#instantshawlmurah

Instagram photos and videos

#instantshawlmurah#instantshawl#tudungmalaysia#tudunglabuh#shawlmurah#shawlchiffon#shawl#shawllabuh#tudungmurah#tudungsarung#instantshawllabuh#instantshawlmalaysia#instantshawlplain#shawlinstant#shawlmalaysia#shawlplain#TudungExpress#muslimahhijabbynhm#aidijuma#tudungsale#InstantHijab#instantshawlcrepe

Hashtags #instantshawlmurah for Instagram

Siapa minat kaler ni ?πŸ™‹πŸ˜»
.

Material: Chiffon Georgette
Measurement: 2m x 0.7m
Design: End Curve
.

KENAPA WAJIB ADA RARA SHAWL? .
.
πŸ”₯Material chiffon georgette
πŸ”₯Senang nak bentuk
πŸ”₯Jahitan kemas
πŸ”₯Pnjg 2meter x0.7meter
πŸ”₯Labuh dan senang nak lilit pelbagai gaya
πŸ”₯Tak jarang
πŸ”₯Material lembut. Tak panas. Selesa
.

Whatsapp 0178891702

0178891702 #0193138625 to order 😍😍 .
.
Atau KLIK link di bawah
.

http://www.wasap.my/60195230421
http://www.wasap.my/60195230421
http://www.wasap.my/60195230421
.

#chiffonshawl #chiffonshawlmurah #chiffongeorgette #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlraya #longshawl #wideshawl #wideshawlchiffon #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #shawlchiffon
#shawl #shawlmurah#wideshawl #wideshawlmurah #longshawl #longshawlmurah #chiffonshawl #chiffonshawlmurah
#instantshawl #instantshawl2muka #instantshawlmurah #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlraya #longshawl #wideshawl #wideshawlchiffon #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #shawlycra #shawl #shawlmurah #sakurahijabistadsu


0

SALES!! SALES!! 4 HELAI RM 100 🌸
.
BOLEH MIX DESIGNS.
.
HARGA RETAIL :
β€’Lily RM35
.
β€’Lisa RM35
.
β€’Chloe RM35
.
β€’Laura RM35
.
β€’Melrose RM35
.
β€’Chantique RM30
.
🌺all price exclude postage
.
.
HURRY UP WHILE STOCK LAST!
.
.
.
#instantshawl #instantshawlmurah
#printedshawl #shawlprinted #shawlcorak #shawlchiffon #shawlmurah #instantshawl #shawlinstant #benanghijau #agentbenanghijau #bawalekslusif #shawlinstantmurah #shawllover #bawallovers #takadacintasepertimu #dramasangat #syurgayangkedua #shawlsatin #shawllabuh #pengantin100hari #mycoffeeprince #sale
#tiamosweetheart #ootd #tiadaarahjodohkita #redvelvetdrama


0

L I M I T E D. E D I T I O N.
ONLY @queenrosemera
.
Kalau habis? Tak akan ada lagi warna yang sama. Dan tiada ulangan lagi.
SALE JIMAT COMBO 4 for RM100
.
Stock running low very fastπŸ˜‰
Sebelum semua habis kena dapat kan sekarang tau.
MATERIAL HIGH QUALITY πŸ’―
__
Material berkualiti tinggi dengan harga paling JIMAT SEKALI
Ok let’s order now before sold out
__
‭011 2564 1136‬
__
#softawning #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawllycra #instantshawlmalaysia #instantshawlborong #instantshawlsale #instantshawllabuh #instantshawlnoiron #instantshawlplain #instantshawlsatumuka #shawlmurah #shawllycra #shawllabuh #tudung #tudungmurah #tudungborong #tudungonline #sayajual #sayajualonline #sayajualonlinemurah #tudungcantik #tudungtravel #tudungraya #bangisentral #bangisentralboutiqe


1

Hye dearies. Sape tema RETRORAYA tahun ni? πŸ˜€
.
Jom grab hybridshawl kod #brownies ni! .
Akak jamin, tak rosak gambar raya 🀣 .
πŸ“²πŸ“²uolss klik link wassap kat bio πŸ‘† kalu nk order ok
.
http://www.wasap.my/60193053160

#bawalshawl #bawalshawlmurah #tudungexpress #bawalexpress #bawalribenmurah #tudungribenmurah #igreview #paidreview
#bawalshawlplain #bawalshawlinstant #bawalshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #bawalshawlbidang45 #bawalshawlbidang50 #bawalshawlbidang55 #bawalshawlbidang60


0

MADINA SAKURA
-
Bawal dari material Chiffon Sakura (terbaru di pasaran)
.
.
βœ”οΈMudah bentuk
βœ”οΈMaterial firm tak perlu starch
βœ”οΈTak jarang
βœ”οΈTak tinggal kesan peluh.
βœ”οΈ4 bucu curve di hujung
:

Didatangkan dengan 2 size,
L (bidang 50) & XL (bidang 60)
.

Harga
L : RM45
XL :RM49
.
.

Harga belum termasuk postage
-
Order :
πŸ“±WA 013.281.1221
-
#madinabmainruz


1

[ NEW ] - JANGAN BACA KALAU ANDA SUKA LILIT SHAWL 30 MINIT
.
.
Senang Rupanya pakai shawl ni. Tak perlu lilit sana sini
~
Alhamdulillah , batch pertama release kurang 48 JAM dah soldout. Tapi kali ni kami release 18 pilihan warna. .
Sebab itu Setiap wanita perlu ada Stella Instant
Sebab apa?
~
😍 Sarung Je Terus siap.
Kurang 30 saat untuk memakainya.
~
😍 Pinless.
Tiada lagi masalah kehilangan pin. Tercucuk telinga la kepala la. Kesian kepala kita.
~
😍Tidak Jarang.
Material dari High Quality Chiffon yang berkualiti. Tidak panas. Mudah bentuk. ~
😍Labuh depan belakang.
Ukuran khas untuk para muslimah yang mementingkan aurat
.
😍 DETAILING RUFFLE.
Design yang tengah in yang selalu pada design yang sangat sangat high demand
. .
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Tunggu apa lagi? Jangan terlepas untuk dapatkan warna yang menarik.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
STELLA INSTANT
NORMAL PRICE: RM54
PROMO 2 HELAI RM100 JE 😱
.
Macam mana nak dapatkan? WhatsApp Nurul sekarang!
.
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093

P/s: cutting kali belakang labuh. Bestttt
.
#instantshawlcrepe #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #shawl #shawlinstant #shawlmalaysia #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #tudungmalaysia #tudungsale #tudungmurah #tudunglabuh #aidijuma #muslimahhijabbynhm #tudungsarung #tudungmalaysia #TudungExpress #shawlplain #instantshawlplain #tudunginstant #InstantHijab


0

BawalShawl Printed ByReefa
.
πŸ’ŸADJUSTABLE (2M x 0.7CM)
πŸ’ŸAwning dari material bawal cotton voile dan shawl dari chiffon geoggette
πŸ’Ÿ Mudah bentuk, tak jarang & ironless
πŸ’ŸHarga sehelai
RM49 tak termasuk post
.
3 PCS RM 110 FREE POS SM (Plain)
3 PCS RM 115 FREE POS SS (Plain)
.
Tambah RM 5/piece kalau nak campur dengan Printed
πŸ’Ÿ Postage
Semenanjung
1-3pc RM8 / 4-12pc RM11
SabahSarawak
1-3pc RM13 / 4-12pc RM17
.
DM or whatsapp 0145084139 or click link whatsapp kat bio untuk order
.
#blouse #blousemurah #blouselace #bawal #bawallabuhmurah #tudung #tudungchiffon #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalshawl #bawalshawlmurah #instantshawl #instantshawlmurah


0

BawalShawl Printed ByReefa
.
πŸ’ŸADJUSTABLE (2M x 0.7CM)
πŸ’ŸAwning dari material bawal cotton voile dan shawl dari chiffon geoggette
πŸ’Ÿ Mudah bentuk, tak jarang & ironless
πŸ’ŸHarga sehelai
RM49 tak termasuk post
.
3 PCS RM 110 FREE POS SM (Plain)
3 PCS RM 115 FREE POS SS (Plain)
.
Tambah RM 5/piece kalau nak campur dengan Printed
πŸ’Ÿ Postage
Semenanjung
1-3pc RM8 / 4-12pc RM11
SabahSarawak
1-3pc RM13 / 4-12pc RM17
.
DM or whatsapp 0145084139 or click link whatsapp kat bio untuk order
.
#blouse #blousemurah #blouselace #bawal #bawallabuhmurah #tudung #tudungchiffon #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalshawl #bawalshawlmurah #instantshawl #instantshawlmurah


1

[ NEW ] - JANGAN BACA KALAU ANDA SUKA LILIT SHAWL 30 MINIT
.
.
Senang Rupanya pakai shawl ni. Tak perlu lilit sana sini
~
Alhamdulillah , batch pertama release kurang 48 JAM dah soldout. Tapi kali ni kami release 18 pilihan warna. .
Sebab itu Setiap wanita perlu ada Stella Instant
Sebab apa?
~
😍 Sarung Je Terus siap.
Kurang 30 saat untuk memakainya.
~
😍 Pinless.
Tiada lagi masalah kehilangan pin. Tercucuk telinga la kepala la. Kesian kepala kita.
~
😍Tidak Jarang.
Material dari High Quality Chiffon yang berkualiti. Tidak panas. Mudah bentuk. ~
😍Labuh depan belakang.
Ukuran khas untuk para muslimah yang mementingkan aurat
.
😍 DETAILING RUFFLE.
Design yang tengah in yang selalu pada design yang sangat sangat high demand
. .
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Tunggu apa lagi? Jangan terlepas untuk dapatkan warna yang menarik.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
STELLA INSTANT
NORMAL PRICE: RM54
PROMO 2 HELAI RM100 JE 😱
.
Macam mana nak dapatkan? WhatsApp Nurul sekarang!
.
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093

