#instashopmalaysia

Instagram photos and videos

#instashopmalaysia#bazaarpaknil#sayajual#jualonline#igshopmurah#jualan#malaysiaonlineshop#bazarpaknil#onlineshopmalaysia#sayajualonline#sayajualmurah#malaysiaigshop#kedaionline#bazaronline#bazarmalaysia#jual#igshopmalaysia#bazaronlinemalaysia#igseller#iklan#sangatmurah#jualanku#sayajualmursayajualmurah2

Hashtags #instashopmalaysia for Instagram

*SAMBUNG BAYAR / CONTINUE LOAN* DEPOSIT 23K SAHAJA

MITSUBISHI TRITON L200
4x4 AUTO
TAHUN 2008
BULANAN 905
BAKI 1 TAHUN 9 BULAN *RM 21.000 F'S*
ROADTEX INSURANS MARCH 2019
LOKASI PENANG *KERETA CAT BARU* *SPORTRIM BARU* *TAYAR BARU*
*CANVAS PLAT BARU*
*SPOILER AKANA BALUT CF 6D*

SERIUS BUYER CALL/WHATSAPP EYRA www.wasap.my/601111692168
.
.
#iklan#jual#jualan#jualanku#sayajual#sayajualmursayajualmurah2#sayajualonline#bazaar#bazarmurah#bazaronline#bazaarpaknil#bazarpaknil#bazarpaknilmurah#bazaronlinemurah#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysiaonline#bazarmalaysia#onlineseller#igseller#igshopmurah#igshopmurah#sangatmurah#malaysiaigshop#jualonline#jualan#jualanonline#jualonline#jualonlinemurah#malaysiaonlineshop#kedaionline#onlineshopmalaysia#instashopmalaysia#


0

CONTINUE LOAN
DEPOSIT 8500 SAHAJA -PREVE CFE TURBO AUTO 2012
- PADDLESHIFT
- GPS
- PUSH START BUTTON
- BULANAN RM 770.00 AMBANK
- BAKI LOAN 3THN 4 BLN
- TARIKH BYR 15/06/18
- ROADTAX 29/12/2018
- DOC & REPORT DARI OWNER
- BARU SERVIS TIPTOP
- LOKASI , SLGOR

BERMINAT CALL/WHATSAPP EYRA www.wasap.my/601111692168
.
.#iklan#jual#jualan#jualanku#sayajual#sayajualmursayajualmurah2#sayajualonline#bazaar#bazarmurah#bazaronline#bazaarpaknil#bazarpaknil#bazarpaknilmurah#bazaronlinemurah#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysiaonline#bazarmalaysia#onlineseller#igseller#igshopmurah#igshopmurah#sangatmurah#malaysiaigshop#jualonline#jualan#jualanonline#jualonline#jualonlinemurah#malaysiaonlineshop#kedaionline#onlineshopmalaysia#instashopmalaysia#


0

SAMBUNG BAYAR / CONTINUE LOAN DEPOSIT 20K SAHAJA

HONDA ARCCORD 2.4 I-VTEC
FULLSPEC BLACK COLOUR
TAHUN 2012/2013
BULANAN RM 1.600
BAKI ADA 3 TAHUN 8 BULAN
PUBLIC BANK SDN BHD
DUE DATE SETIAP 30 HARIBULAN
START BAYAR 30/07/2018
ROADTAX INSURANS 27 OKT 2018

DIRECT OWNER
FULL SERVIS HONDA
LOW MILEAGE 92 ++
NO DUE
CONDITION TIP TOP

BERMINAT CALL/WHATSAPP EYRA www.wasap.my/601111692168
.
.#iklan#jual#jualan#jualanku#sayajual#sayajualmursayajualmurah2#sayajualonline#bazaar#bazarmurah#bazaronline#bazaarpaknil#bazarpaknil#bazarpaknilmurah#bazaronlinemurah#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysiaonline#bazarmalaysia#onlineseller#igseller#igshopmurah#igshopmurah#sangatmurah#malaysiaigshop#jualonline#jualan#jualanonline#jualonline#jualonlinemurah#malaysiaonlineshop#kedaionline#onlineshopmalaysia#instashopmalaysia#


0

PAYUDARA GEBUU PILIHAN ENCIK SOMI! ๐Ÿ˜
.
.
Jujur cakap lah kekakak semua, lelaki memang perlukan dorongan bermula dari dalam bilik tidur
.
.
Semakin kita cukupkan kehendak naluri lelaki insyaAllah makin mudah dia selalu ingat kat kita
.
.
KITA KEKURANGAN MASA NAK BETUL-BETUL JAGA PENAMPIILAN DIRI SENDIRI KERANA SIBUK DENGAN KERJAYA, DENGAN ANAK-ANAK DAN HAL2 YANG LAIN
.
.
AWAS! jaga-jaga ya kekakak, kita memang tak perasan kita punya dah makin lembik dan leper
.
.
Tapi orang laki ni memang perasan samada kita punya makin umppphh atau makin kosong tak rasa apa
.
.
Nak tahu camna kekakak boleh jaga penampilan diri kekakak walaupun sibuk?
.
.
InshaAllah LOVE POTION boleh bantu
TERBUKTI berkesan untuk:
.
.
๐Ÿ’‹Membesarkan saiz payudara dan punggung
๐Ÿ’‹Menegangkan payudara dan lurah
๐Ÿ’‹Menguatkan semula tisu payudara dan punggung
๐Ÿ’‹Mengurangkan stretch mark dan selulit
๐Ÿ’‹Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
๐Ÿ’‹Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu
๐Ÿ’‹Menaikkan semula punggung yang jatuh
๐Ÿ’‹Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
.
๐Ÿ“ฑWHATSAPP * HUSH * KE 0192333171
๐Ÿ“ฑWHATSAPP * HUSH * KE 0192333171
๐Ÿ“ฑWHATSAPP * HUSH * KE 0192333171
.
.#breastpumpmalaysia #kedaibabyonline #pakejperkahwinaneksklusif #instashopmalaysia #tupperwaremurah #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimbesarkanpayudara #barangbabyonline #bellaammara #jubahnursingfriendly #kainpasangcantik #kedaisuamiisteri #krimpayudara #bawaleksklusif #pemborongmalaysia #telekungsitikhadijah #mekap #mekapnikah #nursajatrtw #jubah #nursajat #naelofarhijab #ariani #arianirtw #dollitabeaute
#fareedanyatajelita


0

Testimoni Apple Detox gaiss ๐Ÿ˜
Yg ada masalah sembelit susah mau poo poo, perut buncit, kuat makan tapi ingin maintainkan berat badan, boleh try Apple Detox yaa. Gerenti esok pagi flush out semua perut pun kempisss, berat badan turun ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† Mau Apple Detox boleh dapatkan dari sy harga promo gaiss ----> RM20 1pack | RM50 3pack | RM120 10pack
.
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaarpaknil #bazaaronline #lokalah #onlineshop #onlinestore #trustedseller #visitmyigย #igshopmalaysiaย #instashopmalaysia #malaysia #kotakinabalu #sabah #sabahseller #sabahanonlineshop #agenkotakinabalu #appledetox #appledetox๐Ÿ #appledetoxsabah #appledetoxkotakinabalu


1

Are You Using Your Skincare Products in the Right Order?

Here's the right steps for your skincare routine...
.
1) Make up Remover
2) Cleanser
3) Exfoliator (1-2 times per week)
4) Toner
5) Serum
6) Eye cream
7) Moisturizer
8) SPF

#instashopmalaysia#kbeautydropship#kbeautymalaysia#kbeautymalaysiateam#kbeautyteam#koreanmakeup#koreanskincare#produkkecantikan#koreanoriginalproduct#beautytips#skincareroutine#skincareproduct#tipskecantikan#tipspenjagaankulitwajah


0

#kdollbeauty selamat pagi
ada tak kat sini tak suke make up tebal2..๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ??
.
kdoll bueaty ni blh cantik kan kulit tak perlu make uo tebal2
.
Shop with us with benefits , RM2 for 1point ๐Ÿค—
.
๐Ÿ“ž Wasap.my/60196939124 ๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ž Wasap.my/60145017859 ๐Ÿ“ฒ .
๐ŸŒ : https://lubukjamumurah.com.my ๐ŸŒ
.
#hm_matata
#kdollbeauty
#herbastall
#SayaJual
#SayaJualMurah
#Review
#PaidReview
#BazarOnline
#BazaarMalaysia
#SayaJualOnline
#ProdukViral
#ProdukOnline
#Viral
#InstaShopMalaysia
#AndaBeli
#KedaiOnlineMalaysia #OnlineShopMalaysia #JualanTermurah #GiveawayMalaysia
#Giveaway
#JamuMurah #PemborongJamuMurah #Pemborong
#VisitMyIg
#Dropship
#DropshipperWanted #DropshipWanted #DropshipperMalaysia


1

Aset berubah??
Jangan risau..Love Potion boleh mengembalikan keAnjalan payudara anda .
Apa yang MABELES sangat pasal LOVE POTION ni
?
====
.
๐Ÿ’‹Menegangkan buah dada dan lurah
๐Ÿ’‹Memontokkan payudara kepada saiz idaman
๐Ÿ’‹Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
๐Ÿ’‹Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
๐Ÿ’‹Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
๐Ÿ’‹Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
Jangan risau dear. Produk ni dijamin selamat. Sebab tu dapat kelulusan dari KKM โ†ช๏ธ Produk keluaran GMP
โ†ช๏ธ Dijamin HALAL & suci
โ†ช๏ธ Tidak mengandungi bahan terlarang
Whatsapp ke 0192333171

