#jjcm

Instagram photos and videos

#jjcm#johor#hotel#massagetherapy#superspontan#damansara#seratusperatuscotton#TeamSyaQist#patchworkhajar#cadarpatchwork#printedpatchwork6in1#neelofar#SyaQist#bazarpaknil#pavillion#MeleTOP#cadarcantik#ikea#sabah#selangor#gegarvaganza#makeupartist#cadar#sitikhadijah#housewife#gifts#premiumdress#interiordesign

Hashtags #jjcm for Instagram

Berita baik untuk semua! Kami akan lanjutkan promosi mega raya bermula pada esok 26 Jun - 14 Julai 2018!
.
Open house raya? Buah tangan untuk beraya? Hidangan berbuka puasa enam? Hadiah hari jadi? Suprise utk yg tersayang? .
No problem. Cinnamom Bites kan ada! Hidangan cinnamon roll adalah yg paling rare raya tahun ini. Nak cuba??
.
Dapatkan harga promo RM25 utk mix topping & RM28 utk customize topping sekarang! Raya anda pasti meriah dengan kami!
.
Wasap kami utk tempahan sebab slot harian adalah TERHAD! Wasap.my/60172571021 atau wasap.my/60129269249 SEKARANG!
.
🎈5 jenis topping. Boleh custom atau mix semua
🎈 Delivery charges between RM5-10 dalam Shah Alam/Setia Alam (covered area only ya. Please inform dulu lokasi delivery pada sis)
🎈Pre order sahaja. No walk in.
🎈sis homemade bakery & belum ada kedai lagi ya. So wajib pre order, unless sis annouce extra box ya
🎈Luar Shah Alam ada minimum order.
🎈Terms & condition apply .
.
Cinnamom Bites | A Taste To Remember .
#cinnamombites #cinnamonrolls #shahalam #shahalamfood #shahalamdelivery #breakfast #dessertstagram #foodporn #foodpic
#cinnamonrollsshahalam #cinnamonrollssetiaalam #homemade #homemadebakery #instafood #foodgram #foodblogger #saturday #shahalam #shahalambakers #shahalamfooddelivery #like4like #jjcm #padubeb #shahalamsurprisedelivery #teamrayashahalam #raya2018 #rayashahalam


1

NazΒ #jjcmΒ pun dah tryΒ #cleansprayzΒ .
Uolls dah readyΒ #cleansprayzΒ dalam bag raya uolls belum?
.
Raya tanpa kerisauan bila tudung baju terkena kuah kacang, rendang atau sambal udang
.
#cleansprayzΒ 
#fabricstainremover

cleansprayz.kl#cleansprayz
#spraycucitudung
#spray30saat
#fabricstainremover
#instantstainremover
#magicspray


0

CHURROS EXPRESS akan dibuka di IPOH pada AUGUST 2018 ini! Hebohkan pada semua. Stay tuned for more updates!


4

CHURROS EXPRESS akan dibuka di IPOH pada AUGUST 2018 ini! Hebohkan pada semua. Stay tuned for more updates!


1

CHURROS EXPRESS akan dibuka di IPOH pada AUGUST 2018 ini! Hebohkan pada semua. Stay tuned for more updates!


3

CHURROS EXPRESS akan dibuka di IPOH pada AUGUST 2018 ini! Hebohkan pada semua. Stay tuned for more updates!


2

Yayyy!!! Sebulan tidak berkesempatan nak makan Nasi Kukus ni dan akhirnya berkesempatan menjamah juga .. Restaurant RZ Nasi Kukus dah dibuka semula selepas sebulan berpuasa dan berhari raya.. Ayam goreng berempahnya yang lazat dan kuah gulainya yang pekat padu serta sambal cilinya yang enak..
Yes this is how I eat the nasi kukus... curahkan semua kuah kepada nasi dan gaul.. baru la terasa kelazatannya. Alhamdulillah. JOM La...!!! #rznasikukus #rznasikukusshahalam #nasikukusayamberempah #jjcm @rz_nasi_kukus @rznasikukus #foodie #rznasikukuskuantan #rznasikukustanjunglumpur #makan #makanan #makananenak #kuantan #kuantanpahang #kuantanese #kuantanfood #nasa #nasaahmad #instafood #foodporn #food #foodpic #foodlover #makanmakan


2

This is my 2nd time here.. mse 1st time mkn sedap.. this time ok cuma a bit masin.. maybe sbb dh ptg sgt kuah tu mkin memekat.. tp licin gak mangkuk.. mseni mmg dh full dh sbnrnya sbb dr pg mkn je tp memandangkn susah nk jumpe Kita gagahkan jugak πŸ˜‚ muka hakak pon xrupa org dh.. full!! Pastu ng open house cousin plak πŸ™Š
.
.
#sofinadyafamilyholiday #jjcm #ipoh


0

The best roti goyang actually kt Suhaimi Cafe.. tp hakak xbekesempatan.. jadinya ternmpk plak de jual kt Gunung Lang ni.. so hakak order je la lepas kecinan πŸ˜….. g sini konon nak naik boat tgk Rusa.. satgi 2hero kecundang.. jdnya dtg bodo je la.. nsibla ade roti goyang.. πŸ˜‚
.
.
#sofinadyafamilyholiday #jjcm #ipoh


