#jubahsyarie

Instagram photos and videos

#jubahsyarie#jubahhaifa#kurtaraya#bajurayalelaki#koleksiraya2018#setcouple#jubahanggun#jubahnursing#setsedondon#edisiraya2018#haifasyarie#kurtatareeq#kurungdanella#mardinasafiyyahijab#kamifamilymsh#teampremiumhaura#MSH#saleraya#bajubridesmaid#bajuraya2018#bajuraya#bajunikah#kurtaslimfit#jubahmalaysia

Hashtags #jubahsyarie for Instagram

kenapa pilih HAIFA JUBAH SYARIE ni awak?
sebab... .
🔹 DESIGN NYA YG EXCLUSIVE
memang cantik macam princess awak nanti., yelah design flowy mowy, siap dengan hiasan batu swarosvski, cutting baju ada belahan kain di hadapan tengah, flip sikit kiri kanan. fuhhh.... .
🔹 MATERIAL CRYSTAL CHIFFON BERKUALITI TINGGI
lembut beralun, tak panas.. material ni kita import khas tau buat awak.
🔹 NURSING AND WUDHU FRIENDLY
kita memang tak lupakan keperluan yang dua ni, dah tak payah risau ok? .
🔹 SAIZ DARI S HINGGA XXL
========================
Untuk pertama kalinya, Jubah Syarie MS dikeluarkan sehingga saiz 2XL! tapi tapi.. untuk stock saiz besar tak banyak. kena cecepat ya bagi saiz dan warna yg awak nak. terus WHATSAPP kami laju laju ya .
🔹 ADA 11 WARNA YG MENAWAN
awak suka warna pastel ke warna bold? Nah, pilihan di tangan awak ya dearies..
.
.
.
CEPAT-CEPAT, JANGAN LAMBAT-LAMBAT.
terus whatsapp kami ya di 0177184607 (link whatsapp ada di bio)

#teamqueen #jubahdress #jubahsyarie #jubahsyariemalaysia #bajunikah #bajutunang #bajusanding #bajuraya #bajuraya2018 #dressraya #sedondon #bajubridesmaid #bridesmaidmalaysia #maidofhonour #jubahmalaysia


0

AVAILABLE SIZE S, M,L,,XL,XXL

kenapa pilih HAIFA JUBAH SYARIE ni awak?
sebab... .
🔹 DESIGN NYA YG EXCLUSIVE
memang cantik macam princess awak nanti., yelah design flowy mowy, siap dengan hiasan batu swarosvski, cutting baju ada belahan kain di hadapan tengah, flip sikit kiri kanan. fuhhh.... .
🔹 MATERIAL CRYSTAL CHIFFON BERKUALITI TINGGI
lembut beralun, tak panas.. material ni kita import khas tau buat awak.
🔹 NURSING AND WUDHU FRIENDLY
kita memang tak lupakan keperluan yang dua ni, dah tak payah risau ok? .
🔹 SAIZ DARI S HINGGA XXL
========================
Untuk pertama kalinya, Jubah Syarie MS dikeluarkan sehingga saiz 2XL! tapi tapi.. untuk stock saiz besar tak banyak. kena cecepat ya bagi saiz dan warna yg awak nak. terus WHATSAPP kami laju laju ya .
🔹 ADA 11 WARNA YG MENAWAN
awak suka warna pastel ke warna bold? Nah, pilihan di tangan awak ya dearies..
.
.
.
CEPAT-CEPAT, JANGAN LAMBAT-LAMBAT.
terus whatsapp kami ya di 0177184607 (link whatsapp ada di bio)

#teamqueen #jubahdress #jubahsyarie #jubahsyariemalaysia #bajunikah #bajutunang #bajusanding #bajuraya #bajuraya2018 #dressraya #sedondon #bajubridesmaid #bridesmaidmalaysia #maidofhonour #jubahmalaysia


0

AVAILABLE SIZE M, XL, XXL

kenapa pilih HAIFA JUBAH SYARIE ni awak?
sebab... .
🔹 DESIGN NYA YG EXCLUSIVE
memang cantik macam princess awak nanti., yelah design flowy mowy, siap dengan hiasan batu swarosvski, cutting baju ada belahan kain di hadapan tengah, flip sikit kiri kanan. fuhhh.... .
🔹 MATERIAL CRYSTAL CHIFFON BERKUALITI TINGGI
lembut beralun, tak panas.. material ni kita import khas tau buat awak.
🔹 NURSING AND WUDHU FRIENDLY
kita memang tak lupakan keperluan yang dua ni, dah tak payah risau ok? .
🔹 SAIZ DARI S HINGGA XXL
========================
Untuk pertama kalinya, Jubah Syarie MS dikeluarkan sehingga saiz 2XL! tapi tapi.. untuk stock saiz besar tak banyak. kena cecepat ya bagi saiz dan warna yg awak nak. terus WHATSAPP kami laju laju ya .
🔹 ADA 11 WARNA YG MENAWAN
awak suka warna pastel ke warna bold? Nah, pilihan di tangan awak ya dearies..
.
.
.
CEPAT-CEPAT, JANGAN LAMBAT-LAMBAT.
terus whatsapp kami ya di 0177184607 (link whatsapp ada di bio)

#teamqueen #jubahdress #jubahsyarie #jubahsyariemalaysia #bajunikah #bajutunang #bajusanding #bajuraya #bajuraya2018 #dressraya #sedondon #bajubridesmaid #bridesmaidmalaysia #maidofhonour #jubahmalaysia


