#jualantudung

Instagram photos and videos

#jualantudung#tudungmurah#bawalchiffon#bawaldiamond#tudung#saletudung#tudungbawal#bazarpaknil#sayajual#tudungborong#shawlmurah#shawlkeknis#tudungsarung#sayajualonline#instabazar#bawalchiffonmurah#jualshawl#jualtudung#borongshawl#instabazarmalaysia#shawlmuslimah#shawlonline#modvier#sayajualbawalchiffon

Hashtags #jualantudung for Instagram

.
.
🎉 SALES GST TERKUBUR - NADHIRAH 😍
.
.
Bersempena Zerorize GST yang bermula semalam weolls Offer Less 6% !
.
.
Harga Asal ------------------
L RM 69
XL RM 79
.
Harga 0% GST
-----------------------
L RM 64.90
XL RM 74.30
.
(Tidak termasuk postage) .
Sah Sehingga 3 JUN 2018 sahaja 😘
.
.
Best gilerr offer kalini, kena grab supaya tak kona baring masuk bilik nangis tepi katil tak sempat grab offer ni
.
Elak kemurungan mencari tudung raya dambaan hati uolls okay 😘
.
.
www.wasap.my/60192559114/gst0
.
.
#saleraya
#saletudung
#saketudungraya
#tudungraya
#tudungrayasale
#jualantudung
#jualantudungraya
#jualangempakraya
#tudungsale


0

.
.
🎉 SALES GST TERKUBUR - FATIHAH 😍
.
.
Bersempena Zerorize GST yang bermula semalam weolls Offer Less 6% !
.
.
Harga Asal ------------------
L RM 75
XL RM 85
.
Harga 0% GST
-----------------------
L RM 70.50
XL RM 79.90
.
(Tidak termasuk postage) .
.
Sah Sehingga 3 JUN 2018 sahaja 😘
.
Penjimatan yang fantastik gitteww, kena grab supaya tak teringat-teringat offer ni selepas tamat 3 hb Jun nanti
.
Elak kemurungan mencari tudung raya dambaan hati uolls okay 😘
.
.
www wasap.my/60192559114/gst0
.
.
#salestudung
#tudungraya
#tudungrayasale
#jualantudungmurah
#tudungmurah
#jualantudung
#sale
#saleraya
#jualanraya
#jualangempakraya
#aurainsta
#aurainstabatch19


0

🎀BAWAL CROWN
✔️tempahan untuk raya dialu-alukan
✔️beli borong lagi murah
✔️SELESA/MUDAH DIBENTUK/KEMAS
♥️RM20
♥️10pc-29pc=RM18(pc)
♥️30pc -50pc=RM15(pc)
↪️ADD POSTAGE
#Postage rm7 sm/rm10 Ss 2 helai tudung..
#Postage Rm10 sm/rm15 Ss
3 helai tudung
#Postage Rm15 sm/rm20 Ss
10 helai tudung..
#saya jual tudung
#warna pelbagai pilihan
#tudungbawal #bawalcotton #bawalcrown #sayajual #selesadipakai #jualantudung


0

selamat pagi😊
BAWAL CROWN👑
✔️Tempahan untuk raya dialu alukan
✔️beli borong lagi murah
✔️SELESA/MUDAH DIBENTUK/KEMAS
♥️RM20 /pc
♥️10pc-29pc=RM18(pc)
♥️30pc-50pc=RM15(pc)
#Postage rm7 sm/rm10 Ss 2 helai tudung..
#Postage Rm10 sm/rm15 Ss
3 helai tudung
#Postage Rm15 sm/rm20 Ss
10 helai tudung..
#saya jual tudung
#warna pelbagai pilihan
#tudungbawal #bawalcotton #bawal crown
#selesadipakai #jualantudung


0

Believe good things will happen, and they will. 💕
-
-
LAST DAY!
#SALE TUDUNG BAWAL ! .
.

HARGA #SALE 8/4/2018-15/4/2018
.
. *Bawal Basic Chiffon Bidang 45"* .
. ✔️Harga
1 pcs RM18 exclude postage
2 pcs RM35 with postage
3 pcs RM53 with postage
4 pcs RM70 with postage
5 pcs RM85 with postage
6 pcs RM95 with postage
10 pcs RM165 with postage .
. *Bawal Chiffon Rebecca Diamond* .
. ✔️Harga
1 pcs RM29 exclude postage
3 pcs RM85 with postage
6 pcs RM150 with postage .
. *Bawal Basic Chiffon Bidang 52"* .
. ✔️Harga
1 pcs RM27 exclude postage
3 pcs RM85 with postage
6 pcs RM145 with postage .
.
#saletudung #jualantudung #bawalchiffon #bawaldiamond #bawalchiffonbasic #bawaldiamond #bymiranoor #beyoudoyouforyou #bawalchiffonmurah #bawalchiffonmalaysia #sayajual #bawalchiffon #bawalchiffoncantik #sayajualbawalchiffon #shawlonline #shawlmuslimah #borongshawl #shawlborong #jualshawl #sayajualonline #instabazar #instabazarmalaysia #tudung #modvier #venduerfestival #persada #bazarpaknil #moodrepublik #tudungmurah #jualtudung


0

#SALE TUDUNG BAWAL ! .
.

