#igsell

Instagram photos and videos

#igsell#AZFORWOMEN#igshop#hkigshopping#hkigshop#Azsterra#bawallovers#Ameerazainilovers#Printedbawal#Bawalkelantan#bawalexclusive#Tudung#shawl#Sayajualtudung#Isellshawl#newcollection#igbiz#Igsell#Azprintsterra#Bazaarpaknilmurah#sayajualshawl#JomShoppingmalaysia#Utara#ameerazainiutara#AzLovers#ameerazainiofficial

Hashtags #igsell for Instagram

🔲🔳 雖然近年圓框大行其道😯
但方框眼鏡依然不乏支持者
鍾情佢獨特嘅個性魅力🤩
最新經典方框眼鏡
設計斯文大方 能增加面部立體感✌🏻
全款有六個色添😊😊😊
「黑色框 x 啞銀色臂」
「黑色框 x 啞金色臂」
。。。。。。。。。。。。。。
#搶手 #搶手貨 🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
✨✨已包近視/遠視/老花/散光鏡片
呢到仲有好多其他款
歡迎大家上黎慢慢揀😁
.
歡迎Wtsapp預訂查詢☺️☎️66800114
📞公司電話 31880444
營業時間 13:00-21:00
歡迎查詢🤗
地址:旺角荷里活商業心1707室 17樓🤓
。
#igglasses #hksnap #igsell #igshop #hkig #glasses #近視眼鏡 #近視 #uv #防uv #koreaglasses #荷李活商業中心 #korea #樓上舖 #hkigshopping #hkigshop #hkigshopping #旺角 #japan#japanglasses#文青眼鏡#復古眼鏡#optical#eyewear#vintageglasses#vintageeyewear#eyewearfashion #eyewearstyle


0

[[11KG HILANG 😱]] Testimoni dari Fen. Katanya jatuh cinta dengan #SetPKP. Baju lama dulunya sendat dah jadi longgar. Katanya lagi "berat badan dari 62kg dah jadi 51kg. Pergi mana2 kawan pakat tegur. Besttt sangat". Jom siapa nak grab promo masih on. Nak slim macam Fen untuk raya nanti pun boleh.
Ciknor rekemen sangat SET PKP ni untuk : ☕️ Bantu kurangkan berat badan
☕️ Tahan lapar
☕️ Bantu badan lebih bertenaga
☕️ Bantu masalah sembelit dll

Yang penting konsisten dan ISTIQAMAH yer.
Nak beli satu boleh, set combo pun boleh.. lebih jimat.
(Min kaffe rm33) (Min Cha rm42)
(Garlic Tablet rm44)

Nak order klik link sahaja
👇🏻👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60125369389

#TicerEida
#EjenBerdaftarShom
#ProjekSTG
#TMTHighPerformanceTeam #SetPKp #Nakkurus #Kurusdanselamat #sembelit #detox #sihat #tenaga #igshop #igsell #kitagunani #terapiinstagram #sayajual #igonlinemalaysia #agensah #originalHQ


0

Rasanya sebelum Ramadhan ni nak pergi bercutilah.

Nak try bawak anak-anak naik flight lah.

Tak payah jauh-jauh, Langkawi pun ok lah kan.

First time lah katakan naik flight.

Tapi ok ke anak-anak dalam flight nanti?

Aduh, aduh risau ni!

Oh mummy, daddy, meh Aimi share kan penyelesaian kerunsingan mummy daddy tu.
Cubalah set eksklusif tasneem naturel ni.

Berita baiknya bulan ini ada promosi istimewa.

Belian pakej balm tasneem akan dapat 1 balm PERCUMA!

Beli 2 dapat 3,
Beli 3 dapat 4,
Untung kan. 😍

Komen promo je, nanti Sara terangkan sampai mummy daddy senyum sampai telinga.

www.wasap.my/60196685421/PromoTN


1

Rasanya sebelum Ramadhan ni nak pergi bercutilah.

Nak try bawak anak-anak naik flight lah.

Tak payah jauh-jauh, Langkawi pun ok lah kan.

First time lah katakan naik flight.

Tapi ok ke anak-anak dalam flight nanti?

Aduh, aduh risau ni!

Oh mummy, daddy, meh Aimi share kan penyelesaian kerunsingan mummy daddy tu.
Cubalah set eksklusif tasneem naturel ni.

Berita baiknya bulan ini ada promosi istimewa.

Belian pakej balm tasneem akan dapat 1 balm PERCUMA!

Beli 2 dapat 3,
Beli 3 dapat 4,
Untung kan. 😍

Komen promo je, nanti Sara terangkan sampai mummy daddy senyum sampai telinga.

www.wasap.my/60196685421/PromoTN


1

Rasanya sebelum Ramadhan ni nak pergi bercutilah.

Nak try bawak anak-anak naik flight lah.

Tak payah jauh-jauh, Langkawi pun ok lah kan.

First time lah katakan naik flight.

Tapi ok ke anak-anak dalam flight nanti?

Aduh, aduh risau ni!

Oh mummy, daddy, meh Aimi share kan penyelesaian kerunsingan mummy daddy tu.
Cubalah set eksklusif tasneem naturel ni.

Berita baiknya bulan ini ada promosi istimewa.

Belian pakej balm tasneem akan dapat 1 balm PERCUMA!

