#imanishijab

Instagram photos and videos

#imanishijab#IMANISHIJAB#imanislovers#imanisnyaraya#betulbetulraya#karangkrafxsifufbads#betulbetulmanis#karnivalkarangkraf#tudungmuslimah#XCLUSIVE#tudungbawal#tudunglabuh#FREE#tudungmuslimahmurah#tudunglabuhmurah#transformation#melayu#teamuswahhasanah#teamsyuhadaamran#diet#tipsdiet#tipsturunberatbadan

Hashtags #imanishijab for Instagram

Kak Yanti, umur 43 tahun dari Brunei, total lost sebanyak 12.6kg dan reshape! πŸ”₯
.
.
.
Kak yanti pada mulanya takut nak join sebab risau tak kurus. Tapi tetap memberanikan diri akhirnya, decide, dan just buat je. MasyaAllah alhamdulillah, hukum badan memang terpaksa kurus jugak bila kena dengan teknik, ikut meal plan dan ada guidance. πŸ™ŒπŸ»
.
.
.
Best kan bila badan kita dah ringan, nak buat aktiviti apa pun best 😍 Siapa nak jadi macam kak yanti, say I πŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ
.
.
.
Coach Uswah Hasanah....014-5401727
.
.
.
#teamnickhinhussien #teamsyuhadaamran #teamuswahhasanah .
.
.
Click link di profile IG untuk direct whatsapp tentang details program πŸ™ŒπŸ»
Sesi Seterusnya akan bermula 3 JULAI. Book tempat anda sebelum penuh πŸ›‘
.
.
.
#diet #tipsdiet #tipsturunberatbadan #raya #rendang #lemang #openhouse #masihraya #drama #melayu #haniszalikha #fattzura #transformation #turunberatbadan #kurus #saizxxl #jomkurus #youcanloseweightfromhome #jubahbesar #imanishijab #calaqisya #tudungpeople #cantik #cakenis #ketupatpalas #salamlebaran


0

Kebaikan pisang bila berdiet 🍌🍌
.
.
Boleh letak dalam meal plan untuk snacking pagi dan petang.. kalori hanya sekitar 100-150 kcal. Cicah dengan peanut butter sikit yumss 😍
.
.
.
Antara fakta lain dan dipersetujui pakar, pisang adalah makanan yang baik untuk pre/post workout meal 😊
.
.
Tapiii, orang kita kreatif sangat πŸ˜… macam2 di ubahnya jadi pisang goreng cheese lah, sira pisang lah. Dah jadi TAK SIHAT dan tambah LEMAK TRANS ‼️ So keep natural dan makan secara sihat πŸ’―
.
.
.
Coach Uswah Hasanah....014-5401727
.
.
.
#teamnickhinhussien #teamsyuhadaamran #teamuswahhasanah .
.
.
Click link di profile IG untuk direct whatsapp tentang details program πŸ™ŒπŸ»
Sesi Seterusnya akan bermula 3 JULAI. Book tempat anda sebelum penuh πŸ›‘
.
.
.
#diet #tipsdiet #tipsturunberatbadan #raya #rendang #lemang #openhouse #masihraya #drama #melayu #haniszalikha #fattzura #transformation #turunberatbadan #kurus #saizxxl #jomkurus #youcanloseweightfromhome #jubahbesar #imanishijab #calaqisya #tudungpeople #cantik #cakenis #ketupat


0

Gemuk air berpunca dari makanan yang tinggi garam. Jeruk, ikan masin, telur masin, ajinomoto, keropok keping, jajan. Tambah2 lagi bila kita kurang minum air putih...
.
.
.
Bila badan kita mengesan kadar sodium dalam badan tinggi, secara automatik badan akan simpan air (water retention) untuk mengelakkan dehidrasi. .
.
.
Macam mana nak atasi masalah gemuk air ni? Senang je. Kurangkan garam. Makan fresh foods. Elak preservatives dan segala jenis mak nenek pekasam, makanan peram πŸ˜‚
.
.
.
Peserta yang gemuk air ni, minggu pertama jangan terkejut kalau berat turun cecah sampai 5-7kg. Sebab bila badan dapat makanan yang sepatutnya, air pun cukup, badan akan mula keluarkan air2 yang tersimpan dalam badan 😊
.
.
.
Coach Uswah Hasanah....014-5401727
.
.
.
#teamnickhinhussien #teamsyuhadaamran #teamuswahhasanah .
.
.
Click link di profile IG untuk direct whatsapp tentang details program πŸ™ŒπŸ»
Sesi Seterusnya akan bermula 3 JULAI. Book tempat anda sebelum penuh πŸ›‘
.
.
.
#diet #tipsdiet #tipsturunberatbadan #raya #rendang #lemang #openhouse #masihraya #drama #melayu #haniszalikha #fattzura #transformation #turunberatbadan #kurus #saizxxl #jomkurus #youcanloseweightfromhome #jubahbesar #imanishijab #calaqisya #tudungpeople #cantik #cakenis #ketupat


1

Its Lunch Timee. 😍 Perut dah start lapar, tapi dah penat makan rendang lemang ketupat segala bagai juadah raya? Badan pun dah makin lemau asyik ngantuk je kan πŸ˜…
.
.
.
Okay apa kata tukar menu hari ni kepada menu yang lebih sihat, clean, cukup portion protein carbo dan serat πŸ™ŒπŸ» Anda akan rasa kenyang lebih lama kerana kadar glycemic rendah dan energy pun makin bertambah πŸ”₯ Tak caya cubalah hehe. .
.
.
Coach Uswah Hasanah....014-5401727
.
.
.
#teamnickhinhussien #teamsyuhadaamran #teamuswahhasanah .
.
.
Click link di profile IG untuk direct whatsapp tentang details program πŸ™ŒπŸ»
Sesi Seterusnya akan bermula 3 JULAI. Book tempat anda sebelum penuh πŸ›‘
.
.
.
#diet #tipsdiet #tipsturunberatbadan #raya #rendang #lemang #openhouse #masihraya #drama #melayu #haniszalikha #fattzura #transformation #turunberatbadan #kurus #saizxxl #jomkurus #youcanloseweightfromhome #jubahbesar #imanishijab #calaqisya #tudungpeople #cantik #cakenis #ketupat


