#igshopmalaysia

Instagram photos and videos

#igshopmalaysia#sayajual#sayajualmurah#bazaarpaknil#sayajualonline#uitm#malaysia#bazarpaknil#instashopmalaysia#paidreview#onlineshopmalaysia#igshopmurah#produkkecantikan#visitmyig#neelofa#bajumurah#malaysiaonlineshop#2018#lawakhambar#kanjo#tiktok#trustedseller#sayabeli#sayajualbajubaby#feedbackjustokmaa

Hashtags #igshopmalaysia for Instagram

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅPROMOSI T-SHIRT POS PERCUMA KE SEMENANJUNG๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
Inspired Tee
Kain 100% Cotton
Saiz (unisex) : XS, S, M, L, XL & XXL
Warna t-shirt : HITAM, PUTIH, MAROON, KELABU
.
T-SHIRT LENGAN PENDEK
1 helai = RM30
3 helai = RM80
.
T-SHIRT LENGAN PANJANG
1 helai = RM35
3 helai = RM95
.
T-shirt boleh campur design
.
โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ
FAST ORDER KLIK LINK di BIOโ†–๏ธ
@ whatsapp 019 3648 772
.
Pos Sabah/Sarawak + RM5 jer๐Ÿ˜™๐Ÿ˜š
.
#sayajual #sayajualmurah #bajumurah #tshirtprinting #bazarpaknil #bazaarpaknil #visitmyig #kedaionline #sayajualonline #sayajualmurah2 #igshopreviewmalaysia #igshopmurah #igshopmalaysia #igshopreview #igreviewmurah #uitm #uitmshahalam #hipstermalaysia #sadness #sadidas #adidasmurah #sadidasmalaysia #supremeskate #suprememalaysia #bajusupreme #idotshirt #stickermurah #lawo


0

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅPROMOSI๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
{ FREE STICKER UNTUK SETIAP PEMBELIAN]
SEMUA T-SHIRT @Gilamurah.co
100% Cotton
Unisex
Saiz= S, M, L, XL, XXL,XXXL
.
----ShortSleeve---
ใ€‹ใ€‹ใ€‹RM20ใ€Šใ€Šใ€Š
.
----LongSleeve---
ใ€‹ใ€‹ใ€‹RM25ใ€Šใ€Šใ€Š
.
-----Hoodie-----
ใ€‹ใ€‹ใ€‹RM30ใ€Šใ€Šใ€Š
.
T-shirt boleh MIX yea
[ Like ๐Ÿ’– Tag your Friends ]
~~wassep~~
0176346433
0176346433
0176346433
.
Fast response & order Whatsapp 017-6346433
.
#bajumurah #tshirtprintingย  #kedaionline #igshopreviewmalaysia #igshopmurah #igshopmalaysia #igshopreview #igreviewmurah #hipstermalaysia #sleepingwithsirens #sleepingwithsirensshirt #sleepingwithsirensmalaysia


0

.
SET KURUNG OMBAK
.
Ukuran baju:-
Bahu 16
Dada 40
Ketiak 19
Labuh lengan 20
Labuh 27
.
Ukuran Skirt:-
Pinggang 30
Punggung 36
Labuh 39
.
Material moss crepe
.
๐Ÿ’ฐRM55.00
๐ŸššRM10SM/RM15SS
--------------------------------------------------
untuk order boleh tekan link di bio ;)
.
Atau
.
https://www.wasap.my/601128828294
https://www.wasap.my/601128828294
https://www.wasap.my/601128828294
--------------------------------------------------
#sayajualsetbajumurah#blouseplussize#plussizemurah#setplussize#hargamurah#igshopmalaysia#shoponlinemalaysia#jeansplussize#jubahmuslimahmalaysia#legginglinemurah#nikah#kahwinmall#muaselangor#muakl#pakejperkahwinan#bajukebayacemurahmalaysia#jeansbocutmurah#jeansmemeri#longpatchblousemurah#setkurungplussize#setkurunglace#setkebayalace#jubahmuslimah#jubahlilimurah#jumpsuitmurah#setkebayamurah#setpalazomurah#setblousepalazo


0

๐ŸŽ‰๐ŸŽŠJUALAN MURAH RAYA๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰
๐Ÿ“ฃ Pos PERCUMA untuk semenanjung (SM)
[ Inspired Tee ]
100% Cotton
Unisex
Saiz XS, S, M, L, XL, XXL
T- shirt Hitam, Putih, Maroon, Kelabu
.
----L.PENDEK---
Beli 1 = RM30
Beli 3 = RM80
.
----L.PANJANG---
Beli 1 = RM35
Beli 3 = RM95
.
T-shirt boleh MIX(CAMPUR) yea...
***kecuali t-shirt nama&nombor corak...
Stock adalah TERHAD...laju-laju order yea...๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
โคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธโคต๏ธ
FAST ORDER KLIK LINK di BIOโ†–๏ธ
FAST ORDER KLIK LINK di BIOโ†–๏ธ
FAST ORDER KLIK LINK di BIOโ†–๏ธ
@ Whatsapp ๐Ÿ’“ 013 939 7217 ๐Ÿ’“
.
๐Ÿ”ฅAWAS๐Ÿ”ฅ
But..but..but..
Sabah/Sarawak add RM5๐Ÿ˜™๐Ÿ˜š
.
TERIMA KASIH SUPPORT KITA @haf.store.....๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
๐Ÿ’š@haf.feedback...๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜†๐Ÿ˜„
.
#sayajual #sayajualmurah #bajumurah #tshirtprinting #visitmyig #kedaionline #sayajualonline #sayajualmurah2 #igshopreviewmalaysia #igshopmurah #igshopmalaysia #igshopreview #igreviewmurah #uitm #uitmshahalam #hipstermalaysia #sadness #sadidas #adidasmurah #sadidasmalaysia #supremeskate #suprememalaysia #bajusupreme #idotshirt #lawo #rayasale #raya #rayaraya #rayasale #rayasale2018