Beli 2 dapat 3,
Beli 3 dapat 4,
Untung kan. 😍

Komen promo je, nanti Sara terangkan sampai mummy daddy senyum sampai telinga.

www.wasap.my/60196685421/PromoTN


1

PU索繩 水桶包
預訂款
一共5色
黑/灰/淺啡/酒紅/墨綠
$80/1個包平郵;$150/2個包平郵
-size:18x20x14.5cm

如有興趣購買,或查詢
可wtapps :95147419📲
本店 可經 中銀/恆生/匯豐 過數
#igshop #igshophk #hkigshop #igsell #igseller #pearstorebag #斜咩袋 #側咩袋


2

Inbal Dror 13-5 dress for sale. Perfect condition professionally dry cleaned. Located in southern Ontario, will ship. Paypal or cash only. DM for more info.
#Inbaldror #inbaldrorofficial #weddingdressforsale #weddingdress #dressforsale #bride #bridal #wedding #canadianbride #designer #instaseller #igse #instasell #igsell #instasale #instawedding #igwedding #instabride #dreamdress #lacedress #cordedlace #frenchlace #instalove #beautiful #pretty #brides #bridestyle #👰🏼


0

二町目 🤩激動價🤩!最新優惠 醒醒你😉
大熱🔥Acuvue Define 1day colour con
激動offer 嚟喇😋
單盒 $170/box
6盒買 $165/box
12盒仲免費送貨添呀🔥正呀!
💁🏻‍♀️
快啲通知埋啲朋友仔啦 🎉
歡迎whatsapp 查詢 存貨 度數 / 顏色~
.
Wtsapp 66800114
📞電話 31880444
。
旺角荷里活商業心1707室 17樓🤓
。
#igglasses #hksnap #igsell #igshop #hkig #glasses #近視眼鏡 #近視 #uv #防uv #koreaglasses #荷李活商業中心 #korea #樓上舖 #hkigshopping #hkigshop #hkigshopping #旺角 #japan#japanglasses#文青眼鏡#復古眼鏡#optical#eyewear#define #acuvue


0

⌚️U形紋理 簡約風 手錶⌚️
-預訂貨款
-$120/1隻,$230/2隻包郵
-一共四色 -平平地,買黎襯衫啱曬👗🎽👚👖
-買兩隻仲平d tim ,快d約埋姐妹們一齊買啦👭

如有興趣購買,或查詢
可wtapps :95147419📲
或直接inbox 落 Instagram
本店 可經 中銀/恆生/匯豐 過數
#igshop #igshophk #hkigshop #igsell #igseller


5

。
大量新貨 空襲二町目😂
🤓繼續有復古文青款 啦 💓正
復復古古文文青青😅
文青系列 第 n😒 hit 🌝
#搶手 #搶手貨 🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
✨✨已包近視/遠視/老花/散光鏡片
呢到仲有好多其他款
歡迎大家上黎慢慢揀😁
.
歡迎Wtsapp預訂查詢☺️☎️66800114
📞公司電話 31880444
營業時間 13:00-21:00
歡迎查詢🤗
地址:旺角荷里活商業心1707室 17樓🤓

#igglasses #hksnap #igsell #igshop #hkig #glasses #近視眼鏡 #近視 #uv #防uv #koreaglasses #荷李活商業中心 #korea #樓上舖 #hkigshopping #hkigshop #hkigshopping #旺角 #japan#japanglasses#文青眼鏡#復古眼鏡#optical#eyewear#vintageglasses#vintageeyewear#eyewearfashion #eyewearstyle


0

This is not the mini but the normal big size ❤️❤️❤️💥available for order
Contact via bio by clicking the link or dm
#exclusive #onlineshopping #businessonline #businesswoman #enterpreneurs #enterprise #onlineshopping #onlineboutique #onlinestore #igseller #igsell #naijaonlinestore #hubsdesignerbags


2

蕾絲 連身裙
一共3色
白/黑/粉紅色
-預訂款
-$170/1件包郵,$320/2件包郵

如有興趣購買,或查詢
可ig inbox 📲
本店 可經 中銀/恆生/匯豐 過數

#igshop #igshophk #hkigshop #igsell #igseller #韓國風 #韓國款 #韓國女裝 #女裝 #打底衫 #貼身款 #女恤衫 #簡約款 #針織衫#連身裙#連身褲#蕾絲#夏天外套 #薄外套 #針織外套


0

⌚️立體花 簡約風 手錶⌚️
-預訂貨款
-$120/1隻,$230/2隻包郵
-一共五色 -平平地,買黎襯衫啱曬👗🎽👚👖
-買兩隻仲平d tim ,快d約埋姐妹們一齊買啦👭

如有興趣購買,或查詢
可wtapps :95147419📲
或直接inbox 落 Instagram
本店 可經 中銀/恆生/匯豐 過數
#igshop #igshophk #hkigshop #igsell #igseller #手錶 #女裝錶 #錶 #情侶錶


0

"Ayang, apa benda segumpal ni kat toilet ni?"
"Ada cik ponti ke kat rumah kita?" Rupa nya rambut bini yang panjang mengurai tu, GUGUR BERTABURAN di toilet dan TERSANGKUT kat lubang toilet.

Malu lah sebelum kawin semua kita jaga. Tapi dah kawin, dah macam ponti pulak tu.

Jangan sedih sangat para isteri. Jom ikhtiar dengan SHAMPOO MARINE ESSENCE GARAM BULUH terbaikkk ni. Tambah CONDITIONER lagi bertambah lembut rambut kita .

