belian setiap dua canister mealshake atau dua canister Performance Drink, anda layak dapat DISKAUN sebanyak 10%. Hah. Tawaran ni sehingga 31/5/2018 je tau.
RUGI kalau tak beli sekarang. Lusa dah puasa.
.
.
.
.
.
.
. .
.

Hadiah Nikmat Kesihatan Itu lebih Bernilai Dari Segalanya.
.
.

Lagi anda ingin tahu, lagi anda teruja untuk memilikinya. Ikuti juga info lanjut di :.
.

Http://damiapitshop.com .
.
ORDER WHATSAPP ---->>013 7374 958
ORDER WHATSAPP ---->>013 7374 958
ORDER WHATSAPP ------>> 013 7374 958
.
.
.
.
#shakleekotatinggi #gv4
#kotatinggi #kolesterol #tdb #sidpro #shakleelokheng #vivix #shakleekotatinggijohor #aurainsta
#tamanpasakindah #merokok #aurainstabatch4 #airtawar5 #airtawar4 #airtawar3 #airtawar2 #airtawar1 #semenchu #aurainsta #pengedarshakleekotatinggi #suplemen #vitamin #umrah #gemagegarvaganza


0

Jom sama sama support anak anak untuk berlajar berpuasa. .
.
Kita bantu mereka berpuasa disamping dapatkan nutrisi yang terbaik sepanjang bulan berpuasa. .
.
Malahan, dengan pengambilan air isotonik performance drink membantu anak anak lebih cergas sewaktu sesi persekolahan berlansung. .
.
Belian setiap dua canister mealshake atau dua canister Performance Drink, anda layak dapat DISKAUN sebanyak 10%. Hah. Tawaran ni sehingga 31/5/2018 je tau.
RUGI kalau tak beli sekarang. Lusa dah puasa.
.
.
.
.
.
.
. .
.

Hadiah Nikmat Kesihatan Itu lebih Bernilai Dari Segalanya.
.
.

Lagi anda ingin tahu, lagi anda teruja untuk memilikinya. Ikuti juga info lanjut di :.
.

Http://damiapitshop.com .
.
ORDER WHATSAPP ---->>013 7374 958
ORDER WHATSAPP ---->>013 7374 958
ORDER WHATSAPP ------>> 013 7374 958
.
.
.
.
#shakleekotatinggi #gv4
#kotatinggi #kolesterol #tdb #sidpro #shakleelokheng #vivix #shakleekotatinggijohor #aurainsta
#tamanpasakindah #merokok #aurainstabatch4 #airtawar5 #airtawar4 #airtawar3 #airtawar2 #airtawar1 #semenchu #aurainsta #pengedarshakleekotatinggi #suplemen #vitamin #umrah #gemagegarvaganza


0

Terima Kasih daun keladi ...KE. ❀️❀️❀️❀️. #Repost @raja_azura with @get_repost
・・・
Salam Ramadhan kepada semua muslimin and muslimat yg bakal menyambut ramadhan..... Yg penting puasa mak dah ganti nakk.. Uolss dah ganti poseee ke belumm? Nanti kan Kemunculan Mak BanangπŸ‘΅ di GeGar Vaganza pada bulan syawal ok. #jomraya #rayasakan #gv4 #gegarvaganza #kasiupberkalikali #primadona #teamrajaazura #okbaii #nampakk
Thank you :
MUA : @arymuzamer
Busana Meletop πŸ’ƒ : @bahariasyekofficial
Fanclub : @ra_vengers


17

Salam Ramadhan kepada semua muslimin and muslimat yg bakal menyambut ramadhan..... Yg penting puasa mak dah ganti nakk.. Uolss dah ganti poseee ke belumm? Nanti kan Kemunculan Mak BanangπŸ‘΅ di GeGar Vaganza pada bulan syawal ok. #jomraya #rayasakan #gv4 #gegarvaganza #kasiupberkalikali #primadona #teamrajaazura #okbaii #nampakk
Thank you :
MUA : @arymuzamer
Busana Meletop πŸ’ƒ : @bahariasyekofficial
Fanclub : @ra_vengers


