#johor

Instagram photos and videos

#johor#melaka#lokalah#sayajual#malaysia#pahang#kualalumpur#olshopmurahmedan#murah#uitm#sabah#kedah#kelantan#cantik#terengganu#selangor#perak#perlis#terlajaklaris#vscocam#terapiinstagram#vsco#johorbahru#tempatanfest#ipoh#sarawak#penang#mua#bundlemalaysia#kulitputih#wakdoyokfc#kasutbundle#igermalaysia#kasutmurah

Hashtags #johor for Instagram

[PART 7]

Persembahan Kawad Kaki Kadet Remaja Sekolah, Platun Putera, SMKA Segamat - Naib Johan di Pertandingan Kawad Kaki Kadet Remaja Sekolah Peringkat Negeri Johor Tahun 2018

#KawadKaki #Statik #Dinamik #Formasi
#KadetRemajaSekolah #KRS
#SEMANGAT #SEMEKAS
#IlmuImanAmal #SemangatJuara
#SekKlusterKecemerlangan #SekBestariMalaysia
#Segamat #Johor #JDT [SHARE ramai-ramai]


0

Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamikais.. Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamikais? ✅freegift banyak
✅Trusted seller Stokis/Agent HQ
✅kita consult awak guna dyxy
✅penghantaran cepat
✅FREE POSTAGE gais!
✅harga less kebabom
✅cod kawasan melaka sepantas kilat
✅mesra pelanggan
✅1001 feedback positif dri Customer . “FREE GIFT BANYAK!
PRODUCT BEST”
.
MEMANG TAK BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamikais!!”
.
.
.
Antara feedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍
.
.
Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka! .
.
👉👉 011 11177781 .
.
.
#teamfl #teamikais #dyxy #dyxycosmetics #dyxymalaysia #sayajual #makeup #turorialmakeup #dyxyoriginal #johor #jomcantik #dyxymelaka #dyxyselangor #dyxykulai #dyxysenai #dyxyshahalam #terapiinstagram #love #ajimaura #dyxymasai #dyxypasirgudang #sayajualdyxy #dyxypahang #dyxyterengganu #dyxymurahoriginal #ctdk #babyctdk #fattzura #neelofa #meletop


0

hello beautiful <3
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm
.
Harga :
BELI 1 - RM55 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM100 FREE POSTAGE SM
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm
Harga :
BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM
.
Cara makan :
1. Hanya ambil 1 scoop 2 kali sehari
2. Kemam dalam mulut
3. Boleh makan dalam sebulan
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#supplementpemutih#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#produkkecantikan#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#murah#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual


0

Produk buatan bumiputera Islam yang dirumus menggunakan herba semulajadi tanpa bahan kimia atau pengawet serta 💯 halal. Dikeluarkan dari kilang bertaraf GMP.
Ada KKM
.

SESUAI UNTUK
✅ kanak-kanak yang berumur 2 tahun keatas
✅ anak dara dan wanita yang ingin menjaga kebersihan faraj
✅ anak dara dan wanita yang mengalami keputihan, kegatalan dan faraj berbau
✅ anak dara dan wanita yang kerap berpeluh dicelah kelengkang
✅ ibu mengandung
✅ ibu dalam pantang

RAMUANNYA TERDIRI DARIPADA
- herba arab
- cengkih
- exstrak sireh
- manjakani

KEBAIKANNYA ADALAH UNTUK
✅ merawat keputihan dan kegatalan
✅ membasmi kuman dan fungus
✅ menghilangkan bau yang kurang menyenangkan
✅ merapatkan dan mengencangkan otot vagina
✅ mencegah kekeringan
✅ nyaman dan memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh

Dengan hanya satu botol semudah pam, cuci dan bilas sahaja dijamin 500% berkesan untuk merawat dan memelihara mahkota wanita dari segala masalah yang dihadapi serta tampil luar biasa hebat dimata suami.

1 Botol Rm68
100ml

Pekat, tahan sehingga 3 bulan penggunaan **bergantung pd kekerapan penggunaan
.
.
Whsap Jia💓
📲011.1054.2917 .

#teamjsdiman
#bawalprinted
#instantshawl
#masalahkeputihan
#becak
#eusahawan
#terapiinstagram #aurainstagram
#youcanduit
#jamu
#jsd
#jamujsd
#kualalumpur
#kasutwanita
#shahalam
#Johor
#ariani
#mamadil
#marykay
#bawallabuh
#bawalinstant
#tupperware
#cardigan
#palazo
#jamususukdara


0

POSITIVE FEEDBACK DARI CUST 💕 .
.
.
TUNGGU APA LAGI JOM DAPAT KAN DYXY COSMETICS DENGAN SAYA 😍.
.
.
✅FREEGIFT BANYAK .
✅FREE COD MELAKA .
✅SERVICE TERBAIK
.
.
.
.
Whatsapp 011 11177781
.
.
.
.
#teamfl #teamikais #dyxy #dyxycosmetics #dyxymalaysia #sayajual #makeup #turorialmakeup #dyxyoriginal #johor #jomcantik #dyxymelaka #dyxyselangor #dyxykulai #dyxysenai #dyxyshahalam #terapiinstagram #love #ajimaura #dyxymasai #dyxypasirgudang #sayajualdyxy #sellerdyxy #dyxypahang #dyxyterengganu #dyxymurahoriginal


0

Rimas nenen layut.. Pakai tshirt pon nenen nampak kendur !!
Dah cuba macam² produk tapi takde hasil !! Wajib try Aura Montok Oil. 100% bahan semula jadi. Cepat tindak balas !! Kesan seawal 48 jam !!
.