Klik link wtsapp Eida SEKARANG www.wasap.my/60125369389/nakShampooConditionerSPECIAL
#TicerEida #EjenBerdaftarSHOMLangkawi #syampoomarine #setSpa #spaDirumah #rambutgugur #scrubMe #SabunMe #masalahrambut #maslahkulit #terbaik #igshop #igsell #viral #terapiinstagram #missfazura #infinenceXShom #agensah


3

薄 流蘇 短袖衫
一共2色
白/黑
-預訂款
-$90/1件包郵,$170/2件包郵

如有興趣購買,或查詢
可ig inbox 📲
本店 可經 中銀/恆生/匯豐 過數

#igshop #igshophk #hkigshop #igsell #igseller #韓國風 #韓國款 #韓國女裝 #女裝 #打底衫 #貼身款 #女恤衫 #簡約款 #針織衫#連身裙#連身褲#蕾絲#夏天外套 #薄外套 #針織外套 #短袖 #春裝


0

⌚️凹凸紋 簡約風 男女裝手錶⌚️
(可作情侶錶款)
-預訂貨款
-$120/1隻,$230/2隻包郵
-一共六色:
(金殼配黑/米色錶帶,銀殼配啡/黑帶,銀殼配藍錶面配黑錶帶,黑殼配黑帶)
-男女都岩架
-數字凹凸紋理,只有3字填黑色
-平平地,買黎襯衫啱曬👗🎽👚👖
-買兩隻仲平d tim ,快d約埋姐妹們一齊買啦👭

如有興趣購買,或查詢
可wtapps :95147419📲
或直接inbox 落 Instagram
本店 可經 中銀/恆生/匯豐 過數
#igshop #igshophk #hkigshop #igsell #igseller #手錶 #情侶錶


0

🎀耳針🌸
-預訂款
-$60/1對包郵,$110/2對包郵

如有興趣購買,或查詢
可wtapps :95147419📲
本店 可經 中銀/恆生/匯豐 過數

#igshop #igshophk #hkigshop #igsell #igseller #pearstoreaccessories #耳環 #夾耳環 #無痛耳夾 #無耳洞耳環 #耳夾#無耳筒耳夾#螺旋夾 #耳針 #沙灘風


0

🎀耳針🌸
-預訂款
-$80/1對包郵,$140/2對包郵

如有興趣購買,或查詢
可wtapps :95147419📲
本店 可經 中銀/恆生/匯豐 過數

#igshop #igshophk #hkigshop #igsell #igseller #pearstoreaccessories #耳環 #夾耳環 #無痛耳夾 #無耳洞耳環 #耳夾#無耳筒耳夾#螺旋夾 #耳針


0

韓國🇰🇷潮流款式
可愛小圓圈⭕️👧🏻
小小膠圈 帶出可愛味道🌝
又有款 又唔會太誇張🌸
適合男女皆可👍🏻😂
。
#搶手 #搶手貨 。
🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
✨✨已包600度以下近視鏡片
呢到仲有好多其他款
歡迎大家上黎慢慢揀😁
.
歡迎Wtsapp預訂查詢☺️☎️66800114
📞公司電話 31880444
營業時間 13:00-21:00
有任何 眼鏡 隱形眼鏡 太陽眼鏡 等等需要歡迎查詢🤗
地址:旺角荷里活商業心1707室 17樓🤓

#igglasses #hksnap #igsell #igshop #hkig #glasses #近視眼鏡 #近視 #uv #防uv #koreaglasses #荷李活商業中心 #korea #樓上舖 #hkigshopping #hkigshop #hkigshopping #旺角 #japan#japanglasses#文青眼鏡#復古眼鏡#optical#eyewear#vintageglasses#vintageeyewear#eyewearfashion #eyewearstyle


1

Eh, mana kutil kau pergi
---------------------------
-
-

Dulu kak hana ada kutil kecik-kecik kat muka

Ntahlah camne kutil tu boleh biak dengan cemerlangnya pun tak pasti

Setahun cari solution, hampir je nak laser

Research punya research, Finally kak hana jumpa FORMULA yang tepat untuk nyahkan 4 sekawan ni
.
❤️Kutil
❤️ketuat
❤️Biji minyak
❤️Tahi lalat

#lotusmolecream ni antara projek tahun lepas bulan satu antara yang paling success

Kak hana antara responden pertama yang berjaya menyelesaikan masalah "serious" ni

Syukur, asbab lotus mole cream ni jugak , hilang dah skintag degil semua tu 😌 Rasa nak lompat bintang tau

Kini sapu fondesen dah tak nampak kutil-kutil nakal tersebut

Part paling syahdu kan, salah sorang stokis dapat sediakan down payment rumah hanya dengan jual si kcik ni je 😄

Sonok sangat , rasa nak tampo-tampo perut😅

Whatspp eida untuk order 012-536 9389😉💋💓 #lotusmolekrimbyEida
#krimbuangtahilalatmurah #buangtahilalathidup #krimbuangtahilalat #langkawisanasini #bazarpaknil #igshop #igmalaysia #ubatkutil #ubatketuat #igsell


1

🎀圓形圈 🎀 耳針🌸
-預訂款
-$80/1對包郵,$140/2對包郵
一共2色:灰粉紅/墨綠

如有興趣購買,或查詢
可wtapps :95147419📲
本店 可經 中銀/恆生/匯豐 過數

#igshop #igshophk #hkigshop #igsell #igseller #pearstoreaccessories #耳環 #夾耳環 #無痛耳夾 #無耳洞耳環 #耳夾#無耳筒耳夾#螺旋夾 #耳針


0

今期特價 推介✌🏻
適合男女皆可👍🏻😂
真係好平!好抵!
物超所值🔥😍
。
#搶手 #搶手貨 。
🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
✨✨已包600度以下近視鏡片
呢到仲有好多其他款
歡迎大家上黎慢慢揀😁
.
歡迎Wtsapp預訂查詢☺️☎️66800114
📞公司電話 31880444
營業時間 13:00-21:00
有任何 眼鏡 隱形眼鏡 太陽眼鏡 等等需要歡迎查詢🤗
地址:旺角荷里活商業心1707室 17樓🤓