#lovepotionbyhushhush #kedaibabyonline #pakejperkahwinaneksklusif #instashopmalaysia #tupperwaremurah #produkbesarkanpunggung #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #lovepotionbyhushhush #krimbesarkanpayudara #barangbabyonline #jubahnursingfriendly #kainpasangcantik #kedaisuamiisteri #krimpayudara #bawaleksklusif #pemborongmalaysia #telekungsitikhadijah #mekap #mekapnikah #jubah #nursajat #naelofarhijab #ariani


0

*Offer premium 1 set autolight*.
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Free postage
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Jual Dengan Harga Rm150
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Dpt jam + box shj
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Nak paper bag buku semua add Rm30 sbb ni promo item
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Autolight function
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ 3 month warranty.
.
( Double Tap ) ( Swipe Tepi..Bnyak Lagi Gambar Disebelah )

Cara Sudmit Order:
SCREENSHOT item yang hendak dibeli..Dan Wassap segere..
โ˜Ž๏ธ
019-2042127
๐Ÿ“ž
01115287554
๐Ÿ™‹โ€โ™‚
MOHD MUHAIZAM

#awangwatchstore #bisnes #sayajualmurah #onlinebusinessmalaysia #kahwin #bazarmalaysia #sayapakaisayajual #bazaronline #malaysia #malaysian #kualalumpur #malaysiashop #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysiafashion #johor #selangor #melaka #negerisembilan #kelantan #kedah #putrajaya #terengganu #pahang #perak #perlis #sarawak #sabah #pulaupinang #tunang


0

New Pure Face Mask Soapโ—๏ธโ—๏ธ Khas untuk yg berkulit sensitive, yg muka berminyak dan berjerawat teruk blh guna sabun ni โ˜๏ธโ˜๏ธBau dia sangat wangi dan lembut ๐Ÿ˜
Harga RM25 saja
.
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazaarpaknil #bazaaronline #lokalah #onlineshop #onlinestore #trustedseller #visitmyigย #igshopmalaysiaย #instashopmalaysia #malaysia #kotakinabalu #sabah #sabahseller #sabahanonlineshop #agenkotakinabalu #cantik #putihgebu #jerawat #jeragat #kulitkusam #flawless #purefacemaskpowersoap


2

Fossil mens watch.
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Free postage
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Jual Dengan Harga Rm90
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Date function
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ 1 month warranty.
.
( Double Tap ) ( Swipe Tepi..Bnyak Lagi Gambar Disebelah )

Cara Sudmit Order:
SCREENSHOT item yang hendak dibeli..Dan Wassap segere..
โ˜Ž๏ธ
019-2042127
๐Ÿ“ž
01115287554
๐Ÿ™‹โ€โ™‚
MOHD MUHAIZAM

#awangwatchstore #bisnes #sayajualmurah #onlinebusinessmalaysia #kahwin #bazarmalaysia #sayapakaisayajual #bazaronline #malaysia #malaysian #kualalumpur #malaysiashop #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysiafashion #johor #selangor #melaka #negerisembilan #kelantan #kedah #putrajaya #terengganu #pahang #perak #perlis #sarawak #sabah #pulaupinang #tunang


1

Kakak-kakak & anak-anak sedara C Zue sedondon di pagi Syawal.
.
Hepi semuanya di hari raya.๐Ÿ˜
.
Material Kain : Royal Silk
.
Jika berminat jgn segan-segan utk DM/Whatsapp yer ๐Ÿ˜‰ .
.
โ˜Ž๏ธwww.wasap.my/60196741704
.
๐Ÿ“ฒ https://t.me/joinchat/AAAAAEwqfwFW0ZFrNBxP8Q
.
@kainpasang_jelita_scarf
@bajumurah_jelita_scarf
@jelita_scarf.official
.
.
#jelitascarf
#ootdraya
#kain
#kainmurah
#kainpasang
#kainpasangmurah
#kainseragam
#kaincotton
#cspscs
#minaz
#murah
#kaincottonmurah
#terapiinstagram
#songketcotton
#songketmurah
#kainela
#raya2018
#ajimaura
#bajuraya
#bajukurung
#cikgu
#bazaarpaknil
#uitm
#um
#instashopmurah
#instashopmalaysia
#murahdancantik
#kualalumpur
#johor
#brunei


2

Assalamualaikum๐Ÿ˜Š
.
Pagi ni C Zue belanja photo #ootd raya๐Ÿ˜˜
.
Cantik jer mereka sedondon..
.
Material kain : Korean Silk.
.
Jika berminat jgn segan-segan utk DM/Whatsapp yer ๐Ÿ˜‰ .
.
โ˜Ž๏ธwww.wasap.my/60196741704
.
๐Ÿ“ฒ https://t.me/joinchat/AAAAAEwqfwFW0ZFrNBxP8Q
.
@kainpasang_jelita_scarf
@bajumurah_jelita_scarf
@jelita_scarf.official
.
.
#jelitascarf
#kain
#kainmurah
#kainpasang
#kainpasangmurah
#kainseragam
#kaincotton
#cspscs
#minaz
#murah
#kaincottonmurah
#terapiinstagram
#songketcotton
#songketmurah
#kainela
#raya2018
#ajimaura
#bajuraya
#bajukurung
#cikgu
#bazaarpaknil
#uitm
#um
#instashopmurah
#instashopmalaysia
#murahdancantik
#kualalumpur
#johor
#brunei


1

Assalaamulaikum.

Selamat Pagi Semua..
Salam pagi sabtu 9 Syawal..
Wah..banyak undungan opened house uolls...
Makan, makan, makan dan makan lagi..๐Ÿ˜Š
Selamat Bersilaturrahiim.

#kitapuasalagi
#vitaminawetmuda
#morninginspiration
#terapiinstagram
#ajimura
#bazaarpaknil
#happyweekend
#instashopmalaysia
#positivevibes


0

MONEY MAGNET dengan GARAM LADY MILLIONAIRE ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ murah je. Tapi sebab nak keep stock taknak putus mandi hariยฒ, beli banyak. untung2 cuba mandi garam ni, cuci aura kotor, lemau, lesu, aura yg ganggu bisnes kita kembali positif maju mendadak. Mana tahu Tuhan nak temukan kita dengan perkara baru ๐Ÿ˜
RM55sm RM60ss
Pos tambah rm8 je
Wasap 0173807523
Boleh DM no fon utk kita wasap.
.
#ajimaura #terapiinstagram #murahmurah #supportlocal #barangrare #style #fashion #gempak #hipster #hipsterfashion #ootd #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #wakdoyok #ootdmalaysia #viralmalaysia #parodymalaysia #musicallymalaysia #igreviewmalaysia #reviewmurah #igreview #rarababyhouse #easywalkerstroller #strollereasywalker #easywalker #stroller #travelstroller #strollermurah


1

Feedback๐Ÿ˜Š @hafez_ensem.shop

Assalamualaikum semua dan selamat pagi semua๐Ÿ˜Š

Terima kasih customer yang sudi membeli kasut dengan kami๐Ÿ‘

Alhamdulillah Barang Sampai Dengan Selamat๐Ÿ‘

Terbaik๐Ÿ˜

Jom Join Channel Telegram Kami Untuk Fast Update Stock Terbaru๐Ÿ˜Š

Click Link Channel Dekat Bio Tau

Follow Ig Kasut Ekslusive Kami๐Ÿ‘‡

@hafez_ensem.shop

Cap Trendy TERBAIK๐Ÿ‘‡

@hafez_ensem.cap

Pre-order fesyen korea๐Ÿ‘‡

@fashionwave.my

Nak Order boleh Wasap Ke Nombor

0109403632

0109403632

0109403632


1

Muka berparut dan gelap memang susah nak diatasi dari guna petua traditional terus ke moden memang agak payah tapi sis yang comel manis ni rupanya lagi bijak dia ambil tindakan mudah guna produk @dieyaamolek je guysss ๐Ÿค—
.
.
Kalau supplement susu maaez bantu cerah dan rawat kulit muka dari dalam meh gluthathione, kolagen dan protein soya dalam CWS bantu cerahkan tona demi tona untuk seluruh badan, rajin sental dapatlah effect luaran dari Face to Toe sekali. Kan? Lengkap right? Cantik luar dan cantik dalam sekali gus kalau yang repeat semua tak ingat donia geng mesti berkotak-kotak die borong lagi-lagi time promo ni.
.
.
Happy tak terkata, mana taknya dulu parut jerawat bertepek-tepek hitam dekat muka, gelap sama warna dengan tudung hitam. Bila pakai warna tudung pun kena pilih kalau boleh nak warna terang tak nak gelap. Nanti hitam sama dengan warna kulit. Tapi sekarang guna tudung hitam pun dah tak takot sebab terpantul cahaya orang kata cerah dia tu. Yang sadisnya ramai kawan-kawan apa rahsia sis sekarang nampak comel dan cerah dari biasa. Bukan cerah je, bersih, glowing semua ada. Berbeza sangat dari kulit sebelum ni. Sekarang dah tak de orang kata dalam gambar cantik luar tak cantik ๐Ÿ™ˆ
.
.
Alhamdulillah, bila parut jerawat semakin hilang, muka sunburn semakin cerah, kulit allergik dah kembali pada biasa yang selama ni bertempek kat muka dah magic dan dah boleh jadi satu kelegaan taw!
.
.Tapi jangan risau, Minyak Zaitun yang diimport dari Mekah selamat digunakan oleh semua golongan lelaki dan wanita, yang amat terkenal untuk kecantikan kulit seluruh dunia. Minyak Zaitun yang ada dalam CWS sangat special untuk awak yang mementingkan perawatan kulit barulah kulit terpantul cerah kulit tu bersih glowingg semua ada.
.
.Bila kulit cantik setiap hari selama ni stress pun boleh jadi happy taw! Selama ni tengok cermin je bila lah nak magic semua hilang kalau lah ada cermin ajaib kan best! No! No! Jangan percaya okay dongeng semata tu. Sekarang ni bukan takat kita je malu cermin pun malu tengok kita sebab lawoo sangat ๐Ÿ™ˆ
.
.Meh nak kulit cantik from Face To Toe tanpa edit-edit whatsapp je terus @dieyaamolek , 60143342115
.
Nanti dieya sendiri akan guide โœŒ๏ธ