Semua boleh rawat !!
✔️ nenen kendur
✔️ nenen kecik
✔️ nenen lembik
✔️ nenen besar sebelah.
.

Jangan sapu overdos takut tak sempat beli bra baru !!
.

Tekan link nak order
www.wasap.my/60104201849


1

This super duper Hoodies made with high quality fabric and endlessly stylish. Wear it with PRIDE & DIGNITY. Grab it via online now at
.
www.sarc.my
.
Or for any inquiries you can also whatsapp us at
017 628 8584
.
#bajupremium #hoodiesjohor #bajujohor #tshirtjohor #tshirtjdt #johorean #johor #lifeissarc #sarcmenswear #citykillerz #aov5k #exploretocreate #createyourhype


0

open order
gantungan baju/handuk/keperluan lainnya
.
.
.
order atau tanya-tanya
wa : 0821 6778 6567
atau melalui dm
.
.
.
.
#lampu #tumbrl #lamputumbrl #medan #murah #olshopmurahmedan #kekinian #terbaik #termurah #bingkaifoto #penjepitfoto #benang #olshopmurahmedan #titikuning #johor #padangbulan


0

KRONISME PADUUU TEROXXX .
🔥 FREE STICKER .
🔥 FREE SIKAT .
🔥 FREE LANYARD .
🔥 FREE PERFUME .
🔥 FREE POSTAGE (LIMITED) 🤤 .
.
.
👕 PRICE RM45 || NOW ONLY RM40 !
👕 Strong Hold
👕 High Shine
👕 Men Perfume Scent .
👕 150 gram .
👨🏻 Suitable for Curly Hair (All Hair Suitable) .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀BERMINAT ?
🔥CLICK 📌 LINK DEKAT BIO
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀atau
🎇 Screenshot gambar produk .
☎️ Whatapps kami (admin) 019-6073136 .
🎟️ Detail Bank akan diberikan .
🚀 Penghantaran ke Alamat anda .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
COD - Sekitar KLIA, Sepang, Banting, Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil, Nilai, Seri Kembangan.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
่MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi ! Whatapps kami sekarang !
019-6073136 🙂 ATAU 🔥CLICK LINK DEKAT BIO.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
AGENT/DROPSHIP ?
** Click LINK DEKAT BIO 💋
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
#pomade #pomademy #tempatan #lokalah #lokal
#style #lelaki #hipster #swag #macho
#gentleman #jambang #vintage #rare #hairstyle
#malaya #jdt #kedah #johor #uitm
#vespa #melaka #raya #sex #uniten
#barber #ukm #terapiinstagram #like #likeforlike


1

Alhamdulillah...selamat mendarat
Feedback dari team LAFT
terima kasih mempercayai KJMC
Nak murah..jimat..cepat
ingat @kedai_jersimurah_cikgu

Berminat hubungi SEKARANG!!! WhatsApp
014 5102482 (CIKGU DEE )
FAST REPLY

Service kami
√custom logo team anda
√custom sponsor
√silkscreen nameset
√heatpress nameset
√full set : seluar + stoking

#syjualonline #jersibolamurah #jersioriginalmurah #jersithailand #eureka #warrix #kool #zealverjersey #jersimurahmalaysia #cikgu #sekolah #kolej #universiti #sarawak #sabah #johor #melaka #perak #perlis #pulaupinang #johor #selangor #kualalumpur #futsal #bolasepak #terengganu #likeforlikes #barangmurah #megasale#2017


1

[PART 6]

Persembahan Kawad Kaki Kadet Remaja Sekolah, Platun Putera, SMKA Segamat - Naib Johan di Pertandingan Kawad Kaki Kadet Remaja Sekolah Peringkat Negeri Johor Tahun 2018

#KawadKaki #Statik #Dinamik #Formasi
#KadetRemajaSekolah #KRS
#SEMANGAT #SEMEKAS
#IlmuImanAmal #SemangatJuara
#SekKlusterKecemerlangan #SekBestariMalaysia
#Segamat #Johor #JDT [SHARE ramai-ramai]


0

RM25 ( tak termasuk postage )
.
.
Postage rm8 sm / rm12 ss
.
.
Cara untuk order ?
Screenshot and direct send whatsapp.
-0197370723-
Malas save number ? klik link di bio

#bag #beg #bagmurah #begmurah #onlineshop #johor #cantik #handbagmalaysia #style #handbag #korea bag #shopping #ootd #dailybag #trending #fashionbag


0

open order
tempat menyimpan jilbab
buat teman-teman yg koleksi jilbab nya banyak biar bisa terlihat lebih rapi dan kalau mau pakai engga sulit nyarinya
.
.
.
order atau tanya-tanya
wa : 0821 6778 6567
atau melalui dm
.
.
.
.
#lampu #tumbrl #lamputumbrl #medan #murah #olshopmurahmedan #kekinian #terbaik #termurah #bingkaifoto #penjepitfoto #benang #olshopmurahmedan #titikuning #johor #padangbulan


