#jubahcantikmalaysia

Instagram photos and videos

#bajukurung#bajuraya2018#jubahcantikmalaysia#kurungmurah#bajukurungmoden#bajukurungcantik#bajukurungcantikmalaysia#zscollection#dressmurahmalaysia#cardiganpanjang#kurungmalaysia#kurungcantik#promositahunbaru#maxidressmurah#maxidress#jubahmurah#saleakhirtahun#yessale#peplummurahmalaysia#peplumcantikmurah

Hashtags #jubahcantikmalaysia for Instagram

Si manis Evony kurung dah menonjolkan diri๐Ÿ˜
.
Offer RM159 sehingga 27 July
Harga RM179 selepas 27 July
Add on tudung bawal instant dgn harga RM79 .
FREE POSTAGE


2

Baju kurung lovely EVONY
Sepasang baju dan kain๐Ÿ’•
.
.
Si manis Evony kurung dah menonjolkan diri๐Ÿ˜
.
Offer RM159 sehingga 27 July
Harga RM179 selepas 27 July
Add on tudung bawal instant dgn harga RM79 .
FREE POSTAGE


1

Salam pagi Ahad๐Ÿ˜˜
.
Salam perkenalan๐Ÿ’• .
๐ŸŒทEVONY KURUNG๐ŸŒท
. .
๐Ÿ‡triple layer with 3 tone โ€“ 3 kombinasi warna terkini khas untuk โ€œwanita muslimah muslimah sejatiโ€ mampu memberi effect โ€œxklusifโ€ , โ€œkemasโ€ dan โ€œtrendingโ€ .. walaupun 3 tone tapi masih mengekalkan konsep casual , dan simple ! .
.
๐Ÿ‡Lipatan pleat di bahagian depan baju beri effect kurus dan tinggi .
.
๐Ÿ‡Kombinasi 2 material, como crepe dan chiffon georgette . Memberikan effect yg sgt menarik dan selesa .
.
๐Ÿ‡7 pilihan warna mewah dan xklusif , di jamin ! 7 warna yang tip top .. .
.
๐Ÿ‡cutting kain potongan syarie , dun worry ! cutting kain tak ketat , siap flowy kembang setaman lagii . .
.
๐Ÿ‡zip di dada dan di tangan memudahkan berwhudu dan menyusukan baby .
.
. ๐Ÿ‡poket kiri dan kanan boleh selit apa yang diperlukan , selit apa di perlukan
.
.
Offer RM159 sehingga 27 July
Harga RM179 selepas 27 July
Add on tudung bawal instant dgn harga RM79 .
FREE POSTAGE


2

Salam pagi Ahad๐Ÿ˜˜
.
Salam perkenalan๐Ÿ’• .
๐ŸŒทEVONY KURUNG๐ŸŒท
. .
๐Ÿ‡triple layer with 3 tone โ€“ 3 kombinasi warna terkini khas untuk โ€œwanita muslimah muslimah sejatiโ€ mampu memberi effect โ€œxklusifโ€ , โ€œkemasโ€ dan โ€œtrendingโ€ .. walaupun 3 tone tapi masih mengekalkan konsep casual , dan simple ! .
.
๐Ÿ‡Lipatan pleat di bahagian depan baju beri effect kurus dan tinggi .
.
๐Ÿ‡Kombinasi 2 material, como crepe dan chiffon georgette . Memberikan effect yg sgt menarik dan selesa .
.
๐Ÿ‡7 pilihan warna mewah dan xklusif , di jamin ! 7 warna yang tip top .. .
.
๐Ÿ‡cutting kain potongan syarie , dun worry ! cutting kain tak ketat , siap flowy kembang setaman lagii . .
.
๐Ÿ‡zip di dada dan di tangan memudahkan berwhudu dan menyusukan baby .
.
. ๐Ÿ‡poket kiri dan kanan boleh selit apa yang diperlukan , selit apa di perlukan
.
.
Offer RM159 sehingga 27 July
Harga RM179 selepas 27 July
Add on tudung bawal instant dgn harga RM79 .
FREE POSTAGE


1

Salam pagi Ahad๐Ÿ˜˜
.
Salam perkenalan๐Ÿ’• .
๐ŸŒทEVONY KURUNG๐ŸŒท
. .
๐Ÿ‡triple layer with 3 tone โ€“ 3 kombinasi warna terkini khas untuk โ€œwanita muslimah muslimah sejatiโ€ mampu memberi effect โ€œxklusifโ€ , โ€œkemasโ€ dan โ€œtrendingโ€ .. walaupun 3 tone tapi masih mengekalkan konsep casual , dan simple ! .
.
๐Ÿ‡Lipatan pleat di bahagian depan baju beri effect kurus dan tinggi .
.
๐Ÿ‡Kombinasi 2 material, como crepe dan chiffon georgette . Memberikan effect yg sgt menarik dan selesa .
.
๐Ÿ‡7 pilihan warna mewah dan xklusif , di jamin ! 7 warna yang tip top .. .
.
๐Ÿ‡cutting kain potongan syarie , dun worry ! cutting kain tak ketat , siap flowy kembang setaman lagii . .
.
๐Ÿ‡zip di dada dan di tangan memudahkan berwhudu dan menyusukan baby .
.
. ๐Ÿ‡poket kiri dan kanan boleh selit apa yang diperlukan , selit apa di perlukan
.
.
Offer RM159 sehingga 27 July
Harga RM179 selepas 27 July
Add on tudung bawal instant dgn harga RM79 .
FREE POSTAGE


1

Peplum Aleena fistail

Material mosscrepe mix lace

Ukuran:- Bahu 16.5"
Dada 40"
Labuh dpn 19"
Labuh blkg 27"
Pnjg lengan 22"

Skirt

Pinggang 26"-40"(bergetah)
Punggung 42"
Labuh 40"

Rm 80
Postage rm10sm/12ss

#Pos_isnin_shj
๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘
.
Bhd
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

SOLEYHA PEPLUM KURUNG ๐ŸŒธ MATERIAL MOSS CREPE WITH EXCLUSIVE LACE
๐ŸŒธ TABURAN SWAROVSKI SEKITAR BAJU ๐ŸŒธ ZIP DIBELAKANG BAJU MEMUDAHKAN PEMAKAIAN
๐ŸŒธ ZIP DI PERGELANGAN WUDHUK FRIENDLY
๐ŸŒธ RIBBON BOLEH DIBUKA
๐ŸŒธ KEPOK2 DI BAHAGIAN HUJUNG BAJU UNTUK EFFECT BERALUN ๐ŸŒธ LACE DI BAHAGIAN DEPAN DAN BELAKANG
๐ŸŒธ ROUND NECK UNTUK BAJU ๐ŸŒธ SKIRT FULL GETAH / TIADA ZIP ๐ŸŒธ SKIRT MERMAID CUTTING

UKURAN

LABEL S
BAHU 14"
DADA 36"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 26"
SKIRT
PINGGANG 24"-36"
PINGGUL 36"
LABUH 40" ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ LABEL M

BAHU 15"
DADA 38"
LABUH 26"

SKIRT
PINGGANG 26"-36"
PINGGUL 38 "
LABUH 41" ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ SIZE L/XL LABEL XL

BAHU 16.5"
DADA 42"
LABUH 27"

SKIRT
PINGGANG 26"-38"
PINGGUL 44 "
LABUH 42" ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ PRICE RM 145
POSTAGE 10 RM SEMENANJUNG
15 RM SABAH SARAWAK
๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘
.
Bhd
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

