#jualbelionlinemalaysia

Instagram photos and videos

#bazaaronline#jualbelionlinemalaysia#sayajual#sayajualmurah#bazaarkl#sapotlokal#jualanku#festival#sayajualonline#streetfashion#carousellmy#lokalah#bazaar#onlineshoppingmalaysia#700k#conversemalaysia#converselover#conversemurah#kasutmurah#kasutmurahmalaysia#conversemalaysiamurah#superking#photooftheday

Hashtags #jualbelionlinemalaysia for Instagram

Lv
Gred 3A
Rm75 sm rm80 ss
Free pos

Wasap.my/+60162708912

#jualfollowers #jualbelionlinemurah #jualbelionlinemalaysia


0

MAMPU MILIK
MAMPU REFILL

Foundation awak cepat habis tak?

Ini soalan biasa dari yang bertanya ttg produk ini.
Hari hari pakai pon, tahan sehingga 4 bulan. Bukan sebab kita punya foundation nih, sikit je pakai.. And nak ratakan senang.
Sapu tipis pon, dah nampak beza.
Nak apa lagi kan?

Harga mampu milik. RM 79.90.

Siap ada 2 barang lagi bersama.
Nak order?

boleh wasap kalau nak tanya apa2.

Tinggalkan pm kat comment pon boleh.

Or DM je.
follow @zaranaza.mekapstore

follow @zaranaza.mekapstore

follow @zaranaza.mekapstore

http://nakordermakeup.wasap.my/


2

FOUNDATION menjadi kegilaan bukan lagi bedak compact.
.
Kenapa?
.
Sebab kami nak siap cepat, πŸ˜‚
tapi sempurna.
Pakai satu barang, 3,4 jam tahan. .
#mekapuu

Likes page Zaranaza.mekapstore
Follow instagram @zaranaza.mekapstore


2

HIGH GRADE MASCARA

Di jual secara loose item.
Bakal menjengah pasaran tak lama lagi. ........ Eh, tak de yang nak FREE Makeup Fix Spray Aloevera ke?
best Spray nih, baiki kulit perlahan lahan.
boleh tengok post sebelum syarat2 penyertaan.
Setiap bulan ada je benda free nak bagi tau!

Keep Follow @zaranaza.mekapstore


1

HELLO MARCH!
*contest march #mekapuu *

Giveaway dari contest @zaranaza.mekapstore
Menangi 1 botol FIX SPRAY ALOEVERA!! syarat penyertaan seperti di bawah

1) WAJIB FOLLOW @zaranaza.mekapstore
2) Tag rakan2 anda sebanyaknya ( post ini) , dan share post yang ada tanda * 1x setiap hari di IG anda. (share banyak2 pada satu masa menyebabkan anda tersingkir dari menang)

3) Like post di ig ini. Paling cepat like dan banyak like juga boleh di kira menang

4) comment yang murni2 di post ig ini.
Pemenang akan di umumkan setiap bulan pada 30hb.
Dan pemenang akan menerima msg dari admin. Sekiranya pemenang sedia mematuhi syarat, baru hadiah akan di pos.
Jom! Sertai dan Menang Fix Spray ni.

Ok, 1,2,3 go!


3

Produk dari umairah uzma kini menjengah ke tahun baru. Walaupun kurang dari 5 tahun bertapak di Malaysia.

Kami komited dalam mengahasilkan sesuatu yang bernilai.

Kualiti setanding harga. Itulah yang jadik impian umairah uzma.

Kepada anda yang tahu dan kenal keperluan produk natural dalam set setiap produk mekap dan skincare kita.

Jom, didik anak kita ttg natural product bersama.
Stay natural! Stay #mekapuu

support #mekapuu.


2

Sapa kata basic mekap nih biasa?

Ramai suka lihat orang bermekap, ramai jugak yang pendam dalam hati, nak mekap tapi tak tau nak beli set apa.

Ada jugak nak pakai mekap, tapi risau kulit muka jenis berminyak. Takut makin teruk.

Itulah ketakutan yang tak berkesudahan. Sebab tak nak ambil apa2 fast action.

Semua boleh selesai sayang2... Set umairah uzma asas bahan natural. Sesuai dengan semua warna kulit.. Betul, ada cometitor yang lebih glamour dari kami. Tapi harga dan set kami lebih mudah dan mampu anda miliki.

Harga RM 79.90, anda ada 4 pilihan set! Saya ulang
4 pilihan set!

So kalau kulit muka berminyak, ambik la set + masker charcoal bentonite clay
Atau

Set + masker coffee

Pakai masker dan spray makeup fix spray. At least la 5-7 hari je... Dah nampak dah different nya.
Mintak maap dulu eh, effect instant tiada dalam set kami. Kami natural ingredients hookey... Jadik, kalau lah berpikir2 lagi. Just nak pesan, pilih organic skincare organic make up untuk wajah anda.