35

Belum puasa tapi dedek dah raya dulu
.
#gv4 #gvraya2018 #teamhaida


7

Walaupun sore mak dah kelaut.. mak nyanyi jelah nak layan kan tomok @tomokofficial . Terima Kasih pada @biorichofficial sbb sudi menjemput kami untuk menghiburkan anda semua. Semoga terhibur dan jemput lagi nk menghuru harakan majlis.. i love you all sbb semua sporting . #makbanangπŸ‘΅ #mademuahmuah #seriseramπŸ‘» #primadona #gv4 #okbaii #nampakk


64

Hadiah Nikmat Kesihatan Itu lebih Bernilai Dari Segalanya.
.
.

Lagi anda ingin tahu, lagi anda teruja untuk memilikinya. Ikuti juga info lanjut di :.
.

Http://damiapitshop.com .
.
ORDER WHATSAPP ---->>013 7374 958
ORDER WHATSAPP ---->>013 7374 958
ORDER WHATSAPP ------>> 013 7374 958
.
.
.
.
#shakleekotatinggi #gv4
#kotatinggi #kolesterol #tdb #sidpro #shakleelokheng #vivix #shakleekotatinggijohor #aurainsta
#tamanpasakindah #merokok #aurainstabatch4 #airtawar5 #airtawar4 #airtawar3 #airtawar2 #airtawar1 #semenchu #aurainsta #pengedarshakleekotatinggi #suplemen #vitamin #umrah #gemagegarvaganza


0

Bagi yang mencari minuman kecergasan untuk bulan puasa nanti, ka ct syorkan untuk mengambil minuman isotonik performance drink dari shaklee.
Ia adalah minuman isotonik yang kurang kandungan gula dan semestinya bebas dari karbonat. Dari kita mengambil minuman isotonik yang kat pasaran, ia tidak bagus kerana banyak kandungan gulanya.
Selain itu, Performance Drink mempunyai kadar natrium yang rendah dan mempercepat kadar penyerapan cecair (elektrolit) dalam tubuh sekaligus anda akan mengatasi masalah dahaga .
Sesuai sangatlah time bulan puasa kan? Kul 10 pagi pun dah rasa haus sebab badan mula nak terhidrat.
Bersifat isotonik iaitu minuman ini mempunyai jumlah kepekatan karbohidrat yang sama dengan darah kita. Kesannya ia akan mudah diserap dan sekaligus meningkatkan kadar gula di dalam darah dan impaknya- tubuh anda LEBIH CERGAS dan KURANG PENAT!
Best kan? Kalau mudah rasa pent pun, kita malas nak buat keje. Tu yang nak tidur je tu.
Bulan ni promosi performance drink. Beli 4 canister, dapat 10% diskaun tau.
www.wasap.my/60137374958 untuk order dengan kak ct.
.
.
Hadiah Nikmat Kesihatan Itu lebih Bernilai Dari Segalanya.
.
.

Lagi anda ingin tahu, lagi anda teruja untuk memilikinya. Ikuti juga info lanjut di :.
.

Http://damiapitshop.com .
.
ORDER WHATSAPP ---->>013 7374 958
ORDER WHATSAPP ---->>013 7374 958
ORDER WHATSAPP ------>> 013 7374 958
.
.
.
.
#shakleekotatinggi #gv4
#kotatinggi #kolesterol #tdb #sidpro #shakleelokheng #vivix #shakleekotatinggijohor #aurainsta
#tamanpasakindah #merokok #aurainstabatch4 #airtawar5 #airtawar4 #airtawar3 #airtawar2 #airtawar1 #semenchu #aurainsta #pengedarshakleekotatinggi #suplemen #vitamin #umrah #gemagegarvaganza