CLEARANCE SALE!!
SALE!!!๐Ÿ˜ฑ KEBAYA MODEN design simple.Bercorak SONGKET PRINTED terkini..nampak CLASSIC dan ELEGANT Jenis kain yg lembut,TIDAK JARANG dan BERALUN bile pakai...
Kain songket ni sngt2. berbeza dgn โŒSongket Sampin yg KERAS tu... Grab dulu sayang2....comfirm repeat order ๐Ÿ’•๐Ÿ’• KEBAYA CLASSIC RAVINA ๐Ÿ’–Moist Italian Silk ๐Ÿ’–Inspired Songket Printed ๐Ÿ’–Fabric lembut
๐Ÿ’–Material High quality 100%
๐Ÿ’–Material agak Shinning dan licin (Bukan Satin)
๐Ÿ’–Kain Tak mengecut ,Tak panas
๐Ÿ’–Design KEBAYA MODEN
๐Ÿ’– Dutt Di belakang baju ๐Ÿ’–Leher bulat ๐Ÿ’–ZIP DEPAN( BF friendly)
๐Ÿ’–kain Potongan MERMAID ๐Ÿ’–zip di tepi skirt
๐Ÿ’–pinggang kiri dan kanan skirt ๐Ÿ’–tidak fit dan tidak jarang ๐Ÿ’–jahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman (setaraf butik)
๐Ÿ’–minimal iron ๐Ÿ’–tahan lasak ๐Ÿ’–lose cutting walau pun ade dutt di belakang Baju
๐Ÿ’–selesa dipakai ๐Ÿ’–warna2 baru yg exclusive dan cantik dipandang
๐Ÿ’–5warna pilihan meletop ๐Ÿ’–size XS S M L XL XXL ๐Ÿ“Œ READY STOK But Stock limited ๐Ÿ“ŒDokoh sekadar hiasan ๐Ÿ“ŒAda perbezaan warna 5% hingga 10% atas faktor pencahayaan ๐Ÿ“Œsila ukur dahulu sebelom membuat pembelian โŒRETURNS โŒREFUND ************************* KEBAYA RAVINA CODE
HARGA
RM120SM RM125SS
๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘
.
Bhd
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

AIRA ๐Ÿ’ซMATERIAL KOREAN CREPE - Material ni mmg x kedut, senang nak iron terutama time kalut nak pi beraya. Material pun x panas dan selesa sgt. Tak rugi uolls beli.
.
๐Ÿ’ซADA "FLOWER HAND" DIPERGELANGAN TGN. - Jahitan kemas ala- ala bunga dibhgian pergelangan tgn Aira kurung ni menjadikn uolls nampak kemas dan anggun
.
๐Ÿ’ซHIASAN BUNGA LACE 3D - Dibhagian bawah lipatan baju tu di jahit bunga lace 3D, mmg nampak berseri sgt Aira kurung ni. Tambah plak uolls yg pakai, lg terserlah keserian uollss chewaah.
.
๐Ÿ’ซ7 WARNA GORGEOUS YG MEMIKAT - Aira kurung didatangkan dgn 7 warna yg sgt hot & spicy, tambah plak dgn hiasan 3D lace yg menaikkn lagi seri Aira ni. Mesti uolls rambang mata nk pilih tema warna nk pakai raya ni.
.
๐Ÿ’ซMESRA WUDUK - uolls jgn riso kalau nk solat, nk ambik wuduk mmg senang sgt sbb kat flower hand tu ada button kecik. Uolls buka je butang tu masa nk ambik wuduk.
.
๐Ÿ’ซMUDAH MENYUSU - Mommies yg nk menyusu ank masa pi beraya x perlu riso tau sbb kat baju tu ada zip. Buka je zip tu bila nk menyusukn ank.
.
๐Ÿ’ซADA SAIZ S HINGGA XXL - uolls yg badan kecik hingga plus size pun boleh pakai Aira ye..mmg best kan

HARGA
RM120 exc pos RM9SM RM12SS .
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”- ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘
.
Bhd
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

PROMOSI RM90SM RM95SS๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ SESUAI UTK SEMUA MAJLIS ๐Ÿ˜€

AWAS โ€ผ๏ธ STOCK SANGAT LIMITED, PASTIKAN ANDA GRAB SEBELUM MENANGIS TIDAK BERLAGU ๐Ÿ˜‚

Setiap Design Mempunyai Warna Menarik & Gojes, CONFIRM PUAS HATI โ€ผ๏ธ โค๏ธSIMPLE YET ELEGANT โค๏ธ

Keistimewaan
KOLEKSI KURUNG yg Menjadi Rebutan Ramai :
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
โœ… Corak UP TO DATE
โœ… Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
โœ… Material Royal Silk Jenis Kain lembut
โœ… Cutting Kurung Moden
โœ… Terdapat Saiz S - XXL
โœ… Tak Fit, Terletak Di Badan
โœ… Cutting Kain Mermaid
โœ… Zip Sebelah Kiri
โœ… Pinggang Getah Kiri & Kanan โŒ Jarang
โŒ Mudah Renyuk
โŒ Nipis
โŒ Kecut
โœ… Mudah Digosok
โœ… Selesa Dipakai & Sejuk

NAK BORONG POM BOLEHโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐Ÿ“ŒREADYSTOCK But Stock Limited โ€ผ๏ธ
๐Ÿ“Œ No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
Bhd
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

PROMOSI RM90SM RM95SS๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ SESUAI UTK SEMUA MAJLIS ๐Ÿ˜€

AWAS โ€ผ๏ธ STOCK SANGAT LIMITED, PASTIKAN ANDA GRAB SEBELUM MENANGIS TIDAK BERLAGU ๐Ÿ˜‚

Setiap Design Mempunyai Warna Menarik & Gojes, CONFIRM PUAS HATI โ€ผ๏ธ โค๏ธSIMPLE YET ELEGANT โค๏ธ

Keistimewaan
KOLEKSI KURUNG yg Menjadi Rebutan Ramai :
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
โœ… Corak UP TO DATE
โœ… Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
โœ… Material Royal Silk Jenis Kain lembut
โœ… Cutting Kurung Moden
โœ… Terdapat Saiz S - XXL
โœ… Tak Fit, Terletak Di Badan
โœ… Cutting Kain Mermaid
โœ… Zip Sebelah Kiri
โœ… Pinggang Getah Kiri & Kanan โŒ Jarang
โŒ Mudah Renyuk
โŒ Nipis
โŒ Kecut
โœ… Mudah Digosok
โœ… Selesa Dipakai & Sejuk

NAK BORONG POM BOLEHโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐Ÿ“ŒREADYSTOCK But Stock Limited โ€ผ๏ธ
๐Ÿ“Œ No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
Bhd
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

๐ŸŒทSet Emly Lacey๐ŸŒท.. MATERIAL MOSSCREPE MIX LACE

UKURAN:-
BAHU 19"
DADA 44"
P.TANGAN 24"
LABUH DEPAN 24"
LABUH BELAKANG 29"

SKIRT
PINGGANG 26"-42"(BERGETAH)
PUNGGUNG 42"
LABUH 41"

RM 90
POSTAGE RM 10SM/12SS

#Pos_isnin_shj
๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘
.
Bhd
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

๐ŸŒทSet Laura Puplum๐ŸŒท

Material mosscrepe

Ukuran:- Bahu 16"
Dada 40"
P,tangan 23"
Labuh 28"

Skirt
Pinggang 26"-40"(bergetah)
Punggung 42"
Labuh 41"

Rm 85
Postage rm 10sm/12ss

#Pos_isnin_shj
๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘
.
Bhd
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

*offer...offer....offer* ๐ŸŒบSet kurung shima๐ŸŒบ

Material mosscrepe

Baju
Bahu 16"
Dada 40"
Panjang lengan 21"
Labuh baju 26"

Skirt:-
Pinggang 26"-40"(bergetah)
Punggung 42"
Labuh 40"

Rm 70
Postage rm10sm/rm12ss

#Pos_isnin_shj
๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘
.
Bhd
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

๐ŸŒบCAMELTA PEPLUM๐ŸŒบ

MATERIAL MOSSCREPE

UKURAN

Bahu-16"
Dada-40"
P. Lengan-23"
L. Baju-29"

SKIRT
Pinggang-26" - 40"(bergetah)
Punggung-40"
P. Skirt-40"

Rm 85
Postage rm10sm/12ss

#Pos_isnin_shj
๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘
Bhd
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

๐ŸŒทD' zandhia lace๐ŸŒท

Material mosscrepe mix lace

Ukuran:- Bahu 16"
Dada 40"
Labuh 28"
Pnjg lengan 23"

Skirt
Pinggang 26"-40"(bergetah)
Punggung 40"
Labuh 40"