P/s: cutting kali belakang labuh. Bestttt
.
#instantshawlcrepe #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #shawl #shawlinstant #shawlmalaysia #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #tudungmalaysia #tudungsale #tudungmurah #tudunglabuh #aidijuma #muslimahhijabbynhm #tudungsarung #tudungmalaysia #TudungExpress #shawlplain #instantshawlplain #tudunginstant #InstantHijab


0

BawalShawl Printed ByReefa
.
πŸ’ŸADJUSTABLE (2M x 0.7CM)
πŸ’ŸAwning dari material bawal cotton voile dan shawl dari chiffon geoggette
πŸ’Ÿ Mudah bentuk, tak jarang & ironless
πŸ’ŸHarga sehelai
RM49 tak termasuk post
.
3 PCS RM 110 FREE POS SM (Plain)
3 PCS RM 115 FREE POS SS (Plain)
.
Tambah RM 5/piece kalau nak campur dengan Printed
πŸ’Ÿ Postage
Semenanjung
1-3pc RM8 / 4-12pc RM11
SabahSarawak
1-3pc RM13 / 4-12pc RM17
.
DM or whatsapp 0145084139 or click link whatsapp kat bio untuk order
.
#blouse #blousemurah #blouselace #bawal #bawallabuhmurah #tudung #tudungchiffon #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalshawl #bawalshawlmurah #instantshawl #instantshawlmurah


0

BawalShawl Printed ByReefa
.
πŸ’ŸADJUSTABLE (2M x 0.7CM)
πŸ’ŸAwning dari material bawal cotton voile dan shawl dari chiffon geoggette
πŸ’Ÿ Mudah bentuk, tak jarang & ironless
πŸ’ŸHarga sehelai
RM49 tak termasuk post
.
3 PCS RM 110 FREE POS SM (Plain)
3 PCS RM 115 FREE POS SS (Plain)
.
Tambah RM 5/piece kalau nak campur dengan Printed
πŸ’Ÿ Postage
Semenanjung
1-3pc RM8 / 4-12pc RM11
SabahSarawak
1-3pc RM13 / 4-12pc RM17
.
DM or whatsapp 0145084139 or click link whatsapp kat bio untuk order
.
#blouse #blousemurah #blouselace #bawal #bawallabuhmurah #tudung #tudungchiffon #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalshawl #bawalshawlmurah #instantshawl #instantshawlmurah


0

[ NEW ] - JANGAN BACA KALAU ANDA SUKA LILIT SHAWL 30 MINIT
.
.
Senang Rupanya pakai shawl ni. Tak perlu lilit sana sini
~
Alhamdulillah , batch pertama release kurang 48 JAM dah soldout. Tapi kali ni kami release 18 pilihan warna. .
Sebab itu Setiap wanita perlu ada Stella Instant
Sebab apa?
~
😍 Sarung Je Terus siap.
Kurang 30 saat untuk memakainya.
~
😍 Pinless.
Tiada lagi masalah kehilangan pin. Tercucuk telinga la kepala la. Kesian kepala kita.
~
😍Tidak Jarang.
Material dari High Quality Chiffon yang berkualiti. Tidak panas. Mudah bentuk. ~
😍Labuh depan belakang.
Ukuran khas untuk para muslimah yang mementingkan aurat
.
😍 DETAILING RUFFLE.
Design yang tengah in yang selalu pada design yang sangat sangat high demand
. .
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Tunggu apa lagi? Jangan terlepas untuk dapatkan warna yang menarik.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
STELLA INSTANT
NORMAL PRICE: RM54
PROMO 2 HELAI RM100 JE 😱
.
Macam mana nak dapatkan? WhatsApp Nurul sekarang!
.
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093

P/s: cutting kali belakang labuh. Bestttt
.
#instantshawlcrepe #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #shawl #shawlinstant #shawlmalaysia #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #tudungmalaysia #tudungsale #tudungmurah #tudunglabuh #aidijuma #muslimahhijabbynhm #tudungsarung #tudungmalaysia #TudungExpress #shawlplain #instantshawlplain #tudunginstant #InstantHijab


0

BawalShawl Printed ByReefa
.
πŸ’ŸADJUSTABLE (2M x 0.7CM)
πŸ’ŸAwning dari material bawal cotton voile dan shawl dari chiffon geoggette
πŸ’Ÿ Mudah bentuk, tak jarang & ironless
πŸ’ŸHarga sehelai
RM49 tak termasuk post
.
3 PCS RM 110 FREE POS SM (Plain)
3 PCS RM 115 FREE POS SS (Plain)
.
Tambah RM 5/piece kalau nak campur dengan Printed
πŸ’Ÿ Postage
Semenanjung
1-3pc RM8 / 4-12pc RM11
SabahSarawak
1-3pc RM13 / 4-12pc RM17
.
DM or whatsapp 0145084139 or click link whatsapp kat bio untuk order
.
#blouse #blousemurah #blouselace #bawal #bawallabuhmurah #tudung #tudungchiffon #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalshawl #bawalshawlmurah #instantshawl #instantshawlmurah


0

BawalShawl Printed ByReefa
.
πŸ’ŸADJUSTABLE (2M x 0.7CM)
πŸ’ŸAwning dari material bawal cotton voile dan shawl dari chiffon geoggette
πŸ’Ÿ Mudah bentuk, tak jarang & ironless
πŸ’ŸHarga sehelai
RM49 tak termasuk post
.
3 PCS RM 110 FREE POS SM (Plain)
3 PCS RM 115 FREE POS SS (Plain)
.
Tambah RM 5/piece kalau nak campur dengan Printed
πŸ’Ÿ Postage
Semenanjung
1-3pc RM8 / 4-12pc RM11
SabahSarawak
1-3pc RM13 / 4-12pc RM17
.
DM or whatsapp 0145084139 or click link whatsapp kat bio untuk order
.
#blouse #blousemurah #blouselace #bawal #bawallabuhmurah #tudung #tudungchiffon #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalshawl #bawalshawlmurah #instantshawl #instantshawlmurah


0

[ NEW ] - JANGAN BACA KALAU ANDA SUKA LILIT SHAWL 30 MINIT
.
.
Senang Rupanya pakai shawl ni. Tak perlu lilit sana sini
~
Alhamdulillah , batch pertama release kurang 48 JAM dah soldout. Tapi kali ni kami release 18 pilihan warna. .
Sebab itu Setiap wanita perlu ada Stella Instant
Sebab apa?
~
😍 Sarung Je Terus siap.
Kurang 30 saat untuk memakainya.
~
😍 Pinless.
Tiada lagi masalah kehilangan pin. Tercucuk telinga la kepala la. Kesian kepala kita.
~
😍Tidak Jarang.
Material dari High Quality Chiffon yang berkualiti. Tidak panas. Mudah bentuk. ~
😍Labuh depan belakang.
Ukuran khas untuk para muslimah yang mementingkan aurat
.
😍 DETAILING RUFFLE.
Design yang tengah in yang selalu pada design yang sangat sangat high demand
. .
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Tunggu apa lagi? Jangan terlepas untuk dapatkan warna yang menarik.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
STELLA INSTANT
NORMAL PRICE: RM54
PROMO 2 HELAI RM100 JE 😱
.
Macam mana nak dapatkan? WhatsApp Nurul sekarang!
.
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093

P/s: cutting kali belakang labuh. Bestttt
.
#instantshawlcrepe #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #shawl #shawlinstant #shawlmalaysia #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #tudungmalaysia #tudungsale #tudungmurah #tudunglabuh #aidijuma #muslimahhijabbynhm #tudungsarung #tudungmalaysia #TudungExpress #shawlplain #instantshawlplain #tudunginstant #InstantHijab


1

BawalShawl Printed ByReefa
.
πŸ’ŸADJUSTABLE (2M x 0.7CM)
πŸ’ŸAwning dari material bawal cotton voile dan shawl dari chiffon geoggette
πŸ’Ÿ Mudah bentuk, tak jarang & ironless
πŸ’ŸHarga sehelai
RM49 tak termasuk post
.
3 PCS RM 110 FREE POS SM (Plain)
3 PCS RM 115 FREE POS SS (Plain)
.
Tambah RM 5/piece kalau nak campur dengan Printed
πŸ’Ÿ Postage
Semenanjung
1-3pc RM8 / 4-12pc RM11
SabahSarawak
1-3pc RM13 / 4-12pc RM17
.
DM or whatsapp 0145084139 or click link whatsapp kat bio untuk order
.
#blouse #blousemurah #blouselace #bawal #bawallabuhmurah #tudung #tudungchiffon #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalshawl #bawalshawlmurah #instantshawl #instantshawlmurah


0

BawalShawl Printed ByReefa
.
πŸ’ŸADJUSTABLE (2M x 0.7CM)
πŸ’ŸAwning dari material bawal cotton voile dan shawl dari chiffon geoggette
πŸ’Ÿ Mudah bentuk, tak jarang & ironless
πŸ’ŸHarga sehelai
RM49 tak termasuk post
.
3 PCS RM 110 FREE POS SM (Plain)
3 PCS RM 115 FREE POS SS (Plain)
.
Tambah RM 5/piece kalau nak campur dengan Printed
πŸ’Ÿ Postage
Semenanjung
1-3pc RM8 / 4-12pc RM11
SabahSarawak
1-3pc RM13 / 4-12pc RM17
.
DM or whatsapp 0145084139 or click link whatsapp kat bio untuk order
.
#blouse #blousemurah #blouselace #bawal #bawallabuhmurah #tudung #tudungchiffon #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalshawl #bawalshawlmurah #instantshawl #instantshawlmurah