5

Badan mula rasa tak sedap. Rasa berat, malas, cepat penat. Makanan raya memang best. Sedap, macam2 ada, tapi kalau kita makan berlebihan akan bagi kesan yang tidak baik pada badan ☝🏻
.
.
.
Puasa sunat 6 adalah solusi. Selain ganjaran pahala puasa selama setahun, badan kita juga dapat kebaikannya sekali. Cuma sewaktu sahur dan berbuka perlu fokus pada meal yang sihat, cukup protein serat dan carbo yang berpada πŸ‘ŒπŸ»
.
.
.
Coach Uswah Hasanah....014-5401727
.
.
.
#teamnickhinhussien #teamsyuhadaamran #teamuswahhasanah
.
.
.
#diet #tipsdiet #tipsturunberatbadan #raya #rendang #lemang #openhouse #masihraya #drama #melayu #haniszalikha #fattzura #transformation #turunberatbadan #kurus #saizxxl #jomkurus #youcanloseweightfromhome #jubahbesar #imanishijab #calaqisya #tudungpeople #cantik #cakenis #ketupat


1

PUASA TURUN BERAT 3KG, RAYA 4 HARI NAIK BERAT 5KG??? 😱
.
.
.
Ni apa cerita berat naik 5 hari lagi banyak dari yang turun sebulan πŸ˜ͺ InsyaAllah coachee saya tak risau sangat sebab dah tahu teknik express nak turunkan balik berat yang naik masa raya atau masa cheat day. Nak lock berat macam mana pun diorang dah tau. .
.
.
Memang normal masa cheat day ka, masa raya ke naik 1-3 kg. Tapi kalau dah sampai 5kg πŸ˜…πŸ˜… tu dah masuk zon bahaya hampir lemas di lautan. πŸ›‘
Cepat berenang balik ke daratan ‼️
.
.
.
Apa kata pagi ni beranikan diri naik penimbang, dan dapatkan berat terkini lepas 4 hari raya. Jangan tak percaya, ada coachee saya masih turun berat raya2 ni 😘 nak LOCK berat pun diorang dah tau β˜ΊοΈπŸ™πŸ»
.
.
.
Yang dah naik penimbang, agak2 dalam zon bahaya, please face the ugly truth. Baru seminggu raya. Belum sebulan. Bayangkan kalau anda tak control dari sekarang πŸ˜£πŸ˜–
.
.
.
Coach Uswah Hasanah....014-5401727
.
.
.
#teamnickhinhussien #teamsyuhadaamran #teamuswahhasanah .
.
.
Click link di profile IG untuk direct whatsapp tentang details program πŸ™ŒπŸ»
Sesi Seterusnya akan bermula 3 JULAI. Book tempat anda sebelum penuh πŸ›‘
.
.
.
#diet #tipsdiet #tipsturunberatbadan #raya #rendang #lemang #openhouse #masihraya #drama #melayu #haniszalikha #fattzura #transformation #turunberatbadan #kurus #saizxxl #jomkurus #youcanloseweightfromhome #jubahbesar #imanishijab #calaqisya #tudungpeople #cantik #cakenis #ketupat


5

Sorry, gambar raya kedua tak sempat Ootd. Tapi, takpelah. Kasi chance nk ckp something. Bila mady pergi mana-mana, ramai tanya founder ke? Buat bisnes apa? Should i tell you gais, sebenarnya, korg tak perlu jd founder kalau nk berjaya. Ramai yg fikir, alaa apelah sgt jd staff je, makan gaji bulan2 je, income tak naik2 jugak. Korg tahu knp income tak naik? Sbb korg kerja hnya penat lelah tenaga, cuba jd seorg pekerja yg menaikkan syarikat, boss korg tak akan teragak-agak utk up gaji! Silap2 haribulan, ajak jd partner. Jd staff pun akan jd jutawan. Dgn apa? Dgn ilmu. Xupdate ilmu, kita juga xupdate dlm kembangkan syarikat. And yup, founder juga harus cari ilmu, dan utk team juga. Biar sama sama naik. Tolong, jgn rasa berada di zon selesa. Sekali kita rasa berada di zon selesa, kita sudah menempah tiket kegagalan. .
.
.
#byondsuccess #imanishijab #sharingtips #sorrymukatakberapanakelok πŸ˜‚


5

Wah! Sedondon pakai tudung dari imanishijab. Thankyou sis ! Sakan beraya dgn #imanishijab ❀️❀️😍 .
#imanishijab
#imanislovers
#imanisnyaraya
#ootdimanis


0

Aiseeyy.. Duduk atas tangga pun happy sakan senyum, apatah lagi kalau berumahtangga kan!

Dan lagi pick up line. Sat! Rumah klasik lagu ini lagi mahai atau senyuman kami?πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #teamrayakedah #2syawal #imanishijab #imanislovers #kitashare #seindahlebaran


2

Tadi masa kat rumah kabo nok gi cari barang basah..
gerak je kereta ajok gi cari barang kering selalu doh eyh.. #tudungraye
#imanishijab


2

Inilah dia di sebalik tabir brand @i_manishijab 😎 Team Marketing POWER. Raya tahun ni kita dah achieve target melambung tinggi ! Dgn kerjasama team2 yg lain. Jatuh, golek, guling semua kami hadap. Powerlah korang2 ni! Thanks Kak Za bg bonus raya ngn tudung raya free! Yihaa πŸ’ƒπŸ»
.
.
#imanishijab #imanislovers #imanisnyaraya


0

Kak zaa bagi shopping free kt butik πŸ’•
#imanishijab#shoppingraya#shoppingfree


1

β€œBelum ckup merah pinkish pipi tu, meh akak touch up sikit.”
.
Pagi2 raya biasa korg tlg mekapkan org ke korang mekap diri sndiri? Ke x mekap langsung ? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
Pssstt : akk gune mekap dari Nurraysa Beauty taw @are.tie.qah πŸ’–
.
#NurraysaExecutivePartner
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudhuNo1DiMlysia
#iManisHijab #iManisLovers #iManisnyaRaya #TudungMuslimahLabuh #KhimarMaryam #AryanaBawalShawl


0

Siapa dah balik kampong start kemas2 rumah mak kt kampong? Korang rindu x suasana mcm ni 😊Suasana mlm raya korg mcm mana? Cerita la sikit πŸ˜‡
.
.
Dieorg pakai bawal Qayra from #imanishijab tau ! Selesa nk buat kerja rumah 😍
.
#TudungLabuhdanCantik
#GojeSimplElegant
#YakinSetiapMasa
#YurTrulyUnderstanding


0

β€œBelum ckup merah pinkish la pipi tu, meh akak touch up sikit.”
.
Pagi2 raya biasa korg tlg mekapkan org ke korang mekap diri sndiri? Ke xmekap lgsung ? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
#imanishijab #imanislovers #imanisnyaraya #tudunglabuhmurahmalaysia #tudungmuslimahlabuh #khimarmaryam #aryanabawalshawl


0

To all hijabis who are wearing hijab in this heat, may Allah shade you on the day that there is no shade but only His shade.
.
.
#imanishijab #imanislovers #imanisquote #tudunglabuhmurahmalaysia #tudungbawalmurahmalaysia #bawalovers


0

Model @nunajyhaaa menggayakan Khimar Maryam. Siapa dh pernah pakai Khimar Maryam ? πŸ™‹πŸ»πŸ˜πŸ˜˜
.
.
#imanishijab #imanislovers #khimarmurahmalaysia #tudunglabuhmurahmalaysia


0

β€œKita nk beraya kt mana ye? Ada idea tak? Dh pakai cecantik mcm ni xkan dduk dlm kereta je πŸ˜‚πŸ˜‚β€
.
.
.

