#ironlessblouse

Instagram photos and videos

#ironlessblouse#blousetakpayahgosok#blousemuslimah#blouse#blousemurah#blouselabuh#blouseironless#blouseberpoket#blousenursingfriendly#blousemenyusu#salunablouse#blousetravel#lunablouse#blousecantik#nursingblouse#blousesiapcepat#blousenursing#ajimaura#belloscarves#uitm#uia#blousenursingmurah#blouseprinted

Hashtags #ironlessblouse for Instagram

BLOUSE LUNA .
πŸŽ€Material Moss Crepe
πŸŽ€RM50 sahaja! ( dengan pembelian combo dua pasang ke atas 😘)
πŸŽ€Takpayah gosok! Takpayah gosok! Takpayah gosok!
πŸŽ€Berpoket!
πŸŽ€Strechable! senang tarik nak ambil wuduk
πŸŽ€Special untuk mak mak gojes! Nursing friendly dengan zip 12 inci 😘
.
BLOUSE LUNA+LOOSE PANTS | RM100
.
*Exclude postage

#blousetakpayahgosok #blousenursing
#blousetakpayahiron #blousemuslimah
#blouseberpoket #blousecantik
#blouselabuh #blousemosscrepe
#blouseironless #ironlessblouse #nursingfriendlyblouse
#blousetakpayahgosok
#gengjimatletrik
#blousetakpayahgosok #blouseberpoket #blousetravel #blousesiapcepat
.


0

Calling for jersey muslimah lovers ❀️
Exclusive digitized handpainted design by us FarRabia.

Swipe left for more designs. πŸ˜„β€οΈ
.
Alhamdulillah sekarang baju dah dalam proses.
Ada buat order lebih sedikit sebagai ready stock sahaja nanti selain baju-baju yang orang pre order.
Kalau berkenan dan nak, boleh check saiz dan WhatsApp cepat-cepat ya.
Nanti nak tengok saiz available atau tak lagi untuk reserve.
Sebab tak buat banyak untuk yang ready stock.

Kalau reserve sekarang, akan bagi harga sama dengan first batch tauu.
RM55 sahaja! Yay πŸ˜„β€οΈ
Bila baju dah siap, jadi harga asal RM65.
.
🌸 Material macam jersey muslimah yang biasa. Microfiber eyelet.
🌸 Corak yang sangat cantik! Tak akan jumpa jersey muslimah dengan corak begini di mana-mana. Percayalah.
🌸 Tentunya ironless.
🌸 Sublimation adalah teknik printing yang kemas dan cantik
🌸 Boleh pakai pergi kelas, untuk travel, jalan-jalan, untuk bersukan juga boleh.
🌸 Cepat kering. Tak panas.
🌸 Tak mudah lusuh walaupun dipakai dan basuh bertahun-tahun. Masih nampak baru.

Postage
RM8 SEM - RM11 SS
*bergantung kepada kuantiti
Pre order process 1-3 weeks

Cara reserve:
1) Screenshot pilihan baju
2) Boleh dm atau send kepada
www.wasap.my/+601119446745
3) Berikan details seperti nama, alamat, no hp, saiz dan kuantiti.

Terima kasih! ^__^ ❀️

FarRabia
"...when we love designing more than business..."
.
#blousemurah #jerseymuslimah #blousejersey #blousemuslimah #blouselabuh #blouseparis #blouserose #tshirtmuslimah #tshirtcotton muslimah #blouseironless #ironlessblouse #bajujerseymuslimah #blousenursingfriendly #tshirtlabuh #tshirtmurah #tshirtlabuhmurah #tshirtkeluarga #tshirtbunga #tshirtjersey #tshirtcouple #tshirtjerseymuslimah #jerseymuslimahmurah #sayajualtshirt #jerseyplain #jerseymuslimahplain #jerseysublimation #sublimationjersey #jerseymuslimahcantik #blousecantik


0

Calling for jersey muslimah lovers ❀️
Exclusive digitized handpainted design by us FarRabia.

Swipe left for more designs. πŸ˜„β€οΈ
.
Alhamdulillah sekarang baju dah dalam proses.
Ada buat order lebih sedikit sebagai ready stock sahaja nanti selain baju-baju yang orang pre order.
Kalau berkenan dan nak, boleh check saiz dan WhatsApp cepat-cepat ya.
Nanti nak tengok saiz available atau tak lagi untuk reserve.
Sebab tak buat banyak untuk yang ready stock.

Kalau reserve sekarang, akan bagi harga sama dengan first batch tauu.
RM55 sahaja! Yay πŸ˜„β€οΈ
Bila baju dah siap, jadi harga asal RM65.
.
🌸 Material macam jersey muslimah yang biasa. Microfiber eyelet.
🌸 Corak yang sangat cantik! Tak akan jumpa jersey muslimah dengan corak begini di mana-mana. Percayalah.
🌸 Tentunya ironless.
🌸 Sublimation adalah teknik printing yang kemas dan cantik
🌸 Boleh pakai pergi kelas, untuk travel, jalan-jalan, untuk bersukan juga boleh.
🌸 Cepat kering. Tak panas.
🌸 Tak mudah lusuh walaupun dipakai dan basuh bertahun-tahun. Masih nampak baru.

Postage
RM8 SEM - RM11 SS
*bergantung kepada kuantiti
Pre order process 1-3 weeks

Cara reserve:
1) Screenshot pilihan baju
2) Boleh dm atau send kepada
www.wasap.my/+601119446745
3) Berikan details seperti nama, alamat, no hp, saiz dan kuantiti.