0

PEWIIT FOUNDATION MOIST CAKE
Ramai orang pakai Pewiit Foundation sekarang ni , kalau nak tahu ? baca sampai hbs ..
Apa kebaikan Pewiit Foundation moist cake ni ?
๐ŸŒท SPF 50 untuk melindungi kulit anda dari sinar UV
๐ŸŒท VITAMIN E ๐ŸŒท menutup cela & jeragat
๐ŸŒท kulit muka segar & glowing
๐ŸŒท struktur yang ringan , mudah rata
๐ŸŒท kelihatan simple & natural
๐ŸŒท menyegarkan kulit (Vit C ๏ผ‹ Hyluronic Asid)
๐ŸŒท kulit TAK berminyak
๐ŸŒท Testur Lembut
๐ŸŒท Tidak melekit
๐ŸŒท 2 kali lebih gebu tanpa bedak
๐ŸŒทTahan lama(7-12 jam)
๐ŸŒท Sangat wangi
๐ŸŒท sapu dgn span yang sngt lembut
๐ŸŒท Membantu menutup Cela dengan sapuan Nipis
๐ŸŒท sangat jimat
๐ŸŒท sesuai utk semua jenis kulit
๐ŸŒท TAK PERLU touch up banyak kali .
.
Nak HARGA PROMOSI?
โ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผ
Whatsapp ๐Ÿ“ฑ01116952941
Whatsapp ๐Ÿ“ฑ01116952941
Whatsapp ๐Ÿ“ฑ01116952941
.
#pewiitglutathione #pewiitfoundation #pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #tekanlike
#tekan #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop


0

Alhamdulillah
.
#feedbackjustokmaa
Batuk berkurangan & hilang sakit kepala โค๏ธ
.
Jus Tok Maa juga dihasilkn dari 6 ramuan tradisional terbaik, seperti lemon, madu, bawang putih, halia, halia bara dan cekur ๐Ÿ˜Š
.
Dimana anda tahu lemon & madu adalah ramuan terbaik utk menghilangkan batuk & sakit tekak
.
Jom sihat bersama
whatsapp sis atau klik link di bio ๐Ÿ˜Š
01116952941
.
#khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan
#ikutcarakita #mudahterhibur #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreview #neelofa #kolesterol #kebastangan #kebaskaki #menurunkanberatbadan #membakarlemak #sesaknafas #2018 #uitm #sakitkepala #sakitkaki #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualproduk


1

Assalamualaikum.
Mudahnya nak berzikir dengan tasbih digital.
Tak kisahlah yang ada lampu atau tak.
Sebabnya, tasbih digital ni kita sarung je pada jari telunjuk. Tekan je guna ibu jari. Mulut sebut Allah.
Mudah sangat kan.
Lepastu, tasbih digital ni tak ambil space banyak pon. Nak simpan dalam beg boleh. Dalam poket boleh. Dalam dashboard kereta boleh.
Letak je atas meja dapur/tv/bilik tidur.
Nampak je ingat nak zikir.๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Harga murr murr je ni. Hp hang dok pegang 24jam tu lagi mahai tau.
.
Ni harganya...
Tasbih Digital LED with box
1pc RM6
.
.
.
.
.
Klik wasap link di bio untuk tempahan sekarang.
.
#tasbihdigitaldotmy #tasbihdigitalmurah #menitiramadhan #raya2018
#tasbihdigital #tasbihdigitalled #tasbihjari #tasbihcincin #tasbihdigitalmurah #tasbihmini #tasbihdigitaldesign #bazaarpaknil #sayajual #sayajualonline #onlineshoppingmalaysia #igshopmalaysia #kedaionline #terlajaklaris #sayajualmurah #lokalah #instashopmalaysia #promosi #jualanmurah #kahwin #nikah #tunang #doorgift #doorgiftmurah #tudunglabuh


0

Mahu Mantapkan Miss B Sebelum Nikah Agar Suami Tak Terkejut ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
Kita rasa risau sebab miss B kita kecil dan comel ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข
.
Risau dan segan dengan bakal suami. Bila dah kahwin mesti nak beri yang terbaik untuk dia kan .
Tak boleh jadi ni. Kita cuba buat carian. Jumpa hush hush. Kita tengok testimoni dan maklum balas ๐Ÿค”๐Ÿค”
.
Nampak positif. Bahan pun guna di benarkan dan asas tumbuhan
.
Lepas 13 hari kita rasa bendenyut awakk miss B kita. Rasa mengembang dan makin padat ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Lepastu rasa mcm terlebih pulak cup bra kita. Perkembangan yang baik. Yessss kena tukar cup!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Apa pun terima kasih Hush Hush sebab keluarkan produk yang power ni ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Awesome sangatt! .
Dapatkan sekarang pada yang hasrat nak nikah tak lama lagii. Siapkan diri dari sekarang sis!
.
#lovepotionbyhushhush
#wonderbloombyhushhush
#hushhushhq
#igers #igshoponline #igshopmalaysia #sayajual #blouse #palazo #jubah #murah #wanita #perempuan #cantik #putih #2018 #malaysia #johor #johorbahru #like4like #followforfollow #kualalumpur #kl #instalike #malaysia #malaysiaonlineshop


0

___
Bohemian Fashion Single Strap Charming Pearls Pattern Designs Elegant Ladie [UT]
___
size: 35 - 39
___
Colour: GREEN PINK
___
Beli Kasut dari kami. Nak diskaun lagi, boleh... Hanya di
___
http://lionhearttrading.my
http://lionhearttrading.my
http://lionhearttrading.my
___
Whatsapp : 018-9124425
___
#preorder #sales #lhtMYkasut #cheapprice #sayajual #trend #sayajualkasutmurah #kasutmalaysia #shoes #cute #kasutcantik #shoesmurah #kasutmurah #girl #kasutmurahmalaysia #korean #style #trendy #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysiaonlineshop #instagood # #onlineshopmalaysia #ShopeeMY #jualanmurah #jualansis #kedaionlinemalaysia #love #sayajualmurah


0

Elegant & Romance Handbag ๐Ÿ‘œ
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปRM50(inc.postage)
๐Ÿ‘‰๐Ÿปready stock โœ…โœ…
๐Ÿ‘‰๐Ÿปmaterials: pu leather
๐Ÿ‘‰๐Ÿปdemensions:30cm(L) x 22cm(W) x 12.5cm (H)
๐Ÿ‘‰๐Ÿปblack/ cloudy pink/ green/ grey/ khaki/ wine red
.
berminat? pm atau ws 0105709126 โœจ
.
#begtangan #beg #bag #handbags #begreadystockmalaysia #begmurah #igshopmalaysia #igjualbag #totebag #backpack #slingbag #ootd #sales #jualan


0

canvas shoes sport breathable sneakers brand denim ๐Ÿ‘Ÿ
NEW STOCK โค๏ธ PRE ORDER 1-2 WEEKS (working day)
.
๐Ÿ’ธ Rm55 freepostt
.
โœ”๏ธ available size : 35 - 40
.
โœจ colour : please refer picture :') ๐Ÿ“ฒ utk pertanya @ order please ws 0143020981