0

Alhamdulillah
.
mencari kelainan dalam menu harian anda? jom try terjah ke Abang Grill Station utk merasai menu khas dari kami. inshaallah akan menyusul menu2 baru yg bakal.menerjah anda semua!!!! .
So, apa lagi? jom terjah Abang Grill Station untuk merasai menu baru dari kami. πŸ˜„
.
SELAMAT DATANG KE ABANG GRILL STATION!!!!
.
**********************************
.
πŸ“LOKASI :
ABANG GRILL STATION
No. 7, Jalan Kesuma 3/1 ,
Bandar Tasik Kesuma,
43700 Beranang, Selangor
( WAZE : Abang Grill Station) .
Landmark : MJII KKTM Beranang
.
πŸ’¬WHATSAPP/PERTANYAAN :
017-6914120
017-6914120
017-6914120
.
πŸ’»FACEBOOK/INSTAGRAM : abang Grill Station (LIKE & FOLLOW)
.
HASHTAG : #abanggrillstation
.
#comment
#share
#beranang
#semenyih
#bandartasikkesuma
#rinching
#westerncuisine
#specialdish
#foodhunter
#foodhunting
#foodheaven
#jjcm
#jalanjalancarimakan


0

Alhamdulillah
.
tq tuan utk feedback. πŸ˜‡
.
mencari kelainan dalam menu harian anda? jom try terjah ke Abang Grill Station utk merasai menu khas dari kami. inshaallah akan menyusul menu2 baru yg bakal.menerjah anda semua!!!! .
So, apa lagi? jom terjah Abang Grill Station untuk merasai menu baru dari kami. πŸ˜„
.
SELAMAT DATANG KE ABANG GRILL STATION!!!!
.
**********************************
.
πŸ“LOKASI :
ABANG GRILL STATION
No. 7, Jalan Kesuma 3/1 ,
Bandar Tasik Kesuma,
43700 Beranang, Selangor
( WAZE : Abang Grill Station) .
Landmark : MJII KKTM Beranang
.
πŸ’¬WHATSAPP/PERTANYAAN :
017-6914120
017-6914120
017-6914120
.
πŸ’»FACEBOOK/INSTAGRAM : abang Grill Station (LIKE & FOLLOW)
.
HASHTAG : #abanggrillstation
.
#comment
#share
#beranang
#semenyih
#bandartasikkesuma
#rinching
#westerncuisine
#specialdish
#foodhunter
#foodhunting
#foodheaven
#jjcm
#jalanjalancarimakan


0

Dayang Sarawak #jjcm #sedap


0

Menjaga sesorang itu umpama kita menjaga harta yg paling kita sayang. #kekasihhalal #hartaduniaakhirat #wefie #jjcm #200seedscafe


0

Haaa awesome kan?? 😁😍 Manje dah habaq awai2 dah uuoollss 😁☺️ kot dah jemu rendang, nasi minyak ke, western ke, jom2 ramai2 layaann seafood sampai puas hati !! πŸ‘πŸ»πŸ€πŸšπŸ€—πŸ˜‰
.
Esok we oollss buka pintu luas2 untuk sambut uuoollss yang sudi datang ke @layartusuk πŸ€©πŸŽ‰ jangan lupa booking awal2 tau πŸ˜ŽπŸ‘ŒπŸ»
.
#shelloutlayartusuk #shellout #sambaltusuk #shelloutsedap #shelloutshahalam #shelloutviral #foodblogger #malaysianfoodie #foodiegram #buzzfeedfood #foodshare #berbukapuasa #iftar #klfoodies #malaysianfood #dahmakan #klangvalley #ramadhan #raya2018 #bajuraya #jakelshahalam #malayfood #jjcm2018 #jjcm #jjcmtv3 #ShahAlamResident


0

ingat pineapple🍍ingat tart😁baju raya untuk raya kedua sis rasa macam alah2 warna tart tembun sis pulakπŸ˜…sis ingin mengucapkan tq sangat2 yg sentiasa support sis tq pada yg xjemu2 order tart sis tq pada yg setia dgn tart sis tq pada yg baru merasa tart sis tq pada yg sabar menunggu dan tq pada semua yg terlibat secara lansung ataupun xlangsungπŸ€—segala tempahan pada bulan ramadhan tahun ni mmg diluar jangkaan sis, sis mohon maaf andai ada yg terkurang kt tart tersebutπŸ™sis mintak maaf juga pada yg masih sabar menanti tart tembun lg, insyaa Allah sis akan setelkanπŸ™dan masih boleh dm/pm sis kalau ada yg terkurang😊insyaa Allah sis akan terima dgn tangan yg terbuka🀘dan insyaa Allah kalau kita ade jodoh raya lagi kita jumpa tart utk tahun depan pulak yeπŸ˜‰muah cikeq😚cayang tat tat kat korang semua❀️tq sgt2 sbb support
#InikanRaya #Sis #KakZ #TartTembunMataPanda🐼 #TartGebu #TartNenas #TartNenasGulung #KuihRaya #KuihRaya2018 #KuihMalaysia #Jjcm #SyukurSelalu #Klang #ShahAlam #Marketing #Pastry #Bakery #Kitchen #MataPanda #RayaRayaBakalMenjelma #ButterLebih #SayaJualOnline #Cod #SupportSis


3

-
Momen hamil dan melahirkan adalah suatu rantai waktu yang diisi dengan perjuangan. Selain ibu yang kuat dan bayi yang sehat, ada ayah yang hebat yang selalu mendampingi istrinya.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Share masalah anda seputar kesehatan organ wanita atau tentang keterlambatan kehamilan
Contact person :
πŸ”Ž WA : 082337197142 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Pastikan ikuti kami @bidan_riva.Amd.Keb untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan sipahkan ajukan via DM (privasi terjaga)
. .
Tekan β™₯️, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!