Terima kasih! ^__^ ❀️

FarRabia
"...when we love designing more than business..."
.
#blousemurah #jerseymuslimah #blousejersey #blousemuslimah #blouselabuh #blouseparis #blouserose #tshirtmuslimah #tshirtcotton muslimah #blouseironless #ironlessblouse #bajujerseymuslimah #blousenursingfriendly #tshirtlabuh #tshirtmurah #tshirtlabuhmurah #tshirtkeluarga #tshirtbunga #tshirtjersey #tshirtcouple #tshirtjerseymuslimah #jerseymuslimahmurah #sayajualtshirt #jerseyplain #jerseymuslimahplain #jerseysublimation #sublimationjersey #jerseymuslimahcantik #blousecantik


0

Calling for jersey muslimah lovers ❀️
Exclusive digitized handpainted design by us FarRabia.

Swipe left for more designs. πŸ˜„β€οΈ
.
Alhamdulillah sekarang baju dah dalam proses.
Ada buat order lebih sedikit sebagai ready stock sahaja nanti selain baju-baju yang orang pre order.
Kalau berkenan dan nak, boleh check saiz dan WhatsApp cepat-cepat ya.
Nanti nak tengok saiz available atau tak lagi untuk reserve.
Sebab tak buat banyak untuk yang ready stock.

Kalau reserve sekarang, akan bagi harga sama dengan first batch tauu.
RM55 sahaja! Yay πŸ˜„β€οΈ
Bila baju dah siap, jadi harga asal RM65.
.
🌸 Material macam jersey muslimah yang biasa. Microfiber eyelet.
🌸 Corak yang sangat cantik! Tak akan jumpa jersey muslimah dengan corak begini di mana-mana. Percayalah.
🌸 Tentunya ironless.
🌸 Sublimation adalah teknik printing yang kemas dan cantik
🌸 Boleh pakai pergi kelas, untuk travel, jalan-jalan, untuk bersukan juga boleh.
🌸 Cepat kering. Tak panas.
🌸 Tak mudah lusuh walaupun dipakai dan basuh bertahun-tahun. Masih nampak baru.

Postage
RM8 SEM - RM11 SS
*bergantung kepada kuantiti
Pre order process 1-3 weeks

Cara reserve:
1) Screenshot pilihan baju
2) Boleh dm atau send kepada
www.wasap.my/+601119446745
3) Berikan details seperti nama, alamat, no hp, saiz dan kuantiti.

Terima kasih! ^__^ ❀️

FarRabia
"...when we love designing more than business..."
.
#blousemurah #jerseymuslimah #blousejersey #blousemuslimah #blouselabuh #blouseparis #blouserose #tshirtmuslimah #tshirtcotton muslimah #blouseironless #ironlessblouse #bajujerseymuslimah #blousenursingfriendly #tshirtlabuh #tshirtmurah #tshirtlabuhmurah #tshirtkeluarga #tshirtbunga #tshirtjersey #tshirtcouple #tshirtjerseymuslimah #jerseymuslimahmurah #sayajualtshirt #jerseyplain #jerseymuslimahplain #jerseysublimation #sublimationjersey #jerseymuslimahcantik #blousecantik


0

Calling for jersey muslimah lovers ❀️
Exclusive digitized handpainted design by us FarRabia.

Swipe left for more designs. πŸ˜„β€οΈ
.
Alhamdulillah sekarang baju dah dalam proses.
Ada buat order lebih sedikit sebagai ready stock sahaja nanti selain baju-baju yang orang pre order.
Kalau berkenan dan nak, boleh check saiz dan WhatsApp cepat-cepat ya.
Nanti nak tengok saiz available atau tak lagi untuk reserve.
Sebab tak buat banyak untuk yang ready stock.

Kalau reserve sekarang, akan bagi harga sama dengan first batch tauu.
RM55 sahaja! Yay πŸ˜„β€οΈ
Bila baju dah siap, jadi harga asal RM65.
.
🌸 Material macam jersey muslimah yang biasa. Microfiber eyelet.
🌸 Corak yang sangat cantik! Tak akan jumpa jersey muslimah dengan corak begini di mana-mana. Percayalah.
🌸 Tentunya ironless.
🌸 Sublimation adalah teknik printing yang kemas dan cantik
🌸 Boleh pakai pergi kelas, untuk travel, jalan-jalan, untuk bersukan juga boleh.
🌸 Cepat kering. Tak panas.
🌸 Tak mudah lusuh walaupun dipakai dan basuh bertahun-tahun. Masih nampak baru.

Postage
RM8 SEM - RM11 SS
*bergantung kepada kuantiti
Pre order process 1-3 weeks

Cara reserve:
1) Screenshot pilihan baju
2) Boleh dm atau send kepada
www.wasap.my/+601119446745
3) Berikan details seperti nama, alamat, no hp, saiz dan kuantiti.

Terima kasih! ^__^ ❀️

FarRabia
"...when we love designing more than business..."
.
#blousemurah #jerseymuslimah #blousejersey #blousemuslimah #blouselabuh #blouseparis #blouserose #tshirtmuslimah #tshirtcotton muslimah #blouseironless #ironlessblouse #bajujerseymuslimah #blousenursingfriendly #tshirtlabuh #tshirtmurah #tshirtlabuhmurah #tshirtkeluarga #tshirtbunga #tshirtjersey #tshirtcouple #tshirtjerseymuslimah #jerseymuslimahmurah #sayajualtshirt #jerseyplain #jerseymuslimahplain #jerseysublimation #sublimationjersey #jerseymuslimahcantik #blousecantik


0

Calling for jersey muslimah lovers ❀️
Exclusive digitized handpainted design by us FarRabia.