0

Alfalfa digelar Raja segala tumbuhan kerana ia mempunyai pelbagai kebaikan untuk kesihatan.
.
Antara kebaikan dan manfaatnya :-
🌞mengurangkan toksin dalam badan. Sebab tu ia sesuai untuk mereka yang dalam proses detox atau ada masalah gout.
🌞 membantu mengawal alahan/alergik
🌞 memperbaiki masalah saluran penghadaman. Sebab itu ia termasuk dalam set kurus/diet atau mereka yang ada masalah pembuangan.
🌞 menyingkirkan lemak lemak dalam badan
🌞 mengurangkan dan mengawal kolesterol dalam badan. Malahan lebih berkesan jika diambil bersama lecithin dan omega guard.
🌞 melegakan rasa kebas kebas 🌞 mengurangkan sakit sendi dan sengal sengal
🌞 membantu mempercepatkan penghasilan susu badan bagi ibu yang menyusukan anak. 🌿🌿🌿🌿🌿
.
.
Hadiah Nikmat Kesihatan Itu lebih Bernilai Dari Segalanya.
.
.

Lagi anda ingin tahu, lagi anda teruja untuk memilikinya. Ikuti juga info lanjut di :.
.

Http://damiapitshop.com .
.
ORDER WHATSAPP ---->>013 7374 958
ORDER WHATSAPP ---->>013 7374 958
ORDER WHATSAPP ------>> 013 7374 958
.
.
.
.
#shakleekotatinggi #gv4
#kotatinggi #kolesterol #tdb #sidpro #shakleelokheng #vivix #shakleekotatinggijohor #aurainsta
#tamanpasakindah #merokok #aurainstabatch4 #airtawar5 #airtawar4 #airtawar3 #airtawar2 #airtawar1 #semenchu #aurainsta #pengedarshakleekotatinggi #suplemen #vitamin #umrah #gemagegarvaganza


0

πŸ’•πŸ’•
Pad night LEXEE pilihan TERBAIK ketika BERPANTANG😊
.
βœ…mengecutkan luka selepas bersalin
βœ…mengecutkan rahim dengan cepat
βœ…atasi masalah sembelit
βœ…beri tenaga selepas bersalin
βœ…antikebocoran
βœ…antibakteria
βœ…mengeluarkan darah nifas yang tertinggal pada dinding rahim

Bagi yang berminat untuk mencube bole hubungi talian πŸ“žπŸ“žπŸ“žπŸ“ž 0179049715

kalau da alang-alang nak beli banyak untuk guna time berpantang tu baik daftar jadi ahli terus😊. Jimat pun jimat, murah pun murahπŸ‘πŸ‘
.
Love allπŸ’š
#tualawanitalexee #berpantang #lexeeTerbaik #multifunction #xrugicuba #jomdaftar #daftarahli #REDLIFE #mmgawesome #nightuse #overflow #takadacintasepertimu #berpantang #sayangketatsendatpadat #dramasangat #samarinda #diatv3 #dekatkanjarakkita #adamdanhawa2 #polisevo2 #mycoffeeprince #meletop #gv4 #gegarvaganza #dramamrgrey #viral


0

πŸ’•πŸ’•
⏳Kenapa anda perlukan LEXEE???
.
Ini adalah kerana🌸
.
πŸ’Memperbaiki sistem Endokrin ( hormon)
πŸ’Memperkuatkan imun badan
πŸ’Menggalakkan Metabolisme
πŸ’Menghilangkan bau busuk
πŸ’Mencegah jangkitan
πŸ’Menghapuskan bakteria
πŸ’Menghilangkan kelesuan
πŸ’Menghilangkan Stress

Dapatkan tuala wanita Lexee segera..
Kerana diri anda begitu berharga❀️ πŸ“²πŸ’•0179049715πŸ’•

#TualaWanitaLexee
#penyelamatasetwanitakelaspertamA
#cegahpenyakitseblomterkena
#penggunabijak

#sayangketatsendatpadat #dramasangat #samarinda #dekatkanjarakkita #diatv3 #mycoffeeprince #meletop #gv4 #gegarvaganza #instaseleb #adamdanhawa2 #polisevo2 #syurgayangkedua #kekasihpaksarela #yangterindah #cumicumichallenge #durianstoberi #pematahhati #takadacintasepertimu #dramamrgrey


2

Jgn skip lunch ok, sebab kalau uols xde ambil dietary lain..nnt korg akan ambil dinner lg byk drp biase sbb terlalu lapa. So always get lunch even pun hanya roti..
.
.
.
Note: Lentik Dara shake boleh membuat uols rase kenyang selama 7jam jika diambil waktu lunch or dinner.
.
.
.