Rm 95
Postage rm 10sm/12ss

#Pos_isnin_shj
๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘
.
Bhd
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

๐ŸŒบAlefa Set๐ŸŒบ

Material mosscrepe

Ukuran

Baju
Bahu-15.5"
P-Lengan- 21"
Dada. -40"
P-depan - 25"
P-belakang -30"

Palazo
Pinggang- 26" - 40" ( bergetah)
Punggung 40"
P-Labuh-40"

Rm 75
Postage rm 10sm/12ss

#Pos_isnin_shj
๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘
.
Bhd
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

๐ŸŒบKebaya Sakura๐ŸŒบ

Material mosscrepe

Ukuran:- Bahu 16.5"
Dada 42"
P,tangan 23"
Labuh 28"

Skirt
Pinggang 26"-42"(bergetah)
Punggung 42"
Labuh 41"

Rm 85
Postage rm 10sm/12ss

#Pos_isnin_shj
๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘
.
Bhd
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

๐ŸŒทDress Adibah๐ŸŒท

Material mosscrepe
*zip di belakang*

Ukuran:-
Bahu: 16"
Dada: 40"
Panjang lengan: 22"
Punggong: 44"
Labuh: 54"

Rm 70
Postage rm 10sm/rm 12ss๐ŸŒป

#Pos_isnin_shj
๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘
.
Bhd
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

๐Ÿ”ฅ H O T N E W S ๐Ÿ”ฅ

mari dekat,mari rapat kami nk habaq kat uolls semua,bigBOSS BSH ๐ŸŒน nk buat sale kasi licin semua stokโ€ผ๏ธ
.
.
Cepat cepat kasi licin stok kami,
B A J U baru nk masuk ni ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ ๐ŸŒนKEBARUNG FATEEMA๐ŸŒน

Sepasang RM90smโ€ผ๏ธ Ss Add RM5
๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘
.
Bhd
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

๐Ÿ”ฅ H O T N E W S ๐Ÿ”ฅ

mari dekat,mari rapat kami nk habaq kat uolls semua,bigBOSS BSH ๐ŸŒน nk buat sale kasi licin semua stokโ€ผ๏ธ
.
.
Cepat cepat kasi licin stok kami,
B A J U baru nk masuk ni ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ ๐ŸŒนKEBARUNG TUN AMINAH๐ŸŒน

Sepasang RM90smโ€ผ๏ธ Ss Add RM5
๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘
.
Bhd
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

๐Ÿ”ฅ H O T N E W S ๐Ÿ”ฅ

mari dekat,mari rapat kami nk habaq kat uolls semua,bigBOSS BSH ๐ŸŒน nk buat sale kasi licin semua stokโ€ผ๏ธ
.
.
Cepat cepat kasi licin stok kami,
B A J U baru nk masuk ni ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ ๐ŸŒนKEBAYA SONGKET MARSYA๐ŸŒน

Sepasang RM90smโ€ผ๏ธ Ss Add RM5
๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘
.
Bhd
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


1

๐ŸŒปNEW COLLECTION๐ŸŒป
TAHUN 2K18 ๐ŸŒนKURUNG AMAYA SONGKET ๐ŸŒน ๐ŸŒธDesign Kurung Moden
๐ŸŒธMaterial PEARL SKIN/SONGKET ๐ŸŒธ Zip didepan baju (bf)
๐ŸŒธCutting Loose Berdutt Belakang
๐ŸŒธJenis Kain duyung ๐ŸŒธPinggang Bergetah Kiri & Kanan
๐ŸŒธZip Kain Sebelah Kiri
๐ŸŒธSaiz XS S M L XL ๐ŸŒธ โŒ kecut
๐ŸŒธ โŒ berbulu lepas basuh
๐ŸŒธ โŒ renyuk
๐ŸŒธ โœ… mudah digosok
๐ŸŒธ โœ… sejuk & selesa dipakai
๐ŸŒธ โœ… Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
๐ŸŒธ โœ… Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
๐ŸŒธ โœ… Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple

READY STOCKโ—๏ธ
READY STOCKโ—๏ธ Full payment only
Harga
Rm95sm/Rm100ss
HARGA PROMOSI HINGGA HUJUNG JULAI SHJ
PROSES POSTAGE 2 hgga 5 hari.

STOK MASIH BYK BOLEH TERUS PROMOTE DAN RUJUK STOK TERLEBIH DAHULU SEBELUM SUBMIT ODER๐Ÿ˜Š
.
Bhd
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


1

๐ŸŒน Set Kurung Shifa

Material mossrepe

bahu-16"
Dada-40"
Pj lengan-21"
Pj baju -26"

Skirt:-
Pinggang 25"-40"(bergetah)
Punggung 40"
Labuh 40"

Rm 75
Postage rm10sm/rm12ss

#Pos_isnin_shj
๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘
.
Bhd
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

=========================
CUTI SEKOLAH NAK TIBA.JEMPUTAN UNTUK KE MAJLIS PUN BANYAK!!!!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
========================= =========================
BOSAN KALAU SELALU KE MAJLIS GAYAKAN BAJU KURUNG BERCORAK JE!!??๐Ÿค”๐Ÿ˜‚
========================= Sesekali tampil polos dengan sedikit aksesori pasti cantik dan menawan...!!!!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ BARU NAMPAK SOPAN & BERGAYA KAN!!!SWEET2 GITTEUWW.......๐Ÿ™ˆโ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ ๐Ÿ’QUNTUM QURUNG ๐Ÿ’ ๐ŸŽ€Saiz dari XS,S,M,L,XL ๐ŸŽ€ Boleh dipakai dengan aksesori seperti rantai labuh,pearl,atau brooch dokoh ๐ŸŽ€ Match dengan tudung bercorak,pasti penampilan lebih berseri dari biasa ๐ŸŽ€ Zip di depan baju & mudah untuk ibu2 BF ๐ŸŽ€ Baju cutting kurung moden & Kain cutting duyung ๐ŸŽ€ Material dari HIGH QUALITY JAPAN PEARL SKIN, yang dijamin tip top kualitinya ๐ŸŽ€Kain yang lembut,berat dan terletak elok di badan ๐Ÿ‘‰๐ŸฝYang Bestnya FREE POSTAGE Okay. So Tunggu Apa Lagi? Stok Very Limited, Sebelum SIZE AND WARNA Yang UOLS NAK SOLD OUT...๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ JOM WHATSAPP KAMI SEKARANG!!! โ—๏ธ Warna mungkin 10% berbeza daripada paparan gambar di skrin anda. Ini kerana resolusi monitor warna yang berbeza.

Harga Rm95sm/Rm100ss
HARGA PROMOSI HINGGA HUJUNG JULAI SHJ.
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

KURUNG MODEN ROPOL ๐ŸŒบMATERIAL MOSS CREPE ๐ŸŒบZIP DIBAHAGIAN BELAKANG
๐ŸŒบSAIZ 36 38 40 42 44 46 48 ๐ŸŒธtidak panas ๐ŸŒธsenang digosok ๐ŸŒธtidak mudah kedut
sesuai di pakai kemana2 shaja

RM 160 FREE POSTAGE
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


1

KURUNG MODEN ROPOL ๐ŸŒบMATERIAL MOSS CREPE ๐ŸŒบZIP DIBAHAGIAN BELAKANG
๐ŸŒบSAIZ 36 38 40 42 44 46 48 ๐ŸŒธtidak panas ๐ŸŒธsenang digosok ๐ŸŒธtidak mudah kedut
sesuai di pakai kemana2 shaja