2

Victoria Secret Body Mist 250ml NEW ARRIVAL 2018 (EDP Collection) RM65 only!!
.
Available Scents:
๐ŸŒธ TEASE
๐ŸŒธ ANGEL GOLD
๐ŸŒธ FEARLESS
๐ŸŒธ INTENSE
๐ŸŒธ BOMBSHELL โŒ
๐ŸŒธ LOVE IS HEAVENLY
๐ŸŒธ EAU SO SEXY

Retail Price at RM145

OUR SELLING PRICE ๐Ÿ‘‡
Buy 1 RM 65 FREE POSTAGE
Buy 2 RM 120 FREE POSTAGE
Buy 3 RM 180 FREE POSTAGE
Buy 4 RM 230 FREE POSTAGE
Buy 5 RM 270 FREE POSTAGE
.
WHOLESALE:
10 bottle RM500 (RM50 each) FREE POS SM
20 bottle RM900 (RM45 each) FREE POS SM
.
๐Ÿ’ฏ 100% ORIGINAL from US
๐Ÿšซ NO Imitation or Gred
โœ… Free Postage SM // SS +RM10
๐Ÿ“ฑ WhatsApp order at 0136356922
.
.
#miamiaminishop
#victoriasecretmalaysia #vsmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecretori #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysiamurah #bazarpaknil #victoriasecretwholesale #sayajualvictoriasecret #victoriasecretshahalam #victoriasecretsale #victoriasecretoriginalmurah #instashopmalaysia #bodymistvictoriasecret
#perfumemalaysia #sayajualminyakwangi


0

NEW ARRIVAL!! ๐Ÿ”Š

Victoria Secret Body Mist 250ml NEW ARRIVAL 2018 (EDP Collection) RM65 only!!
.
Available Scents:
๐ŸŒธ TEASE
๐ŸŒธ ANGEL GOLD
๐ŸŒธ FEARLESS
๐ŸŒธ INTENSE
๐ŸŒธ BOMBSHELL โŒ
๐ŸŒธ LOVE IS HEAVENLY
๐ŸŒธ EAU SO SEXY

Retail Price at RM145

OUR SELLING PRICE ๐Ÿ‘‡
Buy 1 RM 65 FREE POSTAGE
Buy 2 RM 120 FREE POSTAGE
Buy 3 RM 180 FREE POSTAGE
Buy 4 RM 230 FREE POSTAGE
Buy 5 RM 270 FREE POSTAGE
.
WHOLESALE:
10 bottle RM500 (RM50 each) FREE POS SM
20 bottle RM900 (RM45 each) FREE POS SM
.
๐Ÿ’ฏ 100% ORIGINAL from US
๐Ÿšซ NO Imitation or Gred
โœ… Free Postage SM // SS +RM10
๐Ÿ“ฑ WhatsApp order at 0136356922
.
.
#miamiaminishop
#victoriasecretmalaysia #vsmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecretori #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist #victoriasecretmalaysiamurah #bazarpaknil #victoriasecretwholesale #sayajualvictoriasecret #victoriasecretshahalam #victoriasecretsale #victoriasecretoriginalmurah #instashopmalaysia #bodymistvictoriasecret
#perfumemalaysia #sayajualminyakwangi


0

Happy Friday Everyoneโœจโ €
โ €
Today, we have a very excited announcement we would like to share with you. After months of hard work and testing, our site has OFFICIALLY launched!!โ €
โ €
For anyone looking to buy or sell real estate, you can now sign up for a FREE account and have agents compete for your business (saving you time and money).โ €
โ €
Head over to HOMELISTE.com today to get started!
โ €
PS. you can go to our ๐Ÿ”— in bio for a shortcutโ˜บ๏ธโ €
โ€ขโ €
โ€ขโ €
โ€ขโ €
โ€ขโ €
โ€ขโ €
#realtor #realestate #property #agent #ontario #canada #instashopmalaysia #ottawa #discoveron #toronto #416 #realestateagent #luxuryrealestate #oakville #mississauga #realty #discoverontario #milliondollarlisting #tdot #yyz #6ix #canadian #investment #luxuryhomes #dreamhome #muskoka #inlandempire #the6 #exploreontario #quebec


1

jom order utk naikkan berat badan korg .. kurus sgt cantik/handsome ke ??
to #sallervitaminweightgain .. Lagi banyak uollss borong lagi murah iolllsss bagi diskaun .. boleh jadi RM25 to RM18 sebotol kalau beli borong ... meh pm iolllsss cepat2
๐Ÿ†“POSTAGE SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA
๐ŸคBIAR TESTIMONI BERBICARA
๐Ÿ˜˜DIJAMIN BERKESAN ATAU WANG ANDA SAYA KEMBALIKAN ๐Ÿ˜˜
๐ŸŒธTUNGGU APA LAGI โ€ผ๏ธ
๐Ÿ†“ COD : Ampang , Cheras Lei Sure Mall ,KL Pusat Bandaraya .. Lain tempat boleh request ..
๐Ÿ†˜whatsapp 017-3397336
๐Ÿ†˜whatsapp 017-3397336
๐Ÿ†˜whatsapp 017-3397336
โŒTIDAK SESUAI UNTUK IBU MENGANDUNG
๐ŸŒฑIngredient : Pati ikan omega, zinc , buah hutan , herba , vit b complex, extract oren ( rawat kulit)
๐Ÿ—testimoni boleh klik sini ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ #testimonivitaminputeranumiepul #vitamingemukpsn #pilgemukmalaysia #vitamingemukbadan #vitamingemuk #produkgemuk #vitamingemukmalaysia #instashopmalaysia #borongpilgemuk #vitamingainweight #vitaminweightgain #borongubatgemuk #ubatgemukmalaysia #borongvitamingemuk #ubatgemukmurah #vitaminweightgainmalaysia #borongpilgemukmalaysia #sayajualpilgemukmalaysia #dropshipweightgain #pilgemukoriginal #piltambahselera #pilgemuk #kapsulgemuk #pemborongpilgemuk #pemborongubatgemuk #pilgemukmujarab #masalahkulitsensitive #rawatkulitbermasalah #rawatallergic


1

jom order utk naikkan berat badan korg .. kurus sgt cantik/handsome ke ??
to #sallervitaminweightgain .. Lagi banyak uollss borong lagi murah iolllsss bagi diskaun .. boleh jadi RM25 to RM18 sebotol kalau beli borong ... meh pm iolllsss cepat2
๐Ÿ†“POSTAGE SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA
๐ŸคBIAR TESTIMONI BERBICARA
๐Ÿ˜˜DIJAMIN BERKESAN ATAU WANG ANDA SAYA KEMBALIKAN ๐Ÿ˜˜
๐ŸŒธTUNGGU APA LAGI โ€ผ๏ธ
๐Ÿ†“ COD : Ampang , Cheras Lei Sure Mall ,KL Pusat Bandaraya .. Lain tempat boleh request ..
๐Ÿ†˜whatsapp 017-3397336
๐Ÿ†˜whatsapp 017-3397336
๐Ÿ†˜whatsapp 017-3397336
โŒTIDAK SESUAI UNTUK IBU MENGANDUNG
๐ŸŒฑIngredient : Pati ikan omega, zinc , buah hutan , herba , vit b complex, extract oren ( rawat kulit)
๐Ÿ—testimoni boleh klik sini ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ #testimonivitaminputeranumiepul #vitamingemukpsn #pilgemukmalaysia #vitamingemukbadan #vitamingemuk #produkgemuk #vitamingemukmalaysia #instashopmalaysia #borongpilgemuk #vitamingainweight #vitaminweightgain #borongubatgemuk #ubatgemukmalaysia #borongvitamingemuk #ubatgemukmurah #vitaminweightgainmalaysia #borongpilgemukmalaysia #sayajualpilgemukmalaysia #dropshipweightgain #pilgemukoriginal #piltambahselera #pilgemuk #kapsulgemuk #pemborongpilgemuk #pemborongubatgemuk #pilgemukmujarab #masalahkulitsensitive #rawatkulitbermasalah #rawatallergic