2

Lelaki perlukan tenaga 2x lagi byk dr perempuan, eh..bkn tenaga tu..uols ni..mental koyak..hahaha..πŸ˜…πŸ˜… Bekerja lagi kuat drp wanita, so diorg perlukan energy booster. Lentik dara bkn utk perempuan je deknon..lelaki pun blh..tak lentik nye abg awak tu..hihi..πŸ™ˆπŸ™ˆ
.
.
.


2

Bile period abnormal, akak jgn fikir bdn akak tu sihat ye..tu ade masalah hormon tu. Darah yg kotor jgn simpan dlm badan. Kene cari ubat keluarkan kasi cuci satu kali ! Hahaha...tgk ape jadi bile saluran bersih ⬆️⬆️⬆️
.
.
.


1

.
.
.
. .
.

Hadiah Nikmat Kesihatan Itu lebih Bernilai Dari Segalanya.
.
.

Lagi anda ingin tahu, lagi anda teruja untuk memilikinya. Ikuti juga info lanjut di :.
.

Http://damiapitshop.com .
.
ORDER WHATSAPP ---->>013 7374 958
ORDER WHATSAPP ---->>013 7374 958
ORDER WHATSAPP ------>> 013 7374 958
.
.
.
.
#shakleekotatinggi #gv4
#kotatinggi #kolesterol #tdb #sidpro #shakleelokheng #vivix #shakleekotatinggijohor #aurainsta
#tamanpasakindah #merokok #aurainstabatch4 #airtawar5 #airtawar4 #airtawar3 #airtawar2 #airtawar1 #semenchu #aurainsta #pengedarshakleekotatinggi #suplemen #vitamin #umrah #gemagegarvaganza


0

Hah, ni pulak kegemaran anak anak juga ni. Lagi lagi Zafran. Suka sangat minum air "susu" ni. Letak ais lagilah sedap!! .
.
.
.
Katanya, mealshake ni bagus. Adik tak mudah sakit. Macam ubat. Best sangat mama!! .
.
.
Mealshake ni adalah multivitamin dalam jenis serbuk. Khas untuk anak anak atau golongan dewasa yang tak suka ambil pil. Malahan ia sangat berkhasiat untuk warga emas yang tidak boleh menelan makanan keras. .
.
.
Bagus untuk minda dan tenaga juga tau. Cubalah hari ini!!
.
.
.
.
#shakleekotatinggi #gv4
#kotatinggi #kolesterol #tdb #sidpro #shakleelokheng #vivix #shakleekotatinggijohor #aurainsta
#tamanpasakindah #merokok #aurainstabatch4 #airtawar5 #airtawar4 #airtawar3 #airtawar2 #airtawar1 #semenchu #aurainsta #pengedarshakleekotatinggi #suplemen #vitamin #umrah #gemagegarvaganza


0

Welcome May!! Dah hampir separuh tahun untuk 2018 kan? Damia dan Zafran asyik kira hari je bila nak puasa. Tak tahulah sebab excited atau sebab alamak, kena puasa. He he he. .
.

Dan seperti kebiasaannya Kak Ct memang akan sediakan Performance Drink untuk bersahur dan berbuka puasa. .
.

Shaklee ni bagus sangat. Tahu tahu je minuman bertenaga ni sangat diperlukan masa bulan puasa. Kasi promosi 10% lagi kalau beli 2 canister terus.. Of cos nak pastikan kita sentiasa cergas untuk melakukan ibadah sepanjang bulan Ramadhan.
.
.

Malahan ia mendidik anak anak yang baru baru nak belajar berpuasa. Nama pun budak budak kan, asyik nak bermain jr. Bila dah penat mulalah nak berbuka kan?
Jadi, kak ct pastikan anak anak minum Performance Drink pada waktu sahur untuk mereka kekal bertenaga sehingga waktu berbuka.
.
.