RM 160 FREE POSTAGE
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

KURUNG MODEN ROPOL ๐ŸŒบMATERIAL CRYSTAL SILK
๐ŸŒบZIP DIBAHAGIAN BELAKANG
๐ŸŒบSAIZ 36 38 40 42 44 46 48 โœ… Tidak Melekat Badan
โœ… Tidak Jarang
โœ… Kain Sejuk Selesa Dipakai
โœ… Tidak Renyuk
โœ… Mudah Digosok

sesuai di pakai kemana2 shaja

RM 160 FREE POSTAGE
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

KURUNG MODEN ROPOL ๐ŸŒบMATERIAL CRYSTAL SILK
๐ŸŒบZIP DIBAHAGIAN BELAKANG
๐ŸŒบSAIZ 36 38 40 42 44 46 48 โœ… Tidak Melekat Badan
โœ… Tidak Jarang
โœ… Kain Sejuk Selesa Dipakai
โœ… Tidak Renyuk
โœ… Mudah Digosok

sesuai di pakai kemana2 shaja

RM 160 FREE POSTAGE
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


1

Arora exclusive ๐Ÿ’Price : RM125
Pos Rm8 / Rm12 ss

Material : lace with organza cotton strechable
Ukuran : S /M /XL

Size S ๐Ÿ’
Bahu :14.5
Dada :34
Armhole :17
Top waist :28
Top lenght :25
Hip :36
Skirt length : 40 inc (pingang getah )

Size M ๐Ÿ’
Shoulder :15
Dada :36
Armhole :18
Top waist :30
Top length :25
Hip :38
Skirt length 41 (pingang getah )

Size L /XL๐Ÿ’
Shoulder :16
Bust :40
Armhole :20
Top waist :37
Top length :25
Hip :41
Skirt length :41 inc (pingang getah ) ๐Ÿ’hidden zip belakang baju
๐Ÿ’hidden zip tgn (mesra wudhu) *Arora* yac

CHECK STOCK DULU SEBELUM SUBMIT
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

Izara exclusive
Price :Rm125 = 8 SM /12 SS

Material :lace organza +moss crepe with ribbon
Boleh tanggal
Ukuran :
S
Bahu :14.5-15
Dada : 34-36
Labuh tgn : 22
Top leight 27

Skirt
Waist :24-26
Hips :36-38
Length :41

M
Bahu : 15.5
Dada : 36-38
Labuh tgn : 22
Labuh baju : 27

Skirt
Waist :27-28
Hips :38 -40
Length : 41

L
Bahu :16
Dada: 40
Labuh tgn : 22
Labuh baju : 28

Skirt
Waist :30
Hips :40-42
Length 41

Xl
Bahu : 17
Dada : 42
Labuh tgn : 23
Labuh baju: 28

Skirt
Waist :32
Hips :40-42
Length : 41

zip belakang baju
organza with lace
free belt
full lining *izara* yac

CHECK STOCK DULU SEBELUM SUBMIT
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


1

๐ŸŒธHelena Exclusive ๐ŸŒธ
๐ŸŒธPrice :RM105=Rm8 sem / 12 Ss

Material:lace and moss crepe | โ™ฅ๏ธsize : S M L XL
Size :S
Bahu : 14
Dada :34
Labuh tgn :22
Labuh baju :33
Armhole :17

Skirt
Pinggang :24-26
Punggung :34-36
Labuh skirt :41 โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
Size :M
Bahu : 15
Dada :36
Labuh tgn :22
Labuh baju :34
Armhole :18

Skirt
Pinggang :26-28
Punggung :36-38
Labuh skirt :41 โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
Size :L
Bahu :15
Dada :40
Labuh tgn :23
Labuh baju :33
Armhole : 19

Skirt
Pinggang :28-30
Punggung 38-40
Labuh skirt :41 โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ
Size :XL

Bahu :16
Dada :42
Labuh tgn :23
Labuh baju :34
Armhole :20

Skirt
Pinggang :32
Punggung :40-44
Labuh skirt :41 โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ โ™ฅ๏ธhigh lace berkualiti
โ™ฅ๏ธhidden zip belakang baju
โ™ฅ๏ธfull lining *helena*

CHECK STOCK DULU SEBELUM SUBMIT
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

SONGKET MALINJA
Material : SB Line High Quality ๐Ÿ“ŒLembut, Tak Jarang, Mudah Digosok
๐Ÿ“ŒDesign Kurung Moden
๐Ÿ“ŒWudhuk Friendly, Tangan Baju yg Mudah Diselak, Memudahkan utk Urusan Mengambil Wudhuk
๐Ÿ“ŒCutting Kain Duyung ( Loose Tidak Ketat )
๐Ÿ“Œ Mempunyai Datt Belakang
๐Ÿ“Œ Getah Kiri dan Kanan pada Pinggang Kain
๐Ÿ“ŒAvailable Size S,M,L,XL,XXL
๐Ÿ“Œ Zip Sebelah Kiri โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข Harga RM120sm/125ss ๐Ÿ“Warna di Gambar Adalah 95% Real/Sama dgn Warna Asal. Sila Ambil Kira Faktor Kecerahan Pd Paparan Monitor Screen Hp Anda. โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
๐Ÿ“ŒITEM PRE ORDER ๐Ÿ“ŒETA POSTAGE PADA 23-25 JULY
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅNEW ARRIVAL๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ•ŒKOLEKSI RIANG RIA HARI RAYA๐Ÿ•Œ ๐ŸŒธ ELISE KURUNG ๐ŸŒธ โœ”๏ธDesign Kurung Moden terbaru Simple N hot๐Ÿ’‹Di hiasi Pleated 3 Layer Di lengan baju & Di baju
โœ”๏ธDesign yg simple bole Di serikan dengan diamond/ patch/ beads/bunga tampal Di baju n lengan๐Ÿ˜
โœ”๏ธ11 warna eksklusif yg hot n high demand sesuai Utk yg nk berpakaian sedondon๐Ÿ˜˜ / bridesmaids theme
โœ”๏ธMaterial Platinum Pearl Skin High Quality
โœ”๏ธWarna yg cantik2 n hot Di pasaran โœ”๏ธCutting Loose X ketat n sendat
โœ”๏ธJenis Kain duyung โœ”๏ธPinggang Bergetah Kiri & Kanan
โœ”๏ธZip Kain Sebelah Kiri
โœ”๏ธSaiz XS S M L XL XXL
โœ”๏ธJenis leher bulat butg Di belakang baju ๐Ÿฆ‹โŒ kecut
๐Ÿฆ‹โŒ berbulu lepas basuh
๐Ÿฆ‹โŒ renyuk
๐Ÿฆ‹โœ”๏ธmudah digosok
๐Ÿฆ‹ โœ”๏ธsejuk & selesa dipakai
๐Ÿฆ‹โœ”๏ธTahan Lasak & Tak Mudah Luntur
๐Ÿฆ‹โœ”๏ธSesuai Untuk Semua Majlis Keramaian

READY STOCKโ—๏ธ
READY STOCKโ—๏ธ Full payment only

PROMO PRICE : RM115SM/RM120SS

FREE POSTAGE๐Ÿ“ฎ

PLEASE TAKE NOTE: ๐Ÿ“Rantai Sekadar Hiasan
๐Ÿ“Model pakai size S
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

YASMINE KURUNG by CaryaZara

Np : RM209
*Special Offer : RM185*
+ RM8 postage Sem, RM10 postage SS
_
DETAILS
Material : Italian Cotton (Higher Quality)
Accesory : 3D Lace
Wudhuq Friendly
Back Side Zip Available : 2 colors only
- Wine Red
- Navy Blue

Size : XS / S / M / L / XL / XXL
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

Promosi Clearance

Beli 1 rm115 tak termasuk pos
Beli 2 rm175 free pos

___

Pos rm8sm rm12ss

Search nama baju utk tgk detail
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
Bhd
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


1

Promosi Clearance

Beli 1 rm115 tak termasuk pos
Beli 2 rm175 free pos

___

Pos rm8sm rm12ss

Search nama baju utk tgk detail
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
Bhd
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

Cik adik manis ..berkebaya moden,
Sopan dan santun berseri-seri,
Kebaya Koleksi turun temurun,
Kebaya Fatimah nama di beri.

