#jubahkanakkanak

Instagram photos and videos

#jubahkanakkanak#jubahplain#jubahmurah#jubahraya#jubahbudak#jubahraya2018#jubahmurahmalaysia#dressraya#blousemalaysia#jubahborong#jubahsale#jubahmuslimah#jubahmoden#sayajual#jubahmalaysia#kurtamelayu#newcollections#raya2018#hariraya#assalamualaikum#hijabista#muslimahtrend#muslimahfashion#bysarahahmad

Hashtags #jubahkanakkanak for Instagram

Alaaaa..mommy dah habis cuti..kena balik dah..
Alolo jangan monyok mcm ni..
Princess kena happy2 tau.. :)
Kan comey tu pakai Aafiya Dress..
.
Mommies yg lain jom share gambar princess dgn dress princess..prince dgn kurta Aafie.. :)
.
#jubahkanakkanak
#dresskids
#jubahkids
#jubahbudak
#dressbudak
#jubahkanakkanakperempuan


0

Antara benda paling wajib ada pada tudung adalah material selesa, pilihan warna menarik, senang dipakai dan digosok. .

Kesemua ni ada pada bawal@bloom series! Sebab tu la ia menjadi favourite ramai wanita! .
Boleh whatsapp/DM untuk order atau layari www.bysarahahmad.com -
Syawal sales sehelai rm 40 sahaja
#bysarahahmad #newcollections#muslimahfashion#muslimahtrend #hijabista#assalamualaikum #jubahbudak #jubahraya #jubahkanakkanak #hariraya #raya2018 #aidilfitri


8

RM 89 ONLY!
-

Dah cakap kannn Baju Kurung Pahang Roses kami special hokeyyy! . fabric yg comfy, sejuk, senang iron, very high quality that's why lah By Sarah Ahmad Lovers kite pun pantang design baru masuk, esoknye dia dah rasmi duluuu .

Boleh whatsapp/DM untuk order atau layari www.bysarahahmad.com .

#bysarahahmad #newcollections#muslimahfashion#muslimahtrend #hijabista#assalamualaikum #jubahbudak #jubahraya #jubahkanakkanak #hariraya #raya2018 #aidilfitri


5

Tak boleh cakap NO dah, colour2 cemni lah yg buat kite lemah semangat 🙈 rasa macam manis bersemut hokeyyy selalu kalau pakai colour sweet cemni belum keluar rumah lagi dah kena puji!😝. .

Boleh whatsapp/DM untuk order atau layari www.bysarahahmad.com
#bysarahahmad #newcollections#muslimahfashion#muslimahtrend #hijabista#assalamualaikum #jubahbudak #jubahraya #jubahkanakkanak #hariraya #raya2018 #aidilfitri -- http://www.zavari.my/
ZAVARI


11

Corak floral pada Instant Safa ni memang sesuai kepada mereka yang feminin dan sukakan bunga! .

Pasti akan nampak sweet je bila pakai kerana sesuai dengan personality uolll ! .
Boleh whatsapp/DM untuk order atau layari www.bysarahahmad.com .

#bysarahahmad #newcollections#muslimahfashion#muslimahtrend #hijabista#assalamualaikum #jubahbudak #jubahraya #jubahkanakkanak #hariraya #raya2018 #aidilfitri


4

Aafiya dress.. ♥️♥️
Cantiknyee princess.. :)
Mommies2 jom share mcm princess ni..
Sis suka sangat..
Tq for sharing.. :)
.
#jubahkanakkanak
#dresskanakkanak
#jubahkids
#dresskids


0

Haa siapa dah start kerja harini? Ada yang masih bercuti di kampong dan ada yang dah dekat office. .

Kita nak bagi awak ada mood naik kerja sikit, nahhhh kita belanja keayuan Bloom Series. 😍

Dah boleh bayangkna tak betapa cantiknya bila uolll pakai tudung ni? .

Boleh whatsapp/DM untuk order atau layari www.bysarahahmad.com untuk dapat bawal ini pada harga SYAWAL RAYA SALES!
#bysarahahmad #newcollections#muslimahfashion#muslimahtrend #hijabista#assalamualaikum #jubahbudak #jubahraya #jubahkanakkanak #hariraya #raya2018 #aidilfitri


16

✨OPEN HOUSE PROMO✨
✨LIMITED STOCK✨
.
🌟Jubah Dhaniya🌟
.
✔️Soft cotton sangat LEMBUT
✔️Material yang SEJUK dan tak jarang
✔️Saiz standard 42-56
✔️Berpoket di sisi kanan
✔️Tangan ber-cuff getah yang tidak ketat
✔️Breastfeeding friendly, ada nursing zip 😘
✔️Tiga warna - hijau, pink, kuning
✔️Nak buat baju rumah terbuka, pergi office, jalan santai, pergi kelas semuaaa sesuai 😍
.
*Panjang 154cm ke 155cm. Tak perlu susah payah nak alter yay!