1

Benar memang Bahagia itu bisa dengan cara sederhana namun akan selalu ada harga untuk Hal hal terbaik yang kita inginkan terjadi dalam hidup ini dimana Mahal dan murahnya sesuatu itu cuma soal prioritas , jika Kebahagiaan kita prioritasnya adalah kesehatan dan hadirnya anak dan keturunan maka apapun itu akan menjadi layak untuk ditempuh, namun jika hadirnya anak bukan prioritas dan hanya menjadi sekedar INGIN saja maka itu tdk lah menjadi sebuah keharusan .. Tetapkan prioritas hidupmu percayalah Allah senantiasa mendengar kepada mereka yang berdoa dengan khidmat dan dengan usaha yang Tepat .. Promil Bunda layak di tempuh .. Amin Ya rabb...
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Share masalah anda seputar kesehatan organ wanita atau tentang keterlambatan kehamilan
Contact person :
πŸ”Ž WA : 082337197142 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Pastikan ikuti kami @bidan_riva.Amd.Keb untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan sipahkan ajukan via DM (privasi terjaga)
. .
Tekan β™₯️, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!


3

Untuk makluman :-
Rakan niaga/katerer dan pelanggan disayangi.
.
30 Jun 2018 dan 7 Julai 2018 ,pihak The Shepherd memohon maaf kerana kami telah penuh (fully book) untuk keseluruhan 30 lokasinya.
.
Pada yang buat booking tanpa deposit kami minta maaf sebab terpaksa tolak atau mencadang kan pada anda tukar kepada pakej masakan berkuah .Kami mempunyai 6 jenis masakan berkuah yang mungkin sesuai untuk majlis anda.
.
Tempahan kambing siap bakar dan hantar juga masih mampu kami penuhi.Hanya LIVEGRILL sahaja sudah fully book.
.
Info & Pertanyaan tolong whatsap ye sebab kalau call saya tak dapat angkat sebab saya pemalu orangnya.Kalau whatsap pasti saya jawab penuh tertibnya insyaallah.
.
wasap.my/60122633995
.
wasap.my/60122633995
.
"Komited Mengubah Persepsi Anda"
.
#TimAgroPadangTerap #theshepherd88 #lamb #goat #delicious #meat #meatlover #bbq #grill #foodporn #foodie #foodlover #food #famous #family #malaysia #putrajaya #puchong #kajang #cheras #bangi #jjcm #jalanjalancarimakan


2

COMBO TSUNAMI BERRY
RM 37
.
Khas untuk syg2 yang mahukan kepelbagaian rasa kek πŸ°πŸ«πŸ“πŸ°πŸ«πŸ“
.
Kakak delivery hari hari tau ke seluruh SELANGOR DAN KL!!
.
Apelagi tunggu tu jom cecepat whatsapp dengan kakak 🍰🍰🍰
.
www.wasap.my/+60122704166
πŸ‘†πŸ» Untuk Order πŸ‘†πŸ»
Harga menu tidak termasuk caj delivery
FULL PAYMENT needed to confirm order
.
βœ… Official Agent Sabrina Bakery
πŸ’― Trusted Seller
.
.
.
Visit IG @kekletops
.
.
.
#kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #leeyanaraya2018 #jubahsouqraya2018 #ashhannasclassyraya2018 #calaqisya #bajuraya2018 #bajurayacouple #lagisyantik


2

Antara favourite customer2 DFCC dan BROWNIES dengan pelbagai pilihan topping β€οΈπŸ’•β€οΈπŸ’•β€οΈπŸ’• .
Kakak delivery hari hari tau ke seluruh SELANGOR DAN KL!!
.
Apelagi tunggu tu jom cecepat whatsapp dengan kakak 🍰🍰🍰
.
www.wasap.my/+60122704166
πŸ‘†πŸ» Untuk Order πŸ‘†πŸ»
Harga menu tidak termasuk caj delivery
FULL PAYMENT needed to confirm order
.
βœ… Official Agent Sabrina Bakery
πŸ’― Trusted Seller
.
.
.
Visit IG @kekletops
.
.
.
#kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #leeyanaraya2018 #jubahsouqraya2018 #ashhannasclassyraya2018 #calaqisya #bajuraya2018 #bajurayacouple #lagisyantik


1

COMBO TSUNAMI BERRY
RM 37
.
Khas untuk syg2 yang mahukan kepelbagaian rasa kek πŸ°πŸ«πŸ“πŸ°πŸ«πŸ“
.
Kakak delivery hari hari tau ke seluruh SELANGOR DAN KL!!
.
Apelagi tunggu tu jom cecepat whatsapp dengan kakak 🍰🍰🍰
.
www.wasap.my/+60122704166
πŸ‘†πŸ» Untuk Order πŸ‘†πŸ»
Harga menu tidak termasuk caj delivery
FULL PAYMENT needed to confirm order
.
βœ… Official Agent Sabrina Bakery
πŸ’― Trusted Seller
.
.
.
Visit IG @kekletops
.
.
.
#kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #leeyanaraya2018 #jubahsouqraya2018 #ashhannasclassyraya2018 #calaqisya #bajuraya2018 #bajurayacouple #lagisyantik


2

Salam
Jangan Lupa Lunch Di LeQUE Besok
Promosi Lunch Set Special Rm14.90
Promosi Bermula dari 12.30pm-3pm

Untuk Dine In Sahaja.
Jom LeQUE Besok

0192138844 reservation/enquiry
#LeQUE #akusukamakan #akusuka #jjcm #jjcmtv3 #halalwesternmelaka #halalfoodmelaka #malacca #foodie #foodgram #foodporn #mmumelaka #kpm #kpmmelaka #uitmmelaka #uitmbandarmelaka #manipalmelaka


0

Order starts tomorrow. Our new mix flavour! Original & cheese πŸ˜‹
.
Order via whatsapp only. Strictly no DM. Boleh whatsapp tekan je link dkt profile direct whatsapp okay πŸ€—
.
#TAUHUDEGIL #frozentauhuberdegil #crunchytauhubergedil #tauhuberdegil #jjcm #sedap #kudapkudap #bazaar #bazaarramadhan #tauhu #bergedil #tabungkahwinFA