0

JADIOC: THE PREPPY .
⚠️ FREE COMB .
⚠️ FREE KEYCHAIN .
⚠️ FREE STICKER POMADEMY_ .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
JADIOC THE PREPPY 💣 .
-> Special CLAY .
⛑️Strong Hold .
🕺🏻Matte Look .
👓Perfume Scent .
🐒150gram .
💰RM45 .
⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀BERMINAT ?
🔥CLICK 📌 LINK DEKAT BIO
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀atau
🎇 Screenshot gambar produk .
☎️ Whatapps kami (admin) 019-6073136 .
🎟️ Detail Bank akan diberikan .
🚀 Penghantaran ke Alamat anda .
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
COD - Sekitar KLIA, Sepang, Banting, Putrajaya, Cyberjaya, Dengkil, Nilai, Seri Kembangan.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
่MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi ! Whatapps kami sekarang !
019-6073136 🙂 ATAU 🔥CLICK LINK DEKAT BIO.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
AGENT/DROPSHIP ?
** Click LINK DEKAT BIO 💋
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
#pomademy #pmy #cimb #lawak #johor #jb #jdt #pomade #vespa #politik
#jadioc #thejadioc #pomade #ipoh #perak #malaysia
#pomade
#lokal #lokalah #sapotlokal
#hipster #swag #style
#hairstyle #malaya
#sayajual #murah #pomademurah
#uitm #uniten #unimep
#johor #kedah #vespa


1

open order
penjepit foto isi 20pcs
.
.
.
order atau tanya-tanya
wa : 0821 6778 6567
atau melalui dm
.
.
.
.
#lampu #tumbrl #lamputumbrl #medan #murah #olshopmurahmedan #kekinian #terbaik #termurah #bingkaifoto #penjepitfoto #benang #olshopmurahmedan #titikuning #johor #padangbulan


0

open order
penjepit foto isi 20pcs
.
.
.
order atau tanya-tanya
wa : 0821 6778 6567
atau melalui dm
.
.
.
.
#lampu #tumbrl #lamputumbrl #medan #murah #olshopmurahmedan #kekinian #terbaik #termurah #bingkaifoto #penjepitfoto #benang #olshopmurahmedan #titikuning #johor #padangbulan


0

100pcs baju PAS johor 100pcs baju PAS pahang, dua2 nak pakai esok..berkicap ketiak nak kejar 😂..dengan servis @cetak_baju_murah_malaya kita cuba sebaik mngkin 😁
Whatssap utk pertanyaan
www.wasap.my/60172545374

#cetakbajumurahmalaya #cetakbajupru #bajupas #bajubn #bajuparti #familyday #bajurewang #bajukonvoi #bajucouple #bajumuslimah #sulambaju #sublimation #silkscreenmalaysia #heatpressprinting #ampang #sabah #sarawak #selangor #johor #jdt #malaysia


0

open order
1 pack lebih hemat
dapat 10 frame, 10 penjepit foto , sama dpt benangnya .
.
.
order atau tanya-tanya
wa : 0821 6778 6567
atau melalui dm
.
.
.
.
#lampu #tumbrl #lamputumbrl #medan #murah #olshopmurahmedan #kekinian #terbaik #termurah #bingkaifoto #penjepitfoto #benang #olshopmurahmedan #titikuning #johor #padangbulan


0

RESTOCK ‼️
Mencari 👞 QUALITI TIPTOP + GEMPAK + MURAH GILA !!?? ADIDAS EQT BLACT TURQUOIS
Admin baru restock yang ni
Harga normal kasut ni RM165
Tapi admin nak buat promo untuk 10 orang terawal sahaja
Dapat harga promo RM110 + Free Postage
SIZE 41-45

Kalau lambat habis guys 😁

Order 0176271975(whatsapp)

#Malaysia #KasutMurah #ShoesMurah #Murah #Kelantan #Selangor #Kedah #Perak #Perlis #Johor
#Wilayah #Sabah #Sarawak #Melaka #Penang #NegeriSembilan #terengganu #Pahang


0

[PART 5]

Persembahan Kawad Kaki Kadet Remaja Sekolah, Platun Putera, SMKA Segamat - Naib Johan di Pertandingan Kawad Kaki Kadet Remaja Sekolah Peringkat Negeri Johor Tahun 2018

#KawadKaki #Statik #Dinamik #Formasi
#KadetRemajaSekolah #KRS
#SEMANGAT #SEMEKAS
#IlmuImanAmal #SemangatJuara
#SekKlusterKecemerlangan #SekBestariMalaysia
#Segamat #Johor #JDT [SHARE ramai-ramai]


1

open order
lampu tumbrl nya say ♡♡♡
.
.
.
order atau tanya-tanya
wa : 0821 6778 6567
atau melalui dm
.
.
.
.
#lampu #tumbrl #lamputumbrl #medan #murah #olshopmurahmedan #kekinian #terbaik #termurah #bingkaifoto #penjepitfoto #benang #olshopmurahmedan #titikuning #johor #padangbulan


0

RM25 ( tak termasuk postage )
.
.
Postage rm8 sm / rm12 ss
.
.
Cara untuk order ?
Screenshot and direct send whatsapp.
-0197370723-
Malas save number ? klik link di bio

#bag #beg #bagmurah #begmurah #onlineshop #johor #cantik #handbagmalaysia #style #handbag #korea bag #shopping #ootd #dailybag #trending #fashionbag