Swipe left for more designs. πŸ˜„β€οΈ
.
Alhamdulillah sekarang baju dah dalam proses.
Ada buat order lebih sedikit sebagai ready stock sahaja nanti selain baju-baju yang orang pre order.
Kalau berkenan dan nak, boleh check saiz dan WhatsApp cepat-cepat ya.
Nanti nak tengok saiz available atau tak lagi untuk reserve.
Sebab tak buat banyak untuk yang ready stock.

Kalau reserve sekarang, akan bagi harga sama dengan first batch tauu.
RM55 sahaja! Yay πŸ˜„β€οΈ
Bila baju dah siap, jadi harga asal RM65.
.
🌸 Material macam jersey muslimah yang biasa. Microfiber eyelet.
🌸 Corak yang sangat cantik! Tak akan jumpa jersey muslimah dengan corak begini di mana-mana. Percayalah.
🌸 Tentunya ironless.
🌸 Sublimation adalah teknik printing yang kemas dan cantik
🌸 Boleh pakai pergi kelas, untuk travel, jalan-jalan, untuk bersukan juga boleh.
🌸 Cepat kering. Tak panas.
🌸 Tak mudah lusuh walaupun dipakai dan basuh bertahun-tahun. Masih nampak baru.

Postage
RM8 SEM - RM11 SS
*bergantung kepada kuantiti
Pre order process 1-3 weeks

Cara reserve:
1) Screenshot pilihan baju
2) Boleh dm atau send kepada
www.wasap.my/+601119446745
3) Berikan details seperti nama, alamat, no hp, saiz dan kuantiti.

Terima kasih! ^__^ ❀️

FarRabia
"...when we love designing more than business..."
.
#blousemurah #jerseymuslimah #blousejersey #blousemuslimah #blouselabuh #blouseparis #blouserose #tshirtmuslimah #tshirtcotton muslimah #blouseironless #ironlessblouse #bajujerseymuslimah #blousenursingfriendly #tshirtlabuh #tshirtmurah #tshirtlabuhmurah #tshirtkeluarga #tshirtbunga #tshirtjersey #tshirtcouple #tshirtjerseymuslimah #jerseymuslimahmurah #sayajualtshirt #jerseyplain #jerseymuslimahplain #jerseysublimation #sublimationjersey #jerseymuslimahcantik #blousecantik


0

Calling for jersey muslimah lovers ❀️
Exclusive digitized handpainted design by us FarRabia.

Swipe left for more designs. πŸ˜„β€οΈ
.
Alhamdulillah sekarang baju dah dalam proses.
Ada buat order lebih sedikit sebagai ready stock sahaja nanti selain baju-baju yang orang pre order.
Kalau berkenan dan nak, boleh check saiz dan WhatsApp cepat-cepat ya.
Nanti nak tengok saiz available atau tak lagi untuk reserve.
Sebab tak buat banyak untuk yang ready stock.

Kalau reserve sekarang, akan bagi harga sama dengan first batch tauu.
RM55 sahaja! Yay πŸ˜„β€οΈ
Bila baju dah siap, jadi harga asal RM65.
.
🌸 Material macam jersey muslimah yang biasa.
🌸 Corak yang sangat cantik! Tak akan jumpa jersey muslimah dengan corak begini di mana-mana. Percayalah.
🌸 Tentunya ironless.
🌸 Sublimation adalah teknik printing yang kemas dan cantik
🌸 Boleh pakai pergi kelas, untuk travel, jalan-jalan, untuk bersukan juga boleh.
🌸 Cepat kering. Tak panas.
🌸 Tak mudah lusuh walaupun dipakai dan basuh bertahun-tahun. Masih nampak baru.

Postage
RM8 SEM - RM11 SS
*bergantung kepada kuantiti
Pre order process 1-3 weeks

Cara reserve:
1) Screenshot pilihan baju
2) Boleh dm atau send kepada
www.wasap.my/+601119446745
3) Berikan details seperti nama, alamat, no hp, saiz dan kuantiti.

Terima kasih! ^__^ ❀️

FarRabia
"...when we love designing more than business..."
.
#blousemurah #jerseymuslimah #blousejersey #blousemuslimah #blouselabuh #blouseparis #blouserose #tshirtmuslimah #tshirtcotton muslimah #blouseironless #ironlessblouse #bajujerseymuslimah #blousenursingfriendly #tshirtlabuh #tshirtmurah #tshirtlabuhmurah #tshirtkeluarga #tshirtbunga #tshirtjersey #tshirtcouple #tshirtjerseymuslimah #jerseymuslimahmurah #sayajualtshirt #jerseyplain #jerseymuslimahplain #jerseysublimation #sublimationjersey #jerseymuslimahcantik #blousecantik


0

🌸Baimond Black Julie Long Top🌸
.
RM129
.
πŸ’•Casual top with curved hem πŸ’•Round neckline
πŸ’•Custom made luxury glitter cotton lycra πŸ’•comfortable and soft texture fabric
πŸ’•Does not wrinkle easily
πŸ’•Hidden Pocket πŸ’•Brestfeeding friendly
πŸ’•BA Plate
πŸ’•Model wears an XS and is 154cm tall
.
Product Care: Suitable for machine wash
.
.
#longtop#casual#bajupejabat#bajuoffice#officeattire#blouse#casualblouse#blousecantik#blousemurah#blouseletop#ironlessblouse