0

cantiknye sis ni pakai jubah haifa.. 😍
.
🎊 SALE JUBAH HAIFA #RAYASAKAN! (22-27june!) 🎊

harga biase : RM 229❌
SUPER SALE : RM 169 😱
.
Jom order sekarang utk dptkan hrge promosi 😇📲📲📲
.
wasap terus ke:
👉01136303866
👉01136303866
👉01136303866
.
#blousemodern #blousemalaysia #jubahmurah #jubahmuslimah #jubah2018 #jubahcantik #jubahprincess #blousemurah #blousecantik #jubahpromo #jubahpink #jubahtunang #jubahnikah #jubahnikah2018 #jubahconvo #jubahhaifamurah #jubahhaifapromo #syawal2018 #bajuraya2018 #bajukurungmodern #jubahmodern #jubahsyarie


2

Wah! Cikgu..jgn garang sangat ye😄
.
Kalau garang pun tetap nampak comel dgn kurung Syarie😘
.
Ini lah kurung syari yg blh digayakan dgn seluar dlm majalah hijab fesyen .
Kurung, blouse 2 in 1
.
Harga offer RM149
Free postage
.
.
WA 0129528145
.
.
#hariraya2018 #hariraya2018collection
#Kurungraya2018 #bajukurungraya2018 #kurungviral #kurtaslimfit #kurtaraya2018 #kurtaplain #kurtayusra #kurtayusuf #kurtafeeq #kurungplain #kurunglaura #jubahhaifa #kurungkurta #ajimaura #bazaarpaknil #bajumuslimah #kurungqiztinna #bynurhafizahraya2018 #bajukurungviral #kurungmoden #kurungnursing #bajuraya2018 #kurungsyarie #jubahzinnirah #jubahraya2018 #jubahsyarie #jubahmuslimahmalaysia #jubahmalaysia


0

Syawal belum tiba ke penghujung..
Masih meriah bergaya di Hari Raya😍
.
Jeng..jeng..Kurung syarie restock utk memeriahkan lg koleksi anda👍👍
.
Harga offer RM149
Free postage
Normal price RM169❌❌
.
Warna favourite green mint dan skyblue masih banyak lg tau💖
.
WA 0129528145
.
.
#hariraya2018 #hariraya2018collection
#Kurungraya2018 #bajukurungraya2018 #kurungviral #kurtaslimfit #kurtaraya2018 #kurtaplain #kurtayusra #kurtayusuf #kurtafeeq #kurungplain #kurunglaura #jubahhaifa #kurungkurta #ajimaura #bazaarpaknil #bajumuslimah #kurungqiztinna #bynurhafizahraya2018 #bajukurungviral #kurungmoden #kurungnursing #bajuraya2018 #kurungsyarie #jubahzinnirah #jubahraya2018 #jubahsyarie #jubahmuslimahmalaysia #jubahmalaysia


1

AVAILABLE SIZE M, XL, XXL

kenapa pilih HAIFA JUBAH SYARIE ni awak?
sebab... .
🔹 DESIGN NYA YG EXCLUSIVE
memang cantik macam princess awak nanti., yelah design flowy mowy, siap dengan hiasan batu swarosvski, cutting baju ada belahan kain di hadapan tengah, flip sikit kiri kanan. fuhhh.... .
🔹 MATERIAL CRYSTAL CHIFFON BERKUALITI TINGGI
lembut beralun, tak panas.. material ni kita import khas tau buat awak.
🔹 NURSING AND WUDHU FRIENDLY
kita memang tak lupakan keperluan yang dua ni, dah tak payah risau ok? .
🔹 SAIZ DARI S HINGGA XXL
========================
Untuk pertama kalinya, Jubah Syarie MS dikeluarkan sehingga saiz 2XL! tapi tapi.. untuk stock saiz besar tak banyak. kena cecepat ya bagi saiz dan warna yg awak nak. terus WHATSAPP kami laju laju ya .
🔹 ADA 11 WARNA YG MENAWAN
awak suka warna pastel ke warna bold? Nah, pilihan di tangan awak ya dearies..
.
.
.
CEPAT-CEPAT, JANGAN LAMBAT-LAMBAT.
terus whatsapp kami ya di 0177184607 (link whatsapp ada di bio)

#teamqueen #jubahdress #jubahsyarie #jubahsyariemalaysia #bajunikah #bajutunang #bajusanding #bajuraya #bajuraya2018 #dressraya #sedondon #bajubridesmaid #bridesmaidmalaysia #maidofhonour #jubahmalaysia


0

AVAILABLE SIZE S ONLY

kenapa pilih HAIFA JUBAH SYARIE ni awak?
sebab... .
🔹 DESIGN NYA YG EXCLUSIVE
memang cantik macam princess awak nanti., yelah design flowy mowy, siap dengan hiasan batu swarosvski, cutting baju ada belahan kain di hadapan tengah, flip sikit kiri kanan. fuhhh.... .
🔹 MATERIAL CRYSTAL CHIFFON BERKUALITI TINGGI
lembut beralun, tak panas.. material ni kita import khas tau buat awak.
🔹 NURSING AND WUDHU FRIENDLY
kita memang tak lupakan keperluan yang dua ni, dah tak payah risau ok? .
🔹 SAIZ DARI S HINGGA XXL
========================
Untuk pertama kalinya, Jubah Syarie MS dikeluarkan sehingga saiz 2XL! tapi tapi.. untuk stock saiz besar tak banyak. kena cecepat ya bagi saiz dan warna yg awak nak. terus WHATSAPP kami laju laju ya .
🔹 ADA 11 WARNA YG MENAWAN
awak suka warna pastel ke warna bold? Nah, pilihan di tangan awak ya dearies..
.
.
.
CEPAT-CEPAT, JANGAN LAMBAT-LAMBAT.
terus whatsapp kami ya di 0177184607 (link whatsapp ada di bio)