0

jom order utk naikkan berat badan korg .. kurus sgt cantik/handsome ke ??
to #sallervitaminweightgain .. Lagi banyak uollss borong lagi murah iolllsss bagi diskaun .. boleh jadi RM25 to RM18 sebotol kalau beli borong ... meh pm iolllsss cepat2
๐Ÿ†“POSTAGE SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA
๐ŸคBIAR TESTIMONI BERBICARA
๐Ÿ˜˜DIJAMIN BERKESAN ATAU WANG ANDA SAYA KEMBALIKAN ๐Ÿ˜˜
๐ŸŒธTUNGGU APA LAGI โ€ผ๏ธ
๐Ÿ†“ COD : Ampang , Cheras Lei Sure Mall ,KL Pusat Bandaraya .. Lain tempat boleh request ..
๐Ÿ†˜whatsapp 017-3397336
๐Ÿ†˜whatsapp 017-3397336
๐Ÿ†˜whatsapp 017-3397336
โŒTIDAK SESUAI UNTUK IBU MENGANDUNG
๐ŸŒฑIngredient : Pati ikan omega, zinc , buah hutan , herba , vit b complex, extract oren ( rawat kulit)
๐Ÿ—testimoni boleh klik sini ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ #testimonivitaminputeranumiepul #vitamingemukpsn #pilgemukmalaysia #vitamingemukbadan #vitamingemuk #produkgemuk #vitamingemukmalaysia #instashopmalaysia #borongpilgemuk #vitamingainweight #vitaminweightgain #borongubatgemuk #ubatgemukmalaysia #borongvitamingemuk #ubatgemukmurah #vitaminweightgainmalaysia #borongpilgemukmalaysia #sayajualpilgemukmalaysia #dropshipweightgain #pilgemukoriginal #piltambahselera #pilgemuk #kapsulgemuk #pemborongpilgemuk #pemborongubatgemuk #pilgemukmujarab #masalahkulitsensitive #rawatkulitbermasalah #rawatallergic


0

Yep u heard me guys !

BROWNIES BERAYA PROMO !
Its a last minute planning since i need to deliver brownies to some places around this area. So why not giving u guys a FREE DELIVERY right?

So whoever stays in the following areas stated, kindly whatsapp me before 3 PM on 23/6/2018.

Remember guys.
Whatsapp before 3 PM for a FREE DELIVERY TO THIS AREA ON 23/6/3018.

Whatsapp 0145105752 ๐Ÿ˜Š

#biskutsedap #food #instashopmalaysia #brownies #browniescake #brownieskedut #brownieslover #browniesnutella #sayajual #sayajualbrownies #bazarpaknil #chocolatechipcookies #chocolatechipcookieswithalmond #cookies #nilai #salaktinggi #klia #putrajaya #cyberjaya #cookiedough #doorgift #doorgiftkawin #doorgiftkenduri #malaysiacookieshomemade #cookiesrangup #cookiessedap #cookiesmurah
#tastyfood


1

CUCKOO
The prince top .
โค๏ธ Penapis air tanpa tangki dan berwarna rose gold ๐ŸŒน โค๏ธ Dengan sistem teknologi baharu โš™๏ธ
โค๏ธ Air ada 3 pilihan suhu โ„๏ธ๐Ÿ’งโ˜€๏ธ
.
Tunggu apa lagi jom grab prince top ni sekarang!โ€™
.
Berminat boleh pm saya,saya akan uruskanya sampai jadi. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Cara untuk ORDER click link Di BIO.
.
.
.
#johor#jdt#penapisair#penapisudara#mineral#airsihat#family#saleraya#husbandandwife#isteri#wife#instashopmalaysia#sayajualonline#malaysia#breastfeeding#makeupmalaysia#lazadamalaysia#viral #termurah#tudung#ramadan#jawatankosong#hargatermurah


2

#Kama-#MAX #Spray Performance adalah produk yang tepat dan padu bagi anda yang #GAME x sampai
5 mnt dah terkulai lembik....!
.
Dengan KAMA-MAX, anda tidak perlu tunggu lama untuk GAME. Spray sahaja 2-3 kali..Biar meresap 10-20 minit dah boleh terus #ON...
.
Setakat Game 40 mnt...#selamber U alls..!
.
Dan Yang paling PENTING, KAMA-MAX adalah disahkan selamat dan #LULUS Kementerian Kesihatan Malaysia. Nombor pendaftaran #KKM (NOT161201971K)
.
KANDUNGAN KAMA-MAX ADALAH DARI BAHAN SEMULAJADI DAN BAIK UNTUK KESIHATAN ZAKAR ANDA
.
๐ŸŒฟ Gamat
๐ŸŒฟ Tongkat Ali
๐ŸŒฟ Minyak Zaiton
๐ŸŒฟ Habbatus Sauda
๐ŸŒฟ Gambir Sarawak
๐ŸŒฟ Lintah .
Untuk oder boleh terus ke link whatsapp saya..lebih mudah tak perlu save number..tekan link di BIO.
.
.
.
#supplementmalaysia#ubatkuatlelaki#ubatpower#sizebesar#johor#skudai#bazzarpaknil#instafamous#instashopmalaysia#jualonline#kedaionline#herba#gagah#husbandandwife#isteri#gersang#hormon#mantap#ladyeramalaysia#padu#kesihatan#pinklady


2

#Kama-#MAX #Spray Performance adalah produk yang tepat dan padu bagi anda yang #GAME x sampai
5 mnt dah terkulai lembik....!
.
Dengan KAMA-MAX, anda tidak perlu tunggu lama untuk GAME. Spray sahaja 2-3 kali..Biar meresap 10-20 minit dah boleh terus #ON...
.
Setakat Game 40 mnt...#selamber U alls..!
.
Dan Yang paling PENTING, KAMA-MAX adalah disahkan selamat dan #LULUS Kementerian Kesihatan Malaysia. Nombor pendaftaran #KKM (NOT161201971K)
.
KANDUNGAN KAMA-MAX ADALAH DARI BAHAN SEMULAJADI DAN BAIK UNTUK KESIHATAN ZAKAR ANDA
.
๐ŸŒฟ Gamat
๐ŸŒฟ Tongkat Ali
๐ŸŒฟ Minyak Zaiton
๐ŸŒฟ Habbatus Sauda
๐ŸŒฟ Gambir Sarawak
๐ŸŒฟ Lintah .
Untuk oder boleh terus ke link whatsapp saya..lebih mudah tak perlu save number..tekan link di BIO.
.
.
.
#supplementmalaysia#ubatkuatlelaki#ubatpower#sizebesar#johor#skudai#bazzarpaknil#instafamous#instashopmalaysia#jualonline#kedaionline#herba#gagah#husbandandwife#isteri#gersang#hormon#mantap#ladyeramalaysia#padu#kesihatan#pinklady


1

Swarovski is on sale now!!
Few colors on sale for crystdust cross cuff
Price rm 315 with postage
Depo half and balance upon arrival
EtA bulan 9
Nak? Wasap sis di link ๐Ÿ‘†๐Ÿป
#instashopmalaysia #igshopmy #onlineshoppingmalaysia #bazarpaknil #sayajualswarovskioriginal #sayajual #hantarankawin #hantarankahwin #hadiah #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaronlinemalaysia


2

#Kama-#MAX #Spray Performance adalah produk yang tepat dan padu bagi anda yang #GAME x sampai
5 mnt dah terkulai lembik....!
.
Dengan KAMA-MAX, anda tidak perlu tunggu lama untuk GAME. Spray sahaja 2-3 kali..Biar meresap 10-20 minit dah boleh terus #ON...
.
Setakat Game 40 mnt...#selamber U alls..!
.
Dan Yang paling PENTING, KAMA-MAX adalah disahkan selamat dan #LULUS Kementerian Kesihatan Malaysia. Nombor pendaftaran #KKM (NOT161201971K)
.
KANDUNGAN KAMA-MAX ADALAH DARI BAHAN SEMULAJADI DAN BAIK UNTUK KESIHATAN ZAKAR ANDA
.
๐ŸŒฟ Gamat
๐ŸŒฟ Tongkat Ali
๐ŸŒฟ Minyak Zaiton
๐ŸŒฟ Habbatus Sauda
๐ŸŒฟ Gambir Sarawak
๐ŸŒฟ Lintah .
Untuk oder boleh terus ke link whatsapp saya..lebih mudah tak perlu save number..tekan link di BIO.
.
.
.
#supplementmalaysia#ubatkuatlelaki#ubatpower#sizebesar#johor#skudai#bazzarpaknil#instafamous#instashopmalaysia#jualonline#kedaionline#herba#gagah#husbandandwife#isteri#gersang#hormon#mantap#ladyeramalaysia#padu#kesihatan#pinklady


2

HARGA MURAH TU.... BAYAR IKUT HARGA PADA GAMBAR TU...
.
Order terus bayar ye.. WHATSAPP Atau CLICK LINK DI ATAS โ˜๏ธ
. ๐Ÿ“ฑ019 2303 766
๐Ÿ“ฑ019 2303 766
.
Jangan mungkir JANJI TAW.. MUNAFIK YOU๐Ÿ˜ˆ
BERDOSA TAW๐Ÿ”ฅ
.
.
Banyak Sgt bag cantik2..
Serius nak "MOHON" terus WhatsApp
019 2303 766 MIZA.
โ†—๏ธTERUS BOOKING TAU..
โ†—๏ธDLM MASA 24JAM SILA BAYAR.
.
Tapi klu lambat lg dapat duit..๐Ÿ™
Tunggu duit ade dulu ye....๐Ÿ™‡
BARU ORDER YER..
Bukan ape kita dahulukan yg bayar dulu je๐Ÿ™†๐Ÿ™Œ
MOHON MEMAHAMI. JOY BUYER BACKOUT BUYER MOHON JAUH YER.
Berikan Gambar ๐Ÿ“ท Yg Dikehendaki
๐Ÿ“ฎPOS SETIAP HARI
๐ŸŒŽ Sabah Dan Sarawak + RM10
๐Ÿ‘œ Ready Stock
๐Ÿ˜˜ Harga Murah
๐Ÿ’™ Layanan Terbaik
๐Ÿ‘ Trusted Seller
๐Ÿ†” SSM 002392643W
๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
MENAWANKALBU ENTERPRISE
๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ
ใ€Š T E R I M A K A S I H ใ€‹
โŒ BACKOUT BUYER
โŽ PENIPU / JANJI PALSU
โŒ PEROMPAK
.
#bagbrandedmurah #jualmurah #sayajual #hantaran #muslimahstyle #sayajualhandbag #slingbag #bagcantik #muslimahfashion #bagmurah #rayacollection #bagbranded #handbagcantik #instashopmalaysia #handbagmurahmurah #begtanganmurah #baglelaki #begtangancantik #handbagmurah #gayamuslimah #handbagmurahmalaysia #begmurah #sayajualmurah #bag #instafashion #bazaarpaknil #bagraya #jualbag #handbagmalaysia #handbagraya
whatsapp 019 2303 766 MiZa