New Collection .... โค๏ธKEBAYA FATIMAHโค๏ธ DESIGN KEBAYA MODEN
MATERIAL
๐ŸŒธDesign KEBAYA MODEN
๐ŸŒธBANY COTTON
๐ŸŒธBercorak printed ALA ENGLISH COTTON
๐ŸŒธJenis kain LEMBUT ๐ŸŒธTak jarang,Tak panas
๐ŸŒธTahan Lasak
๐ŸŒธZIP DEPAN mesra BF
๐ŸŒธLeher bulat ๐ŸŒธTangan lepas(boleh sinsing)
๐ŸŒธLose Cutting
๐ŸŒบHigh quality ๐Ÿ’ฏ ๐ŸŒบjenis Kain lembut dan beralun ๐ŸŒบTak kasar
๐ŸŒบTak panas ๐ŸŒบKAIN DUYUNG (A cut)
๐ŸŒบzip tepi kain
๐ŸŒบgetah kiri dan kanan ๐ŸŒผโœ–๏ธjarang ๐ŸŒผโœ–๏ธ fit ๐ŸŒผโœ”๏ธjahitan kemas oleh tailor yg brpengalaman ๐ŸŒผโœ”๏ธmudah iron ๐ŸŒผโœ”๏ธtahan lasak ๐ŸŒผโœ”๏ธjatuh terletak cantik ๐ŸŒผโœ”๏ธselesa dipakai ๐ŸŒผโœ”๏ธwarna2 cun melecun ๐ŸŒผโœ”๏ธ5 warna hot
๐ŸŒผโœ”๏ธsize XS S M L XL XXL
๐ŸŒผโœ”๏ธREADY STOCK ๐ŸŒปce cepat whatsapp utk order ye darling2 ...stok sngt2 limited..
๐ŸŒปsila ukur dahulu sebelum buat pembelian..
๐ŸŒปAde perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. ************************ KEBAYA FATIMAH CODE KF

HARGA :RM105SM RM110SS
๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘
.
Bhd
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

๐ŸŒบKurung Qysha๐ŸŒบ

Material mosscrepe

Ukuran๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Baju
Bahu 15"
Dada 40"
Panjang lengan 22"
labuh baju 27"

Skirt
Pinggang 26"-40"(bergetah)
Punggung 42"
Labuh 40"

Rm 80
Postage rm 10sm/12ss

#Pos_isnin_shj
๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
Bhd
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


1

๐ŸŒทSet Haruna๐ŸŒท

Material mosscrepe

Ukuran:- Baju
Dada 42"
Bahu 17"
P.lengan 22"
Labuh 25"

Skirt
Pinggang 26"-42"(bergetah)
Punggong 42"
Labuh 41"

Rm 80
Postage rm10sm/12ss

#Pos_isnin_shj
๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘
.
Bhd
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

๐ŸŒบpeplum husna๐ŸŒบ.. Material mosscrepe

Baju
Bahu 16"
Dada 40"
Panjang lengan 22"
labuh baju 26"

Skirt
Pinggang 26"-40"(bergetah)
Punggung 42"
Labuh 40"

Rm 85
Postage rm 10sm/12ss

#Pos_isnin_shj
๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘
.
Bhd
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


1

KOLEKSI RAYA๐Ÿ•Œ๐Ÿ•Œ๐Ÿ•Œ PROMOSI RM95SM RM100SS๐ŸŽŠ

LATEEFA KEBAYA SONGKET PRINTED MODEN HANGAT DI PASARAN๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ DAPATKAN
LATEEFA KEBAYA SONGKET PRINTED MODEN SEKARANGโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ SESUAI UTK SEMUA MAJLIS ๐Ÿ˜€

Setiap Design Mempunyai Warna Menarik & Gojes, CONFIRM PUAS HATI โ€ผ๏ธ โค๏ธSIMPLE YET ELEGANT โค๏ธ

Keistimewaan LATEEFA KEBAYA SONGKET PRINTED Moden yg Menjadi Rebutan Ramai :
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
โœ… Corak UP TO DATE
โœ… Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
โœ… Material Royal Silk Printed Songket jenis kain lembut
โœ… Cutting Kurung Moden
โœ… Terdapat Saiz S - XXL
โœ… Tak Fit, Terletak Di Badan
โœ… Cutting Kain Mermaid
โœ… Zip Sebelah Kiri
โœ… Pinggang Getah Kiri & Kanan โŒ Jarang
โŒ Mudah Renyuk
โŒ Nipis
โŒ Kecut
โœ… Mudah Digosok
โœ… Selesa Dipakai & Sejuk

NAK BORONG POM BOLEHโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐Ÿ“ŒREADYSTOCK But Stock Limited โ€ผ๏ธ
๐Ÿ“Œ No Booking ! FULL PAYMENT REQUIRED
๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘
.
Bhd
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

Narissa wrap with basic skirt ๐ŸŒธ material crepe ๐ŸŒธ skirt getah + side zipper ๐ŸŒธ baju kimono ๐ŸŒธ tali tak boleh buang ๐ŸŒธ ukuran bahu mengikut kekemasan ikatan
UKURAN FREE SIZE
DADA up to 40
PANJANG LENGAN 22 "
LABUH 27"

SKIRT
PINGGANG 26-35 inch
PINGGUL up to 40 inch
LABUH 40 inch ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ WARNA AVAILABLE
Navy
Pink
Blue-orange
White red
White pink
Brown mix
Black brown ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Top RM75
Skirt RM55
Set RM120
+ rm 7 semenanjung / RM 11 sabah sarawak
.
yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

Narissa wrap with cherry skirt ๐ŸŒธ material crepe ๐ŸŒธ skirt getah + side zipper ๐ŸŒธ baju kimono ๐ŸŒธ tali tak boleh buang ๐ŸŒธ ukuran bahu mengikut kekemasan ikatan
UKURAN FREE SIZE
DADA up to 40
PANJANG LENGAN 22 "
LABUH 27"

SKIRT
PINGGANG 26-35 inch
PINGGUL up to 40 inch
LABUH 37 inch ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ WARNA AVAILABLE
Navy
Pink
Blue-orange
White red
White pink
Brown mix
Black brown ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ Top RM75
Skirt RM75
Set RM140
+ rm 7 semenanjung / RM 11 sabah sarawak
.
yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

Narissa wrap with layered skirt
Top only : RM 85
Skirt : RM 85
Set : RM 150

POSTAGE
RM 7 SEMENANJUNG
RM 11 SABAH SARAWAK ๐ŸŒธ material crepe ๐ŸŒธ skirt getah + side zipper ๐ŸŒธ baju kimono ๐ŸŒธ tali tak boleh buang ๐ŸŒธ ukuran bahu mengikut kekemasan ikatan
UKURAN FREE SIZE
DADA up to 40
PANJANG LENGAN 22 "
LABUH 27"

SKIRT
PINGGANG 22"-32"
PINGGUL up to 40"
LABUH 40" ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ WARNA AVAILABLE
Navy
Pink
Blue-orange
White red
White pink
Brown mix
Black brown ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

SAKEENA PEPLUM KURUNG ๐ŸŒธ MATERIAL FULL LACE WITH FULL LINING ๐ŸŒธ ZIP DIBELAKANG BAJU ๐ŸŒธ ZIP DI PERGELANGAN TANGAN ๐ŸŒธ BORDER LACE DI HUJUNG LENGAN
๐ŸŒธ ORGANZA DI BAHAGIAN PEPLUM ๐ŸŒธ SKIRT DENGAN GETAH (TIADA ZIP)

UKURAN

S/M LABEL S
BAHU 14.5"
DADA 36"
PANJANG LENGAN 24"
LABUH 24"
SKIRT
PINGGANG 24"-36"
PINGGUL 38"
LABUH 41" ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ XL

BAHU 16"
DADA 40"
PANJANG LENGAN 24"
LABUH 25"

SKIRT
PINGGANG 26"-38"
PINGGUL 42"
LABUH 42" ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ WARNA AVAILABLE -
NAVY
BLACK
MAROON
PINK
BABY BLUE
EMERALD
CREAM
NUDE BROWN ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ PRICE
RM 140
7 RM SEMENANJUNG
11 RM SABAH SARAWAK
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

SEROJA SERIKAN PENAMPILAN ANDA... ANDA PASTI KELIHATAN JELITA! โค๏ธ
.
Juz nak bg tahu Kebaya Seroja ni BEST SELLER
10 Colour yg SANGAT CUN
SESUAI digayakan ke mana saja
OFFER Mampu MILIK
.
RM110
Postage RM8sm/RM12ss

1. High quality Como crepe

2. Available 5 size + SS - XL

3. 10 color sweet , pastel and bold

4. Tak jarang + Tak mudah berkedut + Quite Strechable

5. Design Kebaya Moden up-to-date dgn zip dibahagian depan yg sangat kemas dan cantik

6. Multipurpose + Sesuai digayakan ke semua event

7. Cutting yg menampakkan ilusi langsing dgn kain lipat batik

8. Zip provided for Wudhuk Friendly + BF Friendly
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

DESIGN TERBARU PILIHAN TERBARU !! .
.