#imanishijab #imanislovers #tudunglabuhmurah #tudungmuslimahmurah #imanisnyaraya #tudungraya2018


0

Kalau musim raya ni kan, pergi rumah org wajib ada air gas F&N ni kan? Mmg dh jadi kewajipan setiap kali raya. Betul tak?? Siapa kt rumah dia hidang air ni jgk? πŸ˜‚πŸ˜‚ Komen β€œSY PUN SAMA” hehehe .
.
Tudung raya by @i_manishijab
Baju raya by @mer.kj .
.
#imanishijab #imanislovers #imanisnyaraya #tudunglabuhmurah #tudungmuslimahmurah #bawalshawl #bawalinstant


1

β€œKita nk beraya kt mana ye? Ada idea tak? Dh pakai cecantik mcm ni xkan dduk dlm kereta je πŸ˜‚πŸ˜‚β€
.
.
.

#imanishijab #imanislovers #tudunglabuhmurah #tudungmuslimahmurah #imanisnyaraya #tudungraya2018


0

β€œKita nk beraya kt mana ye? Ada idea tak? Dh pakai cecantik mcm ni xkan dduk dlm kereta je πŸ˜‚πŸ˜‚β€ .
.
.
Tudung raya from @i_manishijab
Baju raya from @mer.kj 😍
.
.
#imanishijab #imanislovers #tudunglabuhmurah #tudungmuslimahmurah #imanisnyaraya #tudungraya2018


0

"Eh eh. Awk pun pakai tudung #IMANISHIJAB ke ?? Sama la kita."
.
Ha, dh beraya sakan terjumpa plk kawan2 yg pakai tudung Imanis. Eksited lebih niii. Siapa pakai tudung #imanishijab raya nnti ? Angkat tgn skitt "πŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈ"
.
.
#imanishijab #imanislovers #imanisnyaraya


0

"Eh eh. Awk pun pakai tudung #IMANISHIJAB ke ?? Sama la kita."
.
Ha, dh beraya sakan terjumpa plk kawan2 yg pakai tudung Imanis. Eksited lebih niii. Siapa pakai tudung #imanishijab raya nnti ? Angkat tgn skitt "πŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈ"
.
.
Tudung raya by @i_manishijab
Baju raya by @mer.kj .
#imanishijab #imanislovers #imanisnyaraya
#tudunglabuhmurah
#tudungmuslimah
#bawalshawlmurah


10

Korang masih ingt tak zaman kecik2 dlu..betapa meriahnya raya..Nenek ngn ibu ajar anyam ketupat kt kampong.. Bestnyaaa! Tak sabar nk balik kampong ! Siapa yg dh balik kampong ?? ce komen kampong korg kt mana..hehe .
.
Kami pakai bawal Qayra dr #imanishijab :)


0

Mesti korg nk nampak kelainan di pagi raya, ye tak? Slama ni asyik pakai plain je, raya ni pakai la Bawal Eizah ni. Nmpak sweet ajeee. Siapa yg berkenan ce komen β€œSAYA!”
.
.
.
#imanishijab #imanislovers #tudungbawal #bawalizzah #tudungbawalmurah #tudunglabuhmurah #tudungmuslimah


18

Biskut Almond Jauh Ke Depan,
Biskut Cornflakes Bercabang Tiga,
Bulan Puasa Bulan Ramadhan,
Menjelma Lagi Menemui Kita. .
Ewah3..berpantun sis ptg2 ni. Kalau korg power, balas lah pantun sis ni. Eh πŸ™ˆ
.
.
.
#imanishijab #imanislovers #kuihrayasedap
#biskutraya2018


4

Hari perkahwinan mmg saat saat terindah dlm hidup seorg wanita. Indah lg bila majlis pd bulan Syawal ni πŸ˜πŸ‘°πŸ» Pakai tudung yg simple dan elegant xsarat berlian mmg nmpak xclusive. Ada x mmber2 korg yg nk nikah raya ni ? cuba tag bakal raja sehari tu 😘❀️
.
.
#imanishijab #imanislovers #imanisbride #tudungnikah #tudungkahwin #tudungnikahmurah #tudungmuslimah #tudunglabuhmurah #rajasehari


2

Hari-hari, hari Raya kalau gayakan Sara Wideshawl dari @i_manishijab ni. Skali pandang konfem TERjatuh cinta ! ❀️ Skali pakai terus jejaka diluar sana nk Melamar πŸ™ˆπŸ˜± Sopan dan ayu je. Kan kan kan ?? 😍😍
.
.
.
#imanishijab #imanislovers #tudunglabuh #tudungsarung #bawalinstant #bawalriben #bawallabuh #tudungmuslimah #tudungmuslimahmurah


13

β€œHijab includes the way a person walk, talks, looks and thinks.”
.
.
.
#imanishijab #imanislovers #tudunglabuh #tudungsarung #bawalinstant #bawalriben #bawallabuh #tudungmuslimah #tudungmuslimahmurah #imanisquotes #salamramadhan


1

Xsampai seminggu lagi nk raya, korg dh buat pilihan tak nk pakai tudung apa raya nnti ? Sis cadangkan korg pakai Raisya yg model @nunajyhaaa pakai ni 😍 Siapa dh ada koleksi Raisya ?? Cuba komen β€œπŸ™‹πŸ»β€ .
.
.
#imanishijab #imanislovers #tudunglabuh #tudungsarung #bawalinstant #bawalriben #bawallabuh #tudungmuslimah #tudungmuslimahmurah


4

ALLAH MENGIGIN KAMU KEMUDAHAN ..ALLAH MENGINGINKAN KAMU DIPERMUDAHKAN OLEH NYA
#imanishijab
#imanislovers
#sifufbads