#igshop #kasutmurah #canvasshoes #sayajual #kasutmurahmalaysia #canvas #sneakersmurah #sneakers #igshopmalaysia #igshopmurah #murah


0

Berita gembira dari MariamBeautyHQ ๐Ÿ˜ ats permintaan rmai.. HQ buat lagi promosi SET 2IN1 RM 35 TERMASUK POS + FREE 1 BOTOL SECRET GOLD SERUM 10ML ๐Ÿ˜ฑ

PROMOSI โœ”๏ธ sehingga 30.7.2018 โค๏ธ promosi ni susah nk jumpa ye

Dah lah murah RM 35 TERMASUK POS + FREE 1 BOTOL SERUM LAGI .. memang untung lah ๐Ÿ˜—๐Ÿ˜— #mariambeautyhq
#foundation #serumwajah #serumgoldmurah #blusher #secretskin #bazarpaknilprodukkecantikan #produkkecantikan #produkterbaik #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #tipscantik #serumgoldviral #visitmyig #faceserum #serum #secretgoldserum #secretgoldfoundation
#fedbacksecretgoldfoundation #lukuskkm #serumterbaik #igshopmalaysia #serummalaysia #cikannabeauty #fedbacksecretgoldserum #tiktok #igermalaysia #motifviral #instafamousmalaysia #whatssap01137538050


0

Berita gembira dari MariamBeautyHQ ๐Ÿ˜ ats permintaan rmai.. HQ buat lagi promosi SET 2IN1 RM 35 TERMASUK POS + FREE 1 BOTOL SECRET GOLD SERUM 10ML ๐Ÿ˜ฑ

PROMOSI โœ”๏ธ sehingga 30.7.2018 โค๏ธ promosi ni susah nk jumpa ye

Dah lah murah RM 35 TERMASUK POS + FREE 1 BOTOL SERUM LAGI .. memang untung lah ๐Ÿ˜—๐Ÿ˜— #mariambeautyhq
#foundation #serumwajah #serumgoldmurah #blusher #secretskin #bazarpaknilprodukkecantikan #produkkecantikan #produkterbaik #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #tipscantik #serumgoldviral #visitmyig #faceserum #serum #secretgoldserum #secretgoldfoundation
#fedbacksecretgoldfoundation #lukuskkm #serumterbaik #igshopmalaysia #serummalaysia #cikannabeauty #fedbacksecretgoldserum #tiktok #igermalaysia #motifviral #instafamousmalaysia #whatssap01137538050


0

CLEARANCE!!
Songket Widuri Peplum

NOW : RM79 sm/RM84 ss
**including postage

Emerald : S (1)
Purple : XL (1) (NORMAL : RM120sm/RM125 ss)

Siapa cepat dia dapat!

WHATSAPP : 019 3074764
(atau klik link biru di bio)

#bajukurung #bajukurungmoden #kurungmoden #minikurung #kurungpeplum #peplumkurung #peplumkurungsongket #tiktokmalaysia #openhouse2018 #kendurikendara #bridesmaidmalaysia #songketpeplum #igshopmalaysia #instashopmalaysia #igersmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kitaok #sabah #sarawak #uitm #sayajualmurah #tudungbawal #bajukurungmurah #clearancesale #hazinrashoppe


0

Congrats France menang World Cup 2018 di Russia.
.
.
Lepas ni sape nak MALAYSIA pula masuk world cup komen 'NAK'..


2

Tq for payment set 2 in 1 free 1 serum ๐ŸŒธ

Berita gembira dari MariamBeautyHQ ๐Ÿ˜ ats permintaan rmai.. HQ buat lagi promosi SET 2IN1 RM 35 TERMASUK POS + FREE 1 BOTOL SECRET GOLD SERUM 10ML ๐Ÿ˜ฑ

PROMOSI โœ”๏ธ sehingga 30.7.2018 โค๏ธ promosi ni susah nk jumpa ye

Dah lah murah RM 35 TERMASUK POS + FREE 1 BOTOL SERUM LAGI .. memang untung lah ๐Ÿ˜—๐Ÿ˜— #foundation #serumwajah #serumgoldmurah #blusher #secretskin #bazarpaknilprodukkecantikan #produkkecantikan #produkterbaik #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #tipscantik #serumgoldviral #visitmyig #faceserum #serum #secretgoldserum #secretgoldfoundation
#fedbacksecretgoldfoundation #naklawa #nakcantik #nakbergaya #lukuskkm #serumterbaik #igshopmalaysia #serummalaysia #cikannabeauty #fedbacksecretgoldserum #tiktok #igermalaysia #whatssap01137538050


0

Hai ibu-ibu yang sedang berpantang, meh jalan-jalan jap tengok #feedbackpengguna #fefet SIREH PREMIUM ni.
.
Jangan kata hakak tak kanopi hahaha
.
.
ORDER SEKARANG :

RM 25 (sem)
RM 30 (ss)
tak termasuk pos

WHATSAPP 010-456 4841
.

#sayajual #fefet #trustedseller #kedaijamu #pencuciwanita #femininewash #bridetobe #mommytobe #preggy #setberpantang #perapat #jamuwanita #perapatwanita #jamu #keputihan #missv #setbersalin #dropshipwanted #agentwanted #terengganu #kualaterengganu #like4like #terapiinstagram #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipmalaysia


1

PIZZA OF DEATH
.
Luminous copy
T-shirt (Black / White)
Sizeย  XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL
.
100%cottonโœ”๏ธ 100%soft โœ”๏ธ
.

Short sleeve RM 25๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜
.
for more info boleh ws
0172509480
0172509480
0172509480
.
Cash on delivery area Shah alam / Subang / Kg melayu subang
.
Copy design by Luminous
.
#bajutshirt #bajulelaki #bajuwanita #igshop #igshopmalaysia #rare #onlineshop #freepostage #trustedseller #hipstermalaysia #sayajualbaju #2018 #malaysia #igreview #support #kl #cotton
#limitedstock #bajumurah #clothing #kawkaw #PIZZA


0

.
Vitamin C Gentle Cleanser :
.
๐ŸŒธ Sesuai untuk semua jenis kulit
๐ŸŒธ Bebas dari paraben,alkohol,pewarna tiruan dan pewangi
๐ŸŒธ Sesuai untuk kulit sensitif sebab bebas dari sodium lauryl sulfate(SLS) dan sodium laureth sulfate (SLES) iaitu agen pembuih yang boleh merengsakan kulit
๐ŸŒธ Mengandungi primrose evening oil (EPO) membantu kurangkan keradangan,kegatalan dan kulit kering
.