Jom uolzz bergaya dengan koleksi kami kali ini. ๐ŸŒ™๐ŸŒ™๐ŸŒ™ "RINgkas & Bergaya ??? itu uolzz semua yang tentukan.kenapa plak ?? Hmmm.. Ye laa uolzz,baju dengan harga mampu milik jee taw ..
.
.
Uishhhh..hampir 20k pengguna berpuas hati dengan koleksi FQ.Sememangnya buat uolzz tersenyum di majlis dn event2 nanti..
.
.
============================
Maria Kurung
============================
.
.
โœ… Material Dubai Silk (baju) + Kain Platinum Pearl Skin (kain)
โœ… Kain selesa dipakai
โœ… Kain mudah diurus , tidak luntur Warna slpas dibasuh
โœ…Mudah digosok, kurang renyukan โœ…Terletak di badan

DESIGN : ๐Ÿ‘šKurung Moden( bukan jenis potongan ketat) ๐Ÿ‘šLeher bulat ๐Ÿ‘šspan di bahagian bahu
JENIS KAIN :
๐Ÿ‘šmermaid cutting ๐Ÿ‘šzip tepi kain ๐Ÿ”ด PRICE : RM125sm/ss

AVAIBLE SIZE:S-3XL ๐Ÿ“ŒREADYSTOCK โ€ผ๏ธ
๐Ÿ“ŒNO BOOKING โ€ผ๏ธ ๐Ÿ“PROCEED ODER 1-3 DAYS ๐Ÿ“TRIP POSTAGE EVERY ๐ŸŒทSUNDAY ๐ŸŒทTUESDAY ๐ŸŒทTHURSDAY
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

============================
Victoria Kurung
============================
.
.
โœ… Material Platinum Pearl Skin (baju) + Kain Cotton (kain)
โœ… Kain selesa dipakai
โœ… Kain mudah diurus , tidak luntur Warna slpas dibasuh
โœ…Mudah digosok, kurang renyukan โœ…Terletak di badan

DESIGN : ๐Ÿ‘šKurung Moden( bukan jenis potongan ketat) ๐Ÿ‘šLeher bulat ๐Ÿ‘šspan di bahagian bahu
JENIS KAIN :
๐Ÿ‘šmermaid cutting ๐Ÿ‘šzip tepi kain ๐Ÿ”ด PRICE : RM125sm/ss

AVAIBLE SIZE:S-3XL ๐Ÿ“ŒREADYSTOCK โ€ผ๏ธ
๐Ÿ“ŒNO BOOKING โ€ผ๏ธ ๐Ÿ“PROCEED ODER 1-3 DAYS ๐Ÿ“TRIP POSTAGE EVERY ๐ŸŒทSUNDAY ๐ŸŒทTUESDAY ๐ŸŒทTHURSDAY
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


1

NEW...โ—๏ธโ—๏ธ KURUNG PUTRI EXCLUSIVE

RM 110 FREE POS โค๏ธ Material korea silk
โค๏ธ Material Lembut & Flowy
โค๏ธ Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak
โค๏ธ Design Kurung Modern dan Kurung pahang
โค๏ธ Mempunyai warna yang menawan & memukau
โค๏ธ Mudah Iron & Tak Mudah Luntur
โค๏ธ Cutting Loose & Berdutt Dibelakang
โค๏ธ Kurung moden kain duyung
โค๏ธ Kurung pahang kain susun tepi
โค๏ธ Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
โค๏ธ Zip kain sebelah kiri
โค๏ธ Saiz XS S M L & XL ๐ŸŒน Sangat-sangat EXCLUSIVE
LIMITED EDITION๐ŸŒน ๐ŸŒธ โŒ jarang
๐ŸŒธ โŒ kecut
๐ŸŒธ โŒ berbulu lepas basuh
๐ŸŒธ โŒ renyuk
๐ŸŒธ โœ… mudah digosok
๐ŸŒธ โœ… sejuk & selesa dipakai
๐ŸŒธ โœ… Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
๐ŸŒธ โœ… Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
๐ŸŒธ โœ… Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang Simple โ€ข Ada SAIZ XS S M L& XL , Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai . โœ”๏ธProses order 3-5 hari bekerja

Perhatian: Warna Pakaian akan mungkin/akan berbeza sedikit dari yang sebenar kerana faktor Pencahayaan . Warna baju model/patung adalah 90% dari warna sebenar.
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

SALES SALES SALES๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
3pcs dress rm125 sahajaโค๏ธโค๏ธ
2pcs dress, 1pcs cardigan rm115

NEW RELEASE DRESS TALI HALUS MUAT SAMPAI PLUS SIZE 4XL๐Ÿ˜ฑ๐ŸŒธ OFFER BERLANSUNG SAMPAI 1 OGOS 2018โค๏ธ

dress n short cardigan
DRESS๐Ÿ’ ๐Ÿค—dress
free size xs fit xxxxl

bahu 13.5-19'
dada 30- 50'

material ๐ŸŒธbahagian dada ke pinggang mix cotton strechable ๐ŸŒธbahagian pinggang ke bawah moss crepe ala ala kembang princess
preggy mom sgt sesuai ~sesuai utk 169cm ke bawah

cardigan black darkblue darkgrey
boleh pilih warna cardigan ๐Ÿ˜
size s 14'
size m 14.5'
size l 15'
size xl 16'
size 2xl 17'
size 3xl 18-19'

material soft cotton (normal price)
dress only rm50
cardigan only rm50
one set rm75 ~free postage semenanjung
~sabah sarawak add rm7 n next item add rm5
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

Salam perkenalan๐Ÿ’• .
๐ŸŒทEVONY KURUNG๐ŸŒท
. .
๐Ÿ‡triple layer with 3 tone โ€“ 3 kombinasi warna terkini khas untuk โ€œwanita muslimah muslimah sejatiโ€ mampu memberi effect โ€œxklusifโ€ , โ€œkemasโ€ dan โ€œtrendingโ€ .. walaupun 3 tone tapi masih mengekalkan konsep casual , dan simple ! .
.
๐Ÿ‡Lipatan pleat di bahagian depan baju beri effect kurus dan tinggi .
.
๐Ÿ‡Kombinasi 2 material, como crepe dan chiffon georgette . Memberikan effect yg sgt menarik dan selesa .
.
๐Ÿ‡7 pilihan warna mewah dan xklusif , di jamin ! 7 warna yang tip top .. .
.
๐Ÿ‡cutting kain potongan syarie , dun worry ! cutting kain tak ketat , siap flowy kembang setaman lagii . .
.
๐Ÿ‡zip di dada dan di tangan memudahkan berwhudu dan menyusukan baby .
.
. ๐Ÿ‡poket kiri dan kanan boleh selit apa yang diperlukan , selit apa di perlukan


1

SALES SALES SALES๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
3pcs dress rm125 sahajaโค๏ธโค๏ธ
2pcs dress, 1pcs cardigan rm115

NEW RELEASE DRESS TALI HALUS MUAT SAMPAI PLUS SIZE 4XL๐Ÿ˜ฑ๐ŸŒธ OFFER BERLANSUNG SAMPAI 1 OGOS 2018โค๏ธ

dress n short cardigan
DRESS๐Ÿ’ ๐Ÿค—dress
free size xs fit xxxxl

bahu 13.5-19'
dada 30- 50'

material ๐ŸŒธbahagian dada ke pinggang mix cotton strechable ๐ŸŒธbahagian pinggang ke bawah moss crepe ala ala kembang princess
preggy mom sgt sesuai ~sesuai utk 169cm ke bawah

cardigan black darkblue darkgrey
boleh pilih warna cardigan ๐Ÿ˜
size s 14'
size m 14.5'
size l 15'
size xl 16'
size 2xl 17'
size 3xl 18-19'

material soft cotton (normal price)
dress only rm50
cardigan only rm50
one set rm75 ~free postage semenanjung
~sabah sarawak add rm7 n next item add rm5
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