2

HARGA MURAH TU.... BAYAR IKUT HARGA PADA GAMBAR TU...
.
Order terus bayar ye.. WHATSAPP Atau CLICK LINK DI ATAS โ˜๏ธ
. ๐Ÿ“ฑ019 2303 766
๐Ÿ“ฑ019 2303 766
.
Jangan mungkir JANJI TAW.. MUNAFIK YOU๐Ÿ˜ˆ
BERDOSA TAW๐Ÿ”ฅ
.
.
Banyak Sgt bag cantik2..
Serius nak "MOHON" terus WhatsApp
019 2303 766 MIZA.
โ†—๏ธTERUS BOOKING TAU..
โ†—๏ธDLM MASA 24JAM SILA BAYAR.
.
Tapi klu lambat lg dapat duit..๐Ÿ™
Tunggu duit ade dulu ye....๐Ÿ™‡
BARU ORDER YER..
Bukan ape kita dahulukan yg bayar dulu je๐Ÿ™†๐Ÿ™Œ
MOHON MEMAHAMI. JOY BUYER BACKOUT BUYER MOHON JAUH YER.
Berikan Gambar ๐Ÿ“ท Yg Dikehendaki
๐Ÿ“ฎPOS SETIAP HARI
๐ŸŒŽ Sabah Dan Sarawak + RM10
๐Ÿ‘œ Ready Stock
๐Ÿ˜˜ Harga Murah
๐Ÿ’™ Layanan Terbaik
๐Ÿ‘ Trusted Seller
๐Ÿ†” SSM 002392643W
๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
MENAWANKALBU ENTERPRISE
๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ
ใ€Š T E R I M A K A S I H ใ€‹
โŒ BACKOUT BUYER
โŽ PENIPU / JANJI PALSU
โŒ PEROMPAK
.
#bagbrandedmurah #jualmurah #sayajual #hantaran #muslimahstyle #sayajualhandbag #slingbag #bagcantik #muslimahfashion #bagmurah #rayacollection #bagbranded #handbagcantik #instashopmalaysia #handbagmurahmurah #begtanganmurah #baglelaki #begtangancantik #handbagmurah #gayamuslimah #handbagmurahmalaysia #begmurah #sayajualmurah #bag #instafashion #bazaarpaknil #bagraya #jualbag #handbagmalaysia #handbagraya
whatsapp 019 2303 766 MiZa


2

HARGA MURAH TU.... BAYAR IKUT HARGA PADA GAMBAR TU...
.
Order terus bayar ye.. WHATSAPP Atau CLICK LINK DI ATAS โ˜๏ธ
. ๐Ÿ“ฑ019 2303 766
๐Ÿ“ฑ019 2303 766
.
Jangan mungkir JANJI TAW.. MUNAFIK YOU๐Ÿ˜ˆ
BERDOSA TAW๐Ÿ”ฅ
.
.
Banyak Sgt bag cantik2..
Serius nak "MOHON" terus WhatsApp
019 2303 766 MIZA.
โ†—๏ธTERUS BOOKING TAU..
โ†—๏ธDLM MASA 24JAM SILA BAYAR.
.
Tapi klu lambat lg dapat duit..๐Ÿ™
Tunggu duit ade dulu ye....๐Ÿ™‡
BARU ORDER YER..
Bukan ape kita dahulukan yg bayar dulu je๐Ÿ™†๐Ÿ™Œ
MOHON MEMAHAMI. JOY BUYER BACKOUT BUYER MOHON JAUH YER.
Berikan Gambar ๐Ÿ“ท Yg Dikehendaki
๐Ÿ“ฎPOS SETIAP HARI
๐ŸŒŽ Sabah Dan Sarawak + RM10
๐Ÿ‘œ Ready Stock
๐Ÿ˜˜ Harga Murah
๐Ÿ’™ Layanan Terbaik
๐Ÿ‘ Trusted Seller
๐Ÿ†” SSM 002392643W
๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
MENAWANKALBU ENTERPRISE
๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ
ใ€Š T E R I M A K A S I H ใ€‹
โŒ BACKOUT BUYER
โŽ PENIPU / JANJI PALSU
โŒ PEROMPAK
.
#bagbrandedmurah #jualmurah #sayajual #hantaran #muslimahstyle #sayajualhandbag #slingbag #bagcantik #muslimahfashion #bagmurah #rayacollection #bagbranded #handbagcantik #instashopmalaysia #handbagmurahmurah #begtanganmurah #baglelaki #begtangancantik #handbagmurah #gayamuslimah #handbagmurahmalaysia #begmurah #sayajualmurah #bag #instafashion #bazaarpaknil #bagraya #jualbag #handbagmalaysia #handbagraya
whatsapp 019 2303 766 MiZa


0

HARGA MURAH TU.... BAYAR IKUT HARGA PADA GAMBAR TU...
.
Order terus bayar ye.. WHATSAPP Atau CLICK LINK DI ATAS โ˜๏ธ
. ๐Ÿ“ฑ019 2303 766
๐Ÿ“ฑ019 2303 766
.
Jangan mungkir JANJI TAW.. MUNAFIK YOU๐Ÿ˜ˆ
BERDOSA TAW๐Ÿ”ฅ
.
.
Banyak Sgt bag cantik2..
Serius nak "MOHON" terus WhatsApp
019 2303 766 MIZA.
โ†—๏ธTERUS BOOKING TAU..
โ†—๏ธDLM MASA 24JAM SILA BAYAR.
.
Tapi klu lambat lg dapat duit..๐Ÿ™
Tunggu duit ade dulu ye....๐Ÿ™‡
BARU ORDER YER..
Bukan ape kita dahulukan yg bayar dulu je๐Ÿ™†๐Ÿ™Œ
MOHON MEMAHAMI. JOY BUYER BACKOUT BUYER MOHON JAUH YER.
Berikan Gambar ๐Ÿ“ท Yg Dikehendaki
๐Ÿ“ฎPOS SETIAP HARI
๐ŸŒŽ Sabah Dan Sarawak + RM10
๐Ÿ‘œ Ready Stock
๐Ÿ˜˜ Harga Murah
๐Ÿ’™ Layanan Terbaik
๐Ÿ‘ Trusted Seller
๐Ÿ†” SSM 002392643W
๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
MENAWANKALBU ENTERPRISE
๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ
ใ€Š T E R I M A K A S I H ใ€‹
โŒ BACKOUT BUYER
โŽ PENIPU / JANJI PALSU
โŒ PEROMPAK
.
#bagbrandedmurah #jualmurah #sayajual #hantaran #muslimahstyle #sayajualhandbag #slingbag #bagcantik #muslimahfashion #bagmurah #rayacollection #bagbranded #handbagcantik #instashopmalaysia #handbagmurahmurah #begtanganmurah #baglelaki #begtangancantik #handbagmurah #gayamuslimah #handbagmurahmalaysia #begmurah #sayajualmurah #bag #instafashion #bazaarpaknil #bagraya #jualbag #handbagmalaysia #handbagraya
whatsapp 019 2303 766 MiZa


2

HARGA MURAH TU.... BAYAR IKUT HARGA PADA GAMBAR TU...
.
Order terus bayar ye.. WHATSAPP Atau CLICK LINK DI ATAS โ˜๏ธ
. ๐Ÿ“ฑ019 2303 766
๐Ÿ“ฑ019 2303 766
.
Jangan mungkir JANJI TAW.. MUNAFIK YOU๐Ÿ˜ˆ
BERDOSA TAW๐Ÿ”ฅ
.
.
Banyak Sgt bag cantik2..
Serius nak "MOHON" terus WhatsApp
019 2303 766 MIZA.
โ†—๏ธTERUS BOOKING TAU..
โ†—๏ธDLM MASA 24JAM SILA BAYAR.
.
Tapi klu lambat lg dapat duit..๐Ÿ™
Tunggu duit ade dulu ye....๐Ÿ™‡
BARU ORDER YER..
Bukan ape kita dahulukan yg bayar dulu je๐Ÿ™†๐Ÿ™Œ
MOHON MEMAHAMI. JOY BUYER BACKOUT BUYER MOHON JAUH YER.
Berikan Gambar ๐Ÿ“ท Yg Dikehendaki
๐Ÿ“ฎPOS SETIAP HARI
๐ŸŒŽ Sabah Dan Sarawak + RM10
๐Ÿ‘œ Ready Stock
๐Ÿ˜˜ Harga Murah
๐Ÿ’™ Layanan Terbaik
๐Ÿ‘ Trusted Seller
๐Ÿ†” SSM 002392643W
๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
MENAWANKALBU ENTERPRISE
๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ
ใ€Š T E R I M A K A S I H ใ€‹
โŒ BACKOUT BUYER
โŽ PENIPU / JANJI PALSU
โŒ PEROMPAK
.
#bagbrandedmurah #jualmurah #sayajual #hantaran #muslimahstyle #sayajualhandbag #slingbag #bagcantik #muslimahfashion #bagmurah #rayacollection #bagbranded #handbagcantik #instashopmalaysia #handbagmurahmurah #begtanganmurah #baglelaki #begtangancantik #handbagmurah #gayamuslimah #handbagmurahmalaysia #begmurah #sayajualmurah #bag #instafashion #bazaarpaknil #bagraya #jualbag #handbagmalaysia #handbagraya
whatsapp 019 2303 766 MiZa