Harga : RM39 60ml
Beli 3 botol RM100
Postage rm8sm /rm12ss ๐Ÿ“ฒ0177469976


1

Perfume Mary Kay๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Nie antara MARY KAY WOMEN PERFUME COLLECTION. โค๏ธTHINKING OF LOVE
Baunya lembut je bau bunga-bungaan. Sesuai buat gift sebab disertakan keychain berbentuk heart & kad ucapan.๐Ÿ˜ โค๏ธFOREVER DIAMONDS
Bau yang lembut, menenangkan & very feminine. Segar aje rasa. Sapa tak suka bau sengit hidung kuat-kuat tu this is for you.๐Ÿƒ โค๏ธCITYSCAPE
Bau sweet yet soft. When I use Cityscape, akan rasa bersemangat & mood kembali ceria! โ˜บ๏ธ โค๏ธUPBEAT
Untuk wanita yang gemarkan bau agak kuat & maskulin. Sesuai dengan karakter anda! Berani & outstanding. ๐Ÿ’ช๐Ÿป www.wasap.my/60123661917
www.wasap.my/60123661917
www.wasap.my/60123661917

#marykay#freeskincareclass #freebeautyclass #marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykayipoh #marykaygombak #marykayskincare #produkmarykay #produkkecantikan #skincaremarykay #skincare #makeup #kosmetik #foundation #cccream #lipstikmarykay #lipstik #promosi #brushmuka #skinvigoratebrush #kulitsensitif #igshopmalaysia #igkecantikan #produkspf #produkkecantikanmalaysia #produkbotanikal #botanical


0

LUNCH TAK MAKAN NASI JUST 2 KETUL KARIPAP. OK TAK COACH?
.
Saiz kecik tapi kalori 2 biji karipap mencapai 260 kalori. Ini lebih daripada:
๐Ÿ’ฅ1 genggam nasi putih yang hanya 200 kalori dan
๐Ÿ’ฅHampir sama dengan protein (ayam/ikan) bersaiz tapak tangan yang dimasak cara sihat iaitu 300 kalori.
.
Agak-agak sis mampu tak nak jalan kaki 1 jam 10 min untuk membakar 2 biji karipap?
.
Diet kalori mahupun bersenam setiap hari takkan buahkan hasil jika tabiat pemakanan sis amalkan macam ni
.
Tag member sis yang suka makan karipap tapi ada niat nak turun berat badan.
.
Ilyani Wajdi 60125885877
#getfitnowonline


1

SugarBearHair, in your hair, showing love ๐Ÿ’—๐Ÿป๐Ÿ’‹
.
.
Why sugarbearhair is the best gummy vitamin โ”
_
๐Ÿป Growing longer and stronger hair.
๐Ÿป Nourishing your hair from within.
๐Ÿป Improving overall health.
๐Ÿป Increasing hair strength. ๐Ÿป Improving hair elasticity.
๐Ÿป Stopping hair breakage.
_
โœ”๏ธREADYSTOCK
.
๐Ÿ’ฐPrice for 1 bottle (60 gummies/1month)
- Rm170 Sm including postage
- Rm180 Ss including postage
_
HOW TO ORDER?
CLICK LINK IN MY BIO ๐Ÿ“ฒ
_
#sugarbearhairmalaysiamurah #sugarbearhairreadystockmurah #sugarbearhairsabah #sugarbearhairsandakan #Teamsugarbabes #HairSupplement #sugarbearhairselangor #sugarbearhairsungaibuloh #hairvitamin #hairvitaminmalaysiamurah #HairTips #HairCare #bazaarpaknil #sayajualvitaminrambut #moodrepublic #instareview #onlineshoppingmalaysia #igshopmalaysia #produkpilihanartis #NumberOneBestSeller #TipsRambutCantik #rambutgugurlepasbersalin #rambutrosak #TipsRambutPanjang #TipsRambutSihat #Victoriasecret #tipskecantikan #hairfood #hairtreatment ๐ŸŒน


0

๐Ÿ…ฐ
.
Set men Yamaha [hbm-00/10-5/00]
.
RM57 SM / RM67 SS
.
Gred : AAA
.
๐Ÿ“Œ waterproof
.
๐Ÿ…ฐ
.
Whtsapp : 01129249702


1

Salah satu dessert yg terbaik di Sabrina Bakery
.
Inilah CONGOBAR saiz 7" yg julung2 kalinya menjadi rebutan gadis2 yg gilakan chocolate chip
.
FOLLOW ๐Ÿ’ฅ
๐Ÿ’ IG : @agent_faz_azlan
.
Berminat nak order?? Jom ws faz, delivery sampai rumah:
๐Ÿ“ฒ whatsapp 0187630983 (faz) ๐Ÿš— Delivery setiap hari
๐Ÿ“ Order at least sehari sblm delivery
๐Ÿ’ต Deposit/full payment utk confirmkan order andaโ˜บ๏ธ
โ›ฝ๏ธ Delivery charge mengikut lokasi
DELIVERY area ๐Ÿš—Keramat ๐Ÿš—Setiawangsa ๐Ÿš—Sri Rampai ๐Ÿš—Setapak ๐Ÿš—Ukay Perdana ๐Ÿš—Taman Melati
๐Ÿš—Taman Melawati ๐Ÿš—Pusrawi ๐Ÿš—IJN ๐Ÿš—UIA ๐Ÿš—UTMKL ๐Ÿš—PULAPOL KL

#agentmamasab #agentfazazlan #SB066 #sabrinabakery #agentsabrinabakery
#keksedap #cookiesviral #fooddelivery #foodhunter #sedaplainmachiam
#fattzura #fattahaminz #missfazura #ctdk #neelofa #brownies #cheesetart #kekbirthday #kekmurah #babyctdk #ctdkjunior #comelpipimerah #sitiaafiyah #tiamosweetheart #zulofa #kuihrayasedap #biskutraya #biskutraya2018 #igshopmalaysia


0

.
"exactly saya order size salah but still muat but ketat sikit but quality on point bro"
"In shaa Allah hujung bulan ni nike supreme uptempo pulak๐Ÿคฃ"
-feedback Buyer 72-
.
๐Ÿ‘ŸOff-White x Air Jordan 1 Retro High OG
๐Ÿ“ฎKuala Lumpur
.
โ€œKEPUASAN ANDA, MATLAMAT SKยฎ๏ธ"