0

BawalShawl Printed ByReefa
.
πŸ’ŸADJUSTABLE (2M x 0.7CM)
πŸ’ŸAwning dari material bawal cotton voile dan shawl dari chiffon geoggette
πŸ’Ÿ Mudah bentuk, tak jarang & ironless
πŸ’ŸHarga sehelai
RM49 tak termasuk post
.
3 PCS RM 110 FREE POS SM (Plain)
3 PCS RM 115 FREE POS SS (Plain)
.
Tambah RM 5/piece kalau nak campur dengan Printed
πŸ’Ÿ Postage
Semenanjung
1-3pc RM8 / 4-12pc RM11
SabahSarawak
1-3pc RM13 / 4-12pc RM17
.
DM or whatsapp 0145084139 or click link whatsapp kat bio untuk order
.
#blouse #blousemurah #blouselace #bawal #bawallabuhmurah #tudung #tudungchiffon #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalshawl #bawalshawlmurah #instantshawl #instantshawlmurah


0

BawalShawl Printed ByReefa
.
πŸ’ŸADJUSTABLE (2M x 0.7CM)
πŸ’ŸAwning dari material bawal cotton voile dan shawl dari chiffon geoggette
πŸ’Ÿ Mudah bentuk, tak jarang & ironless
πŸ’ŸHarga sehelai
RM49 tak termasuk post
.
3 PCS RM 110 FREE POS SM (Plain)
3 PCS RM 115 FREE POS SS (Plain)
.
Tambah RM 5/piece kalau nak campur dengan Printed
πŸ’Ÿ Postage
Semenanjung
1-3pc RM8 / 4-12pc RM11
SabahSarawak
1-3pc RM13 / 4-12pc RM17
.
DM or whatsapp 0145084139 or click link whatsapp kat bio untuk order
.
#blouse #blousemurah #blouselace #bawal #bawallabuhmurah #tudung #tudungchiffon #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalshawl #bawalshawlmurah #instantshawl #instantshawlmurah


0

BawalShawl Printed ByReefa
.
πŸ’ŸADJUSTABLE (2M x 0.7CM)
πŸ’ŸAwning dari material bawal cotton voile dan shawl dari chiffon geoggette
πŸ’Ÿ Mudah bentuk, tak jarang & ironless
πŸ’ŸHarga sehelai
RM49 tak termasuk post
.
3 PCS RM 110 FREE POS SM (Plain)
3 PCS RM 115 FREE POS SS (Plain)
.
Tambah RM 5/piece kalau nak campur dengan Printed
πŸ’Ÿ Postage
Semenanjung
1-3pc RM8 / 4-12pc RM11
SabahSarawak
1-3pc RM13 / 4-12pc RM17
.
DM or whatsapp 0145084139 or click link whatsapp kat bio untuk order
.
#blouse #blousemurah #blouselace #bawal #bawallabuhmurah #tudung #tudungchiffon #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalshawl #bawalshawlmurah #instantshawl #instantshawlmurah


0

BawalShawl Printed ByReefa
.
πŸ’ŸADJUSTABLE (2M x 0.7CM)
πŸ’ŸAwning dari material bawal cotton voile dan shawl dari chiffon geoggette
πŸ’Ÿ Mudah bentuk, tak jarang & ironless
πŸ’ŸHarga sehelai
RM49 tak termasuk post
.
3 PCS RM 110 FREE POS SM (Plain)
3 PCS RM 115 FREE POS SS (Plain)
.
Tambah RM 5/piece kalau nak campur dengan Printed
πŸ’Ÿ Postage
Semenanjung
1-3pc RM8 / 4-12pc RM11
SabahSarawak
1-3pc RM13 / 4-12pc RM17
.
DM or whatsapp 0145084139 or click link whatsapp kat bio untuk order
.
#blouse #blousemurah #blouselace #bawal #bawallabuhmurah #tudung #tudungchiffon #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalshawl #bawalshawlmurah #instantshawl #instantshawlmurah


0

BawalShawl Printed ByReefa
.
πŸ’ŸADJUSTABLE (2M x 0.7CM)
πŸ’ŸAwning dari material bawal cotton voile dan shawl dari chiffon geoggette
πŸ’Ÿ Mudah bentuk, tak jarang & ironless
πŸ’ŸHarga sehelai
RM49 tak termasuk post
.
3 PCS RM 110 FREE POS SM (Plain)
3 PCS RM 115 FREE POS SS (Plain)
.
Tambah RM 5/piece kalau nak campur dengan Printed
πŸ’Ÿ Postage
Semenanjung
1-3pc RM8 / 4-12pc RM11
SabahSarawak
1-3pc RM13 / 4-12pc RM17
.
DM or whatsapp 0145084139 or click link whatsapp kat bio untuk order
.
#blouse #blousemurah #blouselace #bawal #bawallabuhmurah #tudung #tudungchiffon #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalshawl #bawalshawlmurah #instantshawl #instantshawlmurah


0

BawalShawl Printed ByReefa
.
πŸ’ŸADJUSTABLE (2M x 0.7CM)
πŸ’ŸAwning dari material bawal cotton voile dan shawl dari chiffon geoggette
πŸ’Ÿ Mudah bentuk, tak jarang & ironless
πŸ’ŸHarga sehelai
RM49 tak termasuk post
.
3 PCS RM 110 FREE POS SM (Plain)
3 PCS RM 115 FREE POS SS (Plain)
.
Tambah RM 5/piece kalau nak campur dengan Printed
πŸ’Ÿ Postage
Semenanjung
1-3pc RM8 / 4-12pc RM11
SabahSarawak
1-3pc RM13 / 4-12pc RM17
.
DM or whatsapp 0145084139 or click link whatsapp kat bio untuk order
.
#blouse #blousemurah #blouselace #bawal #bawallabuhmurah #tudung #tudungchiffon #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalshawl #bawalshawlmurah #instantshawl #instantshawlmurah


0

BawalShawl Printed ByReefa
.
πŸ’ŸADJUSTABLE (2M x 0.7CM)
πŸ’ŸAwning dari material bawal cotton voile dan shawl dari chiffon geoggette
πŸ’Ÿ Mudah bentuk, tak jarang & ironless
πŸ’ŸHarga sehelai
RM49 tak termasuk post
.
3 PCS RM 110 FREE POS SM (Plain)
3 PCS RM 115 FREE POS SS (Plain)
.
Tambah RM 5/piece kalau nak campur dengan Printed
πŸ’Ÿ Postage
Semenanjung
1-3pc RM8 / 4-12pc RM11
SabahSarawak
1-3pc RM13 / 4-12pc RM17
.
DM or whatsapp 0145084139 or click link whatsapp kat bio untuk order
.
#blouse #blousemurah #blouselace #bawal #bawallabuhmurah #tudung #tudungchiffon #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalshawl #bawalshawlmurah #instantshawl #instantshawlmurah


0

[ NEW ] - JANGAN BACA KALAU ANDA SUKA LILIT SHAWL 30 MINIT
.
.
Senang Rupanya pakai shawl ni. Tak perlu lilit sana sini
~
Alhamdulillah , batch pertama release kurang 48 JAM dah soldout. Tapi kali ni kami release 18 pilihan warna. .
Sebab itu Setiap wanita perlu ada Stella Instant
Sebab apa?
~
😍 Sarung Je Terus siap.
Kurang 30 saat untuk memakainya.
~
😍 Pinless.
Tiada lagi masalah kehilangan pin. Tercucuk telinga la kepala la. Kesian kepala kita.
~
😍Tidak Jarang.
Material dari High Quality Chiffon yang berkualiti. Tidak panas. Mudah bentuk. ~
😍Labuh depan belakang.
Ukuran khas untuk para muslimah yang mementingkan aurat
.
😍 DETAILING RUFFLE.
Design yang tengah in yang selalu pada design yang sangat sangat high demand
. .
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Tunggu apa lagi? Jangan terlepas untuk dapatkan warna yang menarik.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
STELLA INSTANT
NORMAL PRICE: RM54
PROMO 2 HELAI RM100 JE 😱
.
Macam mana nak dapatkan? WhatsApp Nurul sekarang!
.
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093

P/s: cutting kali belakang labuh. Bestttt
.
#instantshawlcrepe #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #shawl #shawlinstant #shawlmalaysia #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #tudungmalaysia #tudungsale #tudungmurah #tudunglabuh #aidijuma #muslimahhijabbynhm #tudungsarung #tudungmalaysia #TudungExpress #shawlplain #instantshawlplain #tudunginstant #InstantHijab


0

BawalShawl Printed ByReefa
.
πŸ’ŸADJUSTABLE (2M x 0.7CM)
πŸ’ŸAwning dari material bawal cotton voile dan shawl dari chiffon geoggette
πŸ’Ÿ Mudah bentuk, tak jarang & ironless
πŸ’ŸHarga sehelai
RM49 tak termasuk post
.
3 PCS RM 110 FREE POS SM (Plain)
3 PCS RM 115 FREE POS SS (Plain)
.
Tambah RM 5/piece kalau nak campur dengan Printed
πŸ’Ÿ Postage
Semenanjung
1-3pc RM8 / 4-12pc RM11
SabahSarawak
1-3pc RM13 / 4-12pc RM17
.
DM or whatsapp 0145084139 or click link whatsapp kat bio untuk order
.
#blouse #blousemurah #blouselace #bawal #bawallabuhmurah #tudung #tudungchiffon #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalshawl #bawalshawlmurah #instantshawl #instantshawlmurah