#shakleekotatinggi #gv4
#kotatinggi #kolesterol #tdb #sidpro #shakleelokheng #vivix #shakleekotatinggijohor #aurainsta
#tamanpasakindah #merokok #aurainstabatch4 #airtawar5 #airtawar4 #airtawar3 #airtawar2 #airtawar1 #semenchu #aurainsta #pengedarshakleekotatinggi #suplemen #vitamin #umrah #gemagegarvaganza


2

Bersama pemenang tempat ketiga Gegar Vaganza musim ke 4 @lansolo_official. Kini mengeluarkan single lagu beliau berjudul 'Berpisah Tanpa Rela'. #LanSolo
#Kristal
#Singer
#Actor
#Celebrity
#GV4
#GegarVaganza
#AME2018
#MeLetop
#BerpisahTanpaRela
#InstaSeleb


1

Korang yang konsisten ambil #ESP setiap hari dah rasa apa kesannya? .
.
.
..Hadiah Nikmat Kesihatan Itu lebih Bernilai Dari Segalanya.
.
.

Lagi anda ingin tahu, lagi anda teruja untuk memilikinya. Ikuti juga info lanjut di :.
.

Http://damiapitshop.com .
.
ORDER WHATSAPP ---->>013 7374 958
ORDER WHATSAPP ---->>013 7374 958
ORDER WHATSAPP ------>> 013 7374 958
.
.
.
.
#shakleekotatinggi #gv4
#kotatinggi #kolesterol #tdb #sidpro #shakleelokheng #vivix #shakleekotatinggijohor #aurainsta
#tamanpasakindah #merokok #aurainstabatch4 #airtawar5 #airtawar4 #airtawar3 #airtawar2 #airtawar1 #semenchu #aurainsta #pengedarshakleekotatinggi #suplemen #vitamin #umrah #gemagegarvaganza


0

#Rensta #Repost: @syafeek_ikhwan via @renstapp Β·Β·Β·
β€œ Habit menukar lagu jadi dangdut ni bukan bermula pada lagu Jampi sebenarnya. Kegiatan ni dah mula sejak bertahun dulu lagi. Taktaulah kenapa suka sangat dangdut ni ha. Biaq pi lah orang nak kata apa pun πŸ˜‚πŸ€£.
.
Syafeek perform lagu Seragam Hitam ni masa Final Juara Pujaan RTM, 2 tahun lepas. Most surprisingly (because I was not informed) Tuan owner lagu pun ada malam tu, siap bagi komen. It was really an honor weh!! Sebab apa? Kaset kumpulan Kristal adalah kaset pertama yang Syafeek beli seumur hidup. Waktu tu darjah 6. Ibu abah bagi hadiah exam akhir tahun kalau tak silap πŸ˜…πŸ˜„.
.
Untuk abg @lansolo_official , wishing you all the best for tonight. Apa pun keputusannya, we all know you have done your best throughout the entire competition. Buat semua penyanyi hebat industri yang akan bertanding dalam Gegar Vaganza malam ini, yang secara peribadinya sangat Syafeek kagumi, chaiyok! Bon courage! πŸ’ͺπŸ’ͺ.
.
#seragamhitam #kristal #lansolo #lankristal #teamlansolo #lkrangers #gegarvaganza #gegarvaganza4 #gv4 @lkrangers ”


2

BERPISAH TANPA RELA

#digitalplatform
#lansolo
#berpisahtanparela
#teamlansolo
#gerakansolo

@gerakansolo_

Artist : @lansolo_official
Puan Manager : @sheilarazlan
PA : @asmadimadnor
Designer : @qudynofficial @ziafdamahomofficial
Shoe : @zapatos.style
Photographer : @mvm_production
Videographer : @mvm_production
Stylist : @nawreprojects
Makeup & Hair : @norezzidris

#lansolo #lankitel #LAN #teamlansolo #LKrangers #geraksolo #manabolehtakboleh #rocklanggarbas #cuncuncun #tembakterus #GegarVaganza #gv4 #BintangKembaliMenyengat #KasiUp1Kali