#teamqueen #jubahdress #jubahsyarie #jubahsyariemalaysia #bajunikah #bajutunang #bajusanding #bajuraya #bajuraya2018 #dressraya #sedondon #bajubridesmaid #bridesmaidmalaysia #maidofhonour #jubahmalaysia


0

SALE RAYA..SALE RAYA SEHINGGA 27 JUN SAHAJA!! .
.
JOM CUCI MATA DENGAN KOLEKSI RAYA #MSH ! .
.
JIMAT SEHINGGA RM60 TAU UOLL!!
.
.
BERMINAT WSAP DIRECT YER!
.
.
TERTAKLUK PADA STOCK YANG MASIH AVAILABLE
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> sale>> +60132225962
Type >> sale>>
+60132225962
Type >> sale>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab #teampremiumhaura #kamifamilymsh


0

SALE RAYA..SALE RAYA SEHINGGA 27 JUN SAHAJA!! .
.
JOM CUCI MATA DENGAN KOLEKSI RAYA #MSH ! .
.
JIMAT SEHINGGA RM60 TAU UOLL!!
.
.
BERMINAT WSAP DIRECT YER!
.
.
TERTAKLUK PADA STOCK YANG MASIH AVAILABLE
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> sale>> +60132225962
Type >> sale>>
+60132225962
Type >> sale>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab #teampremiumhaura #kamifamilymsh


0

SALE RAYA..SALE RAYA SEHINGGA 27 JUN SAHAJA!! .
.
JOM CUCI MATA DENGAN KOLEKSI RAYA #MSH ! .
.
JIMAT SEHINGGA RM60 TAU UOLL!!
.
.
BERMINAT WSAP DIRECT YER!
.
.
TERTAKLUK PADA STOCK YANG MASIH AVAILABLE
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> sale>> +60132225962
Type >> sale>>
+60132225962
Type >> sale>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab #teampremiumhaura #kamifamilymsh


0

SALE RAYA..SALE RAYA SEHINGGA 27 JUN SAHAJA!! .
.
JOM CUCI MATA DENGAN KOLEKSI RAYA #MSH ! .
.
JIMAT SEHINGGA RM60 TAU UOLL!!
.
.
BERMINAT WSAP DIRECT YER!
.
.
TERTAKLUK PADA STOCK YANG MASIH AVAILABLE
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> sale>> +60132225962
Type >> sale>>
+60132225962
Type >> sale>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab #teampremiumhaura #kamifamilymsh


0

SALE RAYA..SALE RAYA SEHINGGA 27 JUN SAHAJA!! .
.
JOM CUCI MATA DENGAN KOLEKSI RAYA #MSH ! .
.
JIMAT SEHINGGA RM60 TAU UOLL!!
.
.
BERMINAT WSAP DIRECT YER!
.
.
TERTAKLUK PADA STOCK YANG MASIH AVAILABLE
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> sale>> +60132225962
Type >> sale>>
+60132225962
Type >> sale>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab #teampremiumhaura #kamifamilymsh


1

SALE RAYA..SALE RAYA SEHINGGA 27 JUN SAHAJA!! .
.
JOM CUCI MATA DENGAN KOLEKSI RAYA #MSH ! .
.
JIMAT SEHINGGA RM60 TAU UOLL!!
.
.
BERMINAT WSAP DIRECT YER!
.
.
TERTAKLUK PADA STOCK YANG MASIH AVAILABLE
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> sale>> +60132225962
Type >> sale>>
+60132225962
Type >> sale>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab #teampremiumhaura #kamifamilymsh


0

SALE RAYA..SALE RAYA SEHINGGA 27 JUN SAHAJA!! .
.
JOM CUCI MATA DENGAN KOLEKSI RAYA #MSH ! .
.
JIMAT SEHINGGA RM60 TAU UOLL!!
.
.
BERMINAT WSAP DIRECT YER!
.
.
TERTAKLUK PADA STOCK YANG MASIH AVAILABLE
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> sale>> +60132225962
Type >> sale>>
+60132225962
Type >> sale>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab #teampremiumhaura #kamifamilymsh


1

SALE RAYA..SALE RAYA SEHINGGA 27 JUN SAHAJA!! .
.
JOM CUCI MATA DENGAN KOLEKSI RAYA #MSH ! .
.
JIMAT SEHINGGA RM60 TAU UOLL!!
.
.
BERMINAT WSAP DIRECT YER!
.
.
TERTAKLUK PADA STOCK YANG MASIH AVAILABLE
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> sale>> +60132225962
Type >> sale>>
+60132225962
Type >> sale>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab #teampremiumhaura #kamifamilymsh


0

SALE RAYA..SALE RAYA SEHINGGA 27 JUN SAHAJA!! .
.
JOM CUCI MATA DENGAN KOLEKSI RAYA #MSH ! .
.
JIMAT SEHINGGA RM60 TAU UOLL!!
.
.
BERMINAT WSAP DIRECT YER!
.
.
TERTAKLUK PADA STOCK YANG MASIH AVAILABLE
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> sale>> +60132225962
Type >> sale>>
+60132225962
Type >> sale>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab #teampremiumhaura #kamifamilymsh