HARGA #SALE 8/4/2018-15/4/2018
.
. *Bawal Basic Chiffon Bidang 45"* .
. ✔️Harga
1 pcs RM18 exclude postage
2 pcs RM35 with postage
3 pcs RM53 with postage
4 pcs RM70 with postage
5 pcs RM85 with postage
6 pcs RM95 with postage
10 pcs RM165 with postage .
. *Bawal Chiffon Rebecca Diamond* .
. ✔️Harga
1 pcs RM29 exclude postage
3 pcs RM85 with postage
6 pcs RM150 with postage .
. *Bawal Basic Chiffon Bidang 52"* .
. ✔️Harga
1 pcs RM27 exclude postage
3 pcs RM85 with postage
6 pcs RM145 with postage .
.
#saletudung #jualantudung #bawalchiffon #bawaldiamond #bawalchiffonbasic #bawaldiamond #bymiranoor #beyoudoyouforyou #bawalchiffonmurah #bawalchiffonmalaysia #sayajual #bawalchiffon #bawalchiffoncantik #sayajualbawalchiffon #shawlonline #shawlmuslimah #borongshawl #shawlborong #jualshawl #sayajualonline #instabazar #instabazarmalaysia #tudung #modvier #venduerfestival #persada #bazarpaknil #moodrepublik #tudungmurah #jualtudung


0

“ Ya Allah , Permudahkan lah segala urusan hambamu ini Ya Allah di atas muka bumi yang penuh dengan cabaran . Ya Allah , kau limpahkan lah segala rahmatmu dan permurahkan lah segala rezekiku Ya Allah . Ya Allah yang Maha pemberi dan Maha pengampun . Di atas kesilapanku yang lama Ya Allah , Ampunkanlah segala dosa dosaku ya Allah . Ya Allah , hambamu bermohon padamu Ya Allah , setiap manusia manusia yang membaca doa doa ku Ya Allah , Limpahkanlah segala rezeki pada mereka ya Allah semoga permudahkan segala urusan mereka . Amin “ 😊❤️🍃 #international #malaysia #jualan #jualantudung #jualansale #jualanku #scarf #zeefcollection #bazaarpaknilmurah #bazaarpaknil #seremban #murah #murahmurah #doa #hambaallah #business


3

Ad yg tengah mencari tdung bawal yg senang di bentuk n senang di gosok x?????
👉Butik Vendorose ad koleksi bawal yg mcm ni...
.
.
https://www.wasap.my/60169247580
https://www.wasap.my/60169247580
.
.
🌷BUTIK VENDOROSE KUANTAN🌷
👉No.39,Ground Floor,China Town,Jalan Putra Square 3,Putra Square 25200 Kuantan Pahang
.
.
#jomshopping #tudungmurah #jualantudung #sale #koleksiterbaru #tudungviral #butikKuantan #butikvendorose #chinatown #kuantan


0

Ad yg tengah mencari tdung bawal yg senang di bentuk n senang di gosok x?????
👉Butik Vendorose ad koleksi bawal yg mcm ni...
.
.
🌷BAWAL COTTON🌷
.
https://www.wasap.my/60169247580
https://www.wasap.my/60169247580
.
.
🌷BUTIK VENDOROSE KUANTAN🌷
👉No.39,Ground Floor,China Town,Jalan Putra Square 3,Putra Square 25200 Kuantan Pahang
.
.
#jomshopping #tudungmurah #jualantudung #sale #koleksiterbaru #tudungviral #butikKuantan #butikvendorose #chinatown #kuantan


0

👉Butik Vendorose ad koleksi bawal cotton uolls.....
.
.
https://www.wasap.my/60169247580
https://www.wasap.my/60169247580
.
.
🌷BUTIK VENDOROSE KUANTAN🌷
👉No.39,Ground Floor,China Town,Jalan Putra Square 3,Putra Square 25200 Kuantan Pahang
.
.
#jomshopping #tudungmurah #jualantudung #sale #koleksiterbaru #tudungviral #butikKuantan #butikvendorose #chinatown #kuantan


0

Ad yg tengah mencari tdung bawal yg senang di bentuk n senang di gosok x?????
👉Butik Vendorose ad koleksi bawal yg mcm ni...
.
.
https://www.wasap.my/60169247580
https://www.wasap.my/60169247580
.
.
🌷BUTIK VENDOROSE KUANTAN🌷
👉No.39,Ground Floor,China Town,Jalan Putra Square 3,Putra Square 25200 Kuantan Pahang
.
.
#jomshopping #tudungmurah #jualantudung #sale #koleksiterbaru #tudungviral #butikKuantan #butikvendorose #chinatown #kuantan


0

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Online transactions memang mudah dan selamat.
Alhamdulillah ramai yang dah menggunakan online payment dengan link pembayaran di ibill.my.
Kalau anda peniaga online yang masih belum mempunyai link pembayaran secara online boleh daftar di ibill.my.
..
Caranya mudah,anda hanya perlu mendaftar dan isi maklumat produk untuk mendapatkan link produk anda.Anda boleh mempamerkan link tersebut di semua platform sosial media anda untuk pelanggan anda membeli dan membayar secara online.. 😊

Maklumat lanjut sila layari website kami di www.ibill.my
Daftar secara PERCUMA.. #jualantudung #jualan #peniaga #onlineshopping #whatsappme #ibill #macammacam #paymentonline #ramaikan #mudah


0

Happy monday darling.. Harini mcm biasa kak nurul ada buat posting ya
Nak jon posting today please make payment before1ptg..nanti team kami akan proceed posting sameday tau.