4

TSHIRT : ELEMENT (24)
TAG/ BRAND : ELEMENT
SIZE : M
MADE IN : CHINA
ARMPIT : 20"
LENGTH : 27"
COLOUR : BLACK
DECORATION :
MATERIAL : 100% COTTON
STATUS : AVAILABLE

PRICE : RM30

FREE POSTAGE
overall condition 9/10
serious buyer only
quick deal sms/whatsapp 017-5830448
wasap.my/60175830448

#bundleitem #bundlemalaya #bundlemalaysia #bundleonline #bundleipoh #bundleperak #bundle #ipoh #lokenipoh #ipohipohaje #bazaarpaknil #element #skateboardmalaysia #skatemalaysia #igshopmalaysia #localah #instashop #bajubundlemalaysia #streetwearmalaysia #tshirtbundlemurah #bajubundle #usm #utp #uum #ukm #unimap #unikl #uitm #uia


0

๐ŸŒบ MATTE MIRACLE CC CREAM SPF30
Krim perawatan siang hari, berwarna natural skin tone, bertekstur lembut, tidak melekit, tidak berkilat, berbau 'almond', 'matte finish' lantas tidak berminyak, tidak kesat pada sapuan di kulit, 'nano particles' yang tidak menyumbat pori2, mesra wudhu', mudah merata pada aplikasi di wajah, memberi 'natural glow' kekal hingga 10 jam. Lagi berpeluh lagi geglowwing โ˜บ๏ธ๐Ÿ˜
_
โฃ๏ธ Krim berbahan aktif almond dan foundation organic adalah krim multifungsi (8 DALAM 1) ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ‘๐Ÿป yang bakal memberi kepuasan pada si pemakai terutama wanita Asia yg hampir 87% mempunyai jenis kulit berminyak. Perlindungan SPF30 adalah yang paling sesuai kerana tidak mnyebabkan kulit berminyak (sprti spf yg tinggi) dan tidak bercapuk pada aplikasi. Jika anda masih bingung, CC Cream - COLOR CORRECTOR CREAM adalah lebih bermanfaat, lebih menjadi pilihan ramai dan teknologinya lebih mendahului di Korea (ufuk dan lubuk industri aesthetic dunia) berbanding BB cream.
_
โฃ๏ธ Khasiat dari bahan aktif dalam CC Cream ini (buah almond and argan) adalah wajah akan sentiasa ternutrisi dengan bahan organik dan dijamin tiada sisa bahan kimia yang tersisa di lapisan kulit. % alahan pada krim juga hampir 0% kerana tiada pewarna atau pewangi sintetik digunakan ๐Ÿ‘๐Ÿป
_
โฃ๏ธ Fungsi super 8-in-1
- Memudar ketidaksempurnaan
- Mencerahkan
- Menyamakan tona kulit
- Melembapkan
- Melembutkan
- Menaik seri
- Meremajakan
- Melindungi dari sinar matahari (spf30)


1

๐ŸŒบ MATTE MIRACLE CC CREAM SPF30
Krim perawatan siang hari, berwarna natural skin tone, bertekstur lembut, tidak melekit, tidak berkilat, berbau 'almond', 'matte finish' lantas tidak berminyak, tidak kesat pada sapuan di kulit, 'nano particles' yang tidak menyumbat pori2, mesra wudhu', mudah merata pada aplikasi di wajah, memberi 'natural glow' kekal hingga 10 jam. Lagi berpeluh lagi geglowwing โ˜บ๏ธ๐Ÿ˜
_
โฃ๏ธ Krim berbahan aktif almond dan foundation organic adalah krim multifungsi (8 DALAM 1) ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ‘๐Ÿป yang bakal memberi kepuasan pada si pemakai terutama wanita Asia yg hampir 87% mempunyai jenis kulit berminyak. Perlindungan SPF30 adalah yang paling sesuai kerana tidak mnyebabkan kulit berminyak (sprti spf yg tinggi) dan tidak bercapuk pada aplikasi. Jika anda masih bingung, CC Cream - COLOR CORRECTOR CREAM adalah lebih bermanfaat, lebih menjadi pilihan ramai dan teknologinya lebih mendahului di Korea (ufuk dan lubuk industri aesthetic dunia) berbanding BB cream.
_
โฃ๏ธ Khasiat dari bahan aktif dalam CC Cream ini (buah almond and argan) adalah wajah akan sentiasa ternutrisi dengan bahan organik dan dijamin tiada sisa bahan kimia yang tersisa di lapisan kulit. % alahan pada krim juga hampir 0% kerana tiada pewarna atau pewangi sintetik digunakan ๐Ÿ‘๐Ÿป
_
โฃ๏ธ Fungsi super 8-in-1
- Memudar ketidaksempurnaan
- Mencerahkan
- Menyamakan tona kulit
- Melembapkan
- Melembutkan
- Menaik seri
- Meremajakan
- Melindungi dari sinar matahari (spf30)


1

RT Biji Sawi / Loci
Lebar 0.2cm

3.47g/17cm
.


1

#Repost @gadgethafizz
โ€ข โ€ข โ€ข
LIKES AND TAG YOUR FRIENDS TO WIN GIVEAWAY IPHONE 6 โค๏ธ
โ€ข
Left or Right?๐Ÿ˜
โ€ข
Ada yg berminat tak? Kalau ramai admin nak bukak harga Kaw Kaw Murah untuk PROMOSI BUANG HARGA ni!๐Ÿ˜Ž
โ€ข
#gadgethafizz #igshop #igshopmalaysia #igshopmalaysiamurah #igshopmurah #iphonemurah #iphonemurahmalaysia #iphonemalaysia #readystockiphone #iphonereadystock #cod #postage #gdex #fattzura #abangnaktegur #gadget #gadgetmalaysia #trustediphone #malaysiaiphone #ip #hafizz


0

TSHIRT : VANS - US OPEN OF SURFING (38)
TAG/ BRAND : VANS
SIZE : L BOYS - UKURAN FIT SIZE S
MADE IN : MEXICO
ARMPIT : 17.5"
LENGTH : 26"
COLOUR : BLACK
DECORATION : FRONT AND BACK
MATERIAL : 100% COTTON
STATUS : AVAILABLE

PRICE : RM40

FREE POSTAGE
overall condition 9/10
serious buyer only
quick deal sms/whatsapp 017-5830448
wasap.my/60175830448

#bundleitem #bundlemalaya #bundlemalaysia #bundleonline #bundleipoh #bundleperak #bundle #ipoh #lokenipoh #ipohipohaje #bazaarpaknil #vans #vanssurfing #surfing #igshopmalaysia #localah #instashop #bajubundlemalaysia #streetwearmalaysia #tshirtbundlemurah #bajubundle #usm #utp #uum #ukm #unimap #unikl #uitm #uia


0

PABLO DYBALA (BLACK/WHITE)
.
Luminous copy
T-shirt (Black / White)
Sizeย  XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL
.
100%cottonโœ”๏ธ 100%soft โœ”๏ธ
.

