#jsd

Instagram photos and videos

#jsd#sabah#sarawak#jamususukdara#igersmalaysia#empireaurafidarich#sayajual#bazaarpaknil#sayajualjsd#like4like#follow4follow#jsdselangor#stokisjsd#freereview#teamhanirich#jsdrich#hanistokisjsdbanting#stokisjsdbanting#banting#codnilai#codbanting#pengantin#jamuindahkeluarga#susukkekaldara#makdara#barutbaby

Hashtags #jsd for Instagram

Apakah punca gatal2 di permukaan vagina?
Daki2 yang tidak dibersihkan ketika mencuci vagina.
.

Apabila daki sudah dibersihkan,kenapa vagina still gatal2?
Sebab vagina sudah dijangkiti kuman.
.

Apakah solution yang terbaik dari JSD?
.

MAGIC POWDER MASKER VAGINA
.
⚜️Scrubkan setiap lapisan vagina
⚜️Bilas
⚜️Sapukan MAGIC POWDER MASKER VAGINA
⚜️Selesai
.

Vagina akan terasa lebih halus, rapat dan lebih sensitif.
.

WhatsApp kak ann utk order
📱017 9032210
Atau klik terus link kat bio.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

MASKER VAGINA - RM25

#jamususukdara
#jsd
#maskervagina
#keputihan
#keputihanringan
#meruang
#farajgatal
#sayajual
#sayajualjsd
#stokisjsd
#stokisjsdselangor
#jsdselangor
#igersmalaysia
#pengantin
#freereview
#like4like
#follow4follow
#instashop
#bazaarpaknil
#dropshipdiperlukan
#sabah
#sarawak
#banting
#jsdbalakong
#teamjsdannur
#empireaurafidarich


1

Bertahun pakai spek mata, tak sangka ada PENAWAR utk hilangkan rabun!
Pakai spec mata hanya untuk bantu anda melihat bukan merawat .
.
Sebab tu setiap tahun power mesti bertambah, kan?
.
Untuk maklumat lebih detail tentang kelebihan dan tahap keberkesanan EYEBEAUTY PREMIUM .
boleh terus whatsapp SEKARANG !
.
Wasap segera 0177559585
.
#ejendiperlukan #agentwanted #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #johorbahru #melaka #bajubabymurah #shawlkeknis #tudungbawal #kuruscepat #meletop #terlajaklaris #shaklee #jsd #cerminmata #instaboomakademi #instaniaga #instashopmalaysia


0

KAPSUL YOUNG GOLD EXTRA POWER
.
✔️ MONTOK
✔️ ANJAL
✔️ LENTIK
✔️ MULUS
✔️ 1001 khasiat bersama Jamu Young Gold

Kenapa produk dlm bentuk kapsul lebih berkesan berbanding produk sapuan dan minum?
📌Sebab setiap kapsul mengandungi dose yang TEPAT serta tidak berubah-ubah
📌Kandungan Jamu Young Gold Perfect Lady adalah Paling TINGGI berbanding produk lain DAN yang penting mendapat Kelulusan KKM.
📌Sebab tu ramai yang claim produk mereka dibawah AKTA MAKANAN dan bukan supplement dan bukan ubat atau jamu.

Adakah anda mempunyai masalah seperti di bawah;
✔️Period TIDAK teratur
✔️Kerap SAKIT kepala
✔️Mengalami MASALAH keputihan & faraj berbau
✔️Senggugut
✔️Angin dalam badan
✔️Menghampiri Monopouse & telah monopouse
✔️Rambut kerap Gugur
✔️Selalu berasa LETIH dan wajah tak bermaya
✔️Wanita dalam Pantang
✔️Ingin MEMILIKI Zuriat
✔️Tidak AKTIF diranjang

JAMU YOUNG GOLD PERFECT LADY juga dipanggil KAPSUL HORMON EXTRA STRONG, EXTRA POWER kerana LEBIH Efektif, lagi HEBAT, kesannya lagi CEPAT.

Satu-satunya jamu di Malaysia yg diberikan pengiktirafan KKM "dapat melegakan sakit kepala".
(Jadikan jamu ini pengganti kpd ubat kerana ubat mengandungi kandungan dadah)
.
JAMU YOUNG GOLD SELAMAT, HERBA yang digunakan 100% STRONG dan berkualiti, TIADA bahan-bahan BERBAHAYA dan juga bahan-bahan TERLARANG
.
✔️-Lulus KKM
✔️-Lulus Lab Test
✔️-GMP
✔️-Halal

#jamuyounggold #kapsulhormon #jamuviral #jamususukdara #jsd #dherbs #skincaremalaysia #produkkecantikkan #prelovedmalaysia #kcollymurah #kcolly #artismalaysia #instafamousmalaysia #nursajat02 #nursajat #kingcoco #setberpantang #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarmalaysia #kedaionlinemurah #kedaiig #sayajualmurah #sayajual #sayajualjamu #boosterwhiteningmalaysia #noradanish #zizanrazak #ubatpayudara #fattzura

ORDER 👇
www.wasap.my/60145326212


2

Sampai bile nak menggaru??
Sampai bila nak biarkan kulit bintik merah² akibat menggaru??
.
Jom rawat dengan #setbasickeputihan #Jsd
.


0

- .
Terpanggil utk share entry ni bila jumpa 1 of my friends smlm bgtau saudaranya yg mengalami mslh bertahun2 akibat kegatalan d celah peha...setelah menggunakan MV dan FW alhamdullilah dlm 3 hari gatal2 kering dan sembuh......
.
.
GATAL DI CELAH PEHA
.
ini bukan entry lucah ke atau apa apa pun tapi tolong baca dengan fikiran kesihatan, saya tau ramai yang malu nak sharing masalah ini, ada yang mendiamkan diri sahaja dan curi curi layari internet untuk tahu penyelesaian masalahnya...sama mcm sy dulu....curi curi search tapi semua tak menjadi...
.
ada guna bedak sejuk, air suam bagi mati kuman, krim yang bukan untuk bahagian situ, disebabkan tak tahan sangat ke klinik dan katakan gatal2 bahagian badan. malu kot nak cerita bahagian tu sebabnya doktornya lelaki, last last dpt injection. memang baik tapi sekejap je. pastu gatal balik. sampai luka luka.. amatlah terseksa. amatlah merana.. yang mane untung nasib tak berkawen lagi, kalau yg dh berkahwin tak pasal malu dengan suami. semua ubat yang di gunakan tak mujarab sebabnya ia tak sesuai untuk bahagian sentitif tersebut. mana nak baik kan?
.
ada yang gunakan ubat makan iaitu anti fungas tapi makan ubat gatal akan menjadikan anda ngatuk tahap dewa. waktu bekerja pun pun boleh tido, bayangkan.
.
so kat sini nk bagi tips sikit apa yang korang perlu cari kalau ada masalah macamni ok?
.
1. boleh dapatkan MV n FW dr agen atau stokis JSD yang sah....
2. Ubat Anti Fungas, Ubat cuci darah (kalau tak nak mengantuk)
3. Pastikan kawasan tu bersih dan kering selalu
4. kalau ada pakai panty liner kerap tukar sebab kalau tak tukar panty liner tu sendiri menjadi fungas untuk kita
5. 'underware' kalau boleh jangan dibilas dengan pelembut kain ok
6. Setiap malam pakai pakaian yang selesa ya
.
Faham kan semua.
Tak faham pm AJ k
.
Whatsapp
018-2360558 .
.
#empireaurafidarich
#jsd #jsdputrajaya #jsdcyberjaya


0

Masalah HAID, FIBROID, CYST, KEPUTIHAN, SENGGUGUT & KESUBURAN hingga menyebabkan sukar hamil?
.
Dgn APRIKOT NDLIFE ramai yg dah berjaya atasi, alhamdulillah... Awk patut cuba tau 😉😉
.
Wasap terusss...
0177559585
0177559585
.
#ndlife #ejendiperlukan #aprikotndlife #ndlifejb #aprikotndlifejb #periodtakstabil #haidtakstabil #bijiaprikot #keputihan #senggugut #cyst #tiroid #kanser #nakhamil #rawatkanser #vitaminb17 #kanserpayudara #testimonindlife #barangbabymurah #bruneishopping #johorbahru #singapura #igersmalaysia #sayajualmurah #naelofarhijab #dramasangat #wanita #jsd #sufiansuhaimi #dimatamu


0

Masalah HAID, FIBROID, CYST, KEPUTIHAN, SENGGUGUT & KESUBURAN hingga menyebabkan sukar hamil?
.
Dgn APRIKOT NDLIFE ramai yg dah berjaya atasi, alhamdulillah... Awk patut cuba tau 😉😉
.
Wasap terusss...
0177559585
0177559585
.
#ndlife #ejendiperlukan #aprikotndlife #ndlifejb #aprikotndlifejb #periodtakstabil #haidtakstabil #bijiaprikot #keputihan #senggugut #cyst #tiroid #kanser #nakhamil #rawatkanser #vitaminb17 #kanserpayudara #testimonindlife #sarawak #sabah #johorbahru #kasutmurah #igersmalaysia #sayajualmurah #instantshawl #shakleemalaysia #jsd #jamuratumalaya #dramasangat #dramamrgrey


0

L💦💦INTIM GEL MERECIK TERBAIK DI PASARAN💦💦
.

Salam and hai semua!!😘 .
Hani nak share sikit bagi yang belum kenal #intimgel ni..
.

MISS V GEL INTIM JSD
RM 76 (not inc postage)
1 tiub - 15 ml
.

Untuk masalah :
.
🚩Kekeringan faraj
.
🚩Menyuburkan dinding faraj dengan melancarkan peredaran darah pada tisu2 lembut di dinding faraj
.
🚩Herba akan mengaktifkan sel2
sensitif faraj seterusnya meningkatkan sensitiviti faraj, seterusnya meningkatkan ghairah terutamanya di bhg 'clitoris'
.
🚩Membantu mengembalikan intimasi/ghairah wanita.
.
🚩Amat elok utk mereka yg sudah menopos
.
🚩Wanita yang tidak bernafsu tidak kira usia
.
🚩 GEL ini berubat dimana ia boleh mencegah dan mengubati fungus di dalam faraj lalu mencegah keputihan.
.
.
👉Pakai malam sebelum tidur selepas mencuci bahagian intim dengan FEMININE WASH JSD. Banyakkan minum air suam.
.
👉Basuh bahagian luar sebelum bersama, bahagian dalam tak perlu.
Lebih umph jika dipakai bersama MASKER VAGINA.
.

WhatsApp Iman utk order 📱011.1194.5595
Atau klik link kat bio.
🌷 STOKIS SAH JSD🌷
.