@lkrangers
@gegarvaganzaofficial
@astrogempak

#nawreslife

#applemusic #spotify #joox #deezer #kkbox

iTunes/Apple Music : https://apple.co/2K2ZDkC
Spotify : https://spoti.fi/2Hf129O
KKBOX : https://kkbox.fm/yNLIwI
Deezer : http://bit.ly/deezer_berpisahtanparela


1

BERPISAH TANPA RELA

#digitalplatform
#lansolo
#berpisahtanparela
#teamlansolo
#gerakansolo

@gerakansolo_

Artist : @lansolo_official
Puan Manager : @sheilarazlan
PA : @asmadimadnor
Designer : @qudynofficial @ziafdamahomofficial
Shoe : @zapatos.style
Photographer : @mvm_production
Videographer : @mvm_production
Stylist : @nawreprojects
Makeup & Hair : @norezzidris

#lansolo #lankitel #LAN #teamlansolo #LKrangers #geraksolo #manabolehtakboleh #rocklanggarbas #cuncuncun #tembakterus #GegarVaganza #gv4 #BintangKembaliMenyengat #KasiUp1Kali

@lkrangers
@gegarvaganzaofficial
@astrogempak

#nawreslife

#applemusic #spotify #joox #deezer #kkbox

iTunes/Apple Music : https://apple.co/2K2ZDkC
Spotify : https://spoti.fi/2Hf129O
KKBOX : https://kkbox.fm/yNLIwI
Deezer : http://bit.ly/deezer_berpisahtanparela


0

Apa perasaan korang kalau kulit bermasalah macam ni? Mesti sedih kan? Nak keluar jumpa kawan-kawan pun segan. Yang alami je faham perasaan ni.
.

syaza cuba bantu dengan Ufora Collagen. Alhamdulillah, jerawat makin kecut dan berkurang. Walaupun belum pulih sepenuhnya tapi perubahan secara berperingkat menunjukkan kesan yang positif.
.

Tiada yang lebih menggembirakan selain dapat gembirakan hati pengguna. In shaa Allah Ufora Collagen dapat membantu mengatasi masalah jerawat, kulit kusam, tona tak sekata, gelap dan lain-lain masalah kulit.
.

Whatsapp syaza 0142602939 untuk selesaikan masalah kulit.


4

biasheeee diaa tu!! haipp! πŸ˜…πŸ€£ @syurabadron sewaktu @jimmycouture mmberikan sedikit nasihat yg berguna tapi kena marah 😝 tq jimmy 😘 hhehehe..
#tb #jimmycouture #syurabadron #gv4 #beautyispain


2

πŸ’•πŸ’•
Pad night LEXEE pilihan TERBAIK ketika BERPANTANG😊
.
βœ…mengecutkan luka selepas bersalin
βœ…mengecutkan rahim dengan cepat
βœ…atasi masalah sembelit
βœ…beri tenaga selepas bersalin
βœ…antikebocoran
βœ…antibakteria
βœ…mengeluarkan darah nifas yang tertinggal pada dinding rahim

Bagi yang berminat untuk mencube bole hubungi talian πŸ“žπŸ“žπŸ“žπŸ“ž 0179049715

kalau da alang-alang nak beli banyak untuk guna time berpantang tu baik daftar jadi ahli terus😊. Jimat pun jimat, murah pun murahπŸ‘πŸ‘
.
Love allπŸ’š
#tualawanitalexee #berpantang #lexeeTerbaik #multifunction #xrugicuba #jomdaftar #daftarahli #REDLIFE #mmgawesome #nightuse #overflow #takadacintasepertimu #berpantang #sayangketatsendatpadat #dramasangat #samarinda #diatv3 #dekatkanjarakkita #adamdanhawa2 #polisevo2 #mycoffeeprince #meletop #gv4 #gegarvaganza #dramamrgrey #viral


0

Kalau ada yang nak buat detox, kak ct suggest ambil set detox ni untuk permulaan. .
.
.
Ia lebih memberi kesan dari ambil 2 3 suplemen saja. .
.
.
Bila dah dapat berat yang diingini, baru boleh kurangkan suplemen. .
.