NEW RELEASE JUMPSUIT MUAT SAMPAI PLUS SIZE 4XL๐Ÿ˜ฑ

S M L XL XXL XXXL XXXXL
BOLEH PAKAI๐Ÿ˜๐ŸŒธ EVANZ jumpsuit
with LONG cardigan ๐Ÿ’ ๐Ÿค—jumpsuit
free size xs fit xxxxl

bahu 13.5-19'
dada 30 can strech 50โ€™
pinggul 38 can strech 52โ€™
peha 26 can strech 34โ€™

material ๐ŸŒธ mix cotton strechable ,super strechy,fabrik lembut n sejok

preggy mommy pon sesuai ~sesuai utk 165cm ke bawah ๐Ÿค—long cardigan (ukuran bahu)
3 colors
black s to xxl only
darkblue s to xxxl only
darkgrey s to xxxl only
boleh pilih ye๐ŸŒธ

size s 14โ€™
size m 14.5
size l 15.5
size xl 16
size 2xl 17-18
size 3xl 18-19

material soft cotton serap peluh and sedap pakai material ๐ŸŒธ

jumpsuit only rm55
long cardigan only rm55
one set rm85 ~free postage semenanjung
~sabah sarawak add rm7 n next item add rm5
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

NEW RELEASE DRESS TALI HALUS MUAT SAMPAI PLUS SIZE 4XL๐Ÿ˜ฑ๐ŸŒธ dress n short cardigan
Jasmine dress ๐Ÿค—dress
free size xs fit xxxxl

bahu 13.5-19'
dada 30- 50'

material ๐ŸŒธbahagian dada ke pinggang mix cotton strechable ๐ŸŒธbahagian pinggang ke bawah moss crepe ala ala kembang princess
preggy mom sgt sesuai ~sesuai utk 169cm ke bawah

cardigan
black darkblue darkgrey (boleh pilih warnaโ˜บ๏ธ) size s 14'
size m 14.5'
size l 15'
size xl 16'
size 2xl 17-18โ€™
size 3xl 18-19' (4xl pon sesuai)

material soft cotton
dress only rm50
cardigan only rm50
one set rm75 ~free postage semenanjung
~sabah sarawak add rm7 n next item add rm5
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

SALE AIDIL ADHA ๐ŸŒนCLAUDIA KURUNG๐ŸŒน

HARGA MENJUNAM๐Ÿ˜ฑ

RM105sm
Ss add RM5

WOww โ€ผ๏ธ woww โ€ผ๏ธ
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ๐ŸŒธ Material PEARL SKIN PLATINUM
๐ŸŒธ Kain duyung dan mudah digosok
๐ŸŒธ Design kurung MODEN bercutting loose
๐ŸŒธ Dihiasi BUNGA 3D dihujung lengan โœ… Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
โœ… Terdapat pelbagai pilihan Warna HOT.
โœ… Saiz XS S M L XL XXL
โœ… Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian.. Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan. ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎProses pengeposan 3 hri

READY STOKโ€ผ๏ธ
READY STOKโ€ผ๏ธ P/S : add charge RM15 for extra bigger size( xxxl)
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

SALE AIDIL ADHA ๐ŸŒนCLAUDIA KURUNG๐ŸŒน

HARGA MENJUNAM๐Ÿ˜ฑ

RM105sm
Ss add RM5

WOww โ€ผ๏ธ woww โ€ผ๏ธ
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ๐ŸŒธ Material PEARL SKIN PLATINUM
๐ŸŒธ Kain duyung dan mudah digosok
๐ŸŒธ Design kurung MODEN bercutting loose
๐ŸŒธ Dihiasi BUNGA 3D dihujung lengan โœ… Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
โœ… Terdapat pelbagai pilihan Warna HOT.
โœ… Saiz XS S M L XL XXL
โœ… Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian.. Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan. ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎProses pengeposan 3 hri

READY STOKโ€ผ๏ธ
READY STOKโ€ผ๏ธ P/S : add charge RM15 for extra bigger size( xxxl)
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


1

SALE AIDIL ADHA ๐ŸŒนCLAUDIA KURUNG๐ŸŒน

HARGA MENJUNAM๐Ÿ˜ฑ

RM105sm
Ss add RM5

WOww โ€ผ๏ธ woww โ€ผ๏ธ
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ ๐ŸŒธ Material PEARL SKIN PLATINUM
๐ŸŒธ Kain duyung dan mudah digosok
๐ŸŒธ Design kurung MODEN bercutting loose
๐ŸŒธ Dihiasi BUNGA 3D dihujung lengan โœ… Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
โœ… Terdapat pelbagai pilihan Warna HOT.
โœ… Saiz XS S M L XL XXL
โœ… Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian.. Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor pencahayaan. ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎProses pengeposan 3 hri

READY STOKโ€ผ๏ธ
READY STOKโ€ผ๏ธ P/S : add charge RM15 for extra bigger size( xxxl)
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

Sale aidil adha ๐ŸŒนKEBAYA BATIK KHALEEDA๐ŸŒน ๐ŸŒธDesign Kebaya moden ๐ŸŒธMaterial ROYAL SILK
๐ŸŒธ BF FRIENDLY
๐ŸŒธWarna dan design terbaru di pasaran ๐ŸŒธCutting Loose Berdutt Belakang
๐ŸŒธJenis Kain duyung ๐ŸŒธPinggang Bergetah Kiri & Kanan
๐ŸŒธZip Kain Sebelah Kiri
๐ŸŒธSaiz XS S M L XL XXL
๐ŸŒธ โŒ kecut
๐ŸŒธ โŒ berbulu lepas basuh
๐ŸŒธ โŒ renyuk
๐ŸŒธ โœ… mudah digosok
๐ŸŒธ โœ… sejuk & selesa dipakai
๐ŸŒธ โœ… Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
๐ŸŒธ โœ… Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
๐ŸŒธ โœ… Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple

READY STOCKโ—๏ธ
READY STOCKโ—๏ธ Full payment only โ™ฅ๏ธRM90sm RM95ss

FREE POSTAGE๐Ÿ“ฎ

PROSES POSTAGE 2 hgga 3 hari.
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

ANJALI PEPLUM LABUH

Harga rm210 free postage

Meterial | chiffon high quality with lining
Size | XXXS XXS XS S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL

PROSES ORDER 1-3MINGGU
JIKA SIAP AWAL POS AWAL(MENGIKUT TURUTAN ORDER)

Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture.

Pls take note:
*Measurement approximately +0.5 inch
*Baju cutting loose patung dan model kepit blkg size S
*Anjali peplum labuh ni kembang baju dia blh feeling2 menari mcm filem hindustan tu..mmg kembang habis
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

RM90SM / RM95SS [ EDISI KHAS RAYA HAJI 2018 ] ๐ŸŒธ EXCLUSIVE KEBAYA VIVY ๐ŸŒธ
.
Ciri-Ciri KEBAYA VIVY :-
.
๐Ÿ’› Available Saiz S M L XL
๐Ÿ’› BFriendly
๐Ÿ’› Material Pearl Skin
๐Ÿ’› Dihiasi Diamond Patch
๐Ÿ’› Cutting Loose
๐Ÿ’› Design Kebaya Moden
๐Ÿ’› Jenis Kain A Cut
๐Ÿ’› Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
๐Ÿ’› Zip Sebelah Kiri
๐Ÿ’› Mudah Digosok
๐Ÿ’› Sejuk & Selesa dipakai
.
โœ”๏ธ Tidak Jarang
โœ”๏ธ Tidak Kecut
โœ”๏ธ Tidak Mudah Renyuk
โœ”๏ธ Tidak Berbulu selepas dibasuh
.
Harga Pasaran RM 189.00
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿผ ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ NOW OFFER ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
๐Ÿ”ด RM90/sm RM95/ss ๐Ÿ”ด

Berminat sila WhatsApp :
.
.
๐Ÿ“Œ Proceed Order 1-3 Hari
.
๐Ÿ“Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian
.
๐Ÿ“Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