INTIM GEL - RM76
.

#jamususukdara
#jsd
#intimgel
#intimgeljsd
#gelpelincir
#gelhilangkanbau
#menopos
#pengantin
#ikhtiarhamil
#wanitahamil
#fattzura
#sayajual
#sayajualjsd
#stokisjsd
#jsdselangor
#igersmalaysia
#barutbaby
#bengkung
#makdara
#freereview
#like4like
#follow4follow
#followers
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#kuching
#jsdrich
#teamhanirich
#empireaurafidarich


0

LMaaf gambar agak melampau..
JERAWAT PADA VAGINA !!!
.
Sila jangan abaikan sekiranya kawasan faraj anda mengalami kegatalan/keputihan/biji2 jerawat..
.
Ia petanda FARAJ ANDA PERLU DIRAWAT !!
.
Jangan biarkan biji2 jerawat kerana ia bukan jerawat biase2 dan mampu merebak hingga ke dalam faraj anda !
.
Yang menyebabkan nanah, jangkitan, dan bau !
.
Saya nak bantu anda rawat JERAWAT FARAJ.
.
🌷SET BASIC JSD (RM100)🌷
******************************
FEMININE WASH JSD - RM68
MASKER VAGINA - RM25
Postage RM7 SM / RM10 SS
+ Free Keahlian JSD Seumur hidup + Free gift
.
Order?
WhatsApp Iman utk order
📱011.1194.5595
Atau klik link biru kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.
#femininewashjsd
#femininewash
#maskervagina
#pencuciintimwanita
#farajberbau #jerawatfaraj
#period #farajgatal
#keputihan #jamususukdara
#jsd #sayajual #sayajualjsd
#stokisjsd #igersmalaysia
#pengantin #anakdara
#wanitahamil #dropshipdiperlukan
#cantikluardalam #bazaarpaknil
#sabah #sarawak #viral


0

Set Basic penjagaan miss bunga
.
Guna FW sehari 2x dan bedakkan MV di miss bunga selepas mencuci. Merawat seluruh bahagian miss bunga yang bermasalah
.
Kerana bnyak yang mengalami masalah dibahagian miss bunga adalah keputihan, gatal dan berbau
.
Lebih teruk bila terkeluar jerawat, bisul dan masalah lain². .
Semua wanita tahu kalau kita xnk berlaku2 kurang selesa dibahagian miss bunga wajib jaga kebersihan miss bunga. Bukan takat jirus² sahaja.
.
Kita share kebaikan product. Alhamdulilah semua yang grab set basic FW dan MV semua berpuas hati.. Gerenti 👏
.
Whatsapp AJ ➡️ 018-2360558
Link at bio 🌷. Tekan je k
.
#empireaurafidarich
#jsdmurah #jsdoriginal #promosijsd #keputihan #bazaarpaknil #jsd #sayajualjsd #jamususukdara #JSDputrajaya #FeminineWashJSD #maskervaginaJSD #setbasickeputihan #setkeputihanjsd


0

Syoookknyaaa suami puji
.
Keluar modal sikit ja nak repair
.
Tapi kesan dia,
🔥Ketat
🔥Keputihan hilang
🔥Mis v bebas bau kohong
.
Set basic ja ni
.
Whatsappp AJ ➡️ 018-2360558
Atau klik link kat bio 🌷 .
.
#setbasickeputihan #FeminineWashJSD #maskervagina #maskervaginajsd #empireaurafidarich #jsd #jamususukdara #bazaarpaknil #maskervagina #jsdputrajaya #jsddengkil #putrajaya #jsdmurah #kitaok #dramasangat #jsdoriginal #kl #sabah #sarawak #keputihanteruk #setwanita #keputihanberbau #farajlonggar #baukepam


0

🐯Basic Set JSD ada .
👉Masker Vagina (RM 25) Tahan 1-2 bulan depend pd penggunaan
👉Feminine Wash JSD (RM 68) Tahan 2-3 bulan depend pd penggunaan

MV + FW utk :-
😨Rawat Miss V Keputihan Teruk/Normal
😨Berbau
😨Gatal-Gatal
😨Gelap
😨Kusam
😨Tak Pinkish
😨Longgar
😨Becak
dan lain-lain.

Feminine Wash pakai cuci di miss v sekerap mungkin.

Masker Vagina jenis serbuk. scrub2 di miss v dan ada caranya.

Lepas beli akak akan guide dan ajar cara pakai dgn lebih details sampai faham dan berjaya.
Kalo x faham pape boleh tanya akak nnt anytime anywhere😘 .
😎Sesuai utk anak dara dan sudah berkahwin. .
😎100% Herba semata-mata, tiada side effects dan selamat digunakan.
.
.
ITEM WAJIB ADA utk anak dara dan mak dara 📲018-2360558
Link at bio 🌷 .
.
#FeminineWashJSD #maskervagina #maskervaginajsd #empireaurafidarich
#jsd #jamususukdara #bazaarpaknil #maskervagina #jsdputrajaya #jsddengkil #putrajaya #jsdmurah #kitaok #dramasangat #jsdoriginal #kl #sabah #sarawak #keputihanteruk #setwanita #keputihanberbau #farajlonggar #baukepam


0

Hai kesayangan sekalian.. korang dah berFeminine wash ke pagi ni??
Sangat syok bila wash2 dgn fw jsd :)
Cik bunga jd mengancam uolls :* 🎀 Feminine Wash JSD 🎀

KELEBIHAN JAMU SUSUK DARA FEMININE WASH (FW JSD) :- - Tarikan bau original cik bunga untuk si kumbang.
- Kandungan nya pekat. Hanya guna sedikit.
- Menjimatkan tahan sehingga 2 bulan
- Sejuk macam dalam peti ais.
- Terasa nyaman bila digunakan - Kesegaran berpanjangan
- Memberi keyakinan diri

FUNGSI JAMU SUSUK DARA FEMININE WASH (FW JSD) :- - Mengeluarkan keputihan lama.
- Menghilangkan bau kohong
- Antiseptik (menghalang bakteria dan fungus)
- Menghilangkan kegatalan
- Merawat luka - luka kecil akibat G-mak - Menganjalkan dan memelihara kulit
- Menstabilkan PH Cik bunga.
- Mencerahkan
- Menyempitkan permukaan cik bunga.

Berminat wasap kak IN sekarang!!
0168349263

#killerproduk
#produkhot
#agenjsdsabah
#femininewashjsd
#jamususukdara
#jsd


0

Proses kehamilan itu keajaiban Tuhan , dianugerahkan hanya kepada mereka yang di kehendakinya, ada ribuan cara Tuhan dalam menjawab doa doa kita untuk mendapatkan keturunan.... sebagian dari kita di berikan petunjuk dan di gerakkan hatinya , sebagian lagi di berikan petunjuk namun tidak di gerakkan hatinya dan bahkan ada yang sama sekali tidak di berikan petunjuk dan tidak di gerakan hatinya... Tidak ada satu halpun yang terjadi secara kebetulan, semuanya akan melalui proses dan tahapan atas usaha yang di lakukan ketika kita menggapai anugerahnya ... Jangan hanya menunggu keajaiban dan berkutat dengan pertanyaan kapan dia ada dalam rahimku ?
.
.
Jika ada pertanyaan seputar keterlambatan kehamilan silahkan invite kontak kami

Follow:
@geray_promil
@geray_promil
@geray_promil
@geray_promil
@geray_promil 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
✔️ contact person 📱BBM: DD49481A 📱WA: 082247196263 ️ ️


1

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn

Awali dengan pikiran positif dan miliki pemahaman yang benar bahwasanya tidak ada satupun penyakit yg tidak bisa di sembuhkan sepanjang kita mengetahui asal muasal penyebabnya... mengerti solusi pengobatannya dan meyakini proses penyembuhannya ... karna keajaiban itu datang melalui Doa dan dengan usaha yang Tepat... #regrann

Follow:
@my_pregnan.women
@my_pregnan.women
@my_pregnan.women
@my_pregnan.women
@my_pregnan.women 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
✔️ contact person :
📲 BBM:E3107CAF
📲WA:081328442631 WA:087856048594


1

Há 44 anos a viver a liberdade! 🇵🇹 #jsd #25deabril


0

5 Kesan jangka masa panjang penggunaan SABUN SERI CAHAYA:
.

1. Jerawat cepat kering
.

2. Minyak akan keluar bertambah banyak dan semakin hari semakin berkurang bergantung kepada kekerapan pemakaian.
.

3. Pengelupasan di tempat paling aktif berminyak seperti di tepi hidung, atas hidung dan pipi akan berlaku.
.

4. Pengelupasan tanpa menyakitkan akan berlaku dalam tempoh 2-3 minggu di mana sel-sel kulit mati disingkirkan.
.

5. Dalam beberapa tempoh, kulit wajah akan bebas daripada jerawat dan minyak. Kulit akan bertambah cerah dengan penggantian sel kulit baru yang lebih sihat.
.

SABUN SERI CAHAYA - RM38.90
.

WhatsApp Hani utk order
📱019.2592.921
Atau klik link kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara
#jsd
#sabunsericahaya
#sabunjsd
#jeragat
#jerawat
#kulitberminyak
#blackhead
#whitehead
#sayajual
#sayajualjsd
#stokisjsd
#jsdselangor
#igersmalaysia
#freereview
#like4like
#follow4follow
#bazaarpaknil
#codbanting
#codnilai
#dropshipdiperlukan
#sabah
#sarawak
#banting
#jsdrich
#hanistokisjsdbanting
#teamhanirich
#empireaurafidarich


0

🔺SABUN SERI CAHAYA🔻
.

Kulit berminyak😢😢
Kulit berjerawat 😂😂
Biji kolestrol di sekitar mata dan muka😣
Kulit kusam 😩😩
.

Carilah altenative untuk menghilangkan masalah itu
Cari kaedah yg selamat tanpa bahan kimia
Walaupun adakalanya produk berasaskan herba semulajdi (selamat digunakan) lambat kesan perubahannya dan mempunyai proses healing..
Tapi percayalah..
Kesan selepas itu amat positif.
Yg penting selamat dan halal
Biar lambat asal selamat
.

JSD ada SABUN berasaskan herba semulajadi
Cubalah dulu.
.

SABUN SERI CAHAYA - RM38.90
.

WhatsApp Hani utk order
📱019.2592.921
Atau klik link kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara
#jsd
#sabunsericahaya
#sabunjsd
#jeragat
#jerawat
#kulitberminyak
#blackhead
#whitehead
#sayajual
#sayajualjsd
#stokisjsd
#stokisjsdbanting
#jsdselangor
#igersmalaysia
#freereview
#like4like
#follow4follow
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#agentwanted
#jsdrich
#hanistokisjsdbanting
#teamhanirich
#empireaurafidarich


0

Ini SABUN SERI CAHAYA..
.