1

4FINGERS Signature

#jjcm
#travellog
#foodheaven
#foodporn


0

Jalan-jalan raya open house...tq so much tuan rumah atas jemputan, makanan semuanya mabeles! Bertambah2 la kilo kitorang ni, kan @luizfezoo ? πŸ˜‚πŸ˜‚ #raya2018
#turnnogorilak
#jjcm
#alhamdulillah


0

Nak dating dengan sisters? Ibu? Nak story2 sambil makan? πŸ‘­πŸ‘©β€πŸ‘§ of course lah kita gegurllss mesti nak spent time dengan we oollss punya best friends kannn πŸ€—β˜ΊοΈ
.
No problem lahh kalau uuoollss nak chill2 dekat @layartusuk nii 😁 kalau uuoollss teringin nak makan seafood pulak, why not try datang ke @layartusuk kann?? πŸ˜‰πŸ˜Š cuba #sambaltusuk nii tersusuk hati awak takk hehehe πŸ˜πŸ™ˆ
.
#shelloutlayartusuk #shellout #sambaltusuk #shelloutsedap #shelloutshahalam #shelloutviral #foodblogger #malaysianfoodie #foodiegram #buzzfeedfood #foodshare #berbukapuasa #iftar #klfoodies #malaysianfood #dahmakan #klangvalley #ramadhan #raya2018 #bajuraya #jakelshahalam #malayfood #jjcm2018 #jjcm #jjcmtv3 #ShahAlamResident


0

COMBO TSUNAMI
RM 30
.
Kakak delivery hari hari tau ke seluruh SELANGOR DAN KL!!
.
Apelagi tunggu tu jom cecepat whatsapp dengan kakak 🍰🍰🍰
.
www.wasap.my/+60122704166
πŸ‘†πŸ» Untuk Order πŸ‘†πŸ»
Harga menu tidak termasuk caj delivery
FULL PAYMENT needed to confirm order
.
βœ… Official Agent Sabrina Bakery
πŸ’― Trusted Seller
.
.
.
Visit IG @kekletops
.
.
.
#kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #leeyanaraya2018 #jubahsouqraya2018 #ashhannasclassyraya2018 #calaqisya #bajuraya2018 #bajurayacouple #lagisyantik


2

WHOPPIE PIE KING ni kegilaan ramai tau
.
Dengan lapisan kek coklat dan lapisan tebal cream cheese dan limpahan nutella drizzle tak kedekut punya
.
Saiz 6"
RM 25 sahaja uollsss
.
Akak delivery hari hari tau ke seluruh SELANGOR DAN KL!!
.
Apelagi tunggu tu jom cecepat whatsapp dengan akak 🍰🍰🍰
.
www.wasap.my/+60122704166
πŸ‘†πŸ» Untuk Order πŸ‘†πŸ»
Harga menu tidak termasuk caj delivery
FULL PAYMENT needed to confirm order
.
.
.
Xo,
@kekletops
.
.
.
#kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #leeyanaraya2018 #jubahsouqraya2018 #ashhannasclassyraya2018 #calaqisya #bajuraya2018 #bajurayacouple #lagisyantik


2

Beraya kat negara jiran.

Orang kata Dannok ni tempat jahat banyak masaj masaj. Aku pandang yang murni murni je. Aku cuma nampak sini syorga makanan.

Kempunan daging bakar tapi tak bukak kedai 😭


4

Pakej Honeymoon Bali 2018❀️🏝️
.
Anda ada masalah2 dibawah?
βœ”οΈX sempat nk prepare utk honeymoon korg,bz prepare mjlis khawin?
βœ”οΈLeceh nk survey2 tmpt menarik kat Bali? Main pg je kng takut terlepas tempat best last sana...
βœ”οΈBali tu mcm mne ye? Selamat ke? Makanan halal sng cari x ? Kat mne plak nk amek trsnport nanti? Takut kena tipu pulakk...
βœ”οΈApe bnde nk prepare? Brg2 ape nk bwk? Nk pmandu pelancong yg sporting klau pg sana , biar sng sket klau nk pg mana2? .
❗️#khazeetravel membantu dan menguruskan percutian/family trip/company trip/student trip anda ke Bali, Indonesia.
❗️Pakej yg ditawarkan murah,best dan berbaloi. Yang penting makanan dijamin halal. Solat terjaga.
❗️Aktiviti yg best. Complete. Semua tempat yg best kat Bali dpt pg. ❗️Tourist guide yg sporting, mesra boleh ckp 2 bhsa(melayu,english). Bg je kamera kat die, pnuh la gmba korg dlm tu 🀣
❗️Trip x cmpur group lain ! Klau amek pakej honeymoon, korg berdue je ke mana2 xde cmpur org lain.
.
Ape yg dah termasuk dlm pakej honeymoon ni?
🏒Hotel
πŸš—Transport
✈️Jemput dan hntar pulang ke airport
🍡Makan dan minum
🀠Pemandu pelancong
πŸ₯‚Candlelight dinner
🍢Mineral sepanjang perjalanan
πŸ”–Tol,ticket parking,petrol dan tiket2 lawatan
.
πŸ“±Booking/Detail boleh whatsapp 011-19139580 atau tekan je link kat bio lg snggg .
#khazeetravel #kakijalan #kakitravelmalaysia #kakitravel #mattafair #bali #pakejbali #travelandtourism #kakitravelohsem #jjcm #jalanjalancarimakan #travelagent