1

SALE RAYA..SALE RAYA SEHINGGA 27 JUN SAHAJA!! .
.
JOM CUCI MATA DENGAN KOLEKSI RAYA #MSH ! .
.
JIMAT SEHINGGA RM60 TAU UOLL!!
.
.
BERMINAT WSAP DIRECT YER!
.
.
TERTAKLUK PADA STOCK YANG MASIH AVAILABLE
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> sale>> +60132225962
Type >> sale>>
+60132225962
Type >> sale>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab #teampremiumhaura #kamifamilymsh


0

SALE RAYA..SALE RAYA SEHINGGA 27 JUN SAHAJA!! .
.
JOM CUCI MATA DENGAN KOLEKSI RAYA #MSH ! .
.
JIMAT SEHINGGA RM60 TAU UOLL!!
.
.
BERMINAT WSAP DIRECT YER!
.
.
TERTAKLUK PADA STOCK YANG MASIH AVAILABLE
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> sale>> +60132225962
Type >> sale>>
+60132225962
Type >> sale>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab #teampremiumhaura #kamifamilymsh


0

SALE RAYA..SALE RAYA SEHINGGA 27 JUN SAHAJA!! .
.
JOM CUCI MATA DENGAN KOLEKSI RAYA #MSH ! .
.
JIMAT SEHINGGA RM60 TAU UOLL!!
.
.
BERMINAT WSAP DIRECT YER!
.
.
TERTAKLUK PADA STOCK YANG MASIH AVAILABLE
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> sale>> +60132225962
Type >> sale>>
+60132225962
Type >> sale>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab #teampremiumhaura #kamifamilymsh


0

SALE RAYA..SALE RAYA SEHINGGA 27 JUN SAHAJA!! .
.
JOM CUCI MATA DENGAN KOLEKSI RAYA #MSH ! .
.
JIMAT SEHINGGA RM60 TAU UOLL!!
.
.
BERMINAT WSAP DIRECT YER!
.
.
TERTAKLUK PADA STOCK YANG MASIH AVAILABLE
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> sale>> +60132225962
Type >> sale>>
+60132225962
Type >> sale>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab #teampremiumhaura #kamifamilymsh


1

SALE RAYA..SALE RAYA SEHINGGA 27 JUN SAHAJA!! .
.
JOM CUCI MATA DENGAN KOLEKSI RAYA #MSH ! .
.
JIMAT SEHINGGA RM60 TAU UOLL!!
.
.
BERMINAT WSAP DIRECT YER!
.
.
TERTAKLUK PADA STOCK YANG MASIH AVAILABLE
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> sale>> +60132225962
Type >> sale>>
+60132225962
Type >> sale>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab #teampremiumhaura #kamifamilymsh


1

SALE RAYA..SALE RAYA SEHINGGA 27 JUN SAHAJA!! .
.
JOM CUCI MATA DENGAN KOLEKSI RAYA #MSH ! .
.
JIMAT SEHINGGA RM60 TAU UOLL!!
.
.
BERMINAT WSAP DIRECT YER!
.
.
TERTAKLUK PADA STOCK YANG MASIH AVAILABLE
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> sale>> +60132225962
Type >> sale>>
+60132225962
Type >> sale>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab #teampremiumhaura #kamifamilymsh


0

🎊 SALE JUBAH HAIFA #RAYASAKAN! (22-27june!) 🎊

harga biase : RM 229❌
SUPER SALE : RM 169 😱
.
Jom order sekarang utk dptkan hrge promosi 😇📲📲📲
.
wasap terus ke:
👉01136303866
👉01136303866
👉01136303866
.
#blousemodern #blousemalaysia #jubahmurah #jubahmuslimah #jubah2018 #jubahcantik #jubahprincess #blousemurah #blousecantik #jubahpromo #jubahpink #jubahtunang #jubahnikah #jubahnikah2018 #jubahconvo #jubahhaifamurah #jubahhaifapromo #syawal2018 #bajuraya2018 #bajukurungmodern #jubahmodern #jubahsyarie


2

Rasa sale untuk u olls yg nak harga runtuh lagi menguntongkan...😇😇😇
.
Tapiiiii xsemua size mungkin avail..u olls refer je gambar ni.and rekod size yg ada..selagi u olls cepat in shaa Allah sempat grab untum u olls open house sepanjang syawal ni.😊😉
.
#mshhaifa #jubahhaifa #jubahsyarie #rayasale #jualanhargaruntuh #diskaunpenghabisanstok #sapacepatdiadapat


0

Rasa sale untuk u olls yg nak harga runtuh lagi menguntongkan...😇😇😇
.
Tapiiiii xsemua size mungkin avail..u olls refer je gambar ni.and rekod size yg ada..selagi u olls cepat in shaa Allah sempat grab untum u olls open house sepanjang syawal ni.😊😉
.
#mshhaifa #jubahhaifa #jubahsyarie #rayasale #jualanhargaruntuh #diskaunpenghabisanstok #sapacepatdiadapat


0

Rasa sale untuk u olls yg nak harga runtuh lagi menguntongkan...😇😇😇
.
Tapiiiii xsemua size mungkin avail..u olls refer je gambar ni.and rekod size yg ada..selagi u olls cepat in shaa Allah sempat grab untum u olls open house sepanjang syawal ni.😊😉
.
#mshhaifa #jubahhaifa #jubahsyarie #rayasale #jualanhargaruntuh #diskaunpenghabisanstok #sapacepatdiadapat