0

hello beautiful <3
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm
.
Harga :
BELI 1 - RM55 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM100 FREE POSTAGE SM
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm
Harga :
BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
🌷Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri.
🌷Mematikan masalah jerawat dimuka
🌷Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
🌷Menyekatakan tona kulit
🌷Melambatkan proses penuaan (anti aging)
🌷Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka
🌷Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
🌷Memudar dan menghilangkan jeragat
🌷Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda
🌷Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
🌷Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
🌷 Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita MENGANDUNGI
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#supplementpemutih#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#produkkecantikan#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#murah#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual


1

Test, Mister&Miss Tourism Johor 2018
For full video go to our facebook page Mister & Miss Tourism Johor .
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=782600831944243&id=617727711764890

#mistertourismjohor2018 #icon #model #pageant #johormodel #johor #johorbahru #malaysia #potd #johor #johorbahru #malaysia #melaka #negerisembilan #pahang #selangor #kualalumpur #kedah #perak #perlis #kelantan #terengganu #sabah #sarawak


0

RM25 ( tak termasuk postage )
.
.
Postage rm8 sm / rm12 ss
.
.
Cara untuk order ?
Screenshot and direct send whatsapp.
-0197370723-
Malas save number ? klik link di bio

#bag #beg #bagmurah #begmurah #onlineshop #johor #cantik #handbagmalaysia #style #handbag #korea bag #shopping #ootd #dailybag #trending #fashionbag


1

Dalam berumahtangga apa persediaan atau perubahan yang awak boleh buat untuk kebaikan rumahtangga awak sendiri?Cuba fikir dan renungkan.Sejak dah berkahwin ini ada tak awak bagi satu penjagaan yang istimewa untuk diri dan dalaman awak yang dah banyak bekerja sebelum ini?Adalah sikit-sikit ataupun langsung tak ada?Jadi hari ini apakah kesan negatif yang sudah awak terima dan tanggung?Keputihan yang dah berubah warna hijau atau kuning kahak turut serta dalam perhubungan suami isteri?
.
Dan adakah awak rasa itu satu keadaan yang bagus,selesa dan sempurna bagi awak?Awak yang rasa,alami jadi fikirlah dimana kebaikannya.Adakah adil diri awak yang langsung tidak diberi kebajikan apatah lagi apabila sudah bergelar seorang isteri?Dulu-dulu masalah dah teruk tapi masih boleh buat rileks sebab tak berkahwin lagi.Tapi sekarang kenapa masalah tersebut tidak dicegah terlebih dahulu sehingga terbawa-bawa ke alam perkahwinan.
.
Jadi tak hairanlah kenapa masalah awak dah berubah pada tahap yang sangat serius.Pada bakal-bakal pengantin di luar sana jadikan perkongsian ini sebagai satu contoh yang baik buat awak.Jangan terlalu alpa dengan persiapan majlis semata-mata sehingga terlupa pada satu persediaan paling terbesar untuk diri sendiri.Kerana tidak inilah kesan yang bakal ditanggung.Malu memang malu rasa nak teruskan hubungan suami isteri pun tak sanggup.Terpaksa menolak dan menolak,hilang satu nikmat kemesraan di awal perkahwinan.
.
Kerana apa?Kerana kesombongan diri kita,akhirnya memakan diri..Jangan expect bila dah kahwin semuanya semanis madu je.Segala kekurangan suami akan terima,Iyalah kekurangan lain boleh dimaafkan tetapi jika melibatkan masalah dalaman hubungan suami isteri pun boleh menjadi renggang.Hati suami kita tahu apa yang dia fikir dengan keadaan diri kita sebegitu.Dan sampai bila kita nak duduk dalam keadaan ini dengan status kita sebagai seorang isteri.
.
Jadi ingatlah nasihat kaksha apa pun status yang digelar,penjagaan dalaman tetap sentiasa perlu menjadi keutamaan yang paling terbesar.Perubahan diri kita insyaAllah akan cukup menggembirakan hati suami tersayang.Inilah lumrah hidup berpasangan.


1

[PART 4]

Persembahan Kawad Kaki Kadet Remaja Sekolah, Platun Putera, SMKA Segamat - Naib Johan di Pertandingan Kawad Kaki Kadet Remaja Sekolah Peringkat Negeri Johor Tahun 2018

#KawadKaki #Statik #Dinamik #Formasi
#KadetRemajaSekolah #KRS
#SEMANGAT #SEMEKAS
#IlmuImanAmal #SemangatJuara
#SekKlusterKecemerlangan #SekBestariMalaysia
#Segamat #Johor #JDT [SHARE ramai-ramai]


1

NEW JERSEY BELGIUM HOME WORLD CUP 2018🔥🔥
.
GRED CLIMACHILL RM50 TERMASUK POSTAGE 😱👌
.
Kain lebih ringan dan gred paling boek, logo dan tagbrand tampal tebal. Semua jersey adalah ready stock. 👍
.
PROMOTION KAW KAW SEBELUM RAYA

#jersey #jerseyworldcup #jerseyshop #jerseymurah #murah2 #worldcup #worldcup2018 #belgium #belgiumhome #homeaway #pialadunia #barangbaik #barangmurah #berkualiti #kualititerbaik #kualititiptop #kelantan #negerisembilan #johor #pahang #terengganu #malaysia #student #studentlife #igers #igersmalaysia


0

[TERIMA KASIH]

Alhamdulillah pelanggan kami sentiasa berpuas hati dengan servis yang kami berikan. Kami akan sentiasa memberikan yang terbaik kepada pelanggan kami. Kepuasan hati anda, keutamaan kami 😁
.
.