0

BawalShawl Plain ByReefa
.
πŸ’ŸADJUSTABLE (2M x 0.7CM)
πŸ’ŸAwning dari material bawal cotton voile dan shawl dari chiffon geoggette
πŸ’Ÿ Mudah bentuk, tak jarang & ironless
πŸ’ŸHarga sehelai
RM39 tak termasuk post
.
3 PCS RM 110 FREE POS SM (Plain)
3 PCS RM 115 FREE POS SS (Plain)
.
Tambah RM 5/piece kalau nak campur dengan Printed
πŸ’Ÿ Postage
Semenanjung
1-3pc RM8 / 4-12pc RM11
SabahSarawak
1-3pc RM13 / 4-12pc RM17
.
DM or whatsapp 0145084139 or click link whatsapp kat bio untuk order
.
#blouse #blousemurah #blouselace #bawal #bawallabuhmurah #tudung #tudungchiffon #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalshawl #bawalshawlmurah #instantshawl #instantshawlmurah


0

AKAN DATANG DALAM BENTUK PRINTED..πŸ“£πŸ“£ Raya tahun nie mesti uolls nak nampak gojes dan cantik kan? 😁
.
Pakai je tudung sarung RATNA keluaran Aunifa ni pun dah boleh buat uolls gojes dan cantik untuk raya nanti tau ..😊😊 pasti berseri2 hari raya uolls dgn batu ORIGINAL SWAROVSKI.πŸ’ŽπŸ’Ž
.
Nak pakai untuk raya nanti uolls boleh cecepat order dengan admin aunifa sekarang sebab stok sangat2 terhad😘

Klik link di bawah ni πŸ‘‡πŸ» http://wassap.my//60173333486/ratna

#aunifa #tudung #tudunglabuh #tudungmurah #tudungbaru #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh#customprintedshawl#customdesigns #tudungsarung #tudunglabuhinstant #tudungswarovski #tudungcustommade #tudungcorak #shawlterbaru #shawlterkini #shawl #shawllabuh #shawlmalaysia #tudungsarungmurah #tudungsarungplain #tudungsarungchiffon #tudungsarunglabuh #tudungsarungexpress #tudungsarungberdagu #tudungsarungprinted #tudungsarungsoftawning


1

[ NEW ] - JANGAN BACA KALAU ANDA SUKA LILIT SHAWL 30 MINIT
.
.
Senang Rupanya pakai shawl ni. Tak perlu lilit sana sini
~
Alhamdulillah , batch pertama release kurang 48 JAM dah soldout. Tapi kali ni kami release 18 pilihan warna. .
Sebab itu Setiap wanita perlu ada Stella Instant
Sebab apa?
~
😍 Sarung Je Terus siap.
Kurang 30 saat untuk memakainya.
~
😍 Pinless.
Tiada lagi masalah kehilangan pin. Tercucuk telinga la kepala la. Kesian kepala kita.
~
😍Tidak Jarang.
Material dari High Quality Chiffon yang berkualiti. Tidak panas. Mudah bentuk. ~
😍Labuh depan belakang.
Ukuran khas untuk para muslimah yang mementingkan aurat
.
😍 DETAILING RUFFLE.
Design yang tengah in yang selalu pada design yang sangat sangat high demand
. .
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Tunggu apa lagi? Jangan terlepas untuk dapatkan warna yang menarik.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
STELLA INSTANT
NORMAL PRICE: RM54
PROMO 2 HELAI RM100 JE 😱
.
Macam mana nak dapatkan? WhatsApp Nurul sekarang!
.
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093

P/s: cutting kali belakang labuh. Bestttt
.
#instantshawlcrepe #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #shawl #shawlinstant #shawlmalaysia #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #tudungmalaysia #tudungsale #tudungmurah #tudunglabuh #aidijuma #muslimahhijabbynhm #tudungsarung #tudungmalaysia #TudungExpress #shawlplain #instantshawlplain #tudunginstant #InstantHijab


0

[ NEW ] - JANGAN BACA KALAU ANDA SUKA LILIT SHAWL 30 MINIT
.
.
Senang Rupanya pakai shawl ni. Tak perlu lilit sana sini
~
Alhamdulillah , batch pertama release kurang 48 JAM dah soldout. Tapi kali ni kami release 18 pilihan warna. .
Sebab itu Setiap wanita perlu ada Stella Instant
Sebab apa?
~
😍 Sarung Je Terus siap.
Kurang 30 saat untuk memakainya.
~
😍 Pinless.
Tiada lagi masalah kehilangan pin. Tercucuk telinga la kepala la. Kesian kepala kita.
~
😍Tidak Jarang.
Material dari High Quality Chiffon yang berkualiti. Tidak panas. Mudah bentuk. ~
😍Labuh depan belakang.
Ukuran khas untuk para muslimah yang mementingkan aurat
.
😍 DETAILING RUFFLE.
Design yang tengah in yang selalu pada design yang sangat sangat high demand
. .
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Tunggu apa lagi? Jangan terlepas untuk dapatkan warna yang menarik.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
STELLA INSTANT
NORMAL PRICE: RM54
PROMO 2 HELAI RM100 JE 😱
.
Macam mana nak dapatkan? WhatsApp Nurul sekarang!
.
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093

P/s: cutting kali belakang labuh. Bestttt
.
#instantshawlcrepe #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #shawl #shawlinstant #shawlmalaysia #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #tudungmalaysia #tudungsale #tudungmurah #tudunglabuh #aidijuma #muslimahhijabbynhm #tudungsarung #tudungmalaysia #TudungExpress #shawlplain #instantshawlplain #tudunginstant #InstantHijab


0

[ NEW ] - JANGAN BACA KALAU ANDA SUKA LILIT SHAWL 30 MINIT
.
.
Senang Rupanya pakai shawl ni. Tak perlu lilit sana sini
~
Alhamdulillah , batch pertama release kurang 48 JAM dah soldout. Tapi kali ni kami release 18 pilihan warna. .
Sebab itu Setiap wanita perlu ada Stella Instant
Sebab apa?
~
😍 Sarung Je Terus siap.
Kurang 30 saat untuk memakainya.
~
😍 Pinless.
Tiada lagi masalah kehilangan pin. Tercucuk telinga la kepala la. Kesian kepala kita.
~
😍Tidak Jarang.
Material dari High Quality Chiffon yang berkualiti. Tidak panas. Mudah bentuk. ~
😍Labuh depan belakang.
Ukuran khas untuk para muslimah yang mementingkan aurat
.
😍 DETAILING RUFFLE.
Design yang tengah in yang selalu pada design yang sangat sangat high demand
. .
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Tunggu apa lagi? Jangan terlepas untuk dapatkan warna yang menarik.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
STELLA INSTANT
NORMAL PRICE: RM54
PROMO 2 HELAI RM100 JE 😱
.
Macam mana nak dapatkan? WhatsApp Nurul sekarang!
.
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093

P/s: cutting kali belakang labuh. Bestttt
.
#instantshawlcrepe #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #shawl #shawlinstant #shawlmalaysia #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #tudungmalaysia #tudungsale #tudungmurah #tudunglabuh #aidijuma #muslimahhijabbynhm #tudungsarung #tudungmalaysia #TudungExpress #shawlplain #instantshawlplain #tudunginstant #InstantHijab


0

[ NEW ] - JANGAN BACA KALAU ANDA SUKA LILIT SHAWL 30 MINIT
.
.
Senang Rupanya pakai shawl ni. Tak perlu lilit sana sini
~
Alhamdulillah , batch pertama release kurang 48 JAM dah soldout. Tapi kali ni kami release 18 pilihan warna. .
Sebab itu Setiap wanita perlu ada Stella Instant
Sebab apa?
~
😍 Sarung Je Terus siap.
Kurang 30 saat untuk memakainya.
~
😍 Pinless.
Tiada lagi masalah kehilangan pin. Tercucuk telinga la kepala la. Kesian kepala kita.
~
😍Tidak Jarang.
Material dari High Quality Chiffon yang berkualiti. Tidak panas. Mudah bentuk. ~
😍Labuh depan belakang.
Ukuran khas untuk para muslimah yang mementingkan aurat
.
😍 DETAILING RUFFLE.
Design yang tengah in yang selalu pada design yang sangat sangat high demand
. .
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Tunggu apa lagi? Jangan terlepas untuk dapatkan warna yang menarik.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
STELLA INSTANT
NORMAL PRICE: RM54
PROMO 2 HELAI RM100 JE 😱
.
Macam mana nak dapatkan? WhatsApp Nurul sekarang!
.
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093

P/s: cutting kali belakang labuh. Bestttt
.
#instantshawlcrepe #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #shawl #shawlinstant #shawlmalaysia #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #tudungmalaysia #tudungsale #tudungmurah #tudunglabuh #aidijuma #muslimahhijabbynhm #tudungsarung #tudungmalaysia #TudungExpress #shawlplain #instantshawlplain #tudunginstant #InstantHijab