0

🌸Baimond Black Julie Long Top🌸
.
RM129
.
πŸ’•Casual top with curved hem πŸ’•Round neckline
πŸ’•Custom made luxury glitter cotton lycra πŸ’•comfortable and soft texture fabric
πŸ’•Does not wrinkle easily
πŸ’•Hidden Pocket πŸ’•Brestfeeding friendly
πŸ’•BA Plate
πŸ’•Model wears an XS and is 154cm tall
.
Product Care: Suitable for machine wash
.
.
#longtop#casual#bajupejabat#bajuoffice#officeattire#blouse#casualblouse#blousecantik#blousemurah#blouseletop#ironlessblouse


0

🌸Baimond Black Julie Long Top🌸
.
RM129
.
πŸ’•Casual top with curved hem πŸ’•Round neckline
πŸ’•Custom made luxury glitter cotton lycra πŸ’•comfortable and soft texture fabric
πŸ’•Does not wrinkle easily
πŸ’•Hidden Pocket πŸ’•Brestfeeding friendly
πŸ’•BA Plate
πŸ’•Model wears an XS and is 154cm tall
.
Product Care: Suitable for machine wash
.
.
#longtop#casual#bajupejabat#bajuoffice#officeattire#blouse#casualblouse#blousecantik#blousemurah#blouseletop#ironlessblouse


0

.
πŸ’ Luna blouse by #belloscarves
.
Iya, memang ada jenis manusia yang kisah dan down bila baju kedut
.
Rasa confident level menjunam terus ke 0%
.
Nak nak terpaksa bersiap time emergency
.
Lepas ni takyah risau dah tau
.
Colour code: Avocado Green
.
Click the link at my bio to purchase k
.
#blousetakpayahgosok
#ironlessblouse
#maternityblouse
#nursingblouse
#travelblouse
#lunablouse


0

Masih tak faham lagi atau buat buat tak faham, bila encik suami jeling jeling masa kita tengah bersiap? πŸ˜‹

#blousetakpayahgosok #blouseberpoket #blousetravel #blousesiapcepat


2

Hai peepppsss! Jangan lupa tau, Hari ni LAST DAY PROMO ANGGUN ZARRA tau. Jangan lupa grab lelaju ya .
.
Harga promo RM75 .
.
Selepas 22HB April harga kembali kepada RM79 sehelai .
.
Combo 3 pcs RM210 Sahaja .
.
Whatsapp segera 017. 969 . 756 . 9 .
.
.
.
.
.


1

.
πŸ’ Luna blouse by #belloscarves

Alahaiii...bestnya Lady Boss jalan2 pegi Korea
.
Nampak sangat comfortable
.
Simple tapi yang penting selesa, tak jarang, longgar dan solat ready
.
Click the link at my bio to purchase k
.
#blousetakpayahgosok
#ironlessblouse
#maternityblouse
#nursingblouse
#lunablouse


0

.
πŸ’ Luna blouse by #belloscarves
.
Duit memang tak dapat beli masa
.
Tapi duit boleh beli Luna blouse untuk jimatkan masa dengan tak perlu nak renyah2 gosok baju dah
.
Click the link at my bio to purchase k
.
#blousetakpayahgosok
#ironlessblouse
#maternityblouse
#nursingblouse
#lunablouse


0

Dengan blouse takpayah gosok u olls boleh siap 2 kali ganda lebih cepat dari suami u olls πŸ˜›

#blousetakpayahgosok #blouseberpoket #blousetravel #blousenursing


4

.
πŸ’ Luna blouse by #belloscarves
.
Masih pening fikir nak gosok baju ape untuk next week ke?
.
Cukup2 la tu hal dunia
.
Luna blouse kan ada
.
Pakai je straight lima hari
.
Click the link at my bio to purchase k
.
#blousetakpayahgosok
#ironlessblouse
#maternityblouse
#nursingblouse
#travelblouse
#lunablouse


0

@bellealyahya - Belle sejenis kalau suka pakai suatu barang tu, yg tu je la dok pakai hari2. Macam baimond jubah hitam ni tak tau la brapa banyak kali asyik pakai. And good news for those yg tak sempat beli baimond jubah hitam ni masa release first batch aritu, now @bellaammara dah restocked second batch di website! Cepat sebelum sold lagi ok 😘 ( wearing bella beluxe shawl, baimond jubah @bellaammara )

Whatsapp FATHIAH, segera πŸ“² 0139135008

#bellaammara #bellaammaralovers #ootd #ootdbelle #jubahmurah #jubah #jubahdress #jubahacut #jubahlycra #lycrajubah #breastfeedjubah #jubahironless #ironlessdress #ironlessjubah #ironlessblouse #blousemurah #blouselycra #jubahrm100 #jubahrm150 #instantshawl #aleeyasatinsquare #ootdbelle #acutjubah #mattesatinexclusive #jubahsatin #ootdbellealyahya #bellaraya2018 #bellaraya #baimondsjubah #jubahglitter #baimonds


1

Alamak!
Terlupa bawa iron masuk dalam beg!😩
Baju semua kedutttttt seribu!
Pernah jadi macam ni?
Tau tak, ada baju yang tak payah bawak iron pun takpe lepas ni? πŸ€— .