0

Rasa sale untuk u olls yg nak harga runtuh lagi menguntongkan...😇😇😇
.
Tapiiiii xsemua size mungkin avail..u olls refer je gambar ni.and rekod size yg ada..selagi u olls cepat in shaa Allah sempat grab untum u olls open house sepanjang syawal ni.😊😉
.
#mshhaifa #jubahhaifa #jubahsyarie #rayasale #jualanhargaruntuh #diskaunpenghabisanstok #sapacepatdiadapat


0

Rasa sale untuk u olls yg nak harga runtuh lagi menguntongkan...😇😇😇
.
Tapiiiii xsemua size mungkin avail..u olls refer je gambar ni.and rekod size yg ada..selagi u olls cepat in shaa Allah sempat grab untum u olls open house sepanjang syawal ni.😊😉
.
#mshhaifa #jubahhaifa #jubahsyarie #rayasale #jualanhargaruntuh #diskaunpenghabisanstok #sapacepatdiadapat


0

Rasa sale untuk u olls yg nak harga runtuh lagi menguntongkan...😇😇😇
.
Tapiiiii xsemua size mungkin avail..u olls refer je gambar ni.and rekod size yg ada..selagi u olls cepat in shaa Allah sempat grab untum u olls open house sepanjang syawal ni.😊😉
.
#mshhaifa #jubahhaifa #jubahsyarie #rayasale #jualanhargaruntuh #diskaunpenghabisanstok #sapacepatdiadapat


0

Rasa sale untuk u olls yg nak harga runtuh lagi menguntongkan...😇😇😇
.
Tapiiiii xsemua size mungkin avail..u olls refer je gambar ni.and rekod size yg ada..selagi u olls cepat in shaa Allah sempat grab untum u olls open house sepanjang syawal ni.😊😉
.
#mshhaifa #jubahhaifa #jubahsyarie #rayasale #jualanhargaruntuh #diskaunpenghabisanstok #sapacepatdiadapat


0

🎊 KOLEKSI-KOLEKSI SALE #RAYASAKAN! (22-27june!) 🎊
.
📦 SEMUA SALE FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾
.
💐 PREMIUM BLOUSE :
.
Elvyna
Np RM85
Promo RM55
.
Bella
Np RM85
Promo RM59
.
Aafiyah
Np RM69
Promo RM50
.
Camelia
Np RM79
Promo RM50
.
.
💐 ABAYA CARDIGAN:
.
Calista
Np RM99
Promo RM60
.
.
💐 KURUNG PREMIUM :
.
Danella
Np RM179
Promo RM149
.
Yusra
Np RM199
Promo RM149
.
.
💐 JUBAH SYARIE EKSLUSIF :
.
Haifa
Np RM229
Promo RM169
.
.
💐 KURTA PREMIUM :
.
Kurta Hamzah
Np RM119
Promo RM79
.
.
#TeamANGGUN#KamifamilyMSH#bajuraya#bajurayaperempuan#jubahraya#jubahnikah#jubahtunang#bajunikah#bajubridesmaid#jubahsyarie#pakainmuslimah#saleraya#kurta#kurtaslimfit#kurtaraya#bajurayalelaki#bajukurung#bajukurungmuslimah#bajukurungsyarie#bajukurungraya#bajukurungcantik#bajukurungmurah#promosiraya#saleraya#promosibajuraya#salebajuraya#rayabigsale#promosibaju#salebaju


0

🎊 KOLEKSI-KOLEKSI SALE #RAYASAKAN! (22-27june!) 🎊
.
📦 SEMUA SALE FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾
.
💐 PREMIUM BLOUSE :
.
Elvyna
Np RM85
Promo RM55
.
Bella
Np RM85
Promo RM59
.
Aafiyah
Np RM69
Promo RM50
.
Camelia
Np RM79
Promo RM50
.
.
💐 ABAYA CARDIGAN:
.
Calista
Np RM99
Promo RM60
.
.
💐 KURUNG PREMIUM :
.
Danella
Np RM179
Promo RM149
.
Yusra
Np RM199
Promo RM149
.
.
💐 JUBAH SYARIE EKSLUSIF :
.
Haifa
Np RM229
Promo RM169
.
.
💐 KURTA PREMIUM :
.
Kurta Hamzah
Np RM119
Promo RM79
.
.
#TeamANGGUN#KamifamilyMSH#bajuraya#bajurayaperempuan#jubahraya#jubahnikah#jubahtunang#bajunikah#bajubridesmaid#jubahsyarie#pakainmuslimah#saleraya#kurta#kurtaslimfit#kurtaraya#bajurayalelaki#bajukurung#bajukurungmuslimah#bajukurungsyarie#bajukurungraya#bajukurungcantik#bajukurungmurah#promosiraya#saleraya#promosibajuraya#salebajuraya#rayabigsale#promosibaju#salebaju


1

🎊 KOLEKSI-KOLEKSI SALE #RAYASAKAN! (22-27june!) 🎊
.
📦 SEMUA SALE FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾
.
💐 PREMIUM BLOUSE :
.
Elvyna
Np RM85
Promo RM55
.
Bella
Np RM85
Promo RM59
.
Aafiyah
Np RM69
Promo RM50
.
Camelia
Np RM79
Promo RM50
.
.
💐 ABAYA CARDIGAN:
.
Calista
Np RM99
Promo RM60
.
.
💐 KURUNG PREMIUM :
.
Danella
Np RM179
Promo RM149
.
Yusra
Np RM199
Promo RM149
.
.
💐 JUBAH SYARIE EKSLUSIF :
.
Haifa
Np RM229
Promo RM169
.
.
💐 KURTA PREMIUM :
.
Kurta Hamzah
Np RM119
Promo RM79
.
.
#TeamANGGUN#KamifamilyMSH#bajuraya#bajurayaperempuan#jubahraya#jubahnikah#jubahtunang#bajunikah#bajubridesmaid#jubahsyarie#pakainmuslimah#saleraya#kurta#kurtaslimfit#kurtaraya#bajurayalelaki#bajukurung#bajukurungmuslimah#bajukurungsyarie#bajukurungraya#bajukurungcantik#bajukurungmurah#promosiraya#saleraya#promosibajuraya#salebajuraya#rayabigsale#promosibaju#salebaju