0

[ NEW ] - JANGAN BACA KALAU ANDA SUKA LILIT SHAWL 30 MINIT
.
.
Senang Rupanya pakai shawl ni. Tak perlu lilit sana sini
~
Alhamdulillah , batch pertama release kurang 48 JAM dah soldout. Tapi kali ni kami release 18 pilihan warna. .
Sebab itu Setiap wanita perlu ada Stella Instant
Sebab apa?
~
😍 Sarung Je Terus siap.
Kurang 30 saat untuk memakainya.
~
😍 Pinless.
Tiada lagi masalah kehilangan pin. Tercucuk telinga la kepala la. Kesian kepala kita.
~
😍Tidak Jarang.
Material dari High Quality Chiffon yang berkualiti. Tidak panas. Mudah bentuk. ~
😍Labuh depan belakang.
Ukuran khas untuk para muslimah yang mementingkan aurat
.
😍 DETAILING RUFFLE.
Design yang tengah in yang selalu pada design yang sangat sangat high demand
. .
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Tunggu apa lagi? Jangan terlepas untuk dapatkan warna yang menarik.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
STELLA INSTANT
NORMAL PRICE: RM54
PROMO 2 HELAI RM100 JE 😱
.
Macam mana nak dapatkan? WhatsApp Nurul sekarang!
.
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093

P/s: cutting kali belakang labuh. Bestttt
.
#instantshawlcrepe #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #shawl #shawlinstant #shawlmalaysia #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #tudungmalaysia #tudungsale #tudungmurah #tudunglabuh #aidijuma #muslimahhijabbynhm #tudungsarung #tudungmalaysia #TudungExpress #shawlplain #instantshawlplain #tudunginstant #InstantHijab


0

[ NEW ] - JANGAN BACA KALAU ANDA SUKA LILIT SHAWL 30 MINIT
.
.
Senang Rupanya pakai shawl ni. Tak perlu lilit sana sini
~
Alhamdulillah , batch pertama release kurang 48 JAM dah soldout. Tapi kali ni kami release 18 pilihan warna. .
Sebab itu Setiap wanita perlu ada Stella Instant
Sebab apa?
~
😍 Sarung Je Terus siap.
Kurang 30 saat untuk memakainya.
~
😍 Pinless.
Tiada lagi masalah kehilangan pin. Tercucuk telinga la kepala la. Kesian kepala kita.
~
😍Tidak Jarang.
Material dari High Quality Chiffon yang berkualiti. Tidak panas. Mudah bentuk. ~
😍Labuh depan belakang.
Ukuran khas untuk para muslimah yang mementingkan aurat
.
😍 DETAILING RUFFLE.
Design yang tengah in yang selalu pada design yang sangat sangat high demand
. .
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Tunggu apa lagi? Jangan terlepas untuk dapatkan warna yang menarik.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
STELLA INSTANT
NORMAL PRICE: RM54
PROMO 2 HELAI RM100 JE 😱
.
Macam mana nak dapatkan? WhatsApp Nurul sekarang!
.
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093

P/s: cutting kali belakang labuh. Bestttt
.
#instantshawlcrepe #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #shawl #shawlinstant #shawlmalaysia #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #tudungmalaysia #tudungsale #tudungmurah #tudunglabuh #aidijuma #muslimahhijabbynhm #tudungsarung #tudungmalaysia #TudungExpress #shawlplain #instantshawlplain #tudunginstant #InstantHijab


0

[ NEW ] - JANGAN BACA KALAU ANDA SUKA LILIT SHAWL 30 MINIT
.
.
Senang Rupanya pakai shawl ni. Tak perlu lilit sana sini
~
Alhamdulillah , batch pertama release kurang 48 JAM dah soldout. Tapi kali ni kami release 18 pilihan warna. .
Sebab itu Setiap wanita perlu ada Stella Instant
Sebab apa?
~
😍 Sarung Je Terus siap.
Kurang 30 saat untuk memakainya.
~
😍 Pinless.
Tiada lagi masalah kehilangan pin. Tercucuk telinga la kepala la. Kesian kepala kita.
~
😍Tidak Jarang.
Material dari High Quality Chiffon yang berkualiti. Tidak panas. Mudah bentuk. ~
😍Labuh depan belakang.
Ukuran khas untuk para muslimah yang mementingkan aurat
.
😍 DETAILING RUFFLE.
Design yang tengah in yang selalu pada design yang sangat sangat high demand
. .
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Tunggu apa lagi? Jangan terlepas untuk dapatkan warna yang menarik.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
STELLA INSTANT
NORMAL PRICE: RM54
PROMO 2 HELAI RM100 JE 😱
.
Macam mana nak dapatkan? WhatsApp Nurul sekarang!
.
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093

P/s: cutting kali belakang labuh. Bestttt
.
#instantshawlcrepe #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #shawl #shawlinstant #shawlmalaysia #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #tudungmalaysia #tudungsale #tudungmurah #tudunglabuh #aidijuma #muslimahhijabbynhm #tudungsarung #tudungmalaysia #TudungExpress #shawlplain #instantshawlplain #tudunginstant #InstantHijab


1

[ NEW ] - JANGAN BACA KALAU ANDA SUKA LILIT SHAWL 30 MINIT
.
.
Senang Rupanya pakai shawl ni. Tak perlu lilit sana sini
~
Alhamdulillah , batch pertama release kurang 48 JAM dah soldout. Tapi kali ni kami release 18 pilihan warna. .
Sebab itu Setiap wanita perlu ada Stella Instant
Sebab apa?
~
😍 Sarung Je Terus siap.
Kurang 30 saat untuk memakainya.
~
😍 Pinless.
Tiada lagi masalah kehilangan pin. Tercucuk telinga la kepala la. Kesian kepala kita.
~
😍Tidak Jarang.
Material dari High Quality Chiffon yang berkualiti. Tidak panas. Mudah bentuk. ~
😍Labuh depan belakang.
Ukuran khas untuk para muslimah yang mementingkan aurat
.
😍 DETAILING RUFFLE.
Design yang tengah in yang selalu pada design yang sangat sangat high demand
. .
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Tunggu apa lagi? Jangan terlepas untuk dapatkan warna yang menarik.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
STELLA INSTANT
NORMAL PRICE: RM54
PROMO 2 HELAI RM100 JE 😱
.
Macam mana nak dapatkan? WhatsApp Nurul sekarang!
.
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093

P/s: cutting kali belakang labuh. Bestttt
.
#instantshawlcrepe #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #shawl #shawlinstant #shawlmalaysia #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #tudungmalaysia #tudungsale #tudungmurah #tudunglabuh #aidijuma #muslimahhijabbynhm #tudungsarung #tudungmalaysia #TudungExpress #shawlplain #instantshawlplain #tudunginstant #InstantHijab


0

[ NEW ] - JANGAN BACA KALAU ANDA SUKA LILIT SHAWL 30 MINIT
.
.
Senang Rupanya pakai shawl ni. Tak perlu lilit sana sini
~
Alhamdulillah , batch pertama release kurang 48 JAM dah soldout. Tapi kali ni kami release 18 pilihan warna. .
Sebab itu Setiap wanita perlu ada Stella Instant
Sebab apa?
~
😍 Sarung Je Terus siap.
Kurang 30 saat untuk memakainya.
~
😍 Pinless.
Tiada lagi masalah kehilangan pin. Tercucuk telinga la kepala la. Kesian kepala kita.
~
😍Tidak Jarang.
Material dari High Quality Chiffon yang berkualiti. Tidak panas. Mudah bentuk. ~
😍Labuh depan belakang.
Ukuran khas untuk para muslimah yang mementingkan aurat
.
😍 DETAILING RUFFLE.
Design yang tengah in yang selalu pada design yang sangat sangat high demand
. .
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Tunggu apa lagi? Jangan terlepas untuk dapatkan warna yang menarik.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
STELLA INSTANT
NORMAL PRICE: RM54
PROMO 2 HELAI RM100 JE 😱
.
Macam mana nak dapatkan? WhatsApp Nurul sekarang!
.
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093

P/s: cutting kali belakang labuh. Bestttt
.
#instantshawlcrepe #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #shawl #shawlinstant #shawlmalaysia #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #tudungmalaysia #tudungsale #tudungmurah #tudunglabuh #aidijuma #muslimahhijabbynhm #tudungsarung #tudungmalaysia #TudungExpress #shawlplain #instantshawlplain #tudunginstant #InstantHijab


0

[ NEW ] - JANGAN BACA KALAU ANDA SUKA LILIT SHAWL 30 MINIT
.
.
Senang Rupanya pakai shawl ni. Tak perlu lilit sana sini
~
Alhamdulillah , batch pertama release kurang 48 JAM dah soldout. Tapi kali ni kami release 18 pilihan warna. .
Sebab itu Setiap wanita perlu ada Stella Instant
Sebab apa?
~
😍 Sarung Je Terus siap.
Kurang 30 saat untuk memakainya.
~
😍 Pinless.
Tiada lagi masalah kehilangan pin. Tercucuk telinga la kepala la. Kesian kepala kita.
~
😍Tidak Jarang.
Material dari High Quality Chiffon yang berkualiti. Tidak panas. Mudah bentuk. ~
😍Labuh depan belakang.
Ukuran khas untuk para muslimah yang mementingkan aurat
.
😍 DETAILING RUFFLE.
Design yang tengah in yang selalu pada design yang sangat sangat high demand
. .
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Tunggu apa lagi? Jangan terlepas untuk dapatkan warna yang menarik.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
STELLA INSTANT
NORMAL PRICE: RM54
PROMO 2 HELAI RM100 JE 😱
.
Macam mana nak dapatkan? WhatsApp Nurul sekarang!
.
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093