#igglasses #hksnap #igsell #igshop #hkig #glasses #近視眼鏡 #近視 #uv #防uv #koreaglasses #荷李活商業中心 #korea #樓上舖 #hkigshopping #hkigshop #hkigshopping #旺角 #japan#japanglasses#文青眼鏡#復古眼鏡#optical#eyewear#vintageglasses#vintageeyewear#eyewearfashion #eyewearstyle


2

🎀刺繡 圓形 耳針🌸
-預訂款
-$60/1對包郵,$110/2對包郵
一共2色:灰粉紅/粉藍

如有興趣購買,或查詢
可wtapps :95147419📲
本店 可經 中銀/恆生/匯豐 過數

#igshop #igshophk #hkigshop #igsell #igseller #pearstoreaccessories #耳環 #夾耳環 #無痛耳夾 #無耳洞耳環 #耳夾#無耳筒耳夾#螺旋夾 #耳針


0

🌞 一到夏天
咩都想要輕盈啲🤩
特別係眼鏡👀
輕身啲會舒適啲👓
而且又會襯夏天造型多啲👙👗👕🧢
二町目最新超方框眼鏡🕶️
方型框款可修飾臉型🐶
真係一架還有一架輕🐝
全系列有幾個顏色 真係點襯都得啦!
。
#搶手 #搶手貨 。
🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
✨✨已包600度以下近視鏡片
呢到仲有好多其他款
歡迎大家上黎慢慢揀😁
.
歡迎Wtsapp預訂查詢☺️☎️66800114
📞公司電話 31880444
營業時間 13:00-21:00
有任何 眼鏡 隱形眼鏡 太陽眼鏡 等等需要歡迎查詢🤗
地址:旺角荷里活商業心1707室 17樓🤓

#igglasses #hksnap #igsell #igshop #hkig #glasses #近視眼鏡 #近視 #uv #防uv #koreaglasses #荷李活商業中心 #korea #樓上舖 #hkigshopping #hkigshop #hkigshopping #旺角 #japan#japanglasses#文青眼鏡#復古眼鏡#optical#eyewear#vintageglasses#vintageeyewear#eyewearfashion #eyewearstyle


0

今期特價 推介✌🏻
適合男女皆可👍🏻😂
真係好平!好抵!
物超所值🔥😍
。
#搶手 #搶手貨 。
🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
✨✨已包600度以下近視鏡片
呢到仲有好多其他款
歡迎大家上黎慢慢揀😁
.
歡迎Wtsapp預訂查詢☺️☎️66800114
📞公司電話 31880444
營業時間 13:00-21:00
有任何 眼鏡 隱形眼鏡 太陽眼鏡 等等需要歡迎查詢🤗
地址:旺角荷里活商業心1707室 17樓🤓

#igglasses #hksnap #igsell #igshop #hkig #glasses #近視眼鏡 #近視 #uv #防uv #koreaglasses #荷李活商業中心 #korea #樓上舖 #hkigshopping #hkigshop #hkigshopping #旺角 #japan#japanglasses#文青眼鏡#復古眼鏡#optical#eyewear#vintageglasses#vintageeyewear#eyewearfashion #eyewearstyle


0

縷空 蕾絲衫
一共2色
白/黑
-預訂款
-$150/1件包郵,$270/2件包郵

如有興趣購買,或查詢
可ig inbox 📲
本店 可經 中銀/恆生/匯豐 過數

#igshop #igshophk #hkigshop #igsell #igseller #韓國風 #韓國款 #韓國女裝 #女裝 #打底衫 #貼身款 #女恤衫 #簡約款 #針織衫#連身裙#連身褲#蕾絲#夏天外套 #薄外套 #針織外套


0

喂喂喂!最新優惠 醒醒你😉
日本大熱🔥Candy magic 1day colour con
仲有超級抵玩offer 嚟喇😋
火熱發售🔥正呀💁🏻‍♀️
快啲通知埋啲朋友仔啦 🎉
歡迎whatsapp 查詢 存貨 度數 / 顏色~
.
Wtsapp 66800114
📞電話 31880444
。
旺角荷里活商業心1707室 17樓🤓
。
#igglasses #hksnap #igsell #igshop #hkig #glasses #近視眼鏡 #近視 #uv #防uv #koreaglasses #荷李活商業中心 #korea #樓上舖 #hkigshopping #hkigshop #hkigshopping #旺角 #japan#japanglasses#文青眼鏡#復古眼鏡#optical#eyewear#candymagic


0

俏皮之「圓」⚪️🔴🔵 圓框一直係大熱嘅鏡款🌕🌕🌕
深受文青一族歡迎!🌝
圓框除咗散發一種復古魅力🌹
配合妝容及服飾又可予人俏皮嘅感覺🌺
相中眼鏡屬於膠圈外包金屬圈
型格玩法 輕巧舒適⭐️
優雅中展現復古俏皮一面🌕 ✨✨已包近視/遠視/老花/散光鏡片
呢到仲有好多其他款
歡迎大家上黎慢慢揀😁
.
歡迎Wtsapp預訂查詢☺️☎️66800114
📞公司電話 31880444
營業時間 13:00-21:00
歡迎查詢🤗
地址:旺角荷里活商業心1707室 17樓🤓
。
#igglasses #hksnap #igsell #igshop #hkig #glasses #近視眼鏡 #近視 #uv #防uv #koreaglasses #荷李活商業中心 #korea #樓上舖 #hkigshopping #hkigshop #hkigshopping #旺角 #japan#japanglasses#文青眼鏡#復古眼鏡#optical#eyewear#vintageglasses#vintageeyewear#eyewearfashion #eyewearstyle #包1點56非球面鏡片 #文青