1

Boleh repeat lagi πŸ‘ #jjcm


0

NUTELLA CHEESE TART
Saiz 6" RM 30
Saiz 7" RM 50
Saiz 9" RM 90
.
Kakak delivery hari hari tau ke seluruh SELANGOR DAN KL!!
.
Apelagi tunggu tu jom cecepat whatsapp dengan kakak 🍰🍰🍰
.
www.wasap.my/+60122704166
πŸ‘†πŸ» Untuk Order πŸ‘†πŸ»
Harga menu tidak termasuk caj delivery
FULL PAYMENT needed to confirm order
.
βœ… Official Agent Sabrina Bakery
πŸ’― Trusted Seller
.
.
.
Visit IG @kekletops
.
.
.
#kekletops #sabrinabakery #comelpipimerah #fooddeliverymalaysia #foodreview #browniesmalaysia #kuihraya #foodpanda #sayajual #foodtruckmalaysia #tartnenas #nur #dramasangat #motifviral #tudung #tudungbawal #rahsiahatiperempuan #emas916 #sumpahsedap #bajukurungcotton #malaysiamemilih #sephoramalaysia #fvraya2018 #leeyanaraya2018 #jubahsouqraya2018 #ashhannasclassyraya2018 #calaqisya #bajuraya2018 #bajurayacouple #lagisyantik


2

Cheese bread je pon.. tp sbbkn rainbow tu, kita beli πŸ™Š .
.
#sofinadyafamilyholiday #ipoh #jjcm


2

.
πŸ”₯NEW ARRIVAL.πŸ”₯
.
✨✨* Super Queen Premium Printed * Exclusive * Nice Design * Beautiful * Colourful πŸ’«πŸ’«πŸ’«.
.
.
πŸ’’DAPATKAN CADAR PREMIUM PRINTED 3IN1 Yg HOT VIRAL!πŸ’’.
.
.
🌼 size super queen.
πŸ’―%cotton.
😍 design baru yg menarik.
πŸ’° harga berpatutan.
πŸ‘ mampu milik.
⭐️ kualiti premium.
🌸 set 3in1.
🌸 1cadar.
🌸 2 sarung bantal.
πŸ‘ kain lebih tebal.
.
.
Hanya : RM179 (free pos)SM/ADD RM15 SS.
.
Stok terhad/ selagi stok masih ada/ Cepat order atau tempah pilihan anda SEKARANG β™₯️.
.
Whatsapp πŸ“² untuk order klik whatsapp link dibawah
www.wasap.my/60123579708/

#SyaQist
#patchworkhajar
#TeamSyaQist
#damansara
#ikea
#cadarpremium
#superspontan
#seratusperatuscotton
#cadarpatchwork
#printedpatchwork6in1
#neelofar
#bazarpaknil
#pavillion
#MeleTOP
#cadarcantik
#johor
#sabah
#selangor
#gegarvaganza
#makeupartist
#cadar
#sitikhadijah
#housewife
#gifts
#premiumdress
#interiordesign
#personaltrainer
#massagetherapy
#hotel
#jjcm


1

.
πŸ”₯NEW ARRIVAL.πŸ”₯
.
✨✨* Super Queen Premium Printed * Exclusive * Nice Design * Beautiful * Colourful πŸ’«πŸ’«πŸ’«.
.
.
πŸ’’DAPATKAN CADAR PREMIUM PRINTED 3IN1 Yg HOT VIRAL!πŸ’’.
.
.
🌼 size super queen.
πŸ’―%cotton.
😍 design baru yg menarik.
πŸ’° harga berpatutan.
πŸ‘ mampu milik.
⭐️ kualiti premium.
🌸 set 3in1.
🌸 1cadar.
🌸 2 sarung bantal.
πŸ‘ kain lebih tebal.
.
.
Hanya : RM179 (free pos)SM/ADD RM15 SS.
.
Stok terhad/ selagi stok masih ada/ Cepat order atau tempah pilihan anda SEKARANG β™₯️.
.
Whatsapp πŸ“² untuk order klik whatsapp link dibawah
www.wasap.my/60123579708/

#SyaQist
#patchworkhajar
#TeamSyaQist
#damansara
#ikea
#cadarpremium
#superspontan
#seratusperatuscotton
#cadarpatchwork
#printedpatchwork6in1
#neelofar
#bazarpaknil
#pavillion
#MeleTOP
#cadarcantik
#johor
#sabah
#selangor
#gegarvaganza
#makeupartist
#cadar
#sitikhadijah
#housewife
#gifts
#premiumdress
#interiordesign
#personaltrainer
#massagetherapy
#hotel
#jjcm


0

.
πŸ”₯NEW ARRIVAL.πŸ”₯
.
✨✨* Super Queen Premium Printed * Exclusive * Nice Design * Beautiful * Colourful πŸ’«πŸ’«πŸ’«.
.
.
πŸ’’DAPATKAN CADAR PREMIUM PRINTED 3IN1 Yg HOT VIRAL!πŸ’’.
.
.
🌼 size super queen.
πŸ’―%cotton.
😍 design baru yg menarik.
πŸ’° harga berpatutan.
πŸ‘ mampu milik.
⭐️ kualiti premium.
🌸 set 3in1.
🌸 1cadar.
🌸 2 sarung bantal.
πŸ‘ kain lebih tebal.
.
.
Hanya : RM179 (free pos)SM/ADD RM15 SS.
.
Stok terhad/ selagi stok masih ada/ Cepat order atau tempah pilihan anda SEKARANG β™₯️.
.
Whatsapp πŸ“² untuk order klik whatsapp link dibawah
www.wasap.my/60123579708/

#SyaQist
#patchworkhajar
#TeamSyaQist
#damansara
#ikea
#cadarpremium
#superspontan
#seratusperatuscotton
#cadarpatchwork
#printedpatchwork6in1
#neelofar
#bazarpaknil
#pavillion
#MeleTOP
#cadarcantik
#johor
#sabah
#selangor
#gegarvaganza
#makeupartist
#cadar
#sitikhadijah
#housewife
#gifts
#premiumdress
#interiordesign
#personaltrainer
#massagetherapy
#hotel
#jjcm