Short sleeve RM 25๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜
.
for more info boleh ws
0172509480
0172509480
0172509480
.
Cash on delivery area Shah alam / Subang / Kg melayu subang
.
Copy design by Luminous
.
#bajutshirt #bajulelaki #bajuwanita #igshop #igshopmalaysia #rare #onlineshop #freepostage #trustedseller #hipstermalaysia #sayajualbaju #2018 #malaysia #igreview #support #kl #cotton
#limitedstock #bajumurah #clothing #kawkaw #PABLODYBALA


0

TSHIRT : DC (80)
TAG/ BRAND : DC
SIZE : M
MADE IN : MEXICO
ARMPIT : 20"
LENGTH : 27"
COLOUR : BLACK
DECORATION :
MATERIAL : 100% COTTON
STATUS : AVAILABLE

PRICE : RM35

FREE POSTAGE
overall condition 8/10
sedikit faded 7.5/10
serious buyer only
quick deal sms/whatsapp 017-5830448
wasap.my/60175830448

#bundleitem #bundlemalaya #bundlemalaysia #bundleonline #bundleipoh #bundleperak #bundle #ipoh #lokenipoh #ipohipohaje #bazaarpaknil #dcshoesco #skateboardmalaysia #igshopmalaysia #localah #instashop #bajubundlemalaysia #streetwearmalaysia #tshirtbundlemurah #bajubundle #usm #utp #uum #ukm #unimap #unikl #uitm #uia


0

๐Ÿ…ฐ
.
Set hantaran budget [hbm-01/1-1/05]
( 10 in 1 )
.
RM116 SM / RM126 SS
.
Gred : AAA
.
๐Ÿ…ฐ
.
Whtsapp : 01129249702


1

๐ŸŒบ MATTE MIRACLE CC CREAM SPF30
Krim perawatan siang hari, berwarna natural skin tone, bertekstur lembut, tidak melekit, tidak berkilat, berbau 'almond', 'matte finish' lantas tidak berminyak, tidak kesat pada sapuan di kulit, 'nano particles' yang tidak menyumbat pori2, mesra wudhu', mudah merata pada aplikasi di wajah, memberi 'natural glow' kekal hingga 10 jam. Lagi berpeluh lagi geglowwing โ˜บ๏ธ๐Ÿ˜
_
โฃ๏ธ Krim berbahan aktif almond dan foundation organic adalah krim multifungsi (8 DALAM 1) ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ‘๐Ÿป yang bakal memberi kepuasan pada si pemakai terutama wanita Asia yg hampir 87% mempunyai jenis kulit berminyak. Perlindungan SPF30 adalah yang paling sesuai kerana tidak mnyebabkan kulit berminyak (sprti spf yg tinggi) dan tidak bercapuk pada aplikasi. Jika anda masih bingung, CC Cream - COLOR CORRECTOR CREAM adalah lebih bermanfaat, lebih menjadi pilihan ramai dan teknologinya lebih mendahului di Korea (ufuk dan lubuk industri aesthetic dunia) berbanding BB cream.
_
โฃ๏ธ Khasiat dari bahan aktif dalam CC Cream ini (buah almond and argan) adalah wajah akan sentiasa ternutrisi dengan bahan organik dan dijamin tiada sisa bahan kimia yang tersisa di lapisan kulit. % alahan pada krim juga hampir 0% kerana tiada pewarna atau pewangi sintetik digunakan ๐Ÿ‘๐Ÿป
_
โฃ๏ธ Fungsi super 8-in-1
- Memudar ketidaksempurnaan
- Mencerahkan
- Menyamakan tona kulit
- Melembapkan
- Melembutkan
- Menaik seri
- Meremajakan
- Melindungi dari sinar matahari (spf30)


1

ANDA MAHU TAK SAYA SHARE RAHSIA BOLEH KURUS DGN PANTAS DAN PUTIH DGN HANYA SATU PRODUK JERR"

Mula2 minum, rasa mcm tak percaya je, tapi bila dah seminggu melompat mase timbang lost 5kg dalam 5 hari saja, sungguh tak percaya.

Memperkenalkan Jus yang blh Kurus dgn pantas dan kurus dgn cepat Jus SlimmeWhite. Amat berkesan dalam menurunkan berat anda dgn pantas dan memutihkan seluruh kulit badan anda.

Nak cuba blh wassap saya di no. di bawah

Taip "SW" ke 017-3655767

Wassap segera yea sblm kehabisan stok, Stok amatlah terhad dan dijamin produk amat berkesan. Jom pm dan wassap saya..
#elanish #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum#elanishserum #whiteglowserum #testimonielanish serum #sayajual#sayajualmurah #bazaarpaknil#bazarpaknil#jerawat tjeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #kulitcerah #kulitmulus #kulitlembut #belon #onlineshopmalaysia#igshopmalaysia #kulitputih


0

๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ TAK PERCAYA LAGI๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ โœ”๏ธNAK KURUS? โœ”๏ธNAK CANTIK.?
โœ”๏ธNAK SIHAT?
โœ”๏ธNAK PUTIH?
Guna lah Slimme White... Sgt berkesan.. Jom try dulu ..
PASTI ANDA NAK LAGI๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ Baru Taw berkesan ATAU tak Berkesan ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† TERBAIKK๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ๐Ÿ”‰Whatsapp cepat.Saya menanti anda๐Ÿ˜Š..017-3655767
#elanish #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum#elanishserum #whiteglowserum #testimonielanish serum #sayajual#sayajualmurah #bazaarpaknil#bazarpaknil#jerawat tjeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #kulitcerah #kulitmulus #kulitlembut #belon #onlineshopmalaysia#igshopmalaysia #kulitputih


0

JANGAN TERKEJUT YA... DENGAN HABIS SATU BOTOL SAHAJA

Berat ANDA TURUN โฌ‡๏ธ
Kulit ANDA PUTIH BERSERI๐Ÿ˜„
Badan ANDA KURUS ๐Ÿ˜ฑ

JANGAN RISAU KAMI AKAN GUIDE ANDA SEHINGGA ANDA BERPUAS HATI DENGAN PRODUK KAMI ๐Ÿ˜Š
PERCAYA LAH๐ŸŒธ๐Ÿ‘ ๐ŸŒฟ SLIMMEWHITEโ„ข๏ธ
"Advance slimming & whitening formula juice with extract Garcinia Cambogia & Glutathion 1st in Asia !!!" ๐ŸŒฟ SLIMMEWHITEโ„ข๏ธ adalah formula terbaik dari gabungan (Garcinia Cambogia) & 8 jenis herba yg berkesan untuk menurunkan BERAT dan MEMUTIHKAN seluruh badan dimana kesan seawal 3 hari. . . . . . . . . . . . .