3

DELILA BLOUSE

Sedang cari blouse untuk mudah menyusu? Tak payah gosok?
Simple dan tetap cantik bergaya?
Nak berkasual bersama seluar, bersama skirt pun boleh tau!

#delilablouse
#delilanursingblouse
#nursingselak
#nursingblouse
#motherswear
#casualwear
#blousemuslimah
#blousemesrasolat
#bajuraya2018
#jubahraya2018
#kurungraya2018
#blousecantik
#blouseironless
#ironlessblouse
#coupcas


0

Alhamdulillah lagi fresh testimoni dari my cust.
Ada lagi yang nak bergaya dengan si #Delila ni. Jom whatsapp tepi, sebelum berputih mata😚

#Ironlessblouse
#Nursingselak


1

Pagi raya pakai baju kurung
Petang raya tukar blouse tak payah gosok lah😜

amboiiiiiii maklumkan orang dapur memang mcmtu, baju raya buat family potrait jer πŸ˜‚
.
Colour ☝️: olive green
.
.
#salunablouse #blousesiapcepat #salunablouse #gengjimatletrik #ironlessblouse #blousemuslimahmurah #blousejalanjalan #blouse #blousemurah #blouseplain #blousemuslimah #tunik #blousemuslimahmalaysia #blousemalaysia #bajuraya #bajuraya2018 #blousekembang #muslimah #bajumuslimah


0

Best kain sejuk!
Best takpayah iron!
Best sebab ada poket!
Loveee sangat sangat dengan IRONLESS blouse nih.
Alhamdulilah tengkiuuu awak! 😘
.
Color ☝️: navy blue
.
.
#salunablouse #blousesiapcepat #salunablouse #gengjimatletrik #ironlessblouse #blousemuslimahmurah #blousejalanjalan #blouse #blousemurah #blouseplain #blousemuslimah #tunik #blousemuslimahmalaysia #blousemalaysia #bajuraya #bajuraya2018 #blousekembang #muslimah #bajumuslimah


0

Jika korang seorang manusia yang tak suka membazir masa, korang patut tau yang kami ada sediakan baju yang ;
.
+ tak payah gosok
+ pakej mak mak friendly sebab mengandung sampai 9 bulan dan boleh nursing baby
+ berpoket untuk yang malas bawa henbeg
+ Bila tak payah gosok, bil letrik pun jimat
+ Bila tak payah gosok, masa pun jimat
+ Time travel confemm tak pening kepala

dan paling best, ada beberapa pilihan warna untuk stock seminggu! πŸ™Š .


1

====================
PRE ORDER SPECIAL DISCOUNT
====================
* Harga valid 19/4 hingga 26/4/2018 saja*
. * Pengeposan adalah pada 27/4/2017 *

1 helai RM89
2 helai RM160
3 helai RM240

Product description: .
🌼NURSING FRIENDLY TIERED MAXI DRESS * With cuff*
🌼A FLARE cutting
🌼Ironless .
🌼Wuduk friendly
🌼Maternity friendly .
*Colour may be slightly different due to Screen resolution & lighting* .
🌼Material : Korean Lycra
.
#blouseironless #ironlessblouse #nursingfriendlyblouse #nursingfriendly #mesramenyusu #blouseiris #blouselabuh #blousemuslimah #teamIMANNABDUL
#nursingfriendly #breastfeedfriendly #bffriendlyjubah #jubahmenyusu #maxinayla #maxidress #imannabdul #jubahmuslimah #jubahmurah #blousekanakkanak #blousekids #blousenurra #nayla2.0 #maxinayla2.0 #blousehayya #azatunic #maxinaylakids


0

====================
PRE ORDER SPECIAL DISCOUNT
====================
* Harga valid 19/4 hingga 26/4/2018 saja*
. * Pengeposan adalah pada 27/4/2017 *

1 helai RM89
2 helai RM160
3 helai RM240

Product description: .
🌼NURSING FRIENDLY TIERED MAXI DRESS * With cuff*
🌼A FLARE cutting
🌼Ironless .
🌼Wuduk friendly
🌼Maternity friendly
.
*Colour may be slightly different due to Screen resolution & lighting* .
. . 🌼Material : Korean Lycra
.
#blouseironless #ironlessblouse #nursingfriendlyblouse #nursingfriendly #mesramenyusu #blouseiris #blouselabuh #blousemuslimah #teamIMANNABDUL
#nursingfriendly #breastfeedfriendly #bffriendlyjubah #jubahmenyusu #maxinayla #maxidress #imannabdul #jubahmuslimah #jubahmurah #blousekanakkanak #blousekids #blousenurra #nayla2.0 #maxinayla2.0 #blousehayya #azatunic #maxinaylakids


0

β€œSenang hidup bila ada baju ni, ambil jer dari bakul, terus sarung pakai”

Bukan kami kata, kastemer kami yang kata πŸ™Š

#blousesiapcepat
#blousetakpayahgosok


2

BLACK | MUST HAVE! .
====================
PRE ORDER SPECIAL DISCOUNT
====================
* Harga valid dari 19/4 hingga 26/4/2018 saja * .
* Pengeposan adalah pada 27/4/2017 *