2

「輕復古」風格加上「輕」物料
就係二町目🤓最新圓框眼鏡嘅特色!
系列備有3款呈現復古 韻味嘅顏色配搭😽
包括:「黑色框x金色鏡臂」、「藍玳瑁框 x 銀色鏡臂」及「玳瑁色框x銅色鏡臂」✌🏻✌🏻✌🏻
設計揉合經典懷舊及現代簡約嘅元素
鏡臂上有壓花紋
增添優雅氣質。既輕巧又舒適😋
。
✨✨已包近視/遠視/老花/散光鏡片
呢到仲有好多其他款
歡迎大家上黎慢慢揀😁
.
歡迎Wtsapp預訂查詢☺️☎️66800114
📞公司電話 31880444
營業時間 13:00-21:00
歡迎查詢🤗
地址:旺角荷里活商業心1707室 17樓🤓

#igglasses #hksnap #igsell #igshop #hkig #glasses #近視眼鏡 #近視 #uv #防uv #koreaglasses #荷李活商業中心 #korea #樓上舖 #hkigshopping #hkigshop #hkigshopping #旺角 #japan#japanglasses#文青眼鏡#復古眼鏡#optical#eyewear#vintageglasses#vintageeyewear#eyewearfashion #eyewearstyle


0

。
大量新貨 空襲二町目😂
🤓繼續有復古文青款 啦 💓正
復復古古文文青青😅
文青系列 第 n😒 hit 🌝
#搶手 #搶手貨 🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
✨✨已包近視/遠視/老花/散光鏡片
呢到仲有好多其他款
歡迎大家上黎慢慢揀😁
.
歡迎Wtsapp預訂查詢☺️☎️66800114
📞公司電話 31880444
營業時間 13:00-21:00
歡迎查詢🤗
地址:旺角荷里活商業心1707室 17樓🤓

#igglasses #hksnap #igsell #igshop #hkig #glasses #近視眼鏡 #近視 #uv #防uv #koreaglasses #荷李活商業中心 #korea #樓上舖 #hkigshopping #hkigshop #hkigshopping #旺角 #japan#japanglasses#文青眼鏡#復古眼鏡#optical#eyewear#vintageglasses#vintageeyewear#eyewearfashion #eyewearstyle


1

Kita tau awak nak hilangkan kutil kat muka, kat atas mulut, kadang ada yang kat area mataa, leher dan kening.

Kita tau tak best pun ada kutil ni, rasa rendah diri paras kolestrol. kak eida pun dah lama rasa, bertenggek kutil kat muka ni dulu ha.

Tapi kan, Awak #WAJIB ikut cara guna #lotusmolecream dengan betul.

Ikut cara sapu dengan berhemah, #TERTIB dan tawaduk. Rajinkan baca pemplet diberi ok.
Ok bye tu je, nak bagitau.
Nak buang kutil tahi lalat biji kolestrol dgn cara yang mudah .whatspp hakak now now 012 536 9389 👄😍 #TakadacintasepertiMu #bazaarpaknil #ubatketuat #ubatkutil #bijikolestrol #tahilalathidup #tahilalatrata #lmc #lmclangkawi #lotusmolekrimstokis #langkawisanasini #kedah #kedahseratarata #igsell #terapiinstagram #viral #kitagunani #igmalaysia


1

縷空 針織外套
一共2色
杏色/深藍色
-預訂款
-$130/1件包郵,$240/2件包郵
圴碼:胸圍:98cm/袖長:60cm/衣長:57cm

如有興趣購買,或查詢
可ig inbox 📲
本店 可經 中銀/恆生/匯豐 過數

#igshop #igshophk #hkigshop #igsell #igseller #韓國風 #韓國款 #韓國女裝 #女裝 #打底衫 #貼身款 #女恤衫 #簡約款 #針織衫#連身裙#連身褲#蕾絲#夏天外套 #薄外套 #針織外套


1

🎀耳針/無耳洞耳夾🌸
-預訂款
-$60/1對包郵,$110/2對包郵
一共3色:
圖中左上至右下開始:粉紅/藍/黑
耳夾方面
可能大家會擔心夾到痛
但耳夾係螺旋夾 可自行調節 唔需要較到好緊 都會好實 唔會易跌架😉

如有興趣購買,或查詢
可wtapps :95147419📲
本店 可經 中銀/恆生/匯豐 過數

#igshop #igshophk #hkigshop #igsell #igseller #pearstoreaccessories #耳環 #夾耳環 #無痛耳夾 #無耳洞耳環 #耳夾#無耳筒耳夾#螺旋夾 #耳針


0

❤️ BEST SELLER ❤️
.
#AzPrintSterra Restock and available to purchase 😉 Cepat order sebelom kehabisan stok 😍
.
Price :RM89 / Postage RM10 comes with an exclusive box 💋
.
Hot selling gais.. Jom beli 😁
To order ▶️▶️ WA 0124361644 intan yer 😉
.
.
.
#AZFORWOMEN #Agensahameerazainiofficial #ameerazainiofficial #Azsterra #AzLovers #ameerazainiutara #Ameerazainilovers #Utara #JomShoppingmalaysia #sayajualshawl #Bazaarpaknilmurah #Azprintsterra #newcollection #Igsell #igbiz #Isellshawl #Sayajualtudung #shawl #Tudung #bawalexclusive #Bawalkelantan #bawallovers #Printedbawal #hotselling #Azsterracremebrule