0

Meh nak share gambar ootd dari custs sempena musim raya ni.. .
.
Berminat wsap ummi direct yer!!
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> SALERAYA>> +60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab
#kamifamilymsh


1

Meh nak share gambar ootd dari custs sempena musim raya ni.. .
.
Berminat wsap ummi direct yer!!
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> SALERAYA>> +60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab
#KamiFamilyMsh


0

Meh nak share gambar ootd dari custs sempena musim raya ni.. .
.
Berminat wsap ummi direct yer!!
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> SALERAYA>> +60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab
#KamiFamilyMsh


0

Meh nak share gambar ootd dari custs sempena musim raya ni.. .
.
Berminat wsap ummi direct yer!!
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> SALERAYA>> +60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab
#KamiFamilyMsh


0

Meh nak share gambar ootd dari custs sempena musim raya ni.. .
.
Berminat wsap ummi direct yer!!
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> SALERAYA>> +60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab
#kamifamilymsh


0

Meh nak share gambar ootd dari custs sempena musim raya ni.. .
.
Berminat wsap ummi direct yer!!
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> SALERAYA>> +60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab
#kamifamilymsh


1

Meh nak share testimoni dari custs sempena musim raya ni.. .
.
Berminat wsap ummi direct yer!!
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> SALERAYA>> +60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab
#KamiFamilyMsh


0

Meh nak share testimoni dari custs sempena musim raya ni.. .
.
Berminat wsap ummi direct yer!!
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> SALERAYA>> +60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab
#kamifamilymsh


0

Meh nak share testimoni dari custs sempena musim raya ni.. .
.
Berminat wsap ummi direct yer!!
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> SALERAYA>> +60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab
#kamifamilymsh


0

Meh nak share testimoni dari custs sempena musim raya ni.. .
.
Berminat wsap ummi direct yer!!
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> SALERAYA>> +60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab
#kamifamilymsh


0

Meh nak share testimoni dari custs sempena musim raya ni.. .
.
Berminat wsap ummi direct yer!!
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> SALERAYA>> +60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab
#kamifamilymsh


0

Meh nak share testimoni dari custs sempena musim raya ni.. .
.
Berminat wsap ummi direct yer!!
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> SALERAYA>> +60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab
#kamifamilymsh


1

Meh nak share testimoni dari custs sempena musim raya ni.. .
.
Berminat wsap ummi direct yer!!
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> SALERAYA>> +60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab
#kamifamilymsh


0

Meh nak share testimoni dari custs sempena musim raya ni.. .
.
Berminat wsap ummi direct yer!!
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> SALERAYA>> +60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab
#kamifamilymsh


0

Meh nak share testimoni dari custs sempena musim raya ni.. .
.
Berminat wsap ummi direct yer!!
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> SALERAYA>> +60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962
Type >> SALERAYA>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab
#KamiFamilyMsh


0

Meh nak share testimoni dari custs sempena musim raya ni.. .
.
Berminat wsap ummi direct yer!!
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> byNH>> +60132225962
Type >> byNH>>
+60132225962
Type >> byNH>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #bynurhafizah
#teampremium1


0

Meh nak share testimoni dari custs sempena musim raya ni.. .
.
Berminat wsap ummi direct yer!!
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> byNH>> +60132225962
Type >> byNH>>
+60132225962
Type >> byNH>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #bynurhafizah
#teampremium1


0

Meh nak share testimoni dari custs sempena musim raya ni.. .
.
Berminat wsap ummi direct yer!!
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> byNH>> +60132225962
Type >> byNH>>
+60132225962
Type >> byNH>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #bynurhafizah
#teampremium1


1

Meh nak share testimoni dari custs sempena musim raya ni.. .
.
Berminat wsap ummi direct yer!!
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> byNH>> +60132225962
Type >> byNH>>
+60132225962
Type >> byNH>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #bynurhafizah
#teampremium1


2

Meh nak share testimoni dari custs sempena musim raya ni.. .
.
Berminat wsap ummi direct yer!!
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> byNH>> +60132225962
Type >> byNH>>
+60132225962
Type >> byNH>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #bynurhafizah
#teampremium1


0

Meh nak share testimoni dari custs sempena musim raya ni.. .
.
Berminat wsap ummi direct yer!!
.
.
. .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> byNH>> +60132225962
Type >> byNH>>
+60132225962
Type >> byNH>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #bynurhafizah
#teampremium1


0

SALE RAYA...SALE RAYA!! .
.

PROMO SEHINGGA 27 JUN SAHAJA!!
.
.
JIMAT SEHINGGA RM60!!
.
.
SELAGI STOK MASIH ADA.

JOM REBUT PELUANG . .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> sale>> +60132225962
Type >> sale>>
+60132225962
Type >> sale>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab #teampremiumhaura #kamifamilymsh


0

SALE RAYA...SALE RAYA!! .
.

PROMO SEHINGGA 27 JUN SAHAJA!!
.
.
JIMAT SEHINGGA RM60!!
.
.
SELAGI STOK MASIH ADA.