0

Cuba tgk apa yg special bawal Izzah ni.. Kalau pakai pagi raya ni mmg letops la uolls 😍😍😘 Siapa nk grab komen β€œi” jap! Sis nk tgk ramai tak nk bawal Izzah ni 😎
.
.
#imanishijab #imanislovers #tudungmuslimah #tudunglabuh #tudungbawal #bawalizzah


21

β€œ Successful people do what unsuccessful people are not willing to do. Don't wish it were easier; wish you were better. β€œ
.
.
#sifufbads
#sifufbadsacademy
#ceosifufbads
#imanishijab


0

ALLAH MENGIGIN KAMU KEMUDAHAN ..ALLAH MENGINGINKAN KAMU DIPERMUDAHKAN OLEH NYA..
Menuntutlah ilmu demi mencari jalan yg mudah utk berjaya....
#imanishijab
#imanislovers
#sifufbads
#imdigitalmilionare


0

Sejuknya mata memandang warna2 bawal ni 🌱 Siapa dh ada warna ni dlm almari die ?? Komen β€œNAK” bawah ni pliss πŸ™ˆ .
.
#imanishijab #imanislovers #tudungbawal #bawalizzah #tudunglabuh #tudungmuslimah #imanisnyaraya


1

Dah bersahur ke semua #imanislovers ? Lepas solat subuh tu , korang usha2 la bawal Izzah ni. Dh tak lama dh nk raya. Mana tahu nnti boleh pkai buat raya 😍 Barulah #imanisnyaraya ! πŸ˜‡πŸ˜˜
.
.
#imanishijab #imanislovers #tudungbawal #tudungizzah #tudungmuslimah #imanisnyaraya


0

β€œHijab is beautiful, so make it look beautiful, wear it with love, wear it with pride and most of all wear it Right.”
.
.
#imanishijab #imanislovers #tudungbawal #bawalizzah #bawaleizah #tudunglabuh #tudungmuslimah


3

Kalau raya nanti pakai Bawal shawl Aryana ni konpem ank dara kampong sebelah jeling jeling je sbb cantik sgt! πŸ˜†πŸ˜ Siapa dh pernah grab Aryana?? best tak?? πŸ”₯
.
.
.
#imanishijab #imanislovers #tudungbawal #tudunglabuh #tudungmuslimah #bawalshawl


17

Ada warna jagung, warna susu, warna keladi, warna oren...eh dh mcm air pulak warna2 bawal Eizah ni tau πŸ˜‚πŸ˜‚ warna apa pilihan korang? πŸ€”
.
.
#imanishijab #imanislovers #tudungbawal #tudungmuslimah #tudunglabuh #bawaleizah #bawalyb #bawalizzah


10

Pakai tudung bawal cantikkan? 😘😍 tapi.. lagi cantik kalau menutup dada. Nah, kalau nk cari bawal sopan, try lah bawal terbaru #imanishijab ni ! Bawal Eizah khas utk korang #imanislovers πŸ’•πŸ’• .
Siapa dh xsabar nk grab bawal lebaran 2018 ni ?? Angkat tangan plisss πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»
. .
#imanishijab #imanislovers #tudunglabuh #tudunghmuslimah #tudungbawal


3

Siapa yg dah tergugat iman tgk bawal terbaru dari @i_manishijab ni ?? ❀️❀️ Ada yg dh terjatuh hati ke tu ?? πŸ‘€ Siapa nk dptkan koleksi istimewa lebaran ni, cuba komen β€œSAYA” .
.
#imanishijab
#imanislovers
#tudungmuslimah
#tudungbawal


70

Siapa dah balik kampong?? start kemas2 rumah mak kt kampong? Korang rindu x suasana mcm ni..Kak Za rindu sgt zaman Kak Za kecik2 buat kerja rumah mlm raya sama2..Suasana mlm raya korg mcm mana? Cerita la sikit..hehe
.
.
Dieorg pakai bawal Qayra from #imanishijab tau ! Selesa nk buat kerja rumah..


7

Belajar ilmu baru ...
#imanishijab
#hijabmanis
#imanislovers


1

[UPDATE] - AKHIRNYAA…TERCAPAI JUGAK HASRAT #IMANISLOVERS SHOPPING DGN IMANIS STELAH XLENA TIDOR MLM TGGU #IMANISHIJAB DTG KE BOOTH 31 YG PLG HUJUNG, KOMPLEKS KARANGKRAF, SEKSYEN 15, SHAH ALAM !!! .
.
Berpusu-pusu #imanislovers yg dtg serbu booth IMANIS di Kompleks Karangkraf, Shah Alam semata2 nk beli sendiri secara offline tudung labuh mampu milik #1 di Malaysia ni !! Korg jgn terkejut, abah2 pon ada yg shopping utk isteri & ank2 sekali tau ! Yg sepintas lalu depan booth pon sanggup patah balik ke booth IMANIS sbb tudung2 Kak Za KAYA dgn warna & design yg cukup MANIS dipandang, apatah lg di pkai..Gitewww
.
SETIAP PEMBELIAN LAYAK join lucky draw #FREE tudung raya, lagii xcited & rancak dieorg ajk member2 dtg !! Mmg FULL booth Kak Za, xmenang tgn dah..Eh ada lg, yg dtg shopping dgn IMANIS ni Kak Za bg paperbag #XCLUSIVE, kalau hadiahkan tudung utk emak, Kak Za bg #FREE kotak #XCLUSIVE !! kat lain xdpt tau! Sumpah Kak Za ckp, majority yg shopping semua balik dgn senyuman sampai telinga..! .
Booth IMANIS dh jd β€œONE-STOP-CENTRE” bg mama2 yg cari tudung sedondon utk ank2 dara..Bkn mama2 jer, abg bangla pon ada yg beli tudung IMANIS utk β€œyadikk maniss” di Bangladesh sampai buat video call suruh pilih kaler ! KO ADEE ?? Yg dtg 10 TERAWAL, Kak Za nk bg pin #XCLUSIVE imanis ! .
β€œSERIUS LAH?!! ABG BGLA PUN DTG SHOPPING?!! MMG POWER BETUL BOOTH NI..BOOTH NO BRAPA KAKZA ?? SY NK DTG BWK ANK2 NI..NK CARI TUDUNG RAYA SEDONDON..”
.
Sabar2..Kak Za nk bg details booth lah ni..
.
οƒ  TEMPAT : KOMPLEKS KARANGKRAF, SEKSYEN 15, SHAH ALAM.
.
οƒ  TARIKH : 1, 2 & 3 JUN 2018 .
οƒ  HARI : JUMAAT, SABTU & AHAD
.
MASA : 10.30PAGI hingga 2PAGI ! .
οƒ  BOOTH : NO. 31 (yg plg meriah dgn liplap lampu raya!)
.
.
β€œNK DTG LAH ! DAHLAH HARGA MURAH, DPT PAPERBAG #XCLUSIVE, MENANG #FREE TUDUNG RAYA, BEST LAH SHOPPING KAT SINI..! KAKZA TGGU TAU, SY DTG !! KONPEM DTG !!..”
.
Baik2..Kak Za tunggu korg dtg tau..Jauh2 Kak Za & team dtg dari Terengganu, bwk tudung fevret korg kt sini, jgn hampakan Kak Za plisss..huhuhu..
.
β€œJGN RISAU KAKZA, SY MMG NK SGT TUDUNG2 #IMANIS NI SBB BEST ! ASYIK BELI ONLINE JE..SKRG JGK SY DTG BOOTH KAKZA, SY NK SHOPPING SMPAI LEBAM..!”