Kepada yang masih belum merasai keenakan Kek Lapis Sarawak ini, marilah tempah dengan kami. Confirm puas hati!👍👍👍
.
.

Harga kek lapis sarawak RM20/pc. Minimum order 2 pcs. Beli 10 percuma 1. *Tidak termasuk postage

Whatsapp 📱: +6014-6141174 (untuk tempahan)
.
.

#keklapissarawak #keklapissarawakoriginal #keklapissarawakmurah #keklapissarawakterbang
#keklapissarawakterbaik #sayajual #kekmurah #keksedap #makanansedap #kek #kekterbaik #semenanjungmalaysia #malaysia #johor #melaka #n9 #kualalumpur #selangor #kedah #perak #pulaupinang #kelantan #pahang #perlis #terengganu #sabah #raya #kekraya #kuihraya #selamathariraya


0

.
KURTA by SABELLA
▶️ Material COMO CREPE
▶️ 11 Pilihan Warna
▶️ Available Size XS - XL
.
Harga : rm89/ helai
Combo dengan mana2 baju sabella rm79/ helai
( tak termasuk postage)
.
.
Whatsapp_ 016-9475831
.
.
.
#kctrtw #kurtakctrtw #kurta #kurtaraya #ajimaura #terapiinstagram #kurtamalaysia #kurtamurah #kurtaplain #bajumelayumurah #bajumelayumoden #kedah #perlis #pahang #terengganu #kelantan #kl #selangor #melaka #ipoh #penang #n9 #johor #sabah #sarawak #bazaarpaknil #bazaaronline #meletop #jepsari #zizanrazak


0

Assalammualaikum..Hai semua.. Dah try mkn #jamuchocoyengyeng dan #putehcandyyengyeng tak?? Siapa dah mkn insyaAllah jatuh cinta sbb byk khasiatnya utk kecantikan luaran dan dalaman tau 😍
.
Jom whatsapp 01137515227
.
#testimoniyeng2 #testimonies #jamusedap #jamupilihanartis #jamuchocoyeng2 #setcombo #putehcandyyengyeng #sedapgiler #stokis #agent #agen #mua #agentyeng2 #stokisyeng2 #johor #johorbahru #johorean #igers #kurus #gelangpatah #sihat #gelangpatahjohor #bazar #mua #muajb


0

RM25 ( tak termasuk postage )
.
.
Postage rm8 sm / rm12 ss
.
.
Cara untuk order ?
Screenshot and direct send whatsapp.
-0197370723-
Malas save number ? klik link di bio

#bag #beg #bagmurah #begmurah #onlineshop #johor #cantik #handbagmalaysia #style #handbag #korea bag #shopping #ootd #dailybag #trending #fashionbag


0

Untuk kaum hawa, gunalah sampul duit raya LV ni. Meletops uolss.. 😗
.
Standard kualiti sampul raya. Art paper. 128gsm.
.
- Size muat rm50/ rm100 sekeping. Tak perlu lipat.
.
RM 5 /10 pcs.
.
Nak order whatsapp sis ok.
.
016-6897996
.

#sampulraya
#raya2018
#sampulexclusive
#terlajaklaris
#sampulrayacantik
#sampulrayacoach
#rawang
#shahalam
#cikgusekolah
#fattzura
#pru14
#biskutraya
#kuihraya
#terapiinstagram
#ajimaura
#ipoh
#shahalam
#seremban
#melaka
#terengganu
#johor
#malaysiamemilih
#cintafatamorgana
#sitiaafiyah
#ctdk
#dramamrgrey


0

😍😊Mau Punya Payudara indah besar dan kencang secara alami ??
.
Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita :
📱BBM : D632622B
📱LINE :@tug1777m (Pakai @ ya)
📱WA: +62895607501619

Solusi bagi anda yg ingin :
-Memiliki payudara besar dan kencang.
-Payudara yg indah dan mulus
-Membahagiakan pasangan anda.
-Penampilan terbaik dan jadi pusat perhatian laki-laki.
-menunjang pekerjaan anda

Hasil PERMANEN!!! Tanpa efek samping dan alat praktis digunakan.

Perubahan bisa dilihat hanya dalam pemakaian 1-3minggu !
TERBUKTI !!! banyak artis yg sudah pakai juga loh... Keunggulan alat kami buat payudara :
- bisa dipakai seumur hidup
• Desain Modern & Ergonomis
• Dengan sinar laser kesehatan
•Memperbesar dan memperkencang payudara serta membuat payudara jadi lebih indah dan mulus lewat perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi ke bagian payudara.

Manfaat lain alatnya:
-Mengatasi rambut rontok
-Merapatkan MissV
-Membesarkan bokong
-Menghilangkan bekas selulit.
-Mengecilkan paha & perut
-Meniruskan wajah

#johor #kedah #kelantan #melaka #pahang #trengganu #negerisembilan #penang #perak #selangor #kualalumpur #serawak #sabah #malaysia #brunei #seribegawan #singapore #worldwide #peninggi #pelangsing #penggemuk #breastcare #breasttool


0

.
Adidas
100% original used
Condition tip top bundle
Size 9uk
Rm 80 free postage + sticker
Sabah/Sarawak + Rm 10
Ws/wc : 011-21424094 untuk gambar detail.