0

❤️ BEST SELLER ❤️
.
#AzPrintSterra Restock and available to purchase 😉 Cepat order sebelom kehabisan stok 😍
.
Price :RM89 / Postage RM10 comes with an exclusive box 💋
.
Hot selling gais.. Jom beli 😁
To order ▶️▶️ WA 0124361644 intan yer 😉
.
.
.
#AZFORWOMEN #Agensahameerazainiofficial #ameerazainiofficial #Azsterra #AzLovers #ameerazainiutara #Ameerazainilovers #Utara #JomShoppingmalaysia #sayajualshawl #Bazaarpaknilmurah #Azprintsterra #newcollection #Igsell #igbiz #Isellshawl #Sayajualtudung #shawl #Tudung #bawalexclusive #Bawalkelantan #bawallovers #Printedbawal #hotselling #Azsterracremebrule


0

騰井太郎 手作❣️
🤓繼續深受亞洲人喜愛!
造功細緻入微
更可說是可遇不可求!😎
係男女用家的不錯選擇^_^
情侶裝都可以💕💕💕
✌🏻️✌🏻️✌🏻️👍🏻
有需要可以Whatsapp or inbox us send 相你睇下的😊hahahahahahah😂
。
想試戴嘅朋友 有時間就上黎試下喇!👍🏻
。
。
Tel 31880444
Whatsapp 66800114
二町目
Nichome Eyewear
。
地址:旺角荷李活商業中心1707室 17樓
--------------------------
#igglasses #hksnap #igsell #igshop #hkig #glasses #近視眼鏡 #近視 #uv #防uv #koreaglasses #荷李活商業中心 #korea #con #樓上舖 #hkigshopping #hkigshop #hkigshopping #旺角 #japan#japanglasses#文青眼鏡#復古眼鏡#optical#eyewear#vintageglasses#vintageeyewear#eyewearfashion #eyewearstyle#minions#despicableme2


0

Inbal Dror 13-5 dress for sale. Perfect condition professionally dry cleaned. Located in southern Ontario, will ship. Paypal or cash only. DM for more info.
#Inbaldror #inbaldrorofficial #weddingdressforsale #weddingdress #dressforsale #bride #bridal #wedding #canadianbride #designer #instaseller #igse #instasell #igsell #instasale #instawedding #igwedding #instabride #dreamdress #lacedress #cordedlace #frenchlace #instalove #beautiful #pretty #brides #bridestyle #👰🏼


1

喂喂喂!😏你知唔知道呢🤨
二町目有好多新款到左呀!😍
場內大量新款!
趁假期 快啲過黎睇下喇😂
66666666666666666666
。
✨✨已包近視/遠視/老花/散光鏡片
呢到仲有好多其他款
歡迎大家上黎慢慢揀😁
.
歡迎Wtsapp預訂查詢☺️☎️66800114
📞公司電話 31880444
營業時間 13:00-21:00
歡迎查詢🤗
地址:旺角荷里活商業心1707室 17樓🤓

#igglasses #hksnap #igsell #igshop #hkig #glasses #近視眼鏡 #近視 #uv #防uv #koreaglasses #荷李活商業中心 #korea #樓上舖 #hkigshopping #hkigshop #hkigshopping #旺角 #japan#japanglasses#文青眼鏡#復古眼鏡#optical#eyewear#vintageglasses#vintageeyewear#eyewearfashion #eyewearstyle


0

新價 淨手繩一律$15❤️
~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•
全人手製作 獨一無二 現時流行既👉<簡單就是美> 👈手繩 可以自己調較鬆緊嫁😘 ~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•
夏天 除左為大地帶來美腿之外 仲帶黎靚靚手繩🙌✨✨
~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•
格仔格仔🔸🔹👇
👉深水埗西九龍中心7樓7089 E17👈
~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•
現有優惠價⚠️⚠️
$10一條✨✨✨✨
加字母吊飾每粒加$8✨
🙅🏿🤔 唔好諗咁多啦 快d同姊妹朋友仔男/女朋友夾埋一齊買啦 👭👯👫❗️
~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•
暫時只限郵寄📩🙆🏻🙆🏻 2條或以上包郵 有意direct 我😽😽📲
#手繩 #igshop #hkig #igseller #igsell #ocamp #姊妹 #組物 #hk #l4l #like4like #like #follow #photos #香港 #手作 #自製 #cityu #polyu #cuhk #hku #hksyu #hkied #ive #cccu #hkcc #ouhk #hkbu #lingu #hkust


1

INFINENCE TRAVEL KITS!!!!! Produk baru lagi keluaran SHOM
Set mudah dibawah sana sini.. Travel Kit Infinence hanya RM167 jer

Dengan Infinence memang terbaik untuk kulit muka bagi menghapuskan jerawat dan liang liang bekas jerawat.
Hanya pakai infinence serum saja..
sudah memadai

Nak pipi lembut bak satin jom!!! pm segera... Klik link ini www.wasap.my/60125369389

#ProjekSTG
#infinencexfazura #infinenceSerum #skincareterbaik #serumterbaik #jerawat #jeragat #flawless #skinflawless #feedback #face #igshop #igsell #bazarpaknil #muakedah #kiragunani #terapiinstagram #produkShom #fazura #missfazura #dutashom #fattzura