P/s: cutting kali belakang labuh. Bestttt
.
#instantshawlcrepe #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #shawl #shawlinstant #shawlmalaysia #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #tudungmalaysia #tudungsale #tudungmurah #tudunglabuh #aidijuma #muslimahhijabbynhm #tudungsarung #tudungmalaysia #TudungExpress #shawlplain #instantshawlplain #tudunginstant #InstantHijab


0

[ NEW ] - JANGAN BACA KALAU ANDA SUKA LILIT SHAWL 30 MINIT
.
.
Senang Rupanya pakai shawl ni. Tak perlu lilit sana sini
~
Alhamdulillah , batch pertama release kurang 48 JAM dah soldout. Tapi kali ni kami release 18 pilihan warna. .
Sebab itu Setiap wanita perlu ada Stella Instant
Sebab apa?
~
😍 Sarung Je Terus siap.
Kurang 30 saat untuk memakainya.
~
😍 Pinless.
Tiada lagi masalah kehilangan pin. Tercucuk telinga la kepala la. Kesian kepala kita.
~
😍Tidak Jarang.
Material dari High Quality Chiffon yang berkualiti. Tidak panas. Mudah bentuk. ~
😍Labuh depan belakang.
Ukuran khas untuk para muslimah yang mementingkan aurat
.
😍 DETAILING RUFFLE.
Design yang tengah in yang selalu pada design yang sangat sangat high demand
. .
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Tunggu apa lagi? Jangan terlepas untuk dapatkan warna yang menarik.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
STELLA INSTANT
NORMAL PRICE: RM54
PROMO 2 HELAI RM100 JE 😱
.
Macam mana nak dapatkan? WhatsApp Nurul sekarang!
.
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093

P/s: cutting kali belakang labuh. Bestttt
.
#instantshawlcrepe #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #shawl #shawlinstant #shawlmalaysia #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #tudungmalaysia #tudungsale #tudungmurah #tudunglabuh #aidijuma #muslimahhijabbynhm #tudungsarung #tudungmalaysia #TudungExpress #shawlplain #instantshawlplain #tudunginstant #InstantHijab


0

[ NEW ] - JANGAN BACA KALAU ANDA SUKA LILIT SHAWL 30 MINIT
.
.
Senang Rupanya pakai shawl ni. Tak perlu lilit sana sini
~
Alhamdulillah , batch pertama release kurang 48 JAM dah soldout. Tapi kali ni kami release 18 pilihan warna. .
Sebab itu Setiap wanita perlu ada Stella Instant
Sebab apa?
~
😍 Sarung Je Terus siap.
Kurang 30 saat untuk memakainya.
~
😍 Pinless.
Tiada lagi masalah kehilangan pin. Tercucuk telinga la kepala la. Kesian kepala kita.
~
😍Tidak Jarang.
Material dari High Quality Chiffon yang berkualiti. Tidak panas. Mudah bentuk. ~
😍Labuh depan belakang.
Ukuran khas untuk para muslimah yang mementingkan aurat
.
😍 DETAILING RUFFLE.
Design yang tengah in yang selalu pada design yang sangat sangat high demand
. .
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Tunggu apa lagi? Jangan terlepas untuk dapatkan warna yang menarik.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
STELLA INSTANT
NORMAL PRICE: RM54
PROMO 2 HELAI RM100 JE 😱
.
Macam mana nak dapatkan? WhatsApp Nurul sekarang!
.
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093

P/s: cutting kali belakang labuh. Bestttt
.
#instantshawlcrepe #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #shawl #shawlinstant #shawlmalaysia #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #tudungmalaysia #tudungsale #tudungmurah #tudunglabuh #aidijuma #muslimahhijabbynhm #tudungsarung #tudungmalaysia #TudungExpress #shawlplain #instantshawlplain #tudunginstant #InstantHijab


0

[ NEW ] - JANGAN BACA KALAU ANDA SUKA LILIT SHAWL 30 MINIT
.
.
Senang Rupanya pakai shawl ni. Tak perlu lilit sana sini
~
Alhamdulillah , batch pertama release kurang 48 JAM dah soldout. Tapi kali ni kami release 18 pilihan warna. .
Sebab itu Setiap wanita perlu ada Stella Instant
Sebab apa?
~
😍 Sarung Je Terus siap.
Kurang 30 saat untuk memakainya.
~
😍 Pinless.
Tiada lagi masalah kehilangan pin. Tercucuk telinga la kepala la. Kesian kepala kita.
~
😍Tidak Jarang.
Material dari High Quality Chiffon yang berkualiti. Tidak panas. Mudah bentuk. ~
😍Labuh depan belakang.
Ukuran khas untuk para muslimah yang mementingkan aurat
.
😍 DETAILING RUFFLE.
Design yang tengah in yang selalu pada design yang sangat sangat high demand
. .
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Tunggu apa lagi? Jangan terlepas untuk dapatkan warna yang menarik.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
STELLA INSTANT
NORMAL PRICE: RM54
PROMO 2 HELAI RM100 JE 😱
.
Macam mana nak dapatkan? WhatsApp Nurul sekarang!
.
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093

P/s: cutting kali belakang labuh. Bestttt
.
#instantshawlcrepe #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #shawl #shawlinstant #shawlmalaysia #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #tudungmalaysia #tudungsale #tudungmurah #tudunglabuh #aidijuma #muslimahhijabbynhm #tudungsarung #tudungmalaysia #TudungExpress #shawlplain #instantshawlplain #tudunginstant #InstantHijab


0

[ NEW ] - JANGAN BACA KALAU ANDA SUKA LILIT SHAWL 30 MINIT
.
.
Senang Rupanya pakai shawl ni. Tak perlu lilit sana sini
~
Alhamdulillah , batch pertama release kurang 48 JAM dah soldout. Tapi kali ni kami release 18 pilihan warna. .
Sebab itu Setiap wanita perlu ada Stella Instant
Sebab apa?
~
😍 Sarung Je Terus siap.
Kurang 30 saat untuk memakainya.
~
😍 Pinless.
Tiada lagi masalah kehilangan pin. Tercucuk telinga la kepala la. Kesian kepala kita.
~
😍Tidak Jarang.
Material dari High Quality Chiffon yang berkualiti. Tidak panas. Mudah bentuk. ~
😍Labuh depan belakang.
Ukuran khas untuk para muslimah yang mementingkan aurat
.
😍 DETAILING RUFFLE.
Design yang tengah in yang selalu pada design yang sangat sangat high demand
. .
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Tunggu apa lagi? Jangan terlepas untuk dapatkan warna yang menarik.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
STELLA INSTANT
NORMAL PRICE: RM54
PROMO 2 HELAI RM100 JE 😱
.
Macam mana nak dapatkan? WhatsApp Nurul sekarang!
.
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093

P/s: cutting kali belakang labuh. Bestttt
.
#instantshawlcrepe #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #shawl #shawlinstant #shawlmalaysia #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #tudungmalaysia #tudungsale #tudungmurah #tudunglabuh #aidijuma #muslimahhijabbynhm #tudungsarung #tudungmalaysia #TudungExpress #shawlplain #instantshawlplain #tudunginstant #InstantHijab


0

[ NEW ] - JANGAN BACA KALAU ANDA SUKA LILIT SHAWL 30 MINIT
.
.
Senang Rupanya pakai shawl ni. Tak perlu lilit sana sini
~
Alhamdulillah , batch pertama release kurang 48 JAM dah soldout. Tapi kali ni kami release 18 pilihan warna. .
Sebab itu Setiap wanita perlu ada Stella Instant
Sebab apa?
~
😍 Sarung Je Terus siap.
Kurang 30 saat untuk memakainya.
~
😍 Pinless.
Tiada lagi masalah kehilangan pin. Tercucuk telinga la kepala la. Kesian kepala kita.
~
😍Tidak Jarang.
Material dari High Quality Chiffon yang berkualiti. Tidak panas. Mudah bentuk. ~
😍Labuh depan belakang.
Ukuran khas untuk para muslimah yang mementingkan aurat
.
😍 DETAILING RUFFLE.
Design yang tengah in yang selalu pada design yang sangat sangat high demand
. .
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Tunggu apa lagi? Jangan terlepas untuk dapatkan warna yang menarik.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
STELLA INSTANT
NORMAL PRICE: RM54
PROMO 2 HELAI RM100 JE 😱
.
Macam mana nak dapatkan? WhatsApp Nurul sekarang!
.
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093

P/s: cutting kali belakang labuh. Bestttt
.
#instantshawlcrepe #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #shawl #shawlinstant #shawlmalaysia #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #tudungmalaysia #tudungsale #tudungmurah #tudunglabuh #aidijuma #muslimahhijabbynhm #tudungsarung #tudungmalaysia #TudungExpress #shawlplain #instantshawlplain #tudunginstant #InstantHijab


0

[ NEW ] - JANGAN BACA KALAU ANDA SUKA LILIT SHAWL 30 MINIT
.
.
Senang Rupanya pakai shawl ni. Tak perlu lilit sana sini
~
Alhamdulillah , batch pertama release kurang 48 JAM dah soldout. Tapi kali ni kami release 18 pilihan warna. .
Sebab itu Setiap wanita perlu ada Stella Instant
Sebab apa?
~
😍 Sarung Je Terus siap.
Kurang 30 saat untuk memakainya.
~
😍 Pinless.
Tiada lagi masalah kehilangan pin. Tercucuk telinga la kepala la. Kesian kepala kita.
~
😍Tidak Jarang.
Material dari High Quality Chiffon yang berkualiti. Tidak panas. Mudah bentuk. ~
😍Labuh depan belakang.
Ukuran khas untuk para muslimah yang mementingkan aurat
.
😍 DETAILING RUFFLE.
Design yang tengah in yang selalu pada design yang sangat sangat high demand
. .
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Tunggu apa lagi? Jangan terlepas untuk dapatkan warna yang menarik.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
STELLA INSTANT
NORMAL PRICE: RM54
PROMO 2 HELAI RM100 JE 😱
.
Macam mana nak dapatkan? WhatsApp Nurul sekarang!
.
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093