3

.
๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
.
๐Ÿ’Kini dengan setiap pembelian 1 set (2botol) magicslims PERCUMA ๐Ÿ‘‡
.
๐ŸŒบPERCUMA Keahlian Seumur Hidup (Kad Ahli Disediakan).
๐ŸŒบPERCUMA Shaker.
๐ŸŒบPERCUMA Penghantaran.
๐ŸŒบPERCUMA PaperBag (CoD Sahaja).
๐ŸŒบPERCUMA Guide Tip2 Pemakanan & Tip cara Bancuhan. โ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธ
.
๐ŸŒบTerdapat "3K" Manfaat MAGIC SLIMs.
.
โ™ฆ๏ธAntara Manfaatnya ๐Ÿ’ช๐Ÿผ
.
1. ๐ŸŒŸKURUS :
โœ… Mampu menurunkan berat badan tanpa diet ketat & bersenam. Meningkatkan Metabolisme. Sistem penurunan berat badan berlaku daripada proses pembuangan air besar & kecil (*Tidak Sampai Cirit-Birit*) juga daripada perpeluhan.

2. ๐ŸŒŸKESIHATAN :
โœ… Mampu menstabilkan hormon, mengurangkan masalah period pain, memberi tenaga secara semulajadi, mengurangkan kolestrol dan mengurangkan sakit-sakit sendi serta menambahbaik kesihatan dalaman anda.

3. ๐ŸŒŸKECANTIKKAN:
โœ… Mampu mengembalikan keremajaan kpd kulit, membuatkan kulit menjadi lebih sihat dan halus kerana istimewanya di dalam kandungan MS terdapat Aloe Vera Extract *BUKAN* Kolagen daripada Haiwan.
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
๐ŸŒผInfo Lanjut & HARGA PROMOSI Sila whatsapp "MS" :
๐Ÿ‘‰013-2878977
.
๐ŸWebsite :
www.krsuccessful.com
.
.
#sayajual #sayajualonline #produkpelangsingan #sayajualprodukkurus #onlinemalaysia #igshopmalaysia #igonlinemalaysia #malaysiaonline #instashopmalaysia #produkbumiputera #produkmuslim #produkkurus #testimonikurus #sayajualproduklangsing #MSbyKR #MSbyKhaiRosma #MagicSlims #KhaiRosma #FeelTheChange - #regrann


3

HARGA MURAH TU.... BAYAR IKUT HARGA PADA GAMBAR TU...
.
Order terus bayar ye.. WHATSAPP Atau CLICK LINK DI ATAS โ˜๏ธ
. ๐Ÿ“ฑ019 2303 766
๐Ÿ“ฑ019 2303 766
.
Jangan mungkir JANJI TAW.. MUNAFIK YOU๐Ÿ˜ˆ
BERDOSA TAW๐Ÿ”ฅ
.
.
Banyak Sgt bag cantik2..
Serius nak "MOHON" terus WhatsApp
019 2303 766 MIZA.
โ†—๏ธTERUS BOOKING TAU..
โ†—๏ธDLM MASA 24JAM SILA BAYAR.
.
Tapi klu lambat lg dapat duit..๐Ÿ™
Tunggu duit ade dulu ye....๐Ÿ™‡
BARU ORDER YER..
Bukan ape kita dahulukan yg bayar dulu je๐Ÿ™†๐Ÿ™Œ
MOHON MEMAHAMI. JOY BUYER BACKOUT BUYER MOHON JAUH YER.
Berikan Gambar ๐Ÿ“ท Yg Dikehendaki
๐Ÿ“ฎPOS SETIAP HARI
๐ŸŒŽ Sabah Dan Sarawak + RM10
๐Ÿ‘œ Ready Stock
๐Ÿ˜˜ Harga Murah
๐Ÿ’™ Layanan Terbaik
๐Ÿ‘ Trusted Seller
๐Ÿ†” SSM 002392643W
๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
MENAWANKALBU ENTERPRISE
๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ
ใ€Š T E R I M A K A S I H ใ€‹
โŒ BACKOUT BUYER
โŽ PENIPU / JANJI PALSU
โŒ PEROMPAK
.
#bagbrandedmurah #jualmurah #sayajual #hantaran #muslimahstyle #sayajualhandbag #slingbag #bagcantik #muslimahfashion #bagmurah #rayacollection #bagbranded #handbagcantik #instashopmalaysia #handbagmurahmurah #begtanganmurah #baglelaki #begtangancantik #handbagmurah #gayamuslimah #handbagmurahmalaysia #begmurah #sayajualmurah #bag #instafashion #bazaarpaknil #bagraya #jualbag #handbagmalaysia #handbagraya
whatsapp 019 2303 766 MiZa


1

HARGA MURAH TU.... BAYAR IKUT HARGA PADA GAMBAR TU...
.
Order terus bayar ye.. WHATSAPP Atau CLICK LINK DI ATAS โ˜๏ธ
. ๐Ÿ“ฑ019 2303 766
๐Ÿ“ฑ019 2303 766
.
Jangan mungkir JANJI TAW.. MUNAFIK YOU๐Ÿ˜ˆ
BERDOSA TAW๐Ÿ”ฅ
.
.
Banyak Sgt bag cantik2..
Serius nak "MOHON" terus WhatsApp
019 2303 766 MIZA.
โ†—๏ธTERUS BOOKING TAU..
โ†—๏ธDLM MASA 24JAM SILA BAYAR.
.
Tapi klu lambat lg dapat duit..๐Ÿ™
Tunggu duit ade dulu ye....๐Ÿ™‡
BARU ORDER YER..
Bukan ape kita dahulukan yg bayar dulu je๐Ÿ™†๐Ÿ™Œ
MOHON MEMAHAMI. JOY BUYER BACKOUT BUYER MOHON JAUH YER.
Berikan Gambar ๐Ÿ“ท Yg Dikehendaki
๐Ÿ“ฎPOS SETIAP HARI
๐ŸŒŽ Sabah Dan Sarawak + RM10
๐Ÿ‘œ Ready Stock
๐Ÿ˜˜ Harga Murah
๐Ÿ’™ Layanan Terbaik
๐Ÿ‘ Trusted Seller
๐Ÿ†” SSM 002392643W
๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
MENAWANKALBU ENTERPRISE
๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ
ใ€Š T E R I M A K A S I H ใ€‹
โŒ BACKOUT BUYER
โŽ PENIPU / JANJI PALSU
โŒ PEROMPAK
.
#bagbrandedmurah #jualmurah #sayajual #hantaran #muslimahstyle #sayajualhandbag #slingbag #bagcantik #muslimahfashion #bagmurah #rayacollection #bagbranded #handbagcantik #instashopmalaysia #handbagmurahmurah #begtanganmurah #baglelaki #begtangancantik #handbagmurah #gayamuslimah #handbagmurahmalaysia #begmurah #sayajualmurah #bag #instafashion #bazaarpaknil #bagraya #jualbag #handbagmalaysia #handbagraya
whatsapp 019 2303 766 MiZa


2

selain utk kurus, magic slims membantu menagatasi masalah kulit kusam juga! ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
.
๐Ÿ’Kini dengan setiap pembelian 1 set (2botol) magicslims PERCUMA ๐Ÿ‘‡
.
๐ŸŒบPERCUMA Keahlian Seumur Hidup (Kad Ahli Disediakan).
๐ŸŒบPERCUMA Shaker.
๐ŸŒบPERCUMA Penghantaran.
๐ŸŒบPERCUMA PaperBag (CoD Sahaja).
๐ŸŒบPERCUMA Guide Tip2 Pemakanan & Tip cara Bancuhan. โ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธโ˜˜๏ธ
.
๐ŸŒบTerdapat "3K" Manfaat MAGIC SLIMs.
.
โ™ฆ๏ธAntara Manfaatnya ๐Ÿ’ช๐Ÿผ
.
1. ๐ŸŒŸKURUS :
โœ… Mampu menurunkan berat badan tanpa diet ketat & bersenam. Meningkatkan Metabolisme. Sistem penurunan berat badan berlaku daripada proses pembuangan air besar & kecil (*Tidak Sampai Cirit-Birit*) juga daripada perpeluhan.

2. ๐ŸŒŸKESIHATAN :
โœ… Mampu menstabilkan hormon, mengurangkan masalah period pain, memberi tenaga secara semulajadi, mengurangkan kolestrol dan mengurangkan sakit-sakit sendi serta menambahbaik kesihatan dalaman anda.