JOM REBUT PELUANG . .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> sale>> +60132225962
Type >> sale>>
+60132225962
Type >> sale>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab #teampremiumhaura #kamifamilymsh


1

SALE RAYA...SALE RAYA!! .
.

PROMO SEHINGGA 27 JUN SAHAJA!!
.
.
JIMAT SEHINGGA RM60!!
.
.
SELAGI STOK MASIH ADA.

JOM REBUT PELUANG . .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> sale>> +60132225962
Type >> sale>>
+60132225962
Type >> sale>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab #teampremiumhaura #kamifamilymsh


0

SALE RAYA...SALE RAYA!! .
.

PROMO SEHINGGA 27 JUN SAHAJA!!
.
.
JIMAT SEHINGGA RM60!!
.
.
SELAGI STOK MASIH ADA.

JOM REBUT PELUANG . .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> sale>> +60132225962
Type >> sale>>
+60132225962
Type >> sale>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab #teampremiumhaura #kamifamilymsh


1

SALE RAYA...SALE RAYA!! .
.

PROMO SEHINGGA 27 JUN SAHAJA!!
.
.
JIMAT SEHINGGA RM60!!
.
.
SELAGI STOK MASIH ADA.

JOM REBUT PELUANG . .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> sale>> +60132225962
Type >> sale>>
+60132225962
Type >> sale>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab #teampremiumhaura #KamiFamilyMsh


0

SALE RAYA...SALE RAYA!! .
.

PROMO SEHINGGA 27 JUN SAHAJA!!
.
.
JIMAT SEHINGGA RM60!!
.
.
SELAGI STOK MASIH ADA.

JOM REBUT PELUANG . .
Klik link di bawah:
http://www.wasap.my/60132225962

Link WhatsApp:

Type >> sale>> +60132225962
Type >> sale>>
+60132225962
Type >> sale>>
+60132225962 .
.
#koleksiraya2018
#jubahsyarie #kurungdanella
#jubahhaifa #kurtaraya #bajurayalelaki #kurtatareeq
#haifasyarie
#setcouple #edisiraya2018
#setsedondon #jubahnursing
#jubahanggun #mardinasafiyyahijab #teampremiumhaura #KamiFamilyMsh


0

🎊 KOLEKSI-KOLEKSI SALE #RAYASAKAN! (22-27june!) 🎊
.
📦 SEMUA SALE FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾
.
💐 PREMIUM BLOUSE :
.
Elvyna
Np RM85
Promo RM55
.
Bella
Np RM85
Promo RM59
.
Aafiyah
Np RM69
Promo RM50
.
Camelia
Np RM79
Promo RM50
.
.
💐 ABAYA CARDIGAN:
.
Calista
Np RM99
Promo RM60
.
.
💐 KURUNG PREMIUM :
.
Danella
Np RM179
Promo RM149
.
Yusra
Np RM199
Promo RM149
.
.
💐 JUBAH SYARIE EKSLUSIF :
.
Haifa
Np RM229
Promo RM169
.
.
💐 KURTA PREMIUM :
.
Kurta Hamzah
Np RM119
Promo RM79
.
.
#TeamANGGUN#KamifamilyMSH#bajuraya#bajurayaperempuan#jubahraya#jubahnikah#jubahtunang#bajunikah#bajubridesmaid#jubahsyarie#pakainmuslimah#saleraya#kurta#kurtaslimfit#kurtaraya#bajurayalelaki#bajukurung#bajukurungmuslimah#bajukurungsyarie#bajukurungraya#bajukurungcantik#bajukurungmurah#promosiraya#saleraya#promosibajuraya#salebajuraya#rayabigsale#promosibaju#salebaju


3

🎊 KOLEKSI-KOLEKSI SALE #RAYASAKAN! (22-27june!) 🎊
.
📦 SEMUA SALE FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾
.
💐 PREMIUM BLOUSE :
.
Elvyna
Np RM85
Promo RM55
.
Bella
Np RM85
Promo RM59
.
Aafiyah
Np RM69
Promo RM50
.
Camelia
Np RM79
Promo RM50
.
.
💐 ABAYA CARDIGAN:
.
Calista
Np RM99
Promo RM60
.
.
💐 KURUNG PREMIUM :
.
Danella
Np RM179
Promo RM149
.
Yusra
Np RM199
Promo RM149
.
.
💐 JUBAH SYARIE EKSLUSIF :
.
Haifa
Np RM229
Promo RM169
.
.
💐 KURTA PREMIUM :
.
Kurta Hamzah
Np RM119
Promo RM79
.
.
#TeamANGGUN#KamifamilyMSH#bajuraya#bajurayaperempuan#jubahraya#jubahnikah#jubahtunang#bajunikah#bajubridesmaid#jubahsyarie#pakainmuslimah#saleraya#kurta#kurtaslimfit#kurtaraya#bajurayalelaki#bajukurung#bajukurungmuslimah#bajukurungsyarie#bajukurungraya#bajukurungcantik#bajukurungmurah#promosiraya#saleraya#promosibajuraya#salebajuraya#rayabigsale#promosibaju#salebaju