1 helai RM89
2 helai RM160
3 helai RM240

Product description: .
🌼NURSING FRIENDLY TIERED MAXI DRESS * With cuff*
🌼A FLARE cutting
🌼Ironless .
🌼Wuduk friendly
🌼Maternity friendly
. .
*Colour may be slightly different due to Screen resolution & lighting*
. . 🌼Material : Korean Lycra
.
Free postage Semenanjung Malaysia
.
#blouseironless #ironlessblouse #nursingfriendlyblouse #nursingfriendly #mesramenyusu #blouseiris #blouselabuh #blousemuslimah #teamIMANNABDUL
#nursingfriendly #breastfeedfriendly #bffriendlyjubah #jubahmenyusu #maxinayla #maxidress #imannabdul #jubahmuslimah #jubahmurah #blousekanakkanak #blousekids #blousenurra #nayla2.0 #maxinayla2.0 #blousehayya #azatunic #maxinaylakids


0

Boleh murung bila semua orang dah ada baju ironless tapi kita duk gosok baju lagi. Murung oi! πŸ˜†

#blousetakpayahgosok #blousesiapcepat #blousetravel


3

.
πŸ’ Luna blouse by #belloscarves
.
Bila dah ada Luna blouse ni, Insha Allah hari Ahad petang tak payah nak berposak gosok baju untuk lima hari
.
Lepas basuh, terus sidai dan lepas dah kering gantung
.
Click the link at my bio to purchase k
.
#blousetakpayahgosok
#ironlessblouse
#maternityblouse
#nursingblouse
#travelblouse
#lunablouse


0

5 sebab kena ada Luna Blouse

1. Tak payah gosok
2. Mak mak friendly
3. Berpoket
4. Cuff lengan best macam handsock
5. Jimat letrik

#blousetakpayahgosok
#blousesiapcepat
#blousetravel
#blouseberpoket


3

Sopan dan bergaya kan πŸ˜ŽπŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
Sehelai rm59
Pembelian 2 helai ke atas rm50 sehelai sahaja.
.
Nak cepat, jimat dan menutup aurat?? Boleh dapatkan #blousetakpayahgosok ni daripada saya πŸ‘—
Wasap πŸ“² 0129464929
.
#belloscarves
#lunablouse
#blousemuslimah
#belloscarveslovers
#blousemenyusu
#ajimaura
#nursingblouse
#ironlessblouse
#blouseraya


1

Selamat pagi sabtu semua 😎🏑
.
Ada nak pergi jalan2 ke harini.. Boleh sarung belloscarves #blousetakpayahgosok ni.. Cepat dan bergaya.
.
#belloscarves
#lunablouse
#blousemuslimah
#belloscarveslovers
#blousemenyusu
#nursingblouse
#ironlessblouse
#blouseraya


1

Selamat pagi sabtu semua 😎🏑
.
Ada nak pergi jalan2 ke harini.. Boleh sarung belloscarves #blousetakpayahgosok ni.. Cepat dan bergaya.
.
#belloscarves
#lunablouse
#blousemuslimah
#belloscarveslovers
#blousemenyusu
#nursingblouse
#ironlessblouse
#blouseraya


0

Selamat pagi sabtu semua 😎🏑
.
Ada nak pergi jalan2 ke harini.. Boleh sarung belloscarves #blousetakpayahgosok ni.. Cepat dan bergaya.
.
#belloscarves
#lunablouse
#blousemuslimah
#belloscarveslovers
#blousemenyusu
#ajimaura
#nursingblouse
#ironlessblouse
#blouseraya


8

Selamat pagi sabtu semua 😎🏑
.
Ada nak pergi jalan2 ke harini.. Boleh sarung belloscarves #blousetakpayahgosok ni.. Cepat dan bergaya.
.
#belloscarves
#lunablouse
#blousemuslimah
#belloscarveslovers
#blousemenyusu
#nursingblouse
#ironlessblouse
#blouseraya


0

Selamat pagi sabtu semua 😎🏑
.
Ada nak pergi jalan2 ke harini.. Boleh sarung belloscarves #blousetakpayahgosok ni.. Cepat dan bergaya.
.
#belloscarves
#lunablouse
#blousemuslimah
#belloscarveslovers
#blousemenyusu
#nursingblouse
#ironlessblouse
#blouseraya


0

Selamat pagi sabtu semua 😎🏑
.
Ada nak pergi jalan2 ke harini.. Boleh sarung belloscarves #blousetakpayahgosok ni.. Cepat dan bergaya.
.
#belloscarves
#lunablouse
#blousemuslimah
#belloscarveslovers
#blousemenyusu
#nursingblouse
#terapiinstagram
#ironlessblouse
#blouseraya


2

Salam Pagi Sabtu! πŸ’–
.
Kena keluar pagi-pagi pun hepi je rasa bila ada baju tak payah gosok ni..senang kerja..jimat masa! Suka..suka..suka..😊
.
.
#blousetakpayahgosok


22

warna sweet2 untuk dipilih~~ 😍
.
boleh je pakai pergi kerja. lagi senang! kemas, sopan dan labuh. of course cantikkk~ nak pakai jumpa klien pun tak segan. πŸ€—
.
πŸŽ€ MATERIAL MOSS CREPE
πŸŽ€ TAK PAYAH IRON
πŸŽ€ SEJUK
πŸŽ€ KAIN JATUH TERLETAK
πŸŽ€ POKET DI SEBELAH KANAN
πŸŽ€ MESRA WUDHUK
πŸŽ€ SESUAI UNTUK WANITA MENGANDUNG
πŸŽ€ NURSING ZIP UNTUK IBU2 MENYUSUKAN ANAK
πŸŽ€ TAK JARANG
πŸŽ€ LONGGAR
πŸŽ€ FLOWY
πŸŽ€ CUFF TANGAN YANG SELESA
.
β™₯️ BOLEH MATCH DENGAN SELUAR/SKIRT PANJANG/KAIN
.
βœ”οΈ PERGI KERJA
βœ”οΈ KULIAH
βœ”οΈ TRAVEL
βœ”οΈ SHOPPING MALL
βœ”οΈ PANTAI
βœ”οΈ KENDURI
.
πŸ‘‰ RM59/pc
πŸ‘‰ RM50/2 helai ke atas
πŸ‘‰ tak termasuk postage
.
hari2 ada orang beli. hari2 stock makin susut. hari2 kene fikir nak restock. hari2 nak fikir tambah warna baru. sebab apa? sebab semua pun sukakan IRONLESS LUNA BLOUSE ni! πŸ€— MEMANG PILIHAN NOMBOR SATU!
.
WHATSAPP : 01133158434