0

.
πŸ”₯NEW ARRIVAL.πŸ”₯
.
✨✨* Super Queen Premium Printed * Exclusive * Nice Design * Beautiful * Colourful πŸ’«πŸ’«πŸ’«.
.
.
πŸ’’DAPATKAN CADAR PREMIUM PRINTED 3IN1 Yg HOT VIRAL!πŸ’’.
.
.
🌼 size super queen.
πŸ’―%cotton.
😍 design baru yg menarik.
πŸ’° harga berpatutan.
πŸ‘ mampu milik.
⭐️ kualiti premium.
🌸 set 3in1.
🌸 1cadar.
🌸 2 sarung bantal.
πŸ‘ kain lebih tebal.
.
.
Hanya : RM179 (free pos)SM/ADD RM15 SS.
.
Stok terhad/ selagi stok masih ada/ Cepat order atau tempah pilihan anda SEKARANG β™₯️.
.
Whatsapp πŸ“² untuk order klik whatsapp link dibawah
www.wasap.my/60123579708/

#SyaQist
#patchworkhajar
#TeamSyaQist
#damansara
#ikea
#cadarpremium
#superspontan
#seratusperatuscotton
#cadarpatchwork
#printedpatchwork6in1
#neelofar
#bazarpaknil
#pavillion
#MeleTOP
#cadarcantik
#johor
#sabah
#selangor
#gegarvaganza
#makeupartist
#cadar
#sitikhadijah
#housewife
#gifts
#premiumdress
#interiordesign
#personaltrainer
#massagetherapy
#hotel
#jjcm


1

.
πŸ”₯NEW ARRIVAL.πŸ”₯
.
✨✨* Super Queen Premium Printed * Exclusive * Nice Design * Beautiful * Colourful πŸ’«πŸ’«πŸ’«.
.
.
πŸ’’DAPATKAN CADAR PREMIUM PRINTED 3IN1 Yg HOT VIRAL!πŸ’’.
.
.
🌼 size super queen.
πŸ’―%cotton.
😍 design baru yg menarik.
πŸ’° harga berpatutan.
πŸ‘ mampu milik.
⭐️ kualiti premium.
🌸 set 3in1.
🌸 1cadar.
🌸 2 sarung bantal.
πŸ‘ kain lebih tebal.
.
.
Hanya : RM179 (free pos)SM/ADD RM15 SS.
.
Stok terhad/ selagi stok masih ada/ Cepat order atau tempah pilihan anda SEKARANG β™₯️.
.
Whatsapp πŸ“² untuk order klik whatsapp link dibawah
www.wasap.my/60123579708/

#SyaQist
#patchworkhajar
#TeamSyaQist
#damansara
#ikea
#cadarpremium
#superspontan
#seratusperatuscotton
#cadarpatchwork
#printedpatchwork6in1
#neelofar
#bazarpaknil
#pavillion
#MeleTOP
#cadarcantik
#johor
#sabah
#selangor
#gegarvaganza
#makeupartist
#cadar
#sitikhadijah
#housewife
#gifts
#premiumdress
#interiordesign
#personaltrainer
#massagetherapy
#hotel
#jjcm


0

.
πŸ”₯NEW ARRIVAL.πŸ”₯
.
✨✨* Super Queen Premium Printed * Exclusive * Nice Design * Beautiful * Colourful πŸ’«πŸ’«πŸ’«.
.
.
πŸ’’DAPATKAN CADAR PREMIUM PRINTED 3IN1 Yg HOT VIRAL!πŸ’’.
.
.
🌼 size super queen.
πŸ’―%cotton.
😍 design baru yg menarik.
πŸ’° harga berpatutan.
πŸ‘ mampu milik.
⭐️ kualiti premium.
🌸 set 3in1.
🌸 1cadar.
🌸 2 sarung bantal.
πŸ‘ kain lebih tebal.
.
.
Hanya : RM179 (free pos)SM/ADD RM15 SS.
.
Stok terhad/ selagi stok masih ada/ Cepat order atau tempah pilihan anda SEKARANG β™₯️.
.
Whatsapp πŸ“² untuk order klik whatsapp link dibawah
www.wasap.my/60123579708/

#SyaQist
#patchworkhajar
#TeamSyaQist
#damansara
#ikea
#cadarpremium
#superspontan
#seratusperatuscotton
#cadarpatchwork
#printedpatchwork6in1
#neelofar
#bazarpaknil
#pavillion
#MeleTOP
#cadarcantik
#johor
#sabah
#selangor
#gegarvaganza
#makeupartist
#cadar
#sitikhadijah
#housewife
#gifts
#premiumdress
#interiordesign
#personaltrainer
#massagetherapy
#hotel
#jjcm


1

.
πŸ”₯NEW ARRIVAL.πŸ”₯
.
✨✨* Super Queen Premium Printed * Exclusive * Nice Design * Beautiful * Colourful πŸ’«πŸ’«πŸ’«.
.
.
πŸ’’DAPATKAN CADAR PREMIUM PRINTED 3IN1 Yg HOT VIRAL!πŸ’’.
.
.
🌼 size super queen.
πŸ’―%cotton.
😍 design baru yg menarik.
πŸ’° harga berpatutan.
πŸ‘ mampu milik.
⭐️ kualiti premium.
🌸 set 3in1.
🌸 1cadar.
🌸 2 sarung bantal.
πŸ‘ kain lebih tebal.
.
.
Hanya : RM179 (free pos)SM/ADD RM15 SS.
.
Stok terhad/ selagi stok masih ada/ Cepat order atau tempah pilihan anda SEKARANG β™₯️.
.
Whatsapp πŸ“² untuk order klik whatsapp link dibawah
www.wasap.my/60123579708/