Booking untuk jangka masa panjang perlu membuat bayaran deposit❗️
.

Tag kat kawan-kawan mana tahu ada yang mencari ✌️😁✌️
Gunakan #bro9uk untuk kasut lain yang sama saiz
.

#kasutbundle #brandbundle #bundlemalaysia #kakibundle #adidasmy #nikemy #sauconymy #newbalancemy #sayajual #kasutmurah #igermalaysia #lokalah #vsco #vscocam #wakdoyokfc #ikutcarakita #norayqal #terlajaklaris #airmaxmy #adidaszx #ponymy #pahang #johor #melaka #tempatanfest #lokalah #klkix #paperplane #lecoqsportif


0

hello beautiful <3
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm
.
Harga :
BELI 1 - RM55 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM100 FREE POSTAGE SM
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm
Harga :
BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS MENGANDUNGI
*Kolagen
*Gluthathione
*Vitamin
*Premix multivitamin
*Beauty Secret Shalicious ni mempunyai rasa mixberries yg sedap, tanpa kesan sampingan, halal dan selamat diambil untuk semua lapisan umur
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#supplementpemutih#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#produkkecantikan#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#murah#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual


0

.
Skechers
100% original used
Condition tip top bundle
Size 8uk
Rm 100 free postage + sticker
Sabah/Sarawak + Rm 10
Ws/wc : 011-21424094 untuk gambar detail.

Booking untuk jangka masa panjang perlu membuat bayaran deposit❗️
.

Tag kat kawan-kawan mana tahu ada yang mencari ✌️😁✌️
Gunakan #bro8uk untuk kasut lain yang sama saiz
.

#kasutbundle #brandbundle #bundlemalaysia #kakibundle #adidasmy #nikemy #sauconymy #newbalancemy #sayajual #kasutmurah #igermalaysia #lokalah #vsco #vscocam #wakdoyokfc #ikutcarakita #norayqal #terlajaklaris #airmaxmy #adidaszx #ponymy #pahang #johor #melaka #tempatanfest #lokalah #klkix #paperplane #lecoqsportif


1

.
Skechers
100% original used
Condition tip top bundle
Size 5uk
Rm 110 free postage + sticker
Sabah/Sarawak + Rm 10
Ws/wc : 011-21424094 untuk gambar detail.

Booking untuk jangka masa panjang perlu membuat bayaran deposit❗️
.

Tag kat kawan-kawan mana tahu ada yang mencari ✌️😁✌️
Gunakan #bro5uk untuk kasut lain yang sama saiz
.

#kasutbundle #brandbundle #bundlemalaysia #kakibundle #adidasmy #nikemy #sauconymy #newbalancemy #sayajual #kasutmurah #igermalaysia #lokalah #vsco #vscocam #wakdoyokfc #ikutcarakita #norayqal #terlajaklaris #airmaxmy #adidaszx #ponymy #pahang #johor #melaka #tempatanfest #lokalah #klkix #paperplane #lecoqsportif #bundlenegerisembilan


0

.
Superga
100% original used
Condition tip top bundle
Size 9uk
Rm 90 free postage + sticker
Sabah/Sarawak + Rm 10
Ws/wc : 011-21424094 untuk gambar detail.

Booking untuk jangka masa panjang perlu membuat bayaran deposit❗️
.

Tag kat kawan-kawan mana tahu ada yang mencari ✌️😁✌️
Gunakan #bro9uk untuk kasut lain yang sama saiz
.

#kasutbundle #brandbundle #bundlemalaysia #kakibundle #adidasmy #nikemy #sauconymy #newbalancemy #sayajual #kasutmurah #igermalaysia #lokalah #vsco #vscocam #wakdoyokfc #ikutcarakita #norayqal #terlajaklaris #airmaxmy #adidaszx #ponymy #pahang #johor #melaka #tempatanfest #lokalah #klkix #paperplane #lecoqsportif


2

💕KAIN OPEN METER💕
.
💸 Harga Sepsg : RM65 (4 mtr)
.
💸 Harga 1 mtr : RM16.25
.
🌹Boleh order SERAGAM
.
🌹Material : Royal Silk
.
🌹 Bidang 45 .
🌹Ready stock
.
🌹Kain lembut, sejuk & selesa
.
🌹Sangat berkualiti & Cantik sesangat
.
🌹Senang gosok
.
Jika berminat jgn segan-segan utk DM/Whatsapp yer 😉 .
.
☎️www.wasap.my/60196741704
.
📲 https://t.me/galeri_jelita_scarf
.
Ingin mencari kain pasang murah & cantik, sila follow ig @kainpasang_jelita_scarf
.
#jelitascarf
#kain
#kainmurah
#kainpasang
#kainpasangmurah
#kainseragam
#kaincotton
#songket
#jubah
#minaz
#murah
#kaincottonmurah
#terapiinstagram
#songketcotton
#songketmurah
#kainela
#raya2018
#songkettenun
#bajuraya
#bajukurung
#cikgu
#bazaarpaknil
#uitm
#um
#instashopmurah
#instashopmalaysia
#murahdancantik
#kualalumpur
#johor
#brunei