Awak takde RESDUNG tapi kulit muka kusam,rosak sebab salah pakai produk boleh la try SABUN SERI CAHAYA ni...
InsyaAllah ,wajah akan bercahaya dan bersih ..😘😘😘
.

Antara kelebihan
🌼SABUN SRI CAHAYA🌼
.
🌿Merawat jerawat,jeragat,minyak dan liang pori terbuka..
🌿Kecutkan semua jenis jerawat(pasir,nanah,batu)
🌿Kurangkan black head/white head
🌿Rawat kulit rosak akibat salah produk
🌿Licin kan semula permukaan kulit..
.

SABUN SERI CAHAYA - RM38.90
.

WhatsApp Hani utk order
📱019.2592.921
Atau klik link kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara
#jsd
#sabunsericahaya
#sabunjsd
#jeragat
#jerawat
#kulitberminyak
#blackhead
#whitehead
#sayajual
#sayajualjsd
#stokisjsd
#jsdselangor
#igersmalaysia
#freereview
#like4like
#follow4follow
#bazaarpaknil
#codbanting
#codnilai
#dropshipdiperlukan
#sabah
#sarawak
#banting
#jsdrich
#hanistokisjsdbanting
#teamhanirich
#empireaurafidarich


1

MALU KULIT BERJERAWAT, JERAGAT DAN KUSAM?
.

Anda berani untuk berubah menjadi lebih CANTIK, lebih PUTIH, lebih SIHAT dan lebih MENAWAN???
.
🍎Membantu Merawat jerawat & kulit berminyak
🍎Menyamaratakan tona warna kulit yang tidak sekata
🍎Membuang sel-sel kulit mati pada lapisan pertama kulit sahaja.
🍎Menyelesaikan masalah whitehead/blackhead
🍎Mengatasi masalah melasma
🍎Memudarkan parut jerawat di muka
🍎Mencerahkan kulit muka
🍎Memudarkan dan menghilangkan kesan-kesan hitam Di Wajah
🍎Menegangkan kulit
🍎Menyelesaikan masalah pigmentasi dan jeragat
.

SABUN SERI CAHAYA - RM38.90
.

WhatsApp Hani utk order
📱019.2592.921
Atau klik link kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara
#jsd
#sabunsericahaya
#sabunjsd
#jeragat
#jerawat
#kulitberminyak
#blackhead
#whitehead
#sayajual
#sayajualjsd
#stokisjsd
#jsdselangor
#igersmalaysia
#freereview
#like4like
#follow4follow
#bazaarpaknil
#codbanting
#codnilai
#dropshipdiperlukan
#sabah
#sarawak
#banting
#jsdrich
#hanistokisjsdbanting
#teamhanirich
#empireaurafidarich


0

Dalam SABUN SERI CAHAYA by JSD ni ada minyak zaitun taw dalam tu.
.

Korang tahu tak yang minyak zaitun ni bertindak sebagai agen pelembap kulit semulajadi yang terbaik sekali.
.

Dan dia juga melambatkan proses penuaan memandangkan ia anti-penuaan.
.

Jerawat pun akan kurang sebab anti jerawat.
.

Dan mampu mengatasi masalah pigmentasi kulit.
Kulit korang akan cantik halus mulus sihat dengan SABUN SERI CAHAYA..
.

SABUN SERI CAHAYA - RM38.90
.

WhatsApp Hani utk order
📱019.2592.921
Atau klik link kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara
#jsd
#sabunsericahaya
#sabunjsd
#jeragat
#jerawat
#kulitberminyak
#blackhead
#whitehead
#sayajual
#sayajualjsd
#stokisjsd
#jsdselangor
#igersmalaysia
#freereview
#like4like
#follow4follow
#bazaarpaknil
#codbanting
#codnilai
#dropshipdiperlukan
#sabah
#sarawak
#banting
#jsdrich
#hanistokisjsdbanting
#teamhanirich
#empireaurafidarich


0

Ni la SABUN MAGIC ✨🌟
Sebab apa dia MAGIC ??
Sebab boleh hilangkan jerawat kat muka 😎
.

SABUN SERI CAHAYA JSD🖤💛
.
🏹Menghilangkan jerawat dan jeragat
🏹Mengatasi masalah kulit berminyak dan bintik-bintik hitam pada wajah
🏹Anti penuaan
🏹Merawat kulit sensitif
🏹Menegang dan menghaluskan kulit wajah
🏹Menganjalkan kulit muka
.

Yang maner ada jerawat kronik kat muka tu, nak buat magic meh grab sabun SERI CAHAYA by JSD..
.

SABUN SERI CAHAYA - RM38.90
.

WhatsApp Hani utk order
📱019.2592.921
Atau klik link kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara
#jsd
#sabunsericahaya
#sabunjsd
#jeragat
#jerawat
#kulitberminyak
#blackhead
#whitehead
#sayajual
#sayajualjsd
#stokisjsd
#jsdselangor
#igersmalaysia
#freereview
#like4like
#follow4follow
#bazaarpaknil
#codbanting
#codnilai
#dropshipdiperlukan
#sabah
#sarawak
#banting
#jsdrich
#hanistokisjsdbanting
#teamhanirich
#empireaurafidarich


1

REKAHAN PERUT?
TUMIT PECAH?
JERAWAT?
DAKI BANYAK?
.

Masalah yang membelenggu kaum wanita.
Opps! Kaum lelaki pun tak terkecuali.
.

Perut mengembang ketika mengandung.
.

Tumit pecah disebabkan faktor berat badan berlebihan
.

Kulit alergik. Mudah terkena gatal-gatal bila berpeluh.
.
===========================================
.
Jika awak² ada masalah sama seperti di atas, biar kami bantu awak² semua.
.

Memperkenalkan sabun terbaik
.
====================
ANGGUN PESONA SOAP
====================
.

Bahan-bahan: GRAPESEED, DAUN PEGAGA, SKRUB BERAS, SEAWEED
.
❤️ Kulit akan lebih segar
❤️ Melarutkan lemak dibawah lapisan kulit
❤️ Melancarkan peredaran darah
❤️ Kulit lebih licin, halus dan lembab
❤️ Menghilangkan rekahan kulit
❤️ Menghilangkan daki & sel kulit mati
❤️ Memudarkan warna parut
.

Nak kulit CANTIK dan BERSIH??
Dapatkan ANGGUN PESONA SOAP sekarang
.

WhatsApp Hani utk order
📱019.2592.921
Atau klik link biru kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

SABUN ANGGUN PESONA - RM46
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara
#jsd
#sabunanggunpesona
#strechmark
#sabunmagik
#sabunjsd
#selulit
#baubadan
#hilangkanlemak
#sayajual
#sayajualjsd
#jsdselangor
#stokisjsdbanting
#igersmalaysia
#pengantin
#anakdara
#wanitahamil
#like4like
#follow4follow
#freereview
#bazaarpaknil
#codnilai
#codbanting
#sabah
#sarawak
#banting
#jsdrich
#hanistokisjsdbanting
#teamhanirich
#empireaurafidarich


0

Penggunaan SABUN ANGGUN PESONA secara istiqamah akan menghasilkan kulit yang cantik tanpa makan apa2 produk atau supplement.
.

Sebab SABUN ANGGUN PESONA Adalah SABUN herba asli yang direkomen Kepada kawan2 yang Ada masalah kulit.
.

Khasiatnya banyak
🎗️️Merawat kulit alahan atau gatal
🎗️️Panau
🎗️️Ekzema
🎗️️Tumit merekah
🎗️️Jerawat badan
🎗️️Kulit dan kawasan pelipat gelap
🎗️️Pecahkan lemak secara diam2
🎗️️Buang daki2
🎗️️Scrub terbaik
🎗️️Atasi kulit kepala gatal
🎗️️Atasi masalah kerak2 di kepala macam baby Baru lahir
🎗️️Memudarkan parut
.

Khasiatnya Adalah terbukti berkesan sebab ramai yang dah bagi TESTIMONI TERBAIK👍👍
.

WhatsApp Hani for order
📱019.2592.921
Atau klik link biru kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

SABUN ANGGUN PESONA - RM46
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara
#jsd
#sabunanggunpesona
#stretchmark
#sabunberpantang
#sabunjsd
#ekzema
#selulit
#baubadan
#hilangkanlemak
#daki
#sayajual
#sayajualjsd
#jsdselangor
#stokisjsd
#stokisjsdbanting
#igersmalaysia
#pengantin
#anakdara
#wanitahamil
#like4like
#follow4follow
#freereview
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#jsdrich
#hanistokisjsdbanting
#teamhanirich
#empireaurafidarich


0

INFO PENTING : ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
.
.
⏩⏩Penggunaan SABUN ANGGUN PESONA JSD ini adalah anda WAJIB SCRUB dan WAJIB SENTAL. .
.
⏩⏩Jangan hanya disabun kemudian dibilas tanpa sental beberapa minit.
.
⏩⏩Pengelupasan kecil mungkin akan berlaku diawal penggunaan. Penggelupasan ini adalah kesan pengantian kulit semulajadi serta menghasilkan kulit tubuh yang lebih cantik, gebu, licin & lembab serta membantu menghilangkan kesan parut seperti rekahan selepas beranak, kekotoran seperti kerak dan daki yang terpendam.
.
⏩⏩Amat digalakkan untuk digunakan setiap kali mandi untuk mendapatkan bentuk tubuh dan kulit yang anda ingini.
.
.
"SABUN ANGGUN PESONA (JSD) 100% SELAMAT
DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA "
🍀NO KKM : NOT150304546K 🍀
.

WhatsApp Hani utk order
📱019.2592.921
Atau klik link biru kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

SABUN ANGGUN PESONA - RM46
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara
#jsd
#sabunanggunpesona
#strechmark
#sabunmagik
#sabunjsd
#selulit
#baubadan
#hilangkanlemak
#sayajual
#sayajualjsd
#jsdselangor
#stokisjsdbanting
#igersmalaysia
#pengantin
#anakdara
#wanitahamil
#like4like
#follow4follow
#freereview
#bazaarpaknil
#codnilai
#codbanting
#sabah
#sarawak
#banting
#jsdrich
#hanistokisjsdbanting
#teamhanirich
#empireaurafidarich


0

[ SABUN ANGGUN PESONA JSD ]
.

Anak dara ada tak bekas parut kudis atau parut gatal kat kaki?
Mesti ada kan..
Malu la tengok kulit kaki tak cantik..
.