Mana yang wasap belum reply wasap lagi k ..kak nurul try reply 1 1💪💪 Untuk order boleh terus wasap kami 👇
www.wasap.my/60192441640

#saletudung #tudungborong #jualantudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungsarung #shawlmurah #shawlkeknis #salemurah #tudunglabuh #tudungbesar #tudunginstant #borongtudungonline
#pemborongtudungmurah
#tudung #koleksishawl #tutorialshawl


9

SERENDAH RM21❗️RM21 ❗️RM21❗️

Beza gred A & B
gred A - Material lebih tebal,panjang sesuai lilit yg berbadan besar
Gred B - material adalah lebih nipis dan instant pendek sedikit .

REFER PADA PIC GRED A @ B -2 pilihan harga yang berbeza mengikut gred kualiti material..murah pasti bersebab bukan.

NAK UPDATE TUDUNG2 TERKINI???
Pelbagai fesyen & design tudung2 trend & terkini.
Warna2 random yg menarik pasti memikat hati.
Belian borong minimum serendah 10 & 20pcs(refer pd gmbr).
Harga borong termurah di pasaran.
Update hampir setiap hari di group & channel.

Jom join Channel Telegram kami
Sila click link di bawah
https://t.me/joinchat/ED1acg25ROc-GFfn5jsN-A
(unlimited join)
Untuk order boleh terus wasap kami 👇
www.wasap.my/60192441640

#saletudung #tudungborong #jualantudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungsarung #shawlmurah #shawlkeknis #salemurah #tudunglabuh #tudungbesar #tudunginstant #borongtudungonline
#pemborongtudungmurah
#tudung #koleksishawl #tutorialshawl


7

SERENDAH RM21 ❗️RM21 ❗️RM21❗️

Beza gred A & B
gred A - Material lebih tebal,panjang sesuai lilit yg berbadan besar
Gred B - material adalah lebih nipis dan instant pendek sedikit .

REFER PADA PIC GRED A @ B -2 pilihan harga yang berbeza mengikut gred kualiti material..murah pasti bersebab bukan.

NAK UPDATE TUDUNG2 TERKINI???
Pelbagai fesyen & design tudung2 trend & terkini.
Warna2 random yg menarik pasti memikat hati.
Belian borong minimum serendah 10 & 20pcs(refer pd gmbr).
Harga borong termurah di pasaran.
Update hampir setiap hari di group & channel.

Jom join Channel Telegram kami
Sila click link di bawah
https://t.me/joinchat/ED1acg25ROc-GFfn5jsN-A
(unlimited join)
Untuk order boleh terus wasap kami 👇
www.wasap.my/60192441640

#saletudung #tudungborong #jualantudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungsarung #shawlmurah #shawlkeknis #salemurah #tudunglabuh #tudungbesar #tudunginstant #borongtudungonline
#pemborongtudungmurah
#tudung #koleksishawl #tutorialshawl


6

#Innerlacediamond

Tak jatuh cinta xtau la..
Meh dapatkan di nsq

Warna superb gojez
✔️diamond superb gojez
✔️kemas potongan
✔️sememangnya ramai dah borong

Kak nurul da terjual 340pcs inner ni..
Tak pernah tak cantik

Jom join Channel Telegram kami
Sila click link di bawah
https://t.me/joinchat/ED1acg25ROc-GFfn5jsN-A
(unlimited join)
Untuk order boleh terus wasap kami 👇
www.wasap.my/60192441640

#saletudung #tudungborong #jualantudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungsarung #shawlmurah #shawlkeknis #salemurah #tudunglabuh #tudungbesar #tudunginstant #borongtudungonline
#pemborongtudungmurah
#tudung #koleksishawl #tutorialshawl


0

SERENDAH RM19 ❗️RM19 ❗️RM19❗️

Beza gred A & B
gred A - Material lebih tebal,panjang sesuai lilit yg berbadan besar
Gred B - material adalah lebih nipis dan instant pendek sedikit .

REFER PADA PIC GRED A @ B -2 pilihan harga yang berbeza mengikut gred kualiti material..murah pasti bersebab bukan.

NAK UPDATE TUDUNG2 TERKINI???
Pelbagai fesyen & design tudung2 trend & terkini.
Warna2 random yg menarik pasti memikat hati.
Belian borong minimum serendah 10 & 20pcs(refer pd gmbr).
Harga borong termurah di pasaran.
Update hampir setiap hari di group & channel.