3. ๐ŸŒŸKECANTIKKAN:
โœ… Mampu mengembalikan keremajaan kpd kulit, membuatkan kulit menjadi lebih sihat dan halus kerana istimewanya di dalam kandungan MS terdapat Aloe Vera Extract *BUKAN* Kolagen daripada Haiwan.
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
๐ŸŒผInfo Lanjut & HARGA PROMOSI Sila whatsapp "MS" :
๐Ÿ‘‰013-2878977
.
๐ŸWebsite :
www.krsuccessful.com
.
.
#sayajual #sayajualonline #produkpelangsingan #sayajualprodukkurus #onlinemalaysia #igshopmalaysia #igonlinemalaysia #malaysiaonline #instashopmalaysia #produkbumiputera #produkmuslim #produkkurus #testimonikurus #sayajualproduklangsing #MSbyKR #MSbyKhaiRosma #MagicSlims #KhaiRosma #FeelTheChange - #regrann


1

HARGA MURAH TU.... BAYAR IKUT HARGA PADA GAMBAR TU...
.
Order terus bayar ye.. WHATSAPP Atau CLICK LINK DI ATAS โ˜๏ธ
. ๐Ÿ“ฑ019 2303 766
๐Ÿ“ฑ019 2303 766
.
Jangan mungkir JANJI TAW.. MUNAFIK YOU๐Ÿ˜ˆ
BERDOSA TAW๐Ÿ”ฅ
.
.
Banyak Sgt bag cantik2..
Serius nak "MOHON" terus WhatsApp
019 2303 766 MIZA.
โ†—๏ธTERUS BOOKING TAU..
โ†—๏ธDLM MASA 24JAM SILA BAYAR.
.
Tapi klu lambat lg dapat duit..๐Ÿ™
Tunggu duit ade dulu ye....๐Ÿ™‡
BARU ORDER YER..
Bukan ape kita dahulukan yg bayar dulu je๐Ÿ™†๐Ÿ™Œ
MOHON MEMAHAMI. JOY BUYER BACKOUT BUYER MOHON JAUH YER.
Berikan Gambar ๐Ÿ“ท Yg Dikehendaki
๐Ÿ“ฎPOS SETIAP HARI
๐ŸŒŽ Sabah Dan Sarawak + RM10
๐Ÿ‘œ Ready Stock
๐Ÿ˜˜ Harga Murah
๐Ÿ’™ Layanan Terbaik
๐Ÿ‘ Trusted Seller
๐Ÿ†” SSM 002392643W
๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
MENAWANKALBU ENTERPRISE
๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ
ใ€Š T E R I M A K A S I H ใ€‹
โŒ BACKOUT BUYER
โŽ PENIPU / JANJI PALSU
โŒ PEROMPAK
.
#bagbrandedmurah #jualmurah #sayajual #hantaran #muslimahstyle #sayajualhandbag #slingbag #bagcantik #muslimahfashion #bagmurah #rayacollection #bagbranded #handbagcantik #instashopmalaysia #handbagmurahmurah #begtanganmurah #baglelaki #begtangancantik #handbagmurah #gayamuslimah #handbagmurahmalaysia #begmurah #sayajualmurah #bag #instafashion #bazaarpaknil #bagraya #jualbag #handbagmalaysia #handbagraya
whatsapp 019 2303 766 MiZa


0

HARGA MURAH TU.... BAYAR IKUT HARGA PADA GAMBAR TU...
.
Order terus bayar ye.. WHATSAPP Atau CLICK LINK DI ATAS โ˜๏ธ
. ๐Ÿ“ฑ019 2303 766
๐Ÿ“ฑ019 2303 766
.
Jangan mungkir JANJI TAW.. MUNAFIK YOU๐Ÿ˜ˆ
BERDOSA TAW๐Ÿ”ฅ
.
.
Banyak Sgt bag cantik2..
Serius nak "MOHON" terus WhatsApp
019 2303 766 MIZA.
โ†—๏ธTERUS BOOKING TAU..
โ†—๏ธDLM MASA 24JAM SILA BAYAR.
.
Tapi klu lambat lg dapat duit..๐Ÿ™
Tunggu duit ade dulu ye....๐Ÿ™‡
BARU ORDER YER..
Bukan ape kita dahulukan yg bayar dulu je๐Ÿ™†๐Ÿ™Œ
MOHON MEMAHAMI. JOY BUYER BACKOUT BUYER MOHON JAUH YER.
Berikan Gambar ๐Ÿ“ท Yg Dikehendaki
๐Ÿ“ฎPOS SETIAP HARI
๐ŸŒŽ Sabah Dan Sarawak + RM10
๐Ÿ‘œ Ready Stock
๐Ÿ˜˜ Harga Murah
๐Ÿ’™ Layanan Terbaik
๐Ÿ‘ Trusted Seller
๐Ÿ†” SSM 002392643W
๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
MENAWANKALBU ENTERPRISE
๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ ๐Ÿ’Ÿ
ใ€Š T E R I M A K A S I H ใ€‹
โŒ BACKOUT BUYER
โŽ PENIPU / JANJI PALSU
โŒ PEROMPAK
.
#bagbrandedmurah #jualmurah #sayajual #hantaran #muslimahstyle #sayajualhandbag #slingbag #bagcantik #muslimahfashion #bagmurah #rayacollection #bagbranded #handbagcantik #instashopmalaysia #handbagmurahmurah #begtanganmurah #baglelaki #begtangancantik #handbagmurah #gayamuslimah #handbagmurahmalaysia #begmurah #sayajualmurah #bag #instafashion #bazaarpaknil #bagraya #jualbag #handbagmalaysia #handbagraya
whatsapp 019 2303 766 MiZa


1

Hari ni dieya nak bebel pasal Carmela Whitening Soap yang dah viral di mana-mana ni. Almaklumlah yang guna Uqasha dan adik beradik kan semakin laku lariss lah Carmela ni kan. Sampai dieya pun tak cukup tangan nak handle taw. So ramai tak tahu biodata CWS ni meh dieya bebel sikit ye. ๐Ÿ˜‚
.
.
Kelebihan CARMELA WHITENING SOAP : ๐Ÿ“Œmerencatkan black/white heads
๐Ÿ“ŒMenjadikan kulit lembut
๐Ÿ“ŒMencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
๐Ÿ“ŒMerawat parut dan jerawat
๐Ÿ“ŒMembersihkan sel-sel kulit mati
๐Ÿ“ŒAnti-aging
๐Ÿ“ŒMemutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
.
CARMELA SOAP sesuai bagi :- ๐Ÿ‘‰lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
๐Ÿ‘‰mereka yang bekerjaya
๐Ÿ‘‰bakal pengantin yang akan melangsungkan perkahwinan
๐Ÿ‘‰mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
๐Ÿ‘‰mereka yang menginginkan kulit lembut seperti kulit bayi
๐Ÿ‘‰suri rumah yang ingin menambat hati suami
๐Ÿ‘‰sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih 2cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari.
.
.
Anda tidak perlu risau untuk menggunakan CARMELA WHITENING SOAP kerana produk ini :- โš ๏ธ100% tiada bahan kimia yang berbahaya
โš ๏ธ100% tidak menggelupas
โš ๏ธ100% sesuai untuk kulit sensitif,kering & kusam
โš ๏ธ100% tiada paraben
โš ๏ธ100% natural & halal
โš ๏ธ100% diuji didalam makmal
โš ๏ธ100% mendapat kelulusan KKM
.
.
Bahan-bahannya jugak adalah 100% organik tiada bahan kimia yang terdiri minyak kelapa, Olive oil yang diimport dari Mekah, protein soya, gluta dan collagen yang buat kulit uallss berseri-seri taw selepas penggunaan sekotak wehhh.
.
.
Korang tak nak cantik gebu gebas macam Uqasha? Meh whatsapp dieya lekaihh.
.
Whatsapp 60143342115.


2

Korang nak tahu satu benda orang selalu kata kulit kusam dan jerawat ni adalah disebabkan kita selalu terdedah dengan cahaya matahari atau produk skincare semata-mata? .
.
Jawapannya tidak. Sebab kita masih ada dalaman dan hormon yang buat kulit kita kacau bilau. Breakout sana sini, terberanak sana sini atau ternaik sana sini. Tak best kan? Sebab tu dieya selalu habaq nak kulit cantik dan bersih bermula dari dalaman. Sebab dari dalaman lah kulit akan terpancar cantik bercahaya. Dalaman kotor makanya luaran pun tak cantik taw semua nak tumbuh. .
.
Bila hormon dah cantik dan stabil makanya semua tanda penuaan, kulit muka kering, flex hitam, jeragat timbul sedikit demi sedikit, kolagen dan elastin menurun, tona kulit semakin tidak sekata, kulit kusam lebih ketara apetah lagi kita student lagi lahh kulit pun burn. .
.
Alhamdulillah adik ni mula-mula takot nak guna si Carmela ni tapi bila kita guide satu persatu dari A to Z alhamdulillah baru 2 minggu guna kulit dah bersih jerawat dan bintik-bintik hitam pun berkurang dari biasa kulit pun cerah sikit. .
.
Masa proses pemulihan berlaku dan si Carmela tengah bekerja perkara pertama yang kita kena lakukan adalah banyakkan minum air kosong supaya hormon dan toksin kotor keluar dari badan. Sebab masa ni kelenjar minyak cenderung lebih aktif yang menyebabkan minyak dimuka lebih banyak. Hormon tak stabil dan kilang minyak terlalu aktif sehingga kulit muka mengeluarkan minyak dengan banyak dan menyebabkan jerawat tumbuh. So selalu lah sental muka dengan si Carmela supaya dapat mengurangkan minyak dan mengecutkan jerawat korang tu. Nak lagi senang just consume susu maaez bersama Belleza Collagen lagi bestt kulit terasa lembut je dan hormon yang kacau bilau tu sembuh dengan serta merta.
.
.
Nak bercerita lebih-lebih pun tak kesudah habisnya sebab jadi wanita bila hormon kacau semua pun jadi kacau. ๐Ÿ™ˆ
.
.
Nasib ada si Carmela ni jadi penyelamat selamatkan kulit muka kalau tak tak tahulah nak jadi ape. ๐Ÿ˜
.
.
Whatsapp je 60143342115.
.
.
#carmelawhiteningsoap