0

[UPDATE] - AKHIRNYAA…TERCAPAI JUGAK HASRAT #IMANISLOVERS SHOPPING DGN IMANIS STELAH XLENA TIDOR MLM TGGU #IMANISHIJAB DTG KE BOOTH 31 YG PLG HUJUNG, KOMPLEKS KARANGKRAF, SEKSYEN 15, SHAH ALAM !!! .
.
Berpusu-pusu #imanislovers yg dtg serbu booth IMANIS di Kompleks Karangkraf, Shah Alam semata2 nk beli sendiri secara offline tudung labuh mampu milik #1 di Malaysia ni !! Korg jgn terkejut, abah2 pon ada yg shopping utk isteri & ank2 sekali tau ! Yg sepintas lalu depan booth pon sanggup patah balik ke booth IMANIS sbb tudung2 Kak Za KAYA dgn warna & design yg cukup MANIS dipandang, apatah lg di pkai..Gitewww
.
SETIAP PEMBELIAN LAYAK join lucky draw #FREE tudung raya, lagii xcited & rancak dieorg ajk member2 dtg !! Mmg FULL booth Kak Za, xmenang tgn dah..Eh ada lg, yg dtg shopping dgn IMANIS ni Kak Za bg paperbag #XCLUSIVE, kalau hadiahkan tudung utk emak, Kak Za bg #FREE kotak #XCLUSIVE !! kat lain xdpt tau! Sumpah Kak Za ckp, majority yg shopping semua balik dgn senyuman sampai telinga..! .
Booth IMANIS dh jd β€œONE-STOP-CENTRE” bg mama2 yg cari tudung sedondon utk ank2 dara..Bkn mama2 jer, abg bangla pon ada yg beli tudung IMANIS utk β€œyadikk maniss” di Bangladesh sampai buat video call suruh pilih kaler ! KO ADEE ?? Yg dtg 10 TERAWAL, Kak Za nk bg pin #XCLUSIVE imanis ! .
β€œSERIUS LAH?!! ABG BGLA PUN DTG SHOPPING?!! MMG POWER BETUL BOOTH NI..BOOTH NO BRAPA KAKZA ?? SY NK DTG BWK ANK2 NI..NK CARI TUDUNG RAYA SEDONDON..”
.
Sabar2..Kak Za nk bg details booth lah ni..
.
οƒ  TEMPAT : KOMPLEKS KARANGKRAF, SEKSYEN 15, SHAH ALAM.
.
οƒ  TARIKH : 1, 2 & 3 JUN 2018 .
οƒ  HARI : JUMAAT, SABTU & AHAD
.
MASA : 10.30PAGI hingga 2PAGI ! .
οƒ  BOOTH : NO. 31 (yg plg meriah dgn liplap lampu raya!)
.
.
β€œNK DTG LAH ! DAHLAH HARGA MURAH, DPT PAPERBAG #XCLUSIVE, MENANG #FREE TUDUNG RAYA, BEST LAH SHOPPING KAT SINI..! KAKZA TGGU TAU, SY DTG !! KONPEM DTG !!..”
.
Baik2..Kak Za tunggu korg dtg tau..Jauh2 Kak Za & team dtg dari Terengganu, bwk tudung fevret korg kt sini, jgn hampakan Kak Za plisss..huhuhu..
.
β€œJGN RISAU KAKZA, SY MMG NK SGT TUDUNG2 #IMANIS NI SBB BEST ! ASYIK BELI ONLINE JE..SKRG JGK SY DTG BOOTH KAKZA, SY NK SHOPPING SMPAI LEBAM..!”
.
.
P/S: STOK2 TUDUNG BUDAK DH NIPIS2 JE TER


0

[UPDATE] - AKHIRNYAA…TERCAPAI JUGAK HASRAT #IMANISLOVERS SHOPPING DGN IMANIS STELAH XLENA TIDOR MLM TGGU #IMANISHIJAB DTG KE BOOTH 31 YG PLG HUJUNG, KOMPLEKS KARANGKRAF, SEKSYEN 15, SHAH ALAM !!! .
.
Berpusu-pusu #imanislovers yg dtg serbu booth IMANIS di Kompleks Karangkraf, Shah Alam semata2 nk beli sendiri secara offline tudung labuh mampu milik #1 di Malaysia ni !! Korg jgn terkejut, abah2 pon ada yg shopping utk isteri & ank2 sekali tau ! Yg sepintas lalu depan booth pon sanggup patah balik ke booth IMANIS sbb tudung2 Kak Za KAYA dgn warna & design yg cukup MANIS dipandang, apatah lg di pkai..Gitewww
.
SETIAP PEMBELIAN LAYAK join lucky draw #FREE tudung raya, lagii xcited & rancak dieorg ajk member2 dtg !! Mmg FULL booth Kak Za, xmenang tgn dah..Eh ada lg, yg dtg shopping dgn IMANIS ni Kak Za bg paperbag #XCLUSIVE, kalau hadiahkan tudung utk emak, Kak Za bg #FREE kotak #XCLUSIVE !! kat lain xdpt tau! Sumpah Kak Za ckp, majority yg shopping semua balik dgn senyuman sampai telinga..! .
Booth IMANIS dh jd β€œONE-STOP-CENTRE” bg mama2 yg cari tudung sedondon utk ank2 dara..Bkn mama2 jer, abg bangla pon ada yg beli tudung IMANIS utk β€œyadikk maniss” di Bangladesh sampai buat video call suruh pilih kaler ! KO ADEE ?? Yg dtg 10 TERAWAL, Kak Za nk bg pin #XCLUSIVE imanis ! .
β€œSERIUS LAH?!! ABG BGLA PUN DTG SHOPPING?!! MMG POWER BETUL BOOTH NI..BOOTH NO BRAPA KAKZA ?? SY NK DTG BWK ANK2 NI..NK CARI TUDUNG RAYA SEDONDON..”
.
Sabar2..Kak Za nk bg details booth lah ni..
.
οƒ  TEMPAT : KOMPLEKS KARANGKRAF, SEKSYEN 15, SHAH ALAM.
.
οƒ  TARIKH : 1, 2 & 3 JUN 2018 .
οƒ  HARI : JUMAAT, SABTU & AHAD
.
MASA : 10.30PAGI hingga 2PAGI ! .
οƒ  BOOTH : NO. 31 (yg plg meriah dgn liplap lampu raya!)
.
.
β€œNK DTG LAH ! DAHLAH HARGA MURAH, DPT PAPERBAG #XCLUSIVE, MENANG #FREE TUDUNG RAYA, BEST LAH SHOPPING KAT SINI..! KAKZA TGGU TAU, SY DTG !! KONPEM DTG !!..”
.
Baik2..Kak Za tunggu korg dtg tau..Jauh2 Kak Za & team dtg dari Terengganu, bwk tudung fevret korg kt sini, jgn hampakan Kak Za plisss..huhuhu..
.
β€œJGN RISAU KAKZA, SY MMG NK SGT TUDUNG2 #IMANIS NI SBB BEST ! ASYIK BELI ONLINE JE..SKRG JGK SY DTG BOOTH KAKZA, SY NK SHOPPING SMPAI LEBAM..!”
.
.
P/S: STOK2 TUDUNG BUDAK DH NIPIS2