Jom join Channel Telegram kami
Sila click link di bawah
https://t.me/joinchat/ED1acg25ROc-GFfn5jsN-A
(unlimited join)
Untuk order boleh terus wasap kami 👇
www.wasap.my/60192441640

#saletudung #tudungborong #jualantudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungsarung #shawlmurah #shawlkeknis #salemurah #tudunglabuh #tudungbesar #tudunginstant #borongtudungonline
#pemborongtudungmurah
#tudung #koleksishawl #tutorialshawl


6

SERENDAH RM19 ❗️RM19 ❗️RM19❗️

Beza gred A & B
gred A - Material lebih tebal,panjang sesuai lilit yg berbadan besar
Gred B - material adalah lebih nipis dan instant pendek sedikit .

REFER PADA PIC GRED A @ B -2 pilihan harga yang berbeza mengikut gred kualiti material..murah pasti bersebab bukan.

NAK UPDATE TUDUNG2 TERKINI???
Pelbagai fesyen & design tudung2 trend & terkini.
Warna2 random yg menarik pasti memikat hati.
Belian borong minimum serendah 10 & 20pcs(refer pd gmbr).
Harga borong termurah di pasaran.
Update hampir setiap hari di group & channel.

Jom join Channel Telegram kami
Sila click link di bawah
https://t.me/joinchat/ED1acg25ROc-GFfn5jsN-A
(unlimited join)
Untuk order boleh terus wasap kami 👇
www.wasap.my/60192441640

#saletudung #tudungborong #jualantudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungsarung #shawlmurah #shawlkeknis #salemurah #tudunglabuh #tudungbesar #tudunginstant #borongtudungonline
#pemborongtudungmurah
#tudung #koleksishawl #tutorialshawl


2

SERENDAH RM19 ❗️RM19 ❗️RM19❗️

Beza gred A & B
gred A - Material lebih tebal,panjang sesuai lilit yg berbadan besar
Gred B - material adalah lebih nipis dan instant pendek sedikit .

REFER PADA PIC GRED A @ B -2 pilihan harga yang berbeza mengikut gred kualiti material..murah pasti bersebab bukan.

NAK UPDATE TUDUNG2 TERKINI???
Pelbagai fesyen & design tudung2 trend & terkini.
Warna2 random yg menarik pasti memikat hati.
Belian borong minimum serendah 10 & 20pcs(refer pd gmbr).
Harga borong termurah di pasaran.
Update hampir setiap hari di group & channel.

Jom join Channel Telegram kami
Sila click link di bawah
https://t.me/joinchat/ED1acg25ROc-GFfn5jsN-A
(unlimited join)
Untuk order boleh terus wasap kami 👇
www.wasap.my/60192441640

#saletudung #tudungborong #jualantudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungsarung #shawlmurah #shawlkeknis #salemurah #tudunglabuh #tudungbesar #tudunginstant #borongtudungonline
#pemborongtudungmurah
#tudung #koleksishawl #tutorialshawl


1

SERENDAH RM19 ❗️RM19 ❗️RM19❗️

Beza gred A & B
gred A - Material lebih tebal,panjang sesuai lilit yg berbadan besar
Gred B - material adalah lebih nipis dan instant pendek sedikit .

REFER PADA PIC GRED A @ B -2 pilihan harga yang berbeza mengikut gred kualiti material..murah pasti bersebab bukan.

NAK UPDATE TUDUNG2 TERKINI???
Pelbagai fesyen & design tudung2 trend & terkini.
Warna2 random yg menarik pasti memikat hati.
Belian borong minimum serendah 10 & 20pcs(refer pd gmbr).
Harga borong termurah di pasaran.
Update hampir setiap hari di group & channel.

Jom join Channel Telegram kami
Sila click link di bawah
https://t.me/joinchat/ED1acg25ROc-GFfn5jsN-A
(unlimited join)
Untuk order boleh terus wasap kami 👇
www.wasap.my/60192441640

#saletudung #tudungborong #jualantudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungsarung #shawlmurah #shawlkeknis #salemurah #tudunglabuh #tudungbesar #tudunginstant #borongtudungonline
#pemborongtudungmurah
#tudung #koleksishawl #tutorialshawl


1

SERENDAH RM19 ❗️RM19 ❗️RM19❗️

Beza gred A & B
gred A - Material lebih tebal,panjang sesuai lilit yg berbadan besar
Gred B - material adalah lebih nipis dan instant pendek sedikit .

REFER PADA PIC GRED A @ B -2 pilihan harga yang berbeza mengikut gred kualiti material..murah pasti bersebab bukan.

NAK UPDATE TUDUNG2 TERKINI???
Pelbagai fesyen & design tudung2 trend & terkini.
Warna2 random yg menarik pasti memikat hati.
Belian borong minimum serendah 10 & 20pcs(refer pd gmbr).
Harga borong termurah di pasaran.
Update hampir setiap hari di group & channel.

Jom join Channel Telegram kami
Sila click link di bawah
https://t.me/joinchat/ED1acg25ROc-GFfn5jsN-A
(unlimited join)
Untuk order boleh terus wasap kami 👇
www.wasap.my/60192441640

#saletudung #tudungborong #jualantudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungsarung #shawlmurah #shawlkeknis #salemurah #tudunglabuh #tudungbesar #tudunginstant #borongtudungonline
#pemborongtudungmurah
#tudung #koleksishawl #tutorialshawl


2

SERENDAH RM21 ❗️RM21 ❗️RM21❗️

Beza gred A & B
gred A - Material lebih tebal,panjang sesuai lilit yg berbadan besar
Gred B - material adalah lebih nipis dan instant pendek sedikit .