#blouse #bajutravel #bajutraveler #bajulonggar #mosscrepe #ironless #ironlessblouse #blouseLuna #Lunablouse #agentHaraScarf


0

warna sweet2 untuk dipilih~~ 😍
.
boleh je pakai pergi kerja. lagi senang! kemas, sopan dan labuh. of course cantikkk~ nak pakai jumpa klien pun tak segan. πŸ€—
.
πŸŽ€ MATERIAL MOSS CREPE
πŸŽ€ TAK PAYAH IRON
πŸŽ€ SEJUK
πŸŽ€ KAIN JATUH TERLETAK
πŸŽ€ POKET DI SEBELAH KANAN
πŸŽ€ MESRA WUDHUK
πŸŽ€ SESUAI UNTUK WANITA MENGANDUNG
πŸŽ€ NURSING ZIP UNTUK IBU2 MENYUSUKAN ANAK
πŸŽ€ TAK JARANG
πŸŽ€ LONGGAR
πŸŽ€ FLOWY
πŸŽ€ CUFF TANGAN YANG SELESA
.
β™₯️ BOLEH MATCH DENGAN SELUAR/SKIRT PANJANG/KAIN
.
βœ”οΈ PERGI KERJA
βœ”οΈ KULIAH
βœ”οΈ TRAVEL
βœ”οΈ SHOPPING MALL
βœ”οΈ PANTAI
βœ”οΈ KENDURI
.
πŸ‘‰ RM59/pc
πŸ‘‰ RM50/2 helai ke atas
πŸ‘‰ tak termasuk postage
.
hari2 ada orang beli. hari2 stock makin susut. hari2 kene fikir nak restock. hari2 nak fikir tambah warna baru. sebab apa? sebab semua pun sukakan IRONLESS LUNA BLOUSE ni! πŸ€— MEMANG PILIHAN NOMBOR SATU!
.
WHATSAPP : 01133158434

#blouse #bajutravel #bajutraveler #bajulonggar #mosscrepe #ironless #ironlessblouse #blouseLuna #Lunablouse #agentHaraScarf


0

warna sweet2 untuk dipilih~~ 😍
.
boleh je pakai pergi kerja. lagi senang! kemas, sopan dan labuh. of course cantikkk~ nak pakai jumpa klien pun tak segan. πŸ€—
.
πŸŽ€ MATERIAL MOSS CREPE
πŸŽ€ TAK PAYAH IRON
πŸŽ€ SEJUK
πŸŽ€ KAIN JATUH TERLETAK
πŸŽ€ POKET DI SEBELAH KANAN
πŸŽ€ MESRA WUDHUK
πŸŽ€ SESUAI UNTUK WANITA MENGANDUNG
πŸŽ€ NURSING ZIP UNTUK IBU2 MENYUSUKAN ANAK
πŸŽ€ TAK JARANG
πŸŽ€ LONGGAR
πŸŽ€ FLOWY
πŸŽ€ CUFF TANGAN YANG SELESA
.
β™₯️ BOLEH MATCH DENGAN SELUAR/SKIRT PANJANG/KAIN
.
βœ”οΈ PERGI KERJA
βœ”οΈ KULIAH
βœ”οΈ TRAVEL
βœ”οΈ SHOPPING MALL
βœ”οΈ PANTAI
βœ”οΈ KENDURI
.
πŸ‘‰ RM59/pc
πŸ‘‰ RM50/2 helai ke atas
πŸ‘‰ tak termasuk postage
.
hari2 ada orang beli. hari2 stock makin susut. hari2 kene fikir nak restock. hari2 nak fikir tambah warna baru. sebab apa? sebab semua pun sukakan IRONLESS LUNA BLOUSE ni! πŸ€— MEMANG PILIHAN NOMBOR SATU!
.
WHATSAPP : 01133158434

#blouse #bajutravel #bajutraveler #bajulonggar #mosscrepe #ironless #ironlessblouse #blouseLuna #Lunablouse #agentHaraScarf


0

Pagi raya pakai baju kurung
Petang raya tukar blouse tak payah gosok lah 😜

amboiiiiiii maklumkan orang dapur memang mcmtu, baju raya buat family potrait jer😁
.
.
#salunablouse #blousesiapcepat #salunablouse #gengjimatletrik #ironlessblouse #blousemuslimahmurah #blousejalanjalan #blouse #blousemurah #blouseplain #blousemuslimah #tunik #blousemuslimahmalaysia #blousemalaysia #bajuraya #bajuraya2018 #blousekembang #muslimah #bajumuslimah