Toksah kata anak dara,mak² pun ada parut gatal2 kat kaki tu.
Sesetengah orang ni kulit sensitif.
Garu sikit terus jadi gatal n berparut.
Dah tak lawa dah kaki
Parut sana sini..
.

Nak bagi licin tak?
Mestilah nak..
.

Senang jer..
Sental dengan SABUN ANGGUN PESONA ni..kasi clear habis parut tu..
Tapi dengan syarat, guna secara konsisten dan rajin sental setiap kali mandi yer..
Boleh ke boleh?
.

Order?
.

WhatsApp Hani
📱019.2592.921
Atau klik link biru kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

SABUN ANGGUN PESONA - RM46
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara
#jsd
#sabunanggunpesona
#stretchmark
#sabunberpantang
#sabunjsd
#ekzema
#selulit
#baubadan
#hilangkanlemak
#daki
#sayajual
#sayajualjsd
#jsdselangor
#stokisjsd
#stokisjsdbanting
#igersmalaysia
#pengantin
#anakdara
#wanitahamil
#like4like
#follow4follow
#freereview
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#jsdrich
#hanistokisjsdbanting
#teamhanirich
#empireaurafidarich


0

[SABUN ANGGUN PESONA JSD]
.

Best tau sabun ni..
Ala2 scrub gitu..
Macam2 dia boleh buat
.

7 kelebihan ANGGUN PESONA SOAP👇
.
🌬️️Menghilangkan tumit merekah
🌬️️Menghilangkan strechmark
🌬️️Menghilangkan ketiak hitam
🌬️️Menghilangkan daki2 di badan
🌬️️Menghilangkan bau badan
🌬️️Mengurangkan selulit
🌬️️Menghilangkan kurap/kayap/panau
.

Sesuai bagi semua peringkat umur..
Boleh digunakan seisi keluarga
.

Order?
.

WhatsApp Hani
📱019.2592.921
Atau klik link biru kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

SABUN ANGGUN PESONA - RM46
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara
#jsd
#sabunanggunpesona
#stretchmark
#sabunberpantang
#sabunjsd
#ekzema
#selulit
#baubadan
#hilangkanlemak
#daki
#sayajual
#sayajualjsd
#jsdselangor
#stokisjsd
#stokisjsdbanting
#igersmalaysia
#pengantin
#anakdara
#wanitahamil
#like4like
#follow4follow
#freereview
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#jsdrich
#hanistokisjsdbanting
#teamhanirich
#empireaurafidarich


0

🍒SABUN ANGGUN PESONA🍒
.

Takde masa nak pergi SPA? 😩
.

Pagi pergi kerja, malam balik rumah urus rumah tangga..
.

Dah penat tidur.
Tak sempat nak belek diri sendiri.
Mandi pun macam tak mandi, daki tak keluar habis.
.

Lama-lama daki kelabu jadi warna hitam 😲
Kulit badan dah jadi bertompok-tompok. Tak sekata. Parut lepas bersalin tak jugak hilang.
😥😥😥
.

Eh! sekarang dah tak perlu risau kalau kat rumah ada *SABUN ANGGUN PESONA* 😉👍
.

Pengalaman macam kat SPA jugak tau..
Berbaloi walau tak pergi SPA setiap minggu.
Kulit jadi halus mulus, orang tersayang rasa nak pegang je. Sebab kulit macam baby 😍
.

Paling penting Tahan lama
2 bulan okay😄
.

WhatsApp Hani
📱019.2592.921
Atau klik link biru kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

SABUN ANGGUN PESONA - RM46
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara
#jsd
#sabunanggunpesona
#stretchmark
#sabunberpantang
#sabunjsd
#ekzema
#selulit
#baubadan
#hilangkanlemak
#daki
#sayajual
#sayajualjsd
#jsdselangor
#stokisjsd
#stokisjsdbanting
#igersmalaysia
#pengantin
#anakdara
#wanitahamil
#like4like
#follow4follow
#freereview
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#jsdrich
#hanistokisjsdbanting
#teamhanirich
#empireaurafidarich


0

Nak tau tak SKD JSD ni kan lain dari yang lain😉
Tak hairan la ramai yang repeat order..
Lain yang macamana ekk??
Biasanya jamu2 ni makan @ sapu2 jek..
Tapi SKD ni insert tau 😚
.

Kebaikan SKD ni banyak,di antaranya :
.
♦️Membersihkan dinding2 rahim dari keputihan,lendir2,sisa2 air mani & sisa2 darah kotor
♦️Menghasilkan permukaan faraj berpasir
♦️Mengetatkan seperti anak dara
♦️Menambahkan power kemut extra
♦️KHAS hanya untuk wanita yang dah BERKAHWIN sahaja!!
.

AWASS!! Anak dara jangan gatal nk cuba2 ea..👊
.
.
❎ANAK DARA, WANITA HAMIL DAN FARAJ KERING DILARANG SAMA SEKALI❎
.

Dapatkan RUNDINGAN KHAS dari AGEN/STOKIS SAH JSD sahaja.
.

WhatsApp Hani for more details
📱019.2592.921
Atau klik link kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

SUSUK KEKAL DARA - RM45 / 5 BIJI
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara
#jsd
#susukkekaldara
#skd
#keputihankronik
#farajberbau
#farajbecak
#sayajual
#sayajualjsd
#stokisjsd
#stokisjsdbanting
#jsdselangor
#igersmalaysia
#pengantin
#makdara
#barutbaby
#freereview
#like4like
#follow4follow
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#jsdrich
#hanistokisjsdbanting
#teamhanirich
#empireaurafidarich


0

SUSUK KEKAL DARA JSD.
.

Fungsi utama dia menyerap sisa kotoran n lendir dari rahim kita..
.

Tapi bonusnya bagi ibu yg dh beranak pinak dpt bonus merapatkan kembali yg dah longgar.
.

Ibu-ibu ingin kembalikan kehangatan rumahtangga?
.
.
🎀FREE SAMPLE FEMININE WASH TAU!🎀
.
.
❎ANAK DARA, WANITA HAMIL DAN FARAJ KERING DILARANG SAMA SEKALI❎
.

Dapatkan RUNDINGAN KHAS dari AGEN/STOKIS SAH JSD sahaja.
.

WhatsApp Hani for more details
📱019.2592.921
Atau klik link kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

SUSUK KEKAL DARA - RM45 / 5 BIJI
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara
#jsd
#susukkekaldara
#skd
#keputihankronik
#farajberbau
#farajbecak
#sayajual
#sayajualjsd
#stokisjsd
#stokisjsdbanting
#jsdselangor
#igersmalaysia
#pengantin
#makdara
#barutbaby
#freereview
#like4like
#follow4follow
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#jsdrich
#hanistokisjsdbanting
#teamhanirich
#empireaurafidarich


1

SUSUK KEKAL DARA JSD
.
.
🌼🌱Merawat keputihan kronik dengan menyerap lendir.. ada yang guna untuk KEPUTIHAN akan jatuh mcm air hujan.
.
🌼🌱Juga menyerap saki baki period & air mani yang dah lama berkeladak dalam rahim.
.
🌼🌱Membersihkan saluran cik bunge dengan membantu kita untuk mendapatkan regular cycle period.
.
🌼🌱Pentingnya saluran cik bunge yang bersih untuk mudah hamil..
.
🌼🌱 KEPUTIHAN yang berjaya dikeluarkan menghilangkan gatal merenyam di bahagian intim..haa..Bakteria dah dinyahkan le tu.
.
🌼🌱Kes spentot berlubang pun berjaya diatasi. Almaklumlah KEPUTIHAN tu sifatnya berasid.
.
🌼🌱Bau busuk dijamin semuanya akan hilang.
.
🌼🌱Mengelakkan punca kanser akibat FIBROID & CYST.
.
.
❎ANAK DARA, WANITA HAMIL DAN FARAJ KERING DILARANG SAMA SEKALI❎
.

Dapatkan RUNDINGAN KHAS dari AGEN/STOKIS SAH JSD sahaja.
.

WhatsApp Hani for more details
📱019.2592.921
Atau klik link kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

SUSUK KEKAL DARA - RM45 / 5 BIJI
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara
#jsd
#susukkekaldara
#skd
#keputihankronik
#farajberbau
#farajbecak
#sayajual
#sayajualjsd
#stokisjsd
#stokisjsdbanting
#jsdselangor
#igersmalaysia
#pengantin
#makdara
#barutbaby
#freereview
#like4like
#follow4follow
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#jsdrich
#hanistokisjsdbanting
#teamhanirich
#empireaurafidarich


0

Penangan #susukkekaldara hari² mau..
Kalau malam jumaat lagi la mau..hehe😍
.

SKD 💝 auto ketat
SKD 💝 auto grib
SKD 💝 auto kemut
SKD 💝 auto pembersihan
SKD 💝 automatik suami sayang
.
.
❎ANAK DARA, WANITA HAMIL DAN FARAJ KERING DILARANG SAMA SEKALI❎
.

Dapatkan RUNDINGAN KHAS dari AGEN/STOKIS SAH JSD sahaja.
.

WhatsApp Hani for more details
📱019.2592.921
Atau klik link kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

SUSUK KEKAL DARA - RM45 / 5 BIJI
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara
#jsd
#susukkekaldara
#skd
#keputihankronik
#farajberbau
#farajbecak
#sayajual
#sayajualjsd
#stokisjsd
#stokisjsdbanting
#jsdselangor
#igersmalaysia
#pengantin
#makdara
#barutbaby
#freereview
#like4like
#follow4follow
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#jsdrich
#hanistokisjsdbanting
#teamhanirich
#empireaurafidarich


0

NAK KEMBALI DARA DGN SERTA MERTA!!! .
.

WAJIB CUBA PRODUK NI.. ..
.

SUSUK KEKAL DARA ..
✔️Merapat faraj serta merta
✔️Untuk membuang dan bersihkan keputihan pada liang faraj shaja
✔️Tarik lebihan air dari liang faraj
✔️Sempitkan faraj longgar tanpa perlu guna daya tenaga utk kemut
.

Dah ramai yg rasai kehebatan SKD ni.. .
Mak dara yang nak kembali dara memang patut cuba!!! .
.

PERHATIAN!!!
Untuk MAK DARA aje tau... .
.
.
❎ANAK DARA, WANITA HAMIL DAN FARAJ KERING DILARANG SAMA SEKALI❎
.

Dapatkan RUNDINGAN KHAS dari AGEN/STOKIS SAH JSD sahaja.
.