4

。
🤓繼續復古文青款 😂
復復古古文文青青😅
文青系列 第🖐🏿hit 🌝🌝🌝🌝🌝
#搶手 #搶手貨 🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
✨✨已包近視/遠視/老花/散光鏡片
呢到仲有好多其他款
歡迎大家上黎慢慢揀😁
.
歡迎Wtsapp預訂查詢☺️☎️66800114
📞公司電話 31880444
營業時間 13:00-21:00
歡迎查詢🤗
地址:旺角荷里活商業心1707室 17樓🤓

#igglasses #hksnap #igsell #igshop #hkig #glasses #近視眼鏡 #近視 #uv #防uv #koreaglasses #荷李活商業中心 #korea #樓上舖 #hkigshopping #hkigshop #hkigshopping #旺角 #japan#japanglasses#文青眼鏡#復古眼鏡#optical#eyewear#vintageglasses#vintageeyewear#eyewearfashion #eyewearstyle


0

❤️ BEST SELLER ❤️
.
#AzPrintSterra Restock and available to purchase 😉 Cepat order sebelom kehabisan stok 😍
.
Price :RM89 / Postage RM10 comes with an exclusive box 💋
.
Hot selling gais.. Jom beli 😁
To order ▶️▶️ WA 0124361644 intan yer 😉
.
.
.
#AZFORWOMEN #Agensahameerazainiofficial #ameerazainiofficial #Azsterra #AzLovers #ameerazainiutara #Ameerazainilovers #Utara #JomShoppingmalaysia #sayajualshawl #Bazaarpaknilmurah #Azprintsterra #newcollection #Igsell #igbiz #Isellshawl #Sayajualtudung #shawl #Tudung #bawalexclusive #Bawalkelantan #bawallovers #Printedbawal #hotselling #Azsterracremebrule


0

❤️ BEST SELLER ❤️
.
#AzPrintSterra Restock and available to purchase 😉 Cepat order sebelom kehabisan stok 😍
.
Price :RM89 / Postage RM10 comes with an exclusive box 💋
.
Hot selling gais.. Jom beli 😁
To order ▶️▶️ WA 0124361644 intan yer 😉
.
.
.
#AZFORWOMEN #Agensahameerazainiofficial #ameerazainiofficial #Azsterra #AzLovers #ameerazainiutara #Ameerazainilovers #Utara #JomShoppingmalaysia #sayajualshawl #Bazaarpaknilmurah #Azprintsterra #newcollection #Igsell #igbiz #Isellshawl #Sayajualtudung #shawl #Tudung #bawalexclusive #Bawalkelantan #bawallovers #Printedbawal #hotselling #Azsterra


0

🎀耳環/無耳洞耳夾🌸
- 1-10款
-預訂款
-$50/1對包郵,$80/2對包郵
-1號款同7號款有耳針款

耳夾方面
可能大家會擔心夾到痛
但耳夾係螺旋夾 可自行調節 唔需要較到好緊 都會好實 唔會易跌架😉

如有興趣購買,或查詢
可wtapps :95147419📲
本店 可經 中銀/恆生/匯豐 過數

#igshop #igshophk #hkigshop #igsell #igseller #pearstoreaccessories #耳環 #夾耳環 #無痛耳夾 #無耳洞耳環 #耳夾#無耳筒耳夾#螺旋夾


0

騰井太郎 手作❣️
🤓繼續深受亞洲人喜愛!
造功細緻入微
更可說是可遇不可求!😎
係男女用家的不錯選擇^_^
情侶裝都可以💕💕💕
✌🏻️✌🏻️✌🏻️👍🏻
全款有多個顏色🙆🏻‍♂️🙆🏻‍♂️🙆🏻‍♂️
有需要可以Whatsapp or inbox us send 相你睇下的😊hahahahahahah😂
。
優惠期間內 仲會免費送埋 度數不反光鏡片一對🙊😍
抵到驚天動地泣鬼神⚡️🌩️🌩️
想試戴嘅朋友 有時間就上黎試下喇!👍🏻
。
。
Tel 31880444
Whatsapp 66800114
二町目
Nichome Eyewear
。
地址:旺角荷李活商業中心1707室 17樓
--------------------------
#igglasses #hksnap #igsell #igshop #hkig #glasses #近視眼鏡 #近視 #uv #防uv #koreaglasses #荷李活商業中心 #korea #con #樓上舖 #hkigshopping #hkigshop #hkigshopping #旺角 #japan#japanglasses#文青眼鏡#復古眼鏡#optical#eyewear#vintageglasses#vintageeyewear#eyewearfashion #eyewearstyle#minions#despicableme2


0

💋 SWEETHEART PINK 💋
.
❤️ BEST SELLER ❤️
.
#AZFORWOMEN available to purchase 😉 Cepat order sebelom kehabisan stok 😍
.
Price :RM89 / Postage RM10 comes with an exclusive box 💋
.
Jom beli 😁
To order ▶️▶️ WA 0124361644 intan yer 😉
.
.
.
#AZFORWOMEN #Agensahameerazainiofficial #ameerazainiofficial #Azsterra #AzLovers #ameerazainiutara #Ameerazainilovers #Utara #JomShoppingmalaysia #sayajualshawl #Bazaarpaknilmurah #Azprintsterra #newcollection #Igsell #igbiz #Isellshawl #Sayajualtudung #shawl #Tudung #bawalexclusive #Bawalkelantan #bawallovers #Printedbawal #hotselling #Azsterra