5

SAMBUNG BAYAR / CONTINUE LOAN DEPOSIT 19500 SAHAJA

MITSHUBISHI LANCER GTe 2.0
NEWFACELIFT FULLSPEC
LEATHER SEAT
SUNROOF
KEYLESS
PADLE SHIFT
TRIPTONIC GEAR
NEW SPORT RIM & TYRE MICHELIN
CAMERA REVERSE
SMOKED LED TAIL LAMP
TIPTOP CONDITION
1 OWNER

TAHUN 2015
BULANAN RM1430.00 SAHAJA
TIADA TUNGGAKAN
START BAYAR 13/7/2018
BAKI 5 TAHUN 11 BULAN
ROADTAX INSURAN BARU RENEW

DIRECT OWNER
DOKUMEN KERETA
PERJANJIAN SAMBUNG BAYAR
REPORT SERAHAN KERETA
SEMUA LENGKAP !!! BLACKLIST CCTOS CRISS HIGH COMITMEN LAYAK MEMBELI
DATANG PANDU UJI TERLEBIH DAHULU DI SHOWROOM KAMI

BERMINAT CALL/WHATSAPP EYRA www.wasap.my/601111692168
.
.
#iklan#jual#jualan#jualanku#sayajual#sayajualmursayajualmurah2#sayajualonline#bazaar#bazarmurah#bazaronline#bazaarpaknil#bazarpaknil#bazarpaknilmurah#bazaronlinemurah#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysiaonline#bazarmalaysia#onlineseller#igseller#igshopmurah#igshopmurah#sangatmurah#malaysiaigshop#jualonline#jualan#jualanonline#jualonline#jualonlinemurah#malaysiaonlineshop#kedaionline#onlineshopmalaysia#instashopmalaysia#


1

*SAMBUNG BAYAR*
*PROMOSI RAYA KERETA BARU*
DEPOSIT 37K SAHAJA *HONDA CIVIC FC 1.5*
V-TECH TURBO
BULANAN RM 1282
LOAN 9 TAHUN
(LESS THEN 100KM/H)
WARNA HITAM

4 UNIT KINI HANYA ~TINGGAL 2 UNIT~ *LAST CALL 1 UNIT SAHAJA.*
*KERETA BOLEH BAWA BALIK HARI SELASA*

BERMINAT CALL/WHATSAPP EYRA www.wasap.my601111692168 ๐Ÿ‘‰๐ŸผProses 1 Jam Sahaja๐Ÿ‘ˆ๐Ÿผ *BLACKLIST/CCRIS/CTOSS LAYAK BELI HANYA PERLU* โ–ถ๏ธ Salinan Kad Pengenalan
โ–ถ๏ธ Salinan Kad Pengenalan Rujukan
โ–ถ๏ธ Bil Api/Air Terkini
โ–ถ๏ธ Wang Deposit
โ–ถ๏ธNo Payslip ok
.
.
#iklan#jual#jualan#jualanku#sayajual#sayajualmursayajualmurah2#sayajualonline#bazaar#bazarmurah#bazaronline#bazaarpaknil#bazarpaknil#bazarpaknilmurah#bazaronlinemurah#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysiaonline#bazarmalaysia#onlineseller#igseller#igshopmurah#igshopmurah#sangatmurah#malaysiaigshop#jualonline#jualan#jualanonline#jualonline#jualonlinemurah#malaysiaonlineshop#kedaionline#onlineshopmalaysia#instashopmalaysia#


0

SAMBUNG BAYAR / CONTINUE LOAN DEPOSIT 24K SAHAJA

FORD RANGER 3.2 TURBO
MANUAL
6 SPEED
TIPTOP CONDITION
1 OWNER
POWERFULL ENGINE
FREE EXCIDENT

TAHUN 2013
BULANAN RM835.00 SAHAJA
TIADA TUNGGAKAN BANK
START BAYAR 2/7/2018
BAKI 6 TAHUN 10 BULAN
ROADTAX INSURAN SAMPAI OGOS 2018

DOKUMEN KERETA
PERJANJIAN SAMBUNG BAYAR
REPORT SERAHAN KERETA
SEMUA LENGKAP !!! BLACKLIST CCTOS CRISS HIGH COMITMEN LAYAK MEMBELI
DATANG PANDU UJI TERLEBIH DAHULU DI SHOWROOM KAMI

BERMINAT CALL/WHATSAPP EYRA www.wasap.my/601111692168
.
.
#iklan#jual#jualan#jualanku#sayajual#sayajualmursayajualmurah2#sayajualonline#bazaar#bazarmurah#bazaronline#bazaarpaknil#bazarpaknil#bazarpaknilmurah#bazaronlinemurah#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysiaonline#bazarmalaysia#onlineseller#igseller#igshopmurah#igshopmurah#sangatmurah#malaysiaigshop#jualonline#jualan#jualanonline#jualonline#jualonlinemurah#malaysiaonlineshop#kedaionline#onlineshopmalaysia#instashopmalaysia#


0

SAMBUNG BAYAR / CONTINUE LOAN DEPOSIT 20K SAHAJA

ISUZU D'MAX 4X4 2.5 DIESEL
VGS TURBO FULLSPEC
TAHUN 2016/2016
SEBULAN RM1.200
BAKI 7 TAHUN 10 BULAN LAGI
C.I.M.BANK
DUE DATE SETIAP 1 HARIBULAN
START BAYAR 1/7/2018
ROADTAX INSURANS 15 OKT 2018 MATI

DIRECT OWNER
FULL SERVIS
NO DUE'WRTTY ISUZU
SIAP SPOILER
LOW MILEAGE
TIP TOP CONDITION

BERMINAT CALL/WHATSAPP EYRA www.wasap.my/601111692168
.
.
#iklan#jual#jualan#jualanku#sayajual#sayajualmursayajualmurah2#sayajualonline#bazaar#bazarmurah#bazaronline#bazaarpaknil#bazarpaknil#bazarpaknilmurah#bazaronlinemurah#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysiaonline#bazarmalaysia#onlineseller#igseller#igshopmurah#igshopmurah#sangatmurah#malaysiaigshop#jualonline#jualan#jualanonline#jualonline#jualonlinemurah#malaysiaonlineshop#kedaionline#onlineshopmalaysia#instashopmalaysia#


0

SAMBUNG BAYAR / CONTINUE LOAN DEPOSIT 10500 SAHAJA

PROTON EXORA CPS 1.6 AUTO
TAHUN 2010/2010
BULANAN RM 730.00
HUTANG 3 TAHUN 5 BULAN
PUBLIC BANK BERHAD
DUE DATE SETIAP 27 HARIBULAN
START BAYAR 27/06/2018โ€™
ROADTAX INSURANS 5 SEP 2018

DIRECT OWNER
LOW MILEAGE
NO DUE
CONDITION TIP-TOP
FULL SERVICE

BERMINAT CALL/WHATSAPP EYRA www.wasap.my/601111692168
.
.
#iklan#jual#jualan#jualanku#sayajual#sayajualmursayajualmurah2#sayajualonline#bazaar#bazarmurah#bazaronline#bazaarpaknil#bazarpaknil#bazarpaknilmurah#bazaronlinemurah#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysiaonline#bazarmalaysia#onlineseller#igseller#igshopmurah#igshopmurah#sangatmurah#malaysiaigshop#jualonline#jualan#jualanonline#jualonline#jualonlinemurah#malaysiaonlineshop#kedaionline#onlineshopmalaysia#instashopmalaysia#


0

SAMBUNG BAYAR / CONTINUE LOAN DEPOSIT 16K SAHAJA

TOYOTA VIOS 1.5J
FULL SPEC AUTO
TAHUN 2016/2016
BULANAN RM900.00
BAKI 8 TAHUN 2 BULAN
CIMB BANK BERHAD
DUE DATE SETIAP 20 HARIBULAN
START BAYAR 20/6/2018
ROADTAX INSURANS O8 OKT 2018

DIRECT OWNER
FULL SERVIS TOYOTA
LOW MILEAGE
NO DUE
CONDITION TIP TOP

BERMINAT CALL/WHATSAPP EYRA www.wasap.my/601111692168
.
.
#iklan#jual#jualan#jualanku#sayajual#sayajualmursayajualmurah2#sayajualonline#bazaar#bazarmurah#bazaronline#bazaarpaknil#bazarpaknil#bazarpaknilmurah#bazaronlinemurah#bazaronlinemalaysia#bazarmalaysiaonline#bazarmalaysia#onlineseller#igseller#igshopmurah#igshopmurah#sangatmurah#malaysiaigshop#jualonline#jualan#jualanonline#jualonline#jualonlinemurah#malaysiaonlineshop#kedaionline#onlineshopmalaysia#instashopmalaysia#


0