WhatsApp Hani for more details
📱019.2592.921
Atau klik link kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

SUSUK KEKAL DARA - RM45 / 5 BIJI
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara
#jsd
#susukkekaldara
#skd
#keputihankronik
#farajberbau
#farajbecak
#sayajual
#sayajualjsd
#stokisjsd
#stokisjsdbanting
#jsdselangor
#igersmalaysia
#pengantin
#makdara
#barutbaby
#freereview
#like4like
#follow4follow
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#jsdrich
#hanistokisjsdbanting
#teamhanirich
#empireaurafidarich


0

KEISTIMEWAAN SKD2
.

SKD2 adalah herba bersifat menyerap.
Merapatkan kembali faraj, menarik kotoran [haid, nifas, mani, keputihan, lendir ] didalam faraj keluar, membuang keputihan yang dah naik taraf ke kerak2. Yang dah tersimpan lama.
.

SKD2 ni juga mengetatkan , auto kemut, denyut, grip POWER disebabkan otot dapat bekerja dengan lebih bagus setelah dibersihkan. Merapatkan faraj serta merta dan berpasir.
.

KEKERAPAN GUNA
📖 Seminggu sekali
📖 Selepas period
📖 Bila rasa dah tak ketat dan grip
.

SIAPA YANG BOLEH GUNA
1. Semua wanita berkahwin
2. Wanita yang merancang hamil
.

SIAPA YANG TIDAK BOLEH GUNA
❎ Anak dara sebab kena insert
❎ Tidak sesuai untuk faraj jenis kering kerana SKD ni menyerap, menyebabkan faraj semakin kering & sakit.
❎ Wanita hamil
.

PANTANG LARANG SKD2
1. Ais
2. Durian
3. Jamu or slimming produk
4. Air kelapa
5. Minuman beralkohol
6. Minuman berkarbonat
7. Penghidap asma (tidak digalakkan)
8. Ubat perancang (jarakkan 2-4jam)
9. Iucd
.

Dapatkan RUNDINGAN KHAS dari AGEN/STOKIS SAH JSD sahaja.
.

WhatsApp Hani for more details
📱019.2592.921
Atau klik link kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

SUSUK KEKAL DARA - RM45 / 5 BIJI
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara
#jsd
#susukkekaldara
#skd
#keputihankronik
#farajberbau
#farajbecak
#sayajual
#sayajualjsd
#stokisjsd
#stokisjsdbanting
#jsdselangor
#igersmalaysia
#pengantin
#makdara
#barutbaby
#freereview
#like4like
#follow4follow
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#jsdrich
#hanistokisjsdbanting
#teamhanirich
#empireaurafidarich


0

TIPS PERIOD KEMBALI NORMAL
.

Nak pilih salah satu sahaja pun boleh ya.💓
Ikut keserasian badan masing2
.
.
🌸SKD🌸
Insert SUSUK KEKAL DARA untuk buang KEPUTIHAN terperap, mana tahu terselit - selit. banyak air. kita tak sedar dia ada, tapi kita boleh paksa keputihan itu keluar, biar herba - herba ni sedut lendir - lendir keputihan tu.
.
.
🌸COKLAT LOVE HABIBI🌸
Makan secubit COKLAT LOVE HABIBI untuk melancarkan datang bulan. untuk memanaskan rahim agar mudah darah nak bergerak keluar.
.
.
🌸JAMU JALINAN CINTA🌸
Telan JAMU JALINAN CINTA aka INDAH KELUARGA nama baru dia, untuk memastikan kesihatan rahim, membuang lendir - lendir dan lebihan air dalam rahim. melancarkan darah, dan merawat luka - luka rahim, luka jerawat dan gatal - gatal. pada masa yang sama ianya juga boleh membantu memejalkan aset.
.
.
🔥ANAK DARA CUKUP SEKADAR JAMU INDAH KELUARGA DAN COKLAT LOVE HABIBI SAHAJA🔥
.

SUSUK KEKAL DARA - RM45
JAMU INDAH KELUARGA - RM129
COKLAT LOVE HABIBI - RM48
.

WhatsApp Hani
📱019.2592.921
Atau klik link di bio.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

COD AVAILABLE : 🚗🚗 BANTING-KLIA-DENGKIL-NILAI🚗🚗
.

#jamususukdara #jsd #setperiod #setrawatanhaid #setkesuburanjsd #susukkekaldara #coklatlovehabibi #jamuindahkeluarga #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #igersmalaysia #freereview #like4like #follow4follow #sabah #sarawak #banting #codnilai #codbanting #bazaarpaknil #jsdrich #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich


0

TIPS PERIOD KEMBALI NORMAL
.

Nak pilih salah satu sahaja pun boleh ya.💓
Ikut keserasian badan masing2
.
.
🌸SKD🌸
Insert SUSUK KEKAL DARA untuk buang KEPUTIHAN terperap, mana tahu terselit - selit. banyak air. kita tak sedar dia ada, tapi kita boleh paksa keputihan itu keluar, biar herba - herba ni sedut lendir - lendir keputihan tu.
.
.
🌸COKLAT LOVE HABIBI🌸
Makan secubit COKLAT LOVE HABIBI untuk melancarkan datang bulan. untuk memanaskan rahim agar mudah darah nak bergerak keluar.
.
.
🌸JAMU JALINAN CINTA🌸
Telan JAMU JALINAN CINTA aka INDAH KELUARGA nama baru dia, untuk memastikan kesihatan rahim, membuang lendir - lendir dan lebihan air dalam rahim. melancarkan darah, dan merawat luka - luka rahim, luka jerawat dan gatal - gatal. pada masa yang sama ianya juga boleh membantu memejalkan aset.
.
.
🔥ANAK DARA CUKUP SEKADAR JAMU INDAH KELUARGA DAN COKLAT LOVE HABIBI SAHAJA🔥
.

SUSUK KEKAL DARA - RM45
JAMU INDAH KELUARGA - RM129
COKLAT LOVE HABIBI - RM48
.

WhatsApp Hani
📱019.2592.921
Atau klik link di bio.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

COD AVAILABLE : 🚗🚗 BANTING-KLIA-DENGKIL-NILAI🚗🚗
.

#jamususukdara #jsd #setperiod #setrawatanhaid #setkesuburanjsd #susukkekaldara #coklatlovehabibi #jamuindahkeluarga #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #igersmalaysia #freereview #like4like #follow4follow #sabah #sarawak #banting #codnilai #codbanting #bazaarpaknil #jsdrich #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich


1

TIPS PERIOD KEMBALI NORMAL
.

Nak pilih salah satu sahaja pun boleh ya.💓
Ikut keserasian badan masing2
.
.
🌸SKD🌸
Insert SUSUK KEKAL DARA untuk buang KEPUTIHAN terperap, mana tahu terselit - selit. banyak air. kita tak sedar dia ada, tapi kita boleh paksa keputihan itu keluar, biar herba - herba ni sedut lendir - lendir keputihan tu.
.
.
🌸COKLAT LOVE HABIBI🌸
Makan secubit COKLAT LOVE HABIBI untuk melancarkan datang bulan. untuk memanaskan rahim agar mudah darah nak bergerak keluar.
.
.
🌸JAMU JALINAN CINTA🌸
Telan JAMU JALINAN CINTA aka INDAH KELUARGA nama baru dia, untuk memastikan kesihatan rahim, membuang lendir - lendir dan lebihan air dalam rahim. melancarkan darah, dan merawat luka - luka rahim, luka jerawat dan gatal - gatal. pada masa yang sama ianya juga boleh membantu memejalkan aset.
.
.
🔥ANAK DARA CUKUP SEKADAR JAMU INDAH KELUARGA DAN COKLAT LOVE HABIBI SAHAJA🔥
.

SUSUK KEKAL DARA - RM45
JAMU INDAH KELUARGA - RM129
COKLAT LOVE HABIBI - RM48
.

WhatsApp Hani
📱019.2592.921
Atau klik link di bio.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

COD AVAILABLE : 🚗🚗 BANTING-KLIA-DENGKIL-NILAI🚗🚗
.

#jamususukdara #jsd #setperiod #setrawatanhaid #setkesuburanjsd #susukkekaldara #coklatlovehabibi #jamuindahkeluarga #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #igersmalaysia #freereview #like4like #follow4follow #sabah #sarawak #banting #codnilai #codbanting #bazaarpaknil #jsdrich #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich


0

Alhamdulilah..
Asbab JIK wanita ini hamil..
.

INFO WANITA:
RAHIM YANG SIHAT!!
Rahim yang sihat adalah rahim yang tidak terlalu panas, dan tidak terlalu sejuk.
.

Jika nak hamil pastikan rahim anda panas kerana rahim yang panas adalah rahim yang subur.
.

Bagaimana nak kekalkan rahim agar sentiasa panas?
~ Elakkan minum air berais ketika haid sehingga tamat waktu subur. Lebih elok jika elakkan terus daripada minuman berais.
~ Makanlah jamu @ herba.
Ni amalan orang tua2 dulu.
🌸🌸🌸
.

Lelaki suka tau rahim wanita yang panas ketika bersama.
Baru feel dia lain.
.

Nak rahim panas kena la makan jamu ataupun jaga Makan!
Jangan minum minuman berais!
.

Untuk info dan order,
WhatsApp Hani
📱019.2592.921
Atau klik link terus kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

JAMU INDAH KELUARGA - RM129 / 50 KAPSUL
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara #jsd #jamuindahkeluarga #jamujalinancinta #jamuberpantang #cyst #fibroid #endometriosis #rawatperiod #rawatansenggugut #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #igersmalaysia #freereview #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #codbanting #codnilai #sabah #sarawak #banting #jsdrich #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich


0

Namanya JAMU INDAH KELUARGA
.

Bagus untuk baru lepas keguguran & bersalin.
.
.
🚩Cuci rahim
🚩Kecutkan rahim
🚩Rawat rahim
🚩Rawat luka rahim
🚩Keluarkan segala lendir tak elok
🚩Hormon stabil
🚩Metabolisma tinggi
🚩Kuatkan rahim
.

Untuk info dan order,
WhatsApp Hani
📱019.2592.921
Atau klik link terus kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

JAMU INDAH KELUARGA - RM129 / 50 KAPSUL
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara #jsd #jamuindahkeluarga #jamujalinancinta #jamuberpantang #cyst #fibroid #endometriosis #rawatperiod #rawatansenggugut #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #igersmalaysia #freereview #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #codbanting #codnilai #sabah #sarawak #banting #jsdrich #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich


0

🥑JAMU INDAH KELUARGA (JIK) by JSD🥑
.

Sesuai untuk semua wanita 🙂
.

Sama ada yang bersalin normal ataupun ceaser.
.

Yang dalam berpantang ataupun tidak.
.