Kalau nak buat detox bersama kak ct, kak ct akan beri jadual pemakanan ( bukan setakat pemakanan suplemen, tapi contoh makanan harian). .
.
.
shakleekotatinggi #gv4
#kotatinggi #kolesterol #tdb #sidpro #shakleelokheng #vivix #shakleekotatinggijohor #aurainsta
#tamanpasakindah #merokok #aurainstabatch4 #airtawar5 #airtawar4 #airtawar3 #airtawar2 #airtawar1 #semenchu #aurainsta #pengedarshakleekotatinggi #suplemen #vitamin #umrah


0

Set ni sangat membantu kak ct masa kulit bermasalah dulu.

Vitamin E tu bagus untuk mereka yang ada masalah kulit berminyak. Nak pakai make up pun susah kan untuk yang ada masalah kulit berminyak ni.
Suka tengok orang cantik, tapi bila tengok muka ssndiri, rasa sedih pulak.
Apa kata atasi masalah tersebut dengan 3 vitamin ni. Berkesan dan selamat tau.
.
.
.
shakleekotatinggi #gv4
#kotatinggi #kolesterol #tdb #sidpro #shakleelokheng #vivix #shakleekotatinggijohor #aurainsta
#tamanpasakindah #merokok #aurainstabatch4 #airtawar5 #airtawar4 #airtawar3 #airtawar2 #airtawar1 #semenchu #aurainsta #pengedarshakleekotatinggi #suplemen #vitamin #umrah


1

Korang, kalau nak tahu info pasal produk penjagaan kulit baru dari #shaklee, jangan lupa follow ig @skincare_damiapitshop tau. .
.
..
Macam macam info dan #testimoniyouth yang korang bole tau. .
.
.
Nak tau berkenaan produk shaklee yang lain, boleh follow ig @damiapitshop .
.
.
.
.
shakleekotatinggi #gv4
#kotatinggi #kolesterol #tdb #sidpro #shakleelokheng #vivix #shakleekotatinggijohor #aurainsta
#tamanpasakindah #merokok #aurainstabatch4 #airtawar5 #airtawar4 #airtawar3 #airtawar2 #airtawar1 #semenchu #aurainsta #pengedarshakleekotatinggi #suplemen #vitamin #umrah


1

Alhamdulillah. Tadi baru lepas jumpa pakcik ni. Nampak dia sihat, ceria, cergas, kak nurie lak seronok. .
.

Masa hantar omega guard tadi, dia tengah siap siap nak ke bandar kota. .
.

Seronok bila isteri beliau cakap pakcik makin sihat. Badan pun rasa ringan, sihat je. Makan pun dah selera. Nampak berisi balik. .
.
.
Biasa bacaan dalam range 20 gitu, ni lepas ssbulan ambil vivix, dah turun bawah 10. Seronok sangat. .
.
Tetiba teringat arwah abah kak nurie pulak. Hu hu hu
.
.
Follow ig @koleksitestimonishaklee untuk pelbagai testimoni lain
.
.
shakleekotatinggi #gv4
#kotatinggi #kolesterol #tdb #sidpro #shakleelokheng #vivix #shakleekotatinggijohor #aurainsta
#tamanpasakindah #merokok #aurainstabatch4 #airtawar5 #airtawar4 #airtawar3 #airtawar2 #airtawar1 #semenchu #aurainsta #pengedarshakleekotatinggi #suplemen #vitamin #umrah


1

Selamat Malam!! Jangan lupa telan 4 biji ostematrik dan satu sudu vivix!
Bagi yang detoks, boleh ambil 4 biji herbalax juga.
.
.
.
.shakleekotatinggi #gv4
#kotatinggi #kolesterol #tdb #sidpro #shakleelokheng #vivix #shakleekotatinggijohor #aurainsta
#tamanpasakindah #merokok #aurainstabatch4 #airtawar5 #airtawar4 #airtawar3 #airtawar2 #airtawar1 #semenchu #aurainsta #pengedarshakleekotatinggi #suplemen #vitamin #umrah


1

The end of the page