P/s: cutting kali belakang labuh. Bestttt
.
#instantshawlcrepe #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #shawl #shawlinstant #shawlmalaysia #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #tudungmalaysia #tudungsale #tudungmurah #tudunglabuh #aidijuma #muslimahhijabbynhm #tudungsarung #tudungmalaysia #TudungExpress #shawlplain #instantshawlplain #tudunginstant #InstantHijab


1

[ NEW ] - JANGAN BACA KALAU ANDA SUKA LILIT SHAWL 30 MINIT
.
.
Senang Rupanya pakai shawl ni. Tak perlu lilit sana sini
~
Alhamdulillah , batch pertama release kurang 48 JAM dah soldout. Tapi kali ni kami release 18 pilihan warna. .
Sebab itu Setiap wanita perlu ada Stella Instant
Sebab apa?
~
😍 Sarung Je Terus siap.
Kurang 30 saat untuk memakainya.
~
😍 Pinless.
Tiada lagi masalah kehilangan pin. Tercucuk telinga la kepala la. Kesian kepala kita.
~
😍Tidak Jarang.
Material dari High Quality Chiffon yang berkualiti. Tidak panas. Mudah bentuk. ~
😍Labuh depan belakang.
Ukuran khas untuk para muslimah yang mementingkan aurat
.
😍 DETAILING RUFFLE.
Design yang tengah in yang selalu pada design yang sangat sangat high demand
. .
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Tunggu apa lagi? Jangan terlepas untuk dapatkan warna yang menarik.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
STELLA INSTANT
NORMAL PRICE: RM54
PROMO 2 HELAI RM100 JE 😱
.
Macam mana nak dapatkan? WhatsApp Nurul sekarang!
.
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093

P/s: cutting kali belakang labuh. Bestttt
.
#instantshawlcrepe #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #shawl #shawlinstant #shawlmalaysia #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #tudungmalaysia #tudungsale #tudungmurah #tudunglabuh #aidijuma #muslimahhijabbynhm #tudungsarung #tudungmalaysia #TudungExpress #shawlplain #instantshawlplain #tudunginstant #InstantHijab


0

[ NEW ] - JANGAN BACA KALAU ANDA SUKA LILIT SHAWL 30 MINIT
.
.
Senang Rupanya pakai shawl ni. Tak perlu lilit sana sini
~
Alhamdulillah , batch pertama release kurang 48 JAM dah soldout. Tapi kali ni kami release 18 pilihan warna. .
Sebab itu Setiap wanita perlu ada Stella Instant
Sebab apa?
~
😍 Sarung Je Terus siap.
Kurang 30 saat untuk memakainya.
~
😍 Pinless.
Tiada lagi masalah kehilangan pin. Tercucuk telinga la kepala la. Kesian kepala kita.
~
😍Tidak Jarang.
Material dari High Quality Chiffon yang berkualiti. Tidak panas. Mudah bentuk. ~
😍Labuh depan belakang.
Ukuran khas untuk para muslimah yang mementingkan aurat
.
😍 DETAILING RUFFLE.
Design yang tengah in yang selalu pada design yang sangat sangat high demand
. .
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Tunggu apa lagi? Jangan terlepas untuk dapatkan warna yang menarik.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
STELLA INSTANT
NORMAL PRICE: RM54
PROMO 2 HELAI RM100 JE 😱
.
Macam mana nak dapatkan? WhatsApp Nurul sekarang!
.
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093

P/s: cutting kali belakang labuh. Bestttt
.
#instantshawlcrepe #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #shawl #shawlinstant #shawlmalaysia #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #tudungmalaysia #tudungsale #tudungmurah #tudunglabuh #aidijuma #muslimahhijabbynhm #tudungsarung #tudungmalaysia #TudungExpress #shawlplain #instantshawlplain #tudunginstant #InstantHijab


0

[ NEW ] - JANGAN BACA KALAU ANDA SUKA LILIT SHAWL 30 MINIT
.
.
Senang Rupanya pakai shawl ni. Tak perlu lilit sana sini
~
Alhamdulillah , batch pertama release kurang 48 JAM dah soldout. Tapi kali ni kami release 18 pilihan warna. .
Sebab itu Setiap wanita perlu ada Stella Instant
Sebab apa?
~
😍 Sarung Je Terus siap.
Kurang 30 saat untuk memakainya.
~
😍 Pinless.
Tiada lagi masalah kehilangan pin. Tercucuk telinga la kepala la. Kesian kepala kita.
~
😍Tidak Jarang.
Material dari High Quality Chiffon yang berkualiti. Tidak panas. Mudah bentuk. ~
😍Labuh depan belakang.
Ukuran khas untuk para muslimah yang mementingkan aurat
.
😍 DETAILING RUFFLE.
Design yang tengah in yang selalu pada design yang sangat sangat high demand
. .
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Tunggu apa lagi? Jangan terlepas untuk dapatkan warna yang menarik.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
STELLA INSTANT
NORMAL PRICE: RM54
PROMO 2 HELAI RM100 JE 😱
.
Macam mana nak dapatkan? WhatsApp Nurul sekarang!
.
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093

P/s: cutting kali belakang labuh. Bestttt
.
#instantshawlcrepe #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #shawl #shawlinstant #shawlmalaysia #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #tudungmalaysia #tudungsale #tudungmurah #tudunglabuh #aidijuma #muslimahhijabbynhm #tudungsarung #tudungmalaysia #TudungExpress #shawlplain #instantshawlplain #tudunginstant #InstantHijab


1

[ NEW ] - JANGAN BACA KALAU ANDA SUKA LILIT SHAWL 30 MINIT
.
.
Senang Rupanya pakai shawl ni. Tak perlu lilit sana sini
~
Alhamdulillah , batch pertama release kurang 48 JAM dah soldout. Tapi kali ni kami release 18 pilihan warna. .
Sebab itu Setiap wanita perlu ada Stella Instant
Sebab apa?
~
😍 Sarung Je Terus siap.
Kurang 30 saat untuk memakainya.
~
😍 Pinless.
Tiada lagi masalah kehilangan pin. Tercucuk telinga la kepala la. Kesian kepala kita.
~
😍Tidak Jarang.
Material dari High Quality Chiffon yang berkualiti. Tidak panas. Mudah bentuk. ~
😍Labuh depan belakang.
Ukuran khas untuk para muslimah yang mementingkan aurat
.
😍 DETAILING RUFFLE.
Design yang tengah in yang selalu pada design yang sangat sangat high demand
. .
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Tunggu apa lagi? Jangan terlepas untuk dapatkan warna yang menarik.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
STELLA INSTANT
NORMAL PRICE: RM54
PROMO 2 HELAI RM100 JE 😱
.
Macam mana nak dapatkan? WhatsApp Nurul sekarang!
.
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093

P/s: cutting kali belakang labuh. Bestttt
.
#instantshawlcrepe #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #shawl #shawlinstant #shawlmalaysia #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #tudungmalaysia #tudungsale #tudungmurah #tudunglabuh #aidijuma #muslimahhijabbynhm #tudungsarung #tudungmalaysia #TudungExpress #shawlplain #instantshawlplain #tudunginstant #InstantHijab


0

[ NEW ] - JANGAN BACA KALAU ANDA SUKA LILIT SHAWL 30 MINIT
.
.
Senang Rupanya pakai shawl ni. Tak perlu lilit sana sini
~
Alhamdulillah , batch pertama release kurang 48 JAM dah soldout. Tapi kali ni kami release 18 pilihan warna. .
Sebab itu Setiap wanita perlu ada Stella Instant
Sebab apa?
~
😍 Sarung Je Terus siap.
Kurang 30 saat untuk memakainya.
~
😍 Pinless.
Tiada lagi masalah kehilangan pin. Tercucuk telinga la kepala la. Kesian kepala kita.
~
😍Tidak Jarang.
Material dari High Quality Chiffon yang berkualiti. Tidak panas. Mudah bentuk. ~
😍Labuh depan belakang.
Ukuran khas untuk para muslimah yang mementingkan aurat
.
😍 DETAILING RUFFLE.
Design yang tengah in yang selalu pada design yang sangat sangat high demand
. .
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Tunggu apa lagi? Jangan terlepas untuk dapatkan warna yang menarik.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
STELLA INSTANT
NORMAL PRICE: RM54
PROMO 2 HELAI RM100 JE 😱
.
Macam mana nak dapatkan? WhatsApp Nurul sekarang!
.
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093

P/s: cutting kali belakang labuh. Bestttt
.
#instantshawlcrepe #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #shawl #shawlinstant #shawlmalaysia #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #tudungmalaysia #tudungsale #tudungmurah #tudunglabuh #aidijuma #muslimahhijabbynhm #tudungsarung #tudungmalaysia #TudungExpress #shawlplain #instantshawlplain #tudunginstant #InstantHijab