Fungsi JAMU INDAH KELUARGA ⤵️
🍈Merawat rahim dengan cepat
🍈Banyakkan air susu
🍈Menaikkan seri wajah ibu
🍈Menghaluskan kulit
🍈Mengetatkan otot faraj
🍈Mengeluarkan darah2 kotor yang melekat didinding rahim
🍈Mengecutkan rahim yang kembang
🍈Mengecutkan urat dan memanaskan badan ibu yang sedang berpantang
🍈Mampu mengeluarkan darah bantal dan darah bayam yang disebabkan musabab bersalin
🍈Membantu ibu2 menurunkan berat badan dengan cepat
.

JAMU INDAH KELUARGA memang sesuai untuk merawat dalaman wanita.
.

Untuk info dan order,
WhatsApp Hani
📱019.2592.921
Atau klik link terus kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

JAMU INDAH KELUARGA - RM129 / 50 KAPSUL
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara #jsd #jamuindahkeluarga #jamujalinancinta #jamuberpantang #cyst #fibroid #endometriosis #rawatperiod #rawatansenggugut #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #igersmalaysia #freereview #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #codbanting #codnilai #sabah #sarawak #banting #jsdrich #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich


0

💊 JAMU INDAH KELUARGA by JSD 💊
.
🍄Jamu untuk cantik
🍄Jamu untuk cepat sembuhkan luka luar dan dalam
🍄Jamu untuk awet muda
🍄Jamu untuk kurus
🍄Jamu untuk haluskan kulit
🍄Jamu untuk buang toksin dan cepat kecutkan jerawat
🍄Jamu untuk rahim yang sihat
🍄Jamu untuk rawat sembelit
🍄Jamu untuk berak berdarah
🍄Jamu untuk buang angin dalam badan
🍄Jamu untuk banyakkan susu badan
🍄Jamu untuk rawat period yang tak berhenti-henti dan berpanjangan
🍄Jamu untuk rahim bengkak/menebal
.

Betul2 jamu complete!
.

Untuk info dan order,
WhatsApp Hani
📱019.2592.921
Atau klik link terus kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

JAMU INDAH KELUARGA - RM129 / 50 KAPSUL
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara #jsd #jamuindahkeluarga #jamujalinancinta #jamuberpantang #cyst #fibroid #endometriosis #rawatperiod #rawatansenggugut #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #igersmalaysia #freereview #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #codbanting #codnilai #sabah #sarawak #banting #jsdrich #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich


0

JAMU INDAH KELUARGA JIK JSD
.

Tahu tak??
.

Wanita yang tidak menjaga dirinya ketika berpantang keguguran dan bersalin dia akan:
👇👇
.
🥀Tua wajahnya sebelum usia..wajahnya kusam dan kelihatan tidak bermaya serta pucat.
🥀Lemah tenaga syahwatnya yang menyebabkan kedinginan untuk bersama dengan suami.
🥀Berkemungkinan Susah untuk mengandung lagi..serta berisiko tinggi menghidapi masalah peranakan seperti tiba- tiba ada ketumbuhan dalam rahim seperti CYST, FIBROID dan juga KANSER.
🥀Akan mudah gugur lagi (gugur berulang)
🥀Akan mudah letih² badan serta Lenguh² badan. Terasa kebas kaki dan tangan. Terasa tapak kaki menyucuk2. Lutut, tumit,pinggang, ari-ari sentiasa sakit...
🥀Mudah kena sakit2 badan dan sering demam panas dan sejuk sehingga menggigil2..
.

Mari amalkan JAMU INDAH KELUARGA !
.

Antara ramuan dalam JIK ini ialah belut dan haruan yang dpt merawat luka dalaman selepas keguguran atau bersalin..
.

Pada yang berpantang lepas bersalin atau keguguran, wajib ambek jamu untuk melancarkan peredaran darah supaya wajah kemerah2an selepas berpantang.
.

Untuk info dan order,
WhatsApp Hani
📱019.2592.921
Atau klik link terus kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

JAMU INDAH KELUARGA - RM129 / 50 KAPSUL
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara #jsd #jamuindahkeluarga #jamujalinancinta #jamuberpantang #cyst #fibroid #endometriosis #rawatperiod #rawatansenggugut #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #igersmalaysia #freereview #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #codbanting #codnilai #sabah #sarawak #banting #jsdrich #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich


0

LAST PROMOTE #tudungkekaboo Ramadhan Collection sebelum close order pukul 10 malam nanti!

HARGA ⏩ RM25.00 Exclude Postage
POSTAGE ⏩ RM8.00 SM/RM12.00 SS
.
❗️FAST PAYMENT ONLY❗️
.
Whatsapp 01-7041466 kalau nak order!
.
NOTA KAKI :
CLOSING PUKUL 10PM MALAM NI TAU! OTHERWISE TUNGGU RESTOCK NEXT WEEK.

#bawallovers #kekaboo #kekabooXmirabelle #mirabellebawal #mirabelle #tudungcantik #tudungraya #sayapakaisayajual #sayajualtudung #terlajaklaris #sayangketatsendatpadat #pelangicinta #terapiinstagram #ajimaura #dramamonalisa #marykaykl #furaihalovers #jsd #shakleejb #sitiaafiyah #aydajebat #zulariffin #cikgucikgi #melaka #seremban #bangigateway #kotabharu #alorsetar #terengganu


3

JAMU AWET MUDA DAN FLAWLESS.
.

Fungsi utama JAMU INDAH KELUARGA adalah untuk darah.
.

Bila haid atau nifas keluar lancar, wajah akan cantik berseri2 sebab bila bersalin muka akan pucat.
.

JAMU ini memanaskan badan dan melancarkan pembuangan toksin2.
.

JAMU INDAH KELUARGA ni bersifat memelihara dan anti luka elok sangat diamalkan terutama ibu lepas bersalin.
.

Untuk info dan order,
WhatsApp Hani
📱019.2592.921
Atau klik link terus kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

JAMU INDAH KELUARGA - RM129 / 50 KAPSUL
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara #jsd #jamuindahkeluarga #jamujalinancinta #jamuberpantang #cyst #fibroid #endometriosis #rawatperiod #rawatansenggugut #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #igersmalaysia #freereview #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #codbanting #codnilai #sabah #sarawak #banting #jsdrich #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich


0

Nak tambah tenaga yang dah banyak guna semalam tu, mudah je.
.

Ambil 2 kapsul #jamuindahkeluarga pastu tabur dalam #kopianggunpesona
Minum time tengah suam-suam hangat tu.
.

Rasa KOPI ANGGUN PESONA yang manis berlemak ditambah pulak dengan JAMU INDAH KELUARGA yang pahit-pahit sedap.
Nikmat ya amat rasanya, macam terbang ke bintang.
Barulah lajuzz dan cergas nak buat kerja..
.

WhatsApp Hani utk order
📱019.2592.921
Atau klik link kat bio
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

KOPI ANGGUN PESONA - RM57.90 / 10 SACHET
JAMU INDAH KELUARGA - RM129 / 50 KAPSUL
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara #jsd #jamuindahkeluarga #kopianggunpesona #minumanjamu #kopiwanita #kopiherba #kopijsd #kopiuntukcantik #sayajual #sayajualjsd #jsdselangor #stokisjsdbanting #stokisjsd #igersmalaysia #kopijamu #jamumakdara #codbanting #codnilai #freereview #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #sabah #sarawak #banting #jsdrich #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich


0

JAMU INDAH KELUARGA adalah jamu pertama di Malaysia yang diajar pengambilannya secara tabur dalam kopi!!
Ewahh..Dah macam milo tabur. Rasa kick sangat herba nya. Kalau tak tahan boleh aje telan seperti biasa.
.

Kalau nak tabur kapsul gelatin nya korang boleh campak aje ke pokok pisang.
Elok diambil pada waktu pagi untuk mengekalkan rasa kenyang dan tenaga sepanjang hari.
.

Nak kurus secara tak sengaja?
Amalkan KOPI ANGGUN PESONA + JAMU INDAH KELUARGA tabur.
.

WhatsApp Hani utk order
📱019.2592.921
Atau klik link kat bio
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

KOPI ANGGUN PESONA - RM57.90 / 10 SACHET
JAMU INDAH KELUARGA - RM129 / 50 KAPSUL
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara #jsd #jamuindahkeluarga #kopianggunpesona #minumanjamu #kopiwanita #kopiherba #kopijsd #kopiuntukcantik #sayajual #sayajualjsd #jsdselangor #stokisjsdbanting #stokisjsd #igersmalaysia #kopijamu #jamumakdara #codbanting #codnilai #freereview #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #sabah #sarawak #banting #jsdrich #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich


0

Kopi untuk sihat..
Kopi untuk gojes..
.

KOPI ANGGUN PESONA (KAP)
💋 Mencantikkan kulit dengan pengambilan berterusan.
💋 Menganjalkan payudara & punggung
💋 Menghilangkan masalah keputihan.
💋 Membantu memanaskan badan & melancarkan perjalanan darah.
💋 Kekal bertenaga, cergas bertenaga walau seharian bekerja.
.

Bahan2 penting :
Kacip fatimah,manjakani,akar serapat,bidara pegaga.
.

Cara pengambilan:
- Koyak 1 sachet ke dalam cawan air panas(100-150ml)kacau hingga larut & sedia untuk diminum.
.

Nak lebih woww..
Amal bersama JAMU INDAH KELUARGA
.
Kandungan2 - Herba
.
✔️Pantang sama seperti ambil jamu2 lain.
✔️Boleh diminum ketika pantang.
✔️Dilarang KERAS untuk IBU HAMIL.
✔️Sesuai untuk yg belum @ dah berkahwin.
✔️Menopous boleh minum.
.

KOPI ANGGUN PESONA - RM57.90 / 10 SACHET
JAMU INDAH KELUARGA - RM129 / 50 KAPSUL
.

WhatsApp Hani utk order
📱019.2592.921
Atau klik link kat bio
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara #jsd #jamuindahkeluarga #kopianggunpesona #minumanjamu #kopiwanita #kopiherba #kopijsd #kopiuntukcantik #sayajual #sayajualjsd #jsdselangor #stokisjsdbanting #stokisjsd #igersmalaysia #kopijamu #jamumakdara #codbanting #codnilai #freereview #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #sabah #sarawak #banting #jsdrich #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich


1

Perempuan selepas bersalin mesti dilema cari produk yang boleh kembalikan bentuk badan yang dulu kan?
.

Mehla pilih JSD..
JSD ada produk untuk kembalikan korang ke bentuk badan asal korang.
.

Jom try minum KOPI TABUR JAMU setiap pagi. InshaAllah, bukan je buat badan korang cantik cam dulu, malah dalaman korang pon cantik dan sihat dan bertenaga.
.

Nak cuba?
Jom dapatkannya dari AGEN/STOKIS SAH JSD.
.