3

🎊 KOLEKSI-KOLEKSI SALE #RAYASAKAN! (22-27june!) 🎊
.
📦 SEMUA SALE FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾
.
💐 PREMIUM BLOUSE :
.
Elvyna
Np RM85
Promo RM55
.
Bella
Np RM85
Promo RM59
.
Aafiyah
Np RM69
Promo RM50
.
Camelia
Np RM79
Promo RM50
.
.
💐 ABAYA CARDIGAN:
.
Calista
Np RM99
Promo RM60
.
.
💐 KURUNG PREMIUM :
.
Danella
Np RM179
Promo RM149
.
Yusra
Np RM199
Promo RM149
.
.
💐 JUBAH SYARIE EKSLUSIF :
.
Haifa
Np RM229
Promo RM169
.
.
💐 KURTA PREMIUM :
.
Kurta Hamzah
Np RM119
Promo RM79
.
.
#TeamANGGUN#KamifamilyMSH#bajuraya#bajurayaperempuan#jubahraya#jubahnikah#jubahtunang#bajunikah#bajubridesmaid#jubahsyarie#pakainmuslimah#saleraya#kurta#kurtaslimfit#kurtaraya#bajurayalelaki#bajukurung#bajukurungmuslimah#bajukurungsyarie#bajukurungraya#bajukurungcantik#bajukurungmurah#promosiraya#saleraya#promosibajuraya#salebajuraya#rayabigsale#promosibaju#salebaju


3

🎊 KOLEKSI-KOLEKSI SALE #RAYASAKAN! (22-27june!) 🎊
.
📦 SEMUA SALE FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾
.
💐 PREMIUM BLOUSE :
.
Elvyna
Np RM85
Promo RM55
.
Bella
Np RM85
Promo RM59
.
Aafiyah
Np RM69
Promo RM50
.
Camelia
Np RM79
Promo RM50
.
.
💐 ABAYA CARDIGAN:
.
Calista
Np RM99
Promo RM60
.
.
💐 KURUNG PREMIUM :
.
Danella
Np RM179
Promo RM149
.
Yusra
Np RM199
Promo RM149
.
.
💐 JUBAH SYARIE EKSLUSIF :
.
Haifa
Np RM229
Promo RM169
.
.
💐 KURTA PREMIUM :
.
Kurta Hamzah
Np RM119
Promo RM79
.
.
#TeamANGGUN#KamifamilyMSH#bajuraya#bajurayaperempuan#jubahraya#jubahnikah#jubahtunang#bajunikah#bajubridesmaid#jubahsyarie#pakainmuslimah#saleraya#kurta#kurtaslimfit#kurtaraya#bajurayalelaki#bajukurung#bajukurungmuslimah#bajukurungsyarie#bajukurungraya#bajukurungcantik#bajukurungmurah#promosiraya#saleraya#promosibajuraya#salebajuraya#rayabigsale#promosibaju#salebaju


3

[#OPENHOUSESALE] GAISS THIS IS THE BEST TIME FOR YOU TO GRAB AT LEAST ONE byWBH RAYA COLLECTION!!
.
.
Uolss confirm menyesal kalau tak grab tauu.. Harga tak payah citerr la pejam mata je kami bagi!
.
.
Ehh jangan happy dulu, Pm / Whatsapp team kami SEKARANG untuk check available stock yeww! Sebabnya banyak stock dah sold out tauuu!
.
.
So tunggu apa lg gais?
.
.
#syariedesign #thesdshopp #promo #mampumilik #jubahsyarie #coupledesign #khimarlabuh #newcollection #newaraival #viral #coveraurah #TSDSraya2018 #RayaCollection2018 #raya2018 #rayasales #sale #meletop


0

[#OPENHOUSESALE] GAISS THIS IS THE BEST TIME FOR YOU TO GRAB AT LEAST ONE byWBH RAYA COLLECTION!!
.
.
Uolss confirm menyesal kalau tak grab tauu.. Harga tak payah citerr la pejam mata je kami bagi!
.
.
Ehh jangan happy dulu, Pm / Whatsapp team kami SEKARANG untuk check available stock yeww! Sebabnya banyak stock dah sold out tauuu!
.
.
So tunggu apa lg gais?
.
.
#syariedesign #thesdshopp #promo #mampumilik #jubahsyarie #coupledesign #khimarlabuh #newcollection #newaraival #viral #coveraurah #TSDSraya2018 #RayaCollection2018 #raya2018 #rayasales #sale #meletop


0

[#OPENHOUSESALE] GAISS THIS IS THE BEST TIME FOR YOU TO GRAB AT LEAST ONE byWBH RAYA COLLECTION!!
.
.
Uolss confirm menyesal kalau tak grab tauu.. Harga tak payah citerr la pejam mata je kami bagi!
.
.
Ehh jangan happy dulu, Pm / Whatsapp team kami SEKARANG untuk check available stock yeww! Sebabnya banyak stock dah sold out tauuu!
.
.
So tunggu apa lg gais?
.
.
#syariedesign #thesdshopp #promo #mampumilik #jubahsyarie #coupledesign #khimarlabuh #newcollection #newaraival #viral #coveraurah #TSDSraya2018 #RayaCollection2018 #raya2018 #rayasales #sale #meletop


0

[#OPENHOUSESALE] GAISS THIS IS THE BEST TIME FOR YOU TO GRAB AT LEAST ONE byWBH RAYA COLLECTION!!
.
.
Uolss confirm menyesal kalau tak grab tauu.. Harga tak payah citerr la pejam mata je kami bagi!
.
.
Ehh jangan happy dulu, Pm / Whatsapp team kami SEKARANG untuk check available stock yeww! Sebabnya banyak stock dah sold out tauuu!
.
.
So tunggu apa lg gais?
.
.
#syariedesign #thesdshopp #promo #mampumilik #jubahsyarie #coupledesign #khimarlabuh #newcollection #newaraival #viral #coveraurah #TSDSraya2018 #RayaCollection2018 #raya2018 #rayasales #sale #meletop


0