REFER PADA PIC GRED A @ B -2 pilihan harga yang berbeza mengikut gred kualiti material..murah pasti bersebab bukan.

NAK UPDATE TUDUNG2 TERKINI???
Pelbagai fesyen & design tudung2 trend & terkini.
Warna2 random yg menarik pasti memikat hati.
Belian borong minimum serendah 10 & 20pcs(refer pd gmbr).
Harga borong termurah di pasaran.
Update hampir setiap hari di group & channel.

Jom join Channel Telegram kami
Sila click link di bawah
https://t.me/joinchat/ED1acg25ROc-GFfn5jsN-A
(unlimited join)
Untuk order boleh terus wasap kami 👇
www.wasap.my/60192441640

#saletudung #tudungborong #jualantudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungsarung #shawlmurah #shawlkeknis #salemurah #tudunglabuh #tudungbesar #tudunginstant #borongtudungonline
#pemborongtudungmurah
#tudung #koleksishawl #tutorialshawl


1

SERENDAH RM21 ❗️RM21 ❗️RM21❗️

Beza gred A & B
gred A - Material lebih tebal,panjang sesuai lilit yg berbadan besar
Gred B - material adalah lebih nipis dan instant pendek sedikit .

REFER PADA PIC GRED A @ B -2 pilihan harga yang berbeza mengikut gred kualiti material..murah pasti bersebab bukan.

NAK UPDATE TUDUNG2 TERKINI???
Pelbagai fesyen & design tudung2 trend & terkini.
Warna2 random yg menarik pasti memikat hati.
Belian borong minimum serendah 10 & 20pcs(refer pd gmbr).
Harga borong termurah di pasaran.
Update hampir setiap hari di group & channel.

Jom join Channel Telegram kami
Sila click link di bawah
https://t.me/joinchat/ED1acg25ROc-GFfn5jsN-A
(unlimited join)
Untuk order boleh terus wasap kami 👇
www.wasap.my/60192441640

#saletudung #tudungborong #jualantudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungsarung #shawlmurah #shawlkeknis #salemurah #tudunglabuh #tudungbesar #tudunginstant #borongtudungonline
#pemborongtudungmurah
#tudung #koleksishawl #tutorialshawl


2

SERENDAH RM21 ❗️RM21 ❗️RM21❗️

Beza gred A & B
gred A - Material lebih tebal,panjang sesuai lilit yg berbadan besar
Gred B - material adalah lebih nipis dan instant pendek sedikit .

REFER PADA PIC GRED A @ B -2 pilihan harga yang berbeza mengikut gred kualiti material..murah pasti bersebab bukan.

NAK UPDATE TUDUNG2 TERKINI???
Pelbagai fesyen & design tudung2 trend & terkini.
Warna2 random yg menarik pasti memikat hati.
Belian borong minimum serendah 10 & 20pcs(refer pd gmbr).
Harga borong termurah di pasaran.
Update hampir setiap hari di group & channel.

Jom join Channel Telegram kami
Sila click link di bawah
https://t.me/joinchat/ED1acg25ROc-GFfn5jsN-A
(unlimited join)
Untuk order boleh terus wasap kami 👇
www.wasap.my/60192441640

#saletudung #tudungborong #jualantudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungsarung #shawlmurah #shawlkeknis #salemurah #tudunglabuh #tudungbesar #tudunginstant #borongtudungonline
#pemborongtudungmurah
#tudung #koleksishawl #tutorialshawl


2

📣📣Perhatian kepada wanita yang ingin tampil menyerlah tanpa pening memikirkan gaya yang kompleks.
.
Jangan risau uolss kerana produk INSTANCE SHAWL kami tidak perlu lipatan atau gaya yang complicated dimana Sis akan sentiasa tampil menawan serta yakin di mana sahaja.
.
Sempena promosi pembukaan produk baru kami, kami menawarkan enam warna dengan harga yang berpatutan. Pilihan warna tersebut disenaraikan di bawah ⬇️⬇️⬇️ ------------
❤️Soft grey
❤️Soft peach
Jenis : Instant shawl 1 layer
Ukuran : 1.9m x 0.3m
Material : Chiffon equipped with swarovski crystal and golden metal tag
---------------------------
Kenapa uols patut cuba produk kami ?
🌹Kain material kami lebih senang dibentuk dan tidak mudah kedut
🌹Kain tudung ini lembut dan selesa
🌹Kain mudah digosok dan tidak jarang
🌹Tudung ini boleh digayakan pelbagai cara mengikut kegemaran uolss.
----------------------------
Sempena jualan permulaan dan promosi hujung tahun kami menawarkan pada harga yang amat berpatutan

Click link di bio kami untuk detail dan harga promosi
--💐"EVERY WOMAN HAS THEIR OWN BEAUTY"💐--
#sayajualtudung
#tudungmurah
#tudungmuar
#elegance
#qaysha
#jualantudung
#promositudung
#plainshawl
#instanceshawl