0

LUNA BLOUSE NEW BATCH NOW RELEASED! πŸ”₯πŸ”₯
.
🌻 Material moss crepe
🌻 Ironless
🌻 Berpoket
🌻 Nursing friendly
🌻 Wuduk friendly
🌻 Design A cut
🌻 Daily wear design
.
Harga
1 helai RM59
2 helai ke atas RM50 sehelai
(Exc. postage)
.
Whatsapp 011 3521 0587 (Nana) atau click link kat bio for order πŸ˜‰
.
#TeamBelloscarves
#LunaBlouse
#lunablousebyra
#lunablousesize
#bajutakpayahgosok
#ironlessblouse
#blouse
#blouselabuh
#blousecantik
#tshirt
#tshirtlabuh
#tshirtmuslimah
#top
#loosetop
#loosetopmalaysia


0

LUNA BLOUSE NEW BATCH NOW RELEASED! πŸ”₯πŸ”₯
.
🌻 Material moss crepe
🌻 Ironless
🌻 Berpoket
🌻 Nursing friendly
🌻 Wuduk friendly
🌻 Design A cut
🌻 Daily wear design
.
Harga
1 helai RM59
2 helai ke atas RM50 sehelai
(Exc. postage)
.
Whatsapp 011 3521 0587 (Nana) atau click link kat bio for order πŸ˜‰
.
#TeamBelloscarves
#LunaBlouse
#lunablousebyra
#lunablousesize
#bajutakpayahgosok
#ironlessblouse
#blouse
#blouselabuh
#blousecantik
#tshirt
#tshirtlabuh
#tshirtmuslimah
#top
#loosetop
#loosetopmalaysia


0

LUNA BLOUSE NEW BATCH NOW RELEASED! πŸ”₯πŸ”₯
.
🌻 Material moss crepe
🌻 Ironless
🌻 Berpoket
🌻 Nursing friendly
🌻 Wuduk friendly
🌻 Design A cut
🌻 Daily wear design
.
Harga
1 helai RM59
2 helai ke atas RM50 sehelai
(Exc. postage)
.
Whatsapp 011 3521 0587 (Nana) atau click link kat bio for order πŸ˜‰
.
#TeamBelloscarves
#LunaBlouse
#lunablousebyra
#lunablousesize
#bajutakpayahgosok
#ironlessblouse
#blouse
#blouselabuh
#blousecantik
#tshirt
#tshirtlabuh
#tshirtmuslimah
#top
#loosetop
#loosetopmalaysia


0

LUNA BLOUSE NEW BATCH NOW RELEASED! πŸ”₯πŸ”₯
.
🌻 Material moss crepe
🌻 Ironless
🌻 Berpoket
🌻 Nursing friendly
🌻 Wuduk friendly
🌻 Design A cut
🌻 Daily wear design
.
Harga
1 helai RM59
2 helai ke atas RM50 sehelai
(Exc. postage)
.
Whatsapp 011 3521 0587 (Nana) atau click link kat bio for order πŸ˜‰
.
#TeamBelloscarves
#LunaBlouse
#lunablousebyra
#lunablousesize
#bajutakpayahgosok
#ironlessblouse
#blouse
#blouselabuh
#blousecantik
#tshirt
#tshirtlabuh
#tshirtmuslimah
#top
#loosetop
#loosetopmalaysia


0

Tuk tuk.. β€œOiii siap ke belum tu? β€œ
.
Geng bercuti bilik sebelah dah ketuk pintu.
.
Bukak bukak luggage, semua baju kena gosok plus kedut kedut empat segi. Takkan nak suruh kawan tu tunggu kita gosok bajuu pulak. Dah tau kena gosok baju, tapi siap lambat 😩
.
Ituah, kalau ada #blousetakpayahgosok confirm boleh siap cepat πŸ˜„
.
#blousetakpayahgosok #blouse #blousemurah #blousenursing #blouselabuh #blouselabuhmurah #blousenursingmurah #blousenursingfriendly #blousemenyusu #blouseironless #blouseprinted #blouseprintedmurah #blouseberpoket #blousetravel #blousemuslimah #ironlessblouse #ironlessblousemurah #palazzo #palazzocantik #palazzomurah #palazo #palazocantik #palazomurah #borong #borongmurah #borongjubah #borongblouse #uitm #uia #ajimaura


5

.
πŸ’ Luna blouse by #belloscarves
.
Nak tahu tak rahsia packing dengan cepat?
.
Bawak Luna blouse
.
Settle!
.
Click the link at my bio to purchase k
.
#blousetakpayahgosok
#ironlessblouse
#maternityblouse
#nursingblouse
#travelblouse
#lunablouse


0

BLOUSE LUNA .
πŸŽ€Material Moss Crepe
πŸŽ€RM50 sahaja! ( dengan pembelian combo dua pasang ke atas 😘)
πŸŽ€Takpayah gosok! Takpayah gosok! Takpayah gosok!
πŸŽ€Berpoket!
πŸŽ€Strechable! senang tarik nak ambil wuduk
πŸŽ€Special untuk mak mak gojes! Nursing friendly dengan zip 12 inci 😘
.
BLOUSE LUNA+LOOSE PANTS | RM100
.
*Exclude postage

#blousetakpayahgosok #blousenursing
#blousetakpayahiron #blousemuslimah
#blouseberpoket #blousecantik
#blouselabuh #blousemosscrepe
#blouseironless #ironlessblouse #nursingfriendlyblouse
#blousetakpayahgosok
#gengjimatletrik
#blousetakpayahgosok #blouseberpoket #blousetravel #blousesiapcepat
.


0

The end of the page