Dah tak moh dah scroll sana sini,

meh DM kita, tinggal kan comment PM pon boleh

atau klik link
http://nakordermakeup.wasap.my/

http://nakordermakeup.wasap.my/

http://nakordermakeup.wasap.my/


2

SET D + MASKER CHARCOAL

SET C + MASKER KUNYIT

SET B + MASKER COFFEE

SET BASIC 3 IN 1.
Semua set ini kami himpunkan dalam satu harga tetap.
RM 79.90 shj.

Maknanya dengan harga RM 79.90 anda ada 4 pilihan yang boleh anda buat.

Kesemua set ini dari bahan natural yang tidak membuatkan anda menyesal.
Harga mampu milik, tahan sehingga 4 bulan penggunaan dan bantu rawat wajah anda secara perlahan tetapi kekal.

Ok kan boleh buat pilihan?

meh DM kita, atau taip PM kat comment

atau klik link
http://nakordermakeup.wasap.my/

http://nakordermakeup.wasap.my/

http://nakordermakeup.wasap.my/


3

Pada yang belum ada penyelesaian buat masalah berkaitan kulit muka penuh dengan bekas jerawat, hitam2 skit.. cuba MAKEUP FIX SPRAY dari

UMAIRAH UZMA

Asas bahan aloevera dan ada vitamin A,C dan E.

paling ringkas dan bantu pudarkan masalah hitam hitam bekas jerawat.
nak cuba?

Harga tak rabak, bahan natural.

RM 27.00 shj (tak masuk postage)

nak free?

follow instagram Zaranaza.mekapstore atau pages @Zaranaza.mekapstore
setiap bulan ada give away tau!

Cepat! FOLLOW dan MENANG!


1

RM 79.90 SHJ

ADA FREE GIFT πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ terpulang dkt uolls nak pilih FREEGIFT mana satu pon.. πŸ‘‰πŸ»set A free brush + spray πŸ‘‰πŸ»set B free scrub kopi + spray πŸ‘‰πŸ»set C free scrub kunyit + spray πŸ‘‰πŸ»set D free charcoal mask + spray

Semua ready stock tau
Klik link di bio utk tempah atau nak tanya apa pon.. 😊😊


1

HELLO MARCH!
*contest march #mekapuu *

Giveaway dari contest @zaranaza.mekapstore
Menangi 1 botol FIX SPRAY ALOEVERA!! syarat penyertaan seperti di bawah

1) WAJIB FOLLOW @zaranaza.mekapstore
2) Tag rakan2 anda sebanyaknya ( post ini) , dan share post yang ada tanda * 1x setiap hari di IG anda. (share banyak2 pada satu masa menyebabkan anda tersingkir dari menang)

3) Like post di ig ini. Paling cepat like dan banyak like juga boleh di kira menang

4) comment yang murni2 di post ig ini.
Pemenang akan di umumkan setiap bulan pada 30hb.
Dan pemenang akan menerima msg dari admin. Sekiranya pemenang sedia mematuhi syarat, baru hadiah akan di pos.
Jom! Sertai dan Menang Fix Spray ni.

Ok, 1,2,3 go!


2

HELLO MARCH!
*contest march #mekapuu *

Giveaway dari contest @zaranaza.mekapstore
Menangi 1 botol FIX SPRAY ALOEVERA!! syarat penyertaan seperti di bawah

1) WAJIB FOLLOW @zaranaza.mekapstore
2) Tag rakan2 anda sebanyaknya ( post ini) , dan share post yang ada tanda * 1x setiap hari di IG anda. (share banyak2 pada satu masa menyebabkan anda tersingkir dari menang)

3) Like post di ig ini. Paling cepat like dan banyak like juga boleh di kira menang

4) comment yang murni2 di post ig ini.
Pemenang akan di umumkan setiap bulan pada 30hb.
Dan pemenang akan menerima msg dari admin. Sekiranya pemenang sedia mematuhi syarat, baru hadiah akan di pos.
Jom! Sertai dan Menang Fix Spray ni.

Ok, 1,2,3 go!


4

BLUSHES pon warna pigmented taw.
Pakai sikit dah terang dah.

Memang set mekap umairah nih mesra buget mak mak.. Hehe... Blushes awak sekarang tahan berapa lama? Sebulan dah habis ke?

Mengikut record, 2 bulan tenyeh selalu pon tak sikit2 wak.. ha best ke best?

Harga : RM 49.90
(tak masuk postage)

Tapi!

Kenapa nak BAYAR MAHAL kalau boleh dapatkan blushess nih pada harga diskaun?
Harga asal SET BASIC 3 in 1 + Blushes RM 129 (tak masuk postage)

HARGA DISKAUN RM 100
( tak masuk postage)

JIMAT RM 29
JIMAT RM 29

ok, nak order?

Klik link di bio


2

The end of the page