#SyaQist
#patchworkhajar
#TeamSyaQist
#damansara
#ikea
#cadarpremium
#superspontan
#seratusperatuscotton
#cadarpatchwork
#printedpatchwork6in1
#neelofar
#bazarpaknil
#pavillion
#MeleTOP
#cadarcantik
#johor
#sabah
#selangor
#gegarvaganza
#makeupartist
#cadar
#sitikhadijah
#housewife
#gifts
#premiumdress
#interiordesign
#personaltrainer
#massagetherapy
#hotel
#jjcm


0

.
πŸ”₯NEW ARRIVAL.πŸ”₯
.
✨✨* Super Queen Premium Printed * Exclusive * Nice Design * Beautiful * Colourful πŸ’«πŸ’«πŸ’«.
.
.
πŸ’’DAPATKAN CADAR PREMIUM PRINTED 3IN1 Yg HOT VIRAL!πŸ’’.
.
.
🌼 size super queen.
πŸ’―%cotton.
😍 design baru yg menarik.
πŸ’° harga berpatutan.
πŸ‘ mampu milik.
⭐️ kualiti premium.
🌸 set 3in1.
🌸 1cadar.
🌸 2 sarung bantal.
πŸ‘ kain lebih tebal.
.
.
Hanya : RM179 (free pos)SM/ADD RM15 SS.
.
Stok terhad/ selagi stok masih ada/ Cepat order atau tempah pilihan anda SEKARANG β™₯️.
.
Whatsapp πŸ“² untuk order klik whatsapp link dibawah
www.wasap.my/60123579708/

#SyaQist
#patchworkhajar
#TeamSyaQist
#damansara
#ikea
#cadarpremium
#superspontan
#seratusperatuscotton
#cadarpatchwork
#printedpatchwork6in1
#neelofar
#bazarpaknil
#pavillion
#MeleTOP
#cadarcantik
#johor
#sabah
#selangor
#gegarvaganza
#makeupartist
#cadar
#sitikhadijah
#housewife
#gifts
#premiumdress
#interiordesign
#personaltrainer
#massagetherapy
#hotel
#jjcm


1

.
πŸ”₯NEW ARRIVAL.πŸ”₯
.
✨✨* Super Queen Premium Printed * Exclusive * Nice Design * Beautiful * Colourful πŸ’«πŸ’«πŸ’«.
.
.
πŸ’’DAPATKAN CADAR PREMIUM PRINTED 3IN1 Yg HOT VIRAL!πŸ’’.
.
.
🌼 size super queen.
πŸ’―%cotton.
😍 design baru yg menarik.
πŸ’° harga berpatutan.
πŸ‘ mampu milik.
⭐️ kualiti premium.
🌸 set 3in1.
🌸 1cadar.
🌸 2 sarung bantal.
πŸ‘ kain lebih tebal.
.
.
Hanya : RM179 (free pos)SM/ADD RM15 SS.
.
Stok terhad/ selagi stok masih ada/ Cepat order atau tempah pilihan anda SEKARANG β™₯️.
.
Whatsapp πŸ“² untuk order klik whatsapp link dibawah
www.wasap.my/60123579708/

#SyaQist
#patchworkhajar
#TeamSyaQist
#damansara
#ikea
#cadarpremium
#superspontan
#seratusperatuscotton
#cadarpatchwork
#printedpatchwork6in1
#neelofar
#bazarpaknil
#pavillion
#MeleTOP
#cadarcantik
#johor
#sabah
#selangor
#gegarvaganza
#makeupartist
#cadar
#sitikhadijah
#housewife
#gifts
#premiumdress
#interiordesign
#personaltrainer
#massagetherapy
#hotel
#jjcm


1

.
πŸ”₯NEW ARRIVAL.πŸ”₯
.
✨✨* Super Queen Premium Printed * Exclusive * Nice Design * Beautiful * Colourful πŸ’«πŸ’«πŸ’«.
.
.
πŸ’’DAPATKAN CADAR PREMIUM PRINTED 3IN1 Yg HOT VIRAL!πŸ’’.
.
.
🌼 size super queen.
πŸ’―%cotton.
😍 design baru yg menarik.
πŸ’° harga berpatutan.
πŸ‘ mampu milik.
⭐️ kualiti premium.
🌸 set 3in1.
🌸 1cadar.
🌸 2 sarung bantal.
πŸ‘ kain lebih tebal.
.
.
Hanya : RM179 (free pos)SM/ADD RM15 SS.
.
Stok terhad/ selagi stok masih ada/ Cepat order atau tempah pilihan anda SEKARANG β™₯️.
.
Whatsapp πŸ“² untuk order klik whatsapp link dibawah
www.wasap.my/60123579708/

#SyaQist
#patchworkhajar
#TeamSyaQist
#damansara
#ikea
#cadarpremium
#superspontan
#seratusperatuscotton
#cadarpatchwork
#printedpatchwork6in1
#neelofar
#bazarpaknil
#pavillion
#MeleTOP
#cadarcantik
#johor
#sabah
#selangor
#gegarvaganza
#makeupartist
#cadar
#sitikhadijah
#housewife
#gifts
#premiumdress
#interiordesign
#personaltrainer
#massagetherapy
#hotel
#jjcm


2

Trip jalan jalan makan makan gemuk.
ZZ sate warisan - sate daging dia sedap. Yg lain so so jek. Mee rebus, soto, lontong and air dia.
Murtabak Singapure - sedap
Kopi 434 - stim bun dia sedap, black coffee pun sedap, coffe yg lain pun sedap.
Makan kat Kampung Wana sedapp. Buah segar dari ladang - rambutan, pulasan, durian.
Asam pedas telur ikan pa tah, asam pedas jenahak, siput masak lemak, otak otak, ketupat, ayam lupa masak apaaa. Lg apa eh