HARGA FLAT RATE
✅ RM50 SAHAJA
✅ FREE POSTAGE untuk pembelian 2 pasang 🌟🌟🌟
.
.
#jubahraya #palazoraya #rumahterbuka #palazo #jubahperempuan #bajuraya #bajuraya2018 #bajukurunganak #bajukurungkanakkanak #bajukurungbudak #bajukurungbudakperempuan #dressanak #jubahanak #jubahkanakkanak #jubahbudakperempuan #jubahanakperempuan #dresskanakkanak #bajukurung #dressraya #bajukurungraya #bajukurungraya2018 #peplumbudak #peplumraya #kurungmoden #sedondonraya #kebaya #kebayakanakkanak #kebayaanak


1

✨OPEN HOUSE PROMO✨
✨LIMITED STOCK✨
.
🌟Jubah Dhaniya🌟
.
✔️Soft cotton sangat LEMBUT
✔️Material yang SEJUK dan tak jarang
✔️Saiz standard 42-56
✔️Berpoket di sisi kanan
✔️Tangan ber-cuff getah yang tidak ketat
✔️Breastfeeding friendly, ada nursing zip 😘
✔️Tiga warna - hijau, pink, kuning
✔️Nak buat baju rumah terbuka, pergi office, jalan santai, pergi kelas semuaaa sesuai 😍
.
*Panjang 154cm ke 155cm. Tak perlu susah payah nak alter yay!

HARGA FLAT RATE
✅ RM50 SAHAJA
✅ FREE POSTAGE untuk pembelian 2 pasang 🌟🌟🌟
.
.
#jubahraya #palazoraya #rumahterbuka #palazo #jubahperempuan #bajuraya #bajuraya2018 #bajukurunganak #bajukurungkanakkanak #bajukurungbudak #bajukurungbudakperempuan #dressanak #jubahanak #jubahkanakkanak #jubahbudakperempuan #jubahanakperempuan #dresskanakkanak #bajukurung #dressraya #bajukurungraya #bajukurungraya2018 #peplumbudak #peplumraya #kurungmoden #sedondonraya #kebaya #kebayakanakkanak #kebayaanak


3

Kami dari By Sarah Ahmad ingin mengucapkan Selamat hari raya aidilfitri dan maaf zahir batin kepada semua umat islam di seluruh dunia! .

Semoga anda menyambut aidilfitri dengan penuh rasa gembira dan bersyukur. .
#bysarahahmad #newcollections#muslimahfashion#muslimahtrend #hijabista#assalamualaikum #jubahbudak #jubahraya #jubahkanakkanak #hariraya #raya2018 #aid


4

Kami dari By Sarah Ahmad ingin mengucapkan Selamat hari raya aidilfitri dan maaf zahir batin kepada semua umat islam di seluruh dunia! .

Semoga anda menyambut aidilfitri dengan penuh rasa gembira dan bersyukur.
#bysarahahmad #newcollections#muslimahfashion#muslimahtrend #hijabista#assalamualaikum #jubahbudak #jubahraya #jubahkanakkanak #hariraya #raya2018 #aidilfitri


1

Alhamdulillah, kita sudah pun sampai di penghujung Ramadhan. Insya Allah, esok kita akan meraikan ketibaan Syawal yang dinanti-nanti. 😉
.
Terima kasih kepada semua followers @kurta.jubah.boy dan pelanggan kami yang telah pun mendapatkan kelengkapan raya.
.
Kami akan beroperasi semula pada 11 Syawal = 25 Jun 2018.
.
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR & BATIN
.
.
.
#bajuraya2018
#ajimaura
#super100k
#terapiinstagram
#kurtakids
#jubahkanakkanak
#jubahbaby #jelitawardrobe
#jubahumrah #bellaammara
#jubahkids #ootdmalaysia #jubahbudak
#kurta #bazarpaknil
#kurtabudak #shaklee
#kurtakanakkanak
#kurtaraya


5

Cepat je kan masa berlalu? Ramadhan sudah tiba ke penghujungnya dan Syawal pun akan menjelma. .

Semoga kita telah dapat meluangkan masa dengan seeloknya sepanjang bulan Ramadhan dan menyambut bulan Syawal dengan penuh gembira! .

#bysarahahmad #newcollections#muslimahfashion#muslimahtrend #hijabista#assalamualaikum #jubahbudak #jubahraya #jubahkanakkanak #hariraya #raya2018 #aidilfitri


3

LAST CALL... Ada yg lasssstttt minit cari baju utk si kecik, boleh singgah sini ye.
.
#kurtarayakanakkanak #jubahkanakkanak #kurtaraya #kurtaterengganu


0

T ag geng office awak cepattt! 😭😭 Baju ni bukan sahaja sesuai dipakai masa raya, tapi nak pergi office atau pergi kenduri pun boleh pakai tau! Design simple dan tak sarat .Nampak comel je bila pakai! .
Boleh whatsapp/DM untuk order atau layari www.bysarahahmad.com hanya rm 89.00 sahaja
#bysarahahmad #newcollections#muslimahfashion#muslimahtrend #hijabista#assalamualaikum #jubahbudak #jubahraya #jubahkanakkanak #hariraya #raya2018 #aidilfitri


1

The end of the page