Produk yg selamat di gunakan & standard penyulingan yang di luluskan oleh KKM.
SW LULUS KKM NO.RUJ KKM : 210915/08/304 ๐Ÿ”ˆ๐Ÿ”‰๐Ÿ”‰APA LAGI WHATSAPP SEKARANG 017-3655767 โฌ‡๏ธ
ATAUPUN ๐Ÿ”‰๐Ÿ”‰๐Ÿ”‰ KOMEN "PM" SAYA AKAN DIRECT MSG ANDA. ๐ŸŒธ TGH PROMOSI COMBO KAW2 PUNYE.. MURAH & JIMAT๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
#elanish #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum#elanishserum #whiteglowserum #testimonielanish serum #sayajual#sayajualmurah #bazaarpaknil#bazarpaknil#jerawat tjeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #kulitcerah #kulitmulus #kulitlembut #belon #onlineshopmalaysia#igshopmalaysia #kulitputih


0

Free postage untuk 2 jam tangan casio ๐Ÿ˜˜
.
Casio rosegold , black , gold & black gold
.
Rm60 exc postage
.
Postage add
Rm7 sm
Rm 11 ss
.
Gred 3AAA
Warranty 6 bulan
Free postage 2 item
Free box casio
Free gift
.
#kedaiburuk #casiomurah #jamcasio #casioviral #jamviral #casiomalaysia #jamtanganmurah #jamcasiopink #bazarpaknil #sayajual #sayabeli #igshopmalaysia #kedaionline #malaysiaonlineshop #sabah #perak #pahang #johor #kelantan #terengganu #kedah #selangor #negerisembilan #melaka #pulaupinang #perlis #kualalumpur #sarawak


0

๐ŸŒบ 4-in-1 COLLAGEN CLEANSER
Pembersih wajah dalam bentuk gel, berbau haruman floral segar, bewarna pink lembut, tidak likat atau melekit, berbuih minimal pada proses pembersihan wajah. Sediaan dalam botol yang mempunyai dua penutup, dengan penuh 'hygiene', khusus terpercaya untuk membersihkan wajah anda.


1

TSHIRT : CARHARTT - POCKET TEE (10)
TAG/ BRAND : CARHARTT
SIZE : M
MADE IN : GUATEMALA
ARMPIT : 22"
LENGTH : 29.5"
COLOUR : GREY
DECORATION : FRONT ONLY
MATERIAL : 100% COTTON
STATUS : AVAILABLE

PRICE : RM40

FREE POSTAGE
overall condition 9/10
serious buyer only
quick deal sms/whatsapp 017-5830448
wasap.my/60175830448

#bundleitem #bundlemalaya #bundlemalaysia #bundleonline #bundleipoh #bundleperak #bundle #ipoh #lokenipoh #ipohipohaje #bazaarpaknil #carhartt #igshopmalaysia #localah #instashop #bajubundlemalaysia #streetwearmalaysia #tshirtbundlemurah #bajubundle #usm #utp #uum #ukm #unimap #unikl #uitm #uia


0

๐ŸŒบ 4-in-1 COLLAGEN CLEANSER
Pembersih wajah dalam bentuk gel, berbau haruman floral segar, bewarna pink lembut, tidak likat atau melekit, berbuih minimal pada proses pembersihan wajah. Sediaan dalam botol yang mempunyai dua penutup, dengan penuh 'hygiene', khusus terpercaya untuk membersihkan wajah anda.


1

Runsing dgn masalah kulit ?? Tak selesa dgn kulit muka ??
. โŽjerawat
โŽberminyak
โŽberparut
โŽjeragat
โŽliang pori terbuka
โŽkusam dan berminyak
โŽjerawat resdung . โœ”๏ธxperlu belanja lebih
โœ”๏ธxperlu pening2 kepala memikirkannya
โœ”๏ธxperlu ragu2
โœ”๏ธhasil yang sgt2 memuaskan.. Temui penyelesaian di sini..hanya mnggunakan set lengkap โค๏ธโค๏ธPEWIIT SKINCAREโค๏ธโค๏ธ dpt mmbntu msalah kulit wajah yg korang alami.. .
Nk ORDER ??? Nk dptkn HARGA DISKAUN ?? FREEGIFT ?? Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma: โœ”๏ธ Free Postage
โœ”๏ธ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38)
โœ”๏ธ Foundation BB Cream Pewiit (RM28) .
โžœ 100% HALAL
โžœ APPROVED BY KKM
โžœ NATURAL PRODUCT . ---------------------------------------------------- Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN? ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑWhatsapp @ ๏ผ‹60111 695 2941
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑWhatsapp @ ๏ผ‹60111 695 2941
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑWhatsapp @ ๏ผ‹60111 695 2941
----------------------------------------------------
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding


0

Alhamdulillah
.
#feedbackjustokmaa
Batuk berkurangan & hilang sakit kepala โค๏ธ
.
Jus Tok Maa juga dihasilkn dari 6 ramuan tradisional terbaik, seperti lemon, madu, bawang putih, halia, halia bara dan cekur ๐Ÿ˜Š
.
Dimana anda tahu lemon & madu adalah ramuan terbaik utk menghilangkan batuk & sakit tekak
.
Jom sihat bersama
whatsapp sis atau klik link di bio ๐Ÿ˜Š
01116952941
.
#khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan
#kencingmanis #darahtingi #bazarpaknil #kebaskaki #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreview #neelofa #kolesterol #kebastangan #kebaskaki #menurunkanberatbadan #membakarlemak #sesaknafas #2018 #uitm #sakitkepala #sakitkaki #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualproduk


0

๐Ÿ”ฅ2 MINGGU TURUN 2KG๐Ÿ”ฅ
.
DARI 54KG โžก๏ธ 52KG
.
Selamat tengah hari korang!๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Adik ni consume masa bulan puasa haritu & berjaya turun 2KG. Sebelum ni consume macamยฒ tp tak menjadi.
.
So apa tunggu lagi? Setiap pembelian #Demica akan dapat FREE COACHING berserta 5 BONUS FREE.
.
Jom tekan link di bio utk info lanjut.
.
#demica #demicantik #giftreview #igshopmalaysia #instafamous #giveaway #paidreview #sale #tiktok #mudahnyaberniaga #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan


0

Ramai yang tanya kalau tudung satin boleh terletak elok juga ka? On point tak? .
.
Tengok nie #testimonisafiyyahijabspray dya dah guna untuk bawal satin terletak cantik ja tau,beli masa raya tak pakai sebab lembik,tapi dengan adanya #safiyyahijabspray senang ja bentuk๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Tak keras kejung langsung๐Ÿ‘
Mudah sangat nak bawa pi travel.
.
.
Korang apa tunggu lagi meh laa grab seorang sebotol๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Harga tak sampai dua poloh hinggit pon. .
.
Nak cuba? Tekan ja link di bio๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†


2

TSHIRT : VOLCOM - PLAIN POCKET TEE (28)
TAG/ BRAND : VOLCOM
SIZE : L
MADE IN : MEXICO
ARMPIT : 21.5"
LENGTH : 30"
COLOUR : BLACK
DECORATION :
MATERIAL : 100% COTTON
STATUS : AVAILABLE

PRICE : RM40

FREE POSTAGE
overall condition 9/10
serious buyer only
quick deal sms/whatsapp 017-5830448
wasap.my/60175830448

#bundleitem #bundlemalaya #bundlemalaysia #bundleonline #bundleipoh #bundleperak #bundle #ipoh #lokenipoh #ipohipohaje #bazaarpaknil #volcom #skateboardmalaysia #skatemalaysia #igshopmalaysia #localah #instashop #bajubundlemalaysia #streetwearmalaysia #tshirtbundlemurah #bajubundle #usm #utp #uum #ukm #unimap #unikl #uitm #uia


0

๐Ÿ…ฐ
.
Set men Mont Blanc [hbm-01/1-1/00]
( 9 in 1 )
.
RM111 SM / RM121 SS
.
Gred : AAA
.
๐Ÿ…ฐ
.
Whtsapp : 01129249702


1

542 Wonderful long sleeve top white | black | blue | yellow

RM50 free postage

Material :
Chiffon

Measurement :

Size S : Shoulder 36cm, Sleeves 56cm, Length 60cm, Bust 84cm

Size M : Shoulder 37cm, Sleeves 56cm, Length 60cm, Bust 86cm

Size L : Shoulder 38cm, Sleeves 58cm, Length 62cm, Bust 88cm

Size XL : Shoulder 39cm, Sleeves 59cm, Length 65cm, Bust 96cm

Other :
Readystock in MALAYSIA

#sayajualblouse #blousemurah #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #sayajual #blousecantik #bajumurahmalaysia #igbizmalaysia #sayajualmurah #bajumurah #malaysiaigshop #malaysiaonlineshop


0

542 Wonderful long sleeve top white | black | blue | yellow

RM50 free postage

Material :
Chiffon

Measurement :

Size S : Shoulder 36cm, Sleeves 56cm, Length 60cm, Bust 84cm

Size M : Shoulder 37cm, Sleeves 56cm, Length 60cm, Bust 86cm

Size L : Shoulder 38cm, Sleeves 58cm, Length 62cm, Bust 88cm

Size XL : Shoulder 39cm, Sleeves 59cm, Length 65cm, Bust 96cm

Other :
Readystock in MALAYSIA

#sayajualblouse #blousemurah #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #sayajual #blousecantik #bajumurahmalaysia #igbizmalaysia #sayajualmurah #bajumurah #malaysiaigshop #malaysiaonlineshop


0

๐Ÿ“ŒKEBAIKAN CENDAWAN ENOKI
.
Cendawan enoki atau dikenali sebagai โ€œstraw mushroomโ€ sangat terkenal dengan ciri-ciri kesihatannya yang mampu manfaatkan badan kita ๐Ÿ„
.
Berikut merupakan kebaikannya:
.
โœ…Kaya dengan serat
.
Kebaikan serat dalam cendawan enoki mampu membantu pengaliran sistem penghadaman dalam badan kita
.
โœ…Kandungan kalori rendah
.
Kandungan kalori dalam cendawan enoki hanya 20 kal dan sangat sesuai utk proses diet.
.
โœ…Menguatkan sistem imun
.
Cendawan enoki mempunyai khasiat terbaik untuk memperkuatkan sistme imun dalam badan.
.
โœ…Tinggi kalsium & fosforus
.
Kandungan kalsium dan fosforus dalam cendawan enoki sangat tinggi dan baik untuk memperkuatkan tulang & gigi
.
#TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #giftreview #igshopmalaysia #instafamous #giveaway #paidreview #w#sale #tiktok #mudahnyaberniaga #InfoKurus


1

๐ŸŒบ 4-in-1 COLLAGEN CLEANSER
Pembersih wajah dalam bentuk gel, berbau haruman floral segar, bewarna pink lembut, tidak likat atau melekit, berbuih minimal pada proses pembersihan wajah. Sediaan dalam botol yang mempunyai dua penutup, dengan penuh 'hygiene', khusus terpercaya untuk membersihkan wajah anda.


1

๐ŸŒŸ JUALAN KASI CLEAR!! TERHAD๐ŸŒŸ
.
.
PRICE : RM100 TERMASUK POS
.
KONDISI : PERFUME ORIGINAL STOK LAMA DR KAUNTER LUAR NEGARA
.
.
๐Ÿ’ฏ original
โŒ dubai
โŒGred
โŒ freeduty
โœ… stok lama
โŒ box
.
.
dkny.my
ck one (unisex)
moschino cheap n chic light clouds
moschino cheap n chic i love love
guerlain aqua allegoria flora nymphea
anna suiforbidden affair
ck one we are one (unisex)
polo pony no 2 (fruity sweet)
.
.
#perfumeantarabangsamurah #perfumeoriginalantarabangsa #perfumemampumilik #perfumemurahmalaysia #perfumemurah #minyakwangiantarabangsa #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia #perfumesale #stoklama #myscentsperfume #minyakwangioriginal #minyakwangi #meletop #viral #saujanautamasungaibuloh #sungaibuloh #shahalam #puncakalam #kualaselangor #terapiinstagram #ajimaura #igshopmalaysia


1