0

📣📣Perhatian kepada wanita yang kerap moody di tempat kerja akibat tudung tidak menjadi!
.
Jangan risau kerana tudung kami tidak perlu lipatan yg kompleks untuk tampil menawan. Sis akan sentiasa tampil menawan dan yakin di mana sahaja
.
Sempena promosi pembukaan produk baru kami, kami menawarkan enam warna dengan harga yang berpatutan. Pilihan warna tersebut disenaraikan di bawah ⬇️⬇️⬇️
❤️Sweet brown
❤️Sweet tangerine
❤️Pastel yellowwish
❤️Sweet pink
Jenis : Instant shawl 1 layer
Ukuran : 2.0m x0.3m
Material : Chiffon grade A equipped with Swarovski crystal and golden metal tag
---------------------------
Kenapa uols patut cuba produk kami ?
🌹Kain material kami lebih senang dibentuk dan tidak mudah kedut
🌹Kain tudung ini lembut dan selesa
🌹Kain mudah digosok dan tidak jarang
🌹Tudung ini boleh digayakan pelbagai cara mengikut kegemaran uolss.
-----------------------
Sempena jualan permulaan dan promosi hujung tahun kami menawarkan pada harga yang amat berpatutan.
Click link bio kami untuk detail dan harga promosi
-- 💐"EVERY WOMAN HAS THEIR OWN BEAUTY"💐--
#sayajualtudung
#tudungmurah
#tudungmuar
#elegance
#qaysha
#jualantudung
#promositudung
#plainshawl
#instanceshawl


0

Hanim Square Printed Turki Bawal 45'
.
Material best sangat senang bentuk
Tak licin dan senang diuruskan
Terdapat 5 pilihan warna
.
Borong 10 helai
SM RM125
SS RM130
.
Borong 20helai
SM RM190
SS RM200
.
Whatsapp 6017-959-8048 segera
.
#tudungborong #malayatudung #malayatudungborong #wholesale #tudungwholesale #pemborongtudung #pemborongmurah #pemborongshawl #jualantudung #pemborongmalaysia #tudungbawal #shawlmurah #tudungmurah #bazarpaknil #bazarmurah #bazartudung #sayajual #sayajualmurah #borongtudungmurah #sayajualborong #bazarlepak #sayajualshawl


3

Hanim Square Printed Turki Bawal 45'
.
Material best sangat senang bentuk
Tak licin dan senang diuruskan
Terdapat 5 pilihan warna
.
Borong 10 helai
SM RM125
SS RM130
.
Borong 20helai
SM RM190
SS RM200
.
Whatsapp 6017-959-8048 segera
.
#tudungborong #malayatudung #malayatudungborong #wholesale #tudungwholesale #pemborongtudung #pemborongmurah #pemborongshawl #jualantudung #pemborongmalaysia #tudungbawal #shawlmurah #tudungmurah #bazarpaknil #bazarmurah #bazartudung #sayajual #sayajualmurah #borongtudungmurah #sayajualborong #bazarlepak


0

Hanim Square Printed Turki Bawal 45'
.
Material best sangat senang bentuk
Tak licin dan senang diuruskan
Terdapat 5 pilihan warna
.
Borong 10 helai
SM RM125
SS RM130
.
Borong 20helai
SM RM190
SS RM200
.
Whatsapp 6017-959-8048 segera
.
#tudungborong #malayatudung #malayatudungborong #wholesale #tudungwholesale #pemborongtudung #pemborongmurah #pemborongshawl #jualantudung #pemborongmalaysia #tudungbawal #shawlmurah #tudungmurah #bazarpaknil #bazarmurah #bazartudung


1

🐝 BAWAL HEAVY CHIFFON🐝
*mudah dipakai dan senang dibentuk*
RM15/pcs (exclude postage)
DM/WHATAPPS 019-3342192
#codputrajaya #tudungmurah #bawalchiffon #tudungbawal #shawl #shawlkeknis #putrajaya #bazarpaknilmurah #fareeda #duckscarves #kekaboo #bajukurung #minikurung #jualantudung #plussizefashion


1

Warna baru instant shawl Ayra

INSTANT SHAWL AYRA

Ukuran:
Medium : 2m x 0.65
Large : 2m x 0.75
Extra Large : 2m x 0.8

Harga tidak termasuk kos postage

Harga:
Medium: RM29
Large & Extra Large: RM 39
------------------------------------------------
🌹 INSTANT SHAWL AYRA 🌹
--------------------------------------------------
.
Material High Quality Premium Moss Crepe

Instant Shawl Double Loop

Tidak perlu iron & tak perlu inner

Sangat mudah dipakai & pilihan warna yg sangat menarik & terhad. .