0

[ NEW ] - JANGAN BACA KALAU ANDA SUKA LILIT SHAWL 30 MINIT
.
.
Senang Rupanya pakai shawl ni. Tak perlu lilit sana sini
~
Alhamdulillah , batch pertama release kurang 48 JAM dah soldout. Tapi kali ni kami release 18 pilihan warna. .
Sebab itu Setiap wanita perlu ada Stella Instant
Sebab apa?
~
😍 Sarung Je Terus siap.
Kurang 30 saat untuk memakainya.
~
😍 Pinless.
Tiada lagi masalah kehilangan pin. Tercucuk telinga la kepala la. Kesian kepala kita.
~
😍Tidak Jarang.
Material dari High Quality Chiffon yang berkualiti. Tidak panas. Mudah bentuk. ~
😍Labuh depan belakang.
Ukuran khas untuk para muslimah yang mementingkan aurat
.
😍 DETAILING RUFFLE.
Design yang tengah in yang selalu pada design yang sangat sangat high demand
. .
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Tunggu apa lagi? Jangan terlepas untuk dapatkan warna yang menarik.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
STELLA INSTANT
NORMAL PRICE: RM54
PROMO 2 HELAI RM100 JE 😱
.
Macam mana nak dapatkan? WhatsApp Nurul sekarang!
.
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093

P/s: cutting kali belakang labuh. Bestttt
.
#instantshawlcrepe #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #shawl #shawlinstant #shawlmalaysia #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #tudungmalaysia #tudungsale #tudungmurah #tudunglabuh #aidijuma #muslimahhijabbynhm #tudungsarung #tudungmalaysia #TudungExpress #shawlplain #instantshawlplain #tudunginstant #InstantHijab


0

[ NEW ] - JANGAN BACA KALAU ANDA SUKA LILIT SHAWL 30 MINIT
.
.
Senang Rupanya pakai shawl ni. Tak perlu lilit sana sini
~
Alhamdulillah , batch pertama release kurang 48 JAM dah soldout. Tapi kali ni kami release 18 pilihan warna. .
Sebab itu Setiap wanita perlu ada Stella Instant
Sebab apa?
~
😍 Sarung Je Terus siap.
Kurang 30 saat untuk memakainya.
~
😍 Pinless.
Tiada lagi masalah kehilangan pin. Tercucuk telinga la kepala la. Kesian kepala kita.
~
😍Tidak Jarang.
Material dari High Quality Chiffon yang berkualiti. Tidak panas. Mudah bentuk. ~
😍Labuh depan belakang.
Ukuran khas untuk para muslimah yang mementingkan aurat
.
😍 DETAILING RUFFLE.
Design yang tengah in yang selalu pada design yang sangat sangat high demand
. .
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Tunggu apa lagi? Jangan terlepas untuk dapatkan warna yang menarik.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
STELLA INSTANT
NORMAL PRICE: RM54
PROMO 2 HELAI RM100 JE 😱
.
Macam mana nak dapatkan? WhatsApp Nurul sekarang!
.
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093
WhatsApp 018 9494093

P/s: cutting kali belakang labuh. Bestttt
.
#instantshawlcrepe #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlmalaysia #shawl #shawlinstant #shawlmalaysia #shawlmurah #shawllabuh #shawlchiffon #tudungmalaysia #tudungsale #tudungmurah #tudunglabuh #aidijuma #muslimahhijabbynhm #tudungsarung #tudungmalaysia #TudungExpress #shawlplain #instantshawlplain #tudunginstant #InstantHijab


0

MADINA SAKURA
-
Bawal dari material Chiffon Sakura (terbaru di pasaran)
.
.
βœ”οΈMudah bentuk
βœ”οΈMaterial firm tak perlu starch
βœ”οΈTak jarang
βœ”οΈTak tinggal kesan peluh.
βœ”οΈ4 bucu curve di hujung
:

Didatangkan dengan 2 size,
L (bidang 50) & XL (bidang 60)
.

Harga
L : RM45
XL :RM49
.
.

Harga belum termasuk postage
-
Order :
πŸ“±WA 013.281.1221
-
#madinabmainruz


2

❝ Travelling should be relaxing right? ❞
.
Don't worry let Ryanees make your journey much more easier.
.
πŸ‘‰ No Pin
πŸ‘‰ No Brooch
πŸ‘‰ No Ironing
πŸ‘‰ Only 10 seconds and you're ready to go!
.
#RyaneesPremiumShawl


2

Siapa minat kaler ni cepat ws kami sebelum habis
.

Material: Chiffon Georgette
Measurement: 2m x 0.7m
Design: End Curve
.

KENAPA WAJIB ADA RARA SHAWL? .
.
πŸ”₯Material chiffon georgette
πŸ”₯Senang nak bentuk
πŸ”₯Jahitan kemas
πŸ”₯Pnjg 2meter x0.7meter
πŸ”₯Labuh dan senang nak lilit pelbagai gaya
πŸ”₯Tak jarang
πŸ”₯Material lembut. Tak panas. Selesa
.

Whatsapp 0178891702

0178891702 #0193138625 to order 😍😍 .
.
Atau KLIK link di bawah
.

http://www.wasap.my/60195230421
http://www.wasap.my/60195230421
http://www.wasap.my/60195230421
.

#chiffonshawl #chiffonshawlmurah #chiffongeorgette #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlraya #longshawl #wideshawl #wideshawlchiffon #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #shawlchiffon
#shawl #shawlmurah#wideshawl #wideshawlmurah #longshawl #longshawlmurah #chiffonshawl #chiffonshawlmurah
#instantshawl #instantshawl2muka #instantshawlmurah #sayajual #sayajualshawl #sayajualshawlmurah #shawlraya #longshawl #wideshawl #wideshawlchiffon #bazaarpaknil #bazaar #bazaaronline #shawlycra #shawl #shawlmurah #sakurahijabistads


0

❝ Travelling should be relaxing right? ❞
.
Don't worry let Ryanees make your journey much more easier.
.
πŸ‘‰ No Pin
πŸ‘‰ No Brooch
πŸ‘‰ No Ironing
πŸ‘‰ Only 10 seconds and you're ready to go!
.
#RyaneesPremiumShawl


4

❝ Travelling should be relaxing right? ❞
.
Don't worry let Ryanees make your journey much more easier.
.
πŸ‘‰ No Pin
πŸ‘‰ No Brooch
πŸ‘‰ No Ironing
πŸ‘‰ Only 10 seconds and you're ready!
.
#RyaneesPremiumShawl


3

βœ”οΈ RESTOCK βœ”οΈ

_______

INSTANT AISYAH DWITONE BATCH 4
_______

Material: Heavy chiffon 2 layer
Soft awning dari material scuba
Lebih kemas bila pakai
Sarung sahaja
Tak jarang
Saiz L. Boleh fit to XL
Sopan & cantik
________

Stok terhad. Dapatkan segera.
Whatsapp 'AISYAH DWITONE' ke 011 2362 3213.

#houseofonlineshopper #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawlduamuka #tudungmurah #tudungsarung #tudungsarungmurah #heavychiffon #bubblechiffon #chiffonprinted #bubbleprinted #softawning #tudungdenim #shawl #shawlmurah #shawlbubble #shawlchiffon #bawalinstant #tutorialshawl #bawallabuh #bawalrebenmurah #bawalchiffon #bawalkhimar #bawalreben #tutorialhijab #tudungsoftawning #tudungraya #tudungraya2018 #bajurayamurah #bajuraya


1

🌸 *AADIVA BAWAL SATIN* 🌸
Harini last pre order tauuuu!😭 *1 helai = RM39 (exclude postage)*
.
Pre- order combo:
3 helai : RM100 (exclude postage)
[Jimat RM17]

4 helai : RM135 (free postage)
[JIMAT RM21 + postage]

5 helai : RM165 (free postage)
[Jimat RM30 + postage]
.
Whatsapp now for order🐰
010 8466461 /
Boleh tekan link dekat bio ya ladies!🌼 #sayajualtudung #satinshawl #shawllabuh #shawlmurah #bawallabuh #bawalovers #shawllovers #bawalmurah #tudungmurah #saifash #shawlcantik #instantshawlmurah #instantshawlmurah #bawalkosong #bawalsatin #bawalsatinlabuh #bawalcantikmurah


0

🌹BAWAL DULL SATIN🌹
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
🌸Material: Dull satin
🌸Measurement: Bidang 45'
🌸Jahitan tepi kemas
🌸Color: Warna random yang siap di-packed. Pilihan warna yang cantik2, boleh refer range warna2 stok ni di website ya 😘
.
🎈Price inc postage
πŸŽ—οΈ20 pieces : RM210 SM | RM220 SS
. .
Website: www.khairawholesale.com
.
FeedbackπŸ‘‰ @khairawholesale.feedback
.
.
#pemborongtudungtermurah #kwfeedback #pemborongtudungmalaysia #borongonline #instantnaelofar #arabicshawl #keknis #instantshawlmurah #tudungbawalmurah #borongbawal #squarescarfmurah #intantnaelofar #keknis #boronginstantshawl #plainwideshawl #arabicshawl #bubblechiffon #bawalsatinmurah #squaresatin #sghijab #bruneihijab #ukhijab #australiahijab #tudungsatinmurah


0

Hye dearies. Sape tema RETRORAYA tahun ni? πŸ˜€
.
Jom grab hybridshawl kod #brownies ni! .
Akak jamin, tak rosak gambar raya 🀣
.
πŸ“²πŸ“²uolss klik link wassap kat bio πŸ‘† kalu nk order ok
.
http://www.wasap.my/60193053160

#bawalshawl #bawalshawlmurah #tudungexpress #bawalexpress #bawalribenmurah #tudungribenmurah #igreview #paidreview
#bawalshawlplain #bawalshawlinstant #bawalshawllabuh #instantshawl #instantshawlmurah #bawalshawlbidang45 #bawalshawlbidang50 #bawalshawlbidang55 #bawalshawlbidang60


0

The end of the page