0

Eh! Eh! Dah gaji ke?? Ni ada promo best ni.. Jom grab cpt2.. Super jimat tau.. Beli 4 botol FREE 1 botol.. HANYA rm250 shj 😍😍 siapa stok dah abis tu??!! Haa jom whatsapp 01137515227 cpt.. Kalau berminat boleh terus jd #agen #yeng2 .. Best kan!!
.
#jamucoklat #jamuchocoyeng2 #putehcandyyeng2 #sedapgiler #promo #gaji #stokis #agenyeng2 #agent #johorbahru #johor #gelangpatahjohor #gelangpatah #agendiperlukan #free #promosi #mua #igers


0

Tengok macam kesan dalaman awak yang alert tak alert,bila rasa sakit sekejap baru ingat nak cari bantuan.Bila dah rasa tak ada sakit dah rasa selesa sikit terus putus bantuan (tak konsisten).Cari bila sakit sahaja semata-mata,jangan macam ini sebab nyata memang kaksha tak berapa gemar.Awak jangan expect bila keadaan dah selesa masalah tak boleh berulang sebabnya ada penyumbang yang sentiasa menyumbang seperti cara pemakanan awak (paling utama),penjagaan diri sendiri,pembersihan diri sendiri,gaya hidup (stress sering dikaitkan dengan student) dan macam-macam lagi.
.
Oleh itu belajar ambil kesedaran ini untuk memberi kebaikan kepada diri kita sendiri. Bukan sekadar memberi apa yang terbaik tika diperlukan semata-mata.Walaupun pada luaran awak tengok dah semakin membaik tetapi dalaman sana kita masih tak boleh nampak dengan yakin.Apatah lagi jika difikir secara logik akal dah berapa lama/bertahun masalah yang telah ditanggung.So jangan expect nak amal bulan ini je,sekarang dah semakin membaik tak perlu dah kot amal semua ini. Itulah kesilapan kita yang kita kena sedar.
.
Sekarang bila masalah berulang jadi mulalah perasaan gabra tu datang balik. Kenapa ni kaksha, kenapa tu kaksha.Ish la awak semua ini jangan buat lawak boleh?Sepatutnya soalan dituju kepada diri awak sendiri.Kenapa buat kerja hanya separuh jalan?Sistem dalam badan ini semuanya diciptakan sebaik-baiknya.Dan ambil contoh disini jika hari ini dan seterusnya tidak gosok gigi boleh bayang kan busuk dan buruknya keadaan gigi tersebut.Sama seperti rahim bila tidak djaga keluarlah kesan negatifnya.
.
Apapun organ didalam badan kita nak atau tidak ianya perlu dijaga dengan diberi jagaan yang baik untuk memastikan berada dalam keadaan yang baik juga. Semuanya pula bergantung pada tindakan kita yang bijak.Nak ambil setiap sharing kaksha ini pula sebagai contoh pedoman dan langkah awal untuk bertindak.Ramai di kalangan pengguna kaksha juga berasal dari student-student.Masalah yang dihadapi pula sedikit dan biasa tapi sangat banyak dan boleh dikatakan semua di tahap yang serius.
.
Dalam pengubatan diri jangan jadikan status sebagai ukuran.


3

.
Vans Old Skool
100% original used
Condition tip top bundle
Size 6uk
Rm 120 free postage + sticker
Sabah/Sarawak + Rm 10
Ws/wc : 011-21424094 untuk gambar detail.

Booking untuk jangka masa panjang perlu membuat bayaran deposit❗️
.

Tag kat kawan-kawan mana tahu ada yang mencari ✌️😁✌️
Gunakan #bro6uk untuk kasut lain yang sama saiz
.

#kasutbundle #brandbundle #bundlemalaysia #kakibundle #adidasmy #nikemy #sauconymy #newbalancemy #sayajual #kasutmurah #igermalaysia #lokalah #vsco #vscocam #wakdoyokfc #ikutcarakita #norayqal #terlajaklaris #airmaxmy #adidaszx #ponymy #pahang #johor #melaka #tempatanfest #lokalah #klkix #paperplane #lecoqsportif #bundlenegerisembilan


1

Jimat sangat. Dan memang tahan untuk sepanjang hari. Kulit tak terasa kering hari-hari pakai. .
.

Cod area JB, SKUDAI DAN PEKAN NENAS BOLEH DIRECT WS 😘🌷 click at bio je no fon .
. 🚗ADA CAJ COD MENGIKUT KAWASAN. TQ 😘😘 .
.
#sephiabyjannanick #sephiamy #codskudai #codutmskudai #codjohorbahru #codpekannenas #pontian #joho #johorbahru #johor #skudai #pekannenas #batupahat #arganoil #minyakargan #lokalah #sayajual #organicskincare #organic #sephiajohor #skincareroutine #facemistmalaysia #muamalaysia #muajb #kilangbateri #bazaarpaknil #sayajualkosmetik #igmalaysia #sales


0

.
Vans
100% original used
Condition tip top bundle
Size 7uk
Rm 90 free postage + sticker
Sabah/Sarawak + Rm 10
Ws/wc : 011-21424094 untuk gambar detail.

Booking untuk jangka masa panjang perlu membuat bayaran deposit❗️
.