#rayadatanglagi
#jjcm
#raya2018
#jalanjalancarimakan
#makanmakangemok


4

Alahaaiii comelllnnyyaaa this marriage couple πŸ€—πŸ˜ bawak si isteri tersayang makan dekat @layartusuk πŸ˜˜πŸ’ž semoga selamat melahirkan baby yang comel dan sihat ya πŸ‘Ά πŸ€—
.
⏰ BOOKING NOW ⏰ SURAU CANTIK SEJUK ⏰ TOILET SUPER CLEAN πŸ‘ŒπŸ»
.
#shelloutlayartusuk #shellout #sambaltusuk #shelloutsedap #shelloutshahalam #shelloutviral #foodblogger #malaysianfoodie #foodiegram #buzzfeedfood #foodshare #berbukapuasa #iftar #klfoodies #malaysianfood #dahmakan #klangvalley #ramadhan #raya2018 #bajuraya #jakelshahalam #malayfood #jjcm2018 #jjcm #jjcmtv3 #ShahAlamResident


1

.
πŸ”₯NEW ARRIVAL.πŸ”₯
.
✨✨* Super Queen Premium Printed * Exclusive * Nice Design * Beautiful * Colourful πŸ’«πŸ’«πŸ’«.
.
.
πŸ’’DAPATKAN CADAR PREMIUM PRINTED 3IN1 Yg HOT VIRAL!πŸ’’.
.
.
🌼 size super queen.
πŸ’―%cotton.
😍 design baru yg menarik.
πŸ’° harga berpatutan.
πŸ‘ mampu milik.
⭐️ kualiti premium.
🌸 set 3in1.
🌸 1cadar.
🌸 2 sarung bantal.
πŸ‘ kain lebih tebal.
.
.
Hanya : RM179 (free pos)SM/ADD RM15 SS.
.
Stok terhad/ selagi stok masih ada/ Cepat order atau tempah pilihan anda SEKARANG β™₯️.
.
Whatsapp πŸ“² untuk order klik whatsapp link dibawah
www.wasap.my/60123579708/

#SyaQist
#patchworkhajar
#TeamSyaQist
#damansara
#ikea
#cadarpremium
#superspontan
#seratusperatuscotton
#cadarpatchwork
#printedpatchwork6in1
#neelofar
#bazarpaknil
#pavillion
#MeleTOP
#cadarcantik
#johor
#sabah
#selangor
#gegarvaganza
#makeupartist
#cadar
#sitikhadijah
#housewife
#gifts
#premiumdress
#interiordesign
#personaltrainer
#massagetherapy
#hotel
#jjcm


0

.
πŸ”₯NEW ARRIVAL.πŸ”₯
.
✨✨* Super Queen Premium Printed * Exclusive * Nice Design * Beautiful * Colourful πŸ’«πŸ’«πŸ’«.
.
.
πŸ’’DAPATKAN CADAR PREMIUM PRINTED 3IN1 Yg HOT VIRAL!πŸ’’.
.
.
🌼 size super queen.
πŸ’―%cotton.
😍 design baru yg menarik.
πŸ’° harga berpatutan.
πŸ‘ mampu milik.
⭐️ kualiti premium.
🌸 set 3in1.
🌸 1cadar.
🌸 2 sarung bantal.
πŸ‘ kain lebih tebal.
.
.
Hanya : RM179 (free pos)SM/ADD RM15 SS.
.
Stok terhad/ selagi stok masih ada/ Cepat order atau tempah pilihan anda SEKARANG β™₯️.
.
Whatsapp πŸ“² untuk order klik whatsapp link dibawah
www.wasap.my/60123579708/

#SyaQist
#patchworkhajar
#TeamSyaQist
#damansara
#ikea
#cadarpremium
#superspontan
#seratusperatuscotton
#cadarpatchwork
#printedpatchwork6in1
#neelofar
#bazarpaknil
#pavillion
#MeleTOP
#cadarcantik
#johor
#sabah
#selangor
#gegarvaganza
#makeupartist
#cadar
#sitikhadijah
#housewife
#gifts
#premiumdress
#interiordesign
#personaltrainer
#massagetherapy
#hotel
#jjcm


0

Mesti cuba!!!
Mee Pedas Daging dari Coastal Store.
Kafe hipster berkonsepkan perpustakaan muzik yang tenang, dekorasi yang menarik dan tersusun dan amat selesa.
.
.
.
.
.
#MustTry #BeefNoodles #SpicyBeefNoodles #InstaFood #FoodPorn #Foodgram #Foodgasm #Foodie #Contemporary #IcedCoffee #Coffee #Cafe #HipsterCafe #Hipster #MusicLibrary #MusicCafe #Dinner #JalanJalanCariMakan #JJCM #Kuantan #BandarKuantan #TempatMakan #3outof5


0

Dah ada yg merindui durian millie crepe kami ❔In Shaa Allah hari khamis ni dah ada kat #rotipaungpasirhor ...
Hanya RM 20 sebiji ...
Harga mampu milik...
Kesedapan yang tak terhingga...πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ #idamansayang
#jjcm
#kelantan
#instafood
#muslimbakery
#kotabharu


0

What a weekend! Shall we chill the french way and make it awesome to properly end the weekend? πŸ™‚ jom!
.
#yeastbistronomy #cafe #dinner #foodporn #food #foodie #foodies #worldofdining #foodgasm #foodphotography #jjcm


0

Still on holiday mode; and recuperating from fever and urti . These Apple walnut teacakes/ muffins are scrumptious, we had them during gathering recently.;)


9