Belian 3 -4helai less 10%
Belian 5 helai ke atas less 20%

0179337220


1

Ad yg tengah mencari tdung bawal yg senang di bentuk n senang di gosok x?????
.
hah ni lh tudung new arrival dri butik vendorose....bawal cotton printed.. senang jew bentuk uollsss....dh lh x lembik di bahagian muka...cepat n kemas jew..
.
jatuh hati bila pakai tdung ni..rse lebih yakin je untuk berhadapan dgn org sbb tudung sentiasa jadi... .
.
nak cari tudung bawal printed cotton boleh dtng ke butik kami yer sayang2..
.
sekarang tengah ada jualan murah untuk akhir tahun tau..cepat2 serbu sementara masih ade stok❗️❗️❗️❗️
.
.
https://www.wasap.my/60169247580
https://www.wasap.my/60169247580
.
.
🌷BUTIK VENDOROSE KUANTAN🌷
👉No.39,Ground Floor,China Town,Jalan Putra Square 3,Putra Square 25200 Kuantan Pahang
.
.
#jomshopping #tudungmurah #jualantudung #sale #koleksiterbaru #tudungviral #butikKuantan #butikvendorose #chinatown #kuantan


1

Ad yg tengah mencari tdung bawal yg senang di bentuk n senang di gosok x?????
.
hah ni lh tudung new arrival dri butik vendorose....bawal cotton printed.. senang jew bentuk uollsss....dh lh x lembik di bahagian muka...cepat n kemas jew..
.
jatuh hati bila pakai tdung ni..rse lebih yakin je untuk berhadapan dgn org sbb tudung sentiasa jadi... .
.
nak cari tudung bawal printed cotton boleh dtng ke butik kami yer sayang2..
.
sekarang tengah ada jualan murah untuk akhir tahun tau..cepat2 serbu sementara masih ade stok❗️❗️❗️❗️
.
.
https://www.wasap.my/60169247580
https://www.wasap.my/60169247580
.
.
🌷BUTIK VENDOROSE KUANTAN🌷
👉No.39,Ground Floor,China Town,Jalan Putra Square 3,Putra Square 25200 Kuantan Pahang
.
.
#jomshopping #tudungmurah #jualantudung #sale #koleksiterbaru #tudungviral #butikKuantan #butikvendorose #chinatown #kuantan


0

Ad yg tengah mencari tdung bawal yg senang di bentuk n senang di gosok x?????
.
hah ni lh tudung new arrival dri butik vendorose....bawal cotton printed.. senang jew bentuk uollsss....dh lh x lembik di bahagian muka...cepat n kemas jew..
.
jatuh hati bila pakai tdung ni..rse lebih yakin je untuk berhadapan dgn org sbb tudung sentiasa jadi... .
.
nak cari tudung bawal printed cotton boleh dtng ke butik kami yer sayang2..
.
sekarang tengah ada jualan murah untuk akhir tahun tau..cepat2 serbu sementara masih ade stok❗️❗️❗️❗️
.
.
https://www.wasap.my/60169247580
https://www.wasap.my/60169247580
.
.
🌷BUTIK VENDOROSE KUANTAN🌷
👉No.39,Ground Floor,China Town,Jalan Putra Square 3,Putra Square 25200 Kuantan Pahang
.
.
#jomshopping #tudungmurah #jualantudung #sale #koleksiterbaru #tudungviral #butikKuantan #butikvendorose #chinatown #kuantan


0

- Syukur Alhamdulillah.. #LentikDara bukan saje bagus utk kuruskan badan, tp bagus utk #darahtinggi jugak chuolss!! 😍👏 Sumpah rugi giler sape yg belum cuba Lentik Dara! 💃

#LentikDara
#BukanUntukKurusJerUols
#juskurustanpadiet #tanpasenaman
#jusegalaubat #bajumurahmalaysia
#pusatgrosirmetrotanahabang
#jualantudung #pakaiantrendmurah


2

Ad yg tengah mencari tdung bawal yg senang di bentuk n senang di gosok x?????
👉Butik Vendorose ad koleksi bawal yg mcm ni...
.
.
https://www.wasap.my/60169247580
https://www.wasap.my/60169247580
.
.
🌷BUTIK VENDOROSE KUANTAN🌷
👉No.39,Ground Floor,China Town,Jalan Putra Square 3,Putra Square 25200 Kuantan Pahang
.
.
#jomshopping #tudungmurah #jualantudung #sale #koleksiterbaru #tudungviral #butikKuantan #butikvendorose #chinatown #kuantan


1

Ad yg tengah mencari tdung bawal yg senang di bentuk n senang di gosok x?????
👉Butik Vendorose ad koleksi bawal yg mcm ni...
.
.
https://www.wasap.my/60169247580
https://www.wasap.my/60169247580
.
.
🌷BUTIK VENDOROSE KUANTAN🌷
👉No.39,Ground Floor,China Town,Jalan Putra Square 3,Putra Square 25200 Kuantan Pahang
.
.
#jomshopping #tudungmurah #jualantudung #sale #koleksiterbaru #tudungviral #butikKuantan #butikvendorose #chinatown #kuantan


0

Penborong tudung murah
Di Malaysia
Harga kesi syg syg syg
Sama free postge
Sm& Sabah& Sarawak
Inner,Instant,Bawal,Shawl,Telekung Kami Memberi Dengan Harga Termurah Dari Kilang.