0

KINI HAMPIR TIBA, ESOK JE LG GUYS! IMANIS AKN BERADA DI KARNIVAL KARANGKRAF X SIFUFBADS, SEKSYEN 15 SHAH ALAM !! .
.
Peminat #imanislovers dh tak sng dduk sbb tak sabar nk jumpa #imanishijab di karnival karangkraf 1-3 JUN 2018 ini. Ramai dh peminat setia imanis di shah alam wasap team imanis !! Teruja betul korg, tapi...Kak Za lg teruja nk jumpa korg tau !! Jgn lupa dtg bawa ibu, adik, kakak dan sedara mara okay..
.
Siapa nk dtg ?? Byk tudung FREE #imanishijab nk bagi !! .
--> Sila Komen "saya dtg!"
--> Sila Komen "saya dtg!"
--> Sila Komen "saya dtg!"
.
P/S: SILA TAG2 KAKI SHOPPING & SHARE POST NI !


2

[AKAN DTG] - BUAT PERTAMA KALINYA #IMANISHIJAB MENDARAT DI KARNIVAL KARANGKRAF X SIFUFBADS DI SHAH ALAM PD 1, 2 & 3 JUN 2018 INI !! .
.
SHARE2 & TAG MEMBER2 DI SHAH ALAM !! Tiada lg dlm sejarah, ini kali yg pertama..#IMANISHIJAB turut serta bersama 50+ BRAND TERKENAL MALAYSIA di perkarangan Karangkraf di Seksyen 15, Shah Alam. Byk aktiviti menarik yg bakal disajikan utk korang semua ! Rugi tak dtg !! .
Ada yg eksited nk datang tak?? Ada yg EKSITED nk kenal #IMANISHIJAB rapat2??
.
#betulbetulraya
#betulbetulmanis
#imanisnyaraya
#karnivalkarangkraf
#karangkrafxsifufbads


0

Tanda manusia sayang kita,dia beri perhatian
Tanda ALLAH sayang kita,DIA beri UJIAN

Salam empat rakaat🏡️


1

#1DAYLEFT !! IMANIS AKN BERADA DI KARNIVAL KARANGKRAF X SIFUFBADS, SEKSYEN 15 SHAH ALAM! !!
.
.
Peminat #imanislovers dh tak sng dduk sbb tak sabar nk jumpa #imanishijab di karnival karangkraf 1-3 JUN 2018 ini. Ramai dh peminat setia imanis di shah alam wasap team imanis !! Teruja betul korg, tapi...Kak Za lg teruja nk jumpa korg tau !! Jgn lupa dtg bawa ibu, adik, kakak dan sedara mara okay..
.
Siapa nk dtg ?? Byk tudung FREE #imanishijab nk bagi !! .
--> Sila Komen "saya dtg!"
--> Sila Komen "saya dtg!"
--> Sila Komen "saya dtg!"
.
P/S: SILA TAG2 KAKI SHOPPING & SHARE POST NI !


0

[AKAN DTG] - BUAT PERTAMA KALINYA #IMANISHIJAB MENDARAT DI KARNIVAL KARANGKRAF X SIFUFBADS DI SHAH ALAM PD 1, 2 & 3 JUN 2018 INI !! .
.
SHARE2 & TAG MEMBER2 DI SHAH ALAM !! Tiada lg dlm sejarah, ini kali yg pertama..#IMANISHIJAB turut serta bersama 50+ BRAND TERKENAL MALAYSIA di perkarangan Karangkraf di Seksyen 15, Shah Alam. Byk aktiviti menarik yg bakal disajikan utk korang semua ! Rugi tak dtg !! .
Ada yg eksited nk datang tak?? Ada yg EKSITED nk kenal #IMANISHIJAB rapat2?? Jom komen "SY DTG!" .
#betulbetulraya
#betulbetulmanis
#imanisnyaraya
#karnivalkarangkraf
#karangkrafxsifufbads


0

[AKAN DTG] - BUAT PERTAMA KALINYA #IMANISHIJAB MENDARAT DI KARNIVAL KARANGKRAF X SIFUFBADS DI SHAH ALAM PD 1, 2 & 3 JUN 2018 INI !! .
.
SHARE2 & TAG MEMBER2 DI SHAH ALAM !! Tiada lg dlm sejarah, ini kali yg pertama..#IMANISHIJAB turut serta bersama 50+ BRAND TERKENAL MALAYSIA di perkarangan Karangkraf di Seksyen 15, Shah Alam. Byk aktiviti menarik yg bakal disajikan utk korang semua ! Rugi tak dtg !! .
Ada yg eksited nk datang tak?? Ada yg EKSITED nk kenal #IMANISHIJAB rapat2?? Jom komen "SY DTG!" .
#betulbetulraya
#betulbetulmanis
#imanisnyaraya
#karnivalkarangkraf
#karangkrafxsifufbads