Untuk order,
Jom WhatsApp Hani
📱019.2592.921
Atau klik link kat bio
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

KOPI ANGGUN PESONA - RM57.90 / 10 SACHET
JAMU INDAH KELUARGA - RM129 / 50 KAPSUL
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara #jsd #jamuindahkeluarga #kopianggunpesona #minumanjamu #kopiwanita #kopiherba #kopijsd #kopiuntukcantik #sayajual #sayajualjsd #jsdselangor #stokisjsdbanting #stokisjsd #igersmalaysia #kopijamu #jamumakdara #codbanting #codnilai #freereview #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #sabah #sarawak #banting #jsdrich #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich


0

Kenapa minum KOPI ANGGUN tabur JAMU INDAH KELUARGA, tek jadi mantap.
Body berlekuk mantap.
.

Ni kesahnya.
Lepas minum KOPI ANGGUN TABUR JAMU tak sampai 10 minit memang muka akan berpeluh, bawah tek akan berpeluk, perut berpeluh dan badan belakang pon berpeluh. Kadang - kadang belom sempat kopi habis, dah basah dah baju.
.

Tu sebab saya minum KOPI ANGGUN TABUR JAMU ni sebelom mandi. Memang basah baju.
Orang kata, betol ke mem hani susut badan tak bersenam??? Sumpah dek non saya tak bersenam. Tapi gini lah basah baju saya lepas ambik KOPI ANGGUN TABUR JAMU.
.

Tu lemak - lemak saya semakin menipis. Dulu babat saya tebal almaklom lah dari 115kg ke 87kilo. Dari 87kilo sekarang 66.5kg
Babat saya memang tebal. Lemak saya memang banyak. Tapi gitu lah kegendutan saya terbakar uolss memang baunye acem sangat!!!
.

Ohsemkan minum jamu pagi - pagi ni..
Best!!! Best wei baju saiz XXL jadi saiz M.
Yang penting saiz baju kecik walaupon tubuh masih berat!!! Tu namanya solid molid hahhahaha !!
.

Credit to : Mem Hanni Borhan
.

Untuk order,
Jom WhatsApp Hani
📱019.2592.921
Atau klik link kat bio
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

KOPI ANGGUN PESONA - RM57.90 / 10 SACHET
JAMU INDAH KELUARGA - RM129 / 50 KAPSUL
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara #jsd #jamuindahkeluarga #kopianggunpesona #minumanjamu #kopiwanita #kopiherba #kopijsd #kopiuntukcantik #sayajual #sayajualjsd #jsdselangor #stokisjsdbanting #stokisjsd #igersmalaysia #kopijamu #jamumakdara #codbanting #codnilai #freereview #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #sabah #sarawak #banting #jsdrich #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich


0

Hari ni saya nak kongsikan dengan korang cara mudah untuk kekal sihat dan jelita. Ramai orang sukakan kejelitaan. Apatah lagi orang pempuan kan. Jadi bila nak jelita, sudah pasti ia perlu disertakan dengan sihat dari dalam terlebih dahulu kan.
.

Hari ni saya kongsikan tips dan cara mudahnya buat semua.
.

Hanya minum secawan KOPI ANGGUN PESONA dengan taburkan JAMU INDAH KELUARGA dalam KOPI ANGGUN.
Rasa yang sangat sedap dan berkhasiat.
.

Consistent minum setiap hari InsyaAllah, InsyaAllah.. dalam beberapa hari anda akan nampak perubahan pada diri anda.
.

Nak cantik tak boleh berkira wang ringgit. Tak perlu ragu ragu. Sebab produk JSD ORI Ada kelulusan KKM.
DI JAMIN SELAMAT dan BANTU SIHATKAN Tubuh badan anda.
Di sarankan jugak untuk ibu ibu di dalam pantang.
Ibu ibu yang kerap keletihan dan mengantuk.
.

Tak rugi anda berbelanja untuk kesihatan anda.
.

Untuk order,
Jom WhatsApp Hani
📱019.2592.921
Atau klik link kat bio
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

KOPI ANGGUN PESONA - RM57.90 / 10 SACHET
JAMU INDAH KELUARGA - RM129 / 50 KAPSUL
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara #jsd #jamuindahkeluarga #kopianggunpesona #minumanjamu #kopiwanita #kopiherba #kopijsd #kopiuntukcantik #sayajual #sayajualjsd #jsdselangor #stokisjsdbanting #stokisjsd #igersmalaysia #kopijamu #jamumakdara #codbanting #codnilai #freereview #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #sabah #sarawak #banting #jsdrich #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich


0

🍄️SABUN SINUS JSD / SABUN RESDUNG🍄
.
➰Sesuai untuk kulit berjerawat,berminyak dan kusam akibat RESDUNG
➰Mengecutkan jerawat akibat RESDUNG
➰Menghilangkan kegatalan akibat hama RESDUNG
➰Melicinkan dan menghaluskan kulit
➰Berbau harum herba
.

Ramai yang berpuas hati bila guna SABUN SINUS ni.
Yang gatal hidung dan mata akibat RESDUNG hilang.
Hidung yang berlendir dan berbau akibat RESDUNG pon hilang.
Yang paling best dah bole makan seafood dengan senang hati.
Kalau tak asal makan je mesti gonyoh hidung macam nak tanggal..hehe
.

Yang ada masalah RESDUNG sangat sesuai guna SABUN ni.
Ia merawat dari dalam. Habis keluar hama dan lendir2 RESDUNG tu. Gunakan secara konsisten ye untuk kesan yang lebih baik.
.

WhatsApp 018-2125527
.

SABUN CLEAR SKIN SINUS - RM38.90
.
.
#sabunresdung #rawatresdung #jsd #coffeelover #aroma #scrub #makeupartist #mua #mervecosmetic #shakleemalaysia #malaysian #instagram #murahmurah #peluangusaha #sideincome #artis #peluangbisnes #utara #fattahAmin #fazura #malemodel #denim #sixphotography #moba #analog #trending #fattzura #familyummu #manismantappenuhrahsia


1

Kenapa bila ambik SKD, kami akan suggest INTIM GEL?
Sebab untuk keselesaan pengguna.
.

Jika faraj jenis kering,boleh rawat dulu dengan INTIM GEL
Jenis faraj jenis becak,guna INTIM GEL masa meruang(korek)nanti.
Sangat mudah!
.

Sebab tu kami suka rekemen kombinasi dua item ni pada pelanggan yang nak kan kepuasan.
.

SKD2 walaupun si isteri yang pakai, tapi nikmatnya paling ketara dirasai oleh si suami..
.

INTIM GEL pula bila dipakai isteri, isteri lebih terasa nikmat kepuasan tu.
Walaupun rasa ketat dan grip, isteri tak kan rasa pedih, sakit atau kering.
.

Untuk mengeluarkan balik (meruang) SKD dari faraj, penggunaan INTIM GEL sangat berguna.
Untuk tidak menyakitkan,picit sikit GEL di hujung jari then meruang.
INTIM GEL sangat membantu.
.

Sebab tu
iman suka suggest dua2 ni sekali.
Memudahkan untuk meruang.
.

Kiranya fair & square la ye.
Suami menikmati isteri tersenyum..
Dua-dua tak kalah.
Dua-dua tak menang.
Lastly..tersenyum dalam kepuasan. 😊
.

Nak kak ann bantu??😋
.

WhatsApp kak ann k.😘
📱017 9032210
Atau klik link kat bio.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

INTIM GEL - RM76
SUSUK KEKAL DARA - RM45 / 5 BIJI

#jamususukdara
#jsd
#susukkekaldara2
#intimgel
#gelpelincir
#farajkering
#keputihan
#kegatalan
#menopous
#makjamu
#sayajual
#sayajualjsd
#stokisjsd
#jsdselangor
#igersmalaysia
#like4like
#follow4follow
#perapatfaraj
#bazaarpaknil
#srikembangan #balakongjaya
#sabah
#sarawak
#sakitbersetubuh
#farajketat
#teamjsdAnnur
#empireaurafidarich


1

.
Payudara Mantap Dengan PIL CINA .. INGIN MILIKI
========================
✔️Payudara Yang Besar
✔️Payudara Yang Tegang Dan Kenyal
✔️Menaikkan Kembali Payudara Yang Jatuh
✔️Menegangkan Payudara Yang Kendur
✔️Memontokkan Payudara
✔️Ingin Payudara Yang Seksi
✔️Ingin Suami Anda Terliur Melihat Payudara Anda
.
.
Memperkenalkan Produk Terlaris Untuk Wanita...
HAMPIR 4,600 BOX TELAH TERJUAL SELURUH MALAYSIA....
.
.
➰WA 017-5656053➰
.
.
#sayajual #pilcina #pilcinamurah #pilcinaoriginal #hormon #hormoncina #transamin #shaklee #secretplus #breast #visitmyig #shoppingonline #igersmalaysia #pahang #kuantan #perak #ipoh #kedah #alorsetar #sarawak #sabah #melaka #johor #kelantan #cikgu #ctdk #neelofa #jsd #fullplus #bustupexpress


1

BAHAYA RESDUNG

Busukk yakkkmatth weii...
Mehh cek tanda2 resdung ✅selalu bersin waktu pagi2
✅alah seefood muka merenyam bila makan
✅nafas berbau busukk
✅migrane selalu menyerang
✅jerawat melampau
✅hingus hijau bercampur darah(tahap kritikal)

Jika anda mempunyai salah satu tanda2 diatas anda adalah penghidap RESDUNG!
RAWAT sekarang sebelum PARAH!

Saya nak bantu 20 orang yang ada RESDUNG,dah cuba macam2 produk tapi tak BERKESAN!

Sila dropkan no tel atau direct what app
http://wasap.my/+60195683083 untuk fast respond

#resdung #sabunresdung #ubatresdung #pos1malaysia #jsd


0

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn

Awali dengan pikiran positif dan miliki pemahaman yang benar bahwasanya tidak ada satupun penyakit yg tidak bisa di sembuhkan sepanjang kita mengetahui asal muasal penyebabnya... mengerti solusi pengobatannya dan meyakini proses penyembuhannya ... karna keajaiban itu datang melalui Doa dan dengan usaha yang Tepat... #regrann

Follow:
@my_pregnan.women
@my_pregnan.women
@my_pregnan.women
@my_pregnan.women
@my_pregnan.women 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
✔️ contact person :
📲 BBM:E3107CAF
📲WA:081328442631 WA:087856048594


1

Jamu INDAH KELUARGA seindah nama dan khasiatnya. Bukan mak dara yg dah bersalin je boleh makan tapi ank dara pun boleh makan. Kalau nak mantap luar dalamlah. Kalau tak mau sila abaikan.
Normallah WANITA DAN JAMU BERPISAH TIADA. 😉
-Kak Jamu Ghombau-
#JSD


0

“Porque foi o 25 de Abril que restituiu a todos os portugueses, mesmo àqueles que são contra ele, o direito de viver sem medo, de falar sem medo e, sobretudo, a liberdade de discordar sem medo.” - Francisco Sá Carneiro
Viva à Liberdade! Viva a Portugal! ✌🏼
#25deabril #JSD #JSDGuimarães


0

Becak, Berair = SUSUK KEKAL DARA
Kering kesat pedih = INTIM GEL
Nak wangi = FEMININE WASH
Nak ketat sekelip mata = MASKER VAGINA
.