Tag kat kawan-kawan mana tahu ada yang mencari ✌️😁✌️
Gunakan #bro7uk untuk kasut lain yang sama saiz
.

#kasutbundle #brandbundle #bundlemalaysia #kakibundle #adidasmy #nikemy #sauconymy #newbalancemy #sayajual #kasutmurah #igermalaysia #lokalah #vsco #vscocam #wakdoyokfc #ikutcarakita #norayqal #terlajaklaris #airmaxmy #adidaszx #ponymy #pahang #johor #melaka #tempatanfest #lokalah #klkix #paperplane #lecoqsportif


0

ZOEVA BRUSHES 💞
.
Let's grab it now !!!
.
COD dan POSTAGE setiap hari
🚶🏼Walk in area Pontian
boleh ke butik:Seaweed Kecik

SEAWEEDKECIK COLLECTION
💌Pasaraya Wemart
LOT A17&A18,
NO 7, JALAN EMAS 4,
PUSAT PERNIAGAAN KOTA EMAS,
82000 PONTIAN,
JOHOR.
⏰ 11am-10pm
☎️ www.wasap.my/60177888428
☎️ www.wasap.my/60187714595
#freelancemakeupartist #muapontian
#mua #muajb #muajbfreelancemakeupjb #makeupartist #makeupartistsingapore #jb #pontian #johor #makandam #johorean #mac #model #muasingapore #makeupnikah #makeupsanding #makeupsimple #ilovemyjob #ilovemakeup #vendor #amanizempire #makeupphotoshoot #makeupevent #makeupsimple #agentobsesscosmetics #jualmakeup #jualberus #brush #brushmurah #makeup


0

Cap & SnapBack(New List)
=====================================
Jangan lupa follow ig:
@anakmalaya.co(Official & Kasut)
@anakmalayacap(Official Cap)
@anakmalayafeedback(Cust Feedback)
@anakmalaya.co2(New Acc & BackUp Acc)
=====================================
•ReadyStock
•Free Gift(Keychain/Cable Fone/Watch)
•High Quality
•Harga:Rm45 (Promo Price)
•Harga:RM80(2 Unit)
•Normal Price:Rm99
•Pos pakai box(CAP TIDAK KEMEK/ROSAK)
•Pos Semenanjung:Free
•Pos Sabah&Sarawak:+Rm5
=====================================
Berminat
Whatsapp 0179140068 •
=====================================
#kotabharusnapback#capkotabharu#capmurah#capberkualiti#bazarpakni#tempatanfest#kelantan#johor#terenggau#melaka#selangor#kl#snapback#capnike#capadidasmurah#capadidas#capnikemurah#cappuma#capnikeairjordan#lokalah#supportlokal#onlinecap#topimurahkb#topimurahmalaysia#malaysiacap#sayajualcap#sayajualmurah


0

Assalammualaikum..Hai semua.. Dah try mkn #jamuchocoyengyeng dan #putehcandyyengyeng tak?? Siapa dah mkn insyaAllah jatuh cinta sbb byk khasiatnya utk kecantikan luaran dan dalaman tau 😍
.
Jom whatsapp 01137515227
.
#testimoniyeng2 #testimonies #jamusedap #jamupilihanartis #jamuchocoyeng2 #setcombo #putehcandyyengyeng #sedapgiler #stokis #agent #agen #mua #agentyeng2 #stokisyeng2 #johor #johorbahru #johorean #igers #kurus #gelangpatah #sihat #gelangpatahjohor #bazar #mua #muajb


0

hello beautiful <3
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 100gm
.
Harga :
BELI 1 - RM55 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM100 FREE POSTAGE SM
.
BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200gm
Harga :
BELI 1 - RM115 FREE POSTAGE SM
BELI 2 - RM225 FREE POSTAGE SM
.
Cara makan :
1. Hanya ambil 1 scoop 2 kali sehari
2. Kemam dalam mulut
3. Boleh makan dalam sebulan
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#supplementpemutih#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#produkkecantikan#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#murah#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual


1

sale promotion!!! anda rasa ingin nak bergaya😎
"Don't worry"
t-shirt smart design
kan ada
apa yang best t-shirt smart design ni?
kami menjual pelbagai corak baju yang style mengikut kepuasan anda
baju mesti quality dan sedap dipakai
pasti orang sekeliling akan pandang anda☺️
Harga sehelai baju rm50
untuk promotion kami menjual kepada anda hanya rm40😃😃😃
wow!!! so jgn lepaskan peluang grab t-shirt smart design cpt cpt
jumlah permintaan baju adalah terhad
"first come first serve"
boleh tekan link di bio 👆 👆 👆
#cleaneating #chestday #hunk #jacked #hardwork #academynew #johor #melaka #negerisembilan #selangor #pahang #terengganu #kelantan #perak #pulaupinang #kedah #perlis #gelang #gelangmurah #instashopmalaysia #malaysiaonlineshop #malaysiaonlinestore #malaysiashopping #malaysiaigshop #malaysiashoponline #kedaionline #bazarpaknil #sayajual #lokalah #promosi


0

Birds are the most accomplished aeronauts the world has ever seen. They fly high and low, at great speed, and very slowly. And always with extraordinary precision and control.
Birds teach us something very important too: To whatever height you rise, you will finally come down to the ground!


10

The end of the page