0

[AKAN DTG] - BUAT PERTAMA KALINYA #IMANISHIJAB MENDARAT DI KARNIVAL KARANGKRAF X SIFUFBADS DI SHAH ALAM PD 1, 2 & 3 JUN 2018 INI !! .
.
SHARE2 & TAG MEMBER2 DI SHAH ALAM !! Tiada lg dlm sejarah, ini kali yg pertama..#IMANISHIJAB turut serta bersama 50+ BRAND TERKENAL MALAYSIA di perkarangan Karangkraf di Seksyen 15, Shah Alam. Byk aktiviti menarik yg bakal disajikan utk korang semua ! Rugi tak dtg !! .
Ada yg eksited nk datang tak?? Ada yg EKSITED nk kenal #IMANISHIJAB rapat2?? Jom komen "SY DTG!" .
#betulbetulraya
#betulbetulmanis
#imanisnyaraya
#karnivalkarangkraf
#karangkrafxsifufbads


0

[AKAN DTG] - BUAT PERTAMA KALINYA #IMANISHIJAB MENDARAT DI KARNIVAL KARANGKRAF X SIFUFBADS DI SHAH ALAM PD 1, 2 & 3 JUN 2018 INI !! .
.
SHARE2 & TAG MEMBER2 DI SHAH ALAM !! Tiada lg dlm sejarah, ini kali yg pertama..#IMANISHIJAB turut serta bersama 50+ BRAND TERKENAL MALAYSIA di perkarangan Karangkraf di Seksyen 15, Shah Alam. Byk aktiviti menarik yg bakal disajikan utk korang semua ! Rugi tak dtg !! .
Ada yg eksited nk datang tak?? Ada yg EKSITED nk kenal #IMANISHIJAB rapat2?? Jom komen "SY DTG!" .
#betulbetulraya
#betulbetulmanis
#imanisnyaraya
#karnivalkarangkraf
#karangkrafxsifufbads


0

[AKAN DTG] - BUAT PERTAMA KALINYA #IMANISHIJAB MENDARAT DI KARNIVAL KARANGKRAF X SIFUFBADS DI SHAH ALAM PD 1, 2 & 3 JUN 2018 INI !! .
.
SHARE2 & TAG MEMBER2 DI SHAH ALAM !! Tiada lg dlm sejarah, ini kali yg pertama..#IMANISHIJAB turut serta bersama 50+ BRAND TERKENAL MALAYSIA di perkarangan Karangkraf di Seksyen 15, Shah Alam. Byk aktiviti menarik yg bakal disajikan utk korang semua ! Rugi tak dtg !! .
Ada yg eksited nk datang tak?? Ada yg EKSITED nk kenal #IMANISHIJAB rapat2?? Jom komen "SY DTG!" .
#betulbetulraya
#betulbetulmanis
#imanisnyaraya
#karnivalkarangkraf
#karangkrafxsifufbads


0

[AKAN DTG] - BUAT PERTAMA KALINYA #IMANISHIJAB MENDARAT DI KARNIVAL KARANGKRAF X SIFUFBADS DI SHAH ALAM PD 1, 2 & 3 JUN 2018 INI !! .
.
SHARE2 & TAG MEMBER2 DI SHAH ALAM !! Tiada lg dlm sejarah, ini kali yg pertama..#IMANISHIJAB turut serta bersama 50+ BRAND TERKENAL MALAYSIA di perkarangan Karangkraf di Seksyen 15, Shah Alam. Byk aktiviti menarik yg bakal disajikan utk korang semua ! Rugi tak dtg !! .
Ada yg eksited nk datang tak?? Ada yg EKSITED nk kenal #IMANISHIJAB rapat2?? Jom komen "SY DTG!" .
#betulbetulraya
#betulbetulmanis
#imanisnyaraya
#karnivalkarangkraf
#karangkrafxsifufbads


0

Salam dari team Imanis..
.
Dia ucapkan selamat berpuasa, dan jumpa dia org di
1.alam maya ..ain ,zila ,jiha ,kaka ,madi
2. Terengganu Trade Center...hana , suhada, aini, aina dan shima
3.butik imanis Manir...suhada , aina
.
Yg ramai lagi tu ..team ekslusif yg bikin produk terbaik sampai org tak lena tido nak shoping di imanis butik.
.
K.za mana?
Ok jumpa k.za dan Dato Rosyam Nor di...
KARANGKRAF SHAH ALAM..jumpa nanti , pada 1hb hingga 3hb Jun.
.
#imanishijab
#betulbetulraya
#imanisnyaraya


0

[AKAN DTG] - BUAT PERTAMA KALINYA #IMANISHIJAB MENDARAT DI KARNIVAL KARANGKRAF X SIFUFBADS DI SHAH ALAM PD 1, 2 & 3 JUN 2018 INI !! .
.
SHARE2 & TAG MEMBER2 DI SHAH ALAM !! Tiada lg dlm sejarah, ini kali yg pertama..#IMANISHIJAB turut serta bersama 50+ BRAND TERKENAL MALAYSIA di perkarangan Karangkraf di Seksyen 15, Shah Alam. Byk aktiviti menarik yg bakal disajikan utk korang semua ! Rugi tak dtg !! .
Ada yg eksited nk datang tak?? Ada yg EKSITED nk kenal #IMANISHIJAB rapat2?? Jom komen "SY DTG!" .
#betulbetulraya
#betulbetulmanis
#imanisnyaraya
#karnivalkarangkraf
#karangkrafxsifufbads


0

[AKAN DTG] - BUAT PERTAMA KALINYA #IMANISHIJAB MENDARAT DI KARNIVAL KARANGKRAF X SIFUFBADS DI SHAH ALAM PD 1, 2 & 3 JUN 2018 INI !! .
.
SHARE2 & TAG MEMBER2 DI SHAH ALAM !! Tiada lg dlm sejarah, ini kali yg pertama..#IMANISHIJAB turut serta bersama 50+ BRAND TERKENAL MALAYSIA di perkarangan Karangkraf di Seksyen 15, Shah Alam. Byk aktiviti menarik yg bakal disajikan utk korang semua ! Rugi tak dtg !! .
Ada yg eksited nk datang tak?? Ada yg EKSITED nk kenal #IMANISHIJAB rapat2?? Jom komen "SY DTG!" .
#betulbetulraya
#betulbetulmanis
#imanisnyaraya
#karnivalkarangkraf
#karangkrafxsifufbads