PROMOSI HEBAT
Jangan Lepaskan Peluang Utk Pengambilan Agent/Dropship

WhatsApp Terus ke.01139052949

saletudung #tudungborong #jualantudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungsarung #shawlmurah #shawlkeknis #salemurah #tudunglabuh #tudungbesar #tudunginstant #borongtudungonline
#pemborongtudungmurah
#tudung #koleksishawl #tutorialshawlterkini


3

Penborong tudung murah
Di Malaysia
Harga kesi syg syg syg
Sama free postge
Sm& Sabah& Sarawak
Inner,Instant,Bawal,Shawl,Telekung Kami Memberi Dengan Harga Termurah Dari Kilang.

PROMOSI HEBAT
Jangan Lepaskan Peluang Utk Pengambilan Agent/Dropship

WhatsApp Terus ke.01139052949

saletudung #tudungborong #jualantudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungsarung #shawlmurah #shawlkeknis #salemurah #tudunglabuh #tudungbesar #tudunginstant #borongtudungonline
#pemborongtudungmurah
#tudung #koleksishawl #tutorialshawlterkini


1

Penborong tudung murah
Di Malaysia
Harga kesi syg syg syg
Sama free postge
Sm& Sabah& Sarawak
Inner,Instant,Bawal,Shawl,Telekung Kami Memberi Dengan Harga Termurah Dari Kilang.

PROMOSI HEBAT
Jangan Lepaskan Peluang Utk Pengambilan Agent/Dropship

WhatsApp Terus ke.01139052949

saletudung #tudungborong #jualantudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungsarung #shawlmurah #shawlkeknis #salemurah #tudunglabuh #tudungbesar #tudunginstant #borongtudungonline
#pemborongtudungmurah
#tudung #koleksishawl #tutorialshawlterkini


2

Penborong tudung murah
Di Malaysia
Harga kesi syg syg syg
Sama free postge
Sm& Sabah& Sarawak
Inner,Instant,Bawal,Shawl,Telekung Kami Memberi Dengan Harga Termurah Dari Kilang.

PROMOSI HEBAT
Jangan Lepaskan Peluang Utk Pengambilan Agent/Dropship

WhatsApp Terus ke.01139052949

saletudung #tudungborong #jualantudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungsarung #shawlmurah #shawlkeknis #salemurah #tudunglabuh #tudungbesar #tudunginstant #borongtudungonline
#pemborongtudungmurah
#tudung #koleksishawl #tutorialshawlterkini


0

Penborong tudung murah
Di Malaysia
Harga kesi syg syg syg
Sama free postge
Sm& Sabah& Sarawak
Inner,Instant,Bawal,Shawl,Telekung Kami Memberi Dengan Harga Termurah Dari Kilang.

PROMOSI HEBAT
Jangan Lepaskan Peluang Utk Pengambilan Agent/Dropship

WhatsApp Terus ke.01139052949

saletudung #tudungborong #jualantudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungsarung #shawlmurah #shawlkeknis #salemurah #tudunglabuh #tudungbesar #tudunginstant #borongtudungonline
#pemborongtudungmurah
#tudung #koleksishawl #tutorialshawlterkini


2

Penborong tudung murah
Di Malaysia
Harga kesi syg syg syg
Sama free postge
Sm& Sabah& Sarawak
Inner,Instant,Bawal,Shawl,Telekung Kami Memberi Dengan Harga Termurah Dari Kilang.

PROMOSI HEBAT
Jangan Lepaskan Peluang Utk Pengambilan Agent/Dropship

WhatsApp Terus ke.01139052949

saletudung #tudungborong #jualantudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungsarung #shawlmurah #shawlkeknis #salemurah #tudunglabuh #tudungbesar #tudunginstant #borongtudungonline
#pemborongtudungmurah
#tudung #koleksishawl #tutorialshawlterkini


1

Penborong tudung murah
Di Malaysia
Harga kesi syg syg syg
Sama free postge
Sm& Sabah& Sarawak
Inner,Instant,Bawal,Shawl,Telekung Kami Memberi Dengan Harga Termurah Dari Kilang.

PROMOSI HEBAT
Jangan Lepaskan Peluang Utk Pengambilan Agent/Dropship

WhatsApp Terus ke.01139052949

saletudung #tudungborong #jualantudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungsarung #shawlmurah #shawlkeknis #salemurah #tudunglabuh #tudungbesar #tudunginstant #borongtudungonline
#pemborongtudungmurah
#tudung #koleksishawl #tutorialshawlterkini


0

Penborong tudung murah
Di Malaysia
Harga kesi syg syg syg
Sama free postge
Sm& Sabah& Sarawak
Inner,Instant,Bawal,Shawl,Telekung Kami Memberi Dengan Harga Termurah Dari Kilang.

PROMOSI HEBAT
Jangan Lepaskan Peluang Utk Pengambilan Agent/Dropship

WhatsApp Terus ke.01139052949

saletudung #tudungborong #jualantudung #tudungmurah #tudungbawal #tudungsarung #shawlmurah #shawlkeknis #salemurah #tudunglabuh #tudungbesar #tudunginstant #borongtudungonline
#pemborongtudungmurah
#tudung #koleksishawl #tutorialshawlterkini


1