0

💋 HONEY MUSTARD 💋
.
❤️ BEST SELLER ❤️
.
#AZFORWOMEN available to purchase 😉 Cepat order sebelom kehabisan stok 😍
.
Price :RM89 / Postage RM10 comes with an exclusive box 💋
.
Jom beli 😁
To order ▶️▶️ WA 0124361644 intan yer 😉
.
.
.
#AZFORWOMEN #Agensahameerazainiofficial #ameerazainiofficial #Azsterra #AzLovers #ameerazainiutara #Ameerazainilovers #Utara #JomShoppingmalaysia #sayajualshawl #Bazaarpaknilmurah #Azprintsterra #newcollection #Igsell #igbiz #Isellshawl #Sayajualtudung #shawl #Tudung #bawalexclusive #Bawalkelantan #bawallovers #Printedbawal #hotselling #Azsterra


1

💋 SUMMER MIST 💋
.
❤️ BEST SELLER ❤️
.
#AzPrintSterra Restock and available to purchase 😉 Cepat order sebelom kehabisan stok 😍
.
Price :RM89 / Postage RM10 comes with an exclusive box 💋
.
Hot selling gais.. Jom beli 😁
To order ▶️▶️ WA 0124361644 intan yer 😉
.
.
.
#AZFORWOMEN #Agensahameerazainiofficial #ameerazainiofficial #Azsterra #AzLovers #ameerazainiutara #Ameerazainilovers #Utara #JomShoppingmalaysia #sayajualshawl #Bazaarpaknilmurah #Azprintsterra #newcollection #Igsell #igbiz #Isellshawl #Sayajualtudung #shawl #Tudung #bawalexclusive #Bawalkelantan #bawallovers #Printedbawal #hotselling #Azsterra


3

❤️ BEST SELLER ❤️
.
#AzPrintSterra Restock and available to purchase 😉 Cepat order sebelom kehabisan stok 😍
.
Price :RM89 / Postage RM10 comes with an exclusive box 💋
.
Hot selling gais.. Jom beli 😁
To order ▶️▶️ WA 0124361644 intan yer 😉
.
.
.
#AZFORWOMEN #Agensahameerazainiofficial #ameerazainiofficial #Azsterra #AzLovers #ameerazainiutara #Ameerazainilovers #Utara #JomShoppingmalaysia #sayajualshawl #Bazaarpaknilmurah #Azprintsterra #newcollection #Igsell #igbiz #Isellshawl #Sayajualtudung #shawl #Tudung #bawalexclusive #Bawalkelantan #bawallovers #Printedbawal #hotselling #Azsterracremebrule


0

Inbal Dror 13-5 dress for sale. Perfect condition professionally dry cleaned. Located in southern Ontario, will ship. Paypal or cash only. DM for more info.
#Inbaldror #inbaldrorofficial #weddingdressforsale #weddingdress #dressforsale #bride #bridal #wedding #canadianbride #designer #instaseller #igse #instasell #igsell #instasale #instawedding #igwedding #instabride #dreamdress #lacedress #cordedlace #frenchlace #instalove #beautiful #pretty #brides #bridestyle #👰🏼


1

騰井太郎 手作❣️
🤓繼續深受亞洲人喜愛!
造功細緻入微
更可說是可遇不可求!😎
係男女用家的不錯選擇^_^
情侶裝都可以💕💕💕
✌🏻️✌🏻️✌🏻️👍🏻
全款有多個顏色🙆🏻‍♂️🙆🏻‍♂️🙆🏻‍♂️
有需要可以Whatsapp or inbox us send 相你睇下的😊hahahahahahah😂
。
優惠期間內 仲會免費送埋 度數不反光鏡片一對🙊😍
抵到驚天動地泣鬼神⚡️🌩️🌩️
想試戴嘅朋友 有時間就上黎試下喇!👍🏻
。
。
Tel 31880444
Whatsapp 66800114
二町目
Nichome Eyewear
。
地址:旺角荷李活商業中心1707室 17樓
--------------------------
#igglasses #hksnap #igsell #igshop #hkig #glasses #近視眼鏡 #近視 #uv #防uv #koreaglasses #荷李活商業中心 #korea #con #樓上舖 #hkigshopping #hkigshop #hkigshopping #旺角 #japan#japanglasses#文青眼鏡#復古眼鏡#optical#eyewear#vintageglasses#vintageeyewear#eyewearfashion #eyewearstyle#minions#despicableme2


2

🎀耳環/無耳洞耳夾🌸
- 1-10款
-預訂款
-$50/1對包郵,$80/2對包郵
-1號款同7號款有耳針款

耳夾方面
可能大家會擔心夾到痛
但耳夾係螺旋夾 可自行調節 唔需要較到好緊 都會好實 唔會易跌架😉

如有興趣購買,或查詢
可wtapps :95147419📲
本店 可經 中銀/恆生/匯豐 過數

#igshop #igshophk #hkigshop #igsell #igseller #pearstoreaccessories #耳環 #夾耳環 #無痛耳夾 #無耳洞耳環 #耳夾#無耳筒耳夾#螺旋夾


0

蕾絲帶 連身褲
一共5色
白/黑/粉紅/深藍/酒紅
-預訂款
-$160/1件包郵,$300/2件包郵
分M/L碼
M:腰圍:62cm/ 臀圍:108cm/大腿圍:68cm/衣長:74cm
L:腰圍:66cm/ 臀圍:110cm/大腿圍:68cm/衣長:74cm

如有興趣購買,或查詢
可ig inbox 📲
本店 可經 中銀/恆生/匯豐 過數

#igshop #igshophk #hkigshop #igsell #igseller #韓國風 #韓國款 #韓國女裝 #女裝 #打底衫 #貼身款 #女恤衫 #簡約款 #針織衫#連身裙#連身褲#蕾絲


0

The end of the page