0

[AKAN DTG] - BUAT PERTAMA KALINYA #IMANISHIJAB MENDARAT DI KARNIVAL KARANGKRAF X SIFUFBADS DI SHAH ALAM PD 1, 2 & 3 JUN 2018 INI !! .
.
SHARE2 & TAG MEMBER2 DI SHAH ALAM !! Tiada lg dlm sejarah, ini kali yg pertama..#IMANISHIJAB turut serta bersama 50+ BRAND TERKENAL MALAYSIA di perkarangan Karangkraf di Seksyen 15, Shah Alam. Byk aktiviti menarik yg bakal disajikan utk korang semua ! Rugi tak dtg !! .
Ada yg eksited nk datang tak?? Ada yg EKSITED nk kenal #IMANISHIJAB rapat2?? Jom komen "SY DTG!" .
#betulbetulraya
#betulbetulmanis
#imanisnyaraya
#karnivalkarangkraf
#karangkrafxsifufbads


0

[AKAN DTG] - BUAT PERTAMA KALINYA #IMANISHIJAB MENDARAT DI KARNIVAL KARANGKRAF X SIFUFBADS DI SHAH ALAM PD 1, 2 & 3 JUN 2018 INI !! .
.
SHARE2 & TAG MEMBER2 DI SHAH ALAM !! Tiada lg dlm sejarah, ini kali yg pertama..#IMANISHIJAB turut serta bersama 50+ BRAND TERKENAL MALAYSIA di perkarangan Karangkraf di Seksyen 15, Shah Alam. Byk aktiviti menarik yg bakal disajikan utk korang semua ! Rugi tak dtg !! .
Ada yg eksited nk datang tak?? Ada yg EKSITED nk kenal #IMANISHIJAB rapat2?? Jom komen "SY DTG!" .
#betulbetulraya
#betulbetulmanis
#imanisnyaraya
#karnivalkarangkraf
#karangkrafxsifufbads


2

[AKAN DTG] - BUAT PERTAMA KALINYA #IMANISHIJAB MENDARAT DI KARNIVAL KARANGKRAF X SIFUFBADS DI SHAH ALAM PD 1, 2 & 3 JUN 2018 INI !! .
.
SHARE2 & TAG MEMBER2 DI SHAH ALAM !! Tiada lg dlm sejarah, ini kali yg pertama..#IMANISHIJAB turut serta bersama 50+ BRAND TERKENAL MALAYSIA di perkarangan Karangkraf di Seksyen 15, Shah Alam. Byk aktiviti menarik yg bakal disajikan utk korang semua ! Rugi tak dtg !! .
Ada yg eksited nk datang tak?? Ada yg EKSITED nk kenal #IMANISHIJAB rapat2?? Jom komen "SY DTG!" .
#betulbetulraya
#betulbetulmanis
#imanisnyaraya
#karnivalkarangkraf
#karangkrafxsifufbads


0

[AKAN DTG] - BUAT PERTAMA KALINYA #IMANISHIJAB MENDARAT DI KARNIVAL KARANGKRAF X SIFUFBADS DI SHAH ALAM PD 1, 2 & 3 JUN 2018 INI !! .
.
SHARE2 & TAG MEMBER2 DI SHAH ALAM !! Tiada lg dlm sejarah, ini kali yg pertama..#IMANISHIJAB turut serta bersama 50+ BRAND TERKENAL MALAYSIA di perkarangan Karangkraf di Seksyen 15, Shah Alam. Byk aktiviti menarik yg bakal disajikan utk korang semua ! Rugi tak dtg !! .
Ada yg eksited nk datang tak?? Ada yg EKSITED nk kenal #IMANISHIJAB rapat2?? Jom komen "SY DTG!" .
#betulbetulraya
#betulbetulmanis
#imanisnyaraya
#karnivalkarangkraf
#karangkrafxsifufbads


0

[AKAN DTG] - BUAT PERTAMA KALINYA #IMANISHIJAB MENDARAT DI KARNIVAL KARANGKRAF X SIFUFBADS DI SHAH ALAM PD 1, 2 & 3 JUN 2018 INI !! .
.
SHARE2 & TAG MEMBER2 DI SHAH ALAM !! Tiada lg dlm sejarah, ini kali yg pertama..#IMANISHIJAB turut serta bersama 50+ BRAND TERKENAL MALAYSIA di perkarangan Karangkraf di Seksyen 15, Shah Alam. Byk aktiviti menarik yg bakal disajikan utk korang semua ! Rugi tak dtg !! .
Ada yg eksited nk datang tak?? Ada yg EKSITED nk kenal #IMANISHIJAB rapat2?? Jom komen "SY DTG!" .
#betulbetulraya
#betulbetulmanis
#imanisnyaraya
#karnivalkarangkraf
#karangkrafxsifufbads


1

[AKAN DTG] - BUAT PERTAMA KALINYA #IMANISHIJAB MENDARAT DI KARNIVAL KARANGKRAF X SIFUFBADS DI SHAH ALAM PD 1, 2 & 3 JUN 2018 INI !! .
.
SHARE2 & TAG MEMBER2 DI SHAH ALAM !! Tiada lg dlm sejarah, ini kali yg pertama..#IMANISHIJAB turut serta bersama 50+ BRAND TERKENAL MALAYSIA di perkarangan Karangkraf di Seksyen 15, Shah Alam. Byk aktiviti menarik yg bakal disajikan utk korang semua ! Rugi tak dtg !! .
Ada yg eksited nk datang tak?? Ada yg EKSITED nk kenal #IMANISHIJAB rapat2?? Jom komen "SY DTG!" .
#betulbetulraya
#betulbetulmanis
#imanisnyaraya
#karnivalkarangkraf
#karangkrafxsifufbads


2

Awak2, Kak Za nk bgthu good news ni ! Ada sesuatu yg special menanti org Shah Alam 😍😍 Agak2 ape ye ?? .
Siapa kat sini org Shah Alam ??? Ce komen "SAYA!"
.
#IMANISHIJAB #imanisrayamestibergaya #imanisraya2018 #hariraya2018 #rayasedondon #promosiramadhan #promosiramadhan2018 #imanisshahalam #imanislovers #tudungraya #tudungraya2018


0

DAH ADA TUDUNG RAYA KE BELUM TUH? .
Haaa sementara sis tengah buat promosi, meh grab cepat. Nanti kang raya kempunan tak dapat pakai keluaran #imanishijab pula 😣
.
By the way nak tanya, korang raya tahun ni pakai tudung apa? 😍 Sis pakai khimar tahun ni hehe πŸ™Š
.
Jom whatsapp cepat di 0174645053 sebelum stok makin menyusut!
#tudungkanakkanak #tudungmurah #tudungreben #tudungsarungmurah #tudunglabuh #tudungimanis #tudungbawal #bawalbidang50 #bawallabuh #bawalchiffon #bawalbidang60 #bawalreben #bawalmurah #shawlimanis #shawlchiffon #shawllabuh #shawlmurah #khimarmurah #khimarmodern #khimarsyarie #khimarlabuh


0

The end of the page