RM90SM/ RM95SS [ EDISI KHAS RAYA HAJI 2018 ] ๐ŸŒธ EXCLUSIVE KURUNG ALEESYA ๐ŸŒธ
.
Ciri-Ciri KURUNG ALEESYA :-
.
๐Ÿ’› Available Saiz S M L XL
๐Ÿ’› Material Pearl Skin
๐Ÿ’› Cutting Loose
๐Ÿ’› Design Mini Moden
๐Ÿ’› Jenis Kain A Cut
๐Ÿ’› Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
๐Ÿ’› Zip Sebelah Kiri
๐Ÿ’› Mudah Digosok
๐Ÿ’› Sejuk & Selesa dipakai
.
โœ”๏ธ Tidak Jarang
โœ”๏ธ Tidak Kecut
โœ”๏ธ Tidak Mudah Renyuk
โœ”๏ธ Tidak Berbulu selepas dibasuh
.
Harga Pasaran RM 189.00
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿผ ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ NOW OFFER ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
๐Ÿ”ด RM90/sm RM95/ss ๐Ÿ”ด

Berminat sila WhatsApp :
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG .
๐Ÿ“Œ Proceed Order 1-3 Hari
.
๐Ÿ“Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian
.
๐Ÿ“Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

RM90SM/ RM95SS [ EDISI KHAS RAYA HAJI 2018 ] ๐ŸŒธ EXCLUSIVE MINI KURUNG SOPHIE ๐ŸŒธ
.
Ciri-Ciri MINI KURUNG SOPHIE :-
.
๐Ÿ’› Available Saiz S M L XL
๐Ÿ’› Material Pearl Skin
๐Ÿ’› Cutting Loose
๐Ÿ’› Design Mini Kurung Moden
๐Ÿ’› Jenis Kain A Cut
๐Ÿ’› Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
๐Ÿ’› Zip Sebelah Kiri
๐Ÿ’› Mudah Digosok
๐Ÿ’› Sejuk & Selesa dipakai
.
โœ”๏ธ Tidak Jarang
โœ”๏ธ Tidak Kecut
โœ”๏ธ Tidak Mudah Renyuk
โœ”๏ธ Tidak Berbulu selepas dibasuh
.
Harga Pasaran RM 189.00
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿผ ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ NOW OFFER ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
๐Ÿ”ด RM90/sm RM95/ss ๐Ÿ”ด

Berminat sila WhatsApp :
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG .
๐Ÿ“Œ Proceed Order 1-3 Hari
.
๐Ÿ“Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian
.
๐Ÿ“Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

HARGA : RM90SM/ RM95SS [ EDISI KHAS RAYA HAJI 2018 ] ๐ŸŒธ EXCLUSIVE MINI KURUNG MILEA ๐ŸŒธ
.
Ciri-Ciri MINI KURUNG MILEA :-
.
๐Ÿ’› Available Saiz S M L XL
๐Ÿ’› Material Royal Silk
๐Ÿ’› Cutting Loose
๐Ÿ’› Design Mini Kurung Moden
๐Ÿ’› Jenis Kain A Cut
๐Ÿ’› Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
๐Ÿ’› Zip Sebelah Kiri
๐Ÿ’› Mudah Digosok
๐Ÿ’› Sejuk & Selesa dipakai
.
โœ”๏ธ Tidak Jarang
โœ”๏ธ Tidak Kecut
โœ”๏ธ Tidak Mudah Renyuk
โœ”๏ธ Tidak Berbulu selepas dibasuh
.
Harga Pasaran RM 189.00
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿผ ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ NOW OFFER ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
๐Ÿ”ด RM90/sm RM95/ss ๐Ÿ”ด

Berminat sila WhatsApp :
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG
.
๐Ÿ“Œ Proceed Order 3 Hari
.
๐Ÿ“Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian
.
๐Ÿ“Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


2

HARGA RM90SM/ RM95SS [ EDISI KHAS RAYA HAJI 2018 ] ๐ŸŒธ EXCLUSIVE MINI KURUNG AFIYAH ๐ŸŒธ
.
Ciri-Ciri MINI KURUNG AFIYAH :-
.
๐Ÿ’› Available Saiz S M L XL
๐Ÿ’› Material Royal Silk
๐Ÿ’› Cutting Loose
๐Ÿ’› Design Mini Kurung Moden
๐Ÿ’› Jenis Kain A Cut
๐Ÿ’› Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
๐Ÿ’› Zip Sebelah Kiri
๐Ÿ’› Mudah Digosok
๐Ÿ’› Sejuk & Selesa dipakai
.
โœ”๏ธ Tidak Jarang
โœ”๏ธ Tidak Kecut
โœ”๏ธ Tidak Mudah Renyuk
โœ”๏ธ Tidak Berbulu selepas dibasuh
.
Harga Pasaran RM 189.00
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿผ ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ NOW OFFER ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
๐Ÿ”ด RM90/sm RM95/ss ๐Ÿ”ด

Berminat sila WhatsApp :
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG .
๐Ÿ“Œ Proceed Order 3 Hari
.
๐Ÿ“Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian
.
๐Ÿ“Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

HARGA RM90SM/ RM95SS [ EDISI KHAS RAYA HAJI 2018 ] ๐ŸŒธ EXCLUSIVE MINI KURUNG AULIYA ๐ŸŒธ
.
Ciri-Ciri MINI KURUNG AULIYA :-
.
๐Ÿ’› Available Saiz S M L XL
๐Ÿ’› Material Royal Silk
๐Ÿ’› Cutting Loose
๐Ÿ’› Design Mini Kurung Moden
๐Ÿ’› Jenis Kain A Cut
๐Ÿ’› Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
๐Ÿ’› Zip Sebelah Kiri
๐Ÿ’› Mudah Digosok
๐Ÿ’› Sejuk & Selesa dipakai
.
โœ”๏ธ Tidak Jarang
โœ”๏ธ Tidak Kecut
โœ”๏ธ Tidak Mudah Renyuk
โœ”๏ธ Tidak Berbulu selepas dibasuh
.
Harga Pasaran RM 189.00
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿผ ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ NOW OFFER ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ Berminat sila WhatsApp :
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG .
๐Ÿ“Œ Proceed Order 3 Hari
.
๐Ÿ“Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian
.
๐Ÿ“Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0

HARGA : RM95SM/ RM100SS [ EDISI KHAS RAYA HAJI 2018 ] ๐ŸŒธ EXCLUSIVE CLรUDYA KURUNG ๐ŸŒธ
.
Ciri-Ciri CLรUDYA KURUNG :-
.
๐Ÿ’› Available Saiz S M L XL
๐Ÿ’› Material Como Crepe
๐Ÿ’› Cutting Loose
๐Ÿ’› Design Exclusive
๐Ÿ’› Jenis Kain A Cut
๐Ÿ’› Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
๐Ÿ’› Zip Sebelah Kiri
๐Ÿ’› Mudah Digosok
๐Ÿ’› Sejuk & Selesa dipakai
.
โœ”๏ธ Tidak Jarang
โœ”๏ธ Tidak Kecut
โœ”๏ธ Tidak Mudah Renyuk
โœ”๏ธ Tidak Berbulu selepas dibasuh
.
Harga Pasaran RM 189.00
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿผ ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ NOW OFFER ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ Berminat sila WhatsApp :
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp SEKARANG .
๐Ÿ“Œ Proceed Order 1-3 Hari
.
๐Ÿ“Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian
.
๐Ÿ“Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera
.
Yac
.
Berkenan? Whatsapp 0195138564 untuk order. Atau klik link ๐Ÿ‘‰ http://www.wasap.my/60195138564
.
#bajukurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungcantikmalaysia #zscollection #bajuraya2018 #dressmurahmalaysia #cardiganpanjang #kurungmalaysia #kurungcantik #kurungmurah #bajukurung #dresslabuh #maxidressmurah #maxidress #jubahmurah #saleakhirtahun #yessale #peplummurahmalaysia #peplumcantikmurah #kurungmodenmalaysia #peplummodenmurah #jubahmurahmalaysia #jubahcantikmalaysia #promositahunbaru


0