Tapi nak guna 4 barang ni kena runding dulu..
Jangan pakai beli je..
Yang penting jangan tipu ye.. Tolong bagi details lengkap..
.

Beri kerjasama kepada perunding JSD macam kami supaya kami beri konsultasi mengikut kesesuaian masalah masing² ye 😊
.

Berminat nak cuba?
.

Semasa penggunaan SKD, perlu patuhi pantang larang JSD ya.
.
.
❎ANAK DARA, WANITA HAMIL DAN FARAJ KERING DILARANG SAMA SEKALI❎
.

Dapatkan RUNDINGAN KHAS dari AGEN/STOKIS SAH JSD sahaja.
.

WhatsApp Hani for more details
📱019.2592.921
Atau klik link kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

SUSUK KEKAL DARA - RM45 / 5 BIJI
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara #jsd #susukkekaldara #skd #keputihankronik #farajberbau #farajbecak #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #igersmalaysia #pengantin #makdara #barutbaby #freereview #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #sabah #sarawak #jsdrich #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich


0

Segar sepanjang hari walaupun ketika datang bulan.
Pastikan cik V dibersihkan dengan #JSD #Feminine_Wash.

Ps : Mata pun segar bila tengok bunga-bunga di bawah ni. 😀


0

Mak oi, tu dia penangan SKD! Sampai suami nak lepas pun rasa sayang..
.

Yang ada masalah faraj longgar, becak, faraj berbau dan keputihan teruk boleh cuba SKD ni ya.
.

Semasa penggunaan SKD, perlu patuhi pantang larang JSD ya.
.
.
❎ANAK DARA, WANITA HAMIL DAN FARAJ KERING DILARANG SAMA SEKALI❎
.

Dapatkan RUNDINGAN KHAS dari AGEN/STOKIS SAH JSD sahaja.
.

WhatsApp Hani for more details
📱019.2592.921
Atau klik link kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

SUSUK KEKAL DARA - RM45 / 5 BIJI
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara #jsd #susukkekaldara #skd #keputihankronik #farajberbau #farajbecak #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #igersmalaysia #pengantin #makdara #barutbaby #freereview #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #sabah #sarawak #jsdrich #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich


0

Rahsia isteri kekal dara
.

Hanya SEBIJI SEMINGGU
.

Mampu merapatkan otot otot vagina yg longgar.
.

Mampu membuatkan suami tersenyum bangga.
.

Mampu mengeluarkan kotoran dalam faraj.
.

Yang nak cuba,In Shaa Allah Hani guide sebaik mungkin..
.

Semasa penggunaan SKD, perlu patuhi pantang larang JSD ya.
.
.
❎ANAK DARA, WANITA HAMIL DAN FARAJ KERING DILARANG SAMA SEKALI❎
.

Dapatkan RUNDINGAN KHAS dari AGEN/STOKIS SAH JSD sahaja.
.

WhatsApp Hani for more details
📱019.2592.921
Atau klik link kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

SUSUK KEKAL DARA - RM45 / 5 BIJI
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara #jsd #susukkekaldara #skd #keputihankronik #farajberbau #farajbecak #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #igersmalaysia #pengantin #makdara #barutbaby #freereview #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #sabah #sarawak #jsdrich #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich


1

Wow.. Promo mai dah.. 😍😍
Beli jamu seri cahaya free sabun cahaya.. Untung ke untung... 🤗🤗 Nak lebih promosi DM @ wasap ye.. 😘😘
Rugi laa kalau xgrab.. Hohohooo

www.wasap.my/60179823947

#jamusericahaya
#jamuresdung
#sericahayasoap
#sinussoapjsd
#sabunresdung
#jamuviral
#JSD
#ningzainaljsd
#stokisbentong
#jutawandpesona


0

Vans authentic black gum sole
BNIB BNWT
Size 8
IDR 650.000
Cp: 087867024487 (wa/sms)
Line: fauziardiansyah



#vans #vanshead #vansnew #vanssecond #vansbekas #offwhite #supreme #bape #hnm #adidas #nike #asics #vansindonesia #vansoriginal #nofake #louisvuitton #gucci #supreme #supremeforsale #jsd #jakartasneakerday #sneakerpeakz #sneakerpeakkemang


1

JSD SUSUK KEKAL DARA
.

Rawatan dalaman bagi wanita yg menghadapi masalah becak, faraj longgar, sukar hamil, cyst (kurang dari 2cm)
.
1) Merapatkan faraj serta merta serta berpasir
2) Mengumpul & menyerap keputihan
3) Membersihkan faraj
4) Menyempitkan faraj
5) Menarik keluar cyst
6) Memudahkan untuk hamil
.

Saya Nak Bantu..
Nak Tolong Jerrr
Kasi Sempit Semula Cam Anak Dara..
Nak ker Nakkk....
.

Semasa penggunaan SKD, perlu patuhi pantang larang JSD ya.
.
.
❎ANAK DARA, WANITA HAMIL DAN FARAJ KERING DILARANG SAMA SEKALI❎
.

Dapatkan RUNDINGAN KHAS dari AGEN/STOKIS SAH JSD sahaja.
.

WhatsApp Hani for more details
📱019.2592.921
Atau klik link kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

SUSUK KEKAL DARA - RM45 / 5 BIJI
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara #jsd #susukkekaldara #skd #keputihankronik #farajberbau #farajbecak #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #igersmalaysia #pengantin #makdara #barutbaby #freereview #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #sabah #sarawak #jsdrich #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich


1

Eheemm2..
Ni nama dia "SUSUK HALAL"..
Yang dah kahwin jek boleh pakai..
.

Susuk ni insert, bukan telan ehh..
Jangan memandai telan..
Kang takda kesan, jangan nak kecam saya..😂
.

Sape yang boleh pakai?
👉Wanita yang dah berkahwin
👉Mengalami masalah faraj longgar
👉Tidak puas semasa mengadakan hubungan kelamin
👉Ada masalah keputihan
👉Ada masalah faraj becak
.

Kesan susuk ni?
👉300% grip
👉Jimat tenaga (sebab takyah kemut dahh)
👉Bebas keputihan
.

Nama lain susuk halal ni ialah SUSUK KEKAL DARA (SKD2)..
Insert sebiji, cik abang mengigau tak berhenti.. aummm😂
.

Suka tak?
Awak nak?
.

Nak cuba SKD?
.

Semasa penggunaan SKD, perlu patuhi pantang larang JSD ya.
.
.
❎ANAK DARA, WANITA HAMIL DAN FARAJ KERING DILARANG SAMA SEKALI❎
.

Dapatkan RUNDINGAN KHAS dari AGEN/STOKIS SAH JSD sahaja.
.

WhatsApp Hani for more details
📱019.2592.921
Atau klik link kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

SUSUK KEKAL DARA - RM45 / 5 BIJI
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara #jsd #susukkekaldara #skd #keputihankronik #farajberbau #farajbecak #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #igersmalaysia #pengantin #makdara #barutbaby #freereview #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #sabah #sarawak #jsdrich #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich


0

SUSUK KEKAL DARA (SKD)
.

Dengar nama pun kita dah faham apa itu SUSUK KEKAL DARA kan.. .

Kebanyakan PRODUK JSD untuk bagi ketat dan rapat je kan, lebih kurang sama je, nama je lain2 betul tak??
.

Ohh TIDAK SAMA SEKALI....
Setiap barang/produk nye tu ada bahan berlainan...
Meh sini nak bgtau...
.
.
🌻 SUSUK KEKAL DARA KHAS;
❤️ Untuk membuang dan bersihkan keputihan pada liang cikMunge shaja
❤️ Tarik lebihan air dari liang cikMunge
❤️ Menyempitkan cikMunge yang longgar tanpa perlu guna daya tenaga utk kemut( AUTO KEMUT)
❤️ Sangat sesuai digunakan sebelum bersama.
.

Nak cuba SKD?
.

Semasa penggunaan SKD, perlu patuhi pantang larang JSD ya.
.
.
❎ANAK DARA, WANITA HAMIL DAN FARAJ KERING DILARANG SAMA SEKALI❎
.

Dapatkan RUNDINGAN KHAS dari AGEN/STOKIS SAH JSD sahaja.
.

WhatsApp Hani for more details
📱019.2592.921
Atau klik link kat bio utk direct wasap.
🌷STOKIS SAH JSD🌷
.

SUSUK KEKAL DARA - RM45 / 5 BIJI
.

COD AVAILABLE : 🚘🚘BANTING/KLIA/DENGKIL/NILAI🚘🚘
.

#jamususukdara #jsd #susukkekaldara #skd #keputihankronik #farajberbau #farajbecak #sayajual #sayajualjsd #stokisjsd #stokisjsdbanting #jsdselangor #igersmalaysia #pengantin #makdara #barutbaby #freereview #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #sabah #sarawak #jsdrich #hanistokisjsdbanting #teamhanirich #empireaurafidarich


0

.
Payudara Mantap Dengan PIL CINA .. INGIN MILIKI
========================
✔️Payudara Yang Besar
✔️Payudara Yang Tegang Dan Kenyal
✔️Menaikkan Kembali Payudara Yang Jatuh
✔️Menegangkan Payudara Yang Kendur
✔️Memontokkan Payudara
✔️Ingin Payudara Yang Seksi
✔️Ingin Suami Anda Terliur Melihat Payudara Anda
.
.
Memperkenalkan Produk Terlaris Untuk Wanita...
HAMPIR 4,600 BOX TELAH TERJUAL SELURUH MALAYSIA....
.
.
➰WA 017-5656053➰
.
.
#sayajual #pilcina #pilcinamurah #pilcinaoriginal #hormon #hormoncina #transamin #shaklee #secretplus #breast #visitmyig #shoppingonline #igersmalaysia #pahang #kuantan #perak #ipoh #kedah #alorsetar #sarawak #sabah #melaka #johor #kelantan #cikgu #ctdk #neelofa #jsd #fullplus #